#kepong

134,913 posts

Loading...
Ajan Sekha-Nara Shing is at Putha Baramee now. Ajan Sekha is a experience master that practice Cambodia wiccha. Drop by and visit us for blessing and ritual. 本佛行【PUTHA BARAMEE】Amulet Center Kepong (KL)邀请了来自柬埔寨的师傅「AJAN SEKHA-NARA SHING」再次亲临本佛行与各界佛友结缘 。。。 事业不顺或人缘不佳的人士,都欢迎您前来拜见师傅,以便能让师傅 “对症下药” 来提升您个人的运程以及个人的魅力了 。。。 任何询问都欢迎您联络我们: 📲 016-6868684 (Tom Yap) wechat : TaenThai-2893 #thaiamulet #thaiamuletcentre #kualalumpur #kepong #buddism #fengshui #amuletthailand #amulet #malaysiaamulet #selangor #religion #singaporeamulet #takrut #accessories #amuletforsale #sakyant #sakyanttattoo
Ajan Sekha-Nara Shing is at Putha Baramee now. Ajan Sekha is a experience master that practice Cambodia wiccha. Drop by and visit us for blessing and ritual. 本佛行【PUTHA BARAMEE】Amulet Center Kepong (KL)邀请了来自柬埔寨的师傅「AJAN SEKHA-NARA SHING」再次亲临本佛行与各界佛友结缘 。。。 事业不顺或人缘不佳的人士,都欢迎您前来拜见师傅,以便能让师傅 “对症下药” 来提升您个人的运程以及个人的魅力了 。。。 任何询问都欢迎您联络我们: 📲 016-6868684 (Tom Yap) wechat : TaenThai-2893 #thaiamulet #thaiamuletcentre #kualalumpur #kepong #buddism #fengshui #amuletthailand #amulet #malaysiaamulet #selangor #religion #singaporeamulet #takrut #accessories #amuletforsale #sakyant #sakyanttattoo
Loading...
Ajan Sekha-Nara Shing is at Putha Baramee now. Ajan Sekha is a experience master that practice Cambodia wiccha. Drop by and visit us for blessing and ritual. 本佛行【PUTHA BARAMEE】Amulet Center Kepong (KL)邀请了来自柬埔寨的师傅「AJAN SEKHA-NARA SHING」再次亲临本佛行与各界佛友结缘 。。。 事业不顺或人缘不佳的人士,都欢迎您前来拜见师傅,以便能让师傅 “对症下药” 来提升您个人的运程以及个人的魅力了 。。。 任何询问都欢迎您联络我们: 📲 016-6868684 (Tom Yap) wechat : TaenThai-2893 #thaiamulet #thaiamuletcentre #kualalumpur #kepong #buddism #fengshui #amuletthailand #amulet #malaysiaamulet #selangor #religion #singaporeamulet #takrut #accessories #amuletforsale #sakyant #sakyanttattoo
Syoknya tengok adik kita ni tidur. Nyenyak haaa dapat tidur dengan 2 bantal LEYNA. . Bantal ni best sebab once uolls letak kepala je, rasa kelembutan dan kegebuan disitu. Yang bestnya sebab isian bantal ni 100% dari polyester yang berkualiti. Jadi tidur kita pun berkualiti. Jom tukar bantal kepada bantal LEYNA. Nak lena ingat LEYNA naaa 😊😊 Whatsapp 📲 017 8880887 📲 017 8880887 📲 017 8880887 #bantal #leyna #gebugebas #selangor #gombak #selayang #kepong #rawang #damansara #segambut #bukitantarabangsa #ampang #kampungbaru #uia #melawati #bantalpolyester #bantalmurah #bantalbayi #bantalunik #bantalbolehbasuhmesin #bantalbolehcuci #barangmurah
去旅行前还需要准备什么? 去旅行前你需要嫁接睫毛! 为什么?因为不单让你眼睛更有神, 还让你旅行中节省了化妆卸妆的时间! 怎么拍照都好看! 难道你不想试一试无痛无痕、自然、舒适、无异物感的日式嫁接睫毛? 我们选用的产品不刺眼,睫毛柔软~ 不会像睫毛膏般晕染下眼皮黑黑一片, 也不会像假睫毛那样老是有觉得眼皮重、有异物感不舒服~ 让你0负担的当个素颜美女~ 即使不化妆眼睛也炯炯有神! PM me now for make an appointment!😘😘 wechat:violeyong #violeyslash #eyelashextension #japaneseeyelashextension #Japanese #naturaleyelash #naturaleyelashextension #natural #マツエク #日式嫁接睫毛 #KL #吉隆坡雪兰莪 #日式 #嫁接睫毛 #kepong #plazaarkadia #arkadia #arcadia #desaparkcity #desapark #menjalara #selangor #eyelash #eyelashes
