#longgirdle

5,781 posts

Loading...
Loading...
Semudah sarung #Girdle Annette 3 saat. Customer cakap senang berurusan. Alhamdullillah Syukur. Terima kasih shopping #longgirdle #Ciklang @suhainiey.sazali Norhas suhaini Norsazali NSN Shaping Wear Annette Semudah ABC #AzamYangTertangguh #TeamCiktynAwesome
Teringin memiliki badan idaman #RAMPINGsepertiKERENGGA 🔥 . . LONG GIRDLE kan adaa 😍 . . Mampu menggubah diri anda daripada memiliki tubuh badan yang: ➡️ BUNCIT ➡️ LEMAK TEPU TERKUMPUL ➡️ PINGGANG YANG LEBAR ➡️ PERUT BERLIPAT-LIPAT . . Kerana #LongGirdle 💐 Sangat selesa & tiada besi mencucuk 💐 Customer repeat order. 💐 Kempiskan perut serta merta. . . Tekan link whatsapp di bio sekarang ❤️
Www.wasap.my/60179659231/setbooster . ANNETTE ADVANCE 2.O (ADV) 🌼Bersifat krim seperti loysen, cepat meresap 🌼Berbau sedikit wangi 🌼Berwarna putih 🌼Kulit menjadi lembut dan halus 🌼Kesan 2x lebih cepat 🌼Kesan panas yang sekejab tetapi cukup berkesan . ANNETTE SLIM N FIRM (SNF) 🌻Bersifat gel mudah meresap 🌻Berwarna biru 🌻Tidak melekit 🌻Tidak berbau 🌻Kesan panas yang lama ON/OFF 🌻Kulit menjadi lembut dan halus 🌻Kesan seawal 24jam penggunaan . (SET BOOSTER ADV + SNF) ❤️3x ganda tindak balas membakar lemak ❤️Guna selang seli ❤️Result ibu berpantang lost 20kg . 👍Lelaki dan perempuan boleh guna 👍Boleh di bawa solat 👍Selamat di gunakan lulus kkm 👍Sangat baik bagi ibu berpantang 👍Sangat sesuai diguna semasa jogging & workout . 🔥Perut menjadi kempis 🔥Paha langsing 🔥Lengan mengecil 🔥Berat menurun 🔥Selulit menghilang / rekahan selepas bersalin pudar/menghilang CARA GUNA sapu nipis sahaja di tempat yang nak dikecilkan perut, paha,bawah lengan dll.. TIDAK perlu sapu satu badan, hanya sapu 2x sehari berat akan menurun dan akan kurang inci dibahagian tertentu. Mudah?? ADAKAH GEL INI SELAMAT? 👉Kandungan gel ini semula jadi, bahan utama esktrak daun limau purut, esktrak cili api bara, esktrak halia, dan esktrak mint. Diformula dari negara France 💋 NAK KESAN LAGI CEPAT sis kena guna gel ni konsisten dan minum air masak yang cukup. Lepas ni takda lah orang ejek sis GEMUK lagi. Cari size pakaian pun senang je😍😍 HARGA PRODUK 👇 📌 80ML ADV + 80ML SNF RM129 (Np RM160) (4 BULAN GUNA) 📌 20ML ADV + 20ML SNF RM49 (Np RM60) (SEBULAN GUNA) Cepat ORDER cepat BARANG SAMPAI cepatlah KURUS😘😘 #KURUS #BENGKUNG #ANNETTE #LACEGIRDLE #GELSLIMMING #KORSETLENTIK #SLIMMINGSINGLET #LONGGIRDLE #LACEGIRDLE #ZIPCURVE
Ada customer tanya sy, “takde saiz kecik ke”, atau “kak mmg sume super plus size ke” atau “takde saiz petite ke?”.. . . Jawapan y, YA LONG GIRDLE mmg ada saiz kecil! . Tunggu apa lagi, cpt2 dapatkan long girdle dgn harga berpatutan dan mampu milk! I janji harga xkan sampai ratus2 ye ❤️ ... #misikurus #misikurus2018 #misikurussihat #misikuruskahwin #misikahwin #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurus #slim #kempisperut #perutkempis #kempiskanperut #ramping #krimramping #rampingchallenge #rampingkurus #rampingdalam30hari #rampingsihat #girdle #longgirdle #bengkungmoden #bengkungpantang #bengkungbersalin #girdlebersalin #girdlemurah #girdlesajat #girdle #girdlekurus #cepatkurus . . Meh la whatsapp kita untuk order 0173785123 (Puan Atiqah) ❤️3
