#feedbacknation

900,798 posts

Loading...
Bamboo Roundabouts
Where are you from? . . . #lost #lifestyle #child of the #world #italy
Loading...
Midnight Hues. . . photo by: @_benev2_ edit by: @simonerem
Keep your face to the sun and you will never see the shadows #sunshine 🌞
Allí donde construye gélidos abismos de realidad en vidrio que rompe cada noche para reunirse de nuevo en el Estigio.
Tired
Cozy 🌴 #visualsgallery 📸 by @danmaniel
Late evening in a town of Switzerland 🌃
Lead the way . . . photo by: @cargs11
Perfection @julezlorenzo
tag @pendakibiasa_ hstg #pendakibiasa Repost @irfanaziss Sedih denger belakangan ini di gunung banyak kejahatan, apalagi kejadiannya menimpa kaum hawa, semoga cepet kelar dan hilang kejadian kejadian gaenak di gunung, yang mendaki bawa perempuan mau temen apa pacar tolong di jaga lah, kalo gamau jagain biar gua sini yang jagain hahahaha. buat kaum perempuannya kalo mau nanjak lihat dulu siapa yg ngajak kenal baik apa nggak ? Berani izin orangtua mu apa nggak? Kalo dia nggak berani, aku berani izin ke orangtua mu ahahahhaa . #eatsleepmax #kamutenangkamurelax #livefolkindonesia #feedbacknation #passionpassport #stayandwander #moodygrams #bevisuallyinspired #exploretocreate #ig_masterpiece #folkgood #nature #wildernessculture #vscoaward #mood #ourplanetdaily #exploremore #visualsoflife #gooutside #folkindonesia #theglobewanderer #welivetoexplore #freedomthinkers
- _ Hello igers! Kali ini @nurhadi_id @wldvbz dan @pryaji akan mengadakan Instagram Edit Photo Challange / #FFA . yang dimulai pada tanggal 24 September s/d 23 Oktober 2018. Dan pemenang akan di umumkan pada tanggal 29 Oktober 2018. Akan dicari 11 pemenang. Rules : 1. Wajib follow @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure 2. Download file banner untuk story lalu bagikan di story dan highlights kamu dengan mention @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure 3. Download file banner untuk story & file foto untuk edit dari Dropbox (link tercantum di @nurhadi_id @wldvbz dan @pryaji ) 4. Upload dan edit foto hasil editan kamu lalu wajib TAG dan Mention ke @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure Sertakan hashtag #ourportsjourney dan #eigeradventure DI CAPTION 5. Tag dan mention @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure serta 3 teman kalian. - - Hayuh ikutan @aam_riyanto @rully_alvarez @saynoaja - Akan ada 11 pemenang beruntung yang akan mendapat hadiah menarik dibawah ini : 1. 1 Eiger Daypack Laptop 14 inch Magma 1 2. 1 Eiger Alpine Laptop Backpack 25L 3. 2 Eiger Ballistic Watch 4. 1 Eiger Apollo Headlamp 5. 2 Eiger Legpack 6. 4 Buah Strap Kamera Eiger Pemenang akan dipilih berdasarkan penilaian juri yang tidak dapat diganggu gugat! More : DM - #regrann #livefolkindonesia #exploreindonesia #justgoshoot  #livefolkindonesia  #visualsoflife #theoutbound  #agameoftones  #awesomeearth #lifeofadventure  #stayandwander  #createcommune #theglobewanderer  #moodygrams  #exploretocreate #artofvisuals  #folkgood  #createexplore #thecreatorclass  #heatercentral #greatnorthcollective  #folkcreative #awesome_earthpix  #earthfocus  #visualcreators #feedbacknation
Pilot seat of the Saab Gripen 🔥
Tokyo Nights vol. 1 w/@kaycalk
I wish that I did not know Where all broken lovers go #throwback
⚡️Amigo ⚡️
2am
#Repost @irfanaziss (@get_repost ) ・・・ Sedih denger belakangan ini di gunung banyak kejahatan, apalagi kejadiannya menimpa kaum hawa, semoga cepet kelar dan hilang kejadian kejadian gaenak di gunung, yang mendaki bawa perempuan mau temen apa pacar tolong di jaga lah, kalo gamau jagain biar gua sini yang jagain hahahaha. buat kaum perempuannya kalo mau nanjak lihat dulu siapa yg ngajak kenal baik apa nggak ? Berani izin orangtua mu apa nggak? Kalo dia nggak berani, aku berani izin ke orangtua mu ahahahhaa . . . . . . Go follow @outdoorstore.id @outdoorstore.id @outdoorstore.id . . #eatsleepmax #kamutenangkamurelax #livefolkindonesia #feedbacknation #passionpassport #stayandwander #moodygrams #bevisuallyinspired #exploretocreate #ig_masterpiece #folkgood #nature #wildernessculture #vscoaward #mood #ourplanetdaily #exploremore #visualsoflife #gooutside #folkindonesia #theglobewanderer #welivetoexplore #freedomthinkers #modernoutdoors #watchthisisinstagood #lifeofadventure
Nature taking over Ta Prohm 🇰🇭🌿 Photo by @stephenmlanglois #instamagazine_ #aframe #goopgo #worldspotz #destination_wow #ig_clubaward #lf10k #thegoldlist #greatshotz #travellingthroughtheworld #ig_global_life #worldtourists #mostdeserving #wherewillwegonext #weliketotravel #expediapic #athomeintheworld #suitcasetravels #symmetricalmonsters #feedbacknation #warrenjc #beautifulmatters #clubsocial #deluxefx #gothere #ig_travel #letsgoeverywhere #folkcreative #worldprime #fragmentmag . . . travel traveling TFLers vacation visiting instatravel instago instagood trip holiday photooftheday fun travelling tourism tourist instapassport instatraveling mytravelgram travelgram travelingram igtravel discoverworldtoday
Well this is exciting. A celebration of our amazing customers, the unveiling of a brand new lab, a 500 page book launch and something we’re dying to show you all. The launch will be friends and family and the amazing photographers who are exhibiting, but there’s a whole month to check out our brand new space and amazing new gallery. Enter to win spots to the launch by simply dropping rolls in during the month of October or by sharing this poster and tagging us! We couldn’t tag anymore of you legends but share the poster around and get involved. #racquetfilm 2.0 arrives soon 🎉🎞 shouts to the amazing @the_invisible_realm for the backing artwork; a Racquet original!
