#kecikmolek

718 posts

Loading...
uje oh uje... sapa doh musim dio nok kato gapo. baju kat jemur duo tigo ari doh tok kering kering. bau apok dohhhhh lah. tapi nasib baik sungguh haruman elysian'z ni buleh hilangkan bau hapok hapok tu deh. Jadi pada adik kakok kito tu xsoh duk pening2 ambik basoh mula baju hok jemur doh tu. sembur jah ngan haruman ELYSIAN'Z masalah adik kakok... Hilang. #haruman #sedap #kecikmolek #usaha
Satu tangan dah bole angkat adik manja ni @ruhainies7 😍😍😍 . . . #ruhainies #manjadancomel #kecikmolek
Loading...
BERITA GEMBIRA UNTUK GADIS KECIK MOLEK SAIZ S 😍😱. . BLOUSE ALEENA CLEARANCE STOK πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ. . Blouse Aleena tampil khas muslimah friendly ! material sejuk, wuduk friendly, ada zip sorok untuk menyusu, dan kembang setaman sangat sesuai untuk mummy preggy ! wow 😱. . tak heran lah ada yang repeat sampai 5 helai Aleena taw 😘. . πŸ‘‡ RM45 SEHELAI EXC POSTAGE. (normal price Rm55) . πŸ”₯3 PIECES FREE POSTAGE πŸ”₯ πŸ”₯3 PIECES FREE POSTAGE πŸ”₯ πŸ”₯3 PIECES FREE POSTAGEπŸ”₯ . . klik link wasap di bio untuk order sekarang 😘. . . . . #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousebffriendly #blousemosscrepe #blousesaizs #blousegrey #ashgrey #blousepregnant #kecikmolek #sale #clearancestok #promosi #blousemuslimah #muslimahfriendly #wudukfiendly #blouse #pregnantblouse #pregnantdress #blousepreggy #blousemenyusu #blousenursing #blouseprincess #blousecantik #blousepromo #blousekembang #blousebrandterkini
CLEARANCE STOK ! πŸ˜±πŸŽ‰πŸŽ. . PIN SANA SINI SAMPAI KESUDAH TAK SIAP JUGAK?. . Arianna Plain dan exclusive ni sangat magik! Tudung menjadi kemas dan rapi tanpa sebiji pin atau seketul peniti punπŸ˜‹. . πŸ‘‡ Arianna exclusive (scarlet red) sehelai Rm49 exc postage. (n/p : Rm65). . Arianna Plain (scarlet red, pastel blue) Sehelai RM39 exc postage. (n/p : Rm49) . . πŸ”₯3 PCS FREE POSTAGEπŸ”₯ πŸ”₯3 PCS FREE POSTAGEπŸ”₯ πŸ”₯3 PCS FREE POSTAGEπŸ”₯. . Klik link πŸ“²whatsapp di bio sekarang untuk order. . . . . #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousebffriendly #blousemosscrepe #blousesaizs #blousegrey #ashgrey #blousepregnant #kecikmolek #sale #clearancestok #promosi #blousemuslimah #muslimahfriendly #wudukfiendly #blouse #pregnantblouse #pregnantdress #blousepreggy #blousemenyusu #blousenursing #blouseprincess #blousecantik #blousepromo #blousekembang #blousebrandterkini
Minyak BidaraNajah dan Minyak Saffron Najeehah untuk semua. Golek2 dan Sapu2 Insyaallah molek. βœ”Untuk baby boleh jadikan minyak telon. βœ”Untuk adik2 sekolah ren,sekolah men dan yang tengah belajar jauh dari family.Molek ada minyak bidara nie. βœ” boleh bawak ke tempat keja. βœ” nak hadiahkan kat mak ayah βœ” Seisi keluarga boleh guna ya. βœ” Combo mesti ada kat rumah. βœ” Pening kepala,sakit perut,sakit gigi,selsema batuk dan lagi.Boleh baca flyers kat bawah ya. Berminat mau try? Jom wasap ramai2πŸ’– Www.wasap.my/60109375952/bidara #kecikmolek #mudahdibawa #semuaperingkatumur
