#ikhtiarhamil

155,633 posts

Loading...
IDAM CAHAYAMATA?? . Macam-macam Ikhtiar Dah Buat, Tapi Belum Rezeki? Dah Ikhtiar Ke Dengan #QasehGold . Dengar Kata, Ramai Dah Berjaya Hamil Selepas Amalkan Set Kekanda Adinda. . Jangan Berhenti Usaha, Cuba Lagi. Kali Ini Cubalah #QasehAdinda Dan #QasehKekanda . InshaAllah Ada Rezeki Nanti, Kena Yakin Ya. . Info Lanjut, WA 📲 0182152609 WA 📲 0182152609 WA 📲 0182152609 #Sayajual #ikhtiarhamil #sukarhamil #zuriat #cahayamata #anakku #nakhamil #makanantambahan #makanantambahan #Kurma #Madu #Delima #TamanBidara #bandarbaruselayang #bukitidaman #hospitalselayang #SelayangBaru #cikreenencikngokngek #aurainsta
Byk nya free gift Mai nak bg pada uollss taw . Nak tahu lebih detail ajum tekan link bwh ni 😋 www.wasap.my/60126654371/promo24hrs #penantian_zuriat_furmon #penantian_zuriat #sayanakhamil #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #marihamil #senanghamil #marihamil #hamilbersamafurmon #haidtakteratur #keguguran #Keputihan #SENGGUGUT #Cyst #fibroid #endometriosis
Loading...
[ PELUANG HAMIL PALING MUDAH 2018] Anda ada masalah seperti di bawah? 😢 Haid jadi tak teratur selepas khawin 😢 Berat badan naik mendadak lepas berkhawin 😢 Susah tambah baby baru untuk anak seterusnya 😢 Semakin meningkat usia, dan mengalami masalah diabetes & blood pressure . Jangan glaba dulu. Kaji apa punca anda mengalami masalah di atas Dari faktor stress, permakanan, pemikiran yang tak seimbang.. Dulu seorang, sekarang berpasangan. Banyak commitment dalam bayaran bulanan. Tapi masih mampu untuk ikhtiar hamil. Dan layak menjadi ibu dan ayah. Insyallah , jika anda membaca sehingga habis. Anda sudah bole usaha. Sebab kami akan memberi kan commitment dalam membantu anda dari awal usaha hamil sehingga bersalin. Aamin Terus sentuh link Whatsapp sekarang 🤗 Whatsapp : 0126654371 mai http://www.wasap.my/60126654371/Furmon #penantian_zuriat_furmon #penantian_zuriat #haidtakteratur #periodtakteratur #pernahgugur #fibroid #cyst #endometriosis #keputihangatal #keguguran #Keputihan #SENGGUGUT #sayanakhamil #rawatrahim #masalahkesuburan #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #sayanakhamil #marihamil #senanghamil
Madu cinta ni adalah salah satu produk yang laku keras sebab dah ramai customer kak dee yg repeat order sebab memang happy dengan perubahan yg berlaku after consume ni. It's not placebo effect but this one is the trusted effect so that's why customer keep on repeating orders. . Therefore for those yg nak tambah tenaga, nak ikhtiar hamil, nak tengok ibu ayah dia sentiasa sihat sbb madu cinta jugak boleh legakan sakit sendi bolehla try madu cinta ni. . Siapa nak komen "nak" jom membeli sambil menderma kerana setiap pembelian anda 1% akan disumbangkan kepada www.tabungsyria.com. . #jesgro_official #jesgropremiumteam #sideincome #joinandonate #buyandonate #jomdrop #maducinta #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #tenaga #tenagadalam #duckscarves #anasism #dherbs #dherbsterlajaklaris
"RINGAN AJE BESI BILA ANGKAT!"😂 . . Tak menahan Nurul gelak bila dengar punch line Encik Nafis ni! Tapii, logik jugak apa yang dia bagitahu okay u olls! Yang selalu lesu, yang perlukan extra energi untuk bersukan cubalah ambil madu cinta ni! _ Tiada lagi masalah pancit! Bertenaga lain macam lepas ambil madu cinta!💪💪💪 . . Dapatkan segera sementara stok masih ada! Tiap kali restock, cepat aje licin! 😍 . . #jomdropnerrys #maducinta #madu #ikhtiarhamil #nakmaducinta #staminapadu #beritenaga #ubatkuat #hotitem
Perempuan especially yang dah berkahwin kalau nak muka berseri-berseri-seri. Jaga kesihatan dalaman tu betul-betul .Bila darah dah lancar, badan hangat, so naik seri tu kat muka tau.😊 Macam mana nak jaga kesihatan dalaman dengan mudah?? Nie diaa.. All in 1 bottle.. konsisten makan ni saja .Inshaa Allh terjagalah aset luar & dalam uols. Ok ,jom dapatkan segera wasap 0197348458/ klik link bio #jamudewidara #jamudewidara #keputihan #rawatkeputihan #perapatpulihdara #missvgrip #sentiasadara #pcos #JDD #fibroid #senggugut #ayudaracafe #kopisedap #periodproblems #melancarkanhaid #melancarkandarah #masalahkesuburan #menyuburkanrahim #ikhtiarhamil #sethamil #keguguran #setberpantang #setbersalin #setberpantangSdm #stokismelaka # sdmmelaka #PPD #perapatpulihdara #jamudewidara #womenscucci
ALHAMDULILLAH!! POSITIF HAMIL SELEPAS CONSUME SET KESUBURAN SHAKLEE ❤ . . IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Nanie huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Nanie untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . @nanie_shakleedistributor 016-9609141 #nanieliashaklee . #setkesuburanshaklee #ttc #ttcjourney #ttccommunity #ikhtiarhamil #shakleesarawak #shakleesabah #shakleesingapore #vivix #kesuburan #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleecyberjaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleekuantan #shakleebangi #shakleekajang #shakleesemenyih
