#flawless

12,340,117 posts

Loading...
Orlando |Staffs with over 25 years of experience , and performed on over 10,000 clients |Before | After Eyeliner๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ done by Tracy -Call 407-757-0767 ๐Ÿ…5 Stars reviews on yelp ๐Ÿ…5 stars review on Facebook ๐Ÿ…5 Stars review on Google ๐Ÿ…5 Stars reviews on Yellowpage ----------------------- ๐Ÿ’---------------------- ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿซ We do provide one on one training or two on one training for microblading class. We do not teach big group classes. Apprenticeship is also available. ------------------------ ๐Ÿ’ŽAppointment comes with consultation ๐Ÿ’ŽDuring consultation, your artist will draw different shape, size and colors of the design for you ๐Ÿ’ŽMicroblading last from 1 to 2 years ๐Ÿ’ŽPain level is minimal to none because we use tropical anesthetic. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #tattooeyeliner #pmueyeliner #permanentmakeupeyeliner #microbladedeyebrows #microbladingorlando #microbladeorlando #microblading #permanentmakeup #permanentmakeupbrows #tattoobrows #tattooeyebrows #semipermanentmakeup #micropigmentation #hairstrokes #orlando #fab #glam #beauty #flawless #permanentmakeupeyeliner #permanentmakeuporlando
Loading...
Serum Mary Jardin harganya RM109. Tapi beli hamper ni RM99.90 bukan dapat serum saja, tapi dapat juga face oil, facial soap, lotion, pea protein dan astaceracol. Best. Hingga end Jan saja. . Klik linktr.ee untuk tahu lebih detail. . #maryjardin #maryjardinpasirgudang #maryjardinjohorbahru #cantik #codpasirgudang #codjohorbahru #collagen #faceoil #foundation #bbcushion #claymask #whitehead #blackhead #facial #serum #marine #flawless #lipmatte #lotion #scrub #jerawat #jeragat #bazarpaknil #putih #promosi #produkhalal #produkmurah #produkmuslim #mua #makeup
BILA NAK KURUS? . 7 hari dari sekarang je sis! . Ye betul. 7 hari je dah boleh nampak 2-5kg penurunan berat badan . Itu kalau xde senaman. Kalau sis senam โž• gym and body toning lagi la gempak kesannya. Ada di antara kami yang turun 10 kg dengan sekotak tau! . TRUFITZ โž• DETOX PRO. KALAU GABUNG MEMANG MANTAP KESANNYA . Jom dapatkan sekarang bagi yang belum. Bagi yg nak repeat order please dptkan sekarang sbb kami ada promosi tau . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0194766806 . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzsungaipetani #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollybayanlepas #trudollykulim #trudollysungaipetani
[ S W I P E ] #tunggadewimakeupcourse #tunggadewiselfmakeupcourse #tunggadewiselfprivatemakeupcourse #tunggadewibasic1class ---------------------------------------------------------- Makeup by her self (18/12/18) Coached by @tunggadewimakeup ---------------------------------------------------------- 60% makeup by her self Sarah ayu kw versi hijab ๐Ÿ˜œ Simple and glowing makeup look ๐Ÿ‘ good job Semoga ilmunya bermanfaat ya dear jgn lupa latihan teruss ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜Š โ€ข #wakeupandmakeup #makeup #flawless #makeupoftheday #makeupartistsworldwide #muaindonesia #muajogja #muasemarang #muasolo #muakaranganyar #muasukoharjo #muaboyolali #makeupartissolo #makeupwisudasolo #makeupwisudauns #makeupwisudaums #makeupsolo #riassolo #makeupclasssolo #privatemakeupclasssolo #privatemakeupclassjogja #makeupclassmurah #makeupclasssolomurah #privatemakeupclasssolomurah #beautyclasssolo #beautyclasssolomurah
