#korsetbadan

15,657 posts

Loading...
Masalah utama makΒ² mesti ade masalah sakit pinggang sakit belakang. Normal ke masalah ni?! Sebab kebanyakan client PB walaupun belum kahwin dan yang sudah berkahwin femes masalah ni. Even Ila sendiri pun 10tahun menderita sakit belakang sebelum kenal PB. Alhamdulillah setelah 3tahun bertemankan PB sakit belakang tu bukan lagi besfriend.πŸ˜… Ikthiar itu perlu. PB salah satu solusi terbaik untuk SAKIT BELAKANG. #PbExpertSeriKembangan #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #PBlover #Shahalam #upm #serdang
Loading...
Ini pun bikin sis sentap jugak. Sebab masa nak beli PB memang fikir banyak Kali. Takut tak berbaloi. Harga memang woww sangat kan! Suami pun tak setuju untuk beli PB. Tapi demi ikhtiar sihat sakit belakang redha jer beli PB untuk isteri. Dan lepas beli memang suami pulak puas hati. Kita yang pakai lagi la happy.. Sakit belakang hilang. Badan pun sihat. Berat pun mantain ideal. http://sitizuraila88.wasap.my/ #PbExpertSeriKembangan #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent #PBlover #Shahalam #upm #serdang
SINGSET KATANYA... Perut KENCANG LAGI !!!! Mengapa KORSET ini jadi BEST SELLER ?? - bahannya berkualitas - sangat nyaman dipakai - tidak menimbulkan rasa sakit saat dipakai - menyangga perut dengan sempurna - double kencang nya karena double band (double pengikat ) Warna : nude Dan Γ§ream Berat : 300gram #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby #asi #asibooster #mpasi #mpasirumahan #langsing #dietsehat #perutbuncit #wanitacantik #wanitamuslimah #olahragapagi , https://www.instagram.com/p/Bo9aXbegqxN
PERUT SINGSET. LAGI γ…€ PERUT KENDOR setelah melahirkan ?? Bestseller nih!!! bikin perut singset, menahan lebih kencang setelah melahirkan, gak perlu pakai stagen yang ribet lagi. γ…€ γ…€ γ…€ γ…€ WA 0856-42155-613 LINK WA CEK BIO γ…€ #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby
PERUT SINGSET. LAGI γ…€ PERUT KENDOR setelah melahirkan ?? Bestseller nih!!! bikin perut singset, menahan lebih kencang setelah melahirkan, gak perlu pakai stagen yang ribet lagi. γ…€ γ…€ γ…€ γ…€ WA 0856-42155-613 LINK WA CEK BIO γ…€ #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby
PERUT SINGSET. LAGI γ…€ PERUT KENDOR setelah melahirkan ?? Bestseller nih!!! bikin perut singset, menahan lebih kencang setelah melahirkan, gak perlu pakai stagen yang ribet lagi. γ…€ γ…€ γ…€ γ…€ WA 0856-42155-613 LINK WA CEK BIO γ…€ #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby
PERUT SINGSET. LAGI γ…€ PERUT KENDOR setelah melahirkan ?? Bestseller nih!!! bikin perut singset, menahan lebih kencang setelah melahirkan, gak perlu pakai stagen yang ribet lagi. γ…€ γ…€ γ…€ γ…€ WA 0856-42155-613 LINK WA CEK BIO γ…€ #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby
PERUT SINGSET. LAGI γ…€ PERUT KENDOR setelah melahirkan ?? Bestseller nih!!! bikin perut singset, menahan lebih kencang setelah melahirkan, gak perlu pakai stagen yang ribet lagi. γ…€ γ…€ γ…€ γ…€ WA 0856-42155-613 LINK WA CEK BIO γ…€ #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby
PERUT SINGSET. LAGI γ…€ PERUT KENDOR setelah melahirkan ?? Bestseller nih!!! bikin perut singset, menahan lebih kencang setelah melahirkan, gak perlu pakai stagen yang ribet lagi. γ…€ γ…€ γ…€ γ…€ WA 0856-42155-613 LINK WA CEK BIO γ…€ #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby
PERUT SINGSET. LAGI γ…€ PERUT KENDOR setelah melahirkan ?? Bestseller nih!!! bikin perut singset, menahan lebih kencang setelah melahirkan, gak perlu pakai stagen yang ribet lagi. γ…€ γ…€ γ…€ γ…€ WA 0856-42155-613 LINK WA CEK BIO γ…€ #korset #korsetperut #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpelangsingperut #korsetmelahirkan #korsetibumelahirkan #korsetpascamelahirkan #korsetpengecilperut #korsetbadan #korsetkurus #korsetpelangsingmurah #melahirkan #bantalmenyusui #gendongan #gendonganbayimurah #gendonganmurah #gendonganbaby
Win hari ni lagi dan lagi PB cash... . Ok cepattt offer Oktober bakal berakhir. Hasil pemakain secara konsisten Premium Beautiful terus transform kurus dan awet muda. Kalau plan nak kurus, lansing dengan pantas dan sihat marilah ber PB. Jom transform habis habisan seawal 5minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. . PB juga membantu yang NAK: πŸ’• HAMIL/ZURIAT πŸ’• SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC πŸ’• BENGKUNG MODEN VIRAL πŸ’• CYST/FIBROID πŸ’• PERIOD PROBLEM πŸ’• JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. . Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond. +601132006718 .
