#eyesfromtheabyss

15,380 posts

Loading...
Repost from @hadi_fayyadh - Bersediakah kita menghadapinya?? Selamat Malam semuanya. JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh Semusim Di Barzakh sekarang. #fayyadhtroopersilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
".. MENEROBOS DIMENSI MASA .. Apakah yang bernyala-nyala itu ?.." . #Mengintaiakudineraka Catatan Purba Pemuja Kealpaan . " Bagaimana kau mampu untuk istiqamah di dalam berhijrah, sedang kau tidak sanggup bersusah payah dan bersedih hati demi Tuhan, apa yang menjadi kesukaan nafsumu kau perlu tahan sehingga tiada lagi saki baki dosa yang melekat, barulah kau akan nampak cahaya Tuhan yang sedang bersinar disebalik terselindungnya dosa-dosa yang kau hamparkan" . Ingat, berubah bukan kerna musim kedukaan atau disebabkan kecewa dengan cinta yang kau terima, tetapi belajarlah bagaimana Tuhan mendidikmu dengan kesakitan agar kau tahu manisnya kesabaran, kerna Tuhan tidak pernah sia-siakan pengorbanan kau untuk dekat denganNYA, sebab dia tahu betapa susahnya epilog hidup yang kau jalani.." . Kata-katanya membuatkan aku terdiam. Butiran permata bicara meluncur ke ruang hati paling dalam. . " Kau mencintainya sepenuh hatimu bukan? Tetapi pernahkah kau bertanya, adakah dia mencintaimu sebagaimana kau mencintainya?.." . Apakah sebenarnya yang berlaku? Siapakah yang melontarkan kata-kata ini di dalam suasana kelab malam yang telah bertukar menjadi alam aneh dan misteri ini. ? . Rungkai misteri aneh dan triller ini bersama kami. #mengintaiakudineraka . . Jom Dapatkan Sekarang! +601110917271 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
Loading...
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh Whatsapp kami sekarang : +60195616756 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimashyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy
... ﷽ | MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60132500286 . 📣TAWARAN FREE POSTAGE DIBUKA!!! . . #fayyadhtroopers #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #thelastkingdom #infinitywar #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +6011-19789837 . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya… Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran. … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90. Sahaja . Whatsapp ke +601112927284 atau tekan link kat bio kami . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
"ALLAH .. MENGAPA MATA INI BERGENANG AIR TETIBA ..." . Itulah rasa yang paling dalam, yang sedang kau rasakan. Naluri seorang manusia, anak dan hambaNYA yang disentuh secara lembut sang mahakarya cintaNYA. . #semusimdimahsyar membawa anda ke dimensi kematian seketika, yang Allah pilih dikalangan terpilih untuk menceritakan kepada manusia tentang suatu gambaran yang maha dahsyat yang telah ditunjukkan. . . Bayangkan, walaupun ianya bukan hakikat mahsyar, tetapi ia telah membuatkan sesiapa sahaja yang melaluinya akan berpatah balik, dan kembali menangis membetulkan kesilapan lalu agar tidak tercampak ke dalam kemurkaanNYA. . Mari menyelami bersama kami, karya penulis best seller Malaysia, @hadi_fayyadh yang bakal mengubah paradigma anda. . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +601110917271 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601120673463 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtroopers
VIDEO CELIK AKHIR ZAMAN PART 54 Repost from @lenterahati___ - FAKTA SERAM TENTANG DARK WEB. Part 1 ..... Ramai pernah mendengar dua istilah ini. Deep Web dan Dark Web. Apa sebenarnya dua benda ini? Adakah ia sama? Adakah ia bahaya, penuh dengan benda jahat? . Apa Itu Deep Web? . Deep web juga dikenali sebagai Deepnet, Invisible web, Hidden web, adalah sebahagian daripada kandungan di dalam rangkaian internet tetapi kandungannya tidak dapat di-indeks oleh enjin carian seperti Google. Jadi kandungannya tidak akan tersenarai di halaman keputusan carian Google jika anda mencari sesuatu. Kerana itu juga ia dipanggil invisible. . Banyak sebab kenapa enjin carian tidak mengindeks sesebuah laman web atau kandungan tertentu. Antaranya kandungan web itu sendiri melanggar isu moral atau undang-undang seperti penjualan dadah dan senjata secara haram. Dan sebab utamanya ialah, rangkaian web tersebut disulitkan (encrypted) atau sengaja dihalang akses kepada enjin carian. .... Jom Folllow IG : @lenterahati___ @lenterahati___ @lenterahati___ . Jom! TAG rakan korang!👍🏼 . #share #jomrepost #lenterahati #videoislamik #FayyadhTroopersDiamond #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy #DropshipDiperlukan
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh sekarang. . WHATSAPP SEGERA ! +60174239953 . COD available area UMT. . WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 . Nak lagi mudah? . Klik link di bahagian bio pada profile. . #semusimdibarzakhhadifayyadh #ketikaazazilberputusasahadifayyadh #semusimdimahsyarhadifayyadh #mengintaiakudinerakahadifayyadh #hadifayyadhproduction #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #eyesfromtheabyss #novelhadifayyadh #novelislamik #novelislamikbestseller #novelbestseller
