#kpop

52,389,042 posts

Loading...
I thought compared to dally that this song was boring at first but i love it so much now and i love the back up dancers. I like hyolyn alot more solo Artist: Hyolyn Song: See Sea Video by ๋น„๋ชฝ #kimhyojung #hyolyn #seesea #sistar #sistarfancam #fancam #kpop #kpopl4l #kpopf4f #kpoplfl #kpopfff #2ne1 #blackpink #snsd #redvelvet #wondergirls #twice #bigbang #bts #exo #got7 #ioi #wannaone #starshipplanet #wjsn #monstax #boyfriend #hyorin #sunmi #hyuna
Loading...
1. Jungkook (BTS) "Golden Maknae", memulai debutnya pada usia muda 15 tahun. 2. Jimin (BTS) Jimin berusia 17 tahun ketika ia memulai debutnya tetapi tampak lebih muda. 3. V (BTS) V juga berusia 17 tahun ketika dia memulai debutnya dan dia tampak seperti imut. Wajah imut itu telah menjadi wajah tampan. Dia bahkan dinobatkan sebagai wajah paling tampan di tahun 2017. 4. Cha Eunwoo (ASTRO) Cha Eunwoo berumur 16 tahun ketika dia memulai debutnya! Meskipun ada perubahan, dia tetap menjadi raja visual. 5. BamBam (GOT7) BamBam memulai debutnya dengan GOT7 ketika ia berusia 16 tahun. 6. Taemin (SHINee) Taemin baru berusia 14 tahun ketika dia memulai debutnya dengan lagu debut SHINee "Replay". 7. Minho (SHINee) Minho memulai debutnya pada usia 16 tahun sebagai anggota SHINee. 8. Xiumin (EXO) Xiumin memulai debutnya sebagai anggota EXO ketika ia berusia 22 tahun, sedikit lebih tua dari idol muda lainnya, tetapi wajah bayinya membuatnya terlihat lebih muda. 9. Siwon (Super Junior) Siwon berusia 19 tahun ketika dia memulai debutnya dengan grup idola Super Junior. 10. Seungri (BIGBANG) Seungri memulai debutnya ketika ia berusia 15 tahun. 11. G-Dragon (BIGBANG) G-Dragon secara resmi memulai debutnya sebagai anggota BIGBANG ketika dia berusia 18 tahun. Fans ingin sekali melihat G-Dragon kembali dari wajib militernya. 12. T.O.P (BIGBANG) T.O.P memulai debutnya ketika dia berusia 19 tahun. 13. Dongho (mantan anggota U-Kiss) Dongho memulai debutnya ketika dia baru berusia 14 tahun! Sejak meninggalkan grup, ia telah membuat keluarga sendiri dengan istri dan anaknya. 14. Jay Park Jay Park memulai debutnya sebagai anggota 2PM ketika dia berumur 21 tahun. 15. Yunho (TVXQ) Yoonho memulai debutnya sebagai anggota TVXQ ketika ia berusia 17 tahun. Sejak kembali dari tugas militernya, sepertinya dia semakin jantan. 16. Junsu juga memulai debutnya sebagai anggota TVXQ pada usia 17 tahun. 15 tahun kemudian, ia sekarang menjadi penyanyi-penulis lagu, penari dan aktor panggung serta anggota kelompok JYJ. 17. Rain Rain memulai debutnya pada usia 16 tahun sebagai bagian dari boy band bernama Fanclub. . . Bagaimana menurutmu? โž– ยฉkoreaboo, @kpop.indonesian #kpop #faktakpop
ะคะพั‚ะพะพั‚ั‡ะตั‚ ั ะผะตั€ะพะฟั€ะธัั‚ะธั Baikal Geek Con๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ#irkutsk #ัะธะฑัะบัะฟะพั†ะตะฝั‚ั€ #geekcon ##anime #kpop #festival #dancecover #epiphany #playback #girl #girlsdance #team #Russia #district38 #Siberia
Hi sweetheart โ˜บ . Kak fi dah open order for korean inspired item favourite korang ni ๐Ÿ˜† . Good quality je kita bg kat korang ๐Ÿ˜˜ . Nak tau harga? Rm55 per pcs je Kak fi bg kat korang!!! Kak fi ulang ni RM55 je untuk setiap purchase,murah tau rugi tak grab satu. . Plain Blouse RM 55 free pos Material soft chiffon linen Preorder 1-2 weeks Nak tau postage? Freepostage for both sm and ss . Harga kak fi dah bagi,so korang cuma perlu tekan link kat bio kita je untuk place order,nak order borong? Lagilah kak fi galakkan,boleh la ajak satu geng korang untuk order dengan kita,ingat JIMAT BERGANDA kalau korang beli banyak ๐Ÿ˜‰ #koreanitem #koreanitemmurah #sayajualawakbeli #koreanitemmalaysia #koreanfashion #kpop #kpoppers #kfans #koreaninspireditems #koreanclothes
