#kepong

143,602 posts

Loading...
🔥LULUR FLAWLESS🔥 . . Nak kulit muka flawless, amalkn scrub muka Lulur Flawless, 2@3 kali seminggu..Apa lg, jom lulur‼️.. . . ✳️RM15 sm/ RM20 ss exclude postage . . Postage RM8sm/RM12ss . . ✳️ Cepat2 order.. 👇👇👇 . www.wasap.my/+60139389834 www.wasap.my/+60139389834 www.wasap.my/+60139389834 . . Kelebihan Lulur Flawless by naabeauty_hq . . 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri muka . 🍃Merawat kulit berminyak dan melembapkan kulit 🍃100% bahan organik . 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung . 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka 🍃cellulite . 🍃 stretch mark 🍃 antioksidan 🍃menghilangkan bau badan . 🍃menenangkan dan menghilangkan stress . . Choose your fav flavour ❤ . . : Scrub Kunyit : : Scrub Greentea : Scrub coffee : Scrub susu : Scrub coklat : Scrub Lemon . . #ipoh #kayrahealthbeauty #perak #foundationmalaysia #kotabharu #milkboostermalaysia #kuantan #lipmattemalaysia #uitm #scrubmuka #kayraglow #kayralipmatte #kayrafoundation #kayraskincare #selayang #shahalam #rawang #sungaibuloh #puncakalam #kepong #kualaselangor #meru #kapar #damansara #putrajaya #lulurflawless #lulur #naabeauty #slimmingdetox #scrubbadan
Loading...
🔥LULUR FLAWLESS🔥 . . Nak kulit muka flawless, amalkn scrub muka Lulur Flawless, 2@3 kali seminggu..Dah la murah, boleh tahan lama pula tu..jimat sgt‼️ . . ✳️RM15 sm/ RM20 ss exclude postage . . Postage RM8sm/RM12ss . . ✳️ Cepat2 order.. 👇👇👇 . www.wasap.my/+60139389834 www.wasap.my/+60139389834 www.wasap.my/+60139389834 . . Kelebihan Lulur Flawless by naabeauty_hq . . 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri muka . 🍃Merawat kulit berminyak dan melembapkan kulit 🍃100% bahan organik . 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung . 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka 🍃cellulite . 🍃 stretch mark 🍃 antioksidan 🍃menghilangkan bau badan . 🍃menenangkan dan menghilangkan stress . . Choose your fav flavour ❤ . . : Scrub Kunyit : : Scrub Greentea : Scrub coffee : Scrub susu : Scrub coklat : Scrub Lemon . . #ipoh #kayrahealthbeauty #perak #foundationmalaysia #kotabharu #milkboostermalaysia #kuantan #lipmattemalaysia #uitm #scrubmuka #kayraglow #kayralipmatte #kayrafoundation #kayraskincare #selayang #shahalam #rawang #sungaibuloh #puncakalam #kepong #kualaselangor #meru #kapar #damansara #putrajaya #lulurflawless #lulur #naabeauty #slimmingdetox #scrubbadan
🔥LULUR FLAWLESS🔥 . . Nak kulit muka flawless, amalkn scrub muka Lulur Flawless, 2@3 kali seminggu..Nak campur dgn madu @ yogurt pun boleh bila nak jadikan masker.. . . ✳️RM15 sm/ RM20 ss exclude postage . . Postage RM8sm/RM12ss . . ✳️ Cepat2 order.. 👇👇👇 . www.wasap.my/+60139389834 www.wasap.my/+60139389834 www.wasap.my/+60139389834 . . Kelebihan Lulur Flawless by naabeauty_hq . . 🍃Mencerahkan kulit dan melembutkan kulit 🍃Menghilangkan jerawat dan parut jerawat 🍃Menaikkan seri muka . 🍃Merawat kulit berminyak dan melembapkan kulit 🍃100% bahan organik . 