#lukah

3,253 posts

Loading...
We would like to announce the safe arrival of our handsome little man Lukah William Otto Jones! 💗 We welcomed him to the world at 9.54am on the 21st of September 2018, he weighed a whopping 4.790kg’s, 20 grams more than his sister, 54cm long and 38cm head circumference. We are absolutely in awe of him and over the moon he is finally here! Mia is one very happy big sister and can’t wait to have her little brother home. #family #bigsister #littlebrother #familyof4 #overthemoon #soinlove #Lukah #bigbrowneyes #lookslikehissister #snugglehunnykids @snugglehunnykids
Loading...
Missing this beauty.. time with you was way too short. #lukah #daughter #johannesburg
I used to sing him this song when he was still in my belly. He seems to remember it Everytime ❣️#MyBabyBoy #Lukah
WIP! I’ve been drawing a lot on my iPad for a while now (mostly cause I rearranged my room and put the desk to where whenever I sit and draw on the PC it feels awkward to the point I can’t draw comfortably lol) Anyways here’s a sexy Lukah!! #sketch #wip #yaoi #bara #muscle #musclemen #oc #originalcharacter #lukah #gayart #gay
Such concentration with this one 😻 #lukah #catsofinstagram #myfurbaby
Can’t get comfy! #catsofinstagram #lukah #crazykitty #love #myboy #cute ❤️🐾🐾
🎧 #nowplaying #CitesAviv #InTheFormOf2Songs (2018) Foodsic Stats: 3.50 / 50% 🔥 . 🔥 (5-Star) Tracks: Had To Get Up Notable producers/features: #Lukah . . --------------- Ratings System --------------- . o 5.00 = Masterpiece o 4.75 = Near Masterpiece o 4.50 = Instant Classic o 4.40 = Near Classic o 4.25 = Outstanding - This album is 🔥 and will be in rotation for years to come o 4.00 = Solid - Damn good album w/ replay value o 3.75 = Pretty Good - Most of the tracks I can get into (3's, 4's & a few 5-star 🔥tracks) o 3.50 to 3.00 = Good to "Ehhh... Whatever" - The album might have a few 5-star 🔥 tracks and those are most likely the only thing happening here o 2.75 to 2.25 = Mostly Garbage – If I’m lucky, I’ll find at least one 5-star 🔥 track o Below 2.00 = Pure Shit. Listening to this was torture. Dear Ears, please forgive me. . * Album scores can fluctuate over time as an Album's replay value is tested. . . About me: I'm hip-hop. Being the head that I am along with being analytical/left-brained, I decided in Fall '17 to attempt to play albums I've never heard before & replay every single album I have & update ratings where needed & share this journey & reviews with the world. Once I finish covering every year (on 2004 currently), I will be posting all data, lists, rankings, scores, charts, etc. to foodsic.com, which should go live by 2020.
