#longgirdle

5,633 posts

Loading...
Sapu gel/krim annette. pastu pakai girdle confirm kempis perut awk yg comel tu 😍😍😍
Testimoni dari CDM Danis sendiri tentang #longgirdle #premiumbeautiful ni. Memang best sangat2 bila badan kita dah sarung #girdlePB ni. Rasa bahagian perut kita dah disokong sepenuhnya Sesuai sangat2 untuk yang lepas bersalin #czer untuk buat #bengkungberpantang . Perut yang bergoyang tu pun tak rasa ngilu2 bila dah sarung girdle ni
Loading...
#SexyBengkung : Memberikan kesan kepada perut dgn menyembunyikan masalah perut buncit, menggeleber dan sebagainya. Size M-4XL . . #LaceGirdle : Untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan yg menarik pada bahagian punggung-pinggang. Size S-2XL . #AnnetteSlimmingGel : Khas untuk mencairkan lemak-lemak pada badan anda dengan cepat. 20ml (penggunaan selama 1-2minggu) . #Corset : Membentuk postur dan bentuk badan. Merampingkan pinggang. Size S-2XL . #LongGirdle : Material daripada bamboo dan spandex, untuk menaikkan punggung dan cover part spare tyre. Size S-8XL . 💃PAKAI HARI2 MAKIN RAMPING💃
PAKAI KORSET BUAT BADAN RASA SELESA Jenis yang tak suka nak pakai2 korset ni. Bila mak andam dah suruh pakai masa majlis, supaya dress terletak, haaa terpaksa la pakainya. Jenuh nak mencari, ehh try akak punya PB laa, nasib muat2 size nya. . Pinjam sehari jela. Takkan nak buat harta pulak korset orang. Makanya, meh la kita grab juga 1 set PB. Alahh guna credit card jurrr. Dapat 10% OFF bila beli dengan @fateha.fatin 😁 . 5 sebab uols kena pilih #PremiumBeautifulCorset : . ✔️mempunyai far infrared rays yg bantu bakar lemak, lancarkan pengaliran darah ✔️diiktiraf pakar tulang belakang, sesuai untuk uols yg banyak melakukan kerja berat/drive/ride jauh2 ✔️ada lifetime warranty.. kalau rosak ke koyak ke boleh repair PERCUMA ✔️fabrik yg sangat selesa, memeri dan lembut je, tak panas . ✔️tetulangnya flexible xmenyakitkan, mudah lakukan aktiviti harian . Free fitting and Free consultation, whatsapp +60137706136 atau klik shj link di bio . #PBExpertMalaysia #korsetkesihatan #korsetpengantin #korsetpelangsing #bengkung #bengkungmoden #bajutulangbelakang #korsetterbaik #bengkungpengantin #setberpantangterbaik #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulpasirgudang #premiumbeautifulexpert #slimmingpants #setkurus #longgirdle #premiumbeautiful #premiumbeautifulansuran #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulpromo #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulindonesia #pasirgudang #johorbahru #malaywedding #johorwedding
Fungsi Long Girdle.. Membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita..bukan untuk kempiskan perut saja tau.. Masalah senggugut,keputihan,rahim jatuh pun boleh pakai Long Girdle ni.. #PremiumBeautiful #LongGirdle #SkuadPBExpert
"Mbah kita pakai.. Sedap.. Ringan katanya" #lentikKorset . haaaaa tengok Pangkat Mbah²..nenek² ..mak² pun selesa pakai.. Anak dara.. bini orang tak tergugat ke tengok jerr.. 😋
❗️ CORSET BY ANNETTE ❗️ . 💯 Tulang tak menyakitkan 💯 Perut rasa kemas selesa 💯 Kain super sejuk dan tak gatal 💯 Membantu mengecilkan perut terutama bg ibu yg pernah bersalin . Nampak sama tapi bukan dia tau 😝😝😝 . Ada 7 pilihan saiz 🤗 . ✅ M ✅ L ✅ XL ✅ 2XL ✅ 4XL ✅ 5XL ✅ 6XL . Serious besttt ❤️❤️ Bengkung ni ada 8 tulang, lembut, x sakit, x bergulung, sgt2 selesa !!