#HappyTaichiDay ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜ 180820 #HappyBirthdayTAICHI ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜ #Taichi ๐Ÿ˜โ™ฅ๐Ÿ˜˜ #ํƒ€์ด์น˜ #Japanese #ํ˜ผ๋‹คํƒ€์ด์น˜ #HondaTaichi ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต #ChooTaeill #์ถ”ํƒœ์ผ #Rapper #Singer #Dancer #Maknae #JapaneseIdol ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต And #SouthKoreanIdol ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #BLANC7 #๋ธ”๋ž‘์„ธ๋ธ #Prism #Kpop ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #JackpotEntertainment @blanc7_official Thx๐Ÿ˜˜ @blanc7taichi Thx๐Ÿ˜˜
์•ˆ๋…•ํ•˜์„ธ์š” ๋‚ด ์ƒˆ ๊ณ„์ •์— ์˜ค์‹  ๊ฒƒ์„ ํ™˜์˜ํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค ๋‚˜๋Š” ์˜์–ด๋ฅผ ๋งํ•˜์ง€ ์•Š์ง€๋งŒ ์ตœ์„ ์„ ๋‹คํ•˜๊ฒ ์Šต๋‹ˆ๋‹ค ๋•Œ๋กœ๋Š” ํ•œ๊ตญ์–ด๋กœ ๋งํ•  ๊ฒƒ์ž…๋‹ˆ๋‹ค ๊ท€์ฐฎ๊ฒŒํ•˜์ง€ ์•Š๊ธฐ๋ฅผ ๋ฐ”๋ž๋‹ˆ๋‹ค ๐Ÿ˜š๐Ÿ•Š
I love their friendship๐Ÿ˜‚ they are serious #friendshipgoals ๐Ÿ’›๐Ÿ’› . . #exo #exol #chen #xiumin #jongdae #sm #smentertainment #kpop #multifandom
Nama produk : eyeliner rorec Red cherry blossom rorec eyeliner spidol Masih belum terbiasa menggunakan eyeliner cair? Kalau gitu kita harus beralih ke eyeliner spidol! Eyeliner spidol adalah eyeliner cair yang dikemas seperti puplen, sehingga memudahkan kita dalam mengaplikasikannya. Selain itu, eyeliner spidol lebih cepat kering daripada eyeliner cair, kemasannya sendiri lebih ringan dan mudah dibawa ke mana-mana. Kuasnya sendiri biasanya meruncing, jadi lebih gampang saat diaplikasikan ke mata kita. Dengan segala keunggulan eyeliner spidol, enggak ada alasan lagi kalau kita enggak mau punya sekarang kan. Dapatkan penampilan menawan dan menarik dengan eyeliner spidol waterproff dari rorec ini. Eyeliner dengan 3D sensasi, makeup kamu terlihat lebih nyata dan menarik. Harga : 20 rb Minat?? Sms atau wa 081914400724 Line @ phinkl (pakai@ya ) #eyeliner #eyelinerspidol #eyelinermurah #maskara #eyelinertermurah #eyelinerhitam #mata #eye #catwing #tipsmakeup #kpop #kpopmakeup #makeuptutorial #videomakeup #mua #muahandal #musthave #makeup #kekinian #tiktok
ugh i have mixed feelings about this one, but its better than nothing ===== tags: #calliebdayic #icon #iconcontest #edits #editcontest #kpop #photoedit #photo
Omg Iโ€™m blushing mad hard; she got the guts๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ Jimin is so Beautiful ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
i miss hansung :( if i were in the drama โ€œhwarangโ€ and if the drama were to be real, i wouldโ€™ve become a whole ass special guard. Jskskks i would be hansungs loyal, skilled, smart, secret guard. So when ever his brother was gonna pull some shit to kill and poison his friend by stabbing him with a sword, i would already know what hansung would do. (try to stop his brother from killing his friend and end up getting cut) So to avoid hansung getting cut, i wouldโ€™ve quickly blocked hansung from the sword and kick the sword out of his brothers hand so nobody would get hUrt ๐Ÿคง but N0oโ‚€โฐโ‚€โ‚’โ‚€ใ…‡O my baby was killED WOW
m-must not become a brian stan