Korang ada masalah macam... • susah nak maintain berat lepas berat badan turun • susah nak keep in shape badan tu lepas dapat turunkan berat badan • masalah kesihatan dalaman wanita (cyst,fibroid,keputihan,rahim ‘jatuh’,ikhtiar hamil dll) • banyak angin dalam badan/selalu kembung perut/sendawa tak lawas • sakit belakang akibat duduk terlalu lama/slip disc/PID • kerap makan sebab kerap rasa lapar • susah nak kawal kuantiti makanan yang diambil • susah nak turunkan berat badan walau dah cuba macam-macam.. . Dan macam-macam masalah berkaitan kuruskan badan @ nak dapatkan bentuk badan ideal/idaman.. Www.wasap.my/60196616448 #sayanakkurus #jomkurussihat #sihatcantik #bajukurus #korsetpelangsingbadan #korsetpengempisperut #bengkungmoden #bengkung #pbcorset #pantangdenganpb #pehakecil #pinggangramping #pinggulmenarik #korsetperampingbadan #waisttrainer #waistnipper #longgirdle #longbra #premiumbeautiful #promopremiumbeautiful
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL. PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL. PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
Korset premium beautiful ada tiga bahagian. 1. Long bra Fungsi-fungsi long bra pb. 🔹mengelakkan bengkak susah. 🔹menetapkan kedudukan payudara 🔹merangsang pengeluaran susu ibu 🔹menggalakkan pertumbuhan payudara kecil 🔹membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut. 2. Waist nipper 🔹bantu kurangkan gastrik 🔹kempiskan perut 🔹bantu hilangkan selulit 🔹sesuai untuk lelaki dan perempuan 🔹sokong tulang belakang 3. Long Girdle 🔹kuatkan rahim 🔹bantu semua masalah yang berkaitan rahim 🔹stabilkan hormon 🔹kurangkan senggugut 🔹kurangkan keputihan 🔹hilangkan kesan rekahan kulit terutama bagi ibu lepas bersalin. #premiumbeautifulkorsetmalaysia #longbrapb #waistnipperpremiumbeautiful #longgirdle #senggugut #keputihan #kuatkanrahim #elakbengkaksusu #payudaramontok #payudarapadatseksi #kempiskanperut #perutbuncit #nakkurus #slimmingkorset #pakarbajudalamhitamkesihatan #premiumbeautifulpahang #brakesihatanantikanser #lifetimewarranty #superbrand #gastrik #selulit #ramping #sakittulangbelakang #bajusupporttulangbelakang #turunberatbadan #skuadpbexpertutara #premiumbeautiful
Dua dua long girdle. Tapi banyak bezanya. Sejak jumpa Premium Beautiful dah tak guna yang lain. Paling best kualiti still nampak baru, tidak berlipat dan masih grip lagi walaupun dah setahun lebih guna. Punggung pun tak melimpah sejak konsisten sarung #longgirdle ni. Target lepas ni nak pakai size 82. Sikit aje lagi InshaAllah. #misi55kg #longgirdlepremiumbeautiful
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 PROMOSI HUJUNG TAHUN PREMIUM BEAUTIFUL 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Harga 1 set PB ORIGINAL❤❤ Bukan 2500 Bukan 2000 Bukan 1500 ✅Bergantung kepada stok yang ada sahaja ✅Dapatkan ukuran badan seperti pic dibawah ✅Jangan lepaskan peluang keemasan ini ✅Nak beli berasingan pun boleh ✅Harga mampu milik ✅Cash sahaja ✅Waist Nipper hanya untuk lelaki yang menghadapi masalah tulang belakang (slipdisc). Whatsapp saya utk pastikan saiz anda ada😍😍 www.wasap.my/60129063437/NakPB #TopAgentPB #Longgirdle #LongBra #WaistNipper
