#bisneswomen

36,985 posts

Loading...
🌼 AZLIZA SHAWL PLAIN 🌼 . 💎 Colour : White Cream 💎 Material : Hight Quality Chiffon . . 👇Speciality 👇 . ❤Bersaiz lebar ❤ Kemasan jahitan yang tiptop ❤Senang bentuk. Memudahkan harian anda ❤Material yg berat terletak pada pakaian ❤ Pilihan warna yang menarik dan terhad . . Berminat boleh tekan link wasap di bio atau dm kite sahaja 😉 . . . #nsascraf #sayajual #tudungcantik #hargaberbaloi #exclusive #warnaterhad #cantikterletak #bisneswomen #malaysia #scraf #tudungbawalmurah #berkualiti
Awakkkkk kita ada inner baru ni. . . Silang rapat ni sgt cantik bila uols pakai dengan shawl sbb uols tak perlu pakai ke belakang sgt dah shawl tu utk nampak kan silang. Mcm2 style shawl boleh pakai sbb kompem nampak silang tu . . Nak pakai dgn bawal pun of course lah boleh jugak sayangsss! 😘 . . Cantik sgt2 tau. Sis pun tak tahan dgn warna baru bubblegum tu. Lawa ngatttt aihhhhh. . . Dah la cantik pastu kain selesa yakmat. Kualiti thorbaekkkk 💃 . . #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #innerneck #muslimah #innersnowcap #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #shaklee
Loading...
*INNER SILANG DOUBLE RAPAT* . Material : Cotton Lycra Japanese . ✔ melekap penuh didahi ✔ tidak sakit telinga, . ✔ sejuk, lembut, dan selesa . ✔ ada tali di bahagian belakang. Boleh ikat kut keselesaan. . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Silang Double (rapat). Harga : RM27 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM8 // SS RM12 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. . . . #innersilangbysarahariffin #innersilangdoublerapat #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #innerneck #muslimah #innersnowcap #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #dsiempire
Yang dok skodeng peluang2 nak tambah duit poket tu nahhh grab cepat! Jgn bertangguh dah❗️pejam celik pejam celik dah Puasa pastu raya. Kompen uols Nak guna DUIT Banyak kensss... . . Whatsapp akak segera!!! . .
JOM ORDER! RM59 saja. 100ml FREE POSTAGE ‼️ . Semua testimoni ini adalah REAL, terus dari pengguna. Dengan HARGA LEBIH MURAH TAPI.. kesan lebih hebat .. bau lebih wangi..dengan tambahan shea butter. Uolls mesti taknak terlepas peluang order lotion ni kan. Mesti uolls taknak lambat ter”kurus” kan dengan inchloss lotion diupgrade formula & lebih wangi 😍 Kalau lambat SOLD OUT, JANGAN MARAH KAMI! Mungkin ini penyelamat azam tahun baru anda! . Whatsapp segera 0172586042 📲Whatsapp segera 0172586042 📲Whatsapp segera 0172586042 . #sisfelfounder #kurussihat #kurus #kurussemulajadi #kurusdansihat #kurussihat #inchlosslotion #sisfel #caryacosmetics #dyxycosmetics #tips #tipkurus #detoxtea #sisfelmelaka #sisfel #sisfelwarriors #jamuselamat #jamu #makanjamu #nakjamu #titaniumgroup #tipscantik #letscantik #masakanisteri #masakanmalaysia #bisnesonline #bisneswomen #sisfelmelaka
