#duckdonuts

75,704 posts

Loading...
well ~rounded~ breakfast
We were very excited to finally try #duckdonuts Best donuts we have ever had! Can't wait to come back next year!!! #peytonelijah #peypeythebaby #bestdonutsever
Loading...
Donut have Sunday scaries thanks to these bad boys
About to be my breakfast everyday this week 🔥
Kurang Kalori dan Rendah kandungan lemak Ikan kukus mempunyai kurang kalori dan kurang lemak daripada ikan yang dimasak dalam mentega. . Pertimbangkan, sebagai contoh, 3oz filet ikan tilapia hanya mengandungi 36 kalori, 3 g lemak jumlah dan tiada lemak tepu. . Bagaimanapun jika anda goreng dalam 2 sudu besar mentega kalori akan naik kepada 236, manakala kandungan lemak 25 g lemak jumlah, 14 g lemak tepu. . Korang yang nak kurus atau sihat, amalkan stim ikan dalam diet . Coach Jessica +6012 3686163 . . #jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #cabarankurus #tipkurus #minyakzaitun #cabarankurus #turun5kgsebulan #stimikan
Some sweet treats from Duck Donuts 🍩
Quack quack. Happy pato! #duckdonuts #donutenthusiast #yas
Bae coming through with donuts and pedialyte ✊🏻🤘🏻#duckdonuts #donuts #🍩 Basically just fattening me up before he leaves 😂💯
Lompat tali adalah salah satu olahraga yang sangat berkesan untuk membakar Lemak dan turun Berat Badan . . Ada satu modify version without skipping rope untuk beginners . Modify version boleh buat 1 min , rehat 30saat and repeat 3 to 5 x . Yang dengan skipping rope boleh buat 1 minutes, rest 30 saat repeat 3 to 5x atau 50 Kali to 100kali rest 30 saat dan repeat terpulang kepada berapa Kali korang nak buat . . . Coach Jessica +60123686163 . jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #cabarankurus #tipkurus
We hopped on our unicorns and took RGB to Duck Donuts for breakfast! She’s pretty judgey but in a landmark ruling decided they rocked. No dissent here! #notoriousaf #rbg #duckdonuts
Why are these things so good? Stopped off in Newark Delaware yesterday leaving Newark New Jersey and gosh....my friend called them beautiful things. #duckdonuts #newark #newarkdelaware #newarkde #thestudentteacher #yum
Buat Tubuh Bergerak dengan pernafasan . Inilah cara mengatasi stress yang menjanjikan “bonus” lain. Anda disarankan untuk menggerakkan tubuh jika tengah merasakan tekanan hidup. Anda bisa sekadar berjalan-jalan atau menari. Bisa juga melakukan olahraga kegemaran atau segera menuju gym favorit untuk exercise. . Tidak perlu lama, dalam lima minutes pun efeknya sudah terasa. Stress bisa dikurangi. Pasalnya, bergerak terutama dengan melakukan olahraga akan membuat tubuh melepaskan hormon endhorphins. Ini adalah hormon yang dapat membuat suasana hati menjadi lebih baik. . Coach Jessica +6012 3686163#. . jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #cabarankurus #tipkurus
Who would you give this to on their birthday?
Olive oil ( minyak zaitun ) adalah baik untuk kesihatan kami ! . . Di pasaran ada 3 jenis minyak zaitun .▶️ satu untuk salad dressing . .▶️satu untuk pasta , sauces dan cooking . .▶️ satu lagi untuk frying dan baking . . Sila baca label untuk dapatkan minyak zaitun yang sesuai . . Coach Jessica 6012 3686163 . . jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #cabarankurus #tipkurus #minyakzaitun
* Kiraan untuk kumpulan umur di atas adalah berdasarkan saranan asas 1 gram protein:1kg berat badan (2.2 pounds) mengikut berat badan ideal. Penambahan 20 gram protein kepada saranan di atas adalah safety margin kepada sumber protein yang cukup. . . Wanita hamil perlu menambahkan 20 gram protein lagi dan ibu menyusu perlu menambah 40 gram protein lebih daripada individu yang biasa. . . Jika orang yang aktif secara fizikal dan bersenam setiap hari, tambahkan 1 gram protein:1 pound (0.45kg) (berat badan ideal). . Coach Jessica 6012 3686163 . . jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #cabarankurus #tipkurus
Berdasarkan kajian oleh Garaulet dan rakan-rakannya dalam artikel bertajuk “Relationship between fat cell size and number and fatty acid composition in adipose tissue from different fat depots in overweight/obese humans”, Kandungan Omega 3 yang tinggi boleh mengurangkan belly fat dengan mengecilkan size zarah lemak. . Rendah kandungan Omega 3 dalam badan berkaitan rapat dengan pengumpulan dan pembentukan “belly fat”. . Omega 3 mampu menyumbang kepada peningkatan komposisi badan dengan meningkatkan metabolisme dan potensi pembakaran lemak. Ia juga seolah-olah menekan selera makan, yang membawa kepada pengambilan kalori yang kurang. . Coach Jessica 6012 3686163 . #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #cabarankurus #tipkurus
I need some Duck Donuts in my life! Someone bring me donuts!!!! 😩😩😩😩 #lol #food #donuts #duckdonuts #foodporn #ineedthem #gorditaperofeliz #bacon @duckdonuts
