#foodoftheday

4,315,655 posts

Loading...
Pagi guys.... Sarapan apaa yaa pagi ini, hmmmm 🤔, gimana kalau Bakmi yang satu ini, sangat menggugah selera sekali.... dengan tekstur mie karetnya, dengan campuran sayur sawi hijau dan ayam cincangnya ditaburi Tambahan hati ayam & telur muda (bagi yang suka) waw waw nikmatnyaaaa tak terbayangkan .... 🍜🍜🍜. Ada Porsi Biasa - Besar yaa.... Bakmi ini HALAL yaa guys, so everybody can eat, jadi bagi kamu yang tinggal di Daerah Mangga Besar - Taman Sari (sudah seperti trayek angkot 😂😂😂) segeralaah meluncur ke Bakmi Boy ini, ada gerobakan di tikungan Manga besar VIII yaa, disitu mereka berada... Mereka membuat bakmi nya sendiri yaa guys, pintar rrr yaa, jadi guys bagi kamu yang maju & berkembang, boleh ditiru nih, Yuk dicoba aaahhh...... 😋😋😋. 🍜🍜🍜. . Bakmi ini isinya : - Daging Ayam Cincang. - Hati Ayam / Ampela. - Telor muda. - +/+ Pangsit Rebus - +/+ Pangsit Goreng - +/+ Baso Sapi - +/+ Darah Ayam 🍝🍝🍝... 🥢 Jl. Mangga Besar VIII No.45, Taman Sari. Jakarta Barat. . ☎️ 0812 1977 8283 ⏱ Senin - Minggu (07.00 - 15.00) 💰 Rp.20,000 - Rp.40,000,- Nikmatnyaaaa 😋.... . . . #noodles #noodle #noodleslover #foodblogger #food #foodporn #yum #socialenvy #PleaseForgiveMe #yummy #amazing #instagood #foodoftheday #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods #delicious
Wednesday Morning 💚 #homecooked #breakie #breakfast #healthyeating #happymeal #foodporn #foodoftheday #ตำล ึงผัดหมูสับ #ไข ่ต้ม
Loading...
#Repost @edwardyurianto • • • • • Pucuk Labu Cah Ebi @warungrawit_mksr Br pertama kalinya mencoba sayuran ini.. dan ternyata enakkk.. rasa dan menu ini belum pernah sy dapat di resto lainnya.. hehehe... ---------- 📍Warung Rawit Makassar Ruko Graha Ventura 18D Jln. Hertasning Raya. Makassar . . .Buat sobat Rawit yang blm punya planning lunch dmn siang nanti,,boleh banget loh pilih makanan nusantara yg kaya akan rempah dan sehat tentunya,krn bahan2 masakan kami itu FRESH EVERYDAY 😊 *available @gofoodmakassar . #warungrawit #indonesianfood #kubis #sayur #sayuran #pucukkubis #khaskalimatan #makassar #kulinermakassar #nongkrong #instamakassar #mksupdate #jajananmakassar #makassarkuliner #makassardoyanmakan #foodgraphermks #makanannusantara #makananenak #wisatakuliner #kuliner #foodphotography #foodblogger #foodoftheday #igfood #foodnote #foodnotestories #edwardyurianto
We believe in using the highest possible quality ingredients 🥥🍯🍒🌾 in our granola 😋 To us, less is more! Our granola is handmade in small batches 👩🏻‍🍳, using as few ingredients as possible! No artificial flavors, colors, preservatives, trans fat, or corn syrup ❌ How does that sound for an evening snack?! 👏🏼 #roundofapplause
Um vício chamado: suco de maçã! 🍎❤️ . . . . . #suvalan #sucosuvalan #sucodemaçã #applejuice #comidatriboa #foodblogger #instagood #nofilter
Eita!!😱😱 Coitada das pessoas que fazem dieta! 😂😂
My new favorite - cakes from @85cbakerycafe 🍰😋💜 . . . #cakes #yum #foodoftheday #desserts #sweettooth #guiltypleasure #baked #goodness
Amazingly crispy chicken with a side of fluffy waffles!
Mama Mia!!!!!
