#bengkungindonesia

132 posts

Loading...
Masih belum dikurniakan cahaya mata? Sudah cuba pelbagai cara mahupun treatment di hospital. Tapi masih tidak berhasil. . . Boleh coba pakai korset #premiumbeautiful kerna ia membantu • menstabilkan hormon • menyokong rahim supaya tidak jatuh • mengurangkan keputihan • mengelakkan kanker servik • melancarkan peredaran darah . . Tidak salah kita mencuba, selebihnya Allah adalah sebaik perancang. Kita ikhtiar apa sahaja yang kita mampu.
Loading...
Siapa bilang mau pakai korset itu ambil masa lama. Hanya butuh 5 minit sahaja setiap hari untuk pakai #premiumbeautiful . . Yang ambil masa lama untuk seorang perempuan siap itu adalah untuk memilih pakaian yang mahu di pakai. Agree? . . Lepas ini tidak perlu kuatir untuk pilih baju apa mahu dipakai. Kerna once anda sudah sarung korset PB, pakai apa pun kelihatan cantik persis bidadari 😊
Ada diantara anda mempunyai masalah seperti diatas? . . Jika anda pikir untuk dapat body yang ramping dan langsing perlu exercise setiap hari, diet setiap hari, atau cara pantas perlu buat operasi liposuction? Lupa kan sahaja. . . Kerna kita bantu anda tanpa dengan cara seperti saya bilang tadi. Dengan pemakaian 1 set #premiumbeautiful anda akan dapat • immediate shaping • immediate inchloss • immediate flat tummy • weight loss . . Invest sekali for lifetime 😍😍
Raden kenal PB sejak tahun 2013. Masa tuh berat 84kg. Lepas bersalin anak ke tiga tahun 2005 berat badan susah nak turun 😓 . . Dalam masa sama alami senggugut yang teruk sejak zaman sekolah sehinggalah berkahwin dan melahirkan anak. . . Bila mula pakai PB, bulan pertama saje rasa pelik mana pergi sengugut yang raden alami sejak dulu. Kurang rasa sakit terutama pada awal2 haid. Makin lama pakai makin hilang sengugut. . . Paling best PB dalam senyap telah membentuk semula badan raden dan menurunkan berat badan sebanyak 12kg. Alhamdulillah. . . Sejak itu PB sentiasa menjadi penenam setiap hari raden seolah2 macam tak lengkap keluar rumah tanpa PB. . . #premiumbeautifulcorset #pengenkurus
In less than 1 year size badan bertukar kepada yang lebih kecil. Sapa tak happy kan. . . Sebab akak ni pakai PB. PB bagi instant shape tau! Sarung je dah badan kemas. Kemas dari segi lemak tak bersepah. Jadi nak pakai apa pun confident. . . Bila setiap hari pakai PB makin lama inchloss akan berkurang dulu than follow by berat badan turun. TIPS yang penting kena pakai PB at least 8hours/day. . . #premiumbeautifulcorset #aniszaee
Agent sah @nursajat02 ya guys...untuk wilayah INDONESIA...yang mau jadi agen bareng saya DM atau WA saya ya guys ke 085361612899 thanx u ... Bagi penduduk indonesia yang pengen atau mau order bengkung diamond gold by nursajat tak usa jauh2 lagi order nya guys ..di Indonesia dah ada agent sah nya...beli yang ORIGINAL ya guys ...ready stock ..limited ya stock nya yuk yang mau buruan di order sebelum kehabisan ya guys... #nursajatindonesia #agennursajatindonesia #bengkungindonesia #bengkungnursajatindonesia #bengkungsajat #korsetnursajat #korsetindonesia #korsetmurah #waistshaperindonesia #pengecilperut #slimmingpants #agenwelcome #dropshipwelcome #dropshiperwelcome #rekanbisnis #butuhkerjaan #uangtambahan #irt #penghasilantambahan
