#kuching

1,185,235 posts

Loading...
Drop Pin Guest Book + Signage Decor Rm 298 only. (Normal price Rm 446) Get it one today, you may customize bride and groom names, and it’s very special and it’s only one. 😍 After event, it’s yours too, turn into your home decor! 😍 Tel : 0168071575 , 0168808195 #cardmakercompany #cutncraftkuching #cmweddingstationery #kuching #sarawak #eventplanner #bridetobe #borneo #madeinborneo
It's my poleversary!! 3 years of pain and bruises. Still worth every bit of it. To many more years of growth and discovery! 😄🎉🎊💕💕 . . #poleversary #poledance #polefitness #polepassion #poleflex #flexibility #girlpower #fitgirl #workoutmotivation #fitnation #PoleDanceNation #AerialNation #PoleFitnessKuching #Kuching #Sarawak #Malaysia
Loading...
Yes, we can create a special menu for your special moments, from as low as RM40 per person. Until 31.12.2018 our decorations are provided free of charge. Give us a call today to tailor-make your moments. Whtsapp 013-8820113. T&C APPLY. DINNER TUE-SUN 6PM - 10PM #peridotkuching #eventperidot #peridotrestaurant #kuching #sarawak #malaysia #dinner #westernrestaurantinkuching #eventplanner #birthday #bridalshower #wedding #babyshower #farewelldinner #restaurateur #cheflife
Showing peace in small details 🏞️
Thought I was picking up 36 but 38 after I finish the set. Not perfect reps but it was my PR for dbpress. That was crazy! #workoutmotivation #gymeme #gym #wednesdaymemes #asian #fitnessjunkie #gymarat #gymvideos #fitpo #fitness #naturalbodybuilding #kuching #borneo #pr
Kalau dalam pantang, awak tak amalkan makan JAMU, segala darah kotor tak habis keluar. Bila makan JAMU INDAH KELUARGA, baru keluar DARAH BANTAL. Baru lega.. So, sila jangan ambil mudah bab nak jaga dalaman awak selepas bersalin. Nanti dah tua, baru nampak kesan baik @ tak dalam penjagaan dalaman & luaran tu. 😊😊😊☺😉 Dengan #jamuindahkeluarga awak memang berpuas hati. 👍👍👍 Nak order msg 0138282962 #stokisjsdsarawak #teamlissa #familyummu #jamususukdara #kuching #sarawak #jsdkuching #assalamualaikum #sarawakian #malaysiaproduct #bestseller #businessonline #posseluruhmalaysia #erwasaenterprise #selulit #herbs
After visiting Semenggoh Nature Reserve to watch the orang-utans, we brought this lovely group to taste local food and drinks in Kuching which ended up here in tribal food restaurant. Local food tour would be another adventure not to be missed, contact us if you want to experience it too! #backyardtour #localfoodadventures #kuching #borneo
🥥Combo Set B02 🥥 . ✔️Odbo highlights ✔️Seven cool blusher ✔️Kabuki brush 10pcs . Price : RM45 . First come first served but no reservations 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Whatapp me for quick response: . 📲 016-8557231 📲 016-8557231 . @lets.gorgeous91 @lets.gorgeous91 @lets.gorgeous91 . #limitedstock #kuching #mekapmurah #sayajualmekapmurah #makeupobsessed #villaghazara #combomakeup #bobodimana #urbandecaymalaysia #victoriasecretmurah #kotakinabalu #kuching #sarawak #sabah #langkawi #mekapsetmurah #muasarawak #muak #trustedseller #instamakeup #slave2beauty #morphemurahmalaysia #morphemurah #wakeupandmakeup #bombshell #sethantaran #aprilskinmurah #kenyalangiminlove #bahagiabukanbidaan
Happily ever after. 💕 •••••••••• For more enquiries Facebook: The Little Things Studio Instagram: @thelittlethingsstudio •••••••••• #thelittlethingsstudio #kuchingflorist #kuchinggifts #kuching #borneo
