#brownies

4,043,423 posts

Loading...
It’s totally acceptable to have Brownies for breakfast right? Especially when you have a yucky meeting later! These taste amazing, thank you @beeandbearbakery #brownies #delicious #gifted #workwithme #foodphotography #breakfast
Pagi sampai , malam dah habis ? 😱 _ Fresh feedback brownies keping 🍪 Korang takkan nak tengok jaa taknak cuba satu balang dulu kaa ? Tak cuba tak tahu okay 😛 _ WhatsApps sekarang 018-3105254 🌹 #brownies #brownieskeping #feedbackcustomer
Loading...
Alhamdulillah , tempahan 23/8/18 😊 Brownies size 6 😊Terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . Semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊 Siapa lagi nak order boleh terus Ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊 Thank you dear customers 😊💕 Berminat ?? Boleh trus contact admin yerr 😊😊 🆔Meq_Nick ✔ 0129461810 @tripleaenterprise Jgn lupa like page kami di FB [ Azie Triple A ] Jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise #tripleaenterprise #cod #kotabharu #jkb #tanjungchat #tamantengkuanis #baung #pantaicahayabulan #airport #padangtembak #jambu #tanjungmas #tamanudamurni #pengkalanchepa #delivery #kelantan #admin #jual #chocolate #cake #pisang #cheesecake #cheesetart #tartmucikk #brownies #pandancheese #redvelvetcheese #chocomoist #sohoweh #igkelantan #kelantan
Tita Brownies🍰 Teman-teman kalau cari ki brownies panggang boleh ki cek d @titabrownies 🍰 ada 8varian toping❤💙💚💛💜 .original .coklat .keju .cosmic .almon .oreo .banana .sugar Order 📲 081340373371 #brownies #coklat #pisang #keju #amlon #tokokueonline #browniesmakassar #cakemakassar #jualkuemakassar #jajanankekinian @jajanan_makassar @jajanan.makassar #jajanmakassar #makkasardagang #makassarkuliner #gowakuliner #maroskuliner
Morning! Why not pop to see us & treat yourself to a great coffee and delicious homemade treat! #morning #coffee #treat #cocolate #latte #latteart #barista #homemade #cakes #cookies #brownies #harrogate #shoplocal #independent
It's been a while since my last #brownies , hey there 😉, thanks Jennifer.
อร่อยมาก #brownie #brownies #nutellabrownies
😋😋 Untuk Menu esok khamis 👋 Ada yang rindu tak?? . Per pack 2pics rm6. 00 Quiche beef dengan tart yang sedap! . What's app lelaju hokeyyy +60105195660 . #Cake #cookies #Tart #brownies #brownchocchip #desserts #quiche #instadessert #instacake #instachocolate #foodhunters #foodporn #puchongbaker #puchong
Alhamdulillah , tempahan 22/8/18 😊 Chocolate Cake inside 1kg+ 😊Terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . Semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊 Siapa lagi nak order boleh terus Ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊 Thank you dear customers 😊💕 Berminat ?? Boleh trus contact admin yerr 😊😊 🆔Meq_Nick ✔ 0129461810 @tripleaenterprise Jgn lupa like page kami di FB [ Azie Triple A ] Jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise #tripleaenterprise #cod #kotabharu #jkb #tanjungchat #tamantengkuanis #baung #pantaicahayabulan #airport #padangtembak #jambu #tanjungmas #tamanudamurni #pengkalanchepa #delivery #kelantan #admin #jual #chocolate #cake #pisang #cheesecake #cheesetart #tartmucikk #brownies #pandancheese #redvelvetcheese #chocomoist #sohoweh #igkelantan #kelantan
To the talented @_antoniofranco , thank you so much for this fabulous photo of @raymondblanc and me! It captures the moment so perfectly. #american #baking #chefslife #bakerslife #photography #foodphotography #foodphotos #brownies #cakes #cookbooks #desserts
