#helizahelmi

56,372 posts

Loading...
Cc cream mix with liquid foundation!! Jangan terkejut kalau nampak glow and cantik!! Bila skin cantik mesti rasa confident tu lebih kann😆😆 . selain foundation cc cream pon best jugak.mix kan foundation and cc creaam je🤗😍dah dpt flawless look!ada spf 15 tau dlm cc cream ni!🤗 . Fav ana yg mmg ana wajib pakai bila nk kluar.paling best😍😍😍nampak natural dan sgt2 light tau. . rasa macam tak pakai apa2.tapi kesan dia mmg amazing uols😎😎 . . Must item yg wajib ada dalam handbag!😆😆spf 15 dah ckup kan nak halang dari uva dan uvb yg boleh sebabkan ageing dan burnt!!! . . 😍😍 CC Cream . 👉litupannya agak nipis dari Liquid foundation. . 👉digunakan sebagai day cream juga. . 👉kalau x de jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream . . 👉nmpk natural look. . 👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari . 👉sesuai untuk semua jenis kulit . Nak tahu details dan dpatkan free consultation dgn ana! Ws ana 0175010563😍😍 . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat
Loading...
Skinvigorate ni best sangat🤗🤗kalau uols guna cleanser drugstore boleh combine dgn skinvi ni😍 RAHSIA KULIT SIHAT DAN GLOW😍😍bila skin betul2 bersih dan guna skincare lengkap senang sangat kan skin sihat😬😬 . Facial di rumah jimat sangat!harga pon sangat mampu milik uolss😍😍😍rm 100++ sahaja😍 . Jari jemari tak mampu kan nak bersihkan sampai liang pori kan! . Inilah rahsia kulit glow! Fav tools masa nak cuci muka.muka pon licin jee😆😆 . Yg paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whitehead😍🤗 . . 💘💘Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.😉 . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.🤗 . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.💘 . ✅ Mampu milik!! 😆 . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!😆😆 . Ws ana 0175010563💘 . . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayipoh #marykaybangsar #marykaypantaidalam #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpu r#dermatologist #blackhead #whitehead #marykaykl
Skinvigorate ni best sangat🤗🤗kalau uols guna cleanser drugstore boleh combine dgn skinvi ni😍 RAHSIA KULIT SIHAT DAN GLOW😍😍bila skin betul2 bersih dan guna skincare lengkap senang sangat kan skin sihat😬😬 . Facial di rumah jimat sangat!harga pon sangat mampu milik uolss😍😍😍rm 100++ sahaja😍 . Jari jemari tak mampu kan nak bersihkan sampai liang pori kan! . Inilah rahsia kulit glow! Fav tools masa nak cuci muka.muka pon licin jee😆😆 . Yg paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whitehead😍🤗 . . 💘💘Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.😉 . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.🤗 . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.💘 . ✅ Mampu milik!! 😆 . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!😆😆 . Ws ana 0175010563💘 . . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayipoh #marykaybangsar #marykaypantaidalam #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpu r#dermatologist #blackhead #whitehead #marykaykl
Admin rasa betul dah ni jawapannya.. Bila gatal then garu dahh sedappppp.. 😂 . Korang rasa ape jawapan yang sebenarnya? #askthehelmis #helizahazwani #thehelmisfc #helizahazwanicompanion #thehelmiscompanion #helizahelmi #hazwanihelmi
#Repost @thehelmisfc • • • Setiap kali kita berpakaian, kita mempunyai dua pilihan, mahu memilih SYURGA atau NERAKA.. . . Surah Al Ahzab Ayat 59. Bermaksud : Hai nabi-nabi katakanlah kepada isteri-isterimu, anak perempuanmu dan isteri-isteri orang mukmin, hendaklah mereka memakai baju jilbab (baju labuh dan longgar) yang demikian itu supaya mereka mudah dikenali. Lantaran itu mereka tidak diganggu. Allah Maha Pengampun lagi Maha Penyayang. . “Tutuplah auratmu sebelum auratmu ditutupkan" #muhasabahdiri #helizahelmi #tutuplahauratmu #thehelmisfc
🌹🌹🌹 =================== LAST DAY SPECIAL PRICE =================== . Jom grab blouse special price ‼️ . 3pcs RM150 jerr Postage kami payungg😍 . Klik link wasap sekarang👇🏻 wasap.my/60176595851/NAKCOMBO3PCS . =~=~=~=~=~=~=~=~= Jom follow @theaza.hq =~=~=~=~=~=~=~=~= . . . #blouse #tunikhijab #likeforlikes #bazarpaknil #blouseprincess #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousecantik #blousewanita #longtop #longtops #longtopblouse #longtopmuslimah #blouselonggar #blouselongtop #motifviral #motifviralmalaysia #neelofa #helizahelmi #puazman #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #malaysia #malaysian #positivevibes #positivethinking #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