年少岁月里,很常到夏日小屋(Summer House)吃冰,也特别喜欢那边的峇拉煎米粉和烧包。记得当时经营生意的是两个姐妹,大姐不苟言笑看起来很严肃,但手艺很好,食物的味道都很到位。两姐妹退休后,夏日小屋也换了人,依然卖冰品,但已经是另外一个故事。 夏日小屋其实是中国凉亭式的建筑,周围园林环绕,绿意盎然,不太确定建成于什么时候或做何用途,从1960年代以来,夏日小屋一直是砂拉越博物院公园人潮聚集之处。小屋外还长着一棵美丽的老树,枝干向四面八方延伸成一把绿伞,把小屋整个拥在树荫下,即便艳阳灼人,小屋里却偷得一片清凉,加上可口的冰品美食,那可是热天里的一大享受。 #砂拉越博物院公园 #休闲 #文化遗产 #一起吃风 #MyEasyMoment #蔡羽 #吃风专题 #景点 #古晋 #砂拉越 #婆罗洲 #马来西亚 #Kuching #Sarawak #Borneo #Malaysia #Heritage
Meatballs + Mashed Potatoes #kuching #kuchingfood #catering #fooddelivery
Butter Chicken #kuching #kuchingfood
Mid Autumn Festival - 24/09/2018 . . Am able to celebrate this day with friends and see others playing lanterns. Amazing sight to see so many lanterns flying in the night sky. Wishes made, hope it all come true. . . . . #midautumnfestival #tamansahabat #friendship #park #kuching #sarawak #malaysia #life #friends #lantern #festival #celebration #portraitphotography #insta #instagood #instadaily #kuchingcity #city
Mid Autumn Festival - 24/09/2018 . . Am able to celebrate this day with friends and see others playing lanterns. Amazing sight to see so many lanterns flying in the night sky. Wishes made, hope it all come true. . . . . #midautumnfestival #tamansahabat #friendship #park #kuching #sarawak #malaysia #life #friends #lantern #festival #celebration #portraitphotography #insta #instagood #instadaily #kuchingcity #city
Mid Autumn Festival - 24/09/2018 . . Am able to celebrate this day with friends and see others playing lanterns. Amazing sight to see so many lanterns flying in the night sky. Wishes made, hope it all come true. . . . . #midautumnfestival #tamansahabat #friendship #park #kuching #sarawak #malaysia #life #friends #lantern #festival #celebration #portraitphotography #insta #instagood #instadaily #kuchingcity #city
KHASIAT JAMU INDAH KELUARGA @ JAMU JALINAN CINTA . . -Mengeluarkan darah-darah kotor dalam badan seperti darah nifas, darah bayu, darah haid. - membuang angin dari dalam badan – bersifat melancarkan peredaran darah – mencantikkan kulit muka dan badan – menambahkan seri wajah - membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak – mempercepatkan luka-luka kering dan sembuh – mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser - menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah – memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru – membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon - menyembuhkan luka-luka dalaman selepas pembedahan – menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari - membantu memanaskan badan dan memecahkan lemak-lemak berlebihan dalam badan. - melawaskan pembuangan air besar -membantu menurunkan berat badan jika diamalkan secara konsisten #JamuSusukDara #familyummu #stokisjsdsarawak #kuching #jamususukdara #jsdkuching #sarawak #assalamualaikum #malaysiaproduct #sarawakian #businessonline #bestseller #alhamdulillah #erwasaenterprise #coffeelovers #sarawakonlineshop #businesswoman #teamlissa
Hari ni nak up pic sentap sikit,ini bukan lucah ye tapi kenyataan bagi kebanyakan perempuan dekat luar sana,bila kita promote produk untuk atasi keputihan dia jawab keputihan tu normal... . Ok normalke cik akak,kalau sehari pantyliner sampai berkeping²,normalke panties tu basah je,normalke bau lain mcm je dkt area sensitif akak tu,normalke lendir berjuntai² terkeluar samada cair,pejal & bewarna,ditarik semakin panjang @ terputus... . Keputihan memang normal tapi biasa berlaku sebelum @ selepas period seseorang,selagi dia belum berbau,belum bertukar colour ia blh dikategorikan normal tapi jika tidak dirawat seawal normal pasti keputihan tu akan semakin bersarang,berkuman & peratus besar menghidapi kanser.. . Jgn tanya mcm mana saya tahu masalah akak semua tu sebab saya ni kan pakar perbidanan,ramai yg mencari & mengadu benda yg sama.. . Jadi sesiapa mempunyai masalah seperti ini harap terasa & berusahalah selagi boleh,jgn syg duit kalau kewanitaan akak semua tu nanti boleh jadi ikan masin..Tak percaya saya cakap cuba selak sikit cik bunga akak tu,nampak daging shj @ ada terasa lendir,berputih² terselit..😁 . . Whasap 0138282962 #stokisjdsarawak #stokisjsdsarawak #kuching #jamususukdara #jsdkuching #keputihan #anakdara #ibumengandung #wanita #assalamualaikum #sarawak #sarawakian #malaysiaproduct #businessonline #bestseller #posseluruhmalaysia #alhamdulillah #herbs
