#haiwanku

3,463 posts

Loading...
Loading...
Dah mandi tapi macam ni gayanya memang kena mandi lagi sekali la jawabnya. Dah! Dah! Masuk! Nak maghrib๐Ÿ˜ก #kidsandcats #cat #catlover #pet #petlover #kucingkampung #haiwanku #haiwanpeliharaan #happytime #familybonding #familytime
Wahai kawanยฒ berhati hati ketika membuang hajat.. Kerana ada jugak makhluk yg sedang mengintai.. Hahahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ hati hati ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #๐Ÿฑ #lit . kredit @fauzansalihin_ . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Kalau korang rasa mat motor tolak motosikal kawan dengan kaki tu hebat korang kena tengok ni. ๐Ÿคจ . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Kejadian di kedai makan di sebelah Masjid Kubang Semang, Bukit Mertajam semalam. Ketegangan timbul apabila pihak berkuasa Jabatan Kesihatan mengambil tindakan terhadap peniaga di situ. Namun semuanya terkawal. Kita harap perkara ini dapat diselesaikan dengan sebaiknya. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Hati2 sarung kaki dalam kasut. Kdg2 ada makhluk bersembunyi dlm tu.. serammmm . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Reposted from @malaysiaigers - Bila selalu kena layan tak elok.. lama2 hati pun jadi batu. beware gaiss.. #10yearchallenge . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub - #regrann
Bila selalu kena layan tak elok.. lama2 hati pun jadi batu. beware gaiss.. #10yearchallenge . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Kalau setuju suami patut layan isteri baik begini, tag pasangan anda. Kalau tak setuju abaikan sahaja seperti anda yang suka mengabaikan. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Paling pening bila ada mak kucing kat rumah tengah besarkan baby.. asyik nak pindah randah je ๐Ÿ˜ฝ . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
komen dulu haiwan apa ni sebelum swipe gambar muka dia.. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Lagu apa ni gaiss.. macam best kenakan kawan nak try ahhh.. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
. Geram ai dengan tiga ketul ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ’ก Turn On Notification Jika kalian peminat kucing ๐ŸŒน Follow @sibulusoyen #catlover #cutekitten #kitten #kelabpencintakucing #haiwanku #janganbersedih
Comel pulak dye tido kat situ.. #cat #catlover #haiwanku #kucing
Imut amat duo mpus ini ๐Ÿ˜ Yang abu manja, nempel-nempel sama yang putih ๐Ÿ˜‚ Kira-kira lagi liatin apa ya mereka? ๐Ÿ˜ . Follow @kucingjenaka . Tap 2 kali jika kamu suka. Tag teman kamu juga yaa. . Vid by: @้‡‘็”Ÿๆฐด่ตท ๐Ÿ˜ . . . #kucingmanis #ayostreetfeeding #prosterilkucing #pedulikucingkampung #meong #kucingjawa #streetfeedingcats #kucingkuning #kucingmania #meonglucu #negarakucing #kucingjantan #catteryindonesia #kucingganteng #kucingpasar #kucingbetina #catloversindonesia #haiwanku #anggoracat #penyayangkucing #kelabkucingmalaysia
Rakyat Palestine mengibarkan Jalur Gemilang Malaysia di stadium semasa sesi perlawanan bolasepak mereka, tanda hormat kepada pendirian Kerajaan Malaysia tidak membenarkan atlet Israel memasuki negara kita. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Dulu muka innocent jekk.. bila dah jadi bapak orang.. amboi kemain muka garang mcm wak doyok. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
