#korsetkesihatan

26,143 posts

Loading...
Tak risau bdn naik masa pregnant sbb PB ada sebagai penyelamat! Baju kurung moden pun boleh dipakai semula. 😍
Wanita paling "geram" dengan benjolan lemak ditepi badan. Even kalau pakai baju besar pun, benjolan lemak tu sangat obvious x tau nak sorok mana. Hny dengan sedikit alihan lemak dibadan, benjolan lemak tu akan hilang. Dalam masa bbrp minggu memakai PB secara konsisten, lemak2 itu akan dimasukkan mengikut acuan yg betul. Sekaligus memberikan bentuk bdn yg menawan.
Loading...
Bukti bahawa Premium Beautiful bukan hanya utk org berbadan besar dan nak kurus! Orang kurus pun kalau takde bentuk badan yg cantik curve yg menarik, mesti akan buat self confident jatuh. Jom try korset PB. Korset yg selesa serta dpt memberikan kesihatan yg baik untuk sipemakai.
Bila dah sarung PB, baju pun sangat cantik terletak pd badan. Punggung lebih pejal, seluar bahagian peha tak berlipat2. Korset PB korset yg memberikan keselesaan kepada sipemakai disamping menjaga kesihatan luar dan dalam.
Badan lebih tegap selepas menyarung Premium Beautiful. Pasti anda akan rasa yg bdn anda sedang dipegang n dipeluk oleh PB. Korset yg memberikan anda keselesaan sambil menjaga kesihatan
Badan lebih curvy selepas menyarung PB pada kali pertama! Pasti anda puas hatiπŸ‘
Instant shaping terbaik di pasaran! Set Premium Beautiful utk sis yg masih tercari2 baju dalam yg dpt memberikan bentuk bdn yg cantik walau apa berat sis sekalipun. Slepas sarung tu, mesti akan rasa perubahan pd badan walaupun sedikit. Sekurang2nya, punggung mesti tak menggelebeh😁
Perut yg buncit terus hilang buncitnya! Jgn salah faham. Utk bbrp minggu/bulan masa pakai PB ni, lepas kita buka, lemak tu akan berterabur semula mcm sebelum kita pakai PB. Tp kalau konsisten sekurang2nya 8 jam sehari pakai setiap hari, lemak2 dibadan akan mula mengikut acuan yg ditetapkan oleh PB tu sendiri. PB consultant akan ajar client utk mengalihkan lemak ke tempat yg sepatutnya ketika berjumpa / secara online. Pastikan anda memilih consultant yg aktif berniaga.
Set berpantang paling mudah. Paling cepat dpt kesan, paling mudah nak pakai, paling selesa utk ibu2 yg selalu kalut dgn anak yg baru lahir. Alhamdulillah dlm masa 18 hari je badan dah turun banyak sangat inchloss dan kilo😍
Tak sangka dalam dunia ni ada jugak manusia macam ni. Gelak kan kite kenapa perlu BERCORSET & BERDIET walaupun dah BERLAKI & BERANAK 3... Hamboi ko, banyak nye BER.... . Memey la.. Disebabkan Awie ni berlaki & beranak lah kena jaga badan. Nak gelak pun ada nak marah pun ada. Mmm.. Tak pelah cik kak oi. Cik kak nak makan banyak mana pun makan la. Pagi breakfast maggi, tengahari nasi sebumbun snake jajan, malam fastfood. Kalau cik kak rasa itu boleh membahagiakan cik kak silakan lah.. . Sebab pada Awie perkara membahagiakan Awie adalah dapat bentuk badan langsing & BERAT BADAN IDEAL supaya dapat menguruskan anak2 & suami. . Perkara yang paling Awie takut adalah nampak lebih tua dari usia disebabkan masalah berat badan. Awie dah serik bila berjalan dengan hubby, orang kata berjalan dengan kakak or mak cik.. No no no... Cuba tengok CHE TA tu..agak2nya klu dia gemuk, mungkin ke nampak muda macam sekarang? . Fikir fikir kan... . #bengkung #bengkungmama #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
