#igersmalaya

897,587 posts

Loading...
Loading...
Always keep your cool. Be calm and be terrific! 😁😁😁 . Check out our website at www.terrifigs.com for more details or click on the link above. WhatsApp us at +60195092435 to find out more . #Terrifigs #figs #ilovefigs #figseason #foodporn #foodie #healthylifestyle #healthyfood #healthy #delicious #delectable #homemade #premium #buahtin #entrepreneur #justsaying #natural #fresh #offer #promo #promotion #igersmalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #instafood #malaysianfoodie #halal #halalfood #sedapgiler
Sebab ramai nak cuba pakai tapi masih ragu ragu? Feedback berlambak gais takperlu ragu ragu sayang. Eskinol Toner memang terbaik. 👍👍👍 . Ada dermatologist tested. Selamat tanpa was was lagi 💯 . Setiap hari ada postage. Sila join untuk sama sama cantik kulit muka gebu gebas bebas masalah kulit. Of course Miss J cabut lari ! . . #eskinoljitra #eskinolarau #eskinoluitmarau #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinolmurahmalaysia #eskinolmalaysiamurah #sayajualmurah #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #ikutcarakita #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #asian #viralvideo #humour #instagram
Thank you to all my lovely customers yg sudi shopping. Trusted seller & fast service for sure 😉 Postage EVERYDAY (pagi & petang) 🤗 . Sesiapa yg ada masalah 👇 👉 Kulit kusam / sunburn. 👉 Blackhead / whitehead. 👉 Jerawat batu / pasir. 👉 Kulit berminyak / kering. 👉 Jeragat / parut jerawat. 👉 Liang pori terbuka. . Boleh cuba Toner Eskinol very recommended 👍 kesan seawal satu minggu gaisss 😍 !!! Jangan risau, jangan khuatir produk Eskinol nie dermatologist tested 💯 Dijamin selamat 👍 Tiada mercury ❌ Tiada hydroquinone ❌ . . #eskinoljitra #eskinolarau #eskinoluitmarau #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinolmurahmalaysia #eskinolmalaysiamurah #sayajualmurah #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #ikutcarakita #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #asian #viralvideo #humour #instagram
💪
Pernahkah kau bermimpi... Seketika berada ditempatku... Membayangkan pahit manis berlalu... Entah siapa yang tahu... Mungkin nanti kau jua... Merasakan.. Berdepan dengan kata.. Menyesakkan.. Takkan tugumu kebal.. Tiada pertimbangan... 🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼 #ikutcarakita #moody Inframe @nedxly_ . . . #mobile #mobilegraphy #mobileshoot #mobilephotography #malaysian #malaya #photo #photoshoot #photooftheday #insta #instafemes #instaphoto #instagram #instagrammer #instagood #instaquote #lightroom #lightroomedit #lightroomfilter #lightroomcam #light #inicarakita #ikutcarakita #igersmalaya #igersmalaysia #igersjohore #manswear #mansfit
Menurut kajian perubatan yang dijalankan di Kanada (Januari 1995), campuran madu asli dan kayu manis nie mampu mencegah serta merawat 14 jenis penyakit. Berikut adalah kehebatan campuran madu asli dan kayu manis: 1. Jerawat Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Kemudian, sapukan campuran tue kat muka (bahagian yang ader jerawat) sebelum tidur. Pada keesokan pagi, bersihkan wajah anda dengan air suam. Amalkan setiap hari selama 2 minggu berturut-turut. Hasilnya, ia akan menyingkirkan jerawat anda dari akar umbi. Selain tue, kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema. Kini nak lagi mudah jom beli produk set Skincare 3in 1 kami kerana kami membuat formula yang berkesan untuk anda Dan untuk kesan lagi cepat dan berganda Bagi yang ingin cantik macam mira filzah Saya syorkan guna produk #skincare5in1 Dengan rm2.68 sen sehari anda mampu jadi secantik artist Berminat sila whatsap. SUHA +60111 695 2951 .  #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄 . . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄 . . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
I was driving you home in the middle of the night, But I couldn't bring myself to say goodbye
