#mengintaiakudineraka

60,129 posts

Loading...
Repost from @hadi_fayyadh - Apa kata @yatthamzah_suci tentang novel thriller islami #semusimdibarzakh By @hadi_fayyadh . Novel yang telah mencapai jualan 120,000 naskah dalam masa 12 bulan. Boleh wasap sy 0129608112 atau tekan je link di bio😁 #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
NOVEL KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA... ADAKAH AZAZIL BERPUTUS ASA? . . Saat Azazil berputus asa dengan engkau, bukanlah ia suatu perkara mudah. Pastinya ada sesuatu yang sangat special mengapa ketua kejahatan boleh berputus asa. Ketahuilah, rasailah bagaimana ilmu-ilmu yang dihidangkan dalam buku ini mampu membuat anda tersentak dan berdebar. Kerna setiap saat hidup kita dikelilingi oleh bisikan halus yang tanpa kita sedari. . . Kebaikan dipandang keburukan. Keburukan semakin bertambah-tambah. Selusuri rentetan dalam setiap nukilan buku ini agar tahu mengapa sampai satu saat, "Ketika Azazil Berputus Asa". . Bongkar dan cedok segala ibrah perjalanan yang sangat mengesankan. Karya @hadi_fayyadh ini telah membuka mata segenap minda yang tertutup dengan dunia dengan izinNYA. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60102787940 +60102787940 +60102787940 . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #igshop #freegift #diskaunposrrtage #sayangimalaysiaku
Loading...
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60135683124 @ tekan je ws link di bio . . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
Regrann from @mataharinaz.karya - Regrann from @notani.my - Kaki Rasulullah bengkak sebab dia sayang kita. Nabi menangis untuk umat dia. Satu malam nabi nangis macam bunyi air yang sedang menggelegak. Nabi minta ampun untuk umatnya. Allah. Berapa banyak kita ingat nabi macam nabi ingat kita? #notanidakwah (Follow, Comment, Share) - #regrann . . Nak dapatkan karya tulisan @hadi_fayyadh ? . . Whatsapp @mataharinaz.karya 👉📲 0149088284 . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #mataharinazkarya - #regrann
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60102787940 +60102787940 +60102787940 . ATAU . KOMEN "DM" DI BAWAH 👇👇 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #igshop #freegift #diskaunposrrtage #sayangimalaysiaku
Repost from @hadi_fayyadh - Beruntunglah bagi mereka yang menyucikan dirinya daripada segala dosa . .... Aiman Ameera nama penanya berkongsi rasa,.sebuah anugerah terindah daripada Allah.. Sesungguhnya tiada yang mustahil dengan kehendakNYA ... #mengintaiakudineraka
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60197587327 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +6019-9631917
POHON PENYELAMAT YAHUDI ? . Pernahkah anda melihat pokok ceri? Pokok yang ditanam di sekitar rumah terutama sekali jika anda berada di kampung-kampung, pasti ada sekurang-kurangnya sepohon di kawasan halaman rumah. . Nabi SAW bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmizi bermaksud: . "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh oleh (tentera) Islam, . Sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'Wahai Muslim, wahai Hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali Pokok Gharqad (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi." . Gharqad (Arab) atau Wolfberry (UK) atau Snowberry (US) atau Boxthorn (Afrika) atau Pokok Ceri (Kamus Melayu) atau Goji Berry (China) atau Mede Berry atau Barbary Matrimony Vine atau Bocksdorn atau Duke of Argyll's Tea Tree atau Murali (India) atau Red Medlar atau Matrimony Vine atau Tibetan Goji atau Himalayan Goji. . Semua inilah pokok yang sama dalam genus Licium, family Solanacea, order Solanales dan dalam Kingdom Plantae . Pokok ini adalah sebahagian daripada kehidupan Yahudi. Namun begitu, anda jangan terkejut kerana di negara kita juga terdapat banyak spesis pokok ini yang sudah tertanam sejak zaman dahulu kala lagi. . Petikan dalam buku 'INFINITY WAR : KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA' karya @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEGERA ! +60197587327 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +6011-19789837 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +6010.800.4405 (Nurul) . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroppersdiamond
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . PROMOSI RM25.00 (exclude postage) sehingga 30/9/2018 . Ayuh dapatkannya Call/Whatsapp 013-5966595 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #syurgabuatpendosa #thelastkingdom #infinitywar #fayyadhtroopersjunior
Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . HUBUNGI SEKARANG!!! @nur_tarbiah #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #viral
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! http://www.wasap.my/60132204372 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya… Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran. … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90.shj .... .... Dapatkan segera bersama @nur_tarbiah #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #viral
Regrann from @hadi_fayyadh - Hati-hati guys, halusnya jarum Syaitan merosakkan kita. Jom Tag sahabat kita, untuk ingatan ini. Antara ribuan tipu daya mereka. by @hadi_fayyadh - #regrann . . Mungkin kita salah satunya. 😢 Moga Allah lindung kita semua. . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroppersdiamond
📣📣📣 1 hari sahaja lagi Open Pre order Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang hari ini. Nantikan ya… Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran. … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90.shj Hubungi +60138633502 #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #Id3056fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamikthriller #novelbestseller #membacaamalanmulia #membacabekalanakhirat #followme #like4like #dakwahinside
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh daripada saya agen yang sah. . . #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh
Regrann from @info.com.my - Repost from @ramdzan7 - ...koleksi 'wayang' NASA di stesen angkasa lepas ISS...smua nipu je...kantoi je...lg mau pcaya ka sgala mak nenek teori angkasa lepas depa ni?...buka mata..kaji n pkir2 kn...😎😀🤣🇲🇾👀 . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 - #regrann . . Dapatkan mana2 2 karya us @hadi_fayyadh dan nikmati postage PERCUMA!! . . TEKAN LINK DI IG SEKARANG TEKAN LINK DI IG SEKARANG TEKAN LINK DI IG SEKARANG . . #safisaco #safisaCobooks #sayajualbuku #SaleKawKawLer #SquadHenshin #dsiman #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom
HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN ANDA ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... Whatsapp 0124967496 utk tempahan buku ... #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo
#repost from @hadi_fayyadh - Pelik semakin ramai manusia membeli tiket untuk menaiki Kapal yang kian karam. . . Nak dapatkan #ketikaazazilberputusasa ? . Whatsapp : 010-4230627 . . #islamicbooklovers #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60187735990 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