Treat your nails today! Bookings can be made on +968 7111 8228 โœจโœจ #Meraki #Nails #Mani #MerakiTurns1
When someone pours the milk before the cereal ๐Ÿ˜ง this and more!! ๐Ÿ˜ check out The Stray!! Link in profile๐Ÿ˜Ž๐Ÿค˜ . #tshirt #teespring #space #og #gaming #nature #art #design #sweden #canada #popculture #music #lifestyle ย  #guns #aliens #streetstyle #outlaw #style #flawless #hunting #country #memes #comics #skulls #skate #usa #horror #draw #drawing #streetwear
Hey girls.. promotion still on ๐Ÿ˜. . Jangan lupa grab before it end. ๐Ÿคญ. . Nak feel makeup yg ringan, flawless and finish, glowy effect or matte wear, overcome oily face problem. Yg menyebabkan makeup uolls x lock n bercapuk. . Jangan risau. Jangan takut nak try this set. Selalu uolls try fdtn try ckit je kat tgn kan. Xpe alya mmg pemurah. Alya bg try complete set untill perfect finish. ๐Ÿ˜. . Amboi special. Haruslah. Alya kan sayang korang ๐Ÿ˜˜. Mintak 1, 10 alya bg try. Find me here http://www.wasap.my/60172568018/marykaybeautyconsultant. . Love; Alya; Marykay Independent Beauty Consultant. #marykay #flawlessset #mkfoundation #mkmakeup #mkfoundationbrush #mkfoundationprimer #marykayskincare #marykaymakeup #masalahkulit #masalahjerawat #skincare #makeup #makeover #beauty #health #kulitcantik #kulitsihat #penjagaankulit #kulit #flawless #marykay #marykayskinanalyzer #marykayskincare #marykaymakeup #masalahkulit #masalahjerawat #skincare #makeup #makeover #beauty #health #kulitcantik #kulitsihat #penjagaankulit #kulit #flawless @marykaymysg #SA50faces #marykaymalaysia #marykay #marykayskinanalyzer #marykayskincare #marykaymakeup #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #skincare #makeup #makeover #beauty #health #kulitcantik #kulitsihat #penjagaankulit #kulit #flawless .
WOW PATUTLAH CHANTIQโ—๏ธ Drip #vitaminc rupanya uolls๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu โ—๏ธ . . Nak jugak camni? PM ira sekarang IRA +6013 461 8384 IRA +6013 461 8384 IRA +6013 461 8384 . . atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my . . . #arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #putihkankulit #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #nanguang #handbags
Get your City Color Cosmetics contour palette. Get it now! Lets Shop with us now at Shopee! https://shopee.com.my/cotd.my * * ๐Ÿ–ฅ Websites : www.cotd.my Facebook : /cotd.my Instagram : cotd.my * ๐Ÿ“ฑ Whatsapp/call : +60187777654 * ๐Ÿฌ NO 26, Jalan 15/22, Tiong Nam Industrial Park 2, Seksyen 15, Shah Alam, Malaysia โŒš๏ธ (Sun-Friday, 10.00am-10.00pm except Sunday 4.00pm to 12.00am and closed on Saturday) * * * #makeup #lipstick #beauty #mua #flawless #originalmakeup #makeupmalaysia #muamalaysia #sayajualmakeup #sayajual #shahalam #sarban #makeuptutorial #makeupmurah #makeuporiginal #makeupusaoriginal #makeupinspiration
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
๐ŸŒธPERFECT TWO! ๐ŸŒธ . . Gabungan dua vitamins ni sangat mantap untuk rawat kulit muka yang bermasalah! Bagi sesiapa yang ada masalah parut jerawat, sunburn, blackhead etc, meh cuba Perfect Two Vitamins ni. Confirm akan jatuh cinta!