#instaforlike

237,154 posts

Loading...
Loading...
Yasak elma izliyorum evet 😁 izlerken de kendime bakım yapiyorum🤩 hava o kadar kötü ki evden cikasim bile gelmedi 😞 #cumartesi #mutluhaftasonları #love #instaforlike #aktuel #aşk #fit #vsco #güzellik #fit #gt #kozmetik #takipedenitakipederim #takip #takipçi #takipçikazanma #instaforlike #like4like #followme
The wait is over! The Xiaomi Redmi Note 7 will be unveiled on February 28. The device features a Qualcomm Snapdragon 660 chipset and a 4,000mAH battery. It also features a 6.8-inch display protected by a layer of Corning Gorilla Glass. Stay tuned for more updates @xiaomiindia #mi #smartphones #redmi #redminote #redminote7 #mobile #phones #cantkeepcalm #instagram #insta #instaforlike #gadgets #redmiindia #technology #tech
Melekler konsun avucuna gül kokulu umutlar kuşatsın seni, kabul olan dualar dökülsün yüreğinden 🤗💗 Melek temalı duvar magnetleri🤗😍💗💖💛💙💘👼🧚‍♀️🧚‍♂️😇 #art #sanat #artcraft #craft #hobby #handmade #melek #angel #magnet #painting #paint #watercolor #ahşap #ahşapboyama #akrilik #instagram #instagood #instalike #instalikes #instaforlike
As Veteranas que vocês rEXxxxxxxpeitam! ✔️Nosso Último Trote da Enfermagem 9° período representando❤️ . . . . . . . . . #instagood #instaphoto #instaforlike #instalike #instapic #instalife #Enfermagem #enfgatas #enfcats #nursing #enfermagemcomamor #enflove #girlspower
It seems that there is no more stew
Senyum indonesia senyum pepsodent.. . . Pict from @maulidiansyf ⁣⁣ ⁣⁣ Follow dan share foto terbaik kalian tag @kumpulan.ootd
💞 con mi Mami💞 Te amo con todo mi ser 💞 me siento orgullosa de ser tuhija... Bendita genetica😄😏 #mama #madreehija #instamoment #instarelax #instagood #instaforlike #instalike #paseando #juntas #teamo ❤️ #mama
я сегодня тебя отпустила,  пока наливала чай.  и мне легче теперь отныне.  отпустила.  значит, прощай . . . #instagramers #instagram #instago #instalike #instame #instagramuk #instafollowme #instafollow #dp_uk #uk #ukraine #ukrainegirl #likeforlikes #like4likes #likelike #ukrainogram #instagood #instanature #instapic #instalove #instaphoto #instalikes #nature #beautiful #skyuk #instaforlike #dneprgram #followforfollowback #likeforlikes #likelike #instatags4like
Flyers square' yek .. Untuk raya 2019, kita dah book 300 balang untuk raya tahun nie .. Peluang agen dibuka untuk anda yang nak tambah duit tepi .. Student, surirumah, wanita bekerjaya, .. 0195288306 .. 0195288306 .. 0195288306
JERAWAT PUN BYE BYE dengan ESP . Licin habis muka akak ni, hilang jerawat nya. . Jom amalkan ESP. Kita Shake Shakee ajer 😍😍 . ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
JERAWAT PUN BYE BYE dengan ESP . Licin habis muka akak ni, hilang jerawat nya. . Jom amalkan ESP. Kita Shake Shakee ajer 😍😍 . ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
BERAT MAINTAIN JER DENGAN ESP 😍😍 . Mommy anak 4 maintain je berat sama masa zaman bujang. ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
TESTIMONI ESP Atasi sembelit dengan ESP Yang tak suka tablet, boleh ambil ESP, shake shake ajerr ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
BERAT MAINTAIN JER DENGAN ESP 😍😍 . Mommy anak 4 maintain je berat sama masa zaman bujang. ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