HELIZA DAN RITA RUDAINI PUN AMALKAN VIVIX TAU! . . . Our Public figure pun amalkan minuman botani organik nie tau kita bila lagi 😜 . Vivix shaklee diformulakan khas daripada buah terpilih yang istimewa seperti anggur muscadine,elderberry eropah,polygonum cuspidatum dan lobak ungu. . Vivix bukan sahaja menyihatkan malah menjadikan Awet Muda 😍 . DIANTARA MANFAAT DIDALAM KANDUNGAN VIVIX 👇👇👇 . 🍇Anggur Muscadine -Mengurangkan risiko kanser -Mengelakkan pengerasan salur darah yang menyebabkan penyakit jantung dan stroke -Mengawal gula dalam darah -Mengurangkan risiko Nyanyuk . 🍇Purple Carrot -Anti Kanser -Anti Radang -Meningkatkan kesihatan mata . 🍇European Elderberry -Meningkatkan Imun System -Memberi Tenaga -Baik untuk saraf . 🍇Polygonum Cuspidatum -Anti Penuaan -Anti Radang -Anti Kanser -Meningkatkan metabolisma -Meningkatkan Kesihatan Jantung . Sebotol Vivix Rm475 (150ml) Join Ahli Rm65 untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah. . Beli 2 Botol lagi murah dan jimat👉 Dapat Diskaun 20% 👉 Dapat free keahlian 👉 Dapat free postage 👉 Dapat free konsultasi 👉 Dapat cash bonus Rm38 . Direct whatsapp Lyn untuk info lanjut,join member atau order 😉 . Lyn Scully 📲019.589.4496 Lyn Scully 📲019.589.4496 Lyn Scully 📲019.589.4496 . . #publicfigure #ritarudaini #rr #helizahelmi #vivix #vivixshaklee #vivixsandakan #vivixmurah #vivixfreepostage #vivixfreemembership #vivixhargaahli #shakleesandakan #shakleesarawak #shakleeselangor
HELIZA DAN RITA RUDAINI PUN AMALKAN VIVIX TAU! . . . Our Public figure pun amalkan minuman botani organik nie tau kita bila lagi 😜 . Vivix shaklee diformulakan khas daripada buah terpilih yang istimewa seperti anggur muscadine,elderberry eropah,polygonum cuspidatum dan lobak ungu. . Vivix bukan sahaja menyihatkan malah menjadikan Awet Muda 😍 . DIANTARA MANFAAT DIDALAM KANDUNGAN VIVIX 👇👇👇 . 🍇Anggur Muscadine -Mengurangkan risiko kanser -Mengelakkan pengerasan salur darah yang menyebabkan penyakit jantung dan stroke -Mengawal gula dalam darah -Mengurangkan risiko Nyanyuk . 🍇Purple Carrot -Anti Kanser -Anti Radang -Meningkatkan kesihatan mata . 🍇European Elderberry -Meningkatkan Imun System -Memberi Tenaga -Baik untuk saraf . 🍇Polygonum Cuspidatum -Anti Penuaan -Anti Radang -Anti Kanser -Meningkatkan metabolisma -Meningkatkan Kesihatan Jantung . Sebotol Vivix Rm475 (150ml) Join Ahli Rm65 untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah. . Beli 2 Botol lagi murah dan jimat👉 Dapat Diskaun 20% 👉 Dapat free keahlian 👉 Dapat free postage 👉 Dapat free konsultasi 👉 Dapat cash bonus Rm38 . Direct whatsapp Lyn untuk info lanjut,join member atau order 😉 . Lyn Scully 📲019.589.4496 Lyn Scully 📲019.589.4496 Lyn Scully 📲019.589.4496 . . #publicfigure #ritarudaini #rr #helizahelmi #vivix #vivixshaklee #vivixsandakan #vivixmurah #vivixfreepostage #vivixfreemembership #vivixhargaahli #shakleesandakan #shakleesarawak #shakleeselangor
HELIZA DAN RITA RUDAINI PUN AMALKAN VIVIX TAU! . . . Our Public figure pun amalkan minuman botani organik nie tau kita bila lagi 😜 . Vivix shaklee diformulakan khas daripada buah terpilih yang istimewa seperti anggur muscadine,elderberry eropah,polygonum cuspidatum dan lobak ungu. . Vivix bukan sahaja menyihatkan malah menjadikan Awet Muda 😍 . DIANTARA MANFAAT DIDALAM KANDUNGAN VIVIX 👇👇👇 . 🍇Anggur Muscadine -Mengurangkan risiko kanser -Mengelakkan pengerasan salur darah yang menyebabkan penyakit jantung dan stroke -Mengawal gula dalam darah -Mengurangkan risiko Nyanyuk . 🍇Purple Carrot -Anti Kanser -Anti Radang -Meningkatkan kesihatan mata . 🍇European Elderberry -Meningkatkan Imun System -Memberi Tenaga -Baik untuk saraf . 🍇Polygonum Cuspidatum -Anti Penuaan -Anti Radang -Anti Kanser -Meningkatkan metabolisma -Meningkatkan Kesihatan Jantung . Sebotol Vivix Rm475 (150ml) Join Ahli Rm65 untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah. . Beli 2 Botol lagi murah dan jimat👉 Dapat Diskaun 20% 👉 Dapat free keahlian 👉 Dapat free postage 👉 Dapat free konsultasi 👉 Dapat cash bonus Rm38 . Direct whatsapp Lyn untuk info lanjut,join member atau order 😉 . Lyn Scully 📲019.589.4496 Lyn Scully 📲019.589.4496 Lyn Scully 📲019.589.4496 . . #publicfigure #ritarudaini #rr #helizahelmi #vivix #vivixshaklee #vivixsandakan #vivixmurah #vivixfreepostage #vivixfreemembership #vivixhargaahli #shakleesandakan #shakleesarawak #shakleeselangor
Abang semakin sayang sebab saya keluar pakai stokin. . Dulu Saya bukan orang yang mahu menutup kaki. Saya tutup bahagian atas jer tapi bawah terbuka. Pakai tudung tapi tak berstokin, kaki terbuka. Macamtu lah Saya dulu. . Tapi selepas ikut pengajian di surau, terdengar Ustaz bagi ceramah, beliau kata aurat wanita ini adalah semua kecuali wajah dan telapak tangan. . Sejak tu, Saya mula belajar memakai stokin. Mula2 belajar pakai stokin jika keluar rumah pergi jalan jauh je pakai. Lama-lama Saya terbiasa, lebih-lebih abang support Saya dengan hadiahkan stokin NanaMikail ini. . Jika dah pakai stokin, abang asyik tengok jer, siap puji lagi. Cantiknya isteri abang pakai stokin macamni. Semakin cantik dan solehah. Sejuk mata abang memandang isteri. Kaki tu untuk abang sorang jer boleh tengok. Terima kasih sayang dah menjadi isteri solehah buat abang. . Aduduh.. Rasa nak pengsan di tengah lautan cinta dengan deruan ombak rindu dan sayang sebab abang puji Saya pakai stokin NanaMikail ini. . Hari ini last Promosi Stokin #PromosiStokin #stokinnanamikail