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit 🍃Mengecilkan pori muka 🍃Merawat kulit muka 🍃Membuang whitehead dan blackhead 🍃Merawat masalah resdung . 🍃Boleh digunakan untuk masker dan scrub muka 🍃Detox muka 🍃cellulite . 🍃 stretch mark 🍃 antioksidan 🍃menghilangkan bau badan . 🍃menenangkan dan menghilangkan stress . . Choose your fav flavour ❤ . . : Scrub Kunyit : : Scrub Greentea : Scrub coffee : Scrub susu : Scrub coklat : Scrub Lemon . . #ipoh #kayrahealthbeauty #perak #foundationmalaysia #kotabharu #milkboostermalaysia #kuantan #lipmattemalaysia #uitm #scrubmuka #kayraglow #kayralipmatte #kayrafoundation #kayraskincare #selayang #shahalam #rawang #sungaibuloh #puncakalam #kepong #kualaselangor #meru #kapar #damansara #putrajaya #lulurflawless #lulur #naabeauty #slimmingdetox #scrubbadan
Assalamualaikum . . ADA SALE LAGI 🎉🎉🎉😁😁😁 . . UMMI'S SECRET END OF YEAR SALE (12 NOV - 31 DIS 2018) . . 🌸 UMMI'S SECRET BUY 1 RM50 FREE POSTAGE . 🌸 UMMI'S SECRET BUY 2 FREE 1 RM100 FREE POSTAGE . . 🐝1 box : 15 sachets (penggunaan 2 minggu) . 🐝 Milk Booster TERBAIK berasaskan Omega 3-6-9👍. Jadi bakal2 ibu, ibu yang tgh menyusu anak, nak susu badan terus byk utk anak, jom try amal Ummi's Secret Milkbooster ni. Harga jimat melampau dah ni 🔥 . . Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 . #kayrabeauty #kayrahealthbeauty #breastfeeding #foundationmalaysia #foundation #milkboostermalaysia #milkbooster #lipmattemalaysia #lipmatte #kglow #kayraglow #kayralipmatte #kayrafoundation #kayraskincare #selayang #shahalam #subangjaya #sungaibuloh #puncakalam #kepong #kualaselangor #salemalaysia #bazarpaknilmurah #damansara #putrajaya #lulurflawless
Assalamualaikum . . ADA SALE LAGI 🎉🎉🎉😁😁😁 . . UMMI'S SECRET END OF YEAR SALE (12 NOV - 31 DIS 2018) . . 🌸 UMMI'S SECRET BUY 1 RM50 FREE POSTAGE . 🌸 UMMI'S SECRET BUY 2 FREE 1 RM100 FREE POSTAGE . . 🐝1 box : 15 sachets (penggunaan 2 minggu) . 🐝 Milk Booster TERBAIK berasaskan Omega 3-6-9👍. Jadi bakal2 ibu, ibu yang tgh menyusu anak, nak susu badan terus byk utk anak, jom try amal Ummi's Secret Milkbooster ni. Harga jimat melampau dah ni 🔥 . . Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 . #kayrabeauty #kayrahealthbeauty #breastfeeding #foundationmalaysia #foundation #milkboostermalaysia #milkbooster #lipmattemalaysia #lipmatte #kglow #kayraglow #kayralipmatte #kayrafoundation #kayraskincare #selayang #shahalam #subangjaya #sungaibuloh #puncakalam #kepong #kualaselangor #salemalaysia #bazarpaknilmurah #damansara #putrajaya #lulurflawless
Assalamualaikum . . ADA SALE LAGI 🎉🎉🎉😁😁😁 . . UMMI'S SECRET END OF YEAR SALE (12 NOV - 31 DIS 2018) . . 🌸 UMMI'S SECRET BUY 1 RM50 FREE POSTAGE . 🌸 UMMI'S SECRET BUY 2 FREE 1 RM100 FREE POSTAGE . . 🐝1 box : 15 sachets (penggunaan 2 minggu) . 🐝 Milk Booster TERBAIK berasaskan Omega 3-6-9👍. Jadi bakal2 ibu, ibu yang tgh menyusu anak, nak susu badan terus byk utk anak, jom try amal Ummi's Secret Milkbooster ni. Harga jimat melampau dah ni 🔥 . . Berminat,jom order skrg‼️DM/Whatsapp 0139389834 @ boleh juga klik link di bio 👆👆👆 . #kayrabeauty #kayrahealthbeauty #breastfeeding #foundationmalaysia #foundation #milkboostermalaysia #milkbooster #lipmattemalaysia #lipmatte #kglow #kayraglow #kayralipmatte #kayrafoundation #kayraskincare #selayang #shahalam #subangjaya #sungaibuloh #puncakalam #kepong #kualaselangor #salemalaysia #bazarpaknilmurah #damansara #putrajaya #lulurflawless