TESTIMONI ESP Atasi sembelit dengan ESP Yang tak suka tablet, boleh ambil ESP, shake shake ajerr ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
Testimoni ESP as MILK & ENERGY BOOSTER 😍 ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
Testimoni ESP as MILK & ENERGY BOOSTER 😍 ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
Tanya husband elok tak gambaq haz ni? Husband jawab, Elok sangat sayang oiii.. Sorang macam jerung, sorang lagi macam ikan kembong. 😂😂 Stresss sat.hahaa Selalu sebelum post mesti tanya husband dulu, elok ke tidok? . Haritu husband komen oh yang ni elok, gambaq yang tu sayang dengan zahraa macam dracula. Sebab muka pucat abis. Mana tak nya sekarang bini dia sejenis malas nak tepek make up bagai, dulu wajib eyeliner. Lipstick tu memang dari dulu ya rabbi, tak reti nak pakai. Sampai kan bila pakai, husband kata hmm macam tak sesuai la sayang pakai lipstick.hahaa.😅 . . Nasib baiklah minum ESP Shaklee, dapat baik pulih muka Erah yang kering ni, bagi kulit tak kusam, bagi nampak sikit muka Nurhazirah Ahmad tu, nak nampak muka kakak Pajura tu idok laa kan. 😂😂 . . Yang rasa kulit tengah bermasalah, kulit kering & kusam, nak kulit lebih cerah dan licin, dalam masa yang sama dapat manfaat yang lain seperti lebih bertenaga, kenyang tahan lama, nak kurangkan atau hilangkan masalah gastrik, nak turunkan berat badan, nak bina badan dan otot, Erah memang suggest korang ambil ESP Shaklee. Berminat? Whatsapp Erah keh, kita sembang bagi jadi 😍 ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
두번째 오사카하루 𝓳𝓶𝓽♥️
핑쿠 💗
Tanya husband elok tak gambaq haz ni? Husband jawab, Elok sangat sayang oiii.. Sorang macam jerung, sorang lagi macam ikan kembong. 😂😂 Stresss sat.hahaa Selalu sebelum post mesti tanya husband dulu, elok ke tidok? . Haritu husband komen oh yang ni elok, gambaq yang tu sayang dengan zahraa macam dracula. Sebab muka pucat abis. Mana tak nya sekarang bini dia sejenis malas nak tepek make up bagai, dulu wajib eyeliner. Lipstick tu memang dari dulu ya rabbi, tak reti nak pakai. Sampai kan bila pakai, husband kata hmm macam tak sesuai la sayang pakai lipstick.hahaa.😅 . . Nasib baiklah minum ESP Shaklee, dapat baik pulih muka Erah yang kering ni, bagi kulit tak kusam, bagi nampak sikit muka Nurhazirah Ahmad tu, nak nampak muka kakak Pajura tu idok laa kan. 😂😂 . . Yang rasa kulit tengah bermasalah, kulit kering & kusam, nak kulit lebih cerah dan licin, dalam masa yang sama dapat manfaat yang lain seperti lebih bertenaga, kenyang tahan lama, nak kurangkan atau hilangkan masalah gastrik, nak turunkan berat badan, nak bina badan dan otot, Erah memang suggest korang ambil ESP Shaklee. Berminat? Whatsapp Erah keh, kita sembang bagi jadi 😍 ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
Hari ni husband cuti, hari tutup dapur, hari keluar cari makan, umpama tak kenyang-kenyang. Balik ni confirm kena cari Omega Guard. ........Nak jugak buat iklan Shaklee kan 😂😂 . Tengok la anak-anak, mintak ummi cuti pegang phone, suruh tutup kedai laa tu. Mana boleh anak anak ummi oi, ummi kena bukak kedai jugak macam mana pun. . Kedai Shaklee Erah open 24 hours tau korang.
