#kuruscarasenang

330 posts

Loading...
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Loading...
#testimonies bila mengamalkan #setkurus yg tengah #meletops sekarang. Memang jadi senang nak #diet dan #kurus kan #beratbadan . Nak tau? Roger saya. . #kurussihat #kurussenang #kuruscepat #kurusselamat
#setkombokurus sekarang ada dlm bentuk #trialpack dan juga #budgetpack , mengikut kesesuaian anda. . Nak #kurus ? Roger saya. . #skk #10dayschallenge
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Badan jadi lebih #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset . Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #immunebooster
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Memang berbaloi mengamalkan #setkurus ni. . So kalau nak #kurus dgn cara sihat dan tak perlu mengambil #ubatdiet bagai, roger saya. . #jomkurus #kurussihat #kuruscepat
Dah hampir 3 bulan saya amalkan bersarapan dengan #shakeme . Memang suka sangat Shake Me nih. Dah la senang nak bawa ke mana-mana, nak sediakan pun senang. Nak minum Shake Me je, tanpa campuran minuman lain pun boleh. Tapi yang lagi best tu kan, saya boleh campur je dengan minuman apa yang saya suka & sedap, especially #minkaffe . . Tapi tak jangan la campur dengan minuman bergula. Kalau dah campur minuman bergula, bila masa nak #kurus & #sihat nya. . Eh, dah pecah rahsia la pula minum Shake Me ni boleh kurus.. Saya memang dah cuba, memang sangat membantulah untuk proses #inchloss . Memang saya tersuka sangat la kan….. . Bila saya minum Shake Me; masa nak makan tu rasa, “sikit dah la, #kenyang lagi nih..” Shake Me memang bagi kita rasa kenyang. Mana lah saya tak suka kan..? Dah dekat 3 bulan amalkan Shake Me, inchloss banyak juga. Baju yang #sendat sebelum ni dah boleh sarung dengan selesa… Besttttnya😍 . Thank you Shake Me... Love sangat ❤️
Dah hampir 3 bulan saya amalkan bersarapan dengan #shakeme . Memang suka sangat Shake Me nih. Dah la senang nak bawa ke mana-mana, nak sediakan pun senang. Nak minum Shake Me je, tanpa campuran minuman lain pun boleh. Tapi yang lagi best tu kan, saya boleh campur je dengan minuman apa yang saya suka & sedap, especially #minkaffe . . Tapi tak jangan la campur dengan minuman bergula. Kalau dah campur minuman bergula, bila masa nak #kurus & #sihat nya. . Eh, dah pecah rahsia la pula minum Shake Me ni boleh kurus.. Saya memang dah cuba, memang sangat membantulah untuk proses #inchloss . Memang saya tersuka sangat la kan….. . Bila saya minum Shake Me; masa nak makan tu rasa, “sikit dah la, #kenyang lagi nih..” Shake Me memang bagi kita rasa kenyang. Mana lah saya tak suka kan..? Dah dekat 3 bulan amalkan Shake Me, inchloss banyak juga. Baju yang #sendat sebelum ni dah boleh sarung dengan selesa… Besttttnya😍 . Thank you Shake Me... Love sangat ❤️
Memang berbaloi mengamalkan #setkurus ni. . So kalau nak #kurus dgn cara sihat dan tak perlu mengambil #ubatdiet bagai, roger saya. . #jomkurus #kurussihat #kuruscepat