Hola, Iโ€™m bored and itโ€™s been 1 hour since I wrote my first post of the day and Iโ€™m booooooreeeeed and Iโ€™m waaaaay too lazy to put on my earphones on so Iโ€™m just gonna die. I hoping to find some BTS stuff or a hot topic to buy some shirts or idk I just want to buy band shirts because I stan so many artists. I stan BTS, EXO, MYTEEN, BIGBANG, Pentagon, momoland, TWICE, BLACKPINK, Red Velvet, DAY6, Billie Eilish, Logic, Selena Gomez, Gfriend, HyunA, and Drake. So basically if I find their merch then goodbye to all my money :( wow itโ€™s only been 10 minutes oh please help. I want to sleep. โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Follow @jiminsmangoes for more ;) โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Tags: #BTS #bangtanboys #kpop #kpopmemes #army #btsrm #btsjin #btssuga #btsjhope #btsjimin #btsv #btsjungkook #Taehyung #Jungkook #Namjin #Namjoon #Jin #Yoongi #Jimin #Yoonmin #hoseok #Yoonseok #dna #fakelove #Vkook #Taekook #btsarmy
@realcnu I hope you had fun at Eunkwangโ€™s musical, our precious Hamlets~~๐Ÿ’™ ์ง„์งœ ๋ณด๊ณ ์‹ถ์–ด์š”~ - - - #b1a4 #btob #cnu #shinwoo #eunkwang #musical #kpop #idol #seoul #korea #fangirl #fandom #bana #์‹ ์šฐ #๋น„์›์—์ดํฌ
Ngakak gue๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . . V. Aeribase
๐Ÿ’•No matter what I do,all I think about is you. #SQUAREUP #jisoo #kimjisoo #jennie #rosรฉ #lisa #blackpink #blink #jensoo #lisoo #chaesoo #kpop #yg #sprite
While waiting for an โ€œAnswerโ€. Fake Love from #BTS . Get yours with only IDR 65k. Click the link in bio to shop or simply send us a DM. . . #kpop #totebag #bags #accessories #zeldasayre #zldsyr . . ZLR SYR, est 1989 . Visit our website or DM for order #totebagsatuan #customtotebag #totebagcustom #totebagcanvas
Hi sweetheart โ˜บ . Kak fi dah open order for korean inspired item favourite korang ni ๐Ÿ˜† . Good quality je kita bg kat korang ๐Ÿ˜˜ . Nak tau harga? Rm65 per pcs je Kak fi bg kat korang!!! Kak fi ulang ni RM65 je untuk setiap purchase,murah tau rugi tak grab satu. . Ulzzang wind hoodie RM 65 free pos Material cotton polyester Size S-XL preorder 1-2 weeks Nak tau postage? Freepostage for both sm and ss . Harga kak fi dah bagi,so korang cuma perlu tekan link kat bio kita je untuk place order,nak order borong? Lagilah kak fi galakkan,boleh la ajak satu geng korang untuk order dengan kita,ingat JIMAT BERGANDA kalau korang beli banyak ๐Ÿ˜‰ #koreanitem #koreanitemmurah #sayajualawakbeli #koreanitemmalaysia #koreanfashion #kpop #kpoppers #kfans #koreaninspireditems #koreanclothes
Pickle Rick ๐Ÿฅ’ Para pedidos dรฉjenos su mensaje al INBOX ๐Ÿ“ฉ #pty507 #KeiZGeek #PTY #anime #game #friki #kpop #geek #collection
๐ŸŒ”๐Ÿ’™DAILY MOONBIN DAY 19๐Ÿ’™๐ŸŒ– ANOTHERRRR PEN DRAWING! Idk how I feel about this one, but here it is!!! My boy~~ #lazybackgroundasalwayslol #ASTRO #์•„์ŠคํŠธ๋กœ #moonbin #binnie #mybinnieboy #astrofanart #๋ฌธ๋นˆ #arohalovesastro #ilovemoonbin #sososomuch !! #kpop #kpopfanart #fanart #pen #highlighter #muunbin1808
Pt.2 of Butterfly (Can yaโ€™ll hear how nervous I was filming this lmao) _________________________________ #kpopcoversong #kpop #bts #singing
#HappyTaichiDay ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜ 180820 #HappyBirthdayTAICHI ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜ #Taichi ๐Ÿ˜โ™ฅ๐Ÿ˜˜ #ํƒ€์ด์น˜ #Japanese #ํ˜ผ๋‹คํƒ€์ด์น˜ #HondaTaichi ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต #ChooTaeill #์ถ”ํƒœ์ผ #Rapper #Singer #Dancer #Maknae #JapaneseIdol ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต And #SouthKoreanIdol ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #BLANC7 #๋ธ”๋ž‘์„ธ๋ธ #Prism #Kpop ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท #JackpotEntertainment @blanc7_official Thx๐Ÿ˜˜ @blanc7taichi Thx๐Ÿ˜˜
๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜”wow bighit gonna catch these hands huh, is rlly be like that - emeila
he's moving so fast that it makes me want to grab some bug spray and spray him wit it.....