Hari ni husband cuti, hari tutup dapur, hari keluar cari makan, umpama tak kenyang-kenyang. Balik ni confirm kena cari Omega Guard. ........Nak jugak buat iklan Shaklee kan 😂😂 . Tengok la anak-anak, mintak ummi cuti pegang phone, suruh tutup kedai laa tu. Mana boleh anak anak ummi oi, ummi kena bukak kedai jugak macam mana pun. . Kedai Shaklee & DeXandra Erah open 24 hours tau korang.
PROMO SHAKLEE BULAN FEB MASIH BERLANGSUNG 😘 . 💞 YOUTH STARTER SET 💞 VIVIX Twinpack 💞 WELLNESS STARTER SET . Grab yours NOW! Ini untuk korang tau, Erah sendiri tak dapat grab this promo sebab promo ni special untuk yang belum jadi membership Shaklee. . Sangat berbaloi, DISKAUN terlajak murah, FREE MEMBERSHIP, FREE GIFT, CASH REBATE, FREE POSTAGE!! . Whatsapp Erah laju-laju Erah 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
PROMO SHAKLEE BULAN FEB MASIH BERLANGSUNG 😘 . 💞 YOUTH STARTER SET 💞 VIVIX Twinpack 💞 WELLNESS STARTER SET . Grab yours NOW! Ini untuk korang tau, Erah sendiri tak dapat grab this promo sebab promo ni special untuk yang belum jadi membership Shaklee. . Sangat berbaloi, DISKAUN terlajak murah, FREE MEMBERSHIP, FREE GIFT, CASH REBATE, FREE POSTAGE!! . Whatsapp Erah laju-laju Erah 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
PROMO SHAKLEE BULAN FEB MASIH BERLANGSUNG 😘 . 💞 YOUTH STARTER SET 💞 VIVIX Twinpack 💞 WELLNESS STARTER SET . Grab yours NOW! Ini untuk korang tau, Erah sendiri tak dapat grab this promo sebab promo ni special untuk yang belum jadi membership Shaklee. . Sangat berbaloi, DISKAUN terlajak murah, FREE MEMBERSHIP, FREE GIFT, CASH REBATE, FREE POSTAGE!! . Whatsapp Erah laju-laju Erah 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
KELAS LAGI MALAM TADI . Ni laa kelas yang PADU sangat malam tadi. Kelas marketing yang buat Erah rasa macam setiap butir yang keluar dari mulut sifu kita malam tadi, rasa tak nak dan tak boleh terlepas langsung. . Betapa nak explain kat korang semua yang kelas marketing semalam memang SUPERB! Dan kelas FREE ni tau korang . Requirement kami untuk dapat masuk kelas ni just kena fight untuk capai target sales, sales diri sendiri bukan orang lain tau. Ilmu dapat, sales pun dapat. . Kalau kelas kat luar ni, mau beratus beribu ni. Tapi kami dapat attend kelas ni free. Dengan ilmu yang sangat POWER, strategy dia nampak macam complicated, tapi macam eh mudahnya nak faham. Betapa rasa BERBALOI sangat fight for this class. . Seriously ni ilmu closed deal yang semua peniaga kena tau. . Thank you Master Nana sebab aturkan kelas ni untuk kami semua di Spectacular 💖 . Thank you Itah untuk segala ilmu semalam.💕 . Thank you my mizah sebab support Erah untuk fight for this class 💓 . Untung sangat berada dalam circle Brilliant dan Spectacular. . Nak join kami? Whatsapp ja Erah keh. InsyaAllah akan bantu korang sehabis baik . Nurhazirah Ahmad (Erah) Your Most Wanted Shaklee Independent Distributor 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
Penuh dah buku Gratitude Journal nie, satgi nak kena pi cari buku lain. Biarpun tak cantik di mata buku biasa-biasa, tapi kena keep konsisten menulis kesyukuran atas segala yang kita dah dapat & apa yang kita inginkan. Seeloknya, sebelum Subuh waktu tahajud, sebelum memulakan hari kita. TULIS, YAKIN,PERCAYA, dan rasa KESANnya menulis KESYUKURAN.💓 InsyaAllah, ketenangan kebahagian akan bertamu dalam diri kita.😊