Kejadian kat opis semalam Perbualan tu tak ingat le words by words, tapi lebih kurang macam ni la. . Office mate : K Ina pakai #foundation ape? Ke K Ina pakai #botox ! 🤪 . Me : Hmm.. combination. #cccream #cozuma dan Physician foundation. Kenapa? . OM : Sekarang muka K Ina nampak mcm #flawless Cer k ina #selfie , k ina akan nampak. Susah nak describe. (Kembang kuncup kejap hidung ku 👃🏿👃🏿 yang penyek ni) . Me : Mungkin combination banyak benda. Tapi kawan K Ina yg #pregnant cerita, masa dia pregnant, dia kena #breakout . Tapi lepas tu dia amalkan ambik Shake Me + N'licious. Terus #kulitmuka dia elok semula. K Ina kan dah amalkan ambik shake me utk bekpes dah 2 bulan lebih. Mungkin sebab tu la kot. . Balik rumah, terus terpikir conversation tadi. Mula nak buat "jejak kasih", apa yg rutin saya ubah menyebabkan kulit muka jadi much better than before. . #basuhmuka : #marineessencebeautybar Lepas basuh pakai #infinenceserum Lepas tu saya guna #bioeverplus #cream as #moisturizer Almaklumlah.. tulang dah 49 ni memang kena pakai #antiaging cream. . Lepas tu baru pakai Cozuma CC cream + foundation . Rutin tu dah saya buat sejak awal tahun 2018. Cuma yg saya ubah ialah cara #pemakanan saya. Dah 2 bulan lebih breakfast shake me + Min Kaffe. Malam pulak saya amalkan ambil N'licious. . Jadi memang betul la kata kawan saya. Amalkan Shake Me + Min Kaffe + N'licious bukan sahaja membantu #menurunkanberatbadan , tapi membantu #mencantikkankulit muka. . Hidung kembang kuncup boleh sampai ke malam hari ni. 😁😁😁
#throwback ....Alhamdulillah. Selamat pengantin baru Shahirah & Asnan. Didoakan semoga kekal hingga akhir hayat dan kehidupan sentiasa diberkati Allah SWT • Tahniah aunty @ummu_aiman4 dan kini boleh rehat dan pergi massage badan. Hehehehe • Honestly saya bangga dgn Aunty Norul sebab wpun bz dlm menguruskan perkahwinan anak sulung perempuan tp tetap follow meal plan yg disarankan • Mashaallah. Nyaris tak kenal dgn Aunty Norul masa hadir ke majlis meriah ni. Semakin kurus, muda, fit, slim dan vass meletops syanteks! • Tqsm kerana percayakan online coaching kami Aunty Norul sudah... anda di luar sana bila lagi? 😉💪 • Klik bio profile di atas utk keterangan lanjut atau pm menerusi ig • #teamAdibMustafa #coachfarina #onlinecoaching #kuruscarasenang #healthylifestyle #dietyangkenyang
#throwback ....Alhamdulillah. Selamat pengantin baru Shahirah & Asnan. Didoakan semoga kekal hingga akhir hayat dan kehidupan sentiasa diberkati Allah SWT • Tahniah aunty @ummu_aiman4 dan kini boleh rehat dan pergi massage badan. Heheheh • Honestly saya bangga dgn aunty Norul sebab wpun bz dlm menguruskan perkahwinan anak sulung perempuan tp tetap follow meal plan yg disarankan • Mashaallah. Nyaris tak kenal dgn aunty Norul masa hadir ke majlis meriah ni. Semakin kurus, muda, fit, slim dan vass meletops syanteks! • Tqsm kerana percayakan online coaching kami • Aunty Norul sudah...anda di luar sana bila lagi? 😉💪 • #teamAdibMustafa #coachfarina #onlinecoaching #kuruscarasenang #healthylifestyle #dietyangkenyang
Badan jadi lebih #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset . Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Memang berbaloi mengamalkan #setkurus ni. . So kalau nak #kurus dgn cara sihat dan tak perlu mengambil #ubatdiet bagai, roger saya. . #jomkurus #kurussihat #kuruscepat
Apa tu #setkombokurus ? . Ia terdiri dari #minkaffe yg boleh membantu mengurangkan rasa #lapar . Ia adalah campuran #kopirobusta dan #garambuluh . . #shakeme adalah campuran #proteinsoya dan garam buluh. Mempunya 3 sumber protein: #oat , #soya dan #wheyprotein . Ia dapat membantu #membakar dan #singkirlemak . . Dan akhir sekali, #nlicious . Mempunyai kebaikan 118 sayuran dan buah2an. Ia mempunyai #enzim yg dpt membantu memecahkan #lemak , #carb dan #protein . Ia juga dpt menyingkirkan #toxin dan #melawaskan #pencernaan . . Roger saya utk dapatkan #skk ni. . #kurus #10dayschallenge #skkprogramme
