#bengkungmoden

173,109 posts

Loading...
Instant slim illusions via #voguenistagirdle Macam magik kan #voguenistagirdle ??? Long Girdle 4 tetulang ini mampu untuk menyorokkan kesemua lelemak buncitttt dalam sekelip mata sahaja. Disamping dapat memperbaiki & merawat struktur tulang punggung anda. KENAPA PERLU BER’GIRDLE’??? > Mengempiskan perut > Mengembalikan bentuk badan seperti sebelum bersalin > Menyokong tulang belakang > Mengurangkan sakit pinggang > Memperbaiki & merawat struktur tulang punggung CIRI-CIRI VOGUENISTA LONG GIRDLE: > Fabrics - Spandex & Nylon. Material yang sangat lembut, sedap & selesa untuk dipakai sehari-hari dan penyerap peluh yang baik. > Hanya ada 4 tetulang memory steel strips & tidak akan menyakitkan badan anda. > Sangat mudah untuk dipakai & hanya diperlukan 2 minit untuk disarungkan ke tubuh anda. > Flexible - Boleh dipakai ketika tidur, beriadah & pada bila2 masa sahaja. Pasti tak sabar nak sorokkan lelemak buncittt itu kan??? Jangan malu & segan untuk autowassap sis ya. Stock sangat2 limited ye sayang-sayang semua. Jangan cakap sis tak pesan awal2. Harga promosi sempena MERDEKA SALES (Semenanjung M’sia)- Beli 1 - RM59.00 (tanpa postage) Beli 2 - RM118.00 (FREE POSTAGE) Beli 3 - RM165.00 (FREE POSTAGE) Harga asal (Semenanjung M’sia) - RM69.00 #voguenista , We Have Your Back. #bengkungtutorial #bengkung16tulang #bengkungvoguenista #bengkung #bengkungmurah #bengkungbersalin #corset #bengkungquality #kedaibazar #bazarpaknil #16bonescorset #16bone #healthylifestyle #bengkungczer #bengkungterlajakmurah #bengkungmurahberkualiti #bengkungibubersalin #bengkungceaser #bengkungnakslimkurus #setberpantang #bengkungpantas #bengkungcangkuk #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungmuar #codmuar #agentmuar #girdlemurah
Instant slim illusions via #voguenistagirdle Macam magik kan #voguenistagirdle ??? Long Girdle 4 tetulang ini mampu untuk menyorokkan kesemua lelemak buncitttt dalam sekelip mata sahaja. Disamping dapat memperbaiki & merawat struktur tulang punggung anda. KENAPA PERLU BER’GIRDLE’??? > Mengempiskan perut > Mengembalikan bentuk badan seperti sebelum bersalin > Menyokong tulang belakang > Mengurangkan sakit pinggang > Memperbaiki & merawat struktur tulang punggung CIRI-CIRI VOGUENISTA LONG GIRDLE: > Fabrics - Spandex & Nylon. Material yang sangat lembut, sedap & selesa untuk dipakai sehari-hari dan penyerap peluh yang baik. > Hanya ada 4 tetulang memory steel strips & tidak akan menyakitkan badan anda. > Sangat mudah untuk dipakai & hanya diperlukan 2 minit untuk disarungkan ke tubuh anda. > Flexible - Boleh dipakai ketika tidur, beriadah & pada bila2 masa sahaja. Pasti tak sabar nak sorokkan lelemak buncittt itu kan??? Jangan malu & segan untuk autowassap sis ya. Stock sangat2 limited ye sayang-sayang semua. Jangan cakap sis tak pesan awal2. Harga promosi sempena MERDEKA SALES (Semenanjung M’sia)- Beli 1 - RM59.00 (tanpa postage) Beli 2 - RM118.00 (FREE POSTAGE) Beli 3 - RM165.00 (FREE POSTAGE) Harga asal (Semenanjung M’sia) - RM69.00 #voguenista , We Have Your Back. #bengkungtutorial #bengkung16tulang #bengkungvoguenista #bengkung #bengkungmurah #bengkungbersalin #corset #bengkungquality #kedaibazar #bazarpaknil #16bonescorset #16bone #healthylifestyle #bengkungczer #bengkungterlajakmurah #bengkungmurahberkualiti #bengkungibubersalin #bengkungceaser #bengkungnakslimkurus #setberpantang #bengkungpantas #bengkungcangkuk #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungmuar #codmuar #agentmuar #girdlemurah
Loading...
Instant slim illusions via #voguenistagirdle Macam magik kan #voguenistagirdle ??? Long Girdle 4 tetulang ini mampu untuk menyorokkan kesemua lelemak buncitttt dalam sekelip mata sahaja. Disamping dapat memperbaiki & merawat struktur tulang punggung anda. KENAPA PERLU BER’GIRDLE’??? > Mengempiskan perut > Mengembalikan bentuk badan seperti sebelum bersalin > Menyokong tulang belakang > Mengurangkan sakit pinggang > Memperbaiki & merawat struktur tulang punggung CIRI-CIRI VOGUENISTA LONG GIRDLE: > Fabrics - Spandex & Nylon. Material yang sangat lembut, sedap & selesa untuk dipakai sehari-hari dan penyerap peluh yang baik. > Hanya ada 4 tetulang memory steel strips & tidak akan menyakitkan badan anda. > Sangat mudah untuk dipakai & hanya diperlukan 2 minit untuk disarungkan ke tubuh anda. > Flexible - Boleh dipakai ketika tidur, beriadah & pada bila2 masa sahaja. Pasti tak sabar nak sorokkan lelemak buncittt itu kan??? Jangan malu & segan untuk autowassap sis ya. Stock sangat2 limited ye sayang-sayang semua. Jangan cakap sis tak pesan awal2. Harga promosi sempena MERDEKA SALES (Semenanjung M’sia)- Beli 1 - RM59.00 (tanpa postage) Beli 2 - RM118.00 (FREE POSTAGE) Beli 3 - RM165.00 (FREE POSTAGE) Harga asal (Semenanjung M’sia) - RM69.00 #voguenista , We Have Your Back. #bengkungtutorial #bengkung16tulang #bengkungvoguenista #bengkung #bengkungmurah #bengkungbersalin #corset #bengkungquality #kedaibazar #bazarpaknil #16bonescorset #16bone #healthylifestyle #bengkungczer #bengkungterlajakmurah #bengkungmurahberkualiti #bengkungibubersalin #bengkungceaser #bengkungnakslimkurus #setberpantang #bengkungpantas #bengkungcangkuk #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungmuar #codmuar #agentmuar #girdlemurah
"Yeaaayyyyy semua stok size #DemicaBengkung dah available uolls! So yang belum sempat nak grab sebab size habis boleh order sekarang sebelum stok habis lagi 💆🏻‍♀️ . Kita nak nampak ramping, body ada shape gitu tapi pada masa yang sama nak selesa right? Tanak rasa panas, tanak rasa sakit menyucuk nyucuk badan kita dan yang paling best kita tanak #Bengkung yang berlipat 🙅🏻‍♀️ . Yessss, ini adalah pilihan bengkung yang betul untuk uolls yang nak cover perut nampak kurus tanpa ada apa apa rasa yang menyeksakan bila pakai huhu 💃🏻 . Apa tunggu lagi? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexentury
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexentury
BARU SEMINGGU GUNA PAYUDARA GEBU. Yayy besttt😘😘💕 . . Feedback dari customer memang best la.. Siapa lagi yang nak cerah kan puting? Boolatkan payudara? Tegangkan payudara? besarkan payudara? Besar dan Up kan punggung?? Mai whatsapp akak cepat.. . . klik link di BIO for details👆🌸 . . #testimonilovepotion #lovepotion #lovepotionpenang #emaspadu916 #cincinbelahrotan #emasputih #cincinemas #pandora #pandoramalaysia #tuppawaremurah #botolsusubayi #kelengkapananak #bengkungmoden #trudolly #krimbesarkanbreast #payudaradanpunggung #hushhush #onxon #produkbesarpayudara
NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL HARGA MURAH? INI KALILAH.. LEPAS NI TAK DAPAT DAH HARGA TERENDAH 🤩 . Dapatkan sepasang PB anda dari @premiumbeautifulkl. SOLID MOLID INSTANT SHAPING langsing dengan Premium Beautiful. PB juga membantu yang NAK :- . 🔥 MAINTAIN SIZE/ BERAT BADAN 🔥 CYST/ FIBROID 🔥 SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . 🔥 BENGKUNG MODEN VIRAL 🔥 IKHTIAR HAMIL/ DAPAT ZURIAT 🔥 PERIOD PROBLEM 🔥 JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Bulan ni team sis nak pakaikan 50 wanita yg bertuah dgn PREMIUM BEAUTIFUL dgn harga MURAH-MURAH! Korang akan rasa teruja bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa. . Jangan bertangguh.. Grab segera sepasang PB anda.. Terus tekan link WA Azza di Bio ya. . @premiumbeautifulkl
Korset ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk lapisan umur. Ianya dapat membakar lemak dan menampakkan tubuh kita kelihatan langsing. . Suit ini juga kuat, elastic dan nyaman bila dipakai. Suit ini turut mengandungi infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat. Kebaikan korset : . 1) Menegangkan Payudara (Breast Up) Memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda lebih yang lebih cantik dan anjal. . 2) Merampingkan Pinggang (Abdominal Tightening) Membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya Nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri. . 3) Menaikkan Punggung (Buttocks Lift) Menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak. . 4) Mengecilkan Peha (Leg Shaping) Membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil, cantik dan menawan. . 5) Mengempiskan Perut Membakar lemak yang berlebihan sekali gus dapat mengempiskan perut anda. . Waktu Pemaikaian – Sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukkan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat. Untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan. . SAIZ sehingga 6XL !! . FREE GIFT + FREE POSTAGE 😉 . wasap 013-5850392 ☺ . #korsetpembakarlemak #Korset #bengkungmalaysia #bengkungperut #bengkungmoden #bengkungbersalin #melaka #kualakangsar #kualalumpur #sayanakkurus #jomkurus #kuruscepat #ubatkurus #tipskurus #tipsdiet #diet #klfw #cheras #bodyshaper #langkawi #putrajaya #slimming #malaysiaig #igersmalaysia #igersmalaya #igers #malaysia
Korang nak beli bengkung ? Ni #bengkungmoden 3in1 yg ada kat butik kami . Rm 49/ set (3 pcs) . Whats app : 017/9299748
[Product Slimdollz] - Ade yg tanya ape je produk slimdollz yg bole kurus kn badan?? Bole dikatekan smua produk dlm slimdollz mmg utk kurus.. Kesan kurus bkn yo-yo k!! Mmg akn kurus.. . Bile dah kurus, kene reshape bentuk bdn tu baru bole dpt pinggang secekak mcm founder slimdollz. Bohonglah klau x jeles dgn ukuran pinggang 23cm 😍😍. . Nanti kn update seterusnya dari sis untuk produk slimdollz.. xoxo 💋💋 . Jangan risau, u olls akan dpt couching smpai kurus dr sis..🧜‍♀️. DM number whatsapp awak sekarang , Nanti lady.lynn akan whatsapp awak secepatnya 📲⭐️ . PRODUK KAMI DAH VIRAL NO.1 DI MALAYSIA🧜🏼‍♀️ . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga
RM69 satu set. Singlet dan seluar. Bukan RM69 salah satu 👌🏻. Dapat FREE lotion panas kentut berapi lagii teww. Net Price : RM119.00 Korang nak beli dengan harga asal pon boleh. 2019 kita kasi harga asal yee 🤭 Purchase NOW klik at bio !!! . FREE POSTAGE + FREE LOTION PANAS KENTUT BERAPI . #bengkungtanpahud #slimmingsuit #bengkunginfrared #corsetinfrared #corsetdara #corset #bengkungmalaysia #corsetviral #bodyshape #bodygoals #bodydream #shapegoal #corsetdaraofficial #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetkurus #korsetpembakarlemak #bengkung #bengkungmudah #bengkungperut #korsetmoden #korsetinfrared #korsetmalaysia #corsetmalaysia #bengkungmoden #bengkungtanpatulang #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #lotionpanasberapi
Syukur lah. Sambil tengok Forum Perdana Ehwal Islam, sambil reply text client yang survey untuk berpantang anak kedua. . . Miza harap, Miza dapat bantu client untuk her mission. . . Ah-Ha...Esok, Miza nak bantu Skuad PB Expert Sungai Petani untuk close Premium Beautiful Corset every month. . . Ada lagi nak tap energy? 👋👋👋 . . #ramizahrahmanbusiness #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulparitbuntar #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulsungaipetani #setberpantang #keperluanberpantang #setbersalin #pantang44hari #ikhtiarhamil #tambahsusubadan #kesuburan #kesuburanwanita #inginhamil #makbidan #bengkung #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungczer #bengkungmama #dalampantang #korsetmalaysia #corsetmalaysia
BENGKUNG 💃. . Bengkung Selim Mereciks dengan 16tulang, 15cangkuk, 3lapis cangkuk dan 💯 spinal bones ➕ Mengurangkan lemak badan ➕ Menjaga bentuk badan ➕ Menyihatkan badan. . Sesuai untuk Lelaki 👱‍♂ dan Perempuan 👱‍♀. . Saiz S hingga XXXL. . Cepat order jangan lambat lambat nanti menyesal mai pakat beli sekarang WhatsApp +6017-3577537. . Ko Pakai Ko Selim. . #AnnieAngel #SelimMereciks #BengkungSelimMereciks #FDjuice #Kurus #Bengkung #BengkungSajat #KurusCantik #BengkungModen #KurusPutih #BengkungBersalin #KurusCepat #Zumba #Bengkung #KurusCepat #Selim #ProdukKurus #ubatkurus #suplement #jomkurus #testimonikurus #testimonial #Bengkungviral #BengkungMalaysia #demicabengkung #realbengkung #Jamu #JamuadikManis #AdikManis #wanita #keputihan #kesuburan
