#mananakcarini

238 posts

Loading...
Produk dari timur tengah yg memang terbaik dipasaran 》coconut oil cold press 》black seed oil 》argan oil Semua terkandung khasiat herba semulajadi baik untuk kesihatan PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Antara product NR berseh dan suci dan telah lama dikenali dan terbukti ditambah dgn sijil Halal memang terbaik!!! PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Loading...
Rangkaian Shampoo SariAyu pelbagai kegunaan PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hiajabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Scrub dan masker by SariAyu.Haruman yg menyegarkan kulit anda rangkaian lengkap untuk scrub dan masker!!!PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hiajabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Penjagaan kesihatan lengkap by Sendayu Tinggi mendapat sijil Halal yg tak perlu diragukan berbanding produk2 lain !!!terbaik >●D'Folia >●Nosygone >●Sedu Arrow >●Lucimax >●Garlic plus Setiap satu mempunyai kelebihan untuk kesihatan luar dan dalm wanita .Pm atau terus datang Hijabiz..sebab #andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
FADARAJ 5 jenis haruman yg menyegarkan dipercayai genarasi ke generasi.PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hiajabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Segala masalah dalaman wanita telah diatasi!! Takde rasa penat2,angin dalan badan pun dah bertambah kurang,cik abang makin suka dan sayang!!ini lah penangan manjakani mak bidan kg turun menurun!!banyak lagi khasiat nye.Pm atau wssap 0126882335 untuk tempahan Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Nak1. Hugo Boss?? 2.Paco Rabanne 3.Dunhill 4.Versace 5.Paris Hilton 6.DKNY 7.GUCCI 8.Victoria Secret 9.Lanchome 10.Britney Spears Banyak lagi designer bau designer perfume yg melekat lebeh 8jam bau tahan lama!!! Boleh bawak solat!! Harga macm tak percaya!!Meh beli FreshLah body perfume!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Nak1. Hugo Boss?? 2.Paco Rabanne 3.Dunhill 4.Versace 5.Paris Hilton 6.DKNY 7.GUCCI 8.Victoria Secret 9.Lanchome 10.Britney Spears Banyak lagi designer bau designer perfume yg melekat lebeh 8jam bau tahan lama!!! Boleh bawak solat!! Harga macm tak percaya!!Meh beli FreshLah body perfume!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Tiada pengelupasan wajah tampak lebeh berseh dan putih dgn collagen V'asia produk yg telah lama berada dipasaran terbukti berkesan!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
V'asia Vita C multi toner buatkan kulit anda rasa lebeh bersih dan gebu ..cubalah!!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
BOOOMM!!!.New stock Palazo dan Top Blouse ..harga kawan2!!!hehehe Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Memang power!!!VAsia ladies collagen buat cik abang sayang!!!dah consume sure repeat lagi!!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Set VAsia vitamin C +Collagen ☆selamat ☆tanpa merkuri ☆tanpa hodrokinon ☆tanpa tretinoin ☆tanpa pengelupasan Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Nak cerah nak gebu cuba makan V'asia GloWhite!! Jenama yg anda boleh percayai!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Kulit halus bagai puteri..NourAin Beauty Soap sekali pakai #sureterpikat Hijabiz♡♡♡ pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Untuk muka yg ada jeragat atau pun nak licin kan kulit bermasaalah boleh cuba guna krim kunyit Almas Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Ramai yg nak putih melepak bagai tuan puteri kan??..Cuba guna krim pemutih Almas!!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Dah masuk tahun baru,penat jalan sana sini..apakata manja kan diri anda sendiri dgn scrub masker Bunga Tanjung!!!100% herba di percayai sejak nenek kita dulu2..hehehe Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
