#minkaffe

196,285 posts

Loading...
Hvad er din favorit duft i kaffe? Min er helt klart jordbær og rabarber. Vi er ved at finde en ny kaffe til vores sortiment, og en af præferencerne er frugtsmag. Så vi skal i gang med en masse test af dufte og smage.
Loading...
Jom breakfast dengan Minuman sedap lagi berkhasiat dan tambah tenaga nih... Credit to CheDa CheDa tak layan dah air yang lain... Pepagi jer wajib pekena secawan #MinKaffe nih. Selain dari milk booster untuk baby Ammar ku sayang, dalam usaha nak elak darah tinggi dan kencing manis jugak.... Alhamdulillah, HB ✔️ Blood pressure ✔️ Mood ✔️ Kurus✔️ Cergas sepanjang hari✔️ Nak minkaffe wasap Firdaus📱www.wasap.my/01111651932 Real Product , Real Income , Real FREE Trip via #ProjekRM1000seMinggu #beU_ExpertTeam
Bulan puasa dah dekat. Agak2 yg selalu Gastrik menyerang bila time puasa tu maih oder stock #minkaffe ni. wasap.my/60125294029/Minkaffe #BagusUtkGastrik #LarisBulanPuasa #TLGbyCLA #AgentDiperlukan #ModalRM47
Premium Coffee yang paling digemari rakyat Malaysia. #MinKaffe dianugerahkan THE BRANDLAUREATE SMEs. Bukan mudah nak dapat title ni tau haaa.
Jom Mandi peluh I like it 🤩 Maaf baru berSIARAN skg ni ..sbb tadi tolong mak masak tuk bawa bekalan balik kg mlm ni Siap sume kje baru pegang hp. .ni lari kejap ke gym nak work out sikit .. Kasi bakar lemak2 degil ku ni ..dpt dlm 3jam pun jadi lah kan..tadi sblom dtg dah ku telan sebiji telur rebus + #minkaffe Tu yg bust tenaga sepanjang hari tanpa nasi ..hehe #CyunkKamor_fara #misi65kg #misikurusraya #SLIMlicious #healty
Korang minum ape petang ni...? Akak biasa la kopi viral... #Kopimasin #MinKaffe #booster #minumpetang
Alhamdulillah..🤗🤗 Rezeki tak salah alamat lahh kata kan... Hari nie cuti dan maley nie dah naik bas ke Segamat... So sebelum ke Segamat pom rezeki ado lagi untuk dihantar oleh customer.. 😊😊 Settle penghantaran 20sachet #Minkaffe pahtu balik packing² baju untuk naik bas maley nie 👍👍😉 #ProjekStg #BizPartimeJadiFullTime #UntungDapatBonusPomDapat #FighterKlateStgTeam #UnderEWCYFTeam
My feveret coffee now 😘 #minkaffe Premium Coffee yang paling di gemari ramai rakyat Malaysia . Min Kaffe di anugerah kan THE BRANDLAUREAT.
7 kotak #minkaffe 2 lipmate hotz..
Sama macam saya 😊 Kredit to team stgma Tau tak kebaikan Min Kaffe Garam Buluh ?? Kalau korang tahu dan faham kebaikan Min Kaffe ni, confirm korang akan risik Min Kaffe ni banyak-banyak. Saya sendiri pun layan Min Kaffe ni tauu... Kalau 1 hari tak minum, rasa macam tak lengkap ja.. Memang sedap dan baik untuk kesihatan... . . Nak tahu kenapa saya suka sangat minum Min Kaffe ☕ ni ?? SEBAB 👇👇👇 ☕ Kaya dengan unsur anti pengoksidaan ☕ Kaya dengan mineral, magnesium, zat besi, kalsium ☕ Menghilangkan keletihan fizikal & mental ☕ Menghilang tekanan/stress . KELEBIHAN MIN KAFFE ☕☕ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ▶️ Turunkan tekanan darah tinggi - mengawal tekanan darah supaya lebih stabil ▶️ Kencing manis - mengawal kandungan gula dalam darah ▶️ Gastrik ▶️ Masalah berat badan ▶️ Migrain ▶ Letih & lesu ▶️ Kurang tumpuan ▶️ Mencegah penyumbatan salur darah ▶️ Anti penuaan ▶ Asthma ▶️ Boleh juga dijadikan milk booster bgi ibu2 yg bf ▶ Sesuai bagi pesakit HB rendah . Minum #MinKaffe juga buat badan segar dan tak mudah mengantuk.. Bukan sahaja tidak mudah rasa mengantuk, malah mengurangkan rasa cepat lapar. So, kepada sesiapa yang tengah on diet, memang sesuai ambil Min Kaffe setiap pagi, untuk membuatkan perut you olls rasa kenyang lebih lama. Jom la uolls... Dari minum kopi yang boleh memudaratkan kesihatan, lebih baik bertukar kepada Min Kaffe yang menjamin keselamatan dan kesihatan... Berminat klik link di bawah wasap.my/6019-9220313/minkaffee #Bisnesonlinemudah #Agen rm47 #Projek100k #STGMA
