#korsetkesihatan

23,861 posts

Loading...
Ya Allah..rasa sebak baca cerita cikgu yang derita #scoliosis sehingga 11 tahun! Lama tuuu.. Kesiannya tanggung #sakitbelakang berdiri lama.. nama pun cikgu kan? Macam mana pula nak mengajar duduk? Huhuhu. . Bila selalu MC & Cuti ada pulak yang sindir2 kan? Yelah, sakit tak nampak. Ikhtiar dengan #premiumbeautiful dah bantu cikgu ni from operation. Ikhtiar yang mudah dulu tak salah kan? 😘 . Alhamdulillah now jalan pun dah straight 😊 If uols ada #sakitpinggang or sakit belakang boleh la ikhtiar dengan PB. Eh, mana tahu jalan jauh pun boleh duduk lamaaa.. Bestkan? 😘 Meh Whatsapp je aqma +60102534217 untuk more info price & size 💕 . .
Loading...
Bila scroll ratusan testimoni korset No.1 Asia, boleh dikatan 80% feedback korset ni bantu kurangkan #sakitbelakang . . Paling sebab UTAMA bila pakai #PremiumBeautiful tak tersembul keluar. Tak nampak macam pakai #backsupport pun. Hihihihi. . No wonder certified dari Pakar Tulang Belakang Dunia! 👍🏻 . Nak cuba? Klik link contact kat Bio sekarang! 💕
Ya Allah..rasa sebak baca cerita cikgu yang derita #scoliosis sehingga 11 tahun! Lama tuuu.. Kesiannya tanggung #sakitbelakang berdiri lama.. nama pun cikgu kan? Macam mana pula nak mengajar duduk? Huhuhu. . Bila selalu MC & Cuti ada pulak yang sindir2 kan? Yelah, sakit tak nampak. Ikhtiar dengan #premiumbeautiful dah bantu cikgu ni from operation. Ikhtiar yang mudah dulu tak salah kan? 😘 . Alhamdulillah now jalan pun dah straight 😊 If uols ada #sakitpinggang or sakit belakang boleh la ikhtiar dengan PB. Eh, mana tahu jalan jauh pun boleh duduk lamaaa.. Bestkan? 😘 Meh Whatsapp je aqma +60102534217 untuk more info price & size 💕 . .
Siapa yang perlu pakai Premium Beautiful? So, siapa sebenarnya yang PERLU pakai PREMIUM BEAUTIFUL? 1. Pesakit slip disc 2. Pesakit migrain 3. Penghidap fibroid & cyst 4. Penghidap kanser 5. Penghidap senggugut yang teruk 6. Wanita yang mempunyai period yang tidak teratur 7. Wanita yang ingin menguruskan badan 8. Wanita yang dalam pantang 9. Wanita yang menyusukan anak 10. Wanita yang mempunyai masalah selulit & stretchmark 11. Sudah lama berkahwin tetapi belum dikurniakan zuriat 12. Pesakit gastrik 13. Pesakit jantung 14. Pesakit buasir 15. Orang yang malas bersenam tetapi nak diet. 16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin 17. Anak yang kena demam kuning 18. Keputihan yang kronik 19. Orang yang sukar tidur 20. Orang yang terlalu kurus 21. Bakal pengantin
Have you ever thought on solving your back fat problem? Here the EASY & SAFE solution. Change your bra! Great bra gives great support for your #backpain too. . . Ask me how to get your right size. Whatsapp me your bra-size assistant at +60102534217 NOW! P/s: Come on, only this bra you can get #lifewarranty . I heard your bra cangkuk patah, strip longgar already. This warranty can repair for FREE 🥰 . .
Have you ever thought on solving your back fat problem? Here the EASY & SAFE solution. Change your bra! Great bra gives great support for your #backpain too. . . Ask me how to get your right size. Whatsapp me you bra-size assistant at +60102534217 NOW! P/s: Come on, only this bra you can get #lifewarranty . I heard your bra cangkuk patah, strip longgar already. This warranty can repair for FREE 🥰 . .
