#johor

3,058,233 posts

Loading...
NEW ARRIVAL 💞SARIMA MUNA LIZA💞 ✔material chiffon ✔wrna menarik sekodi ✔fee saiz ✔min borong 10 helai 10 HELAI/ RM220 20 HELAI/ RM390 FREE POSTAGE S/M RM15 S/S Www.wasap.my/60143645593 #sabahshoppingonline #singapuratudung #bruneionlineshopping #sarawaktudungbelit #johoronline #johorbahru #pahangtudungmurah #kitakayadanberjaya #kelantan #terengganu #pahang #selangor #kualalumpur #perak #pulaupinang #kedah #perlis #johor #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak #singapura #brunei #indonesia #filipina #thailand #sarima #sarimalycradagu #sarimabenanghitam
Loading...
TESTIMONI HANGAT 🔥. . MANFAAT CL COLLAGEN 60 YANG MENJADI KEGILAAN RAMAI WANITA THAILAND🔥 . Kelebihan CL COLLAGEN : . ✔mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi dan melasma. . ✔mengatasi jeragat,parut dan tompok hitam. . ✔mengatasi masalah keguguran rambut. . ✔mengatasi masalah sakit sendi,menguatkan tulang dan kuku. . ✔kulit lebih anjal dan gebu. . ✔pencerahan kulit. . 🤗selamat digunakan100% 📮ready stock . ___________________ . 📲 Order : 0133311358 @bento_beauty ___________________ . #clcollagen #clcollagenmalaysia #dianzvit #selangor #supplement #produkajaib #wannaone #susumaeez #produkflawless #dianzselangor #dianzuiam #coduiam #dianzcoduiam #produkmurah #glutapancea #produkkorea #agentdianz #chickenpox #kpop #putihkorea #kpop #susumaaez #collagen #ubatputih #susuplatinum #gombak #johor #selangor #produkmurah #madamkatedetox #productthaimurah #produkthailand #glutamew
bosskur sekalian mai sini beli baju dari kami!!!??🤣 -"Saiz (XS - 5XL) -"1 helai cuma RM 15"🔥. . -"kalau beli 50 helai kita jual 1 helai RM 8 sahaja"🤯. . -"kalau beli 100 helai kita jual 1 helai hanya RM6.50"😘. . -"kita ada FILA,SUPREME,ADIDAS,NIKE,GUCCI dan macam2 lagi!😉. . #baju #bajumurah #bajulelaki #bajuperempuan #johorbahru #bajumurmer #tshirtmurah irtmurah #bajuanakbranded #bajucouplemurah #bajubajumurah #bajubundlemurah #inijbbro #johor #johorean #johorsoutherntigers #tshirt #malaysia #malaysiaboleh
" PROMOSI SEMPENA HARI RAYA HAJI 2 PACKET (60 BIJI) HANYA RM64 SAHAJA ". . Sape yg xnk kurus kan lagi nnti time raya mkn daging byk2. Adoi xnk mkn t meroyan pulak. Tak usah dok pkjr begitu ye kawan2 sekalian sbb skang ada produk yg tgh viral kt thailand iaitu MADAM KATE DETOX yg boleh mmbntu anda menurunkan berat badan wlaupun anda obses dgn mknn, tpi anda kne mnum air byk2 tau biar dpt mudahkn KATE DETOX untuk nendetoks bdn2 anda yg pnuh ngan toksin2 jahat tu. . HARGA SEBENAR 1 PACKET (30 BIJI) RM37 TETAPI SEMPENA PROMOSI HANYA RM64 SHJ UNTUK 2 PACKET STOK SEBULAN TAU. PROMOSI INI AKAN TAMAT BILA2 MASA SAHAJA SELEPAS STOK HABIS. CEPAT2 JANGAN LAMBAT2.💗. . #dianzvit #selangor #supplement #produkajaib #wannaone #susumaeez #produkflawless #dianzselangor #dianzuiam #coduiam #dianzcoduiam #produkmurah #glutapancea #produkkorea #agentdianz #chickenpox #kpop #putihkorea #kpop #susumaaez #collagen #ubatputih #susuplatinum #gombak #johor #selangor #produkmurah #madamkatedetox #productthaimurah #produkthailand #glutamew
MERDEKA SALES ! - Beli 1, percuma postage . - Beli 2, + diskaun RM5.00 🙊 . - Beli 3, + diskaun RM10.00 😱 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ THE ZOODS MAXHOLD RM40. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Watersoluble (gel type) . 📍Max shine . 📍Max hold . 📍Perfume scent . 📍130g (4.26oz) . 📍Wash out easily . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀BERMINAT ? 🔥CLICK 📌 LINK DEKAT BIO ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀atau 🎇 Screenshot gambar produk . ☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 . 🎟 Detail Bank akan diberikan . 🚀 Penghantaran ke Alamat anda . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ่MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi ! Whatapps kami sekarang ! 019-6073136 🙂 ATAU 🔥CLICK LINK DEKAT BIO. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ AGENT/DROPSHIP ? ** Click LINK DEKAT BIO 💋 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx #pomade #pomademy #lokal #lokalah #sapotlokal #gentleman #wakdoyok #hipster #swag #style #hair #hairstyle #malaya #palam #sayajual #murah #pomademurah #uitm #uniten #unimep #johor #melaka #kedah #vespa #merdeka #asiangames #gp #merdekasales
Hai uols . Jangan stress2 sangat bekerja ya 🙊 jom scroll ig @cuya_suria_makeup_stuff kot2 ada yang berkenan di hati 🙊🙊🙊macam2 hadoo taw kat sini 😊😊 . . WhatsApp 0177800510 for details😘 Turn on post notification for more update! Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘 #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter   #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict   #makeupartist   #johor #jdt #muaselangor #muakedah #blogger #makeuptips #pressedglitters #glitters   #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #weddingmakeup #makeupviral #giveaway
