#bisnesadikberadik

518 posts

Loading...
Alhamdulillah πŸ’• πŸ’•πŸ’• Bubble Rice Bersalut Coklat by Emmad Dessert Laku Keras πŸ’ͺ Periuk sis dah upgrade 😁 6 KG CHOCOLATE IN PROGRESS !! Confirm kejap je licin ni πŸ˜‹ Sesiapa berminat cepat2 DM sis okeyh atau klik sajo link di bio utk fast respond πŸ‘Œ #chocolate #chocoboxsedap #chocoboxviral #chocojarsedap #chocojar #yummy #ketagihan #jomcuba #viral #makanansedap #desserts #bisnesadikberadik #taklukpuchong
Roti John Special Cheese Kedai burger dibuka seperti biasa hari ini. Nak order boleh call 019-2809039. Delivery pun ado Antara menu : - Burger Ayam Burger Daging Burger Ikan Burger Arnab Burger Kambing Burger Rusa Burger King Benjo Roti John Oblong Ayam Oblong Daging Oblong Kambing Hotdog Jumbo Tortila Macam macam menu ada. mai la dtg singgah ramai2 Delivery area Bukit Antarabangsa caj Rm2.00. Minimum order Rm10. #mancornerwangsaukay #manburger #burger #oblong #rotijohn #rotijohnsedap #rotijohnspecial #rotijohncheese #bronisain #teamcoverup #kerepekbronis #intirotijohn #frozenintirotijohn #bukitantarabangsa #deliverypunada #sekalirasasumpahjatuhcinta #sekalirasamestinaklagi #bisnesfamily #bisnesanakmuda #bisnesmelayu #bisnesadikberadik #untukarwayayah #rinduayah
Loading...
Penguatkuasa dbkl jer yg hoder, yg lain mana erhπŸ˜‚πŸ˜‚ laku keras lah,alhamdulilah moga esok dan seterusnya lagi n lagi @sitijulaily6947 @julaila_othman #bisnesadikberadik Car & Home Fragrance JUESHOP PERFUMES CENTER; ada 4 wangian yg kami keluarkan; 1. Air Pacific 2. Honeydew 3. Herba Essence 4. Lavender Dm/whtsup i lau nak wangi2 rm sepoloh hengget jerhh cod payung, postage bayr sdiriπŸ˜‚πŸ˜‚ Next ada keluaran utk hair mist berhijab, x hijab pun leh sembor mur mur jerh jahhh oii Adik beradik bisnes jerπŸ˜‰, moga murah rezeki kamiπŸ’
Kedai burger dibuka seperti biasa hari ini. Nak order boleh call 019-2809039. Delivery pun ado Antara menu : - Burger Ayam Burger Daging Burger Ikan Burger Arnab Burger Kambing Burger Rusa Burger King Benjo Roti John Oblong Ayam Oblong Daging Oblong Kambing Hotdog Jumbo Tortila Macam macam menu ada. mai la dtg singgah ramai2 Delivery area Bukit Antarabangsa caj Rm2.00. Minimum order Rm10. #mancornerwangsaukay #manburger #burger #oblong #rotijohn #rotijohnsedap #rotijohnspecial #rotijohncheese #bronisain #teamcoverup #kerepekbronis #intirotijohn #frozenintirotijohn #bukitantarabangsa #deliverypunada #sekalirasasumpahjatuhcinta #sekalirasamestinaklagi #bisnesfamily #bisnesanakmuda #bisnesmelayu #bisnesadikberadik #untukarwayayah #rinduayah
Open Order ChocoBox !! Disebabkan permintaan chocobox sgt tinggi , kini kami sediakan lebih byk pilihan topping utk anda πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Nak mix 3/4 jenis topping pon xde hal lah πŸ˜‰ . Sekarang kami dah buat 2 slot delivery siang n malam πŸ’• Sesiapa yg nak selit order tu boleh whatsapp atau PM kami sekarang !! Harga amat berbaloi - baloi & coklat byk gerenti puas hati punya lah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Grab cepat2 selagi stok masih ada 😘 boleh DM tepi atau whatsapp (012-3388456- wawa) πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ P/s : Dekat kami cod , jauh kami post ✈ #chocoboxsedap #chocoboxviral #chocolate #yummy #bisnesadikberadik