Bengkung diamond gold 16 tulang -tidak melipat saat duduk -bahan nya sangat lembut dan nyaman dipakai. Kapan pun dan dimana pun anda berada -memiliki belt yg berfungsi membentuk waist menjadi lbh sexy dan berbentuk READY SIZE XS , S , dan M WA 085361612899 #ratnasarumpaet #waistshaperindonesia #nursajatindonesia #bengkungsajatmurah #bengkungindonesia #bengkungnursajatreadystock #bengkungnursajatindonesia #nursajatindonesiashop #korsetindonesia #korsetmurah #onlineshopindonesia #bandung #jakarta #sabunpemutih #creampayudara
Bengkung diamond hold sangat nyaman di pakai saat gym kah,pesta kah,shopping kah ,,,kemana2 pun cocok ... Sisa STOCK tgl 9box ya guys.. #bengkungindonesia #nursajatindonesia #korsetnursajat #bengkungnursajatindonesia #bengkungsajatindonesia #korset #medan #jakarta #surabaya #semarang #solo #kulinermedankulinerjakarta #kulinerbandung
・・・ LET’S CANTIK BENGKUNG DIAMOND GOLD 💋 Mau pinggang kerengga 🐜 and miss universe macam @nursajat02 ? Ini adalah kelebihan yang ada pada bengkung diamond gold ⬇ FUNGSI #letsbengkung ❤️ Memecahkan lemak ❤ Membentuk pinggang ❤️ Membetulkan posture badan ❤ Menyokong tulang belakang ❤️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ❤️ Melancarkan peredaran darah ❤️ Mempunyai 16 tulang ❤️ Mempunyai infrared ❤️ Memberi kenyamanan kepada si pemakai ❤️ Tak mudah terlipat/gulung ❤️ Tak panas SAIZ LET’S BENGKUNG: XS : 19 - 25 inch S : 26 - 32 inch M : 33 - 40 inch L : 41 - 50 inch XL : 51 - 57 ⚠SILA UKUR ELOK-ELOK YA SESUAI DENGAN SIZE ANDA ☺ KELEBIHAN bengkung sajat gold Mengalakan Metabolisme 💙Membuang angin berlebihan dalam badan 💙Membakar lemak 💙Bantu pemulihan sel 💙Bantu peredaran darah 💙Membantu mengeluarkan toksin terkumpul di dlm tubuh bdn melalui peluh dan menghilangkan kelesuan serta memulihkan tenaga dgn pantas ⚠Cuci guna sabun liquid. Jgn guna sabun serbuk. Sbb ada infra red kt dlm. Jgn perah pulas takut tetulang bengkung rosak. 😲 Dengan penggunaan konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci dengan ketara 💚Material kain yang tidak panas dan mudah untuk menyerap peluh 💚Saiz lebar bengkung yang panjang mampu menutupi seluruh kawasan perut 💚Membantu mengecutkan saluran peranakan bagi ibu yang lepas bersalin dan melancarkan perjalanan darah PENGGUNAAN bengkung 💜membantu mendisplinkan diri dan mempercepatkan perut terasa penuh 💜membantu dalam pemulihan dan pembentukan pinggul,vagina dan tulang pelvik 💜Membantu menguatkan struktur otot-otot perut dan boleh mengelakan perut mengeleber 💜Membantu menjaga postur badan yang betul sekaligus melegakan sakit belakang 💜Mengeluarkan lemak berlebihan yang terdapat pada bahagian perut Ha tudiaaaa.....Nak bentuk badan mcm kerengga and miss universe takk ?? Jom grab cepat uolsss 😍😍😍 #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungdiamondgold #letbengkungnursajat #letbengkungmurah #letscantik #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungkerengga #bengkungmedan #bengkungsajatmurah #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmissuniverse #nursajatindonesia #bengkungindonesia #nursajatindonesiashop
Perbedaan new design dan old design... Hanya beda di bagian belt nya ya guys... Bengkung 16 tulang free cream panas Bengkung 22 tulang tidak dapat cream panas WA 085361612899 #sajatindonesia #bengkungindonesia #nursajatindonesiashop #nursajatindonesia #bengkungnursajatoriginal #jakarta #kulinerbandung #medaninfo #solo #yogyakarta #batam #belitung
#Repost @nursajat02 with @get_repost ・・・ Love my body,jom buat senaman pinggul!!! Bersama lets bengkung diamond gold😍😍😍😍 #bengkungindonesia #nursajatindonesia #bengkungnursajatindonesia #korsetmedan #korsetindonesia