ALHAMDULILLAH!! POSITIF HAMIL SELEPAS CONSUME SET KESUBURAN SHAKLEE ❤ . . IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Nanie huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Nanie untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . @nanie_shakleedistributor 016-9609141 #nanieliashaklee . #setkesuburanshaklee #ttc #ttcjourney #ttccommunity #ikhtiarhamil #shakleesarawak #shakleesabah #shakleesingapore #vivix #kesuburan #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleecyberjaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleekuantan #shakleebangi #shakleekajang #shakleesemenyih
ALHAMDULILLAH!! POSITIF HAMIL SELEPAS CONSUME SET KESUBURAN SHAKLEE ❤ . . IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Nanie huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Nanie untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . @nanie_shakleedistributor 016-9609141 #nanieliashaklee . #setkesuburanshaklee #ttc #ttcjourney #ttccommunity #ikhtiarhamil #shakleesarawak #shakleesabah #shakleesingapore #vivix #kesuburan #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleecyberjaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleekuantan #shakleebangi #shakleekajang #shakleesemenyih
❤VIVIX SHAKLEE❤ . . KELEBIHAN VIVIX . . 💞Merendahkan tekanan darah 💞Meningkatkan tahap tenaga 💞Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 💞Mengurangkan kedut halus 💞Anti kanser 💞Merendahkan tahap kolesterol 💞Menguatkan tulang 💞Melambatkan penuaan 💞Menghalang kejadian tumor 💞Meningkatkan daya ingatan 💞Menstabilkan emosi 💞Mengawal insulin 💞Anti stress 💞Mengurangkan bintik penuaan 💞Mengurangkan rambut beruban dan gugur 💞Melegakan alergi dan lelah 💞Menghalang alzheimer 💞Mencegah masalah prostat 💞Memperbaiki kualiti tidur 💞Memperbaiki tekstur kulit 💞Mengawal kelikatan darah 💞Mengurangkan ketagihan merokok 💞Membantu ikhtiar hamil . . Berminat boleh terus wassup sis ida ok,😉Insyaallah sis bantu apa yg patut 👍👍 . 017-8845871 017-8845871 017-8845871 . . #Shakleebyida #Sayajualshaklee #Vivixshaklee #Minumanbotanical #Minumankesihatan #Supplementanda #Vivixthebest #Allinone #Kesihatanmenyeluruh #Lukaczer #Kencingmanis #Darahtinggi #Ikhtiarhamil #Shakleesijangkang #Shakleetelokpanglimagarang #Shakleebanting #Shakleejohansetia #Shakleeklang #Shakleeshahalam #Shakleekl
Nak kena Rawat bukan wanita jer..Lelaki pon kena rawat...InsyaAllah ada jalan penyelesaian selagi Ikhtiar www.wasap.my/601117897715 #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ikhtiarmengandung #tiphamil #nakhamil
- SKD II dan FEMININE WASH JSD . Untuk menghilangkan keputihan yang berbau dan menstabilkan kitaran haid. . Sekali gus ia boleh merapatkan cik bunga yang longgar selepas melahirkan anak . SKD ini hanya untuk wanita yang sudah berkahwin. Anak dara, masalah miss v kering dan wanita mengandung tidak dibenarkan guna SKD . . SUSUK KEKAL DARA (SKD) 🍃Sesuai untuk wanita faraj becak, banyak air atau rahim kembang. 🍃Sesuai untuk masalah keputihan kronik 🍃Sesuai untuk masalah faraj berbau. 🍃Sesuai untuk wanita period lama tak datang . FEMININE WASH JSD 🌷Mewangikan vagina 🌷Menghilangkan bau busuk 🌷Merawat keputihan dan kegatalan 🌷Membasmi kuman dan fungus 🌷Nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh 🌷Ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. 🌷Wangian/bau FW JSD mampu merangsang nafsu suami . Setiap belian FEMININE WASH JSD percuma 1 botol SUSUK KEKAL DARA.. . Untuk penggunaan SKD, ❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎ . Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja. . Untuk sebarang pertanyaan & order, Klik link kat bio Kak ann 📲017 9032210 ❤️STOKIS SAH JSD❤️ #FeminineWashJSD #susukkekaldara #sisjualjsd #promosifemininewash #promosijsd #keputihanteruk #farajlonggar #farajbecak #jsdselangor #sabah #sarawak #stokisjsdserikembangan #kualalumpur #ikhtiarhamil #ketatkanfaraj #kotabharu
- SKD II dan FEMININE WASH JSD . Untuk menghilangkan keputihan yang berbau dan menstabilkan kitaran haid. . Sekali gus ia boleh merapatkan cik bunga yang longgar selepas melahirkan anak . SKD ini hanya untuk wanita yang sudah berkahwin. Anak dara, masalah miss v kering dan wanita mengandung tidak dibenarkan guna SKD . . SUSUK KEKAL DARA (SKD) 🍃Sesuai untuk wanita faraj becak, banyak air atau rahim kembang. 🍃Sesuai untuk masalah keputihan kronik 🍃Sesuai untuk masalah faraj berbau. 🍃Sesuai untuk wanita period lama tak datang . FEMININE WASH JSD 🌷Mewangikan vagina 🌷Menghilangkan bau busuk 🌷Merawat keputihan dan kegatalan 🌷Membasmi kuman dan fungus 🌷Nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh 🌷Ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. 🌷Wangian/bau FW JSD mampu merangsang nafsu suami . Setiap belian FEMININE WASH JSD percuma 1 botol SUSUK KEKAL DARA.. . Untuk penggunaan SKD, ❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎ . Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja. . Untuk sebarang pertanyaan & order, Klik link kat bio Kak ann 📲017 9032210 ❤️STOKIS SAH JSD❤️ #FeminineWashJSD #susukkekaldara #sisjualjsd #promosifemininewash #promosijsd #keputihanteruk #farajlonggar #farajbecak #jsdselangor #sabah #sarawak #stokisjsdserikembangan #kualalumpur #ikhtiarhamil #ketatkanfaraj #kotabharu