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda. . Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini. . Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik. . Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru. . . Saiz : 90cmx140cm= 1 tempat duduk 150cmx180cm=2 tempat duduk 190cmx230cm = 3 tempat duduk . Harga: RM75.00 RM85.00 RM95.00 . KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM. . . Berminat boleh terus pm @ DM 👇👇👇 . . www.wasap.my/60139967347 . . #cadarpatchwork_ilyaney #pemborongcadar #selangor #kualalumpur #wilayapersekutuan #perak #perlis #pulaupinang #negerisembilan #cadarropol #naelofarhijablover #bokkitahijab #bazarpaknil #shawlkeknis #karpetmurah #cadarpatchworkmurah #homedecor #ikea #pemborongcadar #cadarmurah #johor #terengganu #selangor #kualalumpur #wilayapersekutuan #pulaupinang #negerisembilan #naelofarhijablover #bokkitahijab #bajuwanitamurah #bazarpaknil #shawlkeknis #karpetmurah #cadarpatchworkmurah #homedecor #sarungkerusimurah #sarungkerusielastik #sarungsofamurah #sarungsofa #kitchenmat #karpettatamimurah #karpetbaldumurah #sarungsofacantik
Sofa anda koyak, lusuh dan kotor, jom cantikkan balik sofa anda. . Memang jimat dengan hanya sarungkan sofa anda dengan sarung sofa elastik ini. . Didatangkan dengan pelbagai corak yang menarik dan cantik. . Anda dapat BERJIMAT dengan hanya sarungkan sarung sofa ini tanpa perlu tukar sofa yang baru. . . Saiz : 90cmx140cm= 1 tempat duduk 150cmx180cm=2 tempat duduk 190cmx230cm = 3 tempat duduk . Harga: RM75.00 RM85.00 RM95.00 . KALAU BELI SATU SET RM250 FREE POS SM. . . Berminat boleh terus pm @ DM 👇👇👇 . . www.wasap.my/60139967347 . . #cadarpatchwork_ilyaney #pemborongcadar #selangor #kualalumpur #wilayapersekutuan #perak #perlis #pulaupinang #negerisembilan #cadarropol #naelofarhijablover #bokkitahijab #bazarpaknil #shawlkeknis #karpetmurah #cadarpatchworkmurah #homedecor #ikea #pemborongcadar #cadarmurah #johor #terengganu #selangor #kualalumpur #wilayapersekutuan #pulaupinang #negerisembilan #naelofarhijablover #bokkitahijab #bajuwanitamurah #bazarpaknil #shawlkeknis #karpetmurah #cadarpatchworkmurah #homedecor #sarungkerusimurah #sarungkerusielastik #sarungsofamurah #sarungsofa #kitchenmat #karpettatamimurah #karpetbaldumurah #sarungsofacantik
Nama pemenang dah keluar dekar IG Story. 😘😘 DM kami utk detail ya😘 Thank you for joining uols😘 1st Diamond Liquid Glitter in Malaysia🇲🇾 www.chadiyus.com WhatsApp 01121947424 for details😘 http://chadiyus.wasap.my Turn on post notification for more update! Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘 #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #muaselangor #muakedah #blogger #makeuptips #pressedglitters #glitters #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #weddingmakeup #makeupviral #giveaway
Kasut ni OPEN PRE-ORDER Ajer yea..Smart yakmat, baq hang!..SPIDERMAN SHOE😍😍😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Utk yang sabar ajer yea..ETA 1-2 weeks after order..PRE ORDER CLOSE SETIAP AHAD & RABU . 🍓Colo: Red, Dark Blue, Light Blue . 🍓Size: 26- 16.6cm 27- 17.3cm 28- 18cm 29- 18.6cm 30- 19.2cm 31- 19.8cm 32- 20.6cm 33- 21.3cm 34- 22cm 35- 22.6cm 36- 23.2cm 37- 23.8cm 38- 24cm . . 🍓 Harga : RM65 exc pos Poslaju : RM8 sm /RM11 ss . Wasap: 011-21228865 /DM/pm ajer . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ⛔Peliz ukur kaki anak dulu yea dan tambahkan extra 0.5/1cm Dari ukuran kaki utk dapatkan size Kasut (in cm)..Tak digalakkan hantar size Kasut yg dok pakai yea. . ⛔No COD/ RETURN / REFUND . . #aurainsta #terapiinstagram #kasutanak #kasutbudak #kasutkanakkanak #laraalana #yusufiskandar #johor #putrajaya #ootdraya #bazarkarat #kasutbudakperempuan #dramasangat #ruangrezekihanania #usm #upm #uitm #mahn #ukm #bawallovers #kasutbabycomel #raya2018 #zizanrazak #ctdk #sayamasak #husna #sayajualkasutbudak #kasutbaby #bajubudak #bajurayaanak
#Repost @prubsn_official with @get_repost ・・・ Kalau makan je tapi tak bersenam tak boleh juga. Seimbangkan pengambilan makanan anda dengan senaman yang sesuai! #alisra #PruBSN #jomsihat #jdt #agenttakaful #trusted #johor #malaysia #healthylifestyle #loveyourself
