#korsetbadan

27,313 posts

Loading...
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Loading...
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Semalam kata bis partner Kama, skrg Kama nampak kecik dah. Ada tak berat 50kg? Hehehe jauh sgt 50kg tu. Masih 54kg Maybe after ramadhan nnt Insyallah 50kg. Tp tu la pon pelik jugak tgok cermin macam banyak loose baju2 biasa pakai ni. Padahal semenjak x kerja office ni. Lg banyak nak makan itu ini lg x berhenti makan nya Tapi itu lah, kadang2 org selalu kata, ‘aku xtahu kenapa badan aku ni cepat naik. Sedangkan aku tak kuat makan tau 🤔’ Sebenarnya kadang bukan tak kuat makan. Tapi x perasan kuat makan. Sebab bila kita makan tu x de yg bagi tahu suruh stop. X de yg bagi tau expansion tu dah nak sampai limit Macam Kama, setiap kali makan mmg akan sedar. Eh aku mmg makan banyak ni. Sebab pakai Premium Beautiful kan. Of course pantang rasa ketat je cepat2 stop. Rasa longgar skit dah boleh nafas kang makan semula 😂 Dia x de istilah kempunan. Dan istilah makan terlampau. Tak de semua tu. Dia jadi cukup2 dan berpada2 🤗🤗 #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Special Promo #premiumbeautiful dari Azza.. RM2000 shj dari RM2500xx Pilihan ramai & laku laris yg nk pakai #premiumbeautiful Korset. Utk harini 10 sets Set PB size Normal Sis offer yg terpantas dgn harga mampu milik.. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga MAMPU MILIK 💝 . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Special Promo #premiumbeautiful dari Azza.. RM2000 shj dari RM2500xx Pilihan ramai & laku laris yg nk pakai #premiumbeautiful Korset. Utk harini 10 sets Set PB size Normal Sis offer yg terpantas dgn harga mampu milik.. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga MAMPU MILIK 💝 . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
The best korset & pilihan wanita Asia Sis nak recomen u olls.. PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE ni memang best.. Setiap Client yg Azza pakaikan mereka semua kata macam tak pakai korset.. Selesa dan teramat lembut dan sejuk. . . #PremiumBeautifulElegance ni new edition material fabrik embroidery lebih class & exclusive and more to maintain size badan. Demand tinggi especially client Azza dari Indonesia. . #premiumbeautiful ni satu²nya Corset With FIR amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai Bengkung moden utk wanita lepas bersalin. Those sakit belakang, slip-disc PB is the best as back-support. . Grab harini .. Since Promo ni tak lama.. . #premiumbeautifulsale
The best korset & pilihan wanita Asia Sis nak recomen u olls.. PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE ni memang best.. Setiap Client yg Azza pakaikan mereka semua kata macam tak pakai korset.. Selesa dan teramat lembut dan sejuk. . . #PremiumBeautifulElegance ni new edition material fabrik embroidery lebih class & exclusive and more to maintain size badan. Demand tinggi especially client Azza dari Indonesia. . #premiumbeautiful ni satu²nya Corset With FIR amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Juga terkenal sebagai Bengkung moden utk wanita lepas bersalin. Those sakit belakang, slip-disc PB is the best as back-support. . Grab harini .. Since Promo ni tak lama.. . #premiumbeautifulsale
