#johor

3,359,727 posts

Loading...
😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??? . 📩Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📲WA👉0895600588614 (FAST RESPON link WA&DISKON ) . 👉Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda . 🔖Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. . 🔖Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : . 🔊🔊🔊- bisa dipakai seumur hidup . • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. . Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah . #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #love #indonesia #me #sahabat #cute #selfie #friends #lucu #family #repost #happy #jomblo #smile
Loading...
Assalamualaikum selamat pagi 😚jemput makan semua❤ KARIPAP LETUP MAKAN SAMPAI MENJILAT JARI🔥🔥🔥 . . ✔RM2 untuk 5 pcs ❤SIAP DIGORENG . . ✔RM5 untuk 15 pcs ❤FROZEN . . 🏡SELF-PICKUP DI BERTAM,SUNGAI UDANG,MELAKA ✔SEDIA MENERIMA TEMPAHAN ATAS 100 PCS . . ✔TEMPAHAN ATAS 100 PCS AKAN DIBERI DISKAUN . . TO ORDER WHATSAPP -0132457852 NAK CEPAT TEKAN JE LINK DI PROFILE SAYA.. . ATAU KOMEN PM..
Made from tomato, chia seeds & grape seeds. Benefits Serisoap : 🍅 Menghilangkan kulit kering 🍅 Melembapkan kulit 🍅 Menghilangkan jerawat 🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead 🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 Menghilangkan sunburn __ ❤️5 MANFAAT SERISOAP❤️ . . 🌸Membantu mencerahkan kulit seluruh muka dan badan secara semulajadi. . . 🌸Membantu mengurangkan lebihan minyak. . . 🌸Membantu menambah seri dan mengatasi kulit kusam. . . 🌸Membantu mengecilkan pori terbuka. . . 🌸Membantu memberi kelembapan pada kulit dan mengatasi masalah kulit kering. . . Banyak lagii manfaat serisoap ni tau! Kalau u olls nak tahu betul ke bermanfaat serisoap ni, u olls kenalah cuba! Nak beli? WA 01137105586 . #seribella #seritoks #serisoap #bazaarmalaysia #seritoksfeedback #serisoapfeedback #bazaaronline #coffeescrub #lipscrub #tomatolipscrub #bazaarpaknil #tipsdiet #tipskurus #detoxtablet #ubatkurus #ubatjerawat #ubatjeragat #seritoksmurah #kualalumpur #tudungmurah #shawlmurah #ajimaura #terapiinstagram #sarawak #serigroup #perak #kedah #johor #penang #millionearperlis
Open order Acecoris ukir nama Buruan pesen liontin ukir nama. Biar tambah kekinian kakak.. Diskripsi bahan: Gold:terbuat dari logam kuningan di krom dan di sepuh emas dan di planting Silver:terbuat dari logam stainlis. Tidak luntur dan tidak gatal. Minat hub Wa:+6282136507993 Ig: griyo aceccoris Open reseller&dropsiper #liontinukirnama #tempahukirnama #cincinukirnama #brosukirnama #olshopmedan #olshopmakasar #olshopaceh #olshopmalaysia #johor #kalimantan #balikpapan #liontinmurahmeriah #
Boleh nampak kan kesan penggunaan sabun aqua habbatussauda? Alhamdulillah jerawat dah mula kecut dan mengecil. Korang ada masalah seperti ni? Admin suggest korang dapatkan sabun aqua habbatussauda yang sangat baik untuk kulit. Nak tahu kebaikan #sabunaquahabbatussauda ni? - ✅ mengatasi masalah kulit sensitif ✅ melembap dan melembutkan kulit ✅ mengecilkan pori pori ✅ memudarkan jeragat ✅ mengecutkan jerawat ✅ menghilangkan bintik hitam ✅ anti kedutan ✅ anti radang (ekzema) - 1. Boleh dipakai oleh lelaki / perempuan 2. Bayi sampai warga emas 3. Maksima 3 cucian sehari, tapi kalau kulit kering cukup 2 cucian sehari. 4. Boleh dijadikan mask. Buat 3x seminggu. Biarkan buih sabun 5 min di muka dan usap muka perlahan² untuk tanggalkan kulit mati dan black/whitehead. 5. Mask buih sabun tidak sesuai untuk yang mempunyai kulit kering. 6. Sabun perlu dipotong kecil supaya dapat jimatkan penggunaan dan jangan biarkan terendam dalam air. Apa istimewa sabun aqua habbatus sauda' Furaiha? Satu-satunya sabun tak buat kulit kering, tak perit dan tak tegang macam kena wax. Sangat lembut di muka. Jomlah cuba! Hanya RM 39 sahaja! Berminat boleh tekan link kat bio. http://furaihafiza.wasap.my http://furaihafiza.wasap.my http://furaihafiza.wasap.my #furaiha #furaihaskincare #sobellapasirgudang #ivmintpasirgudang #kelantan #dungun #senawang #pasirgudang #furaihalegacy #mascaramalaysia #johor #lipcreammalaysia #lipmattemalaysia #lipstickmalaysia #eyeshadowmalaysia #furaihamalaysia #furaihasingapore #melaka #furaihajohor #furaihapasirgudang #furaihasingapura #terengganu #selangor #kualalumpur
Enter the CR-V and you'll be greeted with supple Leather Seats that invite you to your next journey. 😃👍 . Learn more about The Supremacy here: https://www.honda.com.my/model/overview/crv . 🎉REBATE/ DISCOUNT DEC 2018 : RM4,000.00🎊 . Pricelist SST Include Insurance:- Honda CR-V 2.0L 2WD ~ RM142,453.77 Honda CR-V 1.5TC 2WD ~ RM155,432.87 Honda CR-V 1.5TC 4WD ~ RM161,338.23 Honda CR-V 1.5TC-P 2WD ~ RM167,990.15 . Colours:- . *White Orchid Pearl . *Lunar Silver Metallic . *Modern Steel Metallic . *Obsidian Blue Pearl . *Dark Olive Metallic . 🔴Honda The Power Of Dreams🔴 🔎For more details, please contact : 018 - 2511 477 📧Email: honda_idaman@yahoo.com 💻Facebook: HONDA Idaman 🌟Instagram: honda_idaman . #sayajualhonda #salesadvisor #honda #sayajual #hondacity #hondajazz #hondacivic #hondaaccord #hondacrv #hondahrv #hondaodyssey #cny #newcrv #hondasales #selangor #kualalumpur #cyberjaya #putrajaya #shahalam #klang #seremban #putrajaya #airasiaallstar #kementeriankesihatan #melaka #johor #perak #negerisembilan #atm #angkatantenteramalaysia