Tahukah anda? . B'Heaven (Dulu namanya Jus Bidadari) TELAH MEMBANTU MEYELESAIKAN MASALAH DALAMAN RIBUAN WANITA😍 . PRODUK HOT 🔥 🔥 🔥 . SENTIASA DIYAKINI DAN DIPERCAYAI 💯 . ANDA WANITA...? SEMESTINYA ANDA MAHUKAN 👇👇👇 . ➡ Sistem Peranakkan (Kembali Asal) ➡ Hubungan dengan Suami (Enak 1000%) ➡ Mengetatkan Miss V ➡ Menstabilkan Jantung ➡ Menghilangkan Keputihan 💯 ➡ Memekatkan Cecair Miss V ➡ Merawat Masalah Sendi & Otot ➡ Memberi Tenaga 100% ➡ Menyelesaikan Masalah Kesukaran Hamil ➡ Merawat Masalah Senggugut ➡ Membantu Menyelesaikan Tekanan darah . . B"Heaven telah menjadi bukti Buat ribuan dara dan suri Hampir 20 tahun menemani Bidadari menjadi inspirasi . BELI 1🍶 RM110 (Tidak termasuk postage) BELI 3 🍶🍶🍶 RM330 (Termasuk postage)😱 . PROMOSI SAH SEHINGGA 31 Disember 2018 SAHAJA . Jom grabbb sekarang dengan klik . 👇 👇 👇 👇 . 📱www.wasap.my/60192586141/bheaven 📱www.wasap.my/60192586141/bheaven 📱www.wasap.my/60192586141/bheaven
- SKD II dan FEMININE WASH JSD . Untuk menghilangkan keputihan yang berbau dan menstabilkan kitaran haid. . Sekali gus ia boleh merapatkan cik bunga yang longgar selepas melahirkan anak . SKD ini hanya untuk wanita yang sudah berkahwin. Anak dara, masalah miss v kering dan wanita mengandung tidak dibenarkan guna SKD . . SUSUK KEKAL DARA (SKD) 🍃Sesuai untuk wanita faraj becak, banyak air atau rahim kembang. 🍃Sesuai untuk masalah keputihan kronik 🍃Sesuai untuk masalah faraj berbau. 🍃Sesuai untuk wanita period lama tak datang . FEMININE WASH JSD 🌷Mewangikan vagina 🌷Menghilangkan bau busuk 🌷Merawat keputihan dan kegatalan 🌷Membasmi kuman dan fungus 🌷Nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh 🌷Ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. 🌷Wangian/bau FW JSD mampu merangsang nafsu suami . Setiap belian FEMININE WASH JSD percuma 1 botol SUSUK KEKAL DARA.. . Untuk penggunaan SKD, ❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎ . Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja. . Untuk sebarang pertanyaan & order, Klik link kat bio Kak ann 📲017 9032210 ❤️STOKIS SAH JSD❤️ #FeminineWashJSD #susukkekaldara #sisjualjsd #promosifemininewash #promosijsd #keputihanteruk #farajlonggar #farajbecak #jsdselangor #sabah #sarawak #stokisjsdserikembangan #kualalumpur #ikhtiarhamil #ketatkanfaraj #kotabharu
NI PAKEJ BERBALOI, hOi! JIMAT Antara pakej paling jimat poket! 6 kotak Lazz Kurma/Asli/Choco. Sesuai untuk seisi keluarga. Boleh tahan hampir 144 kali bancuhan. Jimat tak? 😍 Setiap pembelian PAKEJ BERBALOI dari @lazzganukite , anda layak dapat FREE GIFT😍 *Sementara stok masih ada. 📲 http://lazzganukite.wasap.my 📲 http://lazzganukite.wasap.my 📲 http://lazzganukite.wasap.my 💓 #LazzGanuKite #LazzSusuKambing #FuhAdeKeLazz #LazzXOmarHana #PakejBerbaloi #YakiniKhasiatSemulajadi #LazzKurma #LazzAsli #LazzChoco #SusuKambing #Orgamilk #Sedap #IkhtiarHamil #IbuPantang #IbuHamil #Anak #Pelajar #Dewasa #WargaEmas #LazzTerengganu #LazzSusuKambingKualaTerengganu #Terengganu #KualaTerengganu #GongBadak #KualaNerus #Marang #BukitPayung #Ajil #KualaBerang
Dah ramai yg amalkan krim Love Potion by Hush Hush😘😍 . Sebab diorg tahu it's worth every penny. . Penting menjaga aset kita untuk kekal cantik sampai usia tua. . Love Potion by Hush Hush adalah satu produk supplement yang dapat membantu aset wanita kekal cantik. . Amalkan sebotol dulu, dan kami takkan terkejut kalau uols repeat order ☺️ Sebab kami yakin dengan keberkesanan Love Potion dapat berikan hasil yang terbaik😘😘😘 📲01128612049
Zinc adalah mineral yang penting yang badan kita perlukan untuk kesihatan yang baik. Zinc ni diperlukan untuk membantu lebih 200 enzim dalam badan kita untuk berfungsi dengan baik. . Zinc mengekalkan sistem imun badan kita dan membantu dalam pertumbuhan dan memperbaiki tisu badan kita. Tapi badan kita ni tak simpan mineral zinc ni, maka kita perlu ambil dari sumber makanan untuk pastikan mineral zinc ni cukup setiap hari. . Lelaki perlukan paling minimum 11 mg zinc setiap hari dan perempuan pula 8 mg zinc setiap hari. Tapi wanita yang mengandung perlukan 11 mg zinc dan ibu menyusu pulak memerlukan 12 mg zinc setiap hari. . Kelebihan Zinc Plus Shaklee :- . 