#eyesfromtheebssy

203 posts

Loading...
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
" UNTUK APA KAU PUNYAI HATI, ANDAI KAU MASIH TERASING DAN SEPI..." #mengintaiakudineraka By @hadi_fayyadh . "Kenapa kau begitu aneh? Di dada kau Mengapa punyai luka seperti itu?..Apakah kau tidak punyai hati?" . Dadanya yang berlubang, dengan darah merah masih pekat mengalir, membuatku takut. Dia menatapku berkaca-kaca, wajah suram berlatar senja menghiasi kamar bicara. Barangkali pertanyaanku luar dari kebiasaan. . " Adakah yang bertanya lebih mengerti daripada yang ditanya.? Untuk apa punyai hati jika Hati itu sepi.. Apakah ada penawarnya hingga saat ini ?.. Ia umpama debu yang ditiup bayu, lalu hilang dipermukaannya. Tiada siapa tahu, hanya sang pemilik hati." "Mengapa begitu?" Aku penasaran dengan persoalan. "Kerana aku terlalu berharap kepada manusia hingga aku dikhianati tanpa aku punyai ruang untuk bernafas, dan menghidupkan kembali hatiku yang telah mati.." . Dia menundukkan wajah, lalu menyambung. . "Aku sedar sesungguhnya mempunyai tidak semestinya memiliki. Aku terpinggir dari jalan yang getir,.. Dan memaksaku jalani hidup tanpa aku cintai jalan ini.." . Dia tiba-tiba berlari, menuju ke tebing nan tinggi. Lantas dia berkata sesuatu. . " Sehebat apapun kau, andai sekecil daging ini tidak dibahagiakan, ia akan menjadi sekecil api yang membakar sebuah belantara seluruh ragamu.." . Hampir sahaja dia ingin terjun dari gaung yang tinggi, tiba-tiba ada sesuatu yang melayang terbang dari udara dan terus melekat di dadanya., belum sempat aku memanggil, dia hilang bagai debu yang ditiup angin. . SIAPAKAH Gerangan DIA yang didadanya berlubang Luka? IKUTI Kisah aneh disebalik perjalanan Alesya Qistina dalam #mengintaiakudineraka . . ⤵ JOM ORDER ⤵ 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond @Wnnajwan @AthiraAdawiyah @AliyaAdawiyah @Norizhamkhamis
Loading...
Salam .. Hai Guys .. Berita Baik sangat-sangat ni ... Ustaz @hadi_fayyadh nak bagi buku percuma .. NEVER BE ALONE, kalau nak komen ramai-ramai.. cepat !! E Book Never Be Alone akan diberikan secara Link Website. Nantikan info seterusnya. #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
KIAMAT SEMAKIN MENGHAMPIRI! . . Orang-orang miskin dan pekerjaannya mengembala kambing tiba-tiba menjadi para pemimpin manusia banyak. . . Para pengembala yang sama, bermegah-megahan dengan gedung-gedung besar dan tinggi-tinggi. . . Berlumba-lumba membina bangunan tinggi Daripada Abu Hurairah r.a. ia berkata; suatu ketika Rasulullah s.a.w. nampak di tengah-tengah orang ramai. . . Lalu baginda didatangi oleh seseorang yang menanyakan kepadanya: "Wahai Rasulullah s.a.w. bilakah terjadinya kiamat?" Nabi s.a.w. menjawab dengan bersabda: "Tidaklah orang yang ditanya mengenai masalah itu lebih mengetahui daripada yang bertanya. . . Akan tetapi aku akan memberitahukan kepadamu tentang tanda-tandanya. Iaitu, jika seorang ammah (hamba perempuan) melahirkan majikannya, itulah yang termasuk di antara tanda-tandanya. . . Juga apabila orang-orang yang tidak beralas kaki dan tidak berpakaian menjadi pemimpin masyarakat, maka itu juga di antara tanda-tandanya. Demikian pula apabila para pengembala domba berlumba-lumba meninggikan bangunan, . . maka itulah salah satu tandanya di antara tanda-tanda yang lima, yang mana tidak mengetahui yang sesungguhnya selain Allah SWT." Kemudian baginda membacakan ayat berikut ini: . . "Sesungguhnya Allah, hanya pada sisi-Nya sahajalah pengetahuan tentang hari kiamat, dan Dia-lah yang menurunkan hujan, serta mengetahui apa yang ada di dalam rahim";- (Riwayat Ibn Majah). . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersD
1 HARI TERAKHIR! CEPAT ORDER SEBAB ESOK DAH NAK TUTUP! . . DEEN SALAM! . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY FAYYADH MERCHANDISE! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Apa tunggu lagi? Order SEKARANG🍃👕⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵👕🍃 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #deensalam #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
Terima Kasih semua pembaca #ketikazazilberputusasa karya @hadi_fayyadh . . [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . Saudara @ak.yadiy , "Sebuah kisah yang dicoret sehingga kita yang membacanya terbawa-bawa. Kesan visualisasi bagaikan kita berada dalam kisah tersebut". . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN SAH KAMI. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond @athiraadawiyah @wnnajwan @zultakbir_raya @norizhamka @aliya.adawiyah
DEEN SALAM • • • • • SECOND LAST DAY 。。。 Alhamdulillah, 1000 helai telah siap sedia untuk masuk kilang hari ini,.Anda masih menunggu? ......... JOM ORDER DENGAN AGEN SILVER, GOLD DAN DIAMOND KAMI SEKARANG Bole order dgn sy📍🍃👕⤵⤵⤵⤵👕🍃 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
Assalamualaikum guys, hari nie, saya nak share ngan korang suma, sebuah karya yang sangat menyentuh jiwa dan sangat2 deep ayatnya. Cetusan dari nukilan @hadi_fayyadh nie lain macam. Sebab setiap ayat yang ditulis terus meresap dalam jiwa. . Buku nie best tau sebab ap, sebab mnceritakan perihal Barzakh, yg mana suatu alam kita akan tempuh. Guys, kadang2 kita nak jadi baik, nak kena ada dorongan. So, sya rekemen dengan korang buku nih, karya @hadi_fayyadh , Semusim Di Barzakh. . Boleh dapatkan di mana2 kedai buku di seluruh Malaysia dan Agen Online Sah ye. Dapatkan tau, rugi kalau korang tak amik peluang feel the moment buku nih. Salaam from @ahmadsalam._ 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
Akan tiba waktu Dajjal bermaharajalela di penghujung dunia menawarkan segala macam kemewahan dan kehendak yang sukar untuk ditolak. Dan bilamana kita tunduk pada hebatnya Dajal memenuhi permintaan kita, maka neraka lah jawabnya. 。。。 Maka ikatlah anak-anak perempuan kamu, isteri dan ibu kamu di tiang yang paling utuh dan kuat dalam rumah kamu dengan kemas kerana apabila Dajal menghentakkan kakinya ke bumi, seluruh kaum wanita akan berlari-lari mendapatkan Dajal meninggalkan segala-galanya. . 。。。 Akan dicampak anak yang sedang didokong, suami mereka untuk Dajjal. Meraung2 lah mereka diikat pada tiang. Tapi jangan pula kamu kasihankan mereka dan membuka ikatan. Nescaya pasti kamu tidak akan dapat mengekang mereka dari berlari mendapatkan Dajal. 。。。 Disebutkan dalam hadith Ibnu ‘Umar, Nabi sallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, . . يَنْزِلُ الدَّجَّالُ فِى هَذِهِ السَّبَخَةِ بِمَرِّ قَنَاةَ فَيَكُونُ أَكْثَرَ مَنْ يَخْرُجُ إِلَيْهِ النِّسَاءُ حَتَّى إِنَّ الرَّجُلَ لِيَرْجِعُ إِلَى حَمِيمِهِ وَإِلَى أُمِّهِ وَابْنَتِهِ وَأُخْتِهِ وَعَمَّتِهِ فَيُوثِقُهَا رِبَاطاً مَخَافَةَ أَنْ تَخْرُجَ إِلَيْهِ … 。 . “Dajjal akan turun ke Mirqonah (nama sebuah lembah) dan majoriti pengikutnya adalah kaum wanita, sehingga ada seorang pemuda yang pergi kepada isterinya, ibunya, puterinya, dan saudarinya, kemudian mengikatnya kerana bimbang mereka akan keluar menuju Dajjal”. . . 。。。 (HR. Ahmad 2: 67. Syaikh Al Albani mengatakan bahawa sanad hadith ini hasan). (Musnad Ahmad 7 : 790 dengan tahqiq Ahmad Syakir, dan beliau berkata, “isnadnya Sahih.”) #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
