#mengintaiakudineraka

80,136 posts

Loading...
Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. ... Muka surat: 320 Harga RM29.00 sahaja hanya di @syahmi_bookstore kalau beli banyak dapat DISKAUN+FREE POSTAGE+FREE 5 EBOOK . Tempahan dibuka siapa yang nak dapatkan buku BENCANA20:20 daripada @syahmi_bookstore boleh chat saya di no. 0132708544 atau tekan saja link no. di bio @syahmi_bookstore lebih mudah😃 . #bencana20 :20#fayyadhtroopersgold #jomtaubat #videodakwah #jomrepost #videodakwah #viralmalaysia #muhasabahdiri #pesanandiriku #perbaikidiri #akupendosa #videoviral #luahanhati #jomviral #jomalone #akhirzaman #zamannow #infoislam #semusimdimahsyar #infosejarah #kalamulama #tiktokmalaysia #mengintaiakudineraka #dajjal #lawakan #infinitywar #tarbiah #lawakhangit #thelastkingdom #dakwahislam #syurgabuatkupendosa
Doa tak diterima Allah. Jadi hati-hati ya! . . ADAKAH AKU LAYAK UNTUK MENJADI PENGHUNI SYURGA? . Dosa yang kamu pandang enteng, seperti meninggalkan Solat. tidak berpuasa, menderhakai ibu bapa, tidak menghormati guru, melakukan fitnah, berikhtilat bebas antara lelaki dan wanita, berpegangangan tangan, bercumbuan, berzina, memeluk dengan erat antara lelaki dan wanita, duduk berdua-duaan di tempat mencurigakan, mengumpat dan sebagainya. … Tentu saja tidaklah mampu untuk disenaraikan segala macam dosa yang kamu lakukan ini di dunia ini, kerana tidak terdaya menghitung. Syair yang ditulis oleh Imam As-Syafie, dalam baitnya ada menyebut, “Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai”. Betapa gemuruhnya dan lebatnya dosa kamu yang dilakukan tanpa ada batas masa dan usia. Pertanyaan yang luhur, sampai bilakah dosamu ini? … Tentu sahaja, tidak mampu kamu menafikan betapa Allah S.W.T sangat penyanyang terutama kepada para Hamba-NYA yang melakukan dosa, dan menyegerakan meminta ampunan kepada Allah swt ketika dia terlupa dan lalai menghasilkan benih dosa dan noda. … Walaupun kita seorang yang sentiasa membuat dosa , jangan pernah rasa penat untuk bertaubat .Ingatlah bahawa pendosa yang bertaubat adalah antara penghuni syurga. Sesungguhnya allah lebih tangisi tangisan seorang pendosa daripada tangisan para wali. Semoga buku “Syurga Buatku Pendosa” ini dapat membuka mata kita untuk terus mencari hidaya daripada Allah. . ... Mari dapatkan sekarang buku THE BEST SELLER daripada penulisan @hadi_fayyadh yang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Jangan sesekali merasa rugi untuk melabur semata – mata untuk dapatkan ilmu, tetapi rasailah kerugian itu jikalau ilmu tidak cukup di dada. . . WhatsApp Segera! +60172391902 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #fayyadhtrooperssilver #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bencana2020 #dakwah #akhirzaman #pemudaakhirzaman
Loading...
Walaupun kita lebih suka mengatakan ianya masih jauh, semua itu propaganda dan sebagainya... ... Alangkah beruntungnya andai apa yang berlaku kita jadikan pengajaran agar kita bersedia andai ia terjadi tanpa kita duga. Sungguh ia Rahsia Allah yang sangat rapi susun aturNYA. ... .. Fayyadh Troopers Team . By @hadi_fayyadh . Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 sudah di open pre-order. Berminat? Boleh WhatsApp 0166351692 atau dapatkan link di bio. #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #eyesfromtheabyss #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver
POHON PENYELAMAT YAHUDI ? . Pernahkah anda melihat pokok ceri? Pokok yang ditanam di sekitar rumah terutama sekali jika anda berada di kampung- kampung, pasti ada sekurang-kurangnya sepohon di kawasan halaman rumah. . Nabi SAW bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmizi bermaksud: . "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh oleh (tentera) Islam, . Sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'Wahai Muslim, wahai Hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali Pokok Gharqad (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi." . Gharqad (Arab) atau Wolfberry (UK) atau Snowberry (US) atau Boxthorn (Afrika) atau Pokok Ceri (Kamus Melayu) atau Goji Berry (China) atau Mede Berry atau Barbary Matrimony Vine atau Bocksdorn atau Duke of Argyll's Tea Tree atau Murali (India) atau Red Medlar atau Matrimony Vine atau Tibetan Goji atau Himalayan Goji. . Semua inilah pokok yang sama dalam genus Licium, family Solanacea, order Solanales dan dalam Kingdom Plantae . Pokok ini adalah sebahagian daripada kehidupan Yahudi. Namun begitu, anda jangan terkejut kerana di negara kita juga terdapat banyak spesis pokok ini yang sudah tertanam sejak zaman dahulu kala lagi. . Petikan dalam buku 'INFINITY WAR : KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA' karya @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEGERA ! +601119427550 WS @ DM admin sekarnag jika berminat🔥 . Setiap pembelian akan diberikan freegift percuma iaitu ebook elektronik, bookmark dan juga sign us @hadi_fayyadh 😱 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Alhamdulillah buku dah siap dan dah ready untuk di pos kepada pemiliknya😆😆😆 Hah...yang belum order lagi jom dapatkan segera buku BENCANA 2020. .. 20 Bencana yang sedang dan telah terjadi dan 20 bencana Dahsyat yang saya dan kalian akan lalui. Mampukah kita? Bukan tahun 2020 ye! .. Klik link di bio kami!! Pembelian 2buah dan ke atas FREE POSTAGE !!!! #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #id3056 #@dakwahinside #spreaddakwah
BUKU TERBARU!!🤩 Assalammualaikum🤗 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Saya beri SPECIAL PRICE untuk pembeli yang membeli buku dengan saya. 😍1 buku📕👉🏻RM29.90 sahaja (FREE POSTAGE) 😍2 buku📗📘👉🏻RM50 sahaja (EXC POSTAGE) 😍4 buku📕📗📘📙👉🏻RM100 sahaja (FREE POSTAGE) 📞WhatsApp/pm saya SEGERA di nombor 0162749247 (Ana)🙋🏻‍♀️ ❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛💚💙 🔥ANTARA KARYA BEST SELLER HADI FAYYADH🔥 📚📚📚📚📚📚 👉🏻The Last Kingdom 💥Syurga Buatku Pendosa 👉🏻Semusim Di Barzakh 💥Ketika Azazil Berputus Asa 👉🏻Semusim Di Mahsyar 💥Mengintai Aku Di Neraka 👉🏻Eyes From The Abbys 💥Infinity Wars #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersjunior
BUKU BAHARU KELUARAN USTAZ HADI FAYYADH DAH NAK RELEASE TAK LAMA LAGI😍😍😍(PRE-ORDER OPEN RIGHT NOW!) . . . +0108267156 #fayyadtroopersjunior #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #bencana2020 #fayyadtrooperslegacy
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU 📢 . WHATSAPP SEKARANG ! +60194119306 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver
Doa tak diterima Allah. Jadi hati-hati ya . . ADAKAH AKU LAYAK UNTUK MENJADI PENGHUNI SYURGA? . Dosa yang kamu pandang enteng, seperti meninggalkan Solat. tidak berpuasa, menderhakai ibu bapa, tidak menghormati guru, melakukan fitnah, berikhtilat bebas antara lelaki dan wanita, berpegangangan tangan, bercumbuan, berzina, memeluk dengan erat antara lelaki dan wanita, duduk berdua-duaan di tempat mencurigakan, mengumpat dan sebagainya. … Tentu saja tidaklah mampu untuk disenaraikan segala macam dosa yang kamu lakukan ini di dunia ini, kerana tidak terdaya menghitung. Syair yang ditulis oleh Imam As-Syafie, dalam baitnya ada menyebut, “Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai”. Betapa gemuruhnya dan lebatnya dosa kamu yang dilakukan tanpa ada batas masa dan usia. Pertanyaan yang luhur, sampai bilakah dosamu ini? … Tentu sahaja, tidak mampu kamu menafikan betapa Allah S.W.T sangat penyanyang terutama kepada para Hamba-NYA yang melakukan dosa, dan menyegerakan meminta ampunan kepada Allah swt ketika dia terlupa dan lalai menghasilkan benih dosa dan noda. … Walaupun kita seorang yang sentiasa membuat dosa , jangan pernah rasa penat untuk bertaubat .Ingatlah bahawa pendosa yang bertaubat adalah antara penghuni syurga. Sesungguhnya allah lebih tangisi tangisan seorang pendosa daripada tangisan para wali. Semoga buku “Syurga Buatku Pendosa” ini dapat membuka mata kita untuk terus mencari hidaya daripada Allah. . ... Mari dapatkan sekarang buku THE BEST SELLER daripada penulisan @hadi_fayyadh yang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Jangan sesekali merasa rugi untuk melabur semata – mata untuk dapatkan ilmu, tetapi rasailah kerugian itu jikalau ilmu tidak cukup di dada. . . WhatsApp Segera! +60105053105. #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
SYURGA BUATKU PENDOSA . . “... Setiap malam saya akan diganggu dengan mimpi yang cukup menyeramkan...” .. Itu antara pengalaman yang dikongsi oleh salah seorang wanita yang mempunyai kisah hidup silam yang hitam dan menyebabkan seluruh jati dirinya bagai dibelenggu sesuatu yang sukar dibendung. ... “Ia beri kesan yang sangat mendalam kepada saya, sehinggakan saya sukar untuk menerima siapa diri saya yang sebenar hampir 9 tahun..” tambahnya lagi, hidup tertekan dan stress menyebabkannya pernah beberapa kali berniat untuk membunuh diri. .. “Allah beri peluang saya melihat, ujian dan dosa saya sebagai satu rahmat untuk saya perbaiki diri dan kembali, Buku Syurga buatku pendosa benar-benar sentuh hati saya yang dah beku dengan dosa untuk mula mencari siapa diri saya sebenar” .. Perkongsian itu ditulis di dalam email yang dikirimkan kepada penulis sebagai salah satu pengalaman yang sukar dilupakannya dan bersyukur kini hidupnya berubah secara beransur-ansur untuk kembali normal seperti orang lain. .. #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
TANDA -TANDA KIAMAT TELAH MUNCUL DI MEKAH. .... Abdullah ibn Amr, lalu Rasulullah SAW bersabda : "Apabila kalian telah melihat galian-galian besar di Mekah, dan bangunan-bangunannya menjulang tinggi melebihi pergunungannya, maka ketahuilah bahwa kiamat telah mendekatimu." (HR. Ibnu Abi Syaibah dan al-Arzaqi) ... Apakah kita telah bersedia? Semuanya didalam rahsia ilmuNYA.. Yang pasti ia terlalu hampir. … Dunia sedang bergerak menuju pengakhiran. Kenapa 2020? Ianya bukan merujuk kepada tahun walaupun ada Ulama Hadis menjangkakan sesuatu. Namun, ianya adalah erti 20 Bencana yang telah kita lalui, tentu kalian tidak sedar.. Dan 20 bencana dahsyat yang bakal kita lalui. Apakah bencana-bencana itu? Siap siaga menghadapi fitnahnya. … #releasefebruari2019 A K A N D A T A N G @hadi_fayyadh #bukantahun2020 ye! . . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
AGENDA DAJJAL UNTUK MEMPENGARUHI FIKIRAN MANUSIA… … Mind control adalah salah satu senjata Dajjal akhir zaman untuk memusnahkan umat manusia khususnya umat Islam yang dimusuhinya. … Mereka sanggup melakukan pelbagai eksperimen ke atas kanak-kanak kecil untuk mengkaji keupayaan mengawal minda seseorang. … Mereka menyeksa, membunuh, merogol dan pelbagai lagi perbuatan diluar kemanusiaan malah di luar tahap kebinatangan untuk menghasilkan trauma yang dijadikan modal untuk membangunkan personality yang dapat dikawal di dalam minda seseorang itu. … Semata-mata untuk membuat minda, sanggup menyeksa orang untuk dijadikan bahan uji kaji. Allahuakhbar. Inilah cebisan daripada buku “Infinity War” yang banyak membongkarkan agenda Dajjal. JOM dapatkan sekarang koleksi yang menarik daripada penulisan Ustaz @hadi_fayyadh di MPH, Popular atau agen-agen kami yang SAH. . . DAPATKAN SEGERA! +6013-7539259 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond #bencana20 :20
AGENDA DAJJAL UNTUK MEMPENGARUHI FIKIRAN MANUSIA… … Mind control adalah salah satu senjata Dajjal akhir zaman untuk memusnahkan umat manusia khususnya umat Islam yang dimusuhinya. … Mereka sanggup melakukan pelbagai eksperimen ke atas kanak-kanak kecil untuk mengkaji keupayaan mengawal minda seseorang. … Mereka menyeksa, membunuh, merogol dan pelbagai lagi perbuatan diluar kemanusiaan malah di luar tahap kebinatangan untuk menghasilkan trauma yang dijadikan modal untuk membangunkan personality yang dapat dikawal di dalam minda seseorang itu. … Semata-mata untuk membuat minda, sanggup menyeksa orang untuk dijadikan bahan uji kaji. Allahuakhbar. Inilah cebisan daripada buku “Infinity War” yang banyak membongkarkan agenda Dajjal. JOM dapatkan sekarang koleksi yang menarik daripada penulisan Ustaz @hadi_fayyadh di MPH, Popular atau agen-agen kami yang SAH. . RM29.90 ONLY ! . . DAPATKAN SEGERA! +60194307941 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
3 BUKU FREE POSTAGE PENULISAN MENYENTUH JIWA ! . . Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luar biasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu. . Apa yang kau bawa nanti untuk menghadap Tuhan? Dosa atau nikmat cinta hamba untuk penciptanya? . Mari merenung bersama kami, hayatinya lebih mendalam dalam sebuah kisah benar yang padat dengan ibrah karya @hadi_fayyadh ini. . . Insya Allah pasti menggugah jiwa yang berkeladak dan dahagakan hidayahNYA. . . . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . PROMOSI BELI 3 PERCUMA 3 E BOOK! PROMOSI HARI INI SAHAJA.. . . Haaa.. sape nak bagi kan? Tapi, kami nak bagi! . . Hubungi SEKARANG! . WHATSAPP 010 4357102 SEGERA! WHATSAPP 010 4357102 SEGERA! WHATSAPP 010 4357102 SEGERA! #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #freepostage