🌹🌹🌹 =================== LAST DAY SPECIAL PRICE =================== . Jom grab blouse special price ‼️ . 3pcs RM150 jerr Postage kami payungg😍 . Klik link wasap sekarang👇🏻 wasap.my/60176595851/NAKCOMBO3PCS . =~=~=~=~=~=~=~=~= Jom follow @theaza.hq =~=~=~=~=~=~=~=~= . . . #blouse #tunikhijab #likeforlikes #bazarpaknil #blouseprincess #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousecantik #blousewanita #longtop #longtops #longtopblouse #longtopmuslimah #blouselonggar #blouselongtop #motifviral #motifviralmalaysia #neelofa #helizahelmi #puazman #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #malaysia #malaysian #positivevibes #positivethinking #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
Kurang lighting pulak 😬 , in real life skin kak maryam much much better than before tau 😊. . Siapa kata Mary Kay tak boleh rawat skin anda , boleh tengok perubahan skin kak Mary ! Kulit yang sihat adalah kulit yang cantik bukan kulit yang licin seperti telur dikupas ya ☺️. . Cantiknya skin kak Mary sekarang 😍 bila tengok depan depan memang cantik skin kak Mary ! Set Botanical Effect berasaskan bahan botani dan bahan yang dibenarkan sahaja 😍 formula yang sangat lembut untuk kulit yang sensitif . Semua peringkat umur boleh guna ! Jom dapatkan consultation daripada illy supaya uolss tak salah pilih set 😘. . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat , budget ? Don't worry . http://www.wasap.my/+60193288631 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat
💥 SALE ! SALE! SALE! SEHINGGA 15 NOVEMBER 💥 SALE SAMPAI LICIN 🔥 _ Cardigan Es'zandra yang gojes cun melecun sangat2 nie, Cardigan ber zip yang terlampau cantik nie ada sale sampai 15 November. SAVE THE DATE 😍.. _ Ada 8 warna, saiz dari S hingga XL 😍 Huhu... 2XL dah sold out semua warna dah tau😭 _ Lepas nie dah tak RESTOCK dah 😭 kalau dah teringin nak melaram gojes meletop-letops dengan Cardigan Es'zandra, grabla laju2 😍 Tengah MURAH giler-giler nie, JIMAT RM50 😍 Banyak kan 🤩 Bayangkan harga dari RM119 MENJUNAM KE RM69 + FREE POSTAGE LAGI KE SELURUH MALAYSIA 🤩 memang rugi sangat-sangat kalau lambat, sebab mulai 16 November, harga kembali ke RM119 😭 _ p/s: Nie cardigan tau, kalau nak beli dress, carila baju lain 💆‍♀️
. . . 💖 Ada tak sesiapa yang bernama Fatin kat sini? Silalah 🙋‍♀ ya... Sebab promo ni untuk awok-awok yang bernama Fatin! . . 💖 Nak guna nama adik ke, kakak ke, makcik ke, kawan baik ke, boleh je! Nak pakat-pakat share pun boleh je! . 💖 Cepat-cepat, promo ni sampai 30 Nov je... . 💖 Asalkan pembelian 10 pasang ke atas, anda layak dapat voucher diskaun ni 😘😘😘 . www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 #fatin #NSMC #nsmcglorifiesyourinnerbeauty #handsocks #handsockmurah #handsockterlajaklaris #stokinkaki #stokinmuslimah #socks #muslimah #sarungtangan #sarunglengan #stokintangan #stongan #dramasangat #farahasyikin #helizahelmi #shilahamzah #najwalatiff #ctdk #wawazainal #wanyhasrita #salma #nabilarazali #mirafilzah #ukm #upm #uiam #uitm #utm
#Khimarbawal #khimarcantikterok #khimarbawalhanania !!! FENOMENA KHIMAR BAWAL PALING MURAH ,CANTIK DAN SUPER SELESA Amboiii, apa yg fenomena sgt tu cik bidadari 🙈 • • • “Memang selesa untuk pakai sehari lama pun xpanas ,selesa sejuk kainnya” - Pn Rahmah Mahmood, pahang (Ustazah Tahfiz) “Labuh tutup pungung& tak jarang memang sedia untuk solat” - Puan Rohana . • • • Alhamdulillah syukur tiada lagi tudung labuh depan belakang singkat,sekarang rasa yakin selesa dan bebas bergerak pakai tudung ni ❤️ • • • ======================================== Jadi, utk semua peminat khimar bawal.yang superb syantek terok ni.cepat pm beli combo dapat Freepostage n Freegift! ======================================== • • • FEATURES : ⚠️ Awning macam pakai bawal ⚠️ Bidang besar & jahitan tak sempit ⚠️ 6 pilihan warna ⚠️ Saiz muka Freesize ⚠️ Fully instant ⚠Less iron ***************************************************** ❤️ ❤️ Material heavy chiffon geogete - CHIFFON 2 LAYERS ❤️ Labuh depan - 38” ❤️ Labuh belakang - 45.5” ❤️ Saiz muka - 10.5” / 11” / Custom made • • • BERMINAT ??? 1) Comment “Nak khimar Hanania” & tunggu team kami PM anda ATAU 2) Click je link kat bawah ni ruangan komen untuk terus orderHAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania #sholehah #sholihah #malaysia #kuantan