Semerbak wangi 1 rumah mase bakar lapis oren ni!😋 our latest baby😍. Lapis oren😀 Gandingan bersama OREN dan CHEESE..SEDAP! In Shaa Allah, puas hati! . stop wondering, start ordering!...segalanya homemade.. . 🔷Lapis OREN ⭐large 9"x9" ⭐small 2"x9" . boleh SELF COLLECT... POS & PENGHANTARAN Akan dikenakan bayaran tambahan😀 . boleh SELF COLLECT... POS & PENGHANTARAN Akan dikenakan bayaran tambahan😀 . INFO LANJUT boleh terus WHATSAPP 0169061001 . real testimoni @sweetreatstesty . #keklapisoren #kekorencheese #kuihrayamalaysia #syawal #raya2018 #viral #sayajualkek #homemade #layercakes #klfood #keklapissedap #keklapis #keklapissarawak #klfoodie #bandarsridamansara #kotadamansara #ttdi #subangjaya #shahalam #ampang #bangsar #bangsarsouth #ttdi #damansaradamai #kepong #selayang #rawang #setapak #wangsamaju #cheras #petalingjaya
Herb garden adds a touch of fun and life in one’s home. Here’s how to care for one! #herbgarden #UnioResidence #AikbeeGroup #Kepong
KEBAIKAN SERUM SEMULAJADI 100% ORGANIK ANGEL SKIN OIL FORMULA by AmmaraNherbs . [Kesan serta merta tau untuk yang garis2 halus, tanda2 penuaan, line2 stress diwajah. Kulit muka terus tegang yang mana kendur tu 👍👍] . 💟Menaikkan pipi yg jatuh 💟Menganjalkan kulit 💟Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing 💟Menegangkan kulit wajah 💟Memudarkan parut 💟Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yg menyakitkan 💟Mengecilkan pori2 dan muka anda tidak lagi berpeluh & berminyak 💟Merawat jerawat serta jeragat 💟Sebagai base foundation 💟Membantu foundation tidak merekah 💟Membantu kosmetik lebih tahan lama diwajah 💟mengurangkan kedutan dan garis halus 💟Booster kpd skin care 💟Tidak melekit & tidak berminyak 💟Mudah meresap Pastikan setiap wanita ada 1 botol ANGEL SKIN OIL FORMULA #asof by Ammara N Herbs💃💃💃 rm39.90sm/rm42.90ss 30pcs orait ada yang berkenaan nak cuba #asof ok jom wssp 📲 order http://www.wssp.my/60133240631/orderrvf Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
OPENING ➕ 11.11 🎉😎‼️ 🅱🆄🆈 1 🅵🆁🅴🅴 1 from today onwards until end of this month‼️ ✔️VORRA – Nano Sputtered Film Experience Yourself: 👉100% Reflective Heat* 👉100% Satisfactions* 👉JPJ certification plus Warranty* 👉Up to 10 Years Warranty* 👉Live Experience the quality effect* 【VORRA WINDOW FILM】 #WeCare #WeTrust #WePro Website:https://www.vorra.my/ Call Us for more information or reserve Now! Contact: 012 403 3112 / 019 670 5370 Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=60124033112 Business hour : 10am -7.30pm #automotivetint #tinted #upto10yearswarranty #freeconsultation # #kepong #KL #damansarauptown #car #automotive #buy1free1 *T&C apply!
