#bernamjaya

603 posts

Loading...
#10yearchallenge Tukar bantal kepam 10thn anda kepada bantal hotel DAG kami 😄 Mana yg jauh kita pos okay! Serendah rm10 sahaja (bergantung pd kuantiti). Amik byk kita payung je ☂️ Free delivery sekitar Tanjung Malim dan Kuala Kubu Bharu 🏎💨 Klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
: Datuk Hassan 'Lipas Kudung' Sani; Penyerang Lagenda Harimau Malaya! 🐯🐯🐯 . . Siapa yang tidak kenal pada Datuk Hassan Sani? . . Seorang permata berharga yang berjaya membantu skuad kebangsaan layak ke Sukan Olimpik 1980! . . Jasa dan pengorbanan Datuk pada negara amatlah kami sanjungi, hargai dan ingati! 🎖🇲🇾 . . Terima kasih pada Datuk dan keluarga kerana sudi singgah menjamu selera di Loveats hari ini. . . Jemput datang lagi ke Loveats ye Datuk.. 😁😁😁 . . ••••••••••••••••••• 📬ALAMAT📬 ••••••••••••••••••• . 🏠 : Loveats No.22 Jalan U1 Taman Universiti Tanjung Malim Perak . . ••••••••••••••••••••••••••••• 🍔WAKTU OPERASI🍔 ••••••••••••••••••••••••••••• . 📆 : Isnin hingga Ahad 🔎 : Sabtu buka bermula 26 Januari 2019 ⌚ : 5 petang hingga 11 malam . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📝TEMPAHAN MEJA/ EVENT📝 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . 👦 : Chef Zul 📱 : 012-309 2069 ☎ : 05-458 1536 . 👦 : Chef Zul 📱 : 012-309 2069 ☎ : 05-458 1536 . 👦 : Chef Zul 📱 : 012-309 2069 ☎ : 05-458 1536 . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 💨🏃BERTINDAK SEKARANG!🏃💨 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . #jommakanloveats #loveats #tanjungmalim #slimriver #behrang #instun #kualakububharu #westerntanjungmalim #restorantanjungmalim #upsi #kyuem #politekniksultanazlanshah #psas #kalumpang #bernamjaya #kerling #hulubernam #ketoyong #sekiahmakmur #protoncity #behrang2020 #sungaibil #trolak #sungaibehrang #besout #gesir #gedangsa #soeharto #sungaidusun #sungaitengi
Loading...
Hadiahkan bantal hotel kepada org tersayang 😘 Mana yg jauh kita pos okay! Serendah rm10 sahaja (bergantung pd kuantiti). Amik byk kita payung je ☂️ Free delivery sekitar Tanjung Malim dan Kuala Kubu Bharu 🏎💨 Klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
Mana yg jauh kita pos okay! Serendah rm10 sahaja (bergantung pd kuantiti). Amik byk kita payung je ☂️ Free delivery sekitar Tanjung Malim dan Kuala Kubu Bharu 🏎💨 Klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
🌸Kelebihan Enternal Beauty 🌸 ⬇️ . . 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan . . . Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #upsi #protoncitytgmalim #protoncity
🌸Kelebihan Enternal Beauty 🌸 ⬇️ . . 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan . . . Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #upsi #protoncitytgmalim #protoncity
Bagi Mempercepat kan lagi Proses penghantaran.sis sendiri pergi cod terus depan pintu rumah awak😂. . tapi bergantung pada kawasan yang berdekatan sahaja la ye.. . pembelian mestilah 3helai dan keatas..cod free bergantung pada kawasan. . UNTUK DETAIL BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #codtanjungmalim #shawlkeknis #shawlchiffon #behrang #shawlcottonjersi #shawllycra #shawljerseyrm10 #cottonjersi #cotton #shawljersi #brunei #singapore #bernamjaya #malaysia #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah #tanjungmalim #batangkali #codupsi #protoncity #upsi #rawang #shawlcottonjersey #shawljersey #cottonjersey
Bagi Mempercepat kan lagi Proses penghantaran.sis sendiri pergi cod terus depan pintu rumah awak😂. . tapi bergantung pada kawasan yang berdekatan sahaja la ye.. . pembelian mestilah 3helai dan keatas..cod free bergantung pada kawasan. . UNTUK DETAIL BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #codtanjungmalim #shawlkeknis #shawlchiffon #behrang #shawlcottonjersi #shawllycra #shawljerseyrm10 #cottonjersi #cotton #shawljersi #brunei #singapore #bernamjaya #malaysia #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah #tanjungmalim #batangkali #codupsi #protoncity #upsi #rawang #shawlcottonjersey #shawljersey #cottonjersey