SHALICIOUS . Ramai yang nak cuba produk shalicious tapi masih keliru nak cuba produk yang mane dulu kan. 💕 . Shalicious ada byk rangkaian produk utk kecantikan kulit wajah dan seluruh badan. Antaranya Beauty Secret, Mixberry, Cshine Skincare, Beauty Foundation dan susu Glowee Oat. . First of all bila nak pilih nak produk mane sayang sayang kena tau masalah kulit sayang sayang. Kalau nak putih cerah bole pilih beauty secret shalicious/MIXBERRY. Kulit kusam dan gelap bole pilih Beauty secret/MIXBERRY dan CSHINE skincare + soap. Yang ada alergik pada collagen boleh consume GLOWEE OAT. Untuk lebih details bole direct WhatsApp sis 0149922019. Sis akan guide sayang untuk cuba produk yang mane terlebih dahulu 💕 . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
MIN KAFFE UNTUK IBU MENGANDUNG Ada yg ty ibu mengandung boleh tak nak minum kopi ni? Bahaya tak ? Jawapan: sebenarnye, ibu mengandung pn boleh minum #MinKaffe ni..dan takde effect utk baby dlm perut. saya tahu, kopi 3 in 1 kat pasaran sekarang ni tak bagus utk ibu mengadung sebab kandungan kafein yg tinggi. so itu yg kita risau,takut ada effect kat baby..Min Kaffe Ada KAFEIN yg sangat rendah dan digantikan dgn GARAM BULUH MIN KAFFE ade garam buluh, Jadi kegunaan garam buluh: Bagi IBU HAMIL -Mengatasi masalah bacaan HB rendah. -Menstabilkan gula dlm darah utk mengelakkan kencing manis ketika mengandung. -Menstabilkan tekanan darah yg tinggi atau sgt rendah. -Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yg mengalami morning sickness; tidak lalu mkn @ kerap muntah pd awal kehamilan. -Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepjg kehamilan. -Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil. Setiap pembelian 2 kotak min kaffe, akan menerima 2 sachet percuma teh tarik min cha. Peminat teh tarik? Wajib try. www.wasap.my/60108357109/min+kafe+sedap #NurAzzahra #BisnesMudahCLA #ModalRm47je #idr150000 #MinKaffe #energybooster #milkbooster #kopigarambuluh #kopisihat #merlimau #Melaka #Johor #Shahalam #Kajang #promotion
MIN KAFFE UNTUK IBU MENGANDUNG Ada yg ty ibu mengandung boleh tak nak minum kopi ni? Bahaya tak ? Jawapan: sebenarnye, ibu mengandung pn boleh minum #MinKaffe ni..dan takde effect utk baby dlm perut. saya tahu, kopi 3 in 1 kat pasaran sekarang ni tak bagus utk ibu mengadung sebab kandungan kafein yg tinggi. so itu yg kita risau,takut ada effect kat baby..Min Kaffe Ada KAFEIN yg sangat rendah dan digantikan dgn GARAM BULUH MIN KAFFE ade garam buluh, Jadi kegunaan garam buluh: Bagi IBU HAMIL -Mengatasi masalah bacaan HB rendah. -Menstabilkan gula dlm darah utk mengelakkan kencing manis ketika mengandung. -Menstabilkan tekanan darah yg tinggi atau sgt rendah. -Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yg mengalami morning sickness; tidak lalu mkn @ kerap muntah pd awal kehamilan. -Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepjg kehamilan. -Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil. Setiap pembelian 2 kotak min kaffe, akan menerima 2 sachet percuma teh tarik min cha. Peminat teh tarik? Wajib try. www.wasap.my/60108357109/min+kafe+sedap #NurAzzahra #BisnesMudahCLA #ModalRm47je #idr150000 #MinKaffe #energybooster #milkbooster #kopigarambuluh #kopisihat #merlimau #Melaka #Johor #Shahalam #Kajang #promotion
MIN KAFFE UNTUK IBU MENGANDUNG Ada yg ty ibu mengandung boleh tak nak minum kopi ni? Bahaya tak ? Jawapan: sebenarnye, ibu mengandung pn boleh minum #MinKaffe ni..dan takde effect utk baby dlm perut. saya tahu, kopi 3 in 1 kat pasaran sekarang ni tak bagus utk ibu mengadung sebab kandungan kafein yg tinggi. so itu yg kita risau,takut ada effect kat baby..Min Kaffe Ada KAFEIN yg sangat rendah dan digantikan dgn GARAM BULUH MIN KAFFE ade garam buluh, Jadi kegunaan garam buluh: Bagi IBU HAMIL -Mengatasi masalah bacaan HB rendah. -Menstabilkan gula dlm darah utk mengelakkan kencing manis ketika mengandung. -Menstabilkan tekanan darah yg tinggi atau sgt rendah. -Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yg mengalami morning sickness; tidak lalu mkn @ kerap muntah pd awal kehamilan. -Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepjg kehamilan. -Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil. Setiap pembelian 2 kotak min kaffe, akan menerima 2 sachet percuma teh tarik min cha. Peminat teh tarik? Wajib try. www.wasap.my/60108357109/min+kafe+sedap #NurAzzahra #BisnesMudahCLA #ModalRm47je #idr150000 #MinKaffe #energybooster #milkbooster #kopigarambuluh #kopisihat #merlimau #Melaka #Johor #Shahalam #Kajang #promotion
#johor darul takzim #Piala malaysia #saya anak johor #batu pahat