๐Ÿ˜‰ - - Set ni sangat lah JIMAT dan TAHAN LAMA. Dua2 ni boleh tahan 3-6 bulan tau. Harga sangat lah berpatutan sesuai dengan kesan nya yang memuaskan๐Ÿ˜Š - - ๐Ÿ‡Kelebihan Vita- E: -Memudarkan parut jerawat -Melembapkan kulit -Mengatasi masalah whitehead/ bleackhead -Mengawal muka berminyak -Menghilangkan jeragat -Menyembuhkan luka dengan cepat -Anti penuaan -Melembutkan wajah -Mengatasi masalah kulit kering dan merekah -Meningkatkan tenaga seksual - - ๐ŸŠKelebihan Vita-C: -Mencerahkan kulit muka dan badan -Menghilangkan sunburn -Melindungi daripasa sinaran UV -Melembapkan kulit -Menghalang jerawat nasi dan pasir -Menguatkan imunisasi badan -Anti-stress -Anti radang -Mengatasi allergi seperti resdung dan eczema -Tona kulit lebih sekata -Meningkatkan kolagen dalam badan - - Kalau ada bajet lebih, bole tambah ESP skali. ESP kaya dengan sumber protein yang bantu membaiki sel-sel kulit. So, jangan terkejut kalau kulit awak glowing gebu gebas lepas ni๐Ÿ˜˜ - - Whatsapp syaz for details 0132562610โค #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeupm #sayajualshaklee #shakleeukm #shakleeeffect #shakleemurah #shakleenilai #shakleebest #shaklee #shakleebangi #shakleekajang #vivyyusof #setcantik #setdetoksshaklee #flawless #flawlessskin
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
๐ŸŒธPERFECT TWO! ๐ŸŒธ . . Gabungan dua vitamins ni sangat mantap untuk rawat kulit muka yang bermasalah! Bagi sesiapa yang ada masalah parut jerawat, sunburn, blackhead etc, meh cuba Perfect Two Vitamins ni. Confirm akan jatuh cinta!๐Ÿ˜‰ - - Set ni sangat lah JIMAT dan TAHAN LAMA. Dua2 ni boleh tahan 3-6 bulan tau. Harga sangat lah berpatutan sesuai dengan kesan nya yang memuaskan๐Ÿ˜Š - - ๐Ÿ‡Kelebihan Vita- E: -Memudarkan parut jerawat -Melembapkan kulit -Mengatasi masalah whitehead/ bleackhead -Mengawal muka berminyak -Menghilangkan jeragat -Menyembuhkan luka dengan cepat -Anti penuaan -Melembutkan wajah -Mengatasi masalah kulit kering dan merekah -Meningkatkan tenaga seksual - - ๐ŸŠKelebihan Vita-C: -Mencerahkan kulit muka dan badan -Menghilangkan sunburn -Melindungi daripasa sinaran UV -Melembapkan kulit -Menghalang jerawat nasi dan pasir -Menguatkan imunisasi badan -Anti-stress -Anti radang -Mengatasi allergi seperti resdung dan eczema -Tona kulit lebih sekata -Meningkatkan kolagen dalam badan - - Kalau ada bajet lebih, bole tambah ESP skali. ESP kaya dengan sumber protein yang bantu membaiki sel-sel kulit. So, jangan terkejut kalau kulit awak glowing gebu gebas lepas ni๐Ÿ˜˜ - - Whatsapp syaz for details 0132562610โค #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeupm #sayajualshaklee #shakleeukm #shakleeeffect #shakleemurah #shakleenilai #shakleebest #shaklee #shakleebangi #shakleekajang #vivyyusof #setcantik #setdetoksshaklee #flawless #flawlessskin
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” . . . . #flawless #thicc #meme #beautiful #goals
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
Eyes are captivatingly beautiful. Not because of the colour but because of the words they hold within them ๐ŸŒน . . lil_queen007#selfie #selflove #brunette #beautifulgirls #beautifuleyes #browneyes #picoftheday #modelswanted #brows #flawless #cutegirls ๐Ÿ˜˜#makeup #ootd
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
Beauty doesnt come from the inside, it comes from The stray๐Ÿ˜ head on over!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿค˜๐Ÿปlink in bio !! . #tshirt #teespring #space #og #gaming #nature #art #design #sweden #canada #popculture #music #lifestyle ย  #guns #aliens #streetstyle #outlaw #style #flawless #hunting #country #memes #comics #skulls #skate #usa #horror #draw #drawing #streetwear
