#flawless

12,018,932 posts

Loading...
Chicas estaba un poco perdida pero ya de nuevo vuelvo a darles calorcito a contarles unos cuantos datos curiosos entre otras cositas más y recuerden hacer sus citas con tiempo para las fiestas navideñas 🎉🎉 Reserve sus fechas vía whatsapp Muagic Makeup Studio & Store 📝Citas e informaciones: 📱 829-925-4176 📞 809-741-7041 ✉info@muagicmakeup.com.do 📡www.muagicmakeup.com.do 📍Estamos ubicados en la C/ Lorenzo Despradel No.7 Plaza María Teresa 2do piso Los Prados #muagicmakeup #studio #store #makeupartist #makeupartistworldwide #makeuplover #mua #hightligths #makeupmadeinrd #glammakeupartist #makeupdolls #glam #wakeupandmakeup #dominicanmakeupartist #cutcrease #spotlight #smokey #makeuptutorialsx0x #flawless #magic #glitter #gold #diamonds
Loading...
I said what I said. #flawless #beautifulblackman
A cute pose, interrupted by pizza then the realisation that your on a deep cleanse and your not bothered about it.
There’s flaws in everyone’s beauty but there’s beauty in your flaws 😊 #flaws #flawsome #flawless #beauty #womansworld #myworld #prettygirls #diamondcut #workingwoman
BAKAR LEMAK DEGIL 3x LEBIH PANTAS! . Dah ready nak bakar lemak dan kurangkan 2-4 kg dalam masa 7 hari? . Dah ready nak tukar baju baru sebab baju sekarang akan longgar dlm masa 7 hari? . Kalau dah ready mari cepat grab PELUANG ini! . Beli 2 kotak dan dapat 1 FREE dari mana-mana team #teamrichdolly . BUY NOW . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 0172004624 📲 0172004624 📲 0172004624 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #fazurabeautyshop #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting
Quédate con las que regresen a su rancho orgullosas de sus tradiciones y sus raíces❤️ . . . . . . . . . . . . #Ochavario #DiaDeMuertos #Tradiciones #Tamales #Rancho Beach #tbt #tb #Veracruz #Mexico #Tuxpan #Flawless #beauty #pretty #sun #sunset #photo #hair #life #style #fun #girl #beautiful #day #Mermaid #MermaidHair #MermaidLife #HotDay #SunnyDay #filter
Popping 👌💄 Birthday glam🌸
Salah satu kebaikkan bila uolls konsisten dengan #serumjampi - liang pori semakin kecil! 😱 . Sape tk suka kan pori pori kecut! Muka pun kurang berminyak. Jerawat, jeragat, pigmentasi pun mula hilang. . Uolls cuba lah. Sebotol boleh tahan 2-3 bulan tapi tengok juga la uolls pakai mcm mana ya 😄 . #cintabelleza #cintabellezateam #maliamelliasg #maliamellia #maliamelliasingapore #mmsg #serum #serumjampi #acne #pores #flawless #kulit #skincare
"I've got the blueprint. Let me build on your beauty." - Jennifer James
GUYS! Look at what @brows_by_felicity did for me! I’m even smiling harder in the after pic 💁🏽 🔅I’ve been waiting so long to get this done and I’m so happy with how they turned out. She was so fun and did a phenomenal job!! 🔅I have a video that will follow soon of the process on here and my professional IG once I’ve got it edited. 🔅This is just after the first session. Touch up will be next month. #microblading #browsbyfelicity #iwokeuplikethis #flawless
⛔️STOP!!⛔️ [ BADAN AWAK MACAM PAPAN? ASYIK KENE EJEK DENGAN KAWAN2? ANDA WAJIB BACA POSTING INI!!] . . . “PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepas ni konfem lelaki datang ngorat minta nombor😁😁 . JOM ORDER DGN CIK MONTOK SEKARANG . 📲 0102820980 📲 0102820980 . . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq   #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals   #malaysiaboleh