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
#testimonies bila mengamalkan #setkurus yg tengah #meletops sekarang. Memang jadi senang nak #diet dan #kurus kan #beratbadan . Nak tau? Roger saya. . #kurussihat #kurussenang #kuruscepat #kurusselamat
#setkombokurus ni bukan sahaja membantu #turunberatbadan tetapi boleh membantu org yg mengalami masaalah #sembelit dan sentiasa #sakitperut . . Nak try? Roger saya. . #skk #skkprogramme #10dayschallenge #setkurus #kurus #kurussihat
Nak #turun #beratbadan tapi tak nak #diet ? . Jom join #10dayschallenge by #g8unity melalui #skkprogramme . . Nak tau mcm mana? . Roger saya. . #skk #setkurus #setkombokurus #kurus #turunberatbadan
Nak #turun #beratbadan tapi tak nak #diet ? . Jom join #10dayschallenge by #g8unity melalui #skkprogramme . . Nak tau mcm mana? . Roger saya. . #skk #setkurus #setkombokurus #kurus #turunberatbadan
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Amboiii! Bila ibu anak 5 mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #pillgarlic #metabolism #bvalfalfa
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Amalkan #setkombokurus bukan sahaja #turun #beratbadan tetapi membantu #inchessloss . Jom sahut cabaran #10dayschallenge dgn #skkprogramme ni dan tengok hasilnya. . #jomkurus #kurussihat #dietsihat
Salah satu item didalam #setkombokurus ialah #shakeme . . Shake me adalah minuman yang berasaskan #soya dan berperanan membekalkan #protein serta diperkaya dengan L-C yang bertindak sebagai #pembakarlemak . . Shake me sesuai dijadikan minuman #pembekaltenaga harian dan sebagai #makanantambahan untuk badan. . Yg penting, shakeme ni diperbuat dari soya #organik . Jadi tak perlu risau pasal #gmo bagai. . Kalau nak tahu lebih lanjut pasal shake me dan juga #skkprogramme dan #10dayschallenge utk #kurus , jom kita sembang
Selalu tak bila duduk je mula la rasa satu macam je! Mula la menengok #perut yg terkehadapan. #buncit yg tak boleh di lindung lagi. . Tengah mencari cara utk #kurus secara #sihat dan tak #menyakitkan . . #jomkurus dgn amalkan #setkombokurus dan #skkprogramme . Apa itu #skk ? Jom roger saya. . #10dayschallenge #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
Selalu tak bila duduk je mula la rasa satu macam je! Mula la menengok #perut yg terkehadapan. #buncit yg tak boleh di lindung lagi. . Tengah mencari cara utk #kurus secara #sihat dan tak #menyakitkan . . #jomkurus dgn amalkan #setkombokurus dan #skkprogramme . Apa itu #skk ? Jom roger saya. . #10dayschallenge #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
Bila cuti #jalan2carimakan , be prepared je la utk #cheatday everyday 🤪🤪🤪 . Yg penting standby #nlicious jee . #lifethroughthelens
Otw to Penang. So far smooth perjalanan walaupun kereta banyak. . #driving tengahari mmg akan #mencabar #minda sikit. Sebab mesti rasa #mengantuk . So, belum apa2, pekena dulu #minkaffe . Nak #segar kan mata so #fikiran boleh jadi alert dan badan hilang rasa #letih . . Apa2 pun, kalau rasa nak #terlelap mata tu, #rest sekejap. Jangan memandu ketika mengantuk. .