KAD KAHWIN KECIK MOLEK πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™... . Zaman skrg ni semua nak JIMAT 😘...nak kawin pon kena JIMAT...tempah kad mahal2 sangat buat apa kan πŸ˜„... . Kad Kawin KECIK MOLEK ni mmg super JIMAT la 😚😚😚.. . Tunggu apa lagi...mai order lekaih 😚😚😚.. . Whatsapp Linda 0189122058 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60189122058 . #kadkahwincomel #kadkahwin #kadkawin #kadkenduri #walimarulurus #kecikmolek #jemputan #kadjemputan #weddinginvitation #jimat #nurartwork
Nah ha...KAD KAHWIN KECIK MOLEK πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™... . Dah la KECIK, MOLEK, cantik...meletops pulak tu...yg penting JIMAT 😘... . Tunggu apa lagi...mai order lekaih 😚😚😚.. . Whatsapp Linda 0189122058 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60189122058 . #kadkahwincomel #kadkahwin #kadkawin #kadkenduri #walimarulurus #kecikmolek #jemputan #kadjemputan #weddinginvitation #jimat #nurartwork
Nak buat kenduri...tapi kad tak tempah lagi 😣😣😣 Nak yg jimat tapi cantik . Ni ha...KAD KAHWIN KECIK MOLEK πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™... . Dah la cantik...meletops pulak tu...yg penting JIMAT 😘... . Tunggu apa lagi...mai order lekaih 😚😚😚.. . Whatsapp Linda 0189122058 . https://api.whatsapp.com/send?phone=60189122058 . #kadkahwincomel #kadkahwin #kadkawin #kadkenduri #walimarulurus #kecikmolek #jemputan #kadjemputan #weddinginvitation #jimat #nurartwork
Nak buat kenduri...tapi kad tak tempah lagi 😣😣😣. .. Nak yg jimat tapi cantik .. Ni ha...KAD KAHWIN KECIK MOLEK πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™. .. Dah la cantik...meletops pulak tu...yg penting JIMAT 😘. . Tunggu apa lagi...mai order lekaih 😚😚😚 . Whatsapp Linda 0189122058 #kadkahwincomel #kadkahwin #kadkawin #kadkenduri #walimarulurus #kecikmolek #jemputan #kadjemputan #weddinginvitation #jimat #nurartwork
Sebelum tidur kena pastikan rumah bersih dan kemas Sunnah ...... Kita ubah tema pulak... Purple pink.... Sebelum ni dusty pink +dark brown.. Syukur... Sekadar berkongsi~~ #exrumahbaitulmal #rumahkusyurgaku #kecikmolek #norizanzaini #mamaanakdua #teratakabunijan
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Pertndingan busan songket.... 3 baju kita hantr..satu je yg dpt top9..alhamdulillah..berjaya juga...happy....#modelcantik #kecikmolek #kotatinggi
Nak buat kenduri tapi kad TAK TEMPAH LAGI??? 😦😦😦 . Nak JIMAT??? Tak tau nak tempah kat mana... . Haa...mai la tempah dgn kami... 😚😚😚 . Kad Kahwin yg Kecik Molek...yg penting JIMAT πŸ˜‰. . Bkn utk MAJLIS KAHWIN saja na...nak buat kenduri Tahlil, Doa Selamat, Kesyukuran dll...pon boleh jugak 😘. . Ckp pon tak guna, Tembak pon tak kena, Mai lekas2...wassap Utk kad yg kecik2 berasap Linda-0189122058 #kadkahwincomel #kadkahwin #kadkawin #kadkenduri #walimarulurus #kecikmolek #jemputan #kadjemputan #weddinginvitation #jimat #nurartwork
FOUNDATION CUBREMI MATTE RM28 7G Kenapa perlu cuba Cubre Mi , sebab : ❀Full Coverage, marker pen pun dia boleh cover. So setakat parut di muka, easy measy nak tutup. ❀Waterproof, nak berendam dalam air pun makeup still maintain. ❀Easy remove, pakai tisu basah pun settle . ❀APPROVE KKM, bukan produk timbang kilo. Meh cantik sesama😘wasap sekarang #cubremi #CubremiFoundation #cubremiviral #kecikmolek #tapihebat #kemabeauty #kuantan