Have you ever thought on solving your back fat problem? Here the EASY & SAFE solution. Change your bra! Great bra gives great support for your #backpain too. . . Ask me how to get your right size. Whatsapp me you bra-size assistant at +60102534217 NOW! P/s: Come on, only this bra you can get #lifewarranty . I heard your bra cangkuk patah, strip longgar already. This warranty can repair for FREE 🥰 . .
APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ... Apa kata mereka ? Korset yang sudah melebihi 25 tahun dipasaran. Satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu melancarkan peredaran darah kita. Satu satunya korset SUPERBRANDS yang diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang dan direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya juga korset yang mempunyai LIFETIME WARRANTY. Berapa kali rosak pun, repair percuma seumur hidup tau. Ada ka korset yang LIFETIME WARANTY ? Biar mahal janji berkualiti. Kualiti yang penting bukan kuantiti. Tahan 15 tahun lebih tau. Bukan calang calang korset. #korsetpremiumbeautiful #bengkungmoden
APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ... Apa kata mereka ? Korset yang sudah melebihi 25 tahun dipasaran. Satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu melancarkan peredaran darah kita. Satu satunya korset SUPERBRANDS yang diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang dan direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya juga korset yang mempunyai LIFETIME WARRANTY. Berapa kali rosak pun, repair percuma seumur hidup tau. Ada ka korset yang LIFETIME WARANTY ? Biar mahal janji berkualiti. Kualiti yang penting bukan kuantiti. Tahan 15 tahun lebih tau. Bukan calang calang korset. #korsetpremiumbeautiful #bengkungmoden
APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ... Apa kata mereka ? Korset yang sudah melebihi 25 tahun dipasaran. Satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu melancarkan peredaran darah kita. Satu satunya korset SUPERBRANDS yang diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang dan direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya juga korset yang mempunyai LIFETIME WARRANTY. Berapa kali rosak pun, repair percuma seumur hidup tau. Ada ka korset yang LIFETIME WARANTY ? Biar mahal janji berkualiti. Kualiti yang penting bukan kuantiti. Tahan 15 tahun lebih tau. Bukan calang calang korset. #korsetpremiumbeautiful #bengkungmoden
APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ... Apa kata mereka ? Korset yang sudah melebihi 25 tahun dipasaran. Satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu melancarkan peredaran darah kita. Satu satunya korset SUPERBRANDS yang diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang dan direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya juga korset yang mempunyai LIFETIME WARRANTY. Berapa kali rosak pun, repair percuma seumur hidup tau. Ada ka korset yang LIFETIME WARANTY ? Biar mahal janji berkualiti. Kualiti yang penting bukan kuantiti. Tahan 15 tahun lebih tau. Bukan calang calang korset. #korsetpremiumbeautiful #bengkungmoden
APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ... Apa kata mereka ? Korset yang sudah melebihi 25 tahun dipasaran. Satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu melancarkan peredaran darah kita. Satu satunya korset SUPERBRANDS yang diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang dan direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya juga korset yang mempunyai LIFETIME WARRANTY. Berapa kali rosak pun, repair percuma seumur hidup tau. Ada ka korset yang LIFETIME WARANTY ? Biar mahal janji berkualiti. Kualiti yang penting bukan kuantiti. Tahan 15 tahun lebih tau. Bukan calang calang korset. #korsetpremiumbeautiful #bengkungmoden
