#bengkungmoden

154,410 posts

Loading...
. Korset ultra slim . Diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sungguh selesa dan tidak panas atau miang .Magnet djahit d bhgian perut dan belakang korset utk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori .Material yg tahan lasak .Harga yg sangat murah dgn material yg sangat cantik .Pemakaian berterusan menjadikan anda lebih langsing dan bentuk badan lebih menarik RM60.00 free postage Dapatkannya sekarang! Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 Wasap 010 9309253 #kuruskanbadan #kurustanpadiet #korsetmoden #korsetpengantin #kuruscepat #kurusselamat #kempiskanperut #ramping #korsetmurah #bengkung #nakkuruscepat #korsetmoden #pinggangramping #jomkurus #bengkungmoden #dalampantang #herbakurus #korsetperut #bajudalam #shapebadan #bajukurus #korsetramping #bengkungperut #korsetperut #kurussebelumkahwin #korsetramping #bengkung #tehkurus #bajubesarmurah #jualbajuplussize #korsetpengantin #korsetkurus #kurusraya #naksihat
Lawanya packaging kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ sama dgn QUALITY ๐Ÿ’žโค๏ธ SA pentingkan Quality first! Nak cantik kena la melabur sikit kan .. korset SA korang perlu beli sekali je tapi tahan bertahun2!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ sebab tu BERBALOI!๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . PACKAGING ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ QUALITY ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ PRICE ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . Kami nak bantu sesiapa yg ada masalah perut buncitโŒ lemak gelebehโŒ lemak bawah line braโŒ Lepas bersalinโŒ . SA gerenti 300%%% . Kalau nak tengok material korset , was-was dngan korset SA .. Boleh walk in office sara di platinum walk, setapak KL. . Boleh fitting dlu and adjust size โœ… Whtsapp kiter untuk location โœ… Premium Korset SA Akan buat perut korang slim!๐Ÿค—๐Ÿค— whtsapp num kiter sekarang okayy . Www.wasap.my/6011111273479/SA . #korset #bumpant #fitsport #saraanna #fitsportsaraanna #bumppantsaraanna #korsetsaraanna #bengkungmoden #queenkorset #QueenCorset #bengkungbersalin #punggungleper #korsetmurah #plussizemalaysia #slimmingpants #bumpantsmurah #slimmingkorset #bengkungmurah #seluarpunggung #cekakbengkung #beautifulcorsetmalaysia #girdlemurah #waisttrainer #bumpantsmurah #korsetmalaysia #queenkorset #bengkungbersalin #bengkungsexy #janganmengatabengkung #waisttrainermalaysia #realbengkung #realgirdle #premiumcorset
Loading...
Morning uollss.. nak cantik kena lah usaha... . Ini adalah hasil pemakaian bengkung moden yg sgt cepat dan mudah di pakai... . Perut dah tak buncit, perut dah tak menggeleber...spare part dah tak nampak..shape body pun terbentuk.. . Uolls kene cuba. Baru rasa menyesal kenapa tak pakai bengkung dari awal. . Nak??? . Whatsapp jer "BM" le 018-6664503 .