BENCANA 2020 SEMAKIN PANASSS 💥🔥📣 . Awal dari jangkaan🚀 . Buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. Alhamdulillah 😍👍 . Swipe Left (Bil. Muka surat = 320) (Harga = RM29.90) . . . "Dunia sedang bergerak menuju pengakhiran. Kenapa 2020? Ianya bukan merujuk kepada tahun walaupun ada Ulama Hadis menjangkakan sesuatu. Namun, ianya adalah erti 20 Bencana yang telah kita lalui, tentu kalian tidak sedar.. Dan 20 bencana dahsyat yang bakal kita lalui. Apakah bencana-bencana itu? Siap siaga menghadapi fitnahnya." … . JOM ORDER #Bencana2020 SEKARANG ? ⤵ . 👉 Klik Link Wasap di bio @tarbiah_islamic.my 👉 Whatsapp (011-5167 3158) 👉 DM @tarbiah_islamic.my . . BELI 1 BUKU DAPAT PERCUMA 1 EBOOK 😍👏 . PREORDER 15 SEHINGGA 20 FEB SAHAJA. CEPATT NAA.... . @hadi_fayyadh #bukantahun2020 ye! . . #bestseller #hadifayyadh #bencana2020 #InfinityWar #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond #tuhansentuhlahhatiku #warkahbuatbidadari #secretprotochol #muslim #muslimah #videodakwah #jommuhasabahdiri #islamindah #dakwah #DakwahSentap #umrah #haji #hijrah #quotes #islamicquotes #tarbiyah #viral
AKAN DATANG 2019 .. Sebahagian Ulama mengatakan bahawa Dabbatul Ardhi adalah Jassasaah, binatang berbulu yang berada di Pulau bersama Dajjal. .. .. Benarkah ? Binatang Buas yang akan membezakan Mukmin atau Kafir ini bakal mencetuskan suatu fenomena. .. 20 Bencana yang sedang dan telah terjadi dan 20 bencana Dahsyat yang saya dan kalian akan lalui. Mampukah kita? Bukan tahun 2020 ye! ... TEMPAHAN PRE ORDER DIBUKA PADA 15 FEBRUARI 2019 .. By @hadi_fayyadh #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #merdeka #malaysia #taubat #insaf #muslim #muslimat #muslimin
MASTER PLAN YANG CUBA DI REALISASIKAN. .. Israel 2020 adalah suatu “master plan” yang telah pun dirangka sejak tahun 1948 oleh beberapa orang ahli politik dan ekonomi Israel. Namun begitu, perancangan yang rapi dan teratur hanya dilancarkan secara rasmi pada 1990 di mana 180 profesional telah terlibat dalam “master plan” tersebut. ... Plan dasar “Israel 2020″ yang dirancang pada 1948-1951 diketuai oleh seorang jurutera bernama Ariel Sharon yang ketika itu populasi Israel hanya sekitar 800,000 orang. Pada 1990, mastermind bagi dasar “Israel 2020″ telah diganti dengan Prof. Adam Mazor yang bergerak bersama 150 orang profesional dari pelbagai latar belakang. ... Ketahui Misi ini dengan lebih terperinci di dalam BUKU BENCANA 20:20 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #merdeka #malaysia #taubat #insaf #muslim #muslimat #muslimin
Repost from @hadi_fayyadh Dapatkan segera dengan agen-agen sah kami. . . Alhamdulillah, buku #bencana2020 telah selamat sampai di HQ. Yang masih belum order boleh cepat² dapatkan dengan @fayyadhtroopers_team #bencana2020 Hubungi Kami agen kami yang sah 🍃📍HUBUNGI SEKARANG📍🍃 📞 http://wasap.my/6019-9914029 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #Becana2020 #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopersdaimond #fayyadhtrooperslegacy @najwan__n @aliya.adawiyah @norizhamka
Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. ... Muka surat: 320 Harga RM29.90 #bencana20 :20 . . . . . . . . . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60136122102 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK *TAJUKBUKU* " di ruangan comment nanti saya REPLY 😊 . . #SahabatAtTaqwa #BisnesKitaDakwahKita #BelieveAndAchieve #PlannereNuur #PlannerSahabatAtTaqwa #Planner2019 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2019 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #PromosiWoww #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
KIAMAT SEMAKIN HAMPIR 😭😨 . (Swipe Left) Walaupun kita lebih suka mengatakan ianya masih jauh, semua itu propaganda dan sebagainya... ... Alangkah beruntungnya andai apa yang berlaku kita jadikan pengajaran agar kita bersedia andai ia terjadi tanpa kita duga. Sungguh ia Rahsia Allah yang sangat rapi susun aturNYA. ... . Dunia sedang bergerak menuju pengakhiran. Kenapa 2020? Ianya bukan merujuk kepada tahun walaupun ada Ulama Hadis menjangkakan sesuatu. Namun, ianya adalah erti 20 Bencana yang telah kita lalui, tentu kalian tidak sedar.. Dan 20 bencana dahsyat yang bakal kita lalui. Apakah bencana-bencana itu? Siap siaga menghadapi fitnahnya. … . . JOM TEMPAH BUKU BARU BENCANA 2020 SEKARANG ? ⤵ . 👉 Klik Link Wasap di bio @info_bestsellerbooks 👉 Whatsapp (0112 191 1383 ) 👉 DM @info_bestsellerbooks . . BELI 1 BUKU DAPAT PERCUMA 1 EBOOK 😍👏 . PREORDER 15HB SEHINGGA 20 FEB SAHAJA @hadi_fayyadh #bukantahun2020 ye! . . #meletop #dramasangat #emmamaembong #2019 #2020 #tazkirah #jommuhasabahdiri #bestseller #hadifayyadh #sayamasak #sayajual #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #sitinurhaliza #dakwahtauhid #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bencana2020 #imanmahdi #kiamat
PERCUMA !!E-BOOK Dengan Setiap Pembelian Buku The Last Kingdom : Skyfall & Ghost Protocol 。。。 。。。 T H E S E C R E T P R O T O C O L ..... “…Saya berharap jika mati di sana (Singapura),jasad saya akan mendapat perhormatan bersemadi bersama dengan jasad/abu raja-raja Melayu.”- Bapa Singapura Moden, Stamford Raffles 。。。 Kata-kata di atas bukan datang dari calang-calang orang, tetapi Stamford Raffles yang merupakan peminat sejati sejarah nusantara. Beliau antara orang yang mengesahkan sebuah lagenda yang sebelum ini sekadar mitos yang dimainkan dalam naskah utama sejarah iaitu Sulalatus Salatin. Temenggung Abdul Rahman pernah mengingatkan Stamford Raffles bahawa sebuah bukit di Singapura pernah menjadi tempat bersemadinya raja-raja purba. 。。。 Mengikut kajian sebelum Kesultanan Melayu Melaka berdiri menaungi seluruh Nusantara, di antara kejatuhan sebuah empayar Melayu agung bernama Srivijaya, bumi Singapura pernah menyaksikan berdirinya sebuah kerajaan purba bernama Singapura. 。。。 Fort Canning Hill menjadi saksi ketika Stamford Raffles bertanya kepada penduduk tempatan tentang sebuah bukit, maka ramai orang Melayu ketika itu menolak untuk menaiki bukit itu yang diberi nama Bukit Larangan, Stamford Raffles pula memberanikan diri menaiki bukit tersebut lalu penemuan berkaitan dengan arkeologi sebuah kerajaan Melayu di Singapura Purba. 。。。 APAKAH PROTOKOL RAHSIA “ UNDERGROUND” SEHINGGA PENJAJAH ( FREEMASON) BERJAYA MELENYAPKAN KERAJAAN AGUNG DI NUSANTARA? .......... DAPATKAN SEGERA, WHATSAPP +60168434007#fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bonanzahadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #handsockdoubleruffle #handsocksnurbella #umrah #yearendsale #kiamat #nasihatbersama #hijrah #telekungsitikhadijah #notabuatdiri #mstaronline #nakfakta #bajumurah #giveawaymalaysia #viral #bukutaubat #nasihat