💕 Satu tablet memberi 100% Nilai Harian bagi zink 💕 Dirumus dengan zink gluconate yang sangat bioavailable daripada alfalfa dan barli panggang 💕 Rumusan Vegetarian . Antara Manfaat Zinc :- . ✅ Membantu membaikkan dan mengeringkan luka dengan lebih cepat. . ✅ Mengatasi masalah jerawat pasir. . ✅ Mengatasi masalah rambut gugur dan gigi mudah rapuh. . ✅ Membantu memastikan minda yang tajam, memory dan daya ingatan yang kuat, dan meningkatkan prestasi pembelajaran. . ✅ Membantu meningkatkan dan mengekalkan kesuburan lelaki. . ✅ Membantu mengekalkan kekuatan otot dan bertenaga sepanjang hari. . ✅Membantu menghasilkan tenaga dan kekal aktif. . WHATSAPP Aina untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . @ainasyuhadaaa 📱 018 3150 300 Pengedar Sah Shaklee . #setkesuburan #ttc #hamil #ikhtiarhamil #setkesuburanshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #glacomplex #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeshahalam #zincplus #zincshaklee #zinccomplex #iphonexs #vilaghazara #langsuir #munafik2 #iphonexsmax #shakleesungaisiput #shakleepadangrengas #shakleeklebang #shakleekualakangsar #shakleetasek #shakleesalak #shakleekarai #ainasyuhadashaklee
Ikhtiar hamil? Dah confirm ke dalaman korang bersih? Jom sama sama ikhtiar dengan cikpepel ni. Jangan risau, sw tanpa bahan terlarang sebab fully vitamin C! Kami nak bantu aje! Pakej Cerah sekali tawwwww. Welcome baby snowhite 👶👶 #IkhtiarHamil #snowhiteuklover
ALHAMDULILLAH!! POSITIF HAMIL SELEPAS CONSUME SET KESUBURAN SHAKLEE ❤ . . IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Nanie huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Nanie untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . @nanie_shakleedistributor 016-9609141 #nanieliashaklee . #setkesuburanshaklee #ttc #ttcjourney #ttccommunity #ikhtiarhamil #shakleesarawak #shakleesabah #shakleesingapore #vivix #kesuburan #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleecyberjaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleekuantan #shakleebangi #shakleekajang #shakleesemenyih
ALHAMDULILLAH!! POSITIF HAMIL SELEPAS CONSUME SET KESUBURAN SHAKLEE ❤ . . IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Nanie huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Nanie untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . @nanie_shakleedistributor 016-9609141 #nanieliashaklee . #setkesuburanshaklee #ttc #ttcjourney #ttccommunity #ikhtiarhamil #shakleesarawak #shakleesabah #shakleesingapore #vivix #kesuburan #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleecyberjaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleekuantan #shakleebangi #shakleekajang #shakleesemenyih
ALHAMDULILLAH!! POSITIF HAMIL SELEPAS CONSUME SET KESUBURAN SHAKLEE ❤ . . IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶. . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Di sini Nanie huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL: . ✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir). . ✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. . ✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✨VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Hubungi Nanie untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel. . @nanie_shakleedistributor 016-9609141 #nanieliashaklee . #setkesuburanshaklee #ttc #ttcjourney #ttccommunity #ikhtiarhamil #shakleesarawak #shakleesabah #shakleesingapore #vivix #kesuburan #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleecyberjaya #shakleeselangor #shakleekl #shakleekuantan #shakleebangi #shakleekajang #shakleesemenyih
Apa yg bezakan PREGGY LOVE dengan PRODUK HAMIL YANG LAIN❔❔❔❔❔ . . Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencing manis/darah tinggi semasa preg ➡tingkatkn HB ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin . 🌼 BAHAN UTAMA PREGGYLOVE 🌼 . Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting. . 🌸vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna. 🌸kaya dgn folic asid natural 🌸kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting . . DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi 🔥 . Preggylove cara minum : - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur - susu sedap strawberry crunchy dengan badam - KAYA DENGAN FOLIC ASID _ selamat diamalkn sehingga bersalin . Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie
PREGGY LOVE KELUARAN PAKAR PUAN !!! • Kami hanya FOKUS pada wanita: . 🔥IKHTIAR HAMIL. 🔥PERIOD TIDAK TERATUR. 🔥CYST. 🔥FIBROID 🔥PCOS. 🔥SENGGUGUT. 🔥KEPUTIHAN. 🔥KEGUGURAN . . Yang tiada masalah seperti ini tapi ingin ikhtiar hamil... Pon boleh cuba preggy love,, ia akan bantu kesuburan rahim dan bersihkan rahim.. . . Anak dara pon boleh jika ada masalah seperti di atas... Rahim hanya ada SATU,, jika anda abaikan atau ambil remeh... . . Menyesal tiada gunanya apabila berlaku sesuatu tidak diingini... Jom sama-sama jaga rahim, sayangi rahim anda selagi ada peluang... Semoga rahim kita sihat dan anda yang ingin hamil dipermudahkan hamil... In Syaa Allah . Berminat nak try #setkesuburan ni? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #ikhtiarzuriat #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie
Ramai yg tanya apa perbezaan antara Preggy Love dan Menstrual Pro? Tips utk memilih mana 1 yg sesuai utk merawat masalah anda adalah.. . 🔥Preggy Love (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah period tidak teratur.kjp dtg kjp tak.ataupun period trlalu pendek atau terlalu panjang ✔ibu yg sedia mengandung juga sesuai minum preggy love untuk mengelakkan keguguran,kelahiran pramatang dan menguatkan dinding rahim krna mempunyai asid folik 🌸RM100 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Menstrual Pro (untuk isteri) ✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil. ✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil. ✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos ✔detox 🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥 . 🔥Mens Pro (untuk suami) ✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri ✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak ✔untuk yg mudah lesu "tewas" ✔boleh merawat mati pucuk ✔mengimbangkan hormon 🌼RM80 FREE pos seluruh msia🔥 . Dh tau anda kategori mana?jom order sekarang.kita usaha barulah tawakal😙 . Berminat nak try #setkesuburan ? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig) . #preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
B-COMPLEX SHAKLEE. . B-Complex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan.Andai kata berlebihan ia akan keluar melalui air kencing. . APA FUNGSI B-COMPLEX? . 🌸membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah) 🌸untuk metabolisme badan 🌸memberi tenaga 🌸mencegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah 🌸menggalakkan perkembangan sel yang sihat 🌸memberi ketenangan 🌸mengelakkan stress 🌸menguatkan antibodi badan 🌸membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat 🌸membantu sintesis DNA dan sel-sel badan . Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee ni? . ✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. . ✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . ✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. . ✔mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik. . ✔Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik. . Ingin dapatkan info lebih lanjut & FREE consultation boleh contact ain :) . AIN 0133455467 #ainndhrhbeauty . #bcomplex #shakleemalaysia #shakleejenjarom #shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokdatok #shakleetelokpanglimagarang #shakleetestimoni #shakleelovers #hblow #stress #letih #peredarandarah #darah #vitaminshaklee #kulitsihat #asidfolik #ibuhamil #ikhtiarhamil #subursuamisteri #mommytobe #daddytobe #ikhtiarhamil #setsubur #petuahamil #petuahamil #ikhtiarhamil #suamiisterisubur
B-COMPLEX SHAKLEE. . B-Complex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan.Andai kata berlebihan ia akan keluar melalui air kencing. . APA FUNGSI B-COMPLEX? . 🌸membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah) 🌸untuk metabolisme badan 🌸memberi tenaga 🌸mencegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah 🌸menggalakkan perkembangan sel yang sihat 🌸memberi ketenangan 🌸mengelakkan stress 🌸menguatkan antibodi badan 🌸membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat 🌸membantu sintesis DNA dan sel-sel badan . Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee ni? . ✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. . ✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . ✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. . ✔mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik. . ✔Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik. . Ingin dapatkan info lebih lanjut & FREE consultation boleh contact ain :) . AIN 0133455467 #ainndhrhbeauty . #bcomplex #shakleemalaysia #shakleejenjarom #shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokdatok #shakleetelokpanglimagarang #shakleetestimoni #shakleelovers #hblow #stress #letih #peredarandarah #darah #vitaminshaklee #kulitsihat #asidfolik #ibuhamil #ikhtiarhamil #subursuamisteri #mommytobe #daddytobe #ikhtiarhamil #setsubur #petuahamil #petuahamil #ikhtiarhamil #suamiisterisubur
