#jamulelaki

9,879 posts

Loading...
YESSS... Tk perlu cucukkk Tk perlu telan vitamin Hanya perlu SENTAL2. TEPEK2 serum kt muka uolsss. . glowing plolesss putih gebu parut jerawat semua hilang itu PASTI👍🏼👍 50 terawal dapat harga PROMOSII . Berminat?? . TINGGALKN NOMBOR HP
Tqvm customer 💖 shopping wit Akak 😘😘😍😍 Jap lagi pi ambik ica balik sekolah Akak terus pi ukuq jalan na @ pos stok dan cod . Kawasan Sewaktu dengannya 😘 Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp Akak 017 4673769 #cod #postage . 🚗 COD AREA Changlon dan kawasan berdekatan 🙋🏼🙋🏼 . #sweetdara #jamusweetdara #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jamulelaki #sayajualprodukkecantikan #agensahkakkm #agensahsweetdara #jamuviral #testimonikmbeauty #customerfeedback #customertestimoni #kmcintahati
Loading...
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM45 (SM) RM55 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . HUBUNGI AGENT JAMU RATU MAWAR BERDEKATAN ANDA:. . . ✅WANGSA MAJU / SETIAWANGSA / MELAWATI / GOMBAK: . . @mia_aqielaa / +60 18-283 8744 . . . ✅SETAPAK / SRI RAMPAI / REJANG / JALAN MAKTAB / MINDEF : . . @nrl_zlkha / +60 10-420 7502 . . ✅ DESA PANDAN / PANDAN INDAH : . . Siti Mastura / +60 19-627 0007 . . ✅ KULIM / KEDAH / KELANTAN: . . @safirafierra / +60 17-971 6356 / +60 19-634 7494 . ✅ MELAKA : . . . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #organicskincare #spaskincare #spaproduct #rosewater #collagencleanser #hydrascrub #facemask #pilihalami #backtonatural #jamucantik #jamu #jamuspa
Siapa tak nak C A N T I K ❓❓ Siapa tak nak S I H A T ❓❓ Siapa tak nak B E R G A Y A ❓❓ Siapa tak nak K A Y A ❓❓ . Siapa tk nak kan CANTIK,SIHAT,BERGAYA,KAYA❗️ Org tak siuman pn nak CANTIK,inikan pula kita yg waras ni..😁 . Sgt mudah nak kan semua ni,makan #JamuJuanita & #HerbaHeroMalaya wajib anda berubah.Nak KAYA❓Jadilah Agent #JUANZ insyallah ramai yg dh berjaya❗️Mudahkan..makan jamu cantik sihat,kaya dan bergaya gitu ,semua complete❗️..💪🏻💪🏻😍😊 #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral
[ BAHAYA STRESS PADA WANITA ]⠀ .⠀ Punca stress yang kerap di hadapi oleh para wanita pada datangnya BULAN@HAID.Kesan pada anda apabila keadaan ni berlaku adalah:⠀ .⠀ 🚫Haid tidak teratur⠀ 🚫rambut gugur⠀ 🚫jerawat naik⠀ 🚫cepat gemuk⠀ 🚫kurang subur⠀ .⠀ JADI INILAH SALAH SATU SEBAB ANDA STRESS KERANA HAID, EFFECTS KEPADA DIRI ANDA,KESIHATAN,PENAMPILAN DIRI & TUBUH BADAN❗️⠀ .⠀ Anda tak perlu stress-stress dan ngeri lagi lepas ni, dengan #JamuJuanita masalah ni terus boleh buang jauh2 ke laut cina selatan!😁 Tak salah kalau kita ikhtiar selain berdoa memohon dari NYA.Aminn⠀ ⠀ #JUANZ#inijamulagimantap#jamujuanita#jamujuanitaPremium#herbaheromalaya#serbukajaib#abangjamu#kakakjamu#jamulakukerasabadini#nakcantik#nakkurus#jamuwanita#sihat#jamulelaki#cantikluardandalam#kembalidara#jamupelangsing#jamulepasbersalin#homemade#muslimah#suamisayang#jamutradisional#ikhtiarhamil#anakdara#sethamil#senggugut#produkviral#produkviral2018#slim
Hai JUANZ Lover... Dah nak mulakan rutin harian ke???. Jgn lupa ambil #herbaheromalaya utk bro2 dan #JamuJuanita utk jelitawan2 dgn segelas air suam yea... biar fresh n bertenaga sampai kepetang...💪🏻💪🏻 . Setiap hari anda ceria-ceria selalu😍😍 Hanya dengan 2 biji pagi/3 biji mlm #herbaheromalaya @ #JamuJuanita sahaja anda dapat mengatasi segala masalah !😍😘 . TAK CUBA TAK TAHU KAN? . 💋BERJAMU JANGAN JEMU 💋 #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut
Sabdo Tangkur Membantu memelihara kesehatan pria dan membantu memperbaiki nafsu makan . 1 pak isi 10 pcs Harga 15.000 /pak . Order via WA: 081290207178 #jamu #herbal #minumanherbal #jamumurah #jamuherbal #jamutradisional #jamupria #jamulaki #jamusehat #jamurapet #jamuherba #jamuindonesia #sabdopalon #jamuberkualitas #jamuberkualititinggi #jamusabdopalon #janusabdotangkur #sabdotangkur #jamupria #jamulelaki
Era sekarang sejak malaysia ada gst, kemudian tu SST. Terasa sangat bahang kegawatan ekonomi. Ramai dah suami - suami kat luar sana yang penat membanting tulang mencari rezeki. Yang driver lori, driver bas kejar trip banyak - banyak. Yang kerja opis balik cari part time kat luar. Ada yang buat 2 kerja, ada yang buat 3 kerja.. Kerja, meniaga jadi agen takaful. Ish macam2 lah asalkan jadi duit buat tampung belanja keluarga. Dengan tidur tak cukup, esok pagi nak bagun awal nak start kerja balik. Mana nak cari support tenaga. Saya sangat syorkan isteri2 simpan tongkat ali botane sebotol dan kopi pacak power ni. Hidang tiap - tiap pagi time suami nak keluar menjemput rezeki. Kesian suami kita awak. Penat dia. Sakit - sakit badan, sakit urat penat. At least awak hidang kopi pacak power dan kapsul tongkat ali botane, bertenaga tubuh dia, segar sikit badan dia untuk terus berusaha bawa balik rezeki untuk awak dan anak2. Siapa lagi nak jaga suami kita, kalau bukan kita. Siapa lagi nak sayang suami kita, kalau bukan kita. Siapa lagi yang nak kesian kat suami kita, kalau bukan kita. Abang awak penat tubuh, penat kaki, awak bagi makan ni ya. Credit: DS Hanni Borhan
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM45 (SM) RM55 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . HUBUNGI AGENT JAMU RATU MAWAR BERDEKATAN ANDA:. . . ✅WANGSA MAJU / SETIAWANGSA / MELAWATI / GOMBAK: . . @mia_aqielaa / +60 18-283 8744 . . . ✅SETAPAK / SRI RAMPAI / REJANG / JALAN MAKTAB / MINDEF : . . @nrl_zlkha / +60 10-420 7502 . . ✅ DESA PANDAN / PANDAN INDAH : . . Siti Mastura / +60 19-627 0007 . . ✅ KULIM / KEDAH / KELANTAN: . . @safirafierra / +60 17-971 6356 / +60 19-634 7494 . ✅ MELAKA : . . . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #organicskincare #spaskincare #spaproduct #rosewater #collagencleanser #hydrascrub #facemask #pilihalami #backtonatural #jamucantik #jamu #jamuspa
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM45 (SM) RM55 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . HUBUNGI AGENT JAMU RATU MAWAR BERDEKATAN ANDA:. . . ✅WANGSA MAJU / SETIAWANGSA / MELAWATI / GOMBAK: . . @mia_aqielaa / +60 18-283 8744 . . . ✅SETAPAK / SRI RAMPAI / REJANG / JALAN MAKTAB / MINDEF : . . @nrl_zlkha / +60 10-420 7502 . . ✅ DESA PANDAN / PANDAN INDAH : . . Siti Mastura / +60 19-627 0007 . . ✅ KULIM / KEDAH / KELANTAN: . . @safirafierra / +60 17-971 6356 / +60 19-634 7494 . ✅ MELAKA : . . . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #organicskincare #spaskincare #spaproduct #rosewater #collagencleanser #hydrascrub #facemask #pilihalami #backtonatural #jamucantik #jamu #jamuspa