상해 또 가고싶......🖤
PROMO FEBRUARY MASIH BERLANSUNG! . Sweet reminder to all of you . 💞 PROMO YOUTH SKINCARE BASIC SET. . Promo ni ada Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream. . ✅ Discount RM238 dari harga jualan biasa. ✅ FREE membership jimat RM65 ✅ FREE postage jimat RM10 ✅ FREE 5x magnifying mirror worth RM43.80 ✅ Get CASHBACK RM31 . Total penjimatan: RM387.80! 😱 . Banyak sangat jimat ni korangggg. . So yang mana nak grab, cepat2 whatsapp Erah tau. Semua ni untuk korang tau, Erah sendiri pun tak dapat grab promo ni. 😂😂 . Nurhazirah Ahmad (Erah) Erah 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shakleepromo
PROMO FEBRUARY MASIH BERLANSUNG! . Sweet reminder to all of you . 💞 PROMO YOUTH SKINCARE BASIC SET. . Promo ni ada Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream. . ✅ Discount RM238 dari harga jualan biasa. ✅ FREE membership jimat RM65 ✅ FREE postage jimat RM10 ✅ FREE 5x magnifying mirror worth RM43.80 ✅ Get CASHBACK RM31 . Total penjimatan: RM387.80! 😱 . Banyak sangat jimat ni korangggg. . So yang mana nak grab, cepat2 whatsapp Erah tau. Semua ni untuk korang tau, Erah sendiri pun tak dapat grab promo ni. 😂😂 . Nurhazirah Ahmad (Erah) Erah 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shakleepromo . www.wasap.my/
Malam kelmarin kelas by sideline Elyana & Salwa Hanim. Semalam kelas dengan Nurhamizah, founder team Brilliant. . Kelmarin dapat ilmu teknik untuk close sales dengan teknik check mates, kena kenal dulu customer avatar, sapa prospect kita, kena study apa keperluan customer, dan apa background customer. Serious sharing yang sangat bermanfaat untuk kami lebih productive dalam close sales. . Semalam pulak, kelas How To Gain Trust Online. Banyak idea dan strategy yang dikongsi untuk bina kepercayaan orang ramai secara online. Banyak lagi lompong-lompong yang Erah nak kena perbaiki dan improve dari effort, posting, dan mindset untuk lebih berjaya dalam apa jua bisnes. . Sesungguhnya, satu nikmat Allah bagi untuk terdorong dalam team Brilliant dan Spectacular. Sentiasa aktif, sentiasa berkongsi ilmu untuk sama sama grab our dreams. . So kalau korang semua nak berada sesama dengan Erah dalam circle yang sangat beraura dan positif di BRILLIANT dan SPECTACULAR family, boleh join Erah sesama. . InsyaAllah kami takkan biar korang usaha sendiri-sendiri. We will bring you together untuk sama-sama berjaya . ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee Shaklee Independent Distributor
Malam kelmarin kelas by sideline Elyana & Salwa Hanim. Semalam kelas dengan Nurhamizah, founder team Brilliant. . Kelmarin dapat ilmu teknik untuk close sales dengan teknik check mates, kena kenal dulu customer avatar, sapa prospect kita, kena study apa keperluan customer, dan apa background customer. Serious sharing yang sangat bermanfaat untuk kami lebih productive dalam close sales. . Semalam pulak, kelas How To Gain Trust Online. Banyak idea dan strategy yang dikongsi untuk bina kepercayaan orang ramai secara online. Banyak lagi lompong-lompong yang Erah nak kena