Alhamdulillah , tempahan 22/8/18 😊 Red Velvet Cupcake 😊Terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . Semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊 Siapa lagi nak order boleh terus Ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊 Thank you dear customers 😊💕 Berminat ?? Boleh trus contact admin yerr 😊😊 🆔Meq_Nick ✔ 0129461810 @tripleaenterprise Jgn lupa like page kami di FB [ Azie Triple A ] Jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise #tripleaenterprise #cod #kotabharu #jkb #tanjungchat #tamantengkuanis #baung #pantaicahayabulan #airport #padangtembak #jambu #tanjungmas #tamanudamurni #pengkalanchepa #delivery #kelantan #admin #jual #chocolate #cake #pisang #cheesecake #cheesetart #tartmucikk #brownies #pandancheese #redvelvetcheese #chocomoist #sohoweh #igkelantan #kelantan
Mabuk dipNdip minggu ni. Layankan je order customer. Selagi Allah bagi rezeki Esok (20/9/18) fast sale brownies dipNdip ye. Mini pack rm10 Whatsapp 0174649686 utk order. TQ 😘 . #projekdapurnini #homemade #hospitalserdang #shahalam #serdang #serikembangan #equinepark #equineparkserikembangan #upm #ukm #uniten #bangi #kajang #sayajual #sayajualmurah #sayajualbrownies #brownieshantaran #browniessedap #brownies #dessert #fooddeliveryserdang
Teeny tiny salted dark chocolate cookies - freshly baked for a VIP event taking place this week...Breakfast of champions! . You know you don’t have to wait for a special occasion or specific gift box to order from us, right? Mail us now to get your hands on our price list and place an order: eat@thecounter.co.za. We deliver nationwide. ❤️ . . . . . #Confectionery #Fudge #Handmade #Artisanal #GiftBox #Sweets #Marshmallows #Brownies #Catering #TreatYoSelf #Nougat
Made these super rich, fudgy chocolate brownies yesterday to enjoy as a naughty treat while watching bake off. Has anyone got their winner picked out already?? 😁 * * * * * #baking #baker #instabake #instacake #brownies #foodnetwork #f52gram #thefeedfeed #cakestagram #igcakes #foodie #food52 #chocolate #comment #like #follow #bakergram #foodporn #amazing #chocolatey #twinsbakes #treatoftheday #delicious #bakeoff #gbbo
NUTELLA CHEESE TART (DRIZZLE) Saiz 6" RM25 Saiz 7" RM40 Saiz 9" RM85 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
First day of math class went well. Making #cupcake #brownies for #d &d tomorrow #selfie #baking #cooking #school
** บราวนี่นูเทลล่า วัตถุดิบอย่างดีรสชาติกลมกล่อม 💜 สั่งได้ที่ line : blahbars นะคะ #nutella #brownies #nutellabrownies #bakery #bake #cake #nutellathailand #บราวน ี่ #น ูเทลล่า #น ูเทลล่าบราวนี่ #โฮมเมด
Alhamdulillah , tempahan 21/8/18 😊 RED VELVET CAKE inside ½kg+ 😊Terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . Semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊 Siapa lagi nak order boleh terus Ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊 Thank you dear customers 😊💕 Berminat ?? Boleh trus contact admin yerr 😊😊 🆔Meq_Nick ✔ 0129461810 @tripleaenterprise Jgn lupa like page kami di FB [ Azie Triple A ] Jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise #tripleaenterprise #cod #kotabharu #jkb #tanjungchat #tamantengkuanis #baung #pantaicahayabulan #airport #padangtembak #jambu #tanjungmas #tamanudamurni #pengkalanchepa #delivery #kelantan #admin #jual #chocolate #cake #pisang #cheesecake #cheesetart #tartmucikk #brownies #pandancheese #redvelvetcheese #chocomoist #sohoweh #igkelantan #kelantan