Hai semua.... Nak tanya cantik ke idokkkk??? Gila tak cantikkk 😍😍..sapa kata tak cantik tu emang kamuuu rabun laa..πŸ˜‚ Yang tak reti makeup pun disyorkan pakai foundation cubremi nie.. Sebab ia mudah diblend dan ringan jur... efek luarbiasa..❀ 7g kecik cinonet tahan 2 bulan... Jimattttt πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #cubremi #CubremiFoundation #cubremiviral #kecikmolek #kemabeauty #kuantan
Hai semua.... Nak tanya cantik ke idokkkk??? Gila tak cantikkk 😍😍..sapa kata tak cantik tu emang kamuuu rabun laa..πŸ˜‚ Yang tak reti makeup pun disyorkan pakai foundation cubremi nie.. Sebab ia mudah diblend dan ringan jur... efek luarbiasa..❀ 7g kecik cinonet tahan 2 bulan... Jimattttt πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #cubremi #CubremiFoundation #cubremiviral #kecikmolek #kemabeauty #kuantan
#Alhamdullillah done #zumba with coach Zin #kecikmolek @ema_ross5677 &mama2 ZumbaπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Thanks Zin &kwn2 sudi berzumba & berselfie pulle bersama ❀ #zumbafitness #zumbamalaysia #exercise #minatygsama #positivevibes #Sms β€πŸ’–
My daughter is a reflection of me and I'm so grateful to have her in my life πŸ’• #kecikmolek #justlikemama #mama &laura #momdotter #adorablebabygirl #HDjr #Ardeanalaura
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
#tb Aktiviti pagi td Zin baru sent pic di group..Zumba with Coach #kecikmolek @ema_ross5677 .. #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbalovers #kawan2baru #positivevibes #enjoylife #Happy #minatygsama #terjebak #santai #Aktivitisihatbersama Thanks Coach &kwn2πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒβ€β€πŸ‘©β€βœˆοΈπŸ‘©β€βœˆοΈ
#Zumba with Coach #kecikmolek @ema_ross5677 &Kawan2 #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbavideo #zumba #zumbalovers ❀️ #zumbakaki #misisihat bersama video by @rubyzaha_beauty_shoppe #Syomellmama πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜Ž
Selamat hari lahir anak mommy Nur Husna Nasuha yg ke 1 tahunπŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽŠsemoga membesar dengan sihat..jadi anak solehah..dan sentiasa berada dibawah lindungan Allah.. Aamiin😍😘❀ #mommydaddykakaksayangadik #turn1 #kecikmolek πŸ‘ΆπŸ»πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
[Ready Stock] Jelly Bag (Saiz Kecik) RM46 Saiz: 17.5cm (L)x 6cm (W)x 9cm (H) Warna: Rose Gold Black Maroon Purple Dark Grey Dark Green Light Blue Light Grey Gold Dark Blue Red #sayajualbeg #begsuperkiut #jellybag #kecikmolek #begcomel #comelsangat #fesyen #supercutebag #bag #instabag #instagood #ootd #fashion #bagscollection #cutiepie #Malaysia ------------------------------ To order, dm or wasap to http://www.wasap.my/60105896615 for fast reponse😊