Sketchtember 13 - Cute Yep I drew them again cause I found these poses cute, inspired by one of @blovednight drawings! #sketchtember2018 #day13 #yaoi #bara #sketch #muscle #ocs #enzo #lukah #cute #gay #gayart #gaycouple
©️ Lion King Lukhammad rests on his throne after a long night of.. resting on his throne. #Lukah #LionKing #TheLionKing #GameOfThrones #SeaOfBlankets #MyChair #ThatsMyChair #Muhammad #MuhammadAli #Rescue #RescueDog #RescueDogs #BlackMouthCur #BlackMouthCurs #BlackMouthCurMix #BoxerMix #PitMix . #⚱️ #⚔️ #🏺#🏰 #🛡 #👑 #🦁
Sketchtember 11 - OTP Obviously my OTP haha #originalcharacter #yaoi #bara #sketch #sketchtember2018 #oc #enzo #lukah #jaderart
Aksi terduga jambret yang terjadi dijalan lukah daerah amplas medan pada malam ini 06/09/2018 terhadap korban seorang ibu yang mengendarai sepeda motor. . Menurut informasi, terduga pelaku telah mengikuti korban mulai dari jalan menteng 7 medan, terus diikuti hingga jalan lukah, terduga pelaku merampas tas korban, lalu terjadi tarik menarik tas antara korban dengan terduga pelaku, hingga kedua nya terjatuh dari sepeda motor. . Setelah terjatuh korban berteriak hingga menarik perhatian warga langsung berkumpul dan menangkap terduga pelaku, warga yang kesal dengan ulahnya langsung melampiaskan kekesalan pada terduga pelaku. . Video kiriman #KawanMedanTalk Willy Dharmawan melalui Line @medantalk . •• Jangan lupa Like, comment pendapat anda, share post ini dan mention kawan kawan anda •• Punya foto/video yang anda ingin berbagi? Silakan LINE ke @medantalk untuk di sharing bersama •• Follow @MakanTalk untuk info wisata kuliner •• Follow @OtomTalk untuk video otomotif lainnya •• Mau cari rumah? Inspirasi design? Follow @RumahTalk •• Untuk Medan Punya Cerita Follow @medanku •• Bingung Cari Kerja atau Cari karyawan? Cek info Lowongan Kerja. Follow @KarirGram . . #Medan #Berita #Jambret #Lukah #Medantalk
Just me and my handsome little prince and my sexy king💙💙 #lukah #lukahsebastianray #rayfam
Mi primer viaje misionero. Esperando su turno. #lukah #grandson #arbelaez #waitingonthelord
Catnip carrot 🥕 love #catsofinstagram #catnip #lukah #cutekitty #love
Cuddled in together #Chloe #Lukah #catsofinstagram #melters #cute #lovein ❤️🐾🐾
Bagi penggemar udang galah dan juga kaki pancing ikan ikan sungai boleh cuba datang ke sini sungai pahang lubuk udang galah . Rezeki baik pasti tidak mengecewakan. . Booking bot nga kami awal awal sebab hari minggu comfirm sure penuh. . Sewaan bot RM50-RM100 5-15 kuasa kuda 24 jam Pendayun keselamatan Jaket keselamatan 4 orang Minyak tuti Minyak petrol suku tank . 📍lokasi @rumah.tepi.sungai di sungai pahang, temerloh, pahang . 📱booking bot boleh whatsapp 019-3765921 . . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumahtepisungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #udanggalah #ikansungai #ikansungaitemerloh #sewabot
S2CLB2 today @FestivalPasarTerapung2018 #Lukah Baigal#
Tongue fight 👅👅 #catsofinstagram #chloe #lukah #cute #adored
Let me tell you about my best friend!🐶 My play weekend with my best fur-friend Rome was a success! Also, I love my auntie! She’s the best @lexeee_ ! ❤️🐶 - - - Tag your best fur-friend!
Jajá sairá música nova ❤️🎵 📸 @wesleypradofotografo #music #musicas #baladasp #lgbt 💛💙💙🏳️‍🌈🇨🇴💗 #cantorgay #reggaeton #lukah #vibracoespositivas #belezanegra #happy
Tulah kalau rezeki tak kemana.❤😍 ikan belida . Nanti kami buat pekasam kalau nak rasa singgah la di @rumah.tepi.sungai kami di temerloh betul betul tepi sungai pahang ni. Kalau dari kuala lumpur ke sini 2 jam saje ikut LPT. Kalau nak merasa sendiri tangkap ikan belida ni moh la guna bot kmi ni. U are welcome 🤗 . . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #hujungminggu #hobihobi #ikansungaipahang #udanggalah #udanggalahmasaklemakciliapi #ikanbelida