Wishing we had just a few more days at the Outer Banks this summer. So happy to hear they aren’t under water from Florence- and anxious to visit soon! @theouterbanksnc @duckdonuts @sanderlingresort #visitobx #obxnow #sanderling #duckdonuts #hurricaneflorence #florence #travelblogger #familytravel #ghostcrab #ghostcrabbing
One of the yarn stores was by Duck Donuts so of course we had to stop in! #duckdonuts
Happy Sunday girls and guys ! . Kawan2 ajak makan dan Lepak di Mamak? Tak perlu risau dan enjoy! . Ramai yang akan order roti canal, Mee goreng atau nasi goreng. Untuk anda yang on diet boleh try tosai . Walaupun Tosai dipetbuat daripada nasi tapi process fregmentation ni yang buat lebih senang untuk badan digest . . Boleh terus order tosai telur supaya ada Protein dlm diet . Jika Anda suka yg plain boleh order plain tosai + telur rebus atau half boil egg. . Kalori tosai dan telur ? 1 keping tosai lebih kurang 150 calories 1 telur rebus adalah 70 calories . . Coach Jessica +6012 3686163 . #jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #tosai
Spent the day trying to get rid of the mosquito farm around our house today with DIY Mosquito Yard Spray.....that stuff is hard to make!! Now it is time to finish #contemporaryathon strong.....with some #duckdonuts fall flavors are delish!! 😋😋
A babe at a wedding with a 🍩 #nora_ryan #duckdonuts
He's eating for two ... himself, and me in another life when I ate this stuff. #duckdonuts #hiltonhead #boysarefun
An eventful soccer day for our #6 . Team captain, flag holder for the national anthem, game ball for the "toughness award" after getting hit in the face with a forcefully kicked soccer ball, and still finishing the game. Not a win today but Duck Donuts were surely in order. #ignitesportsacademy #duckdonuts #soccersaturday #toughlittleboy #hopethereisnoblackeyetomorrow #sprinklescureeverything
I give you THE Maple Bacon Doughnut from @duckdonuts. Lord Jesus this is my favorite. #duckdonuts @duckdonuts #picsforlikes #explore
happy saturday!! it’s been such a great lazy day! had donuts with my bestie and then spent the rest of the day with my favorite guy ❤️ hope everyone has had a fantastic day with friends and family! . . #saturyay #saturday #saturdayvibes #dateday #coffeedate #duckdonuts #charlestonsc #carolinacleanbeauty #cleanbeautyboss #momboss
Y’all just •donut• know how much sweeter Saturdays are with the girls. 🍩❤️ @karleeferg @sgdubard #emykayeandbae #crazyauntlin #duckdonuts
They are cupcakes masquerading as donuts! #duckdonuts 🍩
Not the best photo I’ve ever taken. Definitely the best donut I’ve ever eaten! 😳 #duckdonuts
Nuestras donuts son perfectas para compartir!!!😋🍩 #DuckDonutsChile #DuckDonuts
So on the left is my leftover #VeganPumpkinSpice -on the right is my home brewed #keurig Just another cup of #Coffee -#StarDunkaDuck -#PeaceLoveCoffee I love my new #DuckDonuts lime green mug we have #PikePlace W/#Sweetleaf -#pumpkinspice
I'm in love with the shape of you 🎶 #DuckDonuts #crushedit #goodeats
There is nothing like a warm pumpkin donut on the first day of fall! 🍂
Thanks to Ryan at #duckdonutsmason for taking our #duckdonuts order for @freedomhouse.church #FHlittlemiami campus. Duck Donut Day at #littlemiamihighschool tomorrow morning 11 am!
So this happened last night. 😍 I fell in love at first bite! #duckdonuts
Coconut lover’s rejoice!!! On today’s menu in the Scott Kitchen: Coconut 🥥 Cake Donuts 🍩 . . . My husband and I’s favorite thing in this whole world are the Vanilla icing with coconut flakes donuts from @duckdonuts , and while I can say our version does not quite stand up to theirs - they are pretty good!! 😋 let’s just say these didn’t last long!!! . . #kitchenaid #duckdonuts #donut #ScottKitchen #baking #givememore
TAK PERLU TANYA2! TAK PERLU FIKIR2! TAK PERLU BANYAK ALASAN! TAK PERLU CARI MASA YANG TEPAT! . Buktikan sebelum Tahun baru bodymu berubah size L jadi M atau S . Bayangkan 3 bulan dari sekarang 15-20Kg Lemak Hilang dari badanmu . Lakukan Sekarang atau 2019 masih TETAP GEMUK . Slot October terhad, yang betul2 serious mau langsing dalam 25hari klik link di bio @jess.forhealth untuk detail program dan flow . . Coach Jessica 6012-3686163 . #jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda
Mmm good morning y'all #DuckDonuts #soyummy #mysecondhome hahaha #maplebacon #oreoforthekids 🦆🍩🦆🍩🦆🍩😍😍😘💜
Well, well, well looks like Charleston just got a better grade in my book. @duckdonuts thank you for putting a store here, missed yall since I was stationed in Va Beach. #duckdonuts #donuts #sorrykrispykreme #sorrydunkindonuts actually I'm not sorry, @duckdonuts is waaaaaaaaaaaaaaay better than you jokers.
