#jamumaharani

5,716 posts

Loading...
Alhamdulillah done pos jamu maharani terima kasih customer saya jual #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanikl #jamu #maharani #cod #codwangsamaju #codkeramat #sayajual
Taking care of yourself with Jamu Maharani 💗 . DM 📲 019 782 7828 - Kay Kairo . #jamumaharani #maharani #sahajidahhaio #kaykairo
Loading...
Taking care of yourself with Jamu Maharani 💗 . DM 📲 019 782 7828 - Kay Kairo . #jamumaharani #maharani #sahajidahhaio #kaykairo
Herba Maharani - jamu utk wanita - dalaman dan luaran 💃💃💃 • Kini September Promo sehingga akhir Bulan ini • Dm/wa 📲📱🙋 • #herbamaharani #jamumaharani #jamu #jamudalampantang #jamusuburrahim #jamudalamanwanita #jamuawetmuda #tezhibaifengwan #BusinesStyleMMG #projekrm1000sehari #roadtokunming #Shom #shomtrustedagent #sayajual #malaysiaigers #malaysiaonlineshop
MAHARANI 👸 . Yang ada masalah dalaman wanita boleh amalkan tau. . Yang tak ada pun boleh amal untuk kekal cantik 😙 . #jamumaharani #herbamaharani #ProjekSTG #teamAUDIE #Audie_LeadWithLove
👑HERBA MAHARANI👑 Herba Yang Selalu Jadi Rebutan Wanita Masa kini.. Banyak Sangat Kebaikan Maharani ni. Baik Untuk Wanita Yang Belum Kahwin & Sudah BerumahTangga. Jangan tunggu lama2... Stock Maharani ni cepat habis... Sebab ramai wanita diluar sana dah merasai perbezaan selepas mengambil Maharani👍 Kita ikhtiar www.wasap.my/60104200535/maharani #maharanimelaka #codmelaka #maharanistyle #maharaniareamelaka #jamumaharani #jamumoden BizOnlineRm47 || themagicofparttime
FRESH TESTIMONI... Asbab 25 bijik pertama amal maharani, belum pun habis satu bebola maharani, PERIOD DAH KELUAR! 😱😱 Testimoni ni (nama sebenar Puan Amalina) asalnya nak cuba maharani untuk ikhtiar lenguh-lenguh badan. Katanya dah jumpa bidan jugak dan dah berurut. Bidan kata, rahimnya kembang. Sebelum amal maharani ni, Puan Amalina beritahu jugak kerap cik "miss V" basah-basah dan keluar keputihan yang dah bertukar warna kepada warna kehijauan. 😣 Tahu akan maharani yang banyak manfaat ni, terus nak cuba amalkan buat diri. Baru ambik 25 bijik pil maharani, katanya terasa ari-ari sengal semacam. Ingatkan angin assebab makan lemang. 😅 Tup-tup petang tu, dah keluar period! 😍 Puan Amalina jugak cerita, dia memang full breastfeeding babynya & selama anak dah umur 1 tahun 2 bulan, period tak pernah pun datang. Tu macam normal lah kan untuk ibu BF?? Tapi bila diri dah rasa lain 👉 sengal, lenguh, keputihan dah bertukar warna, rahim kembang, haa wajib laa cepat2 cari ikhtiar sebaiknya. Alhamdulillah, asbab maharani, period dah muncul semula. 😍 Mungkin sebab period tak muncul itu la mengundang pada masalah2 yang Puan Amalina lalui sebelum ni. ~ Jamu warisan istana sejak zaman-berzaman & jamu 1001 khasiat. Tak rugi amal untuk manfaat kesihatan terbaik buat diri. 😘💕 ****** #maharani #jamumaharani #herbamaharanihaio #Malaysia #singapura #singapore #indonesia #brunei