Open Order ChocoBox !! Disebabkan permintaan chocobox sgt tinggi , kini kami sediakan lebih byk pilihan topping utk anda πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Nak mix 3/4 jenis topping pon xde hal lah πŸ˜‰ . Sekarang kami tgh restock bahan chocobox . Sesiapa yg nak selit order boleh whatsapp atau PM kami sekarang !! Harga amat berbaloi - baloi & gerenti puas hati punya lah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . Cod setiap hari okay β™₯️β™₯β™₯ grab cepat2 selagi stok masih ada 😘 boleh whatsapp (012-3388456- wawa) πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ atau klik link di bio utk fast respond k πŸ‘Œ P/s : Dekat kami cod , jauh kami post ✈ #chocoboxsedap #chocoboxviral #chocolate #yummy #bisnesadikberadik
Open Order ChocoBox !! Disebabkan permintaan chocobox sgt tinggi , kini kami sediakan lebih byk pilihan topping utk anda πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Nak mix 3/4 jenis topping pon xde hal lah πŸ˜‰ . Sekarang kami tgh restock bahan chocobox . Sesiapa yg nak selit order boleh whatsapp atau PM kami sekarang !! Harga amat berbaloi - baloi & gerenti puas hati punya lah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . Cod setiap hari okay β™₯️β™₯β™₯ grab cepat2 selagi stok masih ada 😘 boleh whatsapp (012-3388456- wawa) πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ atau klik link di bio utk fast respond k πŸ‘Œ P/s : Dekat kami cod , jauh kami post ✈ #chocoboxsedap #chocoboxviral #chocolate #yummy #bisnesadikberadik
Open Order ChocoJar !! COKLAT LELEH, GERENTI TAK MUAK & PASTI KETAGIH β€Ό Sesiapa yg nak berminat & craving tu boleh whatsapp atau PM kami laju πŸ˜‰ Harga amat berbaloi , hanya RM10/jar sahaja πŸ€— . Cod setiap hari okay β™₯️β™₯β™₯ grab cepat2 stok terhad ni . Boleh PM atau klik link di bio utk fast respondπŸ‘Œ #coklatrice #bertihcoklat #chocojarmurah #chocoboxsedap #bisnessibling #bisnesadikberadik
Alhamdulillah, 1 lagi grup kutu telah selesai dengan jayanya. Terima kasih semua kerana berikan kerjasama sepanjang kutu ini berlangsung dan terima kasih kerana berurusan dan mempercayai kami. Di doakan uols semua berpuas hati dengan perkhidmatan yg kami berikan. Jom jumpa di grup kutu batch 19 pula 😘 #bisnesadikberadik #yiensitaukeemas
Alhamdulillah, satu lagi grup kutu telah selesai dengan jayanya. Terima kasih semua yang join dan berikan kerjasama. Grup kutu batch 19 telah di buka, wasap ke 0147206343 untuk booking nama uols ye 😘 #bisnesadikberadik #yiensitaukeemas
FEEDBACK CUSTOMER !! FEEDBACK CUSTOMER !! FEEDBACK CUSTOMER !! Terharu sis 😍 Rasanya tak perlu sis cakap ape dah . Uol sendiri boleh nampak ni 😘 Sudah mula berminat ? Jom PM sis k πŸ‘Œ #bisnesadikberadik #chocoricebox #coklatleleh #sedapgiler