🌻All in 1!!!!!! Deep cleansing 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari jepun 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) . . . . . . Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #upsi #protoncitytgmalim #protoncity
: DAH MAKAN? . . Nasi Loveats (RM12.90) Premium By Loveats. . . Nasi Loveats adalah satu seni hidangan barat istimewa yang digabungkan dengan rasa tempatan, khas untuk anda yang bercitarasa tinggi. . . Biar kami uruskan makan malam anda semasa anda sibuk menikmati kegembiraan bersama insan tersayang. . . Bawa semua kenalan rapat, sahabat handai dan keluarga tercinta ke Loveats hari ini juga! . . Kami janjikan pengalaman terhebat dan anda pasti terkesima dengan keasyikkannya. . . Jom Loveats! . . ••••••••••••••••••• 📬ALAMAT📬 ••••••••••••••••••• . 🏠 : Loveats, No.22 Jalan U1, Taman Universiti, Tanjung Malim, Perak . . ••••••••••••••••••••••••••••• 🍔WAKTU OPERASI🍔 ••••••••••••••••••••••••••••• . 📆 : Isnin hingga Ahad 🎉 : Sabtu buka bermula 26 Januari 2019 ⌚ : 5 petang hingga 11 malam . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📝TEMPAHAN MEJA/ EVENT📝 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . 👦 : Chef Zul 📱 : 012-309 2069 ☎ : 05-458 1536 . 👦 : Chef Zul 📱 : 012-309 2069 ☎ : 05-458 1536 . 👦 : Chef Zul 📱 : 012-309 2069 ☎ : 05-458 1536 . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 💨🏃BERTINDAK SEKARANG!🏃💨 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . #jommakanloveats #loveats #tanjungmalim #slimriver #behrang #instun #kualakububharu #upsi #kyuem #polibehrang #polisas #kalumpang #bernamjaya #kerling #batangkali #ulubernam #ketoyong #sekiahmakmur #protoncity #behrang2020 #trolak #sungaibehrang #sungkai #besout #selisek #gesir #gedangsa #soeharto #sungaidusun #sungaitengi . . *⃣ Photos shown are for illustration only. Food served maybe differ from the photos.
CENA'S MEATBALL HOMEMADE MURAH‼️SEDAP‼️MUDAH‼️ RM25 (50 BIJI+BLACKPEPPER SOS) RM40 ⚠️ **PROMO RM35** ⚠️ (100BIJI+BLACKPEPPER SOS) PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR KAWASAN ‼️ 🔥 *KALUMPANG* 🔥 *BERNAM JAYA* 🔥 *HULU BERNAM* 🔥 *TANJUNG MALIM* 🔥 *PROTON CITY* 🔥 *BEHRANG* 🔥 *SLIM RIVER* MEHH ORDER TEKAN JE LINK NI❗ www.wasap.my/60124208720 #YeonEnterprise #CenasMeatball #Cod #Selfpickup #TanjungMalim #SlimRiver #Behrang #UPSI #ProtonCity #BernamJaya #HuluBernam
Mana yg jauh kita pos okay! Serendah rm10 sahaja (bergantung pd kuantiti). Amik byk kita payung je ☂️ Free delivery sekitar Tanjung Malim dan Kuala Kubu Bharu 🏎💨 Klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
Bagi Mempercepat kan lagi Proses penghantaran.sis sendiri pergi cod terus depan pintu rumah awak😂. . tapi bergantung pada kawasan yang berdekatan sahaja la ye.. . pembelian mestilah 3helai dan keatas..cod free bergantung pada kawasan. . UNTUK DETAIL BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #codtanjungmalim #shawlkeknis #shawlchiffon #behrang #shawlcottonjersi #shawllycra #shawljerseyrm10 #cottonjersi #cotton #shawljersi #brunei #singapore #bernamjaya #malaysia #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah #tanjungmalim #batangkali #codupsi #protoncity #upsi #rawang #shawlcottonjersey #shawljersey #cottonjersey
Mana yg jauh kita pos okay! Serendah rm10 sahaja (bergantung pd kuantiti). Amik byk kita payung je ☂️ Free delivery sekitar Tanjung Malim dan Kuala Kubu Bharu 🏎💨 Klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
Kami bersiaran di Uptown Batang Kali malam ni. Jom warga batang kali dan hulu selangor nak rasai kegebuan bantal hotel kami ❤️ sleep like a king! klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020 #kerjakahwin #hadiahbirthday #hantarannikah #decomalaysia #ikeamalaysia #suprisedelivery