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Pengumuman..... ATTENTION 3x....πŸ“’πŸ“’ Haa....pengumuman ape pulak kami nak bgtau ni kan...❓❓ psstt...nak dgr x...?? -dgr ape tu??😏 kami nak....nakkk... -nak ape nye!!!😠 nak kawin...ehh,kawin pulakπŸ™Š...kami nak buat kejutan ni...πŸŽ‰ -kejutan ape tu Haa...kejutan sempena bru bukak kedai... --πŸ’10 Pembelian Terawal akan mendapat FREE GIFT🎁 dri kamiπŸ’-- Anda nak tau ape n mahu Free Gift dri kami...??? Maka...mari cepat jdi 10 yg TERawal... 014 - 642 2929 cepat2 ws yer #browniessedap #kecikmolek #murahjer #klausedapbelilagi
Haiii... pecinta Coklat🍫...di sini kami ingin memperkenal kanπŸŽ‰πŸŽˆ produk MEMIKAT SELERA dri kami... -BROWNIES BITE COMEL- Yg pasti nye lbih SEDAPπŸ˜‹...lbih FUDGYπŸ˜‡...lbih KENYANG😊... dan lbih COMELπŸ˜‰ Setiap balang mempunyai 15 biji Brownies Bite Comel dgn harga murah TERlajak gituu...iaitu RM10πŸ’΅ sahajaaaπŸ“’ Bole dijdi kan santapan minum ptg kluarga...mknn ringan...dan kudap2.. Nyum2... terliur?? mri hubungi kami... Ws- 019 - 5366452 P/s:perkhidmatan pos dan cod disedia kan #brownies #sedap #kecikmolek #pencintabrownies #sekalimakanpastinaklagi #kalausedappromotekatkawan #followigkami
Pantang larang orang tua2 : klau ade orang chicken pox dlm rumah, jgn menggoreng kanπŸ€ͺjadi beli je lah...niat aritu nak goreng sendiri..resepi pun dah dapat dari @mama_furqanqaireena πŸ˜‚πŸ˜ #cempedakgoreng #sedaprangup #kecikmolek
INGAT.. Allah Selalu Memberikan Kelebihan Dibalik Kekurangan Kekuatan Dibalik Kelemahan. . Dialah yang paling comel sekali.. #kecikmolek jee my hero πŸ˜‰βœŒπŸ˜˜ #PRS2018 πŸ’š . . #KakYuyu #ProjekSTG
I'M FEEL SO FRESH‼️Bermakep dari pagi smp lunch πŸ˜… plan asal nak keluar breakfast 🍳 je pouch make up tak bawak pun πŸ’ͺ🏻 . Jalan selamat tak perlu tacap2, kita spray jer MAKEUP FINISHING SPRAY sbb memg sentiasa ada dlm handbag πŸ‘œ #kecikmolek . Awak nak cuba?? text me πŸ‘ŒπŸ» . 😘 Yanti | Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/60199239942 www.wasap.my/60199239942 www.wasap.my/60199239942 #sebelummakeup #selepasmakeup #finishingspray #refreshin #face #discoverlovebeauty #kualaterengganu #kotabharu #2018 #bazarpaknil #kemaman #jalanjalancarimakan #
Lapik tu dah jd tempat dia dah.. Alih mner2 pon bila nk tdo mesti dia akan tido kt ctu.. hehehe😸😺😻 #americancurl #kecikmolek #kucingnakal
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Harini Kita Terima Undangan Orang .. Mana Tau 2 3 Bulan Lagi Orang Terima Undangan Kita πŸ˜… EhhEhhh Kami Bukan Les πŸ™„ Kiss Dia Sebab Sayang Macam Adik Sendiri πŸ€—@aweklajak.official_ #malamdunia #sayangadikkakak #roadtohalal #October2018 #november2018 #halalkanhubungan #bahagia #siskurusje #kecikmolek #leparutara4 #sislahirleparlah #anakaboh #20tahun #shoeiiraa #enjoyy #loveyou #cintasyurga
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Ni hah! πŸ˜… Ada yg tanya tak pasti kecik tera mana..ni nak habaq mai..kecikla kecik tuu..😚 Bahasa buku is kecil..πŸ˜„ #kecikmolek #comel #cute #mini #kecil
Seronok tengok gelagat kawan2..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #TeNgAs #keCikMoleK #ManTaP #huluKerLing
