#kuruslepasbersalin

59,219 posts

Loading...
@ctdk bersalin czer dan mula bersauna pada hari ke-17 _ "Bila ibu bersalin czer boleh bersauna?" _ Sauna adalah salah satu rawatan wajib yang selalu dilakukan oleh ibu berpantang. _ Antara kebaikan sauna di dalam pantang ialah:- 1. Bagus untuk peredaran darah 2. Membantu merawat ketegangan otot dan sakit-sakit sendi selepas bersalin 3. Membantu keluarkan toksik dari kulit 4. Mengatasi stress dan memudahkan ibu tidur nyenyak 5. Membantu ibu cepat kurus dalam pantang. _ Akan tetapi, dari pengalaman Kak Ice menjaga ibu-ibu dalam pantang, rawatan sauna tidak boleh dilakukan terlalu awal selepas bersalin secara pembedahan. _ Ini kerana luka pembedahan memerlukan masa untuk sembuh. Dan proses penyembuhan berbeza-beza mengikut pasakit. Ada yang selepas 2 minggu luka luaran dah sembuh. Ada ibu yang bermasalah pada luka pembedahan meskipun sudah hari ke 30 selepas pembedahan. _ Ia bergantung sepenuhnya kepada sistem imun tubuh ibu dan penjagaan luka bersalin si ibu. _ Oleh itu, bagi ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan digalakkan mula bersauna apabila luka pembedahan sudah diyakini sembuh dan kering dibahagian luaran sepenuhnya. _ Ini kerana luka pembedahan tidak boleh terlalu lama dalam keadaan basah. Ia akan mengakibatkan luka lambat baik dan mudah terkrna jangkitan kuman _ Perkongsian dari fb BLESSED BEAUTY CENTRE _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #testimoni #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
Loading...
Amboi,kan dah kata bengkung superslim ni best,klaau tidak takde la org smpai nak repeat order, . Psstttt:yg dah beli n pkai sahaje tahu best tak best bengkung ni 💯❤️ . Yang belum beli tu,dptkan la segera bengkung superslim ni mmg cover habis ualls punya buncit tu😛😛 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #langsingcepat #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #taiping #kurustaiping #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #carakurus #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit. Banyak sgt testimoni nak share. Bukan overclaim. Usaha dan konsisten pasti ada hasilnya! _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #slim #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !
. . 💓💓Baik Untuk Ibu Selepas Melahirkan Anak💓💓 . Kebanyakan wanita yang baru melahirkan anak pasti akan mengalami masalah kenaikan berat badan yang mendadak. Dengan sinar infra merah jauh ini dapat membantu ibu-ibu yang baru lepas bersalin untuk menurunkan berat badan tanpa perlu menghadkan pengambilan makanan. Anda akan tetap menjalani rutin harian, contohnya pengambilan makanan seperti biasa, kerana ibu-ibu yang baru melahirkan anak sangat memerlukan nutrien-nutrien tertentu yang ada pada makanan, kerana nutrien inilah akan memberikan tenaga yang telah banyak hilang. Usaha dalam menurunkan berat badan tidak menjadi masalah walaupun anda makan seperti biasa, kerana sinaran ini mampu meresap jauh ke dalam kulit, membuka salur darah dan terus mengeluarkan toksin yang telah lama terkumpul di dalam badan. Pembakaran kalori di dalam tubuh semasa rawatan lebih cepat berlaku walaupun anda hanya duduk selama 30 minit. Ianya sama seperti anda bersenam atau ke gimnasium. Selain itu, degupan jantung dapat ditingkatkan serta sekaligus kadar metabolisme menjadi semakin baik. . . Untuk ibu yang bersalin secara pembedahan, anda digalakkna untuk menunggu selama dua bulan ataupun selepas habis berpantang. Manakala bagi ibu yang bersalin secara normal pula, anda boleh meneruskan rawatan ini selepas tempoh seminggu. Tambahan pula rawatan ini juga dapat membantu merangsang pengeluaran air susu. Sinaran infra merah ini selamat untuk tubuh khususnya bagi ibu yang baru bersalin. . 🧕@mamaboomboom.sauna.setkurus . 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 . #saunadirumah #saunafir #produkviral #spadirumah #minispadirumah #kurus #rozitachewan #kuruslepasbersalin #bakalpengantin #pantangbersalin #bazaarpaknil #bazaronline #neelofa #kurusselamat #titiancinta #kempisperut #misikurus #kecantikanwanita #ibumengandung #tipskurus #tipskuruscepat #terapiinstagram #ajimaura #testimonisauna #ampang #bloggerMalaysia #fattzura . .