Set Percubaan #premiumbeautiful .. #longbra & #longgirdle .. Pilihan ramai & laku laris yg nk pakai #premiumbeautiful Korset. Utk harini 10 sets Set Percubaan PB Sis offer yg terpantas dgn harga mampu milik.. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga MAMPU MILIK 💝 . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Azza pernah hadapi 4-4 jenis gemoks nih.. Sungguh tak tipu. Jujur sgt nih😅 . Korang pula jenis gemok mcmana? Ramai kan yang No 4.. Takpe tak nak mengaku cepat2 pakai PB.. Dh langsing sebelum raya nanti leh ngaku kat smua testimoni mahal korang langsing dengan #premiumBeautiful 🤩🤩
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
HOT SHAPERS HOT BELT IDR 125.000 Produk Terbaru dari Hot Shapers NEW burning, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa WhatsApp : 082275449084 #jualhotshapperpants #hotshapersmurah #hotshaperwaist #hotshapperori #hotshappermurah #serumrambut #supplieralatcatok #korsetbajumurah #korsetbadan #obatdiet #obatdietalami #topslimfittingmurah #jualtopslim #reseller #saunabeltmurah #bajupelangsing #supplierbajubangkok #yoga #gym #jualtopslim #slimmingleggingmurah #slimlegging #pascamelahirkan #perutbuncit #obatlangsingaman #topslim #freebra #gym #bajuolahragamurah #olahraga
|| APA ITU FIR ATAU FAR INFRARED? || Apa yg dpt saya simpulkan ialah FIR adalah satu keadaan cahaya yang secara biasanya kita tak nampak pd mata kasar yang mana cahaya ini dapat dipantulkan dan boleh diserap oleh objek. Cahaya ini adalah cahaya sihat yang sgt berguna pada tubuh badan. KEBAIKAN FIR ============== ✔Ramai yang dah tau kebaikan FIR dalam PREMIUM BEAUTIFUL yang mempunyai kekuatan daya tembusnya yg sgt kuat, ✔reaksi hangatnya dapat membantu menembusi lapisan kulit ( ini tidak bermakna pakai Premium Beautiful panas….no..no..no), ✔mengembangkan pembuluh darah halus ✔menghalang sel2 kanser daripada membiak, ✔melancarkan peredaran darah & metabolisme serta membuat badan menjadi lebih sihat. LAGI TENTANG KEBAIKAN FIR ========================= ✔️membantu sistem pengaliran darah ✔️membantu masalah migrain ✔️membantu masalah asthma ✔️membantu masalah resdung ✔️membantu meningkatkan kemampuan sex ✔️membantu mengatasi masalah ruematik ✔️mengaktifkan sel-sel ✔️meningkatkan motabolisme ✔️membunuh sel-sel kanser ✔️mengurangi risiko kanse akibat radikal bebas ✔️menghilangkan bau badan ✔️mengatasi masalah jantung koroner ✔️mengatasi masalah darah tinggi & darah rendah ✔️mengatasi masalah pencernaan/fungsi hati ✔️mengatasi masalah gangguan tidur Adalah FAKTA “material yang mengandungi FIR cthnya seperti PREMIUM BEAUTIFUL KORSET dapat membuat tubuh menjadi hangat & berkeringat. Namun ianya tidak menyedut racun ke dalam tubuh kerana material yg mempunyai FIR sahaja mempunyai kesan terapeutic (pembaikan), jika digunakan pada masa panjang tubuh akan menerima manfaat kesihatan yang optimum FIR ini juga sangat berbeza dengan kemoterapi & FIR sering digunakan sebagai altenatif rawatan dihospital. #Pbexperttasikputerirawang #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
Soalan paling susah nak jawab bila client tanya part mana yg paling penting. Sebab tak sampai hati nak membayangkan perut client Kama jadi gini 😢 Percaya lah, kebenaran tu kadang susah nak telan. Ehh tiberr #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Siapa pernah pakai #PremiumBeautifulElegance nih? Ce bagi komen sikit. Kalau korang nak tahu PB Elegance pilihan ramai cljent sis di Indonesia. Yang beli bukan calang2 client.. Mostly ahli politik, Banker & Engineer.. So bagaimana korang rasa? Lembut kan bagai tak pakai korset! Magicnya, bentuk badan solid molid, ramping berpotongan. Nak grab PB Elegance ni korang boleh Tekan link wasap sis. Special Promo Mur-Mur Sis beri.. Jommms
