#bengkungindonesia

152 posts

Loading...
Loading...
Pengen body bagai miss Nursajat jom beli bengkung diamond gold by Nursajat..kami hanya menjual product Malaysia dan ORIGINAL ya guys #bengkungnursajatindonseia #nursajatindonesia #bengkungindonesia #korsetnursajat #agentnursajatindonesia
Orang Jakarta pun pakat grab #bengkungsajatoriginal tauu ๐Ÿ˜
๐ŸŽ POSTAGE KE BOTA, PERAK!! LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 22 Tulang (Size M) . SIAPA LAGIII YG SEDANG MENCARI CARI . #letsbengkungdiamondgold - RM139.90 #letsgirdletonggekfuhh - RM120.00 #chocofit - RM79.00 #Lemonfit - RM48.00 #trufitzfazura - RM69.00 . BOLEHLAH CEPAT2 WHATSAPO Kak Ti yer. SIAPA CEPAT DIA YG PUNYA !! ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . Cepatttt Sementara READY STOCK!! ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’ POSTAGE KE PERAK!! Tqsm sis beli BENGKUNG DIAMOND GOLD 16 TULANG (SIZE M) . SIAPA LAGIII YG SEDANG MENCARI CARI . #letsbengkungdiamondgold - RM139.90 #letsgirdletonggekfuhh - RM120.00 #chocofit - RM79.00 #Lemonfit - RM48.00 #trufitzfazura - RM69.00 . Bolehlah cepatt2 whatsApp Kak Ti yer. Siapa cepat dia punya ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . Cepatttt Sementara READY STOCK!! ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ Assalamulaikum, Salam Mesra semua. . RAMAI BETUL YG SEDANG MENCARI #letsbengkungdiamondgold - RM139.90 #letsgirdletonggekfuhh - RM129.00 . WhatsApp penuh setiap hari! Yg nak order, PASTIKAN ANDA whatsApp Kak Ti, beritahu SIZE & LOCATION okey ๐Ÿค—. . ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR hari hari ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA hari hari HOTLINE on 24 hours : ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . . NAK MINUMAN BERPERISA COKLAT YG LAZAT DAN MAMPU TURUNKAN BERAT ANDA PUN aderrrrr RM79 - #chocofit RM48 - #lemonfit #chocolatefitness TERBAIK tau.. ada banyak sgt sgt sgttt #testimoni yg sudah berjaya dan berhasil ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Jom follow @chocofithq untuk info lanjut. . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #codchocofitklselangor #codklselangor #CodBengkungKlSelangor #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkungsingapore . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu ๐Ÿ’•
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ SELAMAT SEJAHTERA Salam Mesra semua . SIAPA YG SEDANG MENCARI #letsgirdletonggekfuhh Bolehlah cepatt2 whatsApp Kak Ti, +6014 9446658 . READY STOCK!! ๐Ÿ‘ COD sekitar KL-SELANGOR ๐Ÿ‘ POS seluruh MALAYSIA . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #codchocofitklselangor #codklselangor #CodBengkungKlSelangor #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkungsingapore . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda Happy selalu ๐Ÿ’•
๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’œ COD DONE!! LOKASI : SUNWAY PUTRA, KL . TERIMA KASIH kerana sudi beli #letsbengkungdiamondgold dengan Kak Ti. Lagi salah seorang Customer Kak Ti dari Indonesia. . Warga Indonesia, yg akan datang bercuti di Malaysia, pastikan whatsApp Kak Ti ya... jom dapatkan #letsbengkungdiamondgold . Ada Delivery area KL SELANGOR!! . +6014 9446658 KAK TI @bengkungsajat_klselangor @bengkungsajat_klselangor @bengkungsajat_klselangor . #BengkungSajatViral #LetsGirdleFuhh #codharihari #CodBengkungKlSelangor #codletsbengkungdiamondgold #Nursajat02 #TeamFazSajat #StokisSahSajat #bengkungsajatklselangor #indonesia #bengkungindonesia #bengkungsajatindonesia
๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’› FRESH FEEDBACK pengguna, #LetsBengkungDiamondGold "Alhamdulillah. Bila dah pakai #letsbengkungdiamondgold tu, badan & perut rase selesa. Makan sikit pun tak terasa lapar." #honestfeedbackfromcustomer . TQSM Ini customer Kak Ti dari Damansara Uptown. NAK DAPATKAN BENGKUNG & GIRDLE, make sure whatsApp Kak Ti, Okey โœŒ๏ธ ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda Happy2 selalu ๐Ÿ’•
๐Ÿ’ PENGEPOSAN ke KOTA BHARU KELANTAN!! . LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 22 TULANG SIZE : S HARGA : RM139.90 . NAK ORDER?? WHATSAPP NO KAK TI ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor . . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda Happy2 selalu ๐Ÿ’•
๐ŸŽ COD DONE!! LOKASI : FLORA DAMANSARA Terima Kasih puan. . Anda yg belum dan NAK DAPATKAN BENGKUNG & GIRDLE, make sure whatsApp Kak Ti, Okey โœŒ๏ธ ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor ๐Ÿ“ฑ +6014 9446658 @bengkungsajat_klselangor BENGKUNG PALING MELETOP!! . . #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #BengkungSajatViral #bengkungsajatklselangor #codchocofitklselangor #codklselangor #codharihari #CodBengkungKlSelangor #bengkung22tulang #codlemonfitklselangor #bengkungindonesia #bengkung16tulang #bengkungsingapore #BengkungIbuBerpantang #bengkungnursajat #bengkungsajatoriginal #janganmengata #Nursajat02 #TeamFazSajat #AgenSahSajat #StokisSahSajat . TERIMA KASIH buat anda yg telah pun berurusan dengan Kak Ti. Semoga anda berpuas hati & Happy2 selalu ๐Ÿ’•
Harini rasanya nak bercerita tentang client Awie yang BERMINAT, DAH PAKAI & JUGA DAH DAPAT HASIL dari pemakaian #premiumbeautiful secara konsisten. . Amy ni memang dah tahu Awie pakai pb ni sejak 4 tahun lepas. Tapi macam tak nampak hasil. Bila timbul kesedaran dalam diri, rupanya KENA KONSISTEN pakai, less than 1 year fuhh....dah ada kesannya. Amy pun mulalah bertanya . ๐Ÿ˜ŽPakai pb ni ok ke kak? ๐Ÿ˜ŽBerbaloi ke beli pb ni? ๐Ÿ˜ŽHarga nya berapa? ๐Ÿ˜ŽSelain dari kurus apa kesannya? . Banyak lagi soalan si Amy ni. Akhirnya Amy buat keputusan nak pakai jugak. . Apa kesannya pb ni pada Amy? ๐Ÿ˜ Amy dulunya alami masalah posture badan yang membongkok. So nampak tak cantik kan. Lepas 2 3 bulan pakai pb alahai...posture badan dan kembali ke posisi yang betul. . ๐Ÿ˜ Amy adalah ibu kepada 2 orang anak yang kedua-duanya bersalin secara ceaser. Kesannya? Of course perut buncit sebab takut nak berbengkung masa berpantang. Sekarang? Fuhhh.. Macam anak dara ko...mak dara persis anak dara. . Korang rasa Amy menyesal tak miliki 1 set PB untuk KESIHATAN & KECANTIKAN DIRI SENDIRI? #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923
Masih belum dikurniakan cahaya mata? Sudah cuba pelbagai cara mahupun treatment di hospital. Tapi masih tidak berhasil. . . Boleh coba pakai korset #premiumbeautiful kerna ia membantu โ€ข menstabilkan hormon โ€ข menyokong rahim supaya tidak jatuh โ€ข mengurangkan keputihan โ€ข mengelakkan kanker servik โ€ข melancarkan peredaran darah . . Tidak salah kita mencuba, selebihnya Allah adalah sebaik perancang. Kita ikhtiar apa sahaja yang kita mampu.
