#huluselangor

19,307 posts

Loading...
It turns out I got a bonus! It was destined for me to capture the comet without using my tripod. I took a random shots on the sky to adjust, and got the comet accidentally. So it is Orion, Taurus, Seven Sisters and comet 4P I took the liberty to mark the stars and celestials, superimposed onto the real picture. #Malaysia #kualakububharu #HuluSelangor #countryside #peninsula #Selangor #sultanselangorbirthdayholiday #astrophotography #photography #Nikon #D5300 #tamron #orion #orionsbelt #taurus #milkyway #celestial #galaxy #comet4P #pleiades
Cheezy Crunchy 😋 . Ini economy pack. Sebab ada customer tanya, takde dalam balang ke? 😂 . Ada ada jangan risau. Boleh pm tepi untuk harga 😚 tapi kita akan jual ikut berat naa. . Dalam pack ni, 50g+- . Nak buat door gift pun sesuai 😝 Yang mana pakat nak kawen tapi taktahu nak buat door gift apa, boleh pm sis je. Kita bagi harga kasih sayang je ❗ . If nak details or apa apa, boleh DM or ws je 📱010-2793413 . #yourfavdessert #kualakububharu #batangkali #uluyam #antaragapi #huluselangor #doorgiftmurah #cheezycrunchy #sediamenerimatempahan
Loading...
BAWAL RIBBON HAYDA SCARF JUAL : RM35 tak termasuk pos 🌻 Type Square Bawal 🌻 Material Chiffon 🌻 Measurement 45"x45" 🌻 Bidang 45" WARNA SEBENAR TIDAK AKAN SAMA 100% ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN Wasap : 01121146581 #haydascarf #agentselangor #dssahhaydascarf #kualakububharu #huluselangor #bawalhaydascarfviral #wasap01121146581 #bawallovers 💋 #trustedseller #haydascarfhuluselangor #bawalribbonhaydascarf
BAWAL RIBBON HAYDA SCARF JUAL : RM35 tak termasuk pos 🌻 Type Square Bawal 🌻 Material Chiffon 🌻 Measurement 45"x45" 🌻 Bidang 45" WARNA SEBENAR TIDAK AKAN SAMA 100% ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN Wasap : 01121146581 #haydascarf #agentselangor #dssahhaydascarf #kualakububharu #huluselangor #bawalhaydascarfviral #wasap01121146581 #bawallovers 💋 #trustedseller #haydascarfhuluselangor #bawalribbonhaydascarf
HEMPAS DATANG LAGI HEMPAS DATANG LAGI !. • Omaigadddd! Tak jemu jemu tengok feedback cun melecun dari bidadari-bidadari BOUGAS BEAUTY ni kalau dulu muka kusam macam siput sekarang dah shining glowing balik kalau dulu satu muka penuh dengan MISS J sekarang dah takde ketul ketul even dah kaver dengan pondesyen 💯. • Hebat betul penangan serum ajaib ni memang tak rugi pakai even dah berbulan bulan pakai hati ni rasa berbunga bunga bila dapdapdap kat muka bau wangi ajeee macam bunga rose yang baru petik dekat taman !. • Bila muka dah kembali anjal macam ni dah takde alasan untuk berselfie nak keluar rumah pun konpiden makin changsss naik betul tak ?.
2 MINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN. Alhamdulillah😘 . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #jeragat #susuibumeriah #berpantang #susukambing #huluselangor #kualakububharu #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadilrawang #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
SSHHHHHHH KITA ADA RAHSIA KULIT LICIN MACAM PORCELAIN. • Aduuuhhh luluh sungguh hati masuk je ofis terus kena sapa ‘nanah tu dah nak meletups dah tu’ ‘kau nak simpan kat sape nanah tu woi ngeri aku nengoknye’ ! Terusss mood nak berkerja suram satu hari suntukkk,bukan kita jemput BABY J ni berkelah kat muka diorang yang suka menumpang dekat muka kita 😭. • Sejak aku mula mengamalkan BOUGAS ADVANCE SERUM dapat rasa kulit kat dahi dan pipi ni tak mula sakit.Nanah yang dah meletups semua dah pencen dengan bau bau pun dah kurang HOOORAY ! Tengok cermin pun dah tanak tumbuk dah.Boleh la nak senyum lebar sampai hilang gigi. • Walaupun parut susah nak hilang aku yakin dan percaya dengan KONSISTEN aku dapat kulit semulus PUTERI SALJU.Saat tu pasti tiba aku kena banyak bersabar dan istiqamah dengan BOUGAS ADVANCE SERUM.
KEEP SHINING POWERFUL GIRL ! THE WORLD NEED YOUR LIGHT ❤️.
Looking for the best outfit for this holiYAY ? You always can go shining with this kind of looks ! Very simple yet so elegance ❤️ But dont forget to keep BOUGAS ADVANCE SERUM in your bag so our face always pop-up shining like a BARBIE DOLL.
JANGAN SCROLL POST SAYA ,JIKA ANDA YAKIN SUDAH CANTIK ! . • Ramai yang mengimpikan kulit sihat tapi tak ramai di antara kita yang sanggup melabur hanya untuk kulit sendiri ! Nah serum ajaib "BOUGASBEAUTYSERUM" , tidak perlu keluarkan duit beribu untuk membuat rawatan laser atau sebagainya ❗. • BOUGASBEAUTY NEW ADVANCE SERUM :- . ✅AQUA . ✅ARBUTIN. ✅CITRIC ACID. ✅SODIUM SULFITE . ✅ACETYL TYROSINE . ✅SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACT. ✅PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT. ✅AMINOPROPYL ASCORBYL PHOSPHATE . ✅SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT. ✅GLUTATHIONE. ✅PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT . ✅ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT. ✅HYALURONIC ACID . ✅CARBOMER. ✅PEG 60 ALMOND GLYCERIDIES . ✅CAPRYLYL GLYCOL. ✅NORDIHYDROGUIAARETIC ACID. ✅OLEANOLIC ACID . ✅TRIETHYLENE GLYCOL. ✅PHENOXYETHANOL . ✅PEG 60 HYDROGENATED CASTOR OIL.
