#minkaffe

184,216 posts

Loading...
#JakartaBizSummit2018 Seronoknya berbiz sambil libur...yuk ibuk2 join sekali mitra Indonesia...whatsapp #IbukZah +60178792433 Cumak rp160,000 gratis lagi 2 kotak kopi #minkaffe #duitpoketrm1000 #bizonlinemalaysia #bizgayakorporat #0178792433 #onlineshopping #onlineshop
Baru sempat nk tngok stock2 yg dah berkurangan..nk buat list nie..costmer dah menunggu je..Ai nie sik busy je kan hehhehe..kan dah DSM cahaya janah pm..kak ai jadi X nk ambik #Minkaffe .. Ofcos lah jadi..cian die tnggu je ai..sabar ya anna..xnk ckp bila bab x tau kan..bila2 je Ai muncul nti depan umh hehehehe..😍😍
Loading...
#SKK adalah sejenis minuman supplement yang membantu anda untuk turunkan berat badan secara sihat. . . #shakeMecocoa Terdiri daripada protein yang berkualiti tinggi yang ditambah #garambuluh asli dari #korea , serat makanan, ekstrak #garciniacambogia asli, #multivitamin dan #minerals . . . #nlicious membantu dalam process #pencernaan makanan kepada #nutrien sebelum digunakan oleh badan. . . #minkaffe memberi #tenaga dan mengenyangkan perut daripada lapar. . . #setkurus #setkuruskombo #infosehat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurussihat #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurusselamat #nakkurustaknakgemuk #minumankopi #minumankurus #minumansihat #intermittentfasting #intermittentfasting16hours #carahidupsehat #intermittenfastingmalaysia #dietsehat
#SKK adalah sejenis minuman supplement yang membantu anda untuk turunkan berat badan secara sihat. . . #shakeMecocoa adalah sejenis minuman ber #protein sihat lengkap dan lazat. Terdiri daripada protein yang berkualiti tinggi. . . #nlicious adalah sejenis minuman #enzim yang terdiri daripada 118 jenis #sayur dan #buahbuahan serta herba terpilih. . . #minkaffe adalah sejenis minuman kopi #garambuluh mengandungi #magnesium yang membantu mengawal paras gula dalam badan. . . #setkurus #setkuruskombo #infosehat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurussihat #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurusselamat #nakkurustaknakgemuk #minumankopi #minumankurus #minumansihat #intermittentfasting #intermittentfasting16hours #carahidupsehat #intermittenfastingmalaysia #dietsehat
Supper.. sandwich & MinKaffe Nak MinKaffe blh pm akak..😍 #minkaffe
💟💟 SET EZICLEAN 💟💟 JOM BERSIHKAN DAN PUTIHKAN DI MANA ADA KEKOTORAN BERLAKU... 🔴🔴 💖💖 JOM LIHAT PAGE FB CIK TINI 👇 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=265383550799913&id=125974118074191 💗💗 EZICLEAN TOILET & FLOOR CLEANER (1 LITER) 💗💗 RM17.90 (SEMENANJUNG) 💸💸 RM22.90 (SABAH & SARAWAK) 💸💸 💘💘 EZICLEAN CONCENTRATED DISHWASH (1 LITER) 💘💘 RM11.80 (SEMENANJUNG) 💸💸 RM16.80 (SABAH & SARAWAK) 💸💸 💖💖 EZICLEAN CONCENTRATED LAUNDRY COMPOUND (REFIL PACK) 💖💖 RM21.60 (SEMENANJUNG) 💸💸 RM26.60 (SABAH & SARAWAK) 💸💸 🌼🌼 SET EZICLEAN 🌼🌼 RM47 (SEMENANJUNG) 💸💸 RM62 (SABAH & SARAWAK) 💸💸 MEH DM / WHATSAPP CIK TINI 💌📱 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 Jom LIKE & LIHAT page FB Cik Tini yang lain 👇😘 https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/ https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/ https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/ #haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #eziclean #ezicleanlaundry #ezicleanseries #ezicleanfloor #ezicleandishwash #ezicleantoiletandfloor #jombeli #jombelionline #jombelionlinemalaysia 💟💟 MIN KAFFE & HAI-O GARLIC 💟💟 JOM UOLLS MINUM MIN KAFFE & CUBA GARLIC HAI-O BAIK UNTUK KESIHATAN 👍👍👇 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=258706958134239&id=125974118074191 💗💗 MIN KAFFE (20 STICKS x 12g) 💗💗 HARGANYA 💵💵 RM31.10 (Semenanjung) 💸💸 RM33.10 (Sabah & Sarawak) 💸💸 🌼🌼 HAI-O GARLIC (80 Tablet x 0.50g) 🌼🌼 HARGANYA 💵💵 RM41.50 (Semenanjung) 💸💸 RM43.50 (Sabah & Sarawak) 💸💸 💘💘 MIN KAFFE & HAI-O GARLIC 💘💘 HARGANYA 💵💵 RM68 (Semenanjung) 💸💸 RM73 (Sabah & Sarawak) 💸💸 MEH DM / WHATSAPP CIK TINI 💌📱 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 JOM LIKE & LIHAT PAGE2 CIK TINI 👇😉 https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/ https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/ https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/ #haio #haioproducts #haiomarketing #minkaffelovers #minkaffemurah #minkaffe #minkaffeoriginal #garlic #jombeli #jombelionlinemalaysia