[ Siomay ] Pagi ini koko sarapan siomay dari @siomayny.vero menurut koko siomay ini enak isian nya padet dan nagihin koko makan siomay ini gak berenti pengen nambah terus . Cocok buat sarapan kalian pagi hari ini 😚👌 . . . 📍 : @siomayny.vero 🍽 : Siomay 💰 : 6k 🏠 : Kelapa Gading . . Follow my instagram : @kokofood.id . . . #jktfoodbang #jktfooddestination #anakjajan #foodreview #jajanan #foodnetwork #likeforfollow #followforfollow #foodshare #infokuliner #foodblogger #foodsharing #foodgram #foodoftheday #foodpics #foodlover #jktfoodies #eatandtreats #foodstagram #food #foodblogger #foodjournal #foodphotography #pergikuliner #instafood #travelfood #kokofood #foodpornshare #fooddiary
[ROTI JOHN INDO] Wagelasehh semalem abis nyobain @rotijohnindo yg di tj. Duren seberang kfc, gilsss pesen yg monster panjangnya 40 cm suer enak! Isinya ada telor dadar di pakein daging cincang, trus di kasih double cheese cheedar-mozarella plus di kasih siraman saos, mayo & cheese sauce lagi.. gilaaa2, kalian wajib cobain ini roti johnnya enyak.. ◀️▶️ swipe buat liat lebih lebih close up rotinya . . 📷: Roti John Indo 📍: Tanjung Duren 📆: Senin - Minggu ⏰: 12.00 - 00.00 💰: 40K ✔️: Halal . . #rotijohn #rotijohnindo #rotijohncheese #rotijohnjakarta #cheese #cheesy #meltedcheese #delish #delicious #deliciousfood
Samedi dernier, j’en ai profité pour cuisiner toute la journée. J’ai pu profiter de mon potage aujourd’hui avec le temps qui se refroidit. Full comfort food!
Ohh let the keto meat sweat begin.😂🤣 not to worry I did not eat the whole thing!! What a day, a week it has been so far...a nice meal with the family always brightens up those gloomy days. 😋🥩😋🥩😋🥩 • • • • • #ketotransformation #ketoeats #ketofood #ketosis #keto #ketogenicdiet #ketoweightloss #ketones #ketojourney #ketofriendly #ketoresults #ketolife #ketoaf #ketolifestyle #ketocommunity #lchf #lowcarbfood #lowcarbs #lowcarbhighfat #foodstagram #weightlossjourney #weightloss #weightlossfood #fattofitjourney #fattofit #eatfatlosefat #foodie #foodoftheday #steak
Ubi Goreng Keju 🍠♨🧀 · —————————————————— Minggu-minggu gini paling enak memang bikin ubi goreng buat cemilan. Ngumpul bareng orang-orang terdekat, dan menikmatinya bersama-sama. · Tahukah kamu, kamu bisa membuatnya lebih spesial? Bayangkan jika saat digigit, ada keju meleleh di tengah ubi gorengnya. Hmmm... kebayang kan endeus-nya? Cara bikinnya gampang lho! —————————————————— · ▼Bahannya▼ - 150 gr ubi jalar kuning , kupas dan cuci sampai bersih - 1 cup tepung terigu - 75 gr tepung tapioka - 8 gr atau 2 sdt baking powder - 2 gr atau 1/4 sdt vanili bubuk - 5 gr garam - 150 gr gula halus - 75 cc susu cair - 100 gr keju, potong ukuran 1 x 1 cm ( gunakan yang mudah meleleh) - Minyak goreng · ▼Langkah-Langkah▼ ⓵ Kukus ubi yang telah dibersihkan tadi sampai empuk, lalu angkat dan haluskan di dalam sebuah wajan ⓶ Ayak satu persatu: baking powder, tepung terigu, vanili bubuk, tepung tapioka dan garam ke dalam wajan berisi ubi halus tadi ⓷ Tambahkan 150 gram gula halus lalu aduk rata ⓸ Tuangkan susu cair sedikit demi sedikit sambil diaduk-aduk sampai adonan kalis dan bisa dibentuk ⓹ Ambil adonan 1 sendok makan pipihkan dengan telapak tangan ⓺ Letakkan satu buah potongan keju tepat ditengah-tengahnya ⓻ Bentuk adonan yang berisi keju tadi dengan cara digelindingkan menggunakan telapak tangan hingga membentuk bola yang smooth ⓼ Lakukan cara ini sampai adonan habis ⓽ Goreng bola-bola ubi dengan api kecil hingga matang kecoklatan ⓾ Angkat, tiriskan dan sajikan . Mudah, ringkes, #endeus ! 👌 · —————————————————— Ayo, langsung coba bikin dan share hasilnya dengan hashtag #MemangEndeus untuk kesempatan kami repost. 🙂 —————————————————— · #EndeusTV #MasakEndeus #resep #masak #belajarmasak #masakmudah #ubigorengkeju #lndonesia #JKTfoodbang #lapar #lezat #laperbener #kuliner #foodism #jajanan #enak #recipe #cooking #healthy #yummy #instafood #delicious #delish #foodporn #delicous #foodoftheday #foodography #foodshare