MENGAPA HARUS BERBELANJA LEBIH ?? . • Sekaranggg neh viral pakat serbu nak buat treatment beribu beribu ringgit ! Kenapa harus berbelanja lebih ? Kite ada BOUGAS NEW ADVANCE yang korang boleh jimat sampai beratus ratus ringgit 😱 Hanya RM75 korang boleh dapatkan kulit semulus Neelopaaa ! Letuppss tak ? . • Bougas New Advance Serum:- ✅Mengurangkan parut jerawat. ✅Melembapkan kulit. ✅Mencerahkan kulit kusam. ✅Mengawal penguaran minyak. ✅Tona kulit lebih sekata. ✅Memudarkan parut jerawat. ✅Kulit lebih glowing. • WS/DM koki untuk grab serum ajaib neh !! Hanya tekan link di BIO ❤
• Bravoooo kita datang dengan spesyel harga sempena akhir tahun yang akan melambuhkan tirai tak lama lagi !! Jeragat lesap,jerawat lari dengan BOUGAS ADVANCE SERUM.Siapa tak rembat memang menangis tepi pasu bunga sebab kita sale hanya untuk SEHARI ! • CANTIK BUKAN UNTUK SEHARI, CANTIK UNTUK DIHARGAI, RAWAT WAJAH DENGAN BOUGAS SERUM KAMI, RANGKAIN SERUM WAJAH DENGAN RAHSIA TERSENDIRI. • 🎀1PCS-RM75
WOMEN LOVE . 🍃Supplement Anti Penuaan & V-Grip No.1 Asia. . . FUNGSI UTAMA PRODUK: . . 🔥 Untuk kecantikan kulit seluruh badan. Cerah. Gebu. Berseri juga repair DALAMAN. . ________________________ . LAIN-LAIN KELEBIHAN: . 💗Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan. . 💗 Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap. 💗 Kulit sangat halus & licin. 💗 Kulit cerah sekata. 💗 Memudarkan parut. 💗 Bentuk badan semakin kemas&menarik. 💗 Membersihkan "dalaman" wanita. 💗 keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih. 💗 Mujarab untuk merapatkan rahim. 💗 Melancarkan period. 💗 Mencantikan payudara & punggung. 💗 Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yg konsisten. . _______________ INFO PRODUK: ✅ Pengambilan 1 @ 2sachet setiap hari. ✅ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet. ✅ Perisa oren+lemon ✅ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepat melalui enzim liur. ✅ Kesan seawal 2 hari. Kesan lengkap seawal 2 minggu. ✅ Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. _______________ KANDUNGAN : . 💞 Mengandungi kolagen buah-buahan, kacip fatimah (labisia pumila), manjakani (quercus infectoria), vitamin C gred premium dan lobata (pueraria mirifica) dengan perisa oren+lemon. 💞 Kandungan : 1 kotak 30 sachet x 5g (serbuk). 💞 Hanya koyak & tuang atas lidah. . __________ PANTANG: 💟Wanita hamil . __________ ELAKKAN: 💟Ais dan minuman berkafein . __________________________ KESAN LEBIH OPTIMUM: 💟minum air putih 2-3L sehari . 😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #nonaroguy #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadiltestimoni #jeragat #susuibumeriah #testimonimamadil #berpantang #susukambing #huluselangor #selangor #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
Terima Kasih Sudi Membeli dengan Keknur dear..😘 Lepas ni repeat lg tauu☺️😚😍 . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #jeragat #susuibumeriah #berpantang #susukambing #huluselangor #kualakububharu #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadilrawang #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
“Stresnya tengok tumit kaki pecah ni. Ada masanya gatal-gatal dan boleh luka pula. Rasa tak selesa dan malu nak pakai selipar.” . Umumnya, masalah ini berpunca daripada kekurangan lembapan pada bahagian tumit kaki. Menurut pakar, ada banyak sebab yang boleh menjadi punca tumit kaki merekah dan kering. . Antaranya termasuklah: . ✅kurang minum air ✅kaki sering terdedah kepada suhu sejuk seperti bilik berhawa dingin ✅merendam kaki dalam air panas terlalu kerap ✅penggunaan sabun yang tidak sesuai masalah kencing manis / diabetes obesiti ✅amalan pemakanan tidak sihat Meskipun masalah ini tidaklah serius, namun sudah tentulah ia mendatangkan rasa tidak selesa hingga mampu merendahkan keyakinan diri apabila berhadapan dengan situasi tertentu yang memerlukan seseorang membuka kasut. Berikut adalah beberapa cara merawat dan mengatasi tumit kaki pecah yang boleh anda lakukan sendiri di rumah. . Stay tune okeys syg2 keknur😘 . 😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #nonaroguy #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadiltestimoni #jeragat #susuibumeriah #testimonimamadil #berpantang #susukambing #huluselangor #selangor #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
WOMEN LOVE . 🍃Supplement Anti Penuaan & V-Grip No.1 Asia. . . FUNGSI UTAMA PRODUK: . . 🔥 Untuk kecantikan kulit seluruh badan. Cerah. Gebu. Berseri juga repair DALAMAN. . ________________________ . LAIN-LAIN KELEBIHAN: . 💗Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan. . 💗 Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap. 💗 Kulit sangat halus & licin. 💗 Kulit cerah sekata. 💗 Memudarkan parut. 💗 Bentuk badan semakin kemas&menarik. 💗 Membersihkan "dalaman" wanita. 💗 keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih. 💗 Mujarab untuk merapatkan rahim. 💗 Melancarkan period. 💗 Mencantikan payudara & punggung. 💗 Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yg konsisten. . _______________ INFO PRODUK: ✅ Pengambilan 1 @ 2sachet setiap hari. ✅ Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet. ✅ Perisa oren+lemon ✅ Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepat melalui enzim liur. ✅ Kesan seawal 2 hari. Kesan lengkap seawal 2 minggu. ✅ Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. _______________ KANDUNGAN : . 💞 Mengandungi kolagen buah-buahan, kacip fatimah (labisia pumila), manjakani (quercus infectoria), vitamin C gred premium dan lobata (pueraria mirifica) dengan perisa oren+lemon. 💞 Kandungan : 1 kotak 30 sachet x 5g (serbuk). 💞 Hanya koyak & tuang atas lidah. . __________ PANTANG: 💟Wanita hamil . __________ ELAKKAN: 💟Ais dan minuman berkafein . __________________________ KESAN LEBIH OPTIMUM: 💟minum air putih 2-3L sehari . 😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #nonaroguy #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadiltestimoni #jeragat #susuibumeriah #testimonimamadil #berpantang #susukambing #huluselangor #selangor #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