Alhamdulillah done fitting Premium Beautiful Classic & Elegance untuk Fyda. Bijak Fyda ambil peluang dapat extra cash πŸ’° dengan pakai Premium Beautiful corset. . Yang nak pakai Premium Beautiful meh wassap2 Sha share details yek. InshaAllah hadiah special dari Kun Ming untuk uols yang beli sekarang 😍 . www.shakhalid.com . #premiumbeautiful #PremiumBeautifulExpert #korsetabangsayang
Alhamdulillah done fitting Premium Beautiful Classic & Elegance untuk Fyda. Bijak Fyda ambil peluang dapat extra cash πŸ’° dengan pakai Premium Beautiful corset. . Yang nak pakai Premium Beautiful meh wassap2 Sha share details yek. InshaAllah hadiah special dari Kun Ming untuk uols yang beli sekarang 😍 . www.shakhalid.com . #shakhalid #PremiumBeautifulExpert #korsetabangsayang
PREMIUM BEAUTIFUL Boleh membantu menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin. www.wasap.my/60134922203/pb #korsetkesihatan #TLGbyCla
WAIST TRAINER VIRAL!! FITSPORT BY SARAANNA😍 Function #fitsport Waist Trainer By Sara Anna βœ” Membantu Untuk Mengecilkan Pinggang & Bahagian Perut. βœ” Mengawal Nafsu Makan. βœ” Support Tulang Belakang. βœ” Sesuai Digunakan Untuk Harian/ Bersukan (Jogging/Gym). βœ” Sangat Sesuai Dalam Pantang Lepas Bersalin. 🌸 Kenapa Mesti Pilih FITSPORT WAIST TRAINER BY SARA ANNA? βœ” Senang Dipakai/Buka (Jimat Masa). βœ” Senang Bergerak (Membongkok/Merangkak). βœ” Tak Sesak Nafas (Boleh Adjust Ke Tahap Yang Selesa). ✏ Material 98% Menggunakan Neoprene (Lembut, Kurang Risiko Kegatalan Pada Kulit & Menyerap Peluh). ✏ Mempunyai 4 Tetulang Plastik Di Bahagian Belakang Supaya Badan Lebih Selesa & Fleksible. ✏ Jahitan Yang Lebih Kemas & Berkualiti. πŸ‘‰ Cadangan Pemakaian Fitsport By Sara Anna 4 - 6 Jam Sahaja Sudah Memadai & Gunakan Dalam Tempoh Sebulan. Jadi apa tunggu lagi?. Kalau tak cukup budget nak beli korset boleh invest kepada FITSPORT dulu.HARGA ASAL RM199not Include pos!! Harga PROMO RM99 sahaja. FREE POS SEMPENA PROMO! ❀️PM ME FOR MORE DETAILS πŸ“±0135231885 #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetmalaysia #korsetseluar #jualkorset #korsetmoden #korsetpembakarlemak #korsetlangsing #korsetbadan #korsetpelangsingperut #korsetpelangsingmurah #korsetplussize #korsetperampingbadan #korsetkesihatan #cikguseo #bumpantmalaysia #bumpantsaraana #bumpant #bumpantsmurah #fitsport #fitsportbysaraanna
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshapin
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshapin
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #produkkesihatan #breast #hormon #wanita #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshaping
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshapin
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshapin
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshapin
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshapin
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshapin
Diamant Long Pants (Legging Pants) berfungsi untuk: . 1. Membantu melancarkan mestruasi . 2. Membantu meringankan rasa sakit akibat menstruasi, sakit perut dan kembung. . 3. Membantu melancarkan pembuangan air besar . 4. Menghangatkan uterus(kandungan) karena terdapat infrared alami yg di patenkan hanya di korset amylinear, rahim yg turun akibat mengandung banyak kali. . 