#korsetselesa

5,511 posts

Loading...
Corset natural bamboo 2 in 1 dgn infra red RM43.00 free postage Diperbuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Arang buluh dapat menghalang bau, menghindarkan peluh menyesuaikan kelembapan. Sut ini juga kuat, elastik dan selesa dipakai. Mengandungi sinar infra red yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolisme, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk tubuh yang cantik. Antara kebaikan sut ini adalah * mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang * membakar lemak yang berlebihan * menaikkan dan mengencangkan payudara dan punggung. * melancarkan peredaran darah dan metabolisme * mengurangi sakit punggung dan tulang belakang * mengurangi sakit ketika haid . . Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bersanding #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurussihat #bajukurus #akadnikah #bertunang #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #bajukebaya #nakcantik #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #setkurus #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia
Masih pakai bra yang biasa? Tak bestlah... Jom bertukar dgn our Long Bra. The best ever #LongBra nk suggest kat smua wanita beli especially mom yg baru lepas bersalin and fully BF. Jangan sembarangan pakai bra biasa².. Sebaiknya pakai #LongBraPremiumBeautiful ni mampu sokong payudara. Mom yg berpantang, menyusu anak, cenderung utk mengalami masalah payudara jatuh. Walaupun dh habis berpantang, badan tetap kena jaga. Lepas habis pantang, masih berterusan pakai PB. Nak menyusu anak pun tak risau payudara jatuh. . Bukan sekadar mengempiskan bahagian perut bawah dada.. #LongBraPB juga membantu ibu-ibu menyusu untuk: . . ✔Meningkatkan pengeluarkan susu badan. . ✔Mengemaskan bentuk payudara. . ✔Mengurangkan "saggy breast" / #backFat . ✔Menyokong tulang belakang terutamanya semasa penyusuan bayi. . ✔Mengecikkan lengan . Order harini utk Special dari sis + FREE PENCUCI PB WASH. . Azza Amri | +60102262734 . #BengkungModen #badposture #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulkajang #pengecilperut #premiumbeautifulbangi #langsingtanpadiet #korsetbagus #tipslangsing #korsetperampingbadan #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulJakarta #premiumbeautifulKL #premiumbeautifulBrunei #premiumbeautifulmurah #tradeinPB
Loading...
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi) Harga pasaran : RM65.00 PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI! RM50.00 free postage Stok terhad MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh. Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat| Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. . **Mengempiskan perut buncit . . **Pinggul besar/punggung besar . **Mengecilkan peha besar . .**Selulit di perut, peha, punggung . **Merampingkan pinggang Saiz: M L XL XXL Berat: Bawah 58kg/58-68kg/ 68-83kg/88-100kg Pinggang: 74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #plussizemurah #kuruspantas #perutbuncit #bajukurus #bajubesar #blousplussize #fatburner #bajudalam #slimmingcorset #kurus #korset #ramping #nakkurus #korsetselesa #bertungku #korsetmurah #bajukurus #berpantang #buanglemak #korsetmurahberkualiti #perutkempis #kempisperut #jomkurus #bengkungmoden #bengkungkurus #korsettahanlama #korsetperamping #bengkungzapon #korsetpembakarlemak #korsetplussize #korsetsaizbesar #slimmingcorset