Open Order ChocoBox !! Disebabkan permintaan chocobox sgt tinggi , kini kami sediakan lebih byk pilihan topping utk anda πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Nak mix 3/4 jenis topping pon xde hal lah πŸ˜‰ . Sekarang kami tgh restock bahan chocobox . Sesiapa yg nak selit order boleh whatsapp atau PM kami sekarang !! Harga amat berbaloi - baloi & gerenti puas hati punya lah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . Cod setiap malam start 8pm okay β™₯️β™₯β™₯ grab cepat2 selagi stok masih ada 😘 boleh whatsapp (012-3388456- wawa) πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ atau klik link di bio utk fast respond k πŸ‘Œ P/s : Dekat kami cod , jauh kami post ✈ #chocoboxsedap #chocoboxviral #chocolate #yummy #bisnesadikberadik
Open Order ChocoJar !! COKLAT LELEH, GERENTI TAK MUAK & PASTI KETAGIH β€Ό Sesiapa yg berminat & craving tu boleh whatsapp atau PM kami laju2 πŸ˜‰ Harga amat berbaloi , hanya RM10/jar sahaja πŸ€— . Cod setiap malam start 8pm okay β™₯️β™₯β™₯ grab cepat2 stok terhad ni . Boleh whatsapp 012-3388456 (wawa) atau klik link di bio utk fast respond kπŸ‘Œ p/s : Dekat kami cod, jauh kami post πŸ€— Jom Visit IG kami : emmad_dessert & emmad_chocojar #bisnessibling #bisnesadikberadik
Open Order ChocoBox Leleh πŸ’• Ni paling laku keras ni πŸ˜‹πŸ˜‹ Bubble rice lebih banyak , coklat lebih melimpah , topping lebih penuh and banyak , packaging lebih cantik dan mudah untuk makan , semua nya lebih sayang sayang . Cod SETIAP MALAM okay semuaa β™₯️ grab cepat2 😘 boleh whatsapp 012-3388456 (wawa) atau klink link di porfile untuk fast respond kπŸ‘Œ p/s : dekat kami cod, jauh kami post πŸ€— #bisnessibling #bisnesadikberadik
Promosi Penghabisan StokπŸŽ‰ Nak tahu harga offer kaw2 ? DM SEKARANG ! Rugi kalau tak grabπŸ˜₯ Pembelian 2 helai ke atas akan dapat free gift dari kami🎁 Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Limited Stock, Siapa cepat dia dapat☺ Ukuran Saiz Blouse. M Bahu : 15" Dada : 38" Pinggul : 40" Labuh : 31.5" P. Lengan :20.5 L Bahu : 15.5" Dada : 39" Pinggul : 42" Labuh : 32 P. Lengan : 21 XL Bahu : 16" Dada : 40" Pinggul : 44" Labuh : 32.5" P. Lengan : 21.5" 2XL Bahu : 17" Dada : 42" Pinggul : 46" Labuh : 33" P. Lengan : 22" Berminat boleh dm, saya akan bagi link whatsappπŸ’ #bisnesadikberadik #blousemurah #blousesyarie #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #tunicmuslimah #tunicmuslimahmurah #tuniclabuh #blouselacelabuh #tuniclacelabuh #blouselabuh #blousemalaysiamurah #blousemurahberkualiti #tanjungmalim #tgmalim #tanjongmalim #behrang #upsi #slimriver #tunicmuslimah #hargakasihsayang #hargamampumilik #blousehargastudent
Sakit Jantung tengok lawa sangat😍 . Salah satu dari our customer first impression😊 . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga penghabisan stok first batch untuk raya haji ini😱 Berminat boleh dm, saya akan bagi link whatsappπŸ’ #bisnesadikberadik #blousemurah #blousesyarie #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #tunicmuslimah #tunicmuslimahmurah #tuniclabuh #blouselacelabuh #tuniclacelabuh #blouselabuh #blousemalaysiamurah #blousemurahberkualiti #tanjungmalim #tgmalim #tanjongmalim #behrang #upsi #slimriver #tunicmuslimah #hargakasihsayang #hargamampumilik #blousehargastudent
