#bengkungindonesia

172 posts

Loading...
Yuk warganet INDONESiA dapatkan bengkung diamond gold by NURSAJAT ori from MALAYSIA product ...ramai sangat cust ku yang telah merasa kenyaman dan hasil dalam pemakaian korset NURSAJAT... Bahan nya yang sangat COMFORTABLE sehingga nyaman di pakai seharian... dan tidak membuat kulit dibagian perut terasa gatal Dan pasti nya ..korset ini TIDAK MELIPAT saat duduk..dapatkan promo Price dari kami... Yang mau order DM / WA ke 085361612899 #korsetmedan #korsetpelangsing #bengkungnursajatindonesia #nursajatindonesia #bengkungindonesia #pengikatperut
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ Assalamulaikum, Salam Mesra semua. . RAMAI BETUL YG SEDANG MENCARI #letsbengkungdiamondgold - RM139.90 #letsgirdletonggekfuhh - RM129.00 . WhatsApp penuh setiap hari! Yg nak order, PASTIKAN ANDA whatsApp Kak Ti, beritahu SIZE & LOCATION okey ๐Ÿค—. . ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR hari hari ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA hari hari HOTLINE on 24 hours : ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . . NAK MINUMAN BERPERISA COKLAT YG LAZAT DAN MAMPU TURUNKAN BERAT ANDA PUN aderrrrr RM79 - #chocofit RM48 - #lemonfit #chocolatefitness TERBAIK tau.. ada banyak sgt sgt sgttt #testimoni yg sudah berjaya dan berhasil ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Jom follow @chocofithq untuk info lanjut. . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #codchocofitklselangor #codklselangor #CodBengkungKlSelangor #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkungsingapore . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu ๐Ÿ’•
Loading...
Fats surround your entire body? Flabs here and there? Low self confidence? Envy your slim buddies? Wanna lose that nasty kilos? Here I introduce to you our latest baby Hush Hush -- Skinny Me! Just scrub-ba-dub-dub and you'll lose those flabby flabs ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #SkinnyMe #HushHushLegacy #FatsGoAway #GoodbyeKilos #follow๏ฝe #fattzura #fatlossjourney #fatloss #fatsgoaway #goodmorning #bengkungindonesia #sayajualmurah #kedaikopi #kedaisuamiisteri #kedaibabyonline #milkboostermalaysia #milkbooster #kurustanpasenaman #chocofit #coklatkurus #loseweightfast #losewightcooking
Fats surround your entire body? Flabs here and there? Low self confidence? Envy your slim buddies? Wanna lose that nasty kilos? Here I introduce to you our latest baby Hush Hush -- Skinny Me! Just scrub-ba-dub-dub and you'll lose those flabby flabs ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #SkinnyMe #HushHushLegacy #FatsGoAway #GoodbyeKilos #follow๏ฝe #fattzura #fatlossjourney #fatloss #fatsgoaway #goodmorning #bengkungindonesia #sayajualmurah #kedaikopi #kedaisuamiisteri #kedaibabyonline #milkboostermalaysia #milkbooster #kurustanpasenaman #menudiet #dietatkins #womenexcercise #bootyexercise
Fats surround your entire body? Flabs here and there? Low self confidence? Envy your slim buddies? Wanna lose that nasty kilos? Here I introduce to you our latest baby Hush Hush -- Skinny Me! Just scrub-ba-dub-dub and you'll lose those flabby flabs ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #SkinnyMe #HushHushLegacy #FatsGoAway #GoodbyeKilos #follow๏ฝe #fattzura #fatlossjourney #fatloss #fatsgoaway #goodmorning #bengkungindonesia #sayajualmurah #kedaikopi #kedaisuamiisteri #kedaibabyonline #milkboostermalaysia #milkbooster #kurustanpasenaman
