#berbuka

59,439 posts

Loading...
#menu #berbuka #puasa #sunat siang dok teringat caru sumbat cabai resepi mak😘😘😘
Martabak manis coklat keju homemade ala ala saya 😂 #martabak #manis #coklat #keju #lumer #coklatnya #homemade #camilan #iseng #berbuka #denganygmanis
Loading...
Day 15: Berbuka • 1/2 rice, half toufu, an egg and a cup of broccoli 🥦Tapi hanya mampu habiskan toufu, egg dan half 🍚 plus sikit sayur. Kenyang sangat mayb sebab minum 2 gelas air sebelum makan 💆🏼‍♀️ #eathealthy #lifestyle #berbuka
#NIKMATNYA #BERSUJUD Selamat #berbuka #puasa & menunaikan #Solat #Maghrib #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #sihatdengansolat #sihatdenganpuasa #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
Hari ni kite nk share resepi buttermilk chicken by @khairulaming Kite x pandai buat sbb x brape gemar, tp dlm video ni nmpk sedap! 😋 @Regran_ed from @khairulaming - Puasa Day 13 : Butter Chicken . . 🔺Ingredients: 1/2 cup flour 1/4 cup corn starch Salt & black pepper 200g chicken 2 tbsp butter 1 onion 3 cloves garlic 1/2 can evaporated milk Curry leaves and chilli Selamat berbuka!! #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur - #regrann
Sebagaimana hanya orang #berpuasa yang tahu nikmatnya berbuka. Pun demikian nikmatnya menikah, hanya mereka yang #menjaga diri hingga dihalalkan yang tahu. Seperti berpuasa, kamu #menahan diri dari godaan makanan dan minuman enak di sepanjang perjalanan yang kamu lihat. Demi #berbuka di waktu yang tepat. Semua hal menggiurkan itu, terbayar lunas saat waktu berbuka tiba, meski hanya dengan segelas air putih atau sebutir kurma. Demikian halnya diriku saat pulang ke hatimu, Tuan. #Sederhana saja yang kuinginkan darimu, #bersama #saling #mengingatkan untuk meraih #ridha Allah. Tidak kupikirkan kriteria lelaki yang sempurna. Sebab bagiku, kamu telah #sempurna saat mau #berjanji dengan Allah untuk menerimaku yang tidak sempurna. Siapa sangka, Tuan... kamu yang dulu terasa salah, kini nyata #benar menjadi takdirku. Setelah #perjalanan panjangku bertemu banyak lelaki yang terlihat benar untukku, namun tidak untukNya. Video dan suara by: @brightsunn Meta morfillah
#Salam #Maghrib & Selamat #Berbuka #Puasa #Sahabat .... Jom! Kita #Solat #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
"Menunggu..." #Ma 'hadAl_Ittihaad #lalong #Berbuka
diorder buat berbuka yuk.. Have a Bronchips day... Ready Surabaya 3 topping chococips, keju, dan kacang #ready #readymakassar #makassaronline #makassardagang #onlineshop #onlineshopping #cokelat #keju #kacang #chococips #bronchips #keripik #brownies #keripikbrownies #berbuka #bersama #cemilan #snack
#Salam #Maghrib & Selamat #Berbuka #Puasa #Sahabat .... Jom! Kita #Solat #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
repost from @muslimah.salafy #DuaofTheDay . Doa Berbuka Puasa Di Tempat Orang Lain . أَفْطَرَ عِنْدَكُمُ الصَّائِمُوْنَ، وَأَكَلَ طَعَامَكُمُ اْلأَبْرَارُ، وَصَلَّتْ عَلَيْكُمُ الْمَلاَئِكَةُ Afthoro 'indakumush-shoo-imuun, wa akala tho'aamakumul abroor, wa shollat 'alaikumul malaa-ikah. . Orang-orang yang berpuasa berbuka di tempatmu, orang-orang yang baik memakan makananmu, dan para malaikat mendoakan agar kamu mendapat rahmat. . HR. Abu Dawud 3/367, Ibnu Majah 1/556 dan An-Nasa'i dalam 'Amalul Yaum wal Lailah no. 296-298. Al-Albani menyatakan hadits tersebut shahih dalam Shahih Abi Dawud 2/730. . Ketika kita tidak berbuka di rumah, seperti berbuka di masjid atau di tempat orang lain, dan kita diberi hidangan berbuka oleh saudara muslim yang lain, maka kita dianjurkan mendoakan mereka, sebagai wujud rasa terima kasih kita kepadanya. . •┈┈┈◎❅❀❦🌸❦❀❅◎┈┈┈• . ☆Pegang erat sunnah dan gigitlah dengan geraham - Berani syar'i tanpa selfie☆ . 