#Khimarbawal #khimarcantikterok #khimarbawalhanania !!! FENOMENA KHIMAR BAWAL PALING MURAH ,CANTIK DAN SUPER SELESA Amboiii, apa yg fenomena sgt tu cik bidadari 🙈 • • • “Memang selesa untuk pakai sehari lama pun xpanas ,selesa sejuk kainnya” - Pn Rahmah Mahmood, pahang (Ustazah Tahfiz) “Labuh tutup pungung& tak jarang memang sedia untuk solat” - Puan Rohana . • • • Alhamdulillah syukur tiada lagi tudung labuh depan belakang singkat,sekarang rasa yakin selesa dan bebas bergerak pakai tudung ni ❤️ • • • ======================================== Jadi, utk semua peminat khimar bawal.yang superb syantek terok ni.cepat pm beli combo dapat Freepostage n Freegift! ======================================== • • • FEATURES : ⚠️ Awning macam pakai bawal ⚠️ Bidang besar & jahitan tak sempit ⚠️ 6 pilihan warna ⚠️ Saiz muka Freesize ⚠️ Fully instant ⚠Less iron ***************************************************** ❤️ ❤️ Material heavy chiffon geogete - CHIFFON 2 LAYERS ❤️ Labuh depan - 38” ❤️ Labuh belakang - 45.5” ❤️ Saiz muka - 10.5” / 11” / Custom made • • • BERMINAT ??? 1) Comment “Nak khimar Hanania” & tunggu team kami PM anda ATAU 2) Click je link kat bawah ni ruangan komen untuk terus orderHAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania #sholehah #sholihah #malaysia #kuantan
#Khimarbawal #khimarcantikterok #khimarbawalhanania !!! FENOMENA KHIMAR BAWAL PALING MURAH ,CANTIK DAN SUPER SELESA Amboiii, apa yg fenomena sgt tu cik bidadari 🙈 • • • “Memang selesa untuk pakai sehari lama pun xpanas ,selesa sejuk kainnya” - Pn Rahmah Mahmood, pahang (Ustazah Tahfiz) “Labuh tutup pungung& tak jarang memang sedia untuk solat” - Puan Rohana . • • • Alhamdulillah syukur tiada lagi tudung labuh depan belakang singkat,sekarang rasa yakin selesa dan bebas bergerak pakai tudung ni ❤️ • • • ======================================== Jadi, utk semua peminat khimar bawal.yang superb syantek terok ni.cepat pm beli combo dapat Freepostage n Freegift! ======================================== • • • FEATURES : ⚠️ Awning macam pakai bawal ⚠️ Bidang besar & jahitan tak sempit ⚠️ 6 pilihan warna ⚠️ Saiz muka Freesize ⚠️ Fully instant ⚠Less iron ***************************************************** ❤️ ❤️ Material heavy chiffon geogete - CHIFFON 2 LAYERS ❤️ Labuh depan - 38” ❤️ Labuh belakang - 45.5” ❤️ Saiz muka - 10.5” / 11” / Custom made • • • BERMINAT ??? 1) Comment “Nak khimar Hanania” & tunggu team kami PM anda ATAU 2) Click je link kat bawah ni ruangan komen untuk terus orderHAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania #sholehah #sholihah #malaysia #kuantan
#Khimarbawal #khimarcantikterok #khimarbawalhanania !!! FENOMENA KHIMAR BAWAL PALING MURAH ,CANTIK DAN SUPER SELESA Amboiii, apa yg fenomena sgt tu cik bidadari 🙈 • • • “Memang selesa untuk pakai sehari lama pun xpanas ,selesa sejuk kainnya” - Pn Rahmah Mahmood, pahang (Ustazah Tahfiz) “Labuh tutup pungung& tak jarang memang sedia untuk solat” - Puan Rohana . • • • Alhamdulillah syukur tiada lagi tudung labuh depan belakang singkat,sekarang rasa yakin selesa dan bebas bergerak pakai tudung ni ❤️ • • • ======================================== Jadi, utk semua peminat khimar bawal.yang superb syantek terok ni.cepat pm beli combo dapat Freepostage n Freegift! ======================================== • • • FEATURES : ⚠️ Awning macam pakai bawal ⚠️ Bidang besar & jahitan tak sempit ⚠️ 6 pilihan warna ⚠️ Saiz muka Freesize ⚠️ Fully instant ⚠Less iron ***************************************************** ❤️ ❤️ Material heavy chiffon geogete - CHIFFON 2 LAYERS ❤️ Labuh depan - 38” ❤️ Labuh belakang - 45.5” ❤️ Saiz muka - 10.5” / 11” / Custom made • • • BERMINAT ??? 1) Comment “Nak khimar Hanania” & tunggu team kami PM anda ATAU 2) Click je link kat bawah ni ruangan komen untuk terus orderHAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania #sholehah #sholihah #malaysia #kuantan
#Khimarbawal #khimarcantikterok #khimarbawalhanania !!! FENOMENA KHIMAR BAWAL PALING MURAH ,CANTIK DAN SUPER SELESA Amboiii, apa yg fenomena sgt tu cik bidadari 🙈 • • • “Memang selesa untuk pakai sehari lama pun xpanas ,selesa sejuk kainnya” - Pn Rahmah Mahmood, pahang (Ustazah Tahfiz) “Labuh tutup pungung& tak jarang memang sedia untuk solat” - Puan Rohana . • • • Alhamdulillah syukur tiada lagi tudung labuh depan belakang singkat,sekarang rasa yakin selesa dan bebas bergerak pakai tudung ni ❤️ • • • ======================================== Jadi, utk semua peminat khimar bawal.yang superb syantek terok ni.cepat pm beli combo dapat Freepostage n Freegift! ======================================== • • • FEATURES : ⚠️ Awning macam pakai bawal ⚠️ Bidang besar & jahitan tak sempit ⚠️ 6 pilihan warna ⚠️ Saiz muka Freesize ⚠️ Fully instant ⚠Less iron ***************************************************** ❤️ ❤️ Material heavy chiffon geogete - CHIFFON 2 LAYERS ❤️ Labuh depan - 38” ❤️ Labuh belakang - 45.5” ❤️ Saiz muka - 10.5” / 11” / Custom made • • • BERMINAT ??? 1) Comment “Nak khimar Hanania” & tunggu team kami PM anda ATAU 2) Click je link kat bawah ni ruangan komen untuk terus orderHAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania #sholehah #sholihah #malaysia #kuantan