TWICE(ํŠธ์™€์ด์Šค) "Dance The Night Away" KID CLASS ๋งค์ฃผ ์›”.์ˆ˜.๊ธˆ 5:00 PM โœ”์ˆ˜์—…๋ฌธ์˜ ํŽ˜๋ฉ”&์นดํ†ก&DM&์ „ํ™” ์–ด๋””๋“ ๊ฐ€๋Šฅํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค โœ”055 637 9166 / KAKAO@cube0289 โœ”[์ข‹์•„์š”&๊ตฌ๋…์„ ๋ˆŒ๋Ÿฌ์ฃผ์‹œ๊ณ  ๊ฐ์ƒ!] โœ”facebook@https ://www.facebook.com/feelingcube/ โœ”Youtube @http ://www.youtube.com/c/ํ•„๋ง/ โœ”Instagram@feelingdance_academy
โœŒ๐Ÿปโค๏ธ
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ [Please follow me, If you want me to continue to post๐Ÿ˜Š] . Follow @nct_._kp0p for more #blackpink #blink #army #nctzen #jisoo #jennie #rose #lisa #bts #bantangboys #nct #exo #twice #kpop #seventeen #got7 #ikon #wannaone #dance #dancechallenge #redvelvet #lfl #lfl ๐Ÿ’›#l4l #l4like #followme #followforlikes #like4likes #likeforlikes
Blackpink - forever young (cover by HyunAh Urban Zakapa) . [Please follow me, If you want me to continue to post๐Ÿ˜Š] . Follow @nct_._kp0p for more #blackpink #blink #urbanzakapa #HyunAh #foreveryoung #jisoo #jennie #rose #lisa #bts #bantangboys #nct #exo #twice #kpop #kpopstuff #kpoplfl #seventeen #got7 #ikon #wannaone #redvelvet #lfl #lfl ๐Ÿ’›#l4l #l4like #followme #followforlikes #like4likes #likeforlikes
He's like anime in the real world๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . [Please Follow me, if you want me to continue to post๐Ÿ˜Š] . Follow @nct_._kp0p for more #taeyong #leetaeyong #anime #kpop #visual #fantaestic #handsome #nct #bts #nctzen #exo #blackpink #twice #seventeen #got7 #momoland #straykids #ikon #wannnaone #redvelvet #gidle #lfl ๐Ÿ’› #lfl #l4l #l4like #followme #likeforlikes #like4likes #l4l #l4like #followme #followforlikes
K-POP DANCE Fun for teens and younger adults Every Sunday 10.00 AM with @cobbyyuliani Book your spot via WhatsApp 0821-1227-7788 #KPOPDANCE #wetrainweruntheworld #trainstationstudiojkt
๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ Do you remember the vote in which you chose DNA? That's how I promised! I really enjoyed this job!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‡ I hope you like it!๐Ÿ˜ป . . #bts #taehyung #suga #rapmonster #jimin #junghoseok #jungkook #jin #beyondthescenes #bangtansonyeondan #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ #DNA #love_yourself #btsfanart #kpop #kpopfanart #kpopart #drawing #art #watercolor #zentangle #btsart #artstagram #artgallery #artlife #like4like
next page →