. #Repost @hadi_fayyadh ・・・ Sakitnya yang kamu rasakan, hanyalah kerana akar dosa yang dicabut secara perlahan dari tanah hatimu yang gersang, digantikan dengan benih-benih keimanan. … … Saat benih itu mula tumbuh, kamu tidak mampu merasakan apa-apa kemanisan, namun setelah ia semakin membesar dan pohonnya rendang dengan daun dan ranting yang berjuntaian, kamu mampu berteduh dan bertelingkuh dibawah redupan Iman yang kamu suburkan. … … Kamu tidak lagi akan merasai kepanasan dunia yang fatamorgana. Iman mampu menyelamatkan, Iman tidak pernah menipu untuk kamu. Walaupun selalu ianya tewas dengan nafsumu yang keras, tetapi ia tidak pernah berhenti memujukmu kembali kepada fitrah diri, dek kerana itulah ada sahaja jiwamu bergelora saat dosa kamu kotakan. … … Ketahui wahai diri, sesungguhnya kamu itu tidak ada pilihan melainkan hanya menjadi manusia yang beramal soleh, sebabnya kalau kamu derhaka, Neraka adalah tempatmu. Sebaiknya jika kamu memilih menjadi hamba yang merendah diri kepada Tuhannya, Syurgalah bagimu. Sunnahnya begitu, Cuma ada Syurga dan Neraka, tiada negeri abadi yang ketiga. … … DAPATKAN DIPASARAN #syurgabuatkupendosa ... ... Whatsapp +60187735990 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +6013-6255031 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #hadifayyadhlegacy #upm #um #ukm #usm #uitm #utm #uum #unimap #politeknik #umk #unisza #umt #ump #uthm #utem #unisel #utp #usim #uniten
#repost from @jom_dakwah - SELEPAS SOLAT Jangan Lupa Berdoa. Ia menghidupkan sunnah Nabi sallallahu 'alaihi wasallam. . Rasulullah SAW bersabda:. . عَنْ حَبِيْبِ بْنِ مَسْلَمَةَ الْفِهْرِيِّ وَكَانَ مُجَابَ الدَّعْوَةِ رضي الله عنه قَالَ: سَمِعْتُ رَسُوْلَ اللهِ صلى الله عليه وسلم يَقُوْلُ: لاَ يَجْتَمِعُ قَوْمٌ مُسْلِمُوْنَ يَدْعُوْ بَعْضُهُمْ وَيُؤَمِّنُ بَعْضُهُمْ إِلاَّ اسْتَجَابَ اللهُ دُعَاءَهُمْ. رواه الطبراني في الكبير و الحاكم في المستدرك. . “Dari Habib bin Maslamah al-Fihri RA –beliau seorang yang dikabulkan doanya-, berkata: “Saya mendengar Rasulullah SAW bersabda: “Tidak lah berkumpul suatu kaum Muslimin, lalu sebagian mereka berdoa, dan sebagian lainnya mengucapkan amin, kecuali Allah pasti mengabulkan doa mereka.” (HR. al-Thabarani dalam al-Mu’jam al-Kabir, dan al-Hakim dalam al-Mustadrak. Al-Hakim berkata, hadits ini shahih sesuai persyaratan Muslim. Al-Hafizh al-Haitsami berkata dalam Majma’ al-Zawaid, para perawi hadits ini adalah para perawi hadits shahih, kecuali Ibn Lahi’ah, seorang yang haditsnya bernilai hasan. . . -------------------------------------- -------------------------------------- -------------------------------------- . Ingin belajar berniaga? Tiada modal? Tiada ilmu? Tiada pengalaman? Nak cari duit lebih? Jom join @jomdrop "Company Dropship Terbaik No.1 Di Malaysia". . . #jommuhasabahdiri #jomdropJDjd . . #islamicbooklovers #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
Regrann from @kakaros_ - MATI ITU INGATAN BUAT KITA! . . Ngerinya Ya Allah ... Cuba dengar Molek ... huhu Jauhkan Kami Ya Allah dari bala bencana di Akhirat.. ... Ada seorang tu mimpi, dia nampak seseorang yang sedang teresak-esak menangis .. Gelap dan berkabus tempat itu .. Kelihatan yang sedang menangis itu adalah seseorang yang dia sangat kenali, rupanya kawan dia , lalu dia bertanya kenapa kau menangis .. ... .. “Weh .. aku dah tak da peluang da nak buat amalan, aku takut sebab aku dah mati .., aku takut kejap lagi mungkar dan nakir mai aku nak jawab apa..., kemudian dia meraung sampai terkeluar kerongkong..” .... .. Lalu saya terjaga dari tidur, bila tgk hp saya menyala. lalu saya buka wassapp.. Tengok dalam group wassapp kawan bagitahu kawan saya tu baru sahaja meninggal dalam kemalangan.. Berderau darah saya .. .. . Teringat masa hidup dia seorang yang suka persenda agama dan tak pernah solat. Menangis sorang-sorang memikirkan kematian yang tak tahu bila akan dijemput. . . Alami suatu perasaan dan pengalaman dalam sebuah karya meniti sebuah perjalanan hamba, karya @hadi_fayyadh , Semusim Di Barzakh. Alami dan rasai sendiri. . . Dapatkan di kedai buku sekitar Malaysia atau Agen Sah Online. #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy - #regrann