Idea snacking makan depan TV. . Pengganti potato chips. . Malam minggu ni mesti ramai yang lepak dekat rumah dengan keluarga kan. Syok dapat spend time sambil menonton tv sama2. Sambil2 tengok movie tu, mesti rasa nak mengunyah kan. . Anda boleh guna idea ni untuk sediakan snacking nanti. . No more pop corn or potato chips 🚫 . . . #kurusonlinecoaching #kurusandfit #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #teamhafiztiya #cintatiadaganti
ESOK HARI ISNIN💪😁😅 . Selalunya hari isnin dijadikan hari permulaan utk yg berazam utk hidup yg lebih sihat OR nak kurus... bagus niat tu dah ada..Teruskan bermula......... . sy share sedikit info menarik .... Selain dari ukur BMI sendiri, adalah digalakkan juga utk mengukur Lilit Pinggang. Lebih lemak di pinggang, lebih tinggi risiko utk dapat penyakit. Ukuran Lilit Pinggang Maksimum: bagi lelaki adalah 90cm (35.4 inci) bagi wanita adalah 80 cm (31.5 inci) Boleh gunakan analisis ukuran lilit pinggang ini untuk ketahui sama ada anda berisiko mendapat penyakit atau tidak. **sumber dari KKM . SO YG BELUM JOIN TU JOM TRY BAGI PELUANG PADA DIRI..💪 . JOIN PROGRAM #youcanloseweightfromhome NAK SIHAT SAMPAI TERPAKSA KURUS SECARA SIHAT DENGAN TAK SENGAJA... WOWWWW!!! . . Jom join kurus berjemaah... Cabaran Kurus Intake November Dibuka. Klik link di bio untuk dapatkan details program💃slot limited . 🌹HEALTHY & GORGEOUS BECOMES REALITY🌹 . Let's 🔛 @getfit.shiena 📱012.324.7441 http://fitgojes.wasap.my #teamahmadmizah #paskalthemovie #fitmom #kurustanpaberlapar #tipsdiet #tipssihat #kurusdengansihat #kuruslepasbersalin #bawalexclusive #ctdk #coachonline #dietselepasbersalin #tipskurus #dietberpantang #fattzura #misimengecil #shawl #astroawani #menudiet #meloditv3 #tv3 #onlinecoaching #perutbuncit #astro #misikurus2018
Ada tanya Sis tadi our WaistNipperPremiumBeautiful tak terjerut ke.. Banyak naw tali.. . Tali tu takde apa pun yang menyesakkan diri.. Ia bertindak bak pengunci pinggang kita lebih kemas.. Tu jerr.. Pkai sedap yea. . . Yang paling penting fungsi WaistNipper tu yang mahal untuk kesihatan di mana ia mempunyai 7 tetulang memori membantu untuk support tulang belakang kita lebih padu dari bongkok & melengkung. . Laki pompuan boleh pakai.. Mempunyai sijil dari Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa. So Kalau korang sakit belakang.. Waist Nipper PB ni Sis suggest korang beli.. Berbaloiiiiii beli.. .
THE BEST LONG GIRDLE EVER PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC.. HITAM MENCENGKAM PILIHAN RAMAI WANITA ASIA. . Tak beli 1 set pun takpe.. Boleh beli by piece.. Best pakai #LongGirdlePB .. Demand tinggi sampai Indonesia dan Brunei our long girdle ni. Mampu mengawal makan banyak.. Lepas raya korang maintain berat badan. . Korang masalah PERUT BUNCIT #pinggullebar ?#punggungbesar ? #pehabesar ? #peranakanjatuh ? #kesuburan ? #keputihan ? #sukarhamil ? . 2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. . . The best ever LONG GIRDLE I tell you sbb once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . . . Hubungi akk utk kiraan size & price... • . #langsinglepasbersalin #pengecilperut #pelangsingbadan #celanapanjang #celanabranded #Buncit #korsetperutbuncit #bodyshapingmaker #pinggangramping #korsetkesihatan #celanakualitasbagus #premiumbeautifulKL #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulCheras #waistshaperjakarta #tipslangsing #longgirdle #korsetcelana #longgirdlepremiumbeautiful #korsetpaha #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut
Kelebihan SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL dgn Bra biasa2 yg dibeli dipasaraya.. APA YANG BEST?!!! Mari Azza share ringkas... Those yg dh pakai LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL mmg takkan pakai bra brand lain sbb PREMIUM BEAUTIFUL mmg best & puas hati TAK TERKATA & akan pakai our SHORT BRA pula. . Our Short Bra kalau pakai tiada lagi masalah payudara terkeluar dari paksinya. Ia melekap sepenuhnya dibadan & tiada lagi lebihan lemak melimpah di bawah ketiak & belakang badan. . Utk yg menyusu baby is highly recommended pakai sebab mudah dipakai, melancarkan pengaliran & bykkan susu badan utk baby.. Juga kepada yg suka bersukan bersenam.. Our PB Short bra spt SPORT BRA.. Selesa dan kemas dipakai semasa bersenam. So jom grab our PB SHORT BRA Harga mampu milik utk kualitinya yg terbaik & SUPER-BRAND!!! . . PM/WA Azza +60102262734 to order.
GILE TK HAPPY KLAU BDN SENDIRI JDI MACM TU 👆🏻LEPAS CNSUME TEATOX JUR🤣 !! . TEH KURUS RM40! DAH VIRAL SGT DAH SBB DAH BANTU RAMAI ORG KURUS TANPA DIET, INSYAALLAH - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #langsingcepat #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #taiping #kurustaiping #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #carakurus #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