💟💟 MIN KAFFE & HAI-O GARLIC 💟💟 JOM UOLLS MINUM MIN KAFFE & CUBA GARLIC HAI-O BAIK UNTUK KESIHATAN 👍👍👇 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=265384247466510&id=125974118074191 💗💗 MIN KAFFE (20 STICKS x 12g) 💗💗 HARGANYA 💵💵 RM31.10 (Semenanjung) 💸💸 RM33.10 (Sabah & Sarawak) 💸💸 🌼🌼 HAI-O GARLIC (80 Tablet x 0.50g) 🌼🌼 HARGANYA 💵💵 RM41.50 (Semenanjung) 💸💸 RM43.50 (Sabah & Sarawak) 💸💸 💘💘 MIN KAFFE & HAI-O GARLIC 💘💘 HARGANYA 💵💵 RM68 (Semenanjung) 💸💸 RM73 (Sabah & Sarawak) 💸💸 MEH DM / WHATSAPP CIK TINI 💌📱 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 📲 http://www.wasap.my/+60175536457 JOM LIKE & LIHAT PAGE2 CIK TINI 👇😉 https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/ https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/ https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/ #haio #haioproducts #haiomarketing #haiomychoiceforlife #haionline #haioproduct #minkaffelovers #minkaffemurah #minkaffe #minkaffeoriginal #garlic #garlichaiomurah #garlichaiotablet #garlichaiomalaysia #jombeli #jombelionlinemalaysia #jombelionline
MIN KAFFE - MINERAL COFFEE . 1 x RM29 3 x RM28 . POSTAGE 1 BOX - RM8 SM, RM12 SS 3 BOX - RM10 SM, RM15 SS . . #minkaffemurah #minkaffeoriginal #minkaffehaio #minkaffe #bazaaronlinemalaysia #bazaar #bazaarkosmetik
MIN KAFFE - MINERAL COFFEE . 1 x RM29 3 x RM28 . Whatsapp 📲👇👇 www.wasap.my/60137066253 . POSTAGE 1 BOX - RM8 SM, RM12 SS 3 BOX - RM10 SM, RM15 SS . . #minkaffemurah #minkaffeoriginal #minkaffehaio #minkaffe #bazaaronlinemalaysia #bazaar #bazaarkosmetik
Hai awak2 sekalian.. Jom kita balik lubuk merbau nah 😁😁😁 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ Produk2 hebat ni mesti kena ikot balik, #minkaffe #marineessencebodywash 👍👍👍👍👍👍👍 #TheMagicOfPartTime
🎉PROMOSI JOM SHAKLEE 🎉 . Promosi ini berlangsung 15 Disember 2018 sehingga 28 Feb 2019. . 1. Siapa yang layak? Hanya ahli baru yang register dalam tempoh promosi sahaja. . 2. Apa yang ahli baru dapat? Shaklee sediakan 3 Starter Pack dengan diskaun hebat. 1. Wellness Starter Pack 2. Youth Starter Pack 3. Vivix Twin Starter Pack . 3. Apa yang kelebihan Promosi ini? Ahli baru akan dapat penjimatan berganda . 👉Diskaun 10% hanya untuk produk Starter Pack sahaja 👉Boleh dapat cash rebate sehingga 11% 👉Percuma membership bernilai RM65 👉Percuma penghantaran bernilai RM10. 👉Dapat Full UV (point) 👉Boleh redeem dalam masa 60 hari . 4. Apa yang dimaksudkan redeem 60 hari? Setiap ahli baru hanya boleh beli 3 set starter pack dalam 60 hari. 1 jenis starter pack hanya boleh dibeli sekali sahaja. . Contoh :- Amir join ahli dengan belian Vivix Twin Starter Pack pada 15 Disember. Pada 1 Jan 2019, Amir hanya boleh beli Youth Starter Pack dan Wellness Starter pack untuk penjimatan 10% tadi. . 5. Semua produk promosi ini hanya dijual selagi stok masih ada. Jadi, disarankan grab cepat-cepat sebelum terlambat. . Nak ke? Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059
Malam-malam p wad bukan nak jadi doktor tp p hantaq kopi sat 😊... Alhamdulillah done first sales sekembali dari bercuti. Terima kasih Ya Allah. #minkaffe #mincha #kopiviral #kopigarambuluh #bizonlinenisenangla #tqAllah
