#jomtravel

36,677 posts

Loading...
Tonight Fantasy unit gathering. Lets Bangkok, Thailand. FREE travel with Mary Kay and want to know how ask me for more.😍😘💃🏾💃🏾 . . #unitgathering #jomtravel #FreewithMaryKay #ToBangkokThailand #rilex #enjoy #Godblessed #Maydreamcometrue #Believe
Loading...
#PROMO PULAU JEJU, KOREA 5H4M 😎 MUSIM BUNGA 🌸 Cherry blossom, apricot blossom, canola dan pelbagai jenis bunga time ni, cuaca pulak sejuk-sejuk nyaman gituu MUSIM PANAS 🌻 Sunflower, hydrangea, lavender dan cuaca yang sesuai ke pantai dimana airnya jernih kebiruan dengan pasir putih MUSIM LURUH 🍁 Daun-daun pokok bertukar warna merah kuning dan bermulanya musim buah oren 🍊 cuaca sejuk-sejuk nyaman So korang prefer musim mana? . Well, semua musim best tambah-tambah di Pulau Jeju. Lain musim lain daya tarikannya. So patut cuba semua musim. Baru puas hati Hehe 😍😍 . . Harga kasih sayang cuma hanya RM2,099 💰 . . 🌸 Spring 14-18 March 🌸 🌻 Summer 22-26 June 🌻 🍁 Autumn 31 oct- 4 Nov 🍁 Booking SERENDAH RM900 sehingga 18 Nov 2018. Lambat tinggal. . . ✈Flight return + 🆓️7kg handcarry 🏨Accomodation . 🚗Private transport 👮‍♂️English driver cum guide 💸Entrance fees . 🚘Airport Transfer . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #ETV #jeju #jejuisland #korea #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
#PROMO PULAU JEJU, KOREA 5H4M 😎 MUSIM BUNGA 🌸 Cherry blossom, apricot blossom, canola dan pelbagai jenis bunga time ni, cuaca pulak sejuk-sejuk nyaman gituu MUSIM PANAS 🌻 Sunflower, hydrangea, lavender dan cuaca yang sesuai ke pantai dimana airnya jernih kebiruan dengan pasir putih MUSIM LURUH 🍁 Daun-daun pokok bertukar warna merah kuning dan bermulanya musim buah oren 🍊 cuaca sejuk-sejuk nyaman So korang prefer musim mana? . Well, semua musim best tambah-tambah di Pulau Jeju. Lain musim lain daya tarikannya. So patut cuba semua musim. Baru puas hati Hehe 😍😍 . . Harga kasih sayang cuma hanya RM2,099 💰 . . 🌸 Spring 14-18 March 🌸 🌻 Summer 22-26 June 🌻 🍁 Autumn 31 oct- 4 Nov 🍁 Booking SERENDAH RM900 sehingga 18 Nov 2018. Lambat tinggal. . . ✈Flight return + 🆓️7kg handcarry 🏨Accomodation . 🚗Private transport 👮‍♂️English driver cum guide 💸Entrance fees . 🚘Airport Transfer . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #ETV #jeju #jejuisland #korea #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
Wot wootttt❗#PROMO JAKARTA-BANDUNG 4H3M HANYA RM499 JE WAKKK 😱 Mau ngak? Hehe. Eh rugi la kalau tak sambar. Harga dah la cun-melecun, mur-mur pulak tu. Adududuu 😊 Deposit serendah RM200 sahaja 💰 Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period : JUL 2019 - NOV 2019 . . ✈ Tiket Flight pergi balik KUL-JAKARTA-KUL 🆓️ 7KG hand carry cabin baggage 🏨 Hotel 🥪Breakfast 3 x 🚗Transport . 🥛 Mineral water . 👮‍♂️ Driver/Supir . ⛽ Tol + minyak + parking + Tipping 🚘 Airport Transfer 🖼 Lawatan ke tempat menarik 💸 Tipping - if nk bg lg pada driver pun xpe . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GCT #bandung #jakarta #indonesia #wonderfulindonesia #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
Wot wootttt❗#PROMO JAKARTA-BANDUNG 4H3M HANYA RM499 JE WAKKK 😱 Mau ngak? Hehe. Eh rugi la kalau tak sambar. Harga dah la cun-melecun, mur-mur pulak tu. Adududuu 😊 Deposit serendah RM200 sahaja 💰 Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period : JUL 2019 - NOV 2019 . . ✈ Tiket Flight pergi balik KUL-JAKARTA-KUL 🆓️ 7KG hand carry cabin baggage 🏨 Hotel 🥪Breakfast 3 x 🚗Transport . 🥛 Mineral water . 👮‍♂️ Driver/Supir . ⛽ Tol + minyak + parking + Tipping 🚘 Airport Transfer 🖼 Lawatan ke tempat menarik 💸 Tipping - if nk bg lg pada driver pun xpe . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GCT #bandung #jakarta #indonesia #wonderfulindonesia #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
DATE BARU ‼‼ . SIAPA CEPAT DIA DAPAT ‼‼😍 . FLASH SALE ‼⏰ Jogyakarta 4H3M Termasuk tiket flight!✈✈ . Dewasa : RM 699/pax Kanak2 bwh 2 thn : RM 200/pax Kanak2 2-12 thn : RM 650/pax . DEPOSIT : RM 350/pax sahaja . Travel date 5-8 Nov 2019 Pakej termasuk : ✅ Tiket penerbangan KL-Jogja-KL (Airasia) ✅ Bilik penginapan 3malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ ( sebilik 2 orang) ✅ Transport dan tour ✅ Muslim Tour guide cum driver yang berpengalaman ✅ Daily bfast at hotel . Pakej tidak termasuk : ❌ Tiket lawatan ❌ Makan dan minum ❌ Luggage ❌ Travel insurans . . Antara tempat lawatan : 📍Malioboro 📍Alun-alun kidul 📍Hutan pokok pinus 📍Pantai Timang 📍Goa Pindul 📍Gunung merapi 📍Candi Borobudur 📍Kalibiru 📍Taman Sari Water Castle 📍Pinus pengger 📍Pasar Beringharjo 📍Gereja Ayam . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio 😊 😃😁 http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my SILA FOLLOW IG KAMI @pakej_percutian.mehtravel @pakej_percutian.mehtravel @pakej_percutian.mehtravel ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Terima kasih. 😊 #tripmurah #travel #malaysia #thailand #indonesia #korea #vietnam #maldives #jomtravel #mehtravel #tripjogja #tripbandung #jomjalan #chill #leisure #percutianmurah #pakejpercutian #jjcm #cuticutimalaysia #visitmalaysia #privatetrip #companytrip #jalanjalancarimakan #igshopmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #instashopmalaysia #jualanmurah
Selamat malam, smoga mimpi ke OSAKA mlm ni💃 . Klu uols nak tau, kita ada Promo Osaka dengan hanya rm2399 je. Termasuk tiket flight ye! . Murah yang amat. Rugi Kalau tak grab sekarang. Sbb Seat limited. 1 malaysia berebut untuk promo yg tak masuk akal ni👈 . Untuk booking @ details wassap 012-6046734 . #pakejpelanconganmurah #pakejpelancongan #travelagency #travelagentmurah #jomtravel #jalanjalan #pakejmurah #cuticutimalaysia #pakejosaka #pakejosakamurah #pakejbajetbercuti #promopakejpelancongan #gotoursandholiday