SUAMI PUJI NAMPAK MUKA MAKIN LEMBAP🤣 Alhamdulillah😍. . Nak ikat somi ikat hati dia.. nak ikat macam mna? Tawan hati dia dengan WOMEN LOVE.. gitusss...huhihuhi🙊 . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadilsarawak #susuibumeriah #berpantang #susukambing #huluselangor #kualakububharu #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadilrawang #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
“Dah masuk setahun aku mencuba, tapi belum ada rezeki nak dapat anak. Risau juga. Memang normalkah atau ini tanda tidak subur?” Lepas beberapa bulan berkahwin, ramailah yang akan bertanya ‘bila nak ada isi’. Kalau belum, mesti ada yang bertanya sama ada kita memang merancang kehamilan atau sebaliknya. Soalan ini sangat sensitif, hingga ia boleh menyebabkan kita berasa sangat tertekan. Jom baca👇 . Faktor yang menyebabkan wanita sukar untuk hamil: 1. Menoupause Dini 2. Kerosakan Pada Saluran Telur (Tuba) 3. Sindrom Ovarium Polikistik (PCOS) 4. Endometriosis 5. Ovarium jaringan perut 6. Adhesi Pelvis 7. Masalah Tiroid 8. Pengubatan kanser 9. Gaya Hidup 10. Usia Tidak ada usaha yang sia-sia, usaha menentukan hasil. Bila usaha kita sepenuh hati, maka hasilnya pun juga membahagiakan. Kerana setiap ketidakmungkinan akan menjadi mungkin jika kita terus berdoa dan berusaha semaksimal mungkin. . . . #alienaventure #mamadil #MamadilByNur #mamadiselangorofficial #mamadilhuluselangor #mamadilkualakububharu #mamadiltanjungmalim #mamadilbukitberuntung #mamadilselangor #mamadilrawanguu #mamadilbandarbarurawang #mamadilsabakbernam #mamadilhulubernam #womenlove #susurizqi #medilskincare #mamadilsimpletouch #bazaarpaknil #collaloesoap #ajimaura #kualakububharu #sayajual #femininewash #bisnesonlinemalaysia #jeragatpudar #jerawat #milkbooster #ekzema #huluselangor
Bimbang bil elektrik meningkat bila install penapis air & udara Cuckoo? Cuba bandingkan berapa banyak penjinatan yang boleh anda dapat. Dan betapa mudahnya hidup anda sekarang. Cuckoo - membantu menyelesaikan masalah anda. Nak produk Cuckoo? Klik sini http://www.wasap.my/601128644284/cuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooselangor #cuckooserendah #cuckoorawang #cuckoodihati #agencuckoo #Serendah #Rawang #Selangor #HuluSelangor
Bimbang bil elektrik meningkat bila install penapis air & udara Cuckoo? Cuba bandingkan berapa banyak penjinatan yang boleh anda dapat. Dan betapa mudahnya hidup anda sekarang. Cuckoo - membantu menyelesaikan masalah anda. Nak produk Cuckoo? Klik sini http://www.wasap.my/601128644284/cuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooselangor #cuckooserendah #cuckoorawang #cuckoodihati #agencuckoo #Serendah #Rawang #Selangor #HuluSelangor
Bimbang bil elektrik meningkat bila install penapis air & udara Cuckoo? Cuba bandingkan berapa banyak penjinatan yang boleh anda dapat. Dan betapa mudahnya hidup anda sekarang. Cuckoo - membantu menyelesaikan masalah anda. Nak produk Cuckoo? Klik sini http://www.wasap.my/601128644284/cuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooselangor #cuckooserendah #cuckoorawang #cuckoodihati #agencuckoo #Serendah #Rawang #Selangor #HuluSelangor
Ni dikatakan bakat semulajadi! I m totally surprised! Tak sangka Adik pun bijak bercakap! Nampaknya kerja mama dah jadi mudah ni. Dah ada pewaris legasi ni... alhamdulillah... Sapa yang nak susu C2joy ni silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Ni dikatakan bakat semulajadi! I m totally surprised! Tak sangka Adik pun bijak bercakap! Nampaknya kerja mama dah jadi mudah ni. Dah ada pewaris legasi ni... alhamdulillah... Sapa yang nak susu C2joy ni silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Terima Order BENGKUNG ZIG ZAG Custome made. Customer mula2 nak lebar 20" kemudian tukar ke 22".. Boleh sahaja tak ada masalah.. nak lebar 30" pun boleh tau..😁 Lagi 1, customer nak tali lilitnya macam contoh gambar yang diberi.. katanya mudah nak buka bila ke toilet.. Macam tu pun boleh kami buat, bagi je design macammana pun kami akan usha untuk buatkan.. asalkan jangan la request Bengkung Zigzag hok yang ada zip tu.. Mak tak taula mana nak beli stok zip panjang berjela tu..huhuhu Untuk Plus Size dengan Design mcm ni kami caj RM50.00 sahaja.. Kalau yang bersaiz XL dan kebawah RM45.00.. Walaupun ni jenis custome made (ikut ukuran pelanggan) harga kami caj tak jauh dengan yang ready made punya taw..😬 Berminat❓❓❓❓ Klik link dibawah 👇👇👇👇 www.wasap.my/60162224124 #bengkung #bengkungzigzag #zigzag #bengkungcustommade #custommade #customized #bengkungjawa #bengkungmodenterkini #bengkungnur #berpantang #postnatal #postpartum #bukitsentosa #bukitberuntung #rawang #huluselangor #kualakububharu #batangkali #muar #johor #selangor
Ni dikatakan bakat semulajadi! I m totally surprised! Tak sangka Adik pun bijak bercakap! Nampaknya kerja mama dah jadi mudah ni. Dah ada pewaris legasi ni... alhamdulillah... Sapa yang nak susu C2joy ni silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Ni dikatakan bakat semulajadi! I m totally surprised! Tak sangka Adam bijak bercakap! Nampaknya kerja mama dah jadi mudah ni. Dah ada pewaris legasi ni... alhamdulillah... Sapa yang nak susu C2joy ni silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
PENAT TRY BERMACAM PRODUK TAPI STILL MUKA MACAM KAK LIMAH !! . "MasyaAllah dah berapa banyak woii duit habis dekat macam2 produk tapi still tak jalan !! Nasib lah jumpa BOUGASBEAUTYSERUM love love love teruks serum paling berkesan abad ni yehuuu dan jimat duit uolss takdelah shuben cakap muka kita tak lari dengan kak limah" . New advance serum . ✔increased quantity with same price ✔new R&D with only 0.02 fragrance ✔ new bottle using pump techniques instead of applicators ✔QR CODE for our lovely customer .