Reposted from @bengkungnursajathq_indonesia - Love potion dan wonder bloom ORI by hush hush @hushhush.beauty Dapatkan yg ori dari agen sah Indonesia @bengkungnursajathq_indonesia . . #hushhushindonesia #agenhushhushlovepotion #creampayudara #chocofitindonesia #bengkungindonesia
REady stock buruan di order ya!!! #bengkungindonesia #nursajatindonesia #korset
Pengen body bagai miss Nursajat jom beli bengkung diamond gold by Nursajat..kami hanya menjual product Malaysia dan ORIGINAL ya guys #bengkungnursajatindonseia #nursajatindonesia #bengkungindonesia #korsetnursajat #agentnursajatindonesia
Menari sambil pakai Bengkung pun takde hal punya ๐Ÿ˜ . WA 085361612899 Jom dapatkan product terbaru DiamondGold Bengkung disini sebelum kehabisan stock!!!#bengkungmedan #bengkungnursajatindonesia #bengkungindonesia #korsetpelangsing #nursajatindonesia #agennursajatindonesia
๐ŸŽ POSTAGE KE BOTA, PERAK!! LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 22 Tulang (Size M) . SIAPA LAGIII YG SEDANG MENCARI CARI . #letsbengkungdiamondgold - RM139.90 #letsgirdletonggekfuhh - RM120.00 #chocofit - RM79.00 #Lemonfit - RM48.00 #trufitzfazura - RM69.00 . BOLEHLAH CEPAT2 WHATSAPO Kak Ti yer. SIAPA CEPAT DIA YG PUNYA !! ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . Cepatttt Sementara READY STOCK!! ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’ POSTAGE KE PERAK!! Tqsm sis beli BENGKUNG DIAMOND GOLD 16 TULANG (SIZE M) . SIAPA LAGIII YG SEDANG MENCARI CARI . #letsbengkungdiamondgold - RM139.90 #letsgirdletonggekfuhh - RM120.00 #chocofit - RM79.00 #Lemonfit - RM48.00 #trufitzfazura - RM69.00 . Bolehlah cepatt2 whatsApp Kak Ti yer. Siapa cepat dia punya ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . Cepatttt Sementara READY STOCK!! ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ Assalamulaikum, Salam Mesra semua. . RAMAI BETUL YG SEDANG MENCARI #letsbengkungdiamondgold - RM139.90 #letsgirdletonggekfuhh - RM129.00 . WhatsApp penuh setiap hari! Yg nak order, PASTIKAN ANDA whatsApp Kak Ti, beritahu SIZE & LOCATION okey ๐Ÿค—. . ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR hari hari ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA hari hari HOTLINE on 24 hours : ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . . NAK MINUMAN BERPERISA COKLAT YG LAZAT DAN MAMPU TURUNKAN BERAT ANDA PUN aderrrrr RM79 - #chocofit RM48 - #lemonfit #chocolatefitness TERBAIK tau.. ada banyak sgt sgt sgttt #testimoni yg sudah berjaya dan berhasil ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Jom follow @chocofithq untuk info lanjut. . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #codchocofitklselangor #codklselangor #CodBengkungKlSelangor #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkungsingapore . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu ๐Ÿ’•
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ SELAMAT SEJAHTERA Salam Mesra semua . SIAPA YG SEDANG MENCARI #letsgirdletonggekfuhh Bolehlah cepatt2 whatsApp Kak Ti, +6014 9446658 . READY STOCK!! ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #codchocofitklselangor #codklselangor #CodBengkungKlSelangor #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkungsingapore . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda Happy selalu ๐Ÿ’•