#slimmingworld 🌷 . . ❤2in1 slimming girdle ❤ 2 colours available . . Waist measurement Size: M/L 21.5"-33.5" XL/2XL 23.5"-35.5” Length Size: M/L 13.5" XL/2XL 14" . . Material: Inside (88% bamboo, 20% spandex) Surface (78% poly fiber, 22% spandex) . . PRICE inc pos: RM 32m, RM 35ss . . 📲 www.wasap.my/601112330062/girdlemurah . . #bajudalam #seluardalam #girdle #girdlemurah #girdlepants #girdles #girdleplussize #pakaiandalam #kedaibaju #produkwanita #nakkurus #korsetmurah #ultraslimkorset #fitness #innerwear #plussizelingerie #bumpants #buttlifters #workout #longgirdle #bazaarpaknilmurah
Boleh tak nak beli satu part je? . . . . . . Boleh tapi tengok kesan dia, sanggup tak nak hadapi kesan jangka panjang macam ni? Kita tak jual untuk habiskan barang, tapi kita nasihatkan yang terbaik untuk customer supaya dapat badan idaman mereka. Kami pun tak nak customer pakai PB (1 part) dan akhirnya menyesal..bukan salah PB tapi salah cara pakai. Pakai fullset lebih baik, selain tu akan dapat rasa bezanya terutama dekat bahagian breast... Kedudukan nipple ditempat yang tepat. Tak "merudum" dan tak "juling" ke kiri atau ke kanan. Pemakaian secara konsisten dan dari awal membantu selamatkan kedudukan aset kita. So jom selamatkan. #premiumbeautiful #corset #bodyshapping #shape #instantshapping #slim #longbra #longgirdle #waistnipper #pasarpaknil #bazarpaknil #sihatcantik #cantikramping
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
Parts Of Premium Beautiful Corset . . www.wasap.my/601140688322 . . #longbra #longgirdle #waistnipper
Siapa suka yang SEBELUM & siapa suka yang SELEPAS..?! . Testimoni baru ni, Hilang Perut buncit.. belakang badan pun takde berlipat.. besttt nya #SingletSlim ni sebab dapat Cover lemak sampai bawah #Ketiak . Dari baju sendat terus nampak longgar kan.. wow sangat la.. Ala tak mahal pun uolls.. Slim sekelip mata lagi.. . RM39 jerkk, boleh guna hari² tau.. .
HILANG TERUS PERUT BUNCIT ! . Serius wei #SlimmingSingletAnnette ni terbaik di alam semester 😍 . Ai terjatuh hati tanpa sengaja. Saje je sarung nak tengok macam mana effect dia. Yela nak promot kan, mesti la nak tahu best ke tidak. Tak semenit sarung tengok perut buncitku yg dibina 10bulan lepas ni terus lesap. . Fuh! Tersembul mata tengok badan nampak slim, kemas , ada shape cantekkkk punya. Lepas ni nak pakai baju kurung senang dah tak payah dihantui perasaan risau lemak berketul-ketul kat badan. Eh tak sanggup tengok lah 😫 . Tak padan dengan harga hasil dia ni. Patutlah harga sebenar RM69. Harga untuk #AnnetteLover RM39 jer wei. . Kalau cakap mahal lagi memang taktahu nak kata apa. Tayang la spare tyre tu sana sini. 😆
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
🔥 INGATKAN ORANG KURUS JE MAMPU PAKAI 🔥 . Kakak bambam pun mampu pakai. 😍 . Serious best giler singlet ni. Survey tempat lain mahal nau. Macam tak berbaloi pulak harga RM39 tu 😝 . ✓ Tak berlipat ✓ Kemas ✓ Kain sumpah best . Tak nak rugi, beli sekarang sebab stok sangat limited. Rm39 je bukan Rm300 tauuuu 🤗 .