Minuman sihat untuk anda ‘YOUR CHOICE' ☕️🍮Minkaffe atau Mincha Minkaffe sebagai pengganti bagi penggemar kopi / nescafe... Mincha sebagai pengganti bagi penggemar teh tarik / milky tea... 🔴Kedua-duanya mengandungi GARAM BULUH dan sangat baik untuk kesihatan sebagai DETOKS terpantas..❤😊 🎈Berminat? Whatsapp 👇👇👇 . Wasap.my/+60195652410/cantikbbplus . httpps://www.cantikbbplus.com/shop/cheeks/mincha/ . https://www.cantikbbplus.com/shop/cheeks/min-kaffe/ . www.cantikbbplus.com Biz Online | Modal RM47 | IDR150.000 ~FREE DUA ubat gigi ME #ProjekSTG #cantikbbplus #bbpluscollagen #bbplusglow #senangnakcantik #onlinepreneur Program #2GAJIsebulan #CATchampions #haio #sahajidahhaio #mincha #minkaffe . •where smart people make money•
Merah makngah orang kata. Sempena menghargai usahawan yang amik anugerah hari ni. . . Nak pergi kenduri kat sawah padi. Sempat minum min kaffe dulu tadi, musim panas ni sakit kepala senang menerpakan😅 . . #MinKaffe #MinKaffeOri
Alhamdulillah, morning u all #g8Unity #minkaffe
Hai u alls🤗.. Setiap pagi sis mesti bancuh segelas min kaffe ini😍 tambahan pulak sis kerja kilang memang sesuai sangat lah min kaffe ni untuk menambah kan tenaga sis sepanjang hari tersebut😘😍... U alls nak taw tak min kaffe bukan sekadar boleh menambah kan tenaga kita sahaja,tapi sesuai juga untuk mereka yang ada masalah kesihatan seperti gastrik,migrain,diabetes(kencing manis),tekanan darah tinggi/rendah,sembelit dan juga boleh kawal selera makan☺️😍... Best tak u alls dengan minum min kaffe je masalah kesihatan dapat di selesai kan(insyaallah dengan izin nya)...kita hanya mampu berusaha sahaja yang selebih nya kita berserah kepada Yang Maha Kuasa🙂☺️ Rasa nya dah cukup panjang sis sharing tentang min kaffe ni😅😄 Sebarang pertanyaan tentang min kaffe boleh pm sis di wasap yea😘😍 Www.wasap.my/60166043850/minkaffe #STGMA #MZMFIGHTERS #MINKAFFE #PROJEK100K
Sabtu ahad menghadiri majlis, Walimatulurus di bandar seremban, Roti goreng berinti sambal bilis, Secawan #Minkaffe pelengkap sarapan. #jomsarapandulu
TAHUKAH ANDA, Kopi mempunyai pelbagai khasiat jika diambil dengan cara dan kuantiti yang betul. Kopi merupakan antioksida yang sangat baik untuk badan kita ▸▸▸▸▸ 'MIN KAFFE', Merupakan satu-satunya kopi dipasaran yang mempunyai campurang 'garam buluh'. Garam buluh sangat terkenal dengan kandungan lebih 76 mineral dan bersifat Alkali Salah satu kelebihan MIN KAFFE adalah mengandungi magnesium yang tinggi. ” kandungan Magnesium yg rendah dalam darah menjadi petanda seseorang mudah mendapat darah tinggi dan masalah jantung“…dan bagi “pesakit kencing manis pula…mereka memerlukan lebih banyak Magnesium kerana Magnesium bekerja bersama sama dengan insulin. Magnesium diperlukan bagi membolehkan Glukosa masuk dalam sel untuk diuraikan kpd tenaga. Bagi pengidap kencing manis, tubuh badan mereka tidak mampu mengangkut Glukosa ke dalam sel tubuh. Akibatnya Glukosa