👰🤵PROMOSI SEPT - BUY 3 BOX MAHARANI GET THE 4TH BOX WITH RM59 👰🤵 📌 1 BOX MAHARANI RM113 ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ 🌷Kredit to pengguna tegar Kirah Zakirah 🌷 Testimoni sis sendiri. Dah kata pun jual kan, sis mesti lah guna 🌺Sakit2 pinggang, sakit tumit kadang2 tu. Ya la. Mai Time rajin tu, semua Nak buat. Mendapat la.😅 Dgn melayan anak yg tgh mmbesar ni, mmg memerlukan tenaga byk.. 🌺Sebelum tidur, memang sis amal ambik Maharani, bangun Esok tu segar, hilang sakit2 semua. Alhamdulillah... 🌺Dah 4 bulan lebih kurang macam tu dah amal. Mmg tak menghampakan. Pelaburan berbaloi utk wanita, remaja perempuan...banyak dh bg feedback positif kat sis, mmg mnjadi la Maharani ni. Syukur dpt tmbah nilai hidup sseorang 🤗 🌺Dalaman sihat, luaran pun turut serta berseri. Syukur. Jika anda mempunyai masalah yang sama, www.wasap.my/60136211945 untuk dapatkan maharani dengan FREE Pantyliner now until 30.9.2018 only. Beli 4 kotak FREE Pantyliner Nak beli sekotak FREE Cookies Minkaffe #projekstg #AUDIE_LeadWithLove 💕 #jamumaharani #jamuawetmuda
Lepas bersalin kekadang period memang tak menentu. Kejap ada kejap tak ada dah macam chips more pulak. Jumpa #herbamaharani period kembali teratur.
SENGGUGUT 😫😧😲 Korang pernah rasa ka? Feel dia kadang macam rimau nak terkam mangsa ja. Salah sikit ja pun tapi meletus kalah gunung berapi. Penyakit ni special kat pompuan ja. Afni memang sejak sekolah menengah lagi merasa senggugut ni. Setiap bulan memang kena tidoq ja hari pertama tu. Nak tahan sakit kadang amik juga panadol tak pun tuam air panas. Orang cakap bila dah kawen pastu bersalin anak pertama sakit dah makin kurang. Sama jugak.. Lepas bersalin anak kedua ni Afni cuba ambil #herbamaharani semasa berpantang. Alhamdulillah dah setahun ni datang bulan pun dah tak rasa senggugut macam dulu. Period pun lancar ja setiap bulan.
Awal pagi dah #maharani bagi kekalkan kesihatan dalaman Afni. Perempuan ni semua benda nak kena jaga tau. Bila lepas bersalin ni badan cepat letih. Lepas amalkan #pilayamhitam ni baru perasan badan jarang sakit dan paling suka senggugut pun dah tak rasa.
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
🌷🌷HERBA MAHARANI🌷🌷 ❤HERBA UNTUK WANITA MODEN DAN HEBAT YANG INGIN NAMPAK GOJES..❤ Ia amat sesuai diamalkan oleh wanita2 dan gadis remaja. Kelebihan utk anak gadis: 👧 ✅melancarkan peredaran darah ✅wajah lebih berseri mengurangkan masalah jerawat ✅melancarkan hormon, period stabil dan lebih bertenaga. Kelebihan untuk yang sudah berkahwin:👪 ✅mengecutkan rahim. ✅memberikan tenaga ✅membersihkan darah nifas. ✅ boleh digunakan ketika dalam berpantang selepas bersalin. ❤️❤️MAHARANI HERBA TERBAIK!!! Untuk wanita yg blm dikurniakn zuriat boleh cuba!!!.. Para wanita mesti amalkan...BARU NAMPAK KESANNYA!!!! Terbaik punya 👍👍👍 hanya yang dah amalkan herba Maharani saja yang tahu kehebatannya... SIAPA NAK TRY HERBA MAHARANI... jgn segan2.. PM/WS Ticer AreU 0126939109 Ticer AreU BIZ ONLINE | MODAL RM 47 Program #2GajiSebulan #ProjekSTG #CatChampions #JamuMaharani #TicerAreUTeams
Jamu Maharani: RM 120 . Nak badan yang sihat dan cantik? Jom amalkan jamu maharani ni😊 Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 WALK-IN: RACK ZONE BOUTIQUE 🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi 🌸 Waze: Rack Zone Boutique . ORDER ONLINE: ☎️ Whatapps +60123582180 _________________________________ #vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #sabunrosebangi #butikbangi #vendorbutikbangi #haiobangi #jamumaharanibangi #jamumaharani