Customer feedback . . Rm100 . . 01958l747746
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi) Harga pasaran : RM65.00 PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI! RM50.00 free postage Stok terhad MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh. Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat| Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. . **Mengempiskan perut buncit . . **Pinggul besar/punggung besar . **Mengecilkan peha besar . .**Selulit di perut, peha, punggung . **Merampingkan pinggang Saiz: M L XL XXL Berat: Bawah 58kg/58-68kg/ 68-83kg/88-100kg Pinggang: 74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #plussizemurah #kuruspantas #perutbuncit #bajukurus #bajubesar #blousplussize #fatburner #bajudalam #slimmingcorset #kurus #korset #ramping #nakkurus #korsetselesa #bertungku #korsetmurah #bajukurus #berpantang #buanglemak #korsetmurahberkualiti #perutkempis #kempisperut #jomkurus #bengkungmoden #bengkungkurus #korsettahanlama #korsetperamping #bengkungzapon #korsetpembakarlemak #korsetplussize #korsetsaizbesar #slimmingcorset
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
Lawanya badan dia, fuhh cantik tu. Kemas ko, ramping berpotongan lagi. Pakai baju cantik je, terletak, suka tengok. Tu orang, tapi aku ni perut puncit tak kempis-kempis pun. Perut ni lagi la berlipat-lipat. Pakai baju apa pun tetap nampak #takcantik sebab #nampaklemak #lemakberlipat -lipat. Stress cari saiz baju pun susah, yang ada bersaiz besar dengan badan ni. Bila la #dapatkurus macam dia. Haaa, anda alami situasi ini, nak saya bantu anda atasi #masalahberatbadan danAllahhu menakutkan #masalahbentukbadan . Click saja http://asmamdnoor.wasap.my/
Lawanya badan dia, fuhh cantik tu. Kemas ko, ramping berpotongan lagi. Pakai baju cantik je, terletak, suka tengok. Tu orang, tapi aku ni perut puncit tak kempis-kempis pun. Perut ni lagi la berlipat-lipat. Pakai baju apa pun tetap nampak #takcantik sebab #nampaklemak #lemakberlipat -lipat. Stress cari saiz baju pun susah, yang ada bersaiz besar dengan badan ni. Bila la #dapatkurus macam dia. Haaa, anda alami situasi ini, nak saya bantu anda atasi #masalahberatbadan danAllahhu menakutkan #masalahbentukbadan . Click saja http://asmamdnoor.wasap.my/
Lawanya badan dia, fuhh cantik tu. Kemas ko, ramping berpotongan lagi. Pakai baju cantik je, terletak, suka tengok. Tu orang, tapi aku ni perut puncit tak kempis-kempis pun. Perut ni lagi la berlipat-lipat. Pakai baju apa pun tetap nampak #takcantik sebab #nampaklemak #lemakberlipat -lipat. Stress cari saiz baju pun susah, yang ada bersaiz besar dengan badan ni. Allahhu menakutkan, diri tengok pun seram. Bila la #dapatkurus macam dia. Haaa, anda alami situasi ini, nak saya bantu anda atasi #masalahberatbadan dan #masalahbentukbadan . Click saja http://asmamdnoor.wasap.my/
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
