#heroseorangcinderella

319,751 posts

Loading...
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Ponnn ponnn tumpang lalu Dd cream pujaan ramai dahhh selamat mendarat ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Disebabkan ramai yng Ws suruh sis bawak masuk cream putih instant ni, so yeayy stok dah available! . Putih dalam masa 60saat uollss. Gosok2 kat tangan terus putih๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜ . Yang betul2 berminat boleh whatsapp tau. Nanti sis bagi details dan harga dia. Stok sis ambik tak banyak so first come first serve ok? โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . Swipe sebelah untuk tengok sendiri video putih 60saat๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Sale! Sale! Sale!!! Final sale @arianirtw ; ๐ŸŒธ Lora Pants . ๐ŸŒธ RM70 (jimat RM89 ๐Ÿ˜ฑ) ๐ŸŒธ Material: polyblend crepe ๐ŸŒธ Size: XS-3XL ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ service charge applies untuk item rm80 & kebawah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Loading...
#BellaStripesPants . Design: Basic Pants Material: Cotton Stripe Feature: Pocket . Colour: Black, Brown, Light Grey, Mustard, Brown, Dark Blue Price: RM 59 . Product Care: Suitable for machine wash. . #bellaammara #bellaammaralovers #balovers #bellaammara #bellaammaralovers #ootdbelle #kakmighaootd #ruangrezekihanania #bazarpaknil #tophijab #surihatimrpilot #fattzura #eusahawan #trending #gapoever #heroseorangcinderella #andainyatakdir #syukriyahya #youcanduit #ajimaura #johor #kelantanese
#BellaStripesPants . Design: Basic Pants Material: Cotton Stripe Feature: Pocket . Colour: Black, Brown, Light Grey, Mustard, Brown, Dark Blue Price: RM 59 . Product Care: Suitable for machine wash. . #bellaammara #bellaammaralovers #balovers #bellaammara #bellaammaralovers #ootdbelle #kakmighaootd #ruangrezekihanania #bazarpaknil #tophijab #surihatimrpilot #fattzura #eusahawan #trending #gapoever #heroseorangcinderella #andainyatakdir #syukriyahya #youcanduit #ajimaura #johor #kelantanese
#BellaStripesPants . Design: Basic Pants Material: Cotton Stripe Feature: Pocket . Colour: Black, Brown, Light Grey, Mustard, Brown, Dark Blue Price: RM 59 . Product Care: Suitable for machine wash. . #bellaammara #bellaammaralovers #balovers #bellaammara #bellaammaralovers #ootdbelle #kakmighaootd #ruangrezekihanania #bazarpaknil #tophijab #surihatimrpilot #fattzura #eusahawan #trending #gapoever #heroseorangcinderella #andainyatakdir #syukriyahya #youcanduit #ajimaura #johor #kelantanese
#BellaStripesPants . Design: Basic Pants Material: Cotton Stripe Feature: Pocket . Colour: Black, Brown, Light Grey, Mustard, Brown, Dark Blue Price: RM 59 . Product Care: Suitable for machine wash. . #bellaammara #bellaammaralovers #balovers #bellaammara #bellaammaralovers #ootdbelle #kakmighaootd #ruangrezekihanania #bazarpaknil #tophijab #surihatimrpilot #fattzura #eusahawan #trending #gapoever #heroseorangcinderella #andainyatakdir #syukriyahya #youcanduit #ajimaura #johor #kelantanese
#BellaStripesPants . Design: Basic Pants Material: Cotton Stripe Feature: Pocket . Colour: Black, Brown, Light Grey, Mustard, Brown, Dark Blue Price: RM 59 . Product Care: Suitable for machine wash. . #bellaammara #bellaammaralovers #balovers #bellaammara #bellaammaralovers #ootdbelle #kakmighaootd #ruangrezekihanania #bazarpaknil #tophijab #surihatimrpilot #fattzura #eusahawan #trending #gapoever #heroseorangcinderella #andainyatakdir #syukriyahya #youcanduit #ajimaura #johor #kelantanese
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn ๐Ÿ“ท@progamcepathamil_id Karena keping-keping bahagia yang bentuknya sederhana dari seorang bayi kecil bisa membuatmu menjadi lebih mudah untuk bahagia. Maka, menjadi ibu muda adalah keberuntungan sebagai seorang perempuan.
Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU KONSULTASIKAN SEMUA KELUHAN BERSAMA HERBAL KAMI โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- bisa di bantu bun Untuk konsultasi, silahkan bunda hubungi Terapis kami: ๏ธโœ” contact person : โœ” WhatsApp : 089661619493 Bagaimana pendapatmu guys! ๐Ÿ˜ .
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . โšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒโšโšŒโšโšŒโšŒโšŒโšŒโšŒ AMAZING progam โ€Œ๏ผจ๏ผก๏ผญ๏ผฉ๏ผฌ yang sudah terbukti 10 tahun menangani berbagai macam kasus penghambat kehamilan hingga sembuh TOTAL dan positif H A M I L pertama kali di Indonesia apapun masalahnya seperti: ~ Siklus haid tidak teratur ~ Keputihan ~ PCO ~ Penyumbatan Tuba ~ Miom ~ Kista ~ Diet (Kegemukan) ~ Terlalu Kurus ~ Diabet ~ Kanker ~ Verikokel ~ masalah Sperma ~ Azoospermia ~ Torch ~ Toxoplasma ~ Oligotertozoospermia ~ Oligospermia ~ Dan masalah lainnya. Ataupun masalah kesehatan lainnya seperti: ๐Ÿ‘‰ Jantung ๐Ÿ‘‰ Vertigo, Migren ๐Ÿ‘‰ Abeien ๐Ÿ‘‰ Diabetes ๐Ÿ‘‰ Stroke ๐Ÿ‘‰ Asam Urat ๐Ÿ‘‰ Kolestrol ๐Ÿ‘‰ Hernia ๐Ÿ‘‰ Batu ginjal DLL Yuk gabung bersama kami, KONSULTASI GRATIS KONSULTASIKAN SEKARANG: untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) Atau hub kontak ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ WA: 089661619493
MARK DOWN LAST CHANCE BY ARIANIRTW ; . Garla Blouse | Rm80 ; AVAILABLE SIZE ; Hitam - xs & s ; Putih - xs,s,m,l ; . Order ๐Ÿ“ฒWs0166657662 TQ ; Postage ๐Ÿ“ฎRm10 sm | Rm12 ss ; ๐Ÿ’ฏOriginal by @arianirtw ; Trustedseller Here๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ ; . #arianibrunei #arianirtwlover #creacionlovers #damansara #onlineshopping #duckscarves #online #bazaarpaknil #brunette #trustedseller #tiptopserviceps_dsara #goodservice #heroseorangcinderella #markdowns #arianiluminouslebaran2018 #worldwide #selfpickup #garlablouse #personalshoppermalaysia #personalshopper #indonesia #singapore #intagood #likeforlikes #belladally #arianistokisdsara #fashion #sayajual #salekasilicin
EMPAT HARI SAHAJA LAGI! Terima kasih dan teruskan mengundi FATTAH AMIN & NUR FAZURA di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk kategori . โ†˜๏ธ PELAKON FILEM WANITA POPULAR โ†˜๏ธ PELAKON TV LELAKI POPULAR โ†˜๏ธ PELAKON TV WANITA POPULAR POPULAR โ†˜๏ธ PASANGAN SERASI DRAMA (FATTAH & FAZURA) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #abpbh31forfattah #abpbh31forfazura #abpbh31forfattzura
. Regrann from @fattasticfazbulous - Salam Jumaat ๐Ÿ’™ Terima kasih & teruskan mengundi FATTAH AMIN di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk kategori . โ†˜๏ธ PELAKON TV LELAKI POPULAR โ†˜๏ธPASANGAN SERASI DRAMA (FATTAH & FAZURA) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #abpbh31forfattah #abpbh31forfazura #abpbh31forfattzura - #regrann
. Regrann from @fattasticfazbulous - Salam Jumaat ๐Ÿ’– Terima kasih & teruskan mengundi NUR FAZURA di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk kategori . โ†˜๏ธ PELAKON FILEM WANITA POPULAR โ†˜๏ธ PELAKON TV WANITA POPULAR โ†˜๏ธ PASANGAN SERASI DRAMA (FATTAH & FAZURA) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #abpbh31forfattah #abpbh31forfazura #abpbh31forfattzura - #regrann