APABILA PEREMPUAN MENYARUNG KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ... Apa kata mereka ? Korset yang sudah melebihi 25 tahun dipasaran. Satu satunya korset yang mempunyai FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu melancarkan peredaran darah kita. Satu satunya korset SUPERBRANDS yang diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang dan direka khas 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikkan dan 100% keyakinan diri. Satu satunya juga korset yang mempunyai LIFETIME WARRANTY. Berapa kali rosak pun, repair percuma seumur hidup tau. Ada ka korset yang LIFETIME WARANTY ? Biar mahal janji berkualiti. Kualiti yang penting bukan kuantiti. Tahan 15 tahun lebih tau. Bukan calang calang korset. #korsetpremiumbeautiful #bengkungmoden
Bila pakai korset Pb ni, secara tak langsung boleh serlahkan keyakinan diri tau. Sebab kita sudah tidak perlu risaukan tentang bentuk badan kita. It's will look like perfect! Hourglass. #korsetPremiumBeautiful #korsetKesihatan #korsetInstantShaping #PbExpert
💙💙💙 . . . SEMUA ORANG LAYAK untuk memiliki badan yang CANTIK MENAWAN SLIM MALAH TAK KIRALAH APA SAIZ BADAN ANDA... . KENAPA ANDA PERLU MILIKI KORSET ULTRASLIM INI??? . -korset yang sangat MESRA PENGGUNA..Nak pergi toilet bukan satu masalah lagi . . -MEMAHAMI KEPERLUAN wanita lebih dari segalanya . . -SELESA & SEJUK kerana diperbuat dari kain yang menyerap peluh . . -MENGECILKAN paha, pinggang & punggung . . -MELANCARKAN peredaran darah . . -MEMBUANG SELULIT pada badan . . -SHAPE TUBUH anda lebih cantik . . -MENGANGKAT pinggul supaya terletak cantik . . -MENJAGA bahagian keintiman wanita . . -menjadikan ***** lebih tegang & anjal . . -korset yang sangat TAHAN LASAK & tak mudah koyak dan tetas . . -kesan SERTA MERTA TERBUKTI . . Saya YAKIN DAN 100% BERPUASHATI dengan korset ultraslim ini . . Whatsapp saya 📲013.489.0518 p/s:- anda juga bakal mendapat kesan yang sangat mengagumkan seawal SATU MINIT SELEPAS MEMAKAINYA!! . . #korsetultraslim #korsetpembakarlemak #korsetpelangsing #korsetpembentukanbadan #korsetkesihatan #korsetcantik #korsetplussize #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus #jomkurussihat #ramping #selulit #lepaspantang #korsetbolehcod
💕💕💕 . . . . . SEMUA ORANG LAYAK untuk memiliki badan yang CANTIK MENAWAN SLIM MALAH TAK KIRALAH APA SAIZ BADAN ANDA... . KENAPA ANDA PERLU MILIKI KORSET ULTRASLIM INI??? . -korset yang sangat MESRA PENGGUNA..Nak pergi toilet bukan satu masalah lagi . . -MEMAHAMI KEPERLUAN wanita lebih dari segalanya . . -SELESA & SEJUK kerana diperbuat dari kain yang menyerap peluh . . -MENGECILKAN paha, pinggang & punggung . . -MELANCARKAN peredaran darah . . -MEMBUANG SELULIT pada badan . . -SHAPE TUBUH anda lebih cantik . . -MENGANGKAT pinggul supaya terletak cantik . . -MENJAGA bahagian keintiman wanita . . -korset yang sangat TAHAN LASAK & tak mudah koyak dan tetas . . -kesan SERTA MERTA TERBUKTI . . Saya YAKIN DAN 100% BERPUASHATI dengan korset ultraslim ini . . Whatsapp saya 📲013.489.0518 p/s:- anda juga bakal mendapat kesan yang sangat mengagumkan seawal SATU MINIT SELEPAS MEMAKAINYA!! . . #korsetultraslim #korsetpembakarlemak #korsetpelangsing #korsetpembentukanbadan #korsetkesihatan #korsetcantik #korsetplussize #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat #tipskurus #jomkurussihat #ramping #selulit #lepaspantang
Dapatkan sepasang PB anda dari @premiumbeautifulkl. SOLID MOLID INSTANT SHAPING langsing dengan Premium Beautiful. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :- . 🔥 MAINTAIN SIZE/ BERAT BADAN 🔥 CYST/ FIBROID 🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . 🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL 🔥 IKHTIAR HAMIL/ DAPAT ZURIAT 🔥 PERIOD PROBLEM 🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Bulan ni team sis nak pakaikan 50 wanita yg bertuah dgn PREMIUM BEAUTIFUL dgn harga MURAH-MURAH! Korang akan rasa teruja bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa. . Jangan bertangguh.. Grab segera sepasang PB anda.. Terus tekan link WA Azza di Bio ya. . @premiumbeautifulkl