Awal bebikinan dan jualan donat Dikasi nama O'doughnut 😄😄😄 . Tapi sempet vakum Dan sekarang c O'doughnut jg udah bisa di order lagi😄😄😄 . Harganya murmer ko Dan jg bisa dijadikan pilihan utk isi dari snackbox . #donat #lakulakuhomemade #snacklakulakuhomemade #snackbox #bolen #latepost #pizzaparty #pizza #homemade #homemadepizza #bread #bolen #bolenpisang #brownies #fudgybrownies #kuliner #kulinersoreang #soreang #instafood #instadaily #phonephotography #foodphotography #buttercream #cake #tart #kueultah #kuehias
NUTELLA CHEESE TART FULL NUTELLA BERRIES Saiz 6" RM45 Saiz 7" RM75 Saiz 9" RM130 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
As a special mid-week treat @eleanormay101 is baking @brew_york coconut and cacao milk stout brownies for @leftluggageroom 🥥 Donations, as ever, to @bobby_robson_foundation 🍺 #craftbeer #beeroclock #charitybaking #leftluggageroom #brownies
Testimoni 😍 Thank you for order sist 🙏 Ready brownies panggang homemade dengan varian topping : - almond - chocochip - oreo - keju Brownies lembut dengan rasa coklat yg enak banget 😍 (Bisa di mix loh). Dijamin bikin ketagihan 😝 Uk medium (25x10cm) Harga 1 topping = 50k Harga mix topping = 55k PROSES PEMBUATAN 1 HARI SETELAH PEMBAYARAN.. JD PENGIRIMAN 1 HARI SETELAH PEMBAYARAN YA 😊 Fast respons 👇 WA (081289802225) #brownies #kue #coklat #homemade #original #healthy #food #jakarta #online #delivery #onlineshop #kitchen #browniescoklatpanggang #browniescoklat #browniespanggang #wsbrowniescoklat
NUTELLA CHEESE TART (FULL NUTELLA) Saiz 6" RM30 Saiz 7" RM50 Saiz 9" RM90 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
. . . CATERING • EVENTS • COOKING SCHOOL • WORKSHOPS • POP UPS • SPECIAL DIETRY • BYRON BAY & SURROUNDS
Testimoni 😍 Thank you for order sist 🙏 Ready brownies panggang homemade dengan varian topping : - almond - chocochip - oreo - keju Brownies lembut dengan rasa coklat yg enak banget 😍 (Bisa di mix loh). Dijamin bikin ketagihan 😝 Uk medium (25x10cm) Harga 1 topping = 50k Harga mix topping = 55k PROSES PEMBUATAN 1 HARI SETELAH PEMBAYARAN.. JD PENGIRIMAN 1 HARI SETELAH PEMBAYARAN YA 😊 #brownies #kue #coklat #homemade #original #healthy #food #jakarta #online #delivery #onlineshop #kitchen #browniescoklatpanggang #browniescoklat #browniespanggang #wsbrowniescoklat
Regrann from @meltaberdeen16 - Imagine a counter top full of our wonderful brownies, cookies, ice cream, macaroni pies. A place you’ll be able to buy cheese, deli meats, crusty breads, have a toastie in the evening with a great beer? Imagine no longer, coming to Belmont Street this winter, with your help! (Link in bio) . . #meltaberdeen #grilledcheese #aberdeen #brownie #brownies #toastieaberdeen #hangoverfood #hangovercure #aberdeenfood #melt2 #foodporn #foodporndaily #foodaberdeen #shoplocal #streetfood #buzzfeedfood #buzzfeast #aberdeen #instafood #foodblogger #cheatmeal #cheese #buzzfeedscotland #cheeseporn #ladbiblefood #britstreetfood #nutellaporn #instaeats #meltmobile #smallbusiness
Edisi LoL, full dekorasi icing fondan.. Terimakasih sudah order di choco cake shop.. Order via whatsaap atau dtng langsung ke outlet kami di Bintara jaya VIII no 8 WA 081908823204 #tokokue #cake #cakes #cakedecorating #cakedecoration #kueultah #kueulangtahun #buttercream #kuejakartatimur #kuebekasi #kuetart #like4like #likeforlike #birthdaycake #customcake #cupcake #cookies #bakery #kuliner #donat #brownies #instafood #instagram #cakejakarta #cakebekasi #cakeshop #cakebintara #chococakeshop