🔊 Disebarkan oleh : 📸 instagram : @muslimah.salafy 💻 facebook.com/muslimah.salafyy 📢 Telegram: t.me/muslimahsalafyy 📲 Group Line : muslimah.salafy 🌏 sumber : Hisnul Muslim dan http://www.facebook.com/doa.dzikir.shahih.harian/posts/270896109677121 . . . #doaberbukapuasa #doaberbuka #berbukapuasa #doa #berbuka #puasa #sunnah #dakwah #islam #dakwahislam #tauhid #hijrah #hijrahyuk #dakwahtauhid #salaf #nyunnah #kajian #kajiansalaf #sunnahituindah #sunnahitumudah #yuknyunnah #muslim #rasulullahﷺ #prophetmuhammadﷺ #istiqomah .
Dapur Lonely Episode 3 : Mango Bingsu Ingredients: 500ml fresh milk 1 mango 1 scoop vanilla ice cream 2 tbsp condensed milk Freeze milk overnight and then pound it with a mortar. Then serve it in a bowl, topped with vanilla ice cream, mango and condensed milk. @khairulaming . #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur #dapurlonely #DEINASLIMAXJUICE #MaximumWeightManagement
Mana satu pilihan awak? Yang hitam atau yang merah?? Yang hitam boleh dimakan dengan pisang goreng ke tempe goreng ke atau yang viral sekarang tauhu bergedil.. seriuss!! terangkat rase die..! . . Kalau yang merah pulak boleh di makan dengan popia goreng.. cekodok bilis.. cucur udang ka.. semua boleh.. ha apa lagi pilihan di hati awak2 tau.. 😍😍 . . #sambalkicapummi #sambalkicap #sambalkicapcilipadi #sambalkicapjohor #sambalkicappedas #sambalkicaphomemade #soshomemade #sospencicah #cucurudang #pisanggoreng #tempegoreng #tauhubergedil #cucurbilis #Sambalbilisummi #onlinebazaar #kitchen_ummi #bersahur #berbuka #pembukaselera #likat #pekat
Okeii la abam..nanti hakak buat yer...😋😋 hakak simpan dulu kt sini.. @Regran_ed from @khairulaming - Dapur Lonely : Edisi Sahur Ni resepi kurma shake yang saya guna untuk sahur everyday Bahan-bahan ⭐1 cawan oats ⭐2 cawan susu ⭐5 biji kurma ⭐Sedikit air Rendam oats dgn susu + kurma dan air selama satu malam. Pastu blend. Nak tambah pisang pn blh. Selamat berbuka!! #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur #dapurlonely - #regrann
#Salam #Maghrib & Selamat #Berbuka #Puasa #Sahabat .... Jom! Kita #Solat #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
#Repost @khairulaming (@get_repost ) ・・・ Puasa Day 4 : Ayam Masak Lemak Cili Api Bahan-bahan ⭐10 biji cili api ⭐4cm kunyit hidup ⭐1 cawan air ⭐2 batang serai ⭐500g ayam ⭐Gula dan garam secukupnya ⭐1 kotak kecil santan (200ml) ⭐1 asam keping ⭐Sedikit daun kunyit Selamat berbuka!! #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur #royalwedding
#Salam #Maghrib & Selamat #Berbuka #Puasa #Sahabat .... Jom! Kita #Solat #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
@Regran_ed from @khairulaming - Lala Masak Pedas . . . . Bahan-Bahan 3 ulas bwg putih 1 inci halia 1 biji bawang merah 2 btg serai 1 sudu cili boh 1/3 cawan air 2 sudu sos tiram 2 sudu sos cili Garam & gula Cili Daun limau purut 1/2 kg lala Kalau xde lala..blh ganti dgn kepah, kerang, atau mana2 makhluk sesiput yang korang suka. Selamat berbuka!! #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur - #regrann