HILANG TERUS PERUT BUNCIT ! . Serius wei #SlimmingSingletAnnette ni terbaik di alam semester 😍 . Ai terjatuh hati tanpa sengaja. Saje je sarung nak tengok macam mana effect dia. Yela nak promot kan, mesti la nak tahu best ke tidak. Tak semenit sarung tengok perut buncitku yg dibina 10bulan lepas ni terus lesap. . Fuh! Tersembul mata tengok badan nampak slim, kemas , ada shape cantekkkk punya. Lepas ni nak pakai baju kurung senang dah tak payah dihantui perasaan risau lemak berketul-ketul kat badan. Eh tak sanggup tengok lah 😫 . Tak padan dengan harga hasil dia ni. Patutlah harga sebenar RM69. Harga untuk #AnnetteLover RM39 jer wei. . Kalau cakap mahal lagi memang taktahu nak kata apa. Tayang la spare tyre tu sana sini. 😆
HILANG TERUS PERUT BUNCIT ! . Serius wei #SlimmingSingletAnnette ni terbaik di alam semester 😍 . Ai terjatuh hati tanpa sengaja. Saje je sarung nak tengok macam mana effect dia. Yela nak promot kan, mesti la nak tahu best ke tidak. Tak semenit sarung tengok perut buncitku yg dibina 10bulan lepas ni terus lesap. . Fuh! Tersembul mata tengok badan nampak slim, kemas , ada shape cantekkkk punya. Lepas ni nak pakai baju kurung senang dah tak payah dihantui perasaan risau lemak berketul-ketul kat badan. Eh tak sanggup tengok lah 😫 . Tak padan dengan harga hasil dia ni. Patutlah harga sebenar RM69. Harga untuk #AnnetteLover RM39 jer wei. . Kalau cakap mahal lagi memang taktahu nak kata apa. Tayang la spare tyre tu sana sini. 😆
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL. PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #longgirdlepremiumbeautiful #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
Oh menggg. Seriously 😅😅😅. Marilah adik kakak pakai LONG GIRDLE Premium Beautiful. Bukan setakat peha jadi kecil, pinggang pun ramping perut pun kempis, punggung pun elok terletak & yang penting peha tak melimpah. Boleh la pilih nak yang hitam ke nak kelabu. Roger sis lelaju tau.
lelemak terkeluar kita kasi masuk tempat yang betul 😍 #corset #nakkurus #nakshape #bodyshaper #longgirdle #corsetselesa #rahsiaasetwanita #breastbesar #bodycantik
Hurt truth? Mujur ada #PremiumBeautiful #longgirdle untuk kecikkan paha, kempiskan perut, support pinggang dan naikkan punggung. Korang berkenan yang hitam manis tu ke atau kelabu anggun tu? Meh PM tepi untuk risik-risik.