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh daripada saya agen yang sah : 0199567198 (Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya… Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran. … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90.shj. . Hubungi : 0199567198 (Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
[MENGINTAI AKU DI NERAKA] . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA SEKARANG. . Whatsapp kami sekarang : +60175382887 (klik link di bio) 😉 _ #hadifayyadhteam #hadifayyadh #fayyadhtroopersjunior #fayyadhtrooperslegacy #bestseller2018 #freepostage #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #infinitywar #eyesfromtheabyss #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom
Maaf atas salah faham yang berlaku . . Apa-apa pertanyaan atau nak order buku boleh whatsapp sis ya. . . Whatsapp : 010-4230627 . . #islamicbooklovers #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +6017-236 8849 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. … JOM DAPATKAN KARYA @hadi_fayyadh daripada saya agen yang sah. Whatsapp +60172837830 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! TEKAN SAJA LINK DI BIO ! . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #ketikaazazilberputusasa #infinitywar
Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya… Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran. … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Jom pre order sekarangg!🤗 Sehingga 25/9 je tau! #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +601123038105 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60113002755 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtroopersjunior
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60113002755 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtroopersjunior
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60124479488 Click link on bio for fast response #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60135750919 . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . . . . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera +601110917271 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
#repost from @hadi_fayyadh - Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. . . #islamicbooklovers #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
Bila kali terakhir anda membaca ? . Bila kali terakhir anda membaca buku buku ttg akhirat ? Tentang tanda kebesaran Allah ? . Adakah anda sangka satu kerugian utk mengetahui sesuatu yg bakal anda alami ? . Jom dapatkan karya² @hadi_fayyadh Sementara stock masih anda ! . Berapa ramai diluar sana yg boleh menghabiskan harta pada sesuatu yg tidak bermanfaat dan hbis begitu shj ? . Perkongsian ilmu bermanfaat ! Dapatkan buku karya hadi fayyadh segera 📚 Freegift ebook 📜 Postage : isnin / rabu / jumaat📦 Wasap dkt link utk order📲 . . #nasihatbuathati #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #infinitywar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60199567198 (Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60199567198 (Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60199567198(Hanan) #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60134918005 #FayyadhTroopersDiamond #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy #DropshipDiperlukan
Assalamualaikum semua ☺ BERITA BAIK HARI NI Pre-Order Syurga Buatku Pendosa dan The Last Kingdom telah dibuka semula. Promosi Kombo Free Postage 2 buah buku ke atas juga masih berjalan seperti biasa untuk buku Pre-Order atau Pre-Order + Readystock. 1. Syurga Buatku Pendosa + The Last Kingdom 2. Syurga Buatku Pendosa + Mengintai Aku Di Neraka http://www.wasap.my/+601125550427 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +6013-4714835 #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! http://www.wasap.my/+601125550427 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601125550427 http://www.wasap.my/+601125550427 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . http://www.wasap.my/+601125550427 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
DAPATKAN PROMOSI FREE POSTAGE SEBELUM 25 SEPTEMBER 2018!!! Repost from @hadi_fayyadh - Buku Syurga Buatku Pendosa #syurgabuatkupendosa telah berada dalam semakan akhir untuk dihantar ke kilang Isnin ini. Nantikan ya… Insya allah tak lama lagi buku ini akan berada dipasaran. … … Hadiah bagi hati yang sentiasa mencari Tuhan disebalik tabir duniawi yang menipu. Harga RM29.90.shj Wasap je 0129608112 0129608112 0129608112 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601115100749 #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #thelastkingdombyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #infinitywarhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #fayyadhreaders #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersjunior
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601117964879 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601113236971 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
Regrann from @fayyadh_video - HAARP TECHNOLOGY MEROSAKKAN ALAM ... Gambaran ringkas bagaimana HAARP berfungsi berdasarkan SAINS & FIZIK . Gelombang yang dijana dari stesen HAARP akan dipancarkan ke bahagian yang tertentu pada bahagian ionosfera di mana-mana bahagian di dalam dunia. . Gelombang tersebut seterusnya akan mengganggu kestabilan ionosfera dan menyebabkan akan berlakunya penolakan ke arah luar bumi. . Lapisan ionosfera yang terganggu tadi secara semulajadinya akan kembali ke keadaan asal. . Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya satu penolakan gelombang semula ke muka bumi. Gelombang inilah yang akan menyebabkan kerosakan ke atas muka bumi sama ada dalam bentuk tsunami, gempa bumi dll. .... INGIN TAHU LEBIH LANJUT JALANKAN KAJIAN SENDIRI ..... Kata-kata pedas daripada Presiden Venezuela iaitu Hugo Chavez yang mengaitkan HAARP dengan gempa bumi Haiti 2010 langsung tidak dijawab oleh Barack Obama. Begitu juga kritikan daripada media dan saintis daripada China yang mendakwa HAARP telah mencetus gempa bumi yang kuat di Sichuan, China pada 2008. . Antara percaya atau tidak, nama-nama besar seperti Hugo Chavez sendiri telah percaya Amerika Syarikat sedang berusaha mewujudkan satu teknologi yang sangat memberhaya kepada umat manusia seluruh dunia. .... #jomrepost #muhasabahdiri #videoviral #fayyadhvideo Jom dapatkan INFINITY WAR Sekarang...hubungi +60138633502 #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #Id3056fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamikthriller #novelbestseller #membacaamalanmulia #membacabekalanakhirat #followme #like4like #dakwahinside
TUHAN SEDANG MENYANTUNIMU … Di penghujung puncak tanah yang mendatar, suatu sudut kamu duduk sendirian membawa diri, sambil merenung jendela langit yang membentangkan jejuta bintang, memutarkan kembali memori masa lalu yang terus berlalu, hidup sekian lama berlatar dosa yang tidak jemu berkunjung di setiap penjuru kehidupan. … … Sekali sekala air mata itu malu untuk dilepaskan, sehingga bergenang di kelopak mata yang sedang meniti keinsafan. Namun apalah daya, sebak itu mengatasi segalanya, juraian air mata mengalir deras akhirnya menandakan bahawa betapa hati itu sungguh rindu untuk kembali kepangkuan fitrah asal usulmu, dilahirkan suci bersih, terhindar dari dosa dan noda. … … Duhai hati yang berdosa, percaya atau tidak bahawa Allah SWT sedang bicara lembut denganmu, hatimu sedang dibukakan untuk hidayah-NYA, maka dengan sebab itu, Tuhanmu menyatakan Dia senantiasa membuka pintu taubat pada waktu malamnya kepada sang hamba yang melakukan dosa pada siangnya, dan membuka pintu taubatnya pada waktu siang bagi hambanya yang melakukan dosa pada waktu malamnya. #syurgabuatkupendosa … Dapatkan sekarang 💪 . . 📲TEKAN LINK DI BIO IG untuk pertanyaan lanjut dan tempahan . . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. Apa plot seterusnya? .click link @jannah_bookshop dan click link wasap +6018 263 7833 atau website detail . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #bonanzahadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroppersdiamond #bukuislamik #novelislamik #novelcinta #novelmalaysia #novelterkini
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601112818964 . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60175382887 _ #hadifayyadhteam #hadifayyadh #fayyadhtroopersjunior #fayyadhtrooperslegacy #bestseller2018 #freepostage #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #infinitywar #eyesfromtheabyss #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom
SEBUAH KARYA YANG DINANTI! . . Karya @hadi_fayyadh , The Last Kingdom dan Syurga Buatku Pendosa, kini telah dibuka untuk Tempahan Pre Order. . . Buku The Last Kingdom, bakal merungkai persoalan sebuah kebangkitan bangsa purba yang dilenyapkan di Nusantara, apakah persamaannya dengan keagungan Islam dan Melayu? Mengapa Yahudi terlalu taksub menjajah kita? Mari menyelusuri sebuah gerbang masa yang tiada noktahnya. ... Namun, didalam mencari dunia adakalanya kita terluka dengan dosa dosa yang mekar di dalam jiwa. Ia menghadirkan perasaan resah dan gelisah yang membungkam, bagaimana mampu kamu relaikan semua ini lalu menjemput anugerah ketenangan di hati? Syurga buatku Pendosa adalah nukilan terindah buatmu. . . Alangkah ruginya jika anda mengabaikan karya yang bakal menjentik hati dan membuka minda ini. JOM BELI SECARA KOMBO Karya @hadi_fayyadh , atau semua koleksi karya beliau. CEPAT JANGAN KETINGGALAN. . . Semua tempahan Pre Order akan dibuka pada 11 September sehingga 25 September dan akan dipos pada 29 Oktober. . . 1000 pertama akan dapat Tawaran Free Postage untuk pembelian 2 buah ke atas dan juga E Book Secret Protocol secara PERCUMA. . . Ayuh! Hubungi sekarang +6013-6255031 http://www.wasap.my/60136255031 #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #upm #um #ukm #usm #uitm #utm #uum #unimap #politeknik #umk #unisza #umt #ump #uthm #utem #unisel #utp #usim #uniten