Good News ! Promosi Raya Haji😱 Sehelai RM38 sahaja ❀ *exclude postage Sad New😒 Saiz yang besar2 semua dah out of stock...inshaAllah second batch baru kami restock Sekarang cuma available saiz M-XL sahaja😊 Stok semakin tenat. Sebab ramai yang prefer walk in dari online , biaq nampak depan mata baru puas hati...heheπŸ˜„ Sebab apa ?. βœ”Lace Berkualiti Tinggi βœ”Less ironing βœ”Kain sejuk βœ”Bentuk Lengan Kembang/jerut βœ”Breastfeed Friendly βœ”2 in 1(Boleh dipakai kain/seluar) Berminat boleh dm, saya akan bagi link whatsappπŸ’ Siapa cepat dia dapat. InshaAllah soon ada design lain. Doakan untuk kami ya❀ #bisnesadikberadik #blousemurah #blousesyarie #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #tunicmuslimah #tunicmuslimahmurah #tuniclabuh #blouselacelabuh #tuniclacelabuh #blouselabuh #blousemalaysiamurah #blousemurahmalaysia #tanjungmalim #tgmalim #tanjongmalim #behrang #upsi #slimriver #tunicmuslimah #hargakasihsayang #hargamampumilik #blousehargastudent
Jom order...Pulut kuning + rendang daging....πŸ˜‹#ohsedapnyaohenaknya πŸ˜‹ #Repost @ciknonnoni with @get_repost ・・・ Morning uolls...😘✌🏻customer order Pulut Kuning + Rendang Daging utk 30pax...pg niii...πŸ˜ƒβœŒπŸ»#no21nasilemakkgpandan #bisnesadikberadik #customeradik #pulutkuning #order #nasilemakkgpandan #nasilemakdaunpisang #foodtruckijauuuusisnon πŸšπŸ’š #portbiasakami #meganavenue1 @iamedahamid @rosidah14 @zarinahamid 😘✌🏻
Morning uolls...😘✌🏻customer order Pulut Kuning + Rendang Daging utk 30pax...pg niii...πŸ˜ƒβœŒπŸ»#no21nasilemakkgpandan #bisnesadikberadik #customeradik #pulutkuning #order #nasilemakkgpandan #nasilemakdaunpisang #foodtruckijauuuusisnon πŸšπŸ’š #portbiasakami #meganavenue1 @iamedahamid @rosidah14 @zarinahamid 😘✌🏻
Di atas permintaan ramai, batch 18 telah di buka ye. Siapa cepat dia yang dapat. πŸ˜‰ *tertakluk kepada terma dan syarat. #bisnesadikberadik #yiensitaukeemas
Alhamdulillah.. Terima kasih kerana mempercayai kami. #bisnesadikberadik #yiensitaukeemas
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : . Instagram : @ainmardhatie_enterprise . Facebook page : Byfarose . Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Kedai burger dibuka seperti biasa hari ini. Nak order boleh call 019-2809039. Delivery pun ado Antara menu : - Burger Ayam Burger Daging Burger Ikan Burger Arnab Burger Kambing Burger Rusa Burger King Benjo Roti John Oblong Ayam Oblong Daging Oblong Kambing Hotdog Jumbo Tortila Macam macam menu ada. mai la dtg singgah ramai2 #mancornerwangsaukay #manburger #burger #oblong #rotijohn #rotijohnsedap #rotijohnspecial #rotijohncheese #intirotijohn #frozenintirotijohn #bukitantarabangsa #deliverypunada #sekalirasasumpahjatuhcinta #sekalirasamestinaklagi #bisnesfamily #bisnesanakmuda #bisnesmelayu #bisnesadikberadik #untukarwayayah #rinduayah
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Harga tetap kami ialah : - Large box brownies : RM47 - Large box congo bars : RM50 - Large box combo : RM50 - Mini box brownies : RM10 - Mini box congo bars : RM10 - Mini box combo : RM10 Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : Instagram : @ainmardhatie_enterprise Facebook page : Byfarose Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : . Instagram : @ainmardhatie_enterprise . Facebook page : Byfarose . Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Brownies cookies . . Sedap Kan? Tambah sedap kalu makan dgn aiskrim 😘 . . Klu nak, blh wasap 0108237446 . . #browniescookies #bisnesadikberadik #sayamakansayajual #sayajualsayamakan