Assalammualaikum semua... 😊 Mama Zaara rs nak buat contest sket, sje nak meriahkan suasana raya kat muka buku nie... hehe 🌸 Hadiah dia adalah sepasang baju kurung pahang yg mCm Zaara pakai tue... 🌹 Baju tue adalah baby pertama keluaran sy & alhamdulillah hanya tinggal a few pieces jer lg... 😍 Jadi nyer kite rs nak bg free la kat ibu2 or bapa2 yg dpt teka dgn betul ketinggian anak dara sy tue Mia Zaara πŸ’• Baju kurung pahang tue ada 3 size dr new born ke umur 4 tahun ikut size badan anak... hehe 😘 Sila la jawab kat ruangan kOmen ea... Bole teka sekali sje... Bile ada yg teka dgn betul sy akan stop kan terus contest nie... 😊 Sje sy nak meriahkan muka buku nie... hehe πŸ¦‹ Kalau pemenang area KL , sy akan serahkan sendiri baju tue tp kalau luar KL sy akan pos... ☺️ Selamat Mencuba 🌹 #MiaZaara #3Tahun #KecikMolek #AnakMama #BajuRaya2018 #Love ❀️
Pendek is comel 😁.. adik lagi besar dari akak πŸ€¦β€β™€οΈ #kecikmolek #kecikcomel
Misz her. πŸ˜·πŸ˜“ #kecikmolek #sista 😘
Kuih setahun sekali je buat πŸ˜‹ #kuihmelaka #kecikmolek #senangtelan 😁
Baru nak masak nasi. Nasi panas ikan kaloi bakar πŸ™„πŸ™„πŸ™„ Bukan nak tunjuk #periuknasibarulah #kecikmolek
see how cute is this bunch of bananas!😝 . . #banana #pisang #kecikmolek #socute #small #tinyfood #tiny #fruitspotting
JELLY BEG RM90/95SS FREE POSTAGE GRED:A KOD:MY/YN #begstylo #beg #freepostage #gredaaa #kecikmolek #jellybeg
3 lighting berbeza..even tak sama tapi result dia wow...best sgt u olls...kecik molek tpi terbaik... Apply sikit blh cover satu muka...boleh tutup cela2 kat wajah uolls...harga?ofcourse la mampu milik... Yang mana neebie nak start belajaq makeup iolls sarankan try guna foundation cubremi ni..mmg memletoppssss habis... Berminat boleh pm/wassup 0 1 1 6 1 5 4 8 0 3 3 🚘silibin/jelapang/meru dan berdekatan 🚘kuala kangsar/padang rengas Postage sm/ss #cubremi #teamputri #jomlawa #kecikmolek
Zoommmmmm.... Sebab apa??in love sgt dgn fd kecik berhantu ni... Murah n flawless sgt bila apply..kecik molek cmtu pun tahan lama uollss... Hakak ni bukan apa..hakak mmg suka kumpul foundation..n cubremi ni antara yg terbaik akak pernah ada.... Oraite uolss..kalau berminat nak try foundation cubremi ni blh pm/wassup hakak ok.. Cod area 🚘Silibin 🚘Jelapang 🚘Kuala kangsar Postage sm/ss πŸ“±01161548033 #cubremi #teamputri #kecikmolek #hakaksuka
Okay, finally jumpa geng sekampung. Dapat juga bekerja dengan @zoeyrahman ! Yass. More to come! Thank you for having us babe! Okay raya leh singgah umah tahun ni. Harini ai jadi pa sementara utk Zoey. Ehek.πŸ™ˆπŸ™ˆ β€’ p/S: Siapa orang T'ganu? Angkat tangan sket. Nak sep tanganπŸ˜βœ‹ #teamterengganu #kecikmolek #terengganutakessabah #iydajamequote #loveyourself #quotes #potd #ootd #photography #misscepret #karnivalsehatiatRTM #finasmalaysia