Mereka percaya bahawa kita sebahagian daripada susur galur mereka.. Mereka percaya Islam yang tertegak di Dada bangsa kita terlalu sukar dihakis.. Kerana mereka tahu ada sebuah rahsia Tuhan yang bakal terzahir tidak lama lagi. … Kata mereka,hancurkan dan musnahkan sehingga mereka jadi seperti orang mabuk yang tidak mampu berjalan. Apakah rahsia terbesar ini?. WHATSAPP SEGERA +60168434007#fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bonanzahadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #handsockdoubleruffle #handsocksnurbella #umrah #yearendsale #kiamat #nasihatbersama #hijrah #telekungsitikhadijah #notabuatdiri #mstaronline #nakfakta #bajumurah #giveawaymalaysia #viral #bukutaubat #nasihat
Hidup itu sangat sakit, tetapi sakitnya adalah penyambung kelazatan, seperti seorang anak kecil terpaksa terjatuh bahkan berulang-ulang kali hanysanya untuk menikmati nikmatnya untuk mampu untuk berjalan kaki..” … Benar sama sekali, apapun yang kamu rintangi dalam segenap nafas kehidupanmu, ia sebenarnya lukisan anugerah Tuhan buatmu. … Susah atau mudah laluan yang kamu jejaki, ianya adalah pengalaman berharga yang tidak mungkin sesekali kamu lupakan sesaat pun apabila kakimu melangkah ke negeri Abadi Akhirat apatah lagi tika berada di Syurga. … … Belajarlah untuk lebih menghargai hidupmu kerana tiada lainnya, hidupmu cuma sekali. Mana yang lebih mudah, membuat nilai wang anda dua kali ganda banyaknya, atau dua kali lebih menghargai pada apa yang sudah anda miliki? Sekadar ku titipkan bingkisan di bawah ini supaya membantu kamu untuk jauh lebih menghargai hidup. … Sungguh, bahawa kehidupanmu tidak lama, bukan selamanya. Ingatlah bahawa waktu kamu di dunia adalah terbatas, dan itu terserah kepadamu untuk memutuskan bagaimana kamu akan menggunakannya dan menikmati sepenuhnya. Ketika seseorang bertahan dari pengalaman mendekati kematian, mereka selalu memutuskan untuk menjalani hidup sepenuhnya setelah saat itu. …… Tapi apakah kamu harus menunggu pengalaman mendekati kematian terlebih dahulu? Mengapa tidak memutuskan untuk menjalani hidupmu sepenuhnya mulai saat ini? Di sisi lain, kamu mampu mencurahkan seluruh hidupmu untuk mengeluh dan termenung tanpa mengisinya dengan sesuatu yang indah demi Allah dan cintamu. … … “ Jangan menangisi kisah semalam, biarkan Allah memadamnya dengan Taubatmu, teruskan langkah kehidupanmu seperti biasa,..” .… JOM SELAMI RASA HATI KITA PENDOSA #syurgabuatkupendosa karya @hadi_fayyadh PREORDER SEKARANG. DAPATKAN SEGERA, WHATSAPP +60168434007#fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bonanzahadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #handsockdoubleruffle #handsocksnurbella #umrah #yearendsale #kiamat #nasihatbersama #hijrah #telekungsitikhadijah #notabuatdiri #mstaronline #nakfakta #bajumurah #giveawaymalaysia #viral
ALHAMDULILLAH KARYA TERBARU @hadi_fayyadh bertajuk #BENCANA2020 👍🏻 _ RELEASE 20 FEB 2019✨ Dalam buku ini akan mengisahkan 20 bencana yang telah berlaku dan 20 bencana yang belum berlaku. _ Nak tahu selanjutnya? Sertai tempahan pre order sah dari 15 FEBRUARI SEHINGGA 20 FEBRUARI 2019! _ Bukan setakat itu sahaja, pembelian mana mana 2 buah buku ke atas, anda layak menerima free POSTAGE 😱 YES FREE POSTAGE. Nak combo kan mana mana karya @hadi_fayyadh !? Boleh je 😍 _ MAKIN BANYAK ANDA BELI MAKIN MURAH DAN JIMAT!!! 👍🏻 PEMBELIAN SENASKAH BUKU AKAN MENDAPAT 4 FREE GIFT TAU 👌🏻 _ WHATSAAPP SIS MIRA +0168434007 SEGERA 😍😍#fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bonanzahadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #handsockdoubleruffle #handsocksnurbella #umrah #yearendsale #kiamat #nasihatbersama #hijrah #telekungsitikhadijah #notabuatdiri #mstaronline #nakfakta #bajumurah #giveawaymalaysia #viral #bukutaubat #nasihat
ALHAMDULILLAH KARYA TERBARU @hadi_fayyadh bertajuk #BENCANA2020 👍🏻 _ RELEASE 20 FEB 2019✨ Dalam buku ini akan mengisahkan 20 bencana yang telah berlaku dan 20 bencana yang belum berlaku. _ Nak tahu selanjutnya? Sertai tempahan pre order sah dari 15 FEBRUARI SEHINGGA 20 FEBRUARI 2019! _ Bukan setakat itu sahaja, pembelian mana mana 2 buah buku ke atas, anda layak menerima free POSTAGE 😱 YES FREE POSTAGE. Nak combo kan mana mana karya @hadi_fayyadh !? Boleh je 😍 _ MAKIN BANYAK ANDA BELI MAKIN MURAH DAN JIMAT!!! 👍🏻 PEMBELIAN SENASKAH BUKU AKAN MENDAPAT 4 FREE GIFT TAU 👌🏻 _ WHATSAAPP SIS MIRA +0168434007 SEGERA 😍😍#fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bonanzahadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #handsockdoubleruffle #handsocksnurbella #umrah #yearendsale #kiamat #nasihatbersama #hijrah #telekungsitikhadijah #notabuatdiri #mstaronline #nakfakta #bajumurah #giveawaymalaysia #viral #bukutaubat #nasihat
ALHAMDULILLAH KARYA TERBARU @hadi_fayyadh bertajuk #BENCANA2020 👍🏻 _ RELEASE 20 FEB 2019✨ Dalam buku ini akan mengisahkan 20 bencana yang telah berlaku dan 20 bencana yang belum berlaku. _ Nak tahu selanjutnya? Sertai tempahan pre order sah dari 15 FEBRUARI SEHINGGA 20 FEBRUARI 2019! _ Bukan setakat itu sahaja, pembelian mana mana 2 buah buku ke atas, anda layak menerima free POSTAGE 😱 YES FREE POSTAGE. Nak combo kan mana mana karya @hadi_fayyadh !? Boleh je 😍 _ MAKIN BANYAK ANDA BELI MAKIN MURAH DAN JIMAT!!! 👍🏻 PEMBELIAN SENASKAH BUKU AKAN MENDAPAT 4 FREE GIFT TAU 👌🏻 _ WHATSAAPP SIS MIRA +0168434007 SEGERA 😍😍#fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bonanzahadifayyadh #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #handsockdoubleruffle #handsocksnurbella #umrah #yearendsale #kiamat #nasihatbersama #hijrah #telekungsitikhadijah #notabuatdiri #mstaronline #nakfakta #bajumurah #giveawaymalaysia #viral #bukutaubat #nasihat
MASTER PLAN YANG CUBA DI REALISASIKAN. .. Israel 2020 adalah suatu “master plan” yang telah pun dirangka sejak tahun 1948 oleh beberapa orang ahli politik dan ekonomi Israel. Namun begitu, perancangan yang rapi dan teratur hanya dilancarkan secara rasmi pada 1990 di mana 180 profesional telah terlibat dalam “master plan” tersebut. ... Plan dasar “Israel 2020″ yang dirancang pada 1948-1951 diketuai oleh seorang jurutera bernama Ariel Sharon yang ketika itu populasi Israel hanya sekitar 800,000 orang. Pada 1990, mastermind bagi dasar “Israel 2020″ telah diganti dengan Prof. Adam Mazor yang bergerak bersama 150 orang profesional dari pelbagai latar belakang. ... Ketahui Misi ini dengan lebih terperinci di dalam BUKU BENCANA 20:20 . . wasap untuk membeli. klik link di bio www.bit.do/pustaka_aziz #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