Belanja satu gambar dulu. Hehe😊 Blouse by @sya_sister πŸ’• . βœ”Lace Berkualiti Tinggi βœ”Less ironing βœ”Kain sejuk βœ”Bentuk Lengan Kembang βœ”Breastfeed Friendly βœ”2 in 1(Boleh dipakai kain/seluar) In progress. Sabar yaa semuaa. Harga mampu milik. #bisnesadikberadik #blousemurah #blousesyarie #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #tunicmuslimah #tunicmuslimahmurah #tuniclabuh #tanjungmalim #tgmalim #tanjongmalim #behrang #upsi #slimriver #tunicmuslimah #hargakasihsayang #hargamampumilik #hargastudent
Something New is Coming Soon🌸 Nantikan yaa semuaa 😎 Blouse Muslimah by @sya_sister #bisnesadikberadik #blousemuslimah #tanjungmalim #tgmalim #tanjongmalim #behrang #upsi #slimriver #tunicmuslimah
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : . Instagram : @ainmardhatie_enterprise . Facebook page : Byfarose . Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Orang kuat PD BLUES CAFE & DYSCHA BURGER.. tanpa korang siapalah kami πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Thank youuuu semua 😘😘😘 #teamPDBLUESCAFE #teamDYSCHABURGER #bisnesadikberadik
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : . Instagram : @ainmardhatie_enterprise . Facebook page : Byfarose . Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Rutin harian crew2 kak scha PD BLUES CAFE dan bangah Dyscha Burger Port Dickson petang2 sebelum start niaga.. Kami doakan crew2 kami dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan, sentiasa ceria 😊😊😊 #pdbluescafe #dyschaburger #bisnesadikberadik
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : . Instagram : @ainmardhatie_enterprise . Facebook page : Byfarose . Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Kueh2 MalaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύd kedai kami...Homemade tau...dah bertahun2 kami adik beradik buat kueh....so siapa nak order pun blh....πŸ˜ƒβœŒπŸ»#no21nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuusisnon πŸšπŸ’š #kueh2malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ #homemadekueh #bisnesadikberadik #nasilemakkgpandan #nasilemakdaunpisang #jommsinggah πŸ˜ƒπŸ˜ƒβœŒπŸ» #openorder #masakdgnpenuhkasihsyg ❀ #resepituruntemurun #ohsedapnyaohenaknya πŸ˜‹
Haiii guys...ni kedai mak kami...adik2 yg handle...tgk pg2 tadi dah Q up tau...alhamdulilah....uolls klu nak sarapan pg blh dtg d kedai kami d No21 foodcourt DBKL jln wirawati Tmn maluri....cepat2 takut habissss....πŸ˜‹βœŒπŸ»#nasilemakkgpandan #lontongdaunpisang #no21nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuusisnon πŸšπŸ’š #bisnesadikberadik #alhamdulillah @iamedahamid @rosidah14 @zarinahamid @zarianahamid #jommsinggah πŸ˜ƒπŸ˜ƒβœŒπŸ»