Dah makan jamu maharani belum ?? Lebih elok bangun tidur tak gosok gigi terus makan jamu maharani nie .. Sesuai juga untuk wanita yang berpantang : 💞 Menaikkan peranakan secara semula jadi 💞 Awet muda (muka lebih berseri-seri ketika berpantang) 💞 Memperbanyakkan susu badan (Milk Booster) 💞 Membantu mengecutkan rahim, urat saraf 💞 Menyuburkan semula badan selepas bersalin 💞Melancarkan peredaran Darah Memberikan tenaga, Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan. 💞 HERBA MAHARANI juga membantu melawaskan. Tak perlu risau dengan sembelit or susahnya nak membuang sampai nangis-nangis. hukhukhuk. Dengan HERBA MAHARANI, semuanya dalam 1. Tak perlu nak ambil sampai 2,3 jamu dalam sehari, hanya dengan HERBA MAHARANI sudah mencukupi. Cara makan jamu maharani ------------------------ Mudah hanya 15biji waktu bangun tidur awal-awal pagi minum dengan air suam. Ini dos minima utk orang yang breastfeed anak. Amalkan sehingga habis tempoh berpantang. #jamumaharani #pilayamhitam #jamuberpantang #fateinhaiojb #pasirgudang #jamuabangsayang
Done hbskan last 15biji #jamumaharani Yeayyy....esok blh buko kotak baru Anak remaja, anak dara blh makan Apatah lg mak dara, nenek dara pun Rahsia Maharani yg berpuluh2 thn lalu Jaga RAHIM wanita ❤️ Amalkan sllu awet mudo sokmo luar dalam...Tak caya kena cuba dlu tau 😁 Tanyalah teman tido sebantal...😘😌 #isterimakansuamimerasa #jamuabangsayang #jamumaharani
GB JAMU RAHSIA MAHARANI... 👉🏻 Antara bahan-bahan yang ada didalamnya ialah Kacip Fatimah, Akar Serapat,Kunyit,Daun Inai 👉🏻 Khasiat / Kelebihan GB JAMU RAHSIA MAHARANI : 🌸 Merawat masalah keputihan 🌸 Membantu menyelaraskan kitaran haid 🌸 Membantu mengecutkan rahim 🌸 Melancarkan peredaran darah 🌸 Membantu melegakan masalah urat saraf 🌸 Membantu masalah angin dalam badan yang berlebihan 🌸 Mengeratkan hubungan suami isteri 🌸 Membantu melawaskan pembuangan air kecil 👉🏻 Sesuai untuk wanita berkahwin & anak dara.Specialnya lagi boleh diambil waktu period. 👉🏻 Hanya makan 1 biji selepas sarapan dan 1 biji sebelum tidur untuk kesan yang lebih efektif. 👉🏻 Bagi yang mempunyai masalah angin, boleh mengambil 2 biji sebelum tidur. Sgt Sesuai utk anak dara dan juga mak dara..😂😂 Pm/wasap 0129802942 #Jamumaharani #rahsiakecantikanwanita #cantikdansihat
Saje nak share dengan korang. Rasa rasanya kalau korang yg memang selalu sangat senggugut teruk, sampai terbaring satu hari tak boleh nak buat apa apa. Bila dah jumpa satu barang yang boleh merawat, agak agak rasa lega tau. . #HerbaMaharani dapat membantu. Kita cuma ikhtiar saje. Allah yang menyembuhkan. #jamumaharani #herbs #sihat #cantik #wanita #herba #sayajual #sajakongsi #herbamaharani . Whatsapp/Call 📲 0177369463
Herba Maharani Herba terbaik untuk ikhtiar hamil, penjagaan dalaman dan luaran kaum wanita. Amalkan cara pengambilan yang betul pasti menjanjikan kesan yang auummmm. Ni, our real testimoni client yang amalkan Herba Maharani untuk ikhtiar hamil. Syukur Ya Allah. Sekotak mengandungi 6 bebola cinta dengan 300 biji pil. Hanya RM113 untuk kegunaan sebulan + #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
