#infinitywarhadifayyadh

2,486 posts

Loading...
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601115100749 #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #fayyadhreaders #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersjunior
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +6013-4197435 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Loading...
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +6013-4197435 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +6013-4197435 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Sudah dapatkan karya #infinitywarhadifayyadh ? ... Buku ini akan menjawab segala persoalan yang bermain di minda anda sekarang. ... Jom tag sahabat anda supaya mereka tahu juga📢📢
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . WHATSAPP Sekarang! +60175682602 . #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #agensahhadifayyadh #karyahadifayyadh #viralmalaysia2018 #infinitywarhadifayyadh #bluebeamproject #malaysiakini
" A Secret Hidden For 40 Years" KONSPIRASI ATAU KEBETULAN? .... .. Dark of the Moon membawa cerita Transformers kembali ke tahun 1961, ketika Ark, kapal dari Cybertron membawa penemuan rahsia, jatuh ke bulan. Program-program angkasa Amerika dan Rusia telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada kemalangan ini dan percubaan untuk menutupinya. ... Saat ini, Optimus Prime menemui sekeping Ark saat memeriksa teknologi asing yang dicurigai di Chernobyl. Autobots pergi ke bulan untuk menyelidikinya, dan mereka menemui pemimpin Autobot sebelumnya, Sentinel Prime, koma di bulan. Sentinel Prime dikelilingi oleh tiang yang bertujuan untuk melakukan teleportasi antara Bumi dan bulan. Optimus Prime menggunakan Matrix of Leadership untuk menghidupkan kembali Sentinel Prime... ... Kalau anda perasan, ada satu ayat " A Secret Hidden For 40 Years", Satu rahsia sulit selama 40 Tahun... Sesungguhnya Dajjal akan memerintah Dunia selama 40 hari/ ( sebahagiannya mengatakan Tahun.).. Jadinya? Ada kaitan ke? Nak tahu....??? ..... Adakah saya terlalu paranoid dengan semua perkara ini? Adakah ianya tidak penting?.. Lebih baik jaga Iman.. Ya betul.. Tetapi, ramai orang tidak tahu sebenarnya, hampir 100% kehidupan kita disekeliling adalah mereka yang bakal bertuhankan Dajjal jika kita tidak belajar tentang tipu dayanya disamping bersiap dengan pesanan yang dianjurkan Rasulullah SAW, kita bimbang, kita tidak akan selamat. .... JOM SELIDIK didalam buku #infinitywarhadifayyadh !! .... ws 0176553203 Nur 🌷
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍🍃Hubungi Sekarang🍃📍 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 #KetikaAzazilberputusasa #SemusimDiBarzakh #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbbsy #InfinityWar #TheLastKingdom #Syurgabuatkupendosa #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
#Repost from @hisham_youngmuslim - ... ﷽ | #infinitywarhadifayyadh karya ustaz @hadi_fayyadh ... ... Alhamdulillah,dulu saya tak tahu apa sebenarnya agenda yang mereka sembunyikan selama ini.Dulu juga saya leka dengan tidak mengambil peduli apa yang telah sedang terjadi pada dunia ini🙁.... Sekarang,dengan izin Allah kini saya berhasrat ingin mengambil peduli ingin mengambil tahu tentang apa yang mereka lakukan disebalik pintu pintu kejahatan mereka😞.... Sesungguhnya niat mereka adalah satu iaitu menanti kemunculan yang mereka anggap tuhan mereka,yang mereka anggap raja mereka,yang mereka anggap pembawa kemenangan untuk menghancurkan Islam. Ketahuilah mereka sedang menanti kedatangannya yakni siapa lagi jikalau bukan Dajjal😕.... Mereka sekarang berhabis habisan dengan sepenuhnya berusaha untuk menghancurkan Islam tanpa kita ketahui agenda mereka,kini mereka boleh kawal cuaca dunia... Di dalam buku #infinitywarhadifayyadh ini akan memberikan sedikit kupasan apa itu #haarp dan siapa orang yang bernama Myer Amschel Rothschild dan para keturunan serta sekutu- kutunya...Mereka inilah yang telah merancang pelbagai agenda jahat untuk menyesatkan umat islam dengan illuminatinya,haarpnya,filemnya,konspirasinya,teknologinya,bluebeamnya dan pelbagai lagi agenda jahat mereka anda harus tahu! dengan cara harus baca buku #infinitywarhadifayyadh ini... Ketahuilah jikalau anda tidak mengambil tahu tentang agenda mereka ini maka selama-lamanya anda akan menjadi orang yang mudah dipesongkan oleh mereka.Kita sedang berada di akhir zaman! Kena tingkatkan iman!,Siapa itu mereka yang saya maksudkan?mereka adalah yang berketurunan dari Yahudi israel laknatullah serta para sekutunya yang kini kita dapat lihat mereka serang perang dengan saudara kita di palestin walaupun kita hidup di Malaysia Alhamdulillah aman sentosa... Jadi,pada anda yang ingin mencari buku ini boleh dapatkan di @jomtaubat atau mana mana agen sah @hadi_fayyadh ... Ketahuilah dalam buku ini akan merungkaikan pelbagai agenda jahat mereka... Jom dapatkannya segera hanya di agen sah @hadi_fayyadh sahaja . @hadi_fayyadh #hadifayyadhproduction #bonanzahadifayyadh #umrahtravelhadifayyadh #umrahbersamahadifayyadh