B-COMPLEX SHAKLEE. . B-Complex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan.Andai kata berlebihan ia akan keluar melalui air kencing. . APA FUNGSI B-COMPLEX? . 🌸membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah) 🌸untuk metabolisme badan 🌸memberi tenaga 🌸mencegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah 🌸menggalakkan perkembangan sel yang sihat 🌸memberi ketenangan 🌸mengelakkan stress 🌸menguatkan antibodi badan 🌸membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat 🌸membantu sintesis DNA dan sel-sel badan . Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee ni? . ✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. . ✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . ✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. . ✔mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik. . ✔Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik. . Ingin dapatkan info lebih lanjut & FREE consultation boleh contact ain :) . AIN 0133455467 #ainndhrhbeauty . #bcomplex #shakleemalaysia #shakleejenjarom #shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokdatok #shakleetelokpanglimagarang #shakleetestimoni #shakleelovers #hblow #stress #letih #peredarandarah #darah #vitaminshaklee #kulitsihat #asidfolik #ibuhamil #ikhtiarhamil #subursuamisteri #mommytobe #daddytobe #ikhtiarhamil #setsubur #petuahamil #petuahamil #ikhtiarhamil #suamiisterisubur
Assalamualaikum . TESTIMONI SUSU KAMBING MYMILA . . Seronok tak? Ragu lagi ke nak try? Jom baca feedback2 daripada pelanggan yg sudah cuba consume mymila.. Hari2 ada testimoni.. testimoni positif hamil, jumpa hari subur, opk dua line terang, feedback positif dan macam2 lagi.. best kan? Cepat lah try manalah tau rezeki anda pula? . #bruneiikhtiarhamil #brunei #Bruneidarussalam #ikhtiarhamil #ttc #bruneittc #mymila #susukambing #onlineseller
B-COMPLEX SHAKLEE. . B-Complex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan.Andai kata berlebihan ia akan keluar melalui air kencing. . APA FUNGSI B-COMPLEX? . 🌸membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah) 🌸untuk metabolisme badan 🌸memberi tenaga 🌸mencegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah 🌸menggalakkan perkembangan sel yang sihat 🌸memberi ketenangan 🌸mengelakkan stress 🌸menguatkan antibodi badan 🌸membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat 🌸membantu sintesis DNA dan sel-sel badan . Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee ni? . ✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. . ✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . ✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. . ✔mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik. . ✔Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik. . Ingin dapatkan info lebih lanjut & FREE consultation boleh contact ain :) . AIN 0133455467 #ainndhrhbeauty . #bcomplex #shakleemalaysia #shakleejenjarom #shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokdatok #shakleetelokpanglimagarang #shakleetestimoni #shakleelovers #hblow #stress #letih #peredarandarah #darah #vitaminshaklee #kulitsihat #asidfolik #ibuhamil #ikhtiarhamil #subursuamisteri #mommytobe #daddytobe #ikhtiarhamil #setsubur #petuahamil #petuahamil #ikhtiarhamil #suamiisterisubur
B-COMPLEX SHAKLEE. . B-Complex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan.Andai kata berlebihan ia akan keluar melalui air kencing. . APA FUNGSI B-COMPLEX? . 🌸membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah) 🌸untuk metabolisme badan 🌸memberi tenaga 🌸mencegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah 🌸menggalakkan perkembangan sel yang sihat 🌸memberi ketenangan 🌸mengelakkan stress 🌸menguatkan antibodi badan 🌸membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat 🌸membantu sintesis DNA dan sel-sel badan . Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee ni? . ✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. . ✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . ✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. . ✔mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik. . ✔Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik. . Ingin dapatkan info lebih lanjut & FREE consultation boleh contact ain :) . AIN 0133455467 #ainndhrhbeauty . #bcomplex #shakleemalaysia #shakleejenjarom #shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokdatok #shakleetelokpanglimagarang #shakleetestimoni #shakleelovers #hblow #stress #letih #peredarandarah #darah #vitaminshaklee #kulitsihat #asidfolik #ibuhamil #ikhtiarhamil #subursuamisteri #mommytobe #daddytobe #ikhtiarhamil #setsubur #petuahamil #petuahamil #ikhtiarhamil #suamiisterisubur