tertinggal dalam darah. Glukosa yg tertinggal dlm darah ni menjadikan tubuh lesu kerana gula tidak dapat ditukar kpd tenaga..maka kehadiran Magnesium amatlah penting“ ▸▸▸▸▸ Berminat mencuba Kopi yang mepunyai lebih khasiat dari Kopi biasa? Cuba la 'MIN KAFFE' hari ini! #minkaffe #kopigarambuluh #minkaffemurah #kopitahanlapar #kopisihat #kopikurus #setkesihatan #energetic #setkurusbajet #setkurus #setkuruskombo #projekkurus #kurusmurah #kurussihat #minumkopi #kopienak #coffeelover #coffeeaddict #ilovecoffee #kopikuat #kopitanpagula #detoxs #sembelit #nosugarcoffee #minkaffeutara #minkaffesgpetani #minkaffesungaipetani #minkaffekedah #sayajualminkaffe
TAHUKAH ANDA, Kopi mempunyai pelbagai khasiat jika diambil dengan cara dan kuantiti yang betul. Kopi merupakan antioksida yang sangat baik untuk badan kita ▸▸▸▸▸ 'MIN KAFFE', Merupakan satu-satunya kopi dipasaran yang mempunyai campurang 'garam buluh'. Garam buluh sangat terkenal dengan kandungan lebih 76 mineral dan bersifat Alkali Salah satu kelebihan MIN KAFFE adalah mengandungi magnesium yang tinggi. ” kandungan Magnesium yg rendah dalam darah menjadi petanda seseorang mudah mendapat darah tinggi dan masalah jantung“…dan bagi “pesakit kencing manis pula…mereka memerlukan lebih banyak Magnesium kerana Magnesium bekerja bersama sama dengan insulin. Magnesium diperlukan bagi membolehkan Glukosa masuk dalam sel untuk diuraikan kpd tenaga. Bagi pengidap kencing manis, tubuh badan mereka tidak mampu mengangkut Glukosa ke dalam sel tubuh. Akibatnya Glukosa tertinggal dalam darah. Glukosa yg tertinggal dlm darah ni menjadikan tubuh lesu kerana gula tidak dapat ditukar kpd tenaga..maka kehadiran Magnesium amatlah penting“ ▸▸▸▸▸ Berminat mencuba Kopi yang mepunyai lebih khasiat dari Kopi biasa? Cuba la 'MIN KAFFE' hari ini! #minkaffe #kopigarambuluh #minkaffemurah #kopitahanlapar #kopisihat #kopikurus #setkesihatan #energetic #setkurusbajet #setkurus #setkuruskombo #projekkurus #kurusmurah #kurussihat #minumkopi #kopienak #coffeelover #coffeeaddict #ilovecoffee #kopikuat #kopitanpagula #detoxs #sembelit #nosugarcoffee #minkaffeutara #minkaffesgpetani #minkaffesungaipetani #minkaffekedah #sayajualminkaffe
TAHUKAH ANDA, Kopi mempunyai pelbagai khasiat jika diambil dengan cara dan kuantiti yang betul. Kopi merupakan antioksida yang sangat baik untuk badan kita ▸▸▸▸▸ 'MIN KAFFE', Merupakan satu-satunya kopi dipasaran yang mempunyai campurang 'garam buluh'. Garam buluh sangat terkenal dengan kandungan lebih 76 mineral dan bersifat Alkali Salah satu kelebihan MIN KAFFE adalah mengandungi magnesium yang tinggi. ” kandungan Magnesium yg rendah dalam darah menjadi petanda seseorang mudah mendapat darah tinggi dan masalah jantung“…dan bagi “pesakit kencing manis pula…mereka memerlukan lebih banyak Magnesium kerana Magnesium bekerja bersama sama dengan insulin. Magnesium diperlukan bagi membolehkan Glukosa masuk dalam sel untuk diuraikan kpd tenaga. Bagi pengidap kencing manis, tubuh badan mereka tidak mampu mengangkut Glukosa ke dalam sel tubuh. Akibatnya Glukosa tertinggal dalam darah. Glukosa yg tertinggal dlm darah ni menjadikan tubuh lesu kerana gula tidak dapat ditukar kpd tenaga..maka kehadiran Magnesium amatlah penting“ ▸▸▸▸▸ Berminat mencuba Kopi yang mepunyai lebih khasiat dari Kopi biasa? Cuba la 'MIN KAFFE' hari ini! #minkaffe #kopigarambuluh #minkaffemurah #kopitahanlapar #kopisihat #kopikurus #setkesihatan #energetic #setkurusbajet #setkurus #setkuruskombo #projekkurus #kurusmurah #kurussihat #minumkopi #kopienak #coffeelover #coffeeaddict #ilovecoffee #kopikuat #kopitanpagula #detoxs #sembelit #nosugarcoffee #minkaffeutara #minkaffesgpetani #minkaffesungaipetani #minkaffekedah #sayajualminkaffe