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
KETAHUI JENIS PAKAIAN MENGIKUT BENTUK BADAN Pada umumnya bentuk tubuh wanita terdiri daripada 4 jenis iaitu :- (a) Bentuk Badan Buah Pear 💃🏻 Ciri wanita berbentuk tubuh buah pear tubuh lebih besar di bahagian bawah pinggul dan peha dan bahagian atas kecil secara tidak langsung pinggang kelihatan kecil dan ramping. Tips untuk bentuk badan buah pear 👇👇👇 1. Pakaian yang tepat untuk bentuk tubuh ini adalah yang mampu menyeimbangkan bahagian atas tubuh dengan bahagian bawah tubuh. Pakaian dengan corak pelbagai dan berwarna terang sesuai dipakai pada bahagian atas. Pakaian atas (bahu/lengan) yang lebar, berenda-renda, detail yang banyak juga mampu membuatkan tubuh bahagian atas anda kelihatan sedikit besar sekaligus ia menyeimbangkan tubuh. 2. Untuk tubuh bahagian bawah, pilihan seluar jenis basic cut dan seluar slim/boot cut sangat sesuai. 3. Hindari pakaian atasan yang berwarna gelap dan seluar sendat di pinggul kerana ia akan mononjolkan bentuk pinggul anda yang besar. 4. Sapu #Krimpanas Annette dan Sarung #longgirdle Annette boleh mengimbangi area perut dan peha. Nak shapekan lagi body pakai #Lentikkorset Jadi tidak perlu risau lagi bila memakai pakaian idaman. #KurusDenganAnnette #TeamCiktynAwesome
#longgirdle sedap melekap lembut dan sejuk bila pakai. . best sangat sebab lelemaks nakal pun lesap sekelip mata, untung sambil sambil boleh kecikkan peha drumstick yg besar, up kan punggung sekali! . pastinya tak berlipat atau bergulung sebab ada tetulang kat #longgirdle ni. . kami ada saiz anda sehingga 160kg 8xl! jom grab cepatt sebelum kehabisan stok!
Hyee sis macam mana nak cuci #shapingwear annette? Jangan laa main campak dalam wash machine terus..Tak sayang ke beli memahal boleh pakai sekejap je😛😛 Jom tengok cara basuhan dan penjagaan #sexybengkung #longgirdle #lacegirdle #korset #slimmingsinglet annette😃 #AnnetteTerbaik #TakTryTakTawOkk #TeamCiktynAwasome
#SexyBengkung : Memberikan kesan kepada perut dgn menyembunyikan masalah perut buncit, menggeleber dan sebagainya. Size M-4XL . . #LaceGirdle : Untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan yg menarik pada bahagian punggung-pinggang. Size S-2XL . #AnnetteSlimmingGel : Khas untuk mencairkan lemak-lemak pada badan anda dengan cepat. 20ml (penggunaan selama 1-2minggu) . #Corset : Membentuk postur dan bentuk badan. Merampingkan pinggang. Size S-2XL . #LongGirdle : Material daripada bamboo dan spandex, untuk menaikkan punggung dan cover part spare tyre. Size S-8XL . 💃PAKAI HARI2 MAKIN RAMPING💃
sale!!! clear stok!!! RM100 jer 1bahagian.. *longbra rm100 #waistnipper rm100 #longgirdle rm100.. #sypakai #syjual
Boleh tak saya nak pakai long girdle saja? Ni lah kesan nya😱😱 Premium beautiful di reka khas untuk membentuk dan melansingkan tubuh badan dengan erti kata lain 70% kesihatan dan 30% kecantikkan Pilihan masing-masing,sis cuma berkongsi manfaat dan kebaikkan premium beautiful Tepuk dada tanya selera! #premiumbeautiful #bajudalamkesihatan #bajudalamfir #pakaralihlemak #pakartulangbelakang #instantshaping #bodyshaping #bengkongmoden #bengkongberpantang #longbra #waistnipper #longgirdle #agentsahpb #premiumbeautifulklang #shazirahsukry #0179980352
🔥 SAPA ADA PEHA BERGESEL?🔥 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bergesel yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 mur mur jurrrr🤗🤗 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap iena 👇 Www.wasap.my/60179659231/longgirdle+gel