Brownies cookies🍫 RM23(50++pcs) - To order, whatsapp 011-5696-6724 or just click link in my bio😄 #brownies #browniescookies #biskutbrownies #biskutcoklat #brownieskukis #cookiesklang #cookiesmeru #biskut #biskutbadam
Mmmm...just like Mom used to make. Jk, her brownies are always better 🙄 Altered the recipe with a chocolate cheesecake drizzle. #brownies #silver_linings_cakes #chocolate #chocolatebrownies
Dah tinggal separuh balang ? 😱 _ Fresh feedback brownies keping 🍪 Korang takkan nak tengok jaa taknak cuba satu balang dulu kaa ? Tak cuba tak tahu okay 😛 _ WhatsApps sekarang 018-3105254 🌹 #brownies #brownieskeping #feedbackcustomer
When you are downie, eat a brownie🍰 • • I was sent a PR package from @browniebar2017 they sent me a box of six of their chocolate brownies. First of all, i loved loveddd loveddddd their packaging, as i always say im a sucker for cute packaging and this has my heart, Every brownie was individually packed so neatly and cute. The brownie it self was very gooey & yummy. They were delicious, hands down one of the best brownies I've had here in karachi. Thankyou @browniebar2017 i loved every single brownies and i totally recommend y'all to get yours soon!!
Thank you Liyana order promo desserts ☺️ . Promo masih on ya guys. Boleh cek ig story mahupun feed kita 😎 . Nak order klik je link kat bio . #minicupcakes #cupcakesrm1 #shahalam #dessertshahalam #brownies #minipavlova
a great combination between fudgy brownies,vanilla icecream, chocolate ganache & fresh strawberry.. OMG.. #brownies #fudgybrownies #chocolateganache #chocolatelover #foodie #instagood #instabrownies #homebaker #homemade #maran #halalfood #sayajualkek
Salah satu produk baru kami, dibuat berdasarkan permintaan customer👍🍰💕😊 . Thank you for the order at CakeMeUp.Indo For serious order, please visit us at : . WA: 087776655227 . LINE Id : cmu.ina . #cakes #cupcakes #pastries #cakecustom #cupcakescustom #cookies #giantcupcake #brownies #salads #jakartasalad #trifle #birthday #birthdaycake #homemade #kueulangtahun #delicious #dessert #jakartadessert #yummy #foods #cakedesign #cakedecorating #rollcake #traditionalcakes #traditionalsnack #kuenampan #bolugulung #fondant
อบใหม่แล้ว... มาไว ออกไว จริงจริง^^ #latteartbyeng #latteartbyyaya #chiangraicafe #chiangraihopping #breakfast #croissanteggsandwich #pancakes #brownies #coffeefromownfarm #nangnon2 #chiangrai
Ini dia new brownies cheesecake original dari @nualakitchen , liatin fotonya aja udah bikin ngiler banget, apalagi rasanya ya. . Mau? . . . . . #browniescheesecake #brownies #cheesecake #jualcheesecake #jualbrownies #jualbrowniesbandung #cakeplating #kulineraddict #infokulinerbandung #bdgsociety #bdgfoodsociety #gojekinaja
A nice big slab of Gluten Free Salted Caramel Brownie ♥️🍯🥞 Look at all those caramel ripples 😍♥️
