#fact

5,864,817 posts

Loading...
Loading...
Just imagine how it will be in future? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #earth #fact #knowledge #billionyears #future #generation #past #present #bigbang #solarsystem #sun #stars #planets #blackhole #vaccum #space #lightyears #news #intresting #intrest #spacelove ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @psycho_memes_ for more #psycho_memes
Share with your friends .(DID YOU KNOW) .@facts_more .FOLLOW FOR SUCH AMAZING FACTS . .UNLIMITED KNOWLEGE .BEST FACTS . .PLEASE LIKE SHARE CMNT AND TAG AND KEEP SUPPORTING 🙏 . #know #fact #point #education #amazing #dyk #unknown #facts #daily #facts 💯 #didyouknow #instafact #awesome #world #know #factsmore
#Fact : A stan is not really a stan if they don’t have a photo of the person they stan as a wallpaper. -Marz #louistomlindon #louissweaterpaws #sweaterpaws #hessoadorable
Follow, this Unique Page for more General awareness quiz material and updates about India and the World ⬇️⬇️⬇️ @curious_aspirant @curious_aspirant @curious_aspirant Comment your answers. Tag your friends. Correct answer is #d #organ #organday #facts #fact #factsoflife #knowledge #followme #followback #followforfollow #didyouknow #didyouknowfacts #quiz #quiznos #quiznight #quizás #upsc #ias #ssccgl #ssc #cds #nda #civilservices #currentaffairs #chandigarhuniversity #tagsforlikes #tagsomeone #photooftheday #education #science Visit our Stories to Know More 🙏🙏
fact - Meskipun bukan karakter utama dalam MCU , keduanya merupakan sosok penting dalam tim Avengers dan MCU. Nick Fury dan Agent Hill akan segera bergabung dengan proyek film Spider-Man Far From Home. - #tokoh #tokohku #figure #super #hero #superhero #superheroes #spiderman #spidermanfarfromhome #avengers #avengersinfinitywar #avengers4 #plot #fact #facts #fakta #berita #news #mcu #marvel #film #movie #marvelcomics #comics #agenthill #nickfury #summer #ironspider #sony #disney
Melihat tubuhnya yang bugar, dalam sekali lihat saja bikin penasaran untuk mengulik olahraga yang dipilih oleh pemeran Eric di film 'Merantau'. Olahraganya apa saja ya? "Buat saya, (olahraga adalah) apapun yang bisa membuat kita mengeluarkan keringat dan dilakukan dengan membutuhkan energi, menstimulasi otot-otot dalam tubuh, atau organ tubuh kita, streching, dilatih gitu kan," ungkapnya. Ia menuturkan, olahraga juga termasuk kegiatan lainnya yang dapat merangsang sirkulasi darah yang ada dalam tubuh dan juga kegiatan yang bisa membantu tubuh mendapatkan oksigen dengan cukup. "Saya rasa, buat saya sendiri ya (bukan berarti) oh olahraga itu saya harus lari, oh olahraga itu harus ke gym, kalau saya mau nimba air gitu kan itu olahraga. Pergi ke kebun itu juga olahraga, tanpa fasilitas, yang tanpa sepatu, karena badan kita lebih banyak kontak dengan bumi sebagai sumber magnet," tutup pemain film 'Beyond Skyline' tersebut. (Source : health.detik.com) Tag 5 teman kamu untuk mengetahui info ini. Jangan lupa add official line @matafakta (pake @ yaa) atau klik link di bio #matafakta #fakta #fact #beritaunik #info #berita #indonesia #international #national #family #life #awesome #healthy #motivation #viral #video #Instagood #InstaDaily #InstaLike #Friends #Like4Like #TagforLikes
The stapes is the third bone of the three ossicles in the middle ear. The stapes is a stirrup-shapedbone, and the smallest in the human body. It rests on the oval window, to which it is connected by an annular ligament. ; @_science4u_ 👈 FOLLOW HERE @_science4u_ 👈 FOLLOW HERE @_science4u_ 👈 FOLLOW HERE ; #science4u #science #facts 💯 #factsdaily #fact #facts #factz #instadaily #small #ear #bones #bone #human #anatomy #learn #tbt #share #comment #like4likes #follow #follow4like #body #biology #amazing #daily #random #shape