#baju_bundle_terpilih 2 koroks ... hahaha Macam Baru belum kena air saiz L pit 22 Labuh 27 Hitam pekat Made in Honduras Bebas tulang tepi Rm 75 siap pos http://www.wasap.my/+60126949689/Bundle_premium_2_korok #bikerskental #bajubundle #bundle #kelantan #terengganu #kuantan #putrajaya #johor #jdt #melaka #selangor #sabah #sarawak #harimaumalaya #perak #penang #kualalumpur #harimaumalaya #harleydavidson
"Your Favourite Movie Themes" concert & Four Hands Pop Piano Competition was held yesterday at our very own Auditorium! Congratulations to all of the talented young musicians, and also a big thank you to the organizer, SAMAcademy for choosing our event space! #IskandarPuteri #IP #IPster #IPActive #afinitimedini #medinicity #johor #eventspace #auditorium
December promo🤓 Biasa kita yg ladies ni mesti pening nk bg hadiah apa dekat lelaki2 ni kan. Ha now jgn pening..bulan ni promo buy 1x MK Men cleanser & 1x MK Men eye cream akan dapat 1 pouch exclusive PERCUMA!!! Whatapps @nurfarhana.azmi91 for details. #MaryKay   #ShahAlam #Damansara #Subang #DenaiAlam #PetalingJaya #KelanaJaya   #Kelantan #Terengganu #Pahang #Melaka #NegeriSembilan #Johor #Perlis #PulauPinang #Penang #Kedah #Perak #KualaLumpur #Sabah #Sarawak #Labuan #Selangor #Putrajaya
Parc Regency柏庭苑服务式公寓属于永久地契,拥有绝佳地理位置,连接巴西古当及地不佬高速公路,让住户出门更便捷。步行即可抵达Tesco Plentong,3分钟则可到达Giant Plentong,为生活提供更多便利。公寓也备有游泳池、篮球场、咖啡厅及健身房等娱乐设施,加上24小时保安,是现代人最理想的居住空间。 而巴士到新山市区与CIQ 的巴士站也在这里! 现推出的RENT TO OWN特别配套,让你不必再为房款头期担忧。因为你只需先租后买,就能享有轻松无负担的付款;付款后还能即刻入住,部分租金甚至能兑换成头期让你拥有梦想中的房子而不再遥不可及,心动不如行动!单位包括部分电器与家具。须符合条规。 询问号码: Azura 019 724 8850 Chloe 016 738 8834 Jordan 012 717 5330 Normee 011 2175 2315
RAHSIA JEJAKA PADU 6 ---> 7 INCH👍😎🍆 . . Sejak urut dengan minyak HANG PADU ni btg aku active je..pantang tersentuh skit cepat je keras..😝 . . Keras plak bukan biasa².Dia punya keras mcm umur belasan tahun.kembang x yah citer bila gengam penuh je..😍 . . #minyaklintah #minyakbelacak #minyaklintahmurah #minyakbelacak #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakoriginalwarisan #minyakbelacakasli #minyaklintahasli #hangpadu #kamamax #vimaxmalaysia #gambiremas
. Jom grap #Verena dengan harga promosi 😍 . √ Jangan lepaskan peluang ni😉 √ Jangan menyesal kalau warna & saiz yang uols nak dah habis 😱 . Nak order klik link whatsapp kat bio ye.. . . Nak tengok warna2 lain boleh visit @catalog_mmc . #VerenaBlouse #Penang #CalyssaBlouse #blouseMalaysia #BlouseKuliah #BlouseOffice #neelofa #johor #Terengganu #perak #selangor #terlanjurcinta #BlouseMesraWuduk #ctdk #Selangor #Perak #Blousemuslimah #Love #Perak #blousecantik #Viral #Neelofa #blouseJalanJalan #KitaPunya #Jururawat #Uitm #Uia #Usm #BlouseOnline #BlouseBf #BusanaSignature #BlouseLabuh #MuslimahStyle
RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
. Hargai skin chuols yaa! Jaga molek2 taww 💋😘Kalau chuols ada masalah skin, boleh contact sis k! Kita sembang2 bab beauty n pretty 😘☺️ . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
JOHOR 10/12/2018. Menurut maklumat awal, seorang lelaki bertindak terjun dari bangunan MPK Kluang. #johor #kluang #mpkkluang #bunuhdiri #infosemasa
. Rata-rata semua orang sudah mengetahui minyak zaitun ini banyak khasiatnya. Antaranya:- 1)Mencegah dan mengurangi risiko kanser-bersifat antioksidan dan anti inflamasi dari phenolic dan vitamin E dapat mencegah dan mengurangkan risiko kanser payudara dan kulit. 2)Melancarkan darah- mengandungi kandungan lemak omega 9,6 dan 3 dapat membaiki fungsi endotel pembuluh darah sehingga darah menjadi lancar. 3)Mengawal kolestrol-oleh sebab antioksidannya tinggi, ia dapat mencegah kolestrol dalam darah teroksidasi. 4)Mencegah dan mengurangkan risiko penyakit jantung. 5)Mengawal tekanan darah. 6)Menebalkan tulang dan mencegah esteoporosis. 7)Meredakan keradangan kulit. 8)Membantu merawat Alzheimer. 9)Melindungi daripada depresi. . Kandungan Minyak zaitun juga terdapat dalam garlic baby balm. Tidak sangsi lagi ia boleh digunakan semua peringkat dari newborn hingga dewasa. . Semoga bermanfaat . . . #garlicbalm #garlic #g6pd #kahak #batuk #selsema #garlicbabybalm #bazaarpaknil #viral #oliveoil #beewax #terapiinstagram #celikinstagram #minyakzaitun #homemade #luluskkm #resepi #sihat #ctdk #penang #terengganu #kelantan #pahang #sitinordiana #johor #customerreview #customerfeedback #bawangputih #newbornbaby #customer
GAMBIR EMAS GINSENG . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yg pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! NO KKM: NOT170301566K . Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda!. Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . ➡COD: Shah Alam & Subang 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP 📱 0142397669 #gambiremasginseng #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