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +601120673463 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU.. Set Kombo free Postage utk 2 buah buku & keatas #jombava 🍃📍 Dapatkan Sekarang❗🍃📍 👉📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 #KetikaAzazilberputusasa #SemusimDiBarzakh #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbbsy #InfinityWar #TheLastKingdom #Syurgabuatkupendosa #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60175574459
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60145376395
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60163557525 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #eyesoftheabyss #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #seducebyaffanhunayf #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal #kamijualyangoriginalsahaja
POHON PENYELAMAT YAHUDI ? . Pernahkah anda melihat pokok ceri? Pokok yang ditanam di sekitar rumah terutama sekali jika anda berada di kampung-kampung, pasti ada sekurang-kurangnya sepohon di kawasan halaman rumah. . Nabi SAW bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmizi bermaksud: . "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh oleh (tentera) Islam, . Sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'Wahai Muslim, wahai Hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali Pokok Gharqad (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi." . Gharqad (Arab) atau Wolfberry (UK) atau Snowberry (US) atau Boxthorn (Afrika) atau Pokok Ceri (Kamus Melayu) atau Goji Berry (China) atau Mede Berry atau Barbary Matrimony Vine atau Bocksdorn atau Duke of Argyll's Tea Tree atau Murali (India) atau Red Medlar atau Matrimony Vine atau Tibetan Goji atau Himalayan Goji. . Semua inilah pokok yang sama dalam genus Licium, family Solanacea, order Solanales dan dalam Kingdom Plantae . Pokok ini adalah sebahagian daripada kehidupan Yahudi. Namun begitu, anda jangan terkejut kerana di negara kita juga terdapat banyak spesis pokok ini yang sudah tertanam sejak zaman dahulu kala lagi. . Petikan dalam buku 'INFINITY WAR : KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA' karya @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEGERA ! +60163557525 #fayyadhtrooperssilver #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers2018 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesoftheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #seducebyaffanhunayf #berniagasambilsedekah #berniagasambilberamal #kamijualyangoriginalsahaja
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +6012 853 2151
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh daripada saya agen yang sah. . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
Macam menarik ja buku Infinity War ni. Jom baca. HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN ANDA ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60193673162 #TeamKyraArmy #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywar #syurgabuatkupendosa
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60199536148 ' #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