IBLIS JUGA ADALAH MAKHLUK CIPTAAN ALLAH … Kakiku terasa berat, jantungku sudah tiada lagi ditempatnya, menggigil terasa hingga ke sulbi sum sum tulang. Aku mengamati detik-detik seram itu. Tanganku diraba remang kepompong gerun dan ketakutan. Siulan makhluk aneh, seolah mahu menghalau aku dari situ. … Aku menarik pantas selimut, menutupi seluruh tubuh. Bacaa ayat qursi meniti di bibirku. Terketar-ketar aku berselindung di balik selimut putih. Katilku mula terasa goyang. … Perlahan-lahan, terasa ada seseorang yang menaiku katilku, tilam terbenam semakin merapat dekat. Apakah yang aku alami ini adaalah hanya ilusi atau nyata? Inilah bingkisan daripada buku “Semusim Di Barzakh”. … Sesungguhnya tiada apa pon yang boleh melawan kekuasaan Allah. Janganlah kita sesekali takut dan gentar dengan makhluk ciptaanNYA yang lain. JOM dapatkan sekarang buku BEST SELLER daripad penulisan Ustaz @hadi_fayyadh di MPH, Popular dan agen-agen kami yang SAH. . . DAPATKAN SEGERA! +60132117183 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Alhamdulillah, buku BENCANA 2020 telah pun smpai ke HQ‼️ 🤗. Tinggal packing shaja lagi untk dipost ke rumah anda 😇 Jum‼️ apa tunggu lagi, dapatkan segera dengan membuat tempahan secara online dengan saya iaitu agent Hadi Fayydh yang sah ☺️. Whatsapp ☎️ 0108973248 @ Atau Dapatkan Link Di Bio ☺️ . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadtroopersjuniorgold
[ NOVEL KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA CETUS PADU GAMBARAN KRONOLOGI KIAMAT ] Sebuah Sastera moden yang digarapkan melalui gabungan ayat-ayat Al Quran dan hadis serta disentuh dengan kajian sains yang pasti membuatkan inkuiri anda bergelora. Ramai yang masih tidak mengetahui pelbagai rahsia dunia yang disembunyikan secara sengaja bagi mengaburi mata manusia tentang sesuatu bencana besar yang bakal melanda bumi tidak lama lagi. Agenda NEW WORLD ORDER yang sebahagian besar dari anda masih ZERO KNOWLEDGE tentangnya sebenarnya adalah suatu MASA DEPAN diri dan AKIDAH anda yang sangat merbahaya. Sudah tiba masanya anda menilik dan mengkaji sesuatu yang dinukil dalam bentuk kembara penceritaan yang mendebarkan. AYUH DAPATKAN SEGERA NOVEL EPIK KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA KARYA @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEKARANG! +60124154902 atau Dm sahaja WhatsApp Segera! +60124154902 #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Alhamdulillah....buku BENCANA 2020 dah siap dan dah sampai kat HQ... So apa lagi...jom leh order.....klik je link kat bio kami.. Rm29.90 sahaja(exc postage) Pembelian 2buah buku dan keatas admin bg FREE POSTAGE!!!!! Cepat cepat.... #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #id3056 #@dakwahinside #spreaddakwah
. #Repost @zinnirahabdulaziz ・・・ LARI DARIPADA DUNIA... Kata Mutiara Syeikh Abu Sulaiman Ad-Darani Rahimahullah “Dunia akan mencari orang yang berusaha lari meninggalkannya. . Apabila dunia berhasil meraihnya nescaya ia akan melukainya. . Dan seandainya pencari dunia berhasil meraihnya, nescaya dunia akan membinasakan dirinya.” . . . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #skyfallghostprotocol #skyfall #ghostprotocol #syurgabuatkupendosa #bencana2020
Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. ... Muka surat: 320 Harga RM29.90 #bencana20 :20 Jom tempah sekarang !! Admin nak bagi harga promosi. Wasap : 0199567198 (Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #fayyadhtrooperslegacy
Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. ... Muka surat: 320 Harga RM29.90 #bencana20 :20 Jom tempah sekarang !! Admin nak bagi harga promosi. Wasap : 0199567198 (Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #fayyadhtrooperslegacy
Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. ... Muka surat: 320 Harga RM29.90 #bencana20 :20 Jom tempah sekarang !! Admin nak bagi harga promosi. Wasap : 0199567198 (Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bencana2020 #fayyadhtrooperslegacy
BENCANA 20:20 dah sampai di HQ . Yg dh oder sabar ye..yg belum oder cpt ckit oder...jadi org pertaman yg baca buku ustaz @hadi_fayyadh 😊 . #fayyadhreaders #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopers
Semoga Kita semua dijauhkan daripada Bala Allah SWT dan Fitnah Dajjal. Lokasi sekitar Klang pada oktober 2018. . Tag kawan kawan anda, sebagai isyarat peringatan kita bersama ⚠ . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver
Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. ... Muka surat: 320 Harga RM29.90 #bencana20 :20 JOM JOIN PRE ORDER SEKARANG!! HUBUNGI +60128692362 #semusimdiBarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimDiMahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopersgold AZNSKHKM💕
"Pelangi cantik kan?" . Cantik, tapi kenapa pelangi kejap je muncul? . "Sebab Allah nak kita tahu kecantikan tidak kekal lama." . Tag kawan anda supaya dapat manfaat bersama ✨ . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver
Doa tak diterima Allah. Jadi hati-hati ya! . . ADAKAH AKU LAYAK UNTUK MENJADI PENGHUNI SYURGA? . Dosa yang kamu pandang enteng, seperti meninggalkan Solat. tidak berpuasa, menderhakai ibu bapa, tidak menghormati guru, melakukan fitnah, berikhtilat bebas antara lelaki dan wanita, berpegangangan tangan, bercumbuan, berzina, memeluk dengan erat antara lelaki dan wanita, duduk berdua-duaan di tempat mencurigakan, mengumpat dan sebagainya. … Tentu saja tidaklah mampu untuk disenaraikan segala macam dosa yang kamu lakukan ini di dunia ini, kerana tidak terdaya menghitung. Syair yang ditulis oleh Imam As-Syafie, dalam baitnya ada menyebut, “Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai”. Betapa gemuruhnya dan lebatnya dosa kamu yang dilakukan tanpa ada batas masa dan usia. Pertanyaan yang luhur, sampai bilakah dosamu ini? … Tentu sahaja, tidak mampu kamu menafikan betapa Allah S.W.T sangat penyanyang terutama kepada para Hamba-NYA yang melakukan dosa, dan menyegerakan meminta ampunan kepada Allah swt ketika dia terlupa dan lalai menghasilkan benih dosa dan noda. … Walaupun kita seorang yang sentiasa membuat dosa , jangan pernah rasa penat untuk bertaubat .Ingatlah bahawa pendosa yang bertaubat adalah antara penghuni syurga. Sesungguhnya allah lebih tangisi tangisan seorang pendosa daripada tangisan para wali. Semoga buku “Syurga Buatku Pendosa” ini dapat membuka mata kita untuk terus mencari hidaya daripada Allah. . ... Mari dapatkan sekarang buku THE BEST SELLER daripada penulisan @hadi_fayyadh yang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Jangan sesekali merasa rugi untuk melabur semata – mata untuk dapatkan ilmu, tetapi rasailah kerugian itu jikalau ilmu tidak cukup di dada. . . WhatsApp Segera! #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #thelastkingdom #syurgabuatpendosa #fayyadhtroopersjunior #FadzlinaHamali