RAMUAN AMIRNA PILLS : 1. Buah manjakani 2. Kacip fatimah 3. Bunga pakma 4. Daun sirih- Akar Kayu Hanya yang TERBAIK untuk wanita diluar sana.. HALAL dan di JAMIN 100% berkesan, memang tak rugi utk mendaptkan kembali suasana di hari malam pengantin anda.Inilah rahsia bidan kedah…warisan turun-temurun.TAK RUGI mencuba Sekali cuba pasti nak lagi.. Amirna Plus Tablet adalah ubat tradisional sediaan dari herba semulajadi untuk kesihatan dalaman wanita sejak dari tahun 1913. Ia dirumus dari campuran herba : Corton Caudatum, Helicteres Isora & Trachyspermumza Ammi Amirna Plus Tablet berkesan membantu mengatasi masalah khususnya untuk wanita yang sudah berkahwin ataupun yang masih dara. ** Masalah Keputihan ** Masalah Senggugut ** Dapat merapatkan pangkal rahim ** Mencantikkan payudara (Gebu/Montok) ** Diambil sebagai rawatan selepas bersalin dengan mempercepatkan proses pemulihan dan membantu mengetatkan otot vagina ** Meningkatkan kepuasan seksual dengan ** Menguatkan otot kemutan ** Membantu membersihkan faraj selepas haid dan bersalin ** Menguatkan otot tubuh serta menambah tenaga badan Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri. Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Hehehe..3 x post...Meh ramai2 support Putu Bambu depan pasar Tg Karang PUTU BAMBU PAK UDA memang kaww!!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Stock baru Top Blause !!cepat datang sebelum kena sambar!!Harga mampu milik!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
New stock Palazo Stock baru Palazo & Top cepat datang sebelum kena sambar!!Harga mampu milik!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Stock baru Palazo & Top cepat datang sebelum kena sambar!!Harga mampu milik!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Kasi lege kepala dan pening2!!roll FreshCare dgn pelbagai haruman sesuai untuk anda pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Korset langsing berherba dari Jamu Jelita membuatkan anda yakin dgn penampilan anda!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Jamu Jelita super brand !!!Jamu tradisi wanita collagen!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Satu lagi produk kesihatan Ratu Mirifica mempunyai khasiat terbaik untuk wanita!!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Jamu Ratu Dara pelbagai khasiat kecantikan luar dan dalam untuk wanita!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Manjakani terbaik dari Hijabiz!!!luar dan dalam untuk kesihatan wanita!!Home made oleh bidan kampung!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
HIJABIZ mengucapkan seluruh rakyat Malaysia gemuruh hari Merdeka 2018♡♡♡kita punya Malaysia. Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Produk Natasya di Hijabiz salah satu nye Sabun Collagen!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Kopi pra campuran Sawda madu!!! Diadun dgn ginseng,tongkat ali,ginko dan guarana. pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #brunai #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
SUPER BRAND PINKY +PLUS sesuai diamalkan oleh semua lapisan masyarakat lelaki dan wanita tidak mengira usia. Ia boleh diamalkan seawal umur remaja, bagi wanita yang menyususi bayi, yang sedang dalam tempoh hamil, atau datang bulan tiada sebarang halangan untuk meminumnya. Pearl White Pinky Plus sangat istimewa :- ⋙Mencerah secara berperingkat ⋙Membantu membersihkan kulit wajah dari jerawat dan jeragat ⋙Melancarkan penghadaman ⋙Menguatkan tulang dan otot ⋙Memberi tenaga ekstra dan berpanjangan ⋙Boleh diamalkaan seisi keluarga, ibu hamil, menyususi bayi. ⋙Boleh diamalkan sejak awal remaja hingga dewasa ⋙Harga yang berpatutan dan mampu dimiliki semua ⋙Rasa yang sedap ; blackcurrant untuk Pearl White , strawberry untuk Pinky Plus ⋙SHAKER PERCUMA pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #brunai #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