Real Testimoni dari Mazlah Sulaiman ------------------------------------- Masa 1st day pakai korset premium beutiful ni... Rasa semacam tau..pegi keje pon rasa macam bangga gile..sebab sebelum ni dengar kekwan cite xmampu sebab mahal sangat.. Setengah hari pakai..kena migrain teruk. Rasa macam tempurung kepala meretak.. Sesuatu yang tak pernah rasa.. Dan masa tu jugak banyak keje kena settle..ulang alik kastam bagai..kepala ni tak bole nk gerak..drive pon macam robot..tegak je..sebab setiap kali gerak kepala..rasa sangat tempurung kepala retak..😂 Dah pukul 5.30..CDM Jie message tanya camne feel pakai korset tu 1st day.. Cite kat dia yang rasa tempurung kepala tu macam retak..memang serius rasa sakit sampai rasa Allah nak amek nyawa dh ke... Pastu CDM jie cakap.. Balik mandi..basahkan rambut tu..pastu tido alas dengan waist nipper Punyalah nak baik sangat..walau tak bape yakin..balutlah kepala dengan waist.. Anak yang kecik tanya..kenapa pakai baju dalam kat kepala.? Tido lena sampai pagi.. Bangun pagi...terus rasa segar dan sampai sekarang tak kena migrain yang teruk.. Rupanya #premiumbeutiful ni merawat migrain jugak.. Thanks premium beutiful..love u more..😍😍 #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Beli Korset Pengecil Perut - Pelangsing Perut - Stagen Pria dan Wanita - Hitam Terpercaya[Keterangan]-> Detail : Merk : Sorex Art 1052 SIZE FREE Warna Coklat Muda dan Hitam COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi,Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Terimakasih telah berbelanja[Harga]: 73400#bengkung #bengkungbersalin #bengkungmodern #korsetpelangsingperut #korsetbadan #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby #asi #brakemben #camisoltanktop #kamisoldenla #cdkorset #bratransparan #bratempel #braartis #brabesar #brasensual #brasorex #braletter #cdbra #brarenda #castingsense #bragrosir #lebaran
Color of jeans that i will avoid sebab carry gene waist below lebaq Tapi ada la 1 helai skrg ni kadang2 rasa nak pakai. Pakai jugak. My first experience travel with Premium Beautiful I am not a frequent traveller. Mmg tak sangka sangat amat teramat best travel dengan PB. Other than u look so confident nak pose, perut x bloated dan badan memang x sakit! Just imagine, scene cantik gila macam taman syurga. Lepas tu kita x confident nak pose. Mmg rugi sangat x de kenangan terindah. Pakai PB semua pic jadi cantik sbb tuan badan boleh senyum seikhlas hati 🤗🤗 #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Waktu ni ngam habis 44 hari nak bawak anak jalan2 la konon nya. Mmg berisi lg time ni. That why dark color jd pilihan Sbb tu pada client Kama always Kama pesan. Kalau lepas 44 hr tu still x sedap lg mata memandang tu xpe. Jgn gelisah Appreciate berapa yg dah lost dengan bantuan PB. Jgn pkir berapa lg yg belum hilang Terus je pakai Premium Beautiful 6 bulan non stop. Pantang culas! Confirm makin lama makin kecik. Dah pam badan 9 bulan. Ingat 44 hari sekelip mata nk hilang mcm magic ke? Premium Beautiful berkerja pon perlukan masa 3-6 bulan optimum. Bukan keluar dr poket doremon je baju dalam ajaib 🤣🤣 #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Nak cari heels selesa tu mudah. Tapi nak dapat kan berat badan ideal x sakit kaki pakai heels tu yg payah 😅 29 tahun hidup. Nak pakai heels like normal girls tu mmg selalu ada dalam hati. I am size 39. Tapi, tetap walaupon kaki lebar berat badan x allow nak pakai Tahun ni, 2019 umur dah 30 merasa lah pakai hari2 macam amoi 😍😍 Ala kerja opis dulu banyak amoi cun2 terpengaruh gak tgok dorg pakai heels lawo2. Nasib x terpengaruh yg pakai skirt pendek nampak ketiak nampak belly button je🤣🤣 #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