๋‚˜์ด์•„์‹  ์•„๋งˆ์ด๋“œ๊ฐ€ ํ•จ์œ ๋œ ๋ฏธ๋ฐฑ ๊ธฐ๋Šฅ์„ฑ ์—์„ผ์Šค โ€œ๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ ๊ฐˆ๋ฝํ† ๋ฏธ ๋‚˜์ด์•„์‹  ์—์„ผ์Šคโ€ ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’™ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ์˜ˆ์ „๋ถ€ํ„ฐ ๋ช…์„ฑ์€ ์ตํžˆ ๋“ค์–ด ๋Š˜ ๊ถ๊ธˆํ–ˆ๋˜ ์ œํ’ˆ. ๋“œ๋””์–ด ์จ๋ดค๋‹ค ๐Ÿ˜ ์ œํ˜•์€ ์Šคํ‚จ๊ณผ ์—์„ผ์Šค์‚ฌ์ด์˜ ๋ฌผ ์ œํ˜•. ์ •๋ง ๋ฌผ์„ ํ”ผ๋ถ€์— ๋–จ์–ดํŠธ๋ฆฐ๊ฒƒ๊ฐ™์€ ์‚ฌ์šฉ๊ฐ ๐Ÿ˜ณ ํŠน๋ณ„ํ•œ ๋ณด์Šต๊ฐ์ด๋‚˜ ์œ ๋ถ„๊ฐ์€ ๊ธฐ๋Œ€ํ•˜๋ฉด ์•ˆ๋˜๋Š”๊ฒŒ ์ •๋ง ๊ทธ๋ƒฅ ๋ฌผ ์—์„ผ์Šค์ž„. ๋‚˜๋ฆ„ ์‚ฐ๋œปํ•œ ๋งค๋ ฅ์€ ์žˆ์Œ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๊ฐˆ๋ฝํ† ๋ฏธ์„ธ์Šค ๋ฐœํšจ์—ฌ๊ณผ๋ฌผ์„ ๋ฌด๋ ค 97%๋‚˜ ํ•จ์œ ํ•œ ๊ณ ๋†์ถ•์—์„ผ์Šค, ํ”ผ๋ถ€์— ์˜์–‘์„ ๊ณต๊ธ‰ํ•˜๊ณ  ๋ชจ๊ณต๊ฐœ์„ , ํ”ผ๋ถ€ํ†ค ๋ฐํžˆ๊ธฐ์— ๋„์›€์„ ์คŒ. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #๋งˆ๋…€๊ณต์žฅ #๊ฐˆ๋ฝํ† ๋ฏธ๋‚˜์ด์•„์‹ ์—์„ผ์Šค #ํ™”์žฅํ’ˆ #ํ”ผ๋ถ€ #์Šคํ‚จ์ผ€์–ด #์„ธ๋Ÿผ #์—์„ผ์Šค #์•ฐํ”Œ #์ถ”์ฒœ #๋ฉ”์ดํฌ์—… #์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ฅด๋ทฐ #์ œํ’ˆ์ œ๊ณต #์–ผ๋ฃจ์–ด #ํ›„๊ธฐ #makeup #selfie #selstagram #face #skin #skincare #flawless #kbeauty #beauty #๋ทฐํ‹ฐ #๋ทฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #followforfollowback #follow4followback #likeforfollow #photography
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
Avila Tea tree essential oil ๐ŸฅฆTea tree oil is powerfully antiseptic and can battle against a variety of bacterial infections. ๐ŸฅฆIt also has antiviral and antifungal properties making it an effective remedy for conditions such as ringworm, warts and toenail fungus. ๐ŸฅฆTea tree oil is Used widely to treat pimples and acne. Tea tree oil also contains a mild sedative and can be used topically for corns, boils, cuts, burns, and calluses. A little tea tree oil will quickly relieve the pain and inflammation from bug bites. #avilaoil #avilacoconutoilandessentialoil #skincare #hairgrowth #body #skin #hair #flattummy #flawless #glowing #morning #africa #nigeria #women #men #organicskincareproducts #christmas #newyear #beauty #beautiful #teatreeoil
Happy Sweet 17th, Talitha!โœจ Makeup as her req ____________________ Brushed by @beautybymarshel Hairdo by @deaharisss Photoshoot, Bridesmaids, Engagement, Prewed, etc . Pricelist/booking: ๐Ÿ“ฒLINE: Shelaevita9 Email : Shelahartana@gmail.com . . . #makeup #makeupartist #muajogja #makeupartistjogja #makeupjogja #makeupgraduation #makeupwisudajogja #hairdo #hairdojogja #graduationhairdo #makeupwisuda #makeupaddict #muasolo #muasemarang #riaswisudajogja #wisudajogja #hijab #hijabdo #hijabdojogja #prewedding #preweddingjogjakarta #flawless #flawlessmakeup #prewedjogja #fujifilm
โ€‹โ‡ฉ โ‡จ ๐Ÿ…›๐Ÿ…˜๐Ÿ…š๐Ÿ…” โ‡จ ๐Ÿ…•๐Ÿ…ž๐Ÿ…›๐Ÿ…›๐Ÿ…ž๐Ÿ…ฆ โ‡จ ๐Ÿ…’๐Ÿ…ž๐Ÿ…œ๐Ÿ…œ๐Ÿ…”๐Ÿ…๐Ÿ…ฃ ๐Ÿ“ท: @sjade_raves_
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
ARBUTIN IS THE BEST FOR UOR SKIN . if uols pakai SHINE SERUM kenapa kulit uols dapat result makin cerah? sebab salah 1 kandungannye ada bahan ARBUTIN,AGEN PENCERAH . selain tu apa fungsi the bestnye Arbutin ni โœ”๏ธagen pencerah kulit โœ”๏ธmerawat radikal bebas โœ”๏ธanti oksida โœ”๏ธanti penuaan & jeragat . sangat baguskan kandungan2 bahan dalam shine serum ni, sebab tu Lyn hari2 dapat feedback pengguna shine serum ni dapat result cepat berkesan tau #Teamfeelta #SecretJelly #ShineSerum #SupplimentSecretJelly #FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin #Putih #KulitPutih #Serum #Flawless #Cantik #KulitSihat #KulitMulus #KulitCerah #Glowing #CerahSatuBadan #FeeltaBeautySelangor #FeeltaBeautySungaiBuloh