perbaiki dan improve dari effort, posting, dan mindset untuk lebih berjaya dalam apa jua bisnes. . Sesungguhnya, satu nikmat Allah bagi untuk terdorong dalam team Brilliant dan Spectacular. Sentiasa aktif, sentiasa berkongsi ilmu untuk sama sama grab our dreams. . So kalau korang semua nak berada sesama dengan Erah dalam circle yang sangat beraura dan positif di BRILLIANT dan SPECTACULAR family, boleh join Erah sesama. . InsyaAllah kami takkan biar korang usaha sendiri-sendiri. We will bring you together untuk sama-sama berjaya . ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum semua Selamat pagi 💕💖 Kalau dulu, mesti nak mulakan hari dengan nasik lemak nasik putih pun takpa, bihun goreng ka, tapi nak kena ada ayam goreng atau teloq mata. Ada lagi, kadang tu siap add on dengan ayaq nescafe ais, neslo ais.. Heaven wehh..hahaa.. Mesti nak kepuasan nak makan itu ini. Tapi sekarang, pagi-pagi dok terbayang ESP sejuk kalau boh ais lagi extra nyum nyum. Sekarang Erah lebih mengutamakan . 🌻 ENERGY & ENERGY!! 🌻 Kenyang tahan lama . Sebab nak work productive utk household work, family & bisnes! Sampai ke tengah malam nuh haaa, tak dak ESP, maka Erah melepet awal 💪💪💪 . Bukan dua tu ja yang dapat, . 🌻Milkbooster dah tolak tepi, sebab boleh kata dah macam wean off dah dengan Harraz ni. Tunggu next two months pulak. . 🌻Kulit dah tak kusam, rasa licin ja, lembut, bermaya, rasa laa tu muka orang. Kira extra bonus untuk orang macam Erah yang tak suka nak make up, pakai bedak pixy sudah, kalau ingat, baru boh lipmate.😊 . 🌻 And no more gastric . Serious, I love ESP 💓💓 . So, kalau ada di antara korang nak manfaat yang sama macam Erah, please whatsapp Erah, kita sembang bagi jadi 😍 ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
HARRAZ ambil CHEWABLE VITAMIN C & OMEGA GUARD ❤️ . Ni dua supplements yang Harraz ambil sekarang. Mai Erah nak share manfaat 2 supplements ni untuk Harraz . 🌷Chewable Vitamin C . Main reason Harraz ambil Chewable Vitc ni untuk TINGKATKAN SISTEM IMUN dia walaupun Harraz ni sangat jarang tak sihat. Tapi still nak kuatkan daya imunisasi badan dia. . Yela, kadang tu kakak bawak balik virus demam selsema dari sekolah, so kalau boleh tak nak la berjangkit, nanti pakat pass baton, dah melarat pulak, jadi Chewable Vitc ni laa ummi diorang bagi. Tapi semuanya dengan izin Allah kan. . Alhamdulillah, kalau terjangkit pun, kalau selsema cepat ja kering. Kadang skip jugak ubat selsema, bagi vitc ni. . Ada lagi manfaat chewable vitc ni, boleh refer kat link ni tau korang https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216862146242576&id=1131965215 . 🌷Omega Guard . Omega Guard shaklee ni actually dah diiktiraf sebagai minyak ikan terbaik dunia tau, atas sebab ketulenan dia yang paling asli dan bebas kimia sewaktu diproses. Memang sangat bagus untuk semua lapisan umur dan jugak kanak-kanak . Reason Harraz ambil Omega Guard ni adalah untuk BANTU HARRAZ CEPAT BERCAKAP Biasala budak-budak, ada yang cepat bercakap, macam kakak Zahraa dia, ada yang lambat. Apa-apa pun, ummi abah dia saja nak usaha untuk bantu dia cepat bercakap. Tak salah nak berusaha kan. . Alhamdulillah, masuk 2 tahun ni, dah pot pet pot pet sangat, butir perkataan tu ada yang jelas, ada yang samar-samar lagi. InsyaAllah, doakan yang terbaik. . Manfaat Omega Guard lain untuk kanak-kanak . 