2 HARI TERAKHIR! CEPAT ORDER SEBAB ESOK DAH NAK TUTUP! . . DEEN SALAM! . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY FAYYADH MERCHANDISE! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Apa tunggu lagi? Order SEKARANG 🍃👕 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵👕🍃 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond7
TERUS MENGORAK LANGKAH! . 100 NASKAH TERAKHIR! . KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 500 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
MATI ITU INGATAN BUAT KITA! . . Ngerinya Ya Allah ... Cuba dengar Molek ... huhu Jauhkan Kami Ya Allah dari bala bencana di Akhirat.. ... Ada seorang tu mimpi, dia nampak seseorang yang sedang teresak-esak menangis .. Gelap dan berkabus tempat itu .. Kelihatan yang sedang menangis itu adalah seseorang yang dia sangat kenali, rupanya kawan dia , lalu dia bertanya kenapa kau menangis .. ... .. “Weh .. aku dah tak da peluang da nak buat amalan, aku takut sebab aku dah mati .., aku takut kejap lagi mungkar dan nakir mai aku nak jawab apa..., kemudian dia meraung sampai terkeluar kerongkong..” .... .. Lalu saya terjaga dari tidur, bila tgk hp saya menyala. lalu saya buka wassapp.. Tengok dalam group wassapp kawan bagitahu kawan saya tu baru sahaja meninggal dalam kemalangan.. Berderau darah saya .. .. . Teringat masa hidup dia seorang yang suka persenda agama dan tak pernah solat. Menangis sorang-sorang memikirkan kematian yang tak tahu bila akan dijemput. . . Alami suatu perasaan dan pengalaman dalam sebuah karya meniti sebuah perjalanan hamba, karya @hadi_fayyadh , Semusim Di Barzakh. Alami dan rasai sendiri. . . Dapatkan di kedai buku sekitar Malaysia atau Agen Sah Online. 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
MISTERI FLOATING CITY! . . Setiap filem atau movie yang ditayangkan tampaknya bukan saja2 ianya sekadar hiburan. 'Mereka' mengambil peluang untuk memanfaatkan hiburan tersebut untuk menyebar agenda dan memberi kefahaman kepada setiap penonton. . . Akhirnya, tayangan berulang kali, pada awalnya tidak diterima, selepas ulangan berkali kali, ianya diterima secara tidak sedar. Akhirnya, kita menjadi sebahagian daripada mereka yang membela kebatilan. . . Agenda 'mereka' untuk menyambut kedatangan Raja Agung Bermata Satu ini, dihiasi dengan teknologi canggih yang bakal merubah keyakinan yakni keimanan rapuh seseorang. Tuhan Hologram kini semakin pasti. . . Dengan kebangkitan isu "Floating City" yang tersebar luas, apakah ianya insiden tidak sengaja? Atau dilihat sebagai tidak sengaja untuk memberitahu kepada masyarakat dunia bahawa ianya bukan igauan. . . Apa itu Hologram? Ianya adalah paparan 3D yang sangat "Real". Dahsyat yang luar biasa, saat kita menyaksikannya, apakag kita terus tertipu atau dapat menembusi tipu daya tersebut? . . Penuhi dada dengan ilmu. Sematkan pengetahuan agar tidak tertipu. . . Karya cetusan @hadi_fayyadh , bukan suatu yang baru. Ianya sudah lama wujud. Konspirasi menggegar dunia menggugah jiwa. Infinity War segala jawapan di dalamnya. . Dapatkan Sekarang pada Agen Sah Online! 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy . Naskah Terhad! First Come First Serve!