#Salam #Maghrib & Selamat #Berbuka #Puasa #Sahabat .... Jom! Kita #Solat #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
. . Balas dendam kok diwarisin Balas dendam aja udah salah Apalagi balas dendam ke orang yg salah & gak tau apa2 Sampai sini paham yah ibu2 Met buka puasa Jangan lupa Bismillah & berdoa Insyaallah barokah . #edisi #berbuka #puasa #sunnah #akubasaup #bukapuasa #breakfasting #iftar #food #instafood #lontongsayurpadang #lontongpadang #lontongpical #yummyfood #alhamdulillah
Hari SABTU ni jom buat Thai Green Tea!! 😍💚 Bahan-bahan ⭐2 sudu serbuk green tea thai ⭐1 cawan air panas ⭐1 sudu coffee creamer ⭐3 sudu susu pekat ⭐Susu cair (lebih kurang 1/4 cawan) Kredit : The awesome @ khairulaming #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur #thaigreentea #greentea
My most fv8 recipe.. Yummy. #Repost @khairulaming • • • • • Puasa Day 13 : Butter Chicken . . 🔺Ingredients: 1/2 cup flour 1/4 cup corn starch Salt & black pepper 200g chicken 2 tbsp butter 1 onion 3 cloves garlic 1/2 can evaporated milk Curry leaves and chilli Selamat berbuka!! #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur
بِسْـمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْم #BERBUKA DENGAN KURMA ADJWA #PahalaPemberiMakanOrangBerbuka #JazakillahuKhairan Ibnu Hajar Al Asqolani rahimahullah membawakan dalam Bulughul Marom hadits no. 660, وَعَنْ سَلْمَانَ بْنِ عَامِرٍ اَلضَّبِّيِّ – رضي الله عنه – عَنِ اَلنَّبِيِّ – صلى الله عليه وسلم – قَالَ: – إِذَا أَفْطَرَ أَحَدُكُمْ فَلْيُفْطِرْ عَلَى تَمْرٍ, فَإِنْ لَمْ يَجِدْ فَلْيُفْطِرْ عَلَى مَاءٍ, فَإِنَّهُ طَهُورٌ – رَوَاهُ اَلْخَمْسَةُ, وَصَحَّحَهُ اِبْنُ خُزَيْمَةَ وَابْنُ حِبَّانَ وَالْحَاكِمُ Dari Salman bin ‘Amir Adh Dhobbi radhiyallahu ‘anhu, dari Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam, beliau bersabda, “Jika salah seorang di antara kalian berbuka, maka berbukalah dengan tamr (kurma kering). Jika tidak dapati kurma, maka berbukalah dengan air karena air itu mensucikan.” Ibnu Hajar berkata bahwa hadits di atas dikeluarkan oleh yang lima, yaitu empat kitab sunan (Ibnu Majah, Abu Daud, An Nasai, Tirmidzi) dan musnad Imam Ahmad. Hadits ini dishahihkan oleh Ibnu Khuzaimah, Ibnu Hibban dan Al Hakim. Beberapa faedah dari hadits di atas: 1- Hadits di atas menunjukkan disyari’atkannya berbuka puasa dengan tamr (kurma kering). 2- Sangat bagus berbuka puasa dengan kurma. Namun kurma basah (ruthob) lebih utama, lalu kurma kering (tamr), kemudian jika tidak ada, berbuka puasalah dengan seteguk air. Dari Anas bin Malikradhiyallahu ‘anhu, ia berkata, كَانَ رَسُولُ اللَّهِ -صلى الله عليه وسلم- يُفْطِرُ عَلَى رُطَبَاتٍ قَبْلَ أَنْ يُصَلِّىَ فَإِنْ لَمْ تَكُنْ رُطَبَاتٌ فَعَلَى تَمَرَاتٍ فَإِنْ لَمْ تَكُنْ حَسَا حَسَوَاتٍ مِنْ مَاءٍ “Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam biasanya berbuka dengan rothb (kurma basah) sebelum menunaikan shalat. Jika tidak ada ruthob (kurma basah), maka beliau berbuka dengan tamr (kurma kering). Dan jika tidak ada yang demikian beliau berbuka dengan seteguk air.” *(HR. Abu Daud no. 2356 dan Ahmad 3: 164. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini hasan shahih)* 3- Hadits ini menunjukkan petunjuk Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam ketika berbuka puasa dengan hal-hal yang telah disebutkan. Di mana yang dikonsumsi saat itu bermanfaat bagi badan, sebagai asupan makanan dan penyemangat di saat letih berpuasa.