Wahhh NEW PRODUCTS BENGKUNG 22 TULANG DAH SAMPAI UOLS!!! MEMANG MELETOP UOLS!!! Cepat cepat dapat kan sis😍😍😍😍 More info uols boleh call 📞📞📞📞📞 085361612899 #bengkung #bengkungindonesia #bengkungsajat #korsetnursajat #korsetmedan #korsetjakarta #korsetmurat #waistshaperindonesia
・・・ LETS GIRDLE TONGGEK BY NURSAJAT 2 COLOUR NUDE & BLACK SAIZ S M L WA 085361612899 #bengkungsajat #bengkungnursajat #bengkungnursajatindonesia #bengkungindonesia #bengkungdiamondgold #korsetmedan #korsetjakarta #korsetbandung
Paket combo bengkung + girgle emang meletop...2 item ini memang BEST SELLER banget ....dapat kan harga SPESIAL untuk pemberian paket combo ini ya guys... Open PO until 29 sept Close PO 30sept Shipping 7 oktober WA 085361612899 #bengkungdiamondgold #bengkungindonesia #bengkungsajat #korsetmurah #korset #waistshaperjakarta #waistshapermedan #waistshaperindonesia #korsetbandung #kulinerbandung #jakarta #jambi #kulinerjambi #pekanbaru #korsetaceh #aceh
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... 😁😁😁. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... 😁😁😁. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... 😁😁😁. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Pagi-pagi lagi dah pecut ke rumah client untuk collect cash money for waist nipper. . Client ni selalu mengalami masalah #sakitpinggang sebab bekerja duduk terlalu lama. Disamping masalah #perutbuncit yang dah jadi pemandangan yang buruk. Tak sedap mata memandang. Pakai uniform pun dah tak cantik. Client Awie ni lelaki tau. #premiumbeautiful #waistnipper memang sesuai sangat bagi abang2 yang selalu mengadu sakit pinggang terutama sekali #abangrider . . So petang ni boleh punch & terus deliver to client.
Siapa kata bila umur dah masuk 40an dah putus harapan nak kembali #langsing & #cantik macam anak dara dulu? Tepuk dada tanya selera. Jangan salah faham, jangan kutuk jangan keji. Duk sibuk kata tak sedar diri la, budget cun la, macam-macam lagi la. La.... Busuk nye hati orang kalau fikir macam tu kan 😔😔. . Kita nak KURUS bukan untuk CANTIK semata-mata. Tapi paling penting adalah untuk KESIHATAN. Yelah bila dah berumur skit dan badan besar pulak tu macam-macam penyakit boleh datang. Sakit lutut la, sakit tumit la, sakit pinggang la. Tapi bila badan dah kurus dan maintain semua tu hilang serta merta. Bukan tu je, bila usia perkahwinan dah melebihi 15 ke 20 tahun, ini lah masa nya untuk menyemarak kan kembali kehangatan CINTA SUAMI ISTERI. Tak ke happy suami tengok isteri kembali muda remaja seperti saat mula-mula bergelar isteri dulu?
Siapa kata bila umur dah masuk 40an dah putus harapan nak kembali #langsing & #cantik macam anak dara dulu? Tepuk dada tanya selera. Jangan salah faham, jangan kutuk jangan keji. Duk sibuk kata tak sedar diri la, budget cun la, macam-macam lagi la. La.... Busuk nye hati orang kalau fikir macam tu kan 😔😔. . Kita nak KURUS bukan untuk CANTIK semata-mata. Tapi paling penting adalah untuk KESIHATAN. Yelah bila dah berumur skit dan badan besar pulak tu macam-macam penyakit boleh datang. Sakit lutut la, sakit tumit la, sakit pinggang la. Tapi bila badan dah kurus dan maintain semua tu hilang serta merta. Bukan tu je, bila usia perkahwinan dah melebihi 15 ke 20 tahun, ini lah masa nya untuk menyemarak kan kembali kehangatan CINTA SUAMI ISTERI. Tak ke happy suami tengok isteri kembali muda remaja seperti saat mula-mula bergelar isteri dulu?