Hijau yang mendamaikan 😍 Pandan gula melaka wangi setaman uolss . 7 inci rm40 10 inci rm70 12 inci rm90 Whole 8 inci rm100 Slice rm10 . Terus whatsapp untuk order +60179221636 atau klik link di bio @dessert.meletop.sb 💞 . #AgentMamasab #agentsabrinabakery #deliverykek #KualaLumpur #selangor #petalingjaya #cyberjaya #putrajaya #serikembangan #bangi #kepong #selayang #segambut #Bangsar #batucaves #BatuMuda #jinjangutara #Sentul #Setapak #ampang #damansara #danaukota #wangsamaju #setiawangsa #Puchong
PERCUMA‼️ kepada mereka yang bersama GTB? Anda dapat; 1. Website PERCUMA serupa seperti ini. Mengandungi link affiliate CMF dan nombor Wasap anda. Memudahkan anda promosikan website anda ke media2 online seperti FB, telegram, WhatsApp, telegram, WeChat, SMS dll 2. Group bimbingan di WhatsApp membantu dari segi ilmu2 teknikal dan cara2 pemasaran online terkini. 3. Motivasi kejayaan berterusan di dalam group 4.Network platform bitcoin/Crypto. Secara ringkas mengenai CMF Crypto Mining Farm. Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd* 🇹🇭REGISTER NO. 0505560006411 THAILAND ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558🇹🇭 🌏Syarikat mula beroperasi dari tahun 2005 ==================== *Kekuatan syarikat* 1⃣. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand 2⃣. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand 3⃣. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai 4⃣. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar 5⃣. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia. 6⃣. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN 7⃣. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD 8⃣. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014.* . . 9⃣. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D. Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar. *. . Jadi terus maju bersama CMF* ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari. Lihat website klik link bio http://nak.la/GeniusTernakBitcoin
PERCUMA‼️ kepada mereka yang bersama GTB? Anda dapat; 1. Website PERCUMA serupa seperti ini. Mengandungi link affiliate CMF dan nombor Wasap anda. Memudahkan anda promosikan website anda ke media2 online seperti FB, telegram, WhatsApp, telegram, WeChat, SMS dll 2. Group bimbingan di WhatsApp membantu dari segi ilmu2 teknikal dan cara2 pemasaran online terkini. 3. Motivasi kejayaan berterusan di dalam group 4.Network platform bitcoin/Crypto. Secara ringkas mengenai CMF Crypto Mining Farm. Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd* 🇹🇭REGISTER NO. 0505560006411 THAILAND ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558🇹🇭 🌏Syarikat mula beroperasi dari tahun 2005 ==================== *Kekuatan syarikat* 1⃣. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand 2⃣. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand 3⃣. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai 4⃣. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar 5⃣. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia. 6⃣. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN 7⃣. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD 8⃣. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014.* . . 9⃣. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D. Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar. *. . Jadi terus maju bersama CMF* ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari. Lihat website klik link bio http://nak.la/GeniusTernakBitcoin