ELORA DRESS ================================== KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS ================================== (+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu? . (+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING . (+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana! . (+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’ . (+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear . (+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali . . INFO RINGKAS : ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️princess cutting ✔️full lining & tak jarang ✔️sesuai utk pregnant mommy juga 🤰🏻 . Sesuai untuk : ✔️akad nikah ✔️bertunang ✔️convo ✔️akikah anak ✔️pre/post wedding ✔️maternity shoot ✔️kenduri ✔️dinner ✔️majlis bertema/rasmi Harga : RM179 Free Pos #dressexclusive #jubahmurah #jubah #dress #abaya #suitmuslimah #plussizemalaysia #instamalaysia #instashopping #instafashion #abaya #dressnursingfriendly #viral #sabah #serawak #followforfollow #stylish #johor #likesforlikes #followsme #shopping #instalikes #instafollow #malaysia #jubahmuslimah #like4like #jubahplussizemalaysia #dressnikah #dressmesrawudhu #dressplussize
GAMBIR EMAS GINSENG . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yg pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! NO KKM: NOT170301566K . Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda!. Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . ➡COD: Shah Alam & Subang 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP 📱 0142397669 #gambiremasginseng #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
GAMBIR EMAS GINSENG . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yg pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! NO KKM: NOT170301566K . Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda!. Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . ➡COD: Shah Alam & Subang 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP 📱 0142397669 #gambiremasginseng #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
Riviera Black. Syndicate graffiti art on garment. Size available: XS-1 S-sold out M-sold out L-1 XL-2 2XL-sold out . •RM70 📦Free postage from 1/12-12/12 . 🛒To purchase please hit whatsapp link on bio. 📲 +60137983954 . 😄Happy online shopping😄 . #lokalahmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #rootfest #hiphop #hustle #tshirt #siakapkeli #lokaljohor #johor #clothingbrand #ootdlokalah #clothing #apparel #lokalkampus #supportlokal #moodrepublik #moodrepubliktour #ootd #ootdfashion #ootdmalaysia #projek_tempatan #pasobumbong #graffiti #graffitiart #myhh #16baris
ELORA DRESS ================================== KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS ================================== (+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu? . (+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING . (+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana! . (+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’ . (+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear . (+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali . . INFO RINGKAS : ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️princess cutting ✔️full lining & tak jarang ✔️sesuai utk pregnant mommy juga 🤰🏻 . Sesuai untuk : ✔️akad nikah ✔️bertunang ✔️convo ✔️akikah anak ✔️pre/post wedding ✔️maternity shoot ✔️kenduri ✔️dinner ✔️majlis bertema/rasmi Harga : RM179 Free Pos #dressexclusive #jubahmurah #jubah #dress #abaya #suitmuslimah #plussizemalaysia #instamalaysia #instashopping #instafashion #abaya #dressnursingfriendly #viral #sabah #serawak #followforfollow #stylish #johor #likesforlikes #followsme #shopping #instalikes #instafollow #malaysia #jubahmuslimah #like4like #jubahplussizemalaysia #dressnikah #dressmesrawudhu #dressplussize
ELORA DRESS ================================== KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS ================================== (+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu? . (+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING . (+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana! . (+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’ . (+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear . (+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali . . INFO RINGKAS : ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️princess cutting ✔️full lining & tak jarang ✔️sesuai utk pregnant mommy juga 🤰🏻 . Sesuai untuk : ✔️akad nikah ✔️bertunang ✔️convo ✔️akikah anak ✔️pre/post wedding ✔️maternity shoot ✔️kenduri ✔️dinner ✔️majlis bertema/rasmi Harga : RM179 Free Pos #dressexclusive #jubahmurah #jubah #dress #abaya #suitmuslimah #plussizemalaysia #instamalaysia #instashopping #instafashion #abaya #dressnursingfriendly #viral #sabah #serawak #followforfollow #stylish #johor #likesforlikes #followsme #shopping #instalikes #instafollow #malaysia #jubahmuslimah #like4like #jubahplussizemalaysia #dressnikah #dressmesrawudhu #dressplussize