Imut amat duo mpus ini ๐Ÿ˜ Yang abu manja, nempel-nempel sama yang putih ๐Ÿ˜‚ Kira-kira lagi liatin apa ya mereka? ๐Ÿ˜ . Follow @kucingjenaka . Tap 2 kali jika kamu suka. Tag teman kamu juga yaa. . Vid by: @้‡‘็”Ÿๆฐด่ตท ๐Ÿ˜ . . . #kucingmanis #ayostreetfeeding #prosterilkucing #pedulikucingkampung #meong #kucingjawa #streetfeedingcats #kucingkuning #kucingmania #meonglucu #negarakucing #kucingjantan #catteryindonesia #kucingganteng #kucingpasar #kucingbetina #catloversindonesia #haiwanku #anggoracat #penyayangkucing #kelabkucingmalaysia
Inilah Tiger...muka sudah ada senyum, mata sudah ada sinar, setelah sihat dari sakit...๐Ÿ˜ป๐Ÿ’• #cats #catlovers #catsoninstagram #instacat #igcat #catsoftheday #catslifestyle #ilovecat #instameow #meowcats #pecintakucing #duniakucing #sayangkucing #kucingku #haiwanku
Bantal pelok khas bagi mereka yang minat haiwan eksotik. . tag kawan2 yg pelik. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
๐ŸŒฟBenefit Growfeed๐ŸŒฟ . โžกPengunaan 2-3hari bau najis kurang ๐Ÿ’ฏ โžกMelebatkan bulu/Menjaga Bulu โžกSelera mkn bertambah โžกNatural Antibiotik utk kucing yang sakit demam/Selesma โžกUbat Cacing kepada Kucing . Merawat Fungus / Kurap . ๐Ÿ”ฅBahan utama Growfeed mengandungi toksin binder yg mampu mengawal Bakteria / Parasit / Hama Kucing . ๐ŸŒนSesuai untuk Kitten-Mengandung - Dewasa๐ŸŒน . โ—Growfeed berbentuk serbuk ya! ๐Ÿ˜Š Tiada bau/Tiada rasa & tak akan mengubah rasa mknan kucingโ— . Cara Nak beli & order kami ada dua pack . ๐Ÿ’ฅTrial pack RM16 shj (75g) untk 1-2ekor kucing tahan 3-4bulan ๐Ÿ’ฅPremium pack RM60 (500g) untuk kucing lbh dr 4ekor . ๐Ÿ“ฎPostage RM7 seluruh sm/RM12 ss . Wasap.my/60122669391 or DM saya pantas ye. . #growfeed #ubatkutukucing #fleaout #ubatkutukucingmurah #haiwanku #catsofinstagram #kucing #kucingmalaysia #kotakemuning #bukitrimau #cats #catsinstagram #spca #kurapkucing #funguskucing
hai semua para pecinta kucing.. Tengok ni, ni kucing admin. Comel sangat kan? Cerr bagi komen beri nama hehe. ๐Ÿ’• . . Dr Norhafizah Musa Dalam hidup ini, untuk mendapat satu ketenangan itu satu perkara yang sangat susah, jika kita tidak mencari dan menghayatinya dengan betul. Kita akan rasa kita lebih susah dari orang lain, kita akan rasa kita ada masalah yang besar. Sedangkan disebalik itu ada yang lebih susah,lebih berat masalah dari kita. . #kucingku #kucing #haiwan #haiwanku #kucinglucu #kucingcomel #katakata #comel #viral #art #cat #kucing #cats #cute #follow #instagram #dakwah #islam #catty #lovely #malaysiacat #katakatadakwah #islamituindah #islam #seni #anakkucing #dunia #flowers #sentap #ilmu #tarbiahsentap #moveon
Ke sungai buloh ke kiteeeee, haa siap cod Hedgehog dan Paper Litter untuk adik2 ni . Terima kasih banyak yaa, dengar tadi adik ni nak beli sekor lagi ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Hedgehog : SnP male 3 months Paper Litter 5L . Tu sangkar sementara adik tu yaa, saya tak supply cage mcm tu, hehe pls jangan kecam i, i tak kuat ๐Ÿ˜† . #hedgehogmalaysia #hedgehog #hedgehoglove #malaysianpets #hedgehoglover #hissingcockroach #madagascarhissingcockroach #haiwanku #uia #pets #landakmini #kakaibapets #fanart #upm #kuis #cutepets #hedgielove #klcc #uiamgombak #melawatimall #setapakcentral #petsofinstagram #hedgehug #haiwanexotic #gombak
Korang sayang kucing tak? Cerr komen mana yang sayang kucing tu.. tag kawan ramai-ramai. Dapat tengok kucing comel sambil dapat ilmu.. . Admin nak tanya ni.. Kalau korang nampak kucing kat kedai makan, korang buat apa kat kucing tu? Korang halau atau bagi dia makan? . Kalau admin, admin bagi dia makan.. sebab admin sebak tengok kucing yang kurus dan kelaparan. Lebih-lebih lagi kalau ibu kucing tu rela curi makanan hanya untuk nak bagi kat anak-anak dia.. Allahu.. sedihnya. Pengorbanan seorang ibu.. . . #kucingku #kucing #haiwan #haiwanku #kucinglucu #kucingcomel #katakata #comel #viral #art #cat #kucing #cats #cute #follow #instagram #dakwah #islam #catty #lovely #malaysiacat #katakatadakwah #islamituindah #islam #seni #anakkucing #dunia #flowers #tagyourcrush #dakwahsentap #ilmu #dakwahislam