#Khimarbawal #khimarcantikterok #khimarbawalhanania !!! FENOMENA KHIMAR BAWAL PALING MURAH ,CANTIK DAN SUPER SELESA Amboiii, apa yg fenomena sgt tu cik bidadari 🙈 • • • “Memang selesa untuk pakai sehari lama pun xpanas ,selesa sejuk kainnya” - Pn Rahmah Mahmood, pahang (Ustazah Tahfiz) “Labuh tutup pungung& tak jarang memang sedia untuk solat” - Puan Rohana . • • • Alhamdulillah syukur tiada lagi tudung labuh depan belakang singkat,sekarang rasa yakin selesa dan bebas bergerak pakai tudung ni ❤️ • • • ======================================== Jadi, utk semua peminat khimar bawal.yang superb syantek terok ni.cepat pm beli combo dapat Freepostage n Freegift! ======================================== • • • FEATURES : ⚠️ Awning macam pakai bawal ⚠️ Bidang besar & jahitan tak sempit ⚠️ 6 pilihan warna ⚠️ Saiz muka Freesize ⚠️ Fully instant ⚠Less iron ***************************************************** ❤️ ❤️ Material heavy chiffon geogete - CHIFFON 2 LAYERS ❤️ Labuh depan - 38” ❤️ Labuh belakang - 45.5” ❤️ Saiz muka - 10.5” / 11” / Custom made • • • BERMINAT ??? 1) Comment “Nak khimar Hanania” & tunggu team kami PM anda ATAU 2) Click je link kat bawah ni ruangan komen untuk terus orderHAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania #sholehah #sholihah #malaysia #kuantan
Setia dengan Ofhg sampaila kulit pulih!!😉😉sgt sesuai utk skin yang sensitif tau!! . Selamat petang❤️ . Nakkan pelembap yg sesuai utk masalah oily skin???😍😍❤ . Uolss ada masalah kulit breaout😢😢?dah cuba macam2 tapi still breakout jugaaa🙁rasa down sgt.ana faham perasaan tu. . Down sgt ana rasa masa muka breakout lepas gunaa peeling tapi alhamdulillah ana berjaya rawat muka dgn mary kay😉😉 . dan rmai tnya apa produk yg sesuai utk skin sensitif!mestilah ofhg sgt sesuai utk yg ada masalah skin sensitif dan juga meradang tau!sebab tula kita panggil ofhg ni krim magic🤭🤭 . Kalau before makeup pon wajib apply barula kulit tak oily makeup tak cair😘 . *OIL FREE HYDRATING GEL* Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu. . 🤗 *Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?* . - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap . - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak . - Control minyak . - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama . - Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! . - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah .- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat .. - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) . Jom dapatkan free consultation😉😉 Free sampel! Ws ana 0175010563😎 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
✨New arrivals✨ . KELEBIHAN BLOUSE ELSTILA --------------------------------- 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . 3 PCS RM 190 + FREE POSTAGE 😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
Kenapa Mary Kay ada banyak jenis set 😱??. . Dalam Mary Kay tiada istilah one skincare for all skin. Kenapa? Sebab setiap kulit memerlukan keperluan yang berbeza-beza, malah setiap kulit itu ada masalah yg berbeza-beza. So Mary Kay mengeluarkan pelbagai jenis formula dan rumusan untuk memenuhi jenis dan keperluan kulit memasing. . _____. . Jom kita kenal2 dgn set Mary Kay. Mana lah tahu awaaa tengah cari set yg trbaik dan sesuai dgn masalah & umur awaaa kan?. . ❤ Botanical Effect. Sesuai untuk semua peringkat umur, & terdapat 3 formula khas untuk setiap jenis kulit. . ❤Botanical Effect Evo. Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah dan bole digunakan seawal usia 12 tahun. Formula yg ringan & cepat meresap dlm kulit, melindungi kulit remaja drpd burn atau kusam. . ❤Timewise Miracle Sesuai untuk korang yg berumur 23 tahun ke atas, merupakan set anti penuaan yg dapat kurangkan garis halus, menganjalkan kulit, kulit lebih lembut dan halus dan bole sekatakan tona kulit. . ❤Timewise Repair. Set ni sesuai untuk wanita yg berusia 40-an, formula khusus untuk menentang garis² kedutan & penuaan. . ❤Melacep Plus. Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. Formula khusus bg yg mengalami masalah jeragat, parut & pigmentasi yg teruk. . ❤Clear Proof. Penjagaan kulit Clear Proof ini khas untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat yang serius. Lelaki dan perempuan dua2 pon bole pakai. . ❤MK MEN. MK Men ni khusus utk lelaki yg kulitnya berminyak, aktif & selalu terdedah keadaan sekeliling yg mencabar. Sesuai utk semua jenis kulit & peringkat umur. . _____ Taktahu nak pilih yg mana sesuai untuk kulit awaaaa ? Mehh whatsapp I. Nati I suggest mana yg sesuai dan terbaik untuk kulit awaaa 😘. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm illy cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0193288631 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatolog
HAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. Khimar Bawal Hanania.... SARUNG dan terus SIAP....! 😱 . . RM33 shj awak.... labuh sampai menutup punggung...😘 . . Siapa dah jatuh chinta....? . . #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania
HAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. Khimar Bawal Hanania.... SARUNG dan terus SIAP....! 😱 . . RM33 shj awak.... labuh sampai menutup punggung...😘 . . Siapa dah jatuh chinta....? . . #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania
HAI ANGELS NOW LAUNCHING! BUAT KORANG FALL IN LOVE WITH NEW COLLECTION ..STAY TUNE.. Khimar Bawal Hanania.... SARUNG dan terus SIAP....! 😱 . . RM33 shj awak.... labuh sampai menutup punggung...😘 . . Siapa dah jatuh chinta....? . . #khimar #khimarmurah #khimarsyari #khimarinstan #bawal #bawalovers #bawalcantik #bawalmurah #bawaldiamond #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalplain #tudungsarung #tudung #tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #okisetianadewi #helizahelmi #ctdk #khimarbawal #khimarbawalhanania
Selamat petang!!😍😍 Jom mulakan skincare routine cuci muka guna skinvigorate ni!! . RASA PUAS SANGAT CUCI MUKA GUNA SKINVIGORATE NI!!😆😆 . Harga dah la rm 100++ saja!!free 2 kepala berus dan battery pulak tuu😍😍 . MACAM KORANG BUAT SPA TAU!! TAPI MESTILAH LEBIH JIMAT DENGAN HARGA RM 100++ . Jari jemari tak mampu kan nak bersihkan sampai liang pori kan!😍 . Yang paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whitehead😍🤗 . 💘💘Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.😉 . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.🤗 . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.💘 . ✅ Mampu milik!! 😆 . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!😆😆 . Ws ana 0175010563💘 . . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayipoh #marykaybangsar #marykaypantaidalam #marykaysentul #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #tipskulitcantik #laralana #marykaypj #beautyconsultantmarykay #dermatologisttested #marykaymelaka #marykayperlismarykaykl
Pergi ke Spa atau Beautician Spa datang ke rumah adalah salah satu "Me-Time" wanita. . . Namun tak ramai wanita ada peluang untuk "Me-Time" bergerak keluar dari rumah semata-mata nak ke Spa. . . Mereka akan berfikir beribu kali untuk start enjin kereta gerak ke destinasi Spa yang terpilih selepas selesai segala kerja rumah, memasak, mengemas, menjemur dan menggosok kain baju untuk seminggu ke ofis. . . Hanya segelintir sahaja yang berjaya ber "Me-Time". Itu pun, maybe ambil masa setengah ke sejam untuk bersiap😅 . . Maka disebabkan keperluan inilah, wujudnya Mobile Spa TWB. . . Hujung minggu adalah masa untuk beautician TWB buat duit kepok-kepok. Dan hujung tahun ni lah masa TWBians buat duit kepok-kepok dengan tawaran Pakej Pengantin Mampu Milik. . . Haa ! korang wanita. Mesti korang dapat bayangkan betapa tinggi nya permintaan servis mobile Spa korang nanti. . . Nak join? Boleh wasap Kinah 👉🏻019-9164276 untuk Pakej RM2999 ke RM600 ke RM99 (before 15/11). . . #mobilespa #mobilespamalaysia #mobilespakuantan #twbkuantan #pakejseripengantin #bridalpakej #bisnesspa #spamurah #smsdsecretspa #helizahelmi #ctdk #majalahpengantin #pengantin
[#PERHATIAN ] LAVELLE BLOUSE DAH RELEASE !! . Promosi 'Early Bird' still available..Cepat komen Nak !! sekarang !! . Blouse trending..Sesuai untuk gadis2, ibu2, dan wanita2 bekerjaya🤗 . Perincian blouse yang sangat2 cantik dan selesa untuk digayakan kemana-mana😀 . Eh..Stok selalunya .. Zasss😱 Sold_out..so cepat2... . PM ! kaqna atau komen Nak ! Untuk more detail n rebut peluang dapatkan PROMOSI EARLY BIRD !! #squadBd #anarissaclothing #kuis #blouses
Korang taw tak kalau beli 4 helai Sis bagi Diskaun + Free Postage? 🤔 Haaa cepat pi serbu sis sekarang gak!😘 . . @imachoi wearing Basic Wideshawl in Navy Blue ✨ . . Eh nak order? Jom whatsapp kan details uolls cepat ⚡️⚡️⚡️ . . 📲 IG @chentablossom http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #purdah #bawalmurah #bawalcantik #shawlcantik #basicwideshawlma #bawalbidang50 #bawalbidang60 #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #helizahelmi #wanyhasrita #neelofa #bahagiabukanbidaan #ootd
Syampu bukan sebarang syampu ni tauuu❤️💋 . Tapi syampu ni dapat membersihkan minyak dekat kepala korang tu . Tambahan pulak dapat kurangkan masalah kelemumur yang dah bertahun2 berkampung dekat kepala uolls semua💕 . Tak nak lah beleber panjang2 kalau berminat wasap je fizah tekan link dekat wall fizah tu 💕💋 . #tv3 #helizahelmi #wawazainal #cintatiadaganti #nelydiasenrose