ELORA DRESS ================================== KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS ================================== (+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu? . (+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING . (+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana! . (+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’ . (+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear . (+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali . . INFO RINGKAS : ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️princess cutting ✔️full lining & tak jarang ✔️sesuai utk pregnant mommy juga 🤰🏻 . Sesuai untuk : ✔️akad nikah ✔️bertunang ✔️convo ✔️akikah anak ✔️pre/post wedding ✔️maternity shoot ✔️kenduri ✔️dinner ✔️majlis bertema/rasmi Harga : RM179 Free Pos #dressexclusive #jubahmurah #jubah #dress #abaya #dressmuslimah #plussizemalaysia #instamalaysia #instashopping #instafashion #abaya #dressnursingfriendly #viral #sabah #serawak #followforfollow #stylish #johor #likesforlikes #followsme #shopping #instalikes #instafollow #malaysia #jubahmuslimah #like4like #dressputih #dressnikah #dressmesrawudhu #dressplussize
💯Authentic Longchamp Le Pliage Neo 🛍 Imported & ready stock 🛩 Guys! We have many colours. Just ask for available or not. 🌺 👜🌹👜🌹👜🌹👜 Price Rm 290 (small) /RM300 (medium) Telegram @ Whatsapp for fast reply - 019 6868751 / DM ❤Cheap❤Branded❤ 👜 bag come with ☄Care card ☄Longstrap ☄Free Dustbag 😊😊😊😊 Grab It Now! #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #bagmalaysia #bagmurahmalaysia #kedaibag #handbagcantik #sayajualbag #sayajualmurah #sayajualbagmurah #jualmurah #brandedbag #jombelibag #begwanita #longchamporiginal #longchamp #longchampmurah ##longchamplepliage #longchampclassic #longchampmurahmalaysia #longchampori #hangbaglongchamporiginal #beglongchamp #putrajaya #kelantan #pahang #johor #sabah #serawak #
ELORA DRESS ================================== KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS ================================== (+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu? . (+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING . (+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana! . (+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’ . (+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear . (+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali . . INFO RINGKAS : ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️princess cutting ✔️full lining & tak jarang ✔️sesuai utk pregnant mommy juga 🤰🏻 . Sesuai untuk : ✔️akad nikah ✔️bertunang ✔️convo ✔️akikah anak ✔️pre/post wedding ✔️maternity shoot ✔️kenduri ✔️dinner ✔️majlis bertema/rasmi Harga : RM179 Free Pos #dressexclusive #jubahmurah #jubah #dress #abaya #suitmuslimah #plussizemalaysia #instamalaysia #instashopping #instafashion #abaya #dressnursingfriendly #viral #sabah #serawak #followforfollow #stylish #johor #likesforlikes #followsme #shopping #instalikes #instafollow #malaysia #jubahmuslimah #like4like #jubahplussizemalaysia #dressnikah #dressmesrawudhu #dressplussize
💯Authentic Longchamp Le Pliage Neo 🛍 Imported & ready stock 🛩 Guys! We have many colours. Just ask for available or not. 🌺 👜🌹👜🌹👜🌹👜 Price Rm 290 (small) /RM300 (medium) Telegram @ Whatsapp for fast reply - 019 6868751 / DM ❤Cheap❤Branded❤ 👜 bag come with ☄Care card ☄Longstrap ☄Free Dustbag 😊😊😊😊 Grab It Now! #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #bagmalaysia #bagmurahmalaysia #kedaibag #handbagcantik #sayajualbag #sayajualmurah #sayajualbagmurah #jualmurah #brandedbag #jombelibag #begwanita #longchamporiginal #longchamp #longchampmurah ##longchamplepliage #longchampclassic #longchampmurahmalaysia #longchampori #hangbaglongchamporiginal #beglongchamp #putrajaya #kelantan #pahang #johor #sabah #serawak #
Fuji White. Syndicate graffiti art on garment. Size available: XS-sold out S-1 M-1 L-3 XL-2 2XL-2 . •RM70 📦Free postage from 1/12-12/12 . 🛒To purchase please hit whatsapp link on bio. 📲 +60137983954 . 😄Happy online shopping😄 . #lokalahmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #rootfest #hiphop #hustle #tshirt #siakapkeli #lokaljohor #johor #clothingbrand #ootdlokalah #clothing #apparel #lokalkampus #supportlokal #moodrepublik #moodrepubliktour #ootd #ootdfashion #ootdmalaysia #projek_tempatan #pasobumbong #graffiti #graffitiart #myhh #16baris
Koleksi #csbysay . RM 95 Poslaju Sem RM8 / SS RM12 🎀🎀🎀🎀🎀🎀 . 🌹AVAILABLE IN SIZES S, M & L . 👗LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole:16" Sleeve length : 22" Waist: 28" Length: 25" . SKIRT: Waist:26-34" Hip:34" Length:40" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . 👗LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 37" Armhole:18 Sleeve length : 22" Waist:30" Length: 25" . SKIRT: Waist:26-36" Hip:36" Length:40" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . 👗LABEL L Please refer Measurements : Top Shoulder : 16 Bust : 40" Armhole:20" Sleeve length : 23" Waist:34" Length: 25" . SKIRT: Waist:30-40" Hip:40" Length:40" . 👗Material top : velvet 👗Skirt : moss crepe -Hidden zip at back & sleeve . . 📲Whatsapp 0139782967 to purchase . 📦Process order within 2 working day after payment . 🚫No refund & exchange .