... ﷽ | #infinitywarhadifayyadh karya ustaz @hadi_fayyadh ... ... Alhamdulillah,dulu saya tak tahu apa sebenarnya agenda yang mereka sembunyikan selama ini.Dulu juga sata leka dengan tidak mengambil peduli apa yang telah sedang terjadi pada dunia ini🙁.... Sekarang,dengan izin Allah kini saya berhasrat ingin mengambil peduli ingin mengambil tahu tentang apa yang mereka lakukan disebalik pintu pintu kejahatan mereka😞.... Sesungguhnya niat mereka adalah satu iaitu menanti kemunculan yang mereka anggap tuhan mereka,yang mereka anggap raja mereka,yang mereka anggap pembawa kemenangan untuk menghancurkan Islam. Ketahuilah mereka sedang menanti kedatangannya yakni siapa lagi jikalau bukan Dajjal😕.... Mereka sekarang berhabis habisan dengan sepenuhnya berusaha untuk menghancurkan Islam tanpa kita ketahui agenda mereka,kini mereka boleh kawal cuaca dunia... Di dalam buku #infinitywarhadifayyadh ini akan memberikan sedikit kupasan apa itu #haarp dan siapa orang yang bernama Myer Amschel Rothschild dan para keturunan serta sekutunya... Mereka inilah yang telah merancang pelbagai agenda jahat untuk menyesatkan umat islam dengan illuminatinya,haarpnya,filemnya,konspirasinya,teknologinya,bluebeamnya dan pelbagai lagi agenda jahat mereka anda harus tahu! dengan cara wajib baca buku #infinitywarhadifayyadh ini... Ketahuilah jikalau anda tidak mengambil tahu tentang agenda mereka ini maka selama-lamanya anda akan menjadi orang yang mudah dipesongkan oleh mereka.Kita sedang berada di akhir zaman! Kena tingkatkan iman!,Siapa itu mereka yang saya maksudkan?mereka adalah yang berketurunan dari Yahudi israel laknatullah serta para sekutunya yang kini kita dapat lihat mereka serang perang dengan saudara kita di palestin walaupun kita hidup di Malaysia Alhamdulillah aman sentosa... Jadi,pada anda yang ingin mencari buku ini boleh dapatkan di @jomtaubat atau mana mana agen sah @hadi_fayyadh ... Ketahuilah dalam buku ini akan merungkaikan pelbagai agenda jahat mereka... Jom dapatkannya segera hanya di agen sah @hadi_fayyadh sahaja . @hadi_fayyadh #hadifayyadhproduction #bonanzahadifayyadh #umrahtravelhadifayyadh #umrahbersamahadifayyadh #umrahtungguakudatang #infinitywar
Ready-stock. Pengeposan ke seluruh Malaysia. COD sekitar Bangi / Bangsar. . Klik link di bio untuk pertanyaan / order. . #semusimdibarzakh #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar
Ready-stock. Pengeposan ke seluruh Malaysia. COD sekitar Bangi / Bangsar. . Klik link di bio untuk pertanyaan / order. . #semusimdibarzakh #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar
Ready-stock. Pengeposan ke seluruh Malaysia. COD sekitar Bangi / Bangsar. . Klik link di bio untuk pertanyaan / order. . #semusimdibarzakh #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #semusimdimahsyar
PROJEK CIPTAAN TUHAN PALSU DAJJAL SEMAKIN DIZAHIRKAN … Project Blue Beam dan HAARP yang mempunyai nilai fitnah dan tipu daya terbesar Dajjal adalah projek rahsia yang melibatkan NASA dan Persyarikatan Bangsa-Bangsa. … … Sebuah rencana hasil penelitian Serge Monast dan temannya telah mendedahkan rahsia ini. Ia pertama kali dilaporkan kepada umum pada tahun 1994 oleh Serge Monast. Beliau ialah seorang wartawan Canada. … Terdapat empat peringkat usaha untuk mencipta sandiwara-buatan mengenai “Kedatangan Kedua Jesus atau Nabi Isa A.S ke bumi untuk mendirikan “satu agama dunia” yang dikendalikan oleh Order Dunia Baru. … … Serge Monast dan teman wartawannya memang telah lama meneliti Projek Blue Beam ini. Akibatnya, mereka telah mati dibunuh. Namun media2 yang dikawal geng2 jahat telah melaporkan bahawa kematian mereka adalah akibat “serangan sakit jantung” selang beberapa minggu antara satu sama lainnya. Kedua-dua mereka langsung tidak memiliki rekod berpenyakit jantung sebelum ini. … Saat itu Serge Monast sedang berada di Kanada sementara temannya sedang berkunjung ke Ireland. Sebelum kematian Serge Monast, Kerajaan Kanada telah menculik anak perempuannya dalam usaha mengugut dan mencegahnya dari terus melakukan penelitian dan penyiasatan Projek Blue Beam ini. Dilaporkan, anak Serge Monast sehingga kini masih hilang. … BERMINAT?? BOLEH DAPATKAN BUKU INI DARIPADA SAYA WS KE NO +6017-7929747📲📲 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 3000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 1000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... FREE POSTAGE UNTUK 2 BUAH buku & KEATAS...JOM DAPATKAN SEKARANG ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! 👉📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 #KetikaAzazilberputusasa #SemusimDiBarzakh #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbbsy #InfinityWar #TheLastKingdom #Syurgabuatkupendosa #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
Repost from @hadi_fayyadh - Sakitnya yang kamu rasakan, hanyalah kerana akar dosa yang dicabut secara perlahan dari tanah hatimu yang gersang, digantikan dengan benih-benih keimanan. … … Saat benih itu mula tumbuh, kamu tidak mampu merasakan apa-apa kemanisan, namun setelah ia semakin membesar dan pohonnya rendang dengan daun dan ranting yang berjuntaian, kamu mampu berteduh dan bertelingkuh dibawah redupan Iman yang kamu suburkan. … … Kamu tidak lagi akan merasai kepanasan dunia yang fatamorgana. Iman mampu menyelamatkan, Iman tidak pernah menipu untuk kamu. Walaupun selalu ianya tewas dengan nafsumu yang keras, tetapi ia tidak pernah berhenti memujukmu kembali kepada fitrah diri, dek kerana itulah ada sahaja jiwamu bergelora saat dosa kamu kotakan. … … Ketahui wahai diri, sesungguhnya kamu itu tidak ada pilihan melainkan hanya menjadi manusia yang beramal soleh, sebabnya kalau kamu derhaka, Neraka adalah tempatmu. Sebaiknya jika kamu memilih menjadi hamba yang merendah diri kepada Tuhannya, Syurgalah bagimu. Sunnahnya begitu, Cuma ada Syurga dan Neraka, tiada negeri abadi yang ketiga. … … Hubungi saya utk PreOder +601115100749 #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa - #repost