BENGKUNG 💃. . Bengkung Selim Mereciks dengan 16tulang, 15cangkuk, 3lapis cangkuk dan 💯 spinal bones ➕ Mengurangkan lemak badan ➕ Menjaga bentuk badan ➕ Menyihatkan badan. . Sesuai untuk Lelaki 👱‍♂ dan Perempuan 👱‍♀. . Saiz S hingga XXXL. . Cepat order jangan lambat lambat nanti menyesal mai pakat beli sekarang WhatsApp +6017-3577537. . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks . #AnnieAngel #BengkungSelimMereciks #FDjuice #Kurus #Bengkung #BengkungSajat #KurusCantik #BengkungModen #KurusPutih #BengkungBersalin #KurusCepat #Zumba #Bengkung #KurusCepat #Selim #ProdukKurus #ubatkurus #suplement #jomkurus #testimonikurus #testimonial #Bengkungviral #BengkungMalaysia #demicabengkung #realbengkung #Jamu #JamuadikManis #AdikManis #wanita #keputihan #kesuburan
PAKAI GIRDLE NI COMPOM NAMPAK SLIM . . Jgn terkejut je bila uols pkai girdle ni suma lemak2 terkumpul terlebih kt kwsn perut & pinggul dpt disorokkan dgn memakainya.. hehe Compom kwn2 opis terkejut dgn perubahan ni.. Ye la sapa yg xnk body yg ada cutting kan.. pkai bju pn nmpk cantek sgt.. . FUNGSI : • Mengecilkan. • Melangsingkan. • Melancarkan peredaran darah dan metabolisme. . Sangat selesa dipakai sesiapa sahaja kerana ianya diperbuat dari material yg setanding dgn produk hrga ribu2.. dan lps ni anda dah tak perlu nak segan2 lg ok.. . Didatangkan dgn 2 pilihan colour menarik hitam & skin.. . Lagi nak tahu kelebihannya . ✔ Yg kedepan langsung jadi RATA ! ✔ Tak perlu risau sakit atau senak. ✔ SANGAT SELESA ✔ Tak bergulung bila duduk. ✔ Tak berpeluh walau seharian pakai. ✔ Membentuk dgn sempurna . Wasap Kak sekarang juga +60122151185 . . bengkungmoden #bengkungmodenmurah #bengkung16tulang #bengkung8tulang #bengkungbellova #corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #kuruskanbadan #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #carolinacorset #adoragirdle #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #girdle ##corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #bengkungmalaysia #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #kurustanpaubat #carolinacorset #adoragirdle #kuruscantik #kurusdalam2minggu #carakurusbadan #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajatmurah
TERPAKSA TUKAR SELUAR DARI SIZE XL KE SIZE M LEPAS PAKAI CORSET 2PCS NI . . KELEBIHANNYA: ✔️Mesra SOLAT sbb time buang air wajib buka lapisan bawah sbb ia jenis 2pcs .. jadi xperlu risau nak terkena percikan air mcm sesetgh corset ✔️Mmbentuk posture bdn lebih cantek ✔️Mampatan bhgn2 bdn yg menggeleber ✔️Beri keselesaan pd Si pemakai sebab material jenis stretchable ✔️Mesra bf. recommended utk ibu2 lps pantang ✔️Jalan terbaek bg yg mls nk ke gym tapi nk selim cpt ✔️Buleh melancarkan aliran darah ✔️Sgt mudah dipakai (2 pieces), 1st sarung sluar dahulu 2nd sarung corset dan pin dari bawah ke atas. (Xsmpai 5minit siap bergaya) ✔️Senang dicuci.. just rendam dlm softlan & sidai ✔️Fabric dia lembut so xde la panas pastu xgatai bila berpeloh ✔️Designnya terkini mggunakan kain nylon & spandex membolehkan ia stretchable ✔Tak lain tak bukan ofcoz bagi body brtmbh cantek, ramping, melentek gitew.. Ouchh!! ✔️Barang ready stock. Lps pesanan kami terus pos by poslaju ✔️Corset ni siap berkotak tau xperlu takut rosak nk buat postage . Fuhh mmg terbaeklah dia punya benefits. Rugila klu xgrab skrg. Ada hrga special tau. . Tambah pulak tgh Promo Merdeka ni, perghh harga lagilahh super duper murahhh tauu! . Pasal size? Jangan risau, Saiz available dari bersaiz kecik hingga bersaiz besar. Nak Kakak guide untuk pilihan saiz sesuai/ lain2 konsultasi? . Nak lagi mudah? Tekan je link dekat bawah ni haa, terus direct whatsapp kakak tau. http://www.wasap.my/+60122151185 . bengkungmoden #bengkungmodenmurah #bengkung16tulang #bengkung8tulang #bengkungbellova #corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #kuruskanbadan #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #carolinacorset #adoragirdle #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #girdle ##corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #bengkungmalaysia #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #kurustanpaubat #carolinacorset #adoragirdle #kuruscantik #kurusdalam2minggu #carakurusbadan #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajatmurah
BENGKUNG 16 TULANG . Amboi amboi amboiii lentiknyaaaa😱😱😱 . Nak lentik macam nie? Kenalah cuba bengkung 16 tulang dulu. Nak tau kenape? . Sebab.... . membantu mengawal selera makan ✔️membantu mendapatkan bentuk badan idaman ✔️mengecilkan pinggang dan mengempiskan perut ✔️membantu proses mengurangkan berat badan ✔️memecahkan lemak ✔️menggalakkan postur badan yang baik dan melegakan sakit belakang ✔️mengecutkan rahim bagi ibu lepas bersalin ✔️menghilangkan masalah perut berlapis ✔️ramping dalam masa seminggu😱 ✔️harga yang sangat berpatutan, tidak sampai rm100 . Whatsapp sekarang: 012-2151185 . #corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #kuruskanbadan #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #carolinacorset #adoragirdle #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #girdle ##corsetmurah #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #bengkungmalaysia #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #kurustanpaubat #carolinacorset #adoragirdle #kuruscantik #kurusdalam2minggu #carakurusbadan #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajatmurah
[SUAMIKU DUNIA AKHIRAT] Allahuakbar.... Syukur alhamdulillah dapat suprise hadiah range rover evoque dari suami tercinta 😍. . Hanya Allah je yg tahu perasaan saya.. Menangis sedih tapi gembira.. Allahuakbar... Genap setahun kami usaha mengubah kehidupan kami.. Naikan business sama2.. Kami hiraukan kata kata orang.. Pekak kan telinga walaupun banyak hina hinaan yg kami terima.. Kami butakan mata walaupun banyak fitnah dan anaiya terhadap kami.. Satu je saya pegang dan selalu berpesan "MAAFKAN MEREKA YG MENYAKITI KAMU, ALLAH HAS A BETTER PLAN FOR YOU". . Saya jadi kuat untuk teruskan perjuangan hidup saya kerana saya mempunyainya suami yg sentiasa sokong dan pimpin saya untuk berjaya. Thank you so much @nazry_84. Malam tadi saya betul2 tersentuh dengan suprise dari suami... Xberhenti menangis. . Dari tahun 2017 kami tak punya apa apa.. Kereta kena tarik, rumah kena halau, makan xde duit 😭 beli susu x mampu.. Anak menangis kelaparan, phone bill kena potong sampai berbulan. Allahuakbar... Genap setahun.. Semuanya berubah... Rezeki allah luas. . Dan selama kami di tindas. 1je saya pegang... Kita xperlu nak balas.. Xperlu nak buktikan apa apa... Sebab kebenaran akan datang dengan sendiri.. Kifarah allah adalah benar. . . Alhamdulillah... Terima kasih suami ku. ❤️❤️❤️❤️. . by the way.. Bukan birthday saya tau... Bday saya 16may 😁.. Tapi ni hadiah anniversaries @slimdollz_hq setahun❤️. . 🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. WWW.SLIMDOLLZ.COM. . . #tiktokinfluencer #tiktoker #DuyungKerengga #SlimDollzMermaidSquad #MermaidPinggangKerengga #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebydollzchocoslim #bebyee #curvesarebeautiful #malaysia #malaysiakini #jomkurus #bengkungviral #aquaman #meraaquaman #kualalumpur #positivevibes #rangeroverevoque #evoquesport
Paid adverts & follow: @Qb_Collections_Brunei @Qb_Collections_Brunei @Qb_Collections_Brunei • OPEN for BONUS DEC PAYDAY booking now with NO DEPOSIT NEEDED sess 😍.. • Get urs FIBER SHOT NOW by @aamyrarosli 😍 with FREE GIFT 🎁 . Its Slimming Juice on the go yang mudah di ambil diFormulasi baru dengan KESAN HEBAT untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh dilihat SEAWAL 7 hari 💞.. • 🔥 Membakar lemak lebih effektif 🔥 Menurunkan berat badan 🔥 Mengawal selera makan 🔥 Menambahkan tenaga 🔥 Membaiki sistem pencernaan (lawas) 🔥 Meningkatkan metabolisma 🔥 Kesan lebih pantas 🔥 Membuang Toksin 🔥 Merendahkan Kolestrol 🔥 Mencerahkan Kulit • WhatsApp 📲 +673 7152112 or click on my IG PROFILE BIO for direct WhatsApp without saving my number 😍. • Click this link 👉🏻.. Www.wasap.my/6737152112 • Follow IG : @Qb_Collections_Brunei Like FB : Qb Collections • #bruneishop #bruneionlinesale #bruneionline #brunika #kualabelait #belait #temburong #tutong #brunei #bruneimuara #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneionlineshopping #negarabruneidarussalam #iklanbrunei #boosterwhiteningbrunei #lemonexadvance #bengkung #bengkungmoden #cherqax #boosterserumbrunei #pinkypinkybrunei #trudollybrunei #fibershotbrunei #hsfshampoobrunei #bengkungsajatbrunei
Masalah perut buncit?? Perut menggelebeh?? Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan?? Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️ . Haaa.. So, kenalah pakai bengkung.. Bengkung apa?? Ofcoz lah DEMICA BODY SHAPER! Macam mana nak dapatkan #DemicaBengkung ni? . Klik link pada bio ig utk fast response 🧚🏻‍♀️. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #DemicaSquad
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . 1) Dapat membantu mengurangkan berat badan kerana Korset ini mempunyai magnetik yang meningkatkan kadar matabolisma badan. . 2) Dapat membentuk bentuk badan yang cantik dan menarik dengan serta merta tanpa rasa sakit pada abdomen. . . 3) Bagi mereka yang selepas bersalin, Korset ini dapat membantu menaikkan dan mengecutkan rahim. . . 4) Dapat melancarkan kitaran haid dan nifas serta mengurangkan sakit senggugut. . 5) Dapat membantu memberi sokongan pada tulang belakang dan sekaligus membantu mengurangkan sakit belakang atau back pain. . 6) Dapat membantu merapatkan tulang punggung untuk wanita selepas bersalin. . 7) Dapat mengelakkan pembiakan kanser, sakit kepala (migrain) dan gastrik kerana Korset ini mempunyai magnetik yang melancarkan pengaliran darah. 8) Dapat memberikan sokongan pada payudara agar tidak kendur dan jatuh khususnya pada wanita yang menyusukan bayi. . 9) Tidak mengganggu aktiviti harian kerana pemakaian Korset ini tidak menyakitkan malah sangat sedap dan selesa serta memberikan keyakinan yang tinggi pada diri anda. . 10) Lebih mudah, ringkas dan menjimatkan masa kerana anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas kerana terdapat bukaan yang sempurna di bahagian bawah malah boleh dipakai ketika datang bulan. Harga : RM100 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @heryanti.foreverliving @hellocantik.belvya
Keistimewaan D'Queen Ultraslim Corset . 💝Membentuk badan anda menjadi lentik secara serta merta 💝Menjadikan payudara tampak lebih 'terletak' dan terangkat. . 💝Menjadikan perut anda makin kempis 💝Membentuk punggung.. 💝Pemakaian berterusan anda menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih sexy . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya @heryanti.foreverliving
D'QUEEN ULTRASLIM CORSET ========================= • Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang .. . • Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat bdan... . • Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas.. . • Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda.. . • Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka.. . • Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg btl.. . • Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik, sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg! . • Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih lansing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik... . Harga : RM100 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @heryanti.foreverliving @hellocantik.belvya
[𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄 𝐗 𝐌𝐄𝐑𝐌𝐀𝐈𝐃] 😍😍😍 kenapa lah boleh muncul gabungan2 xmasuk akal ni? Ni gabungan paling 🅱🅰🅷🅰🆈🅰 tau! Sebab korang 𝗖𝗢𝗡𝗙𝗜𝗥𝗠 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗜𝗞 𝗠𝗖𝗠 𝗕𝗜𝗗𝗔𝗗𝗔𝗥𝗜!. kami nak pastikan 𝗔𝘇𝗮𝗺 𝟮𝟬𝟭𝟵 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗰𝗮𝗽𝗮𝗶.. Bukan lagi angan2 atau cita2 nak cantik. . Jangan kedekut dengan diri sendiri sayang.. Ni sekali spend je.. Xsampi RIBU RIBAN pon. Kalau beli handbag, handphone sampai rm4k.. Reward cantikan diri bak bidadari baru 🅁🄼230 dah kedekut 😂😂😂. 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐃𝐈𝐑𝐈 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐈𝐑𝐈!. . Yang dah kawin atau plan nak kawin tu.. Cik suami/tunang/boipren jangan kedekut tau nak cantikan wanita anda. Cantik untuk anda jugak ❤️❤️❤️. . @slimdollz_hq x @putihgebudbella.... Fuhhhhh meletop! Uols cantik from head to toe. . Kepakaran beby membantu anda kurus, perut kempis dan pinggang kerengga. Di jamin berkesan seawal 2hari. Kepakaran @izubielazaffmarekan membantu anda jadi putih gebu & flawless seawal 2hari jugak❤️❤️. . Jadi bila 𝔹𝕖𝕓𝕪&𝔹𝕖𝕝𝕝𝕒 bergabung... uols xrasa uols akan jadi wanita paling cantik ke? Hari2 malam jemaat gituwww.. Untuk shuben n wife laaa hihi. . . 𝙎𝙞𝙖𝙥𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙙𝙖𝙧𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙢𝙗𝙪𝙩 𝙨𝙖𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙠𝙖𝙠𝙞?. . Click link di bio saya. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #mermaidpinggangkerengga
#Repost @slimdollz_hq • • • • • Ni ha Founder mermaid kita @beby_maembong... Siapa kata dia xpernah gemok? Cuba cari gambar tahun lepas bulan 10,2017.. Time tu Mermaid kita gemok bulat comel hehe.. Testimomy products Slimdollz jugak Mermaid kita boleh kurus, pinggang kerengga... Body dah macam anak dara. . Sebab bebydollz choc slim + Bengkung Kerengga mmg the best! Korg CONFIRM boleh turun 3-6kg seminggu . Product speaks by it self... At SlimDollz we only brings and sell AMAZING and PROVEN RESULT. . Dapatkan Harga Promosi sehingga!!. TEMPAH SEKARANG!!!. . www.slimdollz.com www.slimdollz.com www.slimdollz.com . Atau cari agent sah kami 🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️. . CLICK LINK WEBSITE ADA DI BIO❤️❤️❤️. . #slimDollz #leggingkurus #sayajual #BengkungKerengga #PinggangKerengga #Sexycurves #waisttrainer #waisttrainermalaysia #buttlifters #buttliftershaper #bengkung #KurusTanpaUbat #PerutKempis #KempiskanPerut #UbatKurus #BebyMaembong #BengkungBebyMaembong #BengkungSlimdollz #bengkung #BengkungViral #bengkungdalampantang #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah
Kak fateen,klu sy mnum Klubna n Laleh ni ada side effects x? Mcm pening2 ke,cirit birit ke,rasa nak pitam ke? . Jangan risau,xkn ada side effects mcm tu. Kopi kitanxde bahan2 terlarang. DILULUSKAN KKM!! . - - Berminat terus klik link wassup di bio👆😉 . WASSUP:0192062596[DROPSHIP/AGENT/STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskurus #tipscantik #tipscantik #tipskecantikan #bengkungmoden #zumbamalaysia #jomkurus1malaysia #kurussihat #losyenkurus #detoxmalaysia #kuruspantas #kurusdengancepat #kurustanpadiet #tehkurusmurah #kopikurusviral #dietmalaysia
[STOKIN PANTANG GEBU] . HARGA YEAR END SALE: RM10.00 HARGA BIASA : RM12 90 . LEMBUT,SELESA MEMBELAI KAKI seminggu saja terjual 100 pasang. Ada pelbagai pilihan warna. Pm untuk pilihan warna kegemaran mommy. Sebab tu best kan datang Moms House Babyshop. Macam-macam ada 😂. Lepas ni banyak lagi barang kita bawak masuk tau... . Kedai kita syurga untuk ibu & anak 😍 . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : 📱011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
[RM42 ONLY!] . PHYTO VAGIN NR UNTUK YANG BERMASALAH KEPUTIHAN . TIPS Merapikan & Merapatkan Saluran Faraj 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Selepas bercebuk, kesat kering. Tekankan tiub PHYTO VAGIN sebesar syiling 5 sen/10sen gunakan jari telunjuk untuk disapuruangkan (teknik meruang) ke dalaman dinding Faraj. Biarkan selama 2 jam atau 5 jam ke atas. . Waktu Petang, cuci semula dengan air & BARRA GEL. Kesat kering & biarkan tanpa apa-apa sapuan. . Jika mahu, boleh sapuan PHYTO VAGIN semula, dibiarkan sehingga sebelum tidur & lakukan cucian atau biarkan ia semalaman. Boleh digunakan walaupun apabila bersama Suami anda. . SET PERAPI MISS V 🍁Myk berubat herba 🍁Baragel 🍁Phytovagin . 🌹Sekiranya anda tidak mahu mengunakan PHYTOVAGIN pada hari -hari tertentu,pastikan selepas selesai bercebuk dan meruang dengan BARAGEL anda boleh meruang semula dengan MINYAK BERUBAT HERBA . 📲60132014303
Dapatkan percuma munafie slimming pants dengan setiap pembelian set combo.. . Perut buncit hilang Badan pun makin kurus . - - Berminat terus klik link wassup di bio👆😉 . WASSUP:0192062596[DROPSHIP/AGENT/STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskurus #tipscantik #tipscantik #tipskecantikan #bengkungmoden #zumbamalaysia #jomkurus1malaysia #kurussihat #losyenkurus #detoxmalaysia #kuruspantas #kurusdengancepat #kurustanpadiet #tehkurusmurah #kopikurusviral #dietmalaysia
[BABY BOOTIES AND MITTENS ] ❤❤❤ ☺😊 Comel je bila baby pakai ❤😍 Ada pelbagai corak dan design ☺❤ . ======================= DI MANA NAK DAPATKAN & HOW TO CONTACT ======================= . Boleh datang terus ke : MOM'S HOUSE BABYSHOP SG MERAB PUTRAJAYA : LOT 14211, JALAN AYER HITAM SG. MERAB LUAR, 43650 BANDAR BARU BANGI, SELANGOR Open Daily : 10am.to 9pm (BERDEKATAN MAKTAB PERGURUAN ISLAM & PETRONAS SUNGAI MERAB) Klik di bawah untuk direction: https://goo.gl/maps/L4kzAvsb48E2 Facebook : Mom's House Sg. Merab Putrajaya Instagram : https://www.instagram.com/momshouse.sgmerab.putrajaya/ Atau boleh beli online di : 📱011 10822363 (whatsap dan call ) Kami pos ke seluruh Malaysia #kedaibarangbaby #barutbaby #sabunmanjakani #barangpantang #kedaibayi #bengkungmoden #ibuberpantang #bedungbaby #bengkungmoden #bengkungbersalin #bayi #bayilucu #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #serdang #serimamasetbersalin #serimama
Misi kurus on katanya !!!!jangan risau dengan berbengkung ni. x memudaratkan pun utk yang nak berdiet diet ni menguruskan badan ni x ad apa pun sbnrnye yang paling penting lebih memabntu dalam proses utk kerengga uolss !!!! . POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10 POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15 . KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . . . . 📲016-315.5554 📲 016-315.5554 . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse .
[𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄 𝐗 𝐌𝐄𝐑𝐌𝐀𝐈𝐃] 😍😍😍 kenapa lah boleh muncul gabungan2 xmasuk akal ni? Ni gabungan paling 🅱🅰🅷🅰🆈🅰 tau! Sebab korang 𝗖𝗢𝗡𝗙𝗜𝗥𝗠 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗜𝗞 𝗠𝗖𝗠 𝗕𝗜𝗗𝗔𝗗𝗔𝗥𝗜!. kami nak pastikan 𝗔𝘇𝗮𝗺 𝟮𝟬𝟭𝟵 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗰𝗮𝗽𝗮𝗶.. Bukan lagi angan2 atau cita2 nak cantik. . Jangan kedekut dengan diri sendiri sayang.. Ni sekali spend je.. Xsampi RIBU RIBAN pon. Kalau beli handbag, handphone sampai rm4k.. Reward cantikan diri bak bidadari baru 🅁🄼230 dah kedekut 😂😂😂. 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐃𝐈𝐑𝐈 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐈𝐑𝐈!. . Yang dah kawin atau plan nak kawin tu.. Cik suami/tunang/boipren jangan kedekut tau nak cantikan wanita anda. Cantik untuk anda jugak ❤️❤️❤️. . @slimdollz_hq x @putihgebudbella.... Fuhhhhh meletop! Uols cantik from head to toe. . Kepakaran beby membantu anda kurus, perut kempis dan pinggang kerengga. Di jamin berkesan seawal 2hari. Kepakaran @izubielazaffmarekan membantu anda jadi putih gebu & flawless seawal 2hari jugak❤️❤️. . Jadi bila 𝔹𝕖𝕓𝕪&𝔹𝕖𝕝𝕝𝕒 bergabung... uols xrasa uols akan jadi wanita paling cantik ke? Hari2 malam jemaat gituwww.. Untuk shuben n wife laaa hihi. . . 𝙎𝙞𝙖𝙥𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙙𝙖𝙧𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙢𝙗𝙪𝙩 𝙨𝙖𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙠𝙖𝙠𝙞?. . Click link di bio saya. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping #taipingperak
[𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄 𝐗 𝐌𝐄𝐑𝐌𝐀𝐈𝐃] 😍😍😍 kenapa lah boleh muncul gabungan2 xmasuk akal ni? Ni gabungan paling 🅱🅰🅷🅰🆈🅰 tau! Sebab korang 𝗖𝗢𝗡𝗙𝗜𝗥𝗠 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗜𝗞 𝗠𝗖𝗠 𝗕𝗜𝗗𝗔𝗗𝗔𝗥𝗜!. kami nak pastikan 𝗔𝘇𝗮𝗺 𝟮𝟬𝟭𝟵 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗰𝗮𝗽𝗮𝗶.. Bukan lagi angan2 atau cita2 nak cantik. . Jangan kedekut dengan diri sendiri sayang.. Ni sekali spend je.. Xsampi RIBU RIBAN pon. Kalau beli handbag, handphone sampai rm4k.. Reward cantikan diri bak bidadari baru 🅁🄼230 dah kedekut 😂😂😂. 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐃𝐈𝐑𝐈 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐈𝐑𝐈!. . Yang dah kawin atau plan nak kawin tu.. Cik suami/tunang/boipren jangan kedekut tau nak cantikan wanita anda. Cantik untuk anda jugak ❤️❤️❤️. . @slimdollz_hq x @putihgebudbella.... Fuhhhhh meletop! Uols cantik from head to toe. . Kepakaran beby membantu anda kurus, perut kempis dan pinggang kerengga. Di jamin berkesan seawal 2hari. Kepakaran @izubielazaffmarekan membantu anda jadi putih gebu & flawless seawal 2hari jugak❤️❤️. . Jadi bila 𝔹𝕖𝕓𝕪&𝔹𝕖𝕝𝕝𝕒 bergabung... uols xrasa uols akan jadi wanita paling cantik ke? Hari2 malam jemaat gituwww.. Untuk shuben n wife laaa hihi. . . 𝙎𝙞𝙖𝙥𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙙𝙖𝙧𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙢𝙗𝙪𝙩 𝙨𝙖𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙠𝙖𝙠𝙞?. . Click link di bio saya. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping #taipingperak
[𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄 𝐗 𝐌𝐄𝐑𝐌𝐀𝐈𝐃] 😍😍😍 kenapa lah boleh muncul gabungan2 xmasuk akal ni? Ni gabungan paling 🅱🅰🅷🅰🆈🅰 tau! Sebab korang 𝗖𝗢𝗡𝗙𝗜𝗥𝗠 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗜𝗞 𝗠𝗖𝗠 𝗕𝗜𝗗𝗔𝗗𝗔𝗥𝗜!. kami nak pastikan 𝗔𝘇𝗮𝗺 𝟮𝟬𝟭𝟵 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗰𝗮𝗽𝗮𝗶.. Bukan lagi angan2 atau cita2 nak cantik. . Jangan kedekut dengan diri sendiri sayang.. Ni sekali spend je.. Xsampi RIBU RIBAN pon. Kalau beli handbag, handphone sampai rm4k.. Reward cantikan diri bak bidadari baru 🅁🄼230 dah kedekut 😂😂😂. 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐃𝐈𝐑𝐈 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐈𝐑𝐈!. . Yang dah kawin atau plan nak kawin tu.. Cik suami/tunang/boipren jangan kedekut tau nak cantikan wanita anda. Cantik untuk anda jugak ❤️❤️❤️. . @slimdollz_hq x @putihgebudbella.... Fuhhhhh meletop! Uols cantik from head to toe. . Kepakaran beby membantu anda kurus, perut kempis dan pinggang kerengga. Di jamin berkesan seawal 2hari. Kepakaran @izubielazaffmarekan membantu anda jadi putih gebu & flawless seawal 2hari jugak❤️❤️. . Jadi bila 𝔹𝕖𝕓𝕪&𝔹𝕖𝕝𝕝𝕒 bergabung... uols xrasa uols akan jadi wanita paling cantik ke? Hari2 malam jemaat gituwww.. Untuk shuben n wife laaa hihi. . . 𝙎𝙞𝙖𝙥𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙙𝙖𝙧𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙢𝙗𝙪𝙩 𝙨𝙖𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙠𝙖𝙠𝙞?. . Click link di bio saya. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping #taipingperak