Siapa bilang mau pakai korset itu ambil masa lama. Hanya butuh 5 minit sahaja setiap hari untuk pakai #premiumbeautiful . . Yang ambil masa lama untuk seorang perempuan siap itu adalah untuk memilih pakaian yang mahu di pakai. Agree? . . Lepas ini tidak perlu kuatir untuk pilih baju apa mahu dipakai. Kerna once anda sudah sarung korset PB, pakai apa pun kelihatan cantik persis bidadari ๐Ÿ˜Š
Ada diantara anda mempunyai masalah seperti diatas? . . Jika anda pikir untuk dapat body yang ramping dan langsing perlu exercise setiap hari, diet setiap hari, atau cara pantas perlu buat operasi liposuction? Lupa kan sahaja. . . Kerna kita bantu anda tanpa dengan cara seperti saya bilang tadi. Dengan pemakaian 1 set #premiumbeautiful anda akan dapat โ€ข immediate shaping โ€ข immediate inchloss โ€ข immediate flat tummy โ€ข weight loss . . Invest sekali for lifetime ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Raden kenal PB sejak tahun 2013. Masa tuh berat 84kg. Lepas bersalin anak ke tiga tahun 2005 berat badan susah nak turun ๐Ÿ˜“ . . Dalam masa sama alami senggugut yang teruk sejak zaman sekolah sehinggalah berkahwin dan melahirkan anak. . . Bila mula pakai PB, bulan pertama saje rasa pelik mana pergi sengugut yang raden alami sejak dulu. Kurang rasa sakit terutama pada awal2 haid. Makin lama pakai makin hilang sengugut. . . Paling best PB dalam senyap telah membentuk semula badan raden dan menurunkan berat badan sebanyak 12kg. Alhamdulillah. . . Sejak itu PB sentiasa menjadi penenam setiap hari raden seolah2 macam tak lengkap keluar rumah tanpa PB. . . #premiumbeautifulcorset #pengenkurus
In less than 1 year size badan bertukar kepada yang lebih kecil. Sapa tak happy kan. . . Sebab akak ni pakai PB. PB bagi instant shape tau! Sarung je dah badan kemas. Kemas dari segi lemak tak bersepah. Jadi nak pakai apa pun confident. . . Bila setiap hari pakai PB makin lama inchloss akan berkurang dulu than follow by berat badan turun. TIPS yang penting kena pakai PB at least 8hours/day. . . #premiumbeautifulcorset #aniszaee
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Bulan September memang banyak sangat cuti kan. Minggu ni cuti 4 hari. Ada yang amik kesempatan untuk lajak cuti sampai ke minggu depan. Cuti panjang..... Yahoooo... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Cuti tu cuti gak shayang2 semua. Make sure badan pun kena jaga tau. Apa yang orang tefikir pasal bercuti? Makanan... Makanan.. Makanan.. Malaysia ni kan syurga makanan. So pastikan korang ada #perisaidiri untuk pastikan tak terlebih makan ye. . Masa bercuti jugak la kita perlu travel jauhkan. Tak kiralah naik kereta atau flight. #sakitpinggang memang masalah utama. Tak kira lagi #sakittumitkaki bila banyak sangat berjalan. Solusinya adalah dengan #corsetkesihatan untuk pastikan pinggang kita dijaga kemas selain dari menjaga #posturebadan . . #g8unity #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #cuticutimalaysia
Pagi-pagi lagi dah pecut ke rumah client untuk collect cash money for waist nipper. . Client ni selalu mengalami masalah #sakitpinggang sebab bekerja duduk terlalu lama. Disamping masalah #perutbuncit yang dah jadi pemandangan yang buruk. Tak sedap mata memandang. Pakai uniform pun dah tak cantik. Client Awie ni lelaki tau. #premiumbeautiful #waistnipper memang sesuai sangat bagi abang2 yang selalu mengadu sakit pinggang terutama sekali #abangrider . . So petang ni boleh punch & terus deliver to client.