BELI, SIMPAN & MAKAN MAKANAN SIHAT Tukar makanan dalam fridge anda kalau nak pastikan anda tak terbabas makan benda merapu. . . . CABARAN KURUS ONLINE Sesi Oktober. Pendaftaran dibuka sekarang! . Coach Azura Firdaus 📲 0162536887 (Coach Azura) . 📲 0172021262 (Coach Firdaus) . #jomkurusselepasraya #kurusselepasraya #coachherbalife #herbalifemalaysia #weekend #jomfit #kuruslepasbersalin #herbalifekajang #herbalifepetalingjaya #kurussihat #fitcouple #kurussuamiisteri #kurusuntuksihat #kurusuntukibadah #sihatituibadah #tipsperutbuncit #perutkempis #senamandarirumah #jombersenam #ideaworkout #maribersenam
Sampai bila nak beli lemak di pipi lengan n perut? Kalau nak kurus semudah minum teh detox ajeee ?😍😍😍😍 . TEH KURUS RM40! DAH VIRAL SGT DAH SBB DAH BANTU RAMAI ORG KURUS TANPA DIET, INSYAALLAH - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #langsingcepat #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #taiping #kurustaiping #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #carakurus #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
Betul2 nak kurus ke tak ni? Tolong tinggalkan makanan2 ni pleaseee. Kenapa agaknya ya? . . ✔ tinggi gula ✔ kaya dgn lemak ✔ tak rasa kenyang ✔ rendah khasiat (hampir tiada) ✔ tak cukup mkn satu . . Nak kurus, biarlah dgn I.L.M.U. ☺☺ . . #tipskurus #taknakgemok #kurussecarasihat #kualapilah #kurustanpalapar #kurussebelumkawen #kolejjururawatkualapilah #kuruslepasbersalin #naksihat #nakkurus #nakcantik #misikurus #mudahnyakurus #cikgusekolah #coacheatclean #cikgucikgu #coachkurusseremban #cutebaby #coachkurusbahau #coachmakansihat #coachkuruspilah #saynotogemok #saynotogemuk #sayyestokurus #azamkurus #hospitalpilah
TESTIMONI LAGI.. 😍😍. . Alhamdulillah, semakin ramai dah rasai KEHEBATAN Bengkung Superslim.... uolls kena cuba sendiri lah yer..... 😄😄😄 . DIJAMIN PUAS HATI.. untuk detail n size, boleh wasap roz trus . Rm40 free postage Rm40 free postage - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #langsingcepat #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #taiping #kurustaiping #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #carakurus #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe 😆 - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe 😆 - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe 😆 - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojes🙈 - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!😊 . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojes🙈 - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!😊 . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojes🙈 - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!😊 . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
2 HARI LOSS 5KG♥ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
2 HARI LOSS 5KG♥ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
2 HARI LOSS 5KG♥ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa 😀 = 1 SET COMBO 👉🏻 RM40 = 2 SET COMBO 👉🏻 RM80 = 1 SET SUPER COMBO 👉🏻 RM75 . = LOSYEN MARYAM 👉 RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
💥 PROMOSI SET NR DAN BENGKUNG 💥 . Tercari cari set bersalin lengkap?🤔 . . Set bersalin Nona Roguy merupakan salah satu produk paling demanded bagi ibu ibu sewaktu tempoh berpantang kerana Nona Roguy amat mementingkan penjagaan dalaman✅ . Haa, ramai yang tanya item apa ada dalam set NR dan berapa gram?😉 . . Apa yang ada dalam set bersalin ni?🤔 ✅ Phytonatal (90 tablet) ✅ Akar herbanika (10 t-bags) ✅ Uncang Cuci Herbanika (10 t-bags) ✅ Minyak Herbanika (100ml) ✅ Krim Herbanika Barut (60g) ✅ Herbanika lulur (100g) . . Cukup tak 1 set ni untuk 44 hari tempoh berpantang?🤔 1️⃣ Phytonatal: cukup sekiranya dos pengambilan 2biji sehari. Tidak cukup sekiranya dos pengambilan melebihi 2 tablet sehari. 2️⃣ Akar herbanika: Cukup untuk tempoh 20 hari berpantang untuk rebusan 2kali 1 sachet. Digalakkan pembelian loose tambahan sekiranya ingin memenuhi tempoh pantang 44hari 3️⃣ Uncang cuci: Cukup dalam tempoh berpantang kerana uncang cuci tidak semestinya digunakan setiap hari. Pembelian loose Barra gel feminine wash digalakkan bagi menggantikan uncang cuci apabila habis digunakan 4️⃣ Minyak herbanika: Cukup 5️⃣ krim herbanika barut: Cukup 6️⃣ Herbanika lulur: Cukup . Ada apa- apa lagi tak perlu tambah selain set bersalin ni?🤔 ✅ Bengkung ✅ Tungku Besi & Sarung Herba . . Boleh sy teruskan penggunaan set berpantang NonaRoguy walau dah habis tempoh pantang🤔 ✅ Boleh sangat! . . whatsapp hotline kami 017-9718976🆘 (Klik link di profile) . . #shoppingwithilma #shahalam #setbersalinnr #bengkung #setbersalin #setberpantang #makbuyong #berpantang #nonaroguy #nonaroguyshahalam #tungkubesi #sarungherba #bengkung #nonaroguymurah #setbersalinmurah #setbajetberpantang #pakejpantang #confinement #nakkurus #kuruslepasbersalin #jamuberpantang #bengkungberzip #bengkungzip #berpantangmoden #berpantangsendiri #terapiinstagram #Assalamualaikum