The tallest has been measured at 70 meters in height. Large stalagmites in the Hang Son Doong, Vietnam. This passage is said to have the greatest cross sectional area of any cave in the world. The massive Second Doline in Hang Son Doong is so large that trees grow inside. Its name, Hang Sơn Đoòng, is variously translated from Vietnamese as 'cave of the mountain river' or 'mountain cave of Đoòng [village]'. As a solutional cave , it was formed in soluble limestone and is believed to be between 2 and 5 million years old. #nature #cave #amazing #climate #trees #river #vietnam #wow #girl #boy #fact #facts #instaamazing #information #instago #instadaily #instadaily #instapic #photooftheday #naturelover #follow #followformore
This is one of the most startling things I have ever heard, definitely found it worth while. Hope you guys take it to heart like it did! ↓ Photo credited to @raj.specter follow him for more! . #Quote #Quotes #Inspire #inspiration #Neo #Reality #real #Monologue #Truth #Fact #Facts #unique
Jellyfish! #humourous_gram #fact
Setiap tanggal 17 Agustus masyarakat Indonesia selalu memperingatinya sebagai hari kemerdekaan. Tepat pada tanggal inilah di tahun 1945, untuk pertama kalinya Indonesia mampu melepaskan diri dari belenggu penjajah yang sudah menduduki Nusantara selama ratusan tahun. Upacara bendera menjadi satu hal yang wajib dilakukan untuk memperingati hari kemerdekaan. Namun untuk lebih meriah lagi, masyarakat Indonesia kerap menggelar acara lomba. Salah satu lombanya adalah panjat pinang. Lomba panjat pinang sendiri mengharuskan pesertanya memanjat bambu untuk mengambil hadiah yang telah digantung di atas. Saking serunya, panjat pinang ini seolah sudah menjadi ikon lomba kemerdekaan. Tetapi tahukah kamu bagaimana lomba panjat pinang ini bisa tercipta? Panjat pinang sendiri sudah ada sejak zaman Belanda menjajah Indonesia. Bahkan meneer-meneer Belanda-lah yang mengadakan acara ini. Sementara pesertanya adalah warga pribumi. Mengingat pada saat itu warga Indonesia sangat menderita, mereka akan melakukan apa saja demi bertahan hidup. Jadi ketika Belanda mengadakan panjat pinang, warga selalu antusias mengikutinya. Tak sampai disitu, warga pribumi akan berebut hadiah berupa bahan makanan maupun pakaian yang sudah digantung di atas. Sementara orang Belanda duduk santai menertawai warga pribumi berebut hadiah. Sejak saat itu, panjat pinang seolah telah menjadi tradisi di Indonesia hingga sekarang. Padahal dalam sejarahnya, lomba ini hanya untuk menertawai orang Indonesia sendiri. Sebagai penerus bangsa, kita harus memaknai lomba ini lebih mendalam lagi dan menghargai jasa para pahlawan bangsa Indonesia. . . LIKE AND SHARE YA GUYS . #wowcreepyid #creepyinfo #hutri73 #kemerdekaan #indonesia #panjatpinang #belanda #insiden #lfl #viral #info #fact #faktadanmitos #misteri
Swipe⬅for hd pic . . . ➡DAILY SARCASM😅 ➡DAILY💯FACTS ➡DAILY🎹MUSIC . . . Like 👍 Share with ur friends👥 Turn on post notification 🔔 . . . ➡via: 🙏(pic credits)to there creaters . . . ...............✔FOLLOW➡@beurselfofficial......... . . . . . . . . . FOR DAILY👉 🎤singing 💃dance 🎼music 💯facts 👍motivation
DATO IMPORTANTE VIAJER@S. ✈️✈️🌎 Para todo el que quiera ir de Sudamérica a europa o al contrario. Los invito a que busquen y comparen los vuelos desde estás ciudades para que confirmen esta información. ¡LOS INVITO A QUE SE UNAN A NUESTRA NUEVA PÁGINA VIAJERA! LOS ESPERO 😎 #instatravel #instaviation #instaviajeros #instaviajes #instavacation #viajes #viajar #viaja #viajeros #viajero #airbnb #trip #tourism #viajerosporelmundo #travel #traveller #happy #important #travelinfluencer #fact #travelblogger #traveler #travelguide #adventure #adventuretime #relax #digitalnomad #lifestyle #travellife #mochileros