Mommy berpantang? Jom berpantang dgn Annette . . Combo lentik korset + Annette slimming gel 80ml hanya RM129 shj tak termasuk pos . . Sis sendiri pon tak sabar nak berpantang dgn set ni. Jom order sekarang 😘
Girdle lace best sbb tak bergulung 👍🏻👍🏻👍🏻
Puas hati pakai girdle lace 👍🏻 tak bergulung pon girdle ni. . . Yg penting sorok lemak2 berlipat tu
seluar kempis perut. Rm39 shj sehelai. ( np : RM69 ) . . Best tak bergulung. lembut dan selesa 👍🏻
Sekali sarung jer.. perut kempis sekelip mata 😍
Halluuu....best tak kalau dapat feedback hari²...best tau.... Jom try Girdle Lace ni. Hanya RM39 je pun kan. Whatsapp 010-9542369 ya 😍
Dari muncit terus kempis 😍 . . Penangan seluar kurus, perut kempis seawal 3 saat je uallsss 😘 . Sangat membantu dikala emergency utk cover lemak2 di perut itewww !! . Seluar kurus ada 2 saiz (M/L & XL/XXL) . . RM39 sehelai ( np : RM69 ) Postage sem RM8 . . Whatsapp 010-9542369
📌LONGGIRDLE SOROK LEMAK📌 . 💋 Girdle tu berlipat ke x? ** girdle takkan berlipat kat perut tau sbb dia smpai bawah dada/breast 💋 Dan kat kaki mmg terletak habis uols Kat bawah kenapa xde tempat kencing? ** Pengilang ckp review yg ada lubang adalah ketidakselesaan utk pakai lama ( melecet kat tut nanti ) 💋Nak bukak girdle senang je, Just gulung n guling kan dia ke bawah dari atas perut tu 💋Nak cuci senang, just rendam dgn shampoo n sidai je mcm biasa Selamat mencuba ! Sedap dipakai. PINGGANG MAKIN RAMPING, BUNCETSS TERUS HILANG. Cubalah #longgirdle #sedapdipakai #sexybengkung #lentikkorset #shaping #shapewear #shapingwear #slimdetox #detoxtea #kuruscepat #kurus #bengkungmoden #bengkung #bengkungsajat #girdlemurah #girdleshaper #girdle #longgirdle 🔥 LONG GIRDLE ANNETTE 🔥 😍Bertulang 2 depan - 2 belakang 😍 High Quality Long Girdle 😍 Sedap dipakai lembut + sejuk 😍 Cover perut buncit sepantas seminit 😍 Boleh guna masa pantang juga 😍 Tak bergulung 😍 Of course senang dicuci + dibuka 😍 Panjang dari bawah dada - paha Wasap saya untuk cadangan size. 😊 Wasap.my/60179659231/LongGirdle
Customers #LongGirdle kasi feedback 1/ Lepas pakai LG punggung yg leper jadi montoks 2/ Lepas pakai LG punggung yg sangging jadi elok bentuk Love Shape, tegang, dan pejal tak menggeleber dahhh 3/ Lepas pakai LG selulit tebal kat bahagian perut bawahh dah makin pudar dan beransur hilang 4/ Lepas pakai LG perut yg buncit dan geleber makin kempis dan firm 5/ Lepas pakai LG paha yg besar dan berselisih makim kecik dan terbentuk cantik 6/ Lepas pakai LG senggugut teruk pulih siap keluar darah ketul ketul kasi habes cuci dalammm Fuhhh! Happy sis dengar 💗 #LongGirdle #LongGirdlePB #PremiumBeautifulCorset #girdleibuberpantang #GirdleKurus
Customers #LongGirdle kasi feedback 1/ Lepas pakai LG punggung yg leper jadi montoks 2/ Lepas pakai LG punggung yg sangging jadi elok bentuk Love Shape, tegang, dan pejal tak menggeleber dahhh 3/ Lepas pakai LG selulit tebal kat bahagian perut bawahh dah makin pudar dan beransur hilang 4/ Lepas pakai LG perut yg buncit dan geleber makin kempis dan firm 5/ Lepas pakai LG paha yg besar dan berselisih makim kecik dan terbentuk cantik 6/ Lepas pakai LG senggugut teruk pulih siap keluar darah ketul ketul kasi habes cuci dalammm Fuhhh! Happy sis dengar