Siapa kata bila umur dah masuk 40an dah putus harapan nak kembali #langsing & #cantik macam anak dara dulu? Tepuk dada tanya selera. Jangan salah faham, jangan kutuk jangan keji. Duk sibuk kata tak sedar diri la, budget cun la, macam-macam lagi la. La.... Busuk nye hati orang kalau fikir macam tu kan ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”. . Kita nak KURUS bukan untuk CANTIK semata-mata. Tapi paling penting adalah untuk KESIHATAN. Yelah bila dah berumur skit dan badan besar pulak tu macam-macam penyakit boleh datang. Sakit lutut la, sakit tumit la, sakit pinggang la. Tapi bila badan dah kurus dan maintain semua tu hilang serta merta. Bukan tu je, bila usia perkahwinan dah melebihi 15 ke 20 tahun, ini lah masa nya untuk menyemarak kan kembali kehangatan CINTA SUAMI ISTERI. Tak ke happy suami tengok isteri kembali muda remaja seperti saat mula-mula bergelar isteri dulu?
Siapa kata bila umur dah masuk 40an dah putus harapan nak kembali #langsing & #cantik macam anak dara dulu? Tepuk dada tanya selera. Jangan salah faham, jangan kutuk jangan keji. Duk sibuk kata tak sedar diri la, budget cun la, macam-macam lagi la. La.... Busuk nye hati orang kalau fikir macam tu kan ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”. . Kita nak KURUS bukan untuk CANTIK semata-mata. Tapi paling penting adalah untuk KESIHATAN. Yelah bila dah berumur skit dan badan besar pulak tu macam-macam penyakit boleh datang. Sakit lutut la, sakit tumit la, sakit pinggang la. Tapi bila badan dah kurus dan maintain semua tu hilang serta merta. Bukan tu je, bila usia perkahwinan dah melebihi 15 ke 20 tahun, ini lah masa nya untuk menyemarak kan kembali kehangatan CINTA SUAMI ISTERI. Tak ke happy suami tengok isteri kembali muda remaja seperti saat mula-mula bergelar isteri dulu?
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi ๐Ÿ’•Ibu berpantang ๐Ÿ’•Sakit tulang belakang @ #scoliosis ๐Ÿ’•Persediaan perkahwinan ๐Ÿ’•Wanita yang berhajat untuk kurus ๐Ÿ’•Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi ๐Ÿ’•Ibu berpantang ๐Ÿ’•Sakit tulang belakang @ #scoliosis ๐Ÿ’•Persediaan perkahwinan ๐Ÿ’•Wanita yang berhajat untuk kurus ๐Ÿ’•Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Jom pasang badan dengan #premiumbeautiful . Memang wajib grab sekarang juga sementara 0% GST & sebelum penguatkuasaan SST Sept 2018 nanti . Sangat sesuai bagi ๐Ÿ’•Ibu berpantang ๐Ÿ’•Sakit tulang belakang @ #scoliosis ๐Ÿ’•Persediaan perkahwinan ๐Ÿ’•Wanita yang berhajat untuk kurus ๐Ÿ’•Wanita senggugut teruk atau mengidap sembelit . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Dapatkan dengan harga discount hebat & free gift yang sangat-sangat berbaloi.. . Bagi yang ingin menambah pendapat juga dialu-alukan #sideincome #extraincome #2kerja #businessplan #businessopportunities #retirementskim #retirementplan #kerjDarirumah #onlinebusiness #AutoPilotIncome #financialfreedom #timefreedom
Ehem...ehem..cun habis macam anak dara padahal dah jadi momy kepada 2 orang anak. . Kan Awie dah bagitau awal-awal lagi, bila sarung je #premiumbeautiful confirm ada shaping, badan semakin kecil, posture badan semakin baik, dan paling ketara nampak awet muda kan. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Dulu Amy ada masalah bongkok yang ketara selain daripada perut buncit selepas menjalani proses kelahiran secara ceaser sebanyak 2 kali. Masa tu memang confidence diri tu nun jauh di dasar gaung. Nak bergaya dengan baju cantik-cantik pun takut. But look at her now.. . Pada korang yang nak tahu RAHSIA amy yang selanjutnya cepat-cepat pm amy ok.. Korek rahsia keremajaan beliau habis-habis. Amy akan assist korang 1 by 1.. Memang tak rugi beli #corsetfir dari #pbexpert @_amy.othman