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi 💕Ibu berpantang 💕Sakit tulang belakang @ #scoliosis 💕Persediaan perkahwinan 💕Wanita yang berhajat untuk kurus 💕Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi 💕Ibu berpantang 💕Sakit tulang belakang @ #scoliosis 💕Persediaan perkahwinan 💕Wanita yang berhajat untuk kurus 💕Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi 💕Ibu berpantang 💕Sakit tulang belakang @ #scoliosis 💕Persediaan perkahwinan 💕Wanita yang berhajat untuk kurus 💕Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Ehem...ehem..cun habis macam anak dara padahal dah jadi momy kepada 2 orang anak. . Kan Awie dah bagitau awal-awal lagi, bila sarung je #premiumbeautiful confirm ada shaping, badan semakin kecil, posture badan semakin baik, dan paling ketara nampak awet muda kan. 😘😘 . Dulu Amy ada masalah bongkok yang ketara selain daripada perut buncit selepas menjalani proses kelahiran secara ceaser sebanyak 2 kali. Masa tu memang confidence diri tu nun jauh di dasar gaung. Nak bergaya dengan baju cantik-cantik pun takut. But look at her now.. . Pada korang yang nak tahu RAHSIA amy yang selanjutnya cepat-cepat pm amy ok.. Korek rahsia keremajaan beliau habis-habis. Amy akan assist korang 1 by 1.. Memang tak rugi beli #corsetfir dari #pbexpert @_amy.othman
Ehem...ehem..cun habis macam anak dara padahal dah jadi momy kepada 2 orang anak. . Kan Awie dah bagitau awal-awal lagi, bila sarung je #premiumbeautiful confirm ada shaping, badan semakin kecil, posture badan semakin baik, dan paling ketara nampak awet muda kan. 😘😘 . Dulu Amy ada masalah bongkok yang ketara selain daripada perut buncit selepas menjalani proses kelahiran secara ceaser sebanyak 2 kali. Masa tu memang confidence diri tu nun jauh di dasar gaung. Nak bergaya dengan baju cantik-cantik pun takut. But look at her now.. . Pada korang yang nak tahu RAHSIA amy yang selanjutnya cepat-cepat pm amy ok.. Korek rahsia keremajaan beliau habis-habis. Amy akan assist korang 1 by 1.. Memang tak rugi beli #corsetfir dari #pbexpert @_amy.othman
Ni cara macam mana nak pakai pb korset. Yang mana selama ni cara pakai salah, uolss boleh refer yg ni. . Tak susah pun. Tak sampai 5 minit dah siap uolss. . . #korsetpremiumbeautiful #luxurycorset #korseteksklusif #speciallingerie #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam
SOLD OUT ・・・ Ibu-ibu atau yang bakal menjadi emak pada seorang anak ni sis nk kongsi skit pasal bengkung gold yang blh membantu ibu-ibu semua utk berpantang selepas bersalin nati. Ini adalah Kelebihan dan Faedah Memakai Bengkung . 1 Membuang angin di dalam badan. . 2 Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam pada kulit perut. . 3 Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh. . 4 Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. . 5 Mengelakkan badan daripada ‘masuk angin’. . 6 Mengecutkan rahim selepas bersalin. . 7 Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh. . 8 Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil. . 9 Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin. . 10 Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan. . 11 Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal. . 12 Memecahkan lemak dan selulit. . 13 Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan. . 14 Mencegah daripada makan yang berlebihan. . 15 Sembuhkan Sakit pinggang. . . #korsetpelangsing #korsetmedan #korsetjakarta #korsetperut #pengecilperut #bengkungbersalin #bengkung #bengkungsajat #bengkungindonesia #bengkungbandung #kecilkanperut