Always confident with this #PremiumBeautiful corset. Banyak sangat bantu KakAina untuk alih lemak mana yang lebih duk tempat yang sepatutnya . Kalau tak, sebelum ni nak beli seluar pun tak yakin nak ambik kalau tak fitting. Risau sangkut kat paha. Biasa akan ambik saiz 32 sebab nak besar bahagian peha. Tapi.. bila dah besar tang peha ni, tang pinggang ni melebih-lebih besar plak la. Terpaksa pakai belt la jawabnya. . Sekarang no hurt feeling dah. Konfiden je ambik saiz 28. Sebab tak sangkut dah kat peha and pinggang pun sedang elok. Syukur sangat. Anyone yang ada problem, sama cam KakAina boleh la dm KakAina kalau nak try girdle ni jugak. . #TheShapingCorset #LongGirdle
Fabrik PB yang sangat berkualiti, buatkan uols pakai walau 10 tahun sekalipun, PB tu takkan loose/mengecil/mengecut! Penjagaan PB yg betul buatkan PB uols nampak sentiasa baru walau dah lama beli dan kerap pakai. Jadinya kalau uols pakai PB sampai sudah lebih longgar, itu petanda uols dah loss inch la tuuu 😍 Besttt kan? Haa ni baru guna #waistnipper . Kalau uols pakai fullset, inshaaAllah lagi berganda loss inch tu tau 🔥🔥🔥 . 5 sebab uols kena pilih #PremiumBeautifulCorset : . ✔️mempunyai far infrared rays yg bantu bakar lemak, lancarkan pengaliran darah ✔️diiktiraf pakar tulang belakang, sesuai untuk uols yg banyak melakukan kerja berat/drive/ride jauh2 ✔️ada lifetime warranty.. kalau rosak ke koyak ke boleh repair PERCUMA ✔️fabrik yg sangat selesa, memeri dan lembut je, tak panas . ✔️tetulangnya flexible xmenyakitkan, mudah lakukan aktiviti harian . Free fitting and Free consultation, whatsapp +60137706136 atau klik shj link di bio . #PBExpertMalaysia #korsetkesihatan #korsetpengantin #korsetpelangsing #bengkung #bengkungmoden #bajutulangbelakang #korsetterbaik #bengkungpengantin #setberpantangterbaik #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulpasirgudang #premiumbeautifulexpert #slimmingpants #setkurus #longgirdle #premiumbeautiful #premiumbeautifulansuran #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulpromo #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulindonesia #pasirgudang #johorbahru #malaywedding #johorwedding
For FREE FITTING all over Malaysia, click LINK ON BIO . Beza sangat tang lengan, tang pipi tu. Memang pakai kat badan, tapi bila disiplin duk pakai hari hari, badan makin terbentuk, lengan pun ikut sama jugak. 🤗. . Rebat sehingga RM400 tau. Tekan link dekat BIO untuk free fitting. Cemana free fitting tu? Kami bagi rasa material dia cemana, dan bila pakai ok ka dak? Kalau tak ok, kami tak jual naa. Kalau elok, boleh amek pakai terus. . #girdle #bengkungmoden #fattzura #premiumbeautiful #beautycorset #moderncorset #waisttrainer #premiumbeautifulcorset #agenpremiumbeautiful #kualalumpur #shahAlam #bengkungpantang #premiumbeautifultradein #setpantang #setpantangmoden #premiumbeautifulMelaka #PremiumBeautifulSeremban #ansuranpremiumbeautiful #premiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulBesut #premiumbeautifulansuran #girdle #longgirdle #bengkung #theModernCorset #ShahAlam #Klang #Penang #Melaka
Ahkak ni baru pakai PB 2 bulan tau 😍 Bertambah confident pakai kebaya bila lengan lebih mengecil dan shape badan terbentuk je. Uols suka pakai kebaya? dah ada #PremiumBeautiful ? . 