➡️Never Forget To Share It With Your Friends And Family Members Because Sharing Is Caring ➡️For More Amazing Stuff Follow 🔙 @factsworld9 ➡️ Turn On Post Notification To Get Instant alerts . . . . . . . . . . . . . . . . . . #facts 💯 #factsdaily #facts ‼️ #facts 💯💯💯 #fact #factsworld9 #daily #dailygk #dailygk #dailyfacts #truefacts #insta #instafact #instafacts #didyouknow #knowledge #know #amazingplaces #amasingplacestovisit #australia
Отмечай любителя поесть🍔🍟🍗 ⬇⬇⬇ Подписывайся на @smeh.on и прожимай свой царский лайк!🔥 #smeh #смех #юмор #смешно #ору #smehon #мемы #мемчики #мемасы #лол #кек #рофл #факт #факты #fact #facts
Wow! Respect Factspect! Share With All Of Them
Important message... #truth #fact #knowledge #onelife
Смогли бы так же?😵😱 ⬇⬇⬇ Подписывайся на @smeh.on и прожимай свой царский лайк!🔥 #smeh #смех #юмор #смешно #ору #smehon #мемы #мемчики #мемасы #лол #кек #рофл #факт #факты #fact #facts
Double TAP for more interesting facts!👌🏼 F0LL0W us ( @factsdaily.official ) for more facts!💡 - 👉 @factsdaily.official 🌏 👉 @factsdaily.official 🌏 👉 @factsdaily.official 🌏 - With the daily hygiene ritual culturally entrenched Down Under, those who've skipped the shower tend to keep their 'dirty' little secret to themselves. However, according to some experts, when it comes to our health, those who shower less have it right. A hot daily shower can damage your skin, warns Associate Professor Stephen Shumack, President of the Australasian College of Dermatologists. "Over-washing causes 'defatting' of the skin – getting rid of the natural body oils we produce to protect the skin cells. This can cause actual damage making them more permeable to bacteria or viruses, precipitating itchy skin, dryness, flakiness and worsening conditions like eczema." - Protective oil isn't the only thing destroyed by our obsession with cleanliness. Research reveals that, like the gut, our skin is an ecosystem of billions of bacteria, viruses and fungi. These residents need to be in balance for our health. - "If you over-shower you are altering the natural distribution of good bacteria on skin," Shumack reveals. "This may predispose you to other bugs on the skin such as pityriasis, an overgrowth of yeast organism on skin, more common in those who shower a lot." Ideally, how often should we shower? Only when we really need to, according to Shumack. "A sedentary person can get away with a shower once, twice or three times a week, especially in winter. It varies on your skin type and what you are doing." If you're sweaty and dirty, you need a shower, while those with sensitive skins – the elderly and babies – need less showering time. - Source: https://www.smh.com.au/lifestyle/beauty/how-often-should-we-shower-much-less-often-than-you-think-20150310-140487.html - #shower #expert #dermatologist #research #facts #fact #factz #facts 💯 #factsoflife #allfacts #factsdaily #factskpop #factzonly #knowledge #knowledgeispower #interestingfacts #dailyfacts #dailyfact #factsdaily #amazingfacts #worldfacts #coolfactz #instafact #instafacts #science #didyouknow
Sama seperti aplikasi live streaming lainnya, fitur Instagram Live memungkinkan kamu menyampaikan informasi secara cepat dan mudah langsung dari smartphone. Udah gitu kamu juga bisa berinteraksi dengan penonton. Tapi, coba pertimbangkan bahaya berikut: 1. Ruang Privasi Semakin Sempit For your information, saat ini ada 600 juta pengguna aktif Instagram. Dan tahukah kamu, ada 22 juta pengguna aktif Instagram di Indonesia? Angka yang besar ya. 2. Informasi Semakin Bebas Tanpa Aturan Berbeda dengan status di Facebook atau Twitter, informasi yang disebarkan lewat Instagram Live tidak melewati proses editing. Itu artinya, semua informasi disebarkan mentah-mentah. Jika diterima mentah-mentah oleh penontonnya, maka bisa memicu kesalahan informasi. 