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’œ COD DONE!! LOKASI : SUNWAY PUTRA, KL . TERIMA KASIH kerana sudi beli #letsbengkungdiamondgold dengan Kak Ti. Lagi salah seorang Customer Kak Ti dari Indonesia. . Warga Indonesia, yg akan datang bercuti di Malaysia, pastikan whatsApp Kak Ti ya... jom dapatkan #letsbengkungdiamondgold . Ada Delivery area KL SELANGOR!! . +6014 9446658 KAK TI @bengkungsajat_klselangor @bengkungsajat_klselangor @bengkungsajat_klselangor . #BengkungSajatViral #LetsGirdleFuhh #codharihari #CodBengkungKlSelangor #codletsbengkungdiamondgold #Nursajat02 #TeamFazSajat #StokisSahSajat #bengkungsajatklselangor #indonesia #bengkungindonesia #bengkungsajatindonesia
๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’› FRESH FEEDBACK pengguna, #LetsBengkungDiamondGold "Alhamdulillah. Bila dah pakai #letsbengkungdiamondgold tu, badan & perut rase selesa. Makan sikit pun tak terasa lapar." #honestfeedbackfromcustomer . TQSM Ini customer Kak Ti dari Damansara Uptown. NAK DAPATKAN BENGKUNG & GIRDLE, make sure whatsApp Kak Ti, Okey โœŒ๏ธ ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda Happy2 selalu ๐Ÿ’•
๐Ÿ’ PENGEPOSAN ke KOTA BHARU KELANTAN!! . LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 22 TULANG SIZE : S HARGA : RM139.90 . NAK ORDER?? WHATSAPP NO KAK TI ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda Happy2 selalu ๐Ÿ’•
๐ŸŽ COD DONE!! LOKASI : FLORA DAMANSARA Terima Kasih puan. . Anda yg belum dan NAK DAPATKAN BENGKUNG & GIRDLE, make sure whatsApp Kak Ti, Okey โœŒ๏ธ ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor BENGKUNG PALING MELETOP!! . . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu ๐Ÿ’•
ูƒู„ ุดุฎุต ู„ุฏูŠู‡ ุนูŠูˆุจ ุŒ ู„ุฐู„ูƒ ุงุญุชุถุงู†ู‡ู…! ุงู„ุญุจ ู…ู† ุฃู†ุช ุŒ ูˆู„ูŠุณ ู‡ู†ุงูƒ ุดุฎุต ุขุฎุฑ ู…ุซู„ูƒ. ุนูŠูˆุจูƒ ุชุฌุนู„ูƒ ู…ุซุงู„ูŠ. Everyone has imperfections, so embrace them! Love who you are, there's no one else like you. Your imperfections make you perfect. ๐Ÿ‘‰Diamond gold 16 tulang ๐Ÿ‘‰Diamond gold 22 tulang #korset #pengecilperut #korsetnursajat #bengkungnursajat #bengkungindonesia #nursajatindonesia #korsetmurah #obatjerawat #skincareindonesia #creammuka #pelangsing #slimming
Harini rasanya nak bercerita tentang client Awie yang BERMINAT, DAH PAKAI & JUGA DAH DAPAT HASIL dari pemakaian #premiumbeautiful secara konsisten. . Amy ni memang dah tahu Awie pakai pb ni sejak 4 tahun lepas. Tapi macam tak nampak hasil. Bila timbul kesedaran dalam diri, rupanya KENA KONSISTEN pakai, less than 1 year fuhh....dah ada kesannya. Amy pun mulalah bertanya . ๐Ÿ˜ŽPakai pb ni ok ke kak? ๐Ÿ˜ŽBerbaloi ke beli pb ni? ๐Ÿ˜ŽHarga nya berapa? ๐Ÿ˜ŽSelain dari kurus apa kesannya? . Banyak lagi soalan si Amy ni. Akhirnya Amy buat keputusan nak pakai jugak. . Apa kesannya pb ni pada Amy? ๐Ÿ˜ Amy dulunya alami masalah posture badan yang membongkok. So nampak tak cantik kan. Lepas 2 3 bulan pakai pb alahai...posture badan dan kembali ke posisi yang betul. . ๐Ÿ˜ Amy adalah ibu kepada 2 orang anak yang kedua-duanya bersalin secara ceaser. Kesannya? Of course perut buncit sebab takut nak berbengkung masa berpantang. Sekarang? Fuhhh.. Macam anak dara ko...mak dara persis anak dara. . Korang rasa Amy menyesal tak miliki 1 set PB untuk KESIHATAN & KECANTIKAN DIRI SENDIRI? #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923
Masih belum dikurniakan cahaya mata? Sudah cuba pelbagai cara mahupun treatment di hospital. Tapi masih tidak berhasil. . . Boleh coba pakai korset #premiumbeautiful kerna ia membantu โ€ข menstabilkan hormon โ€ข menyokong rahim supaya tidak jatuh โ€ข mengurangkan keputihan โ€ข mengelakkan kanker servik โ€ข melancarkan peredaran darah . . Tidak salah kita mencuba, selebihnya Allah adalah sebaik perancang. Kita ikhtiar apa sahaja yang kita mampu.