💥 PROMOSI SET NR DAN BENGKUNG 💥 . Tercari cari set bersalin lengkap?🤔 . . Set bersalin Nona Roguy merupakan salah satu produk paling demanded bagi ibu ibu sewaktu tempoh berpantang kerana Nona Roguy amat mementingkan penjagaan dalaman✅ . Haa, ramai yang tanya item apa ada dalam set NR dan berapa gram?😉 . . Apa yang ada dalam set bersalin ni?🤔 ✅ Phytonatal (90 tablet) ✅ Akar herbanika (10 t-bags) ✅ Uncang Cuci Herbanika (10 t-bags) ✅ Minyak Herbanika (100ml) ✅ Krim Herbanika Barut (60g) ✅ Herbanika lulur (100g) . . Cukup tak 1 set ni untuk 44 hari tempoh berpantang?🤔 1️⃣ Phytonatal: cukup sekiranya dos pengambilan 2biji sehari. Tidak cukup sekiranya dos pengambilan melebihi 2 tablet sehari. 2️⃣ Akar herbanika: Cukup untuk tempoh 20 hari berpantang untuk rebusan 2kali 1 sachet. Digalakkan pembelian loose tambahan sekiranya ingin memenuhi tempoh pantang 44hari 3️⃣ Uncang cuci: Cukup dalam tempoh berpantang kerana uncang cuci tidak semestinya digunakan setiap hari. Pembelian loose Barra gel feminine wash digalakkan bagi menggantikan uncang cuci apabila habis digunakan 4️⃣ Minyak herbanika: Cukup 5️⃣ krim herbanika barut: Cukup 6️⃣ Herbanika lulur: Cukup . Ada apa- apa lagi tak perlu tambah selain set bersalin ni?🤔 ✅ Bengkung ✅ Tungku Besi & Sarung Herba . . Boleh sy teruskan penggunaan set berpantang NonaRoguy walau dah habis tempoh pantang🤔 ✅ Boleh sangat! . . whatsapp hotline kami 017-9718976🆘 (Klik link di profile) . . #shoppingwithilma #shahalam #setbersalinnr #bengkung #setbersalin #setberpantang #makbuyong #berpantang #nonaroguy #nonaroguyshahalam #tungkubesi #sarungherba #bengkung #nonaroguymurah #setbersalinmurah #setbajetberpantang #pakejpantang #confinement #nakkurus #kuruslepasbersalin #jamuberpantang #bengkungberzip #bengkungzip #berpantangmoden #berpantangsendiri #terapiinstagram #Assalamualaikum
#KenduriKahwin December? Sekarang tengah masalah berat dan size badan? Jangan risau! Pakai Premium Beautiful sekarang.. Membantu memberi imej baru kpd anda.. NAK TAK? . PREMIUM BEAUTIFUL.. THE BEST BODY SHAPING LINGERIE ❤️❤️ Pilihan ramai bakal pengantin melangsungkan perkahwinan untuk lebih cantik dan sihat. Selain nak #instantshaping sepantas 5 minit, PB juga membantu wanita yang NAK :- . 🔥 HAMIL/ ZURIAT 🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . 🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL 🔥 CYST/ FIBROID 🔥 PERIOD PROBLEM 🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . . Jangan bertangguh lagi.. Pakai PB sekarang. Setakat ni bakal pengantin yg dah pakai PB sebelum Majlis mereka semua teruja dan gembira. Service terbaik dari sis serahan tangan terus kpd anda dan special cenderahati 😘😘 . #pelangsingbadan #solemnization #BengkungModen #premiumbeautifulcheras #butikpengantin #mahligaicinta #kurussebelumkahwin #ikhtiarhamil #trytoconceive #kurussebelumnikah #bodyshapingmaker #solusikurus #rajasehari #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulKL #langsingtanpadiet #premiumbeautifulcheras #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #tipslangsing #premiumbeautifulmedan .
DILEMA KE KENDURI KAHWIN . ramai yg dilema mcm ni kan, nak pegi kenduri tapi takut nanti makan banyak pulokkk... tapi kalau tak pi tuan rumah mesti kecik hati. First of all, pegi je kenduri kawin sbb org dah jemput kan cuma kena pandai kawal pemakanan je masa kenduri tu. Mcmana nak kawal? jom follow tips ni rapat2 insyaAllah masih lagi boleh makan dikenduri tapi kekal jaga badan: . 1. Minum air 3-4 gelas dan makan sebiji epal sebelum gi kenduri . 2. Sampai kat kenduri, makan buah dulu . 3. Ambik nasi putih instead of nasi minyak ke, nasi warna warni ke . 4. Utk protein ambik ayam atau ikan. Elakkan daging k . 5. Ikut portion yg betul iaitu nasi segenggam, protein satu tapak tangan, pastu ambik ulam2 . 6. Ambik air kosong je. Jangan pandang air warna warni tu . 7. Elakkan diri anda daripada candy buffet, dessert table semua tu. Buat2 tak nampak je tau... . Amalkan 7 tips ni insyaAllah diet anda takkan ke laut... . PENDAFTARAN bulan NOVEMBER 2018 TELAH DIBUKA💥🤩💥🤩 . TEKAN LINKDI BIO COACH 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @liz_slimfit @liz_slimfit @liz_slimfit . ♥️ coach Aliza 📲📱 0122893876 🔊 @liz_slimfit . #kuruscepat #misclare #plussizemalaysia #kurusfitonlinecoaching #goshop #sayanakkurus #projekkurus30hari #fattzura #bazarpaknil #jomsihat1malaysia #herbalifemalaysia #projekkurus30hari #antapermanachallenge #antapermana #gegarvaganza2018 #qasidahchallenge #turunberatbadanonline #kuruslepasbersalin #bazarpaknil #shahalam #plussizemalaysia #hijabistamag #hijabistamagazine #projekkurusonline #tudungneelofa #duckscarve #prelovedduckscarve #fashionvalet #zalora2018 #zawaralovers
Bengkung slim cekak Material dengan lubang2 untuk keselesaan Bertulang utk bdn jadi tegap dan kemas Ramping dgn cepat Badan cantik menawan Saiz 24" _40" S,M,LXL,2XL,3XL,4XL,5XL Harga yang sangat berbaloi RM35.00 free postage Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #ramping #bengkungperut #perutkempis #nakslim #kempisperut #korsetperut #nakkurus #bajukurus #kempiskanperut #nakcantik #kuruslepasbersalin #pinggang #perutkempis #blouseplussize #Pinggangramping #nakramping #Bengkungpinggang #bengkungzapon #bajuplussize #bengkungpengantin #bengkungibu #bengkung #kurusmudah #bengkungmurah #kuruscepat #kuruspantas #korsetmurah #kurusdancantik #bajuplussize #nakcantik #jomkurus #nakkurus #kurusmudah #buncit #perutbuncit #perutkempis