3. Bisa Dikira Gila Pernah gak melihat orang yang Live Instagram? Terlihat seperti orang gila yang ngomong dan ketawa-ketawa sendiri. Jadi, buat kamu yang suka banget pake Instagram Live di tempat umum, kurang-kurangin deh biar gak disangka gila sama orang yang gak ngeh dengan fitur ini. 4. Bikin Boros Baterai dan Kuota Jika kamu lupa, Instagram masuk jajaran aplikasi paling boros memori, baterai dan kuota tahun 2016. Begitu juga dengan fitur Live di Instagram ini, jika sering digunakan bisa bikin kuota dan baterai kamu cepet habis loh! sumber: Jalantikus.com . .. ... #instagram #instalive #aplikasi #fact #fakta #instamaniaviral #instamaniax #viral #indonesia #teknologi #gadget #info #berita #instamakassar #makassar #instagramhub #gudanginformasi #kamuharustahu #informasi #information #knowledge #pengetahuan #share #unik #lifestyle #life #didyouknow #instadaily #likeforlike #instalike
#DIDYOUKNOW : Golden Freedom: Legacy of Independent India’s First Hockey Olympic Gold in 1948. This 15 Aug Akshay Kumar Gold Movie Rebuild the proud movement for every Indian after getting a freedom. . . . . #Tentaran #didyouknow #facts #fact #follow #instagood #knowledge #science #education #f #amazing #nature #like #know #dyk #technology #dailyfacts #factoftheday #AkshayKumar #Gold
Double TAP for more amazing facts"es 👌 . -👥 TAG a friend to show this💡 -🔔TURN ON POST NOTIFICATION -✔FOLLOW for more... . . . . . . . #fact #facts #didyouknow #instafacts #science #scientist #factz #dailyfacts #facts 💯 #factsoflife
. Gelap ya, eh ada bintang 🌟 Ini objek langit apa kak @zzydan_ta ??? . 📷 : @zzydan_ta (dengan kamera smartphone) ...... #astronomy #star #stargazing #astrphotography #camera #smartphone #astronomer #amateur #experiment #passion #fun #fact #club #MalangRaya #eastjava #beautiful #sky
Regrann from @maibox.id - Hindari bekerja di tempat tidur agar pikiran anda bisa santai. Singkirkan laptop dan gadget dari tempat tidurmu. . Gunakan waktu tidurmu menggunakan MAIBOX. MAIBOX SMART MATTRESS FOR SMART PEOPLE . #maibox #maiboxindonesia #maiboxaustralia #proudlyaustralia #mattrass #kasur #springbed #springbedmurah #likeforlike #likeforfollow #kekinian #hits #quotes #tips #tahukahanda #tahukahkamu #fact #facts #ootd #furniture #furnituremurah #kasurmurahberkualitas #interiorunik #design #art #kamarlucu #kamarunik #insomnia
Dat 1 time I got caught😳😳🤣🤣🤣🤣🤣😍 #bae
Today on the 17th of August 1936, Margaret Heafield Hamilton is born. She is an American computer scientist, systems engineer, and business owner. She was Director of the Software Engineering Division of the MIT Instrumentation Laboratory, which developed onboard flight software for the Apollo space program. Hamilton has published over 130 papers, proceedings, and reports about the 60 projects and six major programs in which she has been involved.
This for you @theflashsuniverse. (forgot watermark) ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀• • • • Follow @speedstersuniverse for more #TheFlash content! ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ • • • • Ignore these: #flash #flashmemes #fact #dc #dceu #dctv #marvel #mcu #barry #barryallen #grant #grantgustin #batman #superman #ironman #infinitywar #shazam #blackpanther #meme #memes #laugh #funnymemes #instagram #likeforfollow #likeforlikes #like4follow #facts #season #spiderman
☕️&🐱, 🙏🏻. // 📷 @abeadlescomb
Swipe⬅Watch till last Like 👍 Share with ur friends👥 Turn on post notification 🔔 Give👆Follow @sarcasmmusicfacts
Swipe⬅Watch till last . . . ➡DAILY SARCASM😅 ➡DAILY💯FACTS ➡DAILY🎹MUSIC . . . Like 👍 Share with ur friends👥 Turn on post notification 🔔 . . . ➡via: 🙏(pic credits)to there creaters . . . ...............✔FOLLOW➡@beurselfofficial......... . . . . . . . . . FOR DAILY👉 🎤singing 💃dance 🎼music 💯facts 👍motivation
next page →