💖Pre-Loved Chanel CC Pendant Necklace-Light Gold💖 Lenght : Can be adjusted (2 Lenght) Long 30cm / Short 20cm Comes with gift box. Condition : 9/10 (Gently Used) IWV : RM1490 only~ Available in hand For orders & inquiries: Email: iwantbags.orders@gmail.com Boutique: F29, 1st Flr Centrepoint BU www.iwantbags.net www.iwantbags.blogspot.com www.iwantvintage.blogspot.com #chanel #readystock #secondhand #preloved #iwantvintage #prelovedmalaysia #forher #prelovedbranded #sayajual #sayajualonline #blogshopmalaysia #onlineshopping #personalshopper #igdaily #instafollow #instapic #authentic #original #beauty #sale #sayajualbag #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #johor #melaka #penang #chanelmalaysia #chanelnecklace
Made from tomato, chia seeds & grape seeds. Benefits Serisoap : 🍅 Menghilangkan kulit kering 🍅 Melembapkan kulit 🍅 Menghilangkan jerawat 🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead 🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 Menghilangkan sunburn __ ❤️5 MANFAAT SERISOAP❤️ . . 🌸Membantu mencerahkan kulit seluruh muka dan badan secara semulajadi. . . 🌸Membantu mengurangkan lebihan minyak. . . 🌸Membantu menambah seri dan mengatasi kulit kusam. . . 🌸Membantu mengecilkan pori terbuka. . . 🌸Membantu memberi kelembapan pada kulit dan mengatasi masalah kulit kering. . . Banyak lagii manfaat serisoap ni tau! Kalau u olls nak tahu betul ke bermanfaat serisoap ni, u olls kenalah cuba! Nak beli? WA 01137105586 . #seribella #seritoks #serisoap #bazaarmalaysia #seritoksfeedback #serisoapfeedback #bazaaronline #coffeescrub #lipscrub #tomatolipscrub #bazaarpaknil #tipsdiet #tipskurus #detoxtablet #ubatkurus #ubatjerawat #ubatjeragat #seritoksmurah #kualalumpur #tudungmurah #shawlmurah #ajimaura #terapiinstagram #sarawak #serigroup #perak #kedah #johor #penang #millionearperlis
Semua pernah jadi macam ni betul tak? 😅. • DM admin lawak korang untuk free shoutout.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! . #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawakgram #igbudaknakal #lawakhambar #igersmalaysia #himpunanlawakmalays
ELORA DRESS ================================== KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS ================================== (+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu? . (+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING . (+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana! . (+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’ . (+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear . (+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali . . INFO RINGKAS : ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️princess cutting ✔️full lining & tak jarang ✔️sesuai utk pregnant mommy juga 🤰🏻 . Sesuai untuk : ✔️akad nikah ✔️bertunang ✔️convo ✔️akikah anak ✔️pre/post wedding ✔️maternity shoot ✔️kenduri ✔️dinner ✔️majlis bertema/rasmi Harga : RM179 Free Pos #dressexclusive #jubahmurah #jubah #dress #abaya #suitmuslimah #plussizemalaysia #instamalaysia #instashopping #instafashion #abaya #dressnursingfriendly #viral #sabah #serawak #followforfollow #stylish #johor #likesforlikes #followsme #shopping #instalikes #instafollow #malaysia #jubahmuslimah #like4like #jubahplussizemalaysia #dressnikah #dressmesrawudhu #dressplussize
TITAN GEL RUSSIA . Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda . COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan . Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669 . #titangel #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
TITAN GEL RUSSIA . Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda . COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan . Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669 . #titangel #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
TITAN GEL RUSSIA . Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda . COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam . Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan . Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669 . #titangel #igshopmalaysia #redgiants #shahalam #subang #klang #puchong #petalingjaya #putrajaya #klcc #produklelaki #produkbatin #ubatkuat #viralmalaysia #besar #panjang #keras #tahanlama #kedah #selangor #johor #melaka #kualalumpur #pahang #kelantan #terengganu #pulaupinang #perak #sabah #sarawak
10.12 - 12.12 / 2018 FREE POSTAGE . #ORDER NOW 💚 nexglo_official@gmail.com Whatsapp /CALL / SMS - Nexglo Beauty Consultant Kami Sekarang NEXGLO HQ - 0194313497 / 0194916777 Ms farah - 0174606698 Ms Dyanna - 0174617916 💚 💚 kenapa penting dan perlunya kita pakai sunscreen utk protect skin kita.. jgn igt semata2 takut kulit jadi gelap jer tau..no..no..no..salah! tp sunscreen ni mmg sangat2 diperlukan dalam aktiviti seharian kita untuk melindungi skin kita dari sinaran UVA/UVB yg boleh menyebabkan cancer.. So kalau nak cari sunscreen tak perlu ragu2 lagi meh try Nexglo Sunscreen kerana seperti kata doctor pakar kita kena cari sunscreen yg ada broad spectrum dan spf.. Nahhh apa lagi Nexglo UV Physical sememangnya dah lengkap dan terbaik utk help & protect skin kita dari menjadi rosak..dan jangan gusar kerana Nexglo ada kelulusan KKM yer dan produk berstatus GMP..