#kuruscarasenang

436 posts

Loading...
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Loading...
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
...⠀ "Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. .⠀ .⠀ Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan di restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai untuk pegi keje tu.. meh PM hakak..⠀ .⠀ Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM hakak.. .⠀ .⠀ SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM hakak cepat.. .⠀ .⠀ Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis..⠀ .⠀ .⠀ Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. .⠀ .⠀ .⠀ WHATSAPP 👉 https://www.wasap.my/60127026901/bb WHATSAPP 👉 https://www.wasap.my/60127026901/bb WHATSAPP 👉 https://www.wasap.my/60127026901/bb WHATSAPP 👉 https://www.wasap.my/60127026901/bb . .⠀ #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak "⠀ #BNCGIANT
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
BB BERBAJU BARU !! JOM DAPATKAN SEGERA !! . Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM kami.... . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM kami.... . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM kami..... . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM kami cepat.... . Sebelum stock kami ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . WHATSAPP 017 4964860 WHATSAPP 017 4964860 WHATSAPP 017 4964860 WHATSAPP 017 4964860 . . www.wasap.my/60174964860/aslegacy . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
BB BERBAJU BARU !! JOM DAPATKAN SEGERA !! . Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
SERONOKNYA BILA CUSTOMER BAGI EXPERIENCE MACAM NI... KITA PUN TAK PERNAH TRY SAHUR DGN TEATOX LAGI😊 Siapa yg ada target utk mendapatkan berat badan ideal sebelum raya ni, jom pakat try teatox dan hot lotion... Insyaallah membantu usaha anda menjadi mudah... Untung2 takyah beli baju raya sbb baju lama yg masih elok tu dpt dipakai sebagai baju raya😁 wahhhh...best best! Lagi best sbb skrg ada FREE Body Scrub cinnamon SISFEL dgn setiap pembelian Teatox+Felinna hot lotion... Bukan kecil tau scrub tu...200g.. berbaloi sgt... PM saya di link bio... atau DM saya terus ok... Confirm saya layan dgn penuh kasih sayang😊 #sisfeltitanium #sisfellegacy #sisfelwarriors #teatox #felinnahotlotion #teatoxhotlotion #freebodyscrub #jomkurus #luruseebelumraya #kurusmudahselamat #kuruscarasenang
Ada lemak berlebihan?? Kecik punya problem lah...bagi Deina bantu sikit... #kuruscarasenang #nodiet #makanlah
MORNING SYA-YUNK2 AKAK❤ . Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum si ungu dalam stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
MORNING SYA-YUNK2 AKAK❤ . Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum si ungu dalam stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
MORNING SYA-YUNK2 AKAK❤ . Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum si ungu dalam stock akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum 2 ketul si ungu ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Teringin nak kurus , tapi tak tahu caranyaa kan ? Tak apa , jangan risau ya. Kita ada bizzi body yang ada mengandungi bahan organic antaranya gamdum , green tea dan banyak lagi. . . Membantu untuk : - Menjaga kesimbangan metabolisme tubuh - Mengatasi masalah sembelit - Menurunkan kasar kolestrol - Mengawal selera makan - Mencantikkan kulit - Membantu menyingkirkan toksin dalam badan - Mengurangkan masalah obes - Memberikan tenaga Cepat.. Dapatkan bizzi boddy laku keras 100,000 botol dah terjual.. Sbotol rm79.90 Ada 15 sachet. WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
PASTIKAN PASANGAN AWK TERKEJUT DGN PERUBAHAN AWK!! . Dah penat makan macam2 tapi takde perubahan? Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten? Dah cuba diet tp takde hasil? . Awk tonton video ni smpai habis, tgk sendiri testimoni mereka yg dh berjaya. Bukan janji kosong, tapi PASTI BERHASIL !!! . Perubahan yg boleh nampak dlm masa 7 hari je, yg penting awk kena konsisten minum dan amalkan. . . Utk yg SERIOUS NK BADAN CANTIK je!! . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Selamat Malam korang!! Mana mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum si ungu dlm tangan akak ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Selamat petang korang!! Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum 2 ketul si ungu ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Selamat petang korang!! Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum 2 ketul si ungu ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Selamat petang korang!! Mana2 mak2 yg anak 4,5 org tu yg rasa badan da kembang nak kuncupkan kan balik meh PM akak.. . . Mana anak2 gadis kat luar yg hari2 makan restoran hipster tu yg rasa baju2 lama semua da sendat nk pakai pegi keje pun meh PM akak.. . . Mana abg2 yg anak da berderet malas da nk pegi main futsal tu pun meh PM akak.. . . SENANG cite sape2 yg nak KURUS SELIM MELIM tu meh PM akak cepat.. . . Sebelum 2 ketul si ungu ni habis di sambar org baik hangpa grab dlu na.. Cepat grab sebelum stok habis.. . . Kang klu hangpa nk tggu akak restok menangis kang.. Almaklum lah MP2 @as.legacymalaysia ni ganas2 belaka dok perabih stok manjang.. Hahaha.. . . . WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 WHATSAPP 01164247489 . . #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #asbeautymalaysia #aliffsyukri #terlajaklaris #kurus #zumba #fittness #viral #igshop #ubatkurus #aslegacymalaysia #aslegacy #asbeauty #diet #detox #langsing #bizzyboddy #kuruskerengga #nakkurus #1minggu5kiloturun #cepatkurus #kuruscepat #kuruscarasenang #produkviral #produkkurus #slimmingproduk #fashasandhaxbizziboddy #zarinazainuddin #borakborakriak