Selamat malam, smoga mimpi ke OSAKA mlm ni💃 . Klu uols nak tau, kita ada Promo Osaka dengan hanya rm2399 je. Termasuk tiket flight ye! . Murah yang amat. Rugi Kalau tak grab sekarang. Sbb Seat limited. 1 malaysia berebut untuk promo yg tak masuk akal ni👈 . Untuk booking @ details wassap 012-6046734 . #pakejpelanconganmurah #pakejpelancongan #travelagency #travelagentmurah #jomtravel #jalanjalan #pakejmurah #cuticutimalaysia #pakejosaka #pakejosakamurah #pakejbajetbercuti #promopakejpelancongan #gotoursandholiday
JAKARTA-BANDUNG uolls. Ada yang nak x?LIMITED SEAT.😃 . INFO: TEKAN AJE LINK WHATSAPP DIBIO #pakejbandung #jomtravel #kakicuti #pakejpercutianmurah #pakejbandungmurah
ALL HAIL . Discover many walks throughout the rainforest - catch your breath as you first glimpse the craggy outcrop of majestic Cradle Mountain towering above sparkling Dove Lake plateau. . #xplorevic #malaysianhospitality #discovertasmania #jomtravel #jalanjalan #halaltravel #muslimtravelers #privatetour #malaysiantraveler #singaporeantraveller #indonesiantraveler
ALHAMDULILLAH Terima Kasih Pn. Nadhirah & family sbb memilih perkhidmatan kami Jumpa esok ya Kpd yg masih tercari2 transport murah & pakej percutian bajet Sabah, jom lerrr bercuti bersama kami Kpd yg dah tempah tu, kami ucapkan terima kasih banyak2 ya Utk tempahan, sila hubungi www.wasap.my/60165885772 www.wasap.my/60165885772 www.wasap.my/60165885772 #northborneotrip #pakejpercutiankekundasang #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiansabah #kundasangtrip #kundasangsabah #kundasang #pakejkundasangmurah #pakejkundasang #pakejtravelkundasang #pakejkundasangmurah2018 #travelmalaysia #jomtravel #pakejsabahbajet #pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejtripmurah #tripsabah #tripkundasangmurah #tripkundasangbajet #kakijalan #kakitravel #kakitravelmalaysia #kakitravelmurah #cuticutimalaysia #pakejsabah #pakejpercutianmurah2
Siapa ada plan nak bercuti ke KRABI? PHUKET? HATYAI? ATAU korang boleh pergi ketiga-tiga tempat sekaligus? Haaa amacam? 🤩 Krabi, Phuket dan Hatyai selama 4 hari 3 malam. Naik van VVIP sepanjang trip. Van bukan sebarang van tau. Boleh karok lagu Isabella 🎤, nak layan movie pun takde hal sambil update fesbuk pasal holiday. Siap ada adpter tau dan lampu lip lap lip lap. Eh class kau jah! Hehe 😆 . Tu baru intro pasal van VVIP, belum buka topik island hopping 🛶, bergambar dengan gajah 🐘, tengok sunset view, berurut, dan of course shopping sakan. Haa sila lah penuhkan duit baht tebal2. Hehe 😂 Bab makanan takyah sembang lebih-lebih. Sebab nanti admin sendiri bertakung airliur 🤣🤣🤣 Makanan Thailand memang sedap gilarrrrr 🤤 Kalau ada plan nak join, meh tengok tarikh travel mana korang ONZ 👇 . . 🌸20-23 DEC 2018 🌸03-06 JAN 2019 🌸31-03 FEB 2019 🌸28-03 MARCH 2019 🌸11-14 APRIL 2019 Dah ada tarikh, meh wasap admin lelaju yeee . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahphukra #krabi #phuket #hatyai #thailand #islandhopping #emeraldpools #thaifood #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
Siapa ada plan nak bercuti ke KRABI? PHUKET? HATYAI? ATAU korang boleh pergi ketiga-tiga tempat sekaligus? Haaa amacam? 🤩 Krabi, Phuket dan Hatyai selama 4 hari 3 malam. Naik van VVIP sepanjang trip. Van bukan sebarang van tau. Boleh karok lagu Isabella 🎤, nak layan movie pun takde hal sambil update fesbuk pasal holiday. Siap ada adpter tau dan lampu lip lap lip lap. Eh class kau jah! Hehe 😆 . Tu baru intro pasal van VVIP, belum buka topik island hopping 🛶, bergambar dengan gajah 🐘, tengok sunset view, berurut, dan of course shopping sakan. Haa sila lah penuhkan duit baht tebal2. Hehe 😂 Bab makanan takyah sembang lebih-lebih. Sebab nanti diri sendiri bertakung airliur 🤣🤣🤣 Makanan Thailand memang sedap gilarrrrr 🤤 Kalau ada plan nak join, meh tengok tarikh travel mana korang ONZ 👇 . . 🌸20-23 DEC 2018 🌸03-06 JAN 2019 🌸31-03 FEB 2019 🌸28-03 MARCH 2019 🌸11-14 APRIL 2019 Dah ada tarikh, meh wasap lelaju yeee . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahphukra #krabi #phuket #hatyai #thailand #islandhopping #emeraldpools #thaifood #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
PAKEJ HUJUNG TAHUN 2018 USS . . Pakej: 2D1N Stay, Transfer & Play Package Harga: RM350/seorang sahaja . . Pakej termasuk: ★1 night accommodation at Tune Hotel JB ★Universal Studio Singapore (USS) eTicket scan the bar code ★Return transfer Tune Hotel to USS. . . Jangan malu jangan segan nak DM atau boleh whatsapp terus ke nombor kami di: 019-6062986 . . Sila tag rakan rakan anda. Jom bercuti ke USS bersama Raha holidays. . . #USS #travelmurah #travelagent #pakejUSSmurah #cuticutimalaysia #jomtravel
Live every moment, Lough every day, Love beyond words. . . 📍Vila Hantu, senggigi . #lombok #lombokisland #travelmate #travelguide #love #explorelombok #insidelombok #jomtravel #vsco
Selamat petang semua 🌼🌼🌼 . 👇👇👇👇👇👇👇👇 Sesiapa yang masih mencari pakej percutian dalam negara, dan tak tahu nak ke mana cuti sekolah nanti..Jom bawak anak2 bercuti ke Langkawi 🐳 . Pengangkutan, penginapan makan dan pemandu pelancong sudah termasuk dalam pakej‼️ . Harga pula HANYA BERMULA DARI RM320/ SEORANG SAHAJA‼️‼️ . Cepat bukak kalendar pilih tarikh cuti yang anda ingin pergi. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lebih lanjut di talian 📞 019 382 3395.. . Segalanya kami akan uruskan 😉 . #pakejbercuti #cuticutimalaysia #langkawitravel #umrah2018 #umrah #travel #klsentral #syjual #murah #jomtravel #travelbajet #cutibajet #holidaymurah #holiday #hotelmurah #visa #travelagency #percutian
PAKEJ PERCUTIAN KE PHNOM PENH! . . Terdapat banyak tempat menarik yang akan dilawati. Pakej sudah termasuk dengan pemandu pelancong, tempat penginapan selama percutian, dan makan. . . Bermula dengan harga dari RM690/seorang sahaja. Anda boleh adjust untuk pergi berdua atau dalam kumpulan. . . Jom cepat2 hubungi kami untuk booking tarikh percutian anda. Slot untuk pakej ini terbuka sepanjang tahun 2018. . Hubungi no tertera bagi sebarang urusan. . . 👇 . 📲 019 382 3395 📲 019 382 3395 📲 019 382 3395 . . #pakejbercuti #cuticuti #indonesiantourpackage #balihoneymoonpackage #umrah2018 #umrah #travel #klsentral #syjual #murah #jomtravel #travelbajet #cutibajet #holidaymurah #holiday #hotelmurah #visa #travelagency #percutian