Alhamdulillah... #berbuka puasa #puasaasyura 😍
#Salam #Maghrib & Selamat #Berbuka #Puasa #Sahabat .... Jom! Kita #Solat #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
Malam ni nak masak apa? Apa kata try Daging Black Pepper jom! . . 🔺 Ingredients 300g beef 2 tbsp black pepper sauce (for marinate) 5 cloves garlic 1 inch ginger 1 tbsp oyster sauce 2 tbsp black pepper sauce 1/2 cup water 1 tbsp pounded black pepper 1/2 tbsp sugar 1/4 tbsp salt 1 onion 1 capsicum 3 tbsp corn starch slurry #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur KREDIT : The awesome Amirulaming
Muharram 10 (Asyura Day). ‘Selamat Berbuka Puasa’ 20/9/18! 😋
Bubur Asyura🥗🍲🍤🍛🍚🥛🥤🍶 . . . . . #berbukapuasa #berbuka #menuberbuka #menuberbukapuasa #buburasyura #asyura #muharram #puasaasyura
Apa yang biasanya Anda makan saat #berbuka puasa? Pilihlah menu yang mengandung #rendah #GI karena bisa membantu Anda merasakan kenyang lebih lama. Sehingga Anda terhindar dari ngemil yg berlebih. Nah, orang yg sayang dengan kesehatannya, pasti tau mana yg harus dipilih. Selamat berbuka puasa 🙌🍏🍌 . . . More info? Check my profile 🔝 #betterlife #herbalifeindonesia #herbalifenutrition #healthy #healthyfood #healthybreakfast #wellness #coach #life #fit #lowglicemicindex #startyourjourneytohealth #weightlossjourney #happyfasting #ramadhankareem
Since parents ke Johor 1 week, aku terpaksa menyediakan juadah makan sendiri. Alhamdulillah Untuk juadah berbuka malam ni aku sediakan resipi aku sendiri.Nama dia 'Volcano Zenith Salad' which are consist of cabbage and secret etc etc!Haha.For dressing aku guna mayo,sos cili, sos lada hitam, mustard,yogurt.Resipi ni confirm kasi korang tak boleh tido malam.Jangan cirit birit sudah 🤣🤣 Tak sia2 dulu time degree aku amik skill Cooking level 1&2.Siap dapat A lagi Selamat berpuasa Asyura dan Tasua geng.Amar ma'ruf nahi munkar. #islam #puasa #berbuka #food #foodie #foodphotography #salad #boroi 🤤
#Salam #Maghrib & Selamat #Berbuka #Puasa #Sahabat .... Jom! Kita #Solat #Berjemaah , baca #Al -#Quran (walaupun sepotong ayat) & #Tafsirnya . #ILMU & #AMAL #Aafiyat #Lifestyle Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat
Buka puasa apa hari ni? Ameena series ni BF friendly dengan zip 9inci di bahagian depan. . #MTtshirtmuslimah . #puasa #bukapuasa #bersungkai #berbuka #puasasunat #puasasunatmuharam #zipdepan #bffriendly #breastfeedwithoutfear #breakfasting #breastfeeding
・・・ Selamat berbuka puasa, Mitra K-Link di seluruh nusantara! 😄 . . Ehh belum adzan maghrib ya, 😁 Selamat menanti waktu berbuka, semoga puasa hari ini berkah ya. Aamiin. 😊 . . . #Klink #klinkindonesia #klinksolusihidupmu#klinkmember15olusi #selamat #berbuka #puasa #ramadan2018
bagi Kk yang puasa Senin dan kamis, yuk berbuka di Bebek & ayam goreng pak Ndut MT. Haryono! diskon 90% untuk menu Bebek Remuk pak Ndut. *tidak termasuk nasi dan minuman *hanya untuk berbuka ditempat #puasaseninkamis #puasa #berbuka #bebekpakndutmth #bebekenak #bebeksangan #bebekijo #bebekbalikpapan #instafood #pakndutbalikpapan #bebekpakndut #balikpapanku #balikpapan #bebekgoreng #ayamgoreng #daputbalikpapan #kulinerbalikpapan #makanenak #makanenakbalikpapan #foodies