Good morning semua. Breakfast apa tu? So far kaksya tak jumpa lagi breakfast paling cepat pantas, sedap dan berkhasiat macam ESP ni. WHY i must take ESP everyday? ✔ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata ✔ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta jeragat ✔ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING ✔ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads ✔ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda ✔ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus ✔ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus ✔ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk . Cepat korang grab ESP now! Sebab tengah murah gilosss. @beautilicious_by_kaksya #proteinshake #proteinbreakfast #kurustanpaberlapar #kuruscarasenang #kuruscepat
Good morning semua. Breakfast apa tu? So far kaksya tak jumpa lagi breakfast paling cepat pantas, sedap dan berkhasiat macam ESP ni. WHY i must take ESP everyday? ✔ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata ✔ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta jeragat ✔ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING ✔ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads ✔ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda ✔ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus ✔ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus ✔ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk . Cepat korang grab ESP now! Sebab tengah murah gilosss. @beautilicious_by_kaksya #proteinshake #proteinbreakfast #kurustanpaberlapar #kuruscarasenang #kuruscepat
Tak suka minum #kopi ? Jadi jgn nak cuba minum #minkaffe ni.. kalau tidak mesti lupa yg anda seorang #antikopi . . Yg bestnya #kopigarambuluh ni selain dr best, boleh kurangkan #migrain . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #energybooster #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #metabolism
Kenapa #minkaffe ? . Selain daripada rasanya yg mmg sedap, ia juga . ✅ pH natural ✅ #tiadagula ✅ tinggi dari segi #minerals dan #vitamin seperti #magnesium dan #kalsium dan #potassium ✅ dapat membantu menurunkan #tekanandarah ✅ dapat membantu mengurangkan serangan #gastrik ✅ 56 #kalori jeeee! . #garambuluh #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #energybooster #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #metabolism
Bila tengok bff ibu anak 5 menjadi #kurus kerana mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus ibu kepada 3 org anak ni ikut jejak langkah kawan baik dia. Tengokla sekarang!! terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus #freefitting . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #metabolism #bvalfalfa #immunebooster
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn SHOM ni tahun lepas. Kecik molek jeee orgnya. . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk free fitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetpelangsingperut
Bagi ibu yg baru #bersalin dan #menyusukananak .. mmg risau kalau ada masaalah kekurangan #susu ataupun susu #cair . . Cuba amalkan minum #minkaffe , campuran #robusta #kopi dgn #garambuluh . Insyaallah ia jd #milkbooster . Susu jd #pekat dan banyak, selain dr menstabilkan blood pressure. . Roger saya utk #readystock . #kopisedap #kopisihat #vitamins #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet #magnesium
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Okey kurus dah hahah TQ #slimDollzz #produksuper # #kuruscarasenang #
Selepas #workout , nak dptkan semula #tenaga , amalkan #shakeme dan #minkaffe . . . ⏺ shakeme - #soya campuran #garambuluh yg diperkaya dgn 3 #protein . ⏺ minkaffe - #kopirobusta yg diperkaya dgn garam buluh dan #minerals seperti #magnesium dan #kalsium . #protinsoya #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
Jom #workout . Jgn lupa 3 kombinasi ini utl membantu anda lebih #bertenaga dan dpt build #muscle . . ⏺ #shakeme - #soya campuran #garambuluh yg diperkaya dgn 3 #protein . ⏺ #minkaffe - #kopirobusta yg diperkaya dgn garam buluh dan #minerals seperti #magnesium dan #kalsium . ⏺ #nlicious - mempunya #enzim penting utk #penghadaman . #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
Memang banyak sgt kebaikan #minkaffe ni. . ⏺ Membantu mengurangkan #migraine . ⏺ sistem perut #lawas . ⏺ membantu tahan #lapar . ⏺ membantu #milkbooster . ⏺ bantu pekatkan #susu . . Roger saya utk #readystock . . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #energybooster #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #metabolism
Amboiii! Bila ibu anak 5 mengamalkan #setkurus dengan #premiumbeautiful #korset , terus #meletop #bentukbadan . . Bukan sahaja #beratbadan #turun , #pinggang pun semakin #ramping , dan lebih nampak #awetmuda . . Banyak lagi kebaikan #setkurusbajet dan #korsetkurus ni. Nak tau lebih lanjut jom roger saya. Boleh terus free fitting. . #garambuluh #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #magnesium #kalsium #kuruscarasenang #perutkempis #garlicpill #pillgarlic #metabolism #bvalfalfa
next page →