☕️MIN KAFFE 😍 MINUM #MINKAFFE UNTUK MASALAH GASTRIK tetapi …… 1⃣ Sakit Kepala / Migrain Hilang. 2⃣ Turunkan kadar gula. 3⃣ Stabilkan Tekanan Darah 💖 BELI #MINKAFFE UNTUK MASALAH MIGRAIN tetapi … ✅ Dapat ubati penyakit asma. ✅ Anti penuaan. ✅ Merendahkan risiko Sakit Jantung. ☕ MINUM #MINKAFFE UNTUK KURUSKAN BADAN tetapi … sihat di dalaman kita. 🎈Susu badan bertambah. 🎈Sakit badan hilang. 🎈Badan selesa dan cergas. 🎈Dapat berat badan yang ideal. Semua masalah anda selesai jika mngmal kn semua ni ye😃👍 Mereka minum #MINKAFFE untuk satu tujuan tapi terpaksa mendapat manfaat yang lain. Satu kotak #MINKAFFE dapat menyelesaikan pelbagai masalah. Rasa2 mereka berasa ragu tak minum dan makan GARLIC dan MINKAFFE ni??? Dtambah dengan MINKFFE COOKIES ni..huh...enak banget😃😃😃👍 Siap repeat order lagi ada laaa... Anda bagaimana ??? Bminat boleh pm/Whatsapp www.wasap.my/60173146252
Kenapa #minkaffe famous sangat ye?? . Nak tau sebabnya.?? . . Sebab MIN KAFFE 🚫 TIADA GULA TAMBAHAN 🚫 TIADA KOLESTROL 🚫 TIADA BAHAN PENGAWET Sangat sesuai pada semua peringkat umur.. Mempunyai khasiat tinggi Magnesium. 💯 Membantu memberikan tenaga dan kesegaran sepanjang hari 💯 Mengenyangkan 💯 Melawaskan perut 💯 Mengelakkan sembelit 💯 Meredakan pedih hulu hati serta gastrik 💯 Membantu naikkan HB Jom bertukar ke MIN KAFFE ☕☕. Berminat ingin mencuba? . Meh la PM / WHATSAPP ⤵⤵ 📲 wasap.my/60102359121/minkaffe . #Minkaffe #KopiGaramBuluh #CdmMira #BisnesMudahCLA #JomKunMing 🇨🇳
Xpyh berdiet xpyh bersenam , ce minum kopi hanis ni . Mmg rasa prubahan berat bdn dan rasa ringan jer. ❤klik link wasap di info , wasap 0179724017 atau DM nk thu details 🐣 #perfumeviral #rr4u #omgmascara #minkaffe #vitcglutaserum #susumaez #sabunhoneyglow #bazarpaknil #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #kosmetikmurah #susumaaez #set3in1 #perfumeset #setperfume #copkening #ukirkening #jamudiknaa #detox #lipspallete #cheesepowder #pekasamtelursotong #hannisgreencoffee
Penggemar kopi, JOmm dapatkan Min Kaffe. Kopi Garam Buluh yang sedap lagi berkhasiat untuk kesihatan. Sekotak ada 20 sachet Min Kaffe. Rasa sekali pasti nak lagi.😍😍😍 JOM, JOM JOM mulakan gaya hidup sihat bersama Garam Buluh . 😁😁😁 FREE GIFT dan FREE Postage setiap pembelian Min Kaffe. 😍 #MinKaffeMurah #MinKaffeOriginal #MinKaffeKopiKesihatan #MinKaffeKopiGaramBuluh #MinKaffeKopiKurus #KurusSihat #KurusMurahMudahSelamat #GastrikHilang #SembelitLawas #MigraineHilang #KopiDiet #PenawarDarahTinggi #UbatKencingManis #MinKaffeKlang #PenawarStress #MinKaffeKampungDelek #MinKaffeJalanYadi #MinKaffeSungaiUdang #MinKaffePelabuhanKlang #MinKaffeBandarBukitTinggi #MinKaffeBandarBotanik #MinKaffePandamaran #MinKaffe www.harmimi.com www.wasap.my/60194810193
Sis nak bagi promosi utk hari ni saja sehingga 12pm.. Jom grab 3 box min kaffe dengan harga jimat RM90 sahaja! Wow! Sangat berbaloi2... Pm cecepat yok! 📲www.wasap.my/60177856078 #MinKaffe #KopiViral
Min Kaffe terkandung garam buluh sangat baik untuk:- . ✔️Darah Tinggi ✔️Kencing Manis ✔️Gastrik ✔️Berat Badan ✔️Kurang Tumpuan ✔️Migrain ✔️Gout ✔️Mengantuk ✔️Letih dan Lesu ✔️Detoksifikasi ✔️HB Rendah ✔️Imsomnia ✔️Pelawasan ✔️Kebas Kaki @ Tangan ✔Resdung ✔Alergik . . Korang ada masalah seperti di atas?? Cuba la #minkaffe hari ini. . Klik link di bio ya 💕
Min Kaffe terkandung garam buluh sangat baik untuk:- . ✔️Darah Tinggi ✔️Kencing Manis ✔️Gastrik ✔️Berat Badan ✔️Kurang Tumpuan ✔️Migrain ✔️Gout ✔️Mengantuk ✔️Letih dan Lesu ✔️Detoksifikasi ✔️HB Rendah ✔️Imsomnia ✔️Pelawasan ✔️Kebas Kaki @ Tangan ✔Resdung ✔Alergik . . Korang ada masalah seperti di atas?? Cuba la #minkaffe hari ini. . Klik link di bio ya 💕
*Kutu Hai 0* RM50 x 10 Batch 1⃣ Boleh dapat produk : #minkaffe #mincha #maharani #ubatgg #shampoo #sabunmarine #garlic dan lain2 www.wasap.my/60182360693/kutubatch1
Alhamdulillah settle cod #minkaffe ko k.na. terima kasih K.na beli min kaffe dengan yah. Moga membantu untuk ubati gastrik. Semula boleh dapatkannya lagi. 😍 Bisnes mudah online | Daftar rm47 #mobilestokisdiperlukan #sayausahawanstgma