Tak pee kalau badan kita besar tak kurus2 lun. Yang penting kak, kita pny badan ada #bodyshape yang mengancam. Bukan nak menunjuk sangat bentuk badan tu kt org. Ni kita sendiri yang rasa. Bayangkan kalau kita pny perut terasa FLAT sikit lepas kita membuang air besar, perasaan happy dia tu mcm mana. Ni kan pulak bila dah sarung #korsetpelangsingperut ni, tiba2 dpt pulak pakej #instantshaping , maunyaa tak HAPPY! 😍😍😍 Bukan la nak kata pakai #PremiumBeautiful ni boleh kurus terus, TAKKK... tapi dapat bantu kemaskan bentuk badan kita ni, pn dah ckup. Boleh nak buat baju berfesyen sikit, xda laa baju kurung memanjang kan. Hihi.. Memang kalau sarung PB ni, akan diajar cara kemaskan lemak ditmpat yg betul. Boleh whatsapp/DM Alia ye. InsyaAllah puas hati bila sarung PB ni secara konsisten 8 jam sehari. Kebaikan #korsetfir ni, from top to toe, sangat2 berbaloi dengan harga. FREE FITTING and CONSULTATION available. #korsetpelangsing #bengkungmudah
Salah satu kehebatan #premiumbeautiful adalah kesan #instantshaping seawal 5 minit selepas sarung #corsetfir . Kalau pakai 2 bulan 2 tahun? Apa pulak kesannya? Mestilah dapat #inchloss & #weightloss dengan hanya perlu pakai #corsetmoden secara konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Itulah fungsi premium beautiful. Tak perlu berdiet keras atau senaman. . Nak dapatkan bentuk badan idaman? Cepat-cepat dm Awie untuk dapatkan harga super jimat dan free gift yang super awesome 😉😉
Salah satu kehebatan #premiumbeautiful adalah kesan #instantshaping seawal 5 minit selepas sarung #corsetfir . Kalau pakai 2 bulan 2 tahun? Apa pulak kesannya? Mestilah dapat #inchloss & #weightloss dengan hanya perlu pakai #corsetmoden secara konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Itulah fungsi premium beautiful. Tak perlu berdiet keras atau senaman. . Nak dapatkan bentuk badan idaman? Cepat-cepat dm Awie untuk dapatkan harga super jimat dan free gift yang super awesome 😉😉
Salah satu kehebatan #premiumbeautiful adalah kesan #instantshaping seawal 5 minit selepas sarung #corsetfir . Kalau pakai 2 bulan 2 tahun? Apa pulak kesannya? Mestilah dapat #inchloss & #weightloss dengan hanya perlu pakai #corsetmoden secara konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Itulah fungsi premium beautiful. Tak perlu berdiet keras atau senaman. . Nak dapatkan bentuk badan idaman? Cepat-cepat dm Awie untuk dapatkan harga super jimat dan free gift yang super awesome 😉😉
DEMAM PREMIUM BEAUTIFUL tak pernah PUTUS-PUTUS, ada saja permintaan dari wanita yang mengimpikan bentuk badan idaman bak jam pasir. Tak kira dari Malaysia mahupan dari Indonesia atau Brunei. . 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN adalah kelebihan yang ada pada #corsetfir ini berbanding corset lain yang ada di pasaran sekarang. #lifetimewarranty adalah kemestian bagi PB. Sebarang kerosakan hantarkan saja kepada agent yang sah untuk dibaiki secara PERCUMA. . Bagi yang ingin #berpantang boleh menggantikan #bengkungtradisional kepada PB yang lebih mudah digunakan dan fabrik yang selesa. Apatah lagi yang ingin kurus tanpa makan sebarang suppliment pun disarankan untuk menggunakan corset moden ni. Tak kurang juga yang mengalami masalah sakit tulang belakang amat sesuai menggantikan support tulang belakang yang dibekalkan oleh pihak hospital. Berat dan langsung tak selesa dipakai. Berbeza dengan PB, ia boleh membetulkan posture badan dan menyembuhkan #scoliosis atau #slipdisk . . Jadilah pengguna yang bijak. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya PAKAR BENGKUNG MODEN anda di talian 019-319 4923