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Harga tetap kami ialah : - Large box brownies : RM47 - Large box congo bars : RM50 - Large box combo : RM50 - Mini box brownies : RM10 - Mini box congo bars : RM10 - Mini box combo : RM10 Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : Instagram : @ainmardhatie_enterprise Facebook page : Byfarose Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Harga tetap kami ialah : - Large box brownies : RM47 - Large box congo bars : RM50 - Large box combo : RM50 - Mini box brownies : RM10 - Mini box congo bars : RM10 - Mini box combo : RM10 Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : Instagram : @ainmardhatie_enterprise Facebook page : Byfarose Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Perhatian kepada ibu bapa yang mengalami masalah dalam mencari cenderahati untuk majlis hari jadi anak anda ! Adakah sukar untuk mencari cenderahati yang ringkas tetapi masih cantik ? . Jika anda menghadapi salah satu dari masalah berikut : . 1. Cenderahati kebiasaannya mahal 2. Tidak sesuai dengan tema majlis 3. Mudah rosak . Jangan risau, kami dapat menyelesaikan masalah tersebut tanpa ragu-ragu !! . Di sini juga, saya ingin kongsikan kisah salah seorang pelanggan kami yang telah membuat tempahan yang istimewa dari pihak kami. . Hazim Hariz, salah seorang pelanggan tetap kami telah menempah sebiji brownies sebagai hantaran sempena majis pertunangannya. Encik Hazim juga telah meminta supaya menghias brownies tersebut sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran. Walaupun Encik Hazim menempah dengan pihak kami dalam tempoh masa yang singkat, kami mampu untuk menyiapkan tempahan Encik Hazim hanya dalam masa 2 hari dan akhirnya Encik Hazim berpuas hati dengan hasil dekorasi kami. . Jadi apa yang anda semua tunggu lagi ? Jom rebutkan peluang dengan membeli kek kami yang 100% dibuat oleh bos kami sendiri sementara promosi Hari Raya Aidilfitri ini . 10 orang terawal akan mendapat harga yang istimewa. Harga tetap kami ialah : - Large box brownies : RM47 - Large box congo bars : RM50 - Large box combo : RM50 - Mini box brownies : RM10 - Mini box congo bars : RM10 - Mini box combo : RM10 Jika berminat, anda semua boleh menghubungi saya dengan cara berikut : Instagram : @ainmardhatie_enterprise Facebook page : Byfarose Whatsapp : 01159276403( Ain Mardhatie ) . #codkpmim #codkuantan #codkelantan #codjeli #codkotabharu #bisnesadikberadik #meletop #fattzura #fattahanas #sayajual #halal #lulusanssm #sedap #doorgifts #maribeli #supportorangkita #janganmalu #hubungikami #meletop #etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018
Wahh. Habiss roti john kita. Raya raya ni sedap dapat jamu tetamu dgn roti john ni. Sesekali jamu lain dari yang lain apa salah kan. Sesiapa nak order inti roti john boleh ws eh. Delivery area Ampang, KL, Gombak, Setiawangsa, Wangsa Maju, Setapak dan sekitarnya.... #frozenintirotijohn #intirotijohn #intirotijohnmancornerwangsaukay #intirotijohnhomemade #mancornerwangsaukay #rotijohnmancornerwangsaukay #rotijohnsedap #bukitantarabangsa #ampang #ukayperdana #keramat #kl #untukayah #adikberadik #familybisnes #bisnesadikberadik #bisnesfamily #bazaarraya #bazaarpaknil
salam syawal ke 3 πŸ˜‰ tahun ni duit raya diganti dgn chococrispy.. excited ank buah dpt mkn coklat pg raya 😘 #chococrispymurah #agentmyfaserum #bisnesadikberadik