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60138633502 +60138633502 #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #Id3056fayyadhtroopers #hadifayyadhproduction #novelislamikthriller #novelbestseller #membacaamalanmulia #membacabekalanakhirat #followme #like4like #dakwahinside
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60199536148 . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60135219350 . . TEKAN LINK DI IG TEKAN LINK DI IG TEKAN LINK DI IG . . #safisaco #safisaCobooks #sayajualbuku #SaleKawKawLer #SquadHenshin #dsiman #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +601158558824 #FayyadhTroopersDiamond #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy #DropshipDiperlukan
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +601158558824 #FayyadhTroopersDiamond #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy #DropshipDiperlukan
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +601158558824 #FayyadhTroopersDiamond #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy #DropshipDiperlukan
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtroopersjunior #fayyadhtrooperslegacy
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +60194177834 . . #nasihatbuathati #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #infinitywar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! Www.wasap.my/60195611366 . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60194177834 . . #nasihatbuathati #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #eyesfromtheabyss #mengintaiakudineraka #infinitywar
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +6011 3374 4510 . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI BERSAMA JELAJAHI KEMBARA SANG PENAKLUK GERBANG TIMUR #ketikaazazilberputusasa . . WHATSAPP SEKARANG ORDER! +601117964879 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
" KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . " Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . . " Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . " Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601117964879 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MAHKOTA JANJI DARI API! . . Jauh dari ufuk galaksi, termetrai sebuah janji abadi, laknat Tuhan tertimpa ke atas Azazil lalu bertukar menjadi Iblis. Ego yang membenam, membina tembok dendam kesumat yang kian dalam. . . Maka, Iblis merencana agenda, Adam dan segala keturunannya akan mengikut jejak langkahnya ke Neraka. Seberapa banyak pun tidak sesekali Iblis akan berputus asa. Ini janjinya kepada Pemilik dan penciptanya. . . Bermulalah sebuah kembara janji laknat Sang Iblis. Adam A.S. dan Isteri baginda, Siti Hawa diumpan dan didendangkan dengan janji keabadian. Buah Quldi di jamah dengan lazatnya sehingga terlupa nafsu telah menaklukinya. . . Perintah Pencipta Agung, Allah Azzawajalla di khianati, sedang Allah Azzawajalla sedang memerhati. Lalu, murka Allah di jatuhkan kepada mereka berdua, dikirimkan ke Dunia namun tetap menjadi makhluk yang dimuliakan. Bukankah itu adalah rencanaNYA. . . Zaman bertukar dan berganti masa, Matahari dan Bulan beredar pada paksinya. Perbalahan dan permusuhan dicetus dari saraf pemikiran. Habil dan Qabil ditumpaskan dengan pembunuhan manusia pertama. . . TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . SAH 12 JAM DARI SEKARANG! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . HUBUNGI SEKARANG +601117964879 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Dapatkan sekarang! 01117964879 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayadhtrooperslegacy
ALAM TRANSIT SEBELUM ALAM ABADI! . . Bersediakah kita menghadapi kematian? . . Kubur yang sempit itu akan menghimpit mayat hingga berselisih tulang-tulang rusuk. Kubur akan menghimpit si mayat apabila dia tidak dapat menjawab soalan-soalan yang ditanya oleh malaikat Mungkar dan Nakir. . Tidak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat kita semua kembali kepadaNYA, itulah misi penulis by @hadi_fayyadh dengan tinta kerdil, anugerah cukup terindah idea dari kisah benar yang digarap sehingga menghasilkan seni sastera yang indah lalu mengetuk jiwa yang rebah. . Penulis dan pembaca yang lain ingin mengajak anda yang belum mengalaminya, Merasainya dan menceduk tinta ibrah ini agar kita sama-sama beroleh manfaat. . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!. . Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis @hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Dapatkan Sekarang! +601117964879 #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzarkh #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
next page →