#malaysiaigers

104,793 posts

Loading...
Perdana Putra Perdana Putra; a huge green-domed structure in Putrajaya houses the office complex of Prime Minister of Malaysia. . . +91-8087352213 www.alokkatkar.com . . Exif: Nikon D750 + Nikkor 16-35mm, aperture: f/13, shutter speed: 1/200 sec, iso: 100. . . #malaysia 🇲🇾 #nikon #nikond750 #photography #cityscapes #putrajaya #wanderlust #myyourshot #globetrotter #travelphotography #traveladdict #explore #malaysia #malaysiatravel #travellingthroughtheworld #primesandzooms #malaysiaig #cityscape #traveling #architecturephotography #architecture #malaysiatrulyasia #traveller #travel #exploremalaysia #travelgram #malaysiaigers #traveldiaries #malaysiatourism #nikonphotography
Tag membe korang ! . Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @vertical.my @vertical.my jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 WS : +60 11-3697 5003 @vertical.my @vertical.my . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Loading...
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @vertical.my @vertical.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh WS : +60 11-3697 5003 @vertical.my . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
photo credit @ziyibeauty.co [ READY STOCK ] WAIORDER CHAIN SLINGBAG MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER SIZE : 18CM x 17CM x 8CM COLOUR : PINK, BLACK, SILVER, COLOURFUL RM38 RM7 SM / RM10 SS . . Jom grab offer ni sekarang. Bila lagi nak bagi reward kat diri korg kan? 😘 - - ___________________________ 💖 Feedback customer? 👉 @ziyibeautyfeedback ___________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screenshort gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0 - - JOM JOIN GROUP KAMI 😘👇👇 https://t.me/joinchat/AAAAAEN9HguekgbfcZ7XGA - - Nak ushar² dulu pun boleh. Boleh je pm admin kat link ni . . http://www.wasap.my/+60132401820 http://www.wasap.my/+60163168537 http://www.wasap.my/+60132401820 . . #waiorderchainslingbag #begsekolahmurah #koreanstylesmallslingbagmurah #cutetassleslingbagmurah #womenfashionbag #koreanbagmurah #bagtanganmurah #pemborongbegtanganmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bazaaronline #modelling #hipster #malaysiaonlineshop #malaysiaigers #igshopmurah #slingbegmurah #bagtanganmurah #bagtanganmurahmalaysia #slingbag #luggagebagmurah #dropshipwanted #ootdmalaysia #streetfashion #streetstyle #minibucketbagmurah #ootdmalaysia #canvasbag #slingbegmalaysia #koreanstylehandbag #backpackmurah
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_store @kingtinggi_store Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_store Ws : +601161882702 @kingtinggi_store JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Wahai kawan² berhati hati ketika membuang hajat.. Kerana ada jugak makhluk yg sedang mengintai.. Hahahaha 😂😂😂 hati hati 😆😆 #🐱 #lit . kredit @fauzansalihin_ . Follow kami 👉 @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat   #catloversclub
Splashed out on our last day in Malaysia! Cable car and skybridge! Ready for a few days of island hopping in Thailand! #skycab #skycablangkawi #skybridge #views #landscape #skybridgelangkawi #malaysia #malaysiatravel #malaysiaigers #southeastasia #selfie #gopro #travelgram #worldtraveller #exploring