Alfateh junior brain booster!!!! dibuat untuk penambah fokos dan kecerdasan otak untuk anak yg sedang belajar!!!Lebeh cergas bertenaga sepanjang hari!! Dirumus khas dari bahan2 sunnah seperti delima,kurma,kismis,garam bukit,saffron,gam arab dan madu asli ditambah dgn vitamin A dan C!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
Sabun pemutih badan Dnars untuk lelaki dan wanita!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
Bedak mineral Ronasutra membuatkan wajah kulit anda dijaga rapi tanpa bahan kimia!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
Nak kurus??? Tak payah nak risau!!..Pelangsing tubuh Merit kan ada.!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
Nak cantek???guna lah Dnars skincare!!produk Dnars laku keras !! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
Antara minyak telon terbaik!!minyak telon Bebiku!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #cantek #mananakcarini
Haaa..ini memang favorate kebanyakan ibu2 telah gunakan turun temurun!!!minyak telon nyonya meneer!!!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
Halal dan suci Minyak Jerslin baik untuk kulit kandungan habbatus sauda,bunga matahari,minyak zaitun dapat meyembuhkan pelbagai penyakit kulit,lenguh2 anggota badan,dan bermacm2 lagi !!! pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini #cantek
Saya terharu dan bangga dgn kerajinan adik2 ni berniaga!!! Teh Ais Pyorr+♡♡♡cincau freee!!RM2.00 jer Lokasi berhadapan pasar besar Tg Karang..terbaik!!! #andalahbidadari #sureterpikat Pilihan anda #comfirmtepat #tgkarang #tgmalim #telukintan #kualaselangor #sabakbernam #sekinchan #sgbesar #jeram #kualakububharu #tapah #bidorperak #sungkai #manjung #ipoh #sabah #serawak #singapore #indahdihati #cantek #mananakcarini
Biz seperti biasa buka 9am -10pm ..nak tau location ..klick butang direction kat wall IG.. Kakak2 Adik2 yg dah kehabisan lipstick,bedak,skincare,perfume,atau nak cari baju raya ??meh datang Hijabiz.ada ibu2 kakak2 yg nak cari set bersalin???ada yg jalan2 tak tau mana nak cari Bee venom,Tati,Glow Glowing,Deeja dan Kaseh skincare dan banyak lagi ,datang jer Hijabiz.. anda #sureterpikat pilihan anda #confirmtepat Sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #kualakububharu #tapah #manjung #bidorperak #sungkai #telukintan #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #jeram #kualaselangor #indahdihati #cantek #mananakcarini #sabah #serawak #singapore
Kurma dan Hijabiz tak akan terpisah!! Ada yg puasa sunat zulhijjah atau sedang berpuasa??? #mananakcarini kurma berkualiti hanya di Hijabiz!!pm untuk order/COD atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati
Nak cepat putih???Halal dan selamat dari KKM. Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHITENING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan??Ape lagi pm cepat !!!#sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat coz #andalahbidadari ♥ PITERA yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power Apa tu PITERA?? ✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik . ✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam. ✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. . ✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan  #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #ipoh #manjung #kualaselangor #kualakububharu #jeram #sekinchan #sgbesar #sabakbernam #serawak #sabah #singapore #cantek #indahdihati #mananakcarini