JANGAN SCROLL POST SAYA ,JIKA ANDA YAKIN SUDAH CANTIK ! . • Ramai yang mengimpikan kulit sihat tapi tak ramai di antara kita yang sanggup melabur hanya untuk kulit sendiri ! Nah serum ajaib "BOUGASBEAUTYSERUM" , tidak perlu keluarkan duit beribu untuk membuat rawatan laser atau sebagainya ❗. • BOUGASBEAUTY NEW ADVANCE SERUM :- . ✅AQUA . ✅ARBUTIN. ✅CITRIC ACID. ✅SODIUM SULFITE . ✅ACETYL TYROSINE . ✅SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACT. ✅PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT. ✅AMINOPROPYL ASCORBYL PHOSPHATE . ✅SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT. ✅GLUTATHIONE. ✅PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT . ✅ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT. ✅HYALURONIC ACID . ✅CARBOMER. ✅PEG 60 ALMOND GLYCERIDIES . ✅CAPRYLYL GLYCOL. ✅NORDIHYDROGUIAARETIC ACID. ✅OLEANOLIC ACID . ✅TRIETHYLENE GLYCOL. ✅PHENOXYETHANOL . ✅PEG 60 HYDROGENATED CASTOR OIL.
Ni dikatakan bakat semulajadi! I m totally surprised! Tak sangka Adam bijak bercakap! Nampaknya kerja mama dah jadi mudah ni. Dah ada pewaris legasi ni... alhamdulillah... Sapa yang nak susu C2joy ni silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Ni dikatakan bakat semulajadi! I m totally surprised! Tak sangka Adam bijak bercakap! Nampaknya kerja mama dah jadi mudah ni. Dah ada pewaris legasi ni... alhamdulillah... Sapa yang nak susu C2joy ni silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Alhamdulillah... susu C2joy dah sampai. Baru2 ni akak kena prolonged menstruation. Simptom menopause 😅. Tapi badan akak tak boleh terima blood transfussion. Demam panas tiba-tiba. Jadi Doktor suruh ambil ubat hormon dan tambah darah. Lambat la. Jadi akak pun order la susu C2joy ni. So mulai malam ni nak minum la. Akak pun ada mild eczema. Dah puas cari ubat makan ubat. In sya Allah dengan susu C2joy ni semua masalah kesihatan akak akan pulih. Anak akak pun ada asma. Bergantung pada inhaler. In sya Allah kami makan sama-sama dan akak update perkembangan kami. Anak dara akak pun bila period senggugut teruk. Kesian tengok dia. Jadi susu C2joy ni untuk kami sekeluarga la. Anak bongsu akak pulak terlalu kurus. Memang kurang nutrisi sebab makan macam burung. Harap lepas amalkan susu C2joy ni kesihatan kami sekeluarga akan menjadi lebih baik. Siapa yang amalkan susu C2joy ni untuk seisi keluarga silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Alhamdulillah... susu C2joy dah sampai. Baru2 ni akak kena prolonged menstruation. Simptom menopause 😅. Tapi badan akak tak boleh terima blood transfussion. Demam panas tiba-tiba. Jadi Doktor suruh ambil ubat hormon dan tambah darah. Lambat la. Jadi akak pun order la susu C2joy ni. So mulai malam ni nak minum la. Akak pun ada mild eczema. Dah puas cari ubat makan ubat. In sya Allah dengan susu C2joy ni semua masalah kesihatan akak akan pulih. Anak akak pun ada asma. Bergantung pada inhaler. In sya Allah kami makan sama-sama dan akak update perkembangan kami. Anak dara akak pun bila period senggugut teruk. Kesian tengok dia. Jadi susu C2joy ni untuk kami sekeluarga la. Anak bongsu akak pulak terlalu kurus. Memang kurang nutrisi sebab makan macam burung. Harap lepas amalkan susu C2joy ni kesihatan kami sekeluarga akan menjadi lebih baik. Siapa yang amalkan susu C2joy ni untuk seisi keluarga silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Alhamdulillah... susu C2joy dah sampai. Baru2 ni akak kena prolonged menstruation. Simptom menopause 😅. Tapi badan akak tak boleh terima blood transfussion. Demam panas tiba-tiba. Jadi Doktor suruh ambil ubat hormon dan tambah darah. Lambat la. Jadi akak pun order la susu C2joy ni. So mulai malam ni nak minum la. Akak pun ada mild eczema. Dah puas cari ubat makan ubat. In sya Allah dengan susu C2joy ni semua masalah kesihatan akak akan pulih. Anak akak pun ada asma. Bergantung pada inhaler. In sya Allah kami makan sama-sama dan akak update perkembangan kami. Anak dara akak pun bila period senggugut teruk. Kesian tengok dia. Jadi susu C2joy ni untuk kami sekeluarga la. Anak bongsu akak pulak terlalu kurus. Memang kurang nutrisi sebab makan macam burung. Harap lepas amalkan susu C2joy ni kesihatan kami sekeluarga akan menjadi lebih baik. Siapa yang amalkan susu C2joy ni untuk seisi keluarga silalah hubungi akak yer. Http://www.wasap.my/601128644284/C2joy Boleh dapatkan info lanjut di http://susupower.com/wawaboss #c2joy #c2joyselangor #c2joymalaysia #SusuC2joy #fenomenac2joy #sayagunasayajual #rawang #serendah #selangor #huluselangor