KHASIAT MIN KAFFE TANPA GULA 1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak. 2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium) 3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet. 4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata. 5. KOPI KENYANG. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan. #MinKaffe ni boleh di minum panas² atau sejuk pun boleh tiada masalah memang sedap dan terbaik rasanya. . WHATSAP 0142937658
Hujan2 layan secawan #MinKaffe ☕ Siapa tgah layan..kita geng hehe 😄 . Kopi garam buluh yg kaya dgn minerals & magnesium. . #iLoveMinKaffe #SisMinumSisJual
Minum Petang Bersama Cucur Kentang + #MinKaffe
Slot ada lg ni. Jom jomss lg2 yg baru lepas bersalin tu, sgt3lah digalakkan. Cnfirm body kebabom before masuk keje ♥️♥️♥️ Kurus dalam masa 21 hari dgn #setkombokurus je. Mudah, murah dan sedap sgt. Proven results everywhere. Dm / pm me to join today 017-6276532. #nolyannakurnain #g8unity #loseinches #loseweightfast #fitness #jomsihat #lifehack #motivation #entrepreneur #minkaffe #coffee #kaffee #minimalism #flatlay #bamboosalt #shom #shakeme #nlicious #yummy #weightlosstransformation #weightwatchers #unity #inspo #cabarankurus21hari
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera. Musuh utama kita adalah diri kita sendiri. Nak berjaya mesti lawan dengan diri kita dulu ok. Dok depan cermin dan katalah pada dirimu kau boleh! kau boleh! kau boleh. Boleh ke idok kome.. boleh ye. Anda hebat!! Pasti HEBAT . Teman nak ber #MinKaffe dulu ye kome. Meh le join sekali. #AbeMusz belanje. Selamat petang. . .... ...... .... | Cikgu Biz Online | Follow/SET SEE FIRST FB Musz Zack #igersmy #igersmalaysia #instalike4like #instafemesmalaysia #instafemes #likeforfollow #asianboys #asianguys #bizon9 #malaymale #malayboys #kampungboys #brocuba 💪 #teatime #coffeelovers #coffeeaddict #coffeetime#coffeeloversclub #interpreneur #interpreneurlifestyle #PTHaiOIndonesia #Musz_Zack #Arenmz_Musz_Zack_Pic #PrepaidThatPays
Sepanjang cuti ni Miss Lien banyak travel sana sini. Mengantuk, letih, penat jangan kata la kan. Terapi legakan semua tu dengan minum Min Kaffe iaitu kopi garam buluh. . . Lelaki dan wanita boleh minum. Rasanya beraroma robusta. Sekali minum tak toleh belakang. Segar terus biji mata, segar terus fikiran. Boleh di cicah dengan biskut juga. . . Min kaffe ni sesuai untuk : ☕Menambah tenaga ☕Menambah susu badan ☕Migrain teruk ☕Bacaan HB yang rendah (lagi wanita mengandung) ☕Yang ada kencing manis ☕Yang ada darah tinggi ☕Yang nak TURUN BERAT BADAN ☕Sembelit . . Banyak kelebihan/khasiat boleh di dapati. . . Ibu dalam berpantang atau menyusui anak, sangat di bolehkan minum kopi Min Kaffe kerana kafein yang terkandung hanya 0.0001%. Tak perlu risau anak kembung perut atau terminum kafein. Susu badan sentiasa ada. . . INGAT ! Dapatkan hanya dari trusted seller. Di luar tu terdapat banyak sangat lambakan Min Kaffe yang fake. Berhati-hati, jangan penyakit muncul di kemudian hari. . . #MinKaffe #MinKaffeMurah #MimKaffeJohor #MinKaffeMelaka #MinKaffeKedah #MinKaffePenang #MinKaffeKelantan #MinKaffePutrajaya #MinKaffeShahAlam #MinKaffeKlang #MinKaffeCyberjaya #MinKaffeDamansara #AgenMinKaffeDiperlukan #KopiDarahTinggi #KopiKencingManis #HilangkanMigrain #LegakanSembelit #SetBajetKurus #KempisPerut #TurunBeratBadanSihat #TambahSusuBadan
Saya baby MINKAFFE & MINCHA!!😍 YA ALLAH YA RAHMAN YA ROZZAQ YA SYAKUR.💖 Sajalah nak SHARE, bukan sbb nak RIAK ye. Sebab semuanya yg kita dapat hari ni datangnya dari ALLAH. Share sesuatu yg bermanfaat & ilmu yg mommy dapat sebab rasa rugilah tak share kebaikan bersama kan?😉 Asbabnya... Alhamdulillah diusia 9 bulan baby gebus Ayra masih breastfeeding sepenuhnya lagi & susu badan meriah! Pump breast tu pun dah jadi bestfriend baru mommy dah sekarang bila tak bersama baby.🤭😁 Apa rahsianya? Jeng3.. Ha, mommy cuma konsisten minum MINKAFFE atau MINCHA je setiap hari. Tak kira masa & dimana-mana! Tak hirup sehari, mommy boleh jadi murung seharian tau. Apa yg penting, mommy KONSISTEN je!😂 #MMGgroup #ProjekRM1000Sehari #BusinessStyleMMG #minkaffe #kopigarambuluh #kopisihat #mincha #tehtarikgarambuluh #energybooster #milkbooster ##breastfeedingmommy #sayagunasayajual #sayakongsi #konsisten Nak cuba try test juga? Jangan malu jangan segan tekan je www.wassap.my/60133446563 mommy terus tau.📲