Salam Jumaat ๐Ÿ’– Terima kasih & teruskan mengundi NUR FAZURA di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk kategori . โ†˜๏ธ PELAKON FILEM WANITA POPULAR โ†˜๏ธ PELAKON TV WANITA POPULAR โ†˜๏ธ PASANGAN SERASI DRAMA (FATTAH & FAZURA) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #abpbh31forfattah #abpbh31forfazura #abpbh31forfattzura
Salam Jumaat ๐Ÿ’™ Terima kasih & teruskan mengundi FATTAH AMIN di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk kategori . โ†˜๏ธ PELAKON TV LELAKI POPULAR โ†˜๏ธPASANGAN SERASI DRAMA (FATTAH & FAZURA) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #abpbh31forfattah #abpbh31forfazura #abpbh31forfattzura
Sale! Sale! Sale!!! Final sale @arianirtw ; ๐ŸŒธ Haleena / Garla blouse . ๐ŸŒธ RM80 (jimat RM69 ๐Ÿ˜ฑ) ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ service charge applies untuk item rm80 & kebawah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Jom buat casing design sendiri. Murah2 jurrrr kite bagi, kualiti tiptop hehe . 1 casing : RM40 2 casing : RM75 3 casing : RM100 . Nak letak gambar korang boleh, nak tulis nama boleh, nak design laen pun boleh. Semua model phone ade. Apple, Samsung, Lenovo, Huawei, motorola, blackberry, asus, nokia, vivo, LG , oppo. Blh whatsapp sy utk details ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ‘‘Cara order๐Ÿ‘‘ 1. Check model phone anda dgn sy 2. Pilih design yg menarik hati 3. Dan blh juga bg design mengikut citarasa sendiri 4. Click link di bio untuk order atau sebarang pertanyaan . #customadecasing #casingmurah #phonecase #customadephonecase #customadecasingmurah #iphone6 #casingoppo #casingiphonemurah #casingvivo #iphone7 #huawei #samsung #covercaselenovo #leagoo #naelofarhijab #bazarpaknil #heroseorangcinderella #fattzura #Nur
Sale! Sale! Sale!!! Final sale @arianirtw ; ๐ŸŒธ Marla Cape Cardigan . ๐ŸŒธ RM70 (jimat RM59 ) ๐ŸŒธ 2 colors . ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ service charge applies untuk item rm80 & kebawah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Sale! Sale! Sale!!! Final sale @arianirtw ; ๐ŸŒธ Azreeana blouse . ๐ŸŒธ RM80 (jimat RM69 ๐Ÿ˜ฑ) ๐ŸŒธ 3 colors . ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ service charge applies untuk item rm80 & kebawah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Sale! Sale! Sale!!! Blouse @arianirtw ; ๐ŸŒธ Lilya blouse ๐ŸŒธ Sale RM100 ๐Ÿ˜ (jimat RM59) ๐ŸŒธ 4 colors (blue, red, white & black) ๐ŸŒธ Size XS-5XL ๐ŸŒธ Material: cotton ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Sale! Sale! Sale!!! Final sale untuk Blouse @arianirtw ; ๐ŸŒธ Nikita blouse ๐ŸŒธ Sale RM100 ๐Ÿ˜ (jimat RM59) ๐ŸŒธ 3 colors ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
. TRUDOLLY making a DIFFERENCE... . Testimoni daripada mereka yang telah mencuba ternyata berpuas hati dengan keberkesanan produk ini! . Dm/Whatsapp sy ya ๐Ÿ“ฒ 016.9650997 untuk sembang santai mengenai rahsia TruDolly dan VDolly ok? . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT SELLING ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . TruDolly - Rm99 sm Rm105 ss VDolly - Rm59 sm Rm65 ss . Pakej Combo POWER TRIO - Rm150 sm Rm160 ss FREE POSTAGE! . Pakej TWIN LOOSE PACKS - Rm110 sm Rm120 ss . โœ”FREE POSTAGE โœ”FREE COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU โœ”FAST RESPONSE โœ”FAST DELIVERY . . Stay positive and spread kindness! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #trudolly #trudollybyfazura #chewabletsblets #trudollyhq #sparkleinpink #fazura #puterizarith #missfazura #fattzura #bazaarpaknil #sayajualonline #doayangbaikbaik #heroseorangcinderella #bangun #bisaapa #hanyakitaberdua #ayatayatcinta2 #aac2 #johorbahru #johor #beautyjohor #beautysupplements #cantikdengantrudolly #kecantikansemulajadi #sayagunasayajual #trudollyjdttesti
. TRUDOLLY making a DIFFERENCE... . Testimoni daripada mereka yang telah mencuba ternyata berpuas hati dengan keberkesanan produk ini! . Dm/Whatsapp sy ya ๐Ÿ“ฒ 016.9650997 untuk sembang santai mengenai rahsia TruDolly dan VDolly ok? . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT SELLING ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . TruDolly - Rm99 sm Rm105 ss VDolly - Rm59 sm Rm65 ss . Pakej Combo POWER TRIO - Rm150 sm Rm160 ss FREE POSTAGE! . Pakej TWIN LOOSE PACKS - Rm110 sm Rm120 ss . โœ”FREE POSTAGE โœ”FREE COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU โœ”FAST RESPONSE โœ”FAST DELIVERY . . Stay positive and spread kindness! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #trudolly #trudollybyfazura #chewabletsblets #trudollyhq #sparkleinpink #fazura #puterizarith #missfazura #fattzura #bazaarpaknil #sayajualonline #doayangbaikbaik #heroseorangcinderella #bangun #bisaapa #hanyakitaberdua #ayatayatcinta2 #aac2 #johorbahru #johor #beautyjohor #beautysupplements #cantikdengantrudolly #kecantikansemulajadi #sayagunasayajual #trudollyjdttesti
. TRUDOLLY making a DIFFERENCE... . Testimoni daripada mereka yang telah mencuba ternyata berpuas hati dengan keberkesanan produk ini! . Dm/Whatsapp sy ya ๐Ÿ“ฒ 016.9650997 untuk sembang santai mengenai rahsia TruDolly dan VDolly ok? . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT SELLING ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . TruDolly - Rm99 sm Rm105 ss VDolly - Rm59 sm Rm65 ss . Pakej Combo POWER TRIO - Rm150 sm Rm160 ss FREE POSTAGE! . Pakej TWIN LOOSE PACKS - Rm110 sm Rm120 ss . โœ”FREE POSTAGE โœ”FREE COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU โœ”FAST RESPONSE โœ”FAST DELIVERY . . Stay positive and spread kindness! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #trudolly #trudollybyfazura #chewabletsblets #trudollyhq #sparkleinpink #fazura #puterizarith #missfazura #fattzura #bazaarpaknil #sayajualonline #doayangbaikbaik #heroseorangcinderella #bangun #bisaapa #hanyakitaberdua #ayatayatcinta2 #aac2 #johorbahru #johor #beautyjohor #beautysupplements #cantikdengantrudolly #kecantikansemulajadi #sayagunasayajual #trudollyjdttesti
HAAA.... ADA ORANG JOHOR TAK DEKAT SINI? ๐Ÿ™‹ BERITA BAIK UNTUK PENCINTA-PENCINTA NOVEL DARI JOHOR. TEAM KARYASENI AKAN BERADA DI ANGSANA MALL, JOHOR BHARU BERMULA ESOK, 21 SEPTEMBER SEHINGGA 24 SEPTEMBER 2018. . JANGAN LEPASKAN PELUANG NI OKAY. KAMI ADA DISKAUN SEHINGGA 70% DAN BANYAK KEJUTAN ISTIMEWA MENANTI ANDA. KALAU NAK TAHU APA, JOM KE BOOTH KAMI NANTI. . . JUMPA ANDA DI SANA โ—โ— . #karyaseni #penulisan2u #pbakl2018 #novelfiksyen #novelmurah #novelterbaik #noveladaptasidrama #bahagiabukanbidaan #isteriuntukdisewa #splittvseries #pinggantakretaknasitakdingin #heroseorangcinderella #dramamrgrey #tiadaarahjodohkita #ohmyprince #halalkanhatiyangkucuri #lelakikirimantuhan #dekatkanjarakkita #diatv3 #cintahatibatu #jb #johor #jdt #malaysia #andainyatakdir #pulangthemovie #promosiraya #novelraya #johorbahru #johoreans