Jom book pakej percutian anda dengan kami segera. Harga bermula hanya RM765 SEORANG sahaja ke Bali. . . Pakej sudah termasuk penginapan, makan (sarapan, tengahari, malam), pengangkutan dan tour guide! . Jom hubungi kami untuk set tarikh anda 😊😊😊😊😊 . . 👇👇👇👇 . Whatsapp kami di link yang tertera di profil kami bagi sebarang pertanyaan. . #pakejbercuti #cuticuti #klsentral #pakejcutimurah #jomtravel #travelagnecy #percutianmurah #visa #hotelmurah
FLASH SALE ‼⏰ . Jogyakarta 4H3M Termasuk tiket flight!✈✈ . Dewasa : RM 699/pax Kanak2 bwh 2 thn : RM 200/pax Kanak2 2-12 thn : RM 650/pax . DEPOSIT : RM 350/pax sahaja . Travel date 5-8 Nov 2019 . http://bigsaleNOV.wasap.my . Pakej termasuk : ✅ Tiket penerbangan KL-Jogja-KL (Airasia) ✅ Bilik penginapan 3malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ ( sebilik 2 orang) ✅ Transport dan tour ✅ Muslim Tour guide cum driver yang berpengalaman ✅ Daily bfast at hotel . Pakej tidak termasuk : ❌ Tiket lawatan ❌ Makan dan minum ❌ Luggage ❌ Travel insurans . . Antara tempat lawatan : 📍Malioboro 📍Alun-alun kidul 📍Hutan pokok pinus 📍Pantai Timang 📍Goa Pindul 📍Gunung merapi 📍Candi Borobudur 📍Kalibiru 📍Taman Sari Water Castle 📍Pinus pengger 📍Pasar Beringharjo 📍Gereja Ayam . Nota : Pihak Ayden Averroes Holidays Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian. . . #pakejmurah #pakejbandung #bandung #malaysia #love #travel #termurah #krabi #perth #singapore #murah #korea #thailand #phuket #jogja #destinasipercutianbajet #jakarta #hongkong #islam #aydenaverroes #hochiminh #cutisekolah #jomtravel #travelcheap #sabah #borneo #uss #honeymoon #bazaarpaknil #cuticutibajet
PROMOSI PAKEJ JAKARTA-BANDUNG 4H3M RM499 WITH FLIGHT NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . . PERCUMA MAKAN TENGHARI 1X . Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period : JUL 2019 - NOV 2019 . MIX TRIP . . Dewasa 11 tahun dan keatas : RM499 (RM200 Deposit) Kanak2 4-10 tahun : RM499 (RM200 Deposit) Kanak 2-3 tahun : RM449 (RM200 Deposit) Kanak2 0-23 bulan : RM199 (RM199 Deposit) . JIKA 1 BILIK 3 ORANG AKAN ADA 1 KATIL QUEN 1 TILAM/ 3 KATIL SINGLE . HARGA PAKEJ TERMASUK :* . ✔ Tiket Flight pergi balik - KUL-JAKARTA-KUL ✔ Free 7KG hand carry cabin baggage (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm) ✔ Hotel New Moonlight(1 star by Agoda)/ setaraf untuk 4H3M ✔ Breakfast 3 x ✔ Transport 4H3M ✔ Mineral water ✔ Driver/Supir 4H3M ✔ Tol + minyak + parking + Tipping ✔ Airport Transfer ✔ Lawatan ke tempat menarik(tiket masuk tak termasuk) ✔ Tipping - if nk bg lg pada driver pun xpe :) . HARGA TAK TERMASUK: . ✘ Insuran flight(travel) - RM30 - bagitau awal2 if nk-better amik, if jadi apa2 kami tak tanggung apa2 ✘ Duit poket/shopping ✘ Mkn tenhari dan MLM ✘ Entrace fees ✘ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia ✘ Luggage, bgtau awal2 masa booking if nk (jika add kemudian ada cas RM50 per group upah add + harga luggae semasa): 20KG : RM71.40 sehala (RM84 harga after booked) 25KG : RM79.80 sehala (RM94.50 harga after booked) 30KG : RM126 sehala (RM147 harga after booked) 40KG : RM231 sehala (RM262.50 harga after booked) ✘ sebarang tambahan luggage/insuran/meals/seat/lain2 changes selepas tiket dah book, ada cas upah RM50 per group . . *Tambah RM120 perpax jika mahu upgrade Pasar Square Hotel/D'Best Hotel Bandung/Raffleshom Bandung /Fave Hotel Hyper Square/Zodiak Kebon Kawung/* *if nak date private trip pun boleh..harga maybe lain :)* . . *Reply "DATECGK 2019" jika nak tengok tarikh2 2019 kami* . . . *SAPE CPT DIA DPT* . 📲 wasap.my/60164644691/CGK
Alhamdulillah Done Day Trip 9 Nov 2018 Terima Kasih Sean & isteri sbb memilih perkhidmatan kami Kpd yg masih tercari2 transport murah & pakej percutian bajet, jom lerrr bercuti bersama kami Kpd yg dah tempah tu, terima kasih banyak2 & jumpa nt ya Utk tempahan, sila hubungi www.wasap.my/60165885772 www.wasap.my/60165885772 www.wasap.my/60165885772 #northborneotrip #pakejpercutiankekundasang #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiansabah #kundasangtrip #kundasangsabah #kundasang #pakejkundasangmurah #pakejkundasang #pakejtravelkundasang #pakejkundasangmurah2018 #travelmalaysia #jomtravel #pakejsabahbajet #pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejtripmurah #tripsabah #tripkundasangmurah #tripkundasangbajet #kakijalan #kakitravel #kakitravelmalaysia #kakitravelmurah #cuticutimalaysia #pakejsabah #pakejpercutianmurah2
Alhamdulillah Done trip 4H3M [8-11 Nov 2018] Terima Kasih Mrs. Uma & family sbb memilih perkhidmatan kami Kpd yg masih tercari2 transport murah & pakej percutian bajet, jom lerrr bercuti bersama kami Kpd customer yg dah tempah tu, kami ucapkan terima kasih byk2...jumpa nanti ya Utk sebarang tempahan, sila hubungi www.wasap.my/60165885772 www.wasap.my/60165885772 www.wasap.my/60165885772 #northborneotrip #pakejpercutiankekundasang #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiansabah #kundasangtrip #kundasangsabah #kundasang #pakejkundasangmurah #pakejkundasang #pakejtravelkundasang #pakejkundasangmurah2018 #travelmalaysia #jomtravel #pakejsabahbajet #pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejtripmurah #tripsabah #tripkundasangmurah #tripkundasangbajet #kakijalan #kakitravel #kakitravelmalaysia #kakitravelmurah #cuticutimalaysia #pakejsabah #pakejpercutianmurah2