My stunning personal trainer๐Ÿ’–๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @fkharbai #gorgeous #flawless #makeup #makeupartist
๐Ÿ’žWAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI๐Ÿ’ž . ๐Ÿ•”5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. . ๐Ÿ•–7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan. Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . ๐Ÿ•˜9 - 11 pagi Organ limpa bekerja. Elakkan makan dalam waktu ini. . ๐Ÿ•š11 - 1 petang Jantung bekerja secara optimum. Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika. Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini. . ๐Ÿ•1 - 3 petang Usus kecil bekerja. Sebaiknya buang air besar kali kedua dalam waktu ini. . ๐Ÿ•’3 - 5 petang Pundi kencing bekerja. Sebaiknya buang air kecil dalam waktu ini. . ๐Ÿ•”5 - 7 petang Ginjal bekerja secara optimum. Elakkan badan terlalu dehydrated. Banyakkan minum air dalam waktu ini. . ๐Ÿ•–7 - 9 malam Perikardium bekerja. Elakkan makan makanan yang berat pada waktu ini. . ๐Ÿ•˜9 - 11 malam Waktu terbaik utk berehat dan tidur. . ๐Ÿ•š11 - 1 pagi Hempedu bekerja. Elakkan makan, berat badan akan naik mendadak. . ๐Ÿ•1 - 3 pagi Hati bekerja utk singkirkan toksik. Elakkan berjaga. Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. . ๐Ÿ•’3 - 5 pagi Peparu bekerja. Bagi pesakit asma, elok amalkan bangun pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini. . Kredit : Rawat Masalah Kesihatan Wanita . WHATSAPP CIK aisyah ๐Ÿ“ฒ 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa๐Ÿ˜† . #lambattinggai #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq ย  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow
JATUH CINTA DENGAN BIBIR SENDIRIโ—๏ธ . Dulu bibir kering & tak bermaya je. Kalau pakai lipmatte lg la nmpk kering mengelupas semua. Tapi magic gila lps pakai Delipcious Frosty Cream ni tak ada pun mengelupas weeee ๐Ÿ˜ Tersangat bestt pakai #delipciousfrostycream ni ๐Ÿ’•
SEBAB UTAMA KENAPA PINKLADY MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA! . 1) MENGGEBUKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG ๐Ÿ‘™ . 2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. BAHAGIAN GELAP AKAN JADI PINKISH. ๐Ÿ™† . 3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEKSI. YANG GEMOK JADI KURUS, YANG KERING JADI BERISI, YANG LURUS MACAM TIANG BOLEH JADI LENTIK ๐Ÿ’ƒ . 4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. ๐Ÿ’‹ . . BERMINAT? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO๐Ÿ‘†atau di bawah ni yaโคต๏ธ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 010 9215786 . www.wasap.my/60109215786 . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #UKUGROUPTerbaik #ukugroup #RemyEmpire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo
#Sundayfunday #Sundayafternoon #Lowriders #Classicchevys #Classiccars #Harleys #Harleydavidson #Cruiseing #Broadway in the city of #Cpt #Compton #LosAngeles #California #Lowbottoms #Carclub comming down the lane..... Gots to give props were props are due, ole boy keeps his ride clean at all times. Ever since I seen this car white walls, tires, interior and paint is always on deck. #Flawless Take pride in what you do #Salute