#repost Giveaway!! ✨ . Kalau dapat speaker ni, xyah dh aku tuka speaker kereta aku. πŸš—πŸ’¨ It's lit bro! πŸ”ŠπŸ”₯🎢 . . Tapi nak cakap jugak, sebenarnye iphone diowang jual memang harga meletop kaw kaw punya.! Repair pon ada buad juga kalau x silap, try la contact bebaik, who knows murah2 je die bg utk repair iphone korg? πŸ˜‹ . . Tak lupa juga pemodenan rokok di era globalisasi ini, game changer for smokers as you could slow down and cut off cigars with even more dangerous chemicals. It's LIFE CHANGING gais πŸƒ . . Layanan and Services daripada diowang sumpah naise gila! Senang buad kawan dan senang berurusan. πŸ’ͺ😘 . . @vape_legacy @iphone.legacy_ @aboyyy._ @syazwan.awang . (sbb ig kau private wan, xleh nk repost, ss je mampu πŸ’) . #legacygiveaway #supportmember #bisnesadikberadik
Buka puasa makan apa hari ini?? Tak tahu nak masak apa? Haa, masak la roti john guna inti dari man corner. Confirmmm sedappppp sehingga menjilat jarii... Takpayah dah susah2 nak beratuq panjang pi beli roti john kat bazaar nuu. Suruh je mak hangpa masakk. Hang nk masak sendiri pun bolehh. Mudahh. Jimat masa sedappp😍😍 Sesiapa yg nak order boleh ws 019-2809039. #rotijohn #rotijohncheese #rotijohnsedap #rotijohnmancornerwangsaukay #mancornerwangsaukay #bukitantarabangsa #ukayperdana #ampang #frozenintirotijohn #intirotijohn #pembekalintirotijohn #bazaarpaknil #mama #along #kakemy #acakpening #kakaien #kakwani #adik #adikberadik #familybisnes #bisnesonline #bisnesfamily #bisnesadikberadik #anakmuda
Untuk makluman Semua πŸ˜‰ Sape2 Nak Tempah Biskut Raya & Kek Kami Ade Menerima Tempahan πŸ‘‰ KEK PELANGI πŸ‘‰KEK MARBLE πŸ‘‰KEK COKLAT MOIST MELELEH πŸ‘‰BISKUT BEBOLA PEANUT NESTUM πŸ‘‰BISKUT COKLAT CHIPS πŸ‘‰CORNFLAKES MADU Sape Nak Oder boleh oder sekarang tutup oder seminggu sblm raya tq😘 Www.wasap.my/601125614655bella #bisnesadikberadik #wargakuantan
Bulan Mei Hari Ibu Hari Guru & Tidak lama lagi kite Nak Puasa Ade Yg Nak Sambut Puasa atpn Nak Buat Jamuan Makan Hari Lahir Atpn Jamuan Makan Ofis or family or tetamu U All 😍 Kini Sy Menerima Tempahan Jamuan Makan Burger πŸ” AYAMMIA HOMEMADE besama DADIH SPECIAL HOMEMADE πŸ‘ πŸ˜‹ 🌟Haye RM6 per set PROMOSI SEBELUM PUASA Sebarang pertanyaan boleh whasap πŸ‘‡ πŸ“² Www.wasap.my/601125614655 bella Oder 50set keats dpt lagi murah 😍 #bisnesadikberadik #syukurselalu #deliverykuantangambangpekan
Selesai COD sebalang Homemade Kuih Rose Goyang resepi turun temurun famili. Tq iema JB. Rai jual ya. Nak? Sebalang RM15 jeerr #RaiSyiMilBakeryHouse #bisnesadikberadik #TahunKe8
Tq u All support bisnes kami 😘 Alhamdulillah syukur fedback agy de agy tp bella x tepek pape tgk at fb bella yekπŸ˜‰ Nak oder utk jamuan mkn boleh whasap www.wasap.my/601125614655 bella #bisnesadikberadik #syukurselalu #codmakanankuantan #Deliveryfoodndrink