Tips Mudah Untuk Yang Suka Mekap Tanggalkan mekap dahulu sebelum cuci dengan sabun menggunakan Makeup Remover atau Baby Oil. Cuci muka dengan sabun khas untuk muka. Saya guna Foxy Fairy Formula 100% organic. Bagi yang menggunakan baby oil mesti bersihkan kesan-kesan baby oil dengan sabun betul-betul. Pakai toner selepas sabun muka. Boleh guna apa-apa toner yang sesuai atau jenis homemade. Boleh buat D.I.Y. mengikut kesesuaian kulit. 🌷Rose Water Facial Toner 🌷Apple Cider Vinegar Toner 🌷Cucumber Toner 🌷Green Tea Toner Tunggu post akan datang untuk buat Toner DIY ye.... Tujuan toner adalah untuk menanggalkan sabun yang berbaki dan menyegarkan kulit. Sapu Serum, cara saya guna Angel Skin Oil Formula supaya kulit sentiasa segar dan tidak kering. **Amalan yang tidak menanggalkan mekap terlebih dahulu dengan Makeup Remover sebelum cuci muka dan tidak membersihkan muka dari sabun dengan toner menyebabkan kulit kering dan berjerawat. 📲 order http://www.wssp.my/60133240631/orderrvf Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich #carasaya
Nak gelak ke nak nangis 😂 Lepas 15 hari guna sss nampak la perbezaan kulit sis, Ingatkan sis je perasan rupanye ade orang lain yang perasan Maknenye sis tak syokk sendirila puji diri sendiri kata kulit makin cerah 😆 Ehehh awak nak jeles dengan sis buat ape Sis suruh awak grab sss tak mau,kan dah tertinggal 20 batu. Psstt lepas dah scrub dengan premium coffee ,sis apply dengan serum asof. Ya allah sumpah kulit sis lembut sangat-sangat Ruginye sape yang tak grab sss dengan asof ni. Sis rasa nak bagi free giftla dekat 3 orang yang terawal grab sss + asof Yang mana nak gift dari sis ,jom grab 2 item yang buatkan uoll glowing 📲 order http://www.wssp.my/60133240631/orderrvf Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Fresh fruit tartlets.. Alhamdulillah.. Done delivery for today at Frim Kepong.. #freshfruittart #tastybiteskitchen #kepong #frenchpastries #dessert #cakestagram #sayajualkeksedap #muslimproduct #halalfood
Thinking of a way to impress someone you adore? Surprise him/her with a floral dedication and you'll score yourself major romance points today, we say! ❤ . . . . Drop us a PM or call/whatsapp us at 016 - 337 9252 for more info or to place your orders. Applicable only for orders placed by 10:00am, 15 Nov 2018. FREE delivery to areas within KL, Damansara, Kepong and Desa Park City 🏍..... #BloomsNBuds #KLflorist #Damansaraflorist #Kepongflorist #DesaParkCityflorist #KL #Damansara #Kepong #DesaParkCity #flowerpower #love #followback #instadaily #like4like #photooftheday #flowers #flowermagic #20likes #flowerstagram #blossoms #instablooms #flowersofinstagram #instagrammers #weddingbouquet   #bridalbouquet #weddingbouquets #bridalbouquets #weddingideas #weddinginspiration
Thinking of a way to impress someone you adore? Surprise him/her with a floral dedication and you'll score yourself major romance points today, we say! ❤ . . . . Drop us a PM or call/whatsapp us at 016 - 337 9252 for more info or to place your orders. Applicable only for orders placed by 10:00am, 15 Nov 2018. FREE delivery to areas within KL, Damansara, Kepong and Desa Park City 🏍..... #BloomsNBuds #KLflorist #Damansaraflorist #Kepongflorist #DesaParkCityflorist #KL #Damansara #Kepong #DesaParkCity #flowerpower #love #followback #instadaily #like4like #photooftheday #flowers #flowermagic #20likes #flowerstagram #blossoms #instablooms #flowersofinstagram #instagrammers #weddingbouquet   #bridalbouquet #weddingbouquets #bridalbouquets #weddingideas #weddinginspiration