. Slim'N Lift Slimming singlet for men Khas untuk lelaki boroi Sembunyikan perut boroi anda dengan memakai singlet ni dan perut jadi rata serta-merta. Diperbuat menggunakan teknologi baru untuk mencegah buncit dan meratakan perut. . * kelihatan kurus serta-merta *menambah keyakinan tanpa nendedahkan perut buncit * kain tidak panas dan tidak gatal *membantu pembentukan badan sasa *mencegah sakit belakang *menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat. . Saiz: S/M/L/XL/XXL Chest: 81-100cm/101-120cm/131-140cm/141-160cm/161-180cm Singlet Lenght: 56cm/ 60cm/ 60cm/ 61cm/ 62cm RM33.00 free postage Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #plussizemurah #kuruspantas #perutbuncit #bajubesar #blouseplussize #fatburner #bajudalam #slimmingcorset #kurus #korset #ramping #nakkurus #korsetselesa #bertungku #korsetmurah #bajukurus #berpantang #buanglemak #korsetmurahberkualiti #perutkempis #kempisperut #jomkurus #bengkungmoden #bengkungkurus #korsettahanlama #korsetperamping #bengkungzapon #korsetpembakarlemak #korsetplussize #korsetsaizbesar #slimmingcorset
Premium Beautiful ni sebenarnya ada 3 helaian. Boleh dipakai berasingan tetapi kalau nak result yang paling meletops, kena pakai ketiga2 secara serentak. . Setiap helaian dia ada nama tau dan fungsi yang unik dan tersendiri. 1⃣ Long bra 2⃣ Long girdle 3⃣ Waist Nipper . Hari ni saya nak bercerita pasal waist nipper. Dalam bahasa kita "bengkung" . Ha! Bila sebut bengkung terus je dah boleh bayangkan bentul rupanya kan. . Eh! Tapi bengkung ni lain sikit tau. Selain dari ada far in-fra red yang boleh membantu membakar lelemak degil kat badan tu, ia juga ada 7 kepingan bebatang aloi yang dapat membantu membetulkan dan mencantikan semula struktur badan. . Bila pakai waist nipper ni, secara automatik duduk pun akan tegak dan tak la membongkok. Cara duduk yang betul sangat penting untuk mengelakkan sakit belakang. Lagi la kita sekarang ni banyak habiskan masa mengadap komputer je. . Banyak lagi kelebihan pemakaian waist nipper ni dari segi kesihatan. Kena pegang dan rasa keistimewaan fabrik dia baru faham segala kebaikannya. Baru faham kenapa ia mempunyai lifetime warranty. . Best nya! Nak cuba tak? http://asmamdnoor.wasap.my
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
. Slim'N Lift Slimming singlet for men Khas untuk lelaki boroi Sembunyikan perut boroi anda dengan memakai singlet ni dan perut jadi rata serta-merta. Diperbuat menggunakan teknologi baru untuk mencegah buncit dan meratakan perut. . * kelihatan kurus serta-merta *menambah keyakinan tanpa nendedahkan perut buncit * kain tidak panas dan tidak gatal *membantu pembentukan badan sasa *mencegah sakit belakang *menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat. . Saiz: S/M/L/XL/XXL Chest: 81-100cm/101-120cm/131-140cm/141-160cm/161-180cm Singlet Lenght: 56cm/ 60cm/ 60cm/ 61cm/ 62cm RM33.00 free postage Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #plussizemurah #kuruspantas #perutbuncit #bajubesar #blouseplussize #fatburner #bajudalam #slimmingcorset #kurus #korset #ramping #nakkurus #korsetselesa #bertungku #korsetmurah #bajukurus #berpantang #buanglemak #korsetmurahberkualiti #perutkempis #kempisperut #jomkurus #bengkungmoden #bengkungkurus #korsettahanlama #korsetperamping #bengkungzapon #korsetpembakarlemak #korsetplussize #korsetsaizbesar #slimmingcorset
Dalam pantang pun siap nak COD bengkung! Caya lahhh. Thank you adik maniss. Tahniah untuk cahaya mata baruuu 😍❤ - Siapa lagi nak COD bengkung/girdle? Boleh terus tekan link dekat bio tauu
Padded butt lift boxer Material: polyamide/spandex/cotton Size M: Waist 26”-36” Hip 30”-36” L: Waist 28”-34” Hip 32”-38” XL: Waist 30”-36” Hip 34”-40” ** Ukuran Waist seluar ni di bawah pusat Jualan : Rm55 Siap Pos