Biasa ada roti lebihan kat rumah tu, ni hah try buat pizza bujang pulak! 😁 Menyengat ni cheese dia. Leleh dia kemain! 😂 . 🎥 @khairulaming . #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur
#shaum #delicious #nikmat #puasa #saat #berbuka #dan #bertemu #allah #tuhannya #ruku #sujud #bersama #masjid #riyadhusshalihin #baitullah "(yaitu) orang-orang yang melaksanakan sholat dan yang menginfakkan sebagian dari rezeki yang Kami berikan kepada mereka." (QS. Al-Anfal 8: Ayat 3)
Salam & Hi... Another 1 box of 96 SGCN(+-75g)Replenished 📦🛒 at Petronas Elite Layby Plaza Tol Bukit Jelutong 🛣 Station⛽ !!! Now you may grab SGCN while refuelling ⛽your vehicle🚗,withdrawing some cash💰 or simply getting some bread 🍞for your kids👦👧breakfast.Only @ RM 6.50(+-75g)😘Tq so much for your kind Approval & help Dealer & Staffs.Not forgetting,Hubby,Adif & children👦👦👦 for your companion & help 😘 May Allah bless bless our effort & grant us more In Shaa Allah 😌 Tq for all your support😘💋 #petronasstations#petronasbukitsubang #petronasusj1 (Also RM 11,+-150g) #petronastolbukitjelutong #petronassubangbestari #petronaskesasarahbarat (RM 11,+-150g) #petronaskesasarahtimur (RM 11,+-150g) #petronassgbulohlayby #sambalgaringchenor #rakantaulanjugateruja #jirantetanggabukacerita #kanak2punsuka #bekalanpelajardiasrama 🏫 #bekalanpelajardiluarnegara #bukanmelayupunsuka #anakkapaljugateruja #mudahdibawamusafir #makandenganrotipunboleh #sahur #berbuka #moreh #ambilsendiripunboleh #penghantaranpunada 🚗💨 #poslajupunboleh 📮🚚 📢📢📢Now available at Petronas ⛽ Elite Layby Plaza Tol Bukit Jelutong 🛣👏💪 📲Whatsapp +60193887411 or "Lieza Licious" to place your orders & book your delivery slots before they go out of stock as they are selling FAST!!! like Rockets🚀🚀🚀 Alhamdulillah😊
Siapa boleh buatkan... Ke ada yang jual? Nak buat nanti tak habis, dalam rumah ni semua tekak jawa 😆😂 Adoi adoi adoi Malam2 gini craving yg bukan-bukan...stress perut mak huhu . . #Repost @khairulaming ・・・ Disaster rupa popia aku hari ni. Tapi rasa inti dia mmg betul2 sedap. . . POPIA CARBONARA CHEESE 🔺 Ingredients 1 onion 150g minced chicken 3 sausages 1 can of carbonara sauce Black pepper Spring Roll Sheet (Kulit popia) Selamat berbuka!! #makan #food #foodie #berbuka #puasa #ramadan #ramadhan #iftar #minum #juice #malaysia #kualalumpur #tasty #foodporn #healthy #drink #2018 #selamatberbuka #eat #recipe #resepi #masak #dapur
Siap2 #berbukapuasa dg semangka kuning 😀😀 . Selamat #berbuka teman2 🤗🤗 . #eatmorefruit #behealthy #yogalife
Purple Vibes ON 💜 . Lovely and elegant to start this evening . When Pastel Purple Chevron Case marches with Neon Purple Sleeve Bag ! Also put on your favorite purple shades keyboard cover . Grab this now online or head over to our Shah Alam Store . See you till 6PM ! . Light Purple Chevron Case : Rm 89 Designs keyboard cover : Rm 40 Purple Dual Pocket Sleeve Bag : Rm 70 Purple wireless mouse : Rm 45 Galaxy Mouse Pad : Rm 25 Purple Palm Rest : Rm 25 Purple Dust Plug : Rm 20 Iphone Case : Rm 35 . . . . . . . #purple #love #lovepurple #bieber #chevron #zigzag #art #design #macbookpro #pastel #lavender #pimpmymacbook #macbookair #lovely #monday #evening #classy #elegant #wednesday #classy #food #yummy #berbuka #iftar #foodporn