Repost @yatt_luvlytaste by @media.repost : Talam keladi berlauk yg dilimpahi daging cincang... kenyang beb 😆 Syukran Ijan order lagi dgn kami 😘 _________________________________ Teringin nak makan? Roger je kami : ☎ 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉 #talamkeladiberlauk #kuihtalam #talamsavoury #kepong #tamanehsan #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn
Repost @yatt_luvlytaste by @media.repost : Penyejuk tekak. Sedap betul makan time baru keluar peti. Laju je masuk tekak 😁 Syukran Surya order dgn kami 😘 _________________________________ Teringin nak makan? Roger je kami : ☎ 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉 #agar2santangulamerah #agar2lumut #kepong #tamanehsan #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn
Hello good morning my dear freind🌻🌻😍😍 Wow so happy bisnis mobile spa ni😂😋 MEH LER.. SINI JOIN SIS .. KITA BUAT FACIAL SAMA2 NAK TAK!! BOLEH DAPAT YANG DEKAT BAWAH TUH 👇👇👇 CANTIK DN DUIT 😂😂😂 ✔ Anda boleh menjana pendapatan sampingan ✔Bisnis mobile spa & Facial spa bisnes viral ✔ Anda boleh mendapat kan lncome RM 100-Rm 500 sehari mampu mencapai RM 1000 sehari ✔ Anda d ajar bisnes secara personal ✔ Belajar online marketing ✔ Team Support ✔ Latihan yang berterusan Nak tau lebih detail.. PILIH SAHAJA MANA UOLLS NAK www.wasap.my/01111243214/job www.wasap.my/01111243214/facial Or leave ur comment😊 #enigmabeauty #imsuperstar #daftarskarang #mobilepaowner #bisnesfacialviral #fulltime #partime #neednewparner #pacialkerumah #kepong #sungaibuloh #damansara #klang #rawangselangor
📌 “Wahai orang-orang yang beriman. (untuk bersyukur kepada Allah) ingatlah serta sebutlah nama Allah dengan ingatan serta sebutan yang sebanyak-banyaknya, dan bertasbihlah kamu KepadaNya pada waktu pagi dan petang.”[Surah Al-‘Ahzab: 41-42]. . . Peringatan utk diri Nita sendiri juga. Kadang2 terlalu sibuk sampai lupa nak Ingat Allah.. 😥😥 . Semoga kita menjadi hamba yg beriman. Dan semoga Allah lindungi kita dari menjadi orang2 dalam kerugian. Aamiinn.. . . #meeracle #allnew #meeraclebeauty #teamnazz #meeraclegemstonebeauty #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #selayang #kepong #gombak #batucaves #nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak #malaysia #kualalumpur #selangor #zikir #keranaallah #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
Rangkaian penjagaan kulit akan membawa anda kepada rutin penjagaan kulit yang lebih sempurna. . . “ meeracle empowering you “ . . FACIAL SET YG PALING MUDAH. Pencuci muka Meeracle yg paling mudah dan senang utk digunakan. . Mampu membersihkan secara mendalam. . SERUM MEERACLE YG MEMPUNYAI SEMUA KEBAIKAN DALAM SATU CALITAN. Lepas cuci muka,terus calit serum nie. Boleh dijadikan sebagai Make Up Base. . Kulit kekal segar. Make up tahan lama 😍😍 . . Don't forget your beautiful starts with Meeracle Cleanser and Serum. . . #meeracle #allnew #meeraclebeauty #teamnazz #meeraclegemstonebeauty #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #selayang #kepong #gombak #batucaves #nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak #malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous #wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
. Bhai ni tengok kawan dia berhenti merokok bila guna nanostix dia pun nak berhenti juga. . Terima kasih abam kerana memilih Nanostix. . Ayuh berhenti merokok dengan Nanostix🙏 . Anda bila lagi? 🤔 . Rokok makin naik harga.😱😱 . 📲 http://Wasap.my/+60199336492/nanostix . #NanoStix #Kepong #Banting #NanoStixMalaysia #NanoStixKepong #NanoStixKD #NanoStixSelangor #NanoStixSungaiBuloh #Kepong #aeonmallkepong #Jusco #Stopsmoking #NanoStixOn !