BIG SALE ON NOW‼️ BIG SALE‼️😱 . RM90 SM / RM95 SS 2XL-3XL ADD RM10 4XL ADD RM15 . CEPAT2 GRAB BERMULA 14 NOV 2018 SEHINGGA 30 NOV 12.00 PM . Ikuti #nourrel_SAKURA RUFFLE untuk lihat warna2 yang ada. . 🌺SONGKET RATU 🌺KEBARUNG MIKAYLA 🌺KEBARUNG CITRA 🌺MELINA RUFFLE 🌺KURUNGEMELDA 🌺SONGKET RAISYA 🌺SONGKET IZARA 🌺KURUNG UQASHA 🌺SONGKET SRI MANIS 🌺SONGKET ARIANA . 📲 www.wasap.my/601596089261 untuk dapatkan detail lanjut, carta ukuran setiap saiz dan untuk oder. . #kurungsedondon #solemnization #igshopmalaysia #bazarpaknilmurah #inaimurah #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #malaysiatrending #malaysiaig #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreviewmalaysia #cubagelak #repost #muslimahmalaysia #muslimah #bajukenduri #doayangbaikbaik #lotsoflove
Alhamdulillah . Testimoni baru dari customer Badan rasa ringan selepas minum satu botol. Repeat 3 botol!! . Fungsi Jus Tok Maa Warisan Bangsawan 🌀 Mengawal kolestrol dalam badan 🌀 Mengurangkan kolestrol 🌀 Membakar lemak-lemak 🌀 Mampu melancarkan peredaran darah 🌀 Baik pulih saluran tersumbat 🌀 Baik pulih tekanan darah 🌀 Menurunkan berat badan 🌀 Menambahkan tenaga . Untuk order boleh terus wasap sis 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
BIG SALE ON NOW‼️ BIG SALE‼️😱 . RM90 SM / RM95 SS 2XL-3XL ADD RM10 4XL ADD RM15 . CEPAT2 GRAB BERMULA 14 NOV 2018 SEHINGGA 30 NOV 12.00 PM . Ikuti #nourrel_SAKURA RUFFLE untuk lihat warna2 yang ada. . 🌺SONGKET RATU 🌺KEBARUNG MIKAYLA 🌺KEBARUNG CITRA 🌺MELINA RUFFLE 🌺KURUNGEMELDA 🌺SONGKET RAISYA 🌺SONGKET IZARA 🌺KURUNG UQASHA 🌺SONGKET SRI MANIS 🌺SONGKET ARIANA . 📲 www.wasap.my/601596089261 untuk dapatkan detail lanjut, carta ukuran setiap saiz dan untuk oder. . #kurungsedondon #solemnization #igshopmalaysia #bazarpaknilmurah #inaimurah #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #malaysiatrending #malaysiaig #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreviewmalaysia #cubagelak #repost #muslimahmalaysia #muslimah #bajukenduri #doayangbaikbaik #lotsoflove
Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
BIG SALE ON NOW‼️ BIG SALE‼️😱 . RM90 SM / RM95 SS 2XL-3XL ADD RM10 4XL ADD RM15 . CEPAT2 GRAB BERMULA 14 NOV 2018 SEHINGGA 30 NOV 12.00 PM . Ikuti #nourrel_KURUNGEMELDA untuk lihat warna2 yang ada dan carta ukuran. . 🌺SONGKET RATU 🌺KEBARUNG MIKAYLA 🌺KEBARUNG CITRA 🌺MELINA RUFFLE 🌺SAKURA RUFFLE 🌺SONGKET RAISYA 🌺SONGKET IZARA 🌺KURUNG UQASHA 🌺SONGKET SRI MANIS 🌺SONGKET ARIANA . 📲 www.wasap.my/601596089261 untuk dapatkan detail lanjut, carta ukuran setiap saiz dan untuk oder. . #kurungsedondon #solemnization #igshopmalaysia #bazarpaknilmurah #inaimurah #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #malaysiatrending #malaysiaig #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreviewmalaysia #cubagelak #repost #muslimahmalaysia #muslimah #bajukenduri #doayangbaikbaik #lotsoflove
BIG SALE ON NOW‼️ BIG SALE‼️😱 . RM90 SM / RM95 SS 2XL-3XL ADD RM10 4XL ADD RM15 . CEPAT2 GRAB BERMULA 14 NOV 2018 SEHINGGA 30 NOV 12.00 PM . Ikuti #nourrel_KURUNGEMELDA untuk lihat warna2 yang ada dan carta ukuran. . 🌺SONGKET RATU 🌺KEBARUNG MIKAYLA 🌺KEBARUNG CITRA 🌺MELINA RUFFLE 🌺SAKURA RUFFLE 🌺SONGKET RAISYA 🌺SONGKET IZARA 🌺KURUNG UQASHA 🌺SONGKET SRI MANIS 🌺SONGKET ARIANA . 📲 www.wasap.my/601596089261 untuk dapatkan detail lanjut, carta ukuran setiap saiz dan untuk oder. . #kurungsedondon #solemnization #igshopmalaysia #bazarpaknilmurah #inaimurah #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #malaysiatrending #malaysiaig #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreviewmalaysia #cubagelak #repost #muslimahmalaysia #muslimah #bajukenduri #doayangbaikbaik #lotsoflove
BIG SALE ON NOW‼️ BIG SALE‼️😱 . RM90 SM / RM95 SS 2XL-3XL ADD RM10 4XL ADD RM15 . CEPAT2 GRAB BERMULA 14 NOV 2018 SEHINGGA 30 NOV 12.00 PM . Ikuti #nourrel_KURUNGEMELDA untuk lihat warna2 yang ada dan carta ukuran. . 🌺SONGKET RATU 🌺KEBARUNG MIKAYLA 🌺KEBARUNG CITRA 🌺MELINA RUFFLE 🌺SAKURA RUFFLE 🌺SONGKET RAISYA 🌺SONGKET IZARA 🌺KURUNG UQASHA 🌺SONGKET SRI MANIS 🌺SONGKET ARIANA . 📲 www.wasap.my/601596089261 untuk dapatkan detail lanjut, carta ukuran setiap saiz dan untuk oder. . #kurungsedondon #solemnization #igshopmalaysia #bazarpaknilmurah #inaimurah #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #igersmy #ikutcarakita #malaysiatrending #malaysiaig #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreviewmalaysia #cubagelak #repost #muslimahmalaysia #muslimah #bajukenduri #doayangbaikbaik #lotsoflove