NOVEMBER DEAL.... Paket wisata Murah di Yogya. IDR 500K /day/12hour incluce : - transport, driver, BBM - bebas pilih destinasi wisata - full AC - free wifi in car - free snack&mineral water Jangan lupa follow ig kami di @yogyatrip_rentalcar.. kami siap menemani Anda dengan driver yang ramah dan berpengalaman. more info dan booking: (+62) 813 9272 2300 (+62) 822 2657 2881 welcome to Yogya Guest #wisatajogja #wisatamurah #jalanjalanyogya #pesonayogya #tripjogja #tourjogjamurah #exploreyogya #visityogya #travelling #sewamobilyogya #rentalcaryogya #rentcarservice #holiday #traveler #borobudurtrip #borobudurtour #borobudurtemple #borobudursunrise #tourist #igtravel #travel_tourist #mytravelgram #instatravel #instapict #jommelancong #jomtravel #jomcuticuti
ENDRAWAN TOUR SERVICE & RENTAL CAR YOGYA Welcome to Yogya guest... want to travel in Yogya? We are ready to accompany your tour while in Yogya. Follow @yogyatrip_rentalcar and enjoy your trip. Our Service: ✅package trip ✅private trip ✅family trip ✅group ONLY IDR 500 K/day/ 12 hour Price include: ▶️Transport ▶️Driver (English&Japanese driver) ▶️Gasoline ▶️Free Wifi in Car ▶️Mineral Water Price exclude: 》parking fee 》entrance fee ticket 》meals Ready Transport: ▪Avanza ▪Luxio X ▪Inova ▪Elf sort/long ▪Hiace FOR BOOKING & DETAILS INFORMATION: WA (+62) 8139 272 2300 (+62) 8222 657 2881 #wisatayogya #jalanjalanyogya #sewamobilyogya #rentalcardriver #rentalcaryogya #visityogya #adventure #travelling #instatravel #travelgalery #instapict #traveller #travel_tourist #igtravel #mytravelgram #Tourist #tourism #travelguide #vintage #destination #vacation #beutifulplace #privatetrip #exploreyogya #travelbag #travelholic #jomtravel #jompercutian
ENDRAWAN TOUR SERVICE & RENTAL CAR YOGYA Welcome to Yogya guest... want to travel in Yogya? We are ready to accompany your tour while in Yogya. Follow @yogyatrip_rentalcar and enjoy your trip. Our Service: ✅package trip ✅private trip ✅family trip ✅group ONLY IDR 500 K/day/ 12 hour Price include: ▶️Transport ▶️Driver (English&Japanese driver) ▶️Gasoline ▶️Free Wifi in Car ▶️Mineral Water Price exclude: 》parking fee 》entrance fee ticket 》meals Ready Transport: ▪Avanza ▪Luxio X ▪Inova ▪Elf sort/long ▪Hiace FOR BOOKING & DETAILS INFORMATION: WA (+62) 8139 272 2300 (+62) 8222 657 2881 #wisatayogya #jalanjalanyogya #sewamobilyogya #rentalcardriver #rentalcaryogya #visityogya #adventure #travelling #instatravel #travelgalery #instapict #traveller #travel_tourist #igtravel #mytravelgram #Tourist #tourism #travelguide #vintage #destination #vacation #beutifulplace #privatetrip #exploreyogya #travelbag #travelholic #jomtravel #jompercutian
Cuti sekolah hampir tiba dah plan ke nak kemana cuti ni? Haa jom usha usha dulu😬 pakej ni paling laku keras tau🤑 . Masih tak cukup duit nak travel? Jangan risau baki boleh bayar secara ansuran tau. . Berminat ? Meh whtspp sis cepat 01125565897 atau boleh click link whtsapp di bawah👇 www.wasap.my/601125565897 #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
PROMO.. PROMO.. PROMO.. . FROM JAKARTA TO BANDUNG 2 MALAM BANDUNG 1 MALAM JAKARTA . Hanya dengan RN530 SEORANG‼️ . Min 5 ORG 1 GROP.. ON‼️‼️ . Anda berminat?? . Utk detail klik link dibawah utk maklumat lanjut... www.wasap.my/60134042372/jkrt #jomjalan #JoMLIBURBAJET #jombandung #jomjakarta #jomtravel
Private trip singapore💖 thankyou semua enjoy dengan trip kami😊👏🏻 . Korang taknak ke pergi singapore ramai ramai ni? Haa kalau nak cepat pm sekarang. . Berminat boleh whtsapp 01125565897 atau boleh click link whtsapp di bawah👇 www.wasap.my/601125565897 . #singapore #singaporedaytrip #daytrip #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
Krabi Package PROMO 'SERENDAH RM720' (2019)– include flight ticket (4 days 3 nights) . Last Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel Period : MEI - OKT 2019 . OPEN TRIP DEPOSIT = RM300/PAX . ✔ Any dates Mei-Okt (2019) can choose but must check with us for the price. . ⚑ Serendah RM699 seorang (Travel Mei-Oct) - Low Season 2-4 orang = RM770 seorang 5-7 orang = RM750 seorang 8-10 orang = RM720 seorang . price for kid (3-12 tahun) - kid with bed (-rm20 from the package price) - kid without bed (-RM50 from the package price) - infant (RM199) 0-2 tahun . Package Includes: ✔ Flight ticket KUL-KBV-KUL, ✔ Airport Transfer (2 ways) ✔ Halal Breakfast 3 x ✔ Jungle tour(Emerald Pool, Hot Spring, Tiger Cave, Elephant Trekking) ✔ Lunch during jungle tour 1 x ✔ Hotel 3 nights at Ben House Hotel, Aonang, Krabi (1 room 2 person) ✔ Island Hopping (4island by long tail boat) ✔ Free Scooter for 24hours (1 scooter share 2 person)pping ✔ Packaging lunch during island hopping (budget lunch) ✔ Free fruit and mineral water during island hopping ✔ Snorkeling with equipment . Not Include: ✘ National park entrance fee for 4 Islands(400baht) ✘ Other meals . . 📲 wasap.my/60164644691/krabi4h3m . . . . #pakejkrabi #aonangkrabi #tripkrabi #pakejpercutianbajet #airasiapromo #pakejmurahtravel #krabithailand #krabitown #promoairasia #krabiisland #jomtravel #airasia #destinasibajet #kakitravel #backpackersbuddiesmalaysia #percutianbajet #pakejkrabibajet #krabi #tripbajet #malaysiatraveller #kakitravelmalaysia #krabitrip #pakejpulaumurah #pakejpulau #kakitravelbajet #malaysiabackpackers #pakejkrabihatyai #pakejkrabimurah #jomjalanjalan #backpackersmalaysia
There are a couple of Instaworthy viewpoints along the McWay Falls walking trail that’ll keep your eyes (and camera) busy for a good few hours. 📷: @hannahonearth #travelokamy #traveloka #travelgram #jomtravel #travelphotography #travelcommunity #travelaroundtheworld #seetheworld #travelguide #exploreasia #passionpassport #backpackerlife #travelsolo #lppathfinders #visitcalifornia #explorecalifornia #travelcalifornia