Sejuk.. Nasib ada #MinKaffe
Kalau tengok dari gambar masa bujang dulu dengan gambar skrg anak dah 2 orang mmg ada beza.. Dulu tak pernah kenal pun biz stg ni..kenal pun masa dah khawin.anak bru sorg mse tu..asalnya terjebak dengan biz stg ni sebab #minkaffe nk beli dgn harga murah dan brminat nk buat part time biz. Nora ni bukan jenis yang suka minum kopi sebenarnya..tapi bila dah try minkaffe ni kn rasa sedap pulak..& rasa dia mmg lain dari kopi biasa..antara sbb lain minkaffe ni ada byk khasiat dia.jadi xrugi minum selalu.. Alhamdulillah..byk dh produk² SHOM yg nora amalkan baik #minkaffe #garlic #maharani #losyen #femi9 & byk lg la.klu nk cite xckup sehari..produk SHOM setakat ni mmg trbaik dan nora serasi..best dan berbaloi sgt..👍👍👍❤❤ Bila dah suka & kita amal secara konsisten ..setia pada 1 produk je mmg akan dapat kesan dan hasil yg baik..yg penting guna dengan sabar..klu x sabar xmungkin boleh dapat hasil mcm sekarang kn..😘😘😘 #kisahku #shareissharing #Ilovemybiz
🎉🎉YEAR END SALE ‼️‼️‼️🎊🎊 . . 🎉🎉YEAR END SALE ‼️‼️‼️🎊🎊 . . 🎉🎉YEAR END SALE ‼️‼️‼️🎊🎊 . . Hai semua 🙋🙋 . . Saya nak offer harga runtuh gulung bunting sempena PROMOSI AKHIR TAHUN 2018 !!! 😱😱😱 . . Memang rugi giler² kalau dok grab nihhh.. . . Jom wasap saya lelaju👇👇👇 . . www.wasap.my/60126930770/promosi . . www.wasap.my/60126930770/promosi . . www.wasap.my/60126930770/promosi . . 📣📣Promosi sah sehingga 31 DISEMBER, 2018 👌 . . #BisnesMudahCLA #YEARENDSALE #CLAvengers #sideincome #haioproducts #kopigarambuluh #taipansenawang #seremban3 #minkaffe #eziclean #maharani #bbglo #syampoomarineessence #euryjack #seremban2 #senawang #sikamat #ampangan #paroi #codseremban #codsenawang #fauziahazie #mincha
Meh saya pasangkan Bio Evolve kat rumah awak. Service dan pemasangan percuma je. Bio Evolve ni baik tau, sbb air dia ⏭️Air hidup ⏭️Bertenaga ⏭️Beralkali ⏭️Sedia untuk diminum ⏭️Tanpa penggunaan elektrik Pe2 roger ye #CikTa #KedaiCikTa #abiqila #produkkecantikan #produkkesihatan #e1mp #a369m #penapisair #BioEvolve #airalkali #minkaffe #minkaffejerteh #minkafferawang #kopigarambuloh
🍁Marine Essence Shampoo🍁 Anda ada masalah kulit kepala? 👉Rambut rosak? 👉Rambut bercabang? 👉Kelemumur 👉Rambut nipis? 👉Rambut gugur 👉Keruping kepala? Jom usahakan atasi masalah tersebut dengan set Marine Essence Shampoo. Shampoo dengan garam buluh yang membantu menyelesaikan masalah kulit kepala dan masalah rambut. Berminat untuk mencuba? Jom whatsapp/pm 0127949511/01136637065 December masih berbaki Jom grab untuk jualan Y.E.S! Jangan lepaskan peluang #SHOM #ZEROTOHERO #onlineshop #SHOM #morningmotivation #staypositive #minkaffe #mincha #marineessence #premiumbeautiful #bioever ##bioseleza #cozumaseries #sleepmate #celgynicgold #garlic #nlicious #healthiswealth #jomsihat #jomcantik #dosupportme #byazimahajali
Shack diet ain . 😅 😅 😅 😅 Jagung rebus hahaha. Ok x Dari badan 68kg skg 64kg. Ok kan dr xturun kita turun tangga. 😅 😅 😅 Nak capai 60kg plk. Yg penting kopi viral #minkaffe 3x shari wajib.. Baru detox lemak dengil hilang yea.. #jualprodukshom #jualprodukshombolehkaya BizOnline | RM47 #Malaysia BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia Program #2GAJIsebulan #ProjekSTG #CATchampions #themagicofparttime #ABeautilicousEmpire #bizonlineainazahar #usahawanainazahar #ainazaharEmpire #teamaincomel