Ehem...ehem..cun habis macam anak dara padahal dah jadi momy kepada 2 orang anak. . Kan Awie dah bagitau awal-awal lagi, bila sarung je #premiumbeautiful confirm ada shaping, badan semakin kecil, posture badan semakin baik, dan paling ketara nampak awet muda kan. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Dulu Amy ada masalah bongkok yang ketara selain daripada perut buncit selepas menjalani proses kelahiran secara ceaser sebanyak 2 kali. Masa tu memang confidence diri tu nun jauh di dasar gaung. Nak bergaya dengan baju cantik-cantik pun takut. But look at her now.. . Pada korang yang nak tahu RAHSIA amy yang selanjutnya cepat-cepat pm amy ok.. Korek rahsia keremajaan beliau habis-habis. Amy akan assist korang 1 by 1.. Memang tak rugi beli #corsetfir dari #pbexpert @_amy.othman
Ni cara macam mana nak pakai pb korset. Yang mana selama ni cara pakai salah, uolss boleh refer yg ni. . Tak susah pun. Tak sampai 5 minit dah siap uolss. . . #korsetpremiumbeautiful #luxurycorset #korseteksklusif #speciallingerie #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam
Tak pee kalau badan kita besar tak kurus2 lun. Yang penting kak, kita pny badan ada #bodyshape yang mengancam. Bukan nak menunjuk sangat bentuk badan tu kt org. Ni kita sendiri yang rasa. Bayangkan kalau kita pny perut terasa FLAT sikit lepas kita membuang air besar, perasaan happy dia tu mcm mana. Ni kan pulak bila dah sarung #korsetpelangsingperut ni, tiba2 dpt pulak pakej #instantshaping , maunyaa tak HAPPY! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bukan la nak kata pakai #PremiumBeautiful ni boleh kurus terus, TAKKK... tapi dapat bantu kemaskan bentuk badan kita ni, pn dah ckup. Boleh nak buat baju berfesyen sikit, xda laa baju kurung memanjang kan. Hihi.. Memang kalau sarung PB ni, akan diajar cara kemaskan lemak ditmpat yg betul. Boleh whatsapp/DM Alia ye. InsyaAllah puas hati bila sarung PB ni secara konsisten 8 jam sehari. Kebaikan #korsetfir ni, from top to toe, sangat2 berbaloi dengan harga. FREE FITTING and CONSULTATION available. #korsetpelangsing #bengkungmudah
Salah satu kehebatan #premiumbeautiful adalah kesan #instantshaping seawal 5 minit selepas sarung #corsetfir . Kalau pakai 2 bulan 2 tahun? Apa pulak kesannya? Mestilah dapat #inchloss & #weightloss dengan hanya perlu pakai #corsetmoden secara konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Itulah fungsi premium beautiful. Tak perlu berdiet keras atau senaman. . Nak dapatkan bentuk badan idaman? Cepat-cepat dm Awie untuk dapatkan harga super jimat dan free gift yang super awesome ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Salah satu kehebatan #premiumbeautiful adalah kesan #instantshaping seawal 5 minit selepas sarung #corsetfir . Kalau pakai 2 bulan 2 tahun? Apa pulak kesannya? Mestilah dapat #inchloss & #weightloss dengan hanya perlu pakai #corsetmoden secara konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Itulah fungsi premium beautiful. Tak perlu berdiet keras atau senaman. . Nak dapatkan bentuk badan idaman? Cepat-cepat dm Awie untuk dapatkan harga super jimat dan free gift yang super awesome ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Salah satu kehebatan #premiumbeautiful adalah kesan #instantshaping seawal 5 minit selepas sarung #corsetfir . Kalau pakai 2 bulan 2 tahun? Apa pulak kesannya? Mestilah dapat #inchloss & #weightloss dengan hanya perlu pakai #corsetmoden secara konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . 70% kesihatan & 30% kecantikan. Itulah fungsi premium beautiful. Tak perlu berdiet keras atau senaman. . Nak dapatkan bentuk badan idaman? Cepat-cepat dm Awie untuk dapatkan harga super jimat dan free gift yang super awesome ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