Fikir sejenak msg simple ni..tp makan dalam Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. SO YG BELUM JOIN TU JOM TRY BAGI PELUANG PADA DIRI..💪 . JOIN PROGRAM #youcanloseweightfromhome NAK SIHAT SAMPAI TERPAKSA KURUS SECARA SIHAT DENGAN TAK SENGAJA... WOWWWW!!! . . Jom join kurus berjemaah... Cabaran Kurus Intake November Dibuka. Klik link di bio untuk dapatkan details program💃slot limited . 🌹HEALTHY & GORGEOUS BECOMES REALITY🌹 . Let's 🔛 @getfit.shiena 📱012.324.7441 http://fitgojes.wasap.my #teamahmadmizah #paskalthemovie #fitmom #kurustanpaberlapar #tipsdiet #tipssihat #kurusdengansihat #kuruslepasbersalin #bawalexclusive #ctdk #coachonline #dietselepasbersalin #tipskurus #dietberpantang #fattzura #misimengecil #shawl #astroawani #menudiet #meloditv3 #tv3
Melampau2 testimoni sis ni Teatox ni murah sgt2 smpai student pun mmpu beli ,seminggu dua mesti dh nmpk kesan🙈 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #langsingcepat #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #taiping #kurustaiping #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #carakurus #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
Korang sarapan apa pagi tadi? Haaa siapa makan roti canai tadi baik ngaku cepat! Dah bakar kalori tu balik? 🙊 . . . CABARAN KURUS ONLINE MUSIM BARU! Pendaftaran dibuka sekarang! . Coach Azura Firdaus 📲 0162536887 (Coach Azura) . 📲 0172021262 (Coach Firdaus) . . #coachherbalife #herbalifemalaysia #weekend #jomfit #kuruslepasbersalin #herbalifekajang #herbalifepetalingjaya #kurussihat #fitcouple #kurussuamiisteri #kurusuntuksihat #kurusuntukibadah #sihatituibadah #tipsperutbuncit #perutkempis #senamandarirumah #jombersenam #ideaworkout #maribersenam
Korang buat apa hujung minggu ni... Coach ade je ni. Baru balik stock up groceries 😊 Selamat beristirehat di samping family tercinta. Jaga meal plan tau. Jangan terbabas 😁✌ . . . CABARAN KURUS ONLINE MUSIM BARU! Pendaftaran dibuka sekarang! . Coach Azura Firdaus 📲 0162536887 (Coach Azura) . 📲 0172021262 (Coach Firdaus) . . #coachherbalife #herbalifemalaysia #weekend #jomfit #kuruslepasbersalin #herbalifekajang #herbalifepetalingjaya #kurussihat #fitcouple #kurussuamiisteri #kurusuntuksihat #kurusuntukibadah #sihatituibadah #tipsperutbuncit #perutkempis #senamandarirumah #jombersenam #ideaworkout #maribersenam
SNACKING: RAMAI AMBIL RINGAN . . Bila waktu snacking dan apa yg dimakan waktu snacking sangat2 penting. Salah pilih snacking, boleh jadi gem.uk dibuatnya! . . Best time ⏰ ---> 2 jam after breakfast & 3 jam after lunch . . Cadangan snacking ---> buah, roti wholemeal, kekacang . . Ada tak kawan2 korang yg suka kunyah2, (kira snacking lah). Kalau rasa nak bantu diorang, silakan tag supaya diorang tau CARA SNACKING YG BETUL. 😉😉 . . #tipskurus #taknakgemok #nakkurus #nakcantik #naksihat #kurussecarasihat #kurustanpalapar #kurussebelumkawen #kuruslepasbersalin #kolejjururawatkualapilah #misikurus #mudahnyakurus #azamkurus #saynotogemok #sayyestokurus #cikgusekolah #coacheatclean #coachkurusbahau #coachkurus #coachmakansihat #coachkuruspilah
Soalan selalu cust tanya⤵️⤵️ 👉 Sis, xde ke bengkung jenis yg xpanas n selesa ni? 👉 Sis, sy first time user. Yg mana sesuai untuk sy ye? 👉 Sis, kulit sensitif dgn peluh boleh pakai bengkung jenis mcm mana ye? . JAWAPAN: ✅ Ade. Jenis mcm ni mmg selesa. Sis jamin! ✅ Yang ni sgt sesuai bg mereka yg baru nk cuba pakai bengkung sebab tiada tekanan yg kuat, selesa, dan mudah. Buat keje semua senang. ✅ Untuk yg sensitif boleh cuba jenis BENGKUNG Superslim ni sebab die ade rongga udara untuk peluh. . Rm40 free postage🔴 Rm40 free postage🔴 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #detoxmurah #blausplussize #blausbesarmurah #langsingcepat #langsingbadan #gegarvaganza #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #taiping #kurustaiping #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #carakurus #teatoxtaiping #bengkungtaiping #tehkurustaiping
JGN KEDEKUT BELANJAKAN WANG RINGGIT UTK KESIHATAN DIRI . Apb bdn sihat, kita boleh kuat berkerja utk tambah pendapatan & kumpul kekayaan. Sebaliknya kalau bdn sakit- tak boleh berkerja & duit simpanan semua habis belanja rawatan . Betul ke betul? . PENDAFTARAN bulan NOVEMBER 2018 TELAH DIBUKA💥🤩💥🤩 . TEKAN LINKDI BIO COACH 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @liz_slimfit @liz_slimfit @liz_slimfit . ♥️ coach Aliza 📲📱 0122893876 🔊 @liz_slimfit . #kuruscepat #misclare #plussizemalaysia #kurusfitonlinecoaching #goshop #sayanakkurus #projekkurus30hari #fattzura #bazarpaknil #jomsihat1malaysia #herbalifemalaysia #projekkurus30hari #antapermanachallenge #antapermana #gegarvaganza2018 #qasidahchallenge #turunberatbadanonline #kuruslepasbersalin #bazarpaknil #shahalam #plussizemalaysia #hijabistamag #hijabistamagazine #projekkurusonline #tudungneelofa #duckscarve #prelovedduckscarve #fashionvalet #zalora2018 #zawaralovers