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
A Secret Hidden For 40 Years" KONSPIRASI ATAU KEBETULAN? .... .. Dark of the Moon membawa cerita Transformers kembali ke tahun 1961, ketika Ark, kapal dari Cybertron membawa penemuan rahsia, jatuh ke bulan. Program-program angkasa Amerika dan Rusia telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada kemalangan ini dan percubaan untuk menutupinya. ... Saat ini, Optimus Prime menemui sekeping Ark saat memeriksa teknologi asing yang dicurigai di Chernobyl. Autobots pergi ke bulan untuk menyelidikinya, dan mereka menemui pemimpin Autobot sebelumnya, Sentinel Prime, koma di bulan. Sentinel Prime dikelilingi oleh tiang yang bertujuan untuk melakukan teleportasi antara Bumi dan bulan. Optimus Prime menggunakan Matrix of Leadership untuk menghidupkan kembali Sentinel Prime... ... Kalau anda perasan, ada satu ayat " A Secret Hidden For 40 Years", Satu rahsia sulit selama 40 Tahun... Sesungguhnya Dajjal akan memerintah Dunia selama 40 Tahun... Jadinya? Ada kaitan ke? Nak tahu....??? ..... Adakah saya terlalu paranoid dengan semua perkara ini? Adakah ianya tidak penting?.. Lebih baik jaga Iman.. Ya betul.. Tetapi, ramai orang tidak tahu sebenarnya, hampir 100% kehidupan kita disekeliling adalah mereka yang bakal bertuhankan Dajjal jika kita tidak belajar tentang tipu dayanya disamping bersiap dengan pesanan yang dianjurkan Rasulullah SAW, kita bimbang, kita tidak akan selamat. .... JOM SELIDIK didalam buku #infinitywarhadifayyadh ...... DAPATKANNYA SEKARANG!! 📲 www.wasap.my/+601118524889 . . . #fayyadhtrooperssilver #infinitywar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #fayyadhtrooperslegacy
Repost from @hadi_fayyadh - Setelah hampir 4 Bulan diterbitkan, dengan mengundang pelbagai spekulasi dan kontroversi, maka seperti yang dijanjikan, buku ini akan berada di kedai-kedai buku. ... Namun pengeluarannya adalah terhad (hanya jumlah yang dibenarkan )Jadi kalau jumpa di Bookstores tu, cepat-cepatlah grab ya, sebab memang LIMITED EDITION sahaja. … Anda boleh mula mencari di Kedai-kedai buku bermula 27 September 2018. … … Kedai buku yang terpilih dan dibenarkan sahaja, selain itu Online juga berjalan seperti biasa.ONLINE memang tak ada Limited. Yess.. hehe Hubungi saya utk pembelian online~ +601115100749 #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #fayyadhreaders #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersjunior - #repost
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • Ketawa kecil saya apabila ada yang melabelkan saya macam-macam, tapi tak mengapa hidup ini kalau tak kena kecam memang tak best.Haha. Mari saya bawakan analogi supaya anda lebih mudah memahaminya. Saya faham bukan semua orang boleh terima benda baharu yang semakin terang menjadi-jadi di depan mata. … Dajjal telah diberi peluang oleh Allah swt utk menguji umat ini. Oleh kerana itu, Allah memberikan kepadanya beberapa kemampuan yg luar biasa. … … Sebelum kedatangan Dajjal, dunia Islam akan diuji dahulu oleh Allah dengan kemarau panjang selama 3 tahun berturut-turut. Pada tahun pertama hujan akan kurang sepertiga dari biasa dan pada tahun kedua akan kurang 2/3 dari biasadan tahun ketiga hujan tidak akan turun langsung. Umat akan dilanda kebuluran dan kekeringan. Di saat itu Dajjal akan muncul membawa ujian. … … Maka daerah mana yg percaya Dajjal itu Tuhan, ia akan berkata pada awan: Hujanlah kamu di daerah ini! Lalu hujan pun turunlah dan bumi menjadi subur. Begituj uga ekonomi, perdagangan akan menjadi makmur dan stabil pada org yg bersekutu dgn Dajjal. Manakala penduduk yg tidak mahu bersukutu dgn Dajjal..mereka akan tetap berada dlm kebuluran dan kesusahan. … Kita membayangkan Dajjal akan keluar dengan berpakaian purba lalu berdiri diatas bukit kemudian tangannya digerakkan ke awan lalu awan berputar-putar seperti dalam movie, Fitnah Dajjal itu bukan berupa SIHIR namun sebenarnya Dajjal itu mempunyai teknologi yang merupakan ilmu yang Allah beri kepadanya sebagai ujian buat kita. … Maka sebab itulah kita sukar menerima hakikat ini. Sungguh, kalau kita bercakap tentang “facetime” diera 30-an adakah manusia ketika itu akan percaya?Tidak semestinya perkara yang disembunyikan itu tidak wujud .Sama halnya seperti Kipas angin yang berputar, apakah akan ada angin jika kipas itu tidak digerakkan?Tidak bukan?Jadinya angin itu bukan Allah yang cipta?Angin itu tercipta dengan bergeraknya putaran kipas dan izin Allah jua. Dahulu orang kata bodoh,.mana boleh logam terbang, sekarang? … Mari sama-sama kita dalami ilmu FITAN dan Eskatologi Islam iaitu ilmu fitnah akhir zaman. Nabi SAW dah lama mengingatkan.