_ Assalamualaikum semua & selamat pagi😊 Semoga bermanfaat untuk anda semua❤ Selamat beramal. _ Bahawasanya Allah SWT mempunyai 99 nama. Barang siapa menghafalnya nescaya akan dimasukkan kedalam syurga. (Hadis Riwayat Imam Bukhari). _ Allah SWT mempunyai Asmaa'ul Husna (nama-nama yang indah) maka memohonlah kepadaNya dengan menyebut Asmaa'ul Husna. (Surah Al-A'raf, ayat 180). _ Sesungguhnya di sebalik setiap nama dalam Asmaa'ul Husna terdapat keistimewaan yang sangat dalam dan luas yang berada di luar jangkauan akal manusia. Allah SWT akan memakbulkan keinginan seorang hamba yang berdoa dan berzikir dengan namaNya sesuai dengan keistimewaan yang terkandung di dalam nama tersebut. _ _ _ #noraessential #seminar #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #tips #muslimah #anggun #utm #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #halal #jannah #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #like4like #tambahfollowers #zikirasmaulhusna #zikirasmaulhusnabynoraessential
Sebelum subuh Che Pah dah telan herba MAHARANI niii😜 Memang Che Pah suka nauu maharani nii. Dia buat senggugut kronik Che Pah sembuh. Alhamdulillah. Lama Che Pah menderita senggugut dulu tauu. Sakitnya, ya ampun😭😭 Sekarang tak lagi. Asbab konsisten amalkan maharani ni laa. Kadang2 tetiber rasa terperiod😜 Sebab tak rasa sakit senggugut. Badan pon ringan je tauu. Sakit2 pinggang dan tumit pon hilang. Memang best laaa maharani nii. Boleh buat SLIM jugak tauu! Korang yang ada masalah tentang haid @ senggugut macam Che Pah tu mehh laa try maharani. In shaa Allah. Kita ikhtiar kann. Klik jer 012-7929957 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions INILAH #bizONLINExJ50 👈 #DiamondCHEPAH #Maharani #johorbahru #bisnesonline #parttime #bisneswomen #tambahduit #jeragat #jerawat #tambahpendapatan #keputihan #haid #kuruscepat #ketat #perawan #senggugut
Assalamualaikum girlsss, good morning semua 😉 . Mulakan hari dengan niat untuk buat yang terbaik dan fikir yang baik-baik untuk hasil yang LUARBIASA 😍 . Fiira Breast Serum sentiasa menjadi pilihan untuk gebukan aset awak 😄 _ #seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #belajarinstagram #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #kitasamahero #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #nursajat #kosmetikmurah
SIS TOLONGGGG, BREAST I KENDUR! . Sendunyalahhh rasa bila tengok breast jatuh ni. Dulu masa anak dara, bergetah padu semacam. Lepas breastfeed baby bertahun-tahun, melepek terus. Tak konfiden pun nak pakai lawa-lawa sebab dah tak gebu macam dolu-dolu. 😢 . Jangan risau sis! FIIRA BREAST SERUM datang menyelamatkan! Yeeehaaaa👯, just sapu je dalam 2 minggu kembali tegang siap nampak efek besar lagi. Fuhhh berpeluh cik abang nengok nanti 😂 . Amacam nak try tak? Klik link kat bio sekarang. Belian 3 pcs RM50 termasuk postage untuk semenanjung tawww. (untuk sabah sarawak just add on Rm4 jerr) . Klik sekarang dan mohon brrsabar untuk dilayan nanti. Yasss😍 . _ #seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #belajarinstagram #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #kitasamahero #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #nursajat #sitinurhaliza
Untuk korang yang ingin kelihatan sedikit ‘Dazzle’ , semestinya lah Madelyn Long Shawl pilihan tepat! Material Satin Eksklusif dengan sentuhan lining yang mempesona, menaikkan lagi seri si pemakai!. . Shop now ! Klik link di bio kami untuk dapatkan HARGA PROMO COMBO😍