Sale! Sale! Sale!!! Final sale untuk Blouse @arianirtw ; ๐ŸŒธ Faye blouse ๐ŸŒธ Sale RM100 ๐Ÿ˜ (jimat RM69) ๐ŸŒธ 2 colors (black & navy blue) ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Sale! Sale! Sale!!! Final sale untuk Blouse @arianirtw ; ๐ŸŒธ Skylar blouse ๐ŸŒธ Sale RM100 ๐Ÿ˜ (jimat RM69) ๐ŸŒธ 2 colors available ๐ŸŒธ Material: satin crepe ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Sale! Sale! Sale!!! Blouse @arianirtw ; ๐ŸŒธ Ariani active jacket ๐ŸŒธ Sale RM100 ๐Ÿ˜ (jimat RM99) ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
Undi2... @fattahaminz @missfazura Go go go guys!!! Tinggal 4 hari saja lagi untuk mengundi..๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . . Keep voting โค FATTAH AMIN & NUR FAZURA di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk :- . FATTAH AMIN ๐Ÿ‘จ โœ…Pelakon TV Lelaki Popular . โœ…Artis Sensasi Popular โœ…Pasangan Serasi Drama (Bersama Nur Fazura) . . NUR FAZURA ๐Ÿ‘ฉ โœ…Pelakon Filem Wanita Popular โœ…Pelakon TV Wanita Popular . โœ…Artis Sensasi Popular โœ…Penyanyi Wanita Popular โœ…Pasangan Serasi Drama (Bersama Fattah Amin) . โœ…Pasangan Serasi Filem (Bersama Zul Ariffin) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 Rensta : @miamorfattzura . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #heroseorangcinderella #togethewearestronger #votefattzura #fattzuratilljannah #fattzuralovewarriors ๐Ÿ˜œFattzura till jannah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ huhuhuhu...#FattahAminz #fazura #fattzura #fattzuratiljannah #fattzuraOnly #Fattzurians @fattahaminz @missfazura
Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak ๐Ÿฅง๐Ÿฐ๐Ÿช . ๐Ÿ‘‡๐ŸปWhatsApp untuk order๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/+60122704166 ๐Ÿ“Pre-order sahaja tau ๐Ÿ“ฆHarga menu tidak termasuk caj delivery โ€ผFULL PAYMENT needed to confirm order . โœ… Official Agent Sabrina Bakery ๐Ÿ’ฏ Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
BROWNIES MIXED NUTS Saiz 7" RM40 sahaja . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak ๐Ÿฅง๐Ÿฐ๐Ÿช . ๐Ÿ‘‡๐ŸปWhatsApp untuk order๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/+60122704166 ๐Ÿ“Pre-order sahaja tau ๐Ÿ“ฆHarga menu tidak termasuk caj delivery โ€ผFULL PAYMENT needed to confirm order . โœ… Official Agent Sabrina Bakery ๐Ÿ’ฏ Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
NUTELLA CHEESE TART FULL NUTELLA BERRIES Saiz 6" RM45 Saiz 7" RM75 Saiz 9" RM130 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak ๐Ÿฅง๐Ÿฐ๐Ÿช . ๐Ÿ‘‡๐ŸปWhatsApp untuk order๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/+60122704166 ๐Ÿ“Pre-order sahaja tau ๐Ÿ“ฆHarga menu tidak termasuk caj delivery โ€ผFULL PAYMENT needed to confirm order . โœ… Official Agent Sabrina Bakery ๐Ÿ’ฏ Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