: Jogger pants🎁.. Memandangkan ramai yg cari deluar saiz besar.. Kami sediakan Saiz2 besar yg bnyk utk anda.. Tgu apa lagi👏 . #upsi #joggerpants #seluarvintage #tanjungmalim #behrang2020 #bernamjaya #momentumbisnes #najibassadok #ranausabah #tenomsabah #perak #fitness #gym #bodybuilder #tiktok
Bagi Mempercepat kan lagi Proses penghantaran.sis sendiri pergi cod terus depan pintu rumah awak😂. . tapi bergantung pada kawasan yang berdekatan sahaja la ye.. . pembelian mestilah 3helai dan keatas..cod free bergantung pada kawasan. . UNTUK DETAIL BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #codtanjungmalim #shawlkeknis #shawlchiffon #behrang #shawlcottonjersi #shawllycra #shawljerseyrm10 #cottonjersi #cotton #shawljersi #brunei #singapore #bernamjaya #malaysia #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah #tanjungmalim #batangkali #codupsi #protoncity #upsi #rawang #shawlcottonjersey #shawljersey #cottonjersey
➡️ALOE VERA⬅️ HI semua..Assalammualaikum. Dah makan ke tuuuuu....so Raudah nak share tentang kebaikan Aloe Vera/LIDAH BUAYA🐊 siapa yang belum pernah cuba tu blh la malam ni try dekat muka😃 Bagi siapa yang nak facial jangan lupa ws raudah okayyy😘 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020
➡️ALOE VERA⬅️ HI semua..Assalammualaikum. Dah makan ke tuuuuu....so Raudah nak share tentang kebaikan Aloe Vera/LIDAH BUAYA🐊 siapa yang belum pernah cuba tu blh la malam ni try dekat muka😃 Bagi siapa yang nak facial jangan lupa ws raudah okayyy😘 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020
🚗MOBILE SPA🏡!!!! siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020
Bagi Mempercepat kan lagi Proses penghantaran.sis sendiri pergi cod terus depan pintu rumah awak😂. . tapi bergantung pada kawasan yang berdekatan sahaja la ye.. . pembelian mestilah 3helai dan keatas..cod free bergantung pada kawasan. . UNTUK DETAIL BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #codtanjungmalim #shawlkeknis #shawlchiffon #behrang #shawlcottonjersi #shawllycra #shawljerseyrm10 #cottonjersi #cotton #shawljersi #brunei #singapore #bernamjaya #malaysia #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah #tanjungmalim #batangkali #codupsi #protoncity #upsi #rawang #shawlcottonjersey #shawljersey #cottonjersey
🍁MOBILE SPA🍁 Elysyle UP II...!!!!! Siri penjagaan kulit UPII mengandungi Genesteine-S untuk menghentikan penuaan di peringkat akar umbi – DNA. Genesteine-S telah terbukti mujarab mengaktifkan sintesis kolagen, elastin dan asid hialuronik di paras dermis untuk membantu mencegah pembentukan kedutan dan memperbaik keanjalan kulit. Sementara itu, ia juga mengaktifkan sel epidermis dan menggalakkan degradasi melanin bagi menyerlahkan kulit yang lebih cerah, lebih bingkas. Dengan kompleks Bio-Amino yang mengandungi 16 asid amino, UPII berupaya meningkatkan fibroblas kulit secara dramatik dalam sel dermis untuk memperkuat rangkaian protein muda kulit. Kulit kemudiannya akan menjadi lebih pejal dan lebih terhidrat. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020
Mana yg jauh kita pos okay! Serendah rm10 sahaja (bergantung pd kuantiti). Amik byk kita payung je ☂️ Free delivery sekitar Tanjung Malim dan Kuala Kubu Bharu 🏎💨 Klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
➡️All in 1!!!!!! Deep cleansing⬅️ 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari JEPUN 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari KOREA 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi V-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) Soooooooo!!!!!!!!!!!!! 🍁🍁Kelebihan eternal beauty treatment🍁🍁 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Keluarkan whitehead dan blackhead 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant V-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex je kt umah, book appointment (0126402939)dan tunggu saya datang💐 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