SEBAB UTAMA KENAPA PINKLADY MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA! . 1) MENGGEBUKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG ๐Ÿ‘™ . 2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. BAHAGIAN GELAP AKAN JADI PINKISH. ๐Ÿ™† . 3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEKSI. YANG GEMOK JADI KURUS, YANG KERING JADI BERISI, YANG LURUS MACAM TIANG BOLEH JADI LENTIK ๐Ÿ’ƒ . 4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. ๐Ÿ’‹ . . BERMINAT? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO๐Ÿ‘†atau di bawah ni yaโคต๏ธ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 010 9215786 . www.wasap.my/60109215786 . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #UKUGROUPTerbaik #ukugroup #RemyEmpire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo
La funda perfecta no exist..... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ™Š #amazing #rainbow #funda #cel #pink #violet #RuPaulsDragRace #happy #flawless #gagging #Unicorn #mermaid
UPDATE , 02/25/2018 - 1/19/2019 #Thebigchop natural hair journey for this client @lorithisite 1)Relaxers, then transitioning to 2) Pravana smooth out 3 years 3) Color for 2 years 4) Officially 100% natural in a matter of minutes Skills and knowledge to alow my clients to choose what works best for their look and style. #getbeautied #Bellevuemain #naturalhair #naturalhairtamer #4chair #hair #redkin #megasoft #chi #blackhairmagic ๐Ÿ‘‘ #crownglory #hattorihanzo #4chair #textueredhair #deepconditioning #diversity #flawless #naturalhair #naturalhaircommunity #bighairdontcare #curlyhair #curlyhaircrew #naturalhaurjourney #4chairtype #4chairstyles #4chairgrowth
Dying over @averrrs_ in this dress from @blingitondressrentals #Flawless โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
SEBAB UTAMA KENAPA PINKLADY MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA! . 1) MENGGEBUKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG ๐Ÿ‘™ . 2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. BAHAGIAN GELAP AKAN JADI PINKISH. ๐Ÿ™† . 3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEKSI. YANG GEMOK JADI KURUS, YANG KERING JADI BERISI, YANG LURUS MACAM TIANG BOLEH JADI LENTIK ๐Ÿ’ƒ . 4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. ๐Ÿ’‹ . . BERMINAT? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO๐Ÿ‘†atau di bawah ni yaโคต๏ธ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 010 9215786 . www.wasap.my/60109215786 . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #UKUGROUPTerbaik #ukugroup #RemyEmpire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo
- Dyxy Lipstick Viral kesukaan ramai wanita๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜terdiri dari 3 kode (Cherry Red, Flirty Me dan Sexy Nude) . . ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„Long Lasting tahan lama lebih dari 8 jam ๐Ÿ’„Nyaman dipakai dan kurang melekat pada gelas ๐Ÿ’„Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„Bisa digunakan sebagai blusher & eye shadow ๐Ÿ’„Kombinasi warna yang menarik & sesuai untuk semua warna kulit . . Minat Hubungi Whatsapp : +017-2949166 (Kakfaiz) . . Cod : ๐Ÿš— Cod Kapar ๐Ÿš— Cod Klang ๐Ÿš— Cod Setia Alam ๐Ÿš— Cod Shah Alam ๐Ÿš— Cod Bukit Tinggi . .#faizahdyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxymodentelegant #glowing #foundation #dyxycosmetics #codbukittinggi #stokisdyxy #codklang #codsetiaalam #dyxy #codshahalam #alfaizmarketing #flawless #lipstick #cod #mua #makeup #makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #usahawandyxy #dyxymaskara #cod3jam #bccream #cantik3minitdenganDyxy