Rahsia turun berat badan tanpa menahan lapar Tip2nya Bagaimana nak kira kalori makanan? Badan kita automatic bakar apa yg kita makan setiap hari mengikut kadar metabolism masing2 Sebagai contoh Jika kadar metabolism anda sehari adalah 1200cal maka anda perlu kurangkan pengambilan kalori sehari sebanyak 200cal Jika anda makan lebih dari 1200cal badan akan bakar 1200cal dan berat anda maintain tak turun jika makan berlebihan kalori yg anda makan akan membentuk lemak seterusnya terkumpul hari demi hari Kalori ini boleh terkumpul dalam masa 1 minggu atau 2 minggu dan berat anda akan naik 1-2kg dalam tempoh tersebut Adakah anda sudah faham bagaimana nak turun berat badan program kami sangat2 membantu anda serta memberi ilmu untuk anda di masa akan datang agar anda tahu jaga pemakanan dan amalkan gaya hidup sihat. Sayangi jantung andaπŸ’“ Coach ani Personal Coaching Weight Lost Challenge Online wasap Coach ani. 017 5704641 #tipcantik #nasi #sayursayuran #airkosong #buahan #kulitcantik #gebumenawan #kecikmolek #rampingberseri
Kecik molek tuan nya.🌸 Sgt peramahπŸ’• Comel sgt.. #instafamous #perangbibir @ltsrosenicotine #kecikmolek
alololo malu malu pipi merah merah 🀣 .. #budakmengada #kecikmolek
Tatkala berada di India suatu tika dulu, saya ditinggalkan sorgΒ², mentangΒ² lah diorg laju, berdesup sup sap sup sap menyelit #jomkonvoi #kecikmolek #sweetmemory
Haiiii... Selamat pagi..korang dah cuba belom AR foundation ni..rm15 jea uolsss..banyak kelebihan ok..best sangat..sesuai bawak g mana2.. Nak ? Roger jea kat nor ok.. www.wassap.my/60139765366 www.wassap.my/6039765366 #comeylotey #fdviral #fdmurah #rm15jea #areamarang #smooth ,peloles#kecikmolek #pagi
Mesti ada yang niat nak kurus, buang lemak degil yang da lama tu kan? πŸ˜” Sekarang da ada cara mudah selain bersenam. Kita kurus secara sihat 😘 Mama ada tips sihat boleh share dengan ualls 😍 tak kan la tak nak? Yang penting BERTERUSAN.
Bintang yg semakin bersinar dlm bidang nyanyian... i love ur voice dear...i dah jd slh seorg peminat u tauu...sayggg kat u...Doa moga u makin berjaya berjayaaaa dann berrrjjjaaaaayaaaa.... #singer #suaraemas #dynalove #kotabharu #comel #cantik #kecikmolek #sayangkamu
2018 kn.. Nak smkin gojess Nak smkin putih Nak smkin cantik Tak ke gitu hehe Lpas ni ubah gigi pulk πŸ˜‚πŸ˜‚ #mimybeautypakarkulitanda #setputihkekal #kecikmolek #kecikpekan
Baru blh jpe kawn kmcing mimi..bez friend mimi ni..2taun dh x jpe ni..akhirnyer ni dpt jgk tgk wajah y cntik berseri ni..😬😬walaupn ank dh 3 org..tp ibu ttp cun melecunπŸ™„πŸ˜πŸ˜πŸ˜ #ibucun 😘 #kecikmolek
I am now in the Giant’s world. Let me play with their shoe πŸ‘  and makeup πŸ’„ . Reminds me of β€˜Jack & The Beanstalk’. I better run before the Giants find me πŸ‘€ πŸƒπŸ»β€β™€οΈ. #iamnotjack #mynameisnotjack #mynameislita #penatakupanjatpokokkacang #panjatpakaikasuttinggi #curimasukbilikgergasi #moderngiant #gergasipunpandaipakaimakeup #gergasipunpandaipakaikasuttinggi #gergasipandaibergaya #keakuyang #kecikmolek #terasa #kerdil #ilovered #makeup #gergasi #cabutlari #besar #makeuptutorial #makeupartist #world #travel #middleeast #malaysia #art #artist #ootd β€œDunia ini terbentang luas. Allah Maha besar. Kita hanya hamba kerdil”.
Lamanya tak jumpa @teya_mo ni, tour leader masa pergi Shenzen n HK tahun 2013. Masa tu ngandung Izz Qaiser. Dah 3 anak baru dapat jumpa. Padahal dedua duk Cheras je πŸ˜‚πŸ˜‚ Risik-risik tanya nak jenjalan tahun depan. Siapa nak merisik dia pun boleh. Single lagi ni. Hahaha. #thebesttourleader #kecikmolek
next page →