Pantone Haribo orange colour with ash tone, a daring mix and match with using #sombre colour technique..... #freehandpainting #balayage #sombre #手刷染 #3rdmilescommercialcentre #ERICHAIRDESIGN #kuching
Masker vagina: SCRUB CIK 🌷 . Cik 🌷 pun perlukan rawatan ala-ala facial juga ye. . Sebabnya Cik Bunga ada banyak kelopak yang berlipat-lipat yang kebiasaannya menjadi tempat bagi sisa-sisa KEPUTIHAN yang sukar nak dibersihkan. Lama-kelamaan Cik 🌷 akan kelihatan berdaki, tak berseri, dan berbau hanyir. . Sebab tu la Cik 🌷 perlu di 'scrub' dengan MASKER VAGINA dan kemudian dibelai manja pula dengan FEMININE WASH JSD. Barulah berseri dan berbau menggoda!! Tak gitu 😉 . Jom WhatsApp kak ann ☎ 017 9032210 Atau klik terus link kat bio. . MASKER VAGINA - RM25 . #jamususukdara #jsd #maskervagina #keputihan #keputihanringan #meruang #farajgatal #sayajual #sayajualjsd #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #subangjaya #sabah #sarawak #kuching #kualalumpur #teamjsdannu #empireaurafidarich
ATTENTION ALL (strictly 🇲🇾🇲🇾MALAYSIA and 🇸🇬🇸🇬SINGAPORE only) Are you Beautiful, Handsome and Single and searching ? Are you jobless and looking for a very profitable and easy means to earn loads of income both physical cash and additional benefits like shopping,feeding, and travel opportunities? Or you want to boost your income by adding additional job? Get Connected with wealthy Daddies for Girls and Gay's and get connected With Wealthy Mummies for Guys and Lesbians. Inbox Agent Hani Zander on Whatsapp +60164521340 for more information needed.....
extra edition: Kuching back in kuching only for a day. a pau stall. no idea where exactly. back in 2014 番外編:クチン クチンのどこか。2014年。肉まん屋台。でかい。シューマイもうまい。クチンではシューマイのことをなぜかSio Beeっていう。もちろん醤油じゃなくてチリソースつけて。肉まんは4, 50円、シューマイは一個20円弱かな。 #malaysia #malaysianfood #sarawak #kuching #paustall #pau #bakpau #charsiewpau #siobee #soyabean #砂拉越 #古晋 #包子 #マレーシア #マレーシア料理 #サラワク #クチン #肉まん #豚まん #シューマイ #豆乳 #屋台 #angrypoppins #meegraphics #midinsarawak #中華まん
Hello gais 😍ha cantikkk kann ini koleksi #fleurdelofabynh #madisonbynh tinggal 2 helai jerrr gais💕cepat 2 grab you #fleurdelofabynh sementara stock masih ada🌷hari ini kita buka sampai jam 3.pm❤️. #danianabilaboutique #kuching #sarawak #fleurdelofabynh #padungan #nealofa #nealofarhijab
This was the last image gifted to me by the phantom 4 before it literally fell out of the sky for no reason. That's right - I'll be out of aerials for awhile because the drone crashed for some unknown reason. I'm just glad I managed to pick up the pieces (along with my heart) before it got carried away by a motorcyclist. All it took was some furious shouting and running the fastest mile I could manage.
We pour our heart and soul into making arrangements, so when they reach our clients, they will feel every bit of the warmth and sentiment in the arrangements ❤️ . . .📞 +6016 578 4898 📸 IG : @thepetalstheory | FB : Petals Theory 🌍 Kuching . . . #petalstheory #onlinefloristmalaysia #kuchingflorist #floristmalaysia #kuching #floristkuching #borneo #PTxhatbox #PTHB0005
next page →