. Terima kasih abam kerana memilih Nanopods dari kami. . Ayuh berhenti merokok dengan Nanostix🙏 . Anda bila lagi? 🤔 . Rokok makin naik harga.😱😱 . 📲 http://Wasap.my/+60199336492/nanostix . #NanoStix #NanoStixMalaysia #NanoStixKepong #NanoStixKD #NanoStixSelangor #NanoStixSungaiBuloh #Kepong #aeonmallkepong #Jusco #Stopsmoking #NanoStixOn !
人生就像蜡烛🕯️ 开始点燃就是熄灭的倒数⏱ ⚡️刚巧遇上雷震子办演奏会,毛孩比较焦虑 #宠物美容师 #宠物美容 #贵宾犬 #petgroomer #petgrooming #petsalon #petshop #petstyle #petstyling #petstylist #poodle #kepong #artero #kualalumpur #seasondogshouse #seasonstyle #抖音 #倒数 #邓紫棋
#Yamaha #Yamahamalaysia #yamahay15zr #y15zr #y15 #cubprix Protected by SEI 3031 coatings. SEI Coating is From Japan,Nigata A LONG LASTING BEAUTIFUL SHINE This inorganic glass membrane is excellent in antifouling properties. it's highly resistant to organic properties such as insects and bird feces as well as oil from hand and similar elements. These are easily washed away by water. It's also highly protected from acid and corrosion and water spotting. The long lasting shine is also protected from ultraviolet rays,heat,and harsh chemicals also. STABILITY Of STRENGTH Bound in strength of the surface it has a hardness of 7-9H With this combined flexibility and strength to impact, after the hardening process you still don't need to worry about cracking in the coating. It's also easy to maintain this strength. WE PROVIDE Polishing System - Paint Cleaning - Polish (Light Cutting) - Paint Correction (Remove Swirls Mark) - Wet Sand (Remove Orange Peel) - Coating - Wax Coat - Watermark removal - Steam wash - Cushion Steam - Engine Steam wash - Bike wash - Snow wash Detailer Guys Malaysia No : 38, Jalan Rimbunan Raya Laman Rimbunan 52100 Kuala Lumpur WAZE : Detailer Guys Malaysia GPS Coordinate: 3.2112578, 101.6507368 Call us for more details 016-233 7625 (Wayne Tan ) www.wasap.my/+60162337625/Wayne We accept : Credit Card/Debit Card/ALIPAY * PLEASE CALL FOR APPOINTMENT TO AVOID LONG QUEUE* Thanks for support Detailer Guys Autospa Business hour : 10:00am-7:30pm (MON-SUN) Off day : Alternate (Tuesday) Bike detailing :(PLS MAKE AN APPOINTMENT ) #cardetailing #carcare #detailingworld #detailing #autodetailingmobile #carporn #autodetailing #engineporn #enginedetailing #detailerguysmalaysia #bikedetailing #Bikewash #bikestagram #bikesofinstagram #bikelife #bikes #bikeride #bikerchick #kepong #kualalumpur
#Yamaha #Yamahamalaysia #yamahay15zr #y15zr #y15 #cubprix Protected by SEI 3031 coatings. SEI Coating is From Japan,Nigata A LONG LASTING BEAUTIFUL SHINE This inorganic glass membrane is excellent in antifouling properties. it's highly resistant to organic properties such as insects and bird feces as well as oil from hand and similar elements. These are easily washed away by water. It's also highly protected from acid and corrosion and water spotting. The long lasting shine is also protected from ultraviolet rays,heat,and harsh chemicals also. STABILITY Of STRENGTH Bound in strength of the surface it has a hardness of 7-9H With this combined flexibility and strength to impact, after the hardening process you still don't need to worry about cracking in the coating. It's also easy to maintain this