Bagi Mempercepat kan lagi Proses penghantaran.sis sendiri pergi cod terus depan pintu rumah awak😂. . tapi bergantung pada kawasan yang berdekatan sahaja la ye.. . pembelian mestilah 3helai dan keatas..cod free bergantung pada kawasan. . UNTUK DETAIL BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #codtanjungmalim #shawlkeknis #shawlchiffon #behrang #shawlcottonjersi #shawllycra #shawljerseyrm10 #cottonjersi #cotton #shawljersi #brunei #singapore #bernamjaya #malaysia #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah #tanjungmalim #batangkali #codupsi #protoncity #upsi #rawang #shawlcottonjersey #shawljersey #cottonjersey
🍁MOBILE SPA🍁 Elysyle UP II...!!!!! Siri penjagaan kulit UPII mengandungi Genesteine-S untuk menghentikan penuaan di peringkat akar umbi – DNA. Genesteine-S telah terbukti mujarab mengaktifkan sintesis kolagen, elastin dan asid hialuronik di paras dermis untuk membantu mencegah pembentukan kedutan dan memperbaik keanjalan kulit. Sementara itu, ia juga mengaktifkan sel epidermis dan menggalakkan degradasi melanin bagi menyerlahkan kulit yang lebih cerah, lebih bingkas. Dengan kompleks Bio-Amino yang mengandungi 16 asid amino, UPII berupaya meningkatkan fibroblas kulit secara dramatik dalam sel dermis untuk memperkuat rangkaian protein muda kulit. Kulit kemudiannya akan menjadi lebih pejal dan lebih terhidrat. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020
🎊EXERCISE🎊 Benefits⬇️ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ✔Bring on the sweat ✔Wrinkle reduction ✔Muscle tone ✔Instant glow ✔Skin repair 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Hai! Morning everyone... so dkt sini raudah nak share, selain facial korang semua jgn lupa untuk bersenam pula ya! Pleaseeeeee biasakan/rajinkan diri untuk bersenam so that korang akan dpt badan yang sihat dan kulit yg cantik. Mobile Spa Ws: 📲0126402939 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020
Tahukah anda manusia habiskan masa 8 jam daripada 24 jam di tempat tidur? Ingat DAG, Ingat Bantal Hotel Kami Memberikan Kepuasan, Keselesaan, Kebersihaan, Kemewahan, Kenikmatan Setiap Malam Seperti Bermalam Di Hotel 7 Bintang. Untuk tempahan bantal DAG terutama warga Tanjung Malim dan Hulu Selangor klik link whatsup di bawah. Esok ada penghantaran 🚗🚗🚗 http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
#SedangBerlangsung KOMBO #gegar2019 spesels untuk #mamadillovers . 💖 . Apa yang uols boleh dapat dari kombo ni? . Sudah tentu dapat SPECIAL DEALS untuk kombo, FREE GIFT berserta FREE POSTAGE / COD. Best ke bestt? . Serius ke nak? Kalau serius cepat2 whatsapp Keknur ye. . Whatsapp Kombo Set C ke no Keknur ye. . Contoh : ' Kombo Set C' ke no whatsapp 0179305341😘 . Nak tawu Set Kombo2 yang lain? Tekan je #komboMamadil 😘 . Whatsapp us : 0179305341 Fb : Nur Fatihah Yusoff Taufik Ig : mamadil.selangor.official . Fast COD Hulu Selangor, Tanjung Malim❤ COD available on Monday - Saturday. . Postage seluruh Malaysia 😘 . 😘 . . #medilskincare #Mamadil #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadiltestimoni #jeragat #susuibumeriah #testimonimamadil #berpantang #susukambing #selangor #huluselangor #bernamjaya #behrang2020
Warga Tanjung Malim yg nk merasai kegebuan bantal hotel kami jom jumpa kami sekarang di Depan Pos malaysia Tanjung Malim( jalan ke ktm /ketoyong) Harga bantal pakej: 1 biji- rm45 2 biji- rm85 3 biji- rm130 4 biji- rm170 5 biji- rm200 http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
Dengan menggunakan mesin EB kulit customer AFTER treatment lebih glowing dan sihat! ➡️All in 1!!!!!! Deep cleansing⬅️ 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari JEPUN 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari KOREA 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi V-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) Soooooooo!!!!!!!!!!!!! 🍁🍁Kelebihan internal beauty treatment🍁🍁 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Keluarkan whitehead dan blackhead 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant V-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex je kt umah, book appointment (0126402939)dan tunggu saya datang💐 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