5 sebab uols kena pilih #PremiumBeautifulCorset : . ✔️mempunyai far infrared rays yg bantu bakar lemak, lancarkan pengaliran darah ✔️diiktiraf pakar tulang belakang, sesuai untuk uols yg banyak melakukan kerja berat/drive/ride jauh2 ✔️ada lifetime warranty.. kalau rosak ke koyak ke boleh repair PERCUMA ✔️fabrik yg sangat selesa, memeri dan lembut je, tak panas . ✔️tetulangnya flexible xmenyakitkan, mudah lakukan aktiviti harian . Free fitting and Free consultation, whatsapp +60137706136 atau klik shj link di bio . #PBExpertMalaysia #korsetkesihatan #korsetpengantin #korsetpelangsing #bengkung #bengkungmoden #bajutulangbelakang #korsetterbaik #bengkungpengantin #setberpantangterbaik #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulpasirgudang #premiumbeautifulexpert #slimmingpants #setkurus #longgirdle #premiumbeautiful #premiumbeautifulansuran #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulpromo #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulindonesia #pasirgudang #johorbahru #malaywedding #johorwedding
Perkongsian dari FB: Wirdanis Razali Customers #LongGirdle kasi feedback 1/ Lepas pakai LG punggung yg leper jadi montoks 2/ Lepas pakai LG punggung yg sangging jadi elok bentuk Love Shape, tegang, dan pejal tak menggeleber dahhh 3/ Lepas pakai LG selulit tebal kat bahagian perut bawahh dah makin pudar dan beransur hilang 4/ Lepas pakai LG perut yg buncit dan geleber makin kempis dan firm 5/ Lepas pakai LG paha yg besar dan berselisih makim kecik dan terbentuk cantik 6/ Lepas pakai LG senggugut teruk pulih siap keluar darah ketul ketul kasi habes cuci dalammm
Perkongsian dari FB: Wirdanis Razali Customers #LongGirdle kasi feedback 1/ Lepas pakai LG punggung yg leper jadi montoks 2/ Lepas pakai LG punggung yg sangging jadi elok bentuk Love Shape, tegang, dan pejal tak menggeleber dahhh 3/ Lepas pakai LG selulit tebal kat bahagian perut bawahh dah makin pudar dan beransur hilang 4/ Lepas pakai LG perut yg buncit dan geleber makin kempis dan firm 5/ Lepas pakai LG paha yg besar dan berselisih makim kecik dan terbentuk cantik 6/ Lepas pakai LG senggugut teruk pulih siap keluar darah ketul ketul kasi habes cuci dalammm
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #waistshaperjakarta #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
Customers #LongGirdle kasi feedback 1/ Lepas pakai LG punggung yg leper jadi montoks 2/ Lepas pakai LG punggung yg sangging jadi elok bentuk Love Shape, tegang, dan pejal tak menggeleber dahhh 3/ Lepas pakai LG selulit tebal kat bahagian perut bawahh dah makin pudar dan beransur hilang 4/ Lepas pakai LG perut yg buncit dan geleber makin kempis dan firm 5/ Lepas pakai LG paha yg besar dan berselisih makim kecik dan terbentuk cantik 6/ Lepas pakai LG senggugut teruk pulih siap keluar darah ketul ketul kasi habes cuci dalammm Fuhhh! Happy sis dengar
Customers #LongGirdle kasi feedback 1/ Lepas pakai LG punggung yg leper jadi montoks 2/ Lepas pakai LG punggung yg sangging jadi elok bentuk Love Shape, tegang, dan pejal tak menggeleber dahhh 3/ Lepas pakai LG selulit tebal kat bahagian perut bawahh dah makin pudar dan beransur hilang 4/ Lepas pakai LG perut yg buncit dan geleber makin kempis dan firm 5/ Lepas pakai LG paha yg besar dan berselisih makim kecik dan terbentuk cantik 6/ Lepas pakai LG senggugut teruk pulih siap keluar darah ketul ketul kasi habes cuci dalammm Fuhhh! Happy sis dengar #LongGirdle #LongGirdlePremiumBeautiful
Setiap wanita terutama yg pernah melahirkan pasti ada mslh mcm ni kan? Kecuali yg bela saka la, makan byk2 tp still kempis hahahahahah (gurau 😂) . So biasa ibu2 buat apa? Zumba? Gym? Diet? Pakai girdle @ bengkung? Semua nak dapat hasil yg cepat kan? . iena suggest u olls try Sapu Slimming gel #annette then pakai #sexybengkung masa tido dan pakai #longgirdle atau #lacegirdle masa berkerja! Insyaallah akan ada result. . Jom bagi #annette buktikan pd u olls. Bagi peluang #teamannette bantu u olls ye... Insyaallah dengan izin Allah ❤️ . www.wasap.my/60179659231/annetteset