Reposted from @hadi_fayyadh - Walaupun kita lebih suka mengatakan ianya masih jauh, semua itu propaganda dan sebagainya... ... Alangkah beruntungnya andai apa yang berlaku kita jadikan pengajaran agar kita bersedia andai ia terjadi tanpa kita duga. Sungguh ia Rahsia Allah yang sangat rapi susun aturNYA. ... Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 sedang dicetak dan khabarnya buku ini akan siap lebih awal. Nantikan update daripada pihak kami. .. Fayyadh Troopers Team - #regrann HUBUNGI SEGERA! +601114368337 Atau lg senang klik je link di bio~👆🌷 #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #fayyadhvideo #fayyadhreaders #muhasabahdiri #muhasabahbersama #biasakanygbetul #betulkanyangbiasa #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy
Reposted from @jomtaubat - “Apabila seorang Ulama Hadis Mutaakkhirin ditanya, apakah munculnya Al Mahdi dan Keluarnya Dajjal masih jauh daripada kita? Maka dijawabnya, mereka terlalu dekat dengan kita, dan cukup sempurna tanda-tanda yang telah Nabi SAW telah sebutkan berlaku ..” ... Semuanya didalam rahsia ilmuNYA.. Yang pasti ia terlalu hampir. … Dunia sedang bergerak menuju pengakhiran. Kenapa 2020? Ianya bukan merujuk kepada tahun walaupun ada Ulama Hadis menjangkakan sesuatu. Namun, ianya adalah erti 20 Bencana yang telah kita lalui, tentu kalian tidak sedar.. Dan 20 bencana dahsyat yang bakal kita lalui. Apakah bencana-bencana itu? Siap siaga menghadapi fitnahnya. … #releasefebruari2019 A K A N D A T A N G #bukantahun2020 ye! . #jomtaubat #jomrepost #jomshare #videodakwah #viralmalaysia #viral #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamikthriller #novelbestseller #membacaamalanmulia #membacabekalanakhirat
MASTER PLAN YANG CUBA DI REALISASIKAN. .. Israel 2020 adalah suatu “master plan” yang telah pun dirangka sejak tahun 1948 oleh beberapa orang ahli politik dan ekonomi Israel. Namun begitu, perancangan yang rapi dan teratur hanya dilancarkan secara rasmi pada 1990 di mana 180 profesional telah terlibat dalam “master plan” tersebut. ... Plan dasar “Israel 2020″ yang dirancang pada 1948-1951 diketuai oleh seorang jurutera bernama Ariel Sharon yang ketika itu populasi Israel hanya sekitar 800,000 orang. Pada 1990, mastermind bagi dasar “Israel 2020″ telah diganti dengan Prof. Adam Mazor yang bergerak bersama 150 orang profesional dari pelbagai latar belakang. ... Ketahui Misi ini dengan lebih terperinci di dalam BUKU BENCANA 20:20 . . #jomtaubat #jomrepost #jomshare #videodakwah #viralmalaysia #viral #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamikthriller #novelbestseller #membacaamalanmulia #membacabekalanakhirat
AGENDA DAJJAL UNTUK MEMPENGARUHI FIKIRAN MANUSIA… … Mind control adalah salah satu senjata Dajjal akhir zaman untuk memusnahkan umat manusia khususnya umat Islam yang dimusuhinya. … Mereka sanggup melakukan pelbagai eksperimen ke atas kanak-kanak kecil untuk mengkaji keupayaan mengawal minda seseorang. … Mereka menyeksa, membunuh, merogol dan pelbagai lagi perbuatan diluar kemanusiaan malah di luar tahap kebinatangan untuk menghasilkan trauma yang dijadikan modal untuk membangunkan personality yang dapat dikawal di dalam minda seseorang itu. … Semata-mata untuk membuat minda, sanggup menyeksa orang untuk dijadikan bahan uji kaji. Allahuakhbar. Inilah cebisan daripada buku “Infinity War” yang banyak membongkarkan agenda Dajjal. JOM dapatkan sekarang koleksi yang menarik daripada penulisan Ustaz @hadi_fayyadh di MPH, Popular atau agen-agen kami yang SAH. . . DAPATKAN SEGERA! +60108267156 #fayyadtrooperslegacy #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadtroopersjunior
Walaupun kita lebih suka mengatakan ianya masih jauh, semua itu propaganda dan sebagainya... ... Alangkah beruntungnya andai apa yang berlaku kita jadikan pengajaran agar kita bersedia andai ia terjadi tanpa kita duga. Sungguh ia Rahsia Allah yang sangat rapi susun aturNYA. ... Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 sedang dicetak dan khabarnya buku ini akan siap lebih awal. Nantikan update daripada pihak kami. .. Fayyadh Troopers Team . By @hadi_fayyadh #fayyadtroopersjunior #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadtrooperslegacy
Selalu dengar lelaki ja, sebenarnya perempuan pun ada.#syurgabuatkupendosa .. Ustaz Azhar Idrus. . . APAKAH SEBENARNYA SUARA NYALAAN API NERAKA? . Allah SWT dengan kekuasaanNYA memiliki hari pembalasan berfirman kepada Jibril,” Wahai Jibril bawalah aku untuk melihat Neraka Jahanam!” Kemudian Jibril membawaNYA kesana sambil membawa tujuh puluh ribu tali busur yang digunakan untuk menyalakannya. … Setelah semua makhluk berada dikumpulkan disatu kawasan dengan dianggarkan masa yang diambil ialah selama seratus tahun, lalu diperdengarkan suara nyalaan api Neraka Jahannam untuk pertama kalinya. … Mendengarkan hal itu, jantung para makhluk yang ada terasa seolah-olah tertanggal dari tempat letaknya. Kemudian, diperdengarkan lagi suara nyalaan Api Neraka Jahannam untuk kedua kalinya. … Mendengarkan suara yang dahsyat itu, tidak ada satu Malaikat pun yang biasa mendekatkan diri dengan Allah dan seorang Nabi wahupun Rasul yang diutus tidak duduk tertunduk dan berlutut kerana rasa ketakutan yang amat walaupun mereka sangat mulia di sisi allah. … Apakah pula keadaannya makhluk seperti kita yang banyak berdosa, hanya allah yang mengetahuinya. Berdoalah dan jangan jemu untuk meminta kepadanya selagi masih berada di dunia ini agar kita diselamatkan ketika waktu itu. … Tuntutlah ilmu sebanyak mungkin kerana ia dapat menjaga dan membuat kamu cemerlang di dunia dan akhirat. JOM dapatkan sekarang buku “Syurga Buatku Pendosa” dan kolekis-koleksi yang menarik lagi hasil penulisan Ustaz @hadi_fayyadh di MPH, Popular dan agen-agen kami yang SAH. . . WHATSAPP SEGERA! +601113378368 . . . #fayyadhtroopersjunior . #bencana2020 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukuonline #bukukonspirasi #bukuislamik #bukusejarah #marimembaca #share #universal #akhirzaman
Dapatkan segera dengan agen-agen sah kami. . . Alhamdulillah, buku #bencana2020 telah selamat sampai di HQ. Yang masih belum order boleh cepat² dapatkan dengan @tarbiah_islamik Di talian : .. 📞 011 3374 4510 #bencana2020 #bestseller . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
. TULISAN BUKAN DARI TANGAN TAPI IA DARIPADA HATI! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . . Dapatkan Segera! +60169475831 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bencana2020 #bukukct #ajimaura #terapiinstagram #bukunovel #bukusejarah #bukukomik #bukutarbiah #sejarahmelayu #bukubestseller #novel #bazaarpaknil #syukurselalu #terlajaklaris
