#funnyvideos

8,545,632 posts

Loading...
Loading...
"Bafoto lawan kakawanan, maka bapadah SELFIE. Kisah eksis tapi kada pamahaman, SELFIE tuh bafoto surangan aja pariyata ai🤣🤣🤣" Note : -PARIYATA : isi parut iwak, diburuk akan sampai linak, biasanya dipakai gasan ma ujuni iwak, lain ma unjuni laki urang laah🤣 Cek keseruan kita, Full video on Youtube LELA ERILA Link on bio, langsung klik aja🤗 Jangan lupa like, share, comment & subscribe Terima Kasih #dalegan #banjar #funnyvideos #videolucu #happy #bahasabanjar #challenge #klikbanjar #wargabanua #banjarbanar #amuntai #kidding #lelucon #lulucuan #mahalabio @klikbanjar @klik.banjar @klikbanjar.tv @wargabanua @rvp1571h @dagelan_iindo
Produk Qalish mmg dah trusted dan confirm berkesan.alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri 😍 . nak jadi dropship/agent/stokis boleh pm @makcik.profix jugak ya 🥰 . whatsapp +60162769651 atau click link kat bio . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah
I know @therock can relate 😂😂😂😂 @nightandday_network . . #ndnnetwork #ndnmemes
Lmao I’m weak af 😂💀————————————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀🤳🏼 ⠀(𝒯𝒶𝑔 𝒶 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹). ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀@officialmercedesking ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ @officialmsking ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ❌ 𝒯𝒶𝓅 𝓉𝒽𝒶𝓉 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝒷𝓊𝓉𝓉𝑜𝓃 𝒻𝑜𝓇 𝓉𝒽𝑒 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ #kingsrepublic ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ 🤟𝐼𝐹 𝒲𝒜𝒯𝒞𝐻𝐼𝒩𝒢 𝐹𝒪𝐿𝐿𝒪𝒲 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ @kingsrepublicenterprises. ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ @kingsempires_ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ _______________________________________________________ #Oops #lol #lmfao #finishhim #worldstarhiphopvideo #wshh #wildinout #trap #girlfights #edgymemes #schoolfights #rawuncutmedia #uncut #headbanger #nonutnovember #hoodfights #championships #fightschool #haha #trustyaprocess #explorepage #regrann #clout #memes #getthestrap #worldstarfights #funny #funnyvideos
you can’t tell me i ain’t fly 😂🥴 #followforfollowback #likeforlikes #funnyvideos #comedy
Produk Qalish mmg dah trusted dan confirm berkesan.alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri 😍 . nak jadi dropship/agent/stokis boleh pm @makcik.profix jugak ya 🥰 . whatsapp +60162769651 atau click link kat bio . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah
Produk Qalish mmg dah trusted dan confirm berkesan.alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri 😍 . nak jadi dropship/agent/stokis boleh pm @makcik.profix jugak ya 🥰 . whatsapp +60162769651 atau click link kat bio . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah
LMAOO
Produk Qalish mmg dah trusted dan confirm berkesan.alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri 😍 . nak jadi dropship/agent/stokis boleh pm @makcik.profix jugak ya 🥰 . whatsapp +60162769651 atau click link kat bio . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah
Produk Qalish mmg dah trusted dan confirm berkesan.alhamdulillah. KKM APPROVED jgk tau. service laju+trusted. try skrng utk rasa sndri 😍 . nak jadi dropship/agent/stokis boleh pm @makcik.profix jugak ya 🥰 . whatsapp +60162769651 atau click link kat bio . . #profixkl #profixwangsamaju #profix #mukaberlubang #tipskecantikan #funnyvideos #rawatparut #hilangkanparut #freecod #freepostage #profixmurah
😎 share our page with your friends😎
When, Why, What??? Did you follow that? 🤔😐😁 Quiz Night Tonight guys✔ Join us and answer every question without fear! 😎 We'll make something out of it! 7pm Start free sign up and over $100 in Prizes! 🔔 See you later!! #windsordalby #yourlocal #dalby #lovedalby #aussie
Who’s ready to start their own lip gloss business? Get the ebook for only $6!!!! and get started today!! Everything you need to know to get started plus recipes💋💋💋❤️❤️❤️💄💄Go to thebellashoetique.com #Sandals #waisttrainer #waisttraining #bodysuit #melanin #bandagedress #love #cute #winter #funnyvideos #bling #glitter #nailart #newyear #music #hiphop #designer #fashion #stylists #vegan #vegas #boss #mcm #lit #makeup #bundles #blog #selfmade #lipgloss #shimmer
What would you steal?
શુભસવાર 🙏 આપનો દિવસ શુભ રહે..🙏🙏 . . આવી જ અવનવી ટપાલો માટે ફોલો કરો.@tapal_no_prem . . #gujarati #gujjumemes #gujju #gujrat #gujjulove #rajkot #rangilurajkot #ahemdabad #surat #vadodara #gandhinagar #jamnagar #likes #comment #comedy #funnymemes #fun #funny #funnyvideos #enjoy #quotes #naturelovers #nature #indian #life
I need Invisalign man😩
MASALAH BREAKOUT BUKAN MASALAH BESAR SAYA LAGI ! . . Weeeeee sedih bebenor kalau satu muka penuh BABY J ? Mommy mommy akak akak siapa je tak susah hati kan ? Plus BABY J yang gemok gemok tunggu masa nak zassss pecah kebab000m ! Pedihnyaaa muka dan hulu hati 😫 . . Okey harini jangan sedih sedih lagi biasa nya BREAKOUT akan terjadi disebabkan: . ✅STRESS . ✅HORMON TIDAK STABIL . ✅PEMAKANAN YANG TIDAK SEIMBANG . ✅ALLERGY . ✅SKINCARE YANG TIDAK SESUAI . . So untuk menyelesaikan masalah BREAKOUT korang semua, Wani ada satu serum 'ajaib' yang boleh menghapuskan segala mak kutu atas muka kita !! Hooraay hoorayyy 💃🏻 bestnyaa WS atau DM Wani sekarang !! . . #bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #missingchapterreloaded #iamdigitalmillionaire #koijamal #skincaretips #skincareroutine #tipskecantikan #bougasbeautykedah #bougasbeautyperlis #codserdang #uitmarau #upmserdang #serumviral #codkangar #codperlis #pujaanhatikanda #codarau #codunimap #unimapmantap #bougasadvancedserum #uitmdihatiku #funnyvideos #viral #flawless
When your hair long but you don’t want to get cut 😔😔
We'ed just chilling!! Man Turn me up !!! #humor
When u Collab w annother la7ya like u 🧔🏻😂😂 #funnyvideos #producer #beatmaker #apple #memes
next page →