This was back when i was pregnant. Dlm 6-7 months i guess. Lain figure nya kalau compare to time pregnant kan Kayla Time Kayla, i am all put of shape. Semua sudut naik atas sampai bawah. Seluar time yg tak pregnant toksah kata lah memang x boleh pakai Pregnant right after ngam2 setahun strictly pakai PB since dari dalam hari time pantang Betul lah org kata, kalau nak jaga badan bukan penting nya waktu 44 hari tu sahaja. Tapi jaga biar sampai setahun konsisten ikat perut tu. Kasi molek balik semua yg dah kembang I can see the different. Even pregnant pon. Dulu kaki tetap tirus perut je naik. Siap boleh zip but paras lutut hui 😍😍 #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
The best time to start with Premium Beautiful is now! Dan nak puasa ni boleh prepare something yg boleh kawal perut dari kerap lapar dan terkena gastric Dan raya confirm body kebaya persis sang dara 😍😍 #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Tak perlu pon nak tahan lapar smpai kebulur, tak perlu pon nak kena pulun pegi senam hari hari cukup sekali seminggu je and tak perlu pon nak keluarkan kos slimming smpai berpuluh ribu, cukup lah dengan melabur sekali seumur hidup utk one set #PremiumBeautiful . ... Berbaloi sbb kalau nak tahu kuasa infra red pada PB mampu bakat beribu kalori utk pemakaian 8jam sehari taw! Dats why ada yang boleh kurus dan slim melim dalam tempoh sebulan. Jom beli sekarang while harga tengah kaw kaw chantek ni. Pm Kama ye ;) #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Yass memang betul. Client Kama yg mana pakai 1 set semua puas hati sebab Premium Beautiful ni duduk ke terbaring ke tertonggeng ke memang xkan bergulung Lagi best bila dah pakai lama mcm Kama, dah almost 4 years dah pakai. Shape mmg dah regular, x de dah terlampau besar atas atau bawah. Lemak dah distribute okay Memang lagi lah x kan bergulung lansung🙅🏻‍♀️ Sebab masalah bergulung ni jadi bila shape sgt2 x normal or x regular. Lepas tu pakai saiz yg x tepat. Sebab tu dengan PB masalah ni x jadi. Sebab saiz lebih dr 52 saiz, so x de yg tangkap muat tau 😁😁 #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #korsetkurusbykmz
Curve ke tak ni? Betul la ayat tu "chubby is awesome" Cust keth ni ,bagi feedback wow, dia kata biarlah bentuk body dia yg pakai korset je org tahu😍😍, Yg tk pakai korset biar dia sorang je tahu, .sebab korset pinggang tu ada shape,🤩🤩 Lega sgt dapat bantu settle problm wanita kat luar sana yg kurang keyakinan body besar ,tp nak pakai dress..takut tk der size? Tp wanita dalam picture ni dgn penuh yakin lagi pakai dress merah dgn korset👏👏👏 #corset #korset #korsetterbaik #korsetviral #corsetterbaik #corsetviral #korsetkl #corsetkl #korsetmurah #corsetmurah #korsetpengecilperut #korsetkurus #korsetmalaysia #korsetmoden #korsetbadan #jualkorset #jualcorset #korsetpembakarlemak #korsetkesihatan #korsetmurahmalaysia #korsetperut #saraanna #korsetsaraanna #korsetbysaraanna #corsetbysaraanna #premiumbeautifulcorset #premiumkorset #premiumbeautifulcorset #premiumkorset #premiumcorset #myotherhafeznel #aidilfasha