Siapa bilang mau pakai korset itu ambil masa lama. Hanya butuh 5 minit sahaja setiap hari untuk pakai #premiumbeautiful . . Yang ambil masa lama untuk seorang perempuan siap itu adalah untuk memilih pakaian yang mahu di pakai. Agree? . . Lepas ini tidak perlu kuatir untuk pilih baju apa mahu dipakai. Kerna once anda sudah sarung korset PB, pakai apa pun kelihatan cantik persis bidadari ๐Ÿ˜Š
Ada diantara anda mempunyai masalah seperti diatas? . . Jika anda pikir untuk dapat body yang ramping dan langsing perlu exercise setiap hari, diet setiap hari, atau cara pantas perlu buat operasi liposuction? Lupa kan sahaja. . . Kerna kita bantu anda tanpa dengan cara seperti saya bilang tadi. Dengan pemakaian 1 set #premiumbeautiful anda akan dapat โ€ข immediate shaping โ€ข immediate inchloss โ€ข immediate flat tummy โ€ข weight loss . . Invest sekali for lifetime ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Raden kenal PB sejak tahun 2013. Masa tuh berat 84kg. Lepas bersalin anak ke tiga tahun 2005 berat badan susah nak turun ๐Ÿ˜“ . . Dalam masa sama alami senggugut yang teruk sejak zaman sekolah sehinggalah berkahwin dan melahirkan anak. . . Bila mula pakai PB, bulan pertama saje rasa pelik mana pergi sengugut yang raden alami sejak dulu. Kurang rasa sakit terutama pada awal2 haid. Makin lama pakai makin hilang sengugut. . . Paling best PB dalam senyap telah membentuk semula badan raden dan menurunkan berat badan sebanyak 12kg. Alhamdulillah. . . Sejak itu PB sentiasa menjadi penenam setiap hari raden seolah2 macam tak lengkap keluar rumah tanpa PB. . . #premiumbeautifulcorset #pengenkurus
In less than 1 year size badan bertukar kepada yang lebih kecil. Sapa tak happy kan. . . Sebab akak ni pakai PB. PB bagi instant shape tau! Sarung je dah badan kemas. Kemas dari segi lemak tak bersepah. Jadi nak pakai apa pun confident. . . Bila setiap hari pakai PB makin lama inchloss akan berkurang dulu than follow by berat badan turun. TIPS yang penting kena pakai PB at least 8hours/day. . . #premiumbeautifulcorset #aniszaee
Agent sah @nursajat02 ya guys...untuk wilayah INDONESIA...yang mau jadi agen bareng saya DM atau WA saya ya guys ke 085361612899 thanx u ... Bagi penduduk indonesia yang pengen atau mau order bengkung diamond gold by nursajat tak usa jauh2 lagi order nya guys ..di Indonesia dah ada agent sah nya...beli yang ORIGINAL ya guys ...ready stock ..limited ya stock nya yuk yang mau buruan di order sebelum kehabisan ya guys... #nursajatindonesia #agennursajatindonesia #bengkungindonesia #bengkungnursajatindonesia #bengkungsajat #korsetnursajat #korsetindonesia #korsetmurah #waistshaperindonesia #pengecilperut #slimmingpants #agenwelcome #dropshipwelcome #dropshiperwelcome #rekanbisnis #butuhkerjaan #uangtambahan #irt #penghasilantambahan
Bengkung diamond gold 16 tulang -tidak melipat saat duduk -bahan nya sangat lembut dan nyaman dipakai. Kapan pun dan dimana pun anda berada -memiliki belt yg berfungsi membentuk waist menjadi lbh sexy dan berbentuk READY SIZE XS , S , dan M WA 085361612899 #ratnasarumpaet #waistshaperindonesia #nursajatindonesia #bengkungsajatmurah #bengkungindonesia #bengkungnursajatreadystock #bengkungnursajatindonesia #nursajatindonesiashop #korsetindonesia #korsetmurah #onlineshopindonesia #bandung #jakarta #sabunpemutih #creampayudara