Nasze hostessy podczas zlecenia dla firmy Mikronika. To już 4 rok naszej współpracy. Dziękujemy za zaufanie! #hostessy #hostessywarszawa #hostessywroclaw #hostessyrzeszow #hostessykielce #hostessykrakow #agencjahostess #bisnesonline #bisneswomen
Disebalik setiap gambar yang cantik pasti ada cerita disebaliknya . Citer dia tak panjang cuma member member takut aku yang jatuh dalam kolam tu🤣🤣🤣 . Lepastu bila turn aku ambik gambar sek dia. Sek dia buat muka hanat 🤣🤣sebab seni photography kak munoh unik. Semua tak jadi🤣🤣 . #backpackers #cleopatraboosterclay #bisneswomen #terlajaklaris #instafamous #instafollow #maluapabossku #instareview #followforfollowback #medan #indonesiaku #sections
| Bawal Masyarabia ada harga kasih sayanggg tauuuu. Lebih jimat kalau beli kombo siap boleh mix bidang lagiii 😍😱 . . 🎉 3 HELAI RM100 🎉 🎉 3 HELAI RM100 🎉 🎉 3 HELAI RM100 🎉
Have faith in Allah ✨
Pastel purple can be so sweet too! Melting nya tengok @farahfakhira_ menggayakan Basic Wideshawl Pastel Purple and mix match dengan Kurung Saree in Dark Purple😍. . Korang taw tak kalau beli 4 helai Cik Kuntum bagi Diskaun + Free Postage? 🤔 Haaa cepat TURN ON NOTIFICATION sekarang gak! Sebab Basic Wideshawl akan last restock 26 Jan ni tau 😘
🌼 AZLIZA SHAWL PLAIN 🌼 . 💎 Colour : Soft Choc 💎 Material : Hight Quality Chiffon . . 👇Speciality 👇 . ❤Bersaiz lebar ❤ Kemasan jahitan yang tiptop ❤Senang bentuk. Memudahkan harian anda ❤Material yg berat terletak pada pakaian ❤ Pilihan warna yang menarik dan terhad . . Berminat boleh tekan link wasap di bio atau dm sahaja 😉 . . . #nsascraf #sayajual #tudungcantik #hargaberbaloi #exclusive #warnaterhad #cantikterletak #bisneswomen #malaysia #scraf #tudungbawalmurah #berkualiti
#mountain #mountains #mountainbike #mountain_world #ski #skiresorts #skibulgaria #skiing #snowboarding #winterdestination #winterresorts #bulgaria #bulgariaski #pamporovoskicenter #pamporovo2019 #uk #england #europe #europetravel #uktravel #curlyhairlondon #curlyhair #naturallycurly #innersenseorganicbeauty #curlyworld #curlyhairartistry #bisneswomen #bisnesman #curlyhairlondon One of the most beautiful places in the world for mountain lovers is the place called Pamporovo in the mountain called Rodopi in Bulgaria For the winter there is a wonderful ski pistes and facilities, super fresh air, sun during the winter. Nice complexes (Laplandia) of apartments( Christina Apartment ) near the pistes, fresh cooked from scratch traditional Bulgarian session food, traditional Bulgarian Yogurt, Organic Honey, Organic Tea and lots of herbs Pamporovo base elevation is 1420m, top elevation 1928m People are well known with big hearts and welcoming, strong hand shaking, honest close cuddles, accommodating, sharing, singing Most people live over 100 are in this mountain in Bulgaria. Proud and Happy to Share ☃️❄️☀️
🌼 AZLIZA SHAWL PLAIN 🌼 . 💎 Colour : Dark Choc 💎 Material : Hight Quality Chiffon . . 👇Speciality 👇 . ❤Bersaiz lebar ❤ Kemasan jahitan yang tiptop ❤Senang bentuk. Memudahkan harian anda ❤Material yg berat terletak pada pakaian ❤ Pilihan warna yang menarik dan terhad . . Berminat boleh tekan link wasap di bio atau dm sahaja 😉 . . . #nsascraf #sayajual #tudungcantik #hargaberbaloi #exclusive #warnaterhad #cantikterletak #bisneswomen #malaysia #scraf #tudungbawalmurah #berkualiti
