#kempiskanperut

78,546 posts

Loading...
Dah diet bermacam2 jenis dah cuba, tapi xpernah turun pon.. . Haaa, last2 cuba cara menyiksa diri..bukan ke tu zalim ke atas diri sendiri kawan2.. . Kita nak turun berat mestilah dalam keadaan enjoy, haappyy, fun and simple. . Masak pon simple jer tampa ada rencah2 yg pelik2..tanpa ada perasan tambahan..semua tu kene blaja..kalau makan sama jer mcm tahun lepas..resultnya pon sama laa.. . Kalau 10 tahun pon makan tu juga tanpa ada result..mmg smpi laa pon xde results.. . Try change, get the knowledge, and applied..once ada result then consisstent n discipline..kalau xpaham dan musykil tanya coach balik.. . Tapi kalao nak jumpa coach..komen la ❤️😘❤️ banyak2... .
Harini sape join postage dpt freegift.. Sape nak...kena cepat2.. Set combo rm40.00 dpt freegift. Kalau beli set combo lebih.. Freegift pon lebih2😂 Order now.. Banyak sangat makan lauk kenduri..so badan pun mula lah kumpul lemak..Jom kita buang balik lemak guna slim tea from medina desire💪 WA 0129503384 #sayajual #sayajualteadetox #sayajualdetox #detoxtea #teadetox #teakurus #slimmingtea #slimtea #slimteatox #kempiskanperut #buanglemak #perutbuncit #buangselulit #kuruscepat #kurussihat #qurosetestimoni #kurusselamat #jomkurus #tipskurus #lotionkurus #teamilafazila #cikguseo
Loading...
RULE YANG TERBUKTI BERKESAN . Ini memang saya buat betul-betul. Memang terbukti rule ni menjadi. Syaratnya,kena istiqomah selama 21 days dulu. . Susah? Susah if kita rasa susah. SENANG, bila kita fikir kita boleh buat the best. . Rasa tak boleh nak follow 100%, kita follow 80% for starting. Lepas tu UP kan bila badan kita dah mula selesa dengan cara pemakanan diet yg kita amalkan. . Settle 21 days, teruskan. Jangan terus tarik hand brake. Memang tak dapat nak teruskan nanti. Bila badan dah okay dgn diet tu teruskan untuk 90 days pula. Untuk ubah habit tu jadi lifestyle kita pula. . Apa orang kata, dah jadikan kebiasaan. ITU juga fungsi untuk kita teruskan hingga 90 days tu. . Tapi kena BERMULA ye. Nak mudah dan best sebab ada kawan-kawan 1 MISI dan IMPIAN dengan kita? Jom join program online coaching bersama #getfitnowonline . Klik link di bio ig sy @idda.hamzah utk sertai April intake. . Jom kurus sihat sempena Ramadhan dan Hari Lebaran tahun ini. . Coach Idda 60193954054 . #getfitnowonline #onlinecoaching #kurussebelumraya
Real testimoni..panas2 dari oven ya ! Kurus sebelum raya dgn combo set dan maryam sekali confirm menjadi tau!siapa nak kurus before raya boleh ambil set combo hebat nie. Rm40 shj.murah dan berkesan. X rugi cuba tp rugi klu x cuba..student2 pon mampu beli ye..tea kami adalah quality PREMIUM!! 😄 WA 0129503384 #sayajual #sayajualteadetox #sayajualdetox #detoxtea #teadetox #teakurus #slimmingtea #slimtea #slimteatox #kempiskanperut #buanglemak #perutbuncit #buangselulit #kuruscepat #kurussihat #qurosetestimoni #kurusselamat #jomkurus #tipskurus #lotionkurus #teamilafazila #cikguseo
Harini sape join postage dpt freegift.. Sape nak...kena cepat2.. Set combo rm40.00 dpt freegift. Kalau beli set combo lebih.. Freegift pon lebih2😂 Order now.. Banyak sangat makan lauk kenduri..so badan pun mula lah kumpul lemak..Jom kita buang balik lemak guna slim tea from medina desire💪 WA 0129503384 #sayajual #sayajualteadetox #sayajualdetox #detoxtea #teadetox #teakurus #slimmingtea #slimtea #slimteatox #kempiskanperut #buanglemak #perutbuncit #buangselulit #kuruscepat #kurussihat #qurosetestimoni #kurusselamat #jomkurus #tipskurus #lotionkurus #teamilafazila #cikguseo
[SARAPAN PAGI WAJIB ADA PROTEIN] Nampak tak? Untuk sihat, maintain berat or kurus sarapan tu wajib high protein. Protein yang tinggi bantu kenyang lama dan shappingkan badan. Bukan sarapan yang tinggi kalori dan lemak. Pagi ni sarapan pe? Cer cek sikit sarapan tu apa yang tinggi dan dah berapa lama amalkan? Cer juga saiz badan tu yea🤭 . Jom follow IG @coach_mardiah dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . . #gengfitsihatonlinecoaching #cabarakurusonline Coach Mardiah 📱010-4026997 #herbalifemalaysia #lowcarbdiet #senamankurus #kecilkanpeha #shawlmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #coachherbalifemalaysia #jomkurus #tipsdiet #naelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #sayanakkurus #shahalam #airasia #breastfeedingmom #kempiskanperut #loseweight #kurussihat #fitmama #tv9 #shoppee #tudungbawal #fitlife #setkurusherbalife
[SARAPAN PAGI WAJIB ADA PROTEIN] Nampak tak? Untuk sihat, maintain berat or kurus sarapan tu wajib high protein. Protein yang tinggi bantu kenyang lama dan shappingkan badan. Bukan sarapan yang tinggi kalori dan lemak. Pagi ni sarapan pe? Cer cek sikit sarapan tu apa yang tinggi dan dah berapa lama amalkan? Cer juga saiz badan tu yea🤭 . Jom follow IG @mardiah.ramli dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . . #gengfitsihatonlinecoaching #cabarakurusonline Coach Mardiah 📱010-4026997 #herbalifemalaysia #lowcarbdiet #senamankurus #kecilkanpeha #shawlmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #coachherbalifemalaysia #jomkurus #tipsdiet #naelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #sayanakkurus #shahalam #airasia #breastfeedingmom #kempiskanperut #loseweight #kurussihat #fitmama #tv9 #shoppee #tudungbawal #fitlife #setkurusherbalife