Terima kasih our lovely customer kerana memilih bantal hotel DAG kami 😘 Semoga tido anda lena diulit mimpi ² indah 💤💤 Ingat DAG, Ingat Bantal Hotel. Kami Memberikan Kepuasan, Keselesaan, Kebersihaan, Kemewahan, Kenikmatan Setiap Malam Seperti Bermalam Di Hotel 7 Bintang. Untuk pembelian bantal DAG terutama warga Tanjung Malim dan Hulu Selangor klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
➡️All in 1!!!!!! Deep cleansing⬅️ 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari JEPUN 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari KOREA 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi V-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) Soooooooo!!!!!!!!!!!!! 🍁🍁Kelebihan internal beauty treatment🍁🍁 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Keluarkan whitehead dan blackhead 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant V-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex je kt umah, book appointment (0126402939)dan tunggu saya datang💐 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 ##asumibeautycartelteam #supergirlBC
Hi semua! Raudah dah berada di #bernamjaya .!!! So orang2 perak/selangor/KL sesiapa nak facial ws sahaja ok!! Harga promo sampai 6/1/2019 SAHAJA.. 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang
Customer terakhir sebelum balik KL...😘✔ Orang KL buat apa tuuuu?? Nak facial tak??? Tengah promo ni sampai 6/1/2019 sahaja!.. harga murah2💕💥 📲0126402939 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
Selamat Tahun Baru 2019. Tahun baru tak nak tukar bantal br ke? Tahu tak bantal pon ada expired tau. Paling2 2 tahun je perlu tukar baru, peta dunia dh lengkap dh kt bantal 2 tahun tu 😂 Bantal Hotel kita boleh basuh masuk washer je. Terus ilang peta dunia. Malam tido selasa bagaikan hari2 tido hotel 😘 Berminat utk merasai kegebuan bantal hotel DAG terutama warga Tanjung Malim dan Hulu Selangor klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
#SedangBerlangsung KOMBO #gegar2018 spesels untuk #mamadillovers . 💖 . Apa yang uols boleh dapat dari kombo ni? . Sudah tentu dapat SPECIAL DEALS untuk kombo, FREE GIFT berserta FREE POSTAGE / COD. Best ke bestt? . Serius ke nak? Kalau serius cepat2 whatsapp Keknur ye. . Whatsapp Kombo Set C ke no Keknur ye. . Contoh : ' Kombo Set C' ke no whatsapp 0179305341😘 . Nak tawu Set Kombo2 yang lain? Tekan je #komboMamadil 😘 . Whatsapp us : 0179305341 Fb : Nur Fatihah Yusoff Taufik Ig : mamadil.selangor.official . Fast COD Hulu Selangor, Tanjung Malim❤ COD available on Monday - Saturday. . Postage seluruh Malaysia 😘 . 😘 . . #medilskincare #Mamadil #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadiltestimoni #jeragat #susuibumeriah #testimonimamadil #berpantang #susukambing #selangor #huluselangor #bernamjaya #behrang2020
➡️All in 1!!!!!! Deep cleansing⬅️ 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari JEPUN 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari KOREA 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi V-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) Soooooooo!!!!!!!!!!!!! 🍁🍁Kelebihan internal beauty treatment🍁🍁 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Keluarkan whitehead dan blackhead 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant V-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex je kt umah, book appointment (0126402939)dan tunggu saya datang💐 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