Turn and face the mountain in your life. Stop running or you will end up spending your whole life running away. Face your mountain now and overcome it. #thegreatoutdoor #exploretocreate #livefolk Source by https://woman1924-tumblr-com.cdn.ampproject.org/c/woman1924.tumblr.com/post/155356714060/amp
Now if you know anything about Geisha or Maiko you would see something out of the ordinary in this scene. But I don’t know anything, I just read it on Yahoo Answers: Geisha or Maiko aren’t generally religious. Another way you can tell that most “Geisha” you see in the streets of Kyoto are Chinese tourists having a great time 😂😂😂😂 See, these things you only learn while traveling....and on Yahoo Answers. #travelphotography #travelgram #travelnow #photographyart #travel #superhubs #thecreatorclass #ig_myshots #superb_photos #princely_shotz #everything_imaginable_ #senseprime #ig_podium #awesomeearth #igglobalclub #thebest_capture #wonderful_places #moodygrams #debthobsessed #creativecontentbuilders #visionary_creatives #ingeniousleague #mightydreamers #imaginatones #illgramers #feedbacknation #sonya6300 #sonyphotos #geisha
Parking zone
Hanya sekedar ingin mengikuti apa yang di suka, gak masalah kan?
Cristal clear, turquoise water and mountains are my favorites.
SPERMA harus dikeluarkan minimal 3-4x dalam seminggu, untuk menghindari resiko kanker prostat ( tentu dengan cara yang halal ) - Dr Lita. Yayasan Kanker Dharmais . . . . . . #education #sperm #waterfall #malang #travelling #vacation #journey #wisatamalang #cobanjahe #jalanjalan #folk #beauty #vsco #vscocam #photooftheday #photography #lightroom #wonderfull #discover #indotravellers #indonesia #jawatimur #visitindonesia
Sunset at the waterfront. Love this city 😊😍 #issalovehateting
Golden hour at one of Portugal’s most beautiful beaches. It hasn’t been long since I’ve started to travel and explore this world. I’ve always seen pictures of these beautiful places but never would have thought I’d ever see them in person. Well here I am, climbing down the side of the cliff to capture this view! God is good! . . . #mg5k #feedbacknation #westcoast_exposures #houseoftones #capturedconcepts #illgrammers #nowrongwaysf #theimaged #puresttones #fbn10k #eurotrip #torredebelem #portugal #ig_underdogz #tonekillers #reflectiongram #agameoftones #moodygrams #artofvisuals #way2ill #fatalframes #heatercentral #igmasters #LOT5k #ig_color #jaw_dropping_shot @illgrammers @ig_underdogz @thechillinitiative @moodygrams @way2ill_ @theimaged @agameoftones @ig.tones @purest.tones
views from the top🏞
_ Hello igers! Kali ini @nurhadi_id @wldvbz dan @pryaji akan mengadakan Instagram Edit Photo Challange / #FFA . yang dimulai pada tanggal 24 September s/d 23 Oktober 2018. Dan pemenang akan di umumkan pada tanggal 29 Oktober 2018. Akan dicari 11 pemenang. Rules : 1. Wajib follow @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure 2. Download file banner untuk story lalu bagikan di story dan highlights kamu dengan mention @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure 3. Download file banner untuk story & file foto untuk edit dari Dropbox (link tercantum di @nurhadi_id @wldvbz dan @pryaji ) 4. Upload dan edit foto hasil editan kamu lalu wajib TAG dan Mention ke @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure Sertakan hashtag #ourportsjourney dan #eigeradventure DI CAPTION 5. Tag dan mention @nurhadi_id @wldvbz @pryaji dan @eigeradventure serta 3 teman kalian. - - Hayuh ikutan @amronfikri @n_pikri @irfan_nt - - Akan ada 11 pemenang beruntung yang akan mendapat hadiah menarik dibawah ini : 1. 1 Eiger Daypack Laptop 14 inch Magma 1 2. 1 Eiger Alpine Laptop Backpack 25L 3. 2 Eiger Ballistic Watch 4. 1 Eiger Apollo Headlamp 5. 2 Eiger Legpack 6. 4 Buah Strap Kamera Eiger Pemenang akan dipilih berdasarkan penilaian juri yang tidak dapat diganggu gugat! More : DM - #regrann #livefolkindonesia #exploreindonesia #justgoshoot  #livefolkindonesia  #visualsoflife #theoutbound  #agameoftones  #awesomeearth #lifeofadventure  #stayandwander  #createcommune #theglobewanderer   #folkgood  #createexplore #thecreatorclass  #heatercentral #greatnorthcollective  #folkcreative #awesome_earthpix  #earthfocus  #visualcreators #feedbacknation  #ourcamplife  #campingcollective #keluarbentar #ayodolan #parapejalan
next page →