PERCUMA‼️ kepada mereka yang bersama GTB? Anda dapat; 1. Website PERCUMA serupa seperti ini. Mengandungi link affiliate CMF dan nombor Wasap anda. Memudahkan anda promosikan website anda ke media2 online seperti FB, telegram, WhatsApp, telegram, WeChat, SMS dll 2. Group bimbingan di WhatsApp membantu dari segi ilmu2 teknikal dan cara2 pemasaran online terkini. 3. Motivasi kejayaan berterusan di dalam group 4.Network platform bitcoin/Crypto. Secara ringkas mengenai CMF Crypto Mining Farm. Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd* 🇹🇭REGISTER NO. 0505560006411 THAILAND ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558🇹🇭 🌏Syarikat mula beroperasi dari tahun 2005 ==================== *Kekuatan syarikat* 1⃣. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand 2⃣. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand 3⃣. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai 4⃣. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar 5⃣. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia. 6⃣. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN 7⃣. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD 8⃣. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014.* . . 9⃣. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D. Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar. *. . Jadi terus maju bersama CMF* ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari. Lihat website klik link bio http://nak.la/GeniusTernakBitcoin
Ajan Sekha-Nara Shing is at Putha Baramee now. Ajan Sekha is a experience master that practice Cambodia wiccha. Drop by and visit us for blessing and ritual. 本佛行【PUTHA BARAMEE】Amulet Center Kepong (KL)邀请了来自柬埔寨的师傅「AJAN SEKHA-NARA SHING」再次亲临本佛行与各界佛友结缘 。。。 事业不顺或人缘不佳的人士,都欢迎您前来拜见师傅,以便能让师傅 “对症下药” 来提升您个人的运程以及个人的魅力了 。。。 任何询问都欢迎您联络我们: 📲 016-6868684 (Tom Yap) wechat : TaenThai-2893 #thaiamulet #thaiamuletcentre #kualalumpur #kepong #buddism #fengshui #amuletthailand #amulet #malaysiaamulet #selangor #religion #singaporeamulet #takrut #accessories #amuletforsale
Tu diaaa... BESAQ KEDABAQ SABUN CLEO.. DAH LA TAHAN 2 BULAN.. mane ade mahaiii uolssss oiii.. ..😍😍 sental2 semua masalah kulit hilang.. Sental masa mandi je.. inshaallah.. JERAWAT BATU, JERAWAT PASIR, ENZIMA, KULIT KERING, JERAGAT..semua boleh hilang yang penting KONSISTEN! sabun cleo mampu merawat segala masalah kulit termasuk wajah dan badan.. Sambil sental sambil gebuuu.. 😍😍😍 Sabun cleo bukan sabun thailand taw.. Tapi sabun buatan malaysia yang ada kkm, kilang bertaraf gmp lagi haaa.. Meh pm.. Ready Stock!! www.wasap.my/60133671440/cleo #sabuncleo #SabunPutih #mukakusam #jeragathilang #sabunbesargedabak #SayaJual #igshoppingonline #baazaronline #kualalumpur #damansara #kepong #igshoppingmalaysia #shoppingsingapore #igshopmalaysia #igersmalaysia #igbrunei #alamatnya #bahagiabukanbidaan
♥【最有效的减肥 永远离不开排毒💩】 🅣🅡🅔🅜🅔🅛🅛🅐 🅔🅝🅩🅨🅜🅔 🍒🍇🍓🥦🥒🥕🍒🍇🍓🥦🥒🥕 1️⃣包▫️解决便秘 排出体内宿便和毒素 2️⃣盒▫️肚子扁扁 裤子松松 效果看得见 3️⃣个月▫️体质变好 月经改善 肤色变亮✨ 想赚取更多收入的话 十盒入代吧~~ 一边赚钱 一边做个 白 富 美💰 . . #tremellamalaysia #malaysia #kepong #tremellahk #tremella排毒酵素 #tremellaenzyme #tremellaenzymepremium #tremellaenzymepremium排毒酵素 #招代理 #招代理批发