100 NASKAH TERAKHIR! . F R E E P O S TA G E ! . . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 100 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
2 HARI TERAKHIR! CEPAT ORDER SEBAB ESOK DAH NAK TUTUP! . . DEEN SALAM! . KOLEKSI EKSKLUSIF LIMITED EDITION BY FAYYADH MERCHANDISE! . . Bertemakan Deen Salam yang bermaksud Agama yang Mendamaikan, Sejahtera dan Membahagiakan pastinya membawa mesej yang baik untuk semua. . . Dengan fabrik 100% cotton pastinya anda akan selesa dan sejuk ketika memakainya. Ditampilkan 2 jenis design untuk Muslim dan Muslimah, pilihlah yang mana berkenan di hati! . . TERHAD UNTUK 100 BAJU YANG PERTAMA SAHAJA! . . BAJU INI HANYA PENAMPILAN KHAS & ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA! . . Apa tunggu lagi? Order SEKARANG 🍃👕 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵👕🍃 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #Deensalam #Bajucantikdanselesa #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond #FayyadhTroopersLegacy
KINI.. MENGAWAL CUACA IANYA BUKAN SUATU ANGAN-ANGAN! . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yangt terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond @Wnajwan @athiraadawiyah @aliyaadawiyah @zultakbir_raya @Norizhamkhamis
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
NEW WORLD ORDER . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM29.90 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
PERGHHH ... PADU GILAAA ... Kenapa Buku ni LARIS sangat ??? .... .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
MEREKA MAJU 10 TAHUN KE HADAPAN! . . Amerika Syarikat merupakan sebuah negara kontroversi yang juga memiliki teknologi terkini 10 tahun ke hadapan berbanding negara lain. . . Contohnya, di Malaysia baru mempunyai rangkaian internet 4G tapi di sana sudah mempunyai rangkaian 5G malah 6G! . . Sangat cepat berkembang pesat teknologi mereka sehinggakan segala kemudahan di sana terdapat banyak pengeluaran tapi sekadar untuk negara itu sahaja. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Mari dapatkan Audio Sinopsis Mengintai Aku di Neraka sekarang! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
#Repost @fayyadhtroopers_team • • • • • ANUGERAH RINDU created by Hadi _Fayyadh Ya Allah Ya Tuhanku Hadirkanlah aku sebuah rindu... . JANGAN SEKALI KALI BERPUTUS ASA DENGAN RAHMAT ALLAH] Firman Allah SWT : لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ "janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah"[39:53] Diriwayatkan dari Anas r.a., beliau berkata, aku mendengar Rasulullah saw bersabda, Allah SWT berfirman di dalam Hadith Qudsi yg bermaksud : “Wahai anak cucu Adam, sesungguhnya bagimu apa yg kamu pintakan kepadaku dan kamu mohonkan kepadaku, aku mengampunimu atas apa yg ada padamu dan aku tidak memperdulikannya (berapa besar dan banyak dosa yg ada padamu), wahai anak adam, seandainya engkau datang dgn dosa-dosamu sebnyk awan di langit, kemudian engkau memohon ampunanku, maka aku mengampunimu, wahai anak cucu Adam, sesungguhnya seandainya engkau dtg kepadaku dgn dosa sepenuh bumi, kemudian engkau menemuiku dgn tanpa menyekutukanku sama sekali, maka kutemui engkau dengan ampunan sejumlah itu pula”. [HR At-Tirmidzi dan Imam Ahmad, dan sanadnya Hasan] #muhasabah #mujahadah #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • N E V E R B E A L O N E《PERCUMA 》 。。。 Nukilan hadiah dari hati, terima kasih yang telah meninggalkan komen melebihi 3000 komentar,. yang saya jangkakan hanya 500 komen sahaja, kesungguhan anda amatlah saya hargai. 。。。 Buku ini anda akan dapat pada 10 OGOS 2018 ini. Nantikan pengumumannya ya. Tidak perlu beli apa-apa, semua berhak membaca. EDISI BAHASA MELAYU #ebookpercuma ##jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
MISTERI FLOATING CITY! . . Setiap filem atau movie yang ditayangkan tampaknya bukan saja2 ianya sekadar hiburan. 'Mereka' mengambil peluang untuk memanfaatkan hiburan tersebut untuk menyebar agenda dan memberi kefahaman kepada setiap penonton. . . Akhirnya, tayangan berulang kali, pada awalnya tidak diterima, selepas ulangan berkali kali, ianya diterima secara tidak sedar. Akhirnya, kita menjadi sebahagian daripada mereka yang membela kebatilan. . . Agenda 'mereka' untuk menyambut kedatangan Raja Agung Bermata Satu ini, dihiasi dengan teknologi canggih yang bakal merubah keyakinan yakni keimanan rapuh seseorang. Tuhan Hologram kini semakin pasti. . . Dengan kebangkitan isu "Floating City" yang tersebar luas, apakah ianya insiden tidak sengaja? Atau dilihat sebagai tidak sengaja untuk memberitahu kepada masyarakat dunia bahawa ianya bukan igauan. . . Apa itu Hologram? Ianya adalah paparan 3D yang sangat "Real". Dahsyat yang luar biasa, saat kita menyaksikannya, apakag kita terus tertipu atau dapat menembusi tipu daya tersebut? . . Penuhi dada dengan ilmu. Sematkan pengetahuan agar tidak tertipu. . . Karya cetusan @hadi_fayyadh , bukan suatu yang baru. Ianya sudah lama wujud. Konspirasi menggegar dunia menggugah jiwa. Infinity War segala jawapan di dalamnya. . Dapatkan Sekarang pada Agen Sah Online! 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond . Naskah Terhad! First Come First Serve!