PROMOSI PAKEJ JOGJA 4H3M SERENDAH RM699 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . Booking Period: 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period: NOV 2018 - JAN 2020 . MIX TRIP . . Dewasa 12 tahun dan keatas : RM699 (RM350 Deposit) Kanak2 3-11 tahun(extra katil/tilam) : RM699 (RM350 Deposit) Kanak2 3-11 (share bed with parent) tahun : RM649 (RM350 Deposit) Kanak 2 tahun : RM599 (RM350 Deposit) Kanak2 0-23 bulan : RM199 (RM199 Deposit) . HARGA TERMASUK ✔ Tiket Flight pergi balik - KUL-JOG-KUL ✔ Free 7KG hand carry cabin baggage (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm) ✔ Hotel 2 atau 3 bintang based on avaibility (Tickle Hotel/Grand Sarila/Favehotel/setaraf) ✔ Breakfast 3 x ✔ Transport MPV/VAN/ELF ✔ Lawatan(tiket tak termasuk) ✔ Parking Transport . HARGA TIDAK MASUK: ✘ Insuran flight(travel) - RM28 - bagitau awal2 if nk-better amik, if jadi apa2 kami tak tanggung apa2 ✘ Duit poket/shopping ✘ Mkn tenhari dan MLM ✘ Entrace fees ✘ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia ✘ Luggae, bgtau awal2 masa booking if nk (jika add kemudian ada cas RM50 per group upah add + harga luggae semasa): 20KG : RM71.40 sehala (RM84 harga after booked) 25KG : RM79.80 sehala (RM94.50 harga after booked) 30KG : RM126 sehala (RM147 harga after booked) 40KG : RM231 sehala (RM262.50 harga after booked) . . ✘ sebarang tambahan luggage/insuran/meals/seat/lain2 changes selepas tiket dah book, ada cas upah RM50 per group . . . *if nak date private trip pun boleh..harga mungkin lain* :) . *Reply "DATEJOG 2018" jika nak tengok tarikh2 2018 kami* . *Reply "DATEJOG 2019" jika nak tengok tarikh2 2019 kami* . *Reply "DATEJOG 2020" jika nak tengok tarikh2 2020 kami* . . 📲 0164644691 klik link di bio. . . #pakejpercutianbajet #airasia #airasiaindonesia #jogja #backpackers #jomjalanjalan #kakitravel #kakitravelmalaysia #backpackersbuddiesmalaysia #aadc2 #pakejjogja #pakejindonesia #jogjakarta #airasiapromo #malaysiabackpackers #percutianbajet #backpackersmalaysia #pakejjogjakarta #promoairasia #punthuksetumbu #pakejmurah #pakejmurahtravel #pakejjogjamurah #malaysiatravel #malaysiatraveller #jomtravel
Attention 📣Attention 📣 Grab your package to Seoul-Nami-Vivaldi Ski Park, Korea with prices as low RM 3550‼️ We will bring you to Vivaldi Ski Park for this package‼️ Do not miss your golden opportunity‼️ . Whatsapp us now‼️ www.wasap.my/601137375924 www.wasap.my/601137375924 www.wasap.my/601137375924 #nuzhatravel #jomjalan #travel #travelmurah #travelkoreamurah #disember ##vacation #pakejpercutian #pakejmurah #kakijalan #jomtravelkorea #muslimtravel #jomtravel #winterpromo
Attention 📣Attention 📣 Grab your package to Seoul-Nami-Everland, Korea with prices as low RM 3350‼️ We will bring you to Everland for this package‼️ Do not miss your golden opportunity‼️ . Whatsapp us now‼️ www.wasap.my/601137375924 www.wasap.my/601137375924 www.wasap.my/601137375924 #nuzhatravel #jomjalan #travel #travelmurah #travelkoreamurah #disember ##vacation #pakejpercutian #pakejmurah #kakijalan #jomtravelkorea #muslimtravel #jomtravel #winterpromo
Phillip Island Moto GP | October 2018 . Thank you Mr Saufi and Ms Latifah for using @xplorevic again for the second time 😁 . Guided by @annas_azhar #xplorevic #malaysianhospitality #melbourneprivatetours #jomtravel #visitmelbourne #jalanjalan #halaltravel #muslimtraveler
⚡⚡ *Flash Promo Bali*⚡⚡ BALI 4H3M termasuk TIKET FLIGHT! Dewasa. : RM 650/ person 2 tahun ke bwh : RM 200/ person 2-12 thn : RM 599/person Deposit RM 340/person utk booking Travel date : 21-24 Oct 2019 *Pakej termasuk :* ✅Tiket penerbangan KL-Bali-KL (AirAsia) ✅Hotel penginapan 4h3m (sebilik 2 org) ✅Free wifi di hotel ✅Transport dan tour ✅Tour guide berpengalaman *Pakej tidak termasuk :* ❌Makanan & minuman ❌Tiket lawatan ❌Travel insurans ❌Luggage 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan tentang *PAKEJ PERCUTIAN* sila whatsapp atau klik link di bio 😊 😃😁 . http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my #tripmurah #travel #malaysia #thailand #indonesia #korea #vietnam #maldives #jomtravel #mehtravel #tripjogja #tripbandung #jomjalan #chill #leisure #percutianmurah #pakejpercutian #jjcm #cuticutimalaysia #visitmalaysia #privatetrip #companytrip #jalanjalancarimakan #igshopmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #instashopmalaysia #jualanmurah
⚡⚡JAKARTA-BANDUNG 2019 4H3M⚡⚡ RM 599 PER ADULT (>12Y/O) RM 549 PER CHILD (2-12Y/O) RM 200 PER INFANT (<2Y/O) DEPOSIT RM 220/ PERSON TRIP PADA : 22-25 Sept 2019 PAKEJ TERMASUK : ✈ Tiket KUL-JKT-KUL ( Airasia) 🏡 Penginapan 3 Malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐ di Bandung( Sebilik 2 org) 🏙 Tour di Bandung dan Jakarta 👨🏻 Driver cum tour guide 🚐 Air-conditioned transport 🍛🍹 Daily breakfast di hotel TAK TERMASUK : ❎ Lunch dan dinner ❎ Tiket lawatan ❎ Travel insurans ❎ Luggage 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan tentang *PAKEJ PERCUTIAN* sila whatsapp atau klik link di bio 😊 😃😁 http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my #tripmurah #travel #malaysia #thailand #indonesia #korea #vietnam #maldives #jomtravel #mehtravel #tripjogja #tripbandung #jomjalan #chill #leisure #percutianmurah #pakejpercutian #jjcm #cuticutimalaysia #visitmalaysia #privatetrip #companytrip #jalanjalancarimakan #igshopmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #instashopmalaysia #jualanmurah
*LIMITED FOR 10 PAX ONLY* ❗❗❗♨ *PROMO MEDAN LAKE TOBA 4H3M* RM 699 PER ADULT (>12Y/O) RM 650 PER CHILD RM 200 PER INFANT DEPOSIT : RM 280/PAX TRAVEL DATE : 04-07 AUG 2019 22-25 SEPT 2019 PAKEJ TERMASUK : ✈ Tiket KUL-KNO-KUL (AIR ASIA) 🏙 Tour guide 👨 Transport (Airport Transfer, Fuel, Parking) 🚐 4 @ 3 Star Hotel 🍛 Meals 3 Times per day ( Breakfast, Lunch and Dinner ) as per itinerary 🍛 Entrance Fee at Visiting Place 🍛 Ferry Fare at Lake Toba TAK TERMASUK : ❎ Luggage ❎ Travel insurance Antara tempat lawatan di Medan : 🏝 Lake Toba ⛵ Pulau samosir ⛱ Berastagi 🏔 Simarjarunjung 🌊 Air terjun Si Piso-Piso 🏕 Bukit Gundaling 🛵 Merdeka Walk 🕌 Istana Maimoon Nota : *Pihak Ayden Averroes Travel Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian* Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan tentang *PAKEJ PERCUTIAN* sila whatsapp atau klik link di bio 😊 😃😁 http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my http://MEHTravel.wasap.my #tripmurah #travel #malaysia #thailand #indonesia #korea #vietnam #maldives #jomtravel #mehtravel #tripjogja #tripbandung #jomjalan #chill #leisure #percutianmurah #pakejpercutian #jjcm #cuticutimalaysia #visitmalaysia #privatetrip #companytrip #jalanjalancarimakan #igshopmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #instashopmalaysia #jualanmurah