Komponen utama Phuceng adalah madu murni. Manfaat madu untuk pria yang sangat utama adalah bisa mencegah berbagai penyakit dan meningkatkan gairah/vitalitas secara alami. Sedangkan komponen utama madu adalah glukosa dan fruktosa. Selain itu senyawa-senyawa lain yang terkandung dalam madu antara lain: protein, asam amino, enzim, asam-asam organik, mineral, tepung sari bunga, sukrosa, maltosa, melezitosa, dan oligosakarida lainnya termasuk dekstrin. Madu juga mengandung banyak mineral seperti natrium, kalsium, magnesium, alumunium, besi, fosfor, dan kalium. Vitamin-vitamin yang ada dalam madu adalah thiamin (B1), riboflavin (B2), asam askorbat (C), piridoksin (B6), niasin, asam pantotenat, biotin, asam folat, dan vitamin K. Sedang enzim yang penting dalam madu adalah enzim diastase, invertase, glukosa oksidase, peroksidase, dan lipase. Enzim diastase adalah enzim yang mengubah karbohidrat kompleks (polisakarida) menjadi karbohidrat sederhana (monosakarida). Enzim invertase adalah enzim yang memecah molekul sukrosa menjadi glukosa dan fruktosa. Enzim okdisase adalah enzim yang membantu oksidasi glukosa menjadi peroksida. Enzim peroksidase melakukan proses oksidase metabolisme. Semua zat tersebut berguna untuk proses metabolisme tubuh dan melancarkan peredaran darah. #maduphuceng #obatkuat #jamukuat #ramuantahanlama #madupenyuburpria #jamusehatpria #madukuat #penambahstamina #madusuburpria #madupasakbumi #madukesuburanpria #maduperkasa #jamupenyubur #jamulelaki #madustaminapria #maduginseng
Komponen utama Phuceng adalah madu murni. Manfaat madu untuk pria yang sangat utama adalah bisa mencegah berbagai penyakit dan meningkatkan gairah/vitalitas secara alami. Sedangkan komponen utama madu adalah glukosa dan fruktosa. Selain itu senyawa-senyawa lain yang terkandung dalam madu antara lain: protein, asam amino, enzim, asam-asam organik, mineral, tepung sari bunga, sukrosa, maltosa, melezitosa, dan oligosakarida lainnya termasuk dekstrin. Madu juga mengandung banyak mineral seperti natrium, kalsium, magnesium, alumunium, besi, fosfor, dan kalium. Vitamin-vitamin yang ada dalam madu adalah thiamin (B1), riboflavin (B2), asam askorbat (C), piridoksin (B6), niasin, asam pantotenat, biotin, asam folat, dan vitamin K. Sedang enzim yang penting dalam madu adalah enzim diastase, invertase, glukosa oksidase, peroksidase, dan lipase. Enzim diastase adalah enzim yang mengubah karbohidrat kompleks (polisakarida) menjadi karbohidrat sederhana (monosakarida). Enzim invertase adalah enzim yang memecah molekul sukrosa menjadi glukosa dan fruktosa. Enzim okdisase adalah enzim yang membantu oksidasi glukosa menjadi peroksida. Enzim peroksidase melakukan proses oksidase metabolisme. Semua zat tersebut berguna untuk proses metabolisme tubuh dan melancarkan peredaran darah. #maduphuceng #obatkuat #jamukuat #ramuantahanlama #madupenyuburpria #jamusehatpria #madukuat #penambahstamina #madusuburpria #madupasakbumi #madukesuburanpria #maduperkasa #jamupenyubur #jamulelaki #madustaminapria #maduginseng
TQ Wak! . . Alhamdulillah,beliau repeat order utk kali yang ke -3!Serasi sgt katanya..Syukur!☺️☺️ . . Nampak tak kat situ. Jamu ini juga sesuai diminum oleh golongan lelaki. . Terima kasih kerana terus menyokong #jamumaknara 👍 . . #jamulovers #jamumurah #juskunyit #jamusihat #jamulelakiwanita #jamuwanita #jamulelaki #jamumaknara #jamu #jamukunyit #jamusedap #segamat #palong #palongtimur #felda #jamutradisi #jamutradisional #jamukurus #jamuberpantang #jamuberpantangbersalin #bulohkasap #batuanam #jementah #senawang #seremban #homemade #jamutradisional #jamuhomemade #sayajualsayaminum #jamuturuntemurun
JAMU JEBAT 💪🏻 • Kuat tenaga batin • Luar biasa tahan lebih lama • Buang angin jahat yang tersembunyi dalam urat • Kencing manis • Darah tinggi • Menambah ghairah • Badan lebih ringan • Awet muda • Boleh kempiskan perut 👉🏻 Cara Makan 2 Biji Sehari Pagi / Malam Selepas Makan ( Gentel2 kan / Kecilkan ) telan dgn air suam . #teamhoney #jamujebat #jamujebatmax #jebatmaxx #jamulelaki #jamuuntuklelaki #ubatlelaki #jamuuntukcantik #jamunenek #jamujelitamurah #jamuberkesan #jamuberkhasiat #jamuuntuksuami #ubatkuatlelaki #codpenang #codpenangarea #codseberangjaya #codseberangperai
JAMU JEBAT 💪🏻 • Kuat tenaga batin • Luar biasa tahan lebih lama • Buang angin jahat yang tersembunyi dalam urat • Kencing manis • Darah tinggi • Menambah ghairah • Badan lebih ringan • Awet muda • Boleh kempiskan perut 👉🏻 Cara Makan 2 Biji Sehari Pagi / Malam Selepas Makan ( Gentel2 kan / Kecilkan ) telan dgn air suam . #teamhoney #jamujebat #jamujebatmax #jebatmaxx #jamulelaki #jamuuntuklelaki #ubatlelaki #jamuuntukcantik #jamunenek #jamujelitamurah #jamuberkesan #jamuberkhasiat #jamuuntuksuami #ubatkuatlelaki #codpenang #codpenangarea #codseberangjaya #codseberangperai
JAMU JEBAT 💪🏻 • Kuat tenaga batin • Luar biasa tahan lebih lama • Buang angin jahat yang tersembunyi dalam urat • Kencing manis • Darah tinggi • Menambah ghairah • Badan lebih ringan • Awet muda • Boleh kempiskan perut 👉🏻 Cara Makan 2 Biji Sehari Pagi / Malam Selepas Makan ( Gentel2 kan / Kecilkan ) telan dgn air suam . #teamhoney #jamujebat #jamujebatmax #jebatmaxx #jamulelaki #jamuuntuklelaki #ubatlelaki #jamuuntukcantik #jamunenek #jamujelitamurah #jamuberkesan #jamuberkhasiat #jamuuntuksuami #ubatkuatlelaki #codpenang #codpenangarea #codseberangjaya #codseberangperai
PROMOTION EXTENDED😱😱😱 Grab now uolls!!! While stoks last 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ FREE POSTAGE FREE POSTAGE FREE COD FREE COD FREE GIFT FREE GIFT . Produk KM Beauty sudah terbukti berkesan.. Kalau tak percaya mehh cuba sekali mehh, sure repeat!! 😍 . Berminat nak order Produk Kak KM @ KM Beauty bole Pm/Whatsapp Eja 0193940595 0193940595 Klik whatsapp link at bio 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ . 🚗 COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ HOSPITAL AMPANG dan kawasan berdekatan 🙋🏼🙋🏼 . Postage WorldWide 💌💌 +Rm8 Sm, +Rm12 Ss Buy 3item(bole mix) dpt FREE POSTAGE!! 😍😍😍 #sweetdara #jamusweetdara #jebat #jamujebat #jussweetdara #jussweetdaraplus #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #agensahkakkm #agensahsweetdara #codklangvalley #deliveryklangvalley #jamuviral #promo #sales #kckskincare #kmcintahati
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM45 (SM) RM55 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuaslisarimawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #bukantimbangkilo #organicskincare #spaskincare #spaproduct #skincareMAWARseries #rosewater #collagencleanser #hydrarosescrub #rosefacemask #pilihalami #backtonatural #ingatjamuingatmawar
.. Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses. ______________________________________ Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱 . . Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️ .. 1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk . 2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar . 3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras __________________________________________ .. KAMA SAKTI BATIN adalah Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki. __________________________________________ 🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi 🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul) 💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut ☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya 🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126) 🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda . Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang! . . _____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching #kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas #rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
.. Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses. ______________________________________ Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱 . . Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️ .. 1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk . 2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar . 3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras __________________________________________ .. KAMA SAKTI BATIN adalah Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki. __________________________________________ 🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi 🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul) 💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut ☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya 🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126) 🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda . Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang! . . _____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching #kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas #rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
.. Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses. ______________________________________ Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱 . . Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️ .. 1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk . 2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar . 3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras __________________________________________ .. KAMA SAKTI BATIN adalah Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki. __________________________________________ 🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi 🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul) 💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut ☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya 🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126) 🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda . Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang! . . _____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching #kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas #rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
#assalamualaikum . JAMU NENEK UTK LELAKI KHASIAT JAMU NENEK 'LELAKI SP' . ☕Menstabilkan HORMON KELAKIAN ☕Memekatkan benih/ untuk KESUBURAN ☕Membentuk tubuh MASKULIN ☕Meningkatkan TENAGA, KECERGASAN fizikal & minda ☕Menurunkan berat badan ☕MENGEMPISKAN perut ☕Melegakan SAKIT KEPALA, kepala, darah rendah, DARAH TINGGI, penyakit JANTUNG & semput ☕Menghaluskan KULIT, mengatasi masalah2 kulit, resdung & kulit kusam ☕Merawat KENCING MANIS, melawaskan perkumuhan dan mengelakkan KERAP KENCING ☕Membaikpulih SARAF, sendi, tumit dan LUTUT ☕Mempercepatkan KESEMBUHAN luka ☕Mengatasi MATI PUCUK dan GOUT ☕Mengawal paras KOLESTROL ☕Menyingkirkan angin . ⚛Harga Rm25 (50biji) Whatsapp sis 017-4841856 . #Jerawat #resdung #parut #jamunenekpj #setbersalinmurah #jamulelaki #kuruslepasbersalin #jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #jamusuamiisteri #berpantangshop #berpantang #rapatplus #sangsuria #suplemenlelaki #lelakisp #jamuviral #jamuuntuklelaki #keperluanberpantang #jamurapatplus #jamurapat #jamuterbaik #suamiisteri #bazaarpaknil
Jangan ragu2 nak pilih #JamuJuanita ni. Try la makan dulu. Dalam kata nak tambah susu badan tetiba jur dah serasi. Bila dah serasi mula lah badan rasa cargas semacam. Ehh patut la energy booster jugak rupanya 😍 . . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please... . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Jangan ragu2 nak pilih #JamuJuanita ni. Try la makan dulu. Dalam kata nak tambah susu badan tetiba jur dah serasi. Bila dah serasi mula lah badan rasa cargas semacam. Ehh patut la energy booster jugak rupanya 😍 . . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please... . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Jangan ragu2 nak pilih #JamuJuanita ni. Try la makan dulu. Dalam kata nak tambah susu badan tetiba jur dah serasi. Bila dah serasi mula lah badan rasa cargas semacam. Ehh patut la energy booster jugak rupanya 😍 . . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please... . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Ikhtiar selagi mampu untuk ibu sendiri 💕 dengan jamu juanita pun boleh 👍 tak perlu beli ubat yang mahal2. Jamu juanita juga mampu membantu ibu2 yang ada masalah urat saraf, kebas2 kaki dan tangan. . . Recommended! . . Jamu Juanita jamu penawar segala penyakit ❤ jom cuba 😉 . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please... . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Ikhtiar selagi mampu untuk ibu sendiri 💕 dengan jamu juanita pun boleh 👍 tak perlu beli ubat yang mahal2. Jamu juanita juga mampu membantu ibu2 yang ada masalah urat saraf, kebas2 kaki dan tangan. . . Recommended! . . Jamu Juanita jamu penawar segala penyakit ❤ jom cuba 😉 . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please... . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Ikhtiar selagi mampu untuk ibu sendiri 💕 dengan jamu juanita pun boleh 👍 tak perlu beli ubat yang mahal2. Jamu juanita juga mampu membantu ibu2 yang ada masalah urat saraf, kebas2 kaki dan tangan. . . Recommended! . . Jamu Juanita jamu penawar segala penyakit ❤ jom cuba 😉 . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please... . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Sis share utk uolss yer😍 . Orang dulu-dulu dalam berpantang mesti amalkan jamu..🍀🍃🌿 . Sebab banyak kebaikan berjamu untuk badan ibu2 selepas bersalin.. . . Antara kebaikan ambik jamu selepas bersalin sangat bagus untuk mengelakkan angin seram sejuk dan bentan diserang angin meroyan. 😱😱 . Membantu mengecutkan rahim,menyempitkan semula faraj juga menguatkan kembali dalaman ibu2. . Jadi untuk kesan optimum,amalkan lah jamu sepanjang tempoh berpantang untuk meremajakn semula hormon2 selepas bersalin😉 . Bukan utk ibu pantang jer tapi utk anak dare kalo amalkan nanti cantik luar dalam & awet muda tau😊 . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Sis share utk uolss yer😍 . Orang dulu-dulu dalam berpantang mesti amalkan jamu..🍀🍃🌿 . Sebab banyak kebaikan berjamu untuk badan ibu2 selepas bersalin.. . . Antara kebaikan ambik jamu selepas bersalin sangat bagus untuk mengelakkan angin seram sejuk dan bentan diserang angin meroyan. 😱😱 . Membantu mengecutkan rahim,menyempitkan semula faraj juga menguatkan kembali dalaman ibu2. . Jadi untuk kesan optimum,amalkan lah jamu sepanjang tempoh berpantang untuk meremajakn semula hormon2 selepas bersalin😉 . Bukan utk ibu pantang jer tapi utk anak dare kalo amalkan nanti cantik luar dalam & awet muda tau😊 . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please . . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Sis share utk uolss yer😍 . Orang dulu-dulu dalam berpantang mesti amalkan jamu..🍀🍃🌿 . Sebab banyak kebaikan berjamu untuk badan ibu2 selepas bersalin.. . . Antara kebaikan ambik jamu selepas bersalin sangat bagus untuk mengelakkan angin seram sejuk dan bentan diserang angin meroyan. 😱😱 . Membantu mengecutkan rahim,menyempitkan semula faraj juga menguatkan kembali dalaman ibu2. . Jadi untuk kesan optimum,amalkan lah jamu sepanjang tempoh berpantang untuk meremajakn semula hormon2 selepas bersalin😉 . Bukan utk ibu pantang jer tapi utk anak dare kalo amalkan nanti cantik luar dalam & awet muda tau😊 . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Jamu+Juanita+Please . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #produkviral2018 #produkviral #produkkurus #trendingnow #trendingmalaysia #lakukeras #jamuanakdara #serbukajaib #jamuwanita #jamulelaki #misikurus #bazarpaknil #jamuberpantang #milkboster #jomfit #jamuberkhasiat #mamahot #ctdk #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Herba Hero Malaya. Best seller! Kalau sistur restok Jamu lelaki ni terpaling cepat habis. Customer akan repeat oder setiap bulan🔥 . Hai abam, Jangan malu ramai yg mempunyai masalah kan? Tak semua yang mampu puaskan pasangan, bukan dr segi hubungan intim shj. Jom, kembalikan kekuatan sejati & tingkatkan tenaga. JANGAN JEJASKAN MALAM ANDA. . Ramuan utama dalam Herba Hero Malaya adalah BUAH TUNJUK LANGIT, UBI JAGA DAN TONGKAT ALI. Cuba dulu baru tahu kesannya! . DM/Wsp 011-33270025 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601133270025/Details+Hero+Malaya+Please... . #jamu #jamujuanita #jamujuanitapremium #herbaheromalaya #jamujuanitamelaka #jamujuanitamasjidtanah #jamujuanitakualasungaibaru #kuruskanbadan #sihatkanbadan #promosiherbaheromalaya #bulanramadhan #bertenaga #bazarramadhan #bazarpaknil #jomfit #jamuberkhasiat #jamulelaki #herbaheromalaya #kempiskanperut #lebihcergas #lebihbertenaga #membuangangin #abangsado #suburkanlelaki #ikhtiarhamil #tahanlama #berjamujanganjemu #masteragent #MJZ015
Lagi satu #FEEDBACK #HomemadeJamuJusHerbaViral arini wow xbis bis sj ada feedbck jamu viral ni kan sb kesan mantap!! Na mo repeat order terus sis ni termasuk #JamuLelaki kesan cepat tidak rasa penat, sedap.rasa😊😊 tidak pernah minum.jamu selama ni dblng, cousin rekomen sb dia trus pregnnt 6 minggu lps consume Ni Jamu😍😍😱...manatau dpt lai baby blng dia😊😊😊
🍂CANDY B .CO(12 pcs)🍂 . LULUS KKM . FUNGSI DAN KEBAIKKAN ✔Merangsang tubuh badan agar lebih Ketahanan & Bertenaga ✔Mengimbangi Hormon ✔Mengawal paras Kolestrol ✔Menggalakkan sistem Imunisasi ✔Menguatkan otot Jantung ✔Mengawal kandungan Gula dalam darah (diabetes) ✔Mengawal Tekanan darah ✔Menguatkan dinding arteri ✔Melambatkan kekurangan hormon testosterone akibat penuaan ✔Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, Migraine, Rheumatoid Arthritis ✔Meningkatkan kesuburan dan menghasilkan sperma yang sihat ✔Mengaktifkan kadar metabolisma ✔Menggalakkan pengedaran darah ✔Mencegah penyakit kardiovaskular ✔Membantu atasi Kelesuan dan Tekanan ✔Menstabilkan dan mengimbangi hormon ✔Menguatkan fungsi buah pinggang ✔Mencegah penyakit paru-paru . KANDUNGAN ✔Vitamin B1 ✔B6 ✔B12 ✔Citrus Extrac ✔Maca ✔Soy Lecithin Extract ✔Tribulus . CARA PENGAMBILAN CANDY 1. Hisap 1 biji CANDY B+ Complex perlahan-lahan seperti gula-gula. 2. Biarkan larut sendiri didalam mulut 3. Minum air kosong selepas keseluruhan CANDY B+ Complex larut 4. Selepas 1 hingga 2 jam, rangsangan denyutan akan mula terasa 5. Sebiji CANDY B+ Complex mampu memberi kesan selama 3 hingga 4 hari 6. Tidak perlu makan setiap hari . ✅Ready Stock 🚫Exclude Postage 📲Whatsapp +601159459451 #candyb #candybco #sayajual #candybmurah #candyboriginal #candybori #ubatkuat #jamulelaki #candyb .co #candybcomolexoriginal #candybcomplexmurah #candybxomplexmalaysia #kosmetikmurah #komsetikviral #kosmetikonlimurah #iklanonlineshop #bazarpaknil #visitmyig #instafamous #jamumoden #jdt #muar #tanggabatu #kualalipis #ampang #cheras #tanjungrambutan #instaniaga #terapiinstagram #jombeli #bazarmalaysia
. . Jamu nenek ada 2 jenis kopi. 1 utk wanita 1 utk lelaki . Dari kite minum kopi 'biasa2'tu better kite ambil kopi yg luar biasa ni. Rasanya sama je mcm kopi 3in1 di luar sana tp kopi kami ada herba2 terpilih bersesuaian utk wanita & lelaki . Kandungan gula & kafiennya jugak kurang ya berbanding kopi2 lain. Sedap dinikmati panas atau sejuk . Jom la cuba, dapat bekas cantik lagi boleh simpan barang 😊 . Rm25 jer sebekas . Whatsapp 01119419004 #jamunenek #jamu #kopi #kopifatimah #kopiyusuf #kopifatimahjamunenek #kopiyusufjamunenek #jamulelaki #jamuwanita #cantikdalamanluaran #herba #terbaik
Assalamualaikum u olls 😍 . Jamu nenek ada 2 jenis kopi. 1 utk wanita 1 utk lelaki . Dari kite minum kopi 'biasa2'tu better kite ambil kopi yg luar biasa ni. Rasanya sama je mcm kopi 3in1 di luar sana tp kopi kami ada herba2 terpilih bersesuaian utk wanita & lelaki . Kandungan gula & kafiennya jugak kurang ya berbanding kopi2 lain. Sedap dinikmati panas atau sejuk . Jom la cuba, dapat bekas cantik lagi boleh simpan barang 😊 . Rm25 jer sebekas . Whatsapp 0122616029 #jamunenek #jamu #kopi #kopifatimah #kopiyusuf #kopifatimahjamunenek #kopiyusufjamunenek #jamulelaki #jamuwanita #cantikdalamanluaran #herba #terbaik #TeamEijaRichEmpire
Assalamualaikum u olls 😍 . Jamu nenek ada 2 jenis kopi. 1 utk wanita 1 utk lelaki . Dari kite minum kopi 'biasa2'tu better kite ambil kopi yg luar biasa ni. Rasanya sama je mcm kopi 3in1 di luar sana tp kopi kami ada herba2 terpilih bersesuaian utk wanita & lelaki . Kandungan gula & kafiennya jugak kurang ya berbanding kopi2 lain. Sedap dinikmati panas atau sejuk . Jom la cuba, dapat bekas cantik lagi boleh simpan barang 😊 . Rm25 jer sebekas . Whatsapp 0148353748 #jamunenek #jamu #kopi #kopifatimah #kopiyusuf #kopifatimahjamunenek #kopiyusufjamunenek #jamulelaki #jamuwanita #cantikdalamanluaran #herba #terbaik