KURUS BAK KERENGGA!!! . Itu tagline yg akma letak utk kopi kurus viral ni. Dan tgk hasilnya. Sis aiza berjaya loss 11kg dalam masa 2 bulan. Tgk pinggang dia. Ramping sungguh!!! Mcm anak dara. Nak jd cmni? Jom dapatkan set kurus kerengga skrg. Whats app 0189125891
🍃khasiat dan fungsi tea SLIMMING & DETOX TEA:- ✔MELANGSINGKAN BADAN ✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ✔KENCING MANIS ✔DARAH TINGGI ✔GOUT/URIC ASID TINGGI ✔KOLESTROL TINGGI ✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN 🌷 KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA) Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0189125891
🍃khasiat dan fungsi tea SLIMMING & DETOX TEA:- ✔MELANGSINGKAN BADAN ✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ✔KENCING MANIS ✔DARAH TINGGI ✔GOUT/URIC ASID TINGGI ✔KOLESTROL TINGGI ✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN 🌷 KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA) Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0189125891
MENU SIHAT . . Nak sihat...nak kurus msti makan tauuuu..jgn xmkn...dont skip ur meal...mkn ikut portion yg betul..seimbang🤗🤗🤗 . . Mudahnyaaa nk sihat dan kurus klu kita tau caranya😉😉😉penting dgn ILMU📝 . . #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #jomkurussihat #tipsdietsihat #eatclean #sukusukuseparuh #healthymeal #healthyfood #jubahbesar #nakcantik #plussizefashion #mudahnyanakkurus #zizanrazak #ctdk #kurusbatukikir #kuruslepasbersalin #jomberubah . . COACH EFFA 0126915034 . . KLIK LINK DI BIO📲📲📲📲
SAUNA PINK READY STOCK . RM310 siap pos. . KELEBIHAN BERSAUNA - Melegakan stress - Melegakan otot tegang - Membuang toksin - Mencantikkan kulit - Tidur nyenyak - Menyegarkan badan - Meningkatkan kadar kardiovaskular . . 📱019 7760600 @ klik di bio . #jacketsaunasuit #saunagold #saunabajet #jomkurus #saunapink #natalismothercare #bakarkaloripantas #dijaminberpeluh #tipskuruscepat #programdiet #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #losyenkurus #slimminglosyen #terapiinstagram #ajimaura #wanitahariini #biteallteam #tipskuruscepat #saunadirumah #saunabajet #igshopmalaysia #produkkurus #bazaarpaknilmurah #nakkuruscepat #misikurus #jomkurussihat #ootdmuslimah #ibumengandung
Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253...tq #korsetmoden #bengkung #misikurus #nakslim #kurustanpaberlapar #nakkurus #bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus #korset #nakkuruscepat #bentukbadan #kurussihat #turunberatbadan #kurusselamat #kuruscantik #korsetmudah #kuruslepasbersalin #kecilkanpeha #ramping #kurustanpasenaman #bengkungmoden #kempiskanperut #langsing #bajukurus #korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah #tipskuruscepat #naklangsing #kuruslangsing #kurustanpasenaman #nakkuruscepat
PELUH BUKAN BAKAR LEMAK,CUMA SATU RESPON DARI BADAN KITA UTK KAWAL SUHU BADAN. . Berpeluh masa bersenam itu normal sbb badan kita aktif,jantung akan pam lebih laju lebih cepat badan keluarkan peluh. . Dari segi kalori,mmg akan terbakar sikit,tapi tak semestinya yg dibakar tu lemak. Kdg2 hari panas pun kita berpeluh kan?😊 . Bayangkan korang dah bersenam,pastu gi makan nasi lemak sotong + ayam + teh tarik. Kalori dah dah bakar sikit..tapi tambah balik semua kalori extra lemak plak yg masuk 😅 . Utk bakar lemak dlm badan perlukan defisit kalori yg baik dlm badan kita,dan sedikit senaman utk bakar extra kalori. . Tag kawan2 korang yg aktif bersukan tapi x kurus2 🤣. . PENDAFTARAN bulan NOVEMBER 2018 TELAH DIBUKA💥🤩💥🤩 . TEKAN LINKDI BIO COACH 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @liz_slimfit @liz_slimfit @liz_slimfit . ♥️ coach Aliza 📲📱 0122893876 🔊 @liz_slimfit . #kuruscepat #misclare #plussizemalaysia #kurusfitonlinecoaching #goshop #sayanakkurus #projekkurus30hari #fattzura #bazarpaknil #jomsihat1malaysia #herbalifemalaysia #projekkurus30hari #antapermanachallenge #antapermana #gegarvaganza2018 #qasidahchallenge #turunberatbadanonline #kuruslepasbersalin #bazarpaknil #shahalam #plussizemalaysia #hijabistamag #hijabistamagazine #projekkurusonline #tudungneelofa #duckscarve #prelovedduckscarve #fashionvalet #zalora2018 #zawaralovers