Regrann from @ejen.ajimaura.ebook.saka - MINDA BELUM BERSEDIA, DAH MULA BERNIAGA!!! . Assalamualaikum Sahabat Usahawan saya yang berjaya semua. . Saya lihat ramai sangat yang jadi dropship hanya menunggu disuap. Malah lagi menyayat hati, ada yang nak buka mulut sendiri pun tak nak. . Mengharap ada yang datang tolong bukakan mulut dan terus menyuap makanan enak yang diidamkan, sambil tukang suap memberi semanggat yang berterusan untuk anda terus menikmati makan dari hari ke hari. . Anda kena mula berfikir dan berusaha untuk melakukannya sendiri. Cari jalan untuk belajar dan belajar. Ini adalah perjalanan bisnes anda. . Tidak kira anda dilevel mana, anda kena tanamkan dalam minda anda, inilah bisnes anda. Anda sedang berniaga. . Jadi barulah anda akan lebih bersemangat mencari jalan untuk lebih maju, malah jangan terkejut jika anda menjadi semakin kretif dan sangat produktif. . Anda jadi sukarela cari knowledge tentang produk, anda buat marketing plan, anda buat akaun Instagram khas untuk produk dan update setiap hari. Tak ada la masukkan semua produk dalam akaun peribadi anda. hehehe . Jangan mengharapkan pihak syarikat yang buat marketing untuk anda. Sedangkan anda hanya sekadar menjual sahaja. Jika tiada jualan, anda salahkan pihak syarikat. Ada je dropship yang menjana ribuan ringgit setiap bulan. . Sudah bersediakah anda? Jom join group PERCUMA Di telegram. Klik link Di bio 👉 @sifucilik . Untuk Tambah followers Klik follow 👉 @dukunsaka . Untuk group support khas Di instagram Klik 👉 @akademi.insta . Like dan share , jika Manfaat ilmu ni .
A little progress each day adds up to big results🌹 K.E.E.P G.O.I.N.G #mybreakfastview #minkaffe تميس #عدس #فول #
Arinie kakna kuar Cod kat area kb 😍😍😍, orang kb yang baru nak rasa kopi yg awesome nie bole wasap cepat2 sementara kakna ada di area kb nie 😄 #kopikurus #minkaffe #energybooster
⭐BIO EVER PLUS 1001 KHASIAT⭐ Antara testimoni daripada customer tentang keajaiban Bio Ever Plus : ✅ Tiroid semakin pulih ✅ Merawat asma ✅ Merawat sengal2 pada kaki ✅ Memulihkan kulit melecur ✅ Memulihkan luka dengan cepat ✅ Meredakan batuk/kahak/selsema baby ✅ Meredakan resdung ✅ Menaikkan pipi seperti suntikan 'botox' ✅ Eyebag berkurangan ☑️ Bio Ever Plus Cream diformulasikan dari Swiss dan dibuat di Malaysia (Mendapat sijil Halal). ☑️Antara kandungannya : ekstrak pegaga, beras, keladi liar, soya bean & ginseng. ☑️Diadun dgn krim nano : - sangat halus - mudah & cepat meresap pada kulit CREAM BIO EVER PLUS penyelesaian kepada 1001 masalah kesihatan. #mobilestokisdiperlukan #STGMA #mobliestokis500 #minkaffe #bioeverplus #marineessnzce # jihan muse # krim ajaib -
Arinie kakna kuar Cod kat area kb 😍😍😍, orang kb yang baru nak rasa kopi yg awesome nie bole wasap cepat2 sementara kakna ada di area kb nie 😄 #kopikurus #minkaffe #energybooster
Arinie kakna kuar Cod kat area kb 😍😍😍, orang kb yang baru nak rasa kopi yg awesome nie bole wasap cepat2 sementara kakna ada di area kb nie 😄 #kopikurus #minkaffe #energybooster
⭐BIO EVER PLUS 1001 KHASIAT⭐ Antara testimoni daripada customer tentang keajaiban Bio Ever Plus : ✅ Tiroid semakin pulih ✅ Merawat asma ✅ Merawat sengal2 pada kaki ✅ Memulihkan kulit melecur ✅ Memulihkan luka dengan cepat ✅ Meredakan batuk/kahak/selsema baby ✅ Meredakan resdung ✅ Menaikkan pipi seperti suntikan 'botox' ✅ Eyebag berkurangan ☑️ Bio Ever Plus Cream diformulasikan dari Swiss dan dibuat di Malaysia (Mendapat sijil Halal). ☑️Antara kandungannya : ekstrak pegaga, beras, keladi liar, soya bean & ginseng. ☑️Diadun dgn krim nano : - sangat halus - mudah & cepat meresap pada kulit CREAM BIO EVER PLUS penyelesaian kepada 1001 masalah kesihatan. #mobilestokisdiperlukan #STGMA #mobliestokis500 #minkaffe #bioeverplus #marineessnzce # jihan muse # krim ajaib