DEMAM PREMIUM BEAUTIFUL tak pernah PUTUS-PUTUS, ada saja permintaan dari wanita yang mengimpikan bentuk badan idaman bak jam pasir. Tak kira dari Malaysia mahupan dari Indonesia atau Brunei. . 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN adalah kelebihan yang ada pada #corsetfir ini berbanding corset lain yang ada di pasaran sekarang. #lifetimewarranty adalah kemestian bagi PB. Sebarang kerosakan hantarkan saja kepada agent yang sah untuk dibaiki secara PERCUMA. . Bagi yang ingin #berpantang boleh menggantikan #bengkungtradisional kepada PB yang lebih mudah digunakan dan fabrik yang selesa. Apatah lagi yang ingin kurus tanpa makan sebarang suppliment pun disarankan untuk menggunakan corset moden ni. Tak kurang juga yang mengalami masalah sakit tulang belakang amat sesuai menggantikan support tulang belakang yang dibekalkan oleh pihak hospital. Berat dan langsung tak selesa dipakai. Berbeza dengan PB, ia boleh membetulkan posture badan dan menyembuhkan #scoliosis atau #slipdisk . . Jadilah pengguna yang bijak. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya PAKAR BENGKUNG MODEN anda di talianย 019-319 4923
DEMAM PREMIUM BEAUTIFUL tak pernah PUTUS-PUTUS, ada saja permintaan dari wanita yang mengimpikan bentuk badan idaman bak jam pasir. Tak kira dari Malaysia mahupan dari Indonesia atau Brunei. . 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN adalah kelebihan yang ada pada #corsetfir ini berbanding corset lain yang ada di pasaran sekarang. #lifetimewarranty adalah kemestian bagi PB. Sebarang kerosakan hantarkan saja kepada agent yang sah untuk dibaiki secara PERCUMA. . Bagi yang ingin #berpantang boleh menggantikan #bengkungtradisional kepada PB yang lebih mudah digunakan dan fabrik yang selesa. Apatah lagi yang ingin kurus tanpa makan sebarang suppliment pun disarankan untuk menggunakan corset moden ni. Tak kurang juga yang mengalami masalah sakit tulang belakang amat sesuai menggantikan support tulang belakang yang dibekalkan oleh pihak hospital. Berat dan langsung tak selesa dipakai. Berbeza dengan PB, ia boleh membetulkan posture badan dan menyembuhkan #scoliosis atau #slipdisk . . Jadilah pengguna yang bijak. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya PAKAR BENGKUNG MODEN anda di talianย 019-319 4923
DEMAM PREMIUM BEAUTIFUL tak pernah PUTUS-PUTUS, ada saja permintaan dari wanita yang mengimpikan bentuk badan idaman bak jam pasir. Tak kira dari Malaysia mahupan dari Indonesia atau Brunei. . 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN adalah kelebihan yang ada pada #corsetfir ini berbanding corset lain yang ada di pasaran sekarang. #lifetimewarranty adalah kemestian bagi PB. Sebarang kerosakan hantarkan saja kepada agent yang sah untuk dibaiki secara PERCUMA. . Bagi yang ingin #berpantang boleh menggantikan #bengkungtradisional kepada PB yang lebih mudah digunakan dan fabrik yang selesa. Apatah lagi yang ingin kurus tanpa makan sebarang suppliment pun disarankan untuk menggunakan corset moden ni. Tak kurang juga yang mengalami masalah sakit tulang belakang amat sesuai menggantikan support tulang belakang yang dibekalkan oleh pihak hospital. Berat dan langsung tak selesa dipakai. Berbeza dengan PB, ia boleh membetulkan posture badan dan menyembuhkan #scoliosis atau #slipdisk . . Jadilah pengguna yang bijak. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya PAKAR BENGKUNG MODEN anda di talianย 019-319 4923
Ha betul la ni kakak. Pakai PB masa pantang sangat mudah & cepat! Best sangat .