5. Mengecilkan perut, pinggang, dan peha, Mempunyai keistimewaan: Mengandung batu turmaline, perancangan pola penjahitan dan pemotongan seluar dengan memberi penekanan kuat di daerah perut dan paha. Sehingga dapat memindahkan lemak dari perut dan paha dgn menyalurkan ke punggung . . Our products are 100% made in Japan. Our Tourmaline Fiber Series body shape wears are designed to help you to solve more than one health problem. For example, Long Pants - flattens your abdomen, lifts your buttocks and shapes and trims your thighs and legs. Whatever problem you may be facing, we are confident that you will definitely find a product in our Tourmaline Fiber Series body shapers that suits your needs. . . #march2019 #marchmonth #leggingpants #leggings #girdle #corset #easecox #essentialoils #korsetkesihatan #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #waistshaper #girdle #waterretention #corset #fattzura #ovariancyst #fibroid #cyst #payudara #kanserpayudara #hormoneimbalance #digestiveproblems #bodyshaping
Semakin berumur ni makin la kita org perempuan ni nak kena jaga penampilan. Bukan utk org lain, tp lebih pada menjaga kesihatan diri. Kalau selalu sakit, mcm mana nak jg anak2 & suami. . Berbaloi kakak ni pakai PB sebab selain dpt bentuk badan idaman, masalah sakit yg dialami oleh beliau pun dapat dikurangkan dengan izain Allah. . Apapun, usaha dari kita memang berperanan untuk kurangkan sakit yg dialami. Tak perlu keluar duit banyak utk jaga kesihatan diri. Sebelum melarat, akak ni ikhtiar dgn PB untuk masalah yg dihadapi oleh beliau. . . #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #scoliosis #tulangbengkok #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsubangjaya #topimerah
Semakin berumur ni makin la kita org perempuan ni nak kena jaga penampilan. Bukan utk org lain, tp lebih pada menjaga kesihatan diri. Kalau selalu sakit, mcm mana nak jg anak2 & suami. . Berbaloi kakak ni pakai PB sebab selain dpt bentuk badan idaman, masalah sakit yg dialami oleh beliau pun dapat dikurangkan dengan izain Allah. . Apapun, usaha dari kita memang berperanan untuk kurangkan sakit yg dialami. Tak perlu keluar duit banyak utk jaga kesihatan diri. Sebelum melarat, akak ni ikhtiar dgn PB untuk masalah yg dihadapi oleh beliau. . . #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #scoliosis #tulangbengkok #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsubangjaya #topimerah
Semakin berumur ni makin la kita org perempuan ni nak kena jaga penampilan. Bukan utk org lain, tp lebih pada menjaga kesihatan diri. Kalau selalu sakit, mcm mana nak jg anak2 & suami. . Berbaloi kakak ni pakai PB sebab selain dpt bentuk badan idaman, masalah sakit yg dialami oleh beliau pun dapat dikurangkan dengan izain Allah. . Apapun, usaha dari kita memang berperanan untuk kurangkan sakit yg dialami. Tak perlu keluar duit banyak utk jaga kesihatan diri. Sebelum melarat, akak ni ikhtiar dgn PB untuk masalah yg dihadapi oleh beliau. . . #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #scoliosis #tulangbengkok #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsubangjaya #topimerah
Hai.... Ni mama Hani. Sebelah tu pulak papa Hani.. Papa Hani ni dari bujang sampai dah anak 3 ni maintain jerk. Tak gemuk gemuk. Tu yang buat mama Hani stress.. . Stress sebab mama Hani ni pun kena maintain jugak. Tak nak gemuk gemuk.. No no no no... . Nasib baik lah mama Hani ni dah jumpa cara yang mudah untuk kembali langsing & kurus selepas bersalin. Hanya perlu pakai #premiumbeautiful at least 8 jam sehari & sekarang mama tengah joint #cabarankurus21hari . . So tips untuk cepat langsing semasa berpantang pakai jerk corset pb sampai la habis pantang sampai bila bila pun lah. Tips untuk turunkan berat badan ideal pulak dengan cara pemakanan yang betul. Kurus cara sihat gitew.. Tak kan mama Hani nak tahan makan kan. Nanti macam mana nak #breastfeeding Hani? . #babyhani #healthlife #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