🙏🍂🍃اسلام علئكم ورحمت الله وبركاته🍃🍂🙏 Salam magnet rezeki semua . Mudahan rezeki melekat2. Ceriakan pagi ini dgn 2 biji #garlics dan secawan #MinKaffe agar senantiasa berenergy sepanjang hari.. Siapa nak cuba, bolehlah... PM/Whatsapp June Hussin @90286219 Dapatkan Dgn segera! $25 BizOnline | Be My Protege #ProjekSTG #TeamJune #misi60K #roadtoDSM
Bertemankan #MinKaffe panas.... Bancuh 2 sachets terussss. 😘😘
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera. Selamat pagi. Salam magnet rezeki. Hirup udara segar dipagi hari. Semoga aura-aura positif sahaja yang melekat-lekat. Jangan lupa hirup #MinKaffe dulu untuk tenaga berpanjangan. Hidup kan bagaikan kopi, ada manisnya ada pahitnya. Yang penting kita happy. - #AbeMusz . Follow/SET SEE FIRST FB Musz Zack #igersmy #igersmalaysia #instalike4like #instafemesmalaysia #instafemes #likeforfollow #asianboys #asianguys #bizon9 #malaymale #malayboys #kampungboys #brocuba 💪 #teatime #coffeelovers #coffeeaddict #coffeetime#coffeeloversclub #interpreneur #interpreneurlifestyle #PTHaiOIndonesia #Musz_Zack #Arenmz_Musz_Zack_Pic #motivasidiri
Asalamualaikum selamat pagi Semua Kwn2.. Sebelum gerak ke IDCC Setia Alam, Kita perkena dulu #MinKaffe untuk kecergasan sepanjang hari... Jom minum ☕ngan Srpn Nasi lmk daun psng😋
#minkaffe time ! Bagi cerah 👀✌
Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Semoga hari nie kita semua diberi kesihatan yang baik dan bertambah baik utk hri y mdtng... Dn kita semua di perluaskan rezeki.... Aamiin.. Jom kita kongsi dan amalkn...😎😎😎😎 Kelebihan Min Kaffe: 🌎Mengekalkan tenaga dan kecergasan sepanjang hari. 🌏Melegakan tekanan 🌏Menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi. 🌎Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat gastrik. 🌏Mengurangkan masalah buasir dan sembelit. 🌏Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain. 🌏Membantu mengurangkan sakit senggugut. 🌎Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit. 🌎Membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat dan eczema. 🌍Khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dll. Pssst.... Promosi Minkaffe masih ada lagi tau. Jom grab sekarang sblm bulan Ramadhan ni. Memang berbaloi. www.wasap.my/60133338364/minkaffe #AyuZuhairah #Minkaffe #CLAapperenticeship #jomMelbourne
Assalamualaikum Happy Saturday 😍 CA busy yang amat beberapa hari ni.. dengan program #JomKurusFF1 . Dalam busy ni... rezeki dari kolam rezeki SHOM masuk pepagi ni. Ni otw nak pi Airport Penang... ada order masuk dari biz partner indonesia... alhamdulillah. #cdmayuyasin #Minkaffe #lotionPB #bioseleza
Mulakan Pagi dengan #MinKaffe ... Jap lagi dah Nak SIAP2 pegi Big Event Penganugerahan SmSSm di IDCC Shah Alam... Jom Sarapan Dulu....😍
Assalamualaikum. Morning. Ckgu anis brsme #minkaffe dan calit² manja ngn #cozumaseries
Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Perjalanan sis seawal 6 pagi.. #minkaffe peneman setia..
