#eosisthur

3 posts

Loading...
Meh tengok jap perbandingan Dew Drop diffuser (kiri) Desert Mist Diffuser (Kanan) . Gemok kan diffuser baru tu? Isi kandungan air pun banyak kita boleh letak 1 cawan ikea tu. tu pasal dia boleh diffuse sampai 10 jam . yang best nya, Harga sama sajeee ✌🏻 . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp klik di bio link www.wasap.my/60122740462/psk . #younglivingpurajaya #younglivingbangi #younglivingmalaysia #younglivingonline #younglivingSemenangjung #younglivingSabah #younglivingSarawaj #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitalserdang #hospitalputrajaya #hospitalislamazzaharah #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsentul #publika #neelofa #ilofayou #bazaarpaknil #ramadhan2018 #eosisthur Kredit to eoempire with❀
Ramai orang pelik bila tahu harga essential oils ni lagi mahal dari harga handbag / kasut jenama branded. Saya pilih young living sebab proses nak dapat kan pati pure perlu melalui proses yang sangat rumit, Sebotol 15ml tu perlukan raw yang banyak mengikut jenis bunga, Dan saya masih memilih young living, walaupon dia mahal, penggunaan nya lama, setitik Eo sahaja di perlukan, ada masa sebotol eo yg saya beli boleh di gunakan selama lebih 12bulan, Dannnnn paling penting dia tiada bahan chemical. πŸ˜‰β˜ΊοΈ Minat nak jadi ahli youngliving ? Minat juga nak jana income? Xminat nak jana income tapi minat nak guna? . Www.wasap.my/60122740462 Www.wasap.my/60122740462 Www.wasap.my/60122740462 . #younglivingmurah #essentialoils #diffuseryoungliving #youngliving #massage #younglivingmalaysia #younglivingbangi #YoungalivingPutrajaya #eosisthur #EOYL #Neelofa #IlofaYou
Loading...
Nak mencuba kebaika EO Young Living tapi EO apa yang hrga bawah rm100? Nindia... Boleh pilih DM saya untuk harga mampu milik.. Sayang korang 😘😘😘 #eosisthur #essentialoils #EssentialOilYoungLiving #eoYLPutrajaya #eoYLBangi #naturalway #Therapy #diffuser #younglivingmalaysia