#makeupartistjb

12,144 posts

Loading...
Loading...
F A R A H . Lawa dia tak boleh bawak bincang ye.. terima kasih awakk sudi jadi model kita gigih dia ambil half day sebab nk jadi model canvas kita 💖 . Talent @_nurfarahidayah MakeUp @shafikahsarip . Make Up & hairdo service . ✨ Tunang . ✨ Nikah / Sanding. ✨ Dinner / Hi-Tea. ✨ Bridemaids ✨ Photoshoot . 📲whatapps +6014 983 3523. . #muajohor #muajb #muajohorbahru #muasingapore #hairdojb #hairstylejb #sgbridal #muapasirgudang #hijabstylejb #pelaminmelaya #makeupartistmalaysia #makeupartistjohorbahru #makeupartistjohor #makeupartistjb #makeupartistpontian #muapontian #makeuptunang #makeuptunangjb #tunangjb #bridalsg #bridaljb #bridaljohor #bridalsingapore #bridaljohorbahru
Shida| Pasir Gudang 23032019 . Dah frame kening baru teringat nak amek gambar before hehe harini bride mintak fd tebal tebal hahahaha takut sis🤣🤣🤣 . Dkt muka bride ni lebih 5 foundation sis letak hehe sbbtu ramai sgt ckp base mcm indo makeup😝😝 - ****************************** FREELANCE MAKEUP ARTIST . For booking & inquiry : Whatsapp/Call +0177144300 . ◾️ Follow my Facebook/Twitter/Instagram #makeupbysyazabakri - #mua #muajohor #muajb #mekapjb #mekapjohor #muatiram #makeupdinner #makeupartistjb #weddingjb #makeupartistjohorbahru #johorbridal #jdt #jomkahwin #muajohorbahru #muaperempuan #muakotatinggi #makeupmanis2 #mekapmanis2 #makeuptunang #makeupmurah #mekaptunang #mekapevent #makeupevent #makeupjb #makeupjohor #muakulai #muasenai #makeupmurah #naturalmakeup
🎎经典中式新娘造型🎎 保留着本身原有的感觉,配上简单的饰品✨不浮夸✨ MUA:nican晓荟 WeChat:huihui19940524 WhatsApp:0167533570 #makeupartistJB #makeupartistKL #makeuplife 😘💋💄
| Alhamdulillah, insyaAllah ramai lagi yang bakal bernikah. Semoga dipermudahkan segalanya. Ameen 🤲🏻 Solemnisation of Farzana & Zulfikar 🌹 By @khairullahz
来一颗🍓 想不想也来个甜美俏皮造型呢? 可以找我预约哟☺️让我为你打造一个女神造型 #personalmakeup #makeuplooks #makeupartistjb #makeuplife #hairdo #eyemakeup #eyelooks #bridewedding #jbmua #makeupartist #dinnermakeup #studiomakeup
俏皮活泼风减龄妆🍭 大胆的抽丝让整个造型都俏皮起来 一点也不死板 。 想要尝试不一样风格造型的你可以来找我预约哦🤗 wechat- siewyinn whatsapp-0167111148 #精致眼妆 #可爱甜美造型 #personalmakeup #makeuplooks #makeupartistjb #makeuplife #hairdo #eyemakeup #eyelooks #bridewedding #jbmua #makeupartist
Shida| Pasir Gudang 23032019 . Dah frame kening baru teringat nak amek gambar before hehe harini bride mintak fd tebal tebal hahahaha takut sis🤣🤣🤣 . Dkt muka bride ni lebih 5 foundation sis letak hehe sbbtu ramai sgt ckp base mcm indo makeup😝😝 - ****************************** FREELANCE MAKEUP ARTIST . For booking & inquiry : Whatsapp/Call +0177144300 . ◾️ Follow my Facebook/Twitter/Instagram #makeupbysyazabakri - #mua #muajohor #muajb #mekapjb #mekapjohor #muatiram #makeupdinner #makeupartistjb #weddingjb #makeupartistjohorbahru #johorbridal #jdt #jomkahwin #muajohorbahru #muaperempuan #muakotatinggi #makeupmanis2 #mekapmanis2 #makeuptunang #makeupmurah #mekaptunang #mekapevent #makeupevent #makeupjb #makeupjohor #muakulai #muasenai #makeupmurah #naturalmakeup