โ€ขโ€ขโ€ข #PREORDER #PREORDER 15HARIโœ… โžกBORONG SAHAJAโฌ… โคMINIMAL 2 HELAIโค . #ORDER WS๐Ÿ“ฒ012- 4619247 . #BK8570bajudoll Material : cotton Colour : white Size : M--3XL . #M bust : 100 cm Shoulder : 35 cm Length : 57/67 cm . #L bust : 102 cm Shoulder : 36 cm Length : 57/67 cm . #XL bust : 104 cm Shoulder : 37 cm Length : 58/68 cm . #XXL bust : 106 cm Shoulder : 38 cm Length : 58/68 cm . #3XL bust : 108 cm Shoulder : 39 cm Length : 58/68 cm . ยปยปBELI 2 HELAI #RM52 /HELAI, EXCLUD POS ยปยปBELI 3 HELAI #RM45 /HELAI, EXCLUD POS . #RM10 / 2HELAI. POS SEMENANJUNG #RM16 / 2HELAI. POS SABAH/ SWK . #bismillah #sayajualbajukorea #titiancinta #koreanfashionmalaysia #uitmpenang #andainyatakdir #dekatkanjarakkita #mejabulatsepahtu #wanitaterindah #suamikupalingsweet #lofattah #fattzura #gegarvaganza2017 #1malaysia #7harimencintaiku #coffeeprincemy #surihatimrpilot #heroseorangcinderella
โ€ขโ€ขโ€ข #PREORDER #PREORDER 15HARIโœ… โžกBORONG SAHAJAโฌ… โคMINIMAL 2 HELAIโค . #ORDER WS๐Ÿ“ฒ012- 4619247 . #BK3370bajudoll Material : cotton Colour : navy, white Size : M--3XL . #M bust : 96 cm Shoulder : 36 cm Length : 60 cm . #L bust : 102 cm Shoulder : 37 cm Length : 60 cm . #XL bust : 105 cm Shoulder : 38 cm Length : 62 cm . #XXL bust : 110 cm Shoulder : 40 cm Length : 62 cm . #3XL bust : 115 cm Shoulder : 41 cm Length : 64 cm . ยปยปBELI 2 HELAI #RM45 /HELAI, EXCLUD POS ยปยปBELI 3 HELAI #RM40 /HELAI, EXCLUD POS . #RM10 / 2HELAI. POS SEMENANJUNG #RM16 / 2HELAI. POS SABAH/ SWK . #bismillah #sayajualbajukorea #titiancinta #koreanfashionmalaysia #uitmpenang #andainyatakdir #dekatkanjarakkita #mejabulatsepahtu #wanitaterindah #suamikupalingsweet #lofattah #fattzura #gegarvaganza2017 #1malaysia #7harimencintaiku #coffeeprincemy #surihatimrpilot #heroseorangcinderella
โ€ขโ€ข #PREORDER #PREORDER 15HARIโœ… . #ORDER WS๐Ÿ“ฒ012- 4619247 . #BK2553sweatshirt Material : cotton Colour : bear, moustache, owl Size : S--XXL . . . ยปยปBELI 1 HELAI #RM32EXCLUDING POS ยปยปBELI 3 HELAI #RM25 /HELAI, EXCLUD POS . #RM8 POS SEMENANJUNG #RM12 POS SABAH/ SWK . #bismillah #sayajualbajukorea #titiancinta #lafazkankalimahcintamu #uitmpenang #andainyatakdir #dekatkanjarakkita #kekasihpaksarela #wanitaterindah #zulofa #lofattah #fattzura #tiadaarahjodohkita #1malaysia #tiamosweetheart100hari #coffeeprincemy #surihatimrpilot #heroseorangcinderella
โ€ขโ€ข #PREORDER #PREORDER 15HARIโœ… . #ORDER WS๐Ÿ“ฒ012- 4619247 . #BK2093bajudoll Material : cotton polyester Colour : black Size : M--XXL . #M bust : 90 cm Shoulder : 36 cm Length : 64 cm . #L bust : 94 cm Shoulder : 37 cm Length : 64 cm . #XL bust : 98 cm Shoulder : 38 cm Length : 66 cm . #XL bust : 100 cm Shoulder : 39 cm Length : 66 cm . . ยปยปBELI 1 HELAI #RM45 EXCLUDING POS ยปยปBELI 3 HELAI #RM37 /HELAI, EXCLUD POS . #RM8 POS SEMENANJUNG #RM12 POS SABAH/ SWK . #bismillah #sayajualbajukorea #titiancinta #lafazkankalimahcintamu #uitmpenang #andainyatakdir #dekatkanjarakkita #kekasihpaksarela #wanitaterindah #zulofa #lofattah #fattzura #tiadaarahjodohkita #1malaysia #tiamosweetheart100hari #coffeeprincemy #surihatimrpilot #heroseorangcinderella