Selamat berhujung minggu. Hari ni ahad apa plan aktiviti korang petang petang gini? . Dekat @rumah.tepi.sungai slain ternak lembu dan kambing ada juga pelihara 'charlie' diberi nama utk anjing 😊. . Kami jumpa dia dekat nga ladang sawit kami, kecik lg baru lahir ada orang tinggal kan dia kt situ punya kesian kmi bawa dia balik bagi makan now dh besar. . Pantang kami kuar berjalan jalan di ikutnya kami smpai ke sungai. Har skali dikejarnya dengan kerbau lintang pukang lari si charlie tu gelak besar budakx ni. . Suka zaman kanak-kanak main je kejenya tak fikir masalah. Celik mata smpi ke malam baru diam. Orang suh bawa baldi nk pungut ikan ikan sungai udang galah diaorg p main pasir siap tanam lagi si kenik tu. Sama la mkck nya tumpang join skali.😀 . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #hujungminggu #hobihobi #ikansungaipahang #udanggalah #udanggalahmasaklemakciliapi #ikanbelida
It’s so good to be home with my babies again ❤️😽 #catsofinstagram #missedmykitties #lukah #kittycuddles
Ikan halus ikan belida kecil udang galah. Bila dapat hasil yang penat pun akan hilang semua jadi cerah mata happy je. Ni aktiviti hujung minggu uol boleh buat. Ajak anak anak turut serta proses pembelajaran luar kelas. . . . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #hujungminggu #hobihobi #ikansungaipahang #udanggalah #udanggalahmasaklemakciliapi #ikanbelida
Selesai siang ikan..ikan ni la paling sedap bila buat pekasam dan goreng rangup rangup makan dengan nasi panas. Ikan mungkus atau ikan halus. Sapa nak ikan ni mai la ambil kt koi ni. 😊 koi pun dah lapaq ni. Kbye . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #hujungminggu #hobihobi #ikansungaipahang #udanggalah #udanggalahmasaklemakciliapi #ikanbelida #ikanmungkus #ikanmungkusgoreng #ikanmungkuspekasam #pekasam #temerloh
Kalau rezeki tak kemana..mesti ada yg dapat.ni hasil menjaring semalam..😘Cuba teka ni ikan apa? Kalau di pasaran harga nya memang mahal. Sedap ni buat pekasam. Siapa suka makan pekasam? Makan plak dengan nasi panas panas mau tak tau nk habaq cmna nikmat.kehkehkeh . . . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #hujungminggu #hobihobi #ikansungaipahang #udanggalah #udanggalahmasaklemakciliapi #ikanbelida
Amboi menggeletek udang galah. Sapa kat sini suka hobi memancing udang galah ikan ikan sungai mcm admin? Jom ikut admin turun setiap hujung minggu. . . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #hujungminggu #hobihobi #ikansungaipahang #udanggalah #udanggalahmasaklemakciliapi
Koi tak sembang kosong. Tengok sendiri la boh. Guane jadi? . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh
Macam karam singh walia plak angkat tangan tu..kehkehkeh. koi cuma nak ngabor malam ni cuaca sangat bagus air sungai plak paras cantik cantik saje tak taha tak dalam. Jom ke mari sungai pahang bagi penggemar udang galah sejati dan ikan ikan sungai. Memang tidak menghampakan sebab kami tahu port bagus udang galah wei. Moh sini.. . . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumahtepisungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh
petang bawa ke senja, waktu cengini ramai kaki kaki pancing turun ke sungai. Waktu cenggini rezeki mudah dapat udang galah. Kalau nk senang buat lukah tinggal aje, senja baru tengok. Ada org kampung sini siap dapat buat rumah banglo sebiji dengan udang galah sahaja. Yang penting passionate 😍. . . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh
The coolest cat around! . . . #catsofinstagram #Lukah #mylittleguy
#bcg #aşı #vaccine #2aylık #lukah `👩‍🔬🤫