Rm4 each . . WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661 WASAP 013-2498661
Alhamdulillah .. makin ramai org jatuh cinta dengan produk sara anna ni โค๏ธ maksudnya produk SA mmg BAGUS DAN QUALITY kan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bum pantsโœ… Korsetโœ… Fitsportโœ… . Tiap2 hari kiter and team busy tau .. lagi2 tiap hari raya/puasa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. . Kalau tak bagus, tak kan ramai yang order kan? Kiter yakin produk SA boleh bantu korang untuk slimmkan perut + naikkan punggung ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Whtsapp kiter terus kalau nak order tau .. ๐Ÿ’‹ tekan link kat bio di atas . #korset #bumpant #fitsport #saraanna #fitsportsaraanna #bumppantsaraanna #korsetsaraanna #bengkungmoden #queenkorset #QueenCorset #bengkungbersalin #punggungleper #korsetmurah #plussizemalaysia #slimmingpants #bumpantsmurah #slimmingkorset #bengkungmurah #seluarpunggung #cekakbengkung #beautifulcorsetmalaysia #girdlemurah #waisttrainer #bumpantsmurah #korsetmalaysia #queenkorset #bengkungbersalin #bengkungsexy #janganmengatabengkung #waisttrainermalaysia #realbengkung #realgirdle #premiumcorset
Wahhh cantiknya body sis ni. Lentik uolsss ๐Ÿ˜dah la selim, perut pun tak terkeluar. . #DemicaBengkung boleh tingkatkan confident level uols tau. Kenapa? . โ‡๏ธmampu mengurangkan pengumpulan lemak pada perut, โ‡๏ธmembetulkan posture badan yg bengkok โ‡๏ธbila pakai body akan rasa fit &selesa sangat!๐Ÿ˜Œ . Nak #bodygoals macam awek Korea? ๐Ÿ”—KLIK LINK PADA BIO. . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
SELESA SANGAT PAKAI, TAK PANAS . Jom baca feedback #DemicaBengkung ๐Ÿ‘†๐Ÿป . Katanya selesa sangat-sangat pakai, duduk pun tak berlipat. Korang nak tidur sambil pakai bengkung pun boleh jerr takde masalah. . Apa tunggu lagi? Whatsapp cepat ke 010-4689022 . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
Maaf kalau video ni buat korang pening. Tapi lagi pening Encik Suami fikir mana menghilang lemak perut si isteri lepas pakai #DemicaBengkung ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ”ฅ. . Nak selim melim tanpa perut menggeleber? ๐Ÿ“ฒWhatsapp 010-4689022 . #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
Alahai cantiknya dia, dah cantik tapi tetap nak cuba Real Girdle. . Nak body lagi cantik lettew ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
"MEMANG TERBAIK LAH BUMPANTS SARA ANNA NI.TAK RUGI BELI MAHAL SEBB HASIL BETUL2 MEMUASKAN HATI" . "Betul ke bumpants nih boleh naikkan punggung ? Macam tak percaya je, macam tipu je" . BELUM CUBA BELUM TAHU โ€ผ๏ธ Kalau menipu , Testimoni tidak beribu ๐Ÿ˜ โ€œKITA DAH ADE BERIBU-RIBU TESTIMONI FRESH DARI PENGGUNA BARU BUM PANTSโ€ ANDA BILA LAGI ??๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Kelebihan bumpants โ“ . ๐ŸŽˆpunggung akan montok serta merta ๐ŸŽˆtidak perlu suntikan atau pil hormon ๐ŸŽˆmaterial kain berkualiti tinggi ๐ŸŽˆkonsisten pakai punggung akn kekal naik ๐ŸŽˆINSTANT naik ! ๐ŸŽˆTidak perlu bersenam or pergi gym . Haa masih tak percaya lagi ?? Korang boleh lihat feedback di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #korset #bumpant #fitsport #saraanna #fitsportsaraanna #bumppantsaraanna #korsetsaraanna #bengkungmoden #queenkorset #QueenCorset #bengkungbersalin #punggungleper #korsetmurah #plussizemalaysia #slimmingpants #bumpantsmurah #slimmingkorset #bengkungmurah #seluarpunggung #cekakbengkung #beautifulcorsetmalaysia #girdlemurah #waisttrainer #bumpantsmurah #korsetmalaysia #queenkorset #bengkungbersalin #bengkungsexy #janganmengatabengkung #waisttrainermalaysia #realbengkung #realgirdle #premiumcorset