Busy week means prepping ahead and taking care of my snacks and meals💁‍♀️ these are some healthy brownie bites that I can just chuck in my lunchbox and don’t have to buy an expensive health bar and save some 💵 . Kind of winged the ingredients and would have liked them to be a bit more fudgy but I left them in the oven a bit too long😅 . The ingredients are: - 80 gr buckwheat flour(@albertheijn ) - 50 gr peanut butter - 10 gr coconut oil - 1 banana mashed - 1 egg - 2 tbs applesauce - 40 gr cacao powder - bit of almond milk if it’s too thick - baking powder - cinnamon - pinch of salt Just combine all together put the oven on about 185 degrees celcius until it’s a bit soft in the middle still (didn’t time this). . If you make them and they turn out fudgey, you’re the brownie master💪 . #startthedayright #snacktime #healthy #foodphotography #whatceliacseat #yummy #brownies #fitfood #food #fit #health #healthy #healthyfood #cleaneating #cleaneats #celiac #singluten #glutenfree #glutenvrij #mindfulness #balance #thebalancedfeed #fitlife #gym #motivation
Чийзкейк брауни с малини се оказа по-добър десерт от очакваното. Вкусен, красив и супер лесен за приготвяне! Ще ви отнеме само 40 минути, докато се изпече във фурната. 🦄⠀ Рецептата ще откриете в линка в описанието. ♡
LEMON CHEESE CREAM Bahan: 300g cream cheese 75g gula halus 350g whipping cream non dairy, mixer sampai kaku 2 sdm lemon juice 1 sdm vanilla extract Cara: - mixer whipping cream sampai kaku - campur semua bahan mixer sampai rata lalu tambahkan ke adonan ke whipping cream, aduk dgn spatula #homebake #homebaking #homebaked #hobibaking #bikinsendiri #resepbaking #berbagiresep #doyanbaking #cakedankue #birthdaycake #kueulangtahun #cakefruit #kueenak #cheesecream #creamcheese #brownies #browniescoklat #homebakebylia
Hobby bikin kue ulangtahun dari awal bikin sampai kemarin masih belum ada yg sempurna 🙈 sampai sekarang masih belajar terus belajar dan gak akan pernah bosan belajar, selalu bikin kalau anggota keluarga ada yg ulang tahun sepertinya udah wajib banget bikin hitung2 kado 😂sambil mengasah hobby dan berdoa semoga suatu saat nanti kue2 hasil tangan aku ada di etalase cake and bakery sendiri AMIN.. AMIN.. AMIN.. 🙏 #homebake #homebaking #homebaked #hobibaking #bikinsendiri #resepbaking #berbagiresep #doyanbaking #cakedankue #birthdaycake #kueulangtahun #cakefruit #kueenak #cheesecream #creamcheese #brownies #browniescoklat #homebakebylia
Happy birthday My Hubby 😍😘💕❤️ Home made cake Resep : Bahan sponge cake : 10 butir telur utuh 140g gula pasir 20g maizena ayak 70g coklat bubuk ayak 70g mentega cairkan Cara: - Siapkan 4 buah loyang uk 22cm olesi margarine & alasi baking paper - kocok telur, gula sampai kental berjejak, masukan tepung terigu, maizena, coklat bubuk & baking powder secara bertahap aduk rata dgn spatula - Masukan mentega cair aduk cukup sampai merata - Bagi 4 sama banyaknya tuang ke loyang kukus selama -/+ 20-30 menit angkat dan dinginkan Cream Bahan: 500grm mentega putih 500grm hollman soft cream 1 kaleng standard susu kental manis coklat 200g gula pasir masak dgn air 100ml sampai gula larut, dinginkan 1 sdm vanilla extract 2 sdm rhum (opsional) cara: - Mixer mentega putih sampai putih mengembang dan ringan, ini kira2 sampai 20-30 mnt harus benar2 ringan supaya tdk mengendal dilidah, tambahkan hollman soft cream mixer sebentar sampai tercampur rata - Tambahkan 1 kaleng susu kental manis coklat, 1 skm vanilla extract, rhum, garam, dan gula cair mixer sampai tercampur rata . . . #homebake #homebaking #homebaked #hobibaking #bikinsendiri #resepbaking #berbagiresep #doyanbaking #cakedankue #birthdaycake #kueulangtahun #cakefruit #kueenak #cheesecream #creamcheese #brownies #browniescoklat #homebakebylia