*PRE ORDER Krik-Krik 2.0 Jersey 2019* 📌FULL SUBLIMATION which is bukan baju ready made. 📌MATERIAL MICROFIBER *Friendly Reminder* 📌Waiting Time 30 to 40 days after order closed 📌 *ALL PICTURES SHOWN ARE FOR ILLUSTRATION PURPOSE ONLY.ACTUAL PRODUCT MAY VARY DUE TO PRODUCT ENHANCEMENT.* Harga : 📌Short RM45.00 📌 Long Sleeve RM48.00 📌Postage RM10 =================== *Order Closed on:* 15/2/2019. #ppbm #krik2sports #trans #savemerapoh #savemerapohcaves #mountain . #krikkrik #krik2sports #viewranger #hikersofinstagram #hiking4fun #hikersmalaya #indahash #mountainclimbers #malaysia #hiking #adventure #outdoorlife #hikingadventure #hikelife #travelmore #wanderlust #mountainigers #mountaineering #malaysiaigers #thereturnofkrikkrik #krikkrik2 .0 #outdooradventures #malaysiatrulyasia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumstore_malay @calciumstore_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumstore_malay 📱Whatshap : +60 11-3697-5801 @calciumstore_malay . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumstore_malay @calciumstore_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumstore_malay 📱Whatshap : +60 11-3697-5801 @calciumstore_malay . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumstore_malay @calciumstore_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumstore_malay 📱Whatshap : +60 11-3697-5801 @calciumstore_malay . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumstore_malay @calciumstore_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumstore_malay 📱Whatshap : +60 11-3697-5801 @calciumstore_malay . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumstore_malay @calciumstore_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumstore_malay 📱Whatshap : +60 11-3697-5801 @calciumstore_malay . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @@calciumstore_malay @@calciumstore_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ @calciumstore_malay 📱Whatshap : +60 11-3697-5801 @calciumstore_malay . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT😊. . . Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat , budget ? Don't worry . . Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #nocopypastebulatbulat #hargaimasa &penulisanoranglain#personalshopper
🏁Vans SK8 🏁 Nak order? 📸 Screenshot gambaq kasut yang nak order. 📌 Klik link di bio untuk Whatapps admin. Colour available : ✅Blue Jeans ✅Black White ▫Size from 36 to 44 💯Copy ori 1:1 ▫Rm 130 sahaja ➕Free postage ▫Code kasut : S205 ✨ Freegift lanyard & socks ✨ Jangan lupa follow and turn on notification🔛@superbb.sneaker #sayajual #malaysiaigers #igshopmalaysia #sayajualonline #bazarpaknil #viral #igersmalaysia #malaysia #kasut #trending #murah #lifestyle #promo #lifewithstyle #nashabcteam #sneaker #superbsneakers #kasutmurah
😂😂Kalau korang rasa mat motor tolak motosikal kawan dengan kaki tu hebat korang kena tengok ni. 🤨 . Follow kami 👉 @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat   #catloversclub
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @ubattinggiterbaik.my @ubattinggiterbaik.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ubattinggiterbaik.my 📱Whatsap : +60 11-5138 8013 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Kejadian di kedai makan di sebelah Masjid Kubang Semang, Bukit Mertajam semalam. Ketegangan timbul apabila pihak berkuasa Jabatan Kesihatan mengambil tindakan terhadap peniaga di situ. Namun semuanya terkawal. Kita harap perkara ini dapat diselesaikan dengan sebaiknya. . Follow kami 👉 @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat   #catloversclub
Feedback cust. #ziyibeautyfeedback Alhamdulilah. Tqsm percaya servis kami di @ziyibeauty.co 😘💓