Ramai para isteri2 mendapat rezeki anak dengan mengamalkan #maducinta yang datang khas daripada #turki ni. . . Alhamdulillah..asbab madu cinta ni dapat membantu ramai orang di luar sana yang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata. . . Bagi yang sedang berusaha untuk dapatkan #maducinta ini boleh DM @ Whatsapp Nadiah 017 9714276 @ nak lebih cepat klik je di link bio 😉 😘 _ #ikhtiarhamil #madu #maducinta #MaducintaTurki #MemangPower #maduanak #madusehat #madupenyuburkandungan #penggantiivf #anak #ikhtiarzuriat #lakukeras #love #happiness #batucaves #sgbuloh #gombak #kepong #kualalumpur #setapak #pahang #selangor #terengganu #sabah #johor #seriempirenerry #postageseluruhmalaysia
Promosi ON!!!! . DFCC no cheese double deck! Harga biasa RM70 Promo RM61 jerrr! . Berbaloi Sedap Murah pulak tu Rugi la haii tak grab! . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL . . . #kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday #kekhantaran
DFCC no cheese ni pon ramai peminat tau! . 7" RM35 jerr . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL . #kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday #kekhantaran
Mudahnya sekarang nk mkn DFCC!! . Beli tepung premix Ikut step mcm yg diberi Bakar/kukus Siap!! . RM25 jerrr . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL . . #kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday #kekhantaran
Sy msih ambil tempahan ye.. nxt order tak tau lg tp mgkn insyaallah bln dpn.. yelah mnggu dpn pun dh bulan bru kan.. so klu rse nk selit order wssp laju2.. . Kte insyaallah strt delivery 24hb.. klu trawal ke ape kte bg tau.. tkde nak main2 trjah plk.. #kekmarble #kekmarblecoklat #kek #marblecake #keklegend #kepong #sgbuluh #sridamansara #selayang
open order mini box brownies for tomorrow 🍰(Friday 21.9.2018)🍰 . price: 1 BoX -Rm3 2 BoX -rm5 . 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 self pickup area kl or kepong 🛵🛵 delivery area kl only 🛵🛵 🛵Delivery charges RM 3 for kl only🛵 boleh PM or whatsapp me for booking . . . #bake &bruahes #bake .brushes #bakebrushes #browniestower #cake #cakemurahkl #cakekurangmanis #cakehantaran #kl #selangor #brownies #birthdaycake 🎂 #dessert #birthdaygift #weddinggift #klcc #kepong #wangsamaju #jalanipoh
♥ 再度入账Rm2️⃣5️⃣0️⃣💰 带走一个疗程Tremella 每位宝贝的支持与信任,都不是因为我们家的产品有多便宜或是多贵😂 而是我们家的产品真正的品质,给宝贝们越喝越看到他们想要的效果💪🏻 . . #kepong #tremellamalaysia #tremella酵素 #tremellahk #malaysia #tremellaenzyme #tremellaenzymepremium #tremellaenzymepremium排毒酵素
Combo abg sado. 4 kek semua sado². 3 hari tak simpan dlm peti ais pun boleh tahan tau. . Untuk student² yang duk asrama boleh sangat nak order nii. Atau yang nak bawa travel balik kampung pun boleyy 😍 . Klik link whatsapp di bio @dessert.meletop.sb untuk order . #AgentMamasab #agentsabrinabakery #KualaLumpur #Selangor #petalingjaya #pantaidalam #kepong #segambut #selayang #ampang #damansara #putrajaya #puchong #bangi #cyberjaya #wangsamaju #sentul #setapak #sgbuloh #shahalam #dengkil #senawang #gombak #klang