TIPS TERPAKSA KURUS TANPA SENGAJA . Ebook ape ni keknur? Ni ebook utk bantu uols kurus, ramping dan menawan gittew. . Macam mana nak dapat ebook ni keknur? . Ni laaaa good newss keknur nk share dgn uols. ☺ . Keknur nak bagi #FREE ebook tips terpaksa kurus dan #FREE Slim Loveu untuk pembelian 2 kotak Women Love bermula hari ni tau. . Berminat nak dapatkan? . Klik jurr link kt bio. 😘 . . . #alienaventure #mamadil #MamadilByNur #mamadiselangorofficial #mamadilhuluselangor #mamadilkualakububharu #mamadiltanjungmalim #mamadilbukitberuntung #mamadilselangor #mamadilrawangu #mamadilbandarbarurawang #mamadilsabakbernam #mamadilhulubernam #womenlove #susurizqi #medilskincare #mamadilsimpletouch #bazaarpaknil #collaloesoap #ajimaura #kualakububharu #sayajual #femininewash #bisnesonlinemalaysia #jeragatpudar #jerawat #milkbooster #ekzema #huluselangor
MUKA BERCAMPUK BILA APPLY PONDESYEN !. • Kesiannya isteri abang ni tiap kali ajak keluar mesti muncung panjang ajeee ye lah bila keluar pasti tanya abang ‘Abang kenapa muka ayang bercampuk ? Macam donut tak siap salut dalam gula aje muka ayang’.Tiap kali dengar omelan manja tu runtuh hati jantan abang. • Suami mana tanak isteri cantik kan ? Tapi sekarang tu bukan masalah isteri abang lagi lepas abang bagi hadiah serum ‘ajaib’ dari BOUGASBEAUTY ya allah isteri abang bertukar jadi PUTERI SALJU.Makeup sekarang pakai lah tebal 5inci tak akan bercampuk tambah muka isteri abang ni bersinar glowing macam anak dara. • Senang hati le tuuuu.Rasalah bangga kat dia acah acah suami yang memahami gituuu 😽
PEMINAT BEDAK, LIPBALM DAN SUSU RIZQI🙋 . Tengokk too.. Dia tamak lgi🤣...Ni yg buat keknur sayangg shangat² dgn pengguna mamadil. 3 produk dia pakai tau. BEDAK, LIPBALM, SUSU RIZQI. . Walaupun kulit dia jenis manjerrr. Alahan pada make up. Dengan bedak mamadil, kulit APPROVE✔ sangat². Weehooooo🤗 . Da 2 tahun stick with bedak mamadil. Lipbalm pon serasi. Bibir approve✔ jugak. Tambah pulak penjagaan rapi utk kulit dgn minum susu rizqi. . PERFECTO . . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #jeragat #susuibumeriah #berpantang #susukambing #huluselangor #kualakububharu #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadilrawang #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
MUKA BERCAPUK BILA APPLY PONDESYEN !. • Kesiannya isteri abang ni tiap kali ajak keluar mesti muncung panjang ajeee ye lah bila keluar pasti tanya abang ‘Abang kenapa muka ayang bercampuk ? Macam donut tak siap salut dalam gula aje muka ayang’.Tiap kali dengar omelan manja tu runtuh hati jantan abang. • Suami mana tanak isteri cantik kan ? Tapi sekarang tu bukan masalah isteri abang lagi lepas abang bagi hadiah serum ‘ajaib’ dari BOUGASBEAUTY ya allah isteri abang bertukar jadi PUTERI SALJU.Makeup sekarang pakai lah tebal 5inci tak akan bercampuk tambah muka isteri abang ni bersinar glowing macam anak dara. • Senang hati le tuuuu.Rasalah bangga kat dia acah acah suami yang memahami gituuu 😽
What ever you do start your day with Bismillah ☺️. May Allah ease everything for us . . "YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY "
RAHSIA SAYA BERPERANG DENGAN BABY J !. • Semua orang mengimpikan kulit semulus sutera tapi tak semua sanggup melabur duit untuk kulit sendiri betull dak ?.Rahsia makcik makcik kampung terbongkar selepas ditegur menggunakan BOUGAS ADVANCE SERUM !! Kulit sekarang amboii bersih kalah anak dara 👍🏿. • Yang nak kulit semuluss sutera dan segebu kucing parsi jangan lupa selitkan serum ‘AJAIB’ BOUGAS ADVANCE SERUM dalam skincare routine korang !! Pastii letopsss. • ✅NO MORE KULIT KUSAM. ✅NO MORE AKAK JERAWAT. ✅NO MARE PARUT DEGIL. ✅NO MORE GELAP SUNBURN.