OOTD PETANG DENGAN BAWAL BERHANTU MEMANG BERHANTU — Pepetang ni korang lepak mana ? Eh ke korang tengah office hour ni ? . Siapa #teamofficehour komen sikit kat bawah Kak Fa nak tengok hiks 👻 — Bawal Masyarabia : Maya Blue Bidang 50
Perché sorrido ? Semplice perché il mio lavoro è differente Di cosa ho bisogno ? Di un telefono Di una connessione Decidere quando lavorare comodamente dovunque io sia in casa in macchina in viaggio E avere sempre con me il mio ufficio senza costi senza orari senza capi 💗perché ci sono lavori che ti rendono felice ed il lo sono 💗#networker #networkmarketing #bisneswomen #coach #wellness #changeyourlife
Not so prefer with Black? Dont worry! Get your Leiya Swarovski in Dark Grey. . . RM 55 exc postage // 3 PCS RM 135 FREE POSTAGE (save RM 38)
Pantun bekerak . Pergi ke kedai Nak beli roti Kedai tutup . 🤣🤣 . Baliklah kito tok beli beli . . #backpackers #cleopatraboosterclay #bisneswomen #terlajaklaris #instafamous #instafollow #maluapabossku #instareview #followforfollowback #medan #indonesia
| Tenung tajam sikit dekat sapa yang belum grab Si Raissa yang super best ni 🤨🤨 . Tak sabar rasa nak share positif feedback yang dah grab Raissa 😍😍😍
🌼 AZLIZA SHAWL PLAIN 🌼 . 💎 Colour : Medium Choc 💎 Material : Hight Quality Chiffon . . 👇Speciality 👇 . ❤Bersaiz lebar ❤ Kemasan jahitan yang tiptop ❤Senang bentuk. Memudahkan harian anda ❤Material yg berat terletak pada pakaian ❤ Pilihan warna yang menarik dan terhad . . Berminat boleh tekan link wasap di bio atau dm kite sahaja 😉 . . . #nsascraf #sayajual #tudungcantik #hargaberbaloi #exclusive #warnaterhad #cantikterletak #bisneswomen #malaysia #scraf #tudungbawalmurah #berkualiti
TODAY’S PICK ; for pinky lovers, try out to mix match Madelyn Shawl in Flamingo with Hayla Tunic in Soft Pink🌸.
Madelyn Long Shawl paling letops bila dipakai waktu sunny day!. Even tak jarang tapi material tetap sejuk selesa😘. . . The best part is, material Madelyn look more classy bila terkena pancaran matahari😍!. . . GRAB ONE AND YOU WILL DEFINITELY LOVE IT😘. . Komen DM jika berminat dengan HARGA COMBO SALE 😘
TIAP2 BULAN PENING SEBAB GAJI TAK CUKUP NAK MENAMPUNG KEHIDUPAN?? Jangan risau, mehh Che Pah ajarkan tambah pendapatan hanya dengan HP jurr. Klik klik, scroll scroll fb jer, cukup bulan dapat duit. Segala2nya diajar dan dibimbing sampai berjaya. Yang penting korang betul2 RAJIN. Jomm wasap Che Pah SEKARANG!! Klik 012-7929957 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions INILAH #bizONLINExJ50 👈 #DiamondCHEPAH #johorbahru #bisneswomen #bisnesonline #jawatankosong #tambahpendapatan #tambahduit
Bekal petang n daging masak lada hitam untuk anak bujang merangkap lunch untuk bapak n adik-adik. Mak dia pesan banyak kali habis makan terus simpan tupperware ni. Mahal tau bapak beli walaupun dia beli time offer. Duit juga kan mana nak dapat free😂😂
Happy Wednesday to all beautiful girls ! (YES, YOU ARE !) 😘. . Hari ni Kak Fa rasa cam nak awalkan tarikh release Basic Wideshawl lah. . . So what you think? SETUJU OR TAK SETUJU🥳?