SARAPAN TIPIKAL MALAYSIA YANG TINGGI KALORI, TINGGI LEMAK DAN GULA . Kebanyakkan sarapan Malaysia kaya dengan KALORI, LEMAK DAN GULA. Ni salah satu contohnya. . Ada yang kata takpe nnt saya bakar balik kalori sarapan tu. Meh saya share cara membakar saparan ni 🔥70min turun naik tangga atau 🔥80 minit jogging bersamaan 1 jam 20 minit . Amacam ada bran? Kalau tak sanggup nak buat semua tu lain kali beringat2 lah masa nak makan tu ye. Cukup sekadar bersederhana dalam memilih sarapan dan pastikan ia tinggi protein dan fiber, rendah kalori dan lemak . Tag & share pada kawan2 yang suka roti canai dan teh tarik . Coach nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #brunei #sayanakkurus  #jomkurus  #roticanai #kuruscepat  #dietkurus  #kuruscantik #kurungmoden  #makananviral  #kempiskanperut #tv3malaysia  #tehtarik  #fashionvalet #duckcosmetics  #blousebesar  #bajubesar  #seluarbesar  #kuruscepat #duckscarves  #turun5kgsebulan  #cuticutimalaysia
Hari2 bangun benda pertama pikir, kang nak makan apa ek. Pagi, tengah hari, dinner pun terus pikir sekali . Tapi yg jarang kita pikir secara mendalam, menu pilihan kita tu bakal memberi kebaikan ke atau sekadar mengisi perut yg kosong tanpa ada apa2 khasiat . Atau, pilih makanan berkhasiat dah, tapi lupa portion kena jaga . Portion memainkan peranan penting. Setiap makanan tu ada kalorinya, sebab tu walaupun makanan healthy, tapi kena ambil kira portion juga sebab jika berlebihan tetap akan menyebabkan penambahan berat badan . Jom tengok video untuk fahamkan lagi tentang portion ni ☝️☝️☝️. Pastu ❤️DOUBLE TAP❤️ kalau korang dapat sesuatu 😉 . . . . . Credit video to @herbalife #kurusmudah #kuruscepat #carakurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kecilkanpeha #kurussihat #kempiskanperut #kurustanpaberlapar #misikurus #eatcleanmalaysia #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kevinzahri #dietkalori #dietseimbang #tv3 #ctdk #dramamelayu   #malaysianfoodie #klfood #jommakan #masakanmelayu #masakankampung #masakapahariini #cutisekolah #aktiviticutisekolah #jalanjalancarimakan #jjcm #musimcutisekolah
BEST KAN SARAPAN DENGAN PANCAKE LETAK CORN SYRUP NI. . . Takpe lepas ni boleh skipping selama 30 minit untuk bakar semula kalori yang dah masuk tu. . Itu kalau kita nak adakan kalori defisit dalam harian kita ya. . Korang sarapan apa pagi tadi? . Jom follow IG @coach_najwa.nur dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . . #sihatdanbonusnyakurus #cabarankurusonlinemalaysia . Coach Najwa Nur 0136300052 . #herbalifemalaysia #lowcarbdiet #senamankurus #herbalifeseremban #kecilkanpeha #adijuma #weightlosschallengeonline #tipskurus #coachherbalifemalaysia #jomkurus #tipsdiet #naelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #kempiskanperut #loseweight #kekaboolovers #kurussihat #ame2019 #wanita #cintatiadaganti #cintatanpahenti .
IDEA SNACKING 😍 . . Sesuai disediakan untuk bekal anak-anak juga . Snack untuk kerja office pun sesuai . Mashallah . Mudahkan nak sihat ?? 👌🏻 . . Guna roti wholemeal lebih kenyang kerana kaya dengan serat . Manakala jika pakai roti putih , tiada serat , jadi tidak sekenyang roti wholemeal ✔️ . . Sedap & sihat ✔️ . . Follow @nissa_hassan_ @nissa_hassan_ Untuk tips sihat setiap hari . . AMO & Coach Nissa Hassan +6012 662 7818 . . #coachnissahassan #YouCanLoseWeightFromEverywhere #LossFatLossWeight #KurusTanpaLapar #TipDiet #TipKurus #Homeworkout #PCOS #KempiskanPerut #TeamNickinHussein #FatBurner #travellog #bajuplussize #tv3 #astrowarna #easymealprep #muamalaysia #noradanish #bakarlemakperut #jubahsouq #lemakperut #kecikkanpeha #homeworkout #fashionvalet #viralthread #travelblogger #dramasangat #homeworkout #jubahcantik #fitnesslife
Nak kurus,tapiiiiii.... Pantang nampak makanan manis-manis nie kan,nak-nak memang suka makan kek, biskut, asikrim, coklat... huhuhu Ada yang hadapi situasi macam ni tak? Nak tahu apa rahsia yang boleh kawal selera makan? Minum Kopi Hijau Jerat Magika secawan sehari dah boleh kawal nafsu makan, rasa kenyang & bantu kurangkan berat badan! Sebab tu yang memang amalkan secara konsisten badan semakin langsing. Minum KOPI HIJAU JERAT MAGIKA untuk membakar lemak tepu, terkumpul dalam badan & kawal selera makan. 💪🏻 #kinalegacy #plmagika #agenwanted #stokiswanted #kopikurusjeratmagika #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kopikuruslentik7hari #kopimurahmalaysia #kopikuruscepat #kurusbadan #kempiskanperut #magikaluarbiasaZASSS
Have you had your breakfast today? . Jangan lupa ambik breakfast ye. 30 minit selepas bangun tidur adalah masa terbaik untuk sarapan. . AKIBAT TIDAK BERSARAPAN: . - berat makin naik. - cepat menua dari umur asal. - kreativiti akan mengurang. - nafsu makan makin meningkat. - Metabolisme makin rendah - muka akan nampak kusam terutama lebam bawah mata. - memang tak akan dapat kawal diet. . . Jom follow IG@coach_aimah dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . CABARAN KURUS ONLINE INTAKE AORIL 2019 DIBUKA SEKARANG! JOM DAFTAR #cabarakurusonline . #herbalifemalaysia #lowcarbdiet #senamankurus #herbalifeseremban #kecilkanpeha #shawlmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #coachherbalifemalaysia #jomkurus #tipsdiet #naelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #kempiskanperut #loseweight #kurussihat #fitmama #tv9 #shoppee #tudungbawal #fitlife #setkurusherbalife
BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML . ▪ Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. ▪ Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. ▪Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. ▪ Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. ▪ Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. ▪ Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. Cara Guna: ----------------- ✔️ Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi. ✔️ Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering. ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan SAPU NIPIS SAHAJA. . . Nak order? Whatsapp sis laju laju ye🤩 . . #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy
SIAPA SUKA MENGUNYAH, KORANG DAH PATUT MINUM KOPI HIJAU VIRAL NI! . Jenis mulut yang suka mengunyah, tak reti nak berhenti makan, memang patut amalkan Kopi Hijau Jerat Magika. Tengok feedback dari customer, makan sikit je dah rasa kenyang. Sebabnya ada bahan ⤵ . 📌 Chia seed- mengenyangkan, kawal selera makan . Patutlah boleh turun berat badan, kawal selera makan dan shape badan pun dah berubah tau! Korang tak nak ke? 😊 . DM diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ . #kopikurusjeratmagika #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kopikuruslentik7hari #kopikuruscepat #kurusbadan #kempiskanperut #magikaluarbiasaZASSS #alhanashmanshoppe #AHSteam
10 SLOTS PERTAMA HAMPIR PENUH . Nama awak ke yg berpotensi dapat FREE GIFT sambil turun 3-10KG❓ . Nak tukar size di pagi raya💃🏻Cepat2 daftar! . Follow 2nd IG @makan5xsehari check out apa menu diet clients #coachilyani . ✔️ Mealplan zig zag dan resepi sihat ✔️ Personal coach ✔️ WhatsApp group support ✔️ Daily topic coaching ✔️ Daily nutrition ✔️ Home workout video ✔️ 100% online . Click link di bio ig untuk mendaftar . #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #seluarsukan #jubah #dietmalaysia #jomsihat #primavalet #shawlmurah #kempiskanperut #onlinecoaching #bawalovers #tipsdiet #coachilyani #nakcantik #getfitnowonline #dietstartsmonday #canon #ilyaniwajdi #teamcoachilyani #transformation #resipimudah #makan
SIAPA ADA MASALAH SAMA MACAM NIE.. . Cer komen 💕❤️ untuk diri sendiri..
Bizzi body contour cream🔥 BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML . 🔥Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🔥Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🔥Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🔥Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🔥Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🔥Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. Cara Guna: ----------------- 🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan . #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #dropshipwanted #aslegacyterengganu #bizziboddyterengganu
STOK Baru SAMPAI!!! Bengkung infra red 3 in 1 Bengkung infra merah dengan teknologi dari Jepun. ** Mengurangkan lemak pada tubuh ** Menurunkan berat badan ** Menjaga bentuk tubuh ** Menyihatkan badan 3 pcs set _ 1 pc corset suit _ 1 pc girdle short _ 1 pc slim underwear Wasap 010 9309253...tq #korsetmoden #bengkung #misikurus #nakslim #kurustanpaberlapar #nakkurus #bengkungperut #sayanakkurus #bajukurus #korset #nakkuruscepat #bentukbadan #kurussihat #turunberatbadan #kurusselamat #kuruscantik #korsetmudah #kuruslepasbersalin #kecilkanpeha #ramping #kurustanpasenaman #bengkungmoden #kempiskanperut #langsing #bajukurus #korsetkurus #kuruscepat #bengkungmudah #tipskuruscepat #naklangsing #kuruslangsing #kurustanpasenaman #nakkuruscepat
Makes your vision so clear that your fears disappear. . Segala rasa takut, doubt, was-was akan hilang bila kita ada vision yang sangat jelas. . Sama dlm journey nak turunkan berat badan. Clearkan kenapa nak kurus, berapa KG yang nak turunkan. Bagi masa. InsyaAllah akan jadi sangat flow dan dipermudahkan Allah. . Rasa takut tak kurus, rasa takut tak menjadi, rasa takut kecundang. Semua tu disebabkan vision nak capai goal tak clear. . #kurusonlinecoaching . Coach Haliza 📲 +6012 2170547 . #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #ctdk #selafazcinta #kurussebelumkahwin #dietsenang #HijriahomePreRaya2019 #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #sayanakkurus #remyishak #kempiskanperut #bajuraya2019 #Hijriahome #dietstartsmonday #plussizemalaysia #XLto8XL #herbalife #orangsibukpunbolehkurus
PETUA LISA SURIHANI MAINTAIN KURUS . . Lisa Surihani, kita tau dia dah lama amalkan healthy lifestyle semenjak 2017 lagi . Of course , journey to lose weight takes times.. sabar , konsisten .. Jangan peduli apa orang cakap .. just do whatever it takes . Let’s success be your noise . . . Untuk intake April ni , saya open 30 slot . Sempat lagi sis nak tukar saiz baju idaman sis before raya . Mulakan SEKARANG! Bulan puasa banyak dugaaan dan cabaran bazaar Ramadhan 😁 . Klik link di ig bio untuk saya bantu . . . Coach Syima +60 13388 3697 Personal and group coaching . . #kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #kurusmakannasi #sayanakkurus #kurusdenganherbalife #herbalifemalaysia #dietsenang #kecilkanpeha #kurusonlinecoaching #teamcoachsyima #teamcoachyatie #kualalumpur #senaman #kurusdarirumah #lisasurihani #malaysia #resepidiet #resepisihat #dietsihat #jomfit #pakejkorea #pakejperkahwinan #bajuraya2019 #kempiskanperut #pipipau #ariani #kurussebelumraya #leftenanzana
