#masalahtulangbelakang

186 posts

Loading...
Dalam kasus sakit leher, dokter akan melakukan pemeriksaan fisik pada leher pasien. Tidak hanya pada bagian yang terasa sakit saat disentuh, namun juga pada bagian yang lemah atau mati rasa.
TLSO Brace adalah alat bantu tubuh yang mencakup tulang belakang antara Thoracal hingga lumbal, dengan tujuan memfiksasi atau mengimmobilisasi gerakan pada tulang belakang yang mengalami cedera(frakture) atau pada proses penyembuhan Pasca operasi, sehingga tulang belakang dapat kembali baik seperti sedia kala harapannya Untuk jenis TLSO Brace ini biasa disebut dengan Jewwet Ekstension Brace Untuk info lebih detail nya, silahkan konsultasi langsung dengan dokter sesuai dengan kompetensi nya (ortopedi dan rehabilitasi medik), atau bisa langsung hubungi HP / WA : 0813 8080 5521 Gmaps : Kurnia Putra Jl. Bekasi timur regensi, beryl B3 no 5 rt 12 rw 20 bekasi timur regensi cimuning mustika jaya, kota bekasi #skoliosis #scoliosis #braceskoliosis #scoliosisbrace #skoliosisbekasi #braceskoliosisbekasi #korsetskoliosis #masyarakatskoliosisindonesia #skoliosisjakarta #skoliosiskarawang #skoliosisbogor #terapiskoliosis #alatskoliosis #tulangbelakangbengkok #skoliosisfighter #skoliosisdepok #skoliosiscikarang #cideratulangbelakang #masalahtulangbelakang #alkestulangbelakang #korsettulangbelakang #bracetulangbelakang #frakturtulangbelakang
Loading...
TLSO Brace adalah alat bantu tubuh yang mencakup tulang belakang antara Thoracal hingga lumbal, dengan tujuan memfiksasi atau mengimmobilisasi gerakan pada tulang belakang yang mengalami cedera(frakture) atau pada proses penyembuhan Pasca operasi, sehingga tulang belakang dapat kembali baik seperti sedia kala harapannya Untuk jenis TLSO Brace ini biasa disebut dengan TAYLOR Brace Untuk info lebih detail nya, silahkan konsultasi langsung dengan dokter sesuai dengan kompetensi nya (ortopedi dan rehabilitasi medik), atau bisa langsung hubungi HP / WA : 0813 8080 5521 Gmaps : Kurnia Putra Jl. Bekasi timur regensi, beryl B3 no 5 rt 12 rw 20 bekasi timur regensi cimuning mustika jaya, kota bekasi #skoliosis #scoliosis #braceskoliosis #scoliosisbrace #skoliosisbekasi #braceskoliosisbekasi #korsetskoliosis #masyarakatskoliosisindonesia #skoliosisjakarta #skoliosiskarawang #skoliosisbogor #terapiskoliosis #alatskoliosis #tulangbelakangbengkok #skoliosisfighter #skoliosisdepok #skoliosiscikarang #cideratulangbelakang #masalahtulangbelakang #alkestulangbelakang #korsettulangbelakang #bracetulangbelakang #frakturtulangbelakang
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. . Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmanjung #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsitiawan #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. . Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmanjung #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsitiawan #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. . Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmanjung #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsitiawan #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. . Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmanjung #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #kurussebelumnikah #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsitiawan #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. . Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulmanjung #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifulsitiawan #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Langsingnya badan🤤🤤 Alahh korang pun boleh. Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulcheras #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulkl
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Langsingnya badan🤤🤤 Alahh korang pun boleh. Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan #eaprojek2018
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Langsingnya badan🤤🤤 Alahh korang pun boleh. Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Langsingnya badan🤤🤤 Alahh korang pun boleh. Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Whatsapp for size & special price. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Assalamualaikum.. Untuk makluman tuan & puan minggu ini rawatan akan diadakan pada hari KHAMIS 6/9/2018. Boleh whatsapp untuk temujanji. Terima kasih 017-5726445 (temujanji) #SlipDisc #Spine #MasalahTulangBelakang #Saraf #Skoliosis #Stroke #TiadaPembedahan #RawatanIslam #RawatanAlternatif #Chiropractic #RawatanAlternatifPerak #RawatanAlternatifIpoh #ChiropraticPerak #ChiropracticIpoh
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Whatsapp for size & special price. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Si Hitam yang mencengkam lemak badan lebih padu #PremiumBeautifulClassic . Dah lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini fullset #PBClassic .. Nak upgrade Classic yg baru pun boleh. Special harga Azza beri.. Whatsapp for size & special price. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Assalamualaikum.. Untuk makluman tuan & puan minggu ini rawatan akan diadakan pada hari KHAMIS 30/8/2018. Boleh whatsapp untuk temujanji. Terima kasih #SlipDisc #Spine #MasalahTulangBelakang #Saraf #Skoliosis #Stroke #TiadaPembedahan #RawatanIslam #RawatanAlternatif #Chiropractic #RawatanAlternatifPerak #RawatanAlternatifIpoh #ChiropraticPerak #ChiropracticIpoh
Assalamualaikum.. Untuk makluman tuan & puan minggu ini rawatan akan diadakan pada hari KHAMIS 16/8/2018. Boleh whatsapp untuk temujanji. Terima kasih #SlipDisc #Spine #MasalahTulangBelakang #Saraf #Skoliosis #Stroke #TiadaPembedahan #RawatanIslam #RawatanAlternatif #Chiropractic #RawatanAlternatifPerak #RawatanAlternatifIpoh #ChiropraticPerak #ChiropracticIpoh
Assalamualaikum.. Untuk makluman tuan & puan minggu ini rawatan akan diadakan pada hari Khamis 9/8/2018. Boleh whatsapp untuk temujanji. Terima kasih #SlipDisc #Spine #MasalahTulangBelakang #Saraf #Skoliosis #Stroke #TiadaPembedahan #RawatanIslam #RawatanAlternatif #Chiropractic
. Yg sudah usia 30th ke atas...WASPADALAH . ARTHRO POWER CAPSULE / TRIFLEX CAPSULE . KOMPOSISI : Kalsium karbonat, Drynaria rhizome, Ekstrak astragalus mongholicus. ISI : 60 Kapsul . Sendi adalah struktur utama pergerakan manusia. Degenerasi sendi memburuk siring dengan bertambahnya usia. dalam keadaan serius degenerasi sendi akan menyebabkan perubahan pada tulang rawan, penipisan pada tulang rawan atau tulang rawan menjadi hilang sehingga menyebabkan gesekan dan tabrakan antar tulang yang pada akhirnya akan menghambat pergerakan tulang sendi, menimbulkan ngilu atau sakit sendi ketidakleluasaan bergerak dan bengkak. . KHASIAT : 1. Dapat memenuhi kebutuhan suplemen kalsium, meningkatkan pertumbuhan tulang dan memperbaiki cedera tulang rawan. 2. Membantu penyembuhkan tulang yang terluka, mencegah cedera jaringan mukosa yang disebabkan oleh radikal oksigen propelen dan membantu memulihkan luka jaringan serta penyembuhan yang lebih cepat. 