Shida| Pasir Gudang 23042019 . Dah frame kening baru teringat nak amek gambar before hehe harini bride mintak fd tebal tebal hahahaha takut sis🤣🤣🤣 - ****************************** FREELANCE MAKEUP ARTIST . For booking & inquiry : Whatsapp/Call +0177144300 . ◾️ Follow my Facebook/Twitter/Instagram #makeupbysyazabakri - #mua #muajohor #muajb #mekapjb #mekapjohor #muatiram #makeupdinner #makeupartistjb #weddingjb #makeupartistjohorbahru #johorbridal #jdt #jomkahwin #muajohorbahru #muaperempuan #muakotatinggi #makeupmanis2 #mekapmanis2 #makeuptunang #makeupmurah #mekaptunang #mekapevent #makeupevent #makeupjb #makeupjohor #muakulai #muasenai #makeupmurah #naturalmakeup
Tq @natasyadalweis for being my perfect canvas..maaf la lighting sendu sikit.. ngam2 siap makeup terus hujan lebat..terpaksa la pakai lampu ajaib yg x sempat cas 😩😩thanks adik dari terang sampai ke gelap teman kan akak.. ahaha see u again next week 😘😘♥️ . . _____________________________________________________________ Makeup services for any event and for Booking inquiries pls DM/whatsapp only 016-6607406 ( click link in my bio ) 📵 strictly NO CALL!!. _____________________________________________________________ . . #MUA #makeupartist #muajohor #muajb #muasenai #muakotatinggi #muakulai #muapasirgudang #muatampoi #muaskudai #muatamandaya #muatebrau #muamajidi #muatiram #muamasai #muajbmurah #muamurah #muawedding #muasanding #muanikah #muatunang #muapontian #muamalaysia #makeupartistjohor #makeupartistjb #makeupartistmurah #malaywedding #makeuplover #muaperempuan #muaperempuanjb
Arin Nikah Makeup by SufiaSarudi 💄 Sebarang pertanyaan atau booking untuk makeup boleh PM atau WhatsApp 📲 www.whatsapp.my/60127551145/MAKEUP+SERVICE . . . #MakUpBySufiaSarudi #MakeupArtistJohor #MakeupArtistJb #MakeupEvent #MakeupDinner #MakeupTunang #MakeupNikah #MakeupSanding #MakeupBertandang #MuaContest #MuaJb #MuaSkudai #MuaTampoi #MuaLarkin #MuaMajidee
Arin Nikah Makeup by SufiaSarudi 💄 Sebarang pertanyaan atau booking untuk makeup boleh PM atau WhatsApp 📲 www.whatsapp.my/60127551145/MAKEUP+SERVICE . . . #MakUpBySufiaSarudi #MakeupArtistJohor #MakeupArtistJb #MakeupEvent #MakeupDinner #MakeupTunang #MakeupNikah #MakeupSanding #MakeupBertandang #MuaContest #MuaJb #MuaSkudai #MuaTampoi #MuaLarkin #MuaMajidee
Open booking makeup for March until December 2019 🙊💋😍😍 . . . . . Booking makeup ? Makeup nikah untuk pagi ni 😍❤️❤️ . . . Makeup For engagement | Wedding | Bridesmaids | Bride | Dinner | high tea . Makeup @leica_dbridals Lashes by @leiclashes Highlights sponsor by @howdoilookjohor . . . #malaywedding #malaymakeupartist #pengantin #sanding #tunang #makeupartist #muamakeup #designermalaysia #malaywedding #makeupartistjb #makeupartist #makeuptransformation #makeuponpoint #makeupaddict #majliskahwin #lovemakeup #revolutionmakeup #urbandecaycosmetics #lorealmakeup #inglotmakeup #makeupmalaysia #malasegar #dinner #makeupbridemalaysia #angsanajohor #makeupmurah #makeupmeletops . #sebarang pertanyaan makeup boleh direct dm leeya terus 👌🏻❤️😍😘 atau follow ig @leica_dbridals
MAKEUP AREA JOHOR KE RUMAH & WALK IN (harga walk in lebih istimewa) BOOKING MAKEUP : 💗 Dinner 💗 family pengantin 💗 pengapit 💗 tunang 💗 nikah 💗 sanding 💗 majlis majlis lain lagi . . . . MUA JOHOR MAKEUP JOHOR Berminat boleh DM atau www.wasap.my/601160618381 . . . #muajohor #muajb #makeupartistjb #makandamjb #pengantinjb #makeuptunangjb #makeupnikahjb #makeupdinnerjb #makeupkahwinjb #photographerjohor #bridaljb