Feedback jamu lelaki pengikat kasih. Minum jamu ni. Banyak kebaikan nya. Bukan pumpuan je yang perlukan jamu. Lelaki pun kena minum jamu. Sebab lelaki besar tanggung jawapnya. Baca detail di bawa. Kenapa LELAKI kena minum JAMU LELAKI HOMEMADE BY:LRJ ??? 💕Membuang angin dalam badan 💕Melawaskan pembuangan angin 💕Melawaskan pembuangan najis 💕Menyingkirkan toksik 💕Menyingkirkan lemak dari badan 💕Merawat luka luka dalaman & luaran 💕Membantu mengawalkan darah tinggi,kolestrol dan kencing manis 💕Membantu meningkatkan kesuburan 💕Menghilangkan bau mulut 💕Melancarkan perjalanan darah 💕Memberi tenaga dan kecergasan yang berpanjangan 💕Menaikkan seri wajah lelaki RM30 Bahan-Bahan : Halia Lemon 🍋 Tongkat ali Ibu kunyit Rahsia Rahsia Macam mana cara minum Jamu Lelaki ? sebelum sarapan @ selepas sarapan bagi yg gastrik sebelum tidur sehari dua kali kena minum air kosong banyak tiada pantang larang RM30. ( COD & POSTAGE ) ready stok. Ada cod juga. Area2 sis shikin free cod WhatsApp sis 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/61112651128/sishikin #teamlisa #jamulelaki #jamuherba
New feedback jamu lelaki pengikat kasih. Banyak manfaat lelaki yang minum jamu ni. Sila baca detail di bawa⬇⬇⬇ Kenapa LELAKI kena minum JAMU LELAKI HOMEMADE BY:LRJ ??? 💕Membuang angin dalam badan 💕Melawaskan pembuangan angin 💕Melawaskan pembuangan najis 💕Menyingkirkan toksik 💕Menyingkirkan lemak dari badan 💕Merawat luka luka dalaman & luaran 💕Membantu mengawalkan darah tinggi,kolestrol dan kencing manis 💕Membantu meningkatkan kesuburan 💕Menghilangkan bau mulut 💕Melancarkan perjalanan darah 💕Memberi tenaga dan kecergasan yang berpanjangan 💕Menaikkan seri wajah lelaki RM30 Bahan-Bahan : Halia Lemon 🍋 Tongkat ali Ibu kunyit Rahsia Rahsia Macam mana cara minum Jamu Lelaki ? sebelum sarapan @ selepas sarapan bagi yg gastrik sebelum tidur sehari dua kali kena minum air kosong banyak tiada pantang larang RM30. ( COD & POSTAGE ) ready stok. Ada cod juga. Area2 sis shikin free cod WhatsApp sis 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/61112651128/sishikin #teamlisa #teamlisaratujamu #jamulelaki #herbajamulelaki
Sebagai Madu Stamina Dewasa, Madu Phuceng ini diperuntukan khusus tuk Pria dari mulai usia baligh (17 tahun) sampai pria yang sudah berumur lanjut (kakek/opa) . Kenapa bisa dikonsumsi sampai orang yang berusia lanjut, karena Phuceng ini bahan dasarnya a/ Madu dan bahan-bahan herbal alami, sehingga aman dan tidak menimbulkan efek samping #maduphuceng #obatkuat #jamukuat #ramuantahanlama #madupenyuburpria #jamusehatpria #madukuat #penambahstamina #madusuburpria #madupasakbumi #madukesuburanpria #maduperkasa #jamupenyubur #jamulelaki #madustaminapria #maduginseng #obatkuatjakarta #obatkuatbandung #obatkuatsurabaya #obatkuatbogor #obatkuatdepok
Karena menggunakan bahan-bahan herbal alami terpilih, Phuceng sangat aman untuk dikonsumsi oleh pria dewasa. Bahkan phuceng boleh dikonsumsi oleh pria diatas usia 50 tahun. Phuceng juga sudah mendapat izin BPOM dengan nomor POM TR. 183 610 431. Perlu diketahui produk Pria Dewasa sangat sulit mendapatkan izin BPOM. Jadi bila sudah mendapatkan izin BPOM berarti produknya benar-benar aman. Tidak membuat jantung dag dig dug, tidak menyebabkan efek samping. 100% Aman Untuk Dikonsumsi Jangka Pendek atau Jangka Panjang. #maduphuceng #obatkuat #jamukuat #ramuantahanlama #madupenyuburpria #jamusehatpria #madukuat #penambahstamina #madusuburpria #madupasakbumi #madukesuburanpria #maduperkasa #jamupenyubur #jamulelaki #madustaminapria #maduginseng #obatkuatjakarta #obatkuatbandung #obatkuatsurabaya #obatkuatbogor #obatkuatdepok
BERMINAT DENGAN JAMU NENEK? Whatsapp 0133172477 Nak FREE SHIPPING? Boleh beli di shopee CikSiti.. Pembelian Rm35 dah dapat free shipping 😘 . . 👉 shopee.com.my/ciksitijn #StokisJamuNenekSHAHALAM #JamunenekKlang #jamunenekkualaselangor #JamunenekPuchong #JamunenekIpoh #Jamunenekrawang #jamunenekkulai #JamunenekSarawak #Jamunenekshahalam #jamunenekstokisshahalam #jamunenek #jamuneneksarawak #jamunenekhq #JamuLelaki
BERMINAT DENGAN JAMU NENEK? Whatsapp 0133172477 Nak FREE SHIPPING? Boleh beli di shopee CikSiti.. Pembelian Rm35 dah dapat free shipping 😘 . . 👉 shopee.com.my/ciksitijn #StokisJamuNenekSHAHALAM #JamunenekKlang #jamunenekkualaselangor #JamunenekPuchong #JamunenekIpoh #Jamunenekrawang #jamunenekkulai #JamunenekSarawak #Jamunenekshahalam #jamunenekstokisshahalam #jamunenek #jamuneneksarawak #jamunenekhq #JamuLelaki
BERMINAT DENGAN JAMU NENEK? Whatsapp 0133172477 Nak FREE SHIPPING? Boleh beli di shopee CikSiti.. Pembelian Rm35 dah dapat free shipping 😘 . . 👉 shopee.com.my/ciksitijn #StokisJamuNenekSHAHALAM #JamunenekKlang #jamunenekkualaselangor #JamunenekPuchong #JamunenekIpoh #Jamunenekrawang #jamunenekkulai #JamunenekSarawak #Jamunenekshahalam #jamunenekstokisshahalam #jamunenek #jamuneneksarawak #jamunenekhq #JamuLelaki
Promo 🔥🔥🔥🔥 Set Cium Cinta 💕🌸 RM 95 😍😍😍😍 . 💐Cium Collagen utk penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah,lembabkan bibir yang kering dan merekah,naikkan Seri Wajah dan merawat bibir . 💐Kck Skincare mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik - bintik hitam dan kulit yang kusam, menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada wajah dan juga menghaluskan kulit wajah tanpa pengulupasan . Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp Eja 0193940595 0193940595 Klik link at bio 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ #cod #postage . 🚗COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ HOSPITAL AMPANG dan kawasan berdekatan @ Klang Valley area 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ . 💌Postage WorldWide Buy 3item(bole mix) dpt FREE POSTAGE!! 😍😍😍 #sweetdara #jamusweetdara #jebat #jamujebat #jussweetdara #jussweetdaraplus #jussweetdarapluscollagen #jusjebatmaxx #jusjebatmaxx #jamumalaysia #jamulelaki #jamusuamiisteri #kmdreambody #kmbeautyhouse #sayajual #sayajualjamu #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #kmcintahati #kckskincare #ciumcollagen