Hari ini dapat satu soalan mengenai "Jogging", so coach nak kongsi video ini untuk bagi tips kepada mereka yg baru nak start jogging untuk KURUS SIHAT. . Credit to @brightgram . Siapa nak belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT, sila follow ig slimfit_meera . Save, tag Dan Follow @slimfit_meera untuk tips diet yang sihat dan berkesan. Dan TURN ON NOTIFICATION for more info ya. • . #bodyfat #weightlosschallenge #weightlosstips #tipsturunberatbadan #tipskuruscepat #tipsmakansehat #tipskurusmudah #ubatkurus #obese #oversize #obatkurus #sayanaksihat #sayanakkurus #onlinefatloss #onlinecoaching #loseitnow #loseweightnowaskmehow #ketodiet #kecilkanpeja #kempiskanperut #visceralfat #exercise #jomsihat1malaysia #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #healthyswaps #eatclean #eathealthy
Morning!!!!! Doa yang baik2 Ckp yang baik2 Saya agen sah kuantan as legacy by aliff syukri 01125438912 #KUANTAN #bandarputra #kempadang #kurusdarirumah #kempiskanperut #cantikmenawan
“TERIMA KASIH SANGAT COACH. SAYA SEBENARNYA BARU JE MELALUI FASA DEPRESSION.. TAK NAK KELUAR RUMAH, TAK NAK JUMPA ORANG...” 😱 . Terkejut saya bila baca perkongsian dari juara biggest loser program #getfitnowonline untuk musim yang lepas. Beliau dah disahkan mengalami depression disebabkan masalah berat badan 😭 . Sampai dia deactivate semua account social media dan tak nak jumpa orang. Rasa rendah diri dengan keadaan fizikal dan rasa sedih kena body shaming dengan kawan2. MasyaAllah baru je umur awal 20an 😔 gaisss #bodyshaming is not cool 🙅🏻‍♀️ . Alhamdulillah dia join program ni pun kawan yang bagitau sebab kawan risaukan keadaan dia. Nasib baik online 100%.. tak nak keluar bilik pun boleh kurus 🤗 tapi yang paling best, sebab dapat support group yang positif, tak judge dia dan sangat fun! 🤩 . Saya tak tahu pun dia ada cabaran ni. Sebab dalam group dia nampak happy je.. dan proactive update progress. Instagram pun dia dah takde.. 100% saya communicate dengan dia melalui whatsapp je. MasyaAllah dalam pada dia ada cabaran ni pun.. jadi juara turun 8kg dalam satu musim!!! 🔥 . Saya nak pesan.. jangan ejek orang yang ada cabaran fizikal ni. Anda tak tahu betapa terkesannya orang tu dari segi mental. Anda rasa benda tu main2.. tapi orang yang sensitif dia akan terasa hati makan dalam sampai depression. Dont be this person. Kalau tak ada benda baik nak cakap.. better tak payah cakap apa2 ♥️ . Tahniah kepada juara #getfitnowonline ni. Tq sebab sudi bagi saya share your inspiring story ni. Saya sebagai coach doakan adik jadi lebih positif dan happy lepas ni. Yang penting jangan buat cara yang bahaya untuk kurus lagi k. Join program #getfitnowonline confirm tak bahaya dan dapat semangat baru.. yang penting kita happy happy jerrr 😍
IMPIAN BERKEBAYA JADI KENYATAN! Cantik tak testimoni kali ni, pakai baju kebaya? Siap ada cutting uolls! Shape badan menarik, kurus sihat tau. Nak tau rahsia Cik Akak ni? Rahsianya⤵ 📌 Sebelum breakfast minum 1 sachet Kopi Hijau Jerat Magika & 1 sachet lagi sebelum nak makan malam. Sebab dalam Kopi Hijau Jerat Magika ada CHIA SEED yang kawal rasa lapar korang tau! Bila dah kenyang, nak makan pun dah boleh kontrol & tak berlebihan ☺. Hah, senang lah nak turun berat badan, shape badan pun WOW! 💃 Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #kopikurusjeratmagika #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kopikuruslentik7hari #kopimurahmalaysia #kopikuruscepat #kurusbadan #kempiskanperut #magikaluarbiasaZASSS
JOM KURUS SEBELUM RAYA! 📌 Jom KURUS, SIHAT bersama KOPI HIJAU JERAT MAGIKA! Kopi ini memang berhantu! Sebab boleh 'bakar lemak' yang terkumpul bertahun- tahun. Proses 'pembakaran lemak' ini dengan bantuan KOPI HIJAU, CHIA SEED & SPIRULINA. Pakej lain, dapat cantik luaran & dalaman juga. Korang tak percaya, meh dekat2 tengok testimoni yang dah berjaya turun berat badan! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #kopikurusjeratmagika #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kopikuruslentik7hari #kopimurahmalaysia #kopikuruscepat #kurusbadan #kempiskanperut #magikaluarbiasaZASSS
GADIS INI BERJAYA TURUNKAN 29KG DALAM MASA 4 BULAN! Teknik nak kurus, ramai yang 'gagal' bila part KONSISTEN ni! Anggapan mereka boleh kurus & turunkan berat badan kalau minum sekotak Kopi Hijau Jerat Magika. Alamak, silap tu dik! Mana2 produk kurus pun kalau tak KONSISTEN amalkan, memang akhirnya 'kecundang'. Tengok testimoni kali ini, lost 29kg tau. Usaha, fokus dan jaga konsistensi tu, memang boleh kurus menawan! Lelaki pun boleh minum Kopi Jerat Magika juga ye. Jom minum sekarang! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #kopikurusjeratmagika #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kopikuruslentik7hari #kopimurahmalaysia #kopikuruscepat #kurusbadan #kempiskanperut #magikaluarbiasaZASSS