👶 Meningkatkan sistem imunisasi anak, sangat bagus untuk kanak-kanak yang sering sakit . 👶 Meningkatkan perkembangan memori . 👶 Membantu anak lebih fokus dalam pelajaran . 👶 Membantu untuk kanak-kanak yang hyperactive . 👶 Sesuai untuk kanak2 yang sering penat/lelah/asma . So kepada yang berminat nak dapatkan supplement untuk segala manfaat yang Erah share tadi, boleh whatsapp Erah keh, insyaAllah Erah akan bagi the best consultation dan price . Nurhazirah Ahmad (ERAH) ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee
ZAHRAA ambil CHEWABLE VITAMIN C❤️ . Ni supplements yang Zahraa ambil sekarang. . Main reason ambil Chewable Vitc ni untuk TINGKATKAN SISTEM IMUN Zahraa dan KURANGKAN ALAHAN RESDUNG Zahraa. Walaupun dah jarang sangat tak sihat, lepas ummi berhenti kerja, tapi still kena ambil something untuk sentiasa kuatkan daya imunisasi Zahraa, yelaa macam-macam penyakit kan sekarang ni. So prevention is better than cure. . So mai Erah nak share sikit dengan korang pasal CHEWABLE VITAMIN C ni keh. . 🍊 Antara kelebihan Chewable-C Plus Shaklee nih; . • Ianya diperbuat daripada sumber semulajadi seperti tumbuh-tumbuhan. • Mengandungi serbuk Rosehips, Bioflavonoids citrus dan hesperidin untuk meningkatkan fungsi Vitamin C. • Selain itu, Bioflavonoids juga berfungsi untuk tingkatkan penyerapan optimum Vitamin C. • Dos lebih rendah iaitu 100mg menjadikan ianya sesuai untuk pelbagai peringkat usia. • Size yang lebih kecil berbanding Sustained Release Vita-C Plus menjadikan ia mudah dikunyah dan ditelan. • Ianya bebas dari perwarna, perisa & pemanis tiruan. • Ianya dihadirkan dalam botol yang lebih kecil dan travel friendly. . 🍊 Antara manfaat Chewable Vitamin C Plus Shaklee adalah; . • Meningkatkan daya imunisasi badan. • Mengurangkan selesema & flu. • Menguatkan tulang, gigi serta gusi. • Membantu dalam penghasilan kolagen tubuh kita. • Melindungi kolagen badan kita dari musnah & rosak. • Bagus untuk kesihatan kerana sifat antioksidanya. • Meningkatkan penyerapan Iron untuk mereka yang paras hemoglobin (Hb) rendah. . 🍊 Jadi siapa yang perlukan Vitamin C - Chewable-C Plus Shaklee ni? . ✔️Yang kerap demam & selesema. ✔️Yang gusinya sering berdarah. ✔️Yang mempunyai masalah kulit kusam, berjerawat. ✔️Yang selalu bersin atau resdung. ✔️Yang selalu ada alahan. ✔️Untuk mereka yang paras hemoglobinnya rendah. ✔️Ibu hamil. ✔️Untuk mereka yang tidak mengamalkan pemakanan kaya Vitamin C seperti orange. ✔️ Untuk mereka yang susah nak telan Vitamin C SR.😉 . HARGA MURAH SANGAT! . Less than RM55 and tahan 3bulan.😍 . So, untuk sebarang pertanyaan, konsultasi dan order boleh whatsapp Erah terus ya. Just klik link dibawah; . Nurhazirah Ahmad (Erah) ERAH 📲 019225646 www.wasap.my/60192256463
Anak teruna penat main, tertidur depan tv. . Besaq dah anak teruna ummi, nak tidoq pun tak ngempeng sangat dah laa ni, cukup dua tahun, dia dah hampir nak wean off. Ummi pun dah complete bf journey, boleh kata dapat PHD dah. Walaupun dekat hujung-hujung dua tahun tu, susu tiba-tiba kering, masa tu off ESP sebab dah habis, then puasa ganti pulak masa tu, memang kering sungguh. Continue ESP balik, alhamdulillah ada balik susu, dan continue bf sampai cukup dua tahun. . Lepas ni turn adik Zahraa & Harraz, bagi ummi rest sat sebulan dua naa. Pastu kita sambung balik bf journey 😊 #bfjourney #phd