Pagi-pagi layan #Meedaddy dengan #MinKaffe kewajipan ni ☕.. Mcm lama dah x makan mee segera ni 🤗 Korang dh breakfast ke? Start your day with breakfast ya, kalau start the day with smile blm jam 10am dh lapar 🤪🤪🤪 #GurauPunCannot 🤣 Selamat Pagi 🌹 #Salam Ceria 😁 #Selamat hujung minggu
Assalamualaikum and morning bossku,haa jom la kita koje,sebelum tu mai pekena #minkaffe dulu. #modalrm47 #projekoutlet
Bkn mdh utk bersbr ketika marah.. Bkn mdh utk bertahan saat di cabar.. Bkn mdh utk senyum saat duka.. Bkn mdh utk ikhlas jika slalu di khianat.. Dh bkn mdh utk aamin kn doamu bila kau slalu menyusahkn org lain.. Assalamualaikum dn slmt pgi semua.. Tazkirah bt diri sndri.. Smoga sentiasa mmpu mendidik hati.. Aamiin #minkaffe #ubatgigigarambuluh #bioseleza #maharani
Coffee time ☕️ #breakfast #minkaffe #energybooster
TESTED AND TRUSTED (Diuji & Dipercayai) 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Testimoni diri sendiri dan ramai pengguna #minkaffe . 1 sachet ☕+ Makanan Sarapan🥖 = Kenyang sampai ke Tengah hari. Nah ! Kita blajo matematik sikit. Khasiat Garam Buluh🎋🎋 yang tinggi kandungan mineral. ❤Gastrik boleh amal ❤Migrain pun boleh ❤Sembelit pun boleh lega 1 kotak ada 20 sachet. Sempena bulan Ramadhan ni grab la 1 lagi. Spare cukup untuk sebulan terus. 😉 Order Sekarang 📝 : wasap.my/601110691679/SayaNakMinkaffe ↪ Dapatkan Harga Promosi #minkaffe #kopigarambuluh #kopisedap #kopiviral #setkempis #projekposa #projekraya #kurussihat
PANAS 🔥🔥 PANAS 🔥🔥 Kopi #minkaffe dah masuk paper dan dah dapat award uallssss 😱😱 So tu apa tandanya yeee? Tandanyaa Minkaffe ni hebat 👍👍 Nak Kurus ❓ Nak tambah tenaga❓ Gastric❓ Kencing manis❓ Sembelit ❓ Nak tambah susu badan ❓ Ibu hamil❓ ➡️Eh semua org la boleh mengamalkan Minkaffe ni tau ☕ JOM CUBA SEKOTAK SEKARANG 🙋🙋 #BisnesOnlineSenangLa #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #projekSTG #CATchampions
Peminum Min Kaffe.... Pilihan uolls memang tepat!👍 #TheBestBrand #MinKaffe #SHOM
Vi får flere stories og bilder hver dag nå i påsken av filterholderen og koppene våre i bruk. Men om du skal optimalisere turkaffe-opplevelsen til det aller ytterste må selvsagt bønnene være nykvernet. Med håndkverna fra GSI tar man seg av denne jobben, og gjør kaffebryggingen til et koselig rituale på tur. Et lite tips dog, pass på å holde godt på lokket så du ikke plutselig sitter med den nykvernede kaffen i fanget. Her er det rom for en liten forbedring på dette ellers utmerkede produktet. . #reviroslo #kaffekos #bålkaffe #omlitterkaffenklar #mittrevir #kaffepause #kaffekopp #kaffekaffekaffe #minkaffe
Ini adalah garam buluh yang terkandung dalam min kaffe. untuk penyakit yang sudah akut sebaiknya mengkonsumsi garam buluh ini secara langsung. Manfaat Garam Buluh..😉😍 Ketika Toxin & Pembuangan BAB Tidak lancar Kita harus dapat membuang toxin dari dalam badan kita setiap hari. Dari gambar kita bisa melihat jika toxin dalam badan kita yang tidak keluar dari badan kita akan terjadi perubahan yang drastis. Jika kotoran tidak dikeluarkan, kandungan air dalam kotoran akan terserap kembali oleh usus kita. Akhirnya terjadinya susah BAB dan lebih berbahaya nya bisa menimbulkan penyakit. Garam Buluh (Bambu) mempunyai kemampuan untuk detoksifikasi. Proses pembuangan racun sehingga tubuh kita menjadi lebih segar dan jauh dari penyakit. Yuuuk... hidup sehat...👌💪😍😍 #minkafee #minkaffemurah #minkaffelover #minkaffeagent #minkaffejogja #minkaffeoriginal #minkaffegarambuluh #minkaffegarlic #minkaffe #senamjogja #senamzumba #senammalam #senamaerobik #senamhamil #senamyoga #senampagi #senamhamiljakarta #senamindonesia #senamzumbamalang
#Throw 🔙 3 kotak #kopiviral #kopigarambuluh #MinKaffe ke Kuantan, Pahang petang tadi. Tq SIL grab kopi sedap ngan kita😘😘. #bizONLINExJ50
Jangan risau minum #kopiviral #minkaffe bagus untuk kuatkan memories.