*LIMITED FOR 10 PAX ONLY* ❗❗❗♨ . *PROMO MEDAN LAKE TOBA 4H3M* . RM 699 PER ADULT (>12Y/O) RM 650 PER CHILD RM 200 PER INFANT . DEPOSIT : RM 280/PAX . TRAVEL DATE : 04-07 AUG 2019 22-25 SEPT 2019 . http://bigsaleNOV.wasap.my . PAKEJ TERMASUK : ✈ Tiket KUL-KNO-KUL (AIR ASIA) 🏙 Tour guide 👨 Transport (Airport Transfer, Fuel, Parking) 🚐 4 @ 3 Star Hotel 🍛 Meals 3 Times per day ( Breakfast, Lunch and Dinner ) as per itinerary 🍛 Entrance Fee at Visiting Place 🍛 Ferry Fare at Lake Toba . TAK TERMASUK : ❎ Luggage ❎ Travel insurance . Antara tempat lawatan di Medan : 🏝 Lake Toba ⛵ Pulau samosir ⛱ Berastagi 🏔 Simarjarunjung 🌊 Air terjun Si Piso-Piso 🏕 Bukit Gundaling 🛵 Merdeka Walk 🕌 Istana Maimoon . Nota : *Pihak Ayden Averroes Travel Sdn Bhd berhak untuk menukar masa dan tempat lawatan mengikut kesesuaian* . . #pakejmurah #pakejbandung #bandung #malaysia #love #travel #termurah #krabi #perth #singapore #murah #korea #thailand #phuket #jogja #destinasipercutianbajet #jakarta #hongkong #islam #aydenaverroes #hochiminh #cutisekolah #jomtravel #travelcheap #sabah #borneo #uss #honeymoon #bazaarpaknil #cuticutibajet
PAKEJ MUSIM BUNGA 2019! Jangan tersilap, ini bukan di Eropah tetapi di daerah Kashmir, India ketika musim bunga dan panas yang bakal bermula pada bulan Februari 2019. Tak kurang indahnya bukan?! Panoramanya amat indah persis filem Bollywood. Pastinya salah satu destinasi terhebat yang menjadi pilihan ramai pelancong. Klik di sini untuk info tentang pakej India kami: http://www.ziarahharmoni.com/group/india/9d7n-india-113/ Tarikh perlepasan: 30-Jan / 02-Feb / 04-Feb / 08-Feb / 10-Nov / 27-Nov Ayuh realisasikan impian percutian anda ke India bersama Ziarah Harmoni! Untuk pertanyaan, boleh hubungi kami: Tel: 03-2142 9266 / Whatsapp: 012-656 3314 / Emel: info@ziarahharmoni.com. Anda boleh terus Whatsapp kepada kami dengan klik link di bawah: http://www.wasap.my/+60126563314 (Sumber Gambar: Carian Google Images) #ziarahharmoni #malaysianharmony #travel #holiday #wanderlust #packagedholiday #cheapholiday #pakejmelancong #pakejmurah #pakejmuslim #muslimtravel #jomtravel #travelmurah #jalanjalan #mattafair #mattafair2017 #makanangin #travelbajet #bajettravel #malaysianharmony #12fly #ZHtraveler #halaltravel #mattafair #mattafair2018 #india #kashmir
TRAVELOG YANG LUCU, MENARIK & PENUH INFO. 🤭🤭🇮🇳🇮🇳 DISAMPAIKAN DENGAN SANTAI OLEH PENULIS YANG TELAH MENUNTUT DI INDIA. CULTURE YANG BERBEZA MEMANG MAMPU BUAT MATA, HATI & AKAL KITA MENARIK UNTUK MENGHAYATI & BELAJAR. 😊😊 HANYA RM22 SELEPAS DISKAUN 12% POS: RM7.30 (SEM) / RM10 (SS) BELIAN/PERTANYAAN: WHATSAPP: 013-6786571 #sarikaripicagari #sari #kari #picagari #bukutravelog #travelogue #india #indianculture #studentmedicine #studentlife #kembara #jomtravel #budayaindia #bukubest #booksbelidiskaun #booksville #bandarbarunilai #manipal #manipaluniversity #uitm #upm #ums #serdang
As salam selamat pagi semua 🤗🤗🤗 . Nak share Daytrip Singapore 10-11 November punya feedback hari tu. . Alhamdulillah, semuanya berpuas hati dengan team kami 👍😁💐 . Next time ambik trip dengan kami lagi yer.. THANK YOU ❤️❤️❤️ #bahterakembaraholidays #teamainmata #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejbajet #familytrip #honeymoontrip #privatetrip #solotrip #pakejsingapore #singaporetrip #singaporepackage #DaytripSingapore #tripcutisekolah #schoolholidaytrip #jomtravel #traveling #travel #modelpose #liveyourlife
Cataract Gorge Reserve, known locally as the Gorge, is a unique natural formation within a two-minute drive of central Launceston - a rare natural phenomenon in any city. . #xplorevic #malaysianhospitality #privatetour #halaltravel #muslimtravelers #discovertasmania #jomtravel #jalanjalan
Assalamualaikum good morning. . Ada masa kita rasa malas sangat sampai baju tak gosok pun kita pakai je kan. Ada hari kita nak rushing keluar, sarung je baju kedut kedut. Lepas tu tak confident bila pakai. . Sekarang tak payah risau lah, ada ni Khadeeja Blouse. Anti kedut. Anti iron. Phew, lega rasanya. . 5 pilihan warna, cecomel sangat rasa nak ngappp.. Whatssap 0145208678 Syaa sekarang ye. Stock tak banyak dah sis. . Item : Blouse Khadeeja RM69 only FREE postage . #blousetravel #backpacker #backpacking #travelmalaysia #airasia #jomtravel #umrah #blouseumrah #dakwahmalaysia #jomhijrah #backpackmalaysia #cuti #cutimalaysia #sekganu #uia #iium #iiumconvo #jalanjalancarimakan #blouseironless #bajumuslimah #blouselabuh #hijabster
Jom cuci mata dengan harga harga pakej mampu milik..kalau rasa mahal bole bayar ansuran awak👍🏻 . Cuti sekolah sudah hampir tiba..so ape lagi mey wasaap sis ye😍 . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60182524951/TRAVELBHK . www.wasap.my/60182524951/TRAVELBHK . www.wasap.my/60182524951/TRAVELBHK . Laili -0182524951 Laili-0182524951 . #BahteraKembaraHolidays #PakejTravelMurah #travelmurah #pakejmurah #tripmurah #holidaymurah #travellog #travelholic #travel #funtrip #familytrip #companytrip #studenttrip #privatetrip #vacation #GengJomTravel #jombercuti #BestDealsHolidayPackages #TeamBahteraKembaraHolidays #jomtravel .bhk #travelbuddies #singapore #hatyai #krabithailand #korea #cameron