SEBUAH KENYATAAN YANG TIDAK DISANGKAL .... By @hadi_fayyadh ... Presiden Amerika Syarikat Barrack Obama telah mengeluarkan satu kenyataan yang agak pelik semasa ditemuramah oleh CNN. .... “Saya suka MJ. Saya membesar mendengar lagunya. Ia satu kehilangan yang besar tapi saya jamin tiada konspirasi dalam kematiannya”. ... Kenapa seorang Presiden beria-beria cakap tiada konspirasi dalam kematian MJ sebelum keputusan rasmi autopsy MJ dikeluarkan? ..... Kalau betullah MJ hendak membunuh diri, buat apa dia beria-beria nak berlatih selama 2 bulan untuk konsertnya? .... Keluarga MJ inginkan MJ dikebumikan secara Islam. Tapi CIA telah muncul dan memberi ugutan jika pengebumian secara Islam dilakukan secara terang terangan dalam TV. ,... Ugutannya ialah Katherine, ibu MJ tidak akan mendapat hak penjagaan anak-anak MJ sebaliknya Debbie Rowe yang akan dapat. .... Apakah yang berlaku lanjutan daripada kronologi kematiannya? Ikuti pembongkaran rahsia ini . . Hubungi segera!! +60194307941 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60108108657 . . #novelbarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #fayyadhtrooperslegacy #cspscs #johorbahru #utmskudai #uitm #usm #mrsm #igersmalaya #malaysian #shawllabuh #novelmelayu #likeforfollow
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601157287616 . . #hadifayyadh #islam
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. Infinity War, kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Nak order? 📲 Whatsapp +6019-655 9705 #FreePostage #BukuHadiFayyadh #PreOrder #fayyadhtroopersjunior #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka
... "KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60132500286 . 📣FREE POSTAGE 📣TANDATANGAN DARI PENULIS 📣KATA KATA HIKMAH 📣PENANDA BUKU . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU . Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. Nak order? 📲 Whatsapp +6019-655 9705 #FreePostage #BukuHadiFayyadh #PreOrder #fayyadhtroopersjunior #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka
Promosi KOMBO FREE POSTAGE yang ditanggung HQ . 1. Syurga Buatku Pendosa + Infinity War 2. Syurga Buatku Pendosa + Semusim Di Barzakh / Semusim Di Mahsyar / Ketika Azazil Berputus Asa / Mengintai Aku Di Neraka *Free postage ini valid sehingga 25/09/2018.* *(2 buah buku dan ke atas)* Buku² yang ditempah akan dipos bermula pada 29/10/2018. Nak order? 📲 Whatsapp +6019-655 9705 #FreePostage #BukuHadiFayyadh #PreOrder #fayyadhtroopersjunior #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #infinitywar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka
5 Ramadan, 1436 hijrah. Hari yang cukup luar biasa. Tarikh kelahiran saya. Tetapi pada detik ini, saya tidak lagi bangun sebagai Felixia. Namun, kini saya bangkit sebagai RaRa. Raisyyah Rania. Dan inilah kisah saya selepas 'kelahiran semula'. . RM15 . Buku apa yang anda cari? . Whatsapp 014-557 3502 @ click link di bio IG untuk order dan pertanyaan. . HQ @al.amin.bookstore Katalog Buku @katalog.buku . . . . . . . . . . #thesecretprotocol #syurgabuatpendosa #syurgabuatkupendosa #bukusyurgabuatkupendosa #bukusyurgabuatpendosa #thelastkingdom #bukuthelastkingdom #mengintaiakudineraka #infinitywar #bukuinfinitywar #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #kuintaicintaditeratakcitacita #tarbiahdarilangit #babymuslimah #bukubabymuslimah #felixiayeap #bukufelixiayeap