. [ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. ORDER SEKARANG. . Hubungi Kami : +60169475831 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bencana2020 #bukukct #ajimaura #terapiinstagram #bukunovel #bukusejarah #bukukomik #bukutarbiah #sejarahmelayu
KEKAYAAN TANAH MELAYU SUDAH DIRAMPAS !!! … Inggeris mula membawa teknologi perlombongan arang batu dan timah secara terowong dan shaf di Selatan Wales ke Tanah Melayu dengan tujuan mengekstrak emas, perak dan timah secara besar-besaran selain lombong terbuka kering dan basah kapal korek khusus untuk timah. … Inggeris Berjaya menjarah harta kekayaan emas di Tanah Melayu sedangkan Belanda gagal kerana “keliatan” bangsa Melayu, disebabkan Belanda datang dengan misi ekonomi bercampur penyebaran agama mereka tetapi Inggeris tidak menyentuh hal pengembangan agama mereka secara nyata kepada umat Melayu Islam. … Suatu ketika dahulu tanah melayu kaya dengan perlombongan arang batu dan timah. Tetapi disebabkan kedatangan Inggeris, semuanya habis dibolot oleh mereka. Banyak sejarah yang disembunyikan daripada kita. Apakah tujuan mereka menyembunyikan rahsia-rahsia tersebut? … Inilah mesej yang cuba dibongkarkan oleh penulisan Ustaz @hadi_fayyadh dalam buku “The Last Kingdom” tentang sejarah-sejarah melayu yang cuba untuk dilenyapkan daripada kita semua. JOM dapatkan sekarang koleksi –koleksi yang menarik di MPH, Popular atau agen-agen kami yang SAH. . . WHATSAPP SEKARANG! +601111491754 #semusimdimashyar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #infinitywar #thelastkingdom #mengintaiakudineraka #ketikaazazilberputusasa #fayyadhtroopersjunior #fayyadhtrooperslegacy
Assalamualaikum..Tempahan novel,, Free postage beli lebih satu : Semusim Di Barzakh, Ketika Azazil berputus asa, Semusim Di Mahsyar, Mengintai aku di neraka, Infinity war THE LAST KINGDOM: Skyfall and secret Protocol Syurga buatku Pendosa 🔍Daftar isi *BENCANA 2020* Hubungi 013-6255031, agen sah.. http://www.wasap.my/60136255031 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #upm #um #ukm #usm #uitm #utm #uum #unimap #politeknik #umk #umt #ump #uthm #utem #unisel #utp #usim #uniten #upsi #ums #unimas #kuis
Alhammdullilah buku telah siap cetakk boleh mula order dgn kami untuk dapatkan buku ini😆😆😆 whatapps di nombor 01111491754 atau dm #fayyadhtroopersjunior #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #mengintaiakudineraka #semusimdimashyar #semusimdibarzakh #infinitywar #thelastkingdom
MASTER PLAN YANG CUBA DI REALISASIKAN. .. Israel 2020 adalah suatu “master plan” yang telah pun dirangka sejak tahun 1948 oleh beberapa orang ahli politik dan ekonomi Israel. Namun begitu, perancangan yang rapi dan teratur hanya dilancarkan secara rasmi pada 1990 di mana 180 profesional telah terlibat dalam “master plan” tersebut. ... Plan dasar “Israel 2020″ yang dirancang pada 1948-1951 diketuai oleh seorang jurutera bernama Ariel Sharon yang ketika itu populasi Israel hanya sekitar 800,000 orang. Pada 1990, mastermind bagi dasar “Israel 2020″ telah diganti dengan Prof. Adam Mazor yang bergerak bersama 150 orang profesional dari pelbagai latar belakang. ... Ketahui Misi ini dengan lebih terperinci di dalam BUKU BENCANA 20:20 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #syurgabuatpendosa #thelastkingdom #infinitywar #fayyadhtrooperssilver
MENGINTAI AKU DI NERAKA . . ADAKAH KITA SANGGUP MENAHAN MAKSIAT KERANA TUHAN? … "Apabila kau tidak sanggup menahan maksiat kerana tuhan. Apabila kau tidak sanggup bersedih demi mengelakkan kemurkaan". ... "Maka akhirnya kau akan katakan," Siapalah aku untuk menghalang dosa.. " ... Terdetik di hati aku, yang dia maksudkan sekarang adalah diri aku. Malu mulai menguasai ruang di hatiku. Rasa seperti ingin sahaja aku tundukkan wajah. … Dengan dosa aku ingin ke syurga ? Adakah mampu untuk aku menahan maksiat demi mengelakkan kemurkaan tuhan? Tepuk dada tanya iman. Semoga buku “Mengintai Aku Di Neraka Ini” memberi peringatan kepada tentang dosa yang kita lakukan dan sedar betapa kecilnya diri kita di sisi Allah. Mari kita dapatkan buku THE BEST SELLER hasil penulisan Ustaz @hadi_fayyadh di MPH, Popular dan agen-agen kami yang SAH. . . DAPATKAN SEGERA! +6013 4825 419 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Walaupun kita lebih suka mengatakan ianya masih jauh, semua itu propaganda dan sebagainya... ... Alangkah beruntungnya andai apa yang berlaku kita jadikan pengajaran agar kita bersedia andai ia terjadi tanpa kita duga. Sungguh ia Rahsia Allah yang sangat rapi susun aturNYA. ... Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 By @hadi_fayyadh sedang dicetak dan khabarnya buku ini akan siap lebih awal. Nantikan update daripada pihak kami. .. Hari ini, 15 Feb 2019 telah bermulanya tempahan untuk buku #bencana2020 .. .. Segala tempahan dan pertanyaan, boleh whatsapp saya di 018-919 8002 .. #bencana2020 #bukuhot #bukuterbaru2019 #hadifayyadh #hadifayyadhteam #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #bukuislamik #bukukonspirasi #bukuviral #viralkan #viral2019
AKAN DATANG 2019 .. Sebahagian Ulama mengatakan bahawa Dabbatul Ardhi adalah Jassasaah, binatang berbulu yang berada di Pulau bersama Dajjal. .. .. Benarkah ? Binatang Buas yang akan membezakan Mukmin atau Kafir ini bakal mencetuskan suatu fenomena. .. 20 Bencana yang sedang dan telah terjadi dan 20 bencana Dahsyat yang saya dan kalian akan lalui. Mampukah kita? Bukan tahun 2020 ye! ... TEMPAHAN PRE ORDER DIBUKA PADA 15 FEBRUARI 2019 .. By @hadi_fayyadh . Whatsapp Segera ! +601123348664 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #jomtaubat #bukutaubat #bestseller
Reposted from @hadi_fayyadh - Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 dah sampai ke HQ. Proses Packing akan bermula hari ini. Lebih awal dari jangkaan. ... Muka surat: 320 Harga RM29.90 #bencana20 :20 Jom whatsapp sis sekarang untuk order. Beli 1 buku dapat diskaun, beli 2 buku ke atas dapat Free Postage (semenanjung). Sabah & Sarawak pun ada diskaun. Toksah risau. . . Whatsapp : 010-4230627 (Quratul) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