WHITEHEAD!!!! 😲😲😲😲 Hi semua! So siapa yang ada masalah whitehead/blackhead sila angkat tangan!!!!!! Jangan simpan lama2 dkt muka uolls ok.. NO NO NO!!! Cepat book slot facial anda dengan segeraaaa! Harga tengah murah murahhhhh ni. Haishhh rugi lah x grab sekarang!😭😭😭 . . . .📲ws raudah ok: 0126402939 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
➡️All in 1!!!!!! Deep cleansing⬅️ 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari JEPUN 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari KOREA 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi V-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) Soooooooo!!!!!!!!!!!!! 🍁🍁Kelebihan internal beauty treatment🍁🍁 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Keluarkan whitehead dan blackhead 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant V-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex je kt umah, book appointment (0126402939)dan tunggu saya datang💐 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
Rare kan? Bantal hotel kami sebagai hadiah. Dah la besar, praktikal malah mampu beli 😍 Senyum lebar pengantin kalau dapat. Hiks! Lenaaa tido 💤 Untuk pembelian bantal DAG terutama warga Tanjung Malim dan Hulu Selangor klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi #batangkali #protoncity #behrang2020
WHITEHEAD!!!! 😲😲😲😲 Hi semua! So siapa yang ada masalah whitehead/blackhead sila angkat tangan!!!!!! Jangan simpan lama2 dkt muka uolls ok.. NO NO NO!!! Cepat book slot facial anda dengan segeraaaa! Harga tengah murah murahhhhh ni. Haishhh rugi lah x grab sekarang!😭😭😭 . . . .📲ws raudah ok: 0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
Lepas ni kami akan bersiaran di pasar malam tanjung malim. Warga tanjung malim yg nak merasai kegebuan bantal hotel kami jom jumpa disanaaa Untuk tempahan bantal DAG terutama warga Tanjung Malim dan Hulu Selangor klik link whatsup di bawah: http://www.wasap.my/601119776624 http://www.wasap.my/60196209379 #bantalhotel #bantalDAG #bantaldag #bantalselesa #bantalmurah #bantal #tanjungmalim #huluselangor #kualakububharu #pertak #upsi #sayajualbantal #sayajual #hoteltanjungmalim #hotelkualakububharu #hotelupsi #homestay #homestaymalaysia #bantalmalaysia #saudagarbantal #bernamjaya #antaragapi
KERINGGGGGGGGGG!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭 Assalammualikum semua,💐 📣📣📣📣📣📣 💕RAHSIA MERAWAT KULIT KERING!!!!!!💕 Jenama kecantikan Elken telah memperkenalkan rangkaian Elysyle Derma Hydra, khusus untuk memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah.  Tiga aksi utama MEMBERSIH, MELEMBAP dan MELINDUNGI. Rangkaian penjagaan wajah ini mengandungi empat  produk utama iaitu Foaming Cleanser, Hydrating Mist ,  Protective Fluid dan Calming Cream.  Ianya sesuai untuk semua jenis kulit KECUALI kulit yang terlalu berminyak ataupun berjerawat. So sesiapa nak FACIAL ws Raudah sekarang ok👌 . . 📲0126402939 📲0126402939 . . . #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020
#SedangBerlangsung KOMBO #gegar2018 spesels untuk #mamadillovers . 💖 . Apa yang uols boleh dapat dari kombo ni? . Sudah tentu dapat SPECIAL DEALS untuk kombo, FREE GIFT berserta FREE POSTAGE / COD. Best ke bestt? . Serius ke nak? Kalau serius cepat2 whatsapp Keknur ye. . Whatsapp Kombo Set C ke no Keknur ye. . Contoh : ' Kombo Set C' ke no whatsapp 0179305341😘 . Nak tawu Set Kombo2 yang lain? Tekan je #komboMamadil 😘 . Whatsapp us : 0179305341 Fb : Nur Fatihah Yusoff Taufik Ig : mamadil.selangor.official . Fast COD Hulu Selangor, Tanjung Malim❤ COD available on Monday - Saturday. . Postage seluruh Malaysia 😘 . 😘 . . #medilskincare #Mamadil #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadiltestimoni #jeragat #susuibumeriah #testimonimamadil #berpantang #susukambing #selangor #huluselangor #bernamjaya #behrang2020