KHASIAT JAMU HERBA JUANITA 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj . 🌸Mencantikkan bentuk badan serta menaikkan seri muka. 🌸Mengatasi masalah keputihan,berair dan miss v berbau hanyir. 🌸Membantu menyegar & menyihatkan badan 🌸Awet muda. 🌸Membantu menghilangkan bau miss V dan badan. 🌸Melegakan panas badan. 🌸Menegangkan dan memontokkan payudara. 🌸Memulihkan miss V dan merapatkan. 🌸Mengencang dan mencengkam otot kewanitaan. 🌸Menghalang bau tidak enak & gatal2 pd miss V. 🌸Menambah keharmonian dan keintiman suami isteri. 🌸Membantu untuk Menyuburkan serta Menyihatkan rahim. 🌸Mencantikkan, menganjalkan , menegangkan &  memontokkan payudara & punggung. 🌸Meningkatkan kesuburan wanita. 🌸Melancarkan haid dan mengatasi senggugut. 🌸Membuang toksin, turunkan kolestrol dan lemak dalam badan. 🌸Memulihkan tenaga dan peredaran darah. 🌸Merawat masalah angin dalam 🌸Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat. 🌸Mengurangi risiko sembelit dan buasir. 🌸Mengecutkan peranakan (bagi ibu selepas bersalin.) 🌸Merawat masalah prolapse (ketombong). 🌸Membantu mengawal tekanan darah tinggi. 🌸Melawaskan pembuangan air kecil/air besar. 🌸Menghilangkan masalah gatal-gatal ditempat sulit. 🌸Mencuci bahagian sulit jika ada bau yang kurang enak. 🌸Mengetatkan serta Menyegarkan bahagian miss V. 🌸Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang. 🌸Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri. 🌸Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v) 🍁Untuk memaksimakan kesan jamu amalkan minum air putih 2 liter sehari. . Harga Sebotol -💰 RM45/ 80biji -📮 postage RM7 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj . #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik
KHASIAT JAMU HERBA JUANITA 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj . 🌸Mencantikkan bentuk badan serta menaikkan seri muka. 🌸Mengatasi masalah keputihan,berair dan miss v berbau hanyir. 🌸Membantu menyegar & menyihatkan badan 🌸Awet muda. 🌸Membantu menghilangkan bau miss V dan badan. 🌸Melegakan panas badan. 🌸Menegangkan dan memontokkan payudara. 🌸Memulihkan miss V dan merapatkan. 🌸Mengencang dan mencengkam otot kewanitaan. 🌸Menghalang bau tidak enak & gatal2 pd miss V. 🌸Menambah keharmonian dan keintiman suami isteri. 🌸Membantu untuk Menyuburkan serta Menyihatkan rahim. 🌸Mencantikkan, menganjalkan , menegangkan &  memontokkan payudara & punggung. 🌸Meningkatkan kesuburan wanita. 🌸Melancarkan haid dan mengatasi senggugut. 🌸Membuang toksin, turunkan kolestrol dan lemak dalam badan. 🌸Memulihkan tenaga dan peredaran darah. 🌸Merawat masalah angin dalam 🌸Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat. 🌸Mengurangi risiko sembelit dan buasir. 🌸Mengecutkan peranakan (bagi ibu selepas bersalin.) 🌸Merawat masalah prolapse (ketombong). 🌸Membantu mengawal tekanan darah tinggi. 🌸Melawaskan pembuangan air kecil/air besar. 🌸Menghilangkan masalah gatal-gatal ditempat sulit. 🌸Mencuci bahagian sulit jika ada bau yang kurang enak. 🌸Mengetatkan serta Menyegarkan bahagian miss V. 🌸Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang. 🌸Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri. 🌸Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v) 🍁Untuk memaksimakan kesan jamu amalkan minum air putih 2 liter sehari. . Harga Sebotol -💰 RM45/ 80biji -📮 postage RM7 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj . #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik
KHASIAT JAMU HERBA JUANITA 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj . 🌸Mencantikkan bentuk badan serta menaikkan seri muka. 🌸Mengatasi masalah keputihan,berair dan miss v berbau hanyir. 🌸Membantu menyegar & menyihatkan badan 🌸Awet muda. 🌸Membantu menghilangkan bau miss V dan badan. 🌸Melegakan panas badan. 🌸Menegangkan dan memontokkan payudara. 🌸Memulihkan miss V dan merapatkan. 🌸Mengencang dan mencengkam otot kewanitaan. 🌸Menghalang bau tidak enak & gatal2 pd miss V. 🌸Menambah keharmonian dan keintiman suami isteri. 🌸Membantu untuk Menyuburkan serta Menyihatkan rahim. 🌸Mencantikkan, menganjalkan , menegangkan &  memontokkan payudara & punggung. 🌸Meningkatkan kesuburan wanita. 🌸Melancarkan haid dan mengatasi senggugut. 🌸Membuang toksin, turunkan kolestrol dan lemak dalam badan. 🌸Memulihkan tenaga dan peredaran darah. 🌸Merawat masalah angin dalam 🌸Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat. 🌸Mengurangi risiko sembelit dan buasir. 🌸Mengecutkan peranakan (bagi ibu selepas bersalin.) 🌸Merawat masalah prolapse (ketombong). 🌸Membantu mengawal tekanan darah tinggi. 🌸Melawaskan pembuangan air kecil/air besar. 🌸Menghilangkan masalah gatal-gatal ditempat sulit. 🌸Mencuci bahagian sulit jika ada bau yang kurang enak. 🌸Mengetatkan serta Menyegarkan bahagian miss V. 🌸Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang. 🌸Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri. 🌸Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v) 🍁Untuk memaksimakan kesan jamu amalkan minum air putih 2 liter sehari. . Harga Sebotol -💰 RM45/ 80biji -📮 postage RM7 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj . #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik
ANAK DARA BOLEH MAKAN JAMU JUANITA❓ Jawapan : ✅Boleh, jika anak dara ade keputihan yang TERUK!🚫 DAN BUSOK!!🚫 ✅Haid tidak TERATUR!!📈 ✅Senggugut yg TERUK!!📈 ✅ Kulit berjerawat dan KUSAM👩🏾 ✅ Berat Badan Tak Seimbang, Terlampau Kurus atau Terlampau Berisi🧟‍♀️ ✅ Masalah bau badan, resdung dan sembelit . Hanya bermodalkan RM45 / RM60 ramuan PREMIUM dpt mengatasi masalah2 sisturr diatas 👆👆👆 . . 🍁Untuk memaksimakan kesan jamu amalkan minum air putih 2 liter sehari. . Harga Sebotol -💰 RM 45 / 80biji -📮 postage RM7 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj 🚀 Order : < click link di bio / profile atassss sana > . . Cara Makan 🍃 2 kapsul pagi 🍃 3 kapsul malam ( selepas makan ) . ORDER SEKARANG ! www.wasap.my/+60129646896 . #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik
ANAK DARA BOLEH MAKAN JAMU JUANITA❓ Jawapan : ✅Boleh, jika anak dara ade keputihan yang TERUK!🚫 DAN BUSOK!!🚫 ✅Haid tidak TERATUR!!📈 ✅Senggugut yg TERUK!!📈 ✅ Kulit berjerawat dan KUSAM👩🏾 ✅ Berat Badan Tak Seimbang, Terlampau Kurus atau Terlampau Berisi🧟‍♀️ ✅ Masalah bau badan, resdung dan sembelit . Hanya bermodalkan RM45 / RM60 ramuan PREMIUM dpt mengatasi masalah2 sisturr diatas 👆👆👆 . . 🍁Untuk memaksimakan kesan jamu amalkan minum air putih 2 liter sehari. . Harga Sebotol -💰 RM 45 / 80biji -📮 postage RM7 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj 🚀 Order : < click link di bio / profile atassss sana > . . Cara Makan 🍃 2 kapsul pagi 🍃 3 kapsul malam ( selepas makan ) . ORDER SEKARANG ! www.wasap.my/+60129646896 . #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik
ANAK DARA BOLEH MAKAN JAMU JUANITA❓ Jawapan : ✅Boleh, jika anak dara ade keputihan yang TERUK!🚫 DAN BUSOK!!🚫 ✅Haid tidak TERATUR!!📈 ✅Senggugut yg TERUK!!📈 ✅ Kulit berjerawat dan KUSAM👩🏾 ✅ Berat Badan Tak Seimbang, Terlampau Kurus atau Terlampau Berisi🧟‍♀️ ✅ Masalah bau badan, resdung dan sembelit . Hanya bermodalkan RM45 / RM60 ramuan PREMIUM dpt mengatasi masalah2 sisturr diatas 👆👆👆 . . 🍁Untuk memaksimakan kesan jamu amalkan minum air putih 2 liter sehari. . Harga Sebotol -💰 RM 45 / 80biji -📮 postage RM7 . 🚀Order :www.wasap.my/+60129646896/sayanakjhj 🚀 Order : < click link di bio / profile atassss sana > . . Cara Makan 🍃 2 kapsul pagi 🍃 3 kapsul malam ( selepas makan ) . ORDER SEKARANG ! www.wasap.my/+60129646896 . #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik
JANGAN SAMPAI SUAMI LARI 🏃🏃🏃🏃 Siapa ada masalah: 👉🏻Tengah duduk, bila bangun tiba2 ada angin keluar dari cik bunga 👉🏻Tengah berjalan/ berdiri, bila duduk tiba2 rasa macam ada belon dalam cik bunga 👉🏻Tengah solat, masa nak sujud tiba2 keluar bunyi kat cik bunga Ha...kalau nak tau itu la dinamakan KENTUT VAGINA Kentut vagina ni terjadi bila otot2 dalam miss v longgar dan dah tak grip menyebabkan angin boleh keluar masuk sesuka hatinya Kalau terjadi kentut vagina masa solat dan mengeluarkan bunyi boleh terbatal solat tau Untuk pengetahuan korang, ANAK DARA pun boleh jadi kentut vagina ni Nak saya bantu rawat masalah kentut vagina? Pm inbox atau tinggal kan no wasaap Whatapps 📲 0184073040 #kopilelaki #jamulelaki #laki #anakjantan #akunakpower #on #bertenaga #buangangin #suami #penat #juslelaki #tenagadalaman #hubunganintim #ubatkuat #suamipower #isterimeroket #matipucuk #cepatpancut #tenaga #tenagabatin #tahanlama #kitakeluarsama
Siapa tak nak C A N T I K ❓❓ Siapa tak nak S I H A T ❓❓ Siapa tak nak B E R G A Y A ❓❓ Siapa tak nak K A Y A ❓❓ . Siapa tk nak kan CANTIK,SIHAT,BERGAYA,KAYA❗️ Org tak siuman pn nak CANTIK,inikan pula kita yg waras ni..😁 . Sgt mudah nak kan semua ni,makan #JamuJuanita & #HerbaHeroMalaya wajib anda berubah.Nak KAYA❓Jadilah Agent #JUANZ insyallah ramai yg dh berjaya❗️Mudahkan..makan jamu cantik sihat,kaya dan bergaya gitu ,semua complete❗️..💪🏻💪🏻😍😊 #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral
T I P S I N F O ========== Minum air dalam kuantiti yang banyak akan memberikan tahap kesihatan lebih baik. Tambahan lagi, minum pada waktu yang betul juga akan memberikan pelbagai faedah. . Berikut merupakan kelebihan minum air putih pda waktu yang betul: . ✔️Minum dua gelas air setelah bangun dari tidur akan membantu menggiatkan organ dalaman tubuh manusia. . ✔️Minum air sebelum waktu mandi akan membantu menurunkan tekanan darah dalam tubuh manusia. . ✔️Minum segelas air 30 Minit sebelum waktu makan akan membantu proses penghadaman dalam tubuh manusia. . ✔️Minum segelas air sebelum tidur akan mengelakkan kita daripada menghidapi penyakit angina ahmar dan juga serangan jantung. . Oleh itu, mari sama-sama kita jaga kesihatan, cuaca juga agak tak menentu sekaran. Banyakkan minum air okay. . #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik
More u drink, more u get. 😁 . Sebenarnya apa-apa supplement pun kita kena minum banya air. Termasuk paracetamol. . Sebab buah pinggang & hati akan discard segala toksid dalam badan melalui air kencing & peluh. Kalau x cukup air, macam mana 2 organ ni nak proses? . Ibarat kita mop lantai. Kena guna banya air. Baru lantai tu bersih. 😉 #StokiskualaLumpur #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral #produkviral2018 #slim #sayanakcantik #anakdara
Jamu lelaki SP by jamu nenek 👏🏻#lelakipunnolehmknjamu #jamulelaki #jamunenek . Rm25 je DM me dear
TQ Rakan-rakan dan Sahabat yang sudi mencuba! . . Kepada mereka yang masih On X On nak cuba #jamumaknara ni, meh baca kat bawah ni👇 . 🍃JAMU MAK NARA🍃 Ramuan: •Kunyit •Halia •Kencur •Sireh •Kayu Manis •Manjakani •Madu •Gula Melaka •Asam Jawa 💯 Tiada bahan pengawet 💯 Tiada pewarna tambahan 💯 Bahan semulajadi KEBAIKAN: 🌸 Membersih organ kewanitaan 🌸 Mengatasi masalah keputihan 🌸 Melancarkan peredaran darah 🌸 Mengurangkan sakit senggugut 🌸 Mengurangkan sakit kepala 🌸 Melegakan sakit sendi dan otot 🌸 Mencairkan darah kotor dalam badan 🌸 Mengatasi bau badan yg kurang enak 🌸 Mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas bersalin 🌸 Menyerikan dan mencerahkan kulit wajah dan seluruh tubuh 🌸 Memberikan tenaga dan stamina pada pengguna 🌸 Membuang angin dlm badan 🌸 Merawat darah tinggi, kencing manis, asthma 🌸 Meningkatkan metabolisme badan 🌸 Mencantikkan tumit kaki yg merekah 🌸 Menganjalkan tisu2 payudara dan punggung 🌸 Merawat penyakit kulit dari dalam 🌸 Memberi kesan hangat kpd pasangan yg sudah berkahwin 🌸 Mengecutkan cyst 🌸 Mengetatkan otot faraj 🌸 Menguatkan sistem peranakkan 🌸 Mengurangkan dan merawat keputihan 🌸 Menghangatkan lagi hubungan intim suami isteri 🌸 Sebagai ikhtiar bagi mereka yg sedang berusaha utk hamil . . #jamulovers #jamumurah #juskunyit #jamusihat #jamulelakiwanita #jamuwanita #jamulelaki #jamumaknara #jamu #jamukunyit #jamusedap #segamat #palong #palongtimur #felda #jamutradisi #jamutradisional #jamukurus #jamuberpantang #jamuberpantangbersalin #bulohkasap #batuanam #jementah #senawang #seremban #homemade #jamutradisional #jamuhomemade #sayajualsayaminum #jamuturuntemurun
Phuceng dibuat dalam 2 kemasan box. Kemasan Box Isi Satuan. Bisa dikonsumsi selama 10-14 hari. Harga 249.000 per box. Kemasan Box 2 in 1. Dapat dikonsumsi selama 20-30 hari. Harga 349.000 per box. #maduphuceng #obatkuat #jamukuat #ramuantahanlama #madupenyuburpria #jamusehatpria #madukuat #penambahstamina #madusuburpria #madupasakbumi #madukesuburanpria #maduperkasa #jamupenyubur #jamulelaki #madustaminapria #maduginseng
Siapa tak nak C A N T I K ❓❓ Siapa tak nak S I H A T ❓❓ Siapa tak nak B E R G A Y A ❓❓ Siapa tak nak K A Y A ❓❓ . Siapa tk nak kan CANTIK,SIHAT,BERGAYA,KAYA❗️ Org tak siuman pn nak CANTIK,inikan pula kita yg waras ni..😁 . Sgt mudah nak kan semua ni,makan #JamuJuanita & #HerbaHeroMalaya wajib anda berubah.Nak KAYA❓Jadilah Agent #JUANZ insyallah ramai yg dh berjaya❗️Mudahkan..makan jamu cantik sihat,kaya dan bergaya gitu ,semua complete❗️..💪🏻💪🏻😍😊 Cara nak order hanya klik 👇👇👇 http://Mirah.wasap.my 😘 #JUANZ #inijamulagimantap #jamujuanita #jamujuanitaPremium #herbaheromalaya #serbukajaib #abangjamu #kakakjamu #jamulakukerasabadini #nakcantik #nakkurus #jamuwanita #sihat #jamulelaki #cantikluardandalam #kembalidara #jamupelangsing #jamulepasbersalin #homemade #muslimah #suamisayang #jamutradisional #ikhtiarhamil #anakdara #sethamil #senggugut #produkviral
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM55 (SM) RM65 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuaslisarimawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #bukantimbangkilo #organicskincare #spaskincare #spaproduct #skincareMAWARseries #rosewater #collagencleanser #hydrarosescrub #rosefacemask #pilihalami #backtonatural #ingatjamuingatmawar
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM45 (SM) RM55 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuaslisarimawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #bukantimbangkilo #organicskincare #spaskincare #spaproduct #skincareMAWARseries #rosewater #collagencleanser #hydrarosescrub #rosefacemask #pilihalami #backtonatural #ingatjamuingatmawar
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM55 (SM) RM65 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuaslisarimawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #bukantimbangkilo #organicskincare #spaskincare #spaproduct #skincareMAWARseries #rosewater #collagencleanser #hydrarosescrub #rosefacemask #pilihalami #backtonatural #ingatjamuingatmawar
.. Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses. ______________________________________ Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱 . . Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️ .. 1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk . 2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar . 3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras __________________________________________ .. KAMA SAKTI BATIN adalah Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki. __________________________________________ 🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi 🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul) 💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut ☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya 🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126) 🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda . Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang! . . _____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching #kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas #rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
.. Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses. ______________________________________ Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱 . . Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️ .. 1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk . 2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar . 3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras __________________________________________ .. KAMA SAKTI BATIN adalah Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki. __________________________________________ 🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi 🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul) 💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut ☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya 🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126) 🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda . Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang! . . _____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching #kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas #rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
Mana-mana product yang claim boleh besarkan zakar, tu semua TIPU. Unless kalau betul-betul ikut sesetengah teknik atau proses. ______________________________________ Dengan Kama Sakti Batin, proses yang dilakukan adalah untuk MENGEMBANG & MENGERASKAN lagi zakar.Macam mana tuu? 😱 . . Bahan Utama dalam Kama Sakti berfungsi untuk :⤵️⤵️⤵️ .. 1) Mengembangkan Corpus Cavernosa (badan utama zakar) untuk menerima lebih banyak darah masuk . 2) Meningkatkan kemasukan aliran darah ke zakar . 3) Membantu Corpus Cavernosa untuk perangkap darah dalam zakar supaya zakar kekal keras __________________________________________ .. KAMA SAKTI BATIN adalah Minuman jeli dalam sachet gabungan 5 super-foods & 9 herba traditional dari 7 negara dengan formulasi baru khas untuk lelaki. __________________________________________ 🌱 100% Bahan semulajadi & berkualiti tinggi 🌀 98% Kadar resapan khasiat (berbanding 20% untuk pil dan kapsul) 💊 Tiada Pil atau Kapsul yang mengarut ☢️ Tiada bahan Kimia berbahaya 🎖 Produk kelulusan KKM (200117/12/126) 🔬 Hasil kajian & penyelidikan bersama pakar permakanan, urologi & pakar perubatan tradisional Cina & Ayurveda . Apa lagi, jom lah dapatkan Kama Sakti Batin sekarang! . . _____________________________________________ #PenanganKamaSakti #IniBukanUbatKuatIniKamaSakti #MakananLelakiSebenar #YouMakanIrasa #jamulelaki #suplemenlelaki #vitaminlelaki #abangsado #kamasaktimiri #kamasaktibrunei #kamasaktikuching #kedaisuamiisterionline #kedaiserbaguna #ubatkuatlelaki #ubattahanlama #kekechallenge #merdekasale #tiktok #suamimantap #isteripuas #rahsiahatiperempuan #sayangisteri #hijab #bawalmurah #prodakmalaysia #nakkawen #jomkawen #ubatkuatlelaki #lambatpancut #rahsiarumahtanggabahagia
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM45 (SM) RM55 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuaslisarimawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #bukantimbangkilo #organicskincare #spaskincare #spaproduct #skincareMAWARseries #rosewater #collagencleanser #hydrarosescrub #rosefacemask #pilihalami #backtonatural #ingatjamuingatmawar
🌹JAMU RATU MAWAR 🌹 . . Jamu Yang mempunyai 17 Ramuan Herba Terpilih untuk merawat masalah dalaman WANITA. . Khasiat: . . 🌹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 🌹Menyuburkan rahim wanita. 🌹Merawat keputihan dan kegatalan serta bau. 🌹Menguatkan keinginan hubungan seksual. 🌹Meningkatkan hormon pra-menopause & menopause. 🌹Mengandungi antibakteria & Anti-penuaan. 🌹Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 🌹Memontokkan dan menegangkan payudara. 🌹Meningkatkan pengaliran darah. 🌹Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 🌹Mengecutkan saluran peranakan. 🌹Merapatkan pintu rahim . 🌹Merawat masalah tombong. 🌹Mempercepatkan proses kurus. 🌹Mengurangkan perut buncit. 🌹Menyuburkan rahim wanita untuk hamil. 🌹Merangsangkan pengeluaran hormon. 🌹Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. 🌹Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. 🌹Menegangkan dan mencantikkan kulit. 🌹Menghilangkan keletihan serta merawat masalah sakit sendi dan lutut. 🌹Membantu memperbanyakkan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi. . CARA PENGGUNAAN: Seminggu dua (2) ATAU tiga (3) kali seminggu. Satu (1) cawan kecil selepas sarapan pagi ATAU satu (1) cawan kecil selepas makan malam sama ada sejuk atau di panaskan. . Harga: RM45 (SM) RM55 (SS) . Produk Keluaran: BUNGA MAWAR SPA, No.26, Jalan Wangsa Delima 6, KLSC Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Tel : +603 – 4143 6134 +6012 – 300 6134 Email : bungamawar.spa@gmail.com . #bungamawarspa #produkbungamawarspa #jamuratumawar #jamuaslisarimawar #jamuserapat #jamuasli #jamuwanita #jamulelaki #natural #bahanalami #nopreservative #noartificialcolouring #bukantimbangkilo #organicskincare #spaskincare #spaproduct #skincareMAWARseries #rosewater #collagencleanser #hydrarosescrub #rosefacemask #pilihalami #backtonatural #ingatjamuingatmawar
Phuceng dibuat dalam 2 kemasan box. Kemasan Box Isi Satuan. Bisa dikonsumsi selama 10-14 hari. Harga 249.000 per box. Kemasan Box 2 in 1. Dapat dikonsumsi selama 20-30 hari. Harga 349.000 per box. #maduphuceng #obatkuat #jamukuat #ramuantahanlama #madupenyuburpria #jamusehatpria #madukuat #penambahstamina #madusuburpria #madupasakbumi #madukesuburanpria #maduperkasa #jamupenyubur #jamulelaki #madustaminapria #maduginseng
next page →