😘 #nexglo #nexglosunscreen #nexglohq ————————————————————————- addition to being a relaxing way to pamper yourself, NEXGLO OXYGEN facials spray provide the following key : Promotes collagen production – The infusion of oxygen and vitamins into the skin encourages the production of collagen, which helps plump up facial features and restore volume and firmness to skin that has lost elasticity.Helps detox the skin – Everyday toxins like air pollution and cigarette smoke rob the skin of much-needed oxygen. An oxygen facial helps reverse the effects of environmental pollutants and rejuvenates oxygen-starved skin.Speeds cell turnover – Medical researchers believe that the infusion of oxygen into the skin may help the skin create new cells at a faster pace. This increased cell regeneration helps speed the healing of facial scars, acne and blemishes. No side effects- 💚 💚 💚 #putihgebu #malaysia #kajang #kelantan #complexion6 #glutathionemalaysia #kedah #pahang #kualalumpur #cindella #sabah #serawak #whiteninginjectionoriginal #nexglo #melaka ##cindellaoriginal #terangganu #johor #snowwhite #penang #sayajual #lucent #orientaloriginal #celvglo #oxygenboosterspray #oxygenspray
10.12 - 12.12 / 2018 FREE POSTAGE . #ORDER NOW 💚 nexglo_official@gmail.com Whatsapp /CALL / SMS - Nexglo Beauty Consultant Kami Sekarang NEXGLO HQ - 0194313497 / 0194916777 Ms farah - 0174606698 Ms Dyanna - 0174617916 💚 💚 kenapa penting dan perlunya kita pakai sunscreen utk protect skin kita.. jgn igt semata2 takut kulit jadi gelap jer tau..no..no..no..salah! tp sunscreen ni mmg sangat2 diperlukan dalam aktiviti seharian kita untuk melindungi skin kita dari sinaran UVA/UVB yg boleh menyebabkan cancer.. So kalau nak cari sunscreen tak perlu ragu2 lagi meh try Nexglo Sunscreen kerana seperti kata doctor pakar kita kena cari sunscreen yg ada broad spectrum dan spf.. Nahhh apa lagi Nexglo UV Physical sememangnya dah lengkap dan terbaik utk help & protect skin kita dari menjadi rosak..dan jangan gusar kerana Nexglo ada kelulusan KKM yer dan produk berstatus GMP..😘 #nexglo #nexglosunscreen #nexglohq ————————————————————————- addition to being a relaxing way to pamper yourself, NEXGLO OXYGEN facials spray provide the following key : Promotes collagen production – The infusion of oxygen and vitamins into the skin encourages the production of collagen, which helps plump up facial features and restore volume and firmness to skin that has lost elasticity.Helps detox the skin – Everyday toxins like air pollution and cigarette smoke rob the skin of much-needed oxygen. An oxygen facial helps reverse the effects of environmental pollutants and rejuvenates oxygen-starved skin.Speeds cell turnover – Medical researchers believe that the infusion of oxygen into the skin may help the skin create new cells at a faster pace. This increased cell regeneration helps speed the healing of facial scars, acne and blemishes. No side effects- 💚 💚 💚 #putihgebu #malaysia #kajang #kelantan #complexion6 #glutathionemalaysia #kedah #pahang #kualalumpur #cindella #sabah #serawak #whiteninginjectionoriginal #nexglo #melaka ##cindellaoriginal #terangganu #johor #snowwhite #penang #sayajual #lucent #orientaloriginal #celvglo #oxygenboosterspray #oxygenspray
Hi guys. Did u know MK Men mmg dirumus khas utk jejaka2 macho kat luar sana. MKMEN ni terdiri daripada Daily Facial Wash, Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30, Advanced eye cream and Body spray. . 👉Facial Wash - membersihkan kototran, membuang minyak berlebihan, menyediakan kulit untuk bercukur, pori rasa bersih sepenuhnya dan kulit rasa cergas serta tampil seimbang. . 👉Hydrator Sunscreen SPF 30 - perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam. Kompleks MKMEN mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan. . 👉Eye Cream - menghidrat dengan cepat dan menegangkan kulit di sekitar mata serta mengurangkan lingkaran hitam. . 👉Body Spray - memberikan haruman segar dan mencergaskan. So, kaum adam yang ingin mendapatkan penjagaan kulit yang sempurna boleh lah bermula dengan MKMEN Skincare. For more details boleh whatapps ana @0133789499. . #MaryKay   #ShahAlam #Damansara #Subang #DenaiAlam #PetalingJaya #KelanaJaya   #Kelantan #Terengganu #Pahang #Melaka #NegeriSembilan #Johor #Perlis #PulauPinang #Penang #Kedah #Perak #KualaLumpur #Sabah #Sarawak #Labuan #Selangor #Putrajaya