. #hi #assalamualaikum #goodmorning #instagrammers 😄 . . SUKA CHEESETART GEBU MONTOK? . CHEESE BANYAK , ISI TEBAL . . Serius order WA Shj: . 019.773.1215.SITI . . * DELIVERY BATANG KALI ,KKB . ** LUAR AREA DI ATAS HJG MGGU SHJ WITH DELIVERY CHARGES 😊😊 . . #instafood #dessert #cheesetart #cheesetartgebu #instaphoto #batangkali #kualakububharu #kkb #huluselangor #kuihtradisional #tartlet #blueberrycheesetart #nutellacheesetarts
Produk Cuckoo JIMAT ELEKTRIK JIMAT MASA JIMAT RUANG CANTIK KEMAS SOFISTIKATED MODEN KABABOOM LA! Berminat dengan Cuckoo? Klik sini http://www.wasap.my/601128644284/cuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoodihati #agencuckoo #agendiperlukan #Rawang #Serendah #selangor #HuluSelangor
Produk Cuckoo JIMAT ELEKTRIK JIMAT MASA JIMAT RUANG CANTIK KEMAS SOFISTIKATED MODEN KABABOOM LA! Berminat dengan Cuckoo? Klik sini http://www.wasap.my/601128644284/cuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoodihati #agencuckoo #agendiperlukan #Rawang #Serendah #selangor #HuluSelangor
Produk Cuckoo JIMAT ELEKTRIK JIMAT MASA JIMAT RUANG CANTIK KEMAS SOFISTIKATED MODEN KABABOOM LA! Berminat dengan Cuckoo? Klik sini http://www.wasap.my/601128644284/cuckoo #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoodihati #agencuckoo #agendiperlukan #Rawang #Serendah #selangor #HuluSelangor
. 💢 SET GETARAN ASMARA 💢 💰💰 RM 98 inc Postage 💰💰 . Set lengkap untuk membantu masalah wanita, anda akan dapat Pembersih Glow’RA Asmara untuk kesegaran berpanjangan dan juga Jus Wanita Glow’RA Jiwa untuk kesihatan dan kecantikan dalaman wanita 😍😍 . KELEBIHAN PEMBERSIH WANITA GLOWRA ASMARA: . 🌸SEJUK & SEGAR BERPANJANGAN 🌸MENGHILANGKAN BAU 🌸MENGETATKAN MISS V 🌸MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI 🌸BERFUNGSI SEBAGAI ANTI BAKTERIA 🌸MENGHILANGKAN KEGATALAN DAN KEPUTIHAN 🌸MEMULIHKAN LUKA SELEPAS BERSALIN 🌸BOLEH DIGUNAKAN KETIKA HAID & 🌸KETIKA MENGANDUNG 🌸SESUAI UTK KEGUNAAN HARIAN . . KELEBIHAN JUS GLOW’RA JIWA . ❤KASIH PADA TERUNA❤ . 🌀Menaikkan seri wajah 🌀Mengetatkan Miss V 🌀Mengurangkan senggugut 🌀Melancarkan kitaran haid 🌀Menghilangkan kentut vagina 🌀Melancarkan pembuangan najis 🌀Meningkatkan keinginan seksual 🌀Membuang angin dalam badan 🌀Mengatasi masalah keputihan dan berbau 🌀Menganjalkan dan menegangkan payudara 🌀Memberi tenaga dan mengembalikan kecergasan badan 🌀Merapatkan otot dan tisu dalaman Rahim selepas bersalin . #glowra82 #glowraasmara #glowrajiwa #pembersihperibadi #juswanita #huluselangor #kualakububharu #batangkali #muallim #tanjungmalim #upsi #protoncity #bukitsentosa #bukitberuntung #tamanbungaraya #hulubernam #bernamjaya
@Regran_ed from @gadischantiq - Sape suka light make up Yang Boleh protect skin dari UV light and at the same time Muka hydrate Je? . . Introducing glowing and dewy #doctoxleolatintedmoisturiser ! #tintedmoisturiser . It has Hyaluronic acid inside that will help ur skin hydrate and kurangkan fine lines at the same time ! . . Cod area Batu Pahat. Link in bio 🤗🤗 #batangkali #rawang #selayang #bukitberuntung #huluselangor #batupahat #paritraja #paritsulong #uthm #selangor #bandaruniversitipagoh #muaselangor #muajohor #tintedmoisturiser #doctoxleolatintedmoisturiser #tintedmoisturiserbatupahat #tintedmoisturiserjohor #muajohor #muabatupahat #elxaherbeauties - #regrann
We are here ❗ . Harini ada cheezy crunchy & kek batik 😋💃🏻 . DM or wa to order. If nak order untuk door gift , boleh deal harga. Roger je 🤙🏻 📱010-2793413 #KualaKubuBharu #darulqurankualakububharu #BatangKali #AntaraGapi #HuluSelangor #kekbatik #cheezycrunchy
Hospital Umum Di Medan Indonesia telah menjadikan #SusuC2joy sebagai minuman tambahan untuk para ibu hamil. Hospital tauuu bukan calang2 minuman ni 😍 malaysia baru nak berjinak2 so jgn lepaskan peluang yg ada . Sesiapa yg ada sakit2 tu mehh cepat ws akak . Jgn tunggu lagi , jom sihat bersama c2joy 💕 Http://www.wasap.my/601128644284/C2Joy #fenomenac2joy #susuc2joy #c2joyhebat #c2joymalaysia #kualaLumpur #c2joy #trustedSeller #sabah #sarawak #indonesia #kedah #perlis #perak #johor #melaka #singapore #negeri9 #kelantan #susuterbaik #susutanpagula #susuawallembu #newZealand #susuc2joyhalal #Alhamdulillah #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Hospital Umum Di Medan Indonesia telah menjadikan #SusuC2joy sebagai minuman tambahan untuk para ibu hamil. Hospital tauuu bukan calang2 minuman ni 😍 malaysia baru nak berjinak2 so jgn lepaskan peluang yg ada . Sesiapa yg ada sakit2 tu mehh cepat ws akak . Jgn tunggu lagi , jom sihat bersama c2joy 💕 Http://www.wasap.my/601128644284/C2Joy #fenomenac2joy #susuc2joy #c2joyhebat #c2joymalaysia #kualaLumpur #c2joy #trustedSeller #sabah #sarawak #indonesia #kedah #perlis #perak #johor #melaka #singapore #negeri9 #kelantan #susuterbaik #susutanpagula #susuawallembu #newZealand #susuc2joyhalal #Alhamdulillah #rawang #serendah #selangor #huluselangor