DEMAM PREMIUM BEAUTIFUL tak pernah PUTUS-PUTUS, ada saja permintaan dari wanita yang mengimpikan bentuk badan idaman bak jam pasir. Tak kira dari Malaysia mahupan dari Indonesia atau Brunei. . 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN adalah kelebihan yang ada pada #corsetfir ini berbanding corset lain yang ada di pasaran sekarang. #lifetimewarranty adalah kemestian bagi PB. Sebarang kerosakan hantarkan saja kepada agent yang sah untuk dibaiki secara PERCUMA. . Bagi yang ingin #berpantang boleh menggantikan #bengkungtradisional kepada PB yang lebih mudah digunakan dan fabrik yang selesa. Apatah lagi yang ingin kurus tanpa makan sebarang suppliment pun disarankan untuk menggunakan corset moden ni. Tak kurang juga yang mengalami masalah sakit tulang belakang amat sesuai menggantikan support tulang belakang yang dibekalkan oleh pihak hospital. Berat dan langsung tak selesa dipakai. Berbeza dengan PB, ia boleh membetulkan posture badan dan menyembuhkan #scoliosis atau #slipdisk . . Jadilah pengguna yang bijak. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya PAKAR BENGKUNG MODEN anda di talian 019-319 4923
DEMAM PREMIUM BEAUTIFUL tak pernah PUTUS-PUTUS, ada saja permintaan dari wanita yang mengimpikan bentuk badan idaman bak jam pasir. Tak kira dari Malaysia mahupan dari Indonesia atau Brunei. . 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN adalah kelebihan yang ada pada #corsetfir ini berbanding corset lain yang ada di pasaran sekarang. #lifetimewarranty adalah kemestian bagi PB. Sebarang kerosakan hantarkan saja kepada agent yang sah untuk dibaiki secara PERCUMA. . Bagi yang ingin #berpantang boleh menggantikan #bengkungtradisional kepada PB yang lebih mudah digunakan dan fabrik yang selesa. Apatah lagi yang ingin kurus tanpa makan sebarang suppliment pun disarankan untuk menggunakan corset moden ni. Tak kurang juga yang mengalami masalah sakit tulang belakang amat sesuai menggantikan support tulang belakang yang dibekalkan oleh pihak hospital. Berat dan langsung tak selesa dipakai. Berbeza dengan PB, ia boleh membetulkan posture badan dan menyembuhkan #scoliosis atau #slipdisk . . Jadilah pengguna yang bijak. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya PAKAR BENGKUNG MODEN anda di talian 019-319 4923
Ha betul la ni kakak. Pakai PB masa pantang sangat mudah & cepat! Best sangat .
Istilah "GEMUK TERLAMPAU" . Maksudnya bila kita ❤️Rasa cepat penat ❤️Sakit tumit kaki & lutut ❤️Pakai baju pun nampak perut buncit ❤️Pasangan dah mula menegur penampilan diri ❤️Malas nak bergaul dengan orang ramai ❤️BMI badan mencecah obesiti . Set kombo kurus ada... Premium Beautiful pun ada.. Pilih nak mana 1. Lebih baik grab kedua-duanya. Awie nak bagi special price sehingga hujung bulan July 2018 ni.
Istilah "GEMUK TERLAMPAU" . Maksudnya bila kita ❤️Rasa cepat penat ❤️Sakit tumit kaki & lutut ❤️Pakai baju pun nampak perut buncit ❤️Pasangan dah mula menegur penampilan diri ❤️Malas nak bergaul dengan orang ramai ❤️BMI badan mencecah obesiti . Ni gambar semalam ke? Baby bump dah nampak tu? Actually not yesterday.. Tapi gambar tahun 2017 sekitar bulan February kot. Malu la sangat. Dah puas kempiskan perut tapi masih nampak kebuncitan diri. Adohai.... . Set kombo kurus ada... Premium Beautiful pun ada.. Pilih nak mana 1. Lebih baik grab kedua-duanya. Awie nak bagi special price sehingga hujung bulan July 2018 ni.
Istilah "GEMUK TERLAMPAU" . Maksudnya bila kita ❤️Rasa cepat penat ❤️Sakit tumit kaki & lutut ❤️Pakai baju pun nampak perut buncit ❤️Pasangan dah mula menegur penampilan diri ❤️Malas nak bergaul dengan orang ramai ❤️BMI badan mencecah obesiti . Set kombo kurus ada... Premium Beautiful pun ada.. Pilih nak mana 1. Lebih baik grab kedua-duanya. Awie nak bagi special price sehingga hujung bulan July 2018 ni.