Che Pah nak pii koje dia cakap nak ikott pulakk. Aduyaiiiii dak Cozuma Nude Pink nii. Terpaksa laa Che Pah calit ke bibir sikit. Takut nanti dia kecik hati😜 Korang pakai lipstick kaler apa pi koje hari ni? #DiamondCHEPAH #Cozuma #johorbahru #bisnesonline #parttime #bisneswomen #tambahduit #tambahpendapatan #lipstick #beautiful #beauty #skin
_ Assalamualaikum semua & selamat pagi😊 Semoga bermanfaat untuk anda semua❤ Selamat beramal. _ Bahawasanya Allah SWT mempunyai 99 nama. Barang siapa menghafalnya nescaya akan dimasukkan kedalam syurga. (Hadis Riwayat Imam Bukhari). _ Allah SWT mempunyai Asmaa'ul Husna (nama-nama yang indah) maka memohonlah kepadaNya dengan menyebut Asmaa'ul Husna. (Surah Al-A'raf, ayat 180). _ Sesungguhnya di sebalik setiap nama dalam Asmaa'ul Husna terdapat keistimewaan yang sangat dalam dan luas yang berada di luar jangkauan akal manusia. Allah SWT akan memakbulkan keinginan seorang hamba yang berdoa dan berzikir dengan namaNya sesuai dengan keistimewaan yang terkandung di dalam nama tersebut. _ _ _ #noraessential #seminar #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #tips #muslimah #anggun #utm #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #halal #jannah #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #like4like #tambahfollowers #zikirasmaulhusna #zikirasmaulhusnabynoraessential
Самый знаменитый лыжный курорт Франции, Куршавель 🤩🤩🤩 Особенно он знаменит своими неадекватными ценами и крутыми гостями. Более 10 ресторанов со звёздами Мишлена на такой маленькой площади. Курорт относится к одному из 3 долин Франции: Куршавель, Мерибель и Валь Торренс. Моей душе ближе Валь Торренс, там более высокие горы, красивые виды и полное чувство свободы. В Куршавеле периодически встречаются такие необычные статуи. Поддержите меня и мишку лайком и комментом.❤️С радостью отвечу на все ваши вопросы на счёт отдыха в 3 долинах. #франция #kurshavel #3vallees #ski #sportgirl #sportlife #beautiful #bisneswomen #skiing #meribel
My age is 25 but my behaviour is 15 . Nothing change😅masih lagi berbahagia dengan ding dang, tora datang lagi😝 . | young | wild | party | . #backpackers #cleopatraboosterclay #bisneswomen #terlajaklaris #instafamous #instafollow #maluapabossku #instareview #followforfollowback #medan #indonesiaku
👗 SKIRT LABUH ALEESA — 👉 Material Skirt : High Quality Como Crepe - FREE SIZE ( fit S till XL ) - (size XL refer size chart untuk keselesaan anda) 👉 MINIMAL iron. 👉 Pinggang HALF getah. 👉 LABUH kain sesuai untuk ketinggian 150cm - 170cm. 👉 Pilihan 20 warna yang rambang mata. 👉 Warna tidak luntur. . 👉 TAK JARANG, tak pakai legging pun xpe . 👉 TAK BERAT. 👉 TAK NIPIS, TAK TEBAL. 👉 TAK MELEKAP pada kaki. — SIZE & MEASUREMENT : . CUTTING : A Cut LABUH KAIN : 40 inci (-/+) PINGGANG : 13 inci (-/+) (ukuran flat) - stretchable BUKAAN KAIN : 32 inci (-/+) (ukuran flat) — 🎋 HARGA BIASA : RM 49 . 🎋 HARGA PROMO MUR MUR ( Valid until 31 Jan 19) . 1 HELAI : RM 45 3 HELAI : RM 120 . 🎉 FREE POSTAGE 🎉 🎉 FREE SPECIAL GIFT 🎉 — Whatsapp ke 017-9511047 atau klik sahaja link di bio tanpa perlu save number 💌 . . . . . . . . . . #skirt #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #skirtlabuh #tudung #skirtmuslimah #youngmillionaire #neelofa #skirtlabuhmuslimah #belajarinstagram #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #kitasamahero #dropshipwanted #halal #bazarpaknil #iphone #lotsoflove #shaklee
next page →