Harga hemat 8861 Korset Pengecil Perut / Celana Munafie Slimming Pants / Pengecil - Hitam Murah[Keterangan]-> *BARANG SEBELUM DIKIRIM PASTI DI CEK SEBELUMNYA!! RUSAK DI TANGAN KURIR DILUAR TANGGUNGJAWAB KAMI!! NO KOMPLAIN NO REFUND MEMBELI=SETUJU 1 Kg = 28Berat = 46 Gr Ukuran = ALL SIZE UTK SEMUA BODY Warna Yang Tersedia : -Hitam -Putih -Cokelat -Cokelat Muda -Cokelat Tua -Abu - Abu Sangat praktis , Saat ini menjual ultra- api MUNAFIE pinggang perut , pinggul , pembakaran lemak , celana tubuh mematung br/ desain super elastis yang tinggi br/ hangat , nyaman , bernapas , tidak ketat br/ renda lembut , tidak ada jejak jahitan , tekstur super lembut br/ pinggang bagian adalah sekitar 14 cm , membantu untuk mengencangkan pinggang lemak kecil FUNGSI : dapat menutupi lemak perut dalam sekejap, jika rutin akan mengurangi lemak juga.. Bukan kayak bahan murahan loh.. Tapi ini slimming pants yang sangat berqualitas dan berbuat dr bahan2 khusus menekan lemak dan tidak terjadi iritasi pasa kulit bagian perut. JIKA DI PAKAI RUTIN HASIL PERMANEN , YANG JAMU DAPETIN ADALAH PERUT MENGECIL DAN MENJADI RATA SEDIKIT DEMI SEDIKIT HABIS TERKIKIS SEMUA . TANPA SAKIT , TANPA SESAK , TANPA GATAL , TANPA ALERGI ! - Terdapat Tulisan MUNAFIE pada bagian dalam celana - Terdapat Barcode pada Bungkus MUNAFIE TERIMA KASIH SUDAH BERBELANJA DI KAMI[Harga]: 17400#bengkung #bengkungbersalin #bengkungmodern #korsetpelangsingperut #korsetbadan #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby #asi #brakemben #camisoltanktop #kamisoldenla #cdkorset #bratransparan #bratempel #braartis #brabesar #brasensual #brasorex #braletter #cdbra #brarenda #castingsense #bragrosir #lebaran
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
Tips #kurussebelumraya paling berkesan.. Jom #kuruscepat dgn PB Corset. Client ni smpi cakap, knp lah aku tak pakai PB ni dlu. Mcm2 supplement kurus dh telan. Korset2 biasa dh byk beli.. Pakai #PremiumBeautiful mmg berubah instant shaping, solid molid dan lebih kemas bentuk badan. Ni Sis nak habiskan stock.. 10 sets PB Classic je tinggal dengan harga special. . Jangan main2 dgn PB.. Satu2nya korset ada Infrared membantu membakar lemak badan & bonus badan jadi sihat. Our confident level pun boleh naik mendadak tau.. Itu yg kita nak sentiasa berkeyakinan & cantik sepanjang hari.🤩 . Get your dream body shape dgn Premium Beautiful. . Nak sihat BONUS dapat body cantik Jom grab sekarang. Stock dh tak banyak. 10 sets shj yg tinggal utk harga runtuh bulan ni. . #kurussebelumkahwin #premiumbeautifulsale #majalahpengantin
CARA CUCI PREMIUM KORSET /fitsport AIR.. ▪ sediakan sebesen air ▪ cuci dgn tangan tanpa menggunakan mesin basuh ▪ suhu air antara 30°c - 40°c (air suam) ▪ Gunakan sabun cecair ▪ rendamkan korset seketika BILAS.. ▪ cuci korset dan bilas sekurang-kurangnya 3 kali ▪ cuci secara lembut pd bhgn yg kotor KERINGKAN.. ▪ ambil tuala kering dan lap2 kan korset utk tujuan serapan kandungan air yg trdapat pd korset ▪ sidai pada hanger di bawah kipas yg berpusing JANGAN!!! 🙅🙅🙅 ❌menggunakan air sejuk dan softener ❌masukkan/cucikan korset dengan mesin basuh ❌menggunakan bahan peluntur berklorida ❌memerah korset dgn tangan ❌seterika korset ❌mengeringkan korset di bawah cahaya matahari Cara basuh bumpant ❌jangan jemur bwah matahari ❌masukkn dlm.mesin basuh ❌guna softener ✔guna liquid detergent je ❌iron ❌sental terlalu kuat https://wa.me/60136280159 #corset #korset #korsetterbaik #korsetviral #corsetterbaik #corsetviral #korsetkl #corsetkl #korsetmurah #corsetmurah #korsetpengecilperut #korsetkurus #korsetmalaysia #korsetmoden #korsetbadan #jualkorset #jualcorset #korsetpembakarlemak #korsetkesihatan #korsetmurahmalaysia #korsetperut #saraanna #korsetsaraanna #korsetbysaraanna #corsetbysaraanna #premiumbeautifulcorset #premiumkorset #premiumbeautifulcorset #premiumkorset #premiumcorset #myotherhafeznel
next page →