[ READY STOCK ] THREE OWL SHORT PURSE COLOUR : HOTPINK , LIGHT GREEN , LIGHT PINK , PURPLE , BLACK MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER SIZE : 11.2CM x 8.7CM x 1.3CM RM25 RM7 SM / RM10 SS . . Jom grab offer ni sekarang. Bila lagi nak bagi reward kat diri korg kan? 😘 - - ___________________________ 💖 Feedback customer? 👉 @ziyibeautyfeedback ___________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screenshort gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0 - - JOM JOIN GROUP KAMI 😘👇👇 https://t.me/joinchat/AAAAAEN9HguekgbfcZ7XGA - - Nak ushar² dulu pun boleh. Boleh je pm admin kat link ni . . http://www.wasap.my/+60132401820 http://www.wasap.my/+60163168537 http://www.wasap.my/+60132401820 . . #threeowlshortpurse #hikingbackpackmurah #koreanstylesmallslingbagmurah #cutetassleslingbagmurah #womenfashionbag #koreanbagmurah #bagtanganmurah #pemborongbegtanganmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bazaaronline #modelling #hipster #malaysiaonlineshop #malaysiaigers #igshopmurah #slingbegmurah #bagtanganmurah #bagtanganmurahmalaysia #slingbag #luggagebagmurah #dropshipwanted #ootdmalaysia #streetfashion #streetstyle #minibucketbagmurah #ootdmalaysia #canvasbag #slingbegmalaysia #koreanstylehandbag #backpackmurah
[ READY STOCK ] TZIP BACKPACK MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER SIZE : 25.5CM x 29.5CM x 10CM RM33 RM7 SM / RM10 SS . . Jom grab offer ni sekarang. Bila lagi nak bagi reward kat diri korg kan? 😘 - - ___________________________ 💖 Feedback customer? 👉 @ziyibeautyfeedback ___________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screenshort gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0 - - JOM JOIN GROUP KAMI 😘👇👇 https://t.me/joinchat/AAAAAEN9HguekgbfcZ7XGA - - Nak ushar² dulu pun boleh. Boleh je pm admin kat link ni . . http://www.wasap.my/+60132401820 http://www.wasap.my/+60163168537 http://www.wasap.my/+60132401820 . . #tzipbackpack #hikingbackpackmurah #koreanstylesmallslingbagmurah #cutetassleslingbagmurah #womenfashionbag #koreanbagmurah #bagtanganmurah #pemborongbegtanganmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bazaaronline #modelling #hipster #malaysiaonlineshop #malaysiaigers #igshopmurah #slingbegmurah #bagtanganmurah #bagtanganmurahmalaysia #slingbag #luggagebagmurah #dropshipwanted #ootdmalaysia #streetfashion #streetstyle #minibucketbagmurah #ootdmalaysia #canvasbag #slingbegmalaysia #koreanstylehandbag #backpackmurah
A simple yet elegant mermaid cut wedding gown. It is perfect to present yourself with this dress, especially you got a excellent body!
Hati2 sarung kaki dalam kasut. Kdg2 ada makhluk bersembunyi dlm tu.. serammmm . Follow kami 👉 @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat   #catloversclub
[ READY STOCK ] GLORY HIASAN SLINGBAG - SIZE : LENGTH 18CM , HEIGHT 12CM , WIDTH 6CM COLOUR : BLACK , SILVER , COLOURFUL , DARK BROWN , RED - RM33 RM7 SM / RM10 SS . . Jom grab offer ni sekarang. Bila lagi nak bagi reward kat diri korg kan? 😘 - - ___________________________ 💖 Feedback customer? 👉 @ziyibeautyfeedback ___________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screenshort gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0 - - JOM JOIN GROUP KAMI 😘👇👇 https://t.me/joinchat/AAAAAEN9HguekgbfcZ7XGA - - Nak ushar² dulu pun boleh. Boleh je pm admin kat link ni . . http://www.wasap.my/+60132401820 http://www.wasap.my/+60163168537 http://www.wasap.my/+60132401820 . . #gloryhiasanslingbag #hikingbackpackmurah #koreanstylesmallslingbagmurah #cutetassleslingbagmurah #womenfashionbag #koreanbagmurah #bagtanganmurah #pemborongbegtanganmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bazaaronline #modelling #hipster #malaysiaonlineshop #malaysiaigers #igshopmurah #slingbegmurah #bagtanganmurah #bagtanganmurahmalaysia #slingbag #luggagebagmurah #dropshipwanted #ootdmalaysia #streetfashion #streetstyle #minibucketbagmurah #ootdmalaysia #canvasbag #slingbegmalaysia #koreanstylehandbag #backpackmurah