Apa yang Tuhan wajibkan adalah menutup aurat. Bukan sahaja bagi melindungi yang cantik-cantik tentang perempuan, tetapi juga sebagai ujian, adakah perempuan mampu bertahan dalam menurut perintah, melindungi yang cantik-cantik tentang mereka. Inilah himpunan kisah 'bagaimana akhirnya aku bertudung'. Kisah bagaimana mereka patuh dan taat pada suruhan menutup aurat, juga kisah-kisah bagaimana mereka bertahan dalam ujian yang ganjarannya adalah syurga. . RM18 . Buku apa yang anda cari? . Whatsapp 014-557 3502 @ click link di bio IG untuk order dan pertanyaan. . HQ @al.amin.bookstore Katalog Buku @katalog.buku . . . . . . . . . . #thesecretprotocol #syurgabuatpendosa #syurgabuatkupendosa #bukusyurgabuatkupendosa #bukusyurgabuatpendosa #thelastkingdom #bukuthelastkingdom #mengintaiakudineraka #infinitywar #bukuinfinitywar #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #kuintaicintaditeratakcitacita #tarbiahdarilangit #hijabsista #hijabsistahijrahsista #bukuhijabsistahijrahsista
Sebut nama Felixia, yang datang dalam fikiran kita adalah: seksi. Sekiranya tidak seksi, yang mungkin datang adalah: Playboy. Kalau pun tidak Playboy, tergambar soal: hijab. Namun siapa sangka, di balik wajah menawan itu ada banyak kisah? Kisah yang selama ini dipendam, disimpan, dan tidak dikongsikan. Dalam Amoi Berhijab, ada banyak cerita yang istimewa. Cerita waktu kecilnya yang disalah faham sebagai bisu. Cerita waktu sekolahnya yang asyik dibuli. Cerita waktu remajanya yang penuh dengan agenda menjaga adik sahaja. Kemudian tentulah ramai ingin tahu hidup seorang model Playboy. Bagaimana hidup dalam dunia glamor. Serta hebatnya sehelai tudung, mampu mengubah hati seorang insan. Amoi Berhijab, sebuah buku ikhlas daripada hati. Sebuah tulisan yang sejujurnya mahu berkongsi, buat sesiapa yang mahu mengetahui. . RM18 . Buku apa yang anda cari? . Whatsapp 014-557 3502 @ click link di bio IG untuk order dan pertanyaan. . HQ @al.amin.bookstore Katalog Buku @katalog.buku . . . . . . . . . . #thesecretprotocol #syurgabuatpendosa #syurgabuatkupendosa #bukusyurgabuatkupendosa #bukusyurgabuatpendosa #thelastkingdom #bukuthelastkingdom #mengintaiakudineraka #infinitywar #bukuinfinitywar #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #kuintaicintaditeratakcitacita #tarbiahdarilangit #amoiberhijab #felixiayeap #bukufelixiayeap #bukuamoiberhijab #babymuslimah
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +601136083975 . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
SYURGA BUATKU PENDOSA … … Terkadang kita dengan Iblis tidak jauh bezanya, siapa yang tidak mahu menjadi baik.. berkobar-kobar ingin berubah, namun apabila munculnya ujian dan halangan terus kita lemah semangat dan berpatah arah. … … Setiap saat hati kita merasakan hidup ini terlalu kosong, dan kebahagiaan yang kita bina ibarat puing-puing debu yang hilang ditiup sang bayu. Kita temanggu di jalanan sendu. … Apakah terlalu sukar Ya Allah aku ingin menjadi seperti para sufiMU, AuliaMU, teguh cinta seperti Rabiatul Adawiyyah, Dan para kekasihMU yang langsung tidak melihat dunia dengan pandangan yang menggetarkan. … Bagaimana aku mampu seistiqamah mereka ya Allah… Buku #Syurgabuakupendosa ada nukilan ini buatmu… Dapatkan sekarang karya @hadi_fayyadh #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #viral
SYURGA BUATKU PENDOSA .… Terkadang kita dengan Iblis tidak jauh bezanya, siapa yang tidak mahu menjadi baik.. berkobar-kobar ingin berubah, namun apabila munculnya ujian dan halangan terus kita lemah semangat dan berpatah arah. . Setiap saat hati kita merasakan hidup ini terlalu kosong, dan kebahagiaan yang kita bina ibarat puing-puing debu yang hilang ditiup sang bayu. Kita temanggu di jalanan sendu. .… Apakah terlalu sukar Ya Allah aku ingin menjadi seperti para sufiMU, AuliaMU, teguh cinta seperti Rabiatul Adawiyyah, Dan para kekasihMU yang langsung tidak melihat dunia dengan pandangan yang menggetarkan. . Bagaimana aku mampu seistiqamah mereka ya Allah… Buku #Syurgabuakupendosa ada nukilan ini buatmu… Dapatkan sekarang karya hadi fayyadh . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja.