Ada yang kata " saya tak suka pakai bengkung, merimaskan. Bila pakai bengkung jadi turun naik." . Mana taknya. Awak pilih bengkung yang macam mana? . Jangan aspek semua bengkung ni sama kualitinya, merimaskan dan bla bla. . Banyak lagi pilihan bengkung yang lain, tapi kena pandai pilih. . REAL BENGKUNG, memang tak merimaskan, bila pakai dia macam tak rasa pun macam pakai bengkung. . Kalau pilih size yang betuk awak takkan rasa sesak nafas dan sengkak pun, dan paling best memang tak kan turun naik punya. Terletak helok jer tau. . Invest sikit jer, tak rugi pun. Kata nak perut flat kan?. Janganlah berkira ๐Ÿ˜— . Rm85 exc pos Whatsapp +6019 755 8454
Adakah anda: 1. Tak tahu nak beli PB kat mana? 2. Takut nak tanya harga? 3. Takut sesak bernafas? 4. Takut suami marah? 5. Takut kalau rosak tak tau nak cari siapa? 6. Takut PB tak tahan lama? Jangan risau. Kalau hajat tu ada dan keinginan pula membuak2 nak pakai PB, boleh cari Cik Anis. Bab harga tu, jangan risau. Harga bergantung kepada size yang sesuai dengan tubuh badan anda. Alhamdulillah, selama 3 tahun Cik Anis pakai PB ni tak pernah la pula mengalami masalah susah bernafas bila pakai PB ni. Sebab size PB yang kita bagi berdasarkan size badan client. Bukan size semborono. Nama pun suami. Awal2 je marah sebab takut si isteri hangat2 tahi ayam. Tapi kalau suami tengok result lepas berPB, siap haribulan suami belanja satu set lagi .hihi. Sekiranya ada masalah dengan PB, macam cangkuk tercabut atau PB koyak, jangan risau. Serah je PB anda kepada Cik Anis dan kita hantar repair FOC. Ramai customer yang pakai PB yang sama bertahun2. Tiada masalah kena beli lain sebab PB ni produk Superbrand dan ada LIFETIME WARRANTY. Kalau ada kes yang kena beli PB baru tu sebab size dah berubah, pinggang dah mengecil, badan makin slim ๐Ÿ˜ #premiumbeautiful #pbkorset #ratupb #korsetviral #ratukebaya #bengkungmoden
Mesti antara korang masih tak tau nak ukur perut n pinggang macam mana kan? . Nahh boleh refer gambar ni sbelum nak beli Real Bengkung kena tau ukuran pinggang dan perut dulu tauu. . Barulah senang Mekdaa nak suggest yang sesuai dengan korang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Terus konsisten ya untuk Kesan yang memuaskan ๐Ÿ˜
Ibu menyusu anak kadang risau nak berbengkung nih. Takut kalau kalau nanti tak selesa, seksa dan susah. . Bu, jangan pikir macam tu yer. Masih ada bengkung yang tidak menyeksakan. Insyaallah takkan ada masalah bila nak menyusukan anak. . Lagi bagus sebenarnya berbengkung ni. Sebab badan kita akan membongkok kan masa nak menyusu anak? kena pula anak yang kuat menyusu tu memang berjam-jam lah jawabnya. . Mau tak patah pinggang si ibu. ๐Ÿ˜„ Mekdaa sendiri pun pernah merasa dulu, selesai jer menyusu, confirm sakit pinggang dan tulang belakang. . Tapi kalau ibu pakai bengkung, tulang belakang dan pinggang akan disokong. Posisi badan pun akan tegap. . Jangan risau nak berbengkung yer wahai ibu ibu ๐Ÿ˜˜ . Real bengkung - RM85 EXC POS Whatsapp +6019 755 8454
Okay pada yang bertanya, material macam mana, panjang tak, nahhh korang boleh refer gambar ni ๐Ÿ˜˜
Terima kasih hakak manis grab Real Bengkung โ˜บ
Bila bengkung yang kita pakai rasa selesa sangat. . Mesti setiap masa nak pakai. Nak keluar jejalan pun pakai, baru lah tak nampak macam ikan buntal perut ni ๐Ÿ˜„ . Real bengkung ada 16 tetulang, material kain yang kualiti, tahan lasak, tak berlipat. . Rm85 exc pos Whatsapp +6019 755 8454
Bakal momies nanti jangan lupa prepare bengkung sesiap yer. . Disarankan 44hari berpantang pakai bengkung. PENTING ! supaya tubuh badan awak kembali ramping, dan perut yang menggeleber kembali kempis. . Juga, menjaga rahim kembali sihat dan mengelakkan badan awak dimasuki angin. . Real Bengkung 16 Tetulang sangat bagus sebab ia adalah bengkung moden yang sangat mudah, hanya perlu cangkuk, pakai sendiri pun boleh. Memudahkan kerja masa berpantang nanti ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Rm85 exc postage Whatsapp +6019 755 8454