Thanks to my Facebook friends for tuning into #groceryglam today parts one and two of the live can be found here. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156706429080675&id=507745674 I enjoyed getting creative with this look and vamping it up. Sorry for the technical issues, hopefully the next one won't be so chaotic. Still undecided on these curls, maybe i need a new tool. 🤔 What's your fave tool to use? Bonus points if it has a glove to protect my burned fingers 😂This look will be a repeat for sure and paired with a neutral lip it could be an everyday look. #makeup #makeupideas #vampy #cardiweather #curls #liquidlipstick #motd #makeupoftheday #pressedpowder #liner #flawless #sensual #Younique #curlyhair #pixieproblems #platinumblonde #lipstick #novembermakeup #makeuplook #blondepixie #louisianafall #lipcombo #darklip #pressedshadows #bbcream #splash #kudos #platinumpixie #whatiwore
⛔️STOP!!⛔️ [ BADAN AWAK MACAM PAPAN? ASYIK KENE EJEK DENGAN KAWAN2? ANDA WAJIB BACA POSTING INI!!] . . . “PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepas ni konfem lelaki datang ngorat minta nombor😁😁 . JOM ORDER DGN CIK MONTOK SEKARANG . 📲 0102820980 📲 0102820980 . . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq   #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals   #malaysiaboleh
Dalam rangka ingin bermain makeup bold karena baju yang dipake baju india tapi mau tetep kelihatan kalem😊. Makeup by yayan #irulmakeupteam #fakelashesh @faryal_eyelashes_ -------------------------------------------------- #makeupbyyayan #bride #kebaya #weddingbyyayan #makeupartistjakarta #makeupartistindonesia #muajakarta #muaindonesia #beauty #instagood #instapict #instahair #instamakeup #instagram #foto #likeforlike #likeforfollow #hairlook #pictoftheday #flawless
Take 2! The full video for this look will be on YouTube soon. Sidebar: big shoutout and respect to anyone doing their thing on social media because it is A LOT of work. It definitely takes a lot of dedication and PATIENCE. My hats off to you. #makeuplover #makeupslay #makeupinspiration #makeupinfluencer #beautyguru #blackgirlmagic #makeupforever #makeuptutorial #flawless #torontomakeupartist #torontomua #makeupartist #hairbygunnesthetics #torontohairstylist #pontytail #hairslayer #hairinspiration #glossbomb #fentybeauty #hourglass
⛔️STOP!!⛔️ [ BADAN AWAK MACAM PAPAN? ASYIK KENE EJEK DENGAN KAWAN2? ANDA WAJIB BACA POSTING INI!!] . . . “PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepas ni konfem lelaki datang ngorat minta nombor😁😁 . JOM ORDER DGN CIK MONTOK SEKARANG . 📲 0102820980 📲 0102820980 . . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq   #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals   #malaysiaboleh
Glowing skin is always in 💫💫💫 If you have concerns about your skin , it may be fine lines, wrinkles , pigmentation , redness, acne , breakout or just any type of concern that you’re not happy with about your skin call us on 95298525 and we will organise a time to evaluate your skin and get your skin on the right path to healthy bright and clear! #clearskin #radiantskin #beautifulskin #agegracefullyandbeautifully #celebrityskincare #ramsgatebeach #environskincare #flawless #sydneybeauty #aesthetics #acne #pigmentation #wrinkles
Video link in BIO or type in YouTube.com/c/nicolekay #kocostar @kocostarusa yassss moist lips #lips #moisture #flawless #wedding #sexy #kissing #kissable
SKIN MAKIN CERAH & PELOLES UOLSSS . . Haaa nampak tak skin sis tu? Boleh nampakkan perbezaan sebelum & selepas? Makin elok skin dia 😍 . . Alhamdulillah pakai jer MAYLA lepastu konsisten, In shaa Allah skin awak pun boleh cantik macam sis ni 😉 . . TO ORDER, WS FARAH 01128208509 . .#luluskkm 💯 #maylaskincare #mayla #maylaadvance #skincareviral2018 #sayapakaisayajual 💋💋 #skincarehalal #thejunni_hq #tipsthejunni #tjcod #thejunnilovers #testimonithejunni #THEJUNNIRESELLER #teamsisturpadu #flawless #feedbackmaylaskincare #freegift #lovebeautylegacy