🎉🎊RM59 🎊🎉 🎊🎉RM59 🎉🎊 🎊🎉RM59 🎉🎊 🍃Size🍃 ( S - 3XL ) PROMOSI #LongGirdle sah sehingga 31/10/2018 SAHAJA❗❗❗❗ Oder sekarang jika mahu harga promosi ini💃💃💃💃💃 ✔️Kempis kan peha hingga ke perut ✔️Metrial lembut ✔️Sejuk ✔️Kain memeri ✔️Selesa di pakai ✔️Tidak gatal bila berpeluh ✔️Tidak bergulung/berlipat Wasap.my/60179659231/longgirdleRM59
Teringin nak pakai Premium Beautiful...tapi tak cukup #CASH . Tak beli 1 set #PremiumBeautiful pun takpe...boleh beli by piece... . Our LONG GIRDLE paling HOT DEMAND!!! . #LongGirdle #PremiumBeautifulCorset ni kalau pakai mmg tak perlu risau masalah #PinggulBesar atau #PunggungJatuh . . Selain support peranakan @ rahim... . PB Long Girdle juga membantu merapatkan dan mengecilkan semula tulang pinggul yg kembang selepas bersalin. Terbentuk cantik bila pakai!!! . Those yg suka melaram tapi risau masalah pinggul besar atau punggung jatuh. Pakai long girdle terus #ImmediateReshape ...#PerutBuncit pun flat. . Bonus #PehaBesar pun mengecil. Selesa dipakai dan penampilan lebih cantik serta kemas. . CEPAT ORDER SEKARANG!!! . LAST STOCK!!! PB LONG GIRDLE LESS 30% . ✅READY SIZE 90/3L (Waist 86-93cm / Hip 94-106cm) . #originalproducts #sayagunasayajualsayasharing #trustedseller
Fungsi utama Long Girdle adalah untuk menjaga rahim dan menaikkan peranakan wanita. Mampatan yang tetap ke atas abdomen daripada pemakaian long girdle dapat mengurangkan lebihan lemak dan memperbaiki masalah perut buncit. #tipperutkempis #longgirdle #premiumbeautiful #korsetpelangsing #kempisperut #perutslim #pehacantik #peha #pehabesar #pehamelimpah #sitinorizamishakdotcom
Kenapa dan mengapa long girdle premium beautiful ni sangat bagus dan berbeza dengan long girdle biasa⤵️⤵️ #longgirdle #premiumbeautiful #indonesia #singapore
Woohooo so happy for you beb! Loss inch siap bonus Loss Weight 😍😍 ingat senang kee haa, nasib baik konsisten wearing PB jee. Orang #Muar yg nak pakai #PremiumBeautiful boleh contact #premiumbeautifulmuar 👇🏼 Aini : +601110302975 . 5 sebab uols kena pilih Premium Beautiful Corset: . ✔️mempunyai far infrared rays yg bantu bakar lemak, lancarkan pengaliran darah ✔️diiktiraf pakar tulang belakang, sesuai untuk uols yg banyak melakukan kerja berat/drive/ride jauh2 ✔️ada lifetime warranty.. kalau rosak ke koyak ke boleh repair PERCUMA ✔️fabrik yg sangat selesa, memeri dan lembut je, tak panas . ✔️tetulangnya flexible xmenyakitkan, mudah lakukan aktiviti harian . Free fitting and Free consultation, whatsapp +60137706136 atau klik shj link di bio . #PBExpertMalaysia #korsetkesihatan #korsetpengantin #korsetpelangsing #bengkung #bengkungmoden #bajutulangbelakang #korsetterbaik #bengkungpengantin #setberpantangterbaik #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulpasirgudang #premiumbeautifulexpert #slimmingpants #setkurus #longgirdle #premiumbeautiful #premiumbeautifulansuran #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulpromo #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulindonesia #pasirgudang #johorbahru #malaywedding #johorwedding
" Kain lembut , selesa , tak tercekik , tak berlipat , teruja pakai 😍😍😍 " . . . Lace girdle M - 2XL hanya RM39 shj sehelai.