Sale! Sale! Sale!!! Blouse @arianirtw ; ๐ŸŒธ Ayisha blouse ๐ŸŒธ Sale RM100 ๐Ÿ˜ (jimat RM49) ๐ŸŒธ 3 colors ๐ŸŒธ Size XS-5XL ๐ŸŒธ Material: cotton ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
RepostBy @fattasticfazbulous : "Dengar citer ada orang balik harini yahooo! ๐Ÿ˜œ Teruskan mengundi NUR FAZURA di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk kategori . โ†˜๏ธ PELAKON FILEM WANITA POPULAR โ†˜๏ธ PELAKON TV WANITA POPULAR โ†˜๏ธ PASANGAN SERASI DRAMA (FATTAH & FAZURA) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #abpbh31forfattah #abpbh31forfazura #abpbh31forfattzura " (via #InstaRepost @AppsKottage )
RepostBy @fattasticfazbulous : "Dengar citer ada orang tukar DP! Ehe ๐Ÿ˜‰ Teruskan mengundi FATTAH AMIN di ANUGERAH BINTANG POPULAR untuk kategori . โ†˜๏ธ PELAKON TV LELAKI POPULAR โ†˜๏ธPASANGAN SERASI DRAMA (FATTAH & FAZURA) . . UNDI SEKARANG. CLICK LINK DI BIO . Juga boleh melanggan BH Digital selama 30 hari untuk undian 'boost'. Undian telah dibuka sekarang sehingga 25 September 2018 . #abpbh31 #penyanyiwanitapopular #pelakonfilemwanitapopular #pelakontvwanitapopular #artissensasipopular #pasanganserasidrama #pasanganserasifilem #heroseorangcinderella #jrevolusi #wanitaterindah #abpbh31forfattah #abpbh31forfazura #abpbh31forfattzura " (via #InstaRepost @AppsKottage )
Sale! Sale! Sale!!! Blouse @arianirtw ; ๐ŸŒธ Alaia blouse ๐ŸŒธ Sale RM100 ๐Ÿ˜ (jimat RM59) ๐ŸŒธ 3 colors ๐ŸŒธ Size XS-5XL ๐ŸŒธ Material: cotton ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412 ๐ŸŒธ cepat2 order sementara stock masih ada ๐ŸŽ‰ As usual, harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜; #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018 #bajuraya2018 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #sale #blouse #arianipersonalshopper
New arrival!! Instant shawl dari @galeriariani ; ๐ŸŒธ Instant Louna Basic . ๐ŸŒธ RM112 ๐ŸŒธ banyak colors lain lagi ๐Ÿ“ฑWhatsapp 0192782412; ๐ŸŽ‰ Harga sama dengan butik, tiada service charge ๐Ÿ˜Š #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #mirafilzah #arianipersonalshopper #tudung #sayajualtudung #arianirtw #arianirtwlovers #creacionbysitinurhaliza
Sale!sale!sales!! Final sales@arianirtw ๐ŸŒธ Daveesa blouse ๐ŸŒธ Rm 100(jimat Rm40) ๐ŸŒธ Size XS-3XL ๐ŸŒธ 3 colors ๐ŸŒธ Whatsapp 0197044194 ๐ŸŽ‰ As usual,harga sama dengan butik;tiada service charge๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜;#artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #bajukurung2018 #arianirtw #sayajualbajuraya #bajukurung
Sale!sale!sale!! Final sale @ arianirtw; ๐ŸŒธ Deenara blouse ๐ŸŒธ Rm 70(jimat Rm69๐Ÿ˜˜) ๐ŸŒธ 2 colors ๐ŸŒธ Whatsapp 0197044194 ๐ŸŽ‰ Service charge applies untuk item bawah Rm80๐Ÿ˜˜;#artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #bajukurung2018 #arianirtw #sayajualbajuraya #bajukurung
Hasil tangkapan tadi; Alhamdulillah semua dah berpunya โค๏ธ, spot yours; Total 19pcs; 3pcs tudung & 1 tote bag @galeriariani ; 13pcs blouses @arianirtw ; 1 skirt @creacionbysitinurhaliza ; Yang payment semalam dah post hari ni, payment hari ni, post esok ya ๐Ÿ˜˜; Whatsapp 0192782412 untuk order; #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #testimoniarianixsitinurhalizastockist #jualanpraramadhanariani2018 #arianilebaran2018 #arianiluminouslebaran2018
next page →