TUHAN SEDANG MENYANTUNIMU … Di penghujung puncak tanah yang mendatar, suatu sudut kamu duduk sendirian membawa diri, sambil merenung jendela langit yang membentangkan jejuta bintang, memutarkan kembali memori masa lalu yang terus berlalu, hidup sekian lama berlatar dosa yang tidak jemu berkunjung di setiap penjuru kehidupan. … … Sekali sekala air mata itu malu untuk dilepaskan, sehingga bergenang di kelopak mata yang sedang meniti keinsafan. Namun apalah daya, sebak itu mengatasi segalanya, juraian air mata mengalir deras akhirnya menandakan bahawa betapa hati itu sungguh rindu untuk kembali kepangkuan fitrah asal usulmu, dilahirkan suci bersih, terhindar dari dosa dan noda. … … Duhai hati yang berdosa, percaya atau tidak bahawa Allah SWT sedang bicara lembut denganmu, hatimu sedang dibukakan untuk hidayah-NYA, maka dengan sebab itu, Tuhanmu menyatakan Dia senantiasa membuka pintu taubat pada waktu malamnya kepada sang hamba yang melakukan dosa pada siangnya, dan membuka pintu taubatnya pada waktu siang bagi hambanya yang melakukan dosa pada waktu malamnya. #syurgabuatkupendosa … Dapatkan sekarang di Pasaran. . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... HUBUNGI SEGERA +60175682602 SEKARANG POSTAGE PERCUMA UNTUK DUA BUAH RM29 M/S 315 ONLINE SAHAJA #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #agensahhadifayyadh #karyahadifayyadh #infinitywarhadifayyadh #konspirasidunia #viralmalaysia2018 #malaysiatrending #malaysiakini #deenassalam
PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60174239953 . COD available area UMT. . WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 . Nak lagi mudah? . Klik link di bahagian bio pada profile. . #semusimdibarzakhhadifayyadh #ketikaazazilberputusasahadifayyadh #semusimdimahsyarhadifayyadh #mengintaiakudinerakahadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #eyesfromtheabyss #novelhadifayyadh #novelislamik #novelislamikbestseller #novelbestseller
SEBUAH KARYA YANG DINANTI! . Karya @hadi_fayyadh , The Last Kingdom dan Syurga Buatku Pendosa, kini telah dibuka untuk Tempahan Pre Order. . Buku The Last Kingdom, bakal merungkai persoalan sebuah kebangkitan bangsa purba yang dilenyapkan di Nusantara, apakah persamaannya dengan keagungan Islam dan Melayu? Mengapa Yahudi terlalu taksub menjajah kita? Mari menyelusuri sebuah gerbang masa yang tiada noktahnya. ... Namun, didalam mencari dunia adakalanya kita terluka dengan dosa dosa yang mekar di dalam jiwa. Ia menghadirkan perasaan resah dan gelisah yang membungkam, bagaimana mampu kamu relaikan semua ini lalu menjemput anugerah ketenangan di hati? Syurga buatku Pendosa adalah nukilan terindah buatmu. . Alangkah ruginya jika anda mengabaikan karya yang bakal menjentik hati dan membuka minda ini. JOM BELI SECARA KOMBO Karya @hadi_fayyadh , atau semua koleksi karya beliau. CEPAT JANGAN KETINGGALAN. . Semua tempahan Pre Order akan dibuka pada 11 September sehingga 25 September dan akan dipos pada 29 Oktober. . 1000 pertama akan dapat Tawaran Free Postage untuk pembelian 2 buah ke atas dan juga E Book Secret Protocol secara PERCUMA. . Ayuh! Hubungi sekarang 0137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
SYURGA BUATKU PENDOSA … … Terkadang kita dengan Iblis tidak jauh bezanya, siapa yang tidak mahu menjadi baik.. berkobar-kobar ingin berubah, namun apabila munculnya ujian dan halangan terus kita lemah semangat dan berpatah arah. … … Setiap saat hati kita merasakan hidup ini terlalu kosong, dan kebahagiaan yang kita bina ibarat puing-puing debu yang hilang ditiup sang bayu. Kita temanggu di jalanan sendu. … Apakah terlalu sukar Ya Allah aku ingin menjadi seperti para sufiMU, AuliaMU, teguh cinta seperti Rabiatul Adawiyyah, Dan para kekasihMU yang langsung tidak melihat dunia dengan pandangan yang menggetarkan. … Bagaimana aku mampu seistiqamah mereka ya Allah… Buku #Syurgabuakupendosa ada nukilan ini buatmu… Dapatkan sekarang karya @hadi_fayyadh ... Hubungi segera link di bio . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
SEBUAH KENYATAAN YANG TIDAK DISANGKAL .... By @hadi_fayyadh ... Presiden Amerika Syarikat Barrack Obama telah mengeluarkan satu kenyataan yang agak pelik semasa ditemuramah oleh CNN. .... “Saya suka MJ. Saya membesar mendengar lagunya. Ia satu kehilangan yang besar tapi saya jamin tiada konspirasi dalam kematiannya”. ... Kenapa seorang Presiden beria-beria cakap tiada konspirasi dalam kematian MJ sebelum keputusan rasmi autopsy MJ dikeluarkan? ..... Kalau betullah MJ hendak membunuh diri, buat apa dia beria-beria nak berlatih selama 2 bulan untuk konsertnya? .... Keluarga MJ inginkan MJ dikebumikan secara Islam. Tapi CIA telah muncul dan memberi ugutan jika pengebumian secara Islam dilakukan secara terang terangan dalam TV. ,... Ugutannya ialah Katherine, ibu MJ tidak akan mendapat hak penjagaan anak-anak MJ sebaliknya Debbie Rowe yang akan dapat. .... Apakah yang berlaku lanjutan daripada kronologi kematiannya? Ikuti pembongkaran rahsia ini . . Hubungi segera!! +60149661049 / TEKAN LINK DI BIO . #infinitywarhadifayyadh DAPATKAN NOVEL INI DI @BOOKS_HADIFAYYADH