Best pakai #girdlelace 😍😍😍 tak gatal bila berpeluh . . Alhamdulillah customer suka sgt best 😘👏🏻👏🏻👍🏻
#AnnetteLaceGirdle . Boleh kempiskan perut, sorok lemakss seawal 3 saat 😍 . Woww sangat kan ! . #KurusTanpaUbat
Cara mudah untuk tampil anggun dan ramping di tempat kerja. Tanpa perlu berlapar, tanpa perlu suntikan atau pembedahan, tanpa perlu ubat ubatan yang ganggu buah pinggang. Cuma sapu gel annette dan sarung #sexybengkung , #longgirdle , #lentikkorset atau #lacegirdle saja! Badan yang ramping dan menawan bukan lagi mimpi tapi satu realiti😍 wasap.my/60166222544 #StokisJalanKuching #StokisKualaLumpur #slimminggel #Slimmingproduct #slimming #slimmingbengkung #slimmingcorset #slimminggirdle
Fungsi Long Girdle.. Jemput baca ya😊 #LongGirdle #KecilkanPaha #TheDiamondCircle #G8Unity
Long Girdle Premium Beautiful #LongGirdle #PremiumBeautifulKedah
Wasap.my/60179659231/setAnnette Cara mudah untuk tampil anggun dan ramping di tempat kerja. Tanpa perlu berlapar, tanpa perlu suntikan atau pembedahan, tanpa perlu ubat ubatan yang ganggu buah pinggang. Cuma sapu gel annette dan sarung #sexybengkung , #longgirdle , #lentikkorset atau #lacegirdle saja! Badan yang ramping dan menawan bukan lagi mimpi tapi satu realiti😍
Jom kurus bersama Annette, Sangat selesa dipakai siang maupun malam 🤗 #AnnetteJohor #Sexybengkung #Girdlelace #longgirdle
#SexyBengkung : Memberikan kesan kepada perut dgn menyembunyikan masalah perut buncit, menggeleber dan sebagainya. Size M-4XL . . #LaceGirdle : Untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan yg menarik pada bahagian punggung-pinggang. Size S-2XL . #AnnetteSlimmingGel : Khas untuk mencairkan lemak-lemak pada badan anda dengan cepat. 20ml (penggunaan selama 1-2minggu) . #Corset : Membentuk postur dan bentuk badan. Merampingkan pinggang. Size S-2XL . #LongGirdle : Material daripada bamboo dan spandex, untuk menaikkan punggung dan cover part spare tyre. Size S-8XL . 💃PAKAI HARI2 MAKIN RAMPING💃
PUNGGUNG NIPIS, PERUT BUNCIT WAJIB BACA Ni! . Kenapa #longgirdle #premiumbeautiful ni jadi rebutan ramai? . Dari rekaan dah jatuh cinta Dari fabrik pun dah jatuh cinta . Korang tengok sendiri perincian rekaan punyalah teliti. Long girdle ni tak macam seluar girdle biasa. . Ia adalah hasil dari cantuman fabrik yg akan fokus bahagian mana perlu dikemaskan lemak2 & bahagian mana yang nak dicantikkan lagi. Bahagian mana yang perlu dinaikkan & bahagian mana yang harus dipadat & mampatkan lagi. . Punyalah hebat kepakaran US, Jerman, Taiwan,Korea & Jepun bila bergabung. . Bukan biasa-biasa. Teliti cara nak buat, sebab tu selesa & berhasil. Dah tu, dibagi pula waranty servis seumur hidup. . Kita pilih sendiri. Nak yang telah direka ekslusif untuk badan atau yang demi untung semata2. Tepuk dada tanya diri. #PazdCLA #PremiumBeautiful #BisnesMudahCLA #ModalRM47je #SPD