Tersalah minum kopi kurang fokus. TAPI bukan #minkaffe ni. Rasanya sedap Dan baik untuk persediaan bulan puasa. #kopiviral #kopi #kopimalaysia #kopirobusta #kopikurus #kelantan
POTONG GULA TAK POTONG MANIS ! 1 titis sweetality (0 kalori) = 5g gula biasa (20 kalori). Gula penyebab kegemukan tau, yang susah sangat nak CUT makan minum manis2 tu, WAJIB ADA SWEETALITY ni sebagai pengganti gula. Jangan lupa Amal #Minkaffe jugak untuk diet sihat bersama #sweetality . PROMO Minkaffe 6 box FREE 1 box still On📢 More info/ order ? Click link on bio. #setsingkirlemak #slimsihat #ELITxJ50
Lagi syok drp Nur 2. Sambil hirup kopi minkaffe ais. . #cuutara #championunited #minkaffe #penang #balikpulau
Serious bila minum #minkaffe #cepatkenyang dan #beratbadan cepat turun. Best tau.
Za suka minum min kaffe. Rasanya sedap dan bantu #tahanlapar dari pagi hingga ke petang serta melawaskan perut. #minkaffe #kopisedap #kopiviral #nakkurus #kopimalaysia
PANAS 🔥🔥 PANAS 🔥🔥 Kopi #minkaffe dah masuk paper dan dah dapat award uallssss 😱😱 So tu apa tandanya yeee? Tandanyaa Minkaffe ni hebat uallssss 👍👍 Nak kurus? Nak tambah tenaga? Gastric? Kencing manis? Sembelit? Nak tambah susu badan? Ibu hamil? Eh semua org la boleh mengamalkan Minkaffe ni tau ☕ JOM CUBA SEKOTAK SEKARANG 🙋🙋 📲 www.whatsapp/my/60137454220/minkaffe #BisnesOnlineSenangLa #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #BizONLINExJ50 #CATchampions
Sesekali tukar selera malam-malam ni. Selalu tgk #minkaffe je kan sbb kita mmg #coffeelover #coffeeperson Teh tarik pun kita ada yg garam buluh, rendah kalori & kurang manis tau 👍ada #tehtariklover sini? 😉 #tehtarikgarambuluh #kakitehtarik #izzatiemnasir
Settle....😋 Sarapan pagi buat suami Jamal Ab Nasir Shariff sebelum memulakan tugas hakiki. Nasi lemak sambal sotong. Menu air macam biasa la , kopi detox #MinKaffe je😍 Sambil menumis tadi pun sempat berbalas wasap dari Mentor kesayangan CDM Erna Murni Mudah keje dengan majikan baru ni, online jek 📲
"DAH RAMAI SGTLAH JOIN STG, TU YG SAYA RISAU NAK JOIN" .....Sampai sekarang saya tak paham kenapa ada yg fikir macam tu.sbb ramai yg joinlah saya pon join. Itulah bukti STG organisasi yg KUKUH & TAK MENIPU.. Sbb nampak ramai dah dpt bonus STG lah saya join itulah bukti STG sediakan SISTEM berniaga yg mudah di'apply'.. Sbb nampak ramai dah dpt FINANCIAL FREEDOM dgn STG lah saya join. Itulah bukti STG sediakan ILMU & MENTOR yg awesome & #bukanbiasabiasa , sbb budaya kerja kami sentiasa nak #samasamanaik .. TERBARU ❗ Min Kaffe meraih The BrandLaureate Most Established Brand Awards: Best Brands in Consumer- Premium Coffee 2018/19! Bukan mudah untuk meraih penghargaan tertinggi ini, jika tidak disebabkan oleh kualiti produk yang tinggi dan prestasi jualan yang sangat cemerlang saban tahun! Tahniah #SHOM 👏👏👏 Biz Online | Modal RM 47 #KopiViral #MinKaffe #KopiKURUS #kopiSIHAT #kopigarambuluh