Assalamualaikum , Hai Kawan-kawan semua .. Kalau saya open order untuk menerima tempahan 'GOODIES KURMA AJWA' ada yang nak tak ? Kurma Ajwa ? Alahhh , Buah kurma kesukaan Nabi ❀ Dan yang banyak khasiat untuk para-para ibu yang mengandung .. Kalau kite sendiri nak amalkan pun boleh .. Goodies untuk buat kenduri kahwin ke , majlis akikah ke , majlis doa selamat ke , majlis untuk hari guru pun dah dah lama lagi .. Tak kisah laa untuk majlis apa-II apa kata kite cuba tukar untuk memberikan makanan sunnah pulak .. Kalau taknak kurma ajwa , kurma yang lain pun ada juga sepertinya kismis ke atau biskut .. Harga ? Boleh runding .. Ramadhan pun lagi beberapa hari kalau nak beli untuk buat sahur dan berbuka boleh didapati di Khalifah Goodies ya .. #BisnesAdikberadik #DaeConsultancy #TahfizKhalifah #KhalifahCatering #tadikatahfizkhalifah
Anda Nak Pilih Yang Mana Cer Komen *Sambal Belimbing Bilis* Ke *Ikan Pekasam* Pada Link Whsap Dibawah Ni wasap.la/yanjanggut/Raksa313 #NakTungguLagi #CepatOrder #SelagiStockMasihAda #JanggutRaksa313Enterprise #BisnesAdikBeradik #ProdukDijaminHalal
Alhamdulillah syukur rezeki Jumaat Tempahan Jamuan Makan Mari Mengaji Sape Nak Tempah Utk Jamuan Makan pape shj boleh pm/WHASAP www.wasap.my/601125614655 Bella sbb Ade PROMOSI BULAN NI N MEI πŸ˜‰ #syukurselalu #bisnesadikberadik #rezekikeluarga #Deliveryfoodndrink #tempahanmajlismakankuantan
Sekarang kami ADE PROMOSI BULAN APRIL N MEI SET COMBO BURGER πŸ” AYAMMIA πŸ“ HOMEMADE BESAMA DADIH SPECIAL πŸ˜‹ Kami Promosi utk Sape Nak buat Tempahan Jamuan Mkn or Majlis pape shj berminat boleh whasap πŸ‘‡ πŸ“² Www.wasap.my/601125614655 bella 😊 cpt smntre x FULL BOOKING sbb de yg booking utk jamuan mkn hari jadi n jamuan mkn office πŸ˜‰ #Bisnesadikberadik #deliverykuantan #Deliveryfoodndrink
Macam Nak Buat PROMOSI lagi SET COMBO BURGER πŸ” AYAMMIA HOMEMADE BESAMA DADIH SPECIAL πŸ˜‹ la tapi kali Ni utk Tempahan Jamuan Makan or Majlis pape shj sbb atas permintaan ramai customer so Ade Yg Nak keπŸ˜‰ #Bisnesadikberadik #Promosikembalilagi #Mesticuba #deliverykuantan
Hari Ini bella Nak Up la fedback customer yg terbaru n yg repeat oder SET COMBO BURGER πŸ” AYAMMIA HOMEMADE BESAMA DADIH SPECIAL πŸ˜‹ Tq u All sllu support bisnes kami 😘😘😘 Spe Nak Tempah boleh whasap πŸ‘‡ Www.wasap.my/601125614655 bella #bisnesadikberadik #mesticubarutawrugitakcuba #terimatempahanape2eventkuantanpekan #codkuantan
Menerima Tempahan pelbagai majlis n jamuan makan bersama keluarga tersayang kwn2 ataupun tetamu u All 😍 Set Combo Burger πŸ” AYAMMIA HOMEMADE besama Dadih special 😍 Sebarang pertanyaan boleh whasap πŸ‘‡ πŸ“² Www.wasap.my/601125614655 bella #bisnesadikberadik #wargakuantan #Deliveryfoodndrink #jamuanmakan
Woww. Sapa yang duduk Alam Impian mesti selalu nampak gerai nie kan?? Dulu kecik je. Sekarang wow Tapi kalu tak pernah try lagi makanan2 sini tuu rugi laaa. Memang power, satu kedai tapi semua benda adaa. Takyah susah2 nak singgah 2 3 tempat sbb nak beli banyak benda. 😲😲 Ais milo kepal, Nasi kukus, laksa penang, mee kari, pisang goreng cempedak goreng, kerepok, semua ada. Siap ada meja lagi klu nak mkn lepak situ pon bolehhh. Lokasi : Berhadapan Masjid Alam impian, Sek 35 Shah Alam. Map : https://goo.gl/maps/N12Zen4FYc12 #bisnesadikberadik #bisnesanakmelayu #milokepalviral #viral
Bismillah... Semoga di permudahkan #rotijohnsedap #waroengpanas #bisnesadikberadik
next page →