Anak teruna penat main, tertidur depan tv. . Besaq dah anak teruna ummi, nak tidoq pun tak ngempeng sangat dah laa ni, cukup dua tahun, dia dah hampir nak wean off. Ummi pun dah complete bf journey, boleh kata dapat PHD dah. Walaupun dekat hujung-hujung dua tahun tu, susu tiba-tiba kering, masa tu off ESP sebab dah habis, then puasa ganti pulak masa tu, memang kering sungguh. Continue ESP balik, alhamdulillah ada balik susu, dan continue bf sampai cukup dua tahun. . Lepas ni turn adik Zahraa & Harraz, bagi ummi rest sat sebulan dua naa. Pastu kita sambung balik bf journey 😊 #bfjourney #phd
Ada macam-macam lagi SET ASAS Shaklee untuk korang grab. Bukan sahaja SET ASAS KURUS ja yang ada, ada macam-macam lagi SET ASAS SHAKLEE untuk korang grab Whatsapp Erah for the best consultation & price ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/setasasshaklee
Ada macam-macam lagi SET ASAS Shaklee untuk korang grab. Bukan sahaja SET ASAS KURUS ja yang ada, ada macam-macam lagi SET ASAS SHAKLEE untuk korang grab Whatsapp Erah for the best consultation & price ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/setasasshaklee
Alhamdulillah masuk order Set Senggugut Shaklee semalam Thank you 😍
Assalamualaikum 💞 Selamat pagi . Ada budak kena bangun awai ikut ummi pi check-up, tapi hari ni rezeki sangat klinik tak ramai orang, so alhamdulillah dah selesai. Ummi free GDM, berat pun okay. Alhamdulillah syukur #ummi29weeks . Jom balik tidoq!!! 😴😴 Harraz jelaa tapi Ummi tengokkan jelaaa 😒😉😂 hehee . Ummi banyak kerja lagi nak kena buat.💪💪 Chayokk ummi Kedai Shaklee & DeXandra ummi dah bukak tau korang, jemput mai singgah.😍😍😍 Nak grab promo jimat bulan Febuari, whatsapp ja Erah keh ERAH 📲 0192256463 www.wasap.my/60192256463/shaklee www.wasap.my/60192256463/dexandra
MACAM MANA LA BOLEH TERJEBAK DENGAN SHAKLEE 🤔🤔 . Hari ni erah nak berkongsi sikit, macam mana Erah boleh terjebak dengan bisnes SHAKLEE ni sedangkan erah dah berbisnes dengan DeXandra. . Pada mulanya, erah join SHAKLEE ni sekadar nak mencuba ja memandangkan erah memang pengguna Shaklee dan selalu jugak tolong family dan kawan2 belikan supplement Shaklee melalui Nurhamizah Mohd Murshid So Mizah ni la yang selalu cadangkan, why not erah jadi ahli, dapat harga murah, dapat cash bonus balik pulak tu . Mula2 masuk team shaklee, serious tak yakin pun boleh buat bisnes Shaklee ni sebenarnya. Tapi dengan berkat dorongan mentor, aura dari team, Erah nampak Shaklee ni antara bisnes yang betul-betul boleh pergi jauh dan income dia memang lumayan tanpa mengeluarkan modal yang besar. Hanya bermodalkan RM75, dan selebihnya we just need help someone really need supplement for healthy living. . Masuk bulan ketiga join Shaklee, erah semakin bersungguh sungguh dalam Shaklee bila kami husband and wife terasa keberkesanan supplement Shaklee ni. . Masa tu kami husband and wife ambil supplement detoks dan bakar lemak. Dan hasilnya memang sangat BERKESAN. Turun berkilo-kilo jugak masa tu, husband