@Regran_ed from @bentayan_8489 - Secawan #MinKaffe ni boleh beri tenaga sampai ke malam, perut pun boleh tahan lapar sampai tengah hari. So sangat membantu untuk korang yang sedang berdiet. PERCAYA TAK❓❓ Setiap pagi korang wajib minum #MinKaffe garam buluh, sebab banyak manfaat dan kebaikannya, rasa pun sedap. No need to add sugar or milk. MinKafee juga sesuai untuk mereka yang mempunyai Masalah *Darah tggi *Kencing manis *Migrain *Energy booster *Milk booster Jom yok #minkaffe secawan Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #projekSTG #CATchampions #Excellent2018 #MinKaffe #KopiViral #KopiSihat #KopiKurus #KopiGaramBuluh #Migrain #kencingmanis #darahtinggi #kolestrol #sembelit #ibumengandung #jaundice #kayamagnesium #StabilknTekananDarah #KayaGaramMineral - #regrann
PROMO PULANG JAKARTA....! . HARINI JER !! HARINI JERRR!!! . bos terlajak baik hati harini nak bagi FREE kopi garam buluh terlajak sedap untuk bako lemak2 degil dalam badan.. so kuruuuss hehe.. . jommm pakat2 share oder #minkaffe selagi stok promo masih ada.. . camana nak oder? meh DM , klik sini 👉http://www.wasap.my/+60197250278/promoMinKaffe
Arinie kakna kuar Cod kat area kb 😍😍😍, orang kb yang baru nak rasa kopi yg awesome nie bole wasap cepat2 sementara kakna ada di area kb nie 😄 #kopikurus #minkaffe #energybooster
Min Kaffe terkandung garam buluh sangat baik untuk:- . ✔️Darah Tinggi ✔️Kencing Manis ✔️Gastrik ✔️Berat Badan ✔️Kurang Tumpuan ✔️Migrain ✔️Gout ✔️Mengantuk ✔️Letih dan Lesu ✔️Detoksifikasi ✔️HB Rendah ✔️Imsomnia ✔️Pelawasan ✔️Kebas Kaki @ Tangan ✔Resdung ✔Alergik . . Korang ada masalah seperti di atas?? Cuba la #minkaffe hari ini. . Klik link di bio ya 💕
Min Kaffe terkandung garam buluh sangat baik untuk:- . ✔️Darah Tinggi ✔️Kencing Manis ✔️Gastrik ✔️Berat Badan ✔️Kurang Tumpuan ✔️Migrain ✔️Gout ✔️Mengantuk ✔️Letih dan Lesu ✔️Detoksifikasi ✔️HB Rendah ✔️Imsomnia ✔️Pelawasan ✔️Kebas Kaki @ Tangan ✔Resdung ✔Alergik . . Korang ada masalah seperti di atas?? Cuba la #minkaffe hari ini. . Klik link di bio ya 💕
Menu pg td #MinKaffe tu wajib ada Baru lengkap aktiviti seharian . Siapa mcm I?? . . #MinkaffeViral #sedap #segarbertenaga #lesu #longlai #kopisihat #garambuluh #IamMinkaffeLover #AgenDiperlukan
Tea Pot viral. ☕ . . Nak dijadikan cerita, mak Miza ingat nie Krim Muka. 😅 Mujurrr lahhh ada kakak tolong tengokkan. Kalau memasing tak baca, rasa-rasanya...dua-dua buat scrub muka kan. 😂😂 . . Jangan terkejut pulak kalau penuh 🐜🐜 di muka. Haha.. . . #teapot #breakfast #rotikrim #teapotviral #minkaffe #minkaffepenang #minkafffeperak #minkaffekedah #minkaffeaparitbuntar #minkaffesungaipetani
60 sachets #minkaffe 200 gram #ubatgigigarambuluh 80 tablet #garlic Settle collect dari rumah leader.. Settle jugak agihkan pada anak2 Biz.. Kerja yang susah makin senang bila #bizjemaah macam ni.. Syukur untuk hari ini...😊❤ #projekSTG #modalRM47sahaja #Letsuccessmakesthenoise
Wow!! Untungla Min Kaffe dapat pergi Russia..Dapat tengok salji..Enjoy your holiday babe !! #minkaffeenergybooster #coffeaddict #coffeelovers #Repost @_cubic.cubic_ (@get_repost ) ・・・ Wow! Min Kaffe dah sampai Russia 🇷🇺 Pagi-pagi sejuk bersalji ni minum Min Kaffe memang boleh buat mata segar. Thanks @huffatuljannah bekalkan kopi ni untuk saya 😆 Another 12 hours to go before we stop at our next station, Yekaterinburg city 💪🏼 (maafkan jejari kering itu) #minkaffe #russia #yekaterinburg #ekaterinburg #winter2018 #yearendtrip
produk Hai- O produk hebat. produk hot demand Nak kulit glowing 👉 #BBGlo Nak gigi putih 👉 #MEtoothpaste Nak kurus 👉 #SetPKP /#ShakeMe Nak elak sembelit 👉 #Garlic Nak basuh baju 👉#eziclean Nak ikhtiar mengandung 👉 #Maharani Nak jaga bahagian intim👉#Bioseleza Nak tambah tenaga 👉#minkaffe Nak rambut sihat 👉#MEshampoo Nak hilang jerawat 👉#MEbar Nak hilang bibir kering 👉 #CozumaLipstick Nak ada first aid di rumah 👉 #Bioeverplus Nak supplement untuk seisi keluarga 👉 #BVAlfalfa Nak masak makanan sihat👉 #GaramBuluh Nak bentuk badan solid 👉 #PB Nak minum air sihat 👉 #PenapisairBioEvolve Nak tidur dan sihat 👉#BVSM Nak tanaman meriah 👉 #Ezigrow Dan banyak lagi manfaat dan kelebihan dengan produk Hai-O . Nak produk Hai-O semua ready stok!!! AGEN di perlukan 😉 WhatsApp sy sekarang ! www.wasap.my/60162517074/produk+hai+o #RamlahRahmad #CLAgroup #CLAvengers #BiznesMudahCla #JutawanProdukOrang #roadtoCDM2019