Siapa yang perlu pakai Premium Beautiful? So, siapa sebenarnya yang PERLU pakai PREMIUM BEAUTIFUL? 1. Pesakit slip disc 2. Pesakit migrain 3. Penghidap fibroid & cyst 4. Penghidap kanser 5. Penghidap senggugut yang teruk 6. Wanita yang mempunyai period yang tidak teratur 7. Wanita yang ingin menguruskan badan 8. Wanita yang dalam pantang 9. Wanita yang menyusukan anak 10. Wanita yang mempunyai masalah selulit & stretchmark 11. Sudah lama berkahwin tetapi belum dikurniakan zuriat 12. Pesakit gastrik 13. Pesakit jantung 14. Pesakit buasir 15. Orang yang malas bersenam tetapi nak diet. 16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin 17. Anak yang kena demam kuning 18. Keputihan yang kronik 19. Orang yang sukar tidur 20. Orang yang terlalu kurus 21. Bakal pengantin . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #slim #turunkanberat
Siapa yang perlu pakai Premium Beautiful? So, siapa sebenarnya yang PERLU pakai PREMIUM BEAUTIFUL? 1. Pesakit slip disc 2. Pesakit migrain 3. Penghidap fibroid & cyst 4. Penghidap kanser 5. Penghidap senggugut yang teruk 6. Wanita yang mempunyai period yang tidak teratur 7. Wanita yang ingin menguruskan badan 8. Wanita yang dalam pantang 9. Wanita yang menyusukan anak 10. Wanita yang mempunyai masalah selulit & stretchmark 11. Sudah lama berkahwin tetapi belum dikurniakan zuriat 12. Pesakit gastrik 13. Pesakit jantung 14. Pesakit buasir 15. Orang yang malas bersenam tetapi nak diet. 16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin 17. Anak yang kena demam kuning 18. Keputihan yang kronik 19. Orang yang sukar tidur 20. Orang yang terlalu kurus 21. Bakal pengantin . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #slim #turunkanberat
Siapa yang perlu pakai Premium Beautiful? So, siapa sebenarnya yang PERLU pakai PREMIUM BEAUTIFUL? 1. Pesakit slip disc 2. Pesakit migrain 3. Penghidap fibroid & cyst 4. Penghidap kanser 5. Penghidap senggugut yang teruk 6. Wanita yang mempunyai period yang tidak teratur 7. Wanita yang ingin menguruskan badan 8. Wanita yang dalam pantang 9. Wanita yang menyusukan anak 10. Wanita yang mempunyai masalah selulit & stretchmark 11. Sudah lama berkahwin tetapi belum dikurniakan zuriat 12. Pesakit gastrik 13. Pesakit jantung 14. Pesakit buasir 15. Orang yang malas bersenam tetapi nak diet. 16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin 17. Anak yang kena demam kuning 18. Keputihan yang kronik 19. Orang yang sukar tidur 20. Orang yang terlalu kurus 21. Bakal pengantin . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #slim #turunkanberat
RM15 - untuk kempiskan perut RM25 - untuk kecikkan lengan, peha dan sekat selera makan Klik link www.wasap.my/60172327279/tehkurus
Main kira-kira lagi nampaknye petang jumaat ni. Percayalah pb bukan sebarang korset yang jual kat luar ye.Siapa cakap mahal... Paling bagus warranty seumur hidup rosak boleh repair. Akak dah pakai 10 tahun tau😚 #aishahmusa #korsetkesihatan #korsetkecantikkan #bengkungmoden
Premium Beautiful Classic & Elegance yang menjadi pilihan setiap wanita. Nak pakai 2 sets Premium Beautiful terus pun tak rugi tau, jimat berganda lagi sebab kita boleh dapat semula duit πŸ’° . Yang nak tau macamana pakai corset dan dapat lagi duit wassap Sha ye untuk details πŸ“²011-37758674 . www.shakhalid.com . #PremiumBeautifulExpert #langsingsehat #premiumbeautiful
