#bewander

8,311 posts

Loading...
ℝ𝕖𝕝𝕖𝕒𝕤𝕖 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕙𝕖𝕒𝕣𝕥 𝕥𝕠 𝕥𝕙𝕖 𝕤𝕜𝕪 𝕒𝕟𝕕 𝕝𝕖𝕥 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕤𝕡𝕚𝕣𝕚𝕥 𝕗𝕝𝕪 ° ° Am glücklichsten bin ich in den Bergen - wie soll es auch anders sein mit der Sonne im Gesicht und Blick auf NOCH MEHR Berge :D ° ° #lumixpanasonic #mountains #mountainlovers #allgäu #hauchenberg #springintospring #exploreourearth #girlslovenature #folkvibe #earthshotz #whereiwander #hanwagshoes #theartofvisuals #theartofnature #bridgecamera #homeiswherethemountainsare #natureshotz #bewander #allgäufotografie #allgäueralpen #happyplace
Loading...
PRE-RAMADHAN TRIP. #BandungMakuta -Order Confirm with Full Payment (NO COD) -Last order & payment: 3.3.19. -ETA Klia🛬: 15.3.19. -Self collect: Tmn Kencana Ampang KL. -Delivery charges: RM5 (Klang valley area shj) . Sesape nak order,boleh whatsapp 019.2980306 Instagram: @cucoq.keriaampang ATAU DM me.. Inshallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya price baeeekkkk punya DAN plg Penting..we are #TrustedPersonalShopper . #PersonalShopper #TrustedPersonalShopper #BandungKunafe #BandungMakuta #BoluSusuLembang #KartikaSari #Cemilan #Snacks #Kerepek #BandungSweetTreat #Wander #Bewander #BusinessTrip #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. #BandungMakuta -Order Confirm with Full Payment (NO COD) -Last order & payment: 3.3.19. -ETA Klia🛬: 15.3.19. -Self collect: Tmn Kencana Ampang KL. -Delivery charges: RM5 (Klang valley area shj) . Sesape nak order,boleh whatsapp 019.2980306 Instagram: @cucoq.keriaampang ATAU DM me.. Inshallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya price baeeekkkk punya DAN plg Penting..we are #TrustedPersonalShopper . #PersonalShopper #TrustedPersonalShopper #BandungKunafe #BandungMakuta #BoluSusuLembang #KartikaSari #Cemilan #Snacks #Kerepek #BandungSweetTreat #Wander #Bewander #BusinessTrip #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP JAKARTA/BANDUNG. . Pisabg Sale. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #PisangSale ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP Jakarta/Bandung. . Belinjo aka Melinjau Pedas Manis Manja. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #BelinjoPedasManis ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP JAKARTA/BANDUNG. . Kerepek Ubi kayu Pedas🔥aka Kerepek Setan. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #KerepekSetan ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP Jakarta/Bandung. . Pringles Keladi. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #PringlesKeladi ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP JAKARTA/BANDUNG. . Mini Smosa. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Flavor:Original | Cheese | Daging. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #MiniSmosa ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . Alamanda Brownies. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #AlamandaBrownies ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Crispy Toast Special Butter (Plastik) - -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli Crispy toast #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Crispy Toast creamy vanila (Tabung) - -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli Crispy toast #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Chocolate astick - -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli Chocolate Stick #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Be happy-it’s all that matters~ #nightlife #lighttree #bewander #stayunique #shoton8plus
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Almond Cookies - -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli Almond cookies #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Banana Crispy - -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli Banana crispy #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Almond Cookies - -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli Almond cookies #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. #BoluSusuLembang . -Order Confirm with Full Payment (NO COD) -Last order & payment: 3.3.19. -ETA Klia🛬: 15.3.19. -Self collect: Tmn Kencana Ampang KL. -Delivery charges: RM5 (Klang valley area shj) . Sesape nak order,boleh whatsapp 019.2980306 Instagram: @cucoq.keriaampang ATAU DM me.. Inshallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya price baeeekkkk punya DAN plg Penting..we are #TrustedPersonalShopper . #PersonalShopper #TrustedPersonalShopper #BandungKunafe #BandungMakuta #BoluSusuLembang #KartikaSari #Cemilan #Snacks #Kerepek #BandungSweetTreat #Wander #Bewander #BusinessTrip #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Bagelen - -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli bagelen #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . kartika Sari - Brownie Panggang- -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli brownie panggang #KartikaSari ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . Cakekinian. RM25.00 -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #Cakekinian ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . Bandung Kunafe. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #BandungKunafe ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. #BandungKunafe -Order Confirm with Full Payment (NO COD) -Last order & payment: 3.3.19. -ETA Klia🛬: 15.3.19. -Self collect: Tmn Kencana Ampang KL. -Delivery charges: RM5 (Klang valley area shj) . Sesape nak order,boleh whatsapp 019.2980306 Instagram: @cucoq.keriaampang ATAU DM me.. Inshallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya price baeeekkkk punya DAN plg Penting..we are #TrustedPersonalShopper . #PersonalShopper #TrustedPersonalShopper #BandungKunafe #BandungMakuta #BoluSusuLembang #KartikaSari #Cemilan #Snacks #Kerepek #BandungSweetTreat #Wander #Bewander #BusinessTrip #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . Bandung Makuta. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #BandungMakuta ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . Bandung Makuta. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #BandungMakuta ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