Secret Correa Losyen Kurus Sejuk Pencair lemak TERBAIK di Asia ! . โœ… Tanpa perlu makan / minum ubat kurus โœ… Tanpa perlu diet . โœ… Tanpa exercise โœ… Tanpa membuatkan anda sakit kepala โœ… Tanpa memaksa anda ulang alik ke toilet โœ… Tanpa membuatkan kulit rasa pijar โœ… Tanpa bahan terlarang โœ… Kesan SEAWAL 3-7 hari sahaja . WA ๐Ÿ“ฒ 0189404803 . #jomkurus #jomcantik #losyensecretcorrea #coffee #losyenkurussejuk #daguruncing #kuruscaraselamat #selulithilang #paruthilang #lukasembuh #setpantang #bengkungmoden #kurustanpaubat #losyenajaib #losyenserbaguna #lotionmampumilik #lotionmultifungsi #lotionseisikeluarga #baazaronline #baazarpaknil #onlineshopping #bukanjanjitapipasti #luluskkm #trustseller #scjohor #codjb #codpermasjaya #codplentong #codpasirgudang
Ketika anda berkursus, tiada masalah untuk dapatkan khidmat nasihat kami #premiumbeautiful . . . Tidak ambil masa lama. Less than 5 mins, anda boleh tahu saiz & harga PB. #instantshaping in just 3mins. . . Nak sambung kursus pun badan sangat selesa. Postur badan terjaga. . . Hanya yang terbaik untuk badan kita. #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifuljohor #kurustanpadiet #korset #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulkl #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkung #kurustanpaberlapar
Siapa lagi nak kami datang ke ofis anda?๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Lebih mudah & cepat. Korang boleh dapat result saiz & #instantshaping less than 5 mins. . . ๐Ÿ“ŒTak ganggu waktu kerja ๐Ÿ“ŒKorang dapat terus sambung kerja dengan lebih selesa ๐Ÿ“ŒNo back pain, lenguh2 bahu ๐Ÿ“ŒPostur badan waktu berdiri & duduk juga dibetulkan ๐Ÿ“ŒBentuj badan lebih kemas, no lemak bertingkat2 & perut buncit. . . PROMO HARGA KILANG akan berakhir tak lama lagi. Rebut untuk lebih JIMAT. #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulkl #premiumbeautifuljohor #kurustanpadiet #korset #bengkung #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetperut #korsetkesihatan #korsetpembakarlemak #bengkungmoden #backsupport
#livetestimoni Sekeping bak papan lapis haa dulu. Langsung takde shape. Berdiri pun nampak bongkok. Tang perut nampak muncit macam preggy. Sakit belakang tak usah cerita la. Kalau angkat benda berat memang sakit belakang sakit pinggang. Ngilu tahap nak nangis.๐Ÿคง Nasib PB jadi penyelamat untuk membantu legakan sakit belakang. Dan dengan SKK bantu capai berat ideal. Dari berat 37kg sekarang dah cecah 42kg. #PremiumBeautifulkl #pbthebest #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulTopAgen
SUAMI SIAP NAK BELANJA UNTUK PB KEDUA ๐Ÿ˜† Mula2 si suami memang tak bagi beli, tambah bila tengok hrganya yang agak eksklusif..hee Tapi lepas dah tengok kebaikan yang isteri dapat lepas pakai PB, sakit pinggang makin berkurang, badan makin shape, kesihatan semakin baik. Si suami terus decide nak belanja Premium Beautiful yang kedua okeh! #PremiumBeautifulkl #pbthebest #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulTopAgen
EPM WOMEN BREAST Dah Cba pasti nak lagiii Hanya sebiji sehari kesan memang TIP TOP suberBest โ— 100% original Patutlh hubby tak nak berengang asyik nk pegang je..geram kata nya. sekejap puji..kejap lg puji rupanya nak korek Rahsia kita.. Sayang sangat bertenaga,Padat pulak tu...memang Mantop sangat... aummmm.. ๐Ÿ˜šMontok ๐Ÿ˜šAnjal ๐Ÿ˜šRapat ๐Ÿ˜šBolat ๐Ÿ˜šwangi ๐Ÿ˜šketat ๐Ÿ˜škeputihan hilaang ๐Ÿ˜šPriod teratur ๐Ÿ˜šGebu EPM WOMEN BREAST RM320 TAHAN 2 BULAN LEBIH ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ WhatsApp ๐Ÿ“ฅ0173807523 . #paidreviewmurah #cantik #montok #seksi #keputihan #ketatmissv #gebu #suamisayang #iloveusayang #epmwomenbreast #epmbreast #putih #awetmuda #cerah #nakslim #nakkurus #payudarakendur #diet #cerah #berseri #bentukbadan #turunberatbadan #bengkungmoden #pudarjeragat #ibutunggal #janda #istericantik #anakdara #kurus #senaman #ramping