Repost from @fayyadh_video - Salam Senja .. #Mengintaiakudineraka #repost
HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN ANDA ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN ANDA ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh
Review Pembaca : walaupon ianya hanya kisah dalam sebuah buku. bila dibandingkn dgn realiti kehidupan seorang aku,terasa malu .sungguh dgn iman yg kontang ini,apa agaknya jalan ku pilih disaat ujian datang menjengah satu persatu. mampu kah aku setabah iqlima salsabila? . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +601129242564 untuk respons segera Atau 2⃣. Tinggalkan comment dan kami akan DM . . #SahabateNuur #SahabateNuurBooks #LegacyOfKnowledge #HadiFayyadh #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka
Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . . WhatsApp : 0103304743 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
[ B E A U T I F U L L I F E ] ... Hadiah terindah dari Allah SWT untukmu, namun sedikit sekali kamu hargai .... ... Menangislah, supaya kamu tahu bahagia kamu yang sebenarnya bukan disini,.. Tapi disana .. ... Dapatkan koleksi Novel - novel best seller @hadi_fayyadh : * * * * * * * #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #semusimdimahsyar #Mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa Powerfull of Heart ' A touch from the sky '
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +601129242564 . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN ANDA ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo .... #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
Repost kredit : @thetarbiyyah LILLAHITAALA.. . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy . . Dapatkan karya best seller Ustaz Hadi Fayyadh sekarang!! WASAP 011-29242564
"KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . "Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . "Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . "Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60139809312 #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #teamhadifayyadh #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60139809312 #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #teamhadifayyadh #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60139809312 #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #teamhadifayyadh #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60139809312 #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #teamhadifayyadh #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60139809312 #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #teamhadifayyadh #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
POHON PENYELAMAT YAHUDI ? . Pernahkah anda melihat pokok ceri? Pokok yang ditanam di sekitar rumah terutama sekali jika anda berada di kampung-kampung, pasti ada sekurang-kurangnya sepohon di kawasan halaman rumah. . Nabi SAW bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmizi bermaksud: . "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh oleh (tentera) Islam, . Sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'Wahai Muslim, wahai Hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali Pokok Gharqad (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi." . Gharqad (Arab) atau Wolfberry (UK) atau Snowberry (US) atau Boxthorn (Afrika) atau Pokok Ceri (Kamus Melayu) atau Goji Berry (China) atau Mede Berry atau Barbary Matrimony Vine atau Bocksdorn atau Duke of Argyll's Tea Tree atau Murali (India) atau Red Medlar atau Matrimony Vine atau Tibetan Goji atau Himalayan Goji. . Semua inilah pokok yang sama dalam genus Licium, family Solanacea, order Solanales dan dalam Kingdom Plantae . Pokok ini adalah sebahagian daripada kehidupan Yahudi. Namun begitu, anda jangan terkejut kerana di negara kita juga terdapat banyak spesis pokok ini yang sudah tertanam sejak zaman dahulu kala lagi. . Petikan dalam buku 'INFINITY WAR : KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA' karya @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEGERA ! +6016.635.9405 💕😆
POHON PENYELAMAT YAHUDI ? . Pernahkah anda melihat pokok ceri? Pokok yang ditanam di sekitar rumah terutama sekali jika anda berada di kampung-kampung, pasti ada sekurang-kurangnya sepohon di kawasan halaman rumah. . Nabi SAW bersabda dalam sebuah hadis sahih yang diriwayatkan oleh Imam Bukhari, Muslim dan al-Tirmizi bermaksud: . "Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah akan berlaku peperangan di antara orang Islam dan Yahudi, maka pada waktu itu (tentera) Yahudi akan dibunuh oleh (tentera) Islam, . Sehingga apabila orang Yahudi berselindung di sebalik batu dan pokok, lalu batu dan pokok itu akan bersuara dengan katanya: 'Wahai Muslim, wahai Hamba Allah, di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali Pokok Gharqad (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi." . Gharqad (Arab) atau Wolfberry (UK) atau Snowberry (US) atau Boxthorn (Afrika) atau Pokok Ceri (Kamus Melayu) atau Goji Berry (China) atau Mede Berry atau Barbary Matrimony Vine atau Bocksdorn atau Duke of Argyll's Tea Tree atau Murali (India) atau Red Medlar atau Matrimony Vine atau Tibetan Goji atau Himalayan Goji. . Semua inilah pokok yang sama dalam genus Licium, family Solanacea, order Solanales dan dalam Kingdom Plantae . Pokok ini adalah sebahagian daripada kehidupan Yahudi. Namun begitu, anda jangan terkejut kerana di negara kita juga terdapat banyak spesis pokok ini yang sudah tertanam sejak zaman dahulu kala lagi. . Petikan dalam buku 'INFINITY WAR : KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA' karya @hadi_fayyadh . . DAPATKAN SEGERA ! +6011-16850015 #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
next page →