Hospital Umum Di Medan Indonesia telah menjadikan #SusuC2joy sebagai minuman tambahan untuk para ibu hamil. Hospital tauuu bukan calang2 minuman ni 😍 malaysia baru nak berjinak2 so jgn lepaskan peluang yg ada . Sesiapa yg ada sakit2 tu mehh cepat ws akak . Jgn tunggu lagi , jom sihat bersama c2joy 💕 Http://www.wasap.my/601128644284/C2Joy #fenomenac2joy #susuc2joy #c2joyhebat #c2joymalaysia #kualaLumpur #c2joy #trustedSeller #sabah #sarawak #indonesia #kedah #perlis #perak #johor #melaka #singapore #negeri9 #kelantan #susuterbaik #susutanpagula #susuawallembu #newZealand #susuc2joyhalal #Alhamdulillah #rawang #serendah #selangor #huluselangor
TIPS TERPAKSA KURUS TANPA SENGAJA . Ebook ape ni keknur? Ni ebook utk bantu uols kurus, ramping dan menawan gittew. . Macam mana nak dapat ebook ni keknur? . Ni laaaa good newss keknur nk share dgn uols. ☺ . Keknur nak bagi #FREE ebook tips terpaksa kurus dan #FREE Slim Loveu untuk pembelian 2 kotak Women Love bermula hari ni tau. . Berminat nak dapatkan? . Klik jurr link kt bio. 😘 . . . #alienaventure #mamadil #MamadilByNur #mamadiselangorofficial #mamadilhuluselangor #mamadilkualakububharu #mamadiltanjungmalim #mamadilbukitberuntung #mamadilselangor #mamadilrawangu #mamadilbandarbarurawang #mamadilsabakbernam #mamadilhulubernam #womenlove #susurizqi #medilskincare #mamadilsimpletouch #bazaarpaknil #collaloesoap #ajimaura #kualakububharu #sayajual #femininewash #bisnesonlinemalaysia #jeragatpudar #jerawat #milkbooster #ekzema #huluselangor
BAWAL RIBBON HAYDA SCARF JUAL : RM35 tak termasuk pos 🌻 Type Square Bawal 🌻 Material Chiffon 🌻 Measurement 45"x45" 🌻 Bidang 45" WARNA SEBENAR TIDAK AKAN SAMA 100% ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN Wasap : 01121146581 #haydascarf #agentselangor #dssahhaydascarf #kualakububharu #huluselangor #bawalhaydascarfviral #wasap01121146581 #bawallovers 💋 #trustedseller #haydascarfhuluselangor
BAWAL RIBBON HAYDA SCARF JUAL : RM35 tak termasuk pos 🌻 Type Square Bawal 🌻 Material Chiffon 🌻 Measurement 45"x45" 🌻 Bidang 45" WARNA SEBENAR TIDAK AKAN SAMA 100% ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN Wasap : 01121146581 #haydascarf #agentselangor #dssahhaydascarf #kualakububharu #huluselangor #bawalhaydascarfviral #wasap01121146581 #bawallovers 💋 #trustedseller #haydascarfhuluselangor
Alhamdulillah tq for the shopping dear😘 . . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #jeragat #susuibumeriah #berpantang #susukambing #huluselangor #kualakububharu #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadilrawang #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
. Packing elok2.. balut kemas2.. Sat g leh post out. . Glowra Asmara & Glowra Jiwa ni memang hotstuff sekarang ni.. . Cuti ke hujung minggu ke tetap ada poslaju ye. Terima kasih support glowra!!! 👍🏻👍🏻👍🏻 . . #glowraasmara #glowrajiwa #pembersihperibadi #juswanita #tingkatkanstamina #tambahyakin #jagakebersihan #hilangkeputihan #hilangkegatalan #keputihanberbau #kentutvagina #moringa #bidara #huluselangor #kualakububharu #batangkali #serendah #bukitsentosa #bukitberuntung #tamanbungaraya #muallim #tanjungmalim #upsi #protoncity #sgchoh
BAWAL RIBBON HAYDA SCARF JUAL : RM35 tak termasuk pos 🌻 Type Square Bawal 🌻 Material Chiffon 🌻 Measurement 45"x45" 🌻 Bidang 45" WARNA SEBENAR TIDAK AKAN SAMA 100% ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN Wasap : 01121146581 #haydascarf #agentselangor #dssahhaydascarf #kualakububharu #huluselangor #bawalhaydascarfviral #wasap01121146581 #bawallovers 💋 #trustedseller #haydascarfhuluselangor
BAWAL RIBBON HAYDA SCARF JUAL : RM35 tak termasuk pos 🌻 Type Square Bawal 🌻 Material Chiffon 🌻 Measurement 45"x45" 🌻 Bidang 45" WARNA SEBENAR TIDAK AKAN SAMA 100% ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN Wasap : 01121146581 #haydascarf #agentselangor #dssahhaydascarf #kualakububharu #huluselangor #bawalhaydascarfviral #wasap01121146581 #bawallovers 💋 #trustedseller #haydascarfhuluselangor
BAWAL RIBBON HAYDA SCARF JUAL : RM35 tak termasuk pos 🌻 Type Square Bawal 🌻 Material Chiffon 🌻 Measurement 45"x45" 🌻 Bidang 45" WARNA SEBENAR TIDAK AKAN SAMA 100% ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN Wasap : 01121146581 #haydascarf #agentselangor #dssahhaydascarf #kualakububharu #huluselangor #bawalhaydascarfviral #wasap01121146581 #bawallovers 💋 #trustedseller #haydascarfhuluselangor
TIPS TERPAKSA KURUS TANPA SENGAJA . Ebook ape ni keknur? Ni ebook utk bantu uols kurus, ramping dan menawan gittew. . Macam mana nak dapat ebook ni keknur? . Ni laaaa good newss keknur nk share dgn uols. ☺ . Keknur nak bagi #FREE ebook tips terpaksa kurus dan #FREE Slim Loveu untuk pembelian 2 kotak Women Love bermula hari ni tau. . Berminat nak dapatkan? . Klik jurr link kt bio. 😘 . . . #alienaventure #mamadil #MamadilByNur #mamadiselangorofficial #mamadilhuluselangor #mamadilkualakububharu #mamadiltanjungmalim #mamadilbukitberuntung #mamadilselangor #mamadilrawangu #mamadilbandarbarurawang #mamadilsabakbernam #mamadilhulubernam #womenlove #susurizqi #medilskincare #mamadilsimpletouch #bazaarpaknil #collaloesoap #ajimaura #kualakububharu #sayajual #femininewash #bisnesonlinemalaysia #jeragatpudar #jerawat #milkbooster #ekzema #huluselangor