Golongan2 yang berusia ni masalah kesihatannya bila makin berusia semakin menyusut. . . Jadi bahan2 yang ada dalam #MADUCINTA 🔥 ni dapat membantu terutamanya yang mempunyai masalah darah tinggi dan sakit2 sendi ( sakit lutut ). . . Banyak lagi kebaikan2 dari Madu Cinta ni.Untuk info lanjut uollss boleh DM @ wasap Nadiah 017 9714276 @ nak lebih cepat klik je di link bio 😉 😘😘 _ #madu #maducinta #MaducintaTurki #MemangPower #maduturki #madupenyuburkandungan #penggantiivf #ikhtiarhamil #rawatlemahtenagabatin #tenagaseharian #happiness #love #igersmalaysia #lakukeras #seribeautyofficial #seriempirenerry #damansara #sgbuloh #gombak #kepong #kualalumpur #setapak #pahang #selangor #terengganu #sabah #johor #postageseluruhmalaysia
🍭 Nutella Cheese Cake 🍭 9" Rm105 🍭 *exclude delivery charge* . 🎉 Sangat sesuai untuk majlis2 party2 : Birthday, Portluck, Farewell, Aqiqah, Solemnization, Engagement, Wedding, & etc 🎉 Must order atleast 2-3 days EARLIER . 🎉 Just DM me @shooga.hash_for.sb or Click link at bio ⤴️ to order (WA 60123122835) . #SabrinaBakery #BatuMuda #Kepong #Segambut  #Gombak #BatuCaves  #Selayang #Rawang #Sentul #Setapak #Melawati #Fattzura #bazaarpaknil  #villagepeople #Merdeka61 #MalaysiaTrulyAsia #JengJengJeng #KekMurah #BrowniesMurah #membawang #Sayajualmurah #BrowniesMurahKL #SurpriseDeliveryKL #KekMurahKL #KekSedapMurah #DeliveryKL #DeliverySel #SayaJualKekMurah #SayaJualBrownies #Neelofa
🍭 Nutella Cheese Cake 🍭 9" Rm105 🍭 *exclude delivery charge* . 🎉 Sangat sesuai untuk majlis2 party2 : Birthday, Portluck, Farewell, Aqiqah, Solemnization, Engagement, Wedding, & etc 🎉 Must order atleast 2-3 days EARLIER . 🎉 Just DM me @shooga.hash_for.sb or Click link at bio ⤴️ to order (WA 60123122835) . #SabrinaBakery #BatuMuda #Kepong #Segambut  #Gombak #BatuCaves  #Selayang #Rawang #Sentul #Setapak #Melawati #Fattzura #bazaarpaknil  #villagepeople #Merdeka61 #MalaysiaTrulyAsia #JengJengJeng #KekMurah #BrowniesMurah #membawang #Sayajualmurah #BrowniesMurahKL #SurpriseDeliveryKL #KekMurahKL #KekSedapMurah #DeliveryKL #DeliverySel #SayaJualKekMurah #SayaJualBrownies #Neelofa
[KEMPEN BELI MAKAN DAN MENANG KERETA] . KERETAUNTUKABAH . *Tempoh Kempen* 01.09.2018 - 28.02.2019 (6bulan) . *Syarat2 penyertaan* . Setiap pembelian *RM100* dari mana2 product *MAMASAB by Sabrina Bakery*, anda akan mendapat 1 kupon cabutan bertuah. Kupon tersebut hendaklah lengkap beserta resit pembelian dan dihantar ke pihak HQ . . *Hadiah Grand Event* Kesemua hadiah ini akan dicabut pada grand event pada march tahun hadapan... Dilangsung kan mgkin di shopping mall terkemuka di KL... Tempat akan diberitahu kemudian... . Hadiah Utama - TOYOTA CHR . Hadiah2 lain - Motosikal - Smart TV - OPPO Smart Phone - Percutian 3hari 2mlm . *Hadiah Bulanan* - 6 brang kemas - 4 hadiah misteri . *FB* https://www.facebook.com/Sabrinabakery/ . *IG* @keretauntukabah . WEBSITE Www.sabrinabakery.com . . #SabrinaBakery #BatuMuda #Kepong #Segambut  #Gombak #BatuCaves  #Selayang #Rawang #Sentul #Setapak #Melawati #Fattzura #bazaarpaknil  #villagepeople #Merdeka61 #MalaysiaTrulyAsia #JengJengJeng #KekMurah #BrowniesMurah #membawang #Sayajualmurah #BrowniesMurahKL #SurpriseDeliveryKL #KekMurahKL #KekSedapMurah #DeliveryKL #DeliverySel #SayaJualKekMurah #SayaJualBrownies #Neelofa