Ramai tak percaya korset PB ni boleh ke kuruskan badan. Lain kali janganlah percaya. Pakai jer terus mcm adik ni. Adik ni dulu pun tak yakin yg PB ni boleh bantu dia sorokkan lemak2 tu. . Yelah, mana tahu time pakai je tersorok, bila dah bukak kang gedobos balik. Bila dah pakai,baru adik ni perasan lemak dah duk kat tempat asal dia tak de lari2 lagi hehe. . Sis nak pesan ni,kalau korang dah lama berhajat nak kan PB ni tp still ragu2 dgn efek dia, boleh la roger sis. Sis akan bantu korang & sure lps ni korang dah tak ragu2 lagi. . . #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #perutbuncit #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsubangjaya #fatbunner
Ramai tak percaya korset PB ni boleh ke kuruskan badan. Lain kali janganlah percaya. Pakai jer terus mcm adik ni. Adik ni dulu pun tak yakin yg PB ni boleh bantu dia sorokkan lemak2 tu. . Yelah, mana tahu time pakai je tersorok, bila dah bukak kang gedobos balik. Bila dah pakai,baru adik ni perasan lemak dah duk kat tempat asal dia tak de lari2 lagi hehe. . Sis nak pesan ni,kalau korang dah lama berhajat nak kan PB ni tp still ragu2 dgn efek dia, boleh la roger sis. Sis akan bantu korang & sure lps ni korang dah tak ragu2 lagi. . . #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #perutbuncit #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsubangjaya #fatbunner
Ramai tak percaya korset PB ni boleh ke kuruskan badan. Lain kali janganlah percaya. Pakai jer terus mcm adik ni. Adik ni dulu pun tak yakin yg PB ni boleh bantu dia sorokkan lemak2 tu. . Yelah, mana tahu time pakai je tersorok, bila dah bukak kang gedobos balik. Bila dah pakai,baru adik ni perasan lemak dah duk kat tempat asal dia tak de lari2 lagi hehe. . Sis nak pesan ni,kalau korang dah lama berhajat nak kan PB ni tp still ragu2 dgn efek dia, boleh la roger sis. Sis akan bantu korang & sure lps ni korang dah tak ragu2 lagi. . . #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #perutbuncit #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulpuchong #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulsubangjaya #fatbunner
Alhamdulillah setelkan urusan di MMG centre dulu sebelum ke appointment. Ambil produk hot untuk new partner 🐝 . Premium Beautiful Classic & Elegance yang menjadi pilihan setiap wanita. Nak pakai 2 sets Premium Beautiful terus pun tak rugi tau, jimat berganda lagi sebab kita boleh dapat semula duit πŸ’° . Yang nak tau macamana pakai corset dan dapat lagi duit wassap Sha ye untuk details πŸ“²011-37758674 . www.shakhalid.com #PremiumBeautifulExpert #BusinessStyleMMG #shakhalid #premiumbeautiful
Alkisahnya, sis nih dh cuba mcm mcm korset dengan niat nak kurus.. tp itu semua mimpi ngeri sebab tak jugak kurus.. huhuhu... Akhirnya pakai #pb , jenama korset yg terakhir yg dibelinya.. Tapi, dalam hati..betul ke boleh pegi jauh korset ni..? Lemak tersorok boleh ke kekal tersorok..? Badan cantik..boleh ke kekal cantik..? Kulit halus mulus..boleh ke kekal halus mulus..? Selulit boleh ke hilang..? Kulit boleh ke tegang semula..? Dengan konsisten selama 3 bulan , wahhh happy tidak terkiranya diaaaaa 😘😘😘😘 Mana taknya dengan #premiumbeautiful nih Pakainya lemak tersorok! kalau Tak pakai..lemak tidak tersembul! Maksudnya apa tu... ???mana pergi lemak? Akhirnya dapat lah hasil terkini 2019.. memang wow kannnn... #korsetinfrared #korsetkesihatan #premiumbeautifulagent #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulgerik #skuadpbexpert #premiumbeautifuluser #premiumbeautifullovers #nakkurus #nakcantik #naksihat #wanita #g8unity #TDC #TheDiamondCircleTeam #TheDiamondCircle With ❀ #roslianamohdhanafi