๐Ÿ’–๐Ÿ’– BESTNYA MAKEUP REMOVER BY @hannanmedispa.hannanskincare NI!! X BERMINYAK DAN SGTยฒ SENANG NAK REMOVE MAKEUP UOLLSS TAU ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . Jom grab Skincare terbaik by @hannanmedispa.hannanskincare harini!! . Mana yg xpnh dtg lagi jgn maluยฒ nak dtg ye.. Insyallah kami di Hannan Medispa Gua Musang akan beri layanan yg terbaik dan tiptop utk anda semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Harga yg pasti berbaloii dan menjimatkan anda semua tau.. Bulan ni ada offer serendah RM39โ—๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Jgn maluยฒ wasap kami utk booking slot ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝโ˜บ . HM GUA MUSANG ๐Ÿ“ฒ 0173974643 HM GUA MUSANG ๐Ÿ“ฒ 0173974643 HM GUA MUSANG ๐Ÿ“ฒ 0173974643 . ATAU tglkan no phone untuk kami hantar details secepat mungkin. ๐Ÿ“ฒ 0173974643 #hannanmedispa #hannanmedispa .guamusang #beauty #letscantik #aesthetic #guamusang #guamusangkelantan #cleopatra #carbonpeel #hannancosmetic #hannanangels #flawless #cantik #eyelash #perming #malaysia #medispa #health #healthylifestyle #kelantan #jerawat #jeragat #affordable #kelantanese #skincare #cosmetics @hannanmedispa.guamusang
SEBAB UTAMA KENAPA PINKLADY MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA! . 1) MENGGEBUKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG ๐Ÿ‘™ . 2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. BAHAGIAN GELAP AKAN JADI PINKISH. ๐Ÿ™† . 3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEKSI. YANG GEMOK JADI KURUS, YANG KERING JADI BERISI, YANG LURUS MACAM TIANG BOLEH JADI LENTIK ๐Ÿ’ƒ . 4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. ๐Ÿ’‹ . . BERMINAT? Jom cepat2 bertindak... terus klik link biru kat BIO๐Ÿ‘†atau di bawah ni yaโคต๏ธ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 010 9215786 . www.wasap.my/60109215786 . . #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinklady #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection #UKUGROUPTerbaik #ukugroup #RemyEmpire #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #payudarakencang #payudaramontok #pikatsuami #instashop #cikguseo
JAFRA Indonesia dengan bangga memperkenalkan rangkaian skincare ROYAL Revitalize dengan teknologi terkini, RJx. Telah dipatenkan oleh JAFRA, Royal Jelly RJx merupakan bahan dasar utama dalam rangkaian Royal Revitaliza yang dapat membantu memelihara dan meremajakan kulit wajah lebih ampuh. Terdapat 3P dalam kandungan Royal Jelly RJx, yaitu: ๐ŸŒต Power dimana Royal Jelly RJx melipat gandakan kemampuan royal jelly untuk membantu menyamarkan tanda-tanda penuaan. ๐ŸŒต Potency, Kandungan royal jelly meningkat hingga 3x lipat dan memiliki manfaat baik. ๐ŸŒต Precision, teknologi micro-encapsulation yang terkandung di dalam RJx, membuat royal jelly dapat meresap hingga ke dalam lapisan kulit serta fokus pada permasalahankulit. Rangkaian Royal Revitalize terdiri dari Gentle Cleansing Milk, Longevity Eye Crรจme, Line&Pore Perfecting Serum, Revitalize Serum, Extra Hydration Serum, Volcanic Micro Polish Mask, Longevity Balm, Longevity Crรจme, dan Solar Protection Fluid Spectrum SPF 50. Bingung mau pakeg yang mana dulu..??? Chatt me konsul dulu yuuk Dear๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Konsultasi/Tanya harga Fast respon Wa: 085755628702 #Jafraindonesia #jafraCosmetics #jafraroyaljelly #foundation #foundationjafra #rjfoundation #rjfoundie #cccremejafra #cccreamspf15 #tutorialmakeup #tutorialmakeupglowing #glowing #makeupsimple #kosmetikbpom #cantikalami #flawless #rifkajafra #jualfoundation #jualcccream #jafraskincare #jafrajawatimur
Best #isabodychallenge supporter.
Black barbie๐ŸŽ€
next page →