#Repost from @islambersahabat_ with @regram.app ... JEBAKAN ISTIDRAJ, DIKIRA NIKMAT PADAHAL ADZAB ㅤ ⏩ @malang.mengaji ㅤ ⏩ @poster.malang.mengaji@malang.mengaji ㅤ Allah ﷻ berfirman ㅤ فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَيْءٍ حَتَّى إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُبْلِسُونَ ㅤ “Maka tatkala mereka melupakan peringatan yang telah diberikan kepada mereka, Kamipun membukakan semua pintu-pintu kesenangan untuk mereka; sehingga apabila mereka bergembira dengan apa yang telah diberikan kepada mereka, Kami siksa mereka dengan sekonyong-konyong, maka ketika itu mereka terdiam berputus asa.” (QS. Al An’am: 44) ㅤ 🔸 Syaikh As Sa’di menyatakan, “Ketika mereka melupakan peringatan Allah yang diberikan pada mereka, maka dibukakanlah berbagi pintu dunia dan kelezatannya, mereka pun lalai. Sampai mereka bergembira dengan apa yang diberikan pada mereka, akhirnya Allah menyiksa mereka dengan tiba-tiba. Mereka pun berputus asa dari berbagai kebaikan. Seperti itu lebih berat siksanya. Mereka terbuai, lalai, dan tenang dengan keadaan dunia mereka. Namun itu sebenarnya lebih berat hukumannya dan jadi musibah yang besar.” (Tafsir As Sa’di, hal. 260). ㅤ Sumber: https://rumaysho.com/10828-istidraj-jebakan-berupa-limpahan-rezeki-karena-bermaksiat.html Artwork: Ali Imron . #fayyadhreaders #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopers
JADI JANGAN ROSAKKAN DIRI SENDIRI. . (Baca caption) . . Dosa yang kamu pandang enteng, seperti meninggalkan Solat. tidak berpuasa, menderhakai ibu bapa, tidak menghormati guru, melakukan fitnah, berikhtilat bebas antara lelaki dan wanita, berpegangangan tangan, bercumbuan, berzina, memeluk dengan erat antara lelaki dan wanita, duduk berdua-duaan di tempat mencurigakan, mengumpat dan sebagainya. … Tentu saja tidaklah mampu untuk disenaraikan segala macam dosa yang kamu lakukan ini di dunia ini, kerana tidak terdaya menghitung. Syair yang ditulis oleh Imam As-Syafie, dalam baitnya ada menyebut, “Dosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai”. Betapa gemuruhnya dan lebatnya dosa kamu yang dilakukan tanpa ada batas masa dan usia. Pertanyaan yang luhur, sampai bilakah dosamu ini? … Walaupun kita seorang yang sentiasa membuat dosa , jangan pernah rasa penat untuk bertaubat .Ingatlah bahawa pendosa yang bertaubat adalah antara penghuni syurga. Sesungguhnya allah lebih suka tangisan seorang pendosa daripada tangisan para wali. Semoga buku “Syurga Buatku Pendosa” ini dapat membuka mata kita untuk terus mencari hidayah daripada Allah. . ... Mari dapatkan sekarang buku THE BEST SELLER daripada penulisan @hadi_fayyadh yang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Jangan sesekali merasa rugi untuk melabur semata – mata untuk dapatkan ilmu, tetapi rasailah kerugian itu jikalau ilmu tidak cukup di dada. . . WhatsApp Segera! +6013 4825 419 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Walaupun kita lebih suka mengatakan ianya masih jauh, semua itu propaganda dan sebagainya... ... Alangkah beruntungnya andai apa yang berlaku kita jadikan pengajaran agar kita bersedia andai ia terjadi tanpa kita duga. Sungguh ia Rahsia Allah yang sangat rapi susun aturNYA. ... Alhamdulillah, buku Bencana 20:20 sedang dicetak dan khabarnya buku ini akan siap lebih awal. Nantikan update daripada pihak kami. .. Fayyadh Troopers Team . By @hadi_fayyadh . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
PROMO FREE POSTAGE!😍 . . Mulai 15 FEBRUARI 2019, buku baru @hadi_fayyadh dah mula open order. First batch punya postage InsyaAllah start 22 FEBRUARI ni. Cepat order, cepat la dapat buku nanti😍. . . Sekarang ni Hanna tengah buat PROMOSI untuk pembelian secara KOMBO😍 Beli dua atau lebih buku @hadi_fayyadh ,akan dapat free postage tau.. Boleh place order dengan Hanna kalau nak dapatkan promo ni. . . DM atau Whatsapp. Link whatsapp di bio.😊 .. #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Siapa sini peminat karya @hadi_fayyadh ?? Hanna nak bagitau yang buku latest BENCANA 20:20 dah mula open order pada 15 FEBRUARI ni tau😍 Korang boleh contact Hanna untuk tempah buku eh😘 Save the date!! . . 15 FEBRUARI 2019 15 FEBRUARI 2019 15 FEBRUARI 2019 . . Postage pertama akan bermula pada 22 FEBRUARI tau.. So cepat save number whatsapp Hanna sekarang! Cepat place order, cepat la dapat buku nanti. . . WHATSAPP 013 4825 419 WHATSAPP 013 4825 419 WHATSAPP 013 4825419 . Boleh tekan link whatsapp di bio jugaa . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
TANDA -TANDA KIAMAT TELAH MUNCUL DI MEKAH. .... Abdullah ibn Amr, lalu Rasulullah SAW bersabda : "Apabila kalian telah melihat galian-galian besar di Mekah, dan bangunan-bangunannya menjulang tinggi melebihi pergunungannya, maka ketahuilah bahwa kiamat telah mendekatimu." (HR. Ibnu Abi Syaibah dan al-Arzaqi) ... Apakah kita telah bersedia? Semuanya didalam rahsia ilmuNYA.. Yang pasti ia terlalu hampir. … Dunia sedang bergerak menuju pengakhiran. Kenapa 2020? Ianya bukan merujuk kepada tahun walaupun ada Ulama Hadis menjangkakan sesuatu. Namun, ianya adalah erti 20 Bencana yang telah kita lalui, tentu kalian tidak sedar.. Dan 20 bencana dahsyat yang bakal kita lalui. Apakah bencana-bencana itu? Siap siaga menghadapi fitnahnya. … #releasefebruari2019 A K A N D A T A N G @hadi_fayyadh #bukantahun2020 ye! . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
SEJARAH MELAYU YANG TERSIMPAN SELAMA INI… … Akibat daripada pemecahan dan pemisahan ini walau bagaimanapun tidak dapat menafikan hubungan mereka yang telah dibuktikan secara genetik, sama seperti hakikat kewujudan mereka di Kepulauan Melayu sejak 60,000 tahun dahulu. Bagi sesetengah pihak, pengetahuan tentang sejarah dan asal usul sesuatu bangsa tidak penting. … Kenapa kita perlu bersusah payah memahami kejadian yang berlaku beribu-ribu tahun dahulu? Persoalannya adakah perjalanan dan pengalaman yang dilalui oleh nenek moyang kita masih relevan untuk dipelajari? Harus diingat, pandangan kita tentang sejarah sebenarnya membentuk pandangan kita tentang masa hadapan. … Apabila kita gagal menghayati sejarah bermakna kita gagal menghargai dan menghormati usaha keras nenek moyang kita, sedangkan hasil darinya kita nikmati hari ini. Banyak yang mereka perjuangkan untuk kita, tetapi kita sendiri tidak tahu dari mana datangnya asal usul kita. … Buku “The Last Kingdom” hasil penulisan daripada Ustaz @hadi_fayyadh ini banyak membongkarkan sejarah melayu yang disembunyikan selama ini. Marilah sama-sama kita menerokainya dengan lebih mendalam , supaya kita tahu perkara yang disembunyikan selama ini. JOM dapatkan sekarang koleksi-koleksi BEST SELLER daripada karyanya dari agen-agen kami yang SAH. . . WHATSAPP SEGERA! +6013 4825 419 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
AKAN DATANG 2019 .. 20 Bencana yang sedang dan telah terjadi dan 20 bencana Dahsyat yang saya dan kalian akan lalui. Mampukah kita? Bukan tahun 2020 ye! .. By @hadi_fayyadh . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
next page →