KERINGGGGGGGGGG!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭 Assalammualikum semua,💐 📣📣📣📣📣📣 💕RAHSIA MERAWAT KULIT KERING!!!!!!💕 Jenama kecantikan Elken telah memperkenalkan rangkaian Elysyle Derma Hydra, khusus untuk memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah.  Tiga aksi utama MEMBERSIH, MELEMBAP dan MELINDUNGI. Rangkaian penjagaan wajah ini mengandungi empat  produk utama iaitu Foaming Cleanser, Hydrating Mist ,  Protective Fluid dan Calming Cream.  Ianya sesuai untuk semua jenis kulit KECUALI kulit yang terlalu berminyak ataupun berjerawat. So sesiapa nak FACIAL ws Raudah sekarang ok👌 . . 📲0126402939 📲0126402939 . . . #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang
KERINGGGGGGGGGG!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭 Assalammualikum semua,💐 📣📣📣📣📣📣 💕RAHSIA MERAWAT KULIT KERING!!!!!!💕 Jenama kecantikan Elken telah memperkenalkan rangkaian Elysyle Derma Hydra, khusus untuk memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah. Tiga aksi utama MEMBERSIH, MELEMBAP dan MELINDUNGI. Rangkaian penjagaan wajah ini mengandungi empat  produk utama iaitu Foaming Cleanser, Hydrating Mist ,  Protective Fluid dan Calming Cream.  Ianya sesuai untuk semua jenis kulit KECUALI kulit yang terlalu berminyak ataupun berjerawat. So sesiapa nak FACIAL ws Raudah sekarang ok👌 . . 📲0126402939 📲0126402939 . . . #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Raudah_BeautyCartel (Mobile Spa) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Hi guys! Assalammualaikum.. raudah dah berada di Tanjung Malim .. siapa2 nak facial ws shj okayyyy.. #tanjungmalim #tgmalim #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah #bernamjaya #slimriver #selayang #rawang #bukitberuntung #manicuremurah #pedicuremurah #muslimproduk #mesrawuduk #upsi
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Raudah_BeautyCartel (Mobile Spa) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ➡️MANICURE⬅️ - Cut - Shape - Buffing - Massage #tanjungmalim #tgmalim #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah #bernamjaya #slimriver #selayang #rawang #bukitberuntung #manicuremurah #pedicuremurah #muslimproduk #mesrawuduk #upsi
#SedangBerlangsung KOMBO #gegar2018 spesels untuk #mamadillovers . 💖 . Apa yang uols boleh dapat dari kombo ni? . Sudah tentu dapat SPECIAL DEALS untuk kombo, FREE GIFT berserta FREE POSTAGE / COD. Best ke bestt? . Serius ke nak? Kalau serius cepat2 whatsapp Keknur ye. . Whatsapp Kombo Set C ke no Keknur ye. . Contoh : ' Kombo Set C' ke no whatsapp 0179305341😘 . Nak tawu Set Kombo2 yang lain? Tekan je #komboMamadil 😘 . Whatsapp us : 0179305341 Fb : Nur Fatihah Yusoff Taufik Ig : mamadil.selangor.official . Fast COD Hulu Selangor, Tanjung Malim❤ COD available on Monday - Saturday. . Postage seluruh Malaysia 😘 . 😘 . . #medilskincare #Mamadil #susurizqi #mamadilagen #agenmamadil #mamadilfeedback #womanlove #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #mamaduiljimat #mamadiltrustedseller #ekzema #ibumengandung #mamadilcombo #jerawat #mamadiltestimoni #jeragat #susuibumeriah #testimonimamadil #berpantang #susukambing #selangor #huluselangor #bernamjaya #behrang2020
KERINGGGGGGGGGG!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭 Assalammualikum semua,Salam Jumaat!💐 so video harini Raudah terangkan tentang DERMA HYDRA!! 📣📣📣📣📣📣 💕RAHSIA MERAWAT KULIT KERING!!!!!!💕 Jenama kecantikan Elken telah memperkenalkan rangkaian Elysyle Derma Hydra, khusus untuk memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah. Tiga aksi utama MEMBERSIH, MELEMBAP dan MELINDUNGI. Rangkaian penjagaan wajah ini mengandungi empat  produk utama iaitu Foaming Cleanser, Hydrating Mist ,  Protective Fluid dan Calming Cream.  Ianya sesuai untuk semua jenis kulit KECUALI kulit yang terlalu berminyak ataupun berjerawat. #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang #asumibeautycartelteam #supergirlBC