Ramuan yang boleh memudarkan kesan parut Mengembalikan tona kulit yang sekata RIA Ria is very effective to regenerate tissue to heal burns, treat wounds, sores and bruises. It also fade the new and old scars including stretchmark, rejuvenates the skin and uneven skin tones. Whatsapp 0132023394 (For fb click www.wasap.link/60132023394) #GritzAromatherapy #essentialoils #pudarparut #flawless
For those of u who wonder where im at and why i havnt been posting just been going through a lot and workimg real hard but i stay smiling even off camera so here i am lol .. #love #prettygang #brows #fleek #flawless #cynnycyncyn #cyncity #doubletap #like #follow #snap #snapchat #chat #piercings #work
#DianzMasknMoist ni sekali tarik aje terus tercabut semua whitehead kat muka, tak payah nak kena kupas banyak kali baru betul-betul cabut! 😚 . . Nota : ✅Lelaki perempuan 15 tahun ke atas ✅Ibu mengandung / menyusu boleh gunakan tanpa was - was ✅Gunakan seminggu 1-2 kali sahaja . . ❌Tidak sesuai untuk kegunaan harian ❌Tidak sesuai untuk kulit sensitif & nipis (jika ingin mencuba guna dalam kuantiti paling sedikit dahulu, jika tiada kesan sampingan boleh diteruskan) . Harga : RM59 sm untuk 2 item berkembar ni cod atau pos harga sama. TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN. SS add RM5 sahaja. . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianz #flawless #Masker #Moisturizer #Blackhead #Whitehead #skincare #jerawat #kulitkering #cerah #kulitcantik #maskerpurple #agentwanted #likeforlikes #like4likes #dropshipwanted #dianzmask #dianzmoist #luluskkm #dianzmaskmoist #maskerviral #pontian #codpontian #feedbackdianzmaskmoist #dianzvitamin #dianzlover #dianzlegacy #malaysia #johor
⛔️STOP!!⛔️ [ BADAN AWAK MACAM PAPAN? ASYIK KENE EJEK DENGAN KAWAN2? ANDA WAJIB BACA POSTING INI!!] . . . “PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepas ni konfem lelaki datang ngorat minta nombor😁😁 . JOM ORDER DGN CIK MONTOK SEKARANG . 📲 0102820980 📲 0102820980 . . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq   #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals   #malaysiaboleh
ESP 🌹 Sebab tu wieya cakap ESP ni ramai yang cari. Sebab anda boleh sediakan ikut citarasa anda. Yang penting rasanya memang sedap dan lagi nikmat minum bila tambah ais. Wieya percaya yang tak minum soya pun boleh nikmatinya tanpa ragu-ragu. . ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh  dan mengurangkan risiko kanser. ❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. Contact wieya untuk order dan pertanyaan ok 😍 Semoga hari anda ceria-ceria selalu. Rabiatul Adawiyah 019-5899895 Pengedar Sah Shaklee #shakleekedah #shakleeperak #esp #promo #shakleeonline #shakleekedah #carabancuh #banana #flawless #setkecantikan #shakleeipoh #shakleetaiping #RabiatuladawiyahShaklee
😍SHARE TESTIMONI😍 KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN . . . Berminat?... Wtsap sis +601127696589 atau klik link dkt bio sis😘 @pinkladybodyperfection @pinkladybodyperfection @pinkladybodyperfection @laililely @laililely #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #dropshipwanted #agenwanted #lossweight #pinkladyterbaik #UKUGROUPTERBAIK #UKUGROUPTHEBEST #UKUGROUP #teamiladaniel
⛔️STOP!!⛔️ [ BADAN AWAK MACAM PAPAN? ASYIK KENE EJEK DENGAN KAWAN2? ANDA WAJIB BACA POSTING INI!!] . . . “PINKLADY BODY PERFECTION MAMPU JADIKAN BADAN ANDA KEPADA BODY YG ANDA IDAMKAN SELAMA INI” . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . . Lepas ni konfem lelaki datang ngorat minta nombor😁😁 . JOM ORDER DGN CIK MONTOK SEKARANG . 📲 0102820980 📲 0102820980 . . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq   #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #bazarpaknil #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #mantap #bodygoals   #malaysiaboleh
From @makeoveridsurabaya workshop Muse @grityamalia Glowing look from makeover makeup 💕
Queen of reality show 💦
💖 👀
next page →