PUNGGUNG NIPIS, PERUT BUNCIT WAJIB BACA Ni! . Kenapa #longgirdle #premiumbeautiful ni jadi rebutan ramai? . Dari rekaan dah jatuh cinta Dari fabrik pun dah jatuh cinta . Korang tengok sendiri perincian rekaan punyalah teliti. Long girdle ni tak macam seluar girdle biasa. . Ia adalah hasil dari cantuman fabrik yg akan fokus bahagian mana perlu dikemaskan lemak2 & bahagian mana yang nak dicantikkan lagi. Bahagian mana yang perlu dinaikkan & bahagian mana yang harus dipadat & mampatkan lagi. . Punyalah hebat kepakaran US, Jerman, Taiwan,Korea & Jepun bila bergabung. . Bukan biasa-biasa. Teliti cara nak buat, sebab tu selesa & berhasil. Dah tu, dibagi pula waranty servis seumur hidup. . Kita pilih sendiri. Nak yang telah direka ekslusif untuk badan atau yang demi untung semata2. Tepuk dada tanya diri. #rabinabanyi #PremiumBeautiful #BisnesMudahCLA #ModalRM47je #SPD
PUNGGUNG NIPIS, PERUT BUNCIT WAJIB BACA Ni! . Kenapa #longgirdle #premiumbeautiful ni jadi rebutan ramai? . Dari rekaan dah jatuh cinta Dari fabrik pun dah jatuh cinta . Korang tengok sendiri perincian rekaan punyalah teliti. Long girdle ni tak macam seluar girdle biasa. . Ia adalah hasil dari cantuman fabrik yg akan fokus bahagian mana perlu dikemaskan lemak2 & bahagian mana yang nak dicantikkan lagi. Bahagian mana yang perlu dinaikkan & bahagian mana yang harus dipadat & mampatkan lagi. . Punyalah hebat kepakaran US, Jerman, Taiwan,Korea & Jepun bila bergabung. . Bukan biasa-biasa. Teliti cara nak buat, sebab tu selesa & berhasil. Dah tu, dibagi pula waranty servis seumur hidup. . Kita pilih sendiri. Nak yang telah direka ekslusif untuk badan atau yang demi untung semata2. Tepuk dada tanya diri. 📲http://www.wasap.my/60128652743/ #marinirini #PremiumBeautiful #BisnesMudahCLA #ModalRM47je #SPD
PUNGGUNG NIPIS, PERUT BUNCIT WAJIB BACA Ni! . Kenapa #longgirdle #premiumbeautiful ni jadi rebutan ramai? . Dari rekaan dah jatuh cinta Dari fabrik pun dah jatuh cinta . Korang tengok sendiri perincian rekaan punyalah teliti. Long girdle ni tak macam seluar girdle biasa. . Ia adalah hasil dari cantuman fabrik yg akan fokus bahagian mana perlu dikemaskan lemak2 & bahagian mana yang nak dicantikkan lagi. Bahagian mana yang perlu dinaikkan & bahagian mana yang harus dipadat & mampatkan lagi. . Punyalah hebat kepakaran US, Jerman, Taiwan,Korea & Jepun bila bergabung. . Bukan biasa-biasa. Teliti cara nak buat, sebab tu selesa & berhasil. Dah tu, dibagi pula waranty servis seumur hidup. . Kita pilih sendiri. Nak yang telah direka ekslusif untuk badan atau yang demi untung semata2. Tepuk dada tanya diri. #suzannewinnie #PremiumBeautiful #BisnesMudahCLA #ModalRM47je #SPD