PRE-RAMADHAN TRIP. . Bolu susu Lembang. -Order Confirm with Full Payment- (❌ COD) . •Last Order & Payment: 3.3.19. •ETA Klia🛬:15.3.19. •Flavor:Susu Vanila|Susu Coklat|Original. •Self collect: Taman Kencana Ampang KL. •Delivery charges: RM5 (Klang Valley shj) . Sesape yg nk try nk beli #BoluSusuLembang ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Selamat pagi semuaaaa... Tengah pening nak mencari pelamin sesuai bajet ke tu? Ni nak bgtau sebab ramai dm/wa tanya harga pelamin😊. Pelamin Amaryllis Deko BERMULA hanya DARI RM250 shj tau. Boleh scroll tgk semua hasil kerja kak Maria dlm ig ni. Dah tengok & Berminat? WA je k.Maria utk sebarang pertanyaan/booking(Link kt bio) I’m happy to assist you all. . #Wander #BeWander #AmaryllisDeko #PelaminAmaryllis #MiniPelaminAmaryllis #Pelamin #MiniPelamin #PelaminTunang #PelaminNikah #PelaminBerinai #PelaminSanding #PelaminMurah #PelaminAffordable #PelaminMampuSewa #PelaminSimple #InspirasiPerkahwinan #PelaminSandingDewan #PelaminSanding #PelaminSandingRumah #PelaminSandingKanopi #PilihanPengantin #PesonaPengantin #KerjaKahwin #WeddingDais #WeDoWedding #BazarPakNil #AkadNikah #Weekend
Salam semua..kakak nak bgtau ni,sesape yg nk try nk beli kudapan ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . p/s: Yang mana xde dlm list tapi hampa nk,pls let us know ya! . #PisangSale #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Kudapan baru! kakak nak bgtau ni,sesape yg nk try nk beli #PisangSaleBandung ,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Ada mcm2 flavor,nnt kami update yea.. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . 📷:Ihsan dari Google. . #PisangSale #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Kartika Sari. Salam semua..kakak nak bgtau ni,sesape yg nk try nk beli #KartikaSari ,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . p/s: Yang mana xde dlm list tapi hampa nk,pls let us know ya! . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Cakekinian. Salam semua..kakak nak bgtau ni,sesape yg nk try nk beli #Cakekinian kek ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Bandung Makuta. Salam semua..kakak nak bgtau ni,sesape yg nk try nk beli #BandungMakuta kek ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & jami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Bandung Makuta. Salam semua..kakak nak bgtau ni,sesape yg nk try nk beli #BandungMakuta kek ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & jami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Bolu susu Lembang. Flavor:Susu Vanila|Susu Coklat|Original. Sesape yg nk try nk beli #BoluSusuLembang ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & kami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
Bandung Kunafe. Salam semua..kakak nak bgtau ni,sesape yg nk try nk beli #BandungKunafe kek ni,blh la WA kami😊. Insyaallah sedap & jami bg guarantee yg kami punya Price is the Best in KL😉. Utk trip kali ni,kami akan pergi next month & barang akan sampai KL by 20hb nnt.More details,pls do Whatsapp me ya. Ohhh btw,kami PS frm Ampang,KL😎. . #BandungKunafe #BoluSusuLembang #BandungMakuta #KartikaSari #PersonalShopper #Bagelen #Wander #BeWander #Wanderlust #Bandung #Travel #IamTraveller #InstaTravel #Adventure #Dessert #BandungSweetTreat #Getaway #Trip #BusinessTrip #Holiday #TravelBuddy #MariaAminHh #LoveToTravel #CakeLover #Indonesia #GlobeTrotter #OleOlexCuqKeriaAmpang
The navel of Heaven, is a place of pilgrimage for the Khasis of indigenous religion. Located on top of a hill, legend has it, that on this spot a golden ladder connected Heaven and Earth, God and Man. However, the connection was severed in accordance with divine decree. Once a year, in the month of February the indigenous Khasi people gather here to conduct rites and rituals and offer prayers. For visitors, a view of the surrounding countryside from the hill top is breathtaking and the feeling of space and vastness is truly an experience to be cherished. #meghalaya #pilgrimage #khasihills #northeast_explorers #northeastindia #travelbug #travelphotography #motorcyclediaries #royalenfield_himalayan #bewander #northeastlens #whereisnortheast #wanderer
125 meters curved pedestrian cable-stayed bridge in Langkawi, Malaysia at peak of Gunung Mat Chincang. #langkawi #landscapephotography #photobykathykwan #Bewander #lonelyplanet #travelphotography #skybridge #scenic #seaandmountain #wanderlust
My wittle snow bunny ♡ 9 months with four new teeth coming through! What a champ . * .. . * . #letthemexplore #boys #firstson #mamasboy #adventurist #livetravelchannel #bewander #welivetoexplore #natureaddict #bewander
Something about this kind of weather brings out the bookworm in me. Anyone else? I would love a good book recommendation ♡ * . * . . #snowday #outsidemywindow #feels #skyporn #natureaddict #bewander #blog #beautifuldestinations #simplepleasure #optoutside #wildcalifornia #adventureculture #colormyworld #photography #outdoors #welivetoexplore #naturalbeauty
Is it real or is it the shrooms?
“I loved teaching English, but it was quite challenging. On the first day I had 75 smiling 4-17 year olds waiting to learn English. The young ones could not speak a word of English. I found it beyond rewarding, though. ⠀⠀⠀⠀⠀ On my very last day as a teacher in Misca, Romania, my students put on a talent show. They played the violin, flute, and guitar; sang Hungarian folk songs; and danced to traditional Hungarian music. I gave my students certificates for completing the class. The students and director surprised me with flowers, a Hungarian folk dance book, a traditional Hungarian wooden calendar, a personalized Hungarian pillowcase, and certificate of appreciation. It was one of my happiest days ever!”⠀⠀ -Lourdes Ceja, PY13 volunteer ⠀⠀⠀⠀⠀
next page →