Nak kulit muka kemerahan??aset tegang??sihat luar dan dalam amal kan jus royal JRM.anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat jadi #andalahbidadari Pm untuk COD atau terus datang Hijabiz!!! KELEBIHAN JUS ROYAL V : ✔ Supplemen kesihatan herba campuran yang dirumus dari rasa sebenar jus epal semulajadi dan enak diminum. ✔ Kaya dengan ekstrak manjakani, lobata, black cohosh, perasa epal, mas cotek, kacip fatimah, za'afran,akar serapat, manggis,madu, cendawan emas, rosemary ekstrak, pinang muda. ✔ Melambatkan proses penuaan badan dan dalaman. ✔ Meningkatkan sensual hubungan intim. ✔ Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal. ✔ Mengatasi masalah wanita seperti keputihan, kegatalan dan bau. ✔ Merapatkan cengkaman otot vagina yg longgar selepas bersalin. ✔ Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur. KELEBIHAN LAIN JUS ROYAL V: ✔ Mengetatkan dan menegangkan otot faraj ✔ Menguatkan keinginan hubungan seksual ✔ Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan ✔ Menghilangkan kegatalan dan bau ✔ Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan ✔ Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita ✔ Menstabilkan simptom wanita menopaus ✔ Membesar dan menegangkan payudara ✔ Mencantikkan punggung yg jatuh ✔ Meningkatkan pengaliran darah ✔ Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause ✔ Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients ✔ Menurunkan kadar kolesterol ✔ Mengurangkan risiko kanser ✔ Mengecutkan saluran peranakan ✔ Menguat rahim utk hamil ✔ Merawat masalah tombong ✔ Menguatkan lantai pelvic ✔ Menguatkan ketahanan badan wanita ✔ Menguatkan sistem ketahanan badan ✔ Mempercepatkan proses kurus ✔ Mengurangkan perut buncit ✔ Menyuburkan rahim wanita untuk hamil ✔ Merangsangkan pengeluaran hormon ✔ Melancarkan perjalanan haid ✔ Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia ✔ Menguatkan ingatan ✔ Menambah oksigen ke otak utk kuatkan akal dan fizikal ✔ Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi #tgkarang #tgmalim #telukintan #tgmalim #kualaselangor #sekinchan #sgbesar #kualakububharu #manjung #ipoh #bidorperak #tapah #sabah #serawak #singapore #cantek #mananakcarini #indahdihati
Aura terapi collagen banyak kelebihan nya!!!pm untuk order atau datang beli di Hijabiz anda#sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat Bijak lah memilih sebab #andalahbidadari Kegunaan Aura terapi Collagen 》 yg penting tidak melekit!! 1. Sakit kepala 2. Sengal otot / sendi 3. Mabuk dalam perjalanan  4. Bakal mama mabuk semasa mengandung 5. Merawat gigitan serangga 6. Batuk / selsema dan kembung bagi kanak-kanak 7. Meredakan stress!! #tgkarang #tgmalim #telukintan #kualaselangor #kualakububharu #manjung #tapah #bidorperak #ipoh #singapore #sabah #serawak #sgbesar #sabakbernam #sekinchan #jeram #cantek #indahdihati #mananakcarini
Pm atau wssup 0126882335 atau terus datang Hijabiz♡♡♡ Luxor Jeli Gamat!!nak tau tak??mat salleh orang luar negara ramai yg dh amalkan makan Jeli Gamat!!owhh ye ke!! Pilihan anda #comfirmtepat anda #sureterpikat Sebab #andalahbidadari Meh baca sikit 》》Berbagai manfaat dan khasiat jeli gamat luxor asli original tidak terlepas dari apa yang terkandung di dalamnya, yaitu: 1. Kolagen (80%) Mempercepat penyembuhan luka Memelihara kesehatan tulang dan sendi dan mendegah osteoporosis Merawat kesehatan kulit Mencegah penuaan dini Menjaga kesehatan paru-paru Mengobati penyakit lambung 2. Protein (86.8%) Anti kanker Membantu melawan virus HIV Membantu darah membentuk antibody untuk mencegah serangan bakteri yang dapat menginfeksi darah 3. Glucasaninoglycans (GAGs) Meningkatkan daya tahan tubuh Anti tumor Anti kanker Mencegah inflamasi Mengurangi rasa sakit dan mempercepat penyembuhan luka Menekan kadar gula darah dan mencegah pengentalan dan penggumpalan