B-COMPLEX SHAKLEE. . B-Complex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan.Andai kata berlebihan ia akan keluar melalui air kencing. . APA FUNGSI B-COMPLEX? . 🌸membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah) 🌸untuk metabolisme badan 🌸memberi tenaga 🌸mencegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah 🌸menggalakkan perkembangan sel yang sihat 🌸memberi ketenangan 🌸mengelakkan stress 🌸menguatkan antibodi badan 🌸membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat 🌸membantu sintesis DNA dan sel-sel badan . Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee ni? . ✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. . ✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . ✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. . ✔mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik. . ✔Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik. . Ingin dapatkan info lebih lanjut & FREE consultation boleh contact ain :) . AIN 0133455467 #ainndhrhbeauty . #bcomplex #shakleemalaysia #shakleejenjarom #shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokdatok #shakleetelokpanglimagarang #shakleetestimoni #shakleelovers #hblow #stress #letih #peredarandarah #darah #vitaminshaklee #kulitsihat #asidfolik #ibuhamil #ikhtiarhamil #subursuamisteri #mommytobe #daddytobe #ikhtiarhamil #setsubur #petuahamil #petuahamil #ikhtiarhamil #suamiisterisubur
MEMILIKI KETURUNAN ADALAH HAL YG SANGAT DIHARAPKAN BG SEMUA PASANGAN SUAMI ISTRI...BG PASUTRI YG INGIN SGR MEMILIKI KETURUNAN ATAU SDH LAMA MENIKAH TP BLM JG DIKARUNIAI KETURUNAN?...PROMIL BEE HERBAL SOLUSI TERBAIKNYA . Wa 081804743867 #paketpromil #promilalami #caracepathamil #programhamil #obathamilalami #herbal #promilmurah #promilsehat #obathamil #bumil #tipscepathamil #promilmama #promilistri #obatherbal #cepathamil #tipssubur #promil #paketpromilmurah #progamhamil #testpackhamil #suplemenpromil #testpackpositif #obatcepathamil #vitaminpromil #ikhtiarhamil #pakethematpromil #inginhamil #solusipromil #tipspromilbee
Assalamualaikum . TESTIMONI SUSU KAMBING MYMILA . . Seronok tak? Ragu lagi ke nak try? Jom baca feedback2 daripada pelanggan yg sudah cuba consume mymila.. Hari2 ada testimoni.. testimoni positif hamil, jumpa hari subur, opk dua line terang, feedback positif dan macam2 lagi.. best kan? Cepat lah try manalah tau rezeki anda pula? . #bruneiikhtiarhamil #brunei #Bruneidarussalam #ikhtiarhamil #ttc #bruneittc #mymila #susukambing #onlineseller
B-COMPLEX SHAKLEE. . B-Complex adalah vitamin larut air. Bermakna ianya tidk disimpan dalam badan.Andai kata berlebihan ia akan keluar melalui air kencing. . APA FUNGSI B-COMPLEX? . 🌸membantu untuk fungsi normal saraf (sakit-sakit urat dan rasa menyucuk tu sesuai lah) 🌸untuk metabolisme badan 🌸memberi tenaga 🌸mencegah anemia dengan membantu penghasilan sel darah merah 🌸menggalakkan perkembangan sel yang sihat 🌸memberi ketenangan 🌸mengelakkan stress 🌸menguatkan antibodi badan 🌸membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat 🌸membantu sintesis DNA dan sel-sel badan . Siapa yang sesuai ambil B-Complex Shaklee ni? . ✔Semua golongan bermula dari umur 15 tahun ke atas sesuai mengambil B-Complex Shaklee. . ✔Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . ✔Mereka yang mengalami stress, keletihan dan beban kerja yang menekan juga digalakkan mengambil B-Complex Shaklee. . ✔mereka yang menjaga kecantikan wajah dan kulit terutama mereka yang mengalami tona kulit yang tidak sekata kerana B-Complex Shaklee membantu menggalakkan peredaran darah yang baik. . ✔Ibu hamil juga amat digalakkan untuk mengambil B-Complex Shaklee kerana ia juga mengandungi asid folik. Asid folik yang bagus adalah apabila ianya hadir bersama dengan vitamin B bukan semata-mata asid folik. . Ingin dapatkan info lebih lanjut & FREE consultation boleh contact ain :) . AIN 0133455467 #ainndhrhbeauty . #bcomplex #shakleemalaysia #shakleejenjarom #shakleebanting #shakleejenjarom #shakleetelokdatok #shakleetelokpanglimagarang #shakleetestimoni #shakleelovers #hblow #stress #letih #peredarandarah #darah #vitaminshaklee #kulitsihat #asidfolik #ibuhamil #ikhtiarhamil #subursuamisteri #mommytobe #daddytobe #ikhtiarhamil #setsubur #petuahamil #petuahamil #ikhtiarhamil #suamiisterisubur
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imuun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imuun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imuun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
Assalamualaikum . TESTIMONI SUSU KAMBING MYMILA . . Seronok tak? Ragu lagi ke nak try? Jom baca feedback2 daripada pelanggan yg sudah cuba consume mymila.. Hari2 ada testimoni.. testimoni positif hamil, jumpa hari subur, opk dua line terang, feedback positif dan macam2 lagi.. best kan? Cepat lah try manalah tau rezeki anda pula? . #bruneiikhtiarhamil #brunei #Bruneidarussalam #ikhtiarhamil #ttc #bruneittc #mymila #susukambing #onlineseller
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imuun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imuun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