Kenapa eh nak beli Premium Beautiful korset ni kena fitting dulu? _______________________________ Badan wanita ni ada macam2 bentuk. Sebab tu PB ada 58 size. PB expert akan ukur badan customer dan bagi size PB yang sebenar supaya customer takkan rasa terlalu ketat or longgar bila pakai PB korset. PB expert akan pastikan yang customer akan rasa sedap and selesa bila pakai PB korset 🤗 Disebabkan PB ni ialah premium korset, servis daripada PB expert pun mestilah yang terbaik. Bukan calang2 bengkung tau. Bengkung yang ada lifetime warranty, free repair and yang penting boleh pakai berpuluh tahun. Lagi jimat daripada nak kena beli korset yang murah tapi berlipat2, terkoyak tapi tak boleh nak hantar repair and paling tak best, tak selesa! Pakai PB, confirm selesa walaupun pakai waktu tidur 💃🏻 . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #bengkungmoden #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #slim #turunkanberat
Kenapa eh nak beli Premium Beautiful korset ni kena fitting dulu? _______________________________ Badan wanita ni ada macam2 bentuk. Sebab tu PB ada 58 size. PB expert akan ukur badan customer dan bagi size PB yang sebenar supaya customer takkan rasa terlalu ketat or longgar bila pakai PB korset. PB expert akan pastikan yang customer akan rasa sedap and selesa bila pakai PB korset 🤗 Disebabkan PB ni ialah premium korset, servis daripada PB expert pun mestilah yang terbaik. Bukan calang2 bengkung tau. Bengkung yang ada lifetime warranty, free repair and yang penting boleh pakai berpuluh tahun. Lagi jimat daripada nak kena beli korset yang murah tapi berlipat2, terkoyak tapi tak boleh nak hantar repair and paling tak best, tak selesa! Pakai PB, confirm selesa walaupun pakai waktu tidur 💃🏻 . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #bengkungmoden #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #slim #turunkanberat
Kenapa eh nak beli Premium Beautiful korset ni kena fitting dulu? _______________________________ Badan wanita ni ada macam2 bentuk. Sebab tu PB ada 58 size. PB expert akan ukur badan customer dan bagi size PB yang sebenar supaya customer takkan rasa terlalu ketat or longgar bila pakai PB korset. PB expert akan pastikan yang customer akan rasa sedap and selesa bila pakai PB korset 🤗 Disebabkan PB ni ialah premium korset, servis daripada PB expert pun mestilah yang terbaik. Bukan calang2 bengkung tau. Bengkung yang ada lifetime warranty, free repair and yang penting boleh pakai berpuluh tahun. Lagi jimat daripada nak kena beli korset yang murah tapi berlipat2, terkoyak tapi tak boleh nak hantar repair and paling tak best, tak selesa! Pakai PB, confirm selesa walaupun pakai waktu tidur 💃🏻 . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #bengkungmoden #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #slim #turunkanberat
Perut tu. perut tu 😖 Payahnya nak cover. Lagi rasa menderita bila musim kenduri kendara ni, kita dapat soalan yang besar kecik, besar kecik je mata nak jawab. Boleh ditanya nya kita ngandung berapa bulan? Bukan senang tau nak maintain badan bila kita berkerja dan ada anak kecik ni. Tak sempat nak buat balancing badan pun 😅. Yang sempat, tepuk-tepuk anak, lepas tu dengan kita sekali lena. Hehe. Selamattt. Ni real testimoni. Rahsia drop 3 kilo sebulan tanpa sedar ada pada kami. Teringin nak join the club turun kg, jom risik-risik dari kami. www.norhayatianuar.blogspot.com www.wasap.my/60176130975 #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #premiumbeautiful #korsetabangsayang #setberpantang #korsetkesihatan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulkorset
Testimoni dari customer. Suami pun rasa bangga tengok isteri keep on maintain walaupun sudah mempunyai cahaya mata 3 orang #korsetInstantShaping #korsetKesihatan #korsetPremiumBeautiful
7 KELEBIHAN SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL 1. The one and only bra yang boleh hantar repair FREE OF CHARGE 2. The best ever bra especially bahagian tali bra tu. Basuh pi lah seribu sejuta kali pun, tak kan bergulung, berpintal, kendur dan longgar 3. Mudah untuk ibu ibu BF untuk menyusu anak 4. Postur badan terjaga rapi 5. Cup berbentuk piramid yang tak kan tenggelamkan puting 6. Senang nak basuh dan keringkan 7. Anti bakteria dan tak berbau
SENTIASA MELINDUNGI ASET ANDA WAKTU :- 1. Menyusu bayi 2. Pemakaian harian 3. Membuat kerja rumah 4. Bersukan
YEAR END SALE Nak pakai #bengkung dah lama, tapi harga tu jadi ukuran. Sekarang ada YES sis bagi HARGA KILANG sekali tau. Rugi kalau masih jadi ukuran nak pakai #korsetkesihatan Nak sihat dan kekal cantik hanya pakai #premiumbeautiful dengan LIFETIME WARRANTY #NadrapakarPB #NadraPBexpert #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #bengkungmoden #bengkungutara #korset #korsetutara #nakkuruscepat #nakkurus #kurus #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #lemaktepu #kempisperut #perutbuncit #perutbuncithilang #nakkempiskanperut #nakkempisperut #nakhilangkanbuncit
SHORT BRA PEREMIUM BEAUTIFUL Jangan disangka yang warna hitam itu tiada kuasa. Si hitam ni pun boleh putihkan yang hitam tau. Dapat jaga aset uols 24 jam sehari. SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL ni ada FIR ( Far Infrared Rays ) ke ? Mesti lah ada. Sama juga macam korset Premium Beautiful. Boleh pakai tidur pun tau. Tak perlu risau sebab SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL confirm dapat jaga breast uols. 😘
Kenapa #premiumbeautiful berbeza dn gan cordet yang ada dijual di pasaran sekarang. Premium Beautiful direka khas untuk 70% #KESIHATAN dan 30% #KECANTIKAN kerana kesihatan dalaman dan luaran secara automatik akan jadi lebih cantik kan. . Premium Beautiful sudah menjadi pilihan wanita ynag berpantang kerana #fir far infra red yang terdapat dalam #fabrikpremiumbeautiful akan meransang dan memperbaiki #peredarandarah dalam badan. Disebabkan itulah penghasilan #susubadan dapat dihasilkan lebih banyak dan tiada lagi masalah #bengkaksusu . Malah badan juga akan berasa lebih segar dan tiada masalah sakit pinggang. Dengan kata lain premium beautiful mampu mengambil alih tugas bidan berurut. Memang xdinafikan zaman sekarang memang sukar untuk mencari bidan yang betul2 boleh memberi perkhidmatan urutan yang terbaik. Jadikanlah premium beautiful sebagai #alternatifberurut
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
Customer feedback . . Rm70 . . 0195747746
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Pernah dengar apa itu Premium Beautiful? Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas, terus nampak perbezaan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 set PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . As - 0139865061 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Pernah dengar apa itu Premium Beautiful? Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas, terus nampak perbezaan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 set PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . As - 0139865061 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Pernah dengar apa itu Premium Beautiful? Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas, terus nampak perbezaan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 set PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . As - 0139865061 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Tahukah Anda ?? #PremiumBeautiful direka khas mengikut bentuk badan anda !! Sebab tu farah selalu mintak ukuran dulu supaya PB yang dipakai sepadan dengan uolss.. tak terlalu ketat dan tak terlalu longgar.. Selesa jer pakai.. Mai whatsapp 017-4962315 bagi ukuran kat farah dalam centimeter tau.. Farah kirakan saiz yang betul. Nak #fittingfree pun boleh.. #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulExpert #kirasaizpremiumbeautiful #ukuranpremiumbeautiful #kiraukuransaizpremiumbeautiful #AgentPremiumBeautiful #AgentPremiumBeautifulPenang #PakaianDalamWanita #bajudalamhitamkesihatan #BajuDalamHitam #korset #korsetkesihatan #korsetpelangsing #bengkung #BengkungModen #TheDiamondCircle #faraheliana #fizamahazirprotoge
Tahukah Anda ?? #PremiumBeautiful direka khas mengikut bentuk badan anda !! Sebab tu farah selalu mintak ukuran dulu supaya PB yang dipakai sepadan dengan uolss.. tak terlalu ketat dan tak terlalu longgar.. Selesa jer pakai.. Mai whatsapp 017-4962315 bagi ukuran kat farah dalam centimeter tau.. Farah kirakan saiz yang betul. Nak #fittingfree pun boleh.. #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulExpert #kirasaizpremiumbeautiful #ukuranpremiumbeautiful #kiraukuransaizpremiumbeautiful #AgentPremiumBeautiful #AgentPremiumBeautifulPenang #PakaianDalamWanita #bajudalamhitamkesihatan #BajuDalamHitam #korset #korsetkesihatan #korsetpelangsing #bengkung #BengkungModen #TheDiamondCircle #faraheliana #fizamahazirprotoge
Tahukah Anda ?? #PremiumBeautiful direka khas mengikut bentuk badan anda !! Sebab tu farah selalu mintak ukuran dulu supaya PB yang dipakai sepadan dengan uolss.. tak terlalu ketat dan tak terlalu longgar.. Selesa jer pakai.. Mai whatsapp 017-4962315 bagi ukuran kat farah dalam centimeter tau.. Farah kirakan saiz yang betul. Nak #fittingfree pun boleh.. #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautifulExpert #kirasaizpremiumbeautiful #ukuranpremiumbeautiful #kiraukuransaizpremiumbeautiful #AgentPremiumBeautiful #AgentPremiumBeautifulPenang #PakaianDalamWanita #bajudalamhitamkesihatan #BajuDalamHitam #korset #korsetkesihatan #korsetpelangsing #bengkung #BengkungModen #TheDiamondCircle #faraheliana #fizamahazirprotoge
Premium Beautiful is no 1 Health & Beauty Corset. . PB direka oleh pakar 5 buah negara: Jerman, korea, Jepun, US & Taiwan. Mempunyai Far infared Ray yang membantu melancarkan darah, meningkatkan metabolisme & menstabilkan hormon. PB Corset dapat membantu mereka yang . ✅ingin Menurunkan berat badan ✅ingin Membentuk badan supaya terbentuk cantik & kemas ✅ingin Mengempiskan perut ✅lepas bersalin ✅Sakit belakang ✅Slip disc ✅Scoliosis ✅Migrain ✅Sakit pinggang Dan banyak lagi kebaikan PB untuk wanita. PB telah dianugerahkan sebagai ✅Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia ✅Diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Amerika, Canada & Qubec PB mempunyai lifetime warranty. Untuk info lanjut tentang PB atau ingin FREE trial, boleh whatsapp/PM saya. 📲019-5235560 Your Trusted PB Expert Since 2013.
Premium Beautiful is no 1 Health & Beauty Corset. . PB direka oleh pakar 5 buah negara: Jerman, korea, Jepun, US & Taiwan. Mempunyai Far infared Ray yang membantu melancarkan darah, meningkatkan metabolisme & menstabilkan hormon. PB Corset dapat membantu mereka yang . ✅ingin Menurunkan berat badan ✅ingin Membentuk badan supaya terbentuk cantik & kemas ✅ingin Mengempiskan perut ✅lepas bersalin ✅Sakit belakang ✅Slip disc ✅Scoliosis ✅Migrain ✅Sakit pinggang Dan banyak lagi kebaikan PB untuk wanita. PB telah dianugerahkan sebagai ✅Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia ✅Diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Amerika, Canada & Qubec PB mempunyai lifetime warranty. Untuk info lanjut tentang PB atau ingin FREE trial, boleh whatsapp/PM saya. 📲019-5235560 Your Trusted PB Expert Since 2013.