Istilah "GEMUK TERLAMPAU" . Maksudnya bila kita โค๏ธRasa cepat penat โค๏ธSakit tumit kaki & lutut โค๏ธPakai baju pun nampak perut buncit โค๏ธPasangan dah mula menegur penampilan diri โค๏ธMalas nak bergaul dengan orang ramai โค๏ธBMI badan mencecah obesiti . Set kombo kurus ada... Premium Beautiful pun ada.. Pilih nak mana 1. Lebih baik grab kedua-duanya. Awie nak bagi special price sehingga hujung bulan July 2018 ni.
Istilah "GEMUK TERLAMPAU" . Maksudnya bila kita โค๏ธRasa cepat penat โค๏ธSakit tumit kaki & lutut โค๏ธPakai baju pun nampak perut buncit โค๏ธPasangan dah mula menegur penampilan diri โค๏ธMalas nak bergaul dengan orang ramai โค๏ธBMI badan mencecah obesiti . Ni gambar semalam ke? Baby bump dah nampak tu? Actually not yesterday.. Tapi gambar tahun 2017 sekitar bulan February kot. Malu la sangat. Dah puas kempiskan perut tapi masih nampak kebuncitan diri. Adohai.... . Set kombo kurus ada... Premium Beautiful pun ada.. Pilih nak mana 1. Lebih baik grab kedua-duanya. Awie nak bagi special price sehingga hujung bulan July 2018 ni.
Istilah "GEMUK TERLAMPAU" . Maksudnya bila kita โค๏ธRasa cepat penat โค๏ธSakit tumit kaki & lutut โค๏ธPakai baju pun nampak perut buncit โค๏ธPasangan dah mula menegur penampilan diri โค๏ธMalas nak bergaul dengan orang ramai โค๏ธBMI badan mencecah obesiti . Set kombo kurus ada... Premium Beautiful pun ada.. Pilih nak mana 1. Lebih baik grab kedua-duanya. Awie nak bagi special price sehingga hujung bulan July 2018 ni.
Semalam my husband perhatinya sis tanpa berkata-kata. Dan tiba-tiba bersuara. . "kesian kaum wanita ni kan, asalnya body cantik tiba-tiba boleh bertukar bentuk fizikalnya nak pulak mana yang alahan tu sampai boleh merosakkan muka" . Hmmmm... Baguslah kalau ada husband yang fikir macam tu. So hargai wife korang tu.. Dah tahu isteri awak dah lari alignment sebab pregnant why you all nak halang wife dari beli Premium Beautiful ataupun korang tak nak sponsor sebagai hadiah atas segala pengorbanan beliau.. Jangan pandai complain je tau.. ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . Kalau terasa nak tahu macam mana PB boleh bantu wife korang kembali cantik dan langsing boleh contact Awie ye..
Semalam my husband perhatinya sis tanpa berkata-kata. Dan tiba-tiba bersuara. . "kesian kaum wanita ni kan, asalnya body cantik tiba-tiba boleh bertukar bentuk fizikalnya nak pulak mana yang alahan tu sampai boleh merosakkan muka" . Hmmmm... Baguslah kalau ada husband yang fikir macam tu. So hargai wife korang tu.. Dah tahu isteri awak dah lari alignment sebab pregnant why you all nak halang wife dari beli Premium Beautiful ataupun korang tak nak sponsor sebagai hadiah atas segala pengorbanan beliau.. Jangan pandai complain je tau.. ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”. . Kalau terasa nak tahu macam mana PB boleh bantu wife korang kembali cantik dan langsing boleh contact Awie ye..
next page →