Assalamualaikum . Ready stok Sauna Suit Size XL-6XL . 💕KEBAIKAN DAN KELEBIHAN JACKET SAUNA SUIT💕 . . . ( Tidak Memerlukan ELEKTRIK ) . ✔Pembakaran KALORI dgn cepat . ✔ Bantu atasi masalah perut BOROI dan MENGGELEBER . ✔ Pembakaran LEMAK berterusan . ✔ Lagi berkesan jika di gunakan semasa jogging .bersenam atau memasak dirumah.. . ✔ Menggantikan aktiviti berjogging dan bersenam. (JIKA AMALKAN BERSENAM LAGI BAGUSS) . ✔ Membakar lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur. . ✔ Menyingkirkan toksik badan melalui peluh. . ✔ Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja. . ✔ Memecahkan lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda. . ✔ Meningkatkan kadar metabolisme yang membantu dalam mengurangkan berat badan. . ✔ Sangat membantu menurunkan berat badan secara pembakaran . ✔ Dapat mengeluarkan toksik dari dalam badan secara perpeluhan. . ✔ Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma badan. . BERMINAT? . Klik link di bio. #assalamualaikum #jacketsaunasuit #saunasuit #bajusauna #jomkurus #bajujogging #jomjogging #bakarkaloripantas #dijaminberpeluh #tipskuruscepat #programdiet #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #losyenkurus #slimminglosyen #terapiinstagram #ajimaura #cikgusekolah #ampang #ruangrezekihanania #saunadirumah #saunabajet #igshopmalaysia #senamanringkas #workoutathome #nakkuruscepat #misikurus #jomkurussihat #ootdmuslimah #coachdiet
Blh mkn nasi utk program kurus tak? Kitorg ajar cara kreatif utk makan, tak kisah tgh makan kat mana², taklah terlalu stail mat salleh yg ter-over² “eat-clean” pulak, kitorg ajar smart Asian Malaysian stail makan sampai pinggan tu licin gituuuu (plate clean) 😜😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bestkan?! Kitorg coaching semua peserta dlm Cabaran Turun Berat Online tau! 💪🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Check kitorg kat: 👉🏻 www.onlinewlcbyjoanna.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Geng kitorg make sure korang tambah fit, takyah lapar, tak stress rasa lonely, lidah tekak takyah ler rindu rasa makanan favourite, takyah ler risau hasil yg short term, takyah jgk risau camne nak elak berat naik mendadak semula. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jom lah cuba! Just 22 hari tiap musim jer, tak rugi paaa pe ponn. If suka, join jer geng tiap musim sampai dpt berat ideal. If tak suka, takyah buat ape pe, just maintain jer same kat situ cukup. Kempen kesihatan ni utk bantu org yg nak sihat secara jangka panjang yer. Sambil sihat, nak kurus, nak fit, dpt menang duit pun ok jgk kan? So if join geng kitorg, memang strong group support yg penuh love 💕💕💕💕💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak tau lebih: 👉🏻 www.onlinewlcbyjoanna.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Online sepenuhnya guna group whatsapp. So korang boleh berada di mana² pun, asalkan ada smartfon & internet jer, kira boleh on ler tu 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bulan Oktober ni pun dah ade tambahan lagi sampai 53 peserta dah, bulan November belum tau lagi tu, cepat booking slot sblm slot penuh yer semua. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jom: 👉🏻 www.onlinewlcbyjoanna.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Direct whatsapp utk musim baru cabaran OnlineWLC: 👉🏻 bit.ly/onlinewlcbyjoanna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Misi kitorg tahun ni nak bantu >3000 orang bertambah sihat & fit. So tolong kitorg kongsi & tag kekawan uolls yerrrrr. Kitog org biase² jer, tapi dgn misi yg besar, so tolong share + like + follow page kitorg yer tma kasihhhh✌🏻✌🏻😊😊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Coach Joanna +60126716674 👉🏻 bit.ly/onlinewlcbyjoanna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @fitmomjoanna ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #youcanloseweightfromhome #teamjoanna #fitmomjoanna #coachjoanna #myonlinewlc #klfitclub #foodiefitmom #fitmomcoach #onlinewlcbyjoanna #fitmomproject
Terperanjat kite.. Br 1 set combo je customer ni berjaya loss 12kg. 😱😱 Klu btol2 konsisten mmg ajaib hasilnya. Nak jd cmni? Jom order sekarang n kurus laju2. Whatapps ➡ wasap.my/601136028150 #kurusdenganmudah #Jomkurus #Tehkurus #Kurusbajet #Kempisperut #Kurusdengansihat #Kurusmudah #Tehkurusmurah #Slimyou #Kakicantiq #NakCantik #Kuruslepasbersalin #Kurussihat #Nakslim #Misikurus #Kurusdalammasa7hari #Turun5kgseminggu #Kurustanpasenaman #Kurustanpalapar #Testimonikurus #TehMedinaOriginal
@Regran_ed from @sauna.setkuruscepat.dirumah - Assalamualaikum .. Road to Maintain Kekal Berat Badan terus Slim Sihat. . SINGKIR kan toksin dlm badan.. Dgn proses perpeluhan.. . UP kan metabolisme.. . BAKAR KALORI pantas . . . 🎯 NAK Harga Promosi? . ☑️ INFO SAUNA GOLD . ➡️Ketebalan kain 3 lapis . ➡️Mempunyai tambahan sauna kaki sahaja ( muat 2 orang, seorang kaki sahaja) . ➡️Zip keluar masuk ada di kiri dan kanan . ➡️Sauna menggunakan steam /wap air . ➡️Wap di hasilkan menggunakan periuk . ➡️2 tiub getah . ➡️Ada bekas herba/tangas . ➡️ Warranty periuk selama 1 tahun . ➡️Percuma 5 uncang herba sauna . ➡️Mudah di pasang dan di lipat . ➡️Ada remote control . ➡️Suhu /masa boleh dilaras ikut keselesaan . 🎯 Set TERLARIS di Saunaku . ☑️ 0169840729 #misimengecil #fashasandha #kurussebelumraya #hospitalampang #jihanmuse #tipskuruscepat #setsauna #saunadirumah #saunagold #saunabantulangsing #spadirumah #kuruslepasbersalin #hargapromosi #kurusselamat #abambocey #bakarkaloripantas #pantangbersalin #testimonisauna #terapiinstagram #bakalpengantin #ootdmuslimah #misikurus #spaMuslimah #noradanish #ctdk #igshopmalaysia -