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati . ♥️♥️♥️
Repost from @info.com.my - 6 HARI SAHAJA LAGI! . PRE ORDER #thelastkingdombyhadifayyadh dan #syurgabuatkupendosa akan ditutup pada 25 Sept ini. . Anda DAH ORDER? . . Karya @hadi_fayyadh , The Last Kingdom dan Syurga Buatku Pendosa, kini telah dibuka untuk Tempahan Pre Order. . . Buku The Last Kingdom, bakal merungkai persoalan sebuah kebangkitan bangsa purba yang dilenyapkan di Nusantara, apakah persamaannya dengan keagungan Islam dan Melayu? Mengapa Yahudi terlalu taksub menjajah kita? Mari menyelusuri sebuah gerbang masa yang tiada noktahnya. ... Namun, didalam mencari dunia adakalanya kita terluka dengan dosa dosa yang mekar di dalam jiwa. Ia menghadirkan perasaan resah dan gelisah yang membungkam, bagaimana mampu kamu relaikan semua ini lalu menjemput anugerah ketenangan di hati? Syurga buatku Pendosa adalah nukilan terindah buatmu. . . Alangkah ruginya jika anda mengabaikan karya yang bakal menjentik hati dan membuka minda ini. JOM BELI SECARA KOMBO Karya @hadi_fayyadh , atau semua koleksi karya beliau. CEPAT JANGAN KETINGGALAN. . . Semua tempahan Pre Order akan dibuka pada 11 September sehingga 25 September dan akan dipos pada 29 Oktober. . . 1000 pertama akan dapat Tawaran Free Postage untuk pembelian 2 buah ke atas dan juga E Book Secret Protocol secara PERCUMA. . . Ayuh! Hubungi sekarang +601115100749 . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #fayyadhreaders #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersjunior . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 - #repost
PROMOSI FREE POSTAGE ! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60174239953 . COD available area UMT. . WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 . Nak lagi mudah? . Klik link di bahagian bio pada profile. . #semusimdibarzakhhadifayyadh #ketikaazazilberputusasahadifayyadh #semusimdimahsyarhadifayyadh #mengintaiakudinerakahadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #eyesfromtheabyss #novelhadifayyadh #novelislamik #novelislamikbestseller #novelbestseller
“A GREAT LIE" " A SECRET HIDDEN FOR 40 YEARS" . Penguasaan angkasa lepas menerusi rangkaian dan jaringan telekomunikasi media yang tiada sempadan. Sempadan dicipta, kuasa diganda, penipuan secara halus dipasak di dalam minda. . Ketahuinya di dalam #infinitywarhadifayyadh . Klik link di bio untuk order.
#infinitywarhadifayyadh . Slide kiri untuk lihat tajuk-tajuk. . Klik link di bio untuk order 😊
Repost from @info.com.my • • • • • PENIPUAN TERBESAR BAKAL BERAKHIR! . . Sebuah negara yang menjadi Boneka Dajjal dan Iblis kini sudah berada di ambang kejatuhan. Kebangkitan kian meraih tempat sedikit demi sedikit. Akhirnya, ianya menjadi sebuah revolusi di seluruh dunia. . . Penipuan Terbesar mereka kini terbongkar kerana ramai yang sudah buka mata dan celik minda akan agenda rahasia mereka. Ya! Mereka tampil nyata tanpa menghiraukan masyarakat seluruhnya. . . Nantikan.. akan ada suatu masa, Islam kembali bangkit menjulang. Penyembahan Tuhan Berhala Diri dan Harta akan terhapus. Diketuai seorang pemimpin berdarah Nabi Muhammad SAW. . . KEKUATAN KITA? Allah dan RasulNya. Kuatkan pegangan Akidah dan Cintailah Rasul agar semakin subur cinta kita dan semakin rindu kepada Sang Khaliq, Allah Azza Wajalla. . . Aminnnn! . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 #fayyadhtroopersdiamond #fayyadtrooperslegacy #agensahhadifayyadh #merungkaikonspirasi #infinitywarhadifayyadh #viralmalaysia2018 #malaysiatrending #malaysiakini #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaibukuonline #novelonline
PROJEK CIPTAAN TUHAN PALSU DAJJAL SEMAKIN DIZAHIRKAN … Project Blue Beam dan HAARP yang mempunyai nilai fitnah dan tipu daya terbesar Dajjal adalah projek rahsia yang melibatkan NASA dan Persyarikatan Bangsa-Bangsa. … Sebuah rencana hasil penelitian Serge Monast dan temannya telah mendedahkan rahsia ini. Ia pertama kali dilaporkan kepada umum pada tahun 1994 oleh Serge Monast. Beliau ialah seorang wartawan Canada. … Terdapat empat peringkat usaha untuk mencipta sandiwara-buatan mengenai “Kedatangan Kedua Jesus atau Nabi Isa A.S ke bumi untuk mendirikan “satu agama dunia” yang dikendalikan oleh Order Dunia Baru. … Serge Monast dan teman wartawannya memang telah lama meneliti Projek Blue Beam ini. Akibatnya, mereka telah mati dibunuh. Namun media2 yang dikawal geng2 jahat telah melaporkan bahawa kematian mereka adalah akibat “serangan sakit jantung” selang beberapa minggu antara satu sama lainnya. Kedua-dua mereka langsung tidak memiliki rekod berpenyakit jantung sebelum ini. … Saat itu Serge Monast sedang berada di Kanada sementara temannya sedang berkunjung ke Ireland. … Sebelum kematian Serge Monast, Kerajaan Kanada telah menculik anak perempuannya dalam usaha mengugut dan mencegahnya dari terus melakukan penelitian dan penyiasatan Projek Blue Beam ini. Dilaporkan, anak Serge Monast sehingga kini masih hilang. … Di dalam Wikipedia pula… suatu masa dulu maklumat tentang Serge Monast memang wujud. Taip sahaja Keyword: “serge monast” maka kita akan menjumpainya di dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Perancis. Namun kini, maklumat Serge Monast hanya ada dalam Wikipedia Bahasa Perancis sahaja. Itu pun telah diedit dan ditapis. Adakah ini bermakna maklumat Serge Monast dalam Wikipedia telah sengaja dihapuskan? Berminat ?? WhatsApp segera 😊😊 link di profile #fayyadhtroopersjunior #infinitywarhadifayyadh