just call me #bettycrocker 🤪 made these *healthy* blueberry muffins & dinner tonight!! head to my insta stories to vote on whether you want to see these recipes on the blog! 🍽
Missing the #authentic Aruban meal we had at @gasparitorestaurant earlier this month! Read my latest post to hear more about it! ✨ LINK IN BIO
久しぶりのTABLE O TROIS。滋賀県の食材をふんだんに使っててどれも美味しい✨近江牛肉絶品🐄
Good morning ☀️
🙏... @ashleylaurenj ’s chili bread bowl game is un-fuck-withable...🙏
Morning all Yukkk sarapan dlu... . Ini judul nya bakmi yg kettup lauk pauk... Mie nya smpe ngak klihatan😂 . . . . . . . . . . . . . #bakmi #nonhalal #pork #bakmijambi #noodles #noodle #spicyfood #homemade #homecooking #kuliner #makan #yummy #yum #nomnom #maknyus #jktfoodbang #jktfooddestination #foodgallery #foodaddict #f52grams #yenfood2018 #wowlaper #wowresep #wowkuliner #morning #goodmorning
. / 2018.03.30 / WOW😋座銀出左新味既拉麵。北海道海膽拉麵 (本人係幾鐘意。雞白湯拉麵。湯底好creamy) 北海道海膽拉麵 · 湯底依然係好香同creamy。但飲到底會係膩 · 雖然湯底有海膽味但此終覺得海膽係成片食好過打成湯 · 而且今次個叉燒好似同個海膽🤔唔太夾 @ Zagin Soba 座銀 (Hong Kong) #Ramen #Uni #LimitedEdition #食好西 #HKFoodie #Foodie #FoodLover #FoodAddict #Eat #eeeeeats #FeedFeed #Enjoy #InstaFoodie #FoodBlogger #FoodOfTheDay #FoodDiary #InstaFood #FoodPic #FoodPorn #FoodPost #FoodShare #InstaGirl #InstaPic #InstaDiary #InstaStyle #InstaLife #IG #HKIGER #HKGirl #852
I’d never really considered myself a tiramisu fan before. I had a friend in high school who loved it, so I’d eat it with her. I’ve tried my share, usually at restaurants, but I’d never made it. I was in the indifferent category and it seemed a little scary to make. Well thank goodness my friend requested it one day. I am officially a BIG fan of this homemade tiramisu. When I set out to make it, I figured if I was going to do it, I had to do it right. So I got the real deal ladyfingers and mascarpone cheese and went for it. (2/2) . . . #livethelittlethings #darling #nothingisordinary #kinfolk #thatsdarling #livefolk #foodblogfeed #thebakefeed #foodporn #foodstyling #dessert #liveauthentic #heresmyfood #foodoftheday #flatlaytoday #ourclickdays #click_vision #huffposttaste #dailyfoodfeed #thefeedfeed #feelfreefeed #teacups #thedailyfeed #foodgasm #foodoftheday #beautifulcuisines #foodfluffer #cuisine #foodblogfeed #flatlayforever #foodartblog #baking
小火焰韓式咖啡餐廳 😻😻 Cp值好高 😄 辣炒豬腩肉拌飯 微辣 水冷麵 原本諗住會好啖,點知都ok 好食 柚子蜜糖雞翼炒年糕 勁多年糕 好惹味 酥炸黑豚肉拌飯 勁多芝士 . . #dessert #topcitybites #dailyfoodfeed #foodphotography #eeeeeats #foodhunt #nomnomnom #yum #foodporn #foodstagram #foodoftheday #foodblogger #food #eatfamous #foodgasm #foodie #delicious #instafood #foodphoto #yummy #foodlover #foodporn #foodblog #foodiegram #foodshot #tasty #girls #boys #foodpics #like4like
Inginkan masakan yang lebih lazat dan enak dari biasa? . Dapatkan sos seafood keluaran terbaru Adabi yang sudah pastinya lebih lazat dan sedap dari sos tiram biasa! . Tak percaya? Cubalah sendiri! . Layari emall.adabi.com untuk mendapatkannya secara online. . #adabi #emalladabi #seafoodsauce #seafood #buyonline #mudah