Seketika mentari sedang melabuhkan punggung, keindahannya terpancar indah tidak boleh dinilai dengan kata-kata. . Si nelayan mengangkat sauh pulang membawa rezeki tangkapan dengan penuh senyuman kepuasan. . Sementara aluanan azan sayup sayup kedengaran memanggil seruan Illahi. . Inilah aktiviti yang menjadi keterujaan di @rumah.tepi.sungai kami dengan hasil tangkapan ikan-ikan sungai di sungai pahang. . Suka saya uar-uarkan @rumah.tepi.sungai menyediakan sewaan bot 15 kuasa kuda dengan muatan 4 orang, jaket dan pendayun keselamatan. . . . . . . . . . #temerloh #temerlohpahang #bot #yamaha15hp #yamaha5hp #sungaipahang #memancingikan #memancingudang #lukah #rumah .tepi.sungai #pencintaalam #hobi #hujungminggu #hebatkantemerloh #sunset #temerlohsunset
Miss my lil nephew 😍 #Lukah
Fridays be like... #catsofinstagram #lukah #myboy #cutie ❤️🐾
Kiss me teef 😸 #catsofinstagram #lukah #dreamface #cutie #myboy 🐾❤️
Ever get the feeling you’re being observed... #catsofinstagram #lukah #pouchwatch #cutie #myboy ❤️🐾
He’s in the huff about my recently downloaded cat text tone! #catsofinstagram #lukah #huffycat #miaow #myboy ❤️🐾
Cuando los dejas solos por un ratito 😇😈 #daniel #lukah
Do you like my selfie? Do ya? #catsofinstagram #lukah #cutekitty #myboy ❤️🐾🐾
Type of dopeness I get to witness after work in my city. #Lukah at Sounds Good Memphis. This mane GOIN IIIIIN!!!!!! 🔥 Peace, Your friendly neighborhood #ghettobohemian aka Tria aka #shantriaanderson #sameperson
When your nephew is seriously the cutest thing ever 💙 little stud muffin #lukah #obsessedwithhim #auntylove #cutestbabyboy #sleeptime #newborn
Different kind of #sundayfunday when this cute shithead decided to bolt out the door at a strange campground last night, prompting me to go on a 5 hour round trip at 530 this morning to pick up his "girlfriend" so he'd come back inside. 🙄🙄 I'm tired, hungry, and still have drive another 2.15 hours back again. #dog #doggo #pupper #family #Lukah #cuteguy
Nos axompanhe no youtube, estamos comecando agora , aceitamos sugestoes , dicas e ideias .... vlw gente #lukah #sofrencia
Playing with the catnip ball 😻 #lukah #catsofinstagram #myboy #love #cute
• One week ago we lost our beautiful fur baby, Lukah 💙But our gorgeous clients have kept us ever so busy! 💫 (craaazzyy busy! 😂🙌🏼) • Thank you for a beautiful week & we look forward to seeing your beautiful faces next week! ❤️🙏🏻 • A couple of appointment spaces have opened up for Saturday the 28th, DM to book 💙 • ✨ blessed ✨ • #beautycultureco #yourlocalskinspa #southcoastantiageing #lukah #furbaby #loveyou #rainbowbridge #grateful #beautifulclients #thankyou #iplskinrejuve #iplhairremoval #eyelashextensions #cellulitetreatment #elleebanalashlift #bulldog #mastiff #baby #doggo #skinclinic #blessed #family #salonfamily #thankyou
Love my boy ❤️🐾 #catsofinstagram #lukah #myboy #love #beautiful
Lukah getting groomed by the lovely @messypaws Thank you for always taking my nut bag and cleaning her up so nicely 💕 #eskie #allcleannow #smellslikevanilla #makesusbothhappy #lukah #love
You truly are the best husband ever!!!!!! @arnold_adendorff #lukah #bringeroflight
Projeto #Lukah
Parabenizo a todos vcs pelo profissionalismo que tiveram diante de um tempo feio e com temperatura baixas e continuaram ali for me firme é forte pelo #ProjetoLukah #Lukah #BalletDiversidade #WesleyFotografoTop
Trazer o público de volta para ver o #show só comprova como vc está preparado para ser uma grande 🌟 #Lukah
Working hard or hardly working? 🤔 I have to say his face is a little distracting 😻 . . . #distraction #catsofinstagram #catsoftheday #himalayan #ragdoll #fluffy #myboy #lukah
next page →