Special homemade HUT RI cake Resep Bahan sponge cake : (4 loyang) 16 butir telur utuh 500g gula pasir 4 sdm sp 300g tepung segitiga biru, ayak 60g coklat bubuk, ayak 4sdm baking powder, ayak 500g mentega, cairkan 320g coklat batang, cairkan Cara: - Siapkan 4 buah loyang uk 22cm olesi margarine & alasi baking paper - kocok telur, gula, sp sampai kental berjejak, masukan tepung terigu, coklat bubuk & baking powder secara bertahap aduk rata dgn spatula - Masukan mentega cair & coklat batang aduk cukup sampai merata - Bagi 4 sama banyaknya tuang ke loyang, kukus selama -/+ 20-30 menit angkat dan dinginkan Cream Bahan: 500g mentega putih 500g hollman soft cream 1 kaleng standard susu kental manis 200g gula pasir masak dgn air 100ml sampai gula larut, dinginkan 1 sdm vanilla extract 2 sdm rhum (opsional) Cara: - Mixer mentega putih sampai putih mengembang dan ringan, ini kira2 sampai 20-30 mnt harus benar2 ringan supaya tdk mengendal dilidah, tambahkan hollman soft cream mixer sebentar sampai tercampur rata - Tambahkan 1 kaleng susu kental manis, skm vanilla extract, rhum, garam, dan gula cair mixer sampai tercampur rata Hias sesukamu 😍😍😍 #homebake #homebaking #homebaked #hobibaking #bikinsendiri #resepbaking #berbagiresep #doyanbaking #cakedankue #birthdaycake #kueulangtahun #cakefruit #kueenak #cheesecream #creamcheese #brownies #browniescoklat #homebakebylia
Selamat ulang tahun sayang... semua doa terbaik mama panjatkan kepada Allah SWT untuk babang, sehat selalu sayang 😍😘 jadilah anak yg senantiasa selalu bersyukur setiap harinya , mama papa sangat mencintai dan menyayangimu jauh sebelum babang lahir ke dunia, mama persembahkan kue buatan tangan mama sendiri untuk babang, semoga babang suka dan alhamdulillah sebelum kue nya selesaipun babang udah bilang ke mama kl babang seneng dibikinin kue sama mama , babang ciumin mama sampe wajah mama basah saking babang senangnya mama bikin kue buat babang 😘😘😘😘 I love U nak 😘😘😘😘 #homebake #homebaking #homebaked #hobibaking #bikinsendiri #resepbaking #berbagiresep #doyanbaking #cakedankue #birthdaycake #kueulangtahun #cakefruit #kueenak #cheesecream #creamcheese #brownies #browniescoklat #homebakebylia
Cemilan buat 2 hari kedepan brownies kukus keju 🍰 Bahan : ( A ) Telur 8 butir Sp 2 sdm Gula pasir 160gr (Kocok dgn mixer sampai mengembang dan berwarna putih) ( B ) Terigu segitiga biru 85g6r Coklat bubuk 35gr Bp 1 sdm (Aduk sampai tercampur rata) ( C ) Terigu segitiga biru 85gr Keju parut sesuai selera Bp 1 sdm (Aduk sampai tercampur rata) . ( D ) Coklat batang 85gr Mentega 125gr (Lelehkan) . ( E ) Coklat putih 85gr Mentega 125gr (Lelehkan) Cara membuat : Bagi 2 adonan A setelah terbagi 2 campurkan masing2 adonan dengan bahan B dan C, setelah tercampur lalu masukan bahan D ke B, begitupun masukan bahan E ke C, aduk2 sampai tercampur rata, siapkan loyang olesi dgn mentega dan taburkan terigu sampai merata, panaskan kukusan sampai beruap lalu masukan dulu adonan cokat kukus dgn api sedang cenderung kecil ya biar matangnya sempurna stelah 10/15 menit masukan adonan keju kukus sampai 45 menit angkat tiriskan, setelah kuenya dingin kita bisa pake topping olesi dgn mentega dan berikan taburan keju. #homebake #homebaking #homebaked #hobibaking #bikinsendiri #resepbaking #berbagiresep #doyanbaking #cakedankue #birthdaycake #kueulangtahun #cakefruit #kueenak #cheesecream #creamcheese #brownies #browniescoklat #homebakebylia #browniescoklatkeju #browniesandalan #brownuesrumahan #browniesbikinansendiri #homemade #homemadecake #cemilanmanis
next page →