MIN KAFFE UNTUK IBU MENGANDUNG Ada yg ty ibu mengandung boleh tak nak minum kopi ni? Bahaya tak ? Jawapan: sebenarnye, ibu mengandung pn boleh minum #MinKaffe ni..dan takde effect utk baby dlm perut. saya tahu, kopi 3 in 1 kat pasaran sekarang ni tak bagus utk ibu mengadung sebab kandungan kafein yg tinggi. so itu yg kita risau,takut ada effect kat baby..Min Kaffe Ada KAFEIN yg sangat rendah dan digantikan dgn GARAM BULUH MIN KAFFE ade garam buluh, Jadi kegunaan garam buluh: Bagi IBU HAMIL -Mengatasi masalah bacaan HB rendah. -Menstabilkan gula dlm darah utk mengelakkan kencing manis ketika mengandung. -Menstabilkan tekanan darah yg tinggi atau sgt rendah. -Memberi tenaga serta mengenyangkan di kala si ibu yg mengalami morning sickness; tidak lalu mkn @ kerap muntah pd awal kehamilan. -Si ibu lebih bertenaga & tidak mudah penat sepjg kehamilan. -Merawat masalah 'cramps' dan sembelit di kalangan ibu hamil. Setiap pembelian 2 kotak min kaffe, akan menerima 2 sachet percuma teh tarik min cha. Peminat teh tarik? Wajib try. www.wasap.my/60108357109/min+kafe+sedap #NurAzzahra #BisnesMudahCLA #ModalRm47je #idr150000 #MinKaffe #energybooster #milkbooster #kopigarambuluh #kopisihat #merlimau #Melaka #Johor #Shahalam #Kajang #promotion
Susah utk turun berat badan? ? Perut buncit dan lingkar pinggang besar berlemak? Tak ada masa utk senaman? Macam2 produk dah cuba tp xberkesan? Manfaat Beauteaslim akak Lolita: ✔Efektif menurunkan berat badan 2-5 kg dalam 10hari ✔Kurus tanpa perlu berlapar ✔Mencegah kolestrol jahat . . Bagi yg susah utk berdiet sbb selera makan mcm saka, malas buat senaman Beauteaslim aka Lolita mampu selesaikan masalah hangpa. . . WhatsApp 012 4175051 . . #Nakkuruskanbadan #Kuruscantik #Buanglemak #Kurus #Nakkurus #Testimonikurus #Kuruslangsing #Kuruspantas #Losyenkurus #Kempiskanperut #Pahang #sayajual #kuruscepat #kuantan #melaka #selangor #usahawanonline #kualalumpur #ipoh #perak #johor #sarawak #sabah
Susah utk turun berat badan? ? Perut buncit dan lingkar pinggang besar berlemak? Tak ada masa utk senaman? Macam2 produk dah cuba tp xberkesan? Manfaat Beauteaslim akak Lolita: ✔Efektif menurunkan berat badan 2-5 kg dalam 10hari ✔Kurus tanpa perlu berlapar ✔Mencegah kolestrol jahat . . Bagi yg susah utk berdiet sbb selera makan mcm saka, malas buat senaman Beauteaslim aka Lolita mampu selesaikan masalah hangpa. . . WhatsApp 012 4175051 . . #Nakkuruskanbadan #Kuruscantik #Buanglemak #Kurus #Nakkurus #Testimonikurus #Kuruslangsing #Kuruspantas #Losyenkurus #Kempiskanperut #Pahang #sayajual #kuruscepat #kuantan #melaka #selangor #usahawanonline #kualalumpur #ipoh #perak #johor #sarawak #sabah
Susah utk turun berat badan? ? Perut buncit dan lingkar pinggang besar berlemak? Tak ada masa utk senaman? Macam2 produk dah cuba tp xberkesan? Manfaat Beauteaslim akak Lolita: ✔Efektif menurunkan berat badan 2-5 kg dalam 10hari ✔Kurus tanpa perlu berlapar ✔Mencegah kolestrol jahat . . Bagi yg susah utk berdiet sbb selera makan mcm saka, malas buat senaman Beauteaslim aka Lolita mampu selesaikan masalah hangpa. . . WhatsApp 012 4175051 . . #Nakkuruskanbadan #Kuruscantik #Buanglemak #Kurus #Nakkurus #Testimonikurus #Kuruslangsing #Kuruspantas #Losyenkurus #Kempiskanperut #Pahang #sayajual #kuruscepat #kuantan #melaka #selangor #usahawanonline #kualalumpur #ipoh #perak #johor #sarawak #sabah
Peek a boo… It's Malaysian's Favourite Breakfast! #hoteljenputeriharbour #eatwithjen #harbourcafe #johor #malaysiansfavourite #breakfast
Untuk peminat kerepek2 pun ada, 🍠KEREPEK BELINJAU ORI & PEDAS MANIS (belum di goreng ye), sangat sedappp original belinjau, xde rasa tepung, this one is LIMITED EDITION ye! RM17/1 pack include Postage 🐳KEROPOK AMPLANG IKAN TENGGIRI , makanan authentic Sabah, Rangup,bila makan smp x sedar habis sebungkus! Fresh from the sea and di buat and pack terus! rm15/1pck include postge! It’s time to BALIK KAMPUNG again!! Haa jangan lupa grab a good deal ni fresh dari Sabah.. 🌻Postage akan di buat 24/8 ke ats lps blk kg ye.. Price List: 🥗Sambal Borneo : Rm10/100gm (ex postage) 🐟Ikan Bilis Gred A: Rm60/1kg 🐟Ikan Bilis siap kopek : Rm55/1kg 🐠Amplang : Rm15/1paket 🌶Kerepek belinjo pedas/ biasa ( belum goreng): Rm17/paket Do #whatsapp0132509146 #whatsapp0132509146 #whatsapp0132509146 To order!! #terengganu #pahang #kelantan #kualalumpur #selangor #shahalam #subang #bangi #putrajaya #serdang #cyberjaya #negerisembilan #perlis #kedah #melaka #johor #langkawi #penang #sabah #sarawak #bilissabahmurah #bilissabah #amplang #sneksabah #belinjau #bintulu