SERVIS MAKEUP KE RUMAH & WALK IN (potongan harga yang istimewa) BOOKING MAKEUP : 💗 Dinner 💗 family pengantin 💗 pengapit 💗 tunang 💗 nikah 💗 sanding 💗 majlis majlis lain lagi . . . . MUA JOHOR MAKEUP JOHOR Berminat boleh DM atau www.wasap.my/601160618381 . . . #muajohor #muajb #makeupartistjb #makandamjb #pengantinjb #makeuptunangjb #makeupnikahjb #makeupdinnerjb #makeupkahwinjb #photographerjohor #bridaljb
BOOKING MAKEUP : 💗 Dinner 💗 family pengantin 💗 pengapit 💗 tunang 💗 nikah 💗 sanding 💗 majlis majlis lain lagi . . . . MUA JOHOR MAKEUP JOHOR Berminat boleh DM atau www.wasap.my/601160618381 . . . #muajohor #muajb #makeupartistjb #makandamjb #pengantinjb #makeuptunangjb #makeupnikahjb #makeupdinnerjb #makeupkahwinjb #photographerjohor #bridaljb
| Reception of Farzana & Zulfikar 😘🌸 By @khairullahz
💄THURSDAY 💄21 MARCH 2019 💄BEFORE & AFTER 💄Makeup PHOTOSHOOT Request👉 Its up to me Tq ell Sukhaila Mohd Anan sudi hire cikta.. Tq jg gloss..xsabar nak try.. Apa2 pun kurang lbh minta halal yee.. Follow ig cikta_henna_makeupartist Boleh tengok hasil makeup cikta dkt situ jg.. Nak booking makeup & henna wsp👇👇 Www.wasap.my/60182044644 #makeupbycikta 👸 #styleshawlbycikta 👸 #makeupphotoshoot #makeupmanis2 #makeupblink2 #makeupglitter #makeupkulai #makeupskudai #makeupjb #makeupartistjb #muakulai #muaskudai #muatmnu #muamutiararini #muagelangpatah #muatravel
Nisha dinner Makeup & style : @kikiemiumiu Location : Grand Paragon Hotel Date : 15 February 2019 Any booking and makeup inquiries, do whatsapp www.wasap.my/60127593601 | Kikie #dinner #wedding #malaywedding #reception #hijab #makeupbykikie #beautymakeup #makeupaddict #makeupartistjb #muajb #makandamjb #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistsingapore #muasingapore #makandamsg #johorbahru #malaysia #singapore
Makeup tengah malam menyambut kepulangan suami 😍😍 abaikan la tudung yg gelembong2 😁😁 sis memang x reti pakai bawal... . . _____________________________________________________________ Makeup services for any event and for Booking inquiries pls DM/whatsapp only 016-6607406 ( click link in my bio ) 📵 strictly NO CALL!!. _____________________________________________________________ . . . #MUA #makeupartist #muajohor #muajb #muasenai #muakotatinggi #muakulai #muapasirgudang #muatampoi #muaskudai #muatamandaya #muatebrau #muamajidi #muatiram #muamasai #muajbmurah #muamurah #muawedding #muasanding #muanikah #muatunang #muapontian #muamalaysia #makeupartistjohor #makeupartistjb #makeupartistmurah #malaywedding #makeuplover #muaperempuan #muaperempuanjb
DATIN NADYA . . A quick and simple makeup for dinner. Thanks for having me, always nice working with you ❤️