Isn't this such a heart warming picture😊This beautiful event was launched by the Minister of Federal Territories YB @khalidsamad_official Follow @artmarketmalaysia for more updates on their upcoming events. Do support these amazing talents by visiting their art galeries. We at #printcheap are truly humbled to have gotten the opportunity to be one of the printers for the meaningful event. An event that is definitely close to our heart 😊💗 #flyer #namecard #banner #printingmalaysia #onlineprinting #printing #offsetprinting #instashopmalaysia #malaysia #printingmurah #onlineshoppingmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #graphicdesigner #perekagrafik #sayajualservis #promosi #bisnesonline #murah #malaysiaigers #igersmy #serdang #kajang #putrajaya #puchong #cyberjaya #shahalam
[ READY STOCK ] BRANDIX 2IN1 SHOULDER BAG COLOUR : BLACK , WHITE , CREAM , SILVER MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER SIZE : 19CM x 21CM x 9.5CM RM35 POSTAGE RM7 SM / RM10 SS . . Jom grab offer ni sekarang. Bila lagi nak bagi reward kat diri korg kan? 😘 - - ___________________________ 💖 Feedback customer? 👉 @ziyibeautyfeedback ___________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screenshort gambar. 3. Whatsapp 📲 0 1 3 2 4 0 1 8 2 0 - - JOM JOIN GROUP KAMI 😘👇👇 https://t.me/joinchat/AAAAAEN9HguekgbfcZ7XGA - - Nak ushar² dulu pun boleh. Boleh je pm admin kat link ni . . http://www.wasap.my/+60132401820 http://www.wasap.my/+60163168537 http://www.wasap.my/+60132401820 . . #brandix2in1shoulderbag #hikingbackpackmurah #koreanstylesmallslingbagmurah #cutetassleslingbagmurah #womenfashionbag #koreanbagmurah #bagtanganmurah #pemborongbegtanganmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bazaaronline #modelling #hipster #malaysiaonlineshop #malaysiaigers #igshopmurah #slingbegmurah #bagtanganmurah #bagtanganmurahmalaysia #slingbag #luggagebagmurah #dropshipwanted #ootdmalaysia #streetfashion #streetstyle #minibucketbagmurah #ootdmalaysia #canvasbag #slingbegmalaysia #koreanstylehandbag #backpackmurah
Nemooooo! Ok we promise we will stop spamming after today 😁 It is too beautiful not to be shared!😍Follow @artmarketmalaysia for more updates on their upcoming events. Do support these amazing talents by visiting their art galeries. We at #printcheap are truly humbled to have gotten the opportunity to be one of the printers for the meaningful event. An event that is definitely close to our heart 😊💗 #flyer #namecard #banner #printingmalaysia #onlineprinting #printing #offsetprinting #instashopmalaysia #malaysia #printingmurah #onlineshoppingmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #graphicdesigner #perekagrafik #sayajualservis #promosi #bisnesonline #murah #malaysiaigers #igersmy #serdang #kajang #putrajaya #puchong #cyberjaya #shahalam
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @ubattinggiterbaik.my @ubattinggiterbaik.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ubattinggiterbaik.my 📱Whatsap : +60 11-5138 8013 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
23/1/2019 Benda ni la aku consume utk turunkan berat badan aku.. mula2 cam tak caya tp utk kepastian aku cuba sendiri.. tanpa berlapar dan tanpa diet yg keterlaluan.. berat badan aku dr 107kg jadi 97.25kg.. boleh tgk kat Highlight IG aku "Misi".. dan aku akan usaha utk turun lg utk smpai target aku.. nak atau taknak je.. korang nak turunkan berat badan mcm aku buat?? Boleh DM aku.. aku akan guide korang buat sampai jadi.. yg betul2 serius nk turunkan berat badan saje.. 😘😘😘 Lose weight, lose inches.. . . . . . #appecut #appecutfeedback #igers #malaysiaigers #igersmy #kurus #loseweight #loseinches #kurussihat