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Dapatkan sekarang! 0149661049 / TEKAN LINK DI BIO . #infinitywarhadifayyadh DAPATKAN DI @books_hadifayyadh
PROJEK CIPTAAN TUHAN PALSU DAJJAL SEMAKIN DIZAHIRKAN … Project Blue Beam dan HAARP yang mempunyai nilai fitnah dan tipu daya terbesar Dajjal adalah projek rahsia yang melibatkan NASA dan Persyarikatan Bangsa-Bangsa. … … Sebuah rencana hasil penelitian Serge Monast dan temannya telah mendedahkan rahsia ini. Ia pertama kali dilaporkan kepada umum pada tahun 1994 oleh Serge Monast. Beliau ialah seorang wartawan Canada. … Terdapat empat peringkat usaha untuk mencipta sandiwara-buatan mengenai “Kedatangan Kedua Jesus atau Nabi Isa A.S ke bumi untuk mendirikan “satu agama dunia” yang dikendalikan oleh Order Dunia Baru. … … Serge Monast dan teman wartawannya memang telah lama meneliti Projek Blue Beam ini. Akibatnya, mereka telah mati dibunuh. Namun media2 yang dikawal geng2 jahat telah melaporkan bahawa kematian mereka adalah akibat “serangan sakit jantung” selang beberapa minggu antara satu sama lainnya. Kedua-dua mereka langsung tidak memiliki rekod berpenyakit jantung sebelum ini. … Saat itu Serge Monast sedang berada di Kanada sementara temannya sedang berkunjung ke Ireland. Sebelum kematian Serge Monast, Kerajaan Kanada telah menculik anak perempuannya dalam usaha mengugut dan mencegahnya dari terus melakukan penelitian dan penyiasatan Projek Blue Beam ini. Dilaporkan, anak Serge Monast sehingga kini masih hilang. … . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
📑SYURGA BUATKU PENDOSA . 📩 PRE ORDER DIBUKA SEHINGGA 25 SEPTEMBER 2018 . PROMOSI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
📑SYURGA BUATKU PENDOSA . 📩 PRE ORDER DIBUKA SEHINGGA 25 SEPTEMBER 2018 . PROMOSI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
📑SYURGA BUATKU PENDOSA . 📩 PRE ORDER DIBUKA SEHINGGA 25 SEPTEMBER 2018 . PROMOSI FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS! . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. . . WHATSAPP SEGERA ! +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #bonanzahadifayyadh #2018
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati ♥️♥️♥️
A Secret Hidden For 40 Years" KONSPIRASI ATAU KEBETULAN? .... .. Dark of the Moon membawa cerita Transformers kembali ke tahun 1961, ketika Ark, kapal dari Cybertron membawa penemuan rahsia, jatuh ke bulan. Program-program angkasa Amerika dan Rusia telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada kemalangan ini dan percubaan untuk menutupinya. ... Saat ini, Optimus Prime menemui sekeping Ark saat memeriksa teknologi asing yang dicurigai di Chernobyl. Autobots pergi ke bulan untuk menyelidikinya, dan mereka menemui pemimpin Autobot sebelumnya, Sentinel Prime, koma di bulan. Sentinel Prime dikelilingi oleh tiang yang bertujuan untuk melakukan teleportasi antara Bumi dan bulan. Optimus Prime menggunakan Matrix of Leadership untuk menghidupkan kembali Sentinel Prime... ... Kalau anda perasan, ada satu ayat " A Secret Hidden For 40 Years", Satu rahsia sulit selama 40 Tahun... Sesungguhnya Dajjal akan memerintah Dunia selama 40 Tahun... Jadinya? Ada kaitan ke? Nak tahu....??? ..... Adakah saya terlalu paranoid dengan semua perkara ini? Adakah ianya tidak penting?.. Lebih baik jaga Iman.. Ya betul.. Tetapi, ramai orang tidak tahu sebenarnya, hampir 100% kehidupan kita disekeliling adalah mereka yang bakal bertuhankan Dajjal jika kita tidak belajar tentang tipu dayanya disamping bersiap dengan pesanan yang dianjurkan Rasulullah SAW, kita bimbang, kita tidak akan selamat. .... JOM SELIDIK didalam buku #infinitywarhadifayyadh ...... . Ayuh pm +601137175202 . #hadifayyadh #fayyadhsilvertroopers #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #buku2best #redbookstore #bukumalaysia #pestabuku #inspirasi #peringatan #bukuislamik #kernasyurgabukanpercuma #viral
Ha Buku apa tu ?🤨Buku #infinitywarhadifayyadh #mengintaiakudineraka dari @hadi_fayyadh lah . Seriously buku ni gempak sangat . Yang dah baca akan tahu isi kandungan buku ni . #mengintaiakudineraka menceritakan tentang •seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupannya kerana putus cinta •wanita tersebut ingin membunuh diri tetapi niatnya itu berubah secara tiba-tiba •oleh itu dia telah pergi ke suatu tempat . Tempat apakah yang dikunjunginya ? Baik atau buruk ? • wanita tersebut telah pergi ke suatu alam . Alam apa? Dimanakah tempat itu ? •NOVEL INI MEMBERI KESAN YANG AMAT MENDALAM KEPADA PEMBACANYA . NOVEL YANG AKAN MENUKARKAN PERSONALITI SESEORANG SELEPAS MEMBACANYA 🔥 . KEPADA SESIAPA YANG BELUM BACA BUKU INI . Jom follow @hadi_fayyadh untuk order buku ini🔥💯 . Jangan lepaskan peluang ! #bonanzahadifayyadh MUNGKIN SELEPAS MEMBACA BUKU INI KITA AKAN LEBIH MEMIKIRKAN TENTANG AKHIRAT DAN APA TUJUAN UNTUK KITA BERDIRI DI DUNIA INI 😌😇. INGATLAH BAHAWA KITA BERADA DI AKHIR ZAMAN YANG PENUH DENGAN FITNAH YAN BERLELUASA ! AYUH TEBALKAN IMAN DENGAN MENAMBAHKAN ILMU PENGETAHUAN TENTANG AKHIRAT 🔥 @hadi_fayyadh. Kalau berkenan boleh cari di ig @nasihat_buat_hati ♥️♥️♥️