Hi girls out there. Kak herda nak buat promo untuk makeup event @ bridesmaid untuk April. So hurry grab this promo special price 🤗 . Do whatsapp me for more details Jangan lupa bagitau nak harga promo ok 😘 . * promo price subject to availability slot* . . For booking & inquiry : 💬Whatsapp for fast reply +6018.783.4847 . ◾️ Follow my Instagram @makeupby_herda . #mua #muajohor #muajb #mekapjb #mekapjohor #muatiram #makeupdinner #makeupartistjb #weddingjb #johorbridal #jdt #jomkahwin #muajohorbahru #muaperempuan #muakotatinggi #makeupmanis2 #mekapmanis2 #makeuptunang #makeupmurah #mekaptunang #mekapevent #makeupevent #makeupjb #makeupjohor #muakulai #muasenai #mekapmurah #muaskudai #muapasirgudang #muabandarpenawar
So where should we go? 🚘 Reception of Hakim & Bella By @khairullahz
Makeup bertandang Dr. Makeup & style : @kikiemiumiu Bridal : @izanyacobbridal O/P : Location : Ioi Palm Golf Resort Date : 21 January 2019 Any booking and makeup inquiries, do whatsapp www.wasap.my/60127593601 | Kikie #wedding #malaywedding #reception #hijab #makeupbykikie #beautymakeup #makeupaddict #makeupartistjb #muajb #makandamjb #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistsingapore #muasingapore #makandamsg #johorbahru #malaysia #singapore
一层假睫毛也能让你拥有像洋娃娃一样的大眼睛👁️ #eyemakeup #brideeyes #makeuplooks #makeupartistjb
粉粉日系的空气感造型🌸 干净的底妆与日系抽丝编发打造出 森系、小清新、唯美 。 再让花朵点缀于发丝间,浪漫唯美的森系造型充满灵气! #bride #makeup #jbmua #bridewedding #makeupartist #makeupartistjb #makeuplife #makeuplooks #hair #bridehairstyles #japanese #flower #pinkymakeup #sweetlook #makeupbyme #hairdo #森系 #日系 #新娘造型
Makeup kakak pengantin . Kampung Muhibbah BaTu Pahat. Thank you sis ♥️ #makeup #makeupjb #muajb #makeupartistjb #muabp #muakl #solek #bridaljb #makeupsimple #makeupmanis2
• Yasmin | Event • Client request for a natural makeup look w/o any fake lashes 🥰 Thank you for having me!❤️ #makeupartistjb #youniquebyua #makeupservicejb #makeupservicemurah #muajb #muajbmurah #makeupjb #makeupjbmurah
• Karishma | Event • Soft makeup look with no fake lashes as requested by her 🥰 Thank you for having me!❤️ #makeupartistjb #youniquebyua #makeupservicejb #makeupservicemurah #muajb #muajbmurah #makeupjb #makeupjbmurah
Rabiatul nikah Makeup & style : @kikiemiumiu Bridal : @izanyacobbridal O/P : @penditaphotography Location : Bukit Kempas Date : 8 March 2019 Any booking and makeup inquiries, do whatsapp www.wasap.my/60127593601 | Kikie #wedding #malaywedding #solemnization #hijab #makeupbykikie #beautymakeup #makeupaddict #makeupartistjb #muajb #makandamjb #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistsingapore #muasingapore #makandamsg #johorbahru #malaysia #singapore
• Eka | Event • Request for no fake lashes and here 35mins makeup on her 🥰 Thank you for having me!❤️ #makeupartistjb #youniquebyua #makeupservicejb #makeupservicemurah #muajb #muajbmurah #makeupjb #makeupjbmurah
• Syahirah | Event • Client request nak look yang sangat simple sampai tak nak pakai eyeliner sbb tak pernah makeup bfr so here it is makeup as requested by her 🥰 Thank you for having me!❤️ #makeupartistjb #youniquebyua #makeupservicejb #makeupservicemurah #muajb #muajbmurah #makeupjb #makeupjbmurah
• Fadilah | Event • Client request for minimal makeup look w/o any fake lashes sbb client kita pakai spect 🥰 Thank you for having!❤️ #makeupartistjb #youniquebyua #makeupservicejb #makeupservicemurah #muajb #muajbmurah #makeupjb #makeupjbmurah
next page →