Bra ni sangatla best Banyak function pulak Dia elastik tau Atau senang cakap strechable . So kita akan rasa sangat selesa Nak basuh pun senang Bukak ja pad kat dalam tu Cepat kering jugak Harga RM30 Free Pos SM Mummy Jenny #bengkung #bengkungmoden #slimming #kurus #ramping #kempis #bersalin #beranak #ceaser #czer #bra #pushupbra #bodyshaper #fitness #bengkungsajat #bengkung4tulang #bengkung16tulang #kurus #bengkungibu #bengkungbersalin #corset #kuruscantik #bengkungmurah #pushupbramurah #bramurah #nursingbra #bramenyusu #braplussize #sportbra
Berat 107kg !! Pinggang 44!! Boleh tau pakai korset sara anna.. Jgn ingt gemok tak boleh berkorset Hanya RM189.00 FREE slimming cream dan free pos seluruh malaysia Whatsap shida : 010-2097567 #korsetsaraanna #plussize #bengkung #testimonisaraanna #sizexxxl #bengkungmoden #sayanakramping #bodygoal #teamhaszjb #teamsaraanna #saraannahq
Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg sportbra yg sangat selesa. . PB juga membantu yang NAK :- . ๐Ÿ”ฅ HAMIL/ ZURIAT ๐Ÿ”ฅ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC . ๐Ÿ”ฅ BENGKUNG MODEN VIRAL ๐Ÿ”ฅ CYST/ FIBROID ๐Ÿ”ฅ PERIOD PROBLEM ๐Ÿ”ฅ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN . Berminat terus tekan link WA Azza di Bio Yea for fast respond ๐Ÿ“ฒ. . #pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #kurussebelumkahwin #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #bengkung #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #kurussebelumnikah #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulKL
KO PAKAI KO SELIM DALAM 1 MINIT. . . ๐Ÿ’ƒSenang dipakai ๐Ÿ’ƒMembantu menguatkan tulang belakang ๐Ÿ’ƒMerampingkan pinggang ๐Ÿ’ƒMemelihara kesihatan ๐Ÿ’ƒSesuai untuk ibu selepas bersalin. . Mempunyai saiz pilihan S, M, L, XL, XXL, XXXL . Hanya 1 warna iaitu HITAM itu menawan . Perut muncit, badan naik gelebeh, pinggang โŒde, badan macam orang tua. . . Jom dapatkan Bengkung Selim Mereciks 16 Tulang, 15 Cangkuk, 3 Cangkuk Lapisan, dan 100% Spiral Steel Bones ๐Ÿ’ƒ akan buat badan korang cantik melentik. . . #AnnieAngel #SelimMereciks #BengkungSelimMereciks #FDjuice #Kurus #Bengkung #BengkungSajat #KurusCantik #BengkungModen #KurusPutih #BengkungBersalin #KurusCepat #Zumba #Bengkung #KurusCepat #Selim #ProdukKurus #ubatkurus #suplement #jomkurus #testimonikurus #testimonial #Bengkungviral #BengkungMalaysia #demicabengkung #realbengkung #bengkungkerengga #cekakbengkung
KO PAKAI KO SELIM DALAM 1 MINIT. . . ๐Ÿ’ƒSenang dipakai ๐Ÿ’ƒMembantu menguatkan tulang belakang ๐Ÿ’ƒMerampingkan pinggang ๐Ÿ’ƒMemelihara kesihatan ๐Ÿ’ƒSesuai untuk ibu selepas bersalin. . Mempunyai saiz pilihan S, M, L, XL, XXL, XXXL . Hanya 1 warna iaitu HITAM itu menawan . Perut muncit, badan naik gelebeh, pinggang โŒde, badan macam orang tua. . . Jom dapatkan Bengkung Selim Mereciks 16 Tulang, 15 Cangkuk, 3 Cangkuk Lapisan, dan 100% Spiral Steel Bones ๐Ÿ’ƒ akan buat badan korang cantik melentik. . . #AnnieAngel #SelimMereciks #BengkungSelimMereciks #FDjuice #Kurus #Bengkung #BengkungSajat #KurusCantik #BengkungModen #KurusPutih #BengkungBersalin #KurusCepat #Zumba #Bengkung #KurusCepat #Selim #ProdukKurus #ubatkurus #suplement #jomkurus #testimonikurus #testimonial #Bengkungviral #BengkungMalaysia #demicabengkung #realbengkung #bengkungkerengga #cekakbengkung
Kandungan Bunga Kenanga, Bunga Pala, Biji Pala, Akar Restu, Kencur Hidup Cara Penggunaan, Disapu selepas mandi daun herba pada seluruh badan dan di bahagian perut sebelum berbengkung agar perut tidak menggelebeh dan dapat mempercepatkan proses pengecutan rahim. Serta dapat mengelakkan badan dimasuki angin. Whatsapps 0182203110 #balmpilis #setberpantang #setbersalin #pilis #bengkungmoden #bengkungexpress #makkuntum #ibubersalin #losyenherba #ubatkurus