Susah utk turun berat badan? ? Perut buncit dan lingkar pinggang besar berlemak? Tak ada masa utk senaman? Macam2 produk dah cuba tp xberkesan? Manfaat Beauteaslim akak Lolita: ✔Efektif menurunkan berat badan 2-5 kg dalam 10hari ✔Kurus tanpa perlu berlapar ✔Mencegah kolestrol jahat . . Bagi yg susah utk berdiet sbb selera makan mcm saka, malas buat senaman Beauteaslim aka Lolita mampu selesaikan masalah hangpa. . . WhatsApp 012 4175051 . . #Nakkuruskanbadan #Kuruscantik #Buanglemak #Kurus #Nakkurus #Testimonikurus #Kuruslangsing #Kuruspantas #Losyenkurus #Kempiskanperut #Pahang #sayajual #kuruscepat #kuantan #melaka #selangor #usahawanonline #kualalumpur #ipoh #perak #johor #sarawak #sabah
BAHAYA JIKA SATU BADAN TERLAMPAU PUTIH? Yes, agak bahaya sebab selalu menjadi perhatian orang. Orang sekeliling kita akan perhatikan gerak geri kita tau sebab kulit cantik sangat siapa tak terpesona kan ? Entah jadi idola orang kejap lagi . . Haa jom la grab AURORA SX PREMIUM BERMODALKAN RM130 SHJ ! #aurorasxoriginal #aurorasxpremium #aurorasxpremium2018 #kelantan #kedah #johor #shahalam #bangsar #bangi
Gshók Mat Moto . Harga RM 70.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor #unimas #umskk
Susah utk turun berat badan? ? Perut buncit dan lingkar pinggang besar berlemak? Tak ada masa utk senaman? Macam2 produk dah cuba tp xberkesan? Manfaat Beauteaslim akak Lolita: ✔Efektif menurunkan berat badan 2-5 kg dalam 10hari ✔Kurus tanpa perlu berlapar ✔Mencegah kolestrol jahat . . Bagi yg susah utk berdiet sbb selera makan mcm saka, malas buat senaman Beauteaslim aka Lolita mampu selesaikan masalah hangpa. . . WhatsApp 012 4175051 . . #Nakkuruskanbadan #Kuruscantik #Buanglemak #Kurus #Nakkurus #Testimonikurus #Kuruslangsing #Kuruspantas #Losyenkurus #Kempiskanperut #Pahang #sayajual #kuruscepat #kuantan #melaka #selangor #usahawanonline #kualalumpur #ipoh #perak #johor #sarawak #sabah
NEW ARRIVAL SERAGAM..Koleksi AFiyah Material : Dubai Silk Bidang : 45 Open meter Tebal,Sederhana Licin ,Lembut ,Sejuk & selesa bila dipakai Kurang kerja menggosok, Kurang renyuk Benang putih Harga - Rm12/METER Berminat? Hantar PM (private message)/SMS @ Whatsapp 0185741656 #bajurayamurah #rozitachewan #gaji2017 #cikgu #trustedseller #kainmurah #hargamurah #cutisekolah2017 #kainpasangmurah #merdekasale2017 #dresschiffon #dressmuslimah #bajuraya #kainpasangmurah #sayajualmurah #sayajualonline #cikgusekolah #sarawak #sabah #johor #bazarmurah #upsi #kainpasangcantik #seragamsekolahmurah #kainpasangmurah #seragam #kotakinabalu #promosi #teachers #clearancestock #perlis #paris
Gshók Mat Moto . Harga RM 70.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor #unimas #umskk
Gshók Mat Moto . Harga RM 70.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor #unimas #umskk
💚Tak perlu push up bra lagi! 💚Tak perlu sponge tebal bebal lagi! 💚Tak perlu nak bedah bedah lagi! 💚Tak perlu nak cucuk sana cucuk sini lagi! Anda hadapi masalah ini? 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 ❤Payudara terlalu kecil dan leper jer.. ❤Payudara kendur bila meyusukan anak… ❤Sedih.. Suami tengok tak terliur payudara anda.. ❤Banyak cuba produk.. tapi langsung tak berkesan,sampai merimaskan hingga putus-asa.. Kini boleh ucapkan Selamat Tinggal kepada segala permasalahan di atas tu! Rahsia Payudara Cantik Menawan dengan PHC Jika diamalkan secara konsisten akan menyelesaikan masalah payudara # Menambah saiz payudara. # Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur. # Mengetatkan vagina. # Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’ # Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara) # Menganjalkan kulit yang melendut. # Melambatkan proses penuaan. Ramai yg telah berkongsi pengalaman hebat mereka. Kalau ragu2 xcube pun hati xkan tenteram. Kejap kejap asyik nak stalk jer ig sis...xpuas hati dgn testimoni yg ade. Kalau nak perubahan uols kena berani mencuba Whatsapp 017 4204470 Whatsapp 017 4204470 Whatsapp 017 4204470 . Jangan risau PHC ni mendapat kelulusan FDA N GMP. Kandungan bahan 100 % semulajadi. . . #fullplus #surekencang #produkwanita #breastcream #krimtetek #like4like #krimpunggung #krimpayudara #krimbesarkanpayudara #hantaran #pengantin #jomkahwin #mydarlinginspektordaniel #montok #anjal #bulat #payudaraindah #mommy #pahang #kuantan #johor #perak #ipoh #selangor #melaka #duckscarve #viral #kosmetikmalaysia
SET BABYNESR COMFORTER Rm270.00 (sm), Rm300 (ss) . . ITEM IN SET : 1 x babynest 28x37" 1 x comforter 34"x40" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . . TO ORDER : 📸Screenshot and whatsapp +60189167468 📸Screenshot and whatsapp +60189167468 📸Screenshot and whatsapp +60189167468 . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