AP Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph Wechat: windysoo Instagram: fabeau_luxury Facebook page: Fabeau & co Thanks #ap #audermarspiguet #malaysia #kualalumpur #pavilionkl #yolo #kl #klcc #likeforfollow #likeforlikes #likes #ootd #potd #damansara #ipoh #perak #kedah #bangsar #publika #puchong #kepong #selangor #gombak #penang #johor #sabah #sarawak
PHONE CRACKED? Wat lek wat pis jerr. Ready stock screen kami banyak. Kebanyakan model kami dah ready stock. Tak perlu dah nak tunggu berhari hari nak repair screen. Kalau semuanya okay, amek masa berjam sahaja! Dari Android ke iPhone banyak model dah ready stock. Whatsapp terus untuk pertanyaan harga dan fast response Facebook👉 FixHouz Phone Repair Damansara Instagram👉 @fixhouzgadget Whatsapp👉 http://fixhouzgadget.wasap.my #fixhouzgadget #damansara #damansaradamai #kotadamansara #kepong #sungaibuloh #kualalumpur #repairphone #repair #service #baiki #baikiphone #sayabaikimurah #sayarepairmurah #sayaservismurah #murah #iphonemurah #jualiphone #sayajualmurah #sayajualiphonemurah #gadget #smartphone #iphone #samsung #lenovo #sony #huawei #oppo #xiaomi
Siapa sempat tgk tadi.. 😍😍 . Jom dapatkan #MADUCINTA dari Nadiah... Special price for today... Esok dah kembali pada normal price... 😍😍 . . Promosi hanya untuk hari ini shja sahaja 20/9/2018 (Khamis) 🍯🍯❤️2 botol Madu Cinta RM110, penjimatan RM10. 🍯🍯🍯❤️3 botol Madu Cinta RM150, penjimatan RM30 . . DM @ Whatsapp Nadiah 017 9714276 📲📲 . . #seriempirenerry #seribeautyofficial #maducinta #madu #maduturki #rawatlemahtenagabatin #tenagaseharian #ikhtiarhamil #noneedivf #noneedtabunguji #happiness #happy #like4like #love #instagood #postageseluruhnegeri #postageseluruhmalaysia #damansara #selayang #batucaves #sgbuloh #gombak #kepong #kualalumpur #pahang #terrengganu #johor #sabah
Apa yg special nya Tart Nanas Moleq nie?? . 1) Tepung nya yang lembut..Tak keras dan tak mudah rapuh..Masuk mulut terus melting seketul mcm tu je.. 2) Jem nanas tu sendiri, dibuat low sugar dan tak terlalu masam..Just nice je rasanya..Tu sekali makan nak berkali2.. 3) Tart Nanas nie homemade ye..Bukan dari kilang biskut..Semua nya dibuat menggunakan tulang empat kerat..bakor je guna oven.. 4) Harga yang mampu milik..Rm18/balang ada 45pcs..Kalau kat luar mahal tau..Sis bagi harga kasih sayang je kat uolllss.. . Nak order silakan pm sis atau wasap jer cepat sikit 019-3041179 #tartnanasmoleq #tartnanas #tartnanasgulung #tartnanasgebu #sedap #kuihtart #kudapkudap #kudapan #kunyahkunyah #nanas #jomviral #jomordersekarang #sukakuihtart #keramaian #majlis #bazaarpaknil #damansara #damansaraperdana #floradamansara #selangor #ttdi #subangbestari #sgbuloh #kepong #nadeliciousoven #terbaik