Kandungan Bunga Kenanga, Bunga Pala, Biji Pala, Akar Restu, Kencur Hidup Cara Penggunaan, Disapu selepas mandi daun herba pada seluruh badan dan di bahagian perut sebelum berbengkung agar perut tidak menggelebeh dan dapat mempercepatkan proses pengecutan rahim. Serta dapat mengelakkan badan dimasuki angin. Whatsapps 0182203110 #balmpilis #setberpantang #setbersalin #pilis #bengkungmoden #bengkungexpress #makkuntum #ibubersalin #losyenherba #ubatkurus
Takde diskaun ke Kin? Selalu tau bagi soklan cepumas gitu kat kiteww. Kalaulah PB ni kita pondernya, memang kita nak jerrr selalu bagi diskaunnn. Kita berniaga #produkorang . Bila HQ kata ada promo, kita pun sepantas kilat bagitahu kat efbi ni. Kali ni HQ buat kerja gilerrrr pula. Keluar pula promo HARGA KILANG! Nak beli 1 set boleh, nak beli asing2 pun boleh. Biasanya yang memang PB lovers, tambah 1 set lagi. Takpun tambah koleksi girdle atau waist nipper. Girdle PB ni nak ceghitaa.Memang cam gini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Padu mencengkam kemas dia pegang punggung & peha. No goyang2, no lebar2, 3 mins sarung terus seluar yang biasa korang pakai pun boleh jadi longgar. Tawaran ni tak lama. Bila kuota HQ habis, habislah offer. Jangan ditanya lagi kat Syikin tau. Nak tolong cam mana pun tak tahu nanti. Nak risik2, nak pinang2, wasap je Syikin ok. Link Syikin letak kat komen. #SyikinSalleh #PBhargakilang
Takde diskaun ke Kin? Selalu tau bagi soklan cepumas gitu kat kiteww. Kalaulah PB ni kita pondernya, memang kita nak jerrr selalu bagi diskaunnn. Kita berniaga #produkorang . Bila HQ kata ada promo, kita pun sepantas kilat bagitahu kat efbi ni. Kali ni HQ buat kerja gilerrrr pula. Keluar pula promo HARGA KILANG! Nak beli 1 set boleh, nak beli asing2 pun boleh. Biasanya yang memang PB lovers, tambah 1 set lagi. Takpun tambah koleksi girdle atau waist nipper. Girdle PB ni nak ceghitaa.Memang cam gini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Padu mencengkam kemas dia pegang punggung & peha. No goyang2, no lebar2, 3 mins sarung terus seluar yang biasa korang pakai pun boleh jadi longgar. Tawaran ni tak lama. Bila kuota HQ habis, habislah offer. Jangan ditanya lagi kat Syikin tau. Nak tolong cam mana pun tak tahu nanti. Nak risik2, nak pinang2, wasap je Syikin ok. Link Syikin letak kat komen. #SyikinSalleh #PBhargakilang
Takde diskaun ke Kin? Selalu tau bagi soklan cepumas gitu kat kiteww. Kalaulah PB ni kita pondernya, memang kita nak jerrr selalu bagi diskaunnn. Kita berniaga #produkorang . Bila HQ kata ada promo, kita pun sepantas kilat bagitahu kat efbi ni. Kali ni HQ buat kerja gilerrrr pula. Keluar pula promo HARGA KILANG! Nak beli 1 set boleh, nak beli asing2 pun boleh. Biasanya yang memang PB lovers, tambah 1 set lagi. Takpun tambah koleksi girdle atau waist nipper. Girdle PB ni nak ceghitaa.Memang cam gini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Padu mencengkam kemas dia pegang punggung & peha. No goyang2, no lebar2, 3 mins sarung terus seluar yang biasa korang pakai pun boleh jadi longgar. Tawaran ni tak lama. Bila kuota HQ habis, habislah offer. Jangan ditanya lagi kat Syikin tau. Nak tolong cam mana pun tak tahu nanti. Nak risik2, nak pinang2, wasap je Syikin ok. Link Syikin letak kat komen. #SyikinSalleh #PBhargakilang
- AKAN DATANG โ€ผ๏ธ -
Harga Asal RM65 ( exc postage) . Harga Promo RM55 + Free Losyen Hangat Trial Set ๐Ÿ˜ . BENGKUNG MODEN 3 IN 1 MAMAHERBS . . ๐Ÿ‘ Recommended pakai selepas sapu LOSYEN HANGAT MAMAHERBS kat perut. . . ๐Ÿ‘‰Jenis bengkung strap on.Bersalin normal & pembedahan dua2 boleh guna.. Untuk bersalin secara pembedahan,pakai secara kemas sahaja sebaiknya mula pakai 3 minggu selepas bersalin / luka sudah pulih. . ๐Ÿ‘‰Selepas habis tempoh berpantang masih boleh guna untuk tujuan slimming dan bagi shape semula badan.๐Ÿ’. Lelaki pon boleh guna.. .. ๐Ÿ‘‰Mudah pakai dan cabut sendiri. Bengkung jenis bertulang di bahagian pinggang ,sangat kemas dan bagus untuk support belakang badan . . ๐Ÿ‘‰Free size fit till XL.. Nak pakai ketat boleh,nak pakai kemas shj pon boleh.Atas keselesaan..๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ‘‰Sapukan tapel sebelum berbengkung untuk hasil yang terbaik! Pakai setiap hari selepas mandi. . ๐Ÿ‘‰Tidak boleh basuh guna mesin basuh. Cuma rendam dan keringkan sahaja. Sebab dia jenis bertulang. . . ๐Ÿ‘‰Bengkung Yang kemas dan tak mudah bergulung seperti bengkung moden jenama lain. . . ๐Ÿ’ฅUkuran: . Dada 85cm Pinggang 95cm Punggung 95cm boleh tarik sehingga 10cm . Material : Fiber + Polyester . . #bengkungmodenmamaherbs #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungtradisional #setbajetmamaherbs #setbersalinbajet #kelengkapanberpantang
Hello hello.. Jom tengok tutorial adik ni pakai demica bengkung . Adik ni pakai size S. Korang boleh je pakai #DemicaBengkung bilaยฒ masa korang nak. . Boleh pakai sebelum makan juga tau supaya ruang perut kita jadi kecil, so makan sikit pun dah kenyang. . Sape-sape nak dapatkan #DemicaBengkung jom Whatsapp sis now! . Klik link pada bio IG. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #fitness #slimming #jomcantik #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #noradanish #bodyshape #kurussihat
Hello hello.. Jom tengok tutorial adik ni pakai demica bengkung . Adik ni pakai size S. Korang boleh je pakai #DemicaBengkung bilaยฒ masa korang nak. . Boleh pakai sebelum makan juga tau supaya ruang perut kita jadi kecil, so makan sikit pun dah kenyang. . Sape-sape nak dapatkan #DemicaBengkung jom Whatsapp sis now! . Klik link pada bio IG. . . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #fitness #slimming #jomcantik #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #noradanish #bodyshape #kurussihat
RM35 potong 50% kasi RM18 sahaja. RM18 Nak bentuk badan cantik whatsapp saya yer. Tgk dah ramai yg pakai www.wasap.my/60124226670 l/bengkung #bengkungramping #bengkung #bengkungcantik #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungkerengga
RM35 potong 50% kasi RM18 sahaja. RM18 Nak bentuk badan cantik whatsapp saya yer. Tgk dah ramai yg pakai www.wasap.my/60124226670 l/bengkung #bengkungramping #bengkung #bengkungcantik #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungkerengga
Nak bentuk badan cantik whatsapp saya yer www.wasap.my/60124226670 l/bengkung #bengkungramping #bengkung #bengkungcantik #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungkerengga
Nak bentuk badan cantik whatsapp saya yer www.wasap.my/60124226670 l/bengkung #bengkungramping #bengkung #bengkungcantik #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungkerengga
Nak bentuk badan cantik whatsapp saya yer www.wasap.my/60124226670 l/bengkung #bengkungramping #bengkung #bengkungcantik #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungkerengga
Nak bentuk badan cantik whatsapp saya yer www.wasap.my/60124226670 l/bengkung #bengkungramping #bengkung #bengkungcantik #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungbersalin #bengkungkerengga
"Pia amalkan dua ni sj sejak berkahwin" Ikhtiar sampai jadi dengan amalkan #maharani herba dan konsisten pemakaian #premiumbeautiful . Kedua-duanya berfungsi menjaga kesihatan dalaman . Dalaman yang kita bukan nampak tu . Dalaman dah sihat, insha Allah peluang HAMIL . Yang penting jaga kesihatan dalaman kita yaaaa ! #NadrapakarPB #ikhtiarhamil #nakhamil #hamil #premiumbeautifulkedah #keputihanhilang #cubahamil #mengandung #rancangkehamilan #penyuburkehamilan #kehamilan #solusikehamilan #sihat #sihatdalaman #sayanaksihat #sihatluardalam #premiumbeautifulutara #korsetkesihatan #bengkungkesihatan #bengkungmoden #supplements #solusihamil #solusihamilcepat #solusipenghambatkehamilan #solusihamilcepat #solusicepathamil #caracepathamil #cepathamil
#longgirdle #premiumbeautiful #korset membantu mengempiskan #perut dan membentuk semula #paha dan #punggung dan menjadikan #bentukbadan jadi lebih sempurna. .