Padded butt lift boxer Material: polyamide/spandex/cotton Size M: Waist 26”-36” Hip 30”-36” L: Waist 28”-34” Hip 32”-38” XL: Waist 30”-36” Hip 34”-40” ** Ukuran Waist seluar ni di bawah pusat Jualan : Rm55 Siap Pos
Padded butt lift boxer Material: polyamide/spandex/cotton Size M: Waist 26”-36” Hip 30”-36” L: Waist 28”-34” Hip 32”-38” XL: Waist 30”-36” Hip 34”-40” ** Ukuran Waist seluar ni di bawah pusat Jualan : Rm55 Siap Pos
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5" Jualan : Rm55
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5" Jualan : Rm55
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5" Jualan : Rm55
Victoria corset set Material: polyester/spandex Corset measurement Size M: Underbust 24”-30” Waist 22”-28” Sleeve 8”-10” L: Underbust 26”-32” Waist 24”-30” Sleeve 9”-12” XL: Underbust 28”-34” Waist 26”-32” Sleeve 10”-13” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 28”-36” Sleeve 11”-14” Girdle measurement Size M: Underbust 23”-28” Waist 23”-30” Hip 32”-38” L: Underbust 25”-30” Waist 25”-32” Hip 34”-40” XL: Underbust 27”-33” Waist 28”-35” Hip 36”-44” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 31”-38” Hip 38”-48” Jualan : Rm120 Siap Pos
Victoria corset set Material: polyester/spandex Corset measurement Size M: Underbust 24”-30” Waist 22”-28” Sleeve 8”-10” L: Underbust 26”-32” Waist 24”-30” Sleeve 9”-12” XL: Underbust 28”-34” Waist 26”-32” Sleeve 10”-13” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 28”-36” Sleeve 11”-14” Girdle measurement Size M: Underbust 23”-28” Waist 23”-30” Hip 32”-38” L: Underbust 25”-30” Waist 25”-32” Hip 34”-40” XL: Underbust 27”-33” Waist 28”-35” Hip 36”-44” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 31”-38” Hip 38”-48” Jualan : Rm120 Siap Pos
Victoria corset set Material: polyester/spandex Corset measurement Size M: Underbust 24”-30” Waist 22”-28” Sleeve 8”-10” L: Underbust 26”-32” Waist 24”-30” Sleeve 9”-12” XL: Underbust 28”-34” Waist 26”-32” Sleeve 10”-13” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 28”-36” Sleeve 11”-14” Girdle measurement Size M: Underbust 23”-28” Waist 23”-30” Hip 32”-38” L: Underbust 25”-30” Waist 25”-32” Hip 34”-40” XL: Underbust 27”-33” Waist 28”-35” Hip 36”-44” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 31”-38” Hip 38”-48” Jualan : Rm120 Siap Pos
Padded butt lift boxer Material: polyamide/spandex/cotton Size M: Waist 26”-36” Hip 30”-36” L: Waist 28”-34” Hip 32”-38” XL: Waist 30”-36” Hip 34”-40” ** Ukuran Waist seluar ni di bawah pusat Jualan : Rm55 Siap Pos
Padded butt lift boxer Material: polyamide/spandex/cotton Size M: Waist 26”-36” Hip 30”-36” L: Waist 28”-34” Hip 32”-38” XL: Waist 30”-36” Hip 34”-40” ** Ukuran Waist seluar ni di bawah pusat Jualan : Rm55 Siap Pos
Padded butt lift boxer Material: polyamide/spandex/cotton Size M: Waist 26”-36” Hip 30”-36” L: Waist 28”-34” Hip 32”-38” XL: Waist 30”-36” Hip 34”-40” ** Ukuran Waist seluar ni di bawah pusat Jualan : Rm55 Siap Pos
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5" Jualan : Rm55
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5" Jualan : Rm55
Munafie slimming girdle =================== Material: Polyester/spandex/cotton Size M/L: Waist 25"-38" XL/2XL: Waist 27"-42" Length/Tinggi: 15.5" Jualan : Rm55