I wonder if the snow loves the trees and fields, that it kisses them so gently? And then it covers them up snug, you know, with a white quilt; and perhaps it says, "Go to sleep, darlings, till the summer comes again" - Lewis Carroll Teringat winter 🌨 __________________________________________ #circa2010 #winter #throwback #agameoftones #artofvisuals #bleachmyfilm #createcommune #createexplore #exploretocreate #fatalframes #igersmy #igersmalaysia #illgrammers #igersmalaya #igersmy #instagramhub #ikutcarakita #instagood #main_vision #justgoshoot #livefolk #letsgosomewhere #travel #moodygrams #statigram #thecreatorclass #picoftheday #koleksi_igers #visualsoflife #visualauthority #visualambassadors
COD WANGSA MAJU 🔁 SETAPAK! - Eh, Mimpimika ada agent KL ke? Ada ni, awak! Qila agent Wangsa Maju yang buka SLOTS untuk COD setiap hari di area Wangsa Maju & sekitar Setapak. Siapa yang nak dapatkan product Mimpimika, READY STOCK... boleh roger Qila cecepat by CLICKING the link on my bio. Thank you! 😍💖😘 • Follow @multeegoods for Mimpimika #mgmimpimika #mimpimika #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #tehkurus #feedbackgscmm #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #feedbacksssmm #serummimpimika #serumcantik #serummurah #sayajual #sihat #kurus #cantik #igersmalaya #vscocam #vscomalaysiaofficial
Just a visitor 😦 #ShotOniPhone6 #Photoshop
Nothing is worth if you aren't happy 💁🏻‍♂️
:: Dunia ini... Penciptanya Allah Dimiliki Allah Dipunyai Allah Dikawal Allah Ditaatnya Allah . Dan Allah SWT beritahu bahawa dunia ini hanya tempat tipudaya, sendagurau . Diciptanya dunia untuk manusia tetapi manusia dicipta bukan untuk dunia . Hanya yang menunggu di hadapan adalah maut yang pasti . . #mudahfahamtapisusahamal #imanlemahperludiusahakan #mencarikesempurnaan #duniasementaraakhiratselamanya #janganlupamasjid #usahaatasiman #persediaankematian #akhiratkekalabadi #vsco #vscocam #igers #igersmalaya #igersmelaka #instafamous #syukur #alhamdulillah #khuruj #khurujfisabilillah #dakwah #malacca #melaka #malaysia
Barang baik bossku 🎉 CAP MATERIAL : COTTON GRED : PREMIUM ADJUSTABLE : ✔️ PRICE : RM40 POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS) 📌1 - 3 UNIT CAP MUAT 1 PARCEL📌 Harga termasuk postage ya guys 😎 Berminat boleh direct whatsapp di 0183172761 🤙🏻 #vsco #vscomalaysian #ig #ignation #igersmalaya #igersoftheday #igersworldwide #streetwear #urban #style #fila #murah #murahkawkaw #hipster #local #localfest #lokalah #supportlokak #supportsikitbossku #marisinggah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia
🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄 . . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄 . . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .PINKLADY PERFECTION . .CARA ORDER BOLEH WASAPP . www.wasap.my/60169882628 #pinkladybodyperfection #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #igersmalaya #encikkuceng #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #nakayat
DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .PINKLADY PERFECTION . .CARA ORDER BOLEH WASAPP . www.wasap.my/60169882628 #pinkladybodyperfection #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #igersmalaya #encikkuceng #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #nakayat
DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .PINKLADY PERFECTION . .CARA ORDER BOLEH WASAPP . www.wasap.my/60169882628 #pinkladybodyperfection #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #igersmalaya #encikkuceng #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #nakayat
| Series of sakurachan 🌬 #portraitshubmy
next page →