SET BABYNESR COMFORTER Rm270.00 (sm), Rm300 (ss) . . ITEM IN SET : 1 x babynest 28x37" 1 x comforter 34"x40" 1 x bantal karipap 2 x bolster 7"x18" . . TO ORDER : 📸Screenshot and whatsapp +60189167468 📸Screenshot and whatsapp +60189167468 📸Screenshot and whatsapp +60189167468 . . #tilamkekabu #kuantan #babyshower #settilambaby #babynest #headbandbaby #aaisyahdhiarana #gegarvaganza2017 #breastpumpmurah #kualalumpur #johor #sayajual #bazarpaknil #baby #babybump #babystuff #kelantan #tilambaby #instashop #settilambabymurah #babynestmurah #shahalam #babywearing #laraalana #kualalumpur #babyootd #maternity #maternityphotography #BabyCTDK #sitiaafiyah #comelpipimerah
Batik cotton exclusive news update Ayoo borong lagi costumer ku Ready stock Cantik kan?? Korang tak nak ke niaga macam orang lain?? Korang tak nak ke berjaya macam orang lain?? Nak buat product fesyen dan nak buat jenama sendiri tapi tak tau nak buat kat mana?? Korang jangan susah hati, kita boleh bantu mewujudkan cita cita korang yang nak berniaga fesyen. Kenapa order kat kita ? - Tempah All In ( Dah siap kain, jahit dan postage) - Sample ready to made - Penjahit sangat berpengalaman - kita beri jaminan kualiti - Quality Control Branch office : Pontian, Johor, Malaysia Kilang : Bandung, West Java, Indonesia For Malaysian, Singapore And Brunei costumer sila hubungi 📞 +62 896-4645-4442 (Call/Sms/Whatsapp) we will take care of the quality..!! #jahitpukalmurah #kilangjahitan #jahitpukalbangi #jahitpukaltudung #kilangbaterijb #johor #shahalamcity #kualalumpurmalaysia #tv3malaysia #artismalaysiaberniaga #meletop #neolofa #lofattah #rizalmanpreloved #jovianmandagie #singaporefashion #royalmalaysiannavy #royalbrunei #batikmalasia #pavilionkl #ariani #amysearch #neolofahijab #astrotv #fiziwoopreloved #themisz #uniqlomalaysia #kainsulammurah #iwearmodesty
INFO TERKINI : #baekcafebistro AKAN BERCUTI PADA HARI JUMAAT 17/8 HINGGA AHAD 19/8. BEROPERASI SEMULA PADA HARI ISNIN 20/8. OPERASI DILAKUKAN SECARA BESAR-BESARAN SAMPAI STOCK HABIS. KASI TAU JIRAN SEBELAH. JANGAN TUNGGU MINGGU DEPAN SEBAB MALAM NI MASIH ADA. KASI PENUH BANGKU PALLET. #salutesatukali #westernfood #westernmampumilik #airpapan #cutisekolah #JJCM #mersing #johor
. sekali tengok macam kek pelangi..ehhh..dua kali tengok snowcap berhantu? boleh mabuk tengook warna warni macam ni tau..mavelesssss 💝💝💝 memang patut laahh kena sambar sorang 3 4 helai macam ni 🤣😍👻 👻 👻 . . #innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian
. ANAS look for the day! . ANAS Lipcream Rm49.90 ANAS Con+dation, Rm49.90 ANAS Apam Black/Peach, Rm35 ANAS Summerlove Eyeshadow, Rm99.90 ANAS Matteness Eyeshadow, Rm59.90 . . Whatsapp 📲016.9650997 to place your order. FREE POSTAGE for orders locked in till midnight today! . Be kind, be beautiful, and be YOU. 😍😍😍❤❤❤ . . #ANAS #lipcream #lipmatte #anasismlipmatte #anaslipcream #anasism #anasismjohor #lipcolours #anasapam #anasapampeach #anasism #anascosmetics #anasismmalaysia #anasismjohor #anasismkl #anasrevival #anaaapamblack #johor #johorbahru
Bónía Steel Couple . Harga RM 95.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual
Bónía Steel Couple . Harga RM 95.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
KUTU EMAS 😍😍😍 . Kutu Emas start hujung bulan 8 . Group RM100 (BLACK) 1) Kak Az 2) Cik Ana 3) 4) 5) . Group RM150 (BLUE) 1) 2) 3) 4) 5) . Group RM200 (YELLOW) 1) Azmel 2) 3) 4) 5) . . 💟 KUTU EMAS 💟 1 - Ahli confirm join Kutu Emas, downpayment RM30 diperlukan, jumlah tersebut akan ditolak pada bayaran bulan pertama. Cth : da bayar depo RM30, & awk join group RM100, then bulan pertama just bayar RM70. Downpayment akan burn jika tarik diri dari Kutu Emas 2 - Pembayaran dibuat pada setiap 2 hari bulan atau ikut tarikh y ditetapkan oleh Bungaemas916. Jika nak bayar lambat pun boleh, just inform Pja 😘 3 - Bila semua da bayar ahli y turn dia da sampai boleh pilih barang kemas y ada dalam stok FB page • Bunga Emas916 & Instagram • bungaemas916 👉🏻 *Barang kemas akan diberi apabila selesai membayar kutu emas* 4 - Ahli wajib beli Emas, boleh pilih mana2 barang kemas yang ada dalam stok. Special request pun boleh, nanti Pja akan cuba carikan 😊 . #emas916 #emas916tulen #emasmurah #emas916murah #kutuemas #kutuemas916 #kutuemasonline #kluang #trustedseller #registeredbusiness #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #kluang #johor #kualalumpur #goldbracelet #trustedseller