PENGUMUMAN BERITA BAIK UNTUK SEMUA! .. Ramai yang merungut nak beli satu,.dua la tapi nak yang percuma Pos. Baik, Pengumuman. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan karya @hadi_fayyadh ,.anda boleh pilih salah SATU atau KEDUANYA dan ANDA DIKECUALIKAN BAYARAN POS. Sila hubungi mana-mana agen kami. … Semua karya Hadi Fayyadh Free Postage untuk hari ini shj. … TAWARAN SAH HARI INI 17 SEPTEMBER 2018 bermula jam 10 Pagi sehingga 10 malam sahaja . … HARI INI SAHAJA. Terus ke rumah anda. … Tandatangan istimewa penulis dan bookmark istimewa menanti anda… CEPAT APA TUNGGU LAGI!! . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
#Repost @hadi_fayyadh with @get_repost ・・・ Benar, suatu hari nanti, aku akan menjadi kenangan bagi yang pernah mengenali… Sesungguhnya biarlah ia menjadi pahala jariah buatku nanti. Terima kasih banyak-banyak @qowiybookline @jimwah_ . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
PENGUMUMAN BERITA BAIK UNTUK SEMUA! .. Ramai yang merungut nak beli satu,.dua la tapi nak yang percuma Pos. Baik, Pengumuman. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan karya @hadi_fayyadh ,.anda boleh pilih salah SATU atau KEDUANYA dan ANDA DIKECUALIKAN BAYARAN POS. Sila hubungi mana-mana agen kami. … … TAWARAN SAH HARI INI 17 SEPTEMBER 2018 bermula jam 10 Pagi sehingga 10 malam sahaja . … HARI INI SAHAJA. Terus ke rumah anda. … Tandatangan istimewa penulis dan bookmark istimewa menanti anda… CEPAT APA TUNGGU LAGI!! . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
#Repost @hadi_fayyadh with @get_repost ・・・ Persoalan saya mudah, apakah yang anda tahu tentang penguasaan politik Malaysia sejak kejatuhan kerajaan Islam Melaka 1511. Di dalam catatan sejarah, Portugis memerlukan hampir sebulan untuk menakluk Melaka sehingga terpaksa “reload” peluru dan senjata, kerana kubu pertahanan Melaka sangat hebat ketika itu. Namun, di dalam penulisan sejarah kita tidak langsung memiliki apa-apa melainkan keris dan parang. … Benarlah kata orang bahawa sejarah ditulis orang yang menang. Kota A Famosa yang menjadi kebanggaan Penjajah hanyalah “ciplak” dan “claim” daripada binaan mereka walhal itu adalah kubu yang telah lama dibina oleh orang Melayu Islam ketika itu. … Sejak daripada itu,.Tanah Melayu telah dikuasai “Hidden Hand” yang dijelmakan didalam bentuk penjajahan Jepun, British, Belanda, Portugis, dan sebagainya. Penentuan siapakah Perdana Menteri telah dirancang oleh tangan-tangan terselindung disebalik gerbang demokrasi. Benarkah? Mengarutlah, habistu kuasa rakyat?Teruskan membaca. … Rusuhan dan reformasi dicetuskan pada tahun 1998, apabila DS Anwar dipecat daripada jawatan TPM, namun benarkah DS Anwar dipenjarakan seperti apa yang dilapor oleh media?Jika begitu, apakah perselisihan antara Tun M dan DSAI itu benar terjadi atau sekadar lakonan? ... Jika anda membaca buku ini, anda akan faham kronologi dan jalan cerita yang dimaksudkan, kerana modus operandinya adalah seperti yang dilihat berlaku sekarang. Benarkah peralihan kuasa setelah kejatuhan BN, adalah polemik yang telah dirancang? ..... Maka sebab itulah, Untuk merungkaikan tajuk yang berat ini, pihak saya telah muatkan didalam tajuk “Prediksi Malaysia Pasca 2020” yang menjadi sebahagian tajuk The Last Kingdom : “ Skyfall & Ghost Protocol” ..... … Sebelum anda membuat sebarang spekulasi, baca dahulu apa yang saya maksudkan di dalam buku ini nanti. Pastinya “beyond expectation”. . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
PRE ORDER DIBUKA . BUKU YANG BAKAL MENJAWAB PERSOALAN HIDUPMU 。 。 Mengapa sukar sekaliku meninggalkan kisah silamku? . Terpinggir dan disisihkan, apakah silapku? . Tuhan, jangan biarkan aku berputus asa. . Sunyi dan kosong di hatiku, bagaimana mampu ku lenyapkan? . Perlukah cinta manusia itu diagungkan? . Kenapa Engkau menjauhkan aku dengan semua kebahagiaanku? . Menangislah, ada Tuhan yang mendengar. . Sakit ini hadiah untuk ku ke Syurga . Tuhan, Jangan ditolak cinta ini. . Aku amat mencintainya, Mengapa kami dipisahkan? . Apa yang Tuhan lebih tahu dariku? . Mengapa adanya derita, ciptakan sahaja bahagia. . Pura - pura mengerti, sedang sakit membarah di hati . Derita orang yang Tuhan sembunyikan . Ya Allah, sembuhkan luka ini. . Perlukah aku bersedih untuknya? . Masa yang ditinggal pergi dan banyak lag 。。 Masa bagai berlari-lari meninggalkanku, terbiar didalam selimut sendu dan tangisan yang begitu sukar untuk kulukiskan. Kepada siapa inginku hamparkan debu-debu pilu yang kian menenggelamkan harapan demi harapan agar aku mampu melihat terbitnya sang suria kebahagiaan. ... Oh Tuhan, aku benar-benar kesunyian, kekosongan. Luka dosa-dosaku menghayutkan aku kelembah keseronokkan yang memalitkan aku dengan kesengsaraan. Pujuklah rasa ini, agar kolam hati kan jernih kembali biarpun keruh-keruh dosa telah lama berkeladak didalamnya. … SYURGA BUATKU PENDOSA adalah hadiah buat hati-hati yang sudah tiada lagi harapan, hilang dalam kekaburan kepercayaan kepada diri dan Tuhan, tidak lagi tahu kemana arah yang ingin berjalan, Sukar sekali melawan khayalan dan kesepian yang membungkam dan kebencian yang hadir tanpa diundang. … . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