Feedback slimming singlet 😍😍😍 . . Best sgt kalau yg sesiapa yg pakai uniform tu. Ketulan belakang dah tak nampak. Kwn2 pon berkenan nak order sekali . Uniform nurse nampak kemas je 👍🏻👏🏻👏🏻
🔥 INGATKAN ORG KURUS JE MAMPU PAKAI 🔥 . Kakak bambam pun mampu pakai. Kau hadoo 😂 . Serious best giler singlet ni. Survey tempat lain mahal nau. Macam xberbaloi plak harga RM39 tu 😝 . ✓ Tak berlipat ✓ Kemas ✓ Kain sumpah best . Tak nak rugi, beli sekarang sebab stok sgt limited. Rm39 je bukan Rm300 tauuuu 😍
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap ciktyn 📲0183222485 #annetteslimfirm #sexybengkung #lacegirdlelentik #ubatkurus #kurustanpaubat #annetteslim #annetteslimmingfirm #kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish #TeamCiktynAwesome
Awak suka zumba ? Jum zumba dengan sexy bengkung . Dulu tk yakin nak zumba2 ni. Tapi now lebih yakin sejak ada sexy bengkung. Berzumba dengan #sexybengkung berkesan 3x ganda lebih cepat 💃 Nak pinggang lebih ramping? Tekan link bio whatsapp diatas untuk fast reply 👆
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap ciktyn 📲0183222485 #annetteslimfirm #sexybengkung #lacegirdlelentik #ubatkurus #kurustanpaubat #annetteslim #annetteslimmingfirm #kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish #TeamCiktynAwesome
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 . Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 . Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 . Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 . Jom wasap team annette cepat² tau 🤗 . 0195698965
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap ciktyn 📲0183222485 #annetteslimfirm #sexybengkung #lacegirdlelentik #ubatkurus #kurustanpaubat #annetteslim #annetteslimmingfirm #kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish #TeamCiktynAwesome
HILANG TERUS PERUT BUNCIT ! . Serius wei #SlimmingSingletAnnette ni terbaik di alam semester 😍 . Ai terjatuh hati tanpa sengaja. Saje je sarung nak tengok macam mana effect dia. Yela nak promot kan, mesti la nak tahu best ke tidak. Tak semenit sarung tengok perut buncitku yg dibina 10bulan lepas ni terus lesap. . Fuh! Tersembul mata tengok badan nampak slim, kemas , ada shape cantekkkk punya. Lepas ni nak pakai baju kurung senang dah tak payah dihantui perasaan risau lemak berketul-ketul kat badan. Eh tak sanggup tengok lah 😫 . Tak padan dengan harga hasil dia ni. Patutlah harga sebenar RM69. Harga untuk #AnnetteLover RM39 jer wei. . Kalau cakap mahal lagi memang taktahu nak kata apa. Tayang la spare tyre tu sana sini. 😆
Singlet Slimming - RM39 . . Postage : RM7 (SM) RM11 (SS) . . ✓ FREE SIZE ✓ 60-100KG ✓ BLACK & SKIN ✓ Polyster Spandex ✓ Good elasticity
Awak syuke berjalan tapi ade masalah⬇️⬇️ ➡️ peha bergesel/melecet??? ➡️Perut bergoyang masa jalan??? Dah try #LONGGIRDLE by annette??? 💜💜ANNETTE LONG GIRDLE💜💜 ✔Tak Bergulung ✔Kain Tebal ✔Kain Sejuk dan Selesa ✔Cover bawah dada sampai peha ✔ Sangat membantu anda untuk menutup LELEMAKss dalam masa 7 SAAT....😱😱 🐾Pakai hari2 LELEMAKss Lenyap terusss..😄😄😍 🔈🔈DALAM PANTANG PUN SELESA GUNA ⚠LONG GIRDLE⚠ ni Tauuu..... 💯grip kt bahgian perut , peha & punggung 👉Saiz dari S - 8XL Haaa BEST kann?? GRAB NOW ❗❗❗ 💥SEKALI CUBA I JAMIN UOLLS PASTI JATUH HATI💥 Klik link ⤵️ untuk pertanyaan & Tempahan... www.wasap.my/60179659231/LONGGIRDLE+gel