ANDA PILIH YANG MANA??? BODY LAMA ATAU BODY BARU... Jom tukar saiz 2019 ni... sy bantu guide anda sampai ideal weight... Saya dah turun 14kg hanya online coaching jer. ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DI BUKA🔥🔥🔥 JR. COACH CHE WANN Klik link di profile @chewann.fitness MUDAHNYA KURUS BILA ADA 🥗 ILMU 🥗 COACH 🥗 GROUP SUPPORT Jr.Coach Che Wann Klik link di profile @chewann.fitness #kurusonline #eatclean #dietkalori #teampowerfitmalaysia #weightlosschallengeonline #zumba #piloxing #fitness #terlajaklaris #rumahhutan #healthy #cabarankurusonline #saizxxl #bengkungmoden #kevinzahri #coachkurus
Senaman ringkas untuk kecilkan peha.... ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DI BUKA🔥🔥🔥 JR. COACH CHE WANN Klik link di profile @chewann.fitness MUDAHNYA KURUS BILA ADA 🥗 ILMU 🥗 COACH 🥗 GROUP SUPPORT Jr.Coach Che Wann Klik link di profile @chewann.fitness #kurusonline #eatclean #dietkalori #teampowerfitmalaysia #weightlosschallengeonline #zumba #piloxing #fitness #terlajaklaris #rumahhutan #healthy #cabarankurusonline #saizxxl #bengkungmoden #kevinzahri #coachkurus
Jom sapa yang nak kurus 2019 ni... ini kalilah kasi tukar saiz. Dari XXL ke S... dan kekal S sampai bila2... ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DI BUKA🔥🔥🔥 JR. COACH CHE WANN Klik link di profile @chewann.fitness MUDAHNYA KURUS BILA ADA 🥗 ILMU 🥗 COACH 🥗 GROUP SUPPORT Jr.Coach Che Wann Klik link di profile @chewann.fitness #kurusonline #eatclean #dietkalori #teampowerfitmalaysia #weightlosschallengeonline #zumba #piloxing #fitness #terlajaklaris #rumahhutan #healthy #cabarankurusonline #saizxxl #bengkungmoden #kevinzahri #coachkurus
bengkung.myra Alhamdulillah positive feedback from our customer ❤️ - Thankyou shopping dgn #realbengkung the best. Ramai dah guna & puas hati. Anda bila lagi? Jom order cepat! Whatsapp sis untuk fast response! Instant shaping dlm masae 2 minit 💃🏻 . All size readystock ✅⬆️ Whatsapp 011-1118 0105 or click link on bio ✨ #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkungviral #kuruscantik #kurussihat #bengkungsajat #bengkungmoden
Tahukah anda PREMIUM BEAUTIFUL boleh 'scan' kalau² kita ada apa² penyakit dlm badan kita di peringkat awal sebelum penyakit tu berlanjutan! . Contoh: Cyst, lump, fibroid, tiroid, bengkak, slip-disk, paru-paru berair dan lain-lain.. . Ramai yang dah dapat tahu awal. Kebiasaannya penyakit belum merebak banyak kita buat tak tahu je sebab kita belum rasa sakit.. . We never know until dah nak kena warded baru tahu. Untung sesiapa ada PB. Get now ladies! . #cysticfibrosis #kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #premiumbeautifulklang #bodyshapingmaker #solusikurus #premiumbeautifulshahalam #korsetkesihatan #premiumbeautifulampang #korsetkesihatan #korsetjakarta #fibroidsembuh #fibroidsembuhtanpaoperation #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulshahalam #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulbangi #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulKL #premiumbeautifulcheras #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulmedan
Tahukah anda PREMIUM BEAUTIFUL boleh 'scan' kalau² kita ada apa² penyakit dlm badan kita di peringkat awal sebelum penyakit tu berlanjutan! . Contoh: Cyst, lump, fibroid, tiroid, bengkak, slip-disk, paru-paru berair dan lain-lain.. . Ramai yang dah dapat tahu awal. Kebiasaannya penyakit belum merebak banyak kita buat tak tahu je sebab kita belum rasa sakit.. . We never know until dah nak kena warded baru tahu. Untung sesiapa ada PB. Get now ladies! . #cysticfibrosis #kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #agentpremiumbeautiful #bodyshapingmaker #solusikurus #premiumbeautifulshahalam #korsetkesihatan #premiumbeautifulampang #korsetkesihatan #korsetjakarta #fibroidsembuh #fibroidsembuhtanpaoperation #pengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulbangi #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulKL #premiumbeautifulcheras #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulmedan
Tahukah anda PREMIUM BEAUTIFUL boleh 'scan' kalau² kita ada apa² penyakit dlm badan kita di peringkat awal sebelum penyakit tu berlanjutan! . Contoh: Cyst, lump, fibroid, tiroid, bengkak, slip-disk, paru-paru berair dan lain-lain.. . Ramai yang dah dapat tahu awal. Kebiasaannya penyakit belum merebak banyak kita buat tak tahu je sebab kita belum rasa sakit.. . We never know until dah nak kena warded baru tahu. Untung sesiapa ada PB. Get now ladies! . #cysticfibrosis #kurusselamat #pelangsingbadan #korsetbadan #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #agentpremiumbeautiful #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #fibroidsembuh #fibroidsembuhtanpaoperation #pengecilperut #kempiskanperut #jualkorset #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #korsetlangsing #premiumbeautifulbangi #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulKL #premiumbeautifulcheras #premiumbeautifulkajang #premiumbeautifulmedan
[𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄 𝐗 𝐌𝐄𝐑𝐌𝐀𝐈𝐃] 😍😍😍 kenapa lah boleh muncul gabungan2 xmasuk akal ni? Ni gabungan paling 🅱🅰🅷🅰🆈🅰 tau! Sebab korang 𝗖𝗢𝗡𝗙𝗜𝗥𝗠 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗜𝗞 𝗠𝗖𝗠 𝗕𝗜𝗗𝗔𝗗𝗔𝗥𝗜!. kami nak pastikan 𝗔𝘇𝗮𝗺 𝟮𝟬𝟭𝟵 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗰𝗮𝗽𝗮𝗶.. Bukan lagi angan2 atau cita2 nak cantik. . Jangan kedekut dengan diri sendiri sayang.. Ni sekali spend je.. Xsampi RIBU RIBAN pon. Kalau beli handbag, handphone sampai rm4k.. Reward cantikan diri bak bidadari baru 🅁🄼230 dah kedekut 😂😂😂. 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐃𝐈𝐑𝐈 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐈𝐑𝐈!. . Yang dah kawin atau plan nak kawin tu.. Cik suami/tunang/boipren jangan kedekut tau nak cantikan wanita anda. Cantik untuk anda jugak ❤️❤️❤️. . @slimdollz_hq x @putihgebudbella.... Fuhhhhh meletop! Uols cantik from head to toe. . Kepakaran beby membantu anda kurus, perut kempis dan pinggang kerengga. Di jamin berkesan seawal 2hari. Kepakaran @izubielazaffmarekan membantu anda jadi putih gebu & flawless seawal 2hari jugak❤️❤️. . Jadi bila 𝔹𝕖𝕓𝕪&𝔹𝕖𝕝𝕝𝕒 bergabung... uols xrasa uols akan jadi wanita paling cantik ke? Hari2 malam jemaat gituwww.. Untuk shuben n wife laaa hihi. . . 𝙎𝙞𝙖𝙥𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙙𝙖𝙧𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙢𝙗𝙪𝙩 𝙨𝙖𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙝𝙪𝙟𝙪𝙣𝙜 𝙠𝙖𝙠𝙞?. . Click link di bio saya. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping
[AMBOI BG FREE] korang mesti suka FREE GIFT KAN? Jgn ckp korg je suka... Miss Ariel lagi pon suka sebab dapat bagi uols happy 😍. . WEEKENDS COMBO ni memang limited! Sebab 2hari je sampaj ahad 12malam. . So apa lagi? Cepat dapatkan COMBO SALE WEEKEND NI DI WEBSITE ATAU AGENT2 DI BAWAH ❤️❤️. . FREE Consultants. Click link di bio. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping
SUPER MARK DOWN SALES! . Bellaboo baby products . Korang tau tak legasi Nona Roguy, Syarifah Aliyah Barakbah antara founder produk #bellabooo ni. . Kalau team nr pny produk mmg ohsem..brg² pantang mmg laku keras..so bila dorg kluarkn produk bby ni ofkos lah mantap jgk. . Buat masa ni ade 3 serangkai ni je . Baby powder Bau lavender yg sdp n selesa utk bby . Baby Head to toe Bau vanilla+ orange 🍊, boleh guna utk syempu skli..bby mndi je korg blh ngap dia😁 . Baby oil Bau minyak kayu putih yg sgt soothing.. menenangkan..bby nk tido pon senang . Best kan..nk cuba roger kiter . Jap..nnt 15hb ade sales tau..igt ea...save the date!
[AMBOI BG FREE] korang mesti suka FREE GIFT KAN? Jgn ckp korg je suka... Miss Ariel lagi pon suka sebab dapat bagi uols happy 😍. . WEEKENDS COMBO ni memang limited! Sebab 2hari je sampaj ahad 12malam. . So apa lagi? Cepat dapatkan COMBO SALE WEEKEND NI DI WEBSITE ATAU AGENT2 DI BAWAH ❤️❤️. . FREE Consultants. Click link di bio. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping
[AMBOI BG FREE] korang mesti suka FREE GIFT KAN? Jgn ckp korg je suka... Miss Ariel lagi pon suka sebab dapat bagi uols happy 😍. . WEEKENDS COMBO ni memang limited! Sebab 2hari je sampaj ahad 12malam. . So apa lagi? Cepat dapatkan COMBO SALE WEEKEND NI DI WEBSITE ATAU AGENT2 DI BAWAH ❤️❤️. . FREE Consultants. Click link di bio. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping
[AMBOI BG FREE] korang mesti suka FREE GIFT KAN? Jgn ckp korg je suka... Miss Ariel lagi pon suka sebab dapat bagi uols happy 😍. . WEEKENDS COMBO ni memang limited! Sebab 2hari je sampaj ahad 12malam. . So apa lagi? Cepat dapatkan COMBO SALE WEEKEND NI DI WEBSITE ATAU AGENT2 DI BAWAH ❤️❤️. . FREE Consultants. Click link di bio. . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #lakegardertaiping #perak #taiping
Hai kesayangan Mimi. Korang dah dapatkan #Demica & #DemicaBengkung ??🤔 . Alamakkk belum lagi? Cakap nak kurus sama-sama 😉. Jangan tunggu orang lain kurus dulu nanti nangis tepi katil pulak 🤣 . . Cepat PM admin 📲011-11180105🔥. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus
HI GUYS ! TODAY KITA ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA YG NAK KURUS CEPAT TUH ! . 24 HOUR IS COMING NOW ‼️ . 24 HOUR SAHAJA !! 24 HOUR SAHAJA BERMULAI 12AM Sekarang Sehingga 12AM malam nanti hari ini !! ⏰ . PAKEJ TURUN 10-15 KILO ! SAYA JAMIN ANDA KURUS DALAM SEBULAN SAHAJA . SAYA JAMIN 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 . PROMOSI COMBO KALI INI SANGAT2 MURAH DAN JIMAT SEBANYAK RM153 !!!!!!! . LELAKI & PEREMPUAN BOLEH PAKAI !! BENGKUNG KAMI PUN BANYAK ARTIS PAKAI . ARTIS LELAKI YG TGA HOT SEKARANG @azrelismail (tengku iskandar) yg tga panas dalam drama Isteri Dalam Sangkar tu !!! Haaa dia pun pakai bengkung kami tau !!! . SAYA YAKIN ANDA AKAN MENYESAL KALAU TAK GRAB PROMOSI KALI INI 😭 SEBAB SANGAT MURAH SAMPAI YANA PUN NAK MENANGIS TENGOK PROMOSI INI . 24 JAM SAHAJA PULA TU ! 😭 CEPAT DAPATKAN SEKARANG DENGAN WAWA 💥❤️☄️ . DM number whatsapp awak sekarang , Nantiwawa akan whatsapp awak secepatnya 📲⭐️ . PRODUK KAMI DAH VIRAL NO.1 DI MALAYSIA🧜🏼‍♀️ . #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #jomkurus #bengkungczer #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga
next page →