3. Mengurangi rasa sakit dan bengkak pada gejala osteoarthritis dan meningkatkan fungsi gerakan sendi. . KELOMPOK PEMAKAI : Orang yang menderita sakit pinggang, lutut, sendi dan terutama bagi mereka yang memiliki peradangan sendi lutut, leher atau tulang belakang. . CARA PEMAKAIAN : 2 kapsul, 2 kali sehari. . #arthropowercapsule #nyerisendi #osteoarthritis #cederatulang #patahtulang #obatpatahtulang #rematik #obattulang #obattulangampuh #syarafterjepit #masalahtulangbelakang #pengapuran #pengapurantulang #pengapurantulanglutut #sendisakit #osteoporosis #pengeroposantulang #obatherbal #obatherbalalami #obatampuh #obatherbalampuh #greenworld #greenworldindonesia #greenworldindo #greenworldjogja #gwiherbal
. ARTHRO POWER CAPSULE / TRIFLEX CAPSULE . KOMPOSISI : Kalsium karbonat, Drynaria rhizome, Ekstrak astragalus mongholicus. ISI : 60 Kapsul . Sendi adalah struktur utama pergerakan manusia. Degenerasi sendi memburuk siring dengan bertambahnya usia. dalam keadaan serius degenerasi sendi akan menyebabkan perubahan pada tulang rawan, penipisan pada tulang rawan atau tulang rawan menjadi hilang sehingga menyebabkan gesekan dan tabrakan antar tulang yang pada akhirnya akan menghambat pergerakan tulang sendi, menimbulkan ngilu atau sakit sendi ketidakleluasaan bergerak dan bengkak. . KHASIAT : 1. Dapat memenuhi kebutuhan suplemen kalsium, meningkatkan pertumbuhan tulang dan memperbaiki cedera tulang rawan. 2. Membantu penyembuhkan tulang yang terluka, mencegah cedera jaringan mukosa yang disebabkan oleh radikal oksigen propelen dan membantu memulihkan luka jaringan serta penyembuhan yang lebih cepat. 3. Mengurangi rasa sakit dan bengkak pada gejala osteoarthritis dan meningkatkan fungsi gerakan sendi. . KELOMPOK PEMAKAI : Orang yang menderita sakit pinggang, lutut, sendi dan terutama bagi mereka yang memiliki peradangan sendi lutut, leher atau tulang belakang. . CARA PEMAKAIAN : 2 kapsul, 2 kali sehari. . #arthropowercapsule #nyerisendi #osteoarthritis #cederatulang #patahtulang #obatpatahtulang #rematik #obattulang #obattulangampuh #syarafterjepit #masalahtulangbelakang #pengapuran #pengapurantulang #pengapurantulanglutut #sendisakit #osteoporosis #pengeroposantulang #obatherbal #obatherbalalami #obatampuh #obatherbalampuh #greenworld #greenworldindonesia #greenworldindo #greenworldjogja #gwiherbal
Full set of #PremiumBeautifulClassic ( hitam ). #PBClassic ni dh lebih 25 tahun dipasaran, material tegap & class, exclusive, bila pakai selesa, badan tak bongkok & gelebeh.. Perubahan ketara 5 minit lepas pakai lebih slim langsing and more to reshape body size. Demand tinggi especially client Azza #berpantang dan yg msalah #masalahtulangbelakang . . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Grab harini .. Since Promo ni tak lama.. Whatsapp for size & special price. Azza Amri | +60102262734 . . #korsetlangsing #korsetbadan #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulsurabaya #pengecilperut #kempiskanperut #korset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #bengkung #korsetperampingbadan #premiumbeautifuljohorbahru #kuruscepat #premiumbeautifulmedan
Biarlah Rahsia . . Bersalin czer mampu memiliki bentuk yang cantik. . Ni confirm pakai corset. Corset apa? Biar CTDK aje la yang tahu 😍 . . Ni confirm pakai body shaper. Sebab dengan pakai corset je shape badan ibu lepas bersalin boleh solid macam ctdk ni. . . Yang bersalin czer atau bersalin normal, confirm boleh cantik macam ctdk jika anda sarung our superbrand corset. . . #PremiumBeautifulExpert #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSelangor #PremiumBeautifulKualaLumpur #PremiumBeautifulUtara #PremiumBeautifulMelaka #PremiumBeautifulPerak #PremiumBeautifulSubang #PremiumBeautifulPenang #PremiumBeautifulCorsetMurah #SayaJualSayaPakai #MasalahTulangBelakang #KabinetBaharu2018 #CTDK #CorsetLuarBiasa #SetBersalinMurah #BengkungMurah #BersalinCzer #BersalinNormal #PremiumBeautifulSale