KERINGGGGGGGGGG!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭 Assalammualikum semua,Salam Jumaat!💐 so video harini Raudah terangkan tentang DERMA HYDRA!! 📣📣📣📣📣📣 💕RAHSIA MERAWAT KULIT KERING!!!!!!💕 Jenama kecantikan Elken telah memperkenalkan rangkaian Elysyle Derma Hydra, khusus untuk memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah. Tiga aksi utama MEMBERSIH, MELEMBAP dan MELINDUNGI. Rangkaian penjagaan wajah ini mengandungi empat  produk utama iaitu Foaming Cleanser, Hydrating Mist ,  Protective Fluid dan Calming Cream.  Ianya sesuai untuk semua jenis kulit KECUALI kulit yang terlalu berminyak ataupun berjerawat. #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang #asumibeautycartelteam #supergirlBC
💐Morning uolls! ✔Penat bekerja? ✔Tiada masa untuk ke spa? ✔Ramai anak kecil? ✔Nak kulit cantik, kuku sihat? JANGAN RISAU!!!! dengan mobile spa anda tidak perlu risau lagi. Hanya perlu tunggu sahaja di rumah/pejabat/kolej kediaman..SAYA DATANG!!!!!🚗🚗🚗🚗🚗🚗 📣📣📣Jangan lupa booking slot anda SEKARANG📣📣📣 📲0126402939 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang
💕El Marino Yang💕 ⬇️⬇️⬇️EL MARINO YANG⬇️⬇️⬇️ In collaboration with scientific experts, EL MARINO YANG™ has decoded the ability to regenerate cells derived from the stem cell of a pomegranate flower, resulting in the revolutionary formulation called V-CENTA™. With EL MARINO YANG™, skin becomes firmer, radiant & returns to its youthful state. 6-in-1 Solution to Regenerate Your Skin Cells from Within BENEFITS!!!!!!! ⬇️ 🌻Stem Cell Renewal 💐 Stem Cell Protection 🌹 Firming 🌼 Whitening 🌷Moisturising 🌸Elasticity #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang
⬇️⬇️⬇️EL MARINO YANG⬇️⬇️⬇️ In collaboration with scientific experts, EL MARINO YANG™ has decoded the ability to regenerate cells derived from the stem cell of a pomegranate flower, resulting in the revolutionary formulation called V-CENTA™. With EL MARINO YANG™, skin becomes firmer, radiant & returns to its youthful state. 6-in-1 Solution to Regenerate Your Skin Cells from Within BENEFITS!!!!!!! ⬇️ 🌻Stem Cell Renewal 💐 Stem Cell Protection 🌹 Firming 🌼 Whitening 🌷Moisturising 🌸Elasticity #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang
: Jom kita membeli di @vieshoppingwow Murah & berbaloi..xrugi bah😍.. 💕 . PERHATIAN! before saya ke sabah,sesiapa area semenanjung ni nak beli tudung,seluar,inner tdung & brooch bole la pm cepat2..jgn sdh sampai sabah baru mau oder..caj postage sdh lain tu😉.. Take note gaisss 📣 . #seluarvintagemurah #upsi #tanjungmalim #perak #ranausabah #momentumbisnes #najibassadok #behrang2020 #bernamjaya #rawang #tudungviral #wedding #engagement #sabah #tenom #keningau #sipitang #kotakinabalu #pandora #pakaianformal #cikgu #politekniksultansalahuddinabdulazizshah #slimriver
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Raudah_BeautyCartel (Mobile Spa) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ➡️MANICURE⬅️ - Cut - Shape - Buffing - Massage #tanjungmalim #tgmalim #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah #bernamjaya #slimriver #selayang #rawang #bukitberuntung #manicuremurah #pedicuremurah #muslimproduk #mesrawuduk #upsi
📣📣📣Cepat booking slot facial dengan saya segera!!!!!!!!! ✔Facial ✔Manicure ✔Pedicure 📲0126402939 📲0126402939 📲0126402939 ........... #tanjungmalim #tgmalim #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah #bernamjaya #slimriver #selayang #rawang #bukitberuntung #manicuremurah #pedicuremurah #muslimproduk #mesrawuduk #upsi #supergirlBC #asumibeautycartelteam
🌻Kelebihan Eternal Beauty treatment🌻 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex sahaja di rumah, book appointment (0126402939) dan tunggu saya datang!💐 ....... #tanjungmalim #tgmalim #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah #bernamjaya #slimriver #selayang #rawang #bukitberuntung #manicuremurah #pedicuremurah #muslimproduk #mesrawuduk #upsi #asumibeautycartelteam #supergirlBC
next page →