Alkisahnya, sis nih dh cuba mcm mcm korset dengan niat nak kurus.. tp itu semua mimpi ngeri sebab tak jugak kurus.. huhuhu... Akhirnya pakai #pb , jenama korset yg terakhir yg dibelinya.. Tapi, dalam hati..betul ke boleh pegi jauh korset ni..? Lemak tersorok boleh ke kekal tersorok..? Badan cantik..boleh ke kekal cantik..? Kulit halus mulus..boleh ke kekal halus mulus..? Selulit boleh ke hilang..? Kulit boleh ke tegang semula..? Dengan konsisten selama 3 bulan , wahhh happy tidak terkiranya diaaaaa 😘😘😘😘 Mana taknya dengan #premiumbeautiful nih Pakainya lemak tersorok! kalau Tak pakai..lemak tidak tersembul! Maksudnya apa tu... ???mana pergi lemak? Akhirnya dapat lah hasil terkini 2019.. memang wow kannnn... #korsetinfrared #korsetkesihatan #premiumbeautifulagent #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulgerik #skuadpbexpert #premiumbeautifuluser #premiumbeautifullovers #nakkurus #nakcantik #naksihat #wanita #g8unity #TDC #TheDiamondCircleTeam #TheDiamondCircle With ❀ #roslianamohdhanafi
Alkisahnya, sis nih dh cuba mcm mcm korset dengan niat nak kurus.. tp itu semua mimpi ngeri sebab tak jugak kurus.. huhuhu... Akhirnya pakai #pb , jenama korset yg terakhir yg dibelinya.. Tapi, dalam hati..betul ke boleh pegi jauh korset ni..? Lemak tersorok boleh ke kekal tersorok..? Badan cantik..boleh ke kekal cantik..? Kulit halus mulus..boleh ke kekal halus mulus..? Selulit boleh ke hilang..? Kulit boleh ke tegang semula..? Dengan konsisten selama 3 bulan , wahhh happy tidak terkiranya diaaaaa 😘😘😘😘 Mana taknya dengan #premiumbeautiful nih Pakainya lemak tersorok! kalau Tak pakai..lemak tidak tersembul! Maksudnya apa tu... ???mana pergi lemak? Akhirnya dapat lah hasil terkini 2019.. memang wow kannnn... #korsetinfrared #korsetkesihatan #premiumbeautifulagent #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulgerik #skuadpbexpert #premiumbeautifuluser #premiumbeautifullovers #nakkurus #nakcantik #naksihat #wanita #g8unity #TDC #TheDiamondCircleTeam #TheDiamondCircle With ❀ #roslianamohdhanafi
Cantik sangat lace kat waist nipper PB ni. Yang ni nama nya Premium Beautiful Elegance. Hari ni dikken tak pakai fullset. Dikken pakai waist nipper je. Selesa sangat, ingatkan bila tak pakai fullset rasa tak sedap. Rupanya okay je. Pinggang ramping, perut cantik. Nak beli loose? Boleh saje u alls. Waist nipper elegance RM793.30 shj. Harga classic RM 686.70 (hitam) #bengkungmoden #bengkungsakitbelakang #bengkungscoliosis #korsetkesihatan
Cantik sangat lace kat waist nipper PB ni. Yang ni nama nya Premium Beautiful Elegance. Hari ni dikken tak pakai fullset. Dikken pakai waist nipper je. Selesa sangat, ingatkan bila tak pakai fullset rasa tak sedap. Rupanya okay je. Pinggang ramping, perut cantik. Nak beli loose? Boleh saje u alls. Waist nipper elegance RM793.30 shj. Harga classic RM 686.70 (hitam) #bengkungmoden #bengkungsakitbelakang #bengkungscoliosis #korsetkesihatan
Teman sejati untuk semua wanita ❀️ . Premium Beautiful corset & Bio Seleza feminine pad. . Alhamdulillah stock Pantyliner Bio Seleza untuk business partners. Dan Premium Beautiful corset aka corset Abang Sayang untuk sahabat baru πŸ‘° . www.shakhalid.com . #premiumbeautiful #langsingsehat #PremiumBeautifulCorset