turun 7.4kg dalam masa 10 hari, wife dia turun 3.3kg dalam masa 3 hari. Bila dah berkesan, terus berkobar-kobar sangat nak SHARE benefit supplement Shaklee ni dengan semua orang. Masa tu kawan - kawan husband pun join sekaki. Siap ada yang turun 6kg dalam masa 3 hari. Jadi satu kepuasan bila dapat bantu orang lain di samping kita berbisnes. . Dan untuk pengetahuan kawan2 semua, Erah tak menyesal join bisnes Shaklee ni. Bukan sahaja dapat mentor-mentor yang hebat, Mizah yang sekarang ni dah pegang title Key Coordinator dan Master Nana, Master Coordinator pertama termuda Shaklee di dunia, dapat macam-macam ilmu dan tips bisnes, tapi alhamdulillah terdorong sekali untuk dekatkan diri dengan amalan-amalan rohani. Terima kasih Ya Allah, kerana mendorongkan Erah dalam team shaklee ni, team Brilliant & Spectacular. . Yang berminat nak join kemanisan berbisnes Shaklee, nak income 3 4 angka, 5 angka pun boleh aih, mai whatsapp Erah 0192256463 Your most wanted Shaklee Independent Distributor
MACAM MANA LA BOLEH TERJEBAK DENGAN SHAKLEE 🤔🤔 . Hari ni erah nak berkongsi sikit, macam mana Erah boleh terjebak dengan bisnes SHAKLEE ni sedangkan erah dah berbisnes dengan DeXandra. . Pada mulanya, erah join SHAKLEE ni sekadar nak mencuba ja memandangkan erah memang pengguna Shaklee dan selalu jugak tolong family dan kawan2 belikan supplement Shaklee melalui Nurhamizah Mohd Murshid So Mizah ni la yang selalu cadangkan, why not erah jadi ahli, dapat harga murah, dapat cash bonus balik pulak tu . Mula2 masuk team shaklee, serious tak yakin pun boleh buat bisnes Shaklee ni sebenarnya. Tapi dengan berkat dorongan mentor, aura dari team, Erah nampak Shaklee ni antara bisnes yang betul-betul boleh pergi jauh dan income dia memang lumayan tanpa mengeluarkan modal yang besar. Hanya bermodalkan RM75, dan selebihnya we just need help someone really need supplement for healthy living. . Masuk bulan ketiga join Shaklee, erah semakin bersungguh sungguh dalam Shaklee bila kami husband and wife terasa keberkesanan supplement Shaklee ni. . Masa tu kami husband and wife ambil supplement detoks dan bakar lemak. Dan hasilnya memang sangat BERKESAN. Turun berkilo-kilo jugak masa tu, husband turun 7.4kg dalam masa 10 hari, wife dia turun 3.3kg dalam masa 3 hari. Bila dah berkesan, terus berkobar-kobar sangat nak SHARE benefit supplement Shaklee ni dengan semua orang. Masa tu kawan - kawan husband pun join sekaki. Siap ada yang turun 6kg dalam masa 3 hari. Jadi satu kepuasan bila dapat bantu orang lain di samping kita berbisnes. . Dan untuk pengetahuan kawan2 semua, Erah tak menyesal join bisnes Shaklee ni. Bukan sahaja dapat mentor-mentor yang hebat, Mizah yang sekarang ni dah pegang title Key Coordinator dan Master Nana, Master Coordinator pertama termuda Shaklee di dunia, dapat macam-macam ilmu dan tips bisnes, tapi alhamdulillah terdorong sekali untuk dekatkan diri dengan amalan-amalan rohani. Terima kasih Ya Allah, kerana mendorongkan Erah dalam team shaklee ni, team Brilliant & Spectacular. . Yang berminat nak join kemanisan berbisnes Shaklee, nak income 3 4 angka, 5 angka pun boleh aih, mai whatsapp Erah 0192256463 Your most wanted Shaklee Independent Distributor
next page →