Sblom tdo...pekene NE dulu Ada RAHSIA dlmnya Nak tau nak try...wasap kite okayyy #JamuMaharani
Regrann from @jamu.maharani - Untuk yang masih ragu2, boleh lihat sendiri di atas kotak #JamuMaharani ada jelas tertera KKM no dan Halal sticker 😊 Sijil #HALAL dikeluarkan oleh CHINA ISLAMIC ASSOCIATION dan diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). So kekakakkk semua dun worry tau ✌ DM to order 🌷 #JamuMaharani #JamuPilihanWanita #PilAwetMuda #KetatSendatPadat #SolidSihatCantik #Senggugut #Keputihan #TambahTenaga #TambahDarah #SakitPinggang #HubunganSuamiIsteri #KeanjalanKulit #Bersalin #DalamPantang #CODPortKlang #CODKlang #CODShahAlam #CODJohorBahru #CODTaiping #SayaJualSayaMakan #BazarPakNil #IgReview #IgMalaysia #ProductReview #ReadyStock #DailyPostage #IsteriMakanSuamiRasa
#Repost @tabita.emmazaraa ・・・ REGULAR SET 📢📢📢 . ✔️Tahan 3 bulan ✔️Set jimat ✔️Jerawat jeragat ✔️Kulit kering kusam ✔️Menghilangkan parut sunburn . Whatsapp 018-2112236 . #desidamayantiskincare #desidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #desidamayanticvtabita #dds #ddsoriginal #testimonidesidamayantiskinacare #tabitaoriginal #tabitadesidamayanti #tabitalover #tabitamalaysia #tabitajakarta #travelset #trialset #regularset #exclusiveset #jamumaharani
Dah lama tak share on #herbamaharani sampai ada tanya dah tak makan ke? Dulu awal2 mcm2 masalah dlm & lpas beranak mkn konsisten. Sekarang dah settle masalah mcm2 tu, dah upgrade la sikit haaa gitew 😁 Yg still ada macam2 masalah perempuan tu harus cuba ikhtiar dgn #jamumoden ni. Result tip top luar dlm tau 👍 #jamumaharani #pilmaharani #jamuberpantang #setbersalin #setberpantang #masalahwanita #jamutradisional #izzatiemnasir
Alhamdulillah; Customer disahkan mengandung selepas amalkan Maharani. Sekarang kandungan dah 14 minggu. We are happy for u. Semoga kandungan membesar dengan sihat. In Shaa Allah 🌷 Korang yang lama impikan zuriat bolehlah cuba mana tau serasi. DM kami terus untuk order 😘 #JamuMaharani #IsteriMakanSuamiRasa #JamuPilihanWanita #PilAwetMuda #KetatSendatPadat #SolidSihatCantik #Senggugut #Keputihan #TambahTenaga #TambahDarah #SakitPinggang #HubunganSuamiIsteri #KeanjalanKulit #Bersalin #DalamPantang #Zuriat #CODPortKlang #CODKlang #CODShahAlam #CODJohorBahru #CODTaiping #SayaJualSayaMakan #BazarPakNil #IgReview #IgMalaysia #ProductReview #ReadyStock #DailyPostage
Hi selamat malam semua.. Sudah try #SetPulihDara ? Ini antara testimoni client yang sudah try set power ni.. Maluuuuuu tapi mahu..😂😂😂 Ramai yang bagi feedback.. Minggu ni dah berturut turut bersama dengan suami. Dulu memang tak ada mood sekarang dh rasa powernya. Sampai suami puji ketat giler macam nak dara..🙈🙈🙈 Nak try x? Jangan malu, jangan segan tau.. Wasapp saye : http://www.wasap.my/60122653089 #FaraMazlan #CLAvengers #CLAgroup #BisnesMudahCLA #SPD #JomKunming #maharani #BBGlo #SetPulihDara #JamuMaharani #BbPlusCollagen #setmudaremaja #suamisayang #kembaliremaja