10.12 - 12.12 / 2018 FREE POSTAGE . #ORDER NOW 💚 nexglo_official@gmail.com Whatsapp /CALL / SMS - Nexglo Beauty Consultant Kami Sekarang NEXGLO HQ - 0194313497 / 0194916777 Ms farah - 0174606698 Ms Dyanna - 0174617916 💚 💚 kenapa penting dan perlunya kita pakai sunscreen utk protect skin kita.. jgn igt semata2 takut kulit jadi gelap jer tau..no..no..no..salah! tp sunscreen ni mmg sangat2 diperlukan dalam aktiviti seharian kita untuk melindungi skin kita dari sinaran UVA/UVB yg boleh menyebabkan cancer.. So kalau nak cari sunscreen tak perlu ragu2 lagi meh try Nexglo Sunscreen kerana seperti kata doctor pakar kita kena cari sunscreen yg ada broad spectrum dan spf.. Nahhh apa lagi Nexglo UV Physical sememangnya dah lengkap dan terbaik utk help & protect skin kita dari menjadi rosak..dan jangan gusar kerana Nexglo ada kelulusan KKM yer dan produk berstatus GMP..😘 #nexglo #nexglosunscreen #nexglohq ————————————————————————- addition to being a relaxing way to pamper yourself, NEXGLO OXYGEN facials spray provide the following key : Promotes collagen production – The infusion of oxygen and vitamins into the skin encourages the production of collagen, which helps plump up facial features and restore volume and firmness to skin that has lost elasticity.Helps detox the skin – Everyday toxins like air pollution and cigarette smoke rob the skin of much-needed oxygen. An oxygen facial helps reverse the effects of environmental pollutants and rejuvenates oxygen-starved skin.Speeds cell turnover – Medical researchers believe that the infusion of oxygen into the skin may help the skin create new cells at a faster pace. This increased cell regeneration helps speed the healing of facial scars, acne and blemishes. No side effects- 💚 💚 💚 #putihgebu #malaysia #kajang #kelantan #complexion6 #glutathionemalaysia #kedah #pahang #kualalumpur #cindella #sabah #serawak #whiteninginjectionoriginal #nexglo #melaka ##cindellaoriginal #terangganu #johor #snowwhite #penang #sayajual #lucent #orientaloriginal #celvglo #oxygenboosterspray #oxygenspray
*“ SEKEJAPNYA !!! TAK PUAS LA BANG”* ☹ ____________________________ 📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛 *Isteri asyik komplen abg2 cepat sangat tewas…* *Jangan risau..kami ada penawar paling berkesan.* Kini dengan KAMA-MA❌ dayungan anda👇👇 💖lebih *LAMA* dari biasa.. 💖lebih *KERAS* dari biasa.. 💖lebih *BESAR* dari biasa.. 💖lebih *PANJANG* dari biasa.. Pasti tak kena komplen lg dah lepas nie..isteri pun hari2 mau .. *Power berbisa setiap kali beraksi..* 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 📱0146890260 #kamamaxmalaysia #performancemenspray #malaysia #sarawak #sabah #pahang #kualaterengganu #kedah #selangor #perlis #pulaupinang #johor #perak #kualalumpur #melaka #kelantan #negerisembilan #ubatkuat #suamiisteri #tahanlama #melayuseksi #kisahrumahtangga #barangbaekbestproduct #usahawanmuda #kepuasan #mesticuba #viral2
Y.E.S SALE ( 10/12/2018 TO 15/12/2018 ) LUXES dress RM56 POSTAGE RM8SM/RM12SS 📌Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/ helai Apa yang best. ??? - Feeling like princesss - Tak mengikut tubuh. - Material como crepe - Mempunyai zip menyusu - Ada zip untuk whuduk. - Alunan bawah 360” - Effect potongan Nampak lebih tinggi si pemakai. 📌READY STOK 📌PROSES ORDER 3-5HARI BEKERJA #yessale #yessales #kurungsedondon #kurungmoden #kurungcikgu #kurunglace #kurungmurah #kurungpahang #kurungcantikmurah #peplumkurung #peplumdress #peplumkebaya #peplummurah #johor #kualalumpur #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #cikgucekgi #cikgucikgi #nursemalaysia #seriburindu #sayasukaorangcantik
Y.E.S SALE ( 10/12/2018 TO 15/12/2018 ) LUXES dress RM56 POSTAGE RM8SM/RM12SS 📌Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/ helai Apa yang best. ??? - Feeling like princesss - Tak mengikut tubuh. - Material como crepe - Mempunyai zip menyusu - Ada zip untuk whuduk. - Alunan bawah 360” - Effect potongan Nampak lebih tinggi si pemakai. 📌READY STOK 📌PROSES ORDER 3-5HARI BEKERJA #yessale #yessales #kurungsedondon #kurungmoden #kurungcikgu #kurunglace #kurungmurah #kurungpahang #kurungcantikmurah #peplumkurung #peplumdress #peplumkebaya #peplummurah #johor #kualalumpur #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #cikgucekgi #cikgucikgi #nursemalaysia #seriburindu #sayasukaorangcantik
Senang jer nak jaga kulit ni, cuma rajin dan malas, tu jer. Kalau dah malas tu jangan lah berangan nak dapat kulit idaman. Dah tu, pakai pun tak konsisten macam mana nak cantik. Nanti jangan nak claim produk kita tak bagus, kalau punca tu dari awak yer sayang. . Semua skincare, key dia mesti kena sabar dan konsisten. Baru dapat hasil yang tiptop. And Bare Skin bebas dari bahan merkuri okayy. Bahan bahan Bare Skin from France dan Switzerland. Biar cantik lambat asal kan selamat. . For those yg memang pengguna setia Bare Skin, ni Tasha share rountine pagi dan malam yer. Jangan skip skip pakai tau. Bagi yg nk cuba Bare Skin boleh wassap Tasha dan stokis atau pengedar yang sah sahaja yer ♥️ . #jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
Y.E.S SALE ( 10/12/2018 TO 15/12/2018 ) LUXES dress RM56 POSTAGE RM8SM/RM12SS 📌Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/ helai Apa yang best. ??? - Feeling like princesss - Tak mengikut tubuh. - Material como crepe - Mempunyai zip menyusu - Ada zip untuk whuduk. - Alunan bawah 360” - Effect potongan Nampak lebih tinggi si pemakai. 📌READY STOK 📌PROSES ORDER 3-5HARI BEKERJA #yessale #yessales #kurungsedondon #kurungmoden #kurungcikgu #kurunglace #kurungmurah #kurungpahang #kurungcantikmurah #peplumkurung #peplumdress #peplumkebaya #peplummurah #johor #kualalumpur #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #cikgucekgi #cikgucikgi #nursemalaysia #seriburindu #sayasukaorangcantik