Victoria corset set Material: polyester/spandex Corset measurement Size M: Underbust 24”-30” Waist 22”-28” Sleeve 8”-10” L: Underbust 26”-32” Waist 24”-30” Sleeve 9”-12” XL: Underbust 28”-34” Waist 26”-32” Sleeve 10”-13” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 28”-36” Sleeve 11”-14” Girdle measurement Size M: Underbust 23”-28” Waist 23”-30” Hip 32”-38” L: Underbust 25”-30” Waist 25”-32” Hip 34”-40” XL: Underbust 27”-33” Waist 28”-35” Hip 36”-44” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 31”-38” Hip 38”-48” Jualan : Rm120 Siap Pos
Victoria corset set Material: polyester/spandex Corset measurement Size M: Underbust 24”-30” Waist 22”-28” Sleeve 8”-10” L: Underbust 26”-32” Waist 24”-30” Sleeve 9”-12” XL: Underbust 28”-34” Waist 26”-32” Sleeve 10”-13” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 28”-36” Sleeve 11”-14” Girdle measurement Size M: Underbust 23”-28” Waist 23”-30” Hip 32”-38” L: Underbust 25”-30” Waist 25”-32” Hip 34”-40” XL: Underbust 27”-33” Waist 28”-35” Hip 36”-44” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 31”-38” Hip 38”-48” Jualan : Rm120 Siap Pos
Victoria corset set Material: polyester/spandex Corset measurement Size M: Underbust 24”-30” Waist 22”-28” Sleeve 8”-10” L: Underbust 26”-32” Waist 24”-30” Sleeve 9”-12” XL: Underbust 28”-34” Waist 26”-32” Sleeve 10”-13” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 28”-36” Sleeve 11”-14” Girdle measurement Size M: Underbust 23”-28” Waist 23”-30” Hip 32”-38” L: Underbust 25”-30” Waist 25”-32” Hip 34”-40” XL: Underbust 27”-33” Waist 28”-35” Hip 36”-44” 2XL: Underbust 30”-36” Waist 31”-38” Hip 38”-48” Jualan : Rm120 Siap Pos
Psst, siapa hari tu ada habaq selalu bila beli bengkung, pendek & tak cover betul . Ni diaaa memang elok punya lebar 👍🏼 siap ada 16 tetulang. Memang boleh dapat 'S shape' lepas pakai Real Bengkung ni . Nak tau lebih lagi? Halo halo je link kat profile atas tu hokay 😉
. Slim'N Lift Slimming singlet for men Khas untuk lelaki boroi Sembunyikan perut boroi anda dengan memakai singlet ni dan perut jadi rata serta-merta. Diperbuat menggunakan teknologi baru untuk mencegah buncit dan meratakan perut. . * kelihatan kurus serta-merta *menambah keyakinan tanpa nendedahkan perut buncit * kain tidak panas dan tidak gatal *membantu pembentukan badan sasa *mencegah sakit belakang *menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat. . Saiz: S/M/L/XL/XXL Chest: 81-100cm/101-120cm/131-140cm/141-160cm/161-180cm Singlet Lenght: 56cm/ 60cm/ 60cm/ 61cm/ 62cm RM33.00 free postage Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #plussizemurah #kuruspantas #perutbuncit #bajubesar #blouseplussize #fatburner #bajudalam #slimmingcorset #kurus #korset #ramping #nakkurus #korsetselesa #bertungku #korsetmurah #bajukurus #berpantang #buanglemak #korsetmurahberkualiti #perutkempis #kempisperut #jomkurus #bengkungmoden #bengkungkurus #korsettahanlama #korsetperamping #bengkungzapon #korsetpembakarlemak #korsetplussize #korsetsaizbesar #slimmingcorset
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #bajubesar #bajubesarmurah #soroklemak #kahwin #plussize #bengkungmurah #nakkurus #pelamin #pelaminbujet #kurungcotton #bajukurus #akadnikah #slimmingcorset #kurungmodenmurah #plussizemurah #korsettahanlama #blouselabuh #kurussihat #slimmingcorset #kurungmodenmurah #korsetpembakarlemak #korsetmurahberkualiti #korsetsaizbesar #bengkungmurah #perkahwinan #korsetplussize #bajukurus #blouseplussize #korsetperamping #korsetselesa #korsetmurah #korsettahanlama #plussizemurahmalaysia #korsetpembakarlemak #nakcantik
next page →