Semalam my husband perhatinya sis tanpa berkata-kata. Dan tiba-tiba bersuara. . "kesian kaum wanita ni kan, asalnya body cantik tiba-tiba boleh bertukar bentuk fizikalnya nak pulak mana yang alahan tu sampai boleh merosakkan muka" . Hmmmm... Baguslah kalau ada husband yang fikir macam tu. So hargai wife korang tu.. Dah tahu isteri awak dah lari alignment sebab pregnant why you all nak halang wife dari beli Premium Beautiful ataupun korang tak nak sponsor sebagai hadiah atas segala pengorbanan beliau.. Jangan pandai complain je tau.. 🤔🤔🤔. . Kalau terasa nak tahu macam mana PB boleh bantu wife korang kembali cantik dan langsing boleh contact Awie ye..
Semalam my husband perhatinya sis tanpa berkata-kata. Dan tiba-tiba bersuara. . "kesian kaum wanita ni kan, asalnya body cantik tiba-tiba boleh bertukar bentuk fizikalnya nak pulak mana yang alahan tu sampai boleh merosakkan muka" . Hmmmm... Baguslah kalau ada husband yang fikir macam tu. So hargai wife korang tu.. Dah tahu isteri awak dah lari alignment sebab pregnant why you all nak halang wife dari beli Premium Beautiful ataupun korang tak nak sponsor sebagai hadiah atas segala pengorbanan beliau.. Jangan pandai complain je tau.. 🤔🤔🤔. . Kalau terasa nak tahu macam mana PB boleh bantu wife korang kembali cantik dan langsing boleh contact Awie ye..
Semalam my husband perhatinya sis tanpa berkata-kata. Dan tiba-tiba bersuara. . "kesian kaum wanita ni kan, asalnya body cantik tiba-tiba boleh bertukar bentuk fizikalnya nak pulak mana yang alahan tu sampai boleh merosakkan muka" . Hmmmm... Baguslah kalau ada husband yang fikir macam tu. So hargai wife korang tu.. Dah tahu isteri awak dah lari alignment sebab pregnant why you all nak halang wife dari beli Premium Beautiful ataupun korang tak nak sponsor sebagai hadiah atas segala pengorbanan beliau.. Jangan pandai complain je tau.. 🤔🤔🤔. . Kalau terasa nak tahu macam mana PB boleh bantu wife korang kembali cantik dan langsing boleh contact Awie ye..
Siapa free jom roger sis. Kita set time fitting premium beautiful. FREE jerr. . . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsepang #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam
Bengkungnursajatmalaysia#bengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #bengkungindonesia *POSLAJU MALAYSIA* 🇲🇾 *Price Details Including Postage Semenanjung Malaysia/Sabah, Sarawak & Labuan* 🇲🇾 *Semenanjung:* New Edition *DIAMOND GOLD* Let's Bengkung RM139.90 + postage RM10 = *RM149.90* *Sabah, Sarawak & Labuan:* New Edition *DIAMOND GOLD* Let's Bengkung RM139.90 + postage RM15 = *RM154.90* *Indonesia* Sekarang boleh anda dapatkan di Indonesia Colors: 1) Dark Blue 2) pink Untuk Diamond Bengkung 1) Extra Belt 2) Slimming Lotion 3) Extra Grip with new Materials Dengan setiap pembelian *New Edition DIAMOND GOLD* Let’s Bengkung akan dapat *FREE GIFT* Miss Universe *KRIM PEMANAS* by Nursajat yg boleh melansingkan, mencantikkan & membentuk!!! 😘😘😘 FREE GIFT sangat Limited untuk pembelian awal sahaja ♥♥♥
Bengkung gold diamond#bengkungnursajat #bengkunggolddamond #bengkungnursajat #bengkungindonesia #bengkungsml # *POSLAJU MALAYSIA* 🇲🇾 *Price Details Including Postage Semenanjung Malaysia/Sabah, Sarawak & Labuan* 🇲🇾 *Semenanjung:* New Edition *DIAMOND GOLD* Let's Bengkung RM139.90 + postage RM10 = *RM149.90* *Sabah, Sarawak & Labuan:* New Edition *DIAMOND GOLD* Let's Bengkung RM139.90 + postage RM15 = *RM154.90* *Now boleh kirim ke Indonesia(biaya pengiriman tergantung kota mana-gojek/JNE/dll*
Mood raya still on lagi kan? Kalau risau berat terus naik mendadak jom cuba premium beautiful ni untuk tolong maintain berat badan tu. . Untuk yg nak instant result kempiskan perut pun boleh jugak. Senang cerita, pb ni boleh tolong korang kurus lah! . . Ask me now Noorine, 0125702504 Premium Beautiful Expert
Bestnya bila dapat tau artis yg dah cantik pun still nak pasang badan dengan #premiumbeautifulcorset for raya ni. Dah cun pun ber PB uolss. Uolss tu bila lagi? Sempat lagi ni kalau nak order satu sebelum balik kampung.