Batik cotton exclusive news update Ayoo borong lagi costumer ku Ready stock Cantik kan?? Korang tak nak ke niaga macam orang lain?? Korang tak nak ke berjaya macam orang lain?? Nak buat product fesyen dan nak buat jenama sendiri tapi tak tau nak buat kat mana?? Korang jangan susah hati, kita boleh bantu mewujudkan cita cita korang yang nak berniaga fesyen. Kenapa order kat kita ? - Tempah All In ( Dah siap kain, jahit dan postage) - Sample ready to made - Penjahit sangat berpengalaman - kita beri jaminan kualiti - Quality Control Branch office : Pontian, Johor, Malaysia Kilang : Bandung, West Java, Indonesia For Malaysian, Singapore And Brunei costumer sila hubungi 📞 +62 896-4645-4442 (Call/Sms/Whatsapp) we will take care of the quality..!! #jahitpukalmurah #kilangjahitan #jahitpukalbangi #jahitpukaltudung #kilangbaterijb #johor #shahalamcity #kualalumpurmalaysia #tv3malaysia #artismalaysiaberniaga #meletop #neolofa #lofattah #rizalmanpreloved #jovianmandagie #singaporefashion #royalmalaysiannavy #royalbrunei #batikmalasia #pavilionkl #ariani #amysearch #neolofahijab #astrotv #fiziwoopreloved #themisz #uniqlomalaysia #kainsulammurah #iwearmodesty
Bónía Steel Couple . Harga RM 95.00 . Gred AA Free box Free postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-567 8018 . #jamtanganmurah #jammurah #hantaranisteri #hantarannikah #hadiahkekasih #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
“Tetaplah menjadi bintang dilangit, agar cinta kita abadi” Task for : @gambolawo
NEW ARRIVAL SERAGAM..Koleksi AFiyah Material : Dubai Silk Bidang : 45 Open meter Tebal,Sederhana Licin ,Lembut ,Sejuk & selesa bila dipakai Kurang kerja menggosok, Kurang renyuk Benang putih Harga - Rm12/METER Berminat? Hantar PM (private message)/SMS @ Whatsapp 0185741656 #bajurayamurah #rozitachewan #gaji2017 #cikgu #trustedseller #kainmurah #hargamurah #cutisekolah2017 #kainpasangmurah #merdekasale2017 #dresschiffon #dressmuslimah #bajuraya #kainpasangmurah #sayajualmurah #sayajualonline #cikgusekolah #sarawak #sabah #johor #bazarmurah #upsi #kainpasangcantik #seragamsekolahmurah #kainpasangmurah #seragam #kotakinabalu #promosi #teachers #clearancestock #perlis #paris
NEW ARRIVAL SERAGAM..Koleksi AFiyah Material : Dubai Silk Bidang : 45 Open meter Tebal,Sederhana Licin ,Lembut ,Sejuk & selesa bila dipakai Kurang kerja menggosok, Kurang renyuk Benang putih Harga - Rm12/METER Berminat? Hantar PM (private message)/SMS @ Whatsapp 0185741656 #bajurayamurah #rozitachewan #gaji2017 #cikgu #trustedseller #kainmurah #hargamurah #cutisekolah2017 #kainpasangmurah #merdekasale2017 #dresschiffon #dressmuslimah #bajuraya #kainpasangmurah #sayajualmurah #sayajualonline #cikgusekolah #sarawak #sabah #johor #bazarmurah #upsi #kainpasangcantik #seragamsekolahmurah #kainpasangmurah #seragam #kotakinabalu #promosi #teachers #clearancestock #perlis #paris
PALING VIRAL! TELAH TERJUAL 3522 PCS DALAM 3 HARI SAHAJA! . TERBARU 2018! INILAH GC HAVANA Black 2 Tones. Design yg tgh Viral dan Meletop, Artis2 Banyak pakai sekarang . Lens Black, Klau kat tempat terang akan tukar jadi purple 2 Tones yg lawa giler . Tgk bingkai dia Red Stripe mmg stylo. Memang nampak korang High Taste . Memang Stylo dan Bergaya! Makan Hati Kawan2 tgk korang pkai design ni . Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau . Memang Stylo giler pkai pergi Holiday ni. Siapa2 yg muka lebar tu mmg ngam sangat pkai design ni. Muka kecil pun sesuai klau minat lens besar . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 017-7128074, Atau lagi mudah Click link kat Bio😘 . Kami TAK JUAL Kualiti Uptown/Ekspo ye. Minta maaf sangat . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg Whatsapp 017-7128074 Untuk Harga Promo 20 TERAWAL!! #promo #iphone #johor #jdt #igersmalaysia #instashopmalaysia
Pagiiii....hari ni kita buka lagi kotak serum baru...cepatnyaaa habis🤧🤧..gara-gara cik abang pun join sekali pakai ....baru nak bjimat cermat.... . Tengok cik abang pun sibuk jugak nak kulit bersih...tak putih tak pe ..yang penting kulit sihat awet muda gituuu.... . Dah sembunyikan nanti cari ..tak pelah sayang...kita muda sesama ya.... . Nak rasa produk yang ada standard antarabangsa ni???testure, kesan dan feel dia macamana??of courselah try sebotol serum booster ni yang dah upgrade 2 formulasi antarabangsa ni...confirm besttt.... Cepat wasap akk 012-7084192 #serumwajah #booster #serumbooster #elysianbatupahat #elysianserum #brunei #johor #mua 💄 #breakout #nomercury
BODY CREAM AZN 🌼Kempis size perut 🌼Kecilkan size lengan, 🌼Kecilkan size peha 🌼✖Melekit 🌼✖Panas 🌼Mudah serap 🌼KKM 🌼Boleh pakai masa zumba 🌼Boleh pakai dengan girdle,korset.(Tiptop) 🌼Mampu milik👍👍 RM38 termasuk pos KKM AZN BODY CREAM : NOT171006627K Whatsapp 0199534216 atau klik link di bio #krimajaib #bodycream #aznbodycream #sapusapusettle #kedah #perlis #pahang #pulaupinang #johor #negerisembilan #melaka #perak #terengganu #kelantan #kualalumpur #selangor #posmalaysia #malaysia #sabah #sarawak #hot #best #kurustanpaubat #slim