¿Nunca les pasa que les agarran antojitos de cosas que comían cuando eran niños? A mi sí! Y lo peor es que esos antojitos me agarran todas las semanas jajaja🙈 que horror, lo bueno es que existen lugares excelentes para quitarnos esos antojitos, @bandidocerealbar no solo tienen helados sino tienen cereal con leche! Si y puede sonar hay pero eso lo puedo comer en mi casa, pero no nunca lo hacemos y aquí le puedes hechar toppings y mezclar cereales🤤 #yourfoodtherapy #yourfoodtherapygt #bygis Ambiente 8/10 Servicio 9/10 Comida 9/10 . . . . . . . . . . . . . . . . . #feedfeed #thefeedfeed #huffposttaste #foodie_features #foodoftheday  #foodpost #foodaddict  #foodlife  #foodinsta  #foodgram  #chefsofinstagram  #cheflife #chefsroll #buzzfeast #hautecuisines  #gloobyfood #beautifulcuisines  #f52grams  #foodgawker #foods4thought  #foodblogfeed  #todayfood  #tastingtable #thekitchen #saveur
Pannequet of Serrano ham stuffed with exotic fruits, mashed eggplants @ Green Tangerine • Hanoi • Vietnam 🇻🇳 - #greentangerine #frenchcuisine #frenchdining #finedining #vietnamesefood #gw98han #food #foodlover #foodie #foodoftheday #foodgasm #foodstagram #foodforlife #hkfoodie #delicious #foodstyling #foodblogger #hkig #hkigfood #foodshare #gastroart
Happy Wednesday!!!! No matter how busy I am, to have a homemade breakfast is the baseline! 💋💋💋💋💋💋 每天都工作都忙到炸裂!午休的30分鐘都萬分珍貴!不過再怎麼忙,靜下心來份自製早餐是無需懷疑的底線!你呢?加油! #eatpretty #wellness #foodisfuel #eatwell #eatrealfood #acai #fruitbowl #smoothiebowls #eeeeeats #eater #plantbased #breakfast #vegan #dailyfoodfeed #fooddaily #foodblog #fitness #eattherainbow #feedfeed #buzzfeedtasty #foodstyling #foodspotting #wholefoods #eatwell #foodporn #foodismedicine #foodcoma #feastagram #ecofriendly #自己做 #相機食先
丸ごと洋梨のブリュレパンケーキ☆ 自由が丘駅北口の改札目の前にあるお店『ビブリオテーク』さん。 カフェスペースにブックストアやアート、デザイン雑貨等を扱っているお店は今や他にも多くのお店がありますが、16年も前に大阪に1号店をオープンさせた先駆けというべきカフェです。 『丸ごと洋梨のブリュレパンケーキ』は、パンケーキの上に芯を抜かれた洋梨が鎮座している豪快な一品で、生クリームやアイスの甘さに負けない洋梨の甘味があり、ほろ苦くて甘いキャラメルソースがかかったパンケーキとの相性が良かったです。 詳しくは後日のブログにて☆ #ビブリオテーク #カフェ #カフェ巡り #カフェスイーツ #カフェスタグラム #スイーツ #パンケーキ #洋梨 #洋菓子 #自由が丘 #bibliotheque #cafe #cafesweets #sweets #pancake #pear #おいしい #delicious #food #foodoftheday #美味しい #スイーツ部 #foodie #foodstagram #食べ歩き #食べログ #食べロガー #グルメ #KAZUYAの取扱い説明書 #湘南かずや
Traditional Kueh Chap for breakfast, anyone? Street food. Besides the usual pork innards, tau pok, tau kua, braised eggs, preserved vegetables, this stall served Fried Pork Intestines with #五香 and braised Duck! 😉😊😋😎😍 #breakfast #foodism #foodgraphy #foodstagram #foodgram #foodblog #foodforfoodies #foodiegram #foodiesofinstagram #foodporn #foodporndaily #foodphotography #foodoftheday #foodbeast 📸 #mobilephotography
Indian Sauted Okra ___________________________________ Thank you so much for the recipe @cook_nook It’s really fantastic results. Definitely will make it again and again. It’s so good and tasty. I even only ate it like that as a meals without rice 👍😋 the only think that make it little different is I add a sprinkles mushrooms powder and chili flakes on mine. Because I love spicy 🌶 😅 I hope you don’t mind if I share your recipe here. 🔹Indian Sauted Okra🔹 Recook by @niakitchy 👱‍♀️ Ingredients:- 350g cups okra 1-2tsp lemon juice 1tsp coriander powder 1tsp indian garam masala 1/2tsp mushrooms powder(optional) 1-2tsp chili flakes (optional) Oil Salt as per taste Method:- Take a pan and add 2tbsp of oil and heat it well Now add okra in it and fry it till the color of okra changes a bit Now add sliced onion in it and fry them along with okra until the color of okra changes to dark green Add lemon juice and all the spices in it Cook it for good 3-4 minutes Nd it's ready Enjoy 😊 ****************************************** #sautedokra #homemade #homecook #indiantaste #rasaindian #indiandish #foodie #foodoftheday #foodshare #foodshare_id #recipe #healthyrecipes #vegetarian #vegetarianrecipes #begetarianfood #madebyme #recook #cookbyme #easyrecipes #nhiuraskitchen 👩 #delish #mykitchensfood ❤️