Nak beli piece by piece? Boleh saja. . . LONG GIRDLE VIRAL & JADI PILIHAN NO 1 WANITA MALAYSIA! Lebih 20 tahun membantu mengembalikan punggung & peha yang bulat & mantap. Tiada lagi lebihan lemak melimpah di tepi peha. Seperti korang dah buat squat 100x tau kesannya. . . Sangat selesa, punggung juga kemas dipegang. Bukan itu shaja, inilah rahsia para isteri kembali ‘memcengkam’ sewaktu ‘bersama’❤ . . Senang nak kawal makan, keputihan juga hilang, yang selalu senggugut pun makin senyum bila datang bulan. Perut buncit? Kempis rata sebaik saja sarung LONG GIRDLE PB ini. . . Pilihan terbaik untuk #ibuberpantang Sama ada #bersalinnormal atau #bersalinczer . #bengkungmoden ber FIR , rasai kehangatan seperti 15 kali sesi bertungku. . . Apa lagi yang menarik? Ia tak bergulung di pinggang & peha. Fabrik Akwatek Akwadyne yang mengikut suhu sekitar & rekaan lace berkualiti di hujung peha. . . Cepat-cepat rebut promosi HARGA KILANG untuk masa yang terhad ini. Mari wasap +601132006718 atau link Klik di BIO untuk kak lyn kirakan saiz & harga.
Nak beli piece by piece? Boleh saja. . . LONG GIRDLE VIRAL & JADI PILIHAN NO 1 WANITA MALAYSIA! Lebih 20 tahun membantu mengembalikan punggung & peha yang bulat & mantap. Tiada lagi lebihan lemak melimpah di tepi peha. Seperti korang dah buat squat 100x tau kesannya. . . Sangat selesa, punggung juga kemas dipegang. Bukan itu shaja, inilah rahsia para isteri kembali ‘memcengkam’ sewaktu ‘bersama’❤ . . Senang nak kawal makan, keputihan juga hilang, yang selalu senggugut pun makin senyum bila datang bulan. Perut buncit? Kempis rata sebaik saja sarung LONG GIRDLE PB ini. . . Pilihan terbaik untuk #ibuberpantang Sama ada #bersalinnormal atau #bersalinczer . #bengkungmoden ber FIR , rasai kehangatan seperti 15 kali sesi bertungku. . . Apa lagi yang menarik? Ia tak bergulung di pinggang & peha. Fabrik Akwatek Akwadyne yang mengikut suhu sekitar & rekaan lace berkualiti di hujung peha. . . Cepat-cepat rebut promosi HARGA KILANG untuk masa yang terhad ini. Mari wasap +601132006718 atau link Klik di BIO untuk kak lyn kirakan saiz & harga.
Perkenalan Pertama dengan Teman Sejati #premiumbeautifulcorset PART 1 Wanie kenal dan jatuh cintan pada #pbbengkungajaib nih dah lama hmmm 3tahun lepas,masa masa tuh wanie just pakai #longgirdle jerr,lepas tuh wanie balik kampung daaaah tertinggal. Kat sana,that time sedih jugak sebab tertinggal barang mahal dan peneman perut dan peha kannn🤭 Awal tahun 2018 wanie dok stalk #fb dan #wasap status kawan sek, iaitu Rosmaini...hari2 dok stalk status dia pasal promo set bengkung ajaib nih dan banyak kali jugak wanie reject offer dia😂sebab komitmen banyak kannn almaklum lerr time tuh #singlemother uolls🤭 Apr 2018 akhirnya hati ku pasti dan yakin,makaaaaa tersangkut jua daku dalam perangkap kawan sek ku ini,dengan rela hati aku terambil 1set Premium Beautiful Corset dengan harga promo dan installmeny😂nak bayar cash tak mampu😥 Sambungan part 2.. Jeng jeng jeng..... Tungguuuuuu😉
next page →