#loveearth

164,019 posts

Loading...
Loading...
Trip ke "PULAU PARI" harga BACKPACKER.⠀ ⠀ 2D1N⠀ Fasilitas⠀ *Tiket Kapal PP Kali Adem - P. Harapan⠀ *Wellcome Drink⠀ *Homestay AC⠀ *Tiket Wahana⠀ *BBQ Malam⠀ *Dan Masih banyak lagi (disesuaikan dengan Jumlah Peserta)⠀ . BONUS : Sticker & Waterproof HP . . 👉 APRIL 2019 (2D1N) 📆 06 - 07 📆 13 - 14 📆 19 - 20 📆 20 - 21 📆 27 - 28 . . MINAT? ⠀ Ayo Ikut "Waiting List GRATIS"⠀ Cukup Komen "IKUT DONG". Mudah Banget kan..!! AYO JALAN JALAN😂😂😂⠀ .⠀ #trip #trippulauharapan #refreshing #jalanjalan #Hobijalan #pulauharapan #hopeisland #travellife #placetobe #placetogo #travelpics #hopi #thegreatoutdoors #loveearth #photography #tagsforlikes #trip #roadtrip #artwork #grandcanyon #drawing #creative #watchtower #indian #art #hopiart #twotravelers #oneheart
🍲 Do you love Dal Curry? If yes this is the recipe that you will not want to miss - the Creamy Lentil Soup! Suitable for adult and children. 👨‍👩‍👧‍👦 This recipe gives the best texture and taste if we cook it with a slow cooker but if you want to speed up the cooking process, a pressure cooker will work fine too! 🤤 Save this recipe now and remember to serve with quinoa while you're enjoying it! Get 2 packs of Love Earth Quinoa/ Tri-Quinoa and get 50% off for 2nd pack! T&C Apply Click on this link in bio to Buy Now 🌐 #LoveEarth #HealthyLifestyle #Affordable #Reliable
If you go camping that need to use the dishes, but want to protect the environment. Make use of the products made from bagasse of us #picnic #dish #noharmful #food  #ourproduct  #noplastic #protectenvironment   #greenearth #recycle  #recycleproject  #recycleproduct #eco  #lunchbox  #lunch  #safe  #ecofriendly  #product  #sugarcane #bagasse  #bowl  #sugarcane  #loveearth #nice  #niceplace  #travel  #trip  #vsco #vscocam #protect
Let’s go over some common ingredients found in conventional deodorants. • Aluminum is the primary ingredient included in deodorants used to “block” the sweat glands. It can pose serious health risks, like Alzheimer’s Disease and breast cancer. Since aluminum’s main function is to “block” your sweat glands, what happens to all of that sweat? With your underarms being closely knit with your lymph nodes, this accumulation of toxic load from the sweat that isn’t being perspired is potentially causing a mayhem underneath that pit of yours. No build-up is ever good for the body and long-term buildup can lead to cell mutation. • Propylene glycol is a petroleum based substance that is used to create a soft and sleek consistency. It acts as a penetration enhancer, so if paired with harmful chemicals, it can increase their absorption. There have been reports on its potential toxicity, linking it to issues such as: cancer, reproductive complications, developmental abnormalities, neurotoxicity, and endocrine complications. Propylene Glycol can also cause allergic reactions in the skin. • Phthalates, also hiding under the ingredient listed as “fragrance”, are plasticizing chemicals often used in deodorants for their consistency and ability to help dissolve other ingredients. Phthalates have been linked to several health issues and are considered to be endocrine disrupting and can cause a variety of complications including: infertility, decreased sperm count, cancers (breast, prostate, ovarian) liver/kidney/lung damage, endometriosis, asthma, and allergies. • Look for safer alternatives like mineral salts, clays and powders, witch hazel and certain essential oils. I’ve tried quite a few different brands but love this @meowmeowtweet deodorant. It works well (for me) and the sustainable packaging is so key. What brands do you recommend? #nontoxicliving #nontoxicbeauty