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Ramai perempuan ni paling takut nak makan #nasi . Takut #buncit dan #gemuk . Insyaallah, kalau amalkan #setkurus , #perutbuncit akan kurang walaupun makan nasi. . Nak cuba? Roger saya. . #kuruscepat #kurussihat #kurus #gastrik #kurussecarasihat #setkombokurus #skkprogramme #skk
Ada masaalah #sembelit ? #setkombokurus ni bukan sahaja boleh membantu #turun kan #beratbadan tetapi boleh jugak membantu melegakan masaalah sembelit. . #usus sihat sgt penting utk kesihatan badan secara keseluruhan. . #jomkurus secara sihat. . #skk #skkprogramme #setkurus
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Amboiii! Bila ibu anak 5 mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #pillgarlic #metabolism #bvalfalfa
Wahhhh!!!. Tengok tuuu! Live #testimoni . Memang bukan senang nak #kurus kan badan ni. Tapi Insyaallah bila pakai #bengkungkurus ni, #beratbadan boleh turun secara #sihat . . Yang bestnya, sebab #turunsecarasihat , berat badan tak jadi mcm #yoyo . Terus je boleh maintain mcm tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #bengkungperut #korsetperut #korsetpelangsing #bodyshaper #korsetfarinfrared #premiumbeautiful #korset #nlicious #shakeme #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #setkurus #proteinsoya #kuruscarasenang
#setkuruskombo ni mmg boleh membantu #weightloss dan juga #inchesloss . Insyaallah kalau amalkan bukan sahaja #beratbadan akan #turun tetapi #bentukbadan pun boleh menjadi lebih #cantik dan #kemas . . Roger saya utk mencuba. . #skkprogramme #10dayschallenge #jomkurus
#testimonies bila mengamalkan #setkurus yg tengah #meletops sekarang. . Nak tau? Roger saya.
Amboiii! Bila ibu anak 5 mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #pillgarlic #metabolism #bvalfalfa
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #imunebooster
Grab #promomerdeka #setkuruskombo niii... #specialprice sempena #merdeka ni sebelum #sst . . Roger saya. . #skkprogramme #kurussihat
Wahhhh!!!. Tengok tuuu! Live #testimoni . Memang bukan senang nak #kurus kan badan ni. Tapi Insyaallah bila pakai #bengkungkurus ni, #beratbadan boleh turun secara #sihat . . Yang bestnya, sebab #turunsecarasihat , berat badan tak jadi mcm #yoyo . Terus je boleh maintain mcm tu. . Nak try #freefitting ? Roger saya. . #waistshaper #bengkungperut #korsetperut #korsetpelangsing #bodyshaper #korsetfarinfrared #premiumbeautiful #korset #nlicious #shakeme #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #setkurus #proteinsoya #kuruscarasenang
#setkuruskombo ni mmg boleh membantu #weightloss dan juga #inchesloss . Insyaallah kalau amalkan bukan sahaja #beratbadan akan #turun tetapi #bentukbadan pun boleh menjadi lebih #cantik dan #kemas . . Roger saya utk mencuba. . #skkprogramme #10dayschallenge
PROMOSI KEMERDEKAAN BAKAL TIBA ! TAK PERLU DIET UNTUK KURUS Cara yang paling berkesan untuk #turunkanberatbadan adalah makan dengan cara yang betul. Masalah perempuan kat sini ramai yang salah faham tentang diet. Ramai orang yang nak diet ni makan terlebih sikit, lepas tu dah give up sebab #lapar Kenapa nak seksakan diri untuk berlapar ? #turun #beratbadan secara #sihat dan #selamat . Tak perlu diet dan berlapar. Uols rasa best tak kalau makan banyak mana pun berat badan still turun ? Nak tahu tak caranya ? ASK ME HOW ! #SKKprogramme #SKKcommunity #setkombokurus #10dayschallengge #programkurussecarasihat #programkurussecaraselamat #jomkurussamasama
PROMOSI KEMERDEKAAN BAKAL TIBA ! TAK PERLU DIET UNTUK KURUS Cara yang paling berkesan untuk #turunkanberatbadan adalah makan dengan cara yang betul. Masalah perempuan kat sini ramai yang salah faham tentang diet. Ramai orang yang nak diet ni makan terlebih sikit, lepas tu dah give up sebab #lapar Kenapa nak seksakan diri untuk berlapar ? #turun #beratbadan secara #sihat dan #selamat . Tak perlu diet dan berlapar. Uols rasa best tak kalau makan banyak mana pun berat badan still turun ? Nak tahu tak caranya ? ASK ME HOW ! #SKKprogramme #SKKcommunity #setkombokurus #10dayschallengge #programkurussecarasihat #programkurussecaraselamat #jomkurussamasama
Team Member #g8unity shared masa dia tengah #mengandung ni, awal2 muka memang #breakout teruk. Ye la! #hormon tak menentu kan. . Lepas dia amalkan pengambilan #nlicious , terus #kulitmuka jadi elok semula. #jerawat dan #parut pun semakin berkurangan. . #energybooster #antioksidan #imuniti #obese #penuaan .