strength. WE PROVIDE Polishing System - Paint Cleaning - Polish (Light Cutting) - Paint Correction (Remove Swirls Mark) - Wet Sand (Remove Orange Peel) - Coating - Wax Coat - Watermark removal - Steam wash - Cushion Steam - Engine Steam wash - Bike wash - Snow wash Detailer Guys Malaysia No : 38, Jalan Rimbunan Raya Laman Rimbunan 52100 Kuala Lumpur WAZE : Detailer Guys Malaysia GPS Coordinate: 3.2112578, 101.6507368 Call us for more details 016-233 7625 (Wayne Tan ) www.wasap.my/+60162337625/Wayne We accept : Credit Card/Debit Card/ALIPAY * PLEASE CALL FOR APPOINTMENT TO AVOID LONG QUEUE* Thanks for support Detailer Guys Autospa Business hour : 10:00am-7:30pm (MON-SUN) Off day : Alternate (Tuesday) Bike detailing :(PLS MAKE AN APPOINTMENT ) #cardetailing #carcare #detailingworld #detailing #autodetailingmobile #carporn #autodetailing #engineporn #enginedetailing #detailerguysmalaysia #bikedetailing #Bikewash #bikestagram #bikesofinstagram #bikelife #bikes #bikeride #bikerchick #kepong #kualalumpur
🎶🎵 kami ini memang shanteq.. 🎶🎵 .. Tuesday nite with Zin Kito..Dance yourself into shape the happy way.. be healthy..Be happy always.. Thank you all.. 💕💖💋 . Zin kito setiap hari Selasa 9.10PM. For more info call/whatsapp 011 1928 6928. . #AuroraFitnessStudio #FitnessStudio #Fitness #Zumba #ZumbaFitness #zumbalove #ZumbaMalaysia #ZumbaWithKito #zinkitoana #ZumbaFamily #SungaiBuloh #SgBuloh #tsbsgbuloh #tsbsungaibuloh #sierramas #valencia #Kepong #payajaras #kuang #NakSihat #nakkurus
Penang food cravings fixed in Kepong, you can try it too! 😝 #charkueyteow #lohmee #fruitsrojak #penangfood #desaamanpuri #kepong #foodhunt
Penyejuk tekak. Sedap betul makan time baru keluar peti. Laju je masuk tekak 😁 Syukran Surya order dgn kami 😘 _________________________________ Teringin nak makan? Roger je kami : ☎ 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉 #agar2santangulamerah #agar2lumut #kepong #tamanehsan #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn
Before you go to sleep, make sure you wash your face with Meeracle Facial Cleanser and put on your Meeracle Facial Serum so you can be pretty like @zahirahmacwilson. . . 💎MEERACLE Q&A: SOALAN  Bagaimana cara pemakaian Meeracle Facial Serum ? . JAWAPAN (Cuci muka dengan Cleanser dan sapu serum setiap kali lepas cuci muka pada waktu PAGI dan MALAM sebelum tidur) . ✅Pamkan 1 atau 2 pam (1 pam pun dah memadai) serum ke atas tapak tangan. ✅Calit kan di dahi, pipi kiri dan kanan, dagu & hidung. ✅Lebihan di jari/tapak tangan letak di permukaan muka lain. ✅Sapu di seluruh wajah. ✅Dap dap kan muka biar ia meresap ke seluruh wajah. ✅Siap!!!! Selamat Mencuba 😉 . ♨ Kelebihan serum untuk firming or shape kan muka ♨ Kalau awal pemakaian serum keluar jerawat ini bermakna muka sblm nie ada pakai produk yg ada chemical sbb Meeracle Serum membuang chemical yg ada bawah lapisan kulit. . . #meeracle #allnew #meeraclebeauty #teamnazz #meeraclegemstonebeauty #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves   #nakcantikcarisaya  #nakcantik #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang #uitmdihatiku  #cantikskincare