darah Menjaga keseimbangan kadar kolesterol dan trigliserida Mencegah penuaan dini Anti radioaktif dan anti virus Mengurangi rasa sakit arthritis dan sakit persendian Meningkatkan kadar insulin 4. Glucosamine dan Condroitin Mencegah inflamasi dan mengurangi rasa sakit Memelihara kesehatan tulang dan sendi Gamat memperbaiki sendi yang rusak dan meningkatkan kesehatan tendon dan tulang rawan Meningkatkan kekebalan tubuh Memelihara jaringan ligament pada tulang Mencegah osteoarthritis dan osteoporosis 5. Omega-3, dan 9 Meningkatkan kekebalan tubuh Menutiris jantung dan otak Mengendalikan tekanan darah, lemak darah, sirkulasi darah serta mencegah penyakit kardiovaskular Meningkatkan daya ingat dan kemampuan belajar Mencegah pengentalan darah Membantu pembakaran energy #tgkarang #tgmalim #telukintan #sabakbernam #ipoh #manjung #kualaselangor #kualakububharu #tapah #bidorperak #jeram #sekinchan #sgbesar #sabah #serawak #singapore #mananakcarini #cantek #indahdihati
Perhatian pada ibu2 bapa2 yg dok tngh pening #mananakcarini set bersalin terbaik untuk bidadadari anda???..meh order cepat atau datang terus Hijabiz♡♡♡/wasup 0126882335 COD atau online order!!! PASAL HARGA HIJABIZ SURE BAGI DISCOUNT..SEBAB #andalahbidadari #comfirmtepat #sureterpikat BERKUALITI TINGGI SET UNTUK IBU MODEN PILIHAN NO 1 ☆☆☆☆ PENGGUNA SUPER HEALTH BRAND♡♡♡.. Ape yg ade kat dalam set 1.Ladies Collagen Jus Jamu Moden 2.Losyen Herba Cantik Samudra 3.Losyen Herba Sejuk Dingin 4.Minyak Herba Ibu & Anak 5.Sabun Pencerah Harum Gebu 6.Pembersih Wanita Sireh Manjakani 7.Rendaman Mahkota 8.Tungku Moden Berherba 9.Sarung Berherba Tungku Moden 10.Barut Moden Si Comel Pada yg nak bersalin tuu..Hijabiz ucapkan semoga happy dapat Baby ♡♡♡♡♡ #tgkarang #sgbesar #kualaselangor #sekinchan #sabakbernam #sgbesar #jeram #indahdihati #cantek #bersalin #tgmalim #telukintan #kualakububharu #manjung #tapah #bidorperak #sabah #serawak #singapore #ipoh
Ibu2 berhak mendapat penjagaan terbaik ketika bersalin!!! Mama papa ibu2 ayah2 yg tngh dok pikiaq mana nak cari set bersalin..haaa..ni pakai memang cunn lah lepas tuu..segak noo!!!..memang trrbaik baq hangg.!!! Wssup 0126882335 atau terus datang Hijabiz♡♡♡ #andalahbidadari #sureterpikat #comfirmtepat SENARAI 11 PRODUK DARI SPA & MA: 1.) Herba Mandian Spa 2.) Jamu Ratu Dara 3.) Feminine Cleanser 4.) Pilis Herba 5.) Minyak Kelapa Dara 6.) Tungku Herba 7.) Lulur Frangipani 8.) Bengkung Ratu 9.) Shape-Up Lotion 10.) Minyak Seri Herba 11.) Gamat Emulsion Spa & Ma Maternity Set adalah salah satu produk terbaik bagi memenuhi kehendak para ibu. Penelitian terhadap segala aspek pengeluaran bermula dari pembuatan, pembungkusan sehinggalah produk ini sampai ke tangan pelanggan amatlah dititikberatkan. #tgkarang #kualaselangor #sabakbernam #sekinchan #sgbesar #jeram #cantek #mananakcarini #bersalin #tgmalim #telukintan #ipoh #sabah #serawak #singapore #bidorperak #kualakububharu #manjung #tapah
Tq banyak2 pada adik dari OUM datang borong FRESHLAH BODY PERFUME hope sturdy hard and sentiasa selesa dgn Freshlah Body Perfume!!! #andalahbidadari Pilahan anda #comfirmtepat anda #sureterpikat #tgkarang #kualaselangor #kualakububharu #jeram #sabakbernam #telukintan #tapah #ipoh #manjung #bidorperak #tgmalim #telukintan #sekinchan #sgbesar #indahdihati #mananakcarini #cantek #sabah #serawak #singapore
Baju wangi sampai orang bau kata pakai perfume!!! produk laku keras dan lebeh nilai untuk wang anda!!! Sesuai disembur dimana juga!!!dalam kereta bau hapak pun hilang!!! #sureterpikat #comfirmtepat #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #kualaselangor #kualakububharu #ipoh #bidorperak #tapah #manjung #sabakbernam #sekinchan #sgbesar #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini
next page →