Akak tak tau nak cakap apa dah. Cepat betul kurusss lepas bersalin. Tu lah! Pakai lagi korset #premiumbeautiful siapa suruh hehe. . Korang tak jeles ke dengn akak ni weii?? Cukup 44 hari nanti mau macam anak dara ni. Fuhhh kalah anak dara kot. .
Memang YAKIN nak bergaya bila sarung perisai Premium beautiful. Segala yang menggelebeh tu boleh dikemaskan. . Tak percaya? Cuba lah dulu. Ada free fitting lagi tau. Tempat lain tak ada, dengan #pbexpert je boleh dapat layanan macam ni😆. . Nak raya ni jom roger kita kalau nak fitting.
Berjaya KURUS selepas bersalin dengan PREMIUM BEAUTIFUL. This is what happened to me. Dalam masa 2 bulan,dapat turunkan berat badan lebih lagi dari berat sebelum pregnant. . TAK RUGI pakai #premiumbeautiful sebagai bengkung semasa #berpantang44hari hari tu. Result AWESOME sangat!! . . Noorine Mokhtar Premium beautiful user
Grab NOW dan jimat RM22!! Woww woww . Jom contact Kak Leez +60133502004 😘😘😘 . Pil Maharani merupakan pil kesuburan bagi wanita, sesuai diambil untuk wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang akan mendirikan rumahtangga sebagai persedian kesuburan awal. Pil Maharani ini juga boleh diambil untuk wanita yang sedang berpantang selepas bersalin. . Mengenai Herba Maharani Untuk Kesuburan 👉Juga dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan. 👉Ianya adalah keluaran Beijing Tong Ren Tang yang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun di China 👉Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah diperakui sebagai ‘Produk Terkenal di China’ pada tahun 1994. 👉Juga diiktiraf sebagai ‘Spesis Ubat Herba Yang Terpelihara’ pada tahun 1998. 👉Pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association – badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM) 👉Diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL20014419T) 👉Menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya..
I'm the certified expertise Premium Beautiful Corset and authorised agent by @sahajidah.haio Dapatkan full set of PB corset from Kak Leez dan anda pasti dapat memakai corset size yg betul, of course selesa boleh pakai hari2. We recommend #premiumBeautifulCorset # for you.. Korset ni bukan utk cantik saja hokeyyy tp utk masalah2 di bwh ini juga.. 😍😍 🌷 slip disc / back pain 🌷 cyst / fibroid 🌷 peranakan turun 🌷 senggugut 🌷 period tak teratur 🌷 perut buncit 🌷 lemak menggeleber 🌷 pinggul besar 🌷 orang lelaki pun blh pakai #WaistNipperPB 👉 70% untuk kesihatan 30% untuk kecantikan #g8Unity #g8UnityPenang #premiumbeautifulcorset #hanishaiziprotege #confinementset #lostweight #beauty #setpantang #1wanita1pb #internationalmarketing #premiumbeautifulpenang #corsetbangkok #corsetsingapore #corsetbrunei #corsetjakarta #kurussemulajadi #perampingbadan #setkempisperut #pakarkorset #bengkungindonesia #bengkungmalaysia #setbengkung #jk1m #fitnesscenter #jamubersalin
next page →