Betul ke walaupun makan nasi hari hari tapi boleh kurus?? . Boleh.. Nasi tak bersalah pun untuk diet. Yang salah adalah cara pemakanan kita. . Selera makan anda tak terkawal? Minum je APPECUT. Problem settled! 😉 . Whatsapp Nadiah skrg 0179714276 ❤️❤️ _ #appecut #serbukcoklatkurus #perisacoklat #codappecut #nakkurus #coklatkurus #chocoslimming #lemonex #instafemes #terbaik #weightloss #buynow #supplement #kurusmudah #kuruscepat #turunkanberatbadan #kawalseleramakan #trendingnow #trending #onlineshopping #damansara #sgbuloh #gombak #kepong #selayang #batucaves #appecutkasipecah #postageseluruhmalaysia
Rangkaian penjagaan kulit akan membawa anda kepada rutin penjagaan kulit yang lebih sempurna. . . “ meeracle empowering you “ . Rasakan perbezaan dengan Meeracle. . Meeracle Set berfungsi untuk melembapkan kulit. Selain itu, ia juga boleh merawat masalah jerawat, bintik-bintik hitam, kemerahan, parut-parut jerawat dan " whiteheads ". Kulit akan kelihatan lembut dan licin dengan tona kulit kembali sekata. . . #meeracle #allnew #meeraclebeauty #teamnazz #meeraclegemstonebeauty #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #selayang #kepong #gombak #batucaves #nakcantikcarisaya #nakcantik #masalahkulit #malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous #wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
➡ #meeraclegemstonebeauty  :  Rose quartz is is a symbol of love and beauty, helps to balance and strengthen the heart and circulatory system. . Beside that, rise quartz also has been used in beauty industry. It is because rose quartz is believed to help improving skin elasticity and even out skin tone. . . #meeracle #allnew #meeraclebeauty #teamnazz #meeraclegemstonebeauty #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleempoweringyou #selayang #kepong #gombak #batucaves #nakcantikcarisaya #nakcantik #masalahkulit #malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous #wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
Before you go to sleep, make sure you wash your face with Meeracle Facial Cleanser and put on your Meeracle Facial Serum so you can be pretty like @zahirahmacwilson. . . 💎MEERACLE Q&A: SOALAN  Bagaimana cara pemakaian Meeracle Facial Serum ? . JAWAPAN (Cuci muka dengan Cleanser dan sapu serum setiap kali lepas cuci muka pada waktu PAGI dan MALAM sebelum tidur) . ✅Pamkan 1 atau 2 pam (1 pam pun dah memadai) serum ke atas tapak tangan. ✅Calit kan di dahi, pipi kiri dan kanan, dagu & hidung. ✅Lebihan di jari/tapak tangan letak di permukaan muka lain. ✅Sapu di seluruh wajah. ✅Dap dap kan muka biar ia meresap ke seluruh wajah. ✅Siap!!!! Selamat Mencuba 😉 . ♨ Kelebihan serum untuk firming or shape kan muka ♨ Kalau awal pemakaian serum keluar jerawat ini bermakna muka sblm nie ada pakai produk yg ada chemical sbb Meeracle Serum membuang chemical yg ada bawah lapisan kulit. . . Basic step for healthier skin. #barefacewithmeeracle #7dayschallenge . . #meeracle #teamnazz #meeraclegemstonebeauty #allnewmeeracle #menjadidenganmeeracle #selayang #kepong #gombak #batucaves #malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous #wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare #berjayatimesquare #antipenuaan #antikedut #jerawat #kulitberminyak #kulitsensitif
next page →