BESTLAA MINUM SUSU RIZQI SEDAP! . Yes! Sedap sgt2... tak pernah dpt feedback Susu Rizqi tak sedap.. dah cuba mesti melekat.. yeeeaa haaa korang apa tungguu lagi tuu jom usha2 ig keknur.. untuk tahu lebih lanjut pasal Susu Rizqi yang meletop di abad ni!😘 Keknur ada banyak hadiah nak bg kat uols..walaaaa... . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #Mamadil #mamadillovers #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #jeragat #susuibumeriah #berpantang #susukambing #huluselangor #kualakububharu #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadilrawang #bukitberuntung #mamadilrasa #mamadiltanjungmalim
JERAWAT BESAR MACAM KACANG KECUT SELAMA 3 HARI JEE !! . "Siapa je suka bila muka menggerutu BABY J membiak tak henti henti tambah lagi yg ada isi tunggu masa nk meletup mcm gunung everest !! Bila pergi kerja jee member tngok semacam mcm kita ni alien dari angkasa lepas " . Yehuuuu wani nk selesaikan msalah korang !! Nak ke nak??? . ✔NO MORE BABY J ✔NO MORE KULIT KUSAM ✔NO MORE SUNBURN ✔NO MORE CIK PARUT . Haaa tunggu apa jom dapatkan dengan aani sbb kita punya stock memang dah surut chuolss
PANAS !! PANAS !! PRODUK TERLARIS DI PASARAN🔥🔥🔥🔥 . MISS J tidak berani singgah di muka iolss sebab iolss dah tepek tepek BOUGASBEAUTYSERUM !! Kenapa MISS J tak berani??? Yepieee sebab BOUGASBEAUTYSERUM mengandungi ekstrak bahan semulajadi yg tidak akan membahayakan kulit uolsss !! . ❌no paraben ❌no harm chemicals ❌no mercury . ✔free cod ✔special freegift every purchase ✔loyalty membership card ✔special consultation
🎉YEAR END SALE 🎉. • Bravoooo kita datang dengan spesyel harga sempena akhir tahun yang akan melambuhkan tirai tak lama lagi !! Jeragat lesap,jerawat lari dengan BOUGAS ADVANCE SERUM.Siapa tak rembat memang menangis tepi pasu bunga sebab kita sale hanya untuk SEHARI ! • CANTIK BUKAN UNTUK SEHARI, CANTIK UNTUK DIHARGAI, RAWAT WAJAH DENGAN BOUGAS SERUM KAMI, RANGKAIN SERUM WAJAH DENGAN RAHSIA TERSENDIRI. • 🎀1PCS-RM75(2 FREEGIFT) 🎀2PCS-RM138 WHICH RM69 PER BOTTLE (3 FREEGIFT) 🎀2PCS + HOODIE-RM208 FREE POSTAGE (4 FREEGIFT)
SUNSCREEN HERO MUKA SAYA !. • Hip hip huurayyy ramai betul yang jeles bila tengok kilauan muka kite ni ye laaa no more pigmentation,no more sunburn and no more ketulan MISS J.Alhamdulillah ni semua berkat usaha sabar guna alat alat AJAIB NI hepppiii gilossss. • Siapa cakap SUNSCREEN tak penting untuk skin yang sihat dan bersih macam puteri salju ? Selain guna BOUGAS ADVANCE SERUM kite tak pernah skip sunscreen untuk daily skincare routine memang hasil kevavooooommm 🔥 Kena sabar and konsisten pakai jangan banyak tukar tukar skincare baru . • ✅MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV. ✅MENGURANGKAN RISIKO KANSER KULIT. ✅MENCEGAH PENUAAN. ✅MENCEGAH PIGMENTATION DAN JERAGAT.
🎉YEAR END SALE 🎉. • Bravoooo kita datang dengan spesyel harga sempena akhir tahun yang akan melambuhkan tirai tak lama lagi !! Jeragat lesap,jerawat lari dengan BOUGAS ADVANCE SERUM.Siapa tak rembat memang menangis tepi pasu bunga sebab kita sale hanya untuk SEHARI ! • CANTIK BUKAN UNTUK SEHARI, CANTIK UNTUK DIHARGAI, RAWAT WAJAH DENGAN BOUGAS SERUM KAMI, RANGKAIN SERUM WAJAH DENGAN RAHSIA TERSENDIRI. • 🎀1PCS-RM75(2 FREEGIFT) 🎀2PCS-RM138 WHICH RM69 PER BOTTLE (3 FREEGIFT) 🎀2PCS + HOODIE-RM208 FREE POSTAGE (4 FREEGIFT)
JANGAN SCROLL POST SAYA ,JIKA ANDA YAKIN SUDAH CANTIK ! . • Ramai yang mengimpikan kulit sihat tapi tak ramai di antara kita yang sanggup melabur hanya untuk kulit sendiri ! Nah serum ajaib "BOUGASBEAUTYSERUM" , tidak perlu keluarkan duit beribu untuk membuat rawatan laser atau sebagainya ❗️. • BOUGASBEAUTY NEW ADVANCE SERUM :- . ✅AQUA . ✅ARBUTIN. ✅CITRIC ACID. ✅SODIUM SULFITE . ✅ACETYL TYROSINE . ✅SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACT. ✅PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT. ✅AMINOPROPYL ASCORBYL PHOSPHATE . ✅SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT. ✅GLUTATHIONE. ✅PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT . ✅ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT. ✅HYALURONIC ACID . ✅CARBOMER. ✅PEG 60 ALMOND GLYCERIDIES . ✅CAPRYLYL GLYCOL. ✅NORDIHYDROGUIAARETIC ACID. ✅OLEANOLIC ACID . ✅TRIETHYLENE GLYCOL. ✅PHENOXYETHANOL . ✅PEG 60 HYDROGENATED CASTOR OIL.
Okey nah ! Syaf ni mood sesegar bugar share dengan korang #outfitideas yang kite boleh mix&match dari wardrobe sendighi !! Apa lagi ? Jangan lupa ok save this post mane tahu esok ku nyanyuk ku asyik lupa 😅
next page →