PRE ORDER DIBUKA . Bagi mereka yang berminat karya2 ustaz @hadi_fayyadh mengenai sejarah peradaban yang dilenyapkan #lastkingdom adalah jawapannya. .. Bagi mereka yang sedang mencari solusi hati untuk lebih mendekati Al -Quran dan Tuhan, #syurgabuatkupendosa adalah salah satu cara sentuhannya. ... OKTOBER 2018 COMING SOON ... JOM JOIN DROPSHIP Jana pendapatan bersama kami. Tiada Yuran dikenakan. Komisen RM12 sebuah ... Anda tidak ada ilmu? Jom kami bantu. ... Hubungi whats app : 013-4197435 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
.. PRE ORDER TELAH DIBUKA … … Apakah Misteri yang dibincangkan di dalam buku EPIK NUSANTARA INI? ... LAST KINGDOM : 1. Misteri kehilangan bangsa agung?. . 2. Kota Atlantis dipenjuru benua atas Angin . - Penemuan manusia Perak Man? . 3. Misi “Khazanah terpendam” ribuan tahun. - Piramid Tanah Melayu, apa sebenarnya tamadun yang telah kita bina. . 4. Rahsia kedudukan luarbiasa Nusantara. . 5. Dendam dari Tebing Barat. . 6. Protokol Sulit dari bawah dasar? . 7. Teknologi besi yang digeruni Yahudi? . 8. Apa yang mereka cari di dasar bumi Nusantara? . 9. Kekayaan Bumi Tanah Melayu yang disembunyikan. . 10. Mengapa sejarah Nusantara perlu dilenyapkan diubahsuai? . 11. Lahirnya kebangkitan Islam bermula Nusantara?Polemik? . 12. Siapakah Pemegang Panji Hitam dari Timur? . 13. Liberalisasi dan republik sistem demokrasi dan Raja Berpelembagaan, Misi siapa? . 14. Agenda pemecahan negara bangsa Nusantara. . 15. Mengapa Bangsa Melayu Islam perlu dirosakkan? . 16. Tanah Melayu dan rahsia teknologi Bahtera Nabi Nuh. . 17. Prediksi Malaysia dan Nusantara menjelang 2020? . 18. Penaklukan Bahasa Lingua Franca, dihapuskan? Kenapa dan Mengapa? . 19. Geografi Nusantara, kaitan dengan Hobbit dan Pirates of Carribean. . 20. Harta yang tersimpan di Gunung Tahan? . 21. Tersimpannya generasi Ahlul Bait yang ditindas dari Salasilah Rasulullah di Tanah Melayu? Dimana? . 22. Pelabuhan yang hilang 2000 tahun? . 23. Projek rahsia di Langit? Apakah itu? Skyfall? . 24. Dr. Strange : Teleportasi pertama di Nusantara? Mengarutkah? . 25. Firaun dan kekayaan emas Tanah Melayu. . 26. Kenapa Nusantara miliki Khazanah Herba perubatan luarbiasa? . 27. Rahsia senibina alam Nusantara yang dicuri Yahudi. . 28. Falsafah luarbiasa Nusantara dalam sunnah Rasulullah. . 29. Kenapa.Yahudi sangat memusuhi Melayu Islam? . 30. Wasiat Dan Kalam Ulama buat Pendatang Akhir zaman. . Nantikan kesinambungan kupasannya. “Disini bermulanya sebuah kebangkitan” . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
Diam dan sendiri kamu sebenarnya banyak mengajar kamu untuk berfikir .... ... Sedih dan sepi kamu, sebenarnya banyak mengajar kamu untuk menjadi lebih kuat dan berdikari. .... Gagal dan tewas kamu, sebenarnya banyak mengajar kamu untuk menjadi lebih berani dan yakin diri. .... Dan dunia yang semakin jauh kau tinggalkan dibelakang, kan banyak mengajar kau tentang akhirat yang semakin mendatang. ... Selamat malam #syurgabuatkupendosa . PREORDER DIBUKA SEKARANG . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
SEBUAH KARYA YANG DINANTI! . . Karya @hadi_fayyadh , The Last Kingdom dan Syurga Buatku Pendosa, kini telah dibuka untuk Tempahan Pre Order. . . Buku The Last Kingdom, bakal merungkai persoalan sebuah kebangkitan bangsa purba yang dilenyapkan di Nusantara, apakah persamaannya dengan keagungan Islam dan Melayu? Mengapa Yahudi terlalu taksub menjajah kita? Mari menyelusuri sebuah gerbang masa yang tiada noktahnya. ... Namun, didalam mencari dunia adakalanya kita terluka dengan dosa dosa yang mekar di dalam jiwa. Ia menghadirkan perasaan resah dan gelisah yang membungkam, bagaimana mampu kamu relaikan semua ini lalu menjemput anugerah ketenangan di hati? Syurga buatku Pendosa adalah nukilan terindah buatmu. . . Alangkah ruginya jika anda mengabaikan karya yang bakal menjentik hati dan membuka minda ini. JOM BELI SECARA KOMBO Karya @hadi_fayyadh , atau semua koleksi karya beliau. CEPAT JANGAN KETINGGALAN. . . Semua tempahan Pre Order akan dibuka pada 11 September sehingga 25 September dan akan dipos pada 29 Oktober. . . 1000 pertama akan dapat Tawaran Free Postage untuk pembelian 2 buah ke atas dan juga E Book Secret Protocol secara PERCUMA. . . Ayuh! Hubungi sekarang +60134297435 Atau link di bio . . . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy
next page →