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap ciktyn 📲0183222485 #annetteslimfirm #sexybengkung #lacegirdlelentik #ubatkurus #kurustanpaubat #annetteslim #annetteslimmingfirm #kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish #TeamCiktynAwesome
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap ciktyn 📲0183222485 #annetteslimfirm #sexybengkung #lacegirdlelentik #ubatkurus #kurustanpaubat #annetteslim #annetteslimmingfirm #kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish #TeamCiktynAwesome
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #premiumbeautifulkajang #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap ciktyn 📲0183222485 #annetteslimfirm #sexybengkung #lacegirdlelentik #ubatkurus #kurustanpaubat #annetteslim #annetteslimmingfirm #kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish #TeamCiktynAwesome
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap saya cepat² tau 🤗 wasap.my/60179659231/longGel
Kalau anda mencari #bengkung atau set #korset yg sgt sgt sgt selesa dipakai walaupun hampir 24 jam....dapatkanlah korset exclusive Charms atau DX Verve from Elysyle ni....sgt sgt sgt recommended sbb sy pun pakai tau....bukan main canang je...dh rasa sendiri dah...mudah dijaga...selesa 'dipeluk' oleh Charms / DX Verve...mmg body shaper yg sgt3 di recommend! . Pendek kata... A MUST HAVE ONE for every women out there !! . Nak consultation? Boleh klik di bio utk direct wasap ye....FREE shj ! ♥️ . #korset #bengkung #longgirdle #charms #charmselysyle #dxverve #dxvervecorset #dxvervelingerie #dxcharmslingerie #bodyshaper #inner #exclusivekorset
Kalau anda mencari #bengkung atau set #korset yg sgt sgt sgt selesa dipakai walaupun hampir 24 jam....dapatkanlah korset exclusive Charms atau DX Verve from Elysyle ni....sgt sgt sgt recommended sbb sy pun pakai tau....bukan main canang je...dh rasa sendiri dah...mudah dijaga...selesa 'dipeluk' oleh Charms / DX Verve... . Nak consultation? Boleh klik di bio utk direct wasap ye....FREE shj ! ♥️ . #korset #bengkung #longgirdle #charms #charmselysyle #dxverve #dxvervecorset #dxvervelingerie #dxcharmslingerie #bodyshaper #inner #exclusivekorset
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap team annette cepat² tau 🤗 0195821071 0195821071 0195821071
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 . Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 . Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 . Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍
🔥 SAPA ADA PEHA BERCANTUM? 🔥 Peha bercantum tu apa sis? Alaaaa buat² tak tau plak dia na...yg bergesel² bercantum² kat peha tu lah sis. Boleh jadi luka pedih tau kat situ 😆 Ok dah jom kita sama² hapuskan peha bercantum yg menyakitkan tu . Mudah dan paling penting selamat 😋 Guna #gelkurus , pakai #longgirdle dah selesai 😍 Jom wasap team annette cepat² tau 🤗 012-2452769 012-2452769 012-2452769
📢📢 Adik manis dan kakak syantik!!!! Bila lagi nak paha slim? Cepat pakai #Longgirdle bersama #slimminggel yg tgh promo giler2 ni Material best, tak panas, tak bergulung dan memang betul2 fit kan perut u olls💃🏼💃🏼 #annetteslimfirm #sexybengkung #lacegirdlelentik #ubatkurus #kurustanpaubat #annetteslim #annetteslimmingfirm #kurusterlajak #kuruspantas #kurussihat #diet #slimminggel #slimmingproduct #lokalah #malaysia #gelkurusmurah #gelkurusrm10 #prelovedmalaysiamurah #prelovedmalaysia #noradanish #TeamCiktynAwesome
next page →