#longgirdle dari #premiumbeautiful #korset dapat membantu menguatkan #rahim , mengemaskan #perut dan mengurangkan #stretchmarks . .
#longgirdle dari #premiumbeautiful #korset sangat selesa semasa dipakai. . Ia mempunyai lubang angin utk membantu mengawal #keputihan . . Membantu pengaliran darah dan udara utk mengurangkan kesan #bau . .
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 SAHAJA ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 SAHAJA ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
D'Queen Ultraslim Corset =================== . . Waist measurement =============== . Size: L (55-67cm/22"-27") . . XL (58-75cm/23"-31") . . 2XL (68-85cm/27"-34") . . 3XL (71-91cm/28"-36") . . 4XL (72-97cm/29"-39") . . 5XL (81-103cm/32"-41") . . . Hip measurement ============== . Size: L (76-85cm/30"-34") . . XL (81-95cm/32"-38") . . 2XL (91-108cm/36"-43") . . 3XL (95-115cm/38"-46") . . 4XL (100-125cm/40"-50") . . 5XL (108-136cm/43"-54") . . Harga : Rm100 SAHAJA ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . Kalau tak tahu nak pilih size , whatsapp kami size pinggang/size seluar korang dalam inchi ya sayang ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
D'QUEEN CORSET . =============== . . Sape ada masalah ni ?? . . โœ‹๐ŸปLemak Menggelebeh . โœ‹๐ŸปPinggang Takde Cutting โœ‹๐ŸปPerut Maju Kedepan โœ‹๐ŸปSelulit โœ‹๐ŸปPosture Badan Tak Stabil โœ‹๐ŸปSelalu Sakit Pinggang โœ‹๐ŸปPerut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai 5XL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! NOW OFFER RM70 jerrrr ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Cara order : screenshot picture ni dan send ke whatsapp 019-8331769๐Ÿ”ฅ just bagitau kite size ukuran pinggang awak dalam inchi ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
D'QUEEN CORSET . =============== . . Sape ada masalah ni ?? . . โœ‹๐ŸปLemak Menggelebeh . โœ‹๐ŸปPinggang Takde Cutting โœ‹๐ŸปPerut Maju Kedepan โœ‹๐ŸปSelulit โœ‹๐ŸปPosture Badan Tak Stabil โœ‹๐ŸปSelalu Sakit Pinggang โœ‹๐ŸปPerut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai 5XL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! . . Cara order : screenshot picture ni dan send ke whatsapp 019-8331769๐Ÿ”ฅ just bagitau kite size ukuran pinggang awak dalam inchi ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
D'QUEEN CORSET . =============== . . Sape ada masalah ni ?? . . โœ‹๐ŸปLemak Menggelebeh . โœ‹๐ŸปPinggang Takde Cutting โœ‹๐ŸปPerut Maju Kedepan โœ‹๐ŸปSelulit โœ‹๐ŸปPosture Badan Tak Stabil โœ‹๐ŸปSelalu Sakit Pinggang โœ‹๐ŸปPerut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai 5XL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !! . . Cara order : screenshot picture ni dan send ke whatsapp 019-8331769๐Ÿ”ฅ just bagitau kite size ukuran pinggang awak dalam inchi ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
next page →