COACH PON PERNAH GEMUK DULU.. . Coach ada pengalaman menjadi peserta program dulu.. . Klau coach boleh, anda juga pasti boleh.. . CABARAN KURUS EXPRESS SEBELUM 2019 BERSAMA COACH REENZ RAZAK..😍😍😍 . Program Kurus Online Pertama di Malaysia 😍🔥🔥. . . Jangan lepaskan peluang ini. Khas buat siapa pon ada, seorg anak / seorg pelajar / seorg isteri / seorg ibu yg baru lepas bersalin / seorg wanita bekerjaya. Apa yang penting anda punyai berat badan berlebihan.. . Apa yg anda akan dapat??? . ✅ Meal Plan 30 hari lengkap, 5x makan sehari. ✅ Kita makan nasi. ✅ Topik2 kurus and sihat harian. ✅ Makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari. ✅ Plan senaman lengkap. ✅ Group coaching yg active. ✅ Personal coaching dengan Coach ReenZ Razak 😍. . Anda boleh baca and like sahaja and tgok orang lain berjaya turunkan berat badan and sihat ATAU, and ambil tindakan untuk ubah diri anda 😉. . Coach buka 20 slot pertama buat sesiapa yg ada perut buncit, peha melimpah, dah diet tp tak kurus , berat dah statik dan buat sesiapa shj yg serius nak turunkan berat badan... Jom join Kurus Fit Online Coaching Intake NOVEMBER ..😍😍😍 🔥🔥🔥. . Cepat3x klik link di bio coach k.. . 📍Khas buat WANITA yg berusia 20thn dan ke atas 📍Slot adalah terhad. 📍 Hadiah ISTIMEWA menanti peserta yg bertuah..🎁🎁🎁🎁 . -Coach ReenZ Razak- +6012-2246361 . . #pearshape #breastfeeding #reenz_fittainer #nakkurus #tipskurus #teamcoachturunberatbadan #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin
Arrghhh.... Stresssnyerrr..... Baju & seluar dah sendat & tak muat!!! . . Jgn risau cubalah #juicyraspberry ❌ Tak perlu diet setengah mati ❌Tak perlu senaman yg membebankan ✔Rasa kenyang lebih lama ✔100% Terbukti berkesan . . KURUS 3-15KG SEBULAN!! ✔perut kempis ✔susut inci ✔lengan & peha mengecil ✔dagu bujur & runcing . . Korang?? Taknak cuba ke? INFO / ORDERJR WWW.WASAP.MY/60182433112/ORDERJR WWW.WASAP.MY/60182433112/ORDERJR #juicyraspberryjuskurus #juicyraspberrysetapak #juicyraspberrywangsamaju #juicyraspberrydangwangi #juicyraspberrymurah #juicyraspberryhq #jrreadystock #testimonijr #jomkurus #juicyraspberrykualalumpur #diet_tanpa_lapar #detox #plussize #weightloss #kurussihat #emirate #kesan_seawal_7hari #juskurus #juslangsing #fattoslim #slimmingfibredrink #testimonijuicyraspberry #atkinsdiet #bhonline #JRSingapore #juicyraspberrymalaysia #kuruslepasbersalin #nakkurus #jomkurus1malaysia
TERBUKTI TURUN 12kg DALAM 2 MINGGU . Hanya kunyah dalam mulut.. . ❌TAK PERLU BANCUH ❌ TAK PERLU SHAKER ❌ TAK PERLU MINUM ❌ TAK PERLU AIR . Hanya buka botol ambil 1 tablet 1 hari sekali dan kunyah...mudah kan? . 1 botol 30 tablets (30 hari) . RM150 . PROMOSI SEKARANG . 👉FREE GIFT 👉FREE POSTAGE . WHATSAPP "EVOIG" KE 018-280 8783 . #nakkuruskanbadan #nakkurus #ramping #kurussebelumraya #kuruscepat #ubatkurus #ubatkuruspalingberkesan #slimming #shapeup #workout #fatburner #nakkuruscepat #jomsihat #jomkurus #tipslangsing #tipskurus #trustedseller #sayajualubatkurus #dietsihat #sayanakkurus #kurussihat #nakcantik #tipskurus #tipskuruscepat #bakarlemak #kurusselamat #kurusmurah #ubatkurusmurah #dietcoach #kuruslepasbersalin
Complete Slimming Set 🔥BAKAR LEMAK DEGIL 100% ORGANIK & SUMBER ALAM SEMULA JADI 🌱 @mybeauty.merchant . . set ni ada supplemen lipo gc yang akan membantu membakar lemak, Detoxtea yang akan nyahtoksin dari dalam badan & chia seed yang akan melancarkan proses pencernaan & pembuangan 💕 . . . Complete Slimming Set didatangkan dari 100% sumber organik & semulajadi yang SELAMAT serta HALAL untuk digunakan lelaki , wanita 💖 . . . Perfect Slim Slimming Lotion (losyen panas halia bara membantu mencairkan lemak di kawasan seperti PERUT, LENGAN, PEHA, SELULIT, PINGGUL ETC 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . . Dalam Complete Slimming Set ada : . 1) 1 Botol Lipo GC 2) 1 Botol DetoxTea 3) 1Botol Chia Seed 4) 1 Botol Perfect Slim . . . Jom order cepat sebelum PROMOSI TAMAT Whatsapp +6016 6648 026 atau DM ig 😘 . . . #kurus #kurusbadan #kuruscantik #jomkurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruslangsing #ubatkurus #tipskurus #produkkurus #kuruskanbadan #kuruslepasbersalin #nakkuruscepat #igshopmalaysia #sisjual #cantik #ohsem #igshop #igshopmurah #igshopping
Confident lebih tinggi bila sarung premium beautiful 👍🏻
KRIM KURUS NO 1 DI HATI AWAK 😋 . . Siapa pernah try? Betul ke sekali pakai hilang 1-3 inci? Nak ke nak? Meh wasap kakak utk tips penggunaan yg superb bila uols dah beli krim superb ni 😜 Cepattt dapatkan skrg !! #bengkungbyannettte #kurustanpaubat #bukangodalakiorang #kuruslepasbersalin #kurusisawesome #bahagiabukanbidaan #aydajebat #bruneisales #singapore #berpantangmoden #cintabukankristal #dietplan #sufiansuhaimi #slimmingfast #sexybengkung #jannanick #korsetbyannette #cikreenencikngokngek #zumbamalaysia #kuruscepat #krimbakarlemak #krimpanas #krimsejuk
next page →