Biz partner Cik Nurul, Ainul Rozida wasap, nk #minkaffe 40 sachet, #ShampooME 1 botol. Gandakn lagi Ya Allah.#BisnesOnlineSenangLa
7 KEBAIKAN 7 KEISTIMEWAAN 7 KEHEBATAN #MINKAFFE SEHINGGA STOK SELALU ‘SOLD OUT’😊 1- ANTIPENUAAN – agen antioksida yang baik. 2- MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah, kolestrol dan lain-lain. 3- MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan. 4- MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus, buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi. 5- Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI. 6- Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. 7- Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan. #STGMA #MZMFIGHTER #AgentRm47
#skksetkombokurus yang tengah viral sekarang ni . Nak kurus tapi tak takde masa nak exercise, tak boleh nak skip potion makan?? . InshaAllah dengan #skkprogrammechallenge dapat membantu kurangkan berat badan & kesannya dapat dilihat seawal 10 hari. . Dengan amalkan set hebat ni kita akan rasa cepat kenyang dan secara automatiknya dia control pengambilan potion makanan harian kita dan lose weight secara sihat. . #loseweight #shakeme #minkaffe #nlicious #skk #mealreplacement #kurussihat #shakemecocoa #fatburner #weigtlosejourney #fatloser
Kena pasang Turbo💪💪💪. Bila ko dari bercuti..ko sayang Bau2 dari JAKARTA tuuu, ko masuk opis pagi2 ko Tetap guna Tudung yang dri kemarin 😂😂 (#NdakSempatIronTudung ) Kurang Tidur,tapi Energy kuat setelah berabis D TAP dari leader2 hebat selama 3 hari...#Minkaffe 2 Schet pun tidak mampan untuk lincah siapkan kerja yang urgent💃💃💃. Cayok2 Sumarni.. u can DUIT❗❗❗ Hakiki&Partime dua2 perlukan komited yang tinggi ##CATkeJAKARTAfree2018
Assalamualaikum  kawan2 semua. Salam Jumaat penghulu hari. .....jom kita jalankan tugas hakiki.. Kakshidah masuk opis lega ada pembantu. Nak mandi pagi ada #setMe Nak sarapan tadi ada #minkaffe Sekali paste #dchef mudahkan memasak. Lenguh kaki sapu2 #pblotion dulu.. Opss kerja2 mencuci semua ada bibik tiga beradik #eziclean Meh tengok apa bibik kos murah kakshidah boleh bantu kawan2 dirumah.. Berminat nak pembantu tak payah permit ni Cecepat hallo kakshidah Info lanjut boleh wasap www.wasap.my/60174916261 #ProjekSTG #TheMagicOfPartTime #BIZZGAYAKORPORAT #workAtHomeMom 💚💛💚💛💚💛💚💛i 💘STG. 💚💛💚💛💚💛💚💛
SALAM SELAMAT PAGI SALAM MAGNET REZEKI SALAM CERIA.. Berpuashati dengan SYAMPOO MARINE ESSENCE👍👍 TESTIMONI 👉👉Syukur sangat, dulu rambut saya Ni kering dan berkelemumur dengan ada syampoo ME masalah rambutnya Sudah berkurangan.. semakin Harum, Halus & lembut terasa setelah menggunakan Marine Essence Shampoo ni.. 🙆 🍀SYAMPOO MARINE ESSENCE🍀 Dengan hanya sebotol tapi banyak manfaat nye.. ✅Rambut lembut tak perlu conditioner ✅Rambut kekal wangi berjam² ✅Hilangkan kutu di kepala ✅Rambut bebas kelumumur ✅Tiada Lagi keguguran rambut 4 manfaat dr 1 syampoo saja.. 😀 ✖ Tiada lg RAMBUT GUGUR ✔ WANGI & SMOOTH je rambut ✖ Tak perlu CONDITIONER ✔ JIMAT Hari ini nak kasi promosi : Setiap pembelian 1botol shampoo marine essence akan mendapat percuma 1bungkus #MinKaffe . Ready stock❗ 📲 www.wasap.601132289155 #clavengers #clagroup #BisnesMudahCLA #modalrm47
Harga warung Tapi kualiti antarabangsa Pasti hanya ade pada min kaffe. . . #CikTa #KedaiCikTa #abiqila #produkkecantikan #produkkesihatan #e1mp #a369m #minkaffe #minkaffejerteh #minkafferawang #kopigarambuloh
Salam Pagi Jumaat Dah minum min kaffe ke pagi ni... Jangan lupe aa Minum kopi garambuloh ni . . #CikTa #KedaiCikTa #abiqila #produkkecantikan #produkkesihatan #e1mp #a369m #minkaffejerteh #minkafferawang #minkaffe #kopigarambuloh
next page →