For traditional German and Austrian food, Old Cafe Vienna is the place to go in the Myrtle Beach! Reminds me of my Oma's! #germancuisine #foodie #travels
I know is #NationalCheeseBurgerDay but you can’t deny these #CheeseOnionRings deserve their own national day too 😋 #Ijustlovecheese 🧀
Homegrown beauty 💐💐💐 when beautiful customers bring you flowers makes your heart 🎶🎶🎶 @kathzerafa
The only time I run... is to get @woofflesandcream 's strawberry ice cream 😂🏃🏻‍♀️ . 💁🏻‍♀️ Strawberry Soft Serve 😍🍦🍓 💸 $4.50 🌟 4.5/5 - This was like a smooth and creamier version of Häagen Dazs' strawberry ice cream. I loved it! Some strawberry chunks would've made it perfect 🤤💖 📍 Wooffles & Cream @ New Kennedy Plaza - 8360 Kennedy Road, Unit 81, Markham . . . #food #foodie #foodporn #foodstagram #foodinsta #foodpost #foodiegram #nom #nomnom #nomnomnom #noms #getinmybelly #foodography #toronto #torontoeats #torontofood #torontofoodie #tastetoronto #igtoronto #foodpornto #cravethe6ix #blogto #yelp #markham #woofflesandcream #icecream #strawberry #softserve #dessert #sweet
[ MILK PIE ] Uwaaa njajan pie susu yg super special dan bueda deh dari yg lain! 😝 @milk_pie nih twebeel, dilapisi kulit luar / crust yg crunchyyy abiiis dan filling pie susunya luembut enakkk rek 😍 jadi iso bikin kenyang makss . Pilihan rasa : Vanilla & Chocolate Pilihan ukuran : 👉 1 BOX isi 4,6,8 slices (bisa mix rasa) 👉 1 PAN diameter 22cm dan 27cm (bisa mix rasa & request dekorasi dengan hiasan buah”an, chicchoc, dll) 🏠 Milk Pie - @milk_pie 📍 online - Surabaya 👄 Taste : 🌟🌟🌟🌟 ⚠️ HALAL ✔️ Ready & Fresh Setiap Hari ✔️ FREE Tulisan Chocolate, FREE Candles, FREE Pie Knife . More info & order : 📲 WA : 0812 1726 8670 (Fast Respon) 📲 Official Line : @milkpie (pakai @) . Jangan lupa TAP 💖 dan mention temen"mu buat cobain ini yukkk 👇🏻👇🏻👇🏻 . #surabaya_foodies #surabaya_foodies_online
Are you one of the waffle lovers?😉 📷Photo credit: @chewwwie #Hashtag #yourcafestory or tag @yourcafestory for a chance to get feature!
#Today ’s #DeliciousMoment : pattys filled with #pineapple #jam . Pattys are very #popular in many countries in #Latinamerica and can be #sweet or #salty . How do you prefer them? We have one #recipe in our #YouTube #channel . #Greetings #amigos ! . 👋🏼😋 . El #DeliciosoMomento de hoy: empanadas rellenas de mermelada de piña. Las empanadas son muy populares en varios países de Latinoamérica y pueden ser dulces o saladas ¿Cómo las prefieres? ¡Saludos amigos! . . . . #foodporn #food #foodie #foods #dessert #desserts #dessertporn #foodgasm #foodies #foodphotography #foodlover #foodstagram #foodblogger #foodoftheday
Egg Plant Fried #meaunjadak
Kimchi pancakes!!! One of my healthier pancake options 😉 The kimchi in these pancakes are a great non-dairy source of probiotics! Probiotics have been marketed as a nutritional cure-it-all, claiming benefit in almost anything you can imagine. While it sounds incredibly promising, there’s still so much more to find out about probiotics! They work by improving the balance of good bacteria and less beneficial bacteria in the gut, however the evidence supporting use of probiotics for various ailments is still pretty primitive. For this reason, I recommend getting probiotics from food rather than a supplement! If you choose a plant based diet, just double check the ingredients on your kimchi, traditionally kimchi contains fish sauce! These pancakes were the perfect treat for a morning at home! They’re topped with a bit of @ceresorganics mayo, fresh baby spinach, some quick pickled carrot and a good squirt of Sriracha (because everything is better with Sriracha)❤️🌿✨
This is a breakfast Bahn Mi 🔥 @rumourmillcafe
next page →