Bengkung diamond hold sangat nyaman di pakai saat gym kah,pesta kah,shopping kah ,,,kemana2 pun cocok ... Sisa STOCK tgl 9box ya guys.. #bengkungindonesia #nursajatindonesia #korsetnursajat #bengkungnursajatindonesia #bengkungsajatindonesia #korset #medan #jakarta #surabaya #semarang #solo #kulinermedankulinerjakarta #kulinerbandung
ใƒปใƒปใƒป LETโ€™S CANTIK BENGKUNG DIAMOND GOLD ๐Ÿ’‹ Mau pinggang kerengga ๐Ÿœ and miss universe macam @nursajat02 ? Ini adalah kelebihan yang ada pada bengkung diamond gold โฌ‡ FUNGSI #letsbengkung โค๏ธ Memecahkan lemak โค Membentuk pinggang โค๏ธ Membetulkan posture badan โค Menyokong tulang belakang โค๏ธ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) โค๏ธ Melancarkan peredaran darah โค๏ธ Mempunyai 16 tulang โค๏ธ Mempunyai infrared โค๏ธ Memberi kenyamanan kepada si pemakai โค๏ธ Tak mudah terlipat/gulung โค๏ธ Tak panas SAIZ LETโ€™S BENGKUNG: XS : 19 - 25 inch S : 26 - 32 inch M : 33 - 40 inch L : 41 - 50 inch XL : 51 - 57 โš SILA UKUR ELOK-ELOK YA SESUAI DENGAN SIZE ANDA โ˜บ KELEBIHAN bengkung sajat gold Mengalakan Metabolisme ๐Ÿ’™Membuang angin berlebihan dalam badan ๐Ÿ’™Membakar lemak ๐Ÿ’™Bantu pemulihan sel ๐Ÿ’™Bantu peredaran darah ๐Ÿ’™Membantu mengeluarkan toksin terkumpul di dlm tubuh bdn melalui peluh dan menghilangkan kelesuan serta memulihkan tenaga dgn pantas โš Cuci guna sabun liquid. Jgn guna sabun serbuk. Sbb ada infra red kt dlm. Jgn perah pulas takut tetulang bengkung rosak. ๐Ÿ˜ฒ Dengan penggunaan konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci dengan ketara ๐Ÿ’šMaterial kain yang tidak panas dan mudah untuk menyerap peluh ๐Ÿ’šSaiz lebar bengkung yang panjang mampu menutupi seluruh kawasan perut ๐Ÿ’šMembantu mengecutkan saluran peranakan bagi ibu yang lepas bersalin dan melancarkan perjalanan darah PENGGUNAAN bengkung ๐Ÿ’œmembantu mendisplinkan diri dan mempercepatkan perut terasa penuh ๐Ÿ’œmembantu dalam pemulihan dan pembentukan pinggul,vagina dan tulang pelvik ๐Ÿ’œMembantu menguatkan struktur otot-otot perut dan boleh mengelakan perut mengeleber ๐Ÿ’œMembantu menjaga postur badan yang betul sekaligus melegakan sakit belakang ๐Ÿ’œMengeluarkan lemak berlebihan yang terdapat pada bahagian perut Ha tudiaaaa.....Nak bentuk badan mcm kerengga and miss universe takk ?? Jom grab cepat uolsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungdiamondgold #letbengkungnursajat #letbengkungmurah #letscantik #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungkerengga #bengkungmedan #bengkungsajatmurah #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmissuniverse #nursajatindonesia #bengkungindonesia #nursajatindonesiashop
Perbedaan new design dan old design... Hanya beda di bagian belt nya ya guys... Bengkung 16 tulang free cream panas Bengkung 22 tulang tidak dapat cream panas WA 085361612899 #sajatindonesia #bengkungindonesia #nursajatindonesiashop #nursajatindonesia #bengkungnursajatoriginal #jakarta #kulinerbandung #medaninfo #solo #yogyakarta #batam #belitung
#Repost @nursajat02 with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Love my body,jom buat senaman pinggul!!! Bersama lets bengkung diamond gold๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bengkungindonesia #nursajatindonesia #bengkungnursajatindonesia #korsetmedan #korsetindonesia
Wahhh NEW PRODUCTS BENGKUNG 22 TULANG DAH SAMPAI UOLS!!! MEMANG MELETOP UOLS!!! Cepat cepat dapat kan sis๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ More info uols boleh call ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž 085361612899 #bengkung #bengkungindonesia #bengkungsajat #korsetnursajat #korsetmedan #korsetjakarta #korsetmurat #waistshaperindonesia