Y.E.S SALE ( 10/12/2018 TO 15/12/2018 ) LUXES dress RM56 POSTAGE RM8SM/RM12SS 📌Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/ helai Apa yang best. ??? - Feeling like princesss - Tak mengikut tubuh. - Material como crepe - Mempunyai zip menyusu - Ada zip untuk whuduk. - Alunan bawah 360” - Effect potongan Nampak lebih tinggi si pemakai. 📌READY STOK 📌PROSES ORDER 3-5HARI BEKERJA #yessale #yessales #kurungsedondon #kurungmoden #kurungcikgu #kurunglace #kurungmurah #kurungpahang #kurungcantikmurah #peplumkurung #peplumdress #peplumkebaya #peplummurah #johor #kualalumpur #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #cikgucekgi #cikgucikgi #nursemalaysia #seriburindu #sayasukaorangcantik
Takes 21 days to create a habit, 90 days to change your life! PELIK TAK KURUS-KURUS! BERAT TAK TURUN-TURUN! . Sebab TAK PERNAH COMPLETE 21 HARI! 🧐 21 hari? Apa kaitan? . Mmg proven secara scientific otak kita perlu kita utk consistent selama 21 hari utk ubah tabiat atau habit kita . Bayangkan otak bertahun-tahun-tahun seumur hidup dari kecil until now dah terbiasa & kenal makan merapu, makan fast food, makan minum yg kalori tinggi, minum manis berperisa sebagai normal jadi makanan ruji harian kita . Hasilnya? Tengok rupa anda, apa condition kesihatan anda, level energy anda, level mood & emosi anda . Bila dah mula dapat hasil invesment anda bertahun-tahun tu, mula gemuk, tak sihat, dapat macam-macam penyakit, sentiasa letih lesu, tak ada tenaga, nak marah sentiasa, terdetik rasa nak berubah tapi sentiasa kalah . Sebab tak pernah consistent. Ubah tu tak pernah complete buat berterusan 21 hari. So tak boleh nak over-write “program” lama . Tu sebab dalam program memang saya tekankan CONSISTENT 21 HARI! Hanya 21 hari je! Then ur life will changed! Result dapat ❤️ u feel different & janggal sangat bila cuba makan ikut tabiat lama . Bila dalam masa 21 hari anda banyak curi makan, kalah dengan nafsu sendiri, lupa WHY anda, memang gemuk balik! Sebab habis je program, terus back to eating habit lama. Kesian. SAYANG PADA MAKANAN LEBIH DARI SAYANG DIRI SENDIRI walau tahu apa akibatnya makan ikut tabiat asal yang dulu . Saya memang akan buat terbaik, untuk guide, doa & beri 100% full energy n support sebaik mungkin nak anda dapat hasil macamana saya dah dapat bantu ramai Rakyat Malaysia kurus cara sihat dgn online ni..InsyaAllah boleh tgk blk testimoni2 sblm ni. . Tapi adakah anda bersedia? 😉 dah bersedia nak transform? Klik link di bio ig❤️ . Coach Lin +60199195466 http://ckhaslina.wasap.my . #loseweightonlinecoaching #brunei #johor #thepayekcafe #foodhunter #kelantan #sarawak #kualalumpur #sihatdanbonusnyakurus #suriafm #airasiax #selangor #adegengsenangkurus #tv3 #kedah #kakidrama #kurusdenganselamat #kurus #kuruscepat #kurussihat #hidupsihat #makanansihat #coachpemakanan #healthylifestyles #menusihat
Y.E.S SALE ( 10/12/2018 TO 15/12/2018 ) LUXES dress RM56 POSTAGE RM8SM/RM12SS 📌Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/ helai Apa yang best. ??? - Feeling like princesss - Tak mengikut tubuh. - Material como crepe - Mempunyai zip menyusu - Ada zip untuk whuduk. - Alunan bawah 360” - Effect potongan Nampak lebih tinggi si pemakai. 📌READY STOK 📌PROSES ORDER 3-5HARI BEKERJA #yessale #yessales #kurungsedondon #kurungmoden #kurungcikgu #kurunglace #kurungmurah #kurungpahang #kurungcantikmurah #peplumkurung #peplumdress #peplumkebaya #peplummurah #johor #kualalumpur #selangor #melaka #pahang #terengganu #kelantan #cikgucekgi #cikgucikgi #nursemalaysia #seriburindu #sayasukaorangcantik
. The power of GOAT MILK! Dulu sheols legam sekaranggggg see her skin yaa chuols! Kemain flawless dan cerah. What?? Chuols nak dapat skin like sheols? Okayy just guna GOAT MILK SAJA YAAAA . Biarkan kulit anda bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes
ELORA DRESS ================================== KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH ELORA DRESS ================================== (+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk elora dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy elora tu? . (+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING . (+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana! . (+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’ . (+) design yg praktikal - dgn elora, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear . (+) 6 size available- elora ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali . . INFO RINGKAS : ✔️nursing/bf friendly ✔️wudhu' friendly ✔️princess cutting ✔️full lining & tak jarang ✔️sesuai utk pregnant mommy juga 🤰🏻 . Sesuai untuk : ✔️akad nikah ✔️bertunang ✔️convo ✔️akikah anak ✔️pre/post wedding ✔️maternity shoot ✔️kenduri ✔️dinner ✔️majlis bertema/rasmi Harga : RM179 Free Pos #dressexclusive #jubahmurah #jubah #dress #abaya #suitmuslimah #plussizemalaysia #instamalaysia #instashopping #instafashion #abaya #dressnursingfriendly #viral #sabah #serawak #followforfollow #stylish #johor #likesforlikes #followsme #shopping #instalikes #instafollow #malaysia #jubahmuslimah #like4like #jubahplussizemalaysia #dressnikah #dressmesrawudhu #dressplussize
💕💕💕💕mlm ni ad dinner dgn kwn2 akim..esk dinner dgn fmly pulk😎 #batupahat #paritraja #johor #melaka #muar #peserai #videojiwang #anniversary #gti #satriagti #evo3 #kl #tanjungkarang
next page →