Orang cakap Pekasam Daging nie orang dulu² je yg makan..muda mudi tak pandang..ehhh manade..sekarang ni semua hipster tau.. everything dah upgraded gittew.. Haa tak caya!?? Tengok nie bukan takat hipster..western lagi kauuu..nilah sbb kenapa korang wajib try #pekasamdagingmereciks nie..pekasam yg tak terlalu masin, tak masam sangat, orang kabo secukup rasa gitu..dagingnya pulak sangat lembut, tak liat & berjus..jadinye budak2 ke nenek pakai gigi pelesu pon boleh makan tauuuu.. #produkviral #produkpremium #produklakukeras #rugitakcuba #fooddelivery #onlineshopping #bazaarpaknil #uitmdihatiku #upsi #unikl #uiagombak #iium #gombak #selayang #batucaves #greenwood #kepong #setapak #wangsamaju #segambut #tamanmelati #damansara #batumuda #sentul #jalanipoh
RAMUAN MINYAK 3 IN 1 DHOB LINTAH DAN BELACAK.. Semestinya adik lebih padat! Nak adik padat Dan baik punyer? Jom guna Minyak ni. . ON ❌ ON ? 😎 . Untuk wassap, klik link www.wasap.my/60196357305/P.oil Call : 019-6357305 (FAIZ - #AGENT ) . . . #kamamax #gambiremas #performanceoil #kopiginseng #kopiPLG #Petalingjaya #damansara #ttdikl #kotadamansara #bangsar #cheras #srihartamas #montkiara #manjalara #duta #sungaibuloh #selayang #kepong #setiawangsa #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #sentul #ampang #kualalumpur #selangor #keramat #puchong
🌸🌸山茶花嫁接睫毛🌸🌸 ❤️手工开花 ❤️无负担 ❤️不扎眼 ❤️不厚重 提供美睫服务/课程👁👁 有兴趣快点来了解一下吧‼️ WeChat➡️mavischin WhatsApp➡️01111386180 📍location📍Kepong / Ampang Pandan Indah #eyelashextensions #美睫课程 #嫁接睫毛 #嫁接睫毛课程 #eyelashclass #6D #camellialashes #3D #ampang #kepong #studio #eyelashstudio
Kimpaf gebu idaman ramai. Sebiji mesti tak cukup 😁 Syukran Syikin, rajin belanja staf...patut staf sayang 😍😘 _________________________________ Teringin nak makan? Roger je kami : ☎ 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉 #creampuff #luvlytaste #kepong #tamanehsan #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodporn
Musim #kenduri dah tiba . Ready stock #tartshell kami sentiasa dibuat baru. . RM30/100pcs (4.5cm) RM32/100pcs (colour) . RM18/100pcs (3cm+) . Ambil banyak dapat diskaun😘😘 #plain #rainbowtartshell #homemade #browniestart #browniesbites #cheesetart #fruitstart #annabakedathome #damansaradamai #damansara #damansaradamaifooddelivery #sgbuloh #petalingjaya #selayang #gombak #kepong #tamanehsan #btcaves #cheras #bandarpermaisuri #selangor
Yeahhh! Team tgh gigih restock kek buah2 cinta.. . Macam goreng pisang panas Lambat order habis uolls . Minipack RM15 . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL Special delivery: 🚙MELAKA (15,16,17/9) 🚩roadtour #utara (29/9) . #kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday
Yeahhh! Team tgh gigih restock kek buah2 cinta.. . Macam goreng pisang panas Lambat order habis uolls . 7" RM40 . CONTEST BELI, MAKAN DAN MENANG KERETA TOYOTA CHR❗❗ Minimum belian RM100 dalam 1 resit syg2 semua akan dapat 1 kupon cabutan bertuah 😱 . . Meh mana yg nak order terus klik link di bio . 🚙damansara damai 🚙damansara perdana 🚙bukit damansara 🚙bangi 🚙selayang 🚙kota damansara 🚙batu caves 🚙petaling jaya 🚙subang jaya 🚙shah alam 🚙kota kemuning 🚙sentul 🚙keramat 🚙wangsa maju 🚙cheras 🚙TTDI 🚙sri petaling 🚙puchong 🚙serdang 🚙semenyih 🚙nilai bandar ainsdale 🚙KLIA 🚙sekitar KL 🚙UM 🚙MSU 🚙UKM 🚙UPM 🚙IJN 🚙HKL Special delivery: 🚙MELAKA (15,16,17/9) 🚩roadtour #utara (29/9) . #kekalorgajah #kekmelakasedap #kekmelaka #melaka #alorgajah #ayerkeroh #melakapeople #tv3 #jualanmurah #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #nilai #nilaiimpian #kekselangor #kekkl #kekkajang #kekbangi #shahalam #gombak #klcc #ampang #puchong #cheras #sabrinabakery #ayerkeroh #bukancintakristal #bandarhilir #kepong #cabutanbertuah #cheras #ampang #kekbirthday