*SALE* Kurung Aleyaa Sepasang RM69 . ✔Material dari milky silk, lembut dan mate finishing . ✔Cutting mini kurung/kain duyung . ✔Leher berbentuk kurung yang selesa dan terletak dipakai . ✔Bukaan lengan baju yang mudah diselak untuk wudhuk . ✔Kain bergetah kiri dan kanan, ada zip berhook . ✔Ada 10 pilihan warna . ✔Saiz XS hingga XL . #mawarcotton #agenmawarcotton #kurungblouse #kurungaleyaa #kurungmoden #aleyaa #minikurung #bajumurah #pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
NEW ARRIVAL SERAGAM..Koleksi AFiyah Material : Dubai Silk Bidang : 45 Open meter Tebal,Sederhana Licin ,Lembut ,Sejuk & selesa bila dipakai Kurang kerja menggosok, Kurang renyuk Benang putih Harga - Rm12/METER Berminat? Hantar PM (private message)/SMS @ Whatsapp 0185741656 #bajurayamurah #rozitachewan #gaji2017 #cikgu #trustedseller #kainmurah #hargamurah #cutisekolah2017 #kainpasangmurah #merdekasale2017 #dresschiffon #dressmuslimah #bajuraya #kainpasangmurah #sayajualmurah #sayajualonline #cikgusekolah #sarawak #sabah #johor #bazarmurah #upsi #kainpasangcantik #seragamsekolahmurah #kainpasangmurah #seragam #kotakinabalu #promosi #teachers #clearancestock #perlis #paris
*SALE* Kurung Aleyaa Sepasang RM69 . ✔Material dari milky silk, lembut dan mate finishing . ✔Cutting mini kurung/kain duyung . ✔Leher berbentuk kurung yang selesa dan terletak dipakai . ✔Bukaan lengan baju yang mudah diselak untuk wudhuk . ✔Kain bergetah kiri dan kanan, ada zip berhook . ✔Ada 10 pilihan warna . ✔Saiz XS hingga XL . #mawarcotton #agenmawarcotton #kurungblouse #kurungaleyaa #kurungmoden #aleyaa #minikurung #bajumurah #pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
LATEPOST: #15082018 📹/📸 @myrizal .. . Event : Karnival Santai Belia Sirkit Remaja Johor sempena sambutan Hari Kemerdekaan 2018 Tarikh : 14 Ogos 2018 Jam : 9.00 malam Venue : Dataran Majlis Daerah Pontian, Johor . Terimakasih KBE family yang sudi hadir untuk sokong Kesayangan @khaibahar94 malam tadi. . @khaibahar94 #KhaiBahar #KhaiBahar94 #majlisdaerahpontian #karnivalsantaibelia #johor #youth #carnival #happening #pontian @narrecords #khaibaharempire #TeamKhai #GerakGempurKhaiBahar #TenteratenteraKhaiBahar #GengTakBolehBawakBincang #APM2018 #APMKhaiBahar2018 #GilerTakGerek .
Harga promo ni hanya untuk 5 pembeli terawal je tau !! 📣📣📣📣 murah sangat ni 😱 . Dm atau klik je link kt bio untuk info lanjut 😄🤙🏻 . black & white totebag 😍 size : A3 materials : cotton canvas . #totebag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebamurahmalaysia #totebagrm18 #totebagrm20 #totebagcottonmurah #totebaghitam #custommadetotebag #custommadetotebagmalaysia #plaintotebagmalaysia #plaintotebagmurah #totebaghitammurah #blacktotebag #malaysia #cottoncanvasbag #cottoncanvas #freegift #perak #selangor #johor #melaka #nogori #penang #kedah #kelantan #terengganu #pahang #perlis
*SALE* Kurung Aleyaa Sepasang RM69 . ✔Material dari milky silk, lembut dan mate finishing . ✔Cutting mini kurung/kain duyung . ✔Leher berbentuk kurung yang selesa dan terletak dipakai . ✔Bukaan lengan baju yang mudah diselak untuk wudhuk . ✔Kain bergetah kiri dan kanan, ada zip berhook . ✔Ada 10 pilihan warna . ✔Saiz XS hingga XL . #mawarcotton #agenmawarcotton #kurungblouse #kurungaleyaa #kurungmoden #aleyaa #minikurung #bajumurah #pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #selangor #perak #putrajaya #kualalumpur #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
KESAN CONSUME MYDETOX SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN! . Ye, ni antara feedback yang sangat² positif yang kita dapat daripada pengguna MyDetox ni tau uols 😍😍😍 happy sangat² bila MyDetox dapat bantu uols lose kg and capai target kg uols sendiri. Nak alami perubahan positif macam ni? WhatsApp Nurul sekarang! Nurul nak bagi offer berbaloi-baloi kat uols 😘😘😘 . 📲 http://www.wasap.my/601126457325/mydetoxpecahlemak 📲 http://www.wasap.my/601126457325/mydetoxpecahlemak 📲 http://www.wasap.my/601126457325/mydetoxpecahlemak . . . #mydetoxpecahlemak #combokuruslangsing #mydetoxpecahlemakbynurul #combokuruslangsingbynurul #mydetoxbynurul #comboberbaloibaloi #trustedseller #malaysiatrustedseller #jomdetox #detoxmudahselamatberkesan #kesanseawalsatuhari #detoxorganik #basedinsegamat #segamat #tangkak #labis #muar #batupahat #johor #negerisembilan #pahang #melaka #kedah #kelantan #terengganu #perak #pulaupinang #sabah #sarawak
next page →