#PROMO PERTH 5H4M HANYA RM2,799 + ✈ Booking sehingga 18 Nov 2018❗ Pakej termasuk: ✅Flight (KL-PERTH-KL) with tax ✅7kg Handcarry ✅Airport transfer ✅Accommodation . ✅Lunch at restaurant ✅Tour Fees ✅Tour Guide Antara tempat-tempat yang dilawati: 👣Blue Boat House 👣Mandurah Boat Cruise 👣Hay St Mall 👣Kings Park 👣Murray St Mall 👣Caversham Wildlife Park 👣London Court 👣Honey House 👣Eshed Market (souvenirs) 👣Fremantle Monument 👣Margaret River Chocolate Company 👣Charcoal Chicken 👣Bell Tower 👣Elizabeth Quay 👣Fruit Farm (if season) 👣Araluen Botanical Garden (if season) 👣Cotteslo Beach 👣Watertown Outlet Factory 👣Chemist Warehouse And many more..... . Berminat? . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #perth #bluehouseboat #promoflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
#PROMO PERTH 5H4M HANYA RM2,799 + ✈ Booking sehingga 18 Nov 2018❗ Pakej termasuk: ✅Flight (KL-PERTH-KL) with tax ✅7kg Handcarry ✅Airport transfer ✅Accommodation . ✅Lunch at restaurant ✅Tour Fees ✅Tour Guide Antara tempat-tempat yang dilawati: 👣Blue Boat House 👣Mandurah Boat Cruise 👣Hay St Mall 👣Kings Park 👣Murray St Mall 👣Caversham Wildlife Park 👣London Court 👣Honey House 👣Eshed Market (souvenirs) 👣Fremantle Monument 👣Margaret River Chocolate Company 👣Charcoal Chicken 👣Bell Tower 👣Elizabeth Quay 👣Fruit Farm (if season) 👣Araluen Botanical Garden (if season) 👣Cotteslo Beach 👣Watertown Outlet Factory 👣Chemist Warehouse And many more..... . Berminat? . . 📱+6013 2077571 📱+6013 2077571 #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #perth #bluehouseboat #promoflight #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
PROMO PAKEJ KOREA + FLIGHT RETURN FROM RM2199 JERR. NO NEED PASSPORT FOR BOOKING. . . SAPE CEPAT DIA DPT,BIASA PROMO AIRASIA KEJAP JE ABIS. . BOOKING XYAH PASSPORT,BG NAMA PENUH DAN TARIKH LAHIR JE. :) . Booking Period: 11 NOVEMBER - 18 NOVEMBER 2018. Travel period: NOV 2018 - DIS 2019. . . Kami Provide ape jer dalam pakej ini? 😄 . 📍Airport Transfer pergi dan Balik Not usung beg naik train ni , kami sediakan bas terus ke kawasan penginapan . Tak perlu tarik naik tangga turun tangga dgn beg besorrr tu . . 📍Penginapan yang selesa dan Privacy di Open Guest house . Ada ruang selesa utk solat , ada tempat basuh baju . Ada ruang masak . Yang lagi gila kami ada peralatan memasak halal kami sendiri tau !!! . 📍Pengangkutan , kami gunakan cara backpacker.. naik public bas , naik subway, naik ferry , naik taxi.. bukan bas rombongan mcm trip cik kiah ye...so ini pon dh termasuk dlm pakej ye. . 📍Tiket lawatan ke Nami , Ferry ke Nami Island , tiket subway , entrace ke Palace dan segala pengangkutan kami Include dah okey. 📍Guide Melayu juga akan disediakan utk menjadi juru arah // juru pandu sepanjang percutian awk disana . Takde la sesat memanjang nanti . . . Pakej Termasuk. . 📌Tiket Flight pergi balik - KUL-SEOUL-KUL. . 📌Free 7KG luggage return(max 1 cabin bag & small bag). . 📌Transport. . 📌Penginapan Guest House. . 📌Sarapan pagi (sediakan sendri bahan kami bg). . 📌Lawatan. . 📌Guide. . 📌Tiket ke Nami Island . . 📲WA 0164644691 klik link di bio untuk details. . . . . #pakejpercutianbajet #tripbajet #southkorea #kakitravelmalaysia #tripkorea #kakitravelbajet #backpackersbuddiesmalaysia #pakejmurah #kakitravel #promoairasia #jomjalan #jomtravel #pakejmurahtravel #airasia #pakejkoreamalaysia #percutianbajet #jomjalanjalan #malaysiatraveller #airasiapromo #pakejkoreamuslim #korea #malaysiatravel #destinasibajet #pakejkoreamurah #koreatrip #backpackers #backpackersmalaysia #pakejkoreabajet #pakejkorea #tripkoreamurah
PROMOSI PAKEJ LOMBOK 4H3M RM599 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . Booking Period: 11 NOVEMBER - 18 NOVEMBER 2018. Travel period: NOV 2018 - JANUARY 2020. . MIX TRIP . . Dewasa 12 tahun dan keatas : RM599 (RM250 Deposit). . Kanak2 11 tahun ada katil : RM599 (RM250 Deposit). . Kanak2 3-10 tahun ada katil : RM599 (RM250 Deposit). . Kanak2 3-10 tahun share katil : RM549 (RM250 Deposit). . Kanak 2 tahun share katil: RM499 (RM250 Deposit). . Kanak2 0-23 bulan share katil: RM199 (RM199 Deposit). . HARGA PAKEJ TERMASUK : . ✔ Tiket Flight pergi balik - KUL-Lombok-KUL. ✔ Free 7KG hand carry cabin baggage. (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm). ✔ Hotel 3 or 4 star 4H3M based on avaibility: 4 star : D'MAX Hotel & Convention 3 star : Favehotel Langko Mataram/Lombok Plaza Hotel. ✔ Breakfast 3 x. ✔ Transport 4H3M. ✔ Driver cum Tour Guide 4H3M. ✔ Tol + minyak + parking. ✔ Airport Transfer. ✔ Lawatan(tiket masuk tak termasuk). . . Reply "DATELOP 2018" jika nak tengok tarikh2 2018 kami. Reply "DATELOP 2019" jika nak tengok tarikh2 2019 kami. Reply "DATELOP 2020" jika nak tengok tarikh2 2020 kami. . . ❗SAPE CPT DIA DPT❗ . . 📲WA 0164644691 klik link di bio. . . . . #visitlombok #jomtravel #explorelombok #pakejpercutianbajet #malaysiabackpackers #triplombok #kakitravelbajet #backpackersmalaysia #jomjalan #percutianbajet #kakitravel #backpackersbuddiesmalaysia #pakejindonesia #pakejlombokmurah #triplombokmurah #lomboktrip #lombokisland #pakejmurahtravel #airasia #airasiaindonesia #jomjalanjalan #tripbajet #malaysiatraveller #promoairasia #destinasibajet #malaysiatravel #pakejlombok #lombok #airasiapromo #kakitravelmalaysia
PROMOSI PAKEJ MALDIVES 4H3M BERMULA RM2,399 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING. . . Booking Period: 11 Nov - 18 Nov 2018 Travel period: DIS 2018 - DIS 2019 . ❗Dewasa 12 tahun dan keatas : RM2,399 (RM800 Deposit). ❗Kanak2 2-11 tahun : RM2,399 (RM800 Deposit). . HARGA PAKEJ TERMASUK:- . ✔ Tiket Flight pergi balik - KUL-Maldives-KUL. ✔ Free 7KG hand carry cabin baggage. (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm). ✔ Return Aiport Transfer by Speedboat. ✔ 4 star Hotel Kaani @Deluxe Room Seaview with Balcony / Arena Beach Hotel Seaview /setaraf 3mlm. ✔ Breakfast 3 x di hotel. ✔ Dinner 3 x di hotel ( jika flight mlm KL- MLE dpt 2 x je). ✔ Lunch 1 x during Excursion Trip di Sandbank. ✔ Excursion Trip (Snorkeling to 3 Reefs,Dolphin Watching). . ✔ Guide for snorkerling trip only. . ✔ Night Fishing Trip ( 5 pm gerak, balik 8mlm ). ✔ Snokerling Gear + Life Jackets + Mineral Water. ✔ Beach Towel During Snokerling. . ✔ Free Photo during Excursion Trip (Soft Copy). ✔ Free cameraman service during Excursion Trip. . Reply *DATEMALE 2018 RM2,399* . Reply *DATEMALE 2019 RM2,399* . . ❗SAPE CPT DIA DPT. . WA +60164644691 klik link di bio. . . . #pakejpercutianbajet #promoairasia #malaysiatraveller #kakitravelmalaysia #maldiveslovers #instatrip #maldivesbeach #pakejmaldivesmurah #backpackersbuddiesmalaysia #pakejpulau #pakejmurah #jomtravel #kakitravel #malaysiatravel #tripbajet #airasiapromo #kakitravelbajet #maldives 🇲🇻 #beautifulmaldives #malaysiabackpackers #pakejpulaumurah #visitmaldives #pakejmaldives #airasiaindonesia #percutianbajet #jomjalanjalan #maldivesislands #maldives #jomjalan #pakejmurahtravel