. . . Dari Abu Hurairah R.A, Rasulullah S.A.W bersabda, "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit." (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani) . . . Dari Ibnu Abbas R.A, ia berkata, "Rasulullah S.A.W bersabda, "Berbekamlah pada hari ke-17 dan ke-21, sehingga darah tidak akan mengalami hipertensi yang dapat membunuh kamu." (Kitab Kasyful Astaar ‘anZawaa-idil Bazar, karyaal-Haitsami) . Menyediakan perkhidmatan Terapi Bekam, Gurah Resdung, Urut Tradisional dan Akupuntur untuk lelaki dan wanita dengan harga yang sangat berpatutan. . ALAMAT: Kedai No. G-00-07, BLOK G, PPR DESA REJANG, PERSIARAN REJANG, SETAPAK JAYA, KUALA LUMPUR.🏥 (Sebelah Kedai Runcit Pak Uda). . WAKTU OPERASI •Isnin - Ahad• 10.00 pagi - 5.00 ptg (Sila buat temujanji)
. . . Dari Abu Hurairah R.A, Rasulullah S.A.W bersabda, "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit." (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani) . . . Dari Ibnu Abbas R.A, ia berkata, "Rasulullah S.A.W bersabda, "Berbekamlah pada hari ke-17 dan ke-21, sehingga darah tidak akan mengalami hipertensi yang dapat membunuh kamu." (Kitab Kasyful Astaar ‘anZawaa-idil Bazar, karyaal-Haitsami) . Menyediakan perkhidmatan Terapi Bekam, Gurah Resdung, Urut Tradisional dan Akupuntur untuk lelaki dan wanita dengan harga yang sangat berpatutan. . ALAMAT: Kedai No. G-00-07, BLOK G, PPR DESA REJANG, PERSIARAN REJANG, SETAPAK JAYA, KUALA LUMPUR.🏥 (Sebelah Kedai Runcit Pak Uda). . WAKTU OPERASI •Isnin - Ahad• 10.00 pagi - 5.00 ptg (Sila buat temujanji)
Menyediakan perkhidmatan Terapi Bekam, Gurah Resdung, Urut Tradisional dan Akupuntur untuk lelaki dan wanita dengan harga yang sangat berpatutan. . Berminat untuk dapatkan rawatan? . Whatsapp detail berikut : ✔️NAMA: ✔️TARIKH : ✔️WAKTU : ✔️JENIS RAWATAN : . KE ➡️0198222195 . ALAMAT: Kedai No. G-00-07, BLOK G, PPR DESA REJANG, PERSIARAN REJANG, SETAPAK JAYA, KUALA LUMPUR.🏥 (Sebelah Kedai Runcit Pak Uda) . WAKTU OPERASI •Isnin - Ahad• 10.00 pagi - 5.00 ptg (Sila buat temujanji)
. . PROMOSI PEMBUKAAN THIBBUN NABAWI DI *G-00-07 PPR DESA REJANG SETAPAK KL.*. . *UTK 100 ORG TERAWAL* . 1) BEKAM BADAN HANYA *RM50* (11cup). . 2) GURAH RESDUNG HANYA *RM35* (sejam). . 3) URUT KATIL CERAGEM HANYA *RM5* (30minit). . 4) BEKAM KEPALA HANYA *RM15* (1 cup). . 5) BEKAM MUKA HANYA *RM15* (4 cup). . . ============== *Waktu Operasi* 10pg - 5ptg 8mlm - 10mlm ★Setiap Hari★ ==============. . Sila buat temujanji. Hubungi Wawa wasap.my/60198222195
. . PROMOSI PEMBUKAAN THIBBUN NABAWI DI *G-00-07 PPR DESA REJANG SETAPAK KL.*. . *UTK 100 ORG TERAWAL* . 1) BEKAM BADAN HANYA *RM50* (11cup). . 2) GURAH RESDUNG HANYA *RM35* (sejam). . 3) URUT KATIL CERAGEM HANYA *RM5* (30minit). . 4) BEKAM KEPALA HANYA *RM15* (1 cup). . 5) BEKAM MUKA HANYA *RM15* (4 cup). . . ============== *Waktu Operasi* 10pg - 5ptg 8mlm - 10mlm ★Setiap Hari★ ==============. . Sila buat temujanji. Hubungi Wawa wasap.my/60198222195
. . PROMOSI PEMBUKAAN THIBBUN NABAWI DI *G-00-07 PPR DESA REJANG SETAPAK KL.*. . *UTK 100 ORG TERAWAL* . 1) BEKAM BADAN HANYA *RM50* (11cup). . 2) GURAH RESDUNG HANYA *RM35* (sejam). . 3) URUT KATIL CERAGEM HANYA *RM5* (30minit). . 4) BEKAM KEPALA HANYA *RM15* (1 cup). . 5) BEKAM MUKA HANYA *RM15* (4 cup). . . ============== *Waktu Operasi* 10pg - 5ptg 8mlm - 10mlm ★Setiap Hari★ ==============. . Sila buat temujanji. Hubungi Wawa wasap.my/60198222195
next page →