This month the Inkd Hair Instagram has been all about vanilla blondes and you guys seem to be loving it. - Does anyone have any guesses on what next month's theme will be? - Comment your guesses below ✌️ ______________________________________ For appointments call 0403423139 Zip pay available ______________________________________ #inkdhair #hairporn #brisbanehair #hair #lovehair #colourspecialist #nakhair #love #sustainablesalon #sustainablesalonsaustralia #loveearth #staffordheights #blondespecialist #balayage #balayageombre #balayagespecialist #brisbanehairsalon #behindthechair #blondehair #blondespecialist #brisbane #beautiful #sustainability #salon #hairsalon #loveyourhair #professional
久々の投稿です。 梅と棚田が美しかったです。曇っていたので今度は天気の良い日に来たいな。そして春夏秋冬来てみたい。冬は車で登れなさそうだけど😅 #梅 #ダレカニミセタイケシキ #感謝 #thanks #skyscape #ファインダー越しの私の世界 #happiness #color #やわらかい #優しい色 #癒される #loveearth #しあわせ #dream #japanese_flowers
**いよかんのロータルト** ・・・ オーダーしていただいたロータルト。 福井県へ旅立っていきました👋✨ ・ 和歌山の無農薬レモンのシロップ漬けを飾って 春らしい黄色のケーキ🌼 ・ 実はお会いしたことのない方からのオーダー。 とてもアレルギーに悩まされているそうで、ケーキは1年以上 口にしていないそうです。 共通の知り合いを通じて連絡をくださり、1年ぶりに食べるケーキに選んでくださいました😭💕 お口に合えば幸いです☺️🍀 ・ シトラスのロータルトもそろそろ終わりの季節だなぁ🍊 ・ このケーキ、わたしみたいだなぁ。天真爛漫なのが出てる😂 ・・・ #rawtart #rawcake #rawfood #rawsweets #vegan #vegetarian #glutenfree #lovecooking #loveeating #loveearth #ロータルト #ローケーキ #ローフード #ロースイーツ #ヴィーガン #ビーガン #ヴィーガンおやつ #からだにやさしい #アレルギー対応 #乳製品不使用 #季節のタルト #春 #春のケーキ
Meet today’s green student org spotlight—OSU Chapter for Nourish International! 💚⁣ ⁣ Nourish International is an nonprofit, student-run organization aimed at empowering social impact leaders and making a difference in our community. This year we partnered with The Charles Madison Nabrit Memorial Garden to support the construction of a hoop house and the creation of a summer day camp for children. Nourish International has aimed to raise awareness about food insecurity in the Columbus community, lend a helping hand to the community garden and financially support this impactful organization.⁣
We are emotional product. Cheers 🥂 Relax. It’s Wine Wednesday. 🌏Worldwide shipping 📌Shop link in bio. Trendy prints✔️ food grade ✔️ anti bacterial ✔️ robust durability ✔️ reusable ✔️ reduce waste ✔️ EcoFriendly ✔️ recycle ✔️ #PLAYBag #ReuseReduceRecycle #antibacterial #ecofriendly #ecommerce #reusable #foodgrade #reuse #reduce #recycle #ecochic #zerowaste #TheWorldsMostFashionableEcoBag #nowaste #reusablebag #bageverything #loveearth #ethicalproducts #wednesdayvibes #wednesdaywisdom #winewednesday
#Repost @khoerun23nisa • • • • • • Storytelling . . Bunda Tjut Zakiyah Anshari, ceria dan bahagia serta tulus rasa yang diberikannya untuk ibu-ibu PKK dan ibu guru PAUD di desa Ponggok, Klaten, Jawa Tengah. . Menuju Green Literacy camp, yang sudah dipersiapkan dari bulan Januari serta diwarnai dengan pre-event dan ini adalah yang ke-5 " Storytelling kelas mendongeng " . Kelebihannya kali ini adalah, bunda Tjut memberikan RTL(rencana tindak lanjut) kepada ibu-ibu, bahwasanya akan ada rumah dongeng entah itu di tempat wisatanya, atau dimanapun masih wilayah desa Ponggok, dan yang lebih penting nanti akan tampil saat puncak acara @greenliteracycamp 2019. . . Seru bukan ? Yuk ikuti terus kegiatan kita dan tunggu open recruitmen volunteer ya!!😉 . #glc19 #green #literacy #camp #2019 #menuju #lebih #baik #fitonsida #literasi #village #desaliterasi #sustainbility #earth #loveearth #kitabisa #2019asik #klaten #desaponggok #umbulpomggok #wisataponggok #desawisata #desaliterasi #kampungliterasi