Good luck sis SPM jgn main2 jgn tido baca soalan helok helok spm sekali jerr takyah laa bazir duit amik bnyk kali😂😂😂 Buat mak ayah kita bangga ngan kita dan ade kerjaya yg bgos nnt bukan jadi suri rumah jerr utk laki korang ehhhh tiber 😂😂😂.Ok akhir sekali aku nk mntk maaf klau ada buat salah kat krg tersakit hati kee ngan aku terkutuk kerr maki kerr terpukul kee tersembur time ckp kerr sorry ehhh #goodluckspm #jomjadicantik #jomtravel #lepasspmnnt
KRABI 3H2M BY FLIGHT SERENDAH RM550 . 📍Last Booking Period : 11 Nov - 18 Nov 2018. 📍Travel Period : MEI - OKT 2019. 📍OPEN TRIP. 📍DEPOSIT = RM300/Pax. . . ✔ Any dates Mei-Okt (2019) can choose but must check with us for the price package. . . 📌 Serendah RM550 seorang. 📌2-3 orang = RM610 seorang. 📌4-6 orang = RM580 seorang. 📌7-10 orang = RM550 seorang. . ❗price for kid (3-12 tahun) - kid with bed (-RM20 from the package price). - kid without bed (-RM50 from the package price). - infant (Rm199)0-2 tahun. . Package Includes: ✔ Flight ticket KUL-KBV-KUL. ✔ Airport Transfer (2 ways). ✔ Halal Breakfast 2x. ✔ Hotel 2 nights at Ben House Hotel(3star), Aonang, Krabi (1 room 2 person). ✔ Island Hopping(4 Island by long tail. boat+lunch) (upgrade package with speedboat available - add on RM80/pax). *Poda Island. *Tub Island. *Chicken Island. *Pranang beach. ✔ packaging lunch during island hopping (budget lunch). ✔ Free fruit and mineral water during island hopping.. ✔ Snorkeling with equipment.. ✔ Free Scooter for 24hours (1 scooter share 2 person). . . ❗Not Include: ✘ National park entrance fee for 4 Islands(400baht/kids 200baht) ✘ Dinner & Lunch . . . 📲 +60164644691 klik link di Bio. . . #airasiafreeseats #pakejpercutianmurah #pakejbajet #jomjalanjalan #pakejpulaumurah #pakejpercutian #pakejpercutianbajet #tripbajet #pakejbandung #pakejbandungmurah #pakejmurahbandung #pakejjogja #pakejjogjakarta #pakejjogjamurah #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejmuslimkorea #pakejkoreabajet #pakejbali #pakejbalimurah #jomtravel #pakejbalibajet #pakejlombok #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah #pakejkrabi #pakejkrabimurah #backpackersmalaysia
PROMOSI PAKEJ HCM 4H3M FROM RM799 WITH FLIGHT! NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . 📌Booking Period: 11 NOV - 18 NOV 2018 📌Travel period: NOV 2018 - JAN 2020 . 📍MIX TRIP . ✔ Any dates can choose but must check with us for the price package. 📍DEPOSIT = RM350/PAX 📍INFANT 0-23 BULAN = FULL DEPOSIT . 2 pax = RM939/pax 3 pax = RM869/pax 4 pax = RM849/pax 5 pax = RM829/pax 6 pax keatas = RM799/pax . Kanak2 9-11 tahun : Harga Dewasa Kanak2 3-8 tahun : Tolak RM40 dari harga dewasa Kanak2 2 tahun : Tolak RM200 dari harga dewasa Kanak2 0-23 bulan : RM199 (RM199 Deposit) . Package Includes: ✔ Flight Ticket Return - KUL-Sign-KUL. ✔ Free 7KG hand carry cabin baggage (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm).. ✔ Hotel Thanh Truong/setaraf 3H2M.. ✔ makan 3B,2L,3D.. ✔ tour.. ✔ guide.. ✔ transport. . . HARGA TIDAK TERMASUK: . ✘tiket lawatan ke setiap tempat masuk(sila rujuk Senarai Harga Tempat Masuk). . ✘ Insuran flight(travel) - RM30 - bagitau awal2 if nk-better amik, if jadi apa2 kami tak tanggung apa2. . ✘ Duit poket/shopping. . ✘ Mkn tenhari dan malam. . ✘ Aiport tax- jika shopping banyak2 mungkin kena cas kat aiport Malaysia. . ✘ Luggae, bgtau awal2 masa booking if nk (jika add kemudian ada cas RM50 per group upah add + harga luggae semasa):- 📍20KG : RM56 sehala.. 📍25KG : RM62 sehala. 📍30KG : RM111 sehala. 📍40KG : RM210 sehala.. ✘ sebarang tambahan luggage/insuran/meals/seat/lain2 changes selepas tiket dah book, ada cas upah RM50 per group . TRAVEL DATE? . 📍ANY DATES CAN CHOOSE BUT MUST CHECK WITH US FOR THE PRICE PACKAGE. . 📍SILA BAGI DATE N BAPA ORG ANGGARAN UNTUK KAMI CEK AVAIBILITY. . 📲 +60164644691 klik link di bio . . #airasiafreeseats #pakejpercutianmurah #pakejbajet #jomjalanjalan #pakejvietnam #pakejpercutian #pakejpercutianbajet #tripbajet #pakejbandung #pakejbandungmurah #pakejmurahbandung #pakejjogja #pakejjogjakarta #pakejjogjamurah #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejmuslimkorea #pakejkoreabajet #pakejbali #pakejbalimurah #jomtravel #pakejbalibajet #pakejlombok #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah #pakejkrabi #pakejkrabimurah #backpackersmalaysia
✈️ LUGGAGE SEISI KELUARGA ✈️ . Wahhh musim cuti sekolah dah hampir tiba. Tak sabarnya nak bercuti bersama keluarga 😍 . Stock luggage kita pun baru je mendarat. Cantik cantik semuanya ‼️ Memang sesuai lah sangat untuk uols yang nak pergi holiday tu. Tinggal pilih je kaler mana yang berkenan. . ✨ Luggage Set 3 In 1 ✨ . 👉 Size 28" + 24" + 20" 👉 Gred A 👉 Warranty 1 tahun aksesori luggage 👉 Roda 360 👉 Tahan lasak dan berkualiti . 💰 Harga : RM 280.00 . 🚛 Postage : + RM15 POS SM + RM40 POS SS ( domestik ) #codjohor . #luggage #gredAluggage #travel #beg #bagasi #holiday #begroda #luggagecantik #luggagemurah #coverluggage #luggagetag #passportcover #passport #jomtravel #holidaymalaysia #cuticutimalaysia #flight #24inchluggage #20inchluggage #12inchluggage #luggageberkualiti #ahcluggage #anashomecollection #luggagemurahmalayisa #begonline #begrodagredA #luggagecantikmurah #sayajualluggage #schoolholiday
next page →