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Dia pakai saka apa ni? 😅 . . ☑️ Turn on post notification. 👉 Follow @biggestkl . . 🔥 BIGGEST ENLARGEMENT OIL Upgrade dan Serlahkan Kelakian Anda! . Jangan lupa ⤵️ ❤️ Like. 💬 Comment. 🏷️ Tag. 📤 Share. . . #kelakar #ohbulan #ohmedia #malaysia #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #vscomalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop #malaysiaigshop #malaysiaboleh #malaysiashop #malaysiaku #malaysiashopping #malaysiaigers #malaysiaig #malaysiaviners #malaysiasale #malaysiagiveaway #malaysiatrending #ohsem #rotikaya #beautifulnara #ohartis #penmerah #ketawa
PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT😊. . . Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0192400562 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor #nocopypastebulatbulat #hargaimasa &penulisanoranglain#personalshopper
Bermain kembali setelah lama nga Aksian gais!! Cover kerna su sayang ft canon! . . . . . #fingerstyle #fingerstyleguitar #music #try #test #indoamaizing 👍👍 #malaysiaigers #followers #following #back
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik @ubattinggiterbaik.my @ubattinggiterbaik.my ,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @ubattinggiterbaik.my 📱Whatsap : +60 11-5138 8013 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Reposted from @malaysiaigers - Bila selalu kena layan tak elok.. lama2 hati pun jadi batu. beware gaiss.. #10yearchallenge . Follow kami 👉 @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat   #catloversclub - #regrann
🔥🔥Hot design shoes 🔥🔥Limited stock (SERIUS ADMIN MASA AMBIL GAMBAR STOK NI PUN RASA CANTIK GILA KASUT NI !! SERIUS TALK ) Kasut sesuai untuk pakai keluar berjalan ,ootd,bergambar,gym,ke kelas ipt .. mesti nampak bergaya and cool !!! PREMIUM LOAFER GUCCI COLOUR: GIFT LANYARD AND STOKIN SIZE 36-45 Sekarang postage free dan discount kita bagi , janji customer Puas hati !!! 🔥 PRICE SM RM100 PRICE SS RM100 Postage percuma 📣📣📣📣📣📣📣📣 Sebarang Pertanyaan slide in dm atau klik link Di bio untuk whatsapp #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaigers #malaysiafashion #malaysiaonlineshopping #igshopmalaysia #malaysiaigshop #malaysiainstashop #tiktokmalaysia #fitmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #diskaun #ootd #studentlife #studentmalaysia
🔥⭐️ʜɩʛʜ_ ʀʌtɘɗ_ ʛʌɓʀʋ⭐️🔥👻🙈 Keep 😊smiling because life 🎁is a beautiful👌 thing🤔 and there’s so much to🤓 smile about. 👉😎😎 #HighRatedGabru 🔥🔥👈 Me waqt ke sath apne 😎shokh badalta hu, DOST 🤗 nahi. #varundhawan #salmankhan #aamirkhan #ranbirkapoor #viratkohli #sidharthmalhotra #hritikroshan #atukpesan #igersmalaysia #vscomalaysia #mudahterhibur #quotestagram #vsco #nakbebel #nature #astrogempak #streetphotography #nakfakta #lawakhambar #lawak #malaysiaviners #lawakterkini #terkini #lucu #malaysiaigers #populer #seni #kreatif #gokil
Feedback cust. #ziyibeautyfeedback Alhamdulilah. Tqsm percaya servis kami di @ziyibeauty.co 😘💓
I really like doing portraits👨, but I like taking pictures of things that are natural🏞 like scenery🌄 too. 😍😍😍😍❤ -Georgia May Jagger . . . . . . . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #singapore #indonesia #singapura #malaysianig #trip #travel #travelphotography #trending #love #follow #followme #like #f4f #l4l #instagood #tbt #cute #tagsforlikes #follow4follow #followforfollow #lfl #instalike #like4like #followback #instalikesandfollowers4u
next page →