#effect

2,263,330 posts

Loading...
#Year7 and #year9 are both studying ecosystems - They both conducted an #investigation on the #effect of location on soil #temperature 🔎🌞🌡🌳 #ecology #biology #outdoorlearning #sciencewithmissmitchell #teachersofinstagram
Loading...
Cantiknya Wafeera Blouse ni 😍 So sesiapa yg nak dapatkan Wafeera Blouse ni tapi belum gaji lagi boleh DEPOSIT RM10 dahulu dengan sis. So nanti takdelah korang menyesal kalau tak sempat grab blouse ni kan 😉 Boleh cepat2 ws sis untuk order tau! Just click je link dekat bio or dm je sis 😊 . . #palazzopants #bawal #palazzobootcut #palazzoshoppebynh #palazzoaleesyamurah #palazzomalaysiamurah #blouse #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #malaysian #malaysia #likeforlikes #like4likes #palazzo #pants #slim #effect #blouse #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #blackjeans #blousemalaysia #blouseplussize
“If happy ever after did exist I would still be holding you like this And all those fairytales are full of it One more stupid love song I’ll be safe Now I’m at a payphone…” #huji #instagram #pic #pics #picoftheday #phone #effect #photo #photography #instalike #like #love #work #hair #minimalphoto #office #call #payphone
I am not a stranger to the dark Hide away, they say 'Cause we don't want your broken parts I've learned to be ashamed of all my scars Run away, they say No one'll love you as you are But I won't let them break me down to dust I know that there's a place for us For we are glorious
Blurry zombies 🧟‍♀️ . . . . . . . . . . . . . #hujicam #effect #retro #me #us #together #friends #weird #zombies #girls #beach #night #fun #tagblender #pic #photo
มาใหม่จ้า Fender​ American​ Special​ HSS​ Stratocaster 24,000​ บาท สภาพใหม่พร้อมกระเป๋าตรงรุ่นคร้าบบบ GuitarLab RCA -รับซื้อ ขาย แลกเปลี่ยน ฝากขาย -ห้องซ้อมดนตรี -เช่าเครื่องเสียง เครื่องดนตรี -ซ่อม,Set up กีตาร์,แอมป์ Tel. 08-1144-5255,02-6414183 Line : guitarlabrca www.facebook.com/guitarlabrca ขอบคุณครับ #guitarlabrca #buyselltrade #guitar #amplifier #effect #pasystem #service #rehearsalstudio #recording
Finally using cork to achieve the brick effect thanks to the recommendation of @yenmodels.be #dioramas #scalemodels #diorama #scalebuilder #brick #cork #newproject #coleccionablesvenezuela #collector #handmade #homemade #effect
Tuhan tidak akan menciptakan makhluk hidup jika tidak ada fungsinya.. Maka Hargailah sesama makhluk yg hidup di alam semesta ini. . . . #bakerdesign #bakerphotography #bakerArt #urbanArt #monochrome #hangout #visual #picture #effect #5 #shooter #photos #art #dark #canon60D #black #elegant #raincitytattoo #xiaomi
#arif ziya tunç #watching #edited photograph #generated by photoshop #effect #photofusion . #CGD +P #digiart #child #please see enlarge, It has lots of details...
#tone #cool #effect #risultati #stupendi ... grazie alla partecipazione della splendida @casciofloriana ❤️
Wedding Photography credit photo: A'ymen Boughzala 2018 | ANTRO studio © Tel: +216 28 11 88 28 #wedding #photographer #details #lovely_day #happy #moment #focus #capture #picoftheday #effect #artistic #photography #nikon #traditionel #anbar #follow_me #Antro_studio 📷👌😉❤️
Wedding Photography credit photo: A'ymen Boughzala 2018 | ANTRO studio © Tel: +216 28 11 88 28 #wedding #photographer #details #lovely_day #happy #moment #focus #capture #picoftheday #effect #artistic #photography #nikon #traditionel #anbar #follow_me #Antro_studio 📷👌😉❤️
fuckuporfuckedupidk
‘Love yourself first and everything falls into line’ 💋🌼 #snapchats #effect #filter #spring #selfie #wednesday #readyfortheweekend #photo #longarm #curlyhair
Slide.
Something New from @hurtrockmusic . Avilable Now fx Stombox Joyo JF-31 Noise Gate Kurangi derau ekstra dari sinyal Anda, dan tetap sinyal transparan yang memungkinkan semua permainan Anda untuk dilalui. Mudah dioperasikan dengan menyesuaikan tombol ambang tunggal. Desain bypass yang benar digunakan untuk meminimalkan hilangnya nada. Mudah digunakan, input dan output jack. Gerbang kebisingan ini adalah pilihan yang baik untuk permainan amatir dan profesional. . . . IDR : 485.000 WA : 082115558035 . . #fx #stombox #fxstombox #joyo #jf31 #noisegate #effect #soundsystem #panggung #hurtrockmusic #tokoalatmusik #bandung #jualalatmusik #rekaman #recording #band #gitar #guitar #bass #drum #keyboard #vocal #vocalist #producer #musik #music #stage #studio
“Jika kamu tidak mengejar apa yang kamu inginkan, maka kamu tidak akan mendapatkannya. Jika kamu tidak bertanya maka jawabannya adalah tidak. Jika kamu tidak melangkah maju, kamu akan tetap berada di tempat yang sama” – Nora Roberts #instapic #instadaily #instagood #vsco #vcsocam #vscofilter #effect #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #follow4follow #like4follow #like4like #follow #like4likes #l4l #f4f #l4f #fff #lff #lfl #lb
Ich liebe es weit mehr als jedes meiner anderen Tattoos und du hast mit dem Entwurf und dem Ergebnis jede Vorstellung von mir übertroffen. Ich bin wirklich überglücklich damit! Für mich bist du einfach der beste Tattoo-Artist. Danke!!!! @kaltirodriguez , du bist unglaublich! #inlove #tattoo #new #roses #skin #art #realism #chest #chesttattoo #incredible #awesome #3d #me #happy #ink #insane #beautiful #effect #spain #amazing
"Je me rappelle un soir, j'avais la barre, elle m'a dit qu'elle suce pas, bah du coup je l'ai barrée..."🌖🔫 Song: Sous contrôle - @fiansolevrai • • • • Tags: #sofiane_addict #sofiane #fianso #93empire #jesuispasséchezso #rapfrançais #rapfr #trapfr #french #algerian #singer #trap #rap #song #music #gang #edits #photo #photography #photoshop #picsart #photos #photograph #effect #passion #mood #streetwear #addicted
next page →