Assalamualaikum semuanya . . . AMACAM , CANTIK TAK CANTIK 😘😍 . . ADMIN PON TERGODA la 😭 LAWA BAKHANG. . . Tunggu min masukkan Semua colour ya😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
Assalamualaikum semuanya . . . AMACAM , CANTIK TAK CANTIK 😘😍 . . ADMIN PON TERGODA la 😭 LAWA BAKHANG. . . Tunggu min masukkan Semua colour ya😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
Assalamualaikum semuanya . . . AMACAM , CANTIK TAK CANTIK 😘😍 . . ADMIN PON TERGODA la 😭 LAWA BAKHANG. . . Tunggu min masukkan Semua colour ya😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
Assalamualaikum semuanya . . . AMACAM , CANTIK TAK CANTIK 😘😍 . . ADMIN PON TERGODA la 😭 LAWA BAKHANG. . . Tunggu min masukkan Semua colour ya😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
Assalamualaikum semuanya . . . AMACAM , CANTIK TAK CANTIK 😘😍 . . ADMIN PON TERGODA la 😭 LAWA BAKHANG. . . Tunggu min masukkan Semua colour ya😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
Assalamualaikum semuanya . . . AMACAM , CANTIK TAK CANTIK 😘😍 . . ADMIN PON TERGODA la 😭 LAWA BAKHANG. . . Tunggu min masukkan Semua colour ya😍 . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
🌹🌹🌹 =================== LAST DAY SPECIAL PRICE =================== . Jom grab blouse special price ‼️ . 3pcs RM150 jerr Postage kami payungg😍 . Klik link wasap sekarang👇🏻 wasap.my/60176595851/NAKCOMBO3PCS . =~=~=~=~=~=~=~=~= Jom follow @theaza.hq =~=~=~=~=~=~=~=~= . . . #blouse #tunikhijab #likeforlikes #bazarpaknil #blouseprincess #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousecantik #blousewanita #longtop #longtops #longtopblouse #longtopmuslimah #blouselonggar #blouselongtop #motifviral #motifviralmalaysia #neelofa #helizahelmi #puazman #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #malaysia #malaysian #positivevibes #positivethinking #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
🌹🌹🌹 =================== LAST DAY SPECIAL PRICE =================== . Jom grab blouse special price ‼️ . 3pcs RM150 jerr Postage kami payungg😍 . Klik link wasap sekarang👇🏻 wasap.my/60176595851/NAKCOMBO3PCS . =~=~=~=~=~=~=~=~= Jom follow @theaza.hq =~=~=~=~=~=~=~=~= . . . #blouse #tunikhijab #likeforlikes #bazarpaknil #blouseprincess #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousecantik #blousewanita #longtop #longtops #longtopblouse #longtopmuslimah #blouselonggar #blouselongtop #motifviral #motifviralmalaysia #neelofa #helizahelmi #puazman #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #malaysia #malaysian #positivevibes #positivethinking #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
🌹🌹🌹 =================== LAST DAY SPECIAL PRICE =================== . Jom grab blouse special price ‼️ . 3pcs RM150 jerr Postage kami payungg😍 . Klik link wasap sekarang👇🏻 wasap.my/60176595851/NAKCOMBO3PCS . =~=~=~=~=~=~=~=~= Jom follow @theaza.hq =~=~=~=~=~=~=~=~= . . . #blouse #tunikhijab #likeforlikes #bazarpaknil #blouseprincess #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousecantik #blousewanita #longtop #longtops #longtopblouse #longtopmuslimah #blouselonggar #blouselongtop #motifviral #motifviralmalaysia #neelofa #helizahelmi #puazman #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #malaysia #malaysian #positivevibes #positivethinking #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
🌹🌹🌹 =================== LAST DAY SPECIAL PRICE =================== . Jom grab blouse special price ‼️ . 3pcs RM150 jerr Postage kami payungg😍 . Klik link wasap sekarang👇🏻 wasap.my/60176595851/NAKCOMBO3PCS . =~=~=~=~=~=~=~=~= Jom follow @theaza.hq =~=~=~=~=~=~=~=~= . . . #blouse #tunikhijab #likeforlikes #bazarpaknil #blouseprincess #blouses #blousemurah #blouselabuh #blousecantik #blousewanita #longtop #longtops #longtopblouse #longtopmuslimah #blouselonggar #blouselongtop #motifviral #motifviralmalaysia #neelofa #helizahelmi #puazman #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #malaysia #malaysian #positivevibes #positivethinking #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
. . . Assalamualaikum... Selamat tengahari... . . Perbanyakkanlah berselawat kepada Rasulullah SAW... Nescaya, akan dapat syafaat di kemudian hari dan paling hampir pada Baginda. . . . www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 #NSMC #nsmcglorifiesyourinnerbeauty #handsocks #handsockmurah #handsockterlajaklaris #stokinkaki #stokinmuslimah #socks #muslimah #sarungtangan #sarunglengan #stokintangan #stongan #dramasangat #farahasyikin #helizahelmi #ayuraudhah #shilahamzah #najwalatiff #ctdk #wawazainal #wanyhasrita #salma #nabilarazali #mirafilzah #ukm #upm #uiam #uitm #utm