14tahun menunggu kehadiran cahaya mata... terpaksa stop consume pinklady... sebab dapat berita gembira 👍kita ikhtiar... kena cara kena gaya inshaallah ada rezekinya... tak cuba tak tahuu😉 whatsapp lekas 0168653747 message@call 0168653747 kitabberdua je tahu😘 #ikhtiarhamil #merawatdlmwanita #pilsubur #tynateam #remyempire
Assalamualaikum . TESTIMONI SUSU KAMBING MYMILA . . Seronok tak? Ragu lagi ke nak try? Jom baca feedback2 daripada pelanggan yg sudah cuba consume mymila.. Hari2 ada testimoni.. testimoni positif hamil, jumpa hari subur, opk dua line terang, feedback positif dan macam2 lagi.. best kan? Cepat lah try manalah tau rezeki anda pula? . #bruneiikhtiarhamil #brunei #Bruneidarussalam #ikhtiarhamil #ttc #bruneittc #mymila #susukambing #onlineseller
Our 1061th success story... Puan Rahmah dan Encik Safi dari Johor berjaya menimang cahaya pertama selepas 11 tahun perkahwinan.hanya 3 bulan treatment dengan clinic mommies wellness centre, kini mereka digelar ayah dan ibu. Kes : pernah ektopik dan 1 tiub falopio terpaksa dibuang.recurrent cyst dan suami low sperm count. Amacam ? Mereka boleh pasti anda pun blh kan? Siapa yg berminat lagi ingin usaha hamil, boleh Whatsapp 0197376514 Kebahagiaan anda keutamaan kami. #pakarkehamilan #mommieswellnesscentre #wedocreatehistory #ibuhamil #ttcian #ttc #ikhtiarhamil #ikhtiarmengandung #nakzuriat
Assalamualaikum . TESTIMONI SUSU KAMBING MYMILA . . Seronok tak? Ragu lagi ke nak try? Jom baca feedback2 daripada pelanggan yg sudah cuba consume mymila.. Hari2 ada testimoni.. testimoni positif hamil, jumpa hari subur, opk dua line terang, feedback positif dan macam2 lagi.. best kan? Cepat lah try manalah tau rezeki anda pula? . #bruneiikhtiarhamil #brunei #Bruneidarussalam #ikhtiarhamil #ttc #bruneittc #mymila #susukambing #onlineseller
Assalamualaikum . TESTIMONI SUSU KAMBING MYMILA . . Seronok tak? Ragu lagi ke nak try? Jom baca feedback2 daripada pelanggan yg sudah cuba consume mymila.. Hari2 ada testimoni.. testimoni positif hamil, jumpa hari subur, opk dua line terang, feedback positif dan macam2 lagi.. best kan? Cepat lah try manalah tau rezeki anda pula? . #bruneiikhtiarhamil #brunei #Bruneidarussalam #ikhtiarhamil #ttc #bruneittc #mymila #susukambing #onlineseller
Assalamualaikum . TESTIMONI SUSU KAMBING MYMILA . . Seronok tak? Ragu lagi ke nak try? Jom baca feedback2 daripada pelanggan yg sudah cuba consume mymila.. Hari2 ada testimoni.. testimoni positif hamil, jumpa hari subur, opk dua line terang, feedback positif dan macam2 lagi.. best kan? Cepat lah try manalah tau rezeki anda pula? . #bruneiikhtiarhamil #brunei #Bruneidarussalam #ikhtiarhamil #ttc #bruneittc #mymila #susukambing #onlineseller
Jom vivix ! . Berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus Whatsapp 📲 019-4136053 . Atau klik link on my bio utk pautan terus ke Whatsapp
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
🌻 GLA COMPLEX 🌻 . GLA merupakan sejenis asid lemak omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan hormon yang membantu badan mengawal proses badan yang normal . selain itu GLA Complex mengandungi 🌻 Sunflower Seed Oil - sumber asid lemak omega 6 🌻 Vitamin E - melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara sel dalam badan. . Siapa memerlukan GLA COMPLEX? ✔️ mereka yang menghadapi PMS ✔️ mereka yang menghadapi kencing manis ✔️ mereka yang bimbang akan berat berlebihan ✔️ penghidap asthitis dan eczema ✔️ penghidap diabetes ✔️ period tak teratur ✔️ sesiapa yang nak cantikkan kulit . Lebih baik ikhtiar dari kita biar kan? . Nak tahu lebih lanjut tentang GLA Complex? boleh terus whatsapp / klik link di bio ain tau jangan malu jangan segan ❤️ . YOUR Shaklee Distributor AIN 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
MASALAH KEPUTIHAN SERING MENGHANTUI? 🤮👻 . kenapa perlu risau jika alfalfa dapat membantu selesaikan semua tu 😉 . Alfalfa dikenali sebagai “Raja segala tumbuhan” kerana ia mengandungi pelbagai mineral serta vitamin yang diperlukan oleh badan. . 💐 Vitamin dalam alfalfa * vitamin A - untuk membina daya badan tahan dari jangkitan terutama saluran pernafasan * Vitamin E - melindungi sel dari rosak disebabkan sinaran uv * Vitamin U - menggalakkan kesihatan badan * Vitamin B6 - mengurangkan rasa loya * Vitamin K - penting untuk fungsi hati * Vitamin D - mengawal penggunaan kalsium dan fosforus dalam badan untuk tulang dan gigi yang sihat . 💐 Mineral dalam alfalfa * Kalsium - membina dan mengekalkan tulang dan gigi * Zat Besi - bantu pengangkutan oksigen dalam badan * Kalium - digest lemak * Fosforus - meningkatkan peranan tisu saraf * Klorin - elektrolit penting yang membersih dan mencuci badan * Sodium - meneutralkan asid * Silikon magnesium - membantu menangani sembelit . ingin tahu info lebih lanjut tentang alfalfa ? Boleh dm / Klik link ain di bio ya 🤗 . Ain Nadhirah // #ainndhrhbeauty 0133455467
next page →