Salam .. Hai Guys .. Berita Baik sangat-sangat ni ... Ustaz @hadi_fayyadh nak bagi buku percuma .. NEVER BE ALONE, kalau nak komen ramai-ramai.. cepat !! E Book Never Be Alone akan diberikan secara Link Website. Nantikan info seterusnya. 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
PERGHHH ... PADU GILAAA ... Kenapa Buku ni LARIS sangat ??? .... .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan...📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
KITA TELAH LARUT DALAM PENIPUAN 'MEREKA'! . . Simbol Bintang segi delapan (the 8 pointed star) sendiri sebenarnya justru berkaitan dengan the Star of Ishtar yang berasal dari paganisme Babylonia dan Assyria. . Ishtar, menurut kepercayaan mereka adalah dewi perang Babylonia. Dia dikenal pula sebagai dewi nafsu/ birahi – perang dan prostitusi, serta dikenal pula sebagai dewi Venus. . Bulan Sabit & Bintang sesungguhnya BUKAN bagian daripada Islam dan TIDAK SEMESTINYA dianggap sebagai lambang Islam. . Karena baik Bintang segi delapan ataupun “Bulan Sabit & Bintang” keduanya adalah berasal dari kepercayaan paganisme, yang jelas-jelas bertentangan dengan ‘aqiidah Islamiyyah. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
PERGHHH ... PADU GILAAA ... Kenapa Buku ni LARIS sangat ??? .... .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma WARKAH BUAT BIDADARI. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. 📍📚HUBUNGI KAMI  SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel ndan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTrooperDiamond
" KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . " Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . . " Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . " Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
Assalamualaikum ..Hai Guys, Atiq nak share ngn korang, jom la pakat-pakat cari buku ni, ilmiah tapi santai sangat, best dan bersahaja. Penulis dia korang kenal kot @hadi_fayyadh banyak rahsia yang dia bongkar dlm buku ni. ..... Sebab apa korang kena tahu semua ini? Supaya korang tak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa ke semasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
NEW WORLD ORDER . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . . 📍📚Dapatkan Sekarang!📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Assalamualaikum ..Hai Guys, Atiq nak share ngn korang, jom la pakat-pakat cari buku ni, ilmiah tapi santai sangat, best dan bersahaja. Penulis dia korang kenal kot @hadi_fayyadh banyak rahsia yang dia bongkar dlm buku ni. ..... Sebab apa korang kena tahu semua ini? Supaya korang tak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa ke semasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopersDiamond
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . Dapatkan sekarang!❗❗❗⤵⤵⤵ 🍃👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈🍃 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Dapatkan sekarang! 🍁🍃 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI? . . Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi? . . Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan? . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018 . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik! . . Jom Follow @lentera_hati___ sekarang untuk video & quotes menarik!
PENDARATAN SEKADAR LAKONAN ATAU REALITI? . . Sarjana Timur dan Barat telah lama mengkaji benarkah manusia pernah pergi ke bulan? Atau hanya sekadar konspirasi? . . Benarkah Neil Amstrong dan Angkasawan Apollo benar2 menjejakkan kaki ke bulan? . . Jelajahi dan telusuri kisah sebenar Agenda Elit Konspirator Yahudi dalam merancang rapi strategi licik mereka dalam karya KONTROVERSI & KONSPIRASI by @hadi_fayyadh #infinitywar . . Dapatkan SEGERA! BELI 2 FREE POSTAGE HARI INI! +📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KINI.. MENGAWAL CUACA IANYA BUKAN SUATU ANGAN-ANGAN! . . High Frequency Active Auroral Research Program atau disingkat HAARP, merupakan suatu program penyelidikan gabungan yang dilakukan dan dibiayai oleh Tentera Udara AS, Tentera Laut AS, Universiti Alaska dan Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Projek penyelidikan HAARP bermula