6 TIPS KURUS SEMASA KENDURI. (TAG kawan yang ada kenduri esok! ) 1.Alas perut dulu. . Sekiranya tempat kenduri jauh dari rumah , ambil snack sihat dahulu sebagai alas perut. Dari junk food , pilih buah atau roti wholemeal . 2. Pilih nasi putih . Daripada nasi hujan panas atau nasi minyak atau mee atau bihun, pilih nasi. . 3. Makan buah sebelum nasi. . Penuhkan pinggan dengan buah dan sayur dulu jika ada. Trend sekarang, walaupun kenduri di sediakan buffet, caterer akan menyediakan satu hidangan buah. . 4. Bawa air, elak minum air manis. . Daripada air bergula dan manis, pilih air kosong. Jimat kalori. Lebih selamat , bawak air kosong . Kadang kadang tempat kenduri tidak sediakan air kosong. . 5. Pilih ayam berbanding daging . Jika diberi pilihan daging dan ayam , pilih ayam. Kalau ada ikan lagi bagus . Sekiranya tiada pilihan, ambil 2/3 ketul daging. Jangan terlalu gelojoh dan ambil 2 senduk masakan yang berasaskan daging. . 6. Elak kuah banjir . Lauk kenduri memang sedap tapi di masak secara tak sihat. Utk yg dalam program perlu elakkan kuah supaya tak terlebih kalori intake seharian. . . Pendaftaran #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link Di bio IG utk mendaftar PROJEK KURUS ONLINE MENTORING Ada solusi untuk masalah anda! . Boleh button whatsapp saya di atas untuk maklumat lanjut 👇 http://21hariturunberat.wasap.my Coach Shila + 60175880193 . #tipskenduri #malaywedding #kendurikahwin #dietmalaysia #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #kempiskanperut #hijriahome #dietstartsmonday #teamcoachshila #teamkushila
Hukum 7,700 kcal = 1kg . . Hukum ni apply pada semua orang ya tak kisah la korang gemuk sebab badan pear shaped ke, apple shaped ke, cempedak shaped ke, it doesn't matter. . Hukum nak turun berat ni pun macam hukum graviti jugak. Samada kita orang baik atau jahat macam firaun sekali pun, kalau terjun dalam laut pun pasti tenggelam, apatah lagi terjun dari bangunan piramid, confirmed jatuh bawah. . Ada pilihan antara baik vs tak baik, jom la jadi orang baik. Kan. Ada pilihan 7700 kcal boleh naik 1kg atau turun 1kg, jom la turun berat. Kan. . Korang pilih apa? Tanya je.. . Jom follow IG @suhaila_coach dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . Yang baru nak mula diet, keep it simple je dulu. Click link di bio ig @suhaila_coach untuk mendaftar intake April program #jomkurusfitonline sebab kita dah mula buka pendaftaran ni. Daftar sekarang sebelum full slot ok 😘😘😘 . 🔊 PENDAFTARAN INTAKE APRIL SUDAH DIBUKA 🚫 SLOT TERHAD!
MISI KURUS SEMASA RAYA💪🏻💪🏻💪🏻 . Kalau anda nak turun 10-20kg sebelum raya, kena mulakan dari sekarang. Bukan lagi 1 bulan nak raya baru sibuk nak MULA. Nanti boleh fokus Ramadhan lagi senang NAK beribadat sama 😍😍😍 . Intake April ni memang special untuk yang serius nak kurus semasa raya.. this is your 90 days plan!!! Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat momentum 90 days dengan slot yang sangat limited!!! . Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama @idda.hamzah ! . Click link di bio ig ni untuk mendaftar. Slot terhad! 👆🏼 . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? ❌ tak ada bimbingan coach ❌ tak tahu nak makan apa ❌ tak ada orang monitor progress ❌ tak ada target yang realistik ❌ kurang faham konsep turun berat badan ❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus . Apa yang team #getfitnowonline offer? ✔️ Meal Plan terbaek secara harian! ✔️ Group Coaching Online ✔️ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi ✔️Nutrisi Seimbang Peribadi ✔️ Teknik diet yang mudah & fun!!! . Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team #getfitnowonline .. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁 . Tag & share ajak kawan2 anda ajak join sekali jommm🔥 . #kurussebelumraya #turunberat #turunlemak #turun5kgsebulan #getfitnowonline
BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML . ▪ Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. ▪ Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. ▪Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. ▪ Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. ▪ Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. ▪ Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. Cara Guna: ----------------- ✔️ Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi. ✔️ Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering. ✔️Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan SAPU NIPIS SAHAJA. . . Nak order? Whatsapp sis laju laju ye🤩 . . #bizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy
Gambar baju merah tu saat saya kepenatan semasa program di sekolah. Dengan berat 93kg waktu, saya perlu bergerak aktif demi tanggungjawab sbg guru. . Alhamdulillah diberi kesedaran dari Allah. Saya perlu berubah, keluar dari zon selesa yang hakikatnya tak selesa langsung. Masuk kelas rasa tercungap2 walau hanya naik satu tingkat. Kerap sakit tumit bila banyak berjalan. Sakit lutut tiap kali solat.😭 . Syukur alhamdulillah diberi peluang kedua oleh Allah untuk merasa sihat selepas 39 tahun hidup dlm kegemukan😭. . Kalau saya boleh, anda yg masih tercari2 solution pun pasti boleh. . Nak saya bantu anda lost 3-7kg sebulan? . Klik link di BIO IG. . Tag n share kawan2 korang yg serius nak kurus. . #kurusonlinecoaching . Coach Haliza @haliza.akmar +6012 2170547 KURUS ONLINE COACHING I lost 21kg . #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #ctdk #selafazcinta #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #sayanakkurus #remyishak #kempiskanperut #bajuraya2019 #hijriahome #dietstartsmonday #herbalife #orangsibukpunbolehkurus