👸 MAHARANI 👸 . Yang ada masalah seperti di bawah boleh la ikhtiar dengan maharani. . Yang tak ada masalah apa2 pun boleh cuba..baik utk kesihatan dalaman. 👍 . **prevention is better than cure** . Rm113.50 sekotak (300biji) . #projekSTG #teamAUDIE #herbamaharani #maharani #jamumaharani #Audie_LeadWithLove
Maharani Jamu Candy The Inner Beauty For Women.. 🍬🍬🍬 Kunyah2 je uaolls masalah dalaman settle! 🍭Menambah Tenaga 🍭Mengatasi Masalah Dalaman Wanita 🍭Mengatasi Masalah Keputihan dan Bau Hanyir 'Miss V' 🍭Menghilangkan Bau Badan 🍭Mengetatkan Miss V 🍭Menegangkan Punggung & Payudara 🍭Mencerahkan Kulit dgn PITERA (ekstrak yis) dgn 8x ganda kesan lebih baik dari glutathoine 🍭Melegakan Senggugut 🍭Melancarkan Haid 🍭Menghangatkan Hubungan Suami Isteri Grab Now!! DM Me For Order.. 💋💋💋 Free Postage !! . Nk order boleh Dm/Whtssp📲📲📲 0172885240 Alyn . #mukaakuflawless #jerawat #jeragat #mukakusam #mukaberkedut #cantik #lokalah #jamumaharani #kunyahkunyah #missv #ketatkanmissv #keputihan #wanitamalaysia #malaysia #sayajual
Hai gais. PROMOSI Maharani chuolsss !!! 1 kotak RM113 Tapi untuk 2 Kotak RM100 sahaja!! Jom whatsapp CikB 0127674460 Postage RM10 #maharani #jamumaharani #ProjekSTG #awetmuda
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
1st ever tau sepanjang 26 tahun syarikat buat Promosi Herba Maharani. Permintaan yang semakin tinggi, dan khasiatnya yang tidak dapat disangkal lagi. Beli 3 kotak, kotak ke 4 Rm59 jee. Anda jimat Rm54.20. Berminat nak amalkan Herba Maharani untuk kesihatan luaran dan dalaman, boleh la risik-risik dari Cikgu Mimie. #HerbaMaharaniKlangShahAlam #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause www.harmimi.com www.wasap.my/60194810913
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. #pilmaharani #jamumoden #jamumaharani #maharani #jamumaharanimurah #lfl #likeforfollow #maharanioriginal #like4like #likeforlike #selca #likesforfollow #flf #beauty
Aku terima seadanya sebentuk cincin ini. Oppsss, ni bukan cincin la. Sebenarnya inilah bekas letak Herba Maharani. Chantekk kan. Bukan sekadar bekas je chantekk tau tapi khasiatnya lagi chantekk. 😍😍😍 Dulu-dulu Maharani ni adalah makanan kesihatan untuk Kerabat Diraja China. Bila makan Maharani ni, terasa macam Kerabat Diraja Pulak. 😅😅😅 Alhamdulillah selain tambah tenaga, Maharani ni boleh jadi milk booster untuk para ibu. Tak payah percaya, let's try. #HerbaMaharaniMurah #PromosiJimatRM54 #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause wasap.my/60194810193 www.harmimi.com
Aku terima seadanya sebentuk cincin ini. Oppsss, ni bukan cincin la. Sebenarnya inilah bekas letak Herba Maharani. Chantekk kan. Bukan sekadar bekas je chantekk tau tapi khasiatnya lagi chantekk. 😍😍😍 Dulu-dulu Maharani ni adalah makanan kesihatan untuk Kerabat Diraja China. Bila makan Maharani ni, terasa macam Kerabat Diraja Pulak. 😅😅😅 Alhamdulillah selain tambah tenaga, Maharani ni boleh jadi milk booster untuk para ibu. Tak payah percaya, let's try. #HerbaMaharaniMurah #PromosiJimatRM54 #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause wasap.my/60194810193 www.harmimi.com