Sebab itu lah kita wajib kena minum coffee hari-hari👍🏻😃 ... #minkaffe #coffeelover #kopigarambuluh #kopimasin #kebaikanminumkopi
Assalamualaikum semua.. Jom Kita pakat layan MineralCoffee ...☕☕ Minuman yg membantu memberi tenaga sepanjang hari 😉😉 Lets get yours now 🕊 Be healthy & Be happy with #MinKaffe ☕☕
Cik abang peminat teh, tak layan kopi langsung sebelum ni. Perut kembung lah, pening lah, nak membuang lah. Macam-macam sangat😅 Tapi bila dia dah start minum kopi masin @min.kaffe Teh pun dah jarang beli. Dia layan sekali kopi faveret wife ni👍🏻😍 ... #minkaffe #cofeelover #kopigarambuluh #kopimasin #sayajual #bazaarpaknil #minkaffekl #minkaffeampang #minkaffegombak #minkaffewangsamaju
Jemput masuk... Rezeki Jumaat... Alhamdulillah.. Ada yang nak lagi produk hebat ni.. Mai le singgah #PetiRezekiCik Sha ni.. #MinKaffe SetPKP #kopikurusviral #padbioseleza #BizOnlineXj50
Sebab itu lah kita wajib kena minum coffee hari-hari👍🏻😃 ... #minkaffe #coffeelover #kopigarambuluh #kopimasin #kebaikanminumkopi
Wajib minum kopi @min.kaffe setiap hari‼️😍 ... Posted @withrepost@naakamaruddin What’s inside my bag 👜 ... Can’t live without these 2! Benda wajib bawak kemana-mana ni sekarang. Min Kaffe for my coffee fix anytime anywhere, and Prolicious untuk bagi chance for me to eat anything without guiltiness 😘👍🏻 _ Ok jom kita keluar bekerja ❗️ ... #naakamaruddin #whatsinsidemybag #naakamaruddindotcom #businessStyleMMG #maintainkurus #stayFITandhealthy #minkaffe #prolicious
Ada ni ha melawat hamba Allah yang cute mute ni.. asyik menyusu dia dari tadi.. si ibunya pulak nak cuba kopi ni dulu, takut minum kopi pening.. kita bagi trial dulu.. sebab kopi ni orang yang tak boleh minum kopi pun boleh terima.. siap plus order berkotak kotak lagi tu😀 #minkaffe #kopipantang
HARGA MASIH SAMA ❗️❗️ Seram cik abg oiii bila xde stok minkaffe tuk ramadhan ni😱😱 Tahan lapar.. mengelakkan gastrik dan migrain serta memberi energy booster sepanjang menjalankan ibadah puasa nanti adalah salah satu kebaikan #minkaffe ni... Anda dh ada stok ke? Kalau belom boleh pm2 ct yea .. Jommmmm✌✌✌ www.wasap.my/60168111095 #minkaffe #stokbulanposa
Ramadhan lagi berapa hari gaisss ? 17 hari lagi. 17 HARI ! Cepat kan masa berlalu ? Allah. Tup tup nak raya dah. 😁 Sedikit checklist untuk uols sebelum tibanya Ramadhan. Check jangan tak check tau. 😉
Ramadhan lagi berapa hari gaisss ? 17 hari lagi. 17 HARI ! Cepat kan masa berlalu ? Allah. Tup tup nak raya dah. 😁 Sedikit checklist untuk uols sebelum tibanya Ramadhan. Check jangan tak check tau. 😉
Ramadhan lagi berapa hari gaisss ? 17 hari lagi. 17 HARI ! Cepat kan masa berlalu ? Allah. Tup tup nak raya dah. 😁 Sedikit checklist untuk uols sebelum tibanya Ramadhan. Check jangan tak check tau. 😉
next page →