Premium Beautiful is no 1 Health & Beauty Corset. . PB direka oleh pakar 5 buah negara: Jerman, korea, Jepun, US & Taiwan. Mempunyai Far infared Ray yang membantu melancarkan darah, meningkatkan metabolisme & menstabilkan hormon. PB Corset dapat membantu mereka yang . ✅ingin Menurunkan berat badan ✅ingin Membentuk badan supaya terbentuk cantik & kemas ✅ingin Mengempiskan perut ✅lepas bersalin ✅Sakit belakang ✅Slip disc ✅Scoliosis ✅Migrain ✅Sakit pinggang Dan banyak lagi kebaikan PB untuk wanita. PB telah dianugerahkan sebagai ✅Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia ✅Diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Amerika, Canada & Qubec PB mempunyai lifetime warranty. Untuk info lanjut tentang PB atau ingin FREE trial, boleh whatsapp/PM saya. 📲019-5235560 Your Trusted PB Expert Since 2013.
Berbicara soal ingin tubuh badan yang sihat dan cantik.. siapa yang tidak mahu tetapi antara penyebab utama kegagalan ingin memiliki bentuk badan yang di idamkan serta sihat kerana kurangnya masa! Kini dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL Corset secara konsisten minima 8 jam sehari mampu merealisasikan impian anda.. Tak perlu habis berpuluh-puluh ribu di pusat kecantikan atau melakukan senaman yang mungkin mencederakan anggota badan! PREMIUM BEAUTIFUL Corset - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan! PM or WA 📱019-5235560 for info and FREE Fitting. #CashCreditCardAEONCreditOnly #bengkungczer #bengkungmama #kurusselepasbersalin #berpantang #confinement #korsetkesihatan #laukbersalin #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulindonesia #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulbrunei #postnatal #korsetmelahirkan #pantang44hari #pakejbersalin #setbersalin #premiumbeautiful #korsetpelansingperut #setbersalin #slimmingcorset #jamubersalin #bumil #solucilangsing #premiumbeautifulexpert #ibuberpantang #jamuberpantang #setberpantangmurah
Berbicara soal ingin tubuh badan yang sihat dan cantik.. siapa yang tidak mahu tetapi antara penyebab utama kegagalan ingin memiliki bentuk badan yang di idamkan serta sihat kerana kurangnya masa! Kini dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL Corset secara konsisten minima 8 jam sehari mampu merealisasikan impian anda.. Tak perlu habis berpuluh-puluh ribu di pusat kecantikan atau melakukan senaman yang mungkin mencederakan anggota badan! PREMIUM BEAUTIFUL Corset - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan! PM or WA 📱019-5235560 for info and FREE Fitting. #CashCreditCardAEONCreditOnly #bengkungczer #bengkungmama #kurusselepasbersalin #berpantang #confinement #korsetkesihatan #laukbersalin #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsingapore #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulindonesia #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulbrunei #postnatal #korsetmelahirkan #pantang44hari #pakejbersalin #setbersalin #premiumbeautiful #korsetpelansingperut #setbersalin #slimmingcorset #jamubersalin #bumil #solucilangsing #premiumbeautifulexpert #ibuberpantang #jamuberpantang #setberpantangmurah
#naksihatnakcantik • • • • • Dulu dikata macam makcik2. Al maklumlah suami nampak babyface sangat. La ni kemain suami memuji. . . Badan makin mengecil, bentuk kemas, wajah pun bertambah awet muda. . . Penangan #corsetwithfir #premiumbeautiful . Mengencangkan aset2 anda luar & dalam, badan solid molid,postur badan bertambah baik & cantik. . . Say no more to wajah acik2 atau gelaran mak2. Kita semua boleh jadi gojes & cergas dalam masa yang sama. #korsetpelangsing #kuruspantas #premiumbeautifuljohor #korsetkesihatan #korsetpelangsing #korsetpembakarlemak #jomkurus1malaysia #clavangers www.wasup.my/60142935492/nakpb
next page →