RAMAI YANG MENGADU KENA BULI DENGAN COACH DIPAKSANYA MAKAN WALAUPUN DAH KENYANG, TAPI PELIK SEBAB BERAT BOLEH TURUN 3-10Kaygee SEBULAN 😱😱😱 . . Yess betul, nak “selims” wajib ikut mealplan 5 kali makan dalam sehari untuk pastikan metabolisme badan pada tahap yang optimum. . Takpe ke makan banyak kali coach? Why not! kalau boleh kurus tapi tak skip makan memang puas hati kan? Nak kurus ni tak perlu berlapar pon cuma kena ada ilmu macam mana nak makan dengan cara yang betul. . Yess, “ilmu pemakanan” ni jugak kami akan kongsikan dalam topik harian sepanjang program berjalan supaya nanti anda senang nak maintain . Wow kan? Bagi yang berminat terus Klik link di bio kami untuk dapatkan details program 😉 . -coach kimira- 01111938422 . #zerocostmarketing #teamtembakkanan #topimerah #sinopal #leftenanzana #misteridilaila #trashchallenge #perutbuncit #sayanakkurus #jomkurus #jk1m #kuruscepat #dietkurus #kuruscantik #kempiskanperut #kecilkanpeha #fattzura #fashionvalet #duckcosmetics #ootdmalaysia #dietmudah #meletops #ubatkurus #tenaga #tipskurus #tipskesihatan #tipsdiet #jubahcantik
Tag rakan anda yang suka makan salah satu.. . Cukup 200 komen coach akan share kesan mikro nutreint dalam badan kalau mkn 100g sehari..
TIPS LOSE WEIGHT 2 . . Makan balanced nutrition untuk sarapan. Focus yg utama ialah utk kawal gula dalam darah . Selain tu, bile bdn cukup nutrition, ikut kajian, bantu turun berat badan serta lemak lebih cepat utk next 36 hours . Pastikan nutrition anda makan pada waktu sarapan itu ialah yg rendah kalori tapi pada masa yg sama nutrient tetap terjaga 🥰 . . Jom follow IG @coach_faiz dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . #sihatdanbonusnyakurus #cabarakurusonline Coach Faiz 📱010-5433234 . #herbalifemalaysia #lowcarbdiet #senamankurus #herbalifeseremban #kecilkanpeha #shawlmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #coachherbalifemalaysia #jomkurus #tipsdiet #naelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #sayanakkurus #shahalam #airasia #breastfeedingmom #kempiskanperut #kurussihat #fitmama #tv9 #jomkurus #tudungbawal #fitlife
Our beloved coachees, Puan Hasnida puas hati result total lost so far 7kg dan imrpoved kesihatan a lot. Decide to become serious member with Herbalife under our supervision. Caiyok2 kak insyallah another 10kg to go 💪 sempat ni raya pakai kebaya insyallah aminn . Jom follow IG @coach_faiz dan TURN ON Notifications untuk Ilmu & Tips Mudah Kurus 2019 . #sihatdanbonusnyakurus #cabarakurusonline Coach Faiz 📱010-5433234 . #herbalifemalaysia #lowcarbdiet #senamankurus #herbalifeseremban #kecilkanpeha #shawlmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #coachherbalifemalaysia #jomkurus #tipsdiet #naelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #sayanakkurus #shahalam #airasia #breastfeedingmom #kempiskanperut #kurussihat #fitmama #tv9 #jomkurus #tudungbawal #fitlife
Hati2 girl semua yg tinggi bawah 160 cm 😰😰 . . ✔️ 🍫 *CHOCO FIT* . dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. . . Sekotak shj mampu membuang lemak lebih 1-5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 . . . ✔ 🤔 Anda stress nak kurus?? ✔ 🤔 Nak kurus tapi malas exercise?? ✔ 🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap?? ✔ 🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar?? ✔ 🤔 Nak kurus secara sihat semula jadi?? . Jom WhatsApp Sis +6019 5297649 . #JomKurusdgnChocofit #JomBakarLemakdgnChocofit #Chocofitco #Chocofithq #kurusbadan #SyurgaMakanan #MakanTapiKurus #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #kempiskanperut #tipsdiet #slimfit #ChocofitBukitMertajam #ZulinAzizKurus #ZulinAziz #nakcantik #nakkurus #CaraKurus #CaraDiet #IkutCaraKita #JomDetoxdgnLemonfit #TeamFarah #SquadFarah #SquadTera
Bizzi body contour cream🔥 BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML . 🔥Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🔥Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🔥Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🔥Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🔥Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🔥Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. Cara Guna: ----------------- 🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan . 💳RM42.00(SM) RM45.00(SS) 📲wasap.my/60172684941 #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #aslegacyklang #aslegacyklangportklang
SKIP MAKAN = TAK BREAKFAST CEPAT SIKIT KURUS SEBAB DAH JIMAT KALORI... . Apa cara berdiet sekali pun memang takkan lari daripada konsep kalori deficiet...kira kalori...tapi ramai buat salah dengan skip makan. . Skip makan bukan solution untuk cut calorie ya... silap tu... in fact ada research yang menunjukkan skip makan terutamanya waktu big meal seperti sarapan mengakibatkan badan ‘ternak lemak’ . Salah satu body response bila kita berlapar. Apa kata kali ni nekad betul2 nak belajar diet secara sihat, click link di bio IG @coachilyani . #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #seluarsukan #jubah #dietmalaysia #jomsihat #primavalet #shawlmurah #kempiskanperut #onlinecoaching #bawalovers #tipsdiet #coachilyani #nakcantik #getfitnowonline #dietstartsmonday #canon #ilyaniwajdi #teamcoachilyani #transformation #resipimudah #makan