Kenapa korang harus memiliki D'QUEEN CORSET ? . πŸ’‹D'QUEEN CORSET kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif . πŸ’‹ Jaminan tidak akan BERLIPAT . πŸ’‹ Jaminan fabrik yang SELESA . πŸ’‹ Jaminan fabrik tidak PANAS . πŸ’‹ Jaminan fabrik sangat KUALITI
D'QUEEN CORSET =============== . PREMIUM LATEX CORSET - DESIGN EKSLUSIF - - KUALITI ANTARABANGSA - . D'QUEEN CORSET PREMIUM LATEX . . βœ… PEMBAKARAN LEMAK SANGAT CEPAT . βœ… Sangat sesuai utk perut BUNCIT . βœ… Tiada kesan sampingan . βœ… Sangat Selesa . βœ… Menyembunyikan lemak dan nampak ramping . βœ… Menyokong belakang badan anda . βœ… Membentuk tubuh menarik . βœ… Cepat dan serta merta turun dua saiz pinggang anda !. βœ… Perut makin mengecil . βœ… Sesuai pakai masa Kerja, Exercise, Majlis keraian , & dirumah . βœ… Orang hanya perasan anda RAMPING . . Kenapa korang harus memiliki D'QUEEN CORSET ? . πŸ’‹D'QUEEN CORSET kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif πŸ’‹ Jaminan tidak akan BERLIPAT. πŸ’‹ Jaminan fabrik yang SELESA . πŸ’‹ Jaminan fabrik tidak PANAS . πŸ’‹ Jaminan fabrik sangat KUALITI. . Rm 80 jer uolls
Kenapa korang harus memiliki D'QUEEN CORSET ? . πŸ”– D'QUEEN CORSET kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif . . πŸ”– Jaminan tidak akan BERLIPAT . . πŸ”– Jaminan fabrik yang SELESA . . πŸ”– Jaminan fabrik tidak PANAS . . πŸ”– Jaminan fabrik sangat KUALITI . . πŸ’Œ Kalau hati dah kenan cepat - cepatlah hantar pinangan. Hantarannya cuma RM 80 saje serba serbi termasuk duit minyak abam posto . πŸ’Œ Jari cantek manis boleh klik link whatsapp kat bio, kita sembang manja kat sana keyh 😍
SAPE ADA MASALAH NI❓ - ❌ Selulit ❌ Perut berlipat - lipat ❌ Perut maju ke depan ❌ Lemak Menggelebeh ❌ Selalu sakit pinggang ❌ Pinggang Takde Cutting ❌ Posture Badan Tak Stabil - . 🌸 D'QUEEN BENGKUNG 4 TULANG + 15 PIN ( TOTAL 16 TULANG ) - πŸ”₯ TAK BERLIPAT dan SANGAT SANGAT SANGATTT SELESA - πŸŽ€ Material: nylon & spandex - πŸƒ Height/Tinggi : 11" - . 🌸 KEBAIKAN D'QUEEN BENGKUNG - πŸ‘˜ Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak (rasa macam pakai 2 bengkung sekaligus) - πŸ‘˜ Material kain yang sangat bermutu tinggi - πŸ‘˜ Sesuai untuk lelaki dan wanita - πŸ‘˜ Bagus untuk support tulang belakang - πŸ‘˜ Jika pakai lebih dari 8 jam, ia tak akan melecetkan kulit - πŸ‘˜ Mudah di basuh (cuci dengan tangan je) dan di jaga - πŸ‘˜ Mempunyai 2 colour hitam & nude - πŸ‘˜ Tidak akan berlipat & bergulung - πŸ‘˜ Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL - πŸ’° Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Cemana nak order ❓ - πŸ“Έ Screenshot dan send gambar ni - πŸ“² Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - πŸ’Œ Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 KENAPA KORANG HARUS MILIKI D'QUEEN BENGKUNG ❓ - πŸ‘˜ D'QUEEN BENGKUNG kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif - πŸ‘˜ Jaminan tidak akan BERLIPAT . πŸ‘˜ Jaminan fabrik yang SELESA . πŸ‘˜ Jaminan fabrik tidak PANAS . πŸ‘˜ Jaminan fabrik sangat BERKUALITI . . πŸ’° Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari πŸ’ƒ - Cemana nak order ❓ - πŸ“Έ Screenshot dan send gambar ni - . πŸ“² Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - πŸ’Œ Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
🌸 Measurement D'Queen Bengkung 16 tulang - 🌸 Material: nylon & spandex - 🌸 Size S: 23"-33" - M: 24"-34" - L: 25"-35" - XL: 26"-36" - 2XL: 27"-37" - 🌸 Height/Tinggi: 11" - πŸ’° Harga RM 90 tak masuk postage. Beli 2 helai, FREE POS - Kiter suggest amik 2 helai supaya senang nak ganti time basuh. Atau you boleh ajak BFF beli sekali. Biar sesama dapat pinggang ramping bak kerengga diet 10 hari πŸ’ƒ - Cemana nak order ❓ - πŸ“Έ Screenshot dan send gambar ni - πŸ“² Whatsapp terus ke 019 - 8331769 atau klik jer link whatsapp kat bio tu dan update kami ukuran pinggang you dalam inchi - πŸ’Œ Kami akan suggest size yang tepat , sebab kalau salah kiter tak boleh tukar ye sayang sebab nak jaga kualiti hygine
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 tak termasuk pos 2 helai FREE POS πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 tak termasuk pos 2 helai FREE POS πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 tak termasuk pos 2 helai FREE POS πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
next page →