Fall is. Pumpkin on ERRTHANG. 🙃 My picture is better. Face it. #DuckDonuts #JustSubmittedMyPassportRenewal #YeetIronically #Hashtag
Checking out the newest shop and supporting an OJR family!🦆🍩❤️ #duckdonuts #sogood #boys #ojr
Went to Duck Donuts this morning...and since we've never been, Sloane and I are going to spend the next hour sampling every single one of these donuts and then snuggling up on the couch. #duckdonuts #saturdaymorning #ineedmorecoffee 😴😴😴
First time at Duck Donuts. Will not be our last!! #donuts #duckdonuts #happygirl
People don’t need things from us to know we care about them. What is way more far reaching is giving them our time. I took my pre-teen out for a little one on one morning trip to Duck Donuts and he once again reminded me what a joy he is to be around. Quality time allows people to let their guard down and just be themselves. Who are you going to give your time to today? #piecedtogether
#duckdonuts #5krace #5k it was a little short but it was freeee! #free and #freedonuts 🍩🍩🍩🏃‍♂️💪picked up my pace by 10sec! #10k #race in #7days #running #nike #nikerunning #garmin #garmin645music #onshoes #fit2run @fit2runcoconutpoint
What did you do before 7:30 this morning? Started early with my 3rd otf dri-tri- finishing at 49:39 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣m row 1️⃣0️⃣0️⃣ floor exercises 5️⃣k run Then proceeded to celebrate with duck donuts 🍩 #otfaudubon #dritri #personalbest #basepushallout #splatpoints #runallthemileseatallthedonuts #duckdonuts
🍩😩 #duckdonuts #iatetwo #fat
Bila korang on diet , masih boleh enjoy makan dengan kawan2 dan family . . Hanya elakkan Makanan bergoreng , Makanan yang banyak sos dan tinggi kalori ! Pilih cara masak yang Lebih sihat je. . Coach Jessica + 6012 3686163 #jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney
Masih ramai yang tidak tahu bahawa bersauna merupakan satu amalan yang bagus untuk kesihatan badan. Selain dapat menenangkan fikiran dan mengurangkan tekanan, jika diamalkan selalu, sauna juga membawa banyak manfaat terhadap tahap kesihatan fizikal. . Prinsip utama dalam terapi sauna adalah untuk membuatkan badan berpeluh dengan banyak kerana ini akan dapat membantu mendetoksifikasi badan dan menenangkan minda. . Jangan lupa minum satu glass air Kosong or 500 ml untuk selepas sauna 💦😍 . Coach Jessica +6012 3686163 . . jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #dietcoach #dietkenyang #fitmom #bodygoals #arisanmamacantik #tipawetmuda #cabarankurus #tipkurus
OTOT berperanan menyokong tulang untuk bergerak dan menjalankan pelbagai aktiviti harian, namun ramai tidak sedar otot juga perlukan penjagaan kesihatan yang sempurna. . Pada usia 40-an, otot mula menyusut dan akibatnya anda mudah letih dan mudah jatuh kerana tidak berupaya menyokong pergerakan badan. . Orang dewasa yang sihat boleh mengalami kesusutan otot sehingga 8% setiap dekad dan pada usia melebihi 70 tahun, kadar penyusutan otot berganda kepada 15% . Coach Jessica +6012 3686163 . #jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney #cabarankurus
This place is pretty dope #duckdonuts
Thank you @wvlt for interviewing The Seat on channel 8 news!!!!!
Sarapan pagi sihat . Panaskan roti alpukat dan keju dalam oven/ frying pan . Letakkan telur goreng di atas, dan cukupkan rasa dengan rempah. Bukan sahaja sumber protein dan lemak sayuran yang sangat baik, ia juga membolehkan anda mengekalkan rasa kenyang sehinggalah makan tengah hari. . #jalanjalancarimakan #bajubesar #kurusdarirumah #kurussihat #kuruscepatselamat #kuruscantik #tv3 #ootdhijabwanitacantik #ootdmalaysia #terlajaklaris #terlatihpatahhati #arianiootd #duckdonuts #fatloss #fatlossjourney
next page →