pada tahun 1993. Salah satu stesen bumi HAARP milik Amerika ada di Alaska. . . HAARP "dipecat" gelombang radio frekuensi dari yang sangat rendah hingga yang sangat tinggi keatas atmosfera. Salah satu kesannya akan mempengaruhi ionosfera dan stratosfir menjadi hangat, menciptakan awan dan merubah iklim dunia. . . Jika diubah dengan kekerapan lain, maka gelombang radio frekuensi tersebut dapat terpantul oleh ionosfera dan kembali lagi ke Bumi untuk mencipta gempa bumi atau bahkan boleh mempengaruhi fikiran manusia. Dan masih ada beberapa kemampuan HAARP lain. . . Salah satu stesen HAARP ada di Alaska yangt terdiri dari 360 antena. Masing-masing antena menghasilkan daya pancar minimum sebanyak 10,000 watt. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KIAMAT SEMAKIN MENGHAMPIRI! . . Orang-orang miskin dan pekerjaannya mengembala kambing tiba-tiba menjadi para pemimpin manusia banyak. . . Para pengembala yang sama, bermegah-megahan dengan gedung-gedung besar dan tinggi-tinggi. . . Berlumba-lumba membina bangunan tinggi Daripada Abu Hurairah r.a. ia berkata; suatu ketika Rasulullah s.a.w. nampak di tengah-tengah orang ramai. . . Lalu baginda didatangi oleh seseorang yang menanyakan kepadanya: "Wahai Rasulullah s.a.w. bilakah terjadinya kiamat?" Nabi s.a.w. menjawab dengan bersabda: "Tidaklah orang yang ditanya mengenai masalah itu lebih mengetahui daripada yang bertanya. . . Akan tetapi aku akan memberitahukan kepadamu tentang tanda-tandanya. Iaitu, jika seorang ammah (hamba perempuan) melahirkan majikannya, itulah yang termasuk di antara tanda-tandanya. . . Juga apabila orang-orang yang tidak beralas kaki dan tidak berpakaian menjadi pemimpin masyarakat, maka itu juga di antara tanda-tandanya. Demikian pula apabila para pengembala domba berlumba-lumba meninggikan bangunan, . . maka itulah salah satu tandanya di antara tanda-tanda yang lima, yang mana tidak mengetahui yang sesungguhnya selain Allah SWT." Kemudian baginda membacakan ayat berikut ini: . . "Sesungguhnya Allah, hanya pada sisi-Nya sahajalah pengetahuan tentang hari kiamat, dan Dia-lah yang menurunkan hujan, serta mengetahui apa yang ada di dalam rahim";- (Riwayat Ibn Majah). . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroope
ALAM TRANSIT SEBELUM ALAM ABADI! . . Bersediakah kita menghadapi kematian? . . Kubur yang sempit itu akan menghimpit mayat hingga berselisih tulang-tulang rusuk. Kubur akan menghimpit si mayat apabila dia tidak dapat menjawab soalan-soalan yang ditanya oleh malaikat Mungkar dan Nakir. . Tidak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat kita semua kembali kepadaNYA, itulah misi penulis by @hadi_fayyadh dengan tinta kerdil, anugerah cukup terindah idea dari kisah benar yang digarap sehingga menghasilkan seni sastera yang indah lalu mengetuk jiwa yang rebah. . Penulis dan pembaca yang lain ingin mengajak anda yang belum mengalaminya, Merasainya dan menceduk tinta ibrah ini agar kita sama-sama beroleh manfaat. . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!. . Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis @hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . 📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Cuba bayangkan, perjalanan di alam kubur. . Novel #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh menceritakan seorg wanita yg bernama Iqlima Salsabilla yg tlh disahkan meninggal dunia akibat kegagalan pembedahan pemindahan hati. Dikebumikan selama 5 hari di alam kubur. Ayahnya bermimpi yg anaknya masih hidup dan meminta tlg kpd org kampung utk mengali semula kubur anaknya. Semasa hayatnya, Iqlima derhaka kepada org tuanya sehingga di azab di alam kubur. Perjalanan demi perjalanan di lalui oleh Iqlima, semasa di alam mahsyar Iqlima berjumpa dgn sorg wanita yg cantik umpama bidadari bernama Syarifah. Syarifah membantu meringankan perjalanan Iqlima untuk bertemu Allah. . Kasih seorg ibu membawa ke syurga, kasih seorg ayah x terhingga. . Menitis air mata melihat seorg anak derhaka kpd org tuanya. Berjasalah dgn mereka sehingga hayat di kandung badan. Andai syurga itu sudah tiada, maka hilanglah permata dunia... . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