Bagi korang yg suka snack, nuts merupakan "healthy Swap" yg paling baik. Bukan saja ia snack healthy yang hebat - murah, mudah disimpan dan mudah untuk dibungkus semasa anda dalam perjalanan, ia juga mengandungi asid lemak tak tepu, nutrien lain dan sumber protein yg hebat. • Tapi mesti ingat, satu kelemahan kepada nuts adalah bahawa mereka tinggi kalori, jadi penting untuk mengehadkan intake portion juga. • Advice, boleh snacking 2 kali dalam sehari, satu kali pagi dan satu kali petang around 100kcal setiap kali saja. • TAG kawan2 korang yg suka snack, ok? . Sesiapa nak belajar diet facts, meal plan, resepi Dan portion makan utk KURUS SIHAT, sila register Di link @coachshereen. Season 44 pada Apr dah buka utk registration.. BE DECISIVE, TAKE ACTION NOW! . Jangan tunggu lagi ya, nanti tak sempat, 1st come 1st served ya. . Jika ilmu ini bermanfaat, sila share dengan rakan anda 💓💞💕. . Tag and save supaya dapat refer nanti. . Online Fatloss Program April: - Personal & Group Coaching - Meal Plan & Meal plate Rating - Grocery List - Tips / Ilmu untuk Kurus 3-10kg sebulan . Klik link di bio IG@coachshereen untuk register. . • @coachshereen @coachshereen @coachshereen • • #jomkurus #kurusberkesan #kurusbajet #kurusonline #kurusbadan #kurustanpaberlapar #kurus #jomkurus1malaysia #atkinmalaysia #atkindiet #Dietips #dietplan #dietkurus #keto #ketodiet #paleo #paleodiet #weightlosstips #weightloss #fitmom #fitness #fattofit #fatloss #onlinefatloss #kempiskanperut #kecilkanpeja
JGN EDIT GAMBAR JER, EDIT BADAN SENDIRI⁣ ⁣ Coach pernah nampak orang edit gambarnya utk nampak pipi kecik sikit, peha slim dan langsing keseluruhan.⁣ ⁣ Kenapa susah sgt? Bila orang lain nampak Real You nanti terkejut, rahsia bocor. Why not fokus kpd make it work dgn effort sendiri.⁣ ⁣ Program memang cam photoshop, lepas turun berat dgn sihat semua kelihatan lain mcm, more cantik dan confident. The best adalah bila org nampak akan puji bukan condem belakang 🤭⁣ ⁣ Jika nak edit, edit dlm real life, bukan dlm app shj👌🏻⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #onlinefatlossprogram #teamfronnyenie #turunberatonline #turunberatbadanonline #turunberatsehat #langsingmudah #polamakanehat #kelasdietonline #azamkurus2019 #kurusberkesan #eatcleanmalaysia #photoshop #kempiskanperut #kuruslepasbersalin #solusiperutbuncit #misikurus #seluarbesar #buanglemak #kurusdalam2minggu #tipsdietsehat #kevinzahri #caralangsing #turunbb #menusihat #kuruscantik #turunberatbadan #jomkurus #kurussihat #nakkuruscepat
Kalau anda rasa size xxxl paling selesa..teruskan. Tp kalau ŕ rasa nak tukar size anda.. Jom follow testimoni kami.. Beli set combo rm40.00 dapat 2 jenis teh.. Murah dan berbaloi2. WA 0129503384 #sayajualslimmingtea #detoxtea #detoxscrub #kempiskanperut #buanglemak #skinnytea #detoxtea #skinnyleg #legstea #perfectleg #kecilkanpeha #perutbuncit #hilangkanselulit #scrub #bodyscrub #facescrub #teatox #kurus #sayanakkurus #tipskurus #jomkurus #pelangsingan #eatclean #menusihat #menukurus #teamilafazila #cikguseo
SENAMAN UNTUK KEMPISKAN PERUT UNTUK ANDA YG SELALU BUSY. . Selain kawal pemakanan, kalau nk kempiskan perut dengan cepat, exercise yang betul sangat mainkan peranan yang besar. . . Yelah nak bakar lemak lemak degil yang dah lama berkampung kat perut kan, tapi jangan risau takperlu pergi gym, sambil2 kemas rumah pun boleh buat tau. . . Selamat mencuba dan jangan lupa tag kengkawan yg sedang berusaha nak kempiskan perut tau 😍 . . #kalorimakanan #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #eatcleanmalaysia #eatclean #kempiskanperut #hilangkanbuncit #dietmalaysia #dietfood #dietplan #jomkurus #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #atkins - #regrann
Hai cik salmah.. Takkan nak jeling je cik siti sebelah rumah tu body letopss macam anak dara bergetah . Kalau setakat jeling je memang tak kurus la cik salmah oiiii... Lagi parah kalau abang syg yg jelinggg... 😜 . Tak rugi pun kalau cuba set klubnalaleh ni tau..minum2 sedar2 body dah melentikkkkk... . Meh cepat wssp kalau nak body lentik letopsssss... 0133551104 ❤️ . . . #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari
🌸LOSS 11KG🌸 . . Wow susut habis badan.. Pipi dagu tak nampak tembam dah.. Runcing habis...baju longgar habis.. . . Tak susah amal #MaxXSlim ni... 1 biji sehari, dapat bakar lemak-lemak jahat.. Kalori terbakar pantas.. . . Nak seperti Sis ni? Jom dapatkan MaxXSlim sekarang👍👍 . . 📲+6013-4930050 . . #kurus #kurusdengancepat #kurusbadan #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #banyakkanminumairkosong #ibumenyusu #boosterterbaik #kempiskanperut #hilangkanberatbadan #turunkanberatbadan #macammananakkurus #jomkurussihat #tipskurus #tipskempiskanperut #kolestrol #supplementskurus #ubatkurus #sayajual #produkkurusmurah