LADY BOSS BIRTHDAY SALE 🎁🎉 . SPECIAL UTK DYXY LOVER . bersempena birthday Lady D hari ini 19 September 😍😍😍 . *EXTRA : Potongan harga sebanyak RM10 untuk Set Complete Lady D* . Diskaun special ini sah sehingga 30 September 2018. . ♥️ HAPPY BIRTHDAY LADY D . www.wasap.my/60126956649 . #dyxycosmetics #dyxybcccream #bccreamdyana #bcreammurahdyxy #dyxyfacemistgreentea #sayajualonline #sayapakaisayajual #produkviral #tapakniaga #brushgemok #dyxy2018 #jommmcantik #Eyanyan #teamfara #egentdyxy #freecod #freepos #codpandanjaya #codpandanindah #codmaluri #codpnmb #codbatucaves #gombak #selayang #kepong #perak #melaka #terengganu #sarawak #putrajaya
LADY BOSS BIRTHDAY SALE 🎁🎉 . SPECIAL UTK DYXY LOVER . bersempena birthday Lady D hari ini 19 September 😍😍😍 . *EXTRA : Potongan harga sebanyak RM10 untuk Set Complete Lady D* . Diskaun special ini sah sehingga 30 September 2018. . ♥️ HAPPY BIRTHDAY LADY D . www.wasap.my/60126956649 . #dyxycosmetics #dyxybcccream #bccreamdyana #bcreammurahdyxy #dyxyfacemistgreentea #sayajualonline #sayapakaisayajual #produkviral #tapakniaga #brushgemok #dyxy2018 #jommmcantik #Eyanyan #teamfara #egentdyxy #freecod #freepos #codpandanjaya #codpandanindah #codmaluri #codpnmb #codbatucaves #gombak #selayang #kepong #perak #melaka #terengganu #sarawak #putrajaya
Word tattoo done by Key Tattoo Thx for support 💪👏 📍📍📍Tattoo appointment 🔛 📲whatapps / contact : Key 012-5279557 / 016-4990358 📲wechat : gaconkey #wordtattoo #tattoolovers #keytattoo #tattoo #tattooworld #tattooart #bodyart #featuretattoo #tattooartist #malaysiatattoo #tattoodesign #kl #Kepong #纹身 #刺青 #文字 #锁骨纹身 #甲洞 #吉隆坡
Microblading +eyeliner for this Beauty Super natural look • No pain • No blood • No swollen • Immediately can face cleaning How about your brows? _________________________________ Send me a picture of your brows for consultation before booking Whatapps 011.5138.8780 超自然型 • 不痛 • 不出血 • 不肿 • 立即可以洗脸 您的眉毛如何? _________________________________ 您可发图 了解更多 在预约 Whatapps 011.5138.8780
“Climb the mountains and get their good tidings. Nature's peace will flow into you as sunshine flows into trees. The winds will blow their own freshness into you, and the storms their energy, while cares will drop away from you like the leaves of Autumn.” ... . . . #landscape #landscape_lovers #mustseeiran #mustseemazandaran #tree #green #mountaineering #mountain #jungletrekking #northiran #spectacular #sceneryfirst #kepong #babolsar #nature #asalem #khalkhal #truenature #landscapelovers #اسالم_خلخال #طبيعتگردي #منظره #offtrail #panama #uweekly #tips #sorama #bukitlawang #gunungleusernationalpark #orangutan
Minecraft!! Ekcited anak anak den tgk tema ni Xbole curik satu sbb mama buat ngam2 pulakk... Tq sis nina #goodieminecraft #minecraft #bookmark #magnet #doorgift #goodiepack #kl #gombak #kepong #didazenal #didaprint #zoulprinstation #giftforkids #friends #kawanskola #geng
next page →