L I M I T E D 5000 N A S K A H : K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? ...... Nantikan kupasan di dalam buku infinity war hadi fayyadh ..... Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? SILA TONTON VIDEO SEBELUM INI, untuk memahamkan anda kronologinya. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
SIMBOL MEREKA DI MANA2! . . Sekeping wang kertas yang penuh makna di sebaliknya. Simbol piramid dan one eye yang dikaitkan dengan Dajjal itu sendiri. . . Nombor2 yang berkaitan penubuhan Freemason juga terdapat dalam sistem nombor yang dicampur menjadi sebuah nombor yang menghasilkan isyarat kepada para pengikutnya. . . Segalanya akan TERJAWAB dalam sebuah karya Konspirasi & Kontroversi #infinitywar by @hadi_fayyadh . . SELLING FAST .... 3000 NASKAH TERAKHIR! .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... INFINITY WAR - RM30 M/S 315 3000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #jombaca #Tambahilmutambahamal . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers2018
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
PEMBANGUN KOTA PURBA YANG “ SEDANG DITIDURKAN”. 。。。 Sebelum ini ada yang bertanya, adakah kajian saya hanya diatas pandang sisi Islam? Maka saya luaskan skop perincian kajian. … 。。。 Di atas adalah petikan dari Kitab Kejadian (Kitab Injil) yang merupakan pemegang kunci terbesar rahsia berkenaan satu bangsa yang bergerak ke dunia Timur bagi mengembangkan keturunan manusia seperti yang diperintahkan Tuhan. 。。。 Bangsa ini, yang merupakan kunci akhir zaman adalah satu bangsa besar yang pernah membangun kota-kota purba dan menyertai peperangan-peperangan agung sejak surutnya Banjir Besar bersama-sama bangsa agung yang telah pupus seperti Sumerian dan Akkadian. … 。。。 Sesungguhnya kisah pengembaraan bangsa ini merupakan satu epik yang teramat panjang,lebih panjang dari epik Homer,The Iliad and the Odyssey. 。。。 Tiada siapa yang tahu dari mana asalnya bangsa ini. Bagaimana bangsa ini boleh wujud di tanah paling selatan benua Asia,’di penghujung dunia’. Bangsa yang hilang masih tidur dan ditidurkan.’ 。。。 Di hujung dunia’,setelah penat mengembara,bangsa misteri berehat dan berehat…tidur dengan lenanya…senyap sunyi tanpa siapa mengganggu walaupun Hitler telah pergi ke Tibet mencari bangsa misteri ini, tetapi dia juga ketinggalan jejak mereka… …… 。。 。 Anehnya, Firaun mendakwa nenek moyang mereka berasal dari tanah ini, yang digelar…. ‘THE LAND OF THE GODS’. Dimanakah bangsa misteri ini meneruskan perjalanan mereka?Masih adakah masa lagi untuk menjejaki mereka?Mengapa Israel bersusah-payah membangun pangkalan dan pengaruhnya di Singapura? 。。。 THE LAST KINGDOM “Skyfall & Ghost Protocol” 。。。 Coming soon on September 201 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SELLING FAST .... .... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. Dapatkan... 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
B I L I K K E B A L K I A M A T?? . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ..... Disebabkan ada usaha untuk menggagalkan penerbitan buku #infinitywarhadifayyadh ini, maka pihak kami mengambil keputusan untuk mencetak edisi pertama dengan LIMITED EDITION 1000 NASKAH sahaja. ...... Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . .📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
#Repost @hadi_fayyadh • • • • • #Repost @zuwairi_mustafa with @get_repost ・・・ " KAU MENCACI DI BIBIRMU. TETAPI TIDAK DI HATI .." By @hadi_fayyadh . Syaitan tidak pernah berputus ada dengan perkara kecil, walau pada hakikat mereka sudah lama meninggalkan perkara-perkara besar untuk menyesatkan kalian, apakah tidak cukup lagi peringatan demi peringatan? . Sang Ustaz Ustazah akan dibuai dengan kata-kata hebat sehingga timbul riak lalu segala amalan terhapus seperti api memakan ranting-ranting kering. . Sang Niqabis akan mempamerkan keindahan menutup diluaran sehingga dia terlupa dia sedang membuka keaiban yang tidak sepatutnya dipertontonkan iaitu Iman. . Sang Qari Qariah pula akan memperdengarkan bacaan, yang apabila bacaan mendapat pujian kerna lunaknya suara, menambahkan lagi semangatnya, tapi apabila dikecam akan kemerduannya dia patah hati lalu dia terlupa bacaan untuk peringatan atau pertunjukkan? . Sang penulis gah dengan title best sellernya sehingga semua cerita, ingin ditulisnya, banyak jiwa yang tersentuh kerananya,lalu dia terlupa itu semua kerna hidayah petunjukNYA, lantas dia merekayasa cerita yang ingin manusia dekat dengannya bukan lagi dekat dengan Tuhannya. . Beginilah cara Syaitan menggoda, kalau yang punya ilmu tidak tertahan dengan tipuannya, bagaimana kita yang ilmunya hanya setebal kulit bawang, rasakan bagaimana Tuhan mengajar kalian membaca, membaca dengan nama Tuhan. Bukan dengan lainnya .. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018 #bonanzahadifayyadh #mekahmutungguakudatang #umrahbersamahadifayyadh #hadifayyadh #mengintaiakudineraka
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
SECOND PHASE NOW READY !! by @hadi_fayyadh ... Namrud, seorang lelaki yang memiliki kerajaan yang hebat kerana ilmu pembinaanya. Dia berdiri di atas takhta kerajaan Babylon purba yang agung. Namun, keagungannya tercalar apabila seorang Nabi, Ibrahim A.S. tidak pernah luluh jiwanya berdepan dengan raja yang menabalkan dirinya sebagai “Tuhan Agung” . 。。。 Menakluk dunia, adalah slogan Namrud. Legasi dan pewaisnya diatur. Namrud tahu dia akan mati. Dirinya sebagai Tuhan yang dicanang, tidak mampu pun menurunkan setitik air hujan dari langit apatah lagi menentukan tarikh hayat usianya. … 。。。 Nabi Ibrahim A.S. Dibakar hidup-hidup dengan harapan tidak ada sehabuk debu dari mayat Ibrahim A.S. akan ditinggalkan. … 。。。 Namrud juga gagal membunuh Nabi Ibrahim A.S. Segala agenda yang Tuhan aturkan diluar jangkaan kemanusiaan. Namrud akhirnya terbunuh dengan seekor Nyamuk, bukan dengan bala tentera yang gagah.… : 。。。 Ada “sesuatu” yang sedang menanti di penghujung episod dirinya dan segala semesta. Dia akan menjadi pelengkap, empayar kegelapan pemusnah keimanan yang akhirnya menenggelamkan manusia di dalam penyesalan. … 。。。 Dua raja, Namrud dan Firaun, kematian mereka meninggalkan legasi yang berjalan bagai bayang-bayang dikala siang, dan angin dikala malam. Mereka disemadikan di makam purba yang menyimpan pelbagai rahsia dan rencana. 。。。 Iblis tetap berada di belakang panji kegelapan. Misinya dibawa melintasi ribuan tahun. Iblis terus berusaha memilih calon-calonnya yang bakal menjadi penyembah taat setia Dajjal saat dia memerintah dunia secara nyata. . . PEMBELIAN 2 BUAH KE ATAS, FREE POSTAGE! . . 📍📚🍃DAPATKAN SEKARANG🍃📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
A Secret Hidden For 40 Years" KONSPIRASI ATAU KEBETULAN? .... .. Dark of the Moon membawa cerita Transformers kembali ke tahun 1961, ketika Ark, kapal dari Cybertron membawa penemuan rahsia, jatuh ke bulan. Program-program angkasa Amerika dan Rusia telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada kemalangan ini dan percubaan untuk menutupinya. ... Saat ini, Optimus Prime menemui sekeping Ark saat memeriksa teknologi asing yang dicurigai di Chernobyl. Autobots pergi ke bulan untuk menyelidikinya, dan mereka menemui pemimpin Autobot sebelumnya, Sentinel Prime, koma di bulan. Sentinel Prime dikelilingi oleh tiang yang bertujuan untuk melakukan teleportasi antara Bumi dan bulan. Optimus Prime menggunakan Matrix of Leadership untuk menghidupkan kembali Sentinel Prime... ... Kalau anda perasan, ada satu ayat " A Secret Hidden For 40 Years", Satu rahsia sulit selama 40 Tahun... Sesungguhnya Dajjal akan memerintah Dunia selama 40 Tahun... Jadinya? Ada kaitan ke? Nak tahu....??? ..... Adakah saya terlalu paranoid dengan semua perkara ini? Adakah ianya tidak penting?.. Lebih baik jaga Iman.. Ya betul.. Tetapi, ramai orang tidak tahu sebenarnya, hampir 100% kehidupan kita disekeliling adalah mereka yang bakal bertuhankan Dajjal jika kita tidak belajar tentang tipu dayanya disamping bersiap dengan pesanan yang dianjurkan Rasulullah SAW, kita bimbang, kita tidak akan selamat. .... JOM SELIDIK didalam buku #infinitywarhadifayyadh ...... PRE ORDER COMING SOON 📍📚HUBUNGI SEKARANG📚📍 👉 📞 http://wasap.my/6019-9914029 👈 . . #semusimdibarzakhlllfag1 #ketikaazazilberputusasalllfag1 #semusimdimahsyarlllfag1 #mengintaiakudinerakalllfag1 #eyesfromtheebssy #infinitywar #FayyadhTroopers #FayyadhTroopers2018
next page →