Insyaallah, kalau sentiasa amalkan pengambilan #setkurus memang akan membantu #turunberatbadan . . Yg bestnya! Ia bukan #ubatkurus . Cuma kalau diambil bersama akan meningkatkan kadar #metabolism dan membantu #penurunanberatbadan . . Roger saya utk dptkan set kurus ini sebelum SST dikenakan dibulan September ini. . #garlicpill #pilbawangputih #bvalfalfa #vitamins #minerals #imun
Tu diaaaa! Dari #pipipau sekarang dah #runcing . Sekarang Along ni #kecik je #bentukbadan . tak sangka Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Dalam seminggu pun #bentukbadan boleh #mengecil hanya dgn mengamalkan #setkombokurus . Bestttttt! . Nak tau apa itu #setkombo #kurus ? Roger saya. . #kuruscepat #kurussihat #10dayschallenge #incheslost
Ramai perempuan ni paling takut nak makan #nasi . Takut #buncit dan #gemuk . Insyaallah, kalau amalkan #setkurus , #perutbuncit akan kurang walaupun makan nasi. . Nak cuba? Roger saya. . #kuruscepat #kurussihat #kurus #gastrik #kurussecarasihat #setkombokurus #skkprogramme #skk
WAHHH.. BARU MAKAN RATU SLIMMING 3 HARI, TU PUN SATU SACHET JE SEHARI, DAH DPT TURUN 1 KG 😱😱😱 . . 🔥🔥🔥Powerrrrnya penangan RATU SLIMMING JELLY ni!😱😱😱 . #ratuslimmingfeedback #testimoniratuslimming . . Beli 2 RATU SLIMMING JELLY + 1 RATU RESHAPE CREAM = RM165 FREE POSTAGE seluruh Malaysia + FREEGIFT WATER BOTTLE + FREE COD area KL!! . Beli 3 RATU SLIMMING JELLY + 1 RATU RESHAPE CREAM = RM230 FREE POSTAGE seluruh Malaysia + FREE COD area KL + FREEGIFT TSHIRT atau WATER BOTTLE!! . - Jom dapatkan RATU SLIMMING JELLY & RATU RESHAPE CREAM sekarang!! 📲Whatsapp: 011.1025.5043 - 🏎💨FREE COD RAWANG, SELAYANG, GOMBAK, DAMANSARA, SELURUH KUALA LUMPUR, BANGSAR, KLCC, MID VALLEY, KL SENTRAL, MELAWATI MALL, BUKIT BINTANG, AMPANG, PETALING JAYA. - 📮POSTAGE SETIAP HARI 🏎COD SETIAP HARI - #ratuslimmingjelly #amyerabeauty #produkkurusterbaik #postageworldwide #ratureshapecream #kurussihatcantik #kuruscarasenang #nakkuruscepat
next page →