Love Our Earth {Reduce ~ Reuse ~ Recycle} . . #mydiveid #loveearth #reducereuserecycle #stopusingplastic
Halo mom, gimana nih udah mulai ikutan diet plastik belum? 😊 Memang agak repot ya mom awal-awal 😂 tp tenang aja semua peraturan tsb bermaksud baik sekali mom apalagi untuk kesejahteraan hidup kita dan anak cucu kita kedepannya. Plastik tidak sesimpel yang Anda pikir. Setiap plastik berbeda satu dgn yg lain nya, beberapa diantaranya ada yg bisa di daur ulang ada yg butuh penanganan yg rumit & khusus, ada pula yang dapat menimbulkan risiko kesehatan dan pencemaran lingkungan dengan penggunaan yang kurang tepat. Maka dari itu ada nomer kode yg dibuat utk setiap plastik. Yuks kita sama-sama pelajari lagi jenisnya berdasar nomer yg tertera yg sering kita jumpai di keseharian kita. Melalui postingan ini kami berharap kita semua bisa lebih bijak menggunakan plastik di keseharian kita ya mom's! 😉 Swipe ▶▶▶▶▶ Source : waste4change.com kompas.com #dietplastik #reuse #recycle #reduce #safetheearth #saynotoplastic #parenthings_id #parentingeducation #loveearth #momslife
My new amazing and beautiful dog!! 😍🔥🌍 Do you have a dog ? 😇I love it 🥰#malinois #malinoisdog #malinoislovers #malinoispuppy #dog #loverdog #chien #bergermalinois #malinoisworld #animals #loveearth #iphonephotos
Pink Rose 🏵 Samsung j2 pro 📱 #Rose #orange #pink #yellow #morning #beautifulnatural #fleur  #flower  #花  #꽃  #زهرة ##Blume #цветок  #beautiful  #nature  #atpathein #home #naturalphoto  #effect  #loveearth #life #samsungphotography  #samsungj2pro #phonephotographer  #samsungmm  #ပန ္းပြင့္#Pathein ပ်ားလည္းမဟုတ္ ပိတုန္းလည္း မဟုတ္ ၾကက္အေမႀကီး ႏႈတ္သီးအစြမ္းျပတာ ေႂကြၿပီ 😢💔😫
Trip ke "PULAU PARI" harga BACKPACKER.⠀ ⠀ 2D1N⠀ Fasilitas⠀ *Tiket Kapal PP Kali Adem - P. Harapan⠀ *Wellcome Drink⠀ *Homestay AC⠀ *Tiket Wahana⠀ *BBQ Malam⠀ *Dan Masih banyak lagi (disesuaikan dengan Jumlah Peserta)⠀ . BONUS : Sticker & Waterproof HP . . 👉 APRIL 2019 (2D1N) 📆 06 - 07 📆 13 - 14 📆 19 - 20 📆 20 - 21 📆 27 - 28 . . MINAT? ⠀ Ayo Ikut "Waiting List GRATIS"⠀ Cukup Komen "IKUT DONG". Mudah Banget kan..!! AYO JALAN JALAN😂😂😂⠀ .⠀ #trip #trippulauharapan #refreshing #jalanjalan #Hobijalan #pulauharapan #hopeisland #travellife #placetobe #placetogo #travelpics #hopi #thegreatoutdoors #loveearth #photography #tagsforlikes #trip #roadtrip #artwork #grandcanyon #drawing #creative #watchtower #indian #art #hopiart #twotravelers #oneheart
Amazing quality clogs from Earth, one of our new eco-conscious brands. #earthshoes #solesforsouls #treesforthefuture #loveearth #sustainability #yyj
Our gorgeous strapping shopper monogrammed! What would you write in yours? ✒️
Storytelling . . Bunda Tjut Zakiyah Anshari, ceria dan bahagia serta tulus rasa yang diberikannya untuk ibu-ibu PKK dan ibu guru PAUD di desa Ponggok, Klaten, Jawa Tengah. . Menuju Green Literacy camp, yang sudah dipersiapkan dari bulan Januari serta diwarnai dengan pre-event dan ini adalah yang ke-5 " Storytelling kelas mendongeng " . Kelebihannya kali ini adalah, bunda Tjut memberikan RTL(rencana tindak lanjut) kepada ibu-ibu, bahwasanya akan ada rumah dongeng entah itu di tempat wisatanya, atau dimanapun masih wilayah desa Ponggok, dan yang lebih penting nanti akan tampil saat puncak acara @greenliteracycamp 2019. . . Seru bukan ? Yuk ikuti terus kegiatan kita dan tunggu open recruitmen volunteer ya!!😉 . #glc19 #green #literacy #camp #2019 #menuju #lebih #baik #fitonsida #literasi #village #desaliterasi #sustainbility #earth #loveearth #kitabisa #2019asik