WAIST TRAINER VIRAL!! FITSPORT BY SARAANNA😍 Function #fitsport Waist Trainer By Sara Anna βœ” Membantu Untuk Mengecilkan Pinggang & Bahagian Perut. βœ” Mengawal Nafsu Makan. βœ” Support Tulang Belakang. βœ” Sesuai Digunakan Untuk Harian/ Bersukan (Jogging/Gym). βœ” Sangat Sesuai Dalam Pantang Lepas Bersalin. 🌸 Kenapa Mesti Pilih FITSPORT WAIST TRAINER BY SARA ANNA? βœ” Senang Dipakai/Buka (Jimat Masa). βœ” Senang Bergerak (Membongkok/Merangkak). βœ” Tak Sesak Nafas (Boleh Adjust Ke Tahap Yang Selesa). ✏ Material 98% Menggunakan Neoprene (Lembut, Kurang Risiko Kegatalan Pada Kulit & Menyerap Peluh). ✏ Mempunyai 4 Tetulang Plastik Di Bahagian Belakang Supaya Badan Lebih Selesa & Fleksible. ✏ Jahitan Yang Lebih Kemas & Berkualiti. πŸ‘‰ Cadangan Pemakaian Fitsport By Sara Anna 4 - 6 Jam Sahaja Sudah Memadai & Gunakan Dalam Tempoh Sebulan. Jadi apa tunggu lagi?. Kalau tak cukup budget nak beli korset boleh invest kepada FITSPORT dulu.HARGA ASAL RM199not Include pos!! Harga PROMO RM99 sahaja. FREE POS SEMPENA PROMO! ❀️PM ME FOR MORE DETAILS πŸ“±0168807208-Dyan #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetmalaysia #korsetseluar #jualkorset #korsetmoden #korsetpembakarlemak #korsetlangsing #korsetbadan #korsetpelangsingperut #korsetpelangsingmurah #korsetplussize #korsetperampingbadan #korsetkesihatan #cikguseo #bumpantmalaysia #bumpantsaraana #bumpant #bumpantsmurah #fitsport #fitsportbysaraanna #cikguseo
Ni memang masalah utama pada ramai orang perempuan. Kalau tak semua, mesti salah satu ada kan? Baik yg bujang atau yg dah kahwin mesti pernah ada problem ni. . Pernah rasa tak perut lepas bersalin still buncit padahal baby dah keluar tu. Haa mcm mana tu. Mesti runsing kan. . Ada plak yg jenis bila jalan je, peha tu berlaga macam nak bergaduh rasanya. Kadang sampai melecet lah jadinya. Ngeri tu uolss. . Senang cerita, uolss sarung je #longgirdle PB untuk nyah semua problem tu tadi. Sayangilah diri sendiri sebelum nak orang lain sayang diri uolss tuh. . . #pehabesar #pehamelimpah #selulit #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #perutbuncit #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #fatbunner
Ni memang masalah utama pada ramai orang perempuan. Kalau tak semua, mesti salah satu ada kan? Baik yg bujang atau yg dah kahwin mesti pernah ada problem ni. . Pernah rasa tak perut lepas bersalin still buncit padahal baby dah keluar tu. Haa mcm mana tu. Mesti runsing kan. . Ada plak yg jenis bila jalan je, peha tu berlaga macam nak bergaduh rasanya. Kadang sampai melecet lah jadinya. Ngeri tu uolss. . Senang cerita, uolss sarung je #longgirdle PB untuk nyah semua problem tu tadi. Sayangilah diri sendiri sebelum nak orang lain sayang diri uolss tuh. . . #pehabesar #pehamelimpah #selulit #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #perutbuncit #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #fatbunner
Ni memang masalah utama pada ramai orang perempuan. Kalau tak semua, mesti salah satu ada kan? Baik yg bujang atau yg dah kahwin mesti pernah ada problem ni. . Pernah rasa tak perut lepas bersalin still buncit padahal baby dah keluar tu. Haa mcm mana tu. Mesti runsing kan. . Ada plak yg jenis bila jalan je, peha tu berlaga macam nak bergaduh rasanya. Kadang sampai melecet lah jadinya. Ngeri tu uolss. . Senang cerita, uolss sarung je #longgirdle PB untuk nyah semua problem tu tadi. Sayangilah diri sendiri sebelum nak orang lain sayang diri uolss tuh. . . #pehabesar #pehamelimpah #selulit #korsetslim #pelangsingbadan #waisttrainer #nakkuruscepat #sakitbelakang #bajusupporttulangbelakang #nakkurus #bengkungmoden #korsetwanita #bajutulangbelakang #bengkunglelaki #pengecilpeha #korsetmurah #korsetpengantin #bengkungbersalin #bengkungperut #korsetkesihatan #perutbuncit #premiumbeautifulipoh #instantbodyshaper #premiumbeautifulipoh #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #fatbunner
KEJAYAAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET . Kak Izan... . Kak Izan daripada kecil memang tak pernah kurus sehinggalah berkahwin dan beranak..bila start kawin makin menjadilah badan dia..sampai cicah 100kg.. . Disebabkan faktor umur dah meningkat dan risaukan pelbagai penyakit Kak Izan nekad untuk turunkan berat badan..lagi2 tengok BFF dia berjaya turunkan berat badan dengan Premium Beautiful..so Kak Izan pun mengambil keputusan untuk pakai premium beautiful sebagai alat bantu untuk kurus.. . Setahun je konsisten pakai premium beautiful hasil dia memang wowwww...semakin hari semakin kurus yewww...baju lelama semua kena alter kecitkan.. . Kak Izan rasa happy sangat..paling penting dia dapat happykan hati suami..mau tak happy kan bila tengok isteri semakin lama semakin cantik.. . Kak Izan berumur 37 tahun tau dan ada anak 3..korang tak rasa tercabar ker??? . Bila dah kurus, badan dah cantik sarung baju apa pun nampak segak kan.... . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulrawang #premiumbeautifulselayang #premiumbeautifulcountryhomes #premiumbeautifultasikputeri #premiumbeautifulbatucaves #premiumbeautifultanjungmalim #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulselangor #korsetpengurusbadan #korsetpantang #korsetbagus #korsetpembentukkanbadan #korsetjakarta #jualkorset #korsetperampingbadan #korsettopslimfitting #korsetpelansingmurah #korsetkesihatan #korsetbadan #skuadpbexpertrawang #sakitpinggang #skuadpbexpertrawang #korsetpelansingperut #korsetpembakarlemak #tdcmelbournefighter #duitrayabesar #sideincome
KEJAYAAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET . Kak Izan... . Kak Izan daripada kecil memang tak pernah kurus sehinggalah berkahwin dan beranak..bila start kawin makin menjadilah badan dia..sampai cicah 100kg.. . Disebabkan faktor umur dah meningkat dan risaukan pelbagai penyakit Kak Izan nekad untuk turunkan berat badan..lagi2 tengok BFF dia berjaya turunkan berat badan dengan Premium Beautiful..so Kak Izan pun mengambil keputusan untuk pakai premium beautiful sebagai alat bantu untuk kurus.. . Setahun je konsisten pakai premium beautiful hasil dia memang wowwww...semakin hari semakin kurus yewww...baju lelama semua kena alter kecitkan.. . Kak Izan rasa happy sangat..paling penting dia dapat happykan hati suami..mau tak happy kan bila tengok isteri semakin lama semakin cantik.. . Kak Izan berumur 37 tahun tau dan ada anak 3..korang tak rasa tercabar ker??? . Bila dah kurus, badan dah cantik sarung baju apa pun nampak segak kan.... . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulrawang #premiumbeautifulselayang #premiumbeautifulcountryhomes #premiumbeautifultasikputeri #premiumbeautifulbatucaves #premiumbeautifultanjungmalim #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulselangor #korsetpengurusbadan #korsetpantang #korsetbagus #korsetpembentukkanbadan #korsetjakarta #jualkorset #korsetperampingbadan #korsettopslimfitting #korsetpelansingmurah #korsetkesihatan #korsetbadan #skuadpbexpertrawang #sakitpinggang #skuadpbexpertrawang #korsetpelansingperut #korsetpembakarlemak #tdcmelbournefighter #duitrayabesar #sideincome
next page →