Apa itu Diet 365 ? . Diet 365 ini maksudnya diet sepanjang tahun. Setiap kita ketemu dia, selalu diet. 2015 diet. 2016 juga diet. Insya Allah, 2018 juga dia diet lagi. Namun hasilnya agak kurang, malah kemungkinan besar TIDAK BERHASIL. Ketika hal itu terjadi, penyebabnya bukanlah karena jadwal Meal Plan atau kurangnya tips/info tapi SEBAB UTAMAnya adalah SIKAP. Hati-hati dengan Diet 365 ini ya. Hal ini bisa terjadi pada siapa saja. . Ayo sama-sama hindari diet ini. Coach Lala +6285737409249 #hindari #stretching #aktifgerak #movenow #superthrowback #muhasabahdiri #riya #agensahdms #budi #jangan #gengplastikhitam #ramadan #kangensma #foto #lama #gabagus #inget #udah #mau #kepaladua #kolesterol #sate #kambing #dan #seeyou #bestfriend #selamat #berbuka #puasa2016 #lupa
LAST ORDER: 9/8/2018 COD: 12/8/2018 COD : Bangi/ Kajang/ Putrajaya/Damansara . opsss..tambahann tauu..kami juga ade open order untuk mee siput muar yg superb sedapppp 😋😋😋 kerangupan mee siput muar dimakan dengan keenakkan sambal pedas yg superb sedap dan padu beb.! . Harga : RM 1.50 sahajaaaaa . #makananmuar #masakkanmuar #masakkanmuo #pesmakpon #personalshoppermakpon #pesbangi #pesmuodibangi #pessedap #makanbangi #foodlover #foodlover #foodporn #pes #jualpes #sayajual #padu #pekat #bangi #kajang #pes #pesmeebandungmuo #putrajaya #makanan #puasa #sahur #berbuka #fooddelivery #deliverybangi #soto #meebandun
LAST ORDER: 9/8/2018 COD: 12/8/2018 COD : Bangi/ Kajang/ Putrajaya/Damansara . opsss..tambahann tauu..kami juga ade open order untuk mee siput muar yg superb sedapppp 😋😋😋 kerangupan mee siput muar dimakan dengan keenakkan sambal pedas yg superb sedap dan padu beb.! . Harga : RM 1.50 sahajaaaaa . #makananmuar #masakkanmuar #masakkanmuo #pesmakpon #personalshoppermakpon #pesbangi #pesmuodibangi #pessedap #makanbangi #foodlover #foodlover #foodporn #pes #jualpes #sayajual #padu #pekat #bangi #kajang #pes #pesmeebandungmuo #putrajaya #makanan #puasa #sahur #berbuka #fooddelivery #deliverybangi #soto #meebandun
Iftar(fasting break) with Steamed lemon Sea Bass thai styles.. Yummy😋😋🐠🐟.. Siakap Steam yg sedap untuk berbuka. Ni kalau balik kampung hari2 duk makan benda ni. Kali ni kita cb masakan kat kedai.😋😍🐟🐠.. •••••••••❤️❤️❤️••••••• #steamfish #cloudy #delicious #enak #sedap #makan #eat #food #foodporn #foodie #instafood #foodoftheday #foodphotography #foodstagram #foodphoto #yummy #iphone #weekend #tasty #yummy #picoftheday #foodpic #iftar #berbuka #siakap #puasa #ramadan #steamfish #hungry #seabass #iphone6splus
Selamat berbuka puasaaa...hari ini makannya khilaafff...kuenyaaang bangeeeddd...😩😥😆😅😄😂 #ramadhan #berbuka #puasaramadhan
#selamat #berbuka #puasa 🙌🍴🕡
next page →