[#PERHATIAN ] LAVELLE BLOUSE DAH RELEASE !! . Promosi 'Early Bird' still available..Cepat komen Nak !! sekarang !! . Blouse trending..Sesuai untuk gadis2, ibu2, dan wanita2 bekerjaya🤗 . Perincian blouse yang sangat2 cantik dan selesa untuk digayakan kemana-mana😀 . Eh..Stok selalunya .. Zasss😱 Sold_out..so cepat2 PM kaqna atau komen Nak ! . Untuk more detail n rebut peluang dapatkan PROMOSI EARLY BIRD !! #squadBd #anarissaclothing #blouseimport #trending
[#PERHATIAN ] LAVELLE BLOUSE DAH RELEASE !! . Promosi 'Early Bird' still available..Cepat komen Nak !! sekarang !! . Blouse trending..Sesuai untuk gadis2, ibu2, dan wanita2 bekerjaya🤗 . Perincian blouse yang sangat2 cantik dan selesa untuk digayakan kemana-mana😀 . Eh..Stok selalunya .. Zasss😱 Sold_out..so cepat2 PM kaqna atau komen Nak ! . Untuk more detail n rebut peluang dapatkan PROMOSI EARLY BIRD !! #squadBd #anarissaclothing #blousemuslimah #ajimaura
[#PERHATIAN ] LAVELLE BLOUSE DAH RELEASE !! . Promosi 'Early Bird' still available..Cepat komen Nak !! sekarang !! . Blouse trending..Sesuai untuk gadis2, ibu2, dan wanita2 bekerjaya🤗 . Perincian blouse yang sangat2 cantik dan selesa untuk digayakan kemana-mana😀 . Eh..Stok selalunya .. Zasss😱 Sold_out..so cepat2 PM ! kaqna atau komen Nak ! . Untuk more detail n rebut peluang dapatkan PROMOSI EARLY BIRD !! #squadBd #anarissaclothing #blouse #blouseruffle #blousenursingfriendly #blousemuslimah
BLOUSE ARIELLA by Dc ======= MATERIAL : LUXURY CREPE (berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis) SIZE : S, M, L, XL, 2XL, 3XL . NEW PREMIUM BLOUSE, REKAAN TERBARU PALING EXCLUSIVE ABAD INI, TAK NAMPAK BENTUK BADAN PULAK TU.... WOWW! SO FASHIONABLE. . 💘BF FRIENDLY 💘WUDHUK FRIENDLY 💘IRONLESS 💘Poket kiri dan kanan- nampak stylo sesangat 💘Kombinasi color 3 layer yang menampakkan pemakai lebih tinggi dan menyerlah 💘Material flowing ala-ala princess 💘Cutting Fishtail sesuai untuk semua peringkat usia ======= ALL FREE POSTAGE ======== . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
BLOUSE ARIELLA by Dc ======= MATERIAL : LUXURY CREPE (berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis) SIZE : S, M, L, XL, 2XL, 3XL . NEW PREMIUM BLOUSE, REKAAN TERBARU PALING EXCLUSIVE ABAD INI, TAK NAMPAK BENTUK BADAN PULAK TU.... WOWW! SO FASHIONABLE. . 💘BF FRIENDLY 💘WUDHUK FRIENDLY 💘IRONLESS 💘Poket kiri dan kanan- nampak stylo sesangat 💘Kombinasi color 3 layer yang menampakkan pemakai lebih tinggi dan menyerlah 💘Material flowing ala-ala princess 💘Cutting Fishtail sesuai untuk semua peringkat usia ======= ALL FREE POSTAGE ======== . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
BLOUSE ARIELLA by Dc ======= MATERIAL : LUXURY CREPE (berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis) SIZE : S, M, L, XL, 2XL, 3XL . NEW PREMIUM BLOUSE, REKAAN TERBARU PALING EXCLUSIVE ABAD INI, TAK NAMPAK BENTUK BADAN PULAK TU.... WOWW! SO FASHIONABLE. . 💘BF FRIENDLY 💘WUDHUK FRIENDLY 💘IRONLESS 💘Poket kiri dan kanan- nampak stylo sesangat 💘Kombinasi color 3 layer yang menampakkan pemakai lebih tinggi dan menyerlah 💘Material flowing ala-ala princess 💘Cutting Fishtail sesuai untuk semua peringkat usia ======= ALL FREE POSTAGE ======== . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
BLOUSE ARIELLA by Dc ======= MATERIAL : LUXURY CREPE (berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis) SIZE : S, M, L, XL, 2XL, 3XL . NEW PREMIUM BLOUSE, REKAAN TERBARU PALING EXCLUSIVE ABAD INI, TAK NAMPAK BENTUK BADAN PULAK TU.... WOWW! SO FASHIONABLE. . 💘BF FRIENDLY 💘WUDHUK FRIENDLY 💘IRONLESS 💘Poket kiri dan kanan- nampak stylo sesangat 💘Kombinasi color 3 layer yang menampakkan pemakai lebih tinggi dan menyerlah 💘Material flowing ala-ala princess 💘Cutting Fishtail sesuai untuk semua peringkat usia ======= ALL FREE POSTAGE ======== . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
BLOUSE ARIELLA by Dc ======= MATERIAL : LUXURY CREPE (berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis) SIZE : S, M, L, XL, 2XL, 3XL . NEW PREMIUM BLOUSE, REKAAN TERBARU PALING EXCLUSIVE ABAD INI, TAK NAMPAK BENTUK BADAN PULAK TU.... WOWW! SO FASHIONABLE. . 💘BF FRIENDLY 💘WUDHUK FRIENDLY 💘IRONLESS 💘Poket kiri dan kanan- nampak stylo sesangat 💘Kombinasi color 3 layer yang menampakkan pemakai lebih tinggi dan menyerlah 💘Material flowing ala-ala princess 💘Cutting Fishtail sesuai untuk semua peringkat usia ======= ALL FREE POSTAGE ======== . #BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #BLOUSE2IN1 #peonyblouse #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
Indahnya pagi ni kan? Kalau dapat ke taman macam sis @nurhelizahelmi bestnya. . Butik Marvillas dibuka sepertibiasa hari ni ya. Jom tengok koleksi bawal dari Heliza Guzelhive yang cantik-cantik ni. #helizahelmi
next page →