Aku terima seadanya sebentuk cincin ini. Oppsss, ni bukan cincin la. Sebenarnya inilah bekas letak Herba Maharani. Chantekk kan. Bukan sekadar bekas je chantekk tau tapi khasiatnya lagi chantekk. 😍😍😍 Dulu-dulu Maharani ni adalah makanan kesihatan untuk Kerabat Diraja China. Bila makan Maharani ni, terasa macam Kerabat Diraja Pulak. 😅😅😅 Alhamdulillah selain tambah tenaga, Maharani ni boleh jadi milk booster untuk para ibu. Tak payah percaya, let's try. #HerbaMaharaniMurah #PromosiJimatRM54 #HerbaMaharaniMurah #IkhtiarHamil #HerbaAbangSayang #JamuKetat #JamuRapat #JamuMaharaniKlang #JamuMaharaniKampungDelek #JamuMaharaniShahAlam #JamuMaharaniPelabuhanKlang #JamuMaharaniPandamaran #JamuMaharaniSijangkang #JamuMaharaniKampungJawa #JamuMaharaniJalanKebun #JamuMaharaniBukitRimau #JamuMaharaniJohanSetia #JamuMaharaniBandarBotanik #MiniStokisSHOMKlang #JamuRumahTanggaBahagia #PeriodTakKonsisten #Fibroid #Cyst #JamuPerapat #JamuKurus #NakKurus #CergasSihat #SlimKetatMantap #JamuMaharani #RahsiaAwetMuda #RahsiaLewatMenopause wasap.my/60194810193 www.harmimi.com
Hai semua ! Bercuti kat mana tu, asma dah settle cod Jamu hot nih untuk customers. Bercuti sambil kerja boleh ye macam tu.. . . . . . . #jamu #jamumaharani #jamutradisional
Uaolls ade mslh dalaman? mcm keputihan yg banyk😓? Miss V Longgar 😷?Menambah Tenaga💪?Merawat Dalaman Wanita?Sembelit?Susah Buang Air besar💩?Merawat luke dlm esp Wanita selepas bersalin 🚼(Digalakkan juga bg Wanita semasa pantang) *Noted tidak menganggu penyusuan ibu ye..& Macam2 lgi la Khasiat N Kebaikan nye!! X Caye?? Nak kepastian?Kene la Try dulu!! Iolls yg gune ni hri2 mkn x pnh stop.. 💯👍Jamu Candy Terhangat di Pasaran!! Meletopps Uaolls!! Nk Cube leh la try grab 1 duli DM je me ok.. 💋💋💋 ciked.. . . #maharani jamucandyshahalm#maharanicandymsia #mukaakuflawless #jerawat #jeragat #mukakusam #mukaberkedut #cantik #lokalah #jamumaharani #kunyahkunyah #missv #ketatkanmissv #keputihan #wanitamalaysia #malaysia #sayajual #mampumilik
#JamuMaharani #JamuAbgSayang #ketatmacamDARA www.wasap.my/60149628803/nakJamu
#JamuMaharani #JamuAbgSayang #MaharaniJamuModern www.wasap.my/60149628803/nakJamu
#JamuMaharani #JamuAbgSayang #BikinKetat www.wasap.my/60149628803/nakJamu
#JamuMaharani #JamuAbgSayang #MaharaniJamuModern www.wasap.my/60149628803/nakJamu
#JamuMaharani #MaharaniJamuModern www.wasap.my/60149628803/nakJamu
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
KHASIAT PIL MAHARANI : > Meningkatkan kenikmatan hubungan intim suami isteri. > Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat. > Bagus untuk ibu yg sdg berpantang sbg ganti jamu. > Menghilangkan masalah senggugut. > Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur. > Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. > Melancarkan peredaran darah. > Bagus untuk wanita yg sdh menopous atau sdg mengalami tanda2 menopous. > Mencegah Osteoporosis. > Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif > Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) > Menguatkan otot-otot rahim & peranakan. > Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis ) . #maharanihaio #maharanimurah #sengugut #jamumaharani #jamumaharanimurah #jamumaharanihaio