This My Story🗯️⏫ • • • • • • • ~||~||~||~||~||||~||~||~||~||~ #LOVEearth #LIVEman #Goldisurheart #believit #GODhaveExercise - Semua kisah ini dimulai ketika lembaran hidupku di ubah oleh Tuhan 180°.Kesulitan Dan kekurangan merupakan Hal yang biasa ku temui sehari-hari.Makan nasi bersama lauk berupa garam?hahahahaha.Hampir setiap Hari ku lahap hanya karena dompet papa mama hanya memiliki debu. - Seiring waktu berjalan aku pun mengetahui bahwa jiwa,raga Dan pola pikir ku Tak selalu kecil.Lama kelamaan semua Hal tersebut menjadi dewasa.Aku mulai mengetahui maksud Tuhan padaku.Aku pun memilih melakukan apa yang biasa orang lain Tak lakukan.Yaitu apa?'Mulung' - Jangankan aku lakukan,sangatlah Terdengar asing di telinga aku ketika aku memutuskan untuk melakukannya.Namun sebagai pemimpin adik² aku tidak ingin mereka merasakan apa yang aku rasakan.Pagi-pagi buta aku mulai mengambil satu persatu botol yang bagi 98% manusia di Bumi adalah sampah.Namun aku sadar emas sebenarnya adalah barang yang Kita ambil Dan berikan menggunakan rasa 'kasih' - Tak lama kemudian kegiatan ini pun tersebar luas bahkan teman-teman ku sendiri Tak mempercayainya.Karena kondisi yang aku jalani Tak sesuai dengan keadaan fisiku.Aku Sama sekali tidak menceritakan cerita ini kepada sahabat-sahabatku karena aku tidak ingin merepotkan mereka lagi. - Aku menjadi tahu maksud Tuhan padaku.Tuhan memiliki Cara nya masing² kepada setiap orang.Tangga memiliki tingkatan nya masing².Sama seperti hidup kita yang memiliki banyak tingkatan kedewasaan.Aku sekarang mengerti arti hidup yang sesungguhnya.Maka Tak heran mengapa aku yang sekarang menjadi orang yang pemberani dalam Hal berorganisasi,berpendapat dan berinovasi.Karena aku sudah mendapatkan pelatihan khusus Dari Tuhan ketika aku ditindas.Hahahaha.Semua ini Tak kuanggap rugi.. - Cintailah Alam Dan kasihilah sesamu manusia.Kodrat inilah yang Tak pernah aku lupakan.Marilah Kita menyayangi bumi Kita yang indah ini.Jangan sekali-kali Kita memikirkan kepentingan Kita sendiri.Buanglah Sampah pada tempatnya!Terkadang aku suka gatal ketika Ada orang membuang sampahnya sembarangan😂. Kalau mau buang Sampah sembarangan,jangan di depanku ya?Bakal ku hantam,wkwk..
Timor rock in Coonabarabran at dusk💓we are very excited about the new energies coming to Earth this equinox ✨wishing you all the very best🌈#newearth #newearthcodes #coonabarabran #australia #landscape #nofilter #photography #landscapephotography #nikon #timorrock #newsouthwales #vegan #veganlife #vegansofaustralia #loveearth #gaia
I love meeting new people from all over the world and learning from them. Observing how they work. #blessed #grateful #inspired #perfectionist #lovemyjob #livelife #LoveEarth #TopPresenterinAsia
【©️Seiei Maeda 】 《 波佐見町風景・HANAわくすい 》 今日3/19(火)は、ほほほのほの休日・・・久しぶりに「HANAわくすい」さんへ、お気に入りのピーナッツバターを買いに行って来た🍀🍀🍀 #loveearth #spring #naturalbeauty #ivy #japan #kyushu #nagasaki #hasami #日本 #九州 #長崎 #波佐見 #HANAわくすい #生活雑貨 #アイビー #ツタ #植物 #自然 #緑色 #暮らし #ほのぼの #しみじみ #春 #ときめき #喜び #ゆっくり #癒し #ほほほのほ #まえだせいえい
【 古民家生活サロン ほほほのほ 】 《 マイ酵素ジュース造りの会 》この時の酵素造りは、完熟トマトがメインでした🍅 この酵素ジュース造りは、目には見えない微生物との対話の時間です・・・多元素ミネラル水に砂糖を加え、自分が持つ「常在菌」と、果物が持つ「酵母菌」が交わり融合する事で始まる「発酵」の不思議な力により、オンリーワンの酵素ジュースが仕上がりますよ🍋🍓🥝 #loveearth #lovepeace #japan #kyushu #nagasaki #hasami #日本 #九州 #長崎 #波佐見 #幸せな時間 #トマト #酵素 #酵素作り #健康 #元気 #常在菌 #発酵 #微生物 #小宇宙 #冷え性 #仲良し #オンリーワン #調和 #楽しい #喜び #愛 #癒し #ほほほのほ #まえだせいえい
【©️Seiei Maeda 】 《 言葉の力・Photoshop遊書 》 「 じぶんを愛して 」すべての病気や出来事は、自分の中からの愛のメッセージ ( からだの声を聞きなさい・リズ ブルボー語録より)💕 「今を生きる。自分を生きる。人生すべて必然の旅 」🌍🌍🌍 #loveearth #lovemessage #mind #creative #japan #kyushu #nagasaki #hasami #日本 #九州 #長崎 #波佐見 #自分を愛して #オンリーワン #心 #幸せ #喜び #のびのび #ゆっくり #やわらかく #優しさ #穏やか #ハッピー #楽しい #メッセージ #喜び #幸せ #癒し #ほほほのほ #まえだせいえい
next page →