Beza buat diet ada coach dgn diet sorang2. Bila ada coach, coach akan guide step by step sampai dpt result. Ada group support makin membara semangat. . Berbeza bila buat diet sorang2. Kerap buntu tak tahu nak makan apa. End up skip makan n mengundang gastrik. Bila terasa down sorang2 tak ada orang nak support. Paling teruk bila kawan2 pun kutuk & perli. . Dlm program KOC, peserta tak pening lagi fikir nak makan apa. . ✅ Mealplan zig zag makan 5x sehari - belum sempat lapar kena makan lagi. “Makan sampai kurus” 😅 ✅ Resepi sihat dan eat clean - tayah pening fikir nak masak apa. Menu sedap baq hang😅 ✅ Herbalife Nutrition utk breakfast, dinner/ post workout (no 1 meal replacement in the world) - no more brunch BOSSKU. Pejam sebelah mata siap! ✅ Guide step by step by coach awesome, baik hati & penyayang - Coach Haliza 😘 ✅ Support group sangat positive- no more diet ke laut Andaman ✅ Peluang menang hadiah RM1000, RM500, RM300- sapa nak bagi kalau diet sorang2? . Pendaftaran #kurusonlinecoaching season 44 kini dibuka . Coach Haliza 📲6012 2170547 . Klik link di bio IG . #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #ctdk #selafazcinta #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #sayanakkurus #remyishak #kempiskanperut #bajuraya2019 #hijriahome #dietstartsmonday #herbalife #orangsibukpunbolehkurus
Gemok gilaaa tapi masa tu masih in denial bahahahaha 🤣🤣🤣 . Sebab penimbang tak kata lebih sgt pon..tapi benjolan ketara sini sana membuat hati gundah gulana, cuma masih tak tau nak mula dari mana, sebab terlalu sayangkan makanan katanya . Dan masa ni mmg berpantang. PANTANG NAMPAK 😁 . Korang ada yg macam saya tak? Sila double chin nak tengok sket..eh..double click 😜😜😜 . . . . . . . #kurusmudah #kuruscepat #carakurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kecilkanpeha #kurussihat #kempiskanperut #kurustanpaberlapar #misikurus #eatcleanmalaysia #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kevinzahri #dietkalori #dietseimbang #tv3 #ctdk #dramamelayu   #malaysianfoodie #klfood #jommakan #masakanmelayu #masakankampung #masakapahariini #cutisekolah #aktiviticutisekolah #jalanjalancarimakan #jjcm #musimcutisekolah
ALASAN YANG MEMANG ALASAN . Saya tak ada masa untuk sediakan makanan sihat. Dengan alasan itu terus pegi beli burger dengan kentang serta minuman bergas.Dan dengan alasan itu juga pegi beli KFC dan segala jenis fast food/ junk food😱😱 . Tapi kalau memang nak hidup lebih sihat dan tekad untuk berubah ke arah yang lebih sihat memang sentiasa akan cari masa untuk sediakan makanan sihat. Bak kata pepatah hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. . ON NOTIFICATION untuk follow tips harian dari coach emma. . Kurus Fit Online Coaching Intake April masih dibuka . Coach emma-01125363063
Bizzi body contour cream🔥 BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML . 🔥Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🔥Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🔥Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🔥Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🔥Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🔥Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. Cara Guna: ----------------- 🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan . #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #dropshipwanted #aslegacyterengganu #bizziboddyterengganu
ADA TAK KAT SINI YANG DIET KALORI..waktu lunch atau snacking katanya nak jimat kalori.. . So bila diet kalori nie, actually apa yg penting sebenarnya..ramai yaang hanya tengok nilai kalori semata mata.. . Tapi tidak ada ilmu disebalik diet kalori tersebut..kadang2 hanya nak buang 7700cal dpt turun 1kg, tanpa sedar kita cut makro n mikro nutrient.. . Nak belajar lg ttg diet apa yg berkesan untuk turun berat, jom click link utk tahu lebih lanjut..
SUPER SLIM BENGKUNG RM25 ! POST RM8SM/RM12SS #bengkung #kempiskanperut #bengkungmoden #bengkungmurah #mampumilik
Bizzi body contour cream🔥 BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 80ML . 🔥Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🔥Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🔥Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🔥Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🔥Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🔥Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat. Cara Guna: ----------------- 🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan . #bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers #malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #dropshipwanted #aslegacyterengganu #bizziboddyterengganu
Kalau ditegur sure tak leh tidur malam terus. Kene ucap terima kasih kat orang yang menegur tu. . Kesedaran timbul dalam diri bile ada sahabat menegur kita. Ianya diikuti dengan PERUBAHAN. . . ~Coach Maryam~ •Coach Turun Berat Badan •11 Tahun Coach Herbalife •Program Cabaran Kurus Online Intake April 2019 •Untuk Daftar boleh whataaps 📲017-6151464. . Atau klik link di bio
Real testimoni..panas2 dari oven ya ! Kurus sebelum raya dgn combo set dan maryam sekali confirm menjadi tau!siapa nak kurus before raya boleh ambil set combo hebat nie. Rm40 shj.murah dan berkesan. X rugi cuba tp rugi klu x cuba..student2 pon mampu beli ye..tea kami adalah quality PREMIUM!! 😄 WA 0129503384 #sayajual #sayajualteadetox #sayajualdetox #detoxtea #teadetox #teakurus #slimmingtea #slimtea #slimteatox #kempiskanperut #buanglemak #perutbuncit #buangselulit #kuruscepat #kurussihat #qurosetestimoni #kurusselamat #jomkurus #tipskurus #lotionkurus #teamilafazila #cikguseo
Boleh try Buat senaman ni kat bilik okey💃💃 . . Share n tag kawan korang yg nak kurus raya nanti..Dah boleh mula dari sekarang tau😁😆 . . . Coach Sue 01161003215 . #getfitnowonline #nakkuruscepat #sayanakkurus #healthyfood #fitness #jomkurus1malaysia #workout
next page →