YUK BERDESI DAMAYANTI & KUNYAH2 JAMU CANDY 🍬🍭Yuk!! Every Nite ✨ & When u wide awake!! ⛅ Grab Foam Soap, Smooth Lotion, Day Cream& Nite Cream +wear Ibu putih cream(free with all Desi's Sets) after 2 weeks using Desi wear ibu putih cream(extra whitening).. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 And don't forget to chew ur Maharani Jamu Candy 🍬🍭every morning/evening (once a day) n you're Good 👍 to go! (Working, do chores at home*housewife*"Mom Super Adventure with the hz n the kids 👭👯 n of course! with Husband"💏"(those who have Married 💍)Superb Jamu Uaolls!! 💋💋💋 Loving the Power Of it!! For Order U can Dm Me /Whtssp 📱📱📱 . . #desidamayantiselangor #desidamayantishahalam #desidamayantikl #tabitamalaysia #pencucimukaflawless #mukaakuflawless #jerawat #jeragat #mukakusam #mukaberkedut #cantik #lokalah #jamumaharani #kunyahkunyah #missv #ketatkanmissv #keputihan #wanitamalaysia #malaysia #sayajual #mampumilik #facialspaselangor #mobilespa #facialproductmalaysia #produkmuka #pencucimuka #makeupcantik #pencucimuka
MAHARANI HAI O Herba MAHARANI HAI O Yang Selalu Jadi Rebutan Wanita Masa kini.. Banyak Sangat Kebaikan Maharani ni.. 💥Baik Untuk Wanita Yang Belum Kahwin & Sudah BerumahTangga..💯 Fungsi Maharani 👇👇 Untuk yang BELUM KAHWIN👩 👠 Melancarkan peredaran darah💋 👠 Wajah lebih berseri💋 👠 Mengurangkan masalah jerawat💋 👠 Melancarkan hormon, period stabil💋 👠 Mengurangkan keputihan💋 👠 Lebih bertenaga💋 Untuk yang SUDAH KAHWIN💑 👑 Ikhtiar hamil 👑 Mengatur kitaran haid 👑 Memberikan tenaga 👑 Menegang & menganjalkan kulit 👑 Meningkatkan nafsu untuk bersama suami 👑 Membersihkan darah nifas 👑 Boleh digunakan ketika dalam berpantang selepas bersalin Jangan tunggu lama² tau.. Stok Maharani ni cepat habis... Sebab ramai wanita diluar sana dah merasai perbezaan selepas mengambil Maharani. #JAMUMAHARANI #MURMUR #JAMUJAMU
. Cara pengambilan Herba Maharani :- ~Yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari. ~ Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid). ~ Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. ~ Tapi kalau nak makan malam pun boleh. ~ Makan mestilah bersama air suam. ~ Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba. . Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji. . Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba. . Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan) . Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period) . Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period) . Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama. . . PROMOSI SEPTEMBER 2018 Sekotak RM100 sahaja Harga asal RM113.20 Jom dapatkan sekarang. . . #JamuMaharani #JamuPilihanWanita #PilAwetMuda #KetatSendatPadat #SolidSihatCantik #Senggugut #Keputihan #TambahTenaga #TambahDarah #SakitPinggang #HubunganSuamiIsteri #KeanjalanKulit #Bersalin #DalamPantang #CODPortKlang #CODKlang #CODShahAlam #SayaJualSayaMakan #BazarPakNil #IgReview #IgMalaysia #ProductReview #ReadyStock #DailyPostage #IsteriMakanSuamiRasa
next page →