ใƒปใƒปใƒป LETS GIRDLE TONGGEK BY NURSAJAT 2 COLOUR NUDE & BLACK SAIZ S M L WA 085361612899 #bengkungsajat #bengkungnursajat #bengkungnursajatindonesia #bengkungindonesia #bengkungdiamondgold #korsetmedan #korsetjakarta #korsetbandung
Paket combo bengkung + girgle emang meletop...2 item ini memang BEST SELLER banget ....dapat kan harga SPESIAL untuk pemberian paket combo ini ya guys... Open PO until 29 sept Close PO 30sept Shipping 7 oktober WA 085361612899 #bengkungdiamondgold #bengkungindonesia #bengkungsajat #korsetmurah #korset #waistshaperjakarta #waistshapermedan #waistshaperindonesia #korsetbandung #kulinerbandung #jakarta #jambi #kulinerjambi #pekanbaru #korsetaceh #aceh
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Pagi-pagi lagi dah pecut ke rumah client untuk collect cash money for waist nipper. . Client ni selalu mengalami masalah #sakitpinggang sebab bekerja duduk terlalu lama. Disamping masalah #perutbuncit yang dah jadi pemandangan yang buruk. Tak sedap mata memandang. Pakai uniform pun dah tak cantik. Client Awie ni lelaki tau. #premiumbeautiful #waistnipper memang sesuai sangat bagi abang2 yang selalu mengadu sakit pinggang terutama sekali #abangrider . . So petang ni boleh punch & terus deliver to client.
Siapa kata bila umur dah masuk 40an dah putus harapan nak kembali #langsing & #cantik macam anak dara dulu? Tepuk dada tanya selera. Jangan salah faham, jangan kutuk jangan keji. Duk sibuk kata tak sedar diri la, budget cun la, macam-macam lagi la. La.... Busuk nye hati orang kalau fikir macam tu kan ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”. . Kita nak KURUS bukan untuk CANTIK semata-mata. Tapi paling penting adalah untuk KESIHATAN. Yelah bila dah berumur skit dan badan besar pulak tu macam-macam penyakit boleh datang. Sakit lutut la, sakit tumit la, sakit pinggang la. Tapi bila badan dah kurus dan maintain semua tu hilang serta merta. Bukan tu je, bila usia perkahwinan dah melebihi 15 ke 20 tahun, ini lah masa nya untuk menyemarak kan kembali kehangatan CINTA SUAMI ISTERI. Tak ke happy suami tengok isteri kembali muda remaja seperti saat mula-mula bergelar isteri dulu?
Siapa kata bila umur dah masuk 40an dah putus harapan nak kembali #langsing & #cantik macam anak dara dulu? Tepuk dada tanya selera. Jangan salah faham, jangan kutuk jangan keji. Duk sibuk kata tak sedar diri la, budget cun la, macam-macam lagi la. La.... Busuk nye hati orang kalau fikir macam tu kan ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”. . Kita nak KURUS bukan untuk CANTIK semata-mata. Tapi paling penting adalah untuk KESIHATAN. Yelah bila dah berumur skit dan badan besar pulak tu macam-macam penyakit boleh datang. Sakit lutut la, sakit tumit la, sakit pinggang la. Tapi bila badan dah kurus dan maintain semua tu hilang serta merta. Bukan tu je, bila usia perkahwinan dah melebihi 15 ke 20 tahun, ini lah masa nya untuk menyemarak kan kembali kehangatan CINTA SUAMI ISTERI. Tak ke happy suami tengok isteri kembali muda remaja seperti saat mula-mula bergelar isteri dulu?
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi ๐Ÿ’•Ibu berpantang ๐Ÿ’•Sakit tulang belakang @ #scoliosis ๐Ÿ’•Persediaan perkahwinan ๐Ÿ’•Wanita yang berhajat untuk kurus ๐Ÿ’•Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi ๐Ÿ’•Ibu berpantang ๐Ÿ’•Sakit tulang belakang @ #scoliosis ๐Ÿ’•Persediaan perkahwinan ๐Ÿ’•Wanita yang berhajat untuk kurus ๐Ÿ’•Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
next page →