Tag Sahabatmu yg suka kucing. . Admin nak tengok mana yang minat kucing tu. Heheheh . Alololo.. comelnya.. geram tengok. Dh lah bawa anak ayam.. HAHA. . ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… .. . . Semua hamba adalah makhluk . Tapi tak semestinya semua makhluk adalah hamba. Ciri-ciri seorang hamba adalah taat perintah ุงู„ู„ู‡ , bila orang jahil berbuat zalim padanya , dia membalas kebaikan. Di dalam hati mereka inginkan saudaranya ber-Iman dan kembali pada ุงู„ู„ู‡ ุชุนุงู„ู‰ . Itulah tanda hamba ุงู„ู„ู‡ yang ber-Iman . Moga itu adalah saya, awak dan kita semua.. aamiin yaa Robbal'alaamiin ....๐ŸŒน๐Ÿ“ . ู…ุงุดุงุกุงู„ู„ู‡ ุชุจุงุฑูƒ ุงู„ู„ู‡... . .. #kucingku #kucing #haiwan #haiwanku #kucinglucu #kucingcomel #katakata #comel #viral #art #cat #kucing #cats #cute #follow #instagram #dakwah #islam #catty #lovely #malaysiacat #katakatadakwah #islamituindah #islam #seni #anakkucing #dunia #flowers
Asssalammualaikum.. Hai semua.. Hari ini admin terjumpa kucing comel seekor ni haa.. . Comelkan kucing ni. Cara dia tidur pun comel heheh.. . Cerr komen mana pecinta kucing tu... Hehe. . "Hari ini korang dh bersedekah ke?" . #kucingku #kucing #haiwan #haiwanku #kucinglucu #kucingcomel #katakata #comel #viral #art #cat #kucing #cats #cute #follow #instagram #dakwah #islam #catty #lovely #malaysiacat
SEMUA SUDAH TERTULIS, AJAL MAUT .. Mengapa Rasulullah menyuruh kita mengingati mati? Kerana mati itu pasti. Tidak kira walau di pelusuk dunia mana sekalipun kita berada, tidak kira di gua mana sekalipun kita bersembunyi . Jika sudah sampai masanya kita dipanggil untuk menghadap Ilahi, kita takkan mampu lari dari kematian. . ๐ŸŒบtazkirah hati๐ŸŒบ . #kucingku #kucing #haiwan #haiwanku #kucinglucu #kucingcomel #katakata #comel #viral #art #cat #kucing #cats #cute #follow #instagram #dakwah #islam #catty #lovely #malaysiacat #katakatadakwah #islamituindah #islam #seni #anakkucing #dunia #flowers
Sebagaimana kita dituntut berbuat baik kepada sesama insan, begitu juga kepada makhluk-makhluk lain seperti haiwan, tumbuhan dan sebagainya. . Meskipun kita berhak memeliharanya tetapi ia bukan bererti haiwan-haiwan tersebut boleh disakiti sesuka hati. . Apatah lagi binatang peliharaan seperti kucing dan anjing yang sememangnya berhak menerima layanan baik daripada manusia... . #kucingku #kucing #haiwan #haiwanku #kucinglucu #kucingcomel #katakata #comel #viral #art #cat #kucing #cats #cute #follow #instagram #dakwah #islam #catty #lovely #malaysiacat
โœฐ Layan Hindustan jap. Siapa suka Cite Hindustan angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Siapa yang boleh namakan spesis ular cuba makan tuan ni? Siapa berjaya admin like komen dia, kita boleh geng reptiles lovers โค . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub #snake #ular #reptiles
Cari barang tersembunyi๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ#haiwanku
Cara telor ikan salmon di perah. Nyum2.. Tag peminat sushi. . Follow kami ๐Ÿ‘‰ @malaysiaigers + @haiwanku & @lawak #malaysiaigers #haiwanku #lawak #mudahterhibur #viral #kucing #kucingku #cat #catinstagram #instacat #munchkin #munchkincat ย  #catloversclub
next page →