#latteart

6,042,126 posts

Loading...
#latteart practice
Loading...
#latteart practice
#latteart practice
#latteart practice
12月8日のイベントに沢山のご来店ありがとうございました^ ^次回も楽しみにして頂ければと思います✨ 。 本日は14時ー17時(Lo.16時半)で営業しておりますので暖かいコーヒーを飲んで頂きゆっくりして頂けたら幸いです🙇‍♂️ また、昨日は名古屋にてコーヒーのカッピング(味見)をさせて頂き新しい豆も購入致しましたので新しい豆の登場を是非お楽しみに👍 。 #barista #coffee #latte #latteart #ラテアート #coffeetime #コーヒー時間 #colorfulcoffee #カラフルコーヒー #colorful #カラフル #youlookcoffee #youlookラテ会 #mie #tsu #三重県 #津市 #三重県カフェ #三重カフェ #三重コーヒースタンド #三重県コーヒースタンド #津市カフェ #津カフェ #津市コーヒースタンド #出会いに感謝
Sudah mau akhir tahun tapi belum punya #mesinkopi juga? Jangan kelamaan mikir bro Jangan kebanyakan compare Toffin jelas yang terbaik, service jelas, sparepart jelas, kantor nya juga jelas Jadi ngapain beli ke yang ga jelas? Harga akhir tahun??? For detail and special price 082112252058 089510126425 Mastur.sales@toffin.id #mesinkopi #mesinkopitoffin #jualmesinkopi #espressomachine #coffeemachine #cafe #coffee #kopi #coffeeshop #specialtycoffee #barista #baristaart #latteart #anakkopi #duniakopi #manualbrew #toffin #toffincoffeeshowroom #otten #ottencoffee #tokopedia #bukalapak #blibli #shopee #bisniskopi #resto #restoran #restaurant #jakarta #indonesia
Swipe left for more. For the First time in India We are offering Origin Based, Single Sourced Green Coffee Beans. . 3rd Origin. Today we explain the uniqueness of Araku Valley and why you should choose coffee from Araku Valley. . . Everyday we will explain about each of the 13 origins from India and their specialities. . . Special prices exclusive to Home Roasters and Coffee Connoisseurs. Exclusively available only at https://Woodpeckerscoffee.com . . #coffee #indiancoffee #cafe #indian #indiancafe #greencoffee #greencoffeebeans #greencoffeebean #homeroasting #homeroaster #homeroastedcoffee #coffeelover #coffeelovers #latte #latteart #cappuccino #instagood #lattemacchiato #picoftheday #espresso #barista #coffeeshop #coffeeholic #coffeehouse #coffeeporn #coffeephotography #coffeeholic #greenbeans #greentea #weightloss #coffeeroasters
AKHIRNYA DAPAT BODY MASA ANAK DARA DULU!! . . Tak sangka sungguh la. Dlu mampu berangan je blh dpt semula body masa anak dara dulu. Tak sangka jd kenyataan. Tq byk2 klubna laleh dh tlg buang lemak2 tepu dlm badan ni lepas bersalin. Korang yg ada masalah badan xblh nak kurus semula lepas bersalin tu wajib cuba!!! Whats app 0148209750 Harga : Klubna : RM39 Laleh : RM39 COMBO KLUBNA LALEH : RM78 (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!) . (Harga belum termasuk postage) Pos rm10sem/rm15ss 0148209750 #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamfiqah #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart
Sudah mau akhir tahun tapi belum punya #mesinkopi juga? Jangan kelamaan mikir bro Jangan kebanyakan compare Toffin jelas yang terbaik, service jelas, sparepart jelas, kantor nya juga jelas Jadi ngapain beli ke yang ga jelas? Harga akhir tahun??? For detail and special price 082112252058 089510126425 Mastur.sales@toffin.id #mesinkopi #mesinkopitoffin #jualmesinkopi #espressomachine #coffeemachine #cafe #coffee #kopi #coffeeshop #specialtycoffee #barista #baristaart #latteart #anakkopi #duniakopi #manualbrew #toffin #toffincoffeeshowroom #otten #ottencoffee #tokopedia #bukalapak #blibli #shopee #bisniskopi #resto #restoran #restaurant #jakarta #indonesia
ร้านเปิดตามปกติน้าาาา 🖤 _______________________ Loft’n Rolls #ร ับสมัครบาริสต้า1ตำแหน่ง . . . . . . . . #coffeeshop #coffeetime #coffee #coffeeholic #coffeeaddict #barista #coffeeprops #coffeesesh #reviewkku #reviewkhonkaen #latteart #coffeeart
そろそろ5、6年? 蔵に篭る兄さんに代わって、誕生日を勝手に祝うww ちゃんと送りつけました❤︎ 病院から脱走してきたんか言われ(´-ω-`) 危うく通報されるwwちゃんと退院しました(´°ω°`) #latteart #crema #latteartcafecrema #恒例 #birthday #送りつける
先日ローズベーカリーさんでお持ち帰りしたキャロットケーキとビクトリアケーキとクリスマスマフィンでお家カフェ☕ やなか珈琲店で購入したモンテショコラブラジルコーヒーと紅茶と一緒にティータイム☕ 年末の大掃除の一部、棚の上を清掃させて一段落~ひとつひとつ時間が掛かる作業で疲れた😰 でも綺麗になるって気持ち良いね🍀 プリザーブドフラワーをお安く購入出来て飾ってみました🍀まだケースに入れたままにしているけど(笑) 最近はめっきり寒くなり風邪を引きやすくなりますよね…頑張らないと‼️ #ローズベーカリー #キャロットケーキ # ビクトリアケーキ#ケーキ #マフィン #ティータイム #お家カフェ #紅茶 #コーヒー #ラテ #ラテアート #やなか珈琲店 #プリザーブドフラワー #大掃除 #整理整頓 #バーレイ #teatime #homecafe #cake #tea #coffee #latte #latteart #flowers #burleigh
課程持續加開中! 體驗班 1400/2hr 1-2人開課 適合沒有經驗第一次操作的學員 進階班4000/4hr 1人開課 (可分次上課) 適合有基礎觀念,想更精進的學員 陪練班 500/hr 1-3人開課 提供場地練習,以自身大量練習為主,會一旁輔助校正手法及觀念。 以上費用皆不含材料費用 上課時間歡迎私訊預約! 課程皆採用家教式的教學,針對每位學員程度不同,調整課程內容,達到對大的教學效果。
Sengaja ga diaduk biar manis nya terakhir, karena yang manis nya diawal itu akhiran nya nyakitin :) :) :) hati nya berapa lapis? ini cuma 5 wkwk #iniQuotesBaristaAmatir • • • #barista #BaristaAmatir #baristaindonesia #baristagram #baristas #baristalife #baristadaily #baristaart #latteart #latteadict #art #seni #kopi #anakkopi #coffeelover #coffee #instacoffee #coffeeporn #coffeetable
라떼 시키신 분 !!!!!!!!!!!!!!!
TAK SANGKA SANGAT!!!!! .h selama ni mmg tak larat sgt dh bawak badan ni. Berat sangat rasa. Dh cuba mcm2 cara nak kuruskan bdan ni tapi gagal. Tapi kalini mmg tak sangka mnum Klubna laleh dalam masa 3 minggu je brt dh turun 6.2kg. Part peha n lengan mmg ketara sangat berubah. Perut pun kempis. Saya teruskan mnum klubna laleh ni utk terus buang lemak2 berlebihan dlm badan ni. Korang pun wajib cuba! Whats app 0148209750 Harga : Klubna : RM39 Laleh : RM39 COMBO KLUBNA LALEH : RM78 (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!) . (Harga belum termasuk postage) Pos rm10sem/rm15ss 0148209750 #kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #kopibergaduhviral #lawak #jagabadan #rahsiakurus #slimbodyshake #kurang #gula #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #roadtofitness #detox #teamfiqah #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart
Put your heart even in smaller acts. ❤ . #matcha #latte #baristadaily #tealatte #latteart #matchalover #baristalife
Adek....abang ngopi dulu yaa . #coffeetime #waktunyangopi #coffee #latte #latteart
You can't choose the pattern you want, the dice will choose it for you ☕🎲 . . . #espertolatteartthrowdown2018 #latteart #dice
분명 찍기 전에는 예쁜 것 같았는데..😔
Degustation de nos nouvelles boissons : Latte noisettes/caramel Gingerbread latte Salted caramel brownie hot chocolate Latte with cinnamon spice Christmas brûlée latte ... Alors lequel est votre préfèré? 😍☕🥤 #latteart #latteart #starbucks #starbuckstours #toursmaville #tours #gingerbread #hazelnut #caramel #brownie #cinnamon #christmas #noel #sampling #barista
こんにちは☺︎ 朝降っていた雨も上がり空が少し明るくなってきました✨ お気軽にお立ち寄りください😊 本日も元気に営業しております👍 東京都渋谷区恵比寿西1-33-18 #ductcoffeelab #815coffeestand #coffeestand #coffeeshop #cafe #tokyocafe #coffee #barista #latteart #puffin #coffeebean #daikanyama #shibuya #ebisu #コーヒースタンド #コーヒーショップ #カフェ #代官山 #恵比寿 #中目黒 #渋谷 #自家焙煎 #コーヒー #バリスタ #ラテアート #焼き菓子 #パフィン #ドーナツ #815coffeestand
จิบกาแฟเพลินๆกับเพลงเพราะๆที่เพลงคอฟเฟ่ค่ะ🤗☕🙏 #coffeeculture #coffeeaddict #coffeelism #coffeebrewer #coffeeshot #latte #latteart #plengcaffè #suanphueng #ratchaburi #vscocoffee #vscocoffeeshop #wongnai
Coffee Bike Bar #brompton ____ ☕️: Coffee Bar & Specialty Coffee ⌚️: Open 6:00 - 14:30 📍: Chock-Chai4 Rd.(54) ☎️: 02-061-0906 #JoelKoff #cafe ' #bangkok #กร ุงเทพ #coffeeshop #newcafeinbkk #baristadaily #baristalife #Cyclingcafe #coffeetime #cafepost #cyclistcafe #bangkokcafe #espresso #latteart #cafebkk #coffeebkk #specialtycoffee #coffeestand #coffeeshots #coffeegram #coffeesesh #ChockChai4 #coffeeshots #กาแฟอร ่อย #wongnai #wongnaicoffee #ร ้านกาแฟ #worldcoffee
#latteart #freepour #freepourlatteart 豆奶朱古力
벌써 수요일.. . 오늘의 빵은 * 홍차 식빵 * 무화과 깜빠뉴 * 먹물 치즈 치아바타 입니다. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -에그타르트 -크루아상 -초코 크루아상 -뺑오쇼콜라 -소세지 크루아상 -퀴니아망 -생크림 스콘 -크렌베리 스콘 -더블 치즈 스콘 -티라미수 -마카롱 은 매일 준비되어 있습니다! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #카페오늘 #OHNL #조치원카페 #세종시카페 #세종시 #조치원 #coffee #bread #croissant #eggtart #latte #latteart #커피 #브레드 #빵 #크루아상 #에그타르트 #맛있는집 #오늘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
大家知道嗎?我們的座位有32個,視乎活動性質如何,我們可以靈活安排座位位置。就像昨天的咖啡拉花活動,我們除了把空間分為兩個活動區,還可以在咖啡吧位置提供小食及飲品。要計劃公司員工活動的話,可以跟我們一起商量活動細節啊! . . . Get in touch if you are planning your next birthday party or team building activity. Apart from catering support, we also provide coffee workshop experience to make your event more memorable.
⚭ 又係舊相一張😬 好耐無見過咁精緻既拉花了❤️❤️ - - 🌀#ConnHKCafe
一陣子沒有拉 玩了幾杯還能有個樣子 #latteart #latte #coffeeshop #coffee
Ideas are born over coffee! Sitting down with a cup, a pen, and notepad is a great brain stimulation activity. Particularly useful when formulating your business ideas! . #ideas #businessstrategy #entrepreneur #humpday #espresso #cappucino #latteart #baristagram #coffee #coffeebar
One of the better inversions I’ve poured #baristalife #practicemakesperfect #latteart
🌿
A cup of coffee may not solve the problem but it’s nice to have it anyway
. CONNECTING THE DOTS Sudahkah anda mengevaluasi pencapaian selama setahun ini? sudah hampir akhir tahun lho.. hehe . Ketika kita melakukan evaluasi terhadap pencapaian selama ini, maka akan terlihat ada 1 benang merah yang menghubungkan semua titik-titik langkah atau terobosan yang sudah kita ambil dalam melakukan perubahan untuk mencapai target yang ingin kita capai. Kami disini yakin bahwa tindakan yang kita tempuh untuk mencapai goal yang sekarang kita dapatkan berhubungan satu sama lain.. they connecting each other. Dan itu adalah sebuah takdir yang memang disiapkan Tuhan untuk kita jalani. Happy Barista berdiri pertengahan tahun ini.. setelah sekian lama kami merasa bahwa passion kami di dunia #kopi memang tidak bisa kami bendung. . Tujuan utama yang ingin kami capai adalah membuat para customer kami bisa lebih #produktif dan terus bekerja keras untuk mencapai #goal yang mereka inginkan. Kami tidak akan berdiri jika tidak ada #passion , Passion itu muncul ketika kami bertemu dengan sahabat yang memperkenalkan kopi enak kepada kami di awal tahun ini disebuah pameran #Entrepreneur dan kami tidak akan berada di Pameran tersebut jika tidak ada ketertarikan didunia #Bisnis . Semuanya berhubungan.. seperti #quote dari #stevejobs "You cant connect the dots looking Forward. you can only connect them Backwards" . semuanya akan terlihat saling berhubungan ketika kita melihat kebelakang. dan semuanya jelas kita ketahui bahwa ketika kita ingin mencapai sebuah Goal, maka yang harus kita setting diawal adalah #Mindset positif dan sikap #optimistic karena percaya atau tidak, #Tuhan akan memberikan apa yang kita mau jika kita #percaya . #StayHappyStayProductive #kopibikinhappy . #Coffee #Coffeeshop #Roasting #Roastedbean #RoastedCoffee #LatteArt #wisdom
in the wilderness 𓆸. . $35 #flatwhite rather milky. but the latte art is applaudable. i think it is an owl... or two lovebirds. very lovely either way. which do you think it is? (poll in igstory! ^^) . Cozy Coffee @ Unit 117, The Mills, 45 Pak Tin Par Street, Tsuen Wan . #oclC_tsuenwan
오늘은 가또쇼콜라 구웠습니다 :) 청년몰에 작은카페 라이크먼데이는 커피와 케이크를 만드는 1인가게입니다. 불편할수있는 두 테이블(공용테이블 이용 가능합니다)과 커피위주의 메뉴, 적은 종류의 케이크들이 있습니다. 하지만 모든메뉴는 고민하고 공부해서 내놓은 제 정성이고 최대한 불편하지않게 따뜻한곳으로 기억되도록 노력한 공간입니다. 제 공간이 산격,북구 로컬들의 소소한 추억의 공간이 되었으면합니다. 추운 겨울 건강 챙기세요.
I need so much coffee right now. #coffeeshoptabletop #teampixel
📷: Christmas is coming and we had two stations at FWD office today! Thank you so much for having us at your Christmas party! 🎄❤☕ . . Want to perk up your event with a good cup of coffee? @butlerkoffee is on it! We are accepting all types of partnerships for corporate and non-corporate events. Send us a quick inquiry at hello@butlerkoffee.com Cheers! . . . . #mobilecoffee #specialtycoffee #coffeecart #coffee #aboutcoffee #coffeelover #coffeegeek #coffeeholic #office #meetings #view #events #conference #igsg #